Tänään on 14.10.2019, 13:48.

Verta, hikeä & tyrmäyksiä - Ufc

Vedonlyöntiblogit. Pelivalintoja ja tarinaa rahapelien maailmasta ja vähän muualtakin.
Vastaa Viestiin
CroCop
Jäsen
Viestit: 39
Liittynyt: 12.07.2019, 14:27

Tuotto: +10.50 yks.

Palautus%: 110.82%

Panosten ka: 4.04 yks.

Vetoja: 24

Pisteitä: 177

Re: Verta, hikeä & tyrmäyksiä - Ufc

Viesti Kirjoittaja CroCop »

Khabib Nurmagomedov - Dustin Poirier

Khabib Nurmagomedov. Ufc:n ainoa mestari jonka rekordi on puhdas, ja vakuuttavalta näyttääkin. 27 voittoa, 0 tappiota. Mestaruudesta voi olla montaa mieltä, hän voitti sen päivän varoitusajalla vastustajaksi tulleelta Iaquintalta, ja puolusti McGregoria vastaan, joka oli käyttänyt ottelutaukonsa Mayweather miljoonien törsäämisen, viskin mainostamiseen ja kokkelin vetämiseen. Kun tuota rekordia analysoi hiukan, on Khabibin vastustajissa ollut yksi yhteinen tekijä. Pysty. Khabib on maailmanluokan grappler, hänen paininsa ja ground&poundinsa eivät jätä vastustajille hirveästi toivoa. Mutta Khabibin vastustajat ovat lähes poikkeuksetta olleet pystyottelijoita, joiden pysty on hyvällä tasolla, mutta alasvienti puolustus on heikko, guardissa ei pärjätä, tai saada lukotusuhkaa aikaiseksi.
Vastustajalistalla ovat mm.

Conor McGregor
Al Iaquinta
Edson Barboza
Michael Johnson
Rafael Dos Anjos
Donald Cerrone

Nämä ovat Khabibin tunnetuimmat, ja kovimmat vastustajat. Lajia seuraavat tietävät, että nämä kaverit eivät paini, eivätkä ole Khabibille muutakuin suupala matossa.

Poirier on kevyensarjan interim champ, ja yksi kehittyneimmistä ottelijoista, kun katsotaan edellisvuosia. Tappio uransa parhaassa iskussa olleelle Conor McGregorille oli Poirierin uran käännekohta. Tuolloinen McGregor oli muuten aivan eri, kuin Khabibin kohdannut raunio. Poirier voitti McGregor matsin jälkeen 9/10 seuraavaa matsiaan, ja vastassa oli todella kovia kavereita. Etenkin viimeisimmät, höyhensarjan mestari Max Holloway, jota vastaan hän voitti interim vyönsä. Holloway on yksi Ufc:n kovimpia pystyottelijoita, mutta Dustin näytti että hän pystyy siihen vastaamaan. Eddie Alvarez, entinen kevyen sarjan mestari, Justin Gaethje, tämän hetkinen #5 rankattu äijä, ja Anthony Pettis, joka ei anna kellekään helppoa vastusta. Poirier on nyt saavuttanut uransa primen, ja toivon että se kestää. Hän on todella kova treenaaja, ja toisinkin Nurmagomedovin muut vastustajat, hän on vaarallinen matossa.

Pystyssä, Khabib tulee saamaan kylmää kyytiä. Poirier on todella kova iskijä, jolta löytyy tyrmäysvoimaa. Khabib pitää käsiään hyvin usein alhaalla, kun hän iskee. Suojaus pettää usein, mutta moni ei tätä hyödynnä koska pelkäävät Khabibin toteuttavan alasviennin, kun vastustaja iskee. Nyt tulee se mikä Khabibilla on ensi kertaa edessään. Poirier on brasilialaisen jujutsun musta vyöläinen, eli hän ei ole kusessa, jos Khabib vie hänet mattoon. Poirier pystyy antamaan guardissa vastaan, ja Khabib ei voi yhtä vapautuneesti toteuttaa omaa gameplaniaan, koska nyt vastassa on kaveri, joka pystyy lukottamaan Khabibin, jls tämä tekee pienenkin virheen.

Kuinka motivoitunut Khabib on, kun hän on nyt rikas, hänellä on hieno perintö lajin parissa ja painonvedot 155 paunaisiin eivät ole helppoja. Olen presseissä havainnut eri Khabibin, kuin aiemmin nähty nuorempi Dagestanin kotka.
Poirier hakee helvetinmoiselme työlleen kruunua, ja hänell on huomattavasti paremmat aseet voittoon mitä uskotaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 12. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


CroCop
Jäsen
Viestit: 39
Liittynyt: 12.07.2019, 14:27

Tuotto: +10.50 yks.

Palautus%: 110.82%

Panosten ka: 4.04 yks.

Vetoja: 24

Pisteitä: 177

Re: Verta, hikeä & tyrmäyksiä - Ufc

Viesti Kirjoittaja CroCop »

Zhangia saa huomis aamupäivälle yhä 2.50 ja tuli tintattua vielä lisää itse.

Jessica Andrade - Weili Zhang
Jessica Andrade voitti strawweight mestaruusvyön Rose Namajunasilta Brasiliassa toukokuussa. En vakuuttunut Andraden esityksestä, vaikka hän voittikin. Namajunas sai alusta alkaen jatkuvasti iskuja perille ja vahinkoa aikaan. Andrade sai onnekseen paiskattua Namajunasin mattoon voimalla, ja hetkeä myöhemmin hänet julistettiin uudeksi mestariksi. Andrade ei tällä kertaa pääse ottelemaan kotimaassaan, ja vielä pahempi, vastustajansa "kotikentällä.

Andraden pysty on hyvää, hän on ulottuva ja jalkatyö on tasokasta, mutta Zhang on vaikea vastus. 19-1 rekordilla vetävä kiinalainen on varustettu todella monipuolisella taitoarsenaalilla, ja kaasutankki on hirmuinen. Andrade ei ole otellut viittä erää kuin kerran, ja silloin hän hävisi Joanna Jedrzejczykille, silloiselle mestarille yksimielisellä päätöksellä.

Zhang on Muay Thai taustalta tuleva ottelija. Pysty on loistavaa. Vaikka hän ei tyrmää vastustajiaan, hänen volyyminsä on kova ase. Zhang saa iskukombinaatioilla tehtyä jatkuvasti pientä vahinkoa, ja nyt on ottelu on viisieräinen, on se Zhangille selkeä etu. Zhang jaksaa painaa koko viisi erää. Hän potkii ja lyö monipuolisesti, ja ottelun edetessä Andraden meno tulee hidastumaan. Zhangin leuka kestää iskuja, joten Andraden pitää saada tasainen esitys ja viedä kolme erää, tyrmäävän hänen en näe, ja matossa Zhang on vahvempi. En usko, että Andrade pärjää tässä skenaariossa.

Kiinalainen mestari olisi valtava rahasampo Ufc:lle. En varsinaisesti usko salaliittoihin, mutta jos ottelu on oikein tasainen, en ihmettele jos vähän vedetään Zhangin suuntaan.
Mutta uskon Zhangin vievän tämän yksimielisellä päätöksellä, voittaen erät 2,4,5.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 8. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


CroCop
Jäsen
Viestit: 39
Liittynyt: 12.07.2019, 14:27

Tuotto: +10.50 yks.

Palautus%: 110.82%

Panosten ka: 4.04 yks.

Vetoja: 24

Pisteitä: 177

Re: Verta, hikeä & tyrmäyksiä - Ufc

Viesti Kirjoittaja CroCop »

Hienosti hoiti Zhang jo avauserässä teknisellä tyrmäyksellä. Ensimmäinen kiinalainen Ufc mestari, Ufc toimistolla ollaan varmasti tyytyväisiä😄

Ensi viikonloppuna sitten tuo kova Abu Dhabin kortti. Makhachev matsin analyysi tulee maanantai-iltaan mennessä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 9. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

31.08.2019 16:42 <OmahaKing> Kiitos tipsistä osu nätisti, ja ehdottomasti perustelut mukaan,kiva lukee niitä

31.08.2019 16:42 <OmahaKing> Ku avautuu kohde paremmi ja saa eri näkemystä

05.09.2019 15:24 <OmahaKing> Poierieri kerroin noussu 4.35

06.09.2019 22:27 <Remmi> Tuleeko huomisesta mitään preview? muista ku khabib vs. poirier tai makhachev.

07.09.2019 20:21 <CroCop> Harmi kun en kerennyt

07.09.2019 20:22 <CroCop> Lähitulevaisuudessa tähän tulee edistystä, asiat laitettu rullaamaan


CroCop
Jäsen
Viestit: 39
Liittynyt: 12.07.2019, 14:27

Tuotto: +10.50 yks.

Palautus%: 110.82%

Panosten ka: 4.04 yks.

Vetoja: 24

Pisteitä: 177

Re: Verta, hikeä & tyrmäyksiä - Ufc

Viesti Kirjoittaja CroCop »

Kiirettä ollut koko viikon ja nyt vasta pääsee levähtämään.

Pikku analyysi Makhachevin matsiin vaikka enää ei juurikaan hyödytä. Pahoittelut ettei kerennyt.

Makhachev on Khabib Nurmagomedovin tapaan Dagestanin grappling ja painihautomon tuotos. Grappling on vahvin ala, 17-1 rekordilla lähtee tähän matsiin.
Grappling on aivan loistavaa ja pysty on hyvää. Mies on otellut aika heikkoja vastuksia vastaan jatkuvasti, mutta on kuitenkin rankattu #15 kevytsarjassa. Taso on omasta mielestäni jopa top10 kevyessäsarjassa, mutta en tiedä onko syy mitäänsanomattomaan etenemiseen se, että juuri Khabib on mestari.

Ramos taas on ihan ok ottelija ja jujutsu on todella hyvällä tasolla, mutta vastukset ovat olleet myös hänellä heikkoja. Kaksi tappiotakin on Ufc:ssä vyöllä. Nyt meneillään neljän ottelun voittoputki, mutta kuten sanoin, taso ollut heikko. Ramos häviää pystyssä, ja maassa pitäisi saada lukotus aikaan.

Uskon Makhachevin alasvientien, top controllin ja ground&poundin olevan myrkkyä. Ramos ei tule olemaan vaikea pala Islamille, vaan venäläinen hallitsee ottelua maassa sekä pystyssä, välttää pahimmat riskit ja hänet tuomitaan jokaisen erän voittaneena pistevoittoon.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

07.09.2019 22:39 <CroCop> Makhachev hyvän esityksen jälkeen pistevoittoon :) Ei vaikeuksia.


CroCop
Jäsen
Viestit: 39
Liittynyt: 12.07.2019, 14:27

Tuotto: +10.50 yks.

Palautus%: 110.82%

Panosten ka: 4.04 yks.

Vetoja: 24

Pisteitä: 177

Re: Verta, hikeä & tyrmäyksiä - Ufc

Viesti Kirjoittaja CroCop »

Hieno kortti taas takana.

Pääkortin matsit varsinkin todella viihdyttäviä.

Ferreira otteli loistavasti Taisumovia vastaan, ja laittoi tämän kahdessa viimeisessä erässä kaasuttamaan ja todella ahtaalle.

Curtis Blaydes näytti jälleen painillaan, että kuuluu hewarin kärkipäähän, eikä Shamil saanut minkäänlaista uhkaa luotua, täysin suvereeni esitys ja toivottavasti Blaydes saa seuraavana vastaansa Derrick Lewisin mikäli tämä voittaa Ivanovin.

Islam Makhachev ei lähtenyt vahvalla grapplingillaan maahan jujutsutaituri Ramosia vastaan, vaan otteli pääosin fiksusti pystyssä, ja pysty näytti lupaavalta. Makhachevilla on
lupaava tulevaisuus kevytsarjassa.

Barboza - Felder oli juuri sellainen sota, kuin odotettiin ja täysin naurettavaa ettei ottelu saanut Fight of the night bonusta. Barbozan kulma teki hölmösti, kun se oli varma kahden erän jälkeen, että kolmannen selviäminen riittää voittoon. Felder voitti kuitenkin kolmannen täysin selvästi, ja toisen myös omissa arvioissani.

Pääottelussa Khabib näytti jälleen miksi hän on voittamaton. Aivan älytöntä tekemistä. Pystyssä Poirier ei saanut avauserässä mitään aikaan. Khabib vei mattoon, antoi Poirierin kantaa painoaan ja menettää voimia, ja lopussa hakkasi kovia iskuja maassa perille. Toisessa erässä Poirier sai hyviä iskuja pystyssä perille, mutta Khabib selvisi niistä, vei mattoon ja väsytti taas. Kolmannessa mentiin taas mattoon. Poirier sai giljotiinikuristuksen melko syvälle perille, mutta Khabib pysyi rauhallisena ja pääsi irti. Poirierin voimat menivät 2 ensimmäisen erän aikana kun hän kantoi Khabibin painoa, ja viimeistään kuristuksessa. Khabib huomasi Poirierin kaasuttavan ja kolmannen puolivälissä laittoi ottelu pakettiin takakuristuksella. Upeasti toteutettu gameplan.

Seuraavaksi Khabib vs Ferguson, joka tulee olemaan kaikkien aikojen suurin ottelu.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


CroCop
Jäsen
Viestit: 39
Liittynyt: 12.07.2019, 14:27

Tuotto: +10.50 yks.

Palautus%: 110.82%

Panosten ka: 4.04 yks.

Vetoja: 24

Pisteitä: 177

Re: Verta, hikeä & tyrmäyksiä - Ufc

Viesti Kirjoittaja CroCop »

Terveiset syyshaukivesiltä :)

Vancouverin Fight Night kortille hiukan sijoitettu taas.

Vedonlyöntivihje: - Vapaaottelu - Donald Cerrone - Justin Gaethje - peliaika päättynyt

kohde
Donald Cerrone - Justin Gaethje
veto
Donald Cerrone
kerroin
2.560 (coolbet)
panos
4 yks.
raja
2.25
todennäköisyysarvio
arvio 44.4%

Huti: -4.00 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 6. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


CroCop
Jäsen
Viestit: 39
Liittynyt: 12.07.2019, 14:27

Tuotto: +10.50 yks.

Palautus%: 110.82%

Panosten ka: 4.04 yks.

Vetoja: 24

Pisteitä: 177

Re: Verta, hikeä & tyrmäyksiä - Ufc

Viesti Kirjoittaja CroCop »

Vedonlyöntivihje: - Vapaaottelu - Todd Duffee - Jeff Hughes - peliaika päättynyt

kohde
Todd Duffee - Jeff Hughes
veto
Jeff Hughes
kerroin
1.830 (Bethard)
panos
3 yks.
raja
1.7
todennäköisyysarvio
arvio 58.8%

Push: +0.00 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


CroCop
Jäsen
Viestit: 39
Liittynyt: 12.07.2019, 14:27

Tuotto: +10.50 yks.

Palautus%: 110.82%

Panosten ka: 4.04 yks.

Vetoja: 24

Pisteitä: 177

Re: Verta, hikeä & tyrmäyksiä - Ufc

Viesti Kirjoittaja CroCop »

Mexicon kortille alustavasti vain pääotteluun veto, mutta pitää jatkaa vielä tutkimusta päivän mittaan.

Vedonlyöntivihje: - Vapaaottelu - Yair Rodriguez - Jeremy Stephens - peliaika päättynyt

kohde
Yair Rodriguez - Jeremy Stephens
veto
Yair Rodriguez
kerroin
1.950 (unibet)
panos
8 yks.
raja
1.65
todennäköisyysarvio
arvio 60.6%

Push: +0.00 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 7. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


CroCop
Jäsen
Viestit: 39
Liittynyt: 12.07.2019, 14:27

Tuotto: +10.50 yks.

Palautus%: 110.82%

Panosten ka: 4.04 yks.

Vetoja: 24

Pisteitä: 177

Re: Verta, hikeä & tyrmäyksiä - Ufc

Viesti Kirjoittaja CroCop »

15 sekuntia ja matsi ohi.

Rodriguez tökkäsi sormilla silmään, eikä Stephens voinut jatkaa matsia, joten tuomio oli no contest.

Meksikoon ei tarvitse järjestää enää yhtään tapahtumaa. Pullojen ja muiden roskien heittely ottelijan päälle on niin kusista käytöstä ettei tuollaista pidä suvaita millään tasolla. Stephensin vika tuo ei missään nimessä ollut, ja Rodriguezin kiukuttelutkin ymmärtää, olihan tuo varmasti kova pettymys...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

23.09.2019 20:07 <Remmi> Hidastuksia kun katsoo niin näytti, että suurimman damagen Stephens teki kun

23.09.2019 20:09 <Remmi> omaan silmään tökkäsi sormillansa. Näytti myös siltä, että Yarin huitaisu osui

23.09.2019 20:09 <Remmi> oikeaan silmään eikä vasempaan. Reaktio ihmisellä, että koskee silmiä kun jokin

23.09.2019 20:09 <Remmi> sinne osuu.

24.09.2019 07:37 <CroCop> Huonoja kuvakulmia tuosta, ei saa oikein selvää miten vasempaan silmään osui

24.09.2019 07:37 <CroCop> Voi olla, kuten Cerrone Fergusonia vastaan, että vastustajan vahingosta itse

24.09.2019 07:38 <CroCop> sai vielä pahemman, eikä tahalleen tosiaankaan tehnyt

24.09.2019 07:39 <CroCop> Oma tuomio on se, että sarja epäonnistumisia sai tämän aikaan.


CroCop
Jäsen
Viestit: 39
Liittynyt: 12.07.2019, 14:27

Tuotto: +10.50 yks.

Palautus%: 110.82%

Panosten ka: 4.04 yks.

Vetoja: 24

Pisteitä: 177

Re: Verta, hikeä & tyrmäyksiä - Ufc

Viesti Kirjoittaja CroCop »

Vedonlyöntivihje: - Vapaaottelu - Robert Whittaker - Israel Adensanya - peliaika päättynyt

kohde
Robert Whittaker - Israel Adensanya
veto
Robert Whittaker
kerroin
1.930 (Pinnacle)
panos
6 yks.
raja
1.81
todennäköisyysarvio
arvio 55.2%

Huti: -6.00 yks.

Vedonlyöntivihje: - Vapaaottelu - Al Iaquinta - Dan Hooker - peliaika päättynyt

kohde
Al Iaquinta - Dan Hooker
veto
Al Iaquinta
kerroin
2.400 (bet365)
panos
2 yks.
raja
2.25
todennäköisyysarvio
arvio 44.4%

Huti: -2.00 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 8.00, palautukset 0.00, tulos -8.00 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


CroCop
Jäsen
Viestit: 39
Liittynyt: 12.07.2019, 14:27

Tuotto: +10.50 yks.

Palautus%: 110.82%

Panosten ka: 4.04 yks.

Vetoja: 24

Pisteitä: 177

Re: Verta, hikeä & tyrmäyksiä - Ufc

Viesti Kirjoittaja CroCop »

Morjens lukijoille jälleen. Ilmoitusluontoista asiaa.

Kolme seuraavaa korttia eli Tampa, Boston ja Singapore menevät viel ilman perusteluita tai kevyin sellaisin. Ufc 244 on yksi kovimpia kortteja koskaan ainakin näin paperilla, ja siihen on extraa tulossa. Myös siitä eteenpäin olen mahdollistanut isomman omistautumisen tälle blogille :)

Peace out👊🏼

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 11. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


CroCop
Jäsen
Viestit: 39
Liittynyt: 12.07.2019, 14:27

Tuotto: +10.50 yks.

Palautus%: 110.82%

Panosten ka: 4.04 yks.

Vetoja: 24

Pisteitä: 177

Re: Verta, hikeä & tyrmäyksiä - Ufc

Viesti Kirjoittaja CroCop »

Vedonlyöntivihje: - Vapaaottel - Cub Swanson - Kron Gracie - peliaika päättynyt

kohde
Cub Swanson - Kron Gracie
veto
Kron Gracie voittaa lukotuksella/kuristuksella
kerroin
1.950 (unibet)
panos
3 yks.
raja
1.8
todennäköisyysarvio
arvio 55.5%

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Vedonlyöntiblogit”