Tänään on 22.07.2019, 17:03.

Vedonlyöntijuttuja TV:ssä, radiossa ja lehdissä

Strategiat, kertoimenlaskenta ja muut ohjeet/vinkit tänne.
Vastaa Viestiin
5q00q4q
Jäsen
Viestit: 115
Liittynyt: 25.09.2004, 12:21
Pisteitä: 91

Re: Vedonlyöntijuttuja TV:ssä, radiossa ja lehdissä

Viesti Kirjoittaja 5q00q4q »

Juttu courtsidereista, jotka lähettävät tenniksen livetuloksia kentältä sääntöjen vastaisesti virallisia tuloksia nopeammin.

https://longreads.com/2018/09/03/losers-lunch/

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


cordoba
Jäsen
Viestit: 95
Liittynyt: 05.06.2004, 17:34
Pisteitä: 20

Re: Vedonlyöntijuttuja TV:ssä, radiossa ja lehdissä

Viesti Kirjoittaja cordoba »

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Donskoi
Jäsen
Viestit: 123
Liittynyt: 15.02.2018, 16:55

Tuotto: +49.23 yks.

Palautus%: 119.12%

Panosten ka: 2.86 yks.

Vetoja: 90

Pisteitä: 182

Re: Vedonlyöntijuttuja TV:ssä, radiossa ja lehdissä

Viesti Kirjoittaja Donskoi »

Kopioidaan jo äsken linkattu juttu tänne kokonaisuudessaan.
Kun Jani ja Jesse lyövät vetoa, pelissä on satoja tuhansia euroja muiden rahoja – tappioputkessa palaute on raakaa: ”Ei mikään haihattelu tai brändäys auta”

Vihjepalvelun pyörittäminen vaatii sitoutumista, työtunteja ei lasketa ja vastuu asiakkaiden rahoista painaa hartioita. Kuka ihme moiseen ruljanssiin lähtee?

Lahtelainen veljespari Jani ja Jesse Heikkinen on Iltalehden lukijoille tuttu kaksikko viime kesien ajalta, sillä Heikkiset ovat vastanneet lehden vedonlyöntivihjeistä Timo Branderin lomaillessa.

Mutta tiesittekö, että duo pyörittää yhtä Suomen menestyksekkäintä ja arvostetuinta vedonlyönnin vihjepalvelua? Valiovihje keskittyy nimensä mukaisesti Englannin Valioliigaan ja on tarjonnut palveluitaan vuodesta 2016 lähtien.

Palvelun olemassaolon aikana Heikkisten palautusprosentti on 106,1, ja pelisuosituksia on annettu 1444 kappaletta. Lukemat tarkoittavat, että jos on ollut palvelun alusta alkaen mukana kymmenen tuhannen euron pelikassalla, olisi pelkästään Heikkisten pelisuositusten ansiosta kassan koko kasvanut jo 35 tuhanteen.
Pelit veivät mennessään

Kuten niin monella muullakin vedonlyöntialalle ajautuneella, myös lahtelaiskaksikon kiinnostus ”uhkapeleihin” heräsi aikaisin, alle kymmenen vuoden iässä. Ensipuraisu kohdistui ennen kaikkea raveihin, mutta myös peliautomaatteihin sekä vakioon.

Innokkuus oli sen verran kovaa, että veljekset olivat valmiita paiskimaan ihan oikeita töitä, jotta totoluukulle pääsisi asioimaan. Yksi muistoista koskettaa 1990-luvun Suur-Hollola ajoja.

– Oltiinkohan me kymmenen vanhoja, kun ihmeteltiin, että mistä saataisiin kerättyä pelirahaa Suur-Hollolaa varten. Keksittiin, että kerätään korvasieniä, ja pienellä avustuksella saimme ne vielä myytyä erääseen lahtelaiseen ravintolaan, Jani muistelee.

Pokeribuumin ollessa Suomessakin kuumimmillaan myös teini-ikäiset Heikkiset innostuivat korteista. Pedantteina miehinä asiaa lähestyttiin vahvasti kirjallisuuden kautta, jolloin varianssi sekä pelikassan hallinta tulivat tutuiksi.

– Tietenkin myös todennäköisyydet olivat meille peruskauraa. Oleellisinta oli kuitenkin ymmärrys siitä, että kääntämällä prosentit omalle puolelle jää pitkässä juoksussa peleistä voitolle.

Pikkuhiljaa pelikoneet jäivät rauhaan, koska varmuudella tappiollisia pelejä ei kumpikaan halunnut enää pyörittää. Urheiluvedonlyönti oli kulkenut koko ajan mukana, mutta 2010-luvulla, kun pokerista voittaminen alkoi käydä tiukemmaksi, fokus siirtyi pelisijoittamiseen.

Vedonlyönnin opiskelussa ylivoimaisesti tärkein apu saatiin erinomaiselta Ylikerroin-sivustolta. Sieltä oli ammennettavissa kaikki tarvittava tieto ilmaiseksi perusteista alkaen aina edistyneempään vedonlyöntiin asti, Jesse kiittelee.

Valiovihjeen synty ja tarkoitus

Heikkisten firman vihjeet ovat olleet voitollisia.Heikkisten firman vihjeet ovat olleet voitollisia.

Siemen vihjepalvelun perustamiselle kylvettiin muutaman vuoden aktiivisen, talkootyönä tehdyn Ylikerroin-kirjoittelun pohjalta. Veljeksiä kutkutteli ajatus siitä, että ilmaiseksi tehdystä palvelusta voisi saada myös rahallista korvausta.

Kaudelle 2016–17 idea konkretisoitui, mutta tietty vastuu säilyi veljesten mielissä.

– Maksullisen vihjepalvelun perustaminen ja vihjeiden myyminen on aika jalat maassa tapahtuvaa toimintaa. Jos pitkässä juoksussa on näyttää sellainen tulos, että asiakas voi järkevästi olettaa jäävänsä kulujen jälkeen voitolle, hänen kannattaa ostaa vihjeet ja sijoittaa niiden mukaisesti, Jesse Heikkinen sanoo.

– Tavoite oli alusta asti tehdä kaikki niin tarkasti ja hyvin kuin mahdollista. Aina analyysin laadusta sijoitussuositusten lähettämiseen – juuri sovitulla minuutilla.

Vihjepalveluiden suhteen kysyntää riittää juuri niin kauan kuin palvelun pelisuositukset säilyvät voitollisina.

– Tällä alalla ei mikään haihattelu tai brändäys auta. Jos itse tuote eli sijoitussuositukset eivät ole pitkässä juoksussa voitollisia, ei kauppoja synny.

Tuloksenteko ei ole itsestäänselvyys, joten palvelun tuottajilla on niskassaan jatkuva paine ja suoranainen huoli asiakkaiden rahoista. Monelle tällainen yhdistelmä on henkisesti liikaa, minkä vuoksi moni vihjepalvelu onkin lopettanut toimintansa – ja useat vain tovi perustamisensa jälkeen.

Markkinoilla on myös ollut toimijoita, jotka eivät tarjoa pelisuosituksistaan kunnollista seurantaa. Valiovihje toimii toisin.

– Olemme ylpeitä, että palvelu lunastaa sen, mitä on luvattu. Analyysi on tasoltaan Suomen parasta mitä Valioliigaan tulee, luvatut aikataulut toimivat poikkeuksetta ja pelimenestyksestä raportoidaan täysin avoimesti huonoinakin hetkinä. Tämä ei tällä alalla valitettavasti toteudu kaikilla toimijoilla täysin, veljekset summaavat.

Se on sellainen vihjemiehen viikko
Jesse Heikkinen tietää, että vain raaka tulos ratkaisee.Jesse Heikkinen tietää, että vain raaka tulos ratkaisee.
Jesse Heikkinen tietää, että vain raaka tulos ratkaisee.

Rutiini, työntäyteinen ja toisteinen. Sellaista on vihjepalvelun pyörittäminen. Heikkiset käyttävät työntekoon viikoittain noin 60 työtuntia.

Maanantaina ja tiistaina katsotaan sekä tilastoidaan ne ottelut, joita ei viikonloppuna nähty. Tiistain ja torstain välinen aika kuluu tulevien pelien analysointiin. Valiovihje käyttää sekä omia tilastointimenetelmiä että analyysimalleja, mutta miehet seuraavat myös tarkasti tarjolla olevia, maksullisia data-analyysipalveluja.

Perjantain kohokohta on managerien pitämät lehdistötilaisuudet, joista lypsetään viimeisimmät kokoonpanouutiset sekä muut mielenkiintoiset tiedot. Perjantaisin veljekset kirjoittavat otteluennakot lopulliseen muotoonsa. Sen jälkeen vihjepaketti lähtee sovittuna ajankohtana asiakkaille eteenpäin.

Lauantai ja sunnuntai ovat Valioliigassa pääpelipäiviä, jolloin aika kuluu luonnollisesti otteluita seuraten. Sitten onkin taas maanantai ja ruljanssi on valmis alkamaan alusta.

Rutiinit ovat ajoittain raskaita ja työnteko yksinäistä puurtamista.

– Ala on vähän sellainen, että positiivinen palaute on vähissä silloin, kun menee oikein hyvin, mutta huonon jakson aikaan saattaa tulla rajuakin palautetta. Sinänsä kaikkien vedonlyöjien tulisi ymmärtää, ettei tuotto voi koskaan olla tasaista. Tappioputket ovat väistämättömiä.

Heikkisten vahvuus on yhdessä tekemisen mahdollisuus. Kommunikaatio on suoraa, mutta huonon hetken iskiessä kumpikaan ei ole yksin.
Tilaa uutiskirje!

Saat Iltalehden päivän uutiset sinulle koostettuna. Voit perua uutiskirjeen milloin vain.

– Pidemmät tappioputket koettelevat henkistä puolta. Turha on kiistää, etteivätkö paineet olisi kovemmat, kun tietää, että omien sijoitusten ohella pelissä on myös satoja tuhansia euroja asiakkaiden rahoja, Jani pohtii.

– Luonnollisesti pää on pidettävä kylmänä analyysin kanssa ja pitää välttää ylireagointeja. Raha on pidettävänä sivuseikkana, mutta on varmasti täysin tervettä tiedostaa se vastuu, joka meillä on, Jesse lisää.
Jatkuva kehitys
JANI HEIKKINEN

Ikä: 31 vuotta

Perhe: perheellinen, kaksi poikaa

Koulutus: informaatioteknologian opintoja

Harrastukset: jalkapallo ja salibandy

Muuta: junioreiden Euroopan mestari keilailussa

Kaikista paineista huolimatta – tai niistä nimenomaan johtuen – vihjepalvelun pyörittäminen on Heikkisten mukaan maailman paras työ, kun ottelut menevät ennakkoanalyysin mukaisesti ja pelikohteet osuvat.

– Se, että saa tehdä duunia, johon suhtautuu suurella intohimolla, ja joka tarjoaa jatkuvasti uutta opittavaa ja mahdollisuuksia kehittyä, on koko homman suola, Jani arvioi.

Menetelmät ja analyysit tarkentuvat koko ajan, joten laakereille ei sovi jäädä lepäämään.

– Vanhan sanonnan mukaisesti on itse juostava koko ajan kovempaa pysyäkseen edes paikallaan. Palvelun säilyttäminen korkealaatuisena vaatii meiltä alati lisää duunia.
Pelisijoittaminen ei ole uhkapeliä

Tulevaisuuden suhteen veljesparia huolettaa hallitusohjelmaankin tiensä löytänyt selvitystyö laillisesti toimivien, ulkomaisten vedonlyöntiyhtiöiden nettiblokkaamisesta, jonka pääasiallinen tarkoitus on turvata Veikkauksen edunsaajien rahoitus.

– Vihjepalvelun näkökulmasta pelit pitää pystyä vihjaamaan ja lyömään avoimelle markkinalle, korkeita palautusprosentteja sekä korkeita panoskattoja tarjoaviin yhtiöihin, Jani valottaa.

Blokin iskiessä yrityksen toiminta olisi vakavasti vaakalaudalla, muun muassa siksi, että Veikkauksen valikoimasta puuttuvat niin sanotut aasialaiset tasoitusvaihtoehdot, joihin Valiovihje pelisuosituksensa ensisijaisesti antaa.

Yksi Heikkisten tavoitteista on suorittaa myös tietynlaista kasvojenkohotusta koko vedonlyöntialalle. Alaa on pidetty perinteisesti jollain tavoin epäilyttävänä, onhan sana uhkapelikin jo vahvoja tunnelatauksia herättävä.

– Vedonlyöntibisnes on sijoitusmielessä siinä mielessä loistava, että uutisissa riehuvat kauppasodat ja muut maailmantaloutta epävakauttavat tekijät eivät vaikuta alaan juurikaan, vaan vedot ovat täysin irrallaan tuosta turbulenssista. Siinä mielessä pelisijoittamista voisi suositella osaksi perinteistenkin sijoittajien portfoliota.

Ikä: 29 vuotta

Perhe: perheellinen, kaksi tytärtä

Koulutus: viestintätekniikan opintoja

Harrastukset: jalkapallo ja salibandy

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 13. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Ylikerroin.com
Jäsen
Viestit: 832
Liittynyt: 21.12.2013, 11:56
Pisteitä: 1466

Re: Vedonlyöntijuttuja TV:ssä, radiossa ja lehdissä

Viesti Kirjoittaja Ylikerroin.com »

Tutkimus: Suomalaiset eivät kannata Veikkauksen rahapelimonopolia

https://www.epressi.com/tiedotteet/talo ... polia.html

https://kasinocurt.com/

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Donskoi
Jäsen
Viestit: 123
Liittynyt: 15.02.2018, 16:55

Tuotto: +49.23 yks.

Palautus%: 119.12%

Panosten ka: 2.86 yks.

Vetoja: 90

Pisteitä: 182

Re: Vedonlyöntijuttuja TV:ssä, radiossa ja lehdissä

Viesti Kirjoittaja Donskoi »

Turha pelottelu sotkee puhetta Veikkauksen monopolista – S-ketju on ulkomaalaisia peliyhtiötä isompi uhka

https://elmomedia.fi/turha-pelottelu-so ... ompi-uhka/

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 10. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

06.07.2019 00:32 <skasi> +2 ja lukusuositus kaikille! Ilo lukea taitavan kirjoittajan näkemys. Etenkin

06.07.2019 00:33 <skasi> kun aiheeseen on selvästi perehdytty todella kattavasti.


pka
Jäsen
Viestit: 881
Liittynyt: 30.01.2004, 22:53
Pisteitä: 331

Re: Vedonlyöntijuttuja TV:ssä, radiossa ja lehdissä

Viesti Kirjoittaja pka »

"Onko Veikkauksen rahapeli­monopolille enää perusteita, kun toiminta lipsuu jatkuvasti harmaalle alueelle?"

https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000006165696.html

HS jatkaa Veikkausta kohtaan kriittisellä linjalla ja pohtii sen mainontaa sekä monipoliaseman tulevaisuutta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 16. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Ylikerroin.com
Jäsen
Viestit: 832
Liittynyt: 21.12.2013, 11:56
Pisteitä: 1466

Re: Vedonlyöntijuttuja TV:ssä, radiossa ja lehdissä

Viesti Kirjoittaja Ylikerroin.com »

Räikeitä virheitä, hämmentäviä omia maaleja – näin härskisti otteluita manipuloidaan Suomessa

https://www.iltalehti.fi/vedonlyontirav ... 47b68705ad

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Ylikerroin.com
Jäsen
Viestit: 832
Liittynyt: 21.12.2013, 11:56
Pisteitä: 1466

Re: Vedonlyöntijuttuja TV:ssä, radiossa ja lehdissä

Viesti Kirjoittaja Ylikerroin.com »

Myös Veikkauksen verkkopeleissä käytössä olevat valevoitot hämäävät rahapelaajia – Tutkija: ”Pelaajat sekoittavat valevoittoja oikeisiin”

Jos pelaat kolikkopelissä kymmenen euroa ja voitat seitsemän, kone tuulettaa sitä kuin voittoa. Tutkijoiden mukaan valevoitoiksi kutsuttu kikka lisää pelaamista – ja ongelmia.

https://seura.fi/asiat/ajankohtaista/my ... b43984-500

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

17.07.2019 17:36 <fac> Valevoitot toimii toki myös muilla yhteiskuntamme sektoreilla. S- ja K-ryhmien..

17.07.2019 17:36 <fac> plussia&bonuksia kans tutkittu ja todettu et hienosti hämätään ihmiset luuleen..

17.07.2019 17:37 <fac> et ne säästää rahaa ku heitetään joku haistavittu 25€ tilille ylihintaisista...

17.07.2019 17:38 <fac> palveluista ja tuotteista :D emt olisko nykyää eri meno, kun lidlin tultua...

17.07.2019 17:38 <fac> kuin taikaiskusta hinnat aleni :o Tuoreus, Laatu, Oikea Hinta :D


Ylikerroin.com
Jäsen
Viestit: 832
Liittynyt: 21.12.2013, 11:56
Pisteitä: 1466

Re: Vedonlyöntijuttuja TV:ssä, radiossa ja lehdissä

Viesti Kirjoittaja Ylikerroin.com »

”Nettikasinoissa peliriippuvuus syveni” – rahapeleihin koukuttunut ”Mika”, 36, pelasi netissä yötä päivää

36-vuotiaan pohjoissuomalaisen miehen uhkapeliongelmat kärjistyivät verkkokasinoissa. "Pikavippikulttuuri yhdistettynä rahapeleihin on ihan myrkkyä”, hän sanoo.

https://seura.fi/asiat/ajankohtaista/ne ... ota-paivaa

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Apina286
Avatar
Jäsen
Viestit: 491
Liittynyt: 04.06.2017, 18:33

Tuotto: +49.47 yks.

Palautus%: 109.17%

Panosten ka: 0.86 yks.

Vetoja: 630

Pisteitä: 255

Re: Vedonlyöntijuttuja TV:ssä, radiossa ja lehdissä

Viesti Kirjoittaja Apina286 »

https://www.iltalehti.fi/vedonlyontirav ... 6d5654c20e

Aloite rahapeliautomaattien poistamisesta kaupoista on saanut viime aikoina hyvin media-aikaa 👍

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


cordoba
Jäsen
Viestit: 95
Liittynyt: 05.06.2004, 17:34
Pisteitä: 20

Re: Vedonlyöntijuttuja TV:ssä, radiossa ja lehdissä

Viesti Kirjoittaja cordoba »

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Vedonlyöntikeskustelu”