Tänään on 27.02.2021, 03:33.

Verta, hikeä & tyrmäyksiä - Ufc

Vedonlyöntiblogit. Pelivalintoja ja tarinaa rahapelien maailmasta ja vähän muualtakin.
Vastaa Viestiin
CroCop
Jäsen
Viestit: 73
Liittynyt: 12.07.2019, 14:27

Tuotto: +28.66 yks.

Palautus%: 109.46%

Panosten ka: 4.33 yks.

Vetoja: 70

Pisteitä: 342

Re: Verta, hikeä & tyrmäyksiä - Ufc

Viesti Kirjoittaja CroCop »

Khabib Nurmagomedov - Dustin Poirier

Khabib Nurmagomedov. Ufc:n ainoa mestari jonka rekordi on puhdas, ja vakuuttavalta näyttääkin. 27 voittoa, 0 tappiota. Mestaruudesta voi olla montaa mieltä, hän voitti sen päivän varoitusajalla vastustajaksi tulleelta Iaquintalta, ja puolusti McGregoria vastaan, joka oli käyttänyt ottelutaukonsa Mayweather miljoonien törsäämisen, viskin mainostamiseen ja kokkelin vetämiseen. Kun tuota rekordia analysoi hiukan, on Khabibin vastustajissa ollut yksi yhteinen tekijä. Pysty. Khabib on maailmanluokan grappler, hänen paininsa ja ground&poundinsa eivät jätä vastustajille hirveästi toivoa. Mutta Khabibin vastustajat ovat lähes poikkeuksetta olleet pystyottelijoita, joiden pysty on hyvällä tasolla, mutta alasvienti puolustus on heikko, guardissa ei pärjätä, tai saada lukotusuhkaa aikaiseksi.
Vastustajalistalla ovat mm.

Conor McGregor
Al Iaquinta
Edson Barboza
Michael Johnson
Rafael Dos Anjos
Donald Cerrone

Nämä ovat Khabibin tunnetuimmat, ja kovimmat vastustajat. Lajia seuraavat tietävät, että nämä kaverit eivät paini, eivätkä ole Khabibille muutakuin suupala matossa.

Poirier on kevyensarjan interim champ, ja yksi kehittyneimmistä ottelijoista, kun katsotaan edellisvuosia. Tappio uransa parhaassa iskussa olleelle Conor McGregorille oli Poirierin uran käännekohta. Tuolloinen McGregor oli muuten aivan eri, kuin Khabibin kohdannut raunio. Poirier voitti McGregor matsin jälkeen 9/10 seuraavaa matsiaan, ja vastassa oli todella kovia kavereita. Etenkin viimeisimmät, höyhensarjan mestari Max Holloway, jota vastaan hän voitti interim vyönsä. Holloway on yksi Ufc:n kovimpia pystyottelijoita, mutta Dustin näytti että hän pystyy siihen vastaamaan. Eddie Alvarez, entinen kevyen sarjan mestari, Justin Gaethje, tämän hetkinen #5 rankattu äijä, ja Anthony Pettis, joka ei anna kellekään helppoa vastusta. Poirier on nyt saavuttanut uransa primen, ja toivon että se kestää. Hän on todella kova treenaaja, ja toisinkin Nurmagomedovin muut vastustajat, hän on vaarallinen matossa.

Pystyssä, Khabib tulee saamaan kylmää kyytiä. Poirier on todella kova iskijä, jolta löytyy tyrmäysvoimaa. Khabib pitää käsiään hyvin usein alhaalla, kun hän iskee. Suojaus pettää usein, mutta moni ei tätä hyödynnä koska pelkäävät Khabibin toteuttavan alasviennin, kun vastustaja iskee. Nyt tulee se mikä Khabibilla on ensi kertaa edessään. Poirier on brasilialaisen jujutsun musta vyöläinen, eli hän ei ole kusessa, jos Khabib vie hänet mattoon. Poirier pystyy antamaan guardissa vastaan, ja Khabib ei voi yhtä vapautuneesti toteuttaa omaa gameplaniaan, koska nyt vastassa on kaveri, joka pystyy lukottamaan Khabibin, jls tämä tekee pienenkin virheen.

Kuinka motivoitunut Khabib on, kun hän on nyt rikas, hänellä on hieno perintö lajin parissa ja painonvedot 155 paunaisiin eivät ole helppoja. Olen presseissä havainnut eri Khabibin, kuin aiemmin nähty nuorempi Dagestanin kotka.
Poirier hakee helvetinmoiselme työlleen kruunua, ja hänell on huomattavasti paremmat aseet voittoon mitä uskotaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 12. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


CroCop
Jäsen
Viestit: 73
Liittynyt: 12.07.2019, 14:27

Tuotto: +28.66 yks.

Palautus%: 109.46%

Panosten ka: 4.33 yks.

Vetoja: 70

Pisteitä: 342

Re: Verta, hikeä & tyrmäyksiä - Ufc

Viesti Kirjoittaja CroCop »

Zhangia saa huomis aamupäivälle yhä 2.50 ja tuli tintattua vielä lisää itse.

Jessica Andrade - Weili Zhang
Jessica Andrade voitti strawweight mestaruusvyön Rose Namajunasilta Brasiliassa toukokuussa. En vakuuttunut Andraden esityksestä, vaikka hän voittikin. Namajunas sai alusta alkaen jatkuvasti iskuja perille ja vahinkoa aikaan. Andrade sai onnekseen paiskattua Namajunasin mattoon voimalla, ja hetkeä myöhemmin hänet julistettiin uudeksi mestariksi. Andrade ei tällä kertaa pääse ottelemaan kotimaassaan, ja vielä pahempi, vastustajansa "kotikentällä.

Andraden pysty on hyvää, hän on ulottuva ja jalkatyö on tasokasta, mutta Zhang on vaikea vastus. 19-1 rekordilla vetävä kiinalainen on varustettu todella monipuolisella taitoarsenaalilla, ja kaasutankki on hirmuinen. Andrade ei ole otellut viittä erää kuin kerran, ja silloin hän hävisi Joanna Jedrzejczykille, silloiselle mestarille yksimielisellä päätöksellä.

Zhang on Muay Thai taustalta tuleva ottelija. Pysty on loistavaa. Vaikka hän ei tyrmää vastustajiaan, hänen volyyminsä on kova ase. Zhang saa iskukombinaatioilla tehtyä jatkuvasti pientä vahinkoa, ja nyt on ottelu on viisieräinen, on se Zhangille selkeä etu. Zhang jaksaa painaa koko viisi erää. Hän potkii ja lyö monipuolisesti, ja ottelun edetessä Andraden meno tulee hidastumaan. Zhangin leuka kestää iskuja, joten Andraden pitää saada tasainen esitys ja viedä kolme erää, tyrmäävän hänen en näe, ja matossa Zhang on vahvempi. En usko, että Andrade pärjää tässä skenaariossa.

Kiinalainen mestari olisi valtava rahasampo Ufc:lle. En varsinaisesti usko salaliittoihin, mutta jos ottelu on oikein tasainen, en ihmettele jos vähän vedetään Zhangin suuntaan.
Mutta uskon Zhangin vievän tämän yksimielisellä päätöksellä, voittaen erät 2,4,5.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 8. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


CroCop
Jäsen
Viestit: 73
Liittynyt: 12.07.2019, 14:27

Tuotto: +28.66 yks.

Palautus%: 109.46%

Panosten ka: 4.33 yks.

Vetoja: 70

Pisteitä: 342

Re: Verta, hikeä & tyrmäyksiä - Ufc

Viesti Kirjoittaja CroCop »

Hienosti hoiti Zhang jo avauserässä teknisellä tyrmäyksellä. Ensimmäinen kiinalainen Ufc mestari, Ufc toimistolla ollaan varmasti tyytyväisiä😄

Ensi viikonloppuna sitten tuo kova Abu Dhabin kortti. Makhachev matsin analyysi tulee maanantai-iltaan mennessä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 9. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

31.08.2019 16:42 <OmahaKing> Kiitos tipsistä osu nätisti, ja ehdottomasti perustelut mukaan,kiva lukee niitä

31.08.2019 16:42 <OmahaKing> Ku avautuu kohde paremmi ja saa eri näkemystä

05.09.2019 15:24 <OmahaKing> Poierieri kerroin noussu 4.35

06.09.2019 22:27 <Remmi> Tuleeko huomisesta mitään preview? muista ku khabib vs. poirier tai makhachev.

07.09.2019 20:21 <CroCop> Harmi kun en kerennyt

07.09.2019 20:22 <CroCop> Lähitulevaisuudessa tähän tulee edistystä, asiat laitettu rullaamaan


CroCop
Jäsen
Viestit: 73
Liittynyt: 12.07.2019, 14:27

Tuotto: +28.66 yks.

Palautus%: 109.46%

Panosten ka: 4.33 yks.

Vetoja: 70

Pisteitä: 342

Re: Verta, hikeä & tyrmäyksiä - Ufc

Viesti Kirjoittaja CroCop »

Kiirettä ollut koko viikon ja nyt vasta pääsee levähtämään.

Pikku analyysi Makhachevin matsiin vaikka enää ei juurikaan hyödytä. Pahoittelut ettei kerennyt.

Makhachev on Khabib Nurmagomedovin tapaan Dagestanin grappling ja painihautomon tuotos. Grappling on vahvin ala, 17-1 rekordilla lähtee tähän matsiin.
Grappling on aivan loistavaa ja pysty on hyvää. Mies on otellut aika heikkoja vastuksia vastaan jatkuvasti, mutta on kuitenkin rankattu #15 kevytsarjassa. Taso on omasta mielestäni jopa top10 kevyessäsarjassa, mutta en tiedä onko syy mitäänsanomattomaan etenemiseen se, että juuri Khabib on mestari.

Ramos taas on ihan ok ottelija ja jujutsu on todella hyvällä tasolla, mutta vastukset ovat olleet myös hänellä heikkoja. Kaksi tappiotakin on Ufc:ssä vyöllä. Nyt meneillään neljän ottelun voittoputki, mutta kuten sanoin, taso ollut heikko. Ramos häviää pystyssä, ja maassa pitäisi saada lukotus aikaan.

Uskon Makhachevin alasvientien, top controllin ja ground&poundin olevan myrkkyä. Ramos ei tule olemaan vaikea pala Islamille, vaan venäläinen hallitsee ottelua maassa sekä pystyssä, välttää pahimmat riskit ja hänet tuomitaan jokaisen erän voittaneena pistevoittoon.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

07.09.2019 22:39 <CroCop> Makhachev hyvän esityksen jälkeen pistevoittoon :) Ei vaikeuksia.


CroCop
Jäsen
Viestit: 73
Liittynyt: 12.07.2019, 14:27

Tuotto: +28.66 yks.

Palautus%: 109.46%

Panosten ka: 4.33 yks.

Vetoja: 70

Pisteitä: 342

Re: Verta, hikeä & tyrmäyksiä - Ufc

Viesti Kirjoittaja CroCop »

Hieno kortti taas takana.

Pääkortin matsit varsinkin todella viihdyttäviä.

Ferreira otteli loistavasti Taisumovia vastaan, ja laittoi tämän kahdessa viimeisessä erässä kaasuttamaan ja todella ahtaalle.

Curtis Blaydes näytti jälleen painillaan, että kuuluu hewarin kärkipäähän, eikä Shamil saanut minkäänlaista uhkaa luotua, täysin suvereeni esitys ja toivottavasti Blaydes saa seuraavana vastaansa Derrick Lewisin mikäli tämä voittaa Ivanovin.

Islam Makhachev ei lähtenyt vahvalla grapplingillaan maahan jujutsutaituri Ramosia vastaan, vaan otteli pääosin fiksusti pystyssä, ja pysty näytti lupaavalta. Makhachevilla on
lupaava tulevaisuus kevytsarjassa.

Barboza - Felder oli juuri sellainen sota, kuin odotettiin ja täysin naurettavaa ettei ottelu saanut Fight of the night bonusta. Barbozan kulma teki hölmösti, kun se oli varma kahden erän jälkeen, että kolmannen selviäminen riittää voittoon. Felder voitti kuitenkin kolmannen täysin selvästi, ja toisen myös omissa arvioissani.

Pääottelussa Khabib näytti jälleen miksi hän on voittamaton. Aivan älytöntä tekemistä. Pystyssä Poirier ei saanut avauserässä mitään aikaan. Khabib vei mattoon, antoi Poirierin kantaa painoaan ja menettää voimia, ja lopussa hakkasi kovia iskuja maassa perille. Toisessa erässä Poirier sai hyviä iskuja pystyssä perille, mutta Khabib selvisi niistä, vei mattoon ja väsytti taas. Kolmannessa mentiin taas mattoon. Poirier sai giljotiinikuristuksen melko syvälle perille, mutta Khabib pysyi rauhallisena ja pääsi irti. Poirierin voimat menivät 2 ensimmäisen erän aikana kun hän kantoi Khabibin painoa, ja viimeistään kuristuksessa. Khabib huomasi Poirierin kaasuttavan ja kolmannen puolivälissä laittoi ottelu pakettiin takakuristuksella. Upeasti toteutettu gameplan.

Seuraavaksi Khabib vs Ferguson, joka tulee olemaan kaikkien aikojen suurin ottelu.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


CroCop
Jäsen
Viestit: 73
Liittynyt: 12.07.2019, 14:27

Tuotto: +28.66 yks.

Palautus%: 109.46%

Panosten ka: 4.33 yks.

Vetoja: 70

Pisteitä: 342

Re: Verta, hikeä & tyrmäyksiä - Ufc

Viesti Kirjoittaja CroCop »

Terveiset syyshaukivesiltä :)

Vancouverin Fight Night kortille hiukan sijoitettu taas.

Vedonlyöntivihje: - Vapaaottelu - Donald Cerrone - Justin Gaethje - peliaika päättynyt

kohde
Donald Cerrone - Justin Gaethje
veto
Donald Cerrone
kerroin
2.560 (coolbet)
panos
4 yks.
raja
2.25
todennäköisyysarvio
arvio 44.4%

Huti: -4.00 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 6. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


CroCop
Jäsen
Viestit: 73
Liittynyt: 12.07.2019, 14:27

Tuotto: +28.66 yks.

Palautus%: 109.46%

Panosten ka: 4.33 yks.

Vetoja: 70

Pisteitä: 342

Re: Verta, hikeä & tyrmäyksiä - Ufc

Viesti Kirjoittaja CroCop »

Vedonlyöntivihje: - Vapaaottelu - Todd Duffee - Jeff Hughes - peliaika päättynyt

kohde
Todd Duffee - Jeff Hughes
veto
Jeff Hughes
kerroin
1.830 (Bethard)
panos
3 yks.
raja
1.7
todennäköisyysarvio
arvio 58.8%

Push: +0.00 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


CroCop
Jäsen
Viestit: 73
Liittynyt: 12.07.2019, 14:27

Tuotto: +28.66 yks.

Palautus%: 109.46%

Panosten ka: 4.33 yks.

Vetoja: 70

Pisteitä: 342

Re: Verta, hikeä & tyrmäyksiä - Ufc

Viesti Kirjoittaja CroCop »

Mexicon kortille alustavasti vain pääotteluun veto, mutta pitää jatkaa vielä tutkimusta päivän mittaan.

Vedonlyöntivihje: - Vapaaottelu - Yair Rodriguez - Jeremy Stephens - peliaika päättynyt

kohde
Yair Rodriguez - Jeremy Stephens
veto
Yair Rodriguez
kerroin
1.950 (unibet)
panos
8 yks.
raja
1.65
todennäköisyysarvio
arvio 60.6%

Push: +0.00 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 7. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


CroCop
Jäsen
Viestit: 73
Liittynyt: 12.07.2019, 14:27

Tuotto: +28.66 yks.

Palautus%: 109.46%

Panosten ka: 4.33 yks.

Vetoja: 70

Pisteitä: 342

Re: Verta, hikeä & tyrmäyksiä - Ufc

Viesti Kirjoittaja CroCop »

15 sekuntia ja matsi ohi.

Rodriguez tökkäsi sormilla silmään, eikä Stephens voinut jatkaa matsia, joten tuomio oli no contest.

Meksikoon ei tarvitse järjestää enää yhtään tapahtumaa. Pullojen ja muiden roskien heittely ottelijan päälle on niin kusista käytöstä ettei tuollaista pidä suvaita millään tasolla. Stephensin vika tuo ei missään nimessä ollut, ja Rodriguezin kiukuttelutkin ymmärtää, olihan tuo varmasti kova pettymys...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

23.09.2019 20:07 <Remmi> Hidastuksia kun katsoo niin näytti, että suurimman damagen Stephens teki kun

23.09.2019 20:09 <Remmi> omaan silmään tökkäsi sormillansa. Näytti myös siltä, että Yarin huitaisu osui

23.09.2019 20:09 <Remmi> oikeaan silmään eikä vasempaan. Reaktio ihmisellä, että koskee silmiä kun jokin

23.09.2019 20:09 <Remmi> sinne osuu.

24.09.2019 07:37 <CroCop> Huonoja kuvakulmia tuosta, ei saa oikein selvää miten vasempaan silmään osui

24.09.2019 07:37 <CroCop> Voi olla, kuten Cerrone Fergusonia vastaan, että vastustajan vahingosta itse

24.09.2019 07:38 <CroCop> sai vielä pahemman, eikä tahalleen tosiaankaan tehnyt

24.09.2019 07:39 <CroCop> Oma tuomio on se, että sarja epäonnistumisia sai tämän aikaan.


CroCop
Jäsen
Viestit: 73
Liittynyt: 12.07.2019, 14:27

Tuotto: +28.66 yks.

Palautus%: 109.46%

Panosten ka: 4.33 yks.

Vetoja: 70

Pisteitä: 342

Re: Verta, hikeä & tyrmäyksiä - Ufc

Viesti Kirjoittaja CroCop »

Vedonlyöntivihje: - Vapaaottelu - Robert Whittaker - Israel Adensanya - peliaika päättynyt

kohde
Robert Whittaker - Israel Adensanya
veto
Robert Whittaker
kerroin
1.930 (Pinnacle)
panos
6 yks.
raja
1.81
todennäköisyysarvio
arvio 55.2%

Huti: -6.00 yks.

Vedonlyöntivihje: - Vapaaottelu - Al Iaquinta - Dan Hooker - peliaika päättynyt

kohde
Al Iaquinta - Dan Hooker
veto
Al Iaquinta
kerroin
2.400 (bet365)
panos
2 yks.
raja
2.25
todennäköisyysarvio
arvio 44.4%

Huti: -2.00 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 8.00, palautukset 0.00, tulos -8.00 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


CroCop
Jäsen
Viestit: 73
Liittynyt: 12.07.2019, 14:27

Tuotto: +28.66 yks.

Palautus%: 109.46%

Panosten ka: 4.33 yks.

Vetoja: 70

Pisteitä: 342

Re: Verta, hikeä & tyrmäyksiä - Ufc

Viesti Kirjoittaja CroCop »

Morjens lukijoille jälleen. Ilmoitusluontoista asiaa.

Kolme seuraavaa korttia eli Tampa, Boston ja Singapore menevät viel ilman perusteluita tai kevyin sellaisin. Ufc 244 on yksi kovimpia kortteja koskaan ainakin näin paperilla, ja siihen on extraa tulossa. Myös siitä eteenpäin olen mahdollistanut isomman omistautumisen tälle blogille :)

Peace out👊🏼

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 11. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


CroCop
Jäsen
Viestit: 73
Liittynyt: 12.07.2019, 14:27

Tuotto: +28.66 yks.

Palautus%: 109.46%

Panosten ka: 4.33 yks.

Vetoja: 70

Pisteitä: 342

Re: Verta, hikeä & tyrmäyksiä - Ufc

Viesti Kirjoittaja CroCop »

Vedonlyöntivihje: - Vapaaottel - Cub Swanson - Kron Gracie - peliaika päättynyt

kohde
Cub Swanson - Kron Gracie
veto
Kron Gracie voittaa lukotuksella/kuristuksella
kerroin
1.950 (unibet)
panos
3 yks.
raja
1.8
todennäköisyysarvio
arvio 55.5%

Huti: -3.00 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


CroCop
Jäsen
Viestit: 73
Liittynyt: 12.07.2019, 14:27

Tuotto: +28.66 yks.

Palautus%: 109.46%

Panosten ka: 4.33 yks.

Vetoja: 70

Pisteitä: 342

Re: Verta, hikeä & tyrmäyksiä - Ufc

Viesti Kirjoittaja CroCop »

Tampan kortilta ei paljoa odotettu, mutta ei se ainakaan läpipaska ollut. Ihan viihdyttäviä otteluita. Swanson - Gracie oli illan ottelu. Gracien täytyy saada jujutsuunsa miksattua jotain, nimittäin jujutsu on yhtä hyödyllistä kuin kukkien kastelu sateella, jos matsia ei saa vietyä mattoon.

Bostonin kortti tulossa, ja sinne olen jo saanut mahdollisuuden käyttää enemmän aikaa, eli analyysit tulossa :geek:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


CroCop
Jäsen
Viestit: 73
Liittynyt: 12.07.2019, 14:27

Tuotto: +28.66 yks.

Palautus%: 109.46%

Panosten ka: 4.33 yks.

Vetoja: 70

Pisteitä: 342

Re: Verta, hikeä & tyrmäyksiä - Ufc

Viesti Kirjoittaja CroCop »

Vedonlyöntivihje: - Vapaaottelu - Chris Weidman - Dominick Reyes - peliaika päättynyt

kohde
Chris Weidman - Dominick Reyes
veto
Dominick Reyes
kerroin
1.630 (coolbet)
panos
6 yks.
raja
1.52
todennäköisyysarvio
arvio 65.8%

Osuma! +3.78 yks.

Vedonlyöntivihje: - Vapaaottelu - Yair Rodriguez - Jeremy Stephens - peliaika päättynyt

kohde
Yair Rodriguez - Jeremy Stephens
veto
Yair Rodriguez
kerroin
1.910 (william hill)
panos
4 yks.
raja
1.81
todennäköisyysarvio
arvio 55.2%

Osuma! +3.64 yks.

Vedonlyöntivihje: - Vapaaottelu - Manny Bermudez - Charles Rosa - peliaika päättynyt

kohde
Manny Bermudez - Charles Rosa
veto
Manny Bermudez
kerroin
1.670 (william hill)
panos
5 yks.
raja
1.55
todennäköisyysarvio
arvio 64.5%

Huti: -5.00 yks.

Vedonlyöntivihje: - Vapaaottelu - Joe Lauzon - Jonathan Pearce - peliaika päättynyt

kohde
Joe Lauzon - Jonathan Pearce
veto
Jonathan Pearce
kerroin
1.620 (bet365)
panos
5 yks.
raja
1.5
todennäköisyysarvio
arvio 66.6%

Huti: -5.00 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 20.00, palautukset 17.42, tulos -2.58 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 9. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


CroCop
Jäsen
Viestit: 73
Liittynyt: 12.07.2019, 14:27

Tuotto: +28.66 yks.

Palautus%: 109.46%

Panosten ka: 4.33 yks.

Vetoja: 70

Pisteitä: 342

Re: Verta, hikeä & tyrmäyksiä - Ufc

Viesti Kirjoittaja CroCop »

Weidman - Reyes

Weidman on entinen keskisarjan mestari. Valitettavasti uran prime on jo ohi. Viisi edellistä matsia ovat menneet 1 voitto, 4 tappiota. Ensin hän menetti vyön kun Rockhold mätti todellisen turpasaunan, joka johti keskeytykseen. Tämän jälkeen Yoel Romero hyödynsi tilaisuutensa, ja iski Weidmanista voiton. Putki jatkui Gegard Mousasia vastaan. Kolme kertaa putkeen tyrmätty Weidman otti kuitenkin hienon päänahan subittamalla Kelvin Gastelumin, ja edessä oli pitkä tauko. Paluuottelussaan hän joutui jälleen kovan mörssärin tyrmäämäksi, kun Jacare Souza jatkoi sitä mihin Rockhold, Romero ja Mousasi jäivät. Weidman on 35-vuotias, enkä näe vielä kovempien tyrmääjien divariin siirtymisen auttavan yhtään.

Reyes on voittamaton, 11-0 rekordilla vetävä nuori ja nälkäinen ottelija. #4 rankattu Reyes olisi voitolla seuraavana jonossa haastamaan Jon Jonesin pitämää mestaruusvyötä, ja tätä kovempaa matsia ei isojen ukkojen sarjasta voi löytää. Reyes on voittanut kovia nimiä, kolme edellistä voittoa ovat tulleet Cannonierista, Ovince Saint Preuxista ja viimeisimpänä todella iso voitto Volkan Oezdemiristä.

Reyesin pysty tulee olemaan liikaa Weidmanille, ja uskon hänen iskevän erä erältä Weidmanin kasvot rumemman näköisiksi. Weidmanin paini on hyvää, mutta en usko että Weidman saa maassa tarpeeksi aikaan. Reyes voittanee yksimielisellä tuomaripäätöksellä, mutten epäile hetkeökään, etteikö Reyes voisi jatkaa Weidmanin valojen sammutusta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 5. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


CroCop
Jäsen
Viestit: 73
Liittynyt: 12.07.2019, 14:27

Tuotto: +28.66 yks.

Palautus%: 109.46%

Panosten ka: 4.33 yks.

Vetoja: 70

Pisteitä: 342

Re: Verta, hikeä & tyrmäyksiä - Ufc

Viesti Kirjoittaja CroCop »

Rodriguez - Stephens

Aivan kuten ylemmässä, nuori, nouseva stara vastaan kokenut kaveri. Tämä ottelu piti tosiaan jo otella Meksikossa aiemmin, mutta se päättyi ratkaisemattomana 15 sekunnin jälkeen kun Rodriguez osui sormillaan Stephensiä silmiin.

Rodriguez on 12-2 rekordilla otteleva, 27 vuotias meksikolainen. El Pantera voitti edellismatsissaan Chan Sung Jungin upealla tyrmäyksellä vain 4 sekuntia ennen päätöstä. Kaveri on ottenut Ufc:ssa komeita voittoja, eikä tappio Frankie Edgarille ole häpeä. Siitäkin on 2,5 vuotta jolloin Edgar oli ihan eri ottelija, ja Yair vasta raakile. Rodriguezin potkut ovat maailmanluokkaa, ehdottomasti rosterin top5 tasoa. Rodriguezin urakäyrä vahvati ylöspäin, sillä rankingsijoitus nyt #7, mutta potentiaalia on valtavasti.

Stephens on konkari, alla on 44 ottelua. Urakäyrä alaspäin, kun ikää jo 34 vuotta, ja alla kaksi tappiota. Stephensin lyönneissä on voimaa, ja moni lajia seurannut muistaakin hänen sanoneen itseään höyhensarjan kovimmaksi lyöjäksi. Conor McGregor kuittasi tämän viileästi "Who the fuck is that guy" kommentillaan. Stephens on tupannut kovimpia vastustajia vastaan häviämään lähes jokaisen matsin. Hyvä ottelija, mutta ei mielestäni ole top5 tasoa.

Yairilla on valtava potentiaali, ja on parempi ottelija kuin Stephens. Uskon hänen saavan hyvällä liikkeellä ja potkimalla Stephensin kintut aika huonoon kuntoon. Viime matsin alussa oli jo hyviä viitteitä siitä. En usko keskytykseen, kun molempien leuka todistetusti kestää karmeita pommeja. Rodriguez otti valtavasti koppia päähän viime matsissa, ja kesti hyvin. Stephensillä 7 viime tappiosta vain yksi tko/ko.

Stephens on vaikuttanut aiemman episodin jäljiltä kovin tunteella mukana, ja tämä ei oly hyvä. Rodriguez on pyyhkinyt menneen, ja vaikutti rauhalliselta presseissä. Stephens luultavasti lähtee headhunttaamaan ja tämä kostautuu, kun gameplan menee roskiin. Yair vie, hieno ottelu tulossa, ja uskon tämän olevan Fight of the night.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


CroCop
Jäsen
Viestit: 73
Liittynyt: 12.07.2019, 14:27

Tuotto: +28.66 yks.

Palautus%: 109.46%

Panosten ka: 4.33 yks.

Vetoja: 70

Pisteitä: 342

Re: Verta, hikeä & tyrmäyksiä - Ufc

Viesti Kirjoittaja CroCop »

Bermudez - Rosa

Manny Bermudez. Viime matsi oli tiukka grapplingtaisto Casey Kenneytä vastaan. Nuori Bermudez teki muutamia virheitä jotka maksoivat matsin, kuten sen että hän menetti monta kertaa top controllin. Vahvuus on tosiaan grappling osastolla, eli suomeksi pystypaini ja mattopaini. Bermudez on parempi ottelija, jolla on tulevaisuutta höyhensarjassa. Hän on taatusti hionut viime matsin virheitään, ja lähtee tähän parempana kuin viimeksi.

Rosan kohdalla tasoeron lisäksi suurin tekijä, miksi pelaan häntä vastaan, on hirmuinen ottelutauko. Kun Makwan Amirkhanin tuleva vastus, Shane Burgos tyrmäsi Rosan, tuli niinkin pitkä ottelutauko, kuin 2,5 vuotta. Näin pitkä tauko on Rosan kohdalla on haitaksi. Ottelutauko ei välttämättä olisi niin paha asia, jos Rosa olisi himotreenaaja, mutta näin ei ole. Rosa on 2-3 rekordilla UFC:ssä, ja luultavimmin rahanhakuotteluun astelee häkkiin.

Loistava matchup Bermudezille, joka vie tämän pystyssä pituusedun ja ulottuvuusedun turvin, ja matossakin hänellä on iso etu.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


CroCop
Jäsen
Viestit: 73
Liittynyt: 12.07.2019, 14:27

Tuotto: +28.66 yks.

Palautus%: 109.46%

Panosten ka: 4.33 yks.

Vetoja: 70

Pisteitä: 342

Re: Verta, hikeä & tyrmäyksiä - Ufc

Viesti Kirjoittaja CroCop »

Lauzon - Pearce

Lauzon sanoi pressissä että tämä on todennäköisesti uran viimeinen matsi. Ei ole sellaisen ottelijan puhetta joka on täynnä itsevarmuutta ja lähtee voittamaan. Iäkäs äijä on Lauzonkin. 3 ottelun tappioputki, kaksi tyrmäystappiota putkeen. Ottanut sen verran osumia päähän uransa aikana, että ei pitäisi enää otella, mutta lähti nyt sitten hakemaan vielä sitä yhtä illan tienestiä.

Pearce elää unelmaansa. Menestyvän firman myynti oli MMA- uran edellytys, joten Pearce on täysillä mukana. 27 vuotiaan Pearcen Ufc debyytti tulee olemaan ikimuistoinen. Kaverilla on viiden ottelun voittoputki, ja näen hänet tässä isona suosikkina. Kaveri on todella hyvin valmistautunut. Pearcen 9 voitosta 7 on tullut tyrmäyksellä, joten Lauzonilla on jälleen tyrmäysuhka vastassa.

Kuten sanoin, Lauzonin pitäisi olla jo eläkkeellä, ja vastassa on vasta UFC debyyttiään tekevä kaveri. Pearcella on etu sekä pituudessa että ulottuvuudessa, ja veikkaan hänen hyödyntävän sen ihan hyvin. Uskon, että ottelu on viihdyttävä, mutta Pearce hajoittaa Lauzonin pala palalta ja saa tästä tyrmäysvoiton päätöserässä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


CroCop
Jäsen
Viestit: 73
Liittynyt: 12.07.2019, 14:27

Tuotto: +28.66 yks.

Palautus%: 109.46%

Panosten ka: 4.33 yks.

Vetoja: 70

Pisteitä: 342

Re: Verta, hikeä & tyrmäyksiä - Ufc

Viesti Kirjoittaja CroCop »

Viihdyttävä kortti. Main ja Co Main osui hienosti, Bermudezille toinen tappio putkeen, Lauzon otti hienon voiton mutta jääräpäänä ei aio vieläkään lopettaa, vaikka olisi ollut täydellinen ilta siihen :D

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


CroCop
Jäsen
Viestit: 73
Liittynyt: 12.07.2019, 14:27

Tuotto: +28.66 yks.

Palautus%: 109.46%

Panosten ka: 4.33 yks.

Vetoja: 70

Pisteitä: 342

Re: Verta, hikeä & tyrmäyksiä - Ufc

Viesti Kirjoittaja CroCop »

Ufc 244, vuoden paras kortti. Alusta loppuun aivan huikeita matseja.

Vedonlyöntivihje: - Vapaaottelu - Jorge Masvidal - Nate Diaz - peliaika päättynyt

kohde
Jorge Masvidal - Nate Diaz
veto
Nate Diaz
kerroin
2.460 (Pinnacle)
panos
10 yks.
raja
1.95
todennäköisyysarvio
arvio 51.3%

Huti: -10.00 yks.

Vedonlyöntivihje: - Vapaaottelu - Kelvin Gastelum - Darren Till - peliaika päättynyt

kohde
Kelvin Gastelum - Darren Till
veto
Darren Till
kerroin
2.550 (Pinnacle)
panos
4 yks.
raja
2.2
todennäköisyysarvio
arvio 45.5%

Osuma! +6.20 yks.

Vedonlyöntivihje: - Vapaaottelu - Derrick Lewis - Blagoy Ivanov - peliaika päättynyt

kohde
Derrick Lewis - Blagoy Ivanov
veto
Blagoy Ivanov
kerroin
1.850 (Pinnacle)
panos
5 yks.
raja
1.73
todennäköisyysarvio
arvio 57.8%

Huti: -5.00 yks.

Vedonlyöntivihje: - Vapaaottelu - Kevin Lee - Gregor Gillespie - peliaika päättynyt

kohde
Kevin Lee - Gregor Gillespie
veto
Kevin Lee
kerroin
2.450 (Pinnacle)
panos
5 yks.
raja
2.05
todennäköisyysarvio
arvio 48.8%

Osuma! +7.25 yks.

Vedonlyöntivihje: - Vapaaottelu - Shane Burgos - Makwan Amirkhani - peliaika päättynyt

kohde
Shane Burgos - Makwan Amirkhani
veto
Makwan Amirkhani
kerroin
2.800 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
2.3
todennäköisyysarvio
arvio 43.5%

Huti: -3.00 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 27.00, palautukset 22.45, tulos -4.55 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 12. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


CroCop
Jäsen
Viestit: 73
Liittynyt: 12.07.2019, 14:27

Tuotto: +28.66 yks.

Palautus%: 109.46%

Panosten ka: 4.33 yks.

Vetoja: 70

Pisteitä: 342

Re: Verta, hikeä & tyrmäyksiä - Ufc

Viesti Kirjoittaja CroCop »

Nate Diazin kanssa otteluiden toteutuminen ei koskaan ole varmaa :D

Diaz ilmoitti Instagramissa, ettei ottele 244:ssa koska dopingtesteissä ilmennyt poikkeavia lukemia.
USADA ja Ufc olivat ajatelleet että asia setvitään rauhassa ottelun jälkeen, mutta kunnian miehenä Diaz haistatti vitut ja sanoi että on puhdas ei lähde suhmuroimaan yleisöltä piilossa. USADA ja Ufc eivät siis missään vaiheessa ottaneet ottelulupaa pois tai hyllyttäneet häntä, mutta Diaz halusi asian selvitettävän niin ettei vaikuta hämärältä.

Väärä hälytys, kaikki kunnossa, ottelu järjestetään.

Hieman yli viikko ja sitten mennään👊🏼

Tästä vielä upea promovideo matsiin

https://youtu.be/9ZfdjTJvoqU

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

26.10.2019 21:31 <CroCop> Ja analyysit matseihin tulee maanantai-perjantai, 1 per päivä.

26.10.2019 22:02 <CroCop> Amirkhani noussut Pinnyllä 3.03, nyt kannattaa iskeä

26.10.2019 22:43 <Henkka> Videokin jo kertoi, että Masvidal vetää kuokkaan. Sekin noussut rumasti.

26.10.2019 22:43 <Henkka> Nyt 2.86 tarjolla.

26.10.2019 22:45 <Henkka> Vieläkö on arvio, että Diaz on suosikki? Jos näin, niin hurja on oa.

26.10.2019 22:50 <Henkka> Myös Darren Till noussut 2.74:een.

26.10.2019 23:28 <CroCop> Joo Diazin kerroin on monien asioiden summa, nousu johtunee tuosta dopingkohusta

26.10.2019 23:28 <CroCop> Vaikutus aika mitätön, sen lisäksi markkian yliarvioi Masvidalia rankasti

26.10.2019 23:29 <CroCop> Voitto rankan painonvedon tehneestä Tillistä, nykyään Till oikeassa painoluokass

26.10.2019 23:29 <CroCop> Ja lisäksi tuo 5sec voitto Askrenista. En itse pidä sitä niin kovassa arvossa.

26.10.2019 23:30 <CroCop> Mutta maanantaina tulee tuon matsin läpikäynti :)

27.10.2019 00:00 <Henkka> Odotetaan innolla *peukku*


CroCop
Jäsen
Viestit: 73
Liittynyt: 12.07.2019, 14:27

Tuotto: +28.66 yks.

Palautus%: 109.46%

Panosten ka: 4.33 yks.

Vetoja: 70

Pisteitä: 342

Re: Verta, hikeä & tyrmäyksiä - Ufc

Viesti Kirjoittaja CroCop »

Nate Diaz - Jorge Masvidal
(34 voittoa - 13 tappiota) - (20 voittoa - 11 tappiota)


Odotettu, "Baddest motherfucker" kohtaaminen Stocktonin gangstan ja likaisen etelän Street Jesuksen välillä.
Kaikki lähti Diazin paluuottelun jälkeisestä haastattelusta, jossa hän haastoi Masvidalin. Kaksikon välinen kunnioitus toisiaan kohtaan on selvää, mutta häkissä he ovat "kill or be killed" mentaliteetilla. Matsi on uniikki, sillä ensimmäistä kertaa koskaan otellaan täysin uudesta vyöstä, kun Ufc presidentti Dana White on kertonut otttelussa voittajalle olevan palkintona "BMF-" eli Baddest motherfucker- vyö, ja kyseinen vyö on vain tämän yhden matsin juttu.

Diaz on mielestäni otteluun pienoinen suosikki. Mies palasi kolmen vuoden ottelutauolta vastikään ottelemaan Anthony Pettistä vastaan. Moni uskoi Diazin olevan täysin ruosteessa tauon jäljiltä. Itse en tähän uskonut. Tiesin Diazin olevan himotreenaaja, ja sen että hän on Pettistä parempi ottelija. Tismalleen sama tilanne on tässä ottelussa. Diaz on Masvidalia parempi ottelija. Nate on ensinnäkin pidempi, sekä omaa ulottuvuusedun. Diaz on todella monipuolinen ottelija, häneltä löytyy aivan älytön kaasutankki, ja uskon tämän olevan aivan avainasemassa tässä ottelussa, kun viisieräinen matsi kyseessä. Pystyssä Diazin ase on kaasutankin tukema volyyminyrkkeily ja äärimmäisen kestävä leuka. Diaz tulee zombin lailla eteenpäin, ja iskee tarkkoja lyöntejä, joilla pikkuhiljaa murretaan vastustajaa, Conor McGregor sai kokea tämän molemmissa kohtaamisissa. Matossa Diazilla etu. Gracie jujutsun kasvatti on mustavyöläinen, ja hänellä onkin Ufc- historian viidenneksi eniten submission voittoja.

Ihmettelen kovasti Masvidalin suosikin asemaa, ja noin suurta sellaista. Toisaalta ymmärrän, mutta toisaalta en. Selvää on se, että kerroin on seuraus kahdesta edellisestä highlight tyrmäyksestä. Masvidal otti vuoden alussa Lontoossa Darren Tilliä vastaan. Till on nuori kaveri, ja se näkyi kahdessa matsissa jotka hän on nyt hävinnyt putkeen. Till otteli vielä ennen tätä MSG:n korttia välisarjassa, johon hän joutui tekemään aivan törkeän vaikeaita painonvetoja. Till on ollut pari kertaa lähellä kuolla tämän takia. Painonveto sekä liika itsevarmuus näkyivät Masvidalia vastaan. Till aikoi tyrmätä Masvidalin avauserässä. Hän ei onnistunut, ja toisessa erässä homma sitten kaatuikin mm. typerään showboattaamiseen. Sitten tuli ottelu Ben Askrenia vastaan. Myös siinä Masvidal oli altavastaaja. Kaksi sekuntia ottelun alkamisesta Masvidal iski hyppypolvella alasvientiin syöksyneen Askrenin päähän. Askren oli samantien ulkona, ja virallinen päätösaika oli 5 sekuntia. Askren on kuitenkin aivan valtavan yliarvostettu. Hän voitti Robbie Lawlerin Ufc debyytissään, mutta kyseinen voitto oli todella kyseenalainen. Lawler mätti karmeita iskuja joihin Askren ei vastannut. Hetken päästä Askren kuristi Lawleria, ja tuomari julisti ottelun päättyneeksi. Lawler ei kuitenkaan ollut ulkona, vaan pomppasi heti pystyyn ja ihmetteli tuomiota. Masvidalin tyrmättyä hänet 5 sekunnissa, otti Askren vielä viime viikonloppuna singaporessa 41- vuotiasta Demian Maiaa vastaan. En anna Askren voitolle läheskään niin palojn arvoa, mitä suurinosa tuntuu antavan. Masvidal on atlettiinen, ja hyvä pystyssä, tyrmäysvoimaa löytyy. Tämä ei kuitenkaan riitä Diazia vastaan. Diazin voittamiseen on yleisesti kaksi avainta, voimapaini ja alapotkut. Kuitenkin viime ottelussa Pettistä vastaan, joka tunnetaan yhtenä Ufc:n parhaista potkijoista, Diaz näytti ensikertaa parantaneen tätä aukkoa ottelussaan, ja hän blokkasi potkuja. Diaz myös on selvästi parantanut mattopeliään, kun hän on harjoitellut treenisalinsa useiden huippupainijoiden kanssa alasvientipeliään, ja Pettistä vastaan se toimi todella hyvin.

Kokonaiskuvassa Nate Diaz on kehittynyt aivan valtavan monipuoliseksi ottelijaksi, ja hän on paikannut aukot joilla hänet voittaneet vastustajat ovat yleensä saaneet hänet kaadettua. Uskon, että Masvidal vie avauserän, Naten ollessa aika hidas aloittaja, toinen erä voi olla tiukka, mutta 3-5 erät tulevat menemään Diazille. Pystyssä hän ajaa Masvidalin häkkiä vasten, joka on Masvidalin heikkous pystyssä. Nate pystyy isokokoisempana ja taitavampana hallitsemaan tätä matsia pystyssä, ja maassa. Masvidalin pitää saada joko unelmien matsi, ja onnistua tyrmäämään Diaz, joka on urallaan tyrmätty 0 kertaa, ja teknisellä tyrmäyksellä kerran, potkulla päähän kuusi vuotta sitten. Tämä on Masvidalille vaikea matchup, ja jos Nate on Pettistä hiukan laiskalta näyttäneen pystynsä treenannut sparrilla takaisin tutulle tasolle, niin en näe Natea tätä häviämässä kovinkaan todennäköisesti.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 14. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


CroCop
Jäsen
Viestit: 73
Liittynyt: 12.07.2019, 14:27

Tuotto: +28.66 yks.

Palautus%: 109.46%

Panosten ka: 4.33 yks.

Vetoja: 70

Pisteitä: 342

Re: Verta, hikeä & tyrmäyksiä - Ufc

Viesti Kirjoittaja CroCop »

Kelvin Gastelum (16 voittoa - 4 tappiota) - Darren Till (17 voittoa - 2 tappiota - 1 no contest)


Keskisarjan mittelössä debyyttinsä kyseisessä painoluokassa tekevä scouser Darren Till ja ulkomuodollaan hämäävä Gastelum.
Ensimmäinen asia mihin haluan tarttua on pituus ja ulottuvuusetu. Isoja asioita. Darren Till on 183cm pitkä, kun taas Gastelum 175cm. Ulottuvuus menee myös hirmuisella erolla englantilaiselle, kun eroa on peräti 10cm.

Till on vihdoin tehnyt oikean ratkaisun siirryttyään välisarjasta keskisarjaan. Painonvedossa 15 paunan ero on valtava, ihan jo terveydenkin kannalta. Epäilen kovasti, että Till oli parhaassa kondiksessaan tiputtaessaan painon normaalista, noin sadasta kilosta alas alle 80 kiloon. Olen varma, että Till pystyy haastamaan kärkeä paremmin terveenä ja paremmin iskuja kestävänä keskisarjassa, kuin välisarjassa ihan eri puitteissa. Till on potkunyrkkeily ja muay thai pohjalta ponnistava kaveri. Ufc ura oli hirmuisessa nousussa, ja Cerronen ja Stephen Thompsonin voitettuaan, oli hypejuna hirmuinen ja matka kävi titteliotteluun. Till ei kuitenkaan ollut valmis, vaan Tyron Woodley otti suvereenin voiton, ja kuristi Tillin uran ensimmäisen tappion. Tämän jälkeen Till kohtasi alkuvuodesta Lontoon kortilla Jorge Masvidalin, ja käki kukkui jälleen. Till oli typerä. Uho avauserän tyrmäyksestä oli kova, ja typerä käsien selän takana pitäminen ja muu pelleily kostutuivat. Nyt uskon, että Till on oppinut taukonsa aikana virheistään. Leuka kestää painoluokan nousun myötä enemmän.

Gastelumilla on todella vahva paini, mutta kuten Adesanyaa vastaan, on hankalaa saada nopeampaa, ulottuvampaa, ja kaikin puolin isokokoisempaa vastustajaa maihin. Kuten pystyottelijoilla on hyvä ollakin, löytyy Tilliltä mainio alasvientipuolustus. Alasvientejen torjumista on treenattu tällä leirityksellä paljon. Tillillä on vahvat jalat, jotka antavat tähän hyvän pohjan. Mutta missään nimessä ei saa aliarvoida Gastelumin pystyotteluakaan. Meksikolaisen lyönnit ovat aivan järkyttävän painavia, enkä lue pois myöskään Gastelumin tyrmäysvoittoa. Katsoin Gastelumin ottelun Israel Adesanyaa vastaan uudelleen. Gastelum osoitti valtavaa taistelutahtoa, ja se, että hän sai sai Adesanyan kasvot todella hurjannäköiseksi, saa Gastelumin suorituksen näyttämään paremmalta mitä se todellisuudessa oli. Gastelum sai perille 2 todella hyvää iskua, ja näillä parilla iskulla hän voitti itselleen kaksi erää. Till ei tule antamaan Gastelumille eriä, joissa yksi isku voi voittaa hänelle erän. Gastelumia hyödyttää todella paljon kolmieräinen matsi, sillä jos hän saa voitettua yhden erän, ja pidettyä toisen tasaisena, se voi jo riittää voittoon. Uskon kuitenkin, että Tillin leirissä on tiedostettu se asia, että kun leuka kestää nyt paremmin, ja omilla aseilla peli on helposti voitettavissa, ei ole järkeä lähteä hakemaan väkisin tyrmäystä, jolla nimen saisi takaisin parrasvaloihin, vaan fiksusti otteleminen, jolla voitto on todennäköinen.

Till ei ole kaikista fiksuin kaveri mitä mentaalipuoleen tulee, mutta uskon asioiden olevan selkeät. Till lähtee potkimaan etäältä Gastelumin jalkoja, joka hidastaa jo valmiiksi hidasta Gastelumia. Jalkoihin potkiminen ja keskivartaloon lyönti alussa on avain helppoon voittoon. Alasvienneistä lähtee voimaa, kun näihin kahteen paikkaa kohdistaa iskuja. Jos Gastelum lähtee yrittämään alasvientejä, uskon Tillin saavan aika hyvin puolustettua, ja heikomman kuntopuolen omaava Gastelum menettäisi mahdollisuuksia yhä enempi.

Gastelum on kuitenkin aiheesta suosikki, koska jos hän saa ottelun mattoon, tulee Till vastaanottamaan painitreenistään huolimatta todella paljon vahinkoa. Myöskin mentaalipuoli on Tillin kohdalla pienoinen kysymysmerkki. Tämä ei olisi ensimmäinen kerta kun hän lähtee aliarvioimaan vastustajaa, ja pieni, hiemän pyöreä Gastelum on helppo aliarvioida. Myöskin tyrmäysvoimaa Gastelumilta löytyy, ja jos hän löytää aukon iskeä, ja Till ei iskua odota ja osaa varautua, on Liverpoolin omalla pojalla taas nukkumaanmenoaika.

Pidän kuitenkin Tillin mahdollisuuksia todella hyvinä, eikä Gastelumin pitäisi missään nimessä olla hirveän suuri suosikki.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 6. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

31.10.2019 08:49 <CroCop> Tillille saa yli 3 kertoimia. Kannattaa painaa hiukan lisää vielä.

31.10.2019 08:50 <CroCop> Tänään tulee Ivanovin ja Makun matsien setit


CroCop
Jäsen
Viestit: 73
Liittynyt: 12.07.2019, 14:27

Tuotto: +28.66 yks.

Palautus%: 109.46%

Panosten ka: 4.33 yks.

Vetoja: 70

Pisteitä: 342

Re: Verta, hikeä & tyrmäyksiä - Ufc

Viesti Kirjoittaja CroCop »

Derrick Lewis (21 voittoa - 7 tappiota) - Blagoy Ivanov (18 voittoa - 2 tappiota - 1 no contest)

Kiinostava ottelu raskaassa sarjassa. Itse pidän Derrick Lewisiä todella yliarvostettuna. Kaveri on ehdottomasti näistä kahdesta tunnetumpi, joka nostaa aivan varmasti vetojen asettamista jenkin puolesta. Lewis tunnetaan viraaleiksi nousseista lausahduksistaan, jotka hän on sanonut ottelun jälkeisissä haastiksissa, kuten "Where Ronda Rousey fine ass at?" ja kun häneltä kysyttiin miksi hän otti housunsa pois matsin jälkeen, kylmän viileä "Because my balls was hot". Hieno tyrmäys Alexander Volkovia vastaan nosti osakkeita, mutta nyt Black Beast on hävinnyt kaksi matsia putkeen. Edellisessä matsissa tappio tuli teknisellä tyrmäyksellä Junior Dos Santosille, joka on entinen raskaansarjan mestari, mutta 35- vuotiaana ura on ollut jo hetken aikaa laskussa. Silti JDS teki selväksi tasoeron, ja otti todella helpon voiton. Dos Santos ja Volkov matsien välissä oli ottelu sen hetkistä mestaria, Daniel Cormieria vastaan, ja Cormier vei matsin leikiten kuristaen Lewisin. Paras voitto Lewisin rekordissa on ehdottomasti Francis N´Gannou, joka on tällä hetkellä mestaruuden ykköshaastaja. N´Gannou oli tuohon aikaan aika yksipuolisesti ja heikosti treenattu, mutta tuon tappion jälkeen N´Gannou oli kahdesta tappiosta sisuuntuneena monipuolistanut treeniään, ja tulosta on sen jälkeen tullut kolmen ensimmäisen 1min 12sec aikana voitetun matsin muodossa. Lewis on aika yksipuolinen ottelija, todella lujat lyönnit eivät riitä raskaassa sarjassa kärkeen, kun raskaassa sarjassa joka ikinen ottelija lyö lujaa. Keskivartalo on Lewisillä todella heikko kohta. Se ei raskaassa sarjassa ole todellakaan hyvä asia, koska suojaus pitää kohdistaa enimmäkseen päähän. Junior Dos Santos sai yhdella potkulla vatsaan Lewisin liikkumisen vaikeaksi, ja seuraavassa erässä matsi olikin ohi.

Ivanov tulee aivan taatusti iskemään keskivartaloon. Ivanov on raskassarjalaiseksi atleettinen, vaikkei ulkomuoto sellainen olekaan. Potkut lähtevät kovaa ja teknisesti. Potkuilla Ivanovin luulenkin aloittavan matsin, koska mitä nopeammin Lewisin liike ja puolustus saadaan murrettua niin matsista tulee huomattavasti helpompi. Selkeä avain Ivanovilla siis voittoon. Sitten mennään siihen miksi en usko Lewisin missään vaiheessa saavan hyvää saumaa voittamiseen. Ivanovin teknisyys tulee olemaan aivan liikaa Lewisille. Ivanovia ei ole koskaan tyrmätty, eli iskuja on onnistuttu välttämään, ja kun niitä on osunut kohdalle, leuka on kestänyt. Tämä on todella harvinaista raskaassa sarjassa. Tai Tuivasa ei onnistunut kovasta pystystään huolimatta aiheuttamaan Ivanoville ongelmia pystyssä. Ivanov on monipuolinen, mattopeli on kunnossa, kun miehen tausta on Combat Sambossa, esim. kuten Khabib Nurmagomedovilla. Ivanov on voittanut 6 matsia tyrmäyksellä/teknisellä tyrmäyksellä, 6 lukolla/kuristuksella ja 6 tuomariäänillä. Yksi asia mistä en pidä Ivanovin suhteen on kokoero Lewisiin nähden. 12cm pituusero ja 16cm ulottuvuusero.

Ivanov tulee kuitenkin tekemään eron Lewisiin, aika todennäköisesti selkeällä erolla. Lewis on kerran kerennyt jo lopettaa hommat, mutta iso palkkapäivä sai miehen puoltamaan päätöksensä ainakin tämän matsin osalta. Lewis otti paljon vahinkoa Dos Santosia vastaan, enkä pidä hänen tyrmäykstilastostaan. 4 tyrmäystappiota 5 vuoteen. Ivanovilla koko uralla puolet vähemmän tappioita. Lewisillä on hyvä sauma tyrmätä Ivanov, mutta en usko siihen. Muuta saumaa en oikeastaan anna, kun Ivanov tulee tekniikan ja nopeamman liikkuvuuden avulla saavuttamaan paljon. Kunhan Ivanov ei lähde typerään iskujenvaihtoon niin tämä ottelu on hänen. Ivanov on voitolla jo top5 kamaa, ja tittelimatsikin voisi olla vielä mahdollinen. Alla on kaksi voittoa, vs Lewisin kaksi tappiota, putkeen. Lisäksi taitotaso Ivanovilla ihan eri, niin annan Bagalle suuremman suosikin aseman.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

31.10.2019 22:33 <CroCop> Silmät ristissä, Maku ja Lee jää huomispäivälle


CroCop
Jäsen
Viestit: 73
Liittynyt: 12.07.2019, 14:27

Tuotto: +28.66 yks.

Palautus%: 109.46%

Panosten ka: 4.33 yks.

Vetoja: 70

Pisteitä: 342

Re: Verta, hikeä & tyrmäyksiä - Ufc

Viesti Kirjoittaja CroCop »

Shane Burgos (12 voittoa - 1 tappio) - Makwan Amirkhani (15 voittoa - 3 tappiota)Hakkaa päälle! Mr.Finland, eli meidän Maku käy uransa isoimpaan taistoon, kun vastassa kotikaupungissaan otteleva Shane Burgos.

Shane Burgos on #12 rankattu höyhensarjalainen, joka tarkoittaa sitä, että Makwan menisi voitolla heittämällä Ufc:n rankingeihin. Tämä takaisi vasta tehdyn, rahakkaan sopparin lisäksi isoja sponsorisopimuksia, joten voitto olisi urheilullisen puolen lisäksi taloudellinen puoli saisi hyvän pohjan. Burgosin rekordi on vakuuttava, kun Ufc:ssä 5 voittoa, ja yksi tappio, joka sekin tuli selkeästi höyhensarjan top10 tasoa olevalle Calvin Kattarille. Burgosin rekordi vakuuttaa, mutta voitot eivät ihan älyttömän kovia olleet. Parhaat voitot ovat Cub Swansonista, ja Charles Rosasta. Swanson oli tuohon otteluun lähdettäessä kolmen ottelun tappioputkessa, ja Burgos voitti hajaäänituomiolla. Rosa taas on ihan hyvä ottelija, mutta on osoittanut, ettei ole top15 tasoa. Tämä ottelu on todella hyvä molempien kannalta, sillä se näyttää potentiaalin kummankin kohdalla. Top15 tasoa Burgos on aivan saletisti, sillä häneltä löytyy loistava pysty, ja hyvä matto-ottelu. Makwan on nouseva ottelija, sanoisin jopa Burgosin kovimmaksi haasteeksi tähän mennessä. Tämän hetkinen Maku on parempi kuin sen hetkinen Swanson, joka oli Burgosin vastustajana.

Makwan on Burgosin tapaan noususuhdanteessa, molemmilla on alla kaksi voittoa. Makwan tuli Ufc:hen rytisten, kun brittivanginvartija Andy Ogle kukistettiin vain kahdeksassa sekunnissa. Tosiasia on se, että Ogle, kuten myös seuraava vastus, Masio Fullen ovat surkeatasoisia ottelijoita, ja lopetus heitä vastaan oli oikeastaan odotettavissa. Kumpikaan heistä ei enää ottele Ufc:ssä. Seuraavana vastassa oli Mike Wilkinson, joka oli jo astetta kovempi vastus. Maku jatkoi voittokulkuaan, kun britti kaatui yksimielisellä päätöksellä. Neljäs ja viides Ufc ottelu ovat olleet tähän mennessä Makwanin uran kovimmat. Arnold Allenille tuli tiukan matsin jälkeen hajaäänitappio. Tämä meinaa sitä, että yksi kolmesta tuomarista oli sitä mieltä, että Makwan voitti ottelun. Todella tiukka matsi oli kyseessä. Tappio ei todellakaan tullut huonolle ottelijalle, sillä Allen on 15-1 rekordilla, eikä ole hävinnyt Ufc:ssa kertaakaan. Allen on ollut tuon matsin jälkeiseltä ajalta ehdottomasti yksi kehittyneimpiä höyhensarjalaisia. Makun uran paras voitto tuli Jason Knightistä, kun hajaäänituomio kääntyi tällä kertaa Makun puoleen. Olin hieman yllättynyt silloin, kun Makwan voitti matsin, mutta tänään katsottuani matsin uudelleen, tuomio oli oikeudenmukainen. Knight sai Makun monta kertaa mattoon, mutta Makwan ei kertaakaan ollut ns. pihalla, olloin Knight olisi voinut tulla päälle viimeistelemään homman. Knight teki paljon huonoja ratkaisuja, ja kokonaiskuvassa Makwan oli parempi. Viimeisin matsi oli kesäkuussa Ruotsissa Chris Fishgoldia vastaan. Vedonlyönnin puolella Makwan oli altavastaaja. Ottelu päättyi toisessa erässä, kun Maku sai anakondakuristuksensa kiinni, ja pyöri Fishgoldin luovutuskuntoon. Knight matsi paljasti paljoin aukkoja Makun pystyottelussa, ja seuraava askel oli oikea. Makwan treenasi nyrkkeilyä aktiivisesti lähes puolitoista vuotta, otteli useissa turnauksessa, ja kehittyi koko ajan. Makwanin fysiikka ja kuntopuoli ovat nousseet myös aivan valtavasti aiemmista matseista. Makwan tuppasi ensimmäisissä matseissa väsymään painiessa paljon nopeammin, mutta tällä hetkellä kunto on tajuttoman kova. Valmennus ei voisi olla oikeastaan parempi. Makwan treenaa yhdellä maailman parhaista MMA- saleista, John Kavanaughin Straight Blast Gymillä, josta ovat ponnistaneet mm. Conor McGregor, Gunnar Nelson ja James Gallagher.

Makua on turha lähteä arvioimaan liikaa ufc uran ensimmäisten matsien perusteella. Burgos on tähän matsiin ansaitusti suosikki, kotikentällä, Madison Square Gardenilla, mutta hän ei ole koskaan kohdannut tämän tason painijaa. Jos vastassa olisi vuoden 2016 tai 2017 Maku, Burgos onnistuisi vahvana kaverina puskemaan itseään pikkuhiljaa ylös, antaen vastustajan tehdä duunin. Kuitenkin nyt, Makwanilla on höyhensarjan top3 painin lisäksi helvetin kova fysiikka, ja sen lisäksi hän ei ole näin kovaa pystyottelijaa vastaan tykinruokaa, vaan nyrkkeilyrääkki on parantanut pystyä, ja Maku saa alustettua pystyssä alasviennit paremmin. Burgosin alasvientipuolustus on hyvä, mutta 93% ei kerro totuutta. Kovia painijoita ei ole ollut vastassa, Maku on sellainen. Mentaalipuoli on kunnossa, New Yorkin valot ja vastustajan yleisötuki eivät saa Makua horjutettua, vaan häkissä on sama itsevarma epto joka on tällä viikolla haastatteluissa ja staredowneissa nähty.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

01.11.2019 22:46 <fouba> Betsafella 20€ asti 3.6 kerrointa

01.11.2019 23:37 <CroCop> Betsafe on Makun sponsori, johtunee siitä.


Vastaa Viestiin