Tänään on 22.10.2020, 03:05.

Offtopic -ketju

Yleiseen turisemiseen muustakin kuin pelaamisesta.
Vastaa Viestiin
skasi
Jäsen
Viestit: 617
Liittynyt: 28.11.2011, 12:01

Tuotto: +57.05 yks.

Palautus%: 110.73%

Panosten ka: 3.47 yks.

Vetoja: 153

Pisteitä: 1438

Offtopic -ketju

Viesti Kirjoittaja skasi »

Etkö löydä mitään ketjua viestillesi, muttet halua aloittaa uutta ketjua? Tämä on offtopic ketju näitä ja muita viestejä varten. Yksittäisiä viestejä tai urilta lähtenyt keskustelu toisessa ketjussa voidaan käydä loppuun täällä. Tänne laitettavassa sisällössä ei tarvita mitään logiikkaa. Spämmit voi myös laittaa tänne tai tehdä oman spam ketjun. Aloitan Offtopic videolla enkä selittele enempää. Löytyy hakusanalla "Nyt tulee rahaa"

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 6. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

06.10.2020 01:49 <MacGyver> Tää on aika helmi. Ei helvetti täyttä hulluutta... :D


SikkeSakke
Jäsen
Viestit: 187
Liittynyt: 20.06.2014, 10:35

Tuotto: -50.02 yks.

Palautus%: 79.83%

Panosten ka: 6.20 yks.

Vetoja: 40

Pisteitä: 207

Re: Offtopic -ketju

Viesti Kirjoittaja SikkeSakke »

skasi kirjoitti:
06.10.2020, 00:00
Kiitos kommentistasi. Jäi kiinnostamaan mitkä salaliittoteoriat liippaavat kirjoitustani? Mistä ihmiset lukevat näitä salaliittoteorioita? Voitko linkittää jonkun sivuston, kirjan tai tekstin?
Taloudesta, pankeista ja rahan synnystä:
- Jussi Ahokas & Lauri Holappa: Rahatalous haltuun. Perustellusti selitetty nykyisen rahajärjestelmän toiminta ja kritiikkiä sitä kohtaan. Joku voisi väittää että vasemmistolaista :D.
- Björn Wahlroos: Kuinkas tässä näin kävi?
- Björn Wahlroos: Talouden kymmenen tuhoisinta ajatusta. Hyviä ajatuksia Suomen taloudesta. Joku voisi väittää että Nalle on oikeistolainen :D.

Ihmiskäsityksestä:
- Rutger Bergman: Hyvän historia. Jonkinverran omaan makuuni liian sinisilmäinen teos mutta haastaa käsityksemme ihmisyydestä.

Hitleristä:
- Benjamin Carter Hett: Demokratian kuolema : kuinka Hitler nousi valtaan. Hyvä katsaus miten Hitler pääsi valtaan ja millainen poliittinen ilmapiiri vallitsi maailmansotien välissä.

Maailman ja Suomen politiikasta:
- Hiski Haukkala: Suuren pelin paluu. Hieno katsaus maailman valtasuhteisiin ja Suomen ulkopolitiikkaan. Mieleen jäi erityisesti käsite positiivinen nationalismi.

Tossa alkuun luettavaa. Toki esim. Hans Roslingin ja Yuval Noah Hararin kirjat antavat hyvän kuvan maailman menosta. Ja jos vähän kevyemmästä tykkää, suosittelen tutustumaan Tom Phillips: Näin Munasimme Kaiken ja Maria Petterson: Historian Jännät Naiset teoksiin.

Kirjoja on tullut luettua aika paljon. Vaihdoin Bookbeatiin ja en kirveelläkään muista kaikkia kirjoja mitä luin Nextoryssä ollessani. Mut pyrin lukemaan siten että en ota annettuna ja esim. taloudesta olen pyrkinyt lukemaan mahdollisimman monipuolisesti - sekä vasemmistolaista että oikeistolaista kirjallisuutta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

06.10.2020 01:40 <skasi> Good Stuff! Kiitän vastauksesta.


MacGyver
Avatar
Jäsen
Viestit: 1157
Liittynyt: 05.12.2003, 03:14

Tuotto: -355.50 yks.

Palautus%: 87.99%

Panosten ka: 18.50 yks.

Vetoja: 160

Pisteitä: 702
Paikkakunta: Oulu

Re: Offtopic -ketju

Viesti Kirjoittaja MacGyver »

Ehkä yksi mielenkiintoisimpia haastatteluja entiseltä koogeebee loikkarilta.

"Neuvostoliitosta Yhdysvaltoihin loikannut KGB:n propaganda-upseeri Yuri Bezmenov kertoo Yhdysvaltoihin ja länsimaihin kohdistetusta ideologisesta epävakauttamisesta, joka johtaa lopulta niiden romahtamiseen.

Haastattelu vuodelta 1984."Lyhyempi pätkä https://www.youtube.com/watch?v=x00dmj8leUY

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


skasi
Jäsen
Viestit: 617
Liittynyt: 28.11.2011, 12:01

Tuotto: +57.05 yks.

Palautus%: 110.73%

Panosten ka: 3.47 yks.

Vetoja: 153

Pisteitä: 1438

Re: Offtopic -ketju

Viesti Kirjoittaja skasi »

Tää on äärimmäisen offtopic, mutta.. kaikille jotka sivuuttavat kirjoitukseni USA 2020 vaaliketjussa "Salaliittoteorioina". Väitin Ortodoksijuutalaisten tukevan Trumpia.

https://twitter.com/JFNYC1/status/13140 ... 35392?s=20

Tässä videokuvaa Brooklynin kaduilta viimeyöltä. Ortodoksijuutalaiset tanssimassa kaduilla Trump 2020 liput kädessä. Iloisen näköistä porukkaa. Toivon heille kaikkea hyvää. Reiluja vaaleja. Rasismin loppua. Nälänhädän ja sotien päättymistä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Muikkuz
Jäsen
Viestit: 151
Liittynyt: 20.05.2016, 01:31
Pisteitä: 410
Paikkakunta: Oulu

Re: Offtopic -ketju

Viesti Kirjoittaja Muikkuz »

Kiitoksia hyvästä keskustelusta skasi, MacGyver, SikkeSakke, GG sun muut! Hyviä argumentteja ollu moneen suuntaan.
Minä olin keväällä aivan varma, että Donald Trump valitaan uudelleen presidentiksi. Juttelin avoimesti asiasta ja mielenkiintosia keskusteluita on ollu. Sittemmin mieli on kääntyny ja vetoa olen lyönyt Trumpia vastaan. Saapa nähdä, miten käy. Ei oikein meinaa oma äly riittää, kun Amerikan kaksi viisainta ihmistä juttelevat keskenään Amerikan tulevaisuudesta...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


skasi
Jäsen
Viestit: 617
Liittynyt: 28.11.2011, 12:01

Tuotto: +57.05 yks.

Palautus%: 110.73%

Panosten ka: 3.47 yks.

Vetoja: 153

Pisteitä: 1438

USAn presidentti 2020

Viesti Kirjoittaja skasi »

Bidenin korruptiota paljastuu. Liittyy Ukrainaan:
https://nypost.com/2020/10/14/email-rev ... an-to-dad/

Twitter & Facebook estää uutisen levittämisen. Twitter tällä hetkellä suurilta osin alhaalla.

Trumpin tili vielä auki ja viesti on varsin selkeä:


Trump syyttänyt pidemmän aikaa Kiinaa / CCP:tä koronaviruksen laukaisemisesta ja levittämisestä.

https://twitter.com/DrLiMengYAN1?s=20
Kiinalainen tutkija pyrkii todistamaan viruksen olevan synteettistä alkuperää peräisin Kiinan armeijan laboratoriosta. Facebook blokkaa hänen julkaisemat tutkimustulokset.

Rudy Giuliani twiittaa:
Biden can’t stand up to China.

They own him.

His son,brother and sister-in-law are,and have been, partners with businesses owned by Communist China and high level members of the CCP.

Records I have seen show over $30 million paid to the #BidenCrimeFamily and a lot more to go.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

16.10.2020 02:52 <guessingames> Jaahas, hörhöily jatkuu muutaman päivän suvantovaiheen jälkeen :D

16.10.2020 02:58 <skasi> Kivoja uhkakuvien luomisia :D "Jos Biden voittaa niin Kiina omistaa Yhdysvallat"

16.10.2020 02:58 <skasi> Mitenhän tuo ulostulo uutisoidaan Kiinan mediassa? Hahaha :D

16.10.2020 09:39 <Mäyris> Eli Hiden on puhdas kuin pulmunen?


SikkeSakke
Jäsen
Viestit: 187
Liittynyt: 20.06.2014, 10:35

Tuotto: -50.02 yks.

Palautus%: 79.83%

Panosten ka: 6.20 yks.

Vetoja: 40

Pisteitä: 207

Re: Offtopic -ketju

Viesti Kirjoittaja SikkeSakke »

Vähän ajatustenvirtaa ennen valioliigamatseja. Saa olla erimieltä :D.

Daron Acemoglu, James A. Robinson: Miksi maat kaatuvat on sellainen kirja jota suosittelen lukemaan ja jonka avulla voi nähdä myös nykyisyydessä isommat kehityskulut - populismi ja vastakkainasettelu ovat suora uhka hyvinvoinnille. Populismi ei ole pelkästään äärioikeiston tapa mutta yhä enenevissä määrin myös äärivasemmiston tapa.

Trumpin nousuun vaikutti osittain länsi-maisten demokratioiden ylimielisyys ja naiivi oletus siitä että demokratia Neuvostoliiton kaatumisen jälkeen olisi helposti istutettavissa autoritääristen järjestelmien tilalle. Näin ei ole käynyt. EU ja NATO laajenivat aggressiivisesti itään hyödyntäen Venäjän heikkoutta 1990-luvun lopussa. Koska EU ja NATO eivät ottaneet tarpeeksi huomioon myös Venäjän intressejä, laajentuminen aiheutti vastareaktion Venäjällä joka jatkuu yhä. Arabikevät myös epäonnistui demokratian juurruttamisessa entisten diktaattorien hallitsemiin maihin todistaen osittain sen että kun yhteiskuntaan on vakiintunut tietty instituutiojärjestelmä, sen muuttaminen on erittäin hankalaa. Tämä kehityskulku heikensi sekä USA:n että EU:n asemaa maailmanpoliittisesti. Kiinan nousun myötä myös taloudellisten voimasuhteiden muutos on ollut isoa heikentäen eritoten keskiluokan asemaa länsi-maissa ja on siten edesauttanut populismin suosion kasvua. Populismi ammentaa voimansa vastakkainasettelusta joka USA:ssa alkoi jo 1990-luvulla. Tämä vastakkainasettelu on heikentänyt USA:n demokratiaa jo pidemmän aikaa ja on voimistunut Trumpin aikana. Kuitenkin USA:n instituutiot ovat niin vahvat että tuskin tässä mitään apokalyptistä tuhoa tapahtuu mutta jonkinverran huolissaan tästä pitäisi olla jokaisen joka kunnioittaa demokratiaa ja markkinataloutta.

Trumpin flirttailu äärioikeiston kanssa on aiheuttanut vastareaktion joka on alkanut kiihdyttää negatiivista kierrettä. Vaikka BLM mielenosoitukset ovat olleet 93% rauhanomaisia, ääriliikehdintää esiintyy myös vastapuolella. Väkivalta on näkyvin ilmiö mutta taustalle on syntynyt myös ns. cancel-kulttuuria jossa vain "oikeamieliset" pääsevät ääneen. Esimerkiksi New York Timesin Bari Weiss erosi tämän ilmiön takia. Reaktio äärioikeiston populismiin ei pitäisi olla äärisuvaitsevainen populismi (USA:ssa tuskin on äärivasemmistolaista populismia isossa määrin). Äärisuvaitsevaisuus kääntyy itseään vastaan jos ei Paasikiven sanoin tunnusteta ja tunnisteta tosiasioita.

Suomeen ison maailman ilmiöt tulevat jälkijunassa mutta samanlaisia kehityskulkuja on nähtävissä myös täällä. Vaikka on typerää yleistää kaikkia perussuomalaisia äärioikeistoksi, 2017 Halla-ahon nousun myötä radikaalit ovat saaneet puolueessa yhä enemmän vaikutusvaltaa. Mikäli on uskominen Lauri Nurmen kirjaa Halla-ahosta, puolueen johdossa on mies joka on ammentanut ideologiansa natsipuoluetta edeltävästä Thule-seurasta. Ja myös varapuheenjohtaja Laura Huhtasaari ammentaa suosionsa vastakkainasettelusta. Huhtasaaresta tosin ei voi saada selvää että mitä hän oikein ajaa sillä näyttää että hän vain vastustaa vastustamisen ilosta kaikkea joka ei sovi hänen vähintäänkin ristiriitaiseen maailmankuvaansa. Tämä perussuomaisten radikalisoituminen on selvästi nähtävissä ja sen aiheuttama vastareaktio on myös nähtävissä. Elokapinan juuret ovat marxilaisuudessa ja vaikka "hyödylliset hölmöt" jotka istuvat keskellä katua luulevat edistävänsä asiaansa, tosiasiassa he vain kasvattavat vastakkainasettelua. Ohisalo on saman ongelman kanssa mitä Halla-aho on: Miten pitää radikalisoitumassa oleva kannattajakunta tyytyväisenä? Ohisalo ei ole joko tunnistanut elokapinan marxilaisia juuria tai ei ole halunnut suututtaa äänestäjäkuntaansa. Juuri samalla tavalla Halla-aho ei ole voinut irtautua (tai ei ole halunnut, en tiedä) Scriptaan kirjoittamistaan teksteistä. Radikalisoituminen vähentää poliittista liikkumatilaa niin vihervasemmistolta kuin perussuomalaisilta. Toki huomautan että kun puhun radikalisoitumisesta, kyseessä on Suomessa vielä hyvin pieni vähemmistö. Mutta tähän pitäisi niin perinteisten kuin myös itse radikalisoitumassa olevien puolueiden kiinnittää huomiota.

Poliittinen polarisoituminen näkyy myös perinteisissä puolueissa. Uskon että Sipilä ajoi ja Marin ajaa aidosti Suomen etua mutta Paasikiveä lainatakseni, molemmilla tuntuisi olevan vaikeuksia tunnistaa tosiasioita. Sipilän politiikka oli oikeistolaista ja hän ei tunnistanut millaisen poliittisen vastareaktion sai aikaiseksi puuttumalla Suomessa vakiintuneeseen instituutionaaliseen järjestelmään. Vaikka tarkoitusperät olivat hyviä, hän ei huomioinut tarpeeksi AY-liikkeen valtaa ja siitä seuraavaa SDP:n liukumista vasemmistolaisempaan politiikkaan. Marinia näyttäisi vaivaavan sama lyhytnäköisyys ja isomman kokonaisuuden hahmottamisen puute. Nykyinen hallituksen politiikka vaikuttaa ajavan Kokoomusta ja SDP:tä yhä enemmän erilleen jolloin seuraava hallitus voi olla vielä oikeammalla mitä Sipilän hallitus oli. Ja sitten mennään taas enemmän vasemmalle...

Suomelle ja yrityksille poliittinen vakaus olisi tärkeintä. Kuitenkin Suomen tarina on ollut menestys ja vaikka vielä polarisoituminen ei ehkä ole Suomen suurin ongelma, siitä pitäisi olla kuitenkin jonkinverran huolissaan. Äärisuvaitsevaisuus (tai vasemmistolaisuus) on yhtä vaarallista kuin äärioikeistolaisuus. Olipa poliittinen puolue mikä tahansa, suosittelen äänestämään maltillista ehdokasta ja muistamaan että tyhjät tynnyrit kolisevat eniten.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Julius
Jäsen
Viestit: 83
Liittynyt: 21.05.2012, 19:45

Tuotto: +20.71 yks.

Palautus%: 150.51%

Panosten ka: 6.83 yks.

Vetoja: 6

Pisteitä: 92

USAn presidentti 2020

Viesti Kirjoittaja Julius »

Tim Poolilta tuli eilen video, että Trump johtaisi Bideniä ennakkoäänissä elintärkeässä osavaltiossa Michiginissä -

https://www.youtube.com/watch?v=z3j-8zcUYFs&t=12s

Trump tarvitsee Floridan ja Michiganin voittaakseen vaalit. Näyttää siis aika hyvältä Trumpin kannalta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 5. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

18.10.2020 14:09 <moderator> Viesti siirretty, koska linkin bloggaajalla selvästi puolueellinen kanta

18.10.2020 14:09 <moderator> ehdokkaisiin.

18.10.2020 15:51 <fouba> otsikkoa lukuunottamatta vaikuttas kyllä hyvältä ja puolueettomalta videolta +1

18.10.2020 16:45 <moderator> Katsottiin vain otsikoita herran aikaisemmasta tuotannosta ja niiden perusteella

18.10.2020 16:45 <moderator> asiasta ei ole mitään epäselvyyttä.

18.10.2020 17:00 <fouba> Joo kyl se oikeelle taipuu mut ihan mielenkiintosta analyysiä, ei gyver tasoa :D

19.10.2020 05:29 <guessingames> Analyysissä on pienenpieni ongelma ainakin siinä, että Michigan ei julkaise

19.10.2020 05:29 <guessingames> tietoja ennakkoäänistä :D mutta voihan sitä aikaansa näinkin käyttää


skasi
Jäsen
Viestit: 617
Liittynyt: 28.11.2011, 12:01

Tuotto: +57.05 yks.

Palautus%: 110.73%

Panosten ka: 3.47 yks.

Vetoja: 153

Pisteitä: 1438

Re: Offtopic -ketju

Viesti Kirjoittaja skasi »

Offtopic mut Trump ja Putin kimpassa parempi ku Kiina ja Biden?

Ei ne Trump & Putin mitään frendejä ole keskenään.
Jos olen oikein ymmärtänyt, niin jenkkiarmeija myös pyysi Trumpia asettumaan ehdolle 2016 vaaleihin. Tämä pätkä on ihan mielenkiintoinen venäläisten viestivaihto Syyriasta 2018 helmikuuta.Aikanaan suunnitelmissa oli maakaasuputki Irakista Eurooppaan. Näitä suunnitelmia varten Turkkia harkittiin EU jäseneksi jne. Euroopan tarkoituksena oli irtaantua Venäjän öljy- ja kaasutoimituksista mahd. paljon.

https://ec.europa.eu/eurostat/cache/inf ... oc-2c.html

Kuten kaikki tietää, mutkia on tullut matkaan useita ja Nord Stream 2 lähestyy valmistumistaan. Ihan ei loppuun asti ole sekään päässyt. Uusimpana Puola (johon USA siirti joukkoja Saksasta) asetti sanktioita Gazpromille.

https://www.reuters.com/article/us-nord ... SKBN26S19J

Tehdään me Euroopassa tuulimyllyjä niin päästään irti tästä myllystä :-)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


skasi
Jäsen
Viestit: 617
Liittynyt: 28.11.2011, 12:01

Tuotto: +57.05 yks.

Palautus%: 110.73%

Panosten ka: 3.47 yks.

Vetoja: 153

Pisteitä: 1438

Re: Offtopic -ketju

Viesti Kirjoittaja skasi »

Täällä kun muutkin ovat suositelleet luettavaa ym. niin minäkin annan yhden suosituksen.Älkää antako otsikon hämätä. Paljoakaan video ei Trumpia sivua, vaan kyseessä on varsin viihdyttävästi tehty paketti koskien pitkälti Kiinaa ja kansainvälistä kauppaa. Reiluun tuntiin on mahdutettu paljon tarinaa siitä, miten nykyinen maailmanjärjestys on muodostunut ajan saatossa kaupankäynnin, sotimisen ym. seurauksena.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Julius
Jäsen
Viestit: 83
Liittynyt: 21.05.2012, 19:45

Tuotto: +20.71 yks.

Palautus%: 150.51%

Panosten ka: 6.83 yks.

Vetoja: 6

Pisteitä: 92

USAn presidentti 2020

Viesti Kirjoittaja Julius »

Verkko kiristyy :

https://www.breitbart.com/politics/2020 ... 00-emails/

Schweizer, appearing on Breitbart News Saturday on SiriusXM 125 the Patriot Channel, said that former Hunter Biden business partner Bevan Cooney provided 26,000 emails to him—the first of which were published late last week in a Breitbart News exclusive investigation by Schweizer and author Seamus Bruner. Cooney is currently serving a sentence in federal prison due to his conviction over financial deals he made connected to Hunter Biden and his other partner Devon Archer.
Hunter Bidenin yhtiökumppani, Becan Cooney, joka päätyi aikaisemmin vankilaan talousrikoksista, on päättänyt antaa Breitbart-verkkolehdelle pääsyyn maileihinsa.
He provided the password and username, and written authorization to publish emails because Schweizer says he believes he was the “fall guy” for the Biden family’s corruption and that he believes the public needs to know what really happened in Hunter Biden’s universe.
...
Devon Archer is now going to be going to jail as well, because of the same deals, but he [Cooney] really feels like Hunter Biden was able to walk off scot-free.
Cooney antoi sähköpostinsa Breitbartille. Maileja on 26 000 ja osa niistä liittyvät talousveiveihin Bidenin kanssa. Cooneyn mukaan hänet (ja toinen yhtiökumppani Devon Archer) vangittiin sijaiskärsijänä Hunter Bidenin afääreistä samalla kun Hunter kävelee vapaana.
The article that we ran on Breitbart, about China, Inc., is the first of what are going to be several. In this particular story what we lay out is how Hunter Biden and his business partners set up a meeting for this group called the China Entrepreneurs Club. Don’t let that benign name fool you; this is regarded as joined at the hip with the Chinese communist government. This China Entrepreneurs Club wanted meeting at the highest levels of the White House and Hunter Biden arranged them. What’s very curious about this is not only that they got these meetings on November 14, 2011, but they actually, according to members, had a private, secret meeting with Joe Biden himself.

We don’t know about this because it appeared on the White House visitors logs or the White House calendar—it doesn’t. We know about it because the Chinese that were on that trip bragged about it in their blog posts back in China that they had this private, secret meeting with Joe Biden
Breitbart on jo julkaissu yhen jutun näiden mailien perusteella koskien Bidenien kiinakauppoja. Sen mukaan Joe Biden olisi 2011 salassa tavannut kiinalaisia kauppoihin liittyen. Tapaamista ei ole kirjattu Valkoisen talon papereihin, mutta selvisi kun kiinalaiset kehuivat siitä netissä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

19.10.2020 20:32 <moderator> Siirretty (epäluotettava lähde).


MacGyver
Avatar
Jäsen
Viestit: 1157
Liittynyt: 05.12.2003, 03:14

Tuotto: -355.50 yks.

Palautus%: 87.99%

Panosten ka: 18.50 yks.

Vetoja: 160

Pisteitä: 702
Paikkakunta: Oulu

Re: Offtopic -ketju

Viesti Kirjoittaja MacGyver »

Laitetaan tänne kun toisessa ketjussa tulee ahdistusta näistä spämmeistä.https://www.youtube.com/watch?v=w3NG4OZ ... e=youtu.be

https://twitter.com/DanScavino/status/1 ... 5815452673
https://twitter.com/DanScavino/status/1 ... 6857948161

Kun katsoo näitä videoita niin ei voi kuin ihmetellä millä perusteella Baideni on johdossa pressakisassa. Missä Joen kannattajat ovat jos kannatus on niin suurta? Onko kenelläkään linkata joku video missä Bidenin ralleissa on enemmän kuin 50 ihmistä?

Voihan nämä toki olla diipfeik videoita. Kukin pohtikoon sitä itse. :) Minusta nuo naten pollit ym on silkkaa gusetusta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

19.10.2020 19:33 <tommis123> Trump vie, Biden vikisee

19.10.2020 20:08 <fouba> Varma trump all-in trump! kai oot lyöny talot ja maat sisään jo?

19.10.2020 20:09 <fouba> Tähän bidenin kannattajat ei täytä katuja korona-aikaan on kans vastattu jo 100x

19.10.2020 20:18 <tommis123> Ei nyt sentään taloa, eikä maita. Jokin raja pitää olla!

19.10.2020 20:23 <MacGyver> Mutta ne maskithan suojaa goronalta. Vai suojaako? Ja voihan sitä pitää 5m

19.10.2020 20:23 <MacGyver> turvavälit kaiken varalta.

19.10.2020 20:23 <E.Clipperton> Californiasta. turha räpeltää minkään 2.6 pressaksi kans ku Cali repb saa 26 :D

21.10.2020 22:34 <MacGyver> https://twitter.com/RealMarkKennedy/sta ... 4063685635 Paha rasisti saa

21.10.2020 22:34 <MacGyver> mustilta tukea. Tätä ei taida yleltä nähdä.

21.10.2020 23:56 <tommis123> Olihan täällä peräti 200, maksimissaan. Tosin kamalaa Harrista tulivat katsomaan

21.10.2020 23:58 <tommis123> Kaikki autoissaan, maskit päässä :D

21.10.2020 23:58 <tommis123> https://www.youtube.com/watch?v=Y9UunjOb­a9Q&t=1352s


fouba
Jäsen
Viestit: 710
Liittynyt: 06.11.2007, 16:23

Tuotto: +660.41 yks.

Palautus%: 110.28%

Panosten ka: 6.16 yks.

Vetoja: 1044

Pisteitä: 743

Re: Offtopic -ketju

Viesti Kirjoittaja fouba »

Kuva

Unibetilla, analyysejä?

elämme hienoja aikoja:D

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

1-15. ei nii tosissaa :spade: :club: :diamond: :heart:

Minikommentit

19.10.2020 23:12 <skasi> Kys. henkilöt erittäin vaikutusvaltaisia _johtajia_. Esimerkillisiä hahmoja

19.10.2020 23:13 <skasi> molemmat ja osoittavat loistavaa kunnioitusta toisiaan ja demokratiaa kohtaan.

19.10.2020 23:13 <skasi> Tästä on hyvä jatkaa!

19.10.2020 23:24 <JaAh> Sleepy Joe sanoo Clown alle 2.5 kertaa arvio 95%. Pääsi vahingossa suusta ekassa

20.10.2020 14:58 <tommis123> Näyttääkö tuo fakenews over hyvältä muiden silmissä?

20.10.2020 14:58 <tommis123> Luulisi että tulee useamman kerran


Vastaa Viestiin