Tänään on 02.08.2021, 19:34.

Vedonlyöntijuttuja TV:ssä, radiossa ja lehdissä

Strategiat, kertoimenlaskenta ja muut ohjeet/vinkit tänne.
Vastaa Viestiin
5q00q4q
Jäsen
Viestit: 115
Liittynyt: 25.09.2004, 12:21
Pisteitä: 92

Re: Vedonlyöntijuttuja TV:ssä, radiossa ja lehdissä

Viesti Kirjoittaja 5q00q4q »

Juttu courtsidereista, jotka lähettävät tenniksen livetuloksia kentältä sääntöjen vastaisesti virallisia tuloksia nopeammin.

https://longreads.com/2018/09/03/losers-lunch/

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


cordoba
Jäsen
Viestit: 109
Liittynyt: 05.06.2004, 17:34

Tuotto: +5.05 yks.

Palautus%: 142.10%

Panosten ka: 1.20 yks.

Vetoja: 10

Pisteitä: 28

Re: Vedonlyöntijuttuja TV:ssä, radiossa ja lehdissä

Viesti Kirjoittaja cordoba »

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Donskoi
Jäsen
Viestit: 255
Liittynyt: 15.02.2018, 16:55

Tuotto: +44.33 yks.

Palautus%: 114.15%

Panosten ka: 2.05 yks.

Vetoja: 153

Pisteitä: 507

Re: Vedonlyöntijuttuja TV:ssä, radiossa ja lehdissä

Viesti Kirjoittaja Donskoi »

Kopioidaan jo äsken linkattu juttu tänne kokonaisuudessaan.
Kun Jani ja Jesse lyövät vetoa, pelissä on satoja tuhansia euroja muiden rahoja – tappioputkessa palaute on raakaa: ”Ei mikään haihattelu tai brändäys auta”

Vihjepalvelun pyörittäminen vaatii sitoutumista, työtunteja ei lasketa ja vastuu asiakkaiden rahoista painaa hartioita. Kuka ihme moiseen ruljanssiin lähtee?

Lahtelainen veljespari Jani ja Jesse Heikkinen on Iltalehden lukijoille tuttu kaksikko viime kesien ajalta, sillä Heikkiset ovat vastanneet lehden vedonlyöntivihjeistä Timo Branderin lomaillessa.

Mutta tiesittekö, että duo pyörittää yhtä Suomen menestyksekkäintä ja arvostetuinta vedonlyönnin vihjepalvelua? Valiovihje keskittyy nimensä mukaisesti Englannin Valioliigaan ja on tarjonnut palveluitaan vuodesta 2016 lähtien.

Palvelun olemassaolon aikana Heikkisten palautusprosentti on 106,1, ja pelisuosituksia on annettu 1444 kappaletta. Lukemat tarkoittavat, että jos on ollut palvelun alusta alkaen mukana kymmenen tuhannen euron pelikassalla, olisi pelkästään Heikkisten pelisuositusten ansiosta kassan koko kasvanut jo 35 tuhanteen.
Pelit veivät mennessään

Kuten niin monella muullakin vedonlyöntialalle ajautuneella, myös lahtelaiskaksikon kiinnostus ”uhkapeleihin” heräsi aikaisin, alle kymmenen vuoden iässä. Ensipuraisu kohdistui ennen kaikkea raveihin, mutta myös peliautomaatteihin sekä vakioon.

Innokkuus oli sen verran kovaa, että veljekset olivat valmiita paiskimaan ihan oikeita töitä, jotta totoluukulle pääsisi asioimaan. Yksi muistoista koskettaa 1990-luvun Suur-Hollola ajoja.

– Oltiinkohan me kymmenen vanhoja, kun ihmeteltiin, että mistä saataisiin kerättyä pelirahaa Suur-Hollolaa varten. Keksittiin, että kerätään korvasieniä, ja pienellä avustuksella saimme ne vielä myytyä erääseen lahtelaiseen ravintolaan, Jani muistelee.

Pokeribuumin ollessa Suomessakin kuumimmillaan myös teini-ikäiset Heikkiset innostuivat korteista. Pedantteina miehinä asiaa lähestyttiin vahvasti kirjallisuuden kautta, jolloin varianssi sekä pelikassan hallinta tulivat tutuiksi.

– Tietenkin myös todennäköisyydet olivat meille peruskauraa. Oleellisinta oli kuitenkin ymmärrys siitä, että kääntämällä prosentit omalle puolelle jää pitkässä juoksussa peleistä voitolle.

Pikkuhiljaa pelikoneet jäivät rauhaan, koska varmuudella tappiollisia pelejä ei kumpikaan halunnut enää pyörittää. Urheiluvedonlyönti oli kulkenut koko ajan mukana, mutta 2010-luvulla, kun pokerista voittaminen alkoi käydä tiukemmaksi, fokus siirtyi pelisijoittamiseen.

Vedonlyönnin opiskelussa ylivoimaisesti tärkein apu saatiin erinomaiselta Ylikerroin-sivustolta. Sieltä oli ammennettavissa kaikki tarvittava tieto ilmaiseksi perusteista alkaen aina edistyneempään vedonlyöntiin asti, Jesse kiittelee.

Valiovihjeen synty ja tarkoitus

Heikkisten firman vihjeet ovat olleet voitollisia.Heikkisten firman vihjeet ovat olleet voitollisia.

Siemen vihjepalvelun perustamiselle kylvettiin muutaman vuoden aktiivisen, talkootyönä tehdyn Ylikerroin-kirjoittelun pohjalta. Veljeksiä kutkutteli ajatus siitä, että ilmaiseksi tehdystä palvelusta voisi saada myös rahallista korvausta.

Kaudelle 2016–17 idea konkretisoitui, mutta tietty vastuu säilyi veljesten mielissä.

– Maksullisen vihjepalvelun perustaminen ja vihjeiden myyminen on aika jalat maassa tapahtuvaa toimintaa. Jos pitkässä juoksussa on näyttää sellainen tulos, että asiakas voi järkevästi olettaa jäävänsä kulujen jälkeen voitolle, hänen kannattaa ostaa vihjeet ja sijoittaa niiden mukaisesti, Jesse Heikkinen sanoo.

– Tavoite oli alusta asti tehdä kaikki niin tarkasti ja hyvin kuin mahdollista. Aina analyysin laadusta sijoitussuositusten lähettämiseen – juuri sovitulla minuutilla.

Vihjepalveluiden suhteen kysyntää riittää juuri niin kauan kuin palvelun pelisuositukset säilyvät voitollisina.

– Tällä alalla ei mikään haihattelu tai brändäys auta. Jos itse tuote eli sijoitussuositukset eivät ole pitkässä juoksussa voitollisia, ei kauppoja synny.

Tuloksenteko ei ole itsestäänselvyys, joten palvelun tuottajilla on niskassaan jatkuva paine ja suoranainen huoli asiakkaiden rahoista. Monelle tällainen yhdistelmä on henkisesti liikaa, minkä vuoksi moni vihjepalvelu onkin lopettanut toimintansa – ja useat vain tovi perustamisensa jälkeen.

Markkinoilla on myös ollut toimijoita, jotka eivät tarjoa pelisuosituksistaan kunnollista seurantaa. Valiovihje toimii toisin.

– Olemme ylpeitä, että palvelu lunastaa sen, mitä on luvattu. Analyysi on tasoltaan Suomen parasta mitä Valioliigaan tulee, luvatut aikataulut toimivat poikkeuksetta ja pelimenestyksestä raportoidaan täysin avoimesti huonoinakin hetkinä. Tämä ei tällä alalla valitettavasti toteudu kaikilla toimijoilla täysin, veljekset summaavat.

Se on sellainen vihjemiehen viikko
Jesse Heikkinen tietää, että vain raaka tulos ratkaisee.Jesse Heikkinen tietää, että vain raaka tulos ratkaisee.
Jesse Heikkinen tietää, että vain raaka tulos ratkaisee.

Rutiini, työntäyteinen ja toisteinen. Sellaista on vihjepalvelun pyörittäminen. Heikkiset käyttävät työntekoon viikoittain noin 60 työtuntia.

Maanantaina ja tiistaina katsotaan sekä tilastoidaan ne ottelut, joita ei viikonloppuna nähty. Tiistain ja torstain välinen aika kuluu tulevien pelien analysointiin. Valiovihje käyttää sekä omia tilastointimenetelmiä että analyysimalleja, mutta miehet seuraavat myös tarkasti tarjolla olevia, maksullisia data-analyysipalveluja.

Perjantain kohokohta on managerien pitämät lehdistötilaisuudet, joista lypsetään viimeisimmät kokoonpanouutiset sekä muut mielenkiintoiset tiedot. Perjantaisin veljekset kirjoittavat otteluennakot lopulliseen muotoonsa. Sen jälkeen vihjepaketti lähtee sovittuna ajankohtana asiakkaille eteenpäin.

Lauantai ja sunnuntai ovat Valioliigassa pääpelipäiviä, jolloin aika kuluu luonnollisesti otteluita seuraten. Sitten onkin taas maanantai ja ruljanssi on valmis alkamaan alusta.

Rutiinit ovat ajoittain raskaita ja työnteko yksinäistä puurtamista.

– Ala on vähän sellainen, että positiivinen palaute on vähissä silloin, kun menee oikein hyvin, mutta huonon jakson aikaan saattaa tulla rajuakin palautetta. Sinänsä kaikkien vedonlyöjien tulisi ymmärtää, ettei tuotto voi koskaan olla tasaista. Tappioputket ovat väistämättömiä.

Heikkisten vahvuus on yhdessä tekemisen mahdollisuus. Kommunikaatio on suoraa, mutta huonon hetken iskiessä kumpikaan ei ole yksin.
Tilaa uutiskirje!

Saat Iltalehden päivän uutiset sinulle koostettuna. Voit perua uutiskirjeen milloin vain.

– Pidemmät tappioputket koettelevat henkistä puolta. Turha on kiistää, etteivätkö paineet olisi kovemmat, kun tietää, että omien sijoitusten ohella pelissä on myös satoja tuhansia euroja asiakkaiden rahoja, Jani pohtii.

– Luonnollisesti pää on pidettävä kylmänä analyysin kanssa ja pitää välttää ylireagointeja. Raha on pidettävänä sivuseikkana, mutta on varmasti täysin tervettä tiedostaa se vastuu, joka meillä on, Jesse lisää.
Jatkuva kehitys
JANI HEIKKINEN

Ikä: 31 vuotta

Perhe: perheellinen, kaksi poikaa

Koulutus: informaatioteknologian opintoja

Harrastukset: jalkapallo ja salibandy

Muuta: junioreiden Euroopan mestari keilailussa

Kaikista paineista huolimatta – tai niistä nimenomaan johtuen – vihjepalvelun pyörittäminen on Heikkisten mukaan maailman paras työ, kun ottelut menevät ennakkoanalyysin mukaisesti ja pelikohteet osuvat.

– Se, että saa tehdä duunia, johon suhtautuu suurella intohimolla, ja joka tarjoaa jatkuvasti uutta opittavaa ja mahdollisuuksia kehittyä, on koko homman suola, Jani arvioi.

Menetelmät ja analyysit tarkentuvat koko ajan, joten laakereille ei sovi jäädä lepäämään.

– Vanhan sanonnan mukaisesti on itse juostava koko ajan kovempaa pysyäkseen edes paikallaan. Palvelun säilyttäminen korkealaatuisena vaatii meiltä alati lisää duunia.
Pelisijoittaminen ei ole uhkapeliä

Tulevaisuuden suhteen veljesparia huolettaa hallitusohjelmaankin tiensä löytänyt selvitystyö laillisesti toimivien, ulkomaisten vedonlyöntiyhtiöiden nettiblokkaamisesta, jonka pääasiallinen tarkoitus on turvata Veikkauksen edunsaajien rahoitus.

– Vihjepalvelun näkökulmasta pelit pitää pystyä vihjaamaan ja lyömään avoimelle markkinalle, korkeita palautusprosentteja sekä korkeita panoskattoja tarjoaviin yhtiöihin, Jani valottaa.

Blokin iskiessä yrityksen toiminta olisi vakavasti vaakalaudalla, muun muassa siksi, että Veikkauksen valikoimasta puuttuvat niin sanotut aasialaiset tasoitusvaihtoehdot, joihin Valiovihje pelisuosituksensa ensisijaisesti antaa.

Yksi Heikkisten tavoitteista on suorittaa myös tietynlaista kasvojenkohotusta koko vedonlyöntialalle. Alaa on pidetty perinteisesti jollain tavoin epäilyttävänä, onhan sana uhkapelikin jo vahvoja tunnelatauksia herättävä.

– Vedonlyöntibisnes on sijoitusmielessä siinä mielessä loistava, että uutisissa riehuvat kauppasodat ja muut maailmantaloutta epävakauttavat tekijät eivät vaikuta alaan juurikaan, vaan vedot ovat täysin irrallaan tuosta turbulenssista. Siinä mielessä pelisijoittamista voisi suositella osaksi perinteistenkin sijoittajien portfoliota.

Ikä: 29 vuotta

Perhe: perheellinen, kaksi tytärtä

Koulutus: viestintätekniikan opintoja

Harrastukset: jalkapallo ja salibandy

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 13. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Ylikerroin.com
Jäsen
Viestit: 942
Liittynyt: 21.12.2013, 11:56
Pisteitä: 1617

Re: Vedonlyöntijuttuja TV:ssä, radiossa ja lehdissä

Viesti Kirjoittaja Ylikerroin.com »

Tutkimus: Suomalaiset eivät kannata Veikkauksen rahapelimonopolia

https://www.epressi.com/tiedotteet/talo ... polia.html

https://kasinocurt.com/

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Donskoi
Jäsen
Viestit: 255
Liittynyt: 15.02.2018, 16:55

Tuotto: +44.33 yks.

Palautus%: 114.15%

Panosten ka: 2.05 yks.

Vetoja: 153

Pisteitä: 507

Re: Vedonlyöntijuttuja TV:ssä, radiossa ja lehdissä

Viesti Kirjoittaja Donskoi »

Turha pelottelu sotkee puhetta Veikkauksen monopolista – S-ketju on ulkomaalaisia peliyhtiötä isompi uhka

https://elmomedia.fi/turha-pelottelu-so ... ompi-uhka/

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 10. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

06.07.2019 00:32 <skasi> +2 ja lukusuositus kaikille! Ilo lukea taitavan kirjoittajan näkemys. Etenkin

06.07.2019 00:33 <skasi> kun aiheeseen on selvästi perehdytty todella kattavasti.


pka
Jäsen
Viestit: 929
Liittynyt: 30.01.2004, 22:53
Pisteitä: 438

Re: Vedonlyöntijuttuja TV:ssä, radiossa ja lehdissä

Viesti Kirjoittaja pka »

"Onko Veikkauksen rahapeli­monopolille enää perusteita, kun toiminta lipsuu jatkuvasti harmaalle alueelle?"

https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000006165696.html

HS jatkaa Veikkausta kohtaan kriittisellä linjalla ja pohtii sen mainontaa sekä monipoliaseman tulevaisuutta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 16. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Ylikerroin.com
Jäsen
Viestit: 942
Liittynyt: 21.12.2013, 11:56
Pisteitä: 1617

Re: Vedonlyöntijuttuja TV:ssä, radiossa ja lehdissä

Viesti Kirjoittaja Ylikerroin.com »

Räikeitä virheitä, hämmentäviä omia maaleja – näin härskisti otteluita manipuloidaan Suomessa

https://www.iltalehti.fi/vedonlyontirav ... 47b68705ad

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Ylikerroin.com
Jäsen
Viestit: 942
Liittynyt: 21.12.2013, 11:56
Pisteitä: 1617

Re: Vedonlyöntijuttuja TV:ssä, radiossa ja lehdissä

Viesti Kirjoittaja Ylikerroin.com »

Myös Veikkauksen verkkopeleissä käytössä olevat valevoitot hämäävät rahapelaajia – Tutkija: ”Pelaajat sekoittavat valevoittoja oikeisiin”

Jos pelaat kolikkopelissä kymmenen euroa ja voitat seitsemän, kone tuulettaa sitä kuin voittoa. Tutkijoiden mukaan valevoitoiksi kutsuttu kikka lisää pelaamista – ja ongelmia.

https://seura.fi/asiat/ajankohtaista/my ... b43984-500

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

17.07.2019 17:36 <fac> Valevoitot toimii toki myös muilla yhteiskuntamme sektoreilla. S- ja K-ryhmien..

17.07.2019 17:36 <fac> plussia&bonuksia kans tutkittu ja todettu et hienosti hämätään ihmiset luuleen..

17.07.2019 17:37 <fac> et ne säästää rahaa ku heitetään joku haistavittu 25€ tilille ylihintaisista...

17.07.2019 17:38 <fac> palveluista ja tuotteista :D emt olisko nykyää eri meno, kun lidlin tultua...

17.07.2019 17:38 <fac> kuin taikaiskusta hinnat aleni :o Tuoreus, Laatu, Oikea Hinta :D


Ylikerroin.com
Jäsen
Viestit: 942
Liittynyt: 21.12.2013, 11:56
Pisteitä: 1617

Re: Vedonlyöntijuttuja TV:ssä, radiossa ja lehdissä

Viesti Kirjoittaja Ylikerroin.com »

”Nettikasinoissa peliriippuvuus syveni” – rahapeleihin koukuttunut ”Mika”, 36, pelasi netissä yötä päivää

36-vuotiaan pohjoissuomalaisen miehen uhkapeliongelmat kärjistyivät verkkokasinoissa. "Pikavippikulttuuri yhdistettynä rahapeleihin on ihan myrkkyä”, hän sanoo.

https://seura.fi/asiat/ajankohtaista/ne ... ota-paivaa

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Apina286
Avatar
Jäsen
Viestit: 915
Liittynyt: 04.06.2017, 18:33

Tuotto: +76.15 yks.

Palautus%: 108.82%

Panosten ka: 0.53 yks.

Vetoja: 1614

Pisteitä: 1119

Re: Vedonlyöntijuttuja TV:ssä, radiossa ja lehdissä

Viesti Kirjoittaja Apina286 »

https://www.iltalehti.fi/vedonlyontirav ... 6d5654c20e

Aloite rahapeliautomaattien poistamisesta kaupoista on saanut viime aikoina hyvin media-aikaa 👍

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


cordoba
Jäsen
Viestit: 109
Liittynyt: 05.06.2004, 17:34

Tuotto: +5.05 yks.

Palautus%: 142.10%

Panosten ka: 1.20 yks.

Vetoja: 10

Pisteitä: 28

Re: Vedonlyöntijuttuja TV:ssä, radiossa ja lehdissä

Viesti Kirjoittaja cordoba »

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


fac
Avatar
Jäsen
Viestit: 1564
Liittynyt: 01.12.2016, 07:37

Tuotto: -153.11 yks.

Palautus%: 96.80%

Panosten ka: 1.00 yks.

Vetoja: 4779

Pisteitä: 1214

Re: Vedonlyöntijuttuja TV:ssä, radiossa ja lehdissä

Viesti Kirjoittaja fac »

Apina286 kirjoitti:
21.07.2019, 11:54
https://www.iltalehti.fi/vedonlyontirav ... 6d5654c20e

Aloite rahapeliautomaattien poistamisesta kaupoista on saanut viime aikoina hyvin media-aikaa 👍
Jepjep, tänään 22.7. olikin jo seuraava tarina:

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/7460 ... f0b6ed78af

8-vuotias Pinja katsoi, kun vanhempi pelasi perheen ruokarahat pelikoneeseen – lopulta kotiin lähdettiin tyhjän kassin kanssa ja nälkä kurni: Tällaista on elämä peliriippuvaisen lapsena

Nyt ollaan ilmeisesti jo sillä levelillä että kansalle syötetään näitä liikuttavia yksilöiden tarinoita, toinen toistaan hurjempia ja surullisempia juttuja. Enää oikeastaan puuttuu muutama radiojuontajaa isompi julkkis jotka astuvat rohkeasti kameroiden räiskyessä estradille ja kertovat liikuttavan tarinansa, näyttävät perintäkirjeniput ja kertovat omasta henkilökohtaisesta helvetistään näiden perkeleen uhkapelien kanssa.

Sen jälkeen pidetään yhteinen huutoäänestys ja vaaditaan heti paikalla nyt tekoja ja KIELTOJA.

Viimeisessä vaiheessa kansanedustajat päättävät (noppaa heittämällä) olisko se täyskielto kaikelle uhkapelille, kolikkoautomaattien poisto kaupoista, pelaamisen estäminen ulkomaille internet-blokeilla vai jotain muuta.

Mainittakoon loppuun selvennykseksi että negatiivis-sävyisen viestini ei ole suunnattu em. rohkeille ulostuloille ja sinällään tärkeälle asialle, vaan vedonlyöjän näkövinkkelistä on aina pelottavaa kun kansalaiset päästetään huutoäänestämään Veikkauksen tulevaisuudesta yhdessä kansanedustajien kanssa. Sen mölyämisen lopputulos kun todennäköisesti ei palvele meikäläisiä yhtään, vaan voi olla että Veikkauksen markkinatoppeja löytyykin ens kesänä vähän vähemmän Pitkävedossa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Your opinion means very little to me

Minikommentit

23.07.2019 11:57 <pka> Markkinatoppeihin vastuullinen 10 euron peliraja kaikille, koska peliongelmat.


skasi
Jäsen
Viestit: 642
Liittynyt: 28.11.2011, 12:01

Tuotto: +57.05 yks.

Palautus%: 110.73%

Panosten ka: 3.47 yks.

Vetoja: 153

Pisteitä: 1508

Re: Vedonlyöntijuttuja TV:ssä, radiossa ja lehdissä

Viesti Kirjoittaja skasi »

fac kirjoitti:
22.07.2019, 18:13
Apina286 kirjoitti:
21.07.2019, 11:54
https://www.iltalehti.fi/vedonlyontirav ... 6d5654c20e

Aloite rahapeliautomaattien poistamisesta kaupoista on saanut viime aikoina hyvin media-aikaa 👍
Jepjep, tänään 22.7. olikin jo seuraava tarina:

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/7460 ... f0b6ed78af

8-vuotias Pinja katsoi, kun vanhempi pelasi perheen ruokarahat pelikoneeseen – lopulta kotiin lähdettiin tyhjän kassin kanssa ja nälkä kurni: Tällaista on elämä peliriippuvaisen lapsena

Nyt ollaan ilmeisesti jo sillä levelillä että kansalle syötetään näitä liikuttavia yksilöiden tarinoita, toinen toistaan hurjempia ja surullisempia juttuja. Enää oikeastaan puuttuu muutama radiojuontajaa isompi julkkis jotka astuvat rohkeasti kameroiden räiskyessä estradille ja kertovat liikuttavan tarinansa, näyttävät perintäkirjeniput ja kertovat omasta henkilökohtaisesta helvetistään näiden perkeleen uhkapelien kanssa.

Sen jälkeen pidetään yhteinen huutoäänestys ja vaaditaan heti paikalla nyt tekoja ja KIELTOJA.

Viimeisessä vaiheessa kansanedustajat päättävät (noppaa heittämällä) olisko se täyskielto kaikelle uhkapelille, kolikkoautomaattien poisto kaupoista, pelaamisen estäminen ulkomaille internet-blokeilla vai jotain muuta.

Mainittakoon loppuun selvennykseksi että negatiivis-sävyisen viestini ei ole suunnattu em. rohkeille ulostuloille ja sinällään tärkeälle asialle, vaan vedonlyöjän näkövinkkelistä on aina pelottavaa kun kansalaiset päästetään huutoäänestämään Veikkauksen tulevaisuudesta yhdessä kansanedustajien kanssa. Sen mölyämisen lopputulos kun todennäköisesti ei palvele meikäläisiä yhtään, vaan voi olla että Veikkauksen markkinatoppeja löytyykin ens kesänä vähän vähemmän Pitkävedossa.
Eri mieltä tuosta lopusta. Jos Veikkauksen synnyttämät peliongelmat koskettavat 900k suomalaista, niin se painaa huomattavasti enemmän 'meikäläisten' puntarissa vrt. markkinatopit pitkävedossa.

Nämä 900k pitää sisällään reilut ~100k ongelmapelaajaa jotka eivät tuttuun tapaan puhu raha-asioistaan koska se on suomessa tabu.

Nämä 100k ongelmapelaajaa onnistuvat pilaamaan raha-asiansa pelaamisen takia. Mutta eivät onnistu allekirjoittamaan saati laatimaan kansalaisaloitteita riittävissä määrin, jotta ongelmaan saataisiin ratkaisuja.

Ongelma heillä on tuen puute. Enkä puhu nyt tukemisesta raha-asioissa tai pelaamisen hallitsemisessa. He tarvitsevat tukea elämänhallinnassa.

Kansalaisten huutoäänestyksiin on hyvin vaikeaa uskoa. Täällä arvostetaan hiljaisuutta ja huutaminen loppuu äkkiä jos koskaan edes alkaa.

Voisi kuvitella, että kaikkien Veikkauksen synnyttämien peliongelmien riivaamassa suomessa olisi joku porukka, joka järjestäisi nuo pelikoneet veks silmistä. Pelisaleihin / ulkomaille / romuttamolle ihan sama minne mutta ei kauppoihin ja kioskeihin.

Mutta ei. Veikkaus ja pelien pelaaminen on juurrutettu niin syvälle suomalaiseen yhteiskuntaan, että on hyvin mielenkiintoista edes arvailla, miltä tämän symbioosin tulevaisuus näyttää tulevaisuudessa.

Peliongelmaiset kun eivät tunnu saavan apua, heille jäänee vaihtoehdoksi hyväksyä vallitseva tilanne, tai auttaa itse itseään.

Jos jostain kummallisesta syystä pelaaminen kiellettäisiin äkillisesti suomessa, olisin valmis panostamaan koko omaisuuteni sen puolesta, että nimenomaan pelaamisen KIELTÄMINEN synnyttäisi vahvemman reaktion kansan riveissä kuin nykytilanteen jatkuminen.

"Aina meitä sorretaan" / "Aina meitä ohjaillaan/holhotaan" -tyyppisiä kyräilyjä ilmaantuisi.

Tällä hetkellä pelikoneen pelaamiseen koukussa oleva henkilö sentään ns. luulee haluavansa pelata. Ts. Luulee tekevänsä omia ratkaisujaan elämässä, vaikka ulkoapäin katsottuna hän vain toistaa sitä samaa kaavaa/rutiinia mihin hän on oppinut.

Tämähän on varsin ok! Siihen asti kun sinulla on varaa pelata. Kun varat loppuu niin sitten ollaankin ihan ihmeissään ja mietitään että ketä tästä syyttäisi.

Hyviä vaihtoehtoja on esim.
veikkaus, pelien tekijät, sinä itse, vanhempasi, se ikävä tyyppi nuoruudesta, ikävät opettajat koulussa yms.

Jos mielikuvitus riittää niin miksipä ei:

Ruotsalaiset, ja mexicaanit. Miksei kiinalaiset, turkkilaiset ja taiwanilaiset jotka veivät meidän duunit.
(Jos pitäis 24/7 duunaa niin ei olis aikaa/energiaa/mahdollisuutta pelata ni ei olis peliongelmia katsos).

Mut tosiaan johonkin hommaan kaikkia pyritään ohjaamaan/ohjelmoimaan/kouluttamaan. Ja yleensä siitä käytetään nimitystä "työ" ja siitä maksetaan kuukausittain rahapalkkaa. Jos mielekästä tekemistä ei löydy niin aina ei suomessa tarvitse pakottaa itseään siihen. Voi myös elää kädestä - suuhun elintason takaavilla sosiaalituilla. Sekään ei mitenkään mielekästä ole, joten siihen päälle kannattaa tehdä pimeitä hommia kuten ryöstelyä ym jännittävää. Mutta ei liikaa. Koska sitten pamputetaan taas ja sanotaan että soosoo.

Ongelmallista on se, että tämä meidän metsästä-keräilijän kroppamme huutaa tekemistä. Merkittävät osat aivoistamme vaativat päivittäistä liikuntaa. Metsässä ja aikana ennen työkoneita tämä tuli itsestään, mutta nyky-yhteiskunnassa tilanne on toinen.

Työmarkkinoiden globalisoituminen yhdistettynä väestönkasvuun on johtanut tilanteeseen, missä suorittavan työn tekijöistä on jopa ylitarjontaa.

Tämän positiivisen ongelman (cama homo sapiens!!) ratkaisu pitäisi olla itsestäänselvä. Kaikki suorittavasta työstä vapautuvat ihmiset pitäisi ohjata koulun penkille.

Teorian ja käytännön välillä on vain julmetun pitkä matka. Suomessakin vanhan liiton työmiehille tarjoillaan jotain koodauskursseja naama vakavana puolta nuorempien ihmisten toimesta kenellä ei ole edes omaa kokemusta koodaamisesta. Heh heh :D

Taloustieteiden tämän päivän suurin haaste taitaa olla keksiä vähä-älyisille ihmisille töitä. Tietenkin nämä yksilöt yrittävät tehdä sitä samaa, koska haluavat kuulua ryhmään (yhteiskunta) kuten kaikki muutkin.

Mutta mitä teet kun työmarkkinat, valtio, yksityisyritykset eikä edes puolustusvoimat huoli sinua?

Ei ihme jos rupeaa kiinnostamaan esim. Kirkkoon liittyminen. Miksei jokin rikollis- / katujengi. Päihteet ja niiden eri muodot (pelaaminenkin päihdyttää). Porukassa päihtyminen tuo vielä enemmän nautintoa kun ryhmäänkuuluvuuden tunne otetaan mukaan yhtälöön. Jos ei näistäkään mikään nappaa niin itsemurhakin on vaihtoehto mikä saattaa mielessä käydä ja osa sen myös toteuttaa.

Kyllä ennen kaikki oli paremmin. Viinaa sai alkosta, ja polkupyörän varastamalla. Nousuhumalasta hetken euforia. Tunne, että tässä elämässä on vielä jotain järkeä. Ja laskuhumalasta morkkis. Pakko jatkaa tätä paskaa.

Nousuhumalassa ei ylimääräiset asiat paljoa paina, kuten mihin heittää tyhjä pullo tai tölkki. Ja laskuhumalassa on hyvä palata takaisin perusasioiden äärelle ja käydä keräämässä tölkit ja pullot takaisin kauppaan. Sieltä pelikoneen kautta alkoon ja sama rumba uusiksi.

Vaihtoehtoja löytyy. Tällä hetkellä suomi on valinnut ns. 'pehmeän linjan'. Ja ystävällisesti lääkitsemällä koitetaan saada nämä yhteiskuntakelpoisuuden alapuolella olevat yksilöt saada niin passiivisiksi, etteivät he aiheuta vahinkoa. TV kanava nelosen "Viihde on hyväksi" slogan pitää paikkansa jos sitä katsotaan yhteiskuntarauhan kannalta.

Jenkkilässä ihmisiä ja ongelmia on enemmän.
Siellä myös lääkitään ja turrutetaan tv-viihteellä ja tykitetään politiikkaa joka puolelta.
Mutta myös heitetään surutta syyttömiäkin vankilaan lusimaan ja pidetään yksityisten vankiloiden osakkeenomistajat tyytyväisenä.

Oletan et EU:ssa haettaisiin samanlaista kehitystä, mut nyt näyttää EU tulevaisuus yhä kyseenalaisemmalta kun brexit lähestyy. Vähän nimittäin vaikuttais siltä, että unionin ja suomenkin alueelle on tota yhteiskuntakelvotonta porukkaa tullut viimeaikoina ties mistä sota-alueilta ym. mestoilta mitkä ei taatusti oo hyviä kasvupaikkoja kenellekkään.

Olinkohan mä eri mieltä sittenkään, no en tiedä jotain ajatustenvirtaa kuitenkin. Ehkä siitä joku saa jotain irti
¯\_(ツ)_/¯

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


fac
Avatar
Jäsen
Viestit: 1564
Liittynyt: 01.12.2016, 07:37

Tuotto: -153.11 yks.

Palautus%: 96.80%

Panosten ka: 1.00 yks.

Vetoja: 4779

Pisteitä: 1214

Re: Vedonlyöntijuttuja TV:ssä, radiossa ja lehdissä

Viesti Kirjoittaja fac »

skasi kirjoitti:
23.07.2019, 17:03
Kiitos perusteellisesta vastauksestasi. Saat omaa ajatustenvirtaani takaisin, mitä muutakaan sitä täs tsämppäriä odotellessa?

Kannatan vain enemmän sellaista yhteiskuntaa, jossa ihmisen täytyy ottaa omasta elämästään jonkinlaista koppia ja hallintaa. Myös raha-asioiden suhteen. Vaikka se yhteiskunta kuinka yrittää suojella ja varjella että me käytettäis ne rahamme oikein, niin se on aina ja ikuisesti jonkun mielestä väärin. On väärin lyödä rahaa sen puolesta kumpi voittaa jalkapallo-ottelun. On väärin juoda alkoholia. On väärin syödä sokeria. On väärin olla vuokralla, pitää ostaa oma talo. On väärin ajaa omalla autolla, bussillakin pääsee. On väärin nörätä tietokoneella, ulkona on paljo upeampaa. On väärin matkustella ulkomaille, täällä kotimaassakin on niin paljo nähtävää... jne jne.

Ihminenhän tykkää luoda päässään syy-seuraus-suhteita ja kertoa tarinoita. Se tarinankerronta erottaa meidät eläimistä. Kuten Hararin kirjoista olemme oppineet, apinakin osaa kommunikoida toiselle apinalle heidän kielellään (tai ääntämyksellä joka tarkoittaa sitä) "Vaara!!" ja toisen apinan säikähdettyä pölliä hänen banaaninsa. Eläimet voidaan opettaa myös painelemaan oikeanvärisiä kuvioita tai nappeja, jolloin heille tippuu enemmän tai vähemmän ruokaa. Pian ne tajuaa homman jujun että ahaaaaa, jos minä olen kiltti koira ja teen näin, niin minulle suuri herkku, nami nami nam!

Jos se 1€ pelikoneeseen tuottaa kilinän ja vilkkuvien valojen jälkeen 1,60€ voiton, niin aivot voi mennä höpöhöpötilaan ja kelata sekunnin murto-osassa aukottoman päättelyketjun: "Hei mut täähän tarkoittaa sitä että seuraavan kilinän jälkeen mulla on jo... No äh, emmä jaksa laskee, mut vitusti rahaa! Ja mä oon kuitenkin Voittaja niinku toi ruutu sanoo! En enää se häviäjä!" Ja kun Veikkaus kertoo taululla tarinan: 3 Vesimeloonii Yhdessä KultaJaskan Veikeän Hymyn Kanssa Tossa Tietyssä Kohtaa Tätä Taulua, Niin Vittu Kelaa, Sä Voitat 200€ Yhdellä Eurolla!!!!!!!!!!!!!!!

Ja kun - surullista mutta totta - ihmiset tajuu sen kuinka helppoo toisia ihmisiä on kusettaa. Niin nehän kusettaa. "Jos toi hölmö luulee et puusta pudonnut käpy on 1€ arvoinen, niin miks mä en vaihtaisi hänen kanssaan euroa käpyyn? Silloin minulla iso raha ja hölmöllä hänelle kuuluva käpy."

Ihan niinku toi apina - banaani kombokin tuolla. Se toimii ehkä kerran, sitte se toinen apina on vihainen ja vetää toista apinaa lättyyn jos yrittää huijata uudestaan. Se oppii, älä luota tohon kusipäähän.

Mielestäni yhteiskunnan pitäisi mennä enemmän siihen tilaan, jossa ihmisiä sivistetään, opetetaan ja niille annetaan mahdollisuuksia päätellä itse mikä täällä on huijausta ja mikä totta. Unohtamatta tietenkään arvokasta lähipiiriä ja tukiverkostoa, joka opettaa jo pian tissin imemisen jälkeen ne tärkeimmät säännöt ja opit, ja myöhemmällä iällä se tietotaito vain kasvaa ja vankistuu. Jokainen tekee virheitä, mutta niistä virheistä voi oppia. Jotkut tekee myös peruuttamattomia virheitä. Aina ja ikuisesti.

Yhteiskunnan tulee tottakai puuttua sellaisiin kusetuksiin ja härskeihin huijauksiin, jotka ilmiselvästi pyrkivät pilaamaan ihmisen loppuelämän. Mutta Veikkauksen pelikoneissakin voitaisiin vaikka muuttaa vain sitä tarinaa mitä kerrotaan. Esimerkiksi kertomalla mikä on tämän pelikoneen palautusprosentti. Ja varmuuden vuoksi kertomaan ihmisille vielä Mikä On Palautusprosentti. Tottakai siinä tarinassa voidaan myös kertoa se, että Veikkaus käyttää häviämäsi rahat kulttuuriin, liikuntaharrastuksiin ja tuhansiin muihin yleishyödyllisiin asioihin, mutta Sinulle hyvä pelaaja ei todennäköisesti rikkauksia tästä koneesta tule. Ehkä pieni voitto, mutta kauemmin pelattuasi todennäköisyys jäädä voitolle pienenee ja pienenee.

Todellakin olen samaa mieltä siitä että ihmiset tarvitsevat tukea elämänhallinnassaan. Meillä pitäisi olla paljon helpommin lähestyttäviä paikkoja, joista voisimme käyttää vaikka sanaa Neuvola. Jonne menevä ihminen saisi ammattilaiselta NEUVOJA, mitä tehdä kun.. lapsi tulee? ...kun ei löydy kumppania ja on yksinäistä? ...kun tekee mieli vetää sohvalla voileipäkakku naamaan ja paino nousee? ...kun ei löydy työpaikkaa? ...kun ei löydy kavereita? ...kun on niin tylsää? ...kun viina maistuu ja kaikki ilo elämästä on kadonnut? ...kun tiedän melkein varmasti häviäväni EuroJackpottiin tänäkin perjantaina 200€ ku yritän tulla miljunääriksi? ...kun vietin tiistaiaamun pelikoneella Prismassa ja sinne meni 200€ ...kun en tiedä mitä täällä maan päällä pitäisi tehdä? ...kun on vaikeaa kaikki ja mistään ei tuu mitään? ... kun ei oo ketään kuka kuuntelis mun huolia? ... ja lista on yhtä loputon kun on ihmisten huoletkin, mutta ainakin tuo viimeinen saataisiin korjattua ja jos ammattilainen on ammattilainen, niin hän kohtaa ihmisen ja kuuntelee hänen murheensa.

Ihan nopeasti lyhyesti loppuun, huutoäänestys-läppä olis vaatinut tietysti vähän pidemmät argumentit, mutta ei jaksa. Ei todellakaan jaksa. Tässä viime vuosina on vaan tehty aikalailla sellaisia poliittisia päätöksiä, jotka ei välttämättä vastaa niitä kansan syvien rivien näkemyksiä. Oli sitten kyse siitä miten maksamamme verot pitäisi jakaa. Saati sitten kuka saa tulla Suomeen ja kuka ei. Saati sitten kuka saa mennä missäkin laitoksessa kenenkäkin kanssa kimppaan ja mitä ne saa kimpassa puuhailla ja mitä ei. Se on vaan se loputon huutosota jossa tehdään joku kompromissi joka saa kaikki vittuuntuneeksi jollaki tavalla, kun asiat ei oo tarpeeksi hyvin tai sitte ne on ihan päin helvettiä ja Kekkosen aikaan ei olisi tätäkään suvaittu.

Eikai siinä tarvi olla kovinkaan suuri ennustaja nähdäkseen, että jos Suomen rahapelilainsäädäntöä aletaan mylläämään, niin lopputulos on todennäköisesti sama. Yritetään lepytellä kaikkia osapuolia säätämällä laki jossa pelikoneet pitää olla vedettävän sermin takana, mutta siellä sermin takana ei saa viipyä 5 minuuttia kauempaa tai kaupan myyjän velvollisuus on tulla repimään sinut pois sieltä. Ja on kiellettyä olla kiinnostunut uhkapeleistä, mutta voit kuitenkin vähän yrittää arvailla jääkiekkopelin mahdollista tulosta... tai jotain yhtä naurettavaa mille nyt repeillään, mikä onkin actually vaihtoehtona parin vuoden päästä kansanedustajien puheissa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

Your opinion means very little to me

Minikommentit


Minikommentit

24.07.2019 22:06 <pka> cordoba linkkasi tämän jo aiemmin, mutta otsikko toki hyvä lisäys selitteeksi.

24.07.2019 22:26 <Ylikerroin.com> Totta, tämä jäi huomaamatta :(


credit
Jäsen
Viestit: 5476
Liittynyt: 02.08.2003, 00:47

Tuotto: +232.86 yks.

Palautus%: 104.64%

Panosten ka: 1.57 yks.

Vetoja: 3193

Pisteitä: 4719

Re: Vedonlyöntijuttuja TV:ssä, radiossa ja lehdissä

Viesti Kirjoittaja credit »

Velipekka Nummikosken onnettomat ja surkuhupaisat selitykset, osa 252...

HS: Veikkaus veti kuohuttaneen radiomainoksensa pois, mutta vasta kun kampanja oli käytännössä ohi

Mukava nähdä, että toimittaja pistää kerrankin monopolin edustajan todella ahtaalle.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 13. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

05.08.2019 10:51 <Muikkuz> Nummikoskelle napakka nyrkinisku vain naamaan ja sitten voi nostaa käden

05.08.2019 10:51 <Muikkuz> pystyyn virheen merkiksi.

05.08.2019 12:48 <pka> Joskus miettinyt, onko Numppi myyrä, jonka todellinen tarkoitus tuhota monopoli.

05.08.2019 12:49 <pka> Kommentoi asioita toisinaan niin röyhkeästi, että kääntyy veikkausta vastaan.


pka
Jäsen
Viestit: 929
Liittynyt: 30.01.2004, 22:53
Pisteitä: 438

Re: Vedonlyöntijuttuja TV:ssä, radiossa ja lehdissä

Viesti Kirjoittaja pka »

Kolumni Kauppalehdessä: Veikkauksen mauton mainos kertoo syvästä asenneongelmasta peliyhtiössä

https://www.kauppalehti.fi/uutiset/veik ... 0af7e53b7f

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


fac
Avatar
Jäsen
Viestit: 1564
Liittynyt: 01.12.2016, 07:37

Tuotto: -153.11 yks.

Palautus%: 96.80%

Panosten ka: 1.00 yks.

Vetoja: 4779

Pisteitä: 1214

Re: Vedonlyöntijuttuja TV:ssä, radiossa ja lehdissä

Viesti Kirjoittaja fac »

Kauppalehti

Pääkirjoitus 6.8.2019

https://www.kauppalehti.fi/uutiset/raha ... bd33056f09

Rahapelaamisen rajat määriteltävä uudelleen

Rahapelituotot kerätään usein henkilöiltä, joiden taloudellinen tilanne on rahapelituotoista nauttivia heikompi. Tämä ei voi olla tarkoitus.

Julkisuudessa viriää säännöllisin väliajoin keskustelu ­Veikkaus Oy:n rahapelimonopolin oikeutuksesta. Yleensä sytykkeenä on yhtiön oma toiminta.

Viikonloppuna keskustelun herätti Veikkauksen radiomainos, jossa pelaajat kysyivät kuvitteelliselta terapeutilta, onko ok haluta voittoa ja jännitystä. Terapeutin mukaan on, ja hän kehottikin heitä lähtemään ”totouttamaan” peli-intoaan.

Ongelmapelaaminen on vakava riippuvuussairaus, josta arvioidaan kärsivän jopa 124 000 suomalaista. Mielenterveyden ja talouden romuttava peliriippuvuus ei ole mauttoman vitsailun aihe. Pahinta on, että tähän on syyllistynyt Veikkaus, jonka yksinoikeuden ­peruskivi on rahapelihaittojen torjuminen.

Veikkaus hyllytti mainoksen, mutta vasta julkisen kohun jälkeen. Se oli ehtinyt pyöriä kaupallisilla radioilla ison osan kesää. Veikkauksen mainonta on jo tätä ennen herättänyt pahennusta, ja Poliisihallitus on joutunut puuttumaan siihen toistuvasti.

”EU hyväksyy Veikkauksen monopolin, koska sen avulla on mahdollista ehkäistä pelihaittoja. Velvoite sopii heikosti yhteen Veikkauksen massiivisen mainonnan ja ruokakauppojen auloihin sijoitettujen pelikoneiden kanssa.”
Veikkauksen mainonnasta ei voi olla tulematta siihen johtopäätökseen, ettei yhtiön johdossa ole sisäistetty yhtiön monopoliaseman vaatimuksia ja edellytyksiä. Siitä tuntuvat olevan tietämättömiä myös ainakin ne poliitikot, jotka istuvat Veikkauksen hallintoelimissä.

Veikkauksen lobbaus kotimaassa painottaa sitä hyvää, mitä rahapelitoiminnan tuotoilla Suomessa kustannetaan. Vastaavaa tukea kulttuurille, kansanterveydelle ja liikunnalle olisi vaikea korvata budjettivaroin valtiontalouden nykyisessä tilanteessa. Kotimaisessa keskustelussa Veikkaus esittäytyykin usein suurena hyväntekijänä.

Varojen kerääminen hyvään tarkoitukseen ei kuitenkaan riitä oikeutukseksi Veikkauksen monopolille, sillä rahaa on mahdollista kerätä myös lisenssituloilla. EU on hyväksynyt Veikkauksen yksinoikeuden, koska sen avulla on mahdollista ehkäistä pelihaittoja. Tämä velvoite sopii heikosti yhteen Veikkauksen massiivisen mainonnan ja ruokakauppojen eteisauloihin sijoitettujen pelikoneiden kanssa.

Rahapelituotot kerätään usein henkilöiltä, joiden taloudellinen tilanne on rahapelituotoista nauttivia heikompi. Tämä ei voi olla tarkoitus.

Tutkimus on tarkentanut kuvaa rahapeli­ongelman suuruudesta, kiitos muun muassa Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) aktiivisuuden.

Ongelmapelaamisella on myös selkeä yhteys pikavippikierteeseen ja maksuhäiriöihin. Kyseessä on mittava yhteiskunnallinen ongelma, jossa Veikkaus on avainroolissa.

Kilpailu- ja kuluttajavirasto tekee parhaillaan vaikuttavuusarviota Veikkauksen monopolista. Työn on määrä valmistua viimeistään ensi vuoden alkupuolella. Viimeistään tuolloin pitäisi käydä laaja keskustelu rahapelaamisen rajoista Suomessa. Siihen osallistuu toivottavasti myös Veikkauksen hallituksen ja hallintoneuvoston johto.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Your opinion means very little to me

Minikommentit

06.08.2019 08:23 <Donskoi> Hyvä kirjoitus


credit
Jäsen
Viestit: 5476
Liittynyt: 02.08.2003, 00:47

Tuotto: +232.86 yks.

Palautus%: 104.64%

Panosten ka: 1.57 yks.

Vetoja: 3193

Pisteitä: 4719

Re: Vedonlyöntijuttuja TV:ssä, radiossa ja lehdissä

Viesti Kirjoittaja credit »

Myös Uusi Suomi kirjoittaa Veikkauksen tuoreimmasta mainosjupakasta. Juttua varten on haastateltu kunta- ja omistajaohjausministeri Sirpa Paateroa ja Veikkauksen brändi- ja markkinointijohtaja Suvituuli Tuukkasta.

Uusi Suomi: Ministeri: Mainonnasta puhutaan Veikkauksen kanssa – Laki uudistettava ja pelisäännöt selvitettävä

Uusi Suomi kirjoitti:Valtionyhtiöiden omistajaohjauksesta vastaava ministeri Sirpa Paatero (sd) aikoo keskustella rahapeliyhtiö Veikkauksen kanssa yhtiön mainonnasta. Ministerin mukaan toistuvat ongelmatilanteet kertovat, että mainonnan pelisäännöt eivät ole täysin selvillä yhtiössä.
En tiedä, kertooko ministerin näkemys naiiviudesta vai asetteleeko hän vain sanansa tarkoituksella siten, ettei tule keikuttaneeksi venettä. Itse väittäisin, että Veikkauksessa ollaan varmasti ihan riittävän hyvin perillä "pelisäännöistä" - niitä ei vain noudateta, koska sanktioita lainvastaisesta markkinoinnista ei tule sen enempää yhtiölle kuin yksittäisille ihmisillekään.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

06.08.2019 12:08 <kiedisa> https://www.youtube.com/watch?v=15HTd4Um­1m4

06.08.2019 16:59 <tiikerim> Klassikko!


credit
Jäsen
Viestit: 5476
Liittynyt: 02.08.2003, 00:47

Tuotto: +232.86 yks.

Palautus%: 104.64%

Panosten ka: 1.57 yks.

Vetoja: 3193

Pisteitä: 4719

Re: Vedonlyöntijuttuja TV:ssä, radiossa ja lehdissä

Viesti Kirjoittaja credit »

This just in:

HS: Veikkaus laittaa mainontaansa pikavauhtia tauolle, taustalla mainosten herättämä arvostelu

Parempi myöhään kuin ei silloinkaan... Sarekoski taisi oikeasti pelästyä, että voisi menettää ylisuuren kuukausipalkkansa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

06.08.2019 13:40 <pka> Eivät tainneet arvata, että media uskaltaa nykyään myös kritisoida Veikkausta.

06.08.2019 13:40 <pka> Minutkin asia on yllättänyt, kun aiemmin Veikka ollut melkoinen median lemmikki.


pka
Jäsen
Viestit: 929
Liittynyt: 30.01.2004, 22:53
Pisteitä: 438

Re: Vedonlyöntijuttuja TV:ssä, radiossa ja lehdissä

Viesti Kirjoittaja pka »

Uusi Suomi jatkaa hyökkäävällä linjalla Veikkausta kohtaan. Nyt lehden päätoimittaja Markku Huusko arvostelee yhtiön hallituksen poliitikkojäseniä ja heidän palkkioitaan:

Tapaus Veikkaus: Neljälle poliitikolle turha etuoikeus, arvo yli 2000€/kk

Jutussa sanotaan mm.:
Kuten viimeisin mainoskohu osoittaa, ei yhteiskunnallinen valvonta hallitustasolla pelasta yhtiötä mainehaitoilta, joita operatiivisessa toiminnassa syntyy. Poliitikot ovat siltä osin hallituksessa täysin turhia ja heidän voisi korvata ammattilaisilla. Vaihtoehtoisesti kahdeksanjäsenisen hallituksen kokoa voisi supistaa vaikka puoleen poliitikot ulkoistamalla.
Itse olen asiasta US:n / päätoimittaja Huuskon kanssa hieman eri mieltä. Kun kyseessä on valtion omistama yhtiö, on mielestäni ihan luonnollista, että nimenomaan hallituksessa on omistajan edustajana myös poliitikkoja mukana. Sen sijaan mielestäni on kyseenalaista, pitääkö operatiiviselle puolelle korkeisiin asemiin valita ihmisiä poliittisin perustein, kuten ilmeisesti tähän asti on tehty.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Donskoi
Jäsen
Viestit: 255
Liittynyt: 15.02.2018, 16:55

Tuotto: +44.33 yks.

Palautus%: 114.15%

Panosten ka: 2.05 yks.

Vetoja: 153

Pisteitä: 507

Re: Vedonlyöntijuttuja TV:ssä, radiossa ja lehdissä

Viesti Kirjoittaja Donskoi »

Antti Rinne Veikkauksen mainonnasta: ”Näin ei olisi koskaan pitänyt tapahtua”

Lopussa mielenkiintoinen osio:


Rinne vastasi myös kysymykseen pelimonopolin oikeutuksesta. Hän muistutti, että monopolin säilyttämisen eteen tehtiin työtä EU:hun liittymisen yhteydessä, mutta väläytti, että tilanne ei välttämättä ole ikuinen.

”Monopolilla on ollut monia hyviä vaikuttavuuksia, mutta maailma muuttuu, ja meidän pitää myös tarkastella tilannetta maailman muutoksen myötä”, Rinne sanoi viitaten netin kansainvälisen peliyhtiöihin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 7. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


tiikerim
Jäsen
Viestit: 172
Liittynyt: 25.01.2004, 03:27

Tuotto: +5.14 yks.

Palautus%: 101.56%

Panosten ka: 1.33 yks.

Vetoja: 247

Pisteitä: 180

Re: Vedonlyöntijuttuja TV:ssä, radiossa ja lehdissä

Viesti Kirjoittaja tiikerim »

Hitaat hämäläisetkin heräilevät:

https://www.hameensanomat.fi/kolumnit/m ... ta-825901/

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Hese
Avatar
Jäsen
Viestit: 4754
Liittynyt: 16.03.2004, 18:33
Pisteitä: 2395

Re: Vedonlyöntijuttuja TV:ssä, radiossa ja lehdissä

Viesti Kirjoittaja Hese »

Enpä olisi uskonut. Hyvä uutinen.

https://yle.fi/uutiset/3-10910997

Rinteen mukaan Veikkauksen monopoli ei ole ikuinen
Pääministeri sanoo, ettei hän ole pitänyt Veikkauksen mainonnasta, jonka yhtiö on kohun jälkeen hyllyttänyt. Rinteen mielestä on hyvä, että Veikkaus on nyt herännyt asiaan.

– Tämmöistä ei pitäisi päästä tapahtumaan. Tämä ei ole ollut ollenkaan onnistunutta. Kysymys on kansanterveyden kannalta tärkeästä toimialasta, mutta myös hyvinvointivaltion rahoituksesta veikkaustulojen kautta. Se ei saa johtaa siihen, että peliriippuvuus pahenee.

Veikkauksen nykyinen pelimonopoli ei ole kiveen hakattu, vaikka sillä on ollut monia hyviä vaikutuksia, Rinne vihjaa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Minikommentit


Vastaa Viestiin