Tänään on 25.10.2020, 21:16.

Valioliiga 2019 - 2020

Keskustelua jalkapallosta.
Vastaa Viestiin
valiovihje.com
Avatar
Jäsen
Viestit: 286
Liittynyt: 02.07.2016, 20:34

Tuotto: +54.26 yks.

Palautus%: 111.87%

Panosten ka: 6.26 yks.

Vetoja: 73

Pisteitä: 1420

Valioliiga 2019 - 2020

Viesti Kirjoittaja valiovihje.com »

Liverpool – Norwich

Suomalaisesta näkövinkkelistä tarkasteltuna yksi kauden mielenkiintoisimmista otteluista käydään heti avausiltana, kun Teemu Pukin Norwich matkustaa Suomen suosituimpana Valioliiga-seurana pidetyn Liverpoolin kotipyhättöön Anfield Roadille.

Norwichin peräsimeen vuonna 2017 siirtynyt Daniel Farke luotsasi Kanarialinnut Championshipin mestariksi hyökkäysvoittoisella ja yleisöystävällisellä pelityylillään. Joukkue mätti 46 otteluun hurjat 93 maalia, mikä on kolmanneksi suurin lukema Championshipin historiassa.

Joukkueen puolustuspelaaminen ei yltänyt hyökkäyksen kanssa samalle tasolle, sillä omissa soi 57 kertaa. Viimeisen kymmenen kauden 30:sta sarjanousijasta vain viisi päästi enemmän maaleja kuin Norwich. Kanarialintujen viime kauden keskiarvoinen maalimäärä per ottelu (3,26) olikin suurempi kuin millään muulla nousijajoukkueella kymmeneen vuoteen.

Farke luotti visusti 4-2-3-1 muodostelmaansa, eikä lähtenyt hankalan alkukaudenkaan aikana tekemään siihen muutoksia, vaikka kuuden sarjakierroksen jälkeen kasassa oli vain yksi voitto. Saksalaismanageri haluaa joukkueensa hallitsevan pelinkulkua pallollisena ja Kanarialintujen 55,7% olikin Championshipin neljänneksi korkein pallonhallintaprosentti ja nousijajoukkueista korkein. Farke on kertonut pitävänsä kiinni viime kauden peli-identiteetistä myös sarjatasoa korkeammalla.

Valioliigan tv-sopimuksien mukana tulevat hurjat tulovirrat eivät näkyneet Norwichin toiminnassa kesän siirtoikkunassa, sillä Carrow Roadille hankittiin uusia pelaajia vain neljällä miljoonalla eurolla. Luku on todella vaatimaton ja perspektiiviä tuovat Norwichin ohella Valioliigaan nousseiden Sheffield Unitedin 47:n miljoonan hankinnat sekä Aston Villan peräti 149:n miljoonan euron ostoslista. Kanarialintujen urheilutoimenjohtaja Stuart Webber on ostovimman sijaan käyttänyt kesän vanhojen avainpelaajien sitouttamiseen uusimalla peräti 15:n pelaajan sekä manageri Farken sopimukset.

Norwichin Valioliiga-taipaleen ensimmäinen reissupeli ei juuri hankalampaan osoitteeseen voisi suuntautua. Liverpool oli viime kaudella sarjan ainoa joukkue, joka ei hävinnyt yhtään liigapeliä kotikentällään. Sama pätee myös toissakauteen, jolloin Punaiset oli niin ikään sarjan ainoa joukkue, joka ei suostunut häviämään kotiyleisönsä edessä.

Liverpoolin rekordi 30:ssa edellisessä Valioliigan kotiottelussaan sarjan bottom 14-joukkueita vastaan on 24-6-0 maalierolla 80 – 11 (2,67 – 0,37 / ottelu). Tasapeleihinkin päättyneet kuusi ottelua oli yhtä Leicester kamppailua lukuun ottamatta täyttä Punaisten dominanssia ja näissä kuudessa tasapeliottelussa laukaukset menivät Liverpoolille tylyin luvuin 119 – 28 (19,8 – 4,7 / ottelu).

Nousijajoukkueiden ensimmäinen vierailu maailman tunnetuimpien jalkapalloseurojen kotistadioneille kirkkaimmissa valoissa on varmasti sykähdyttävä hetki ja motivoituminen 100 prosenttiseen suoritukseen ei liene vaikeaa. Tästä huolimatta yksikään nousijajoukkue ei ole voittanut ensimmäistä vierasotteluaan Big six-joukkueen kotiluolassa yli kymmeneen vuoteen. Edellisen 30:n sarjanousijan ensimmäinen reissupeli sarjan suurimpia joukkueita vastaan ovat päättyneet rekordilla 27-3-0 maalieron ollessa 86 – 14 (2,87 – 0,47 / ottelu).

Sadio Mane palasi Afrikan mestaruuskisoista johtuen takaisin Liverpoolin harjoitusvahvuuteen vasta tällä viikolla. Klopp oli erittäin tyytyväinen Manen otteisiin heti ensimmäisissä harjoituksissa, mutta tuskin senegalilaista kuitenkaan vielä tänään avauskokoonpanossa nähdään. Muilta osin kotijoukkueen optimiavaus on kunnossa ja kaikilla on pelituntumaa pre-seasonilta.

Myös Norwich pääsee otteluun lähes parhaimmillaan, mutta Liverpoolin tavoin yksi avainmies on joukosta poissa. Kanarialintujen ykköstoppari Christoph Zimmermann loukkasi alkukesästä polveaan ja on sivussa elokuun loppupuolelle saakka. Zimmermannin puuttuessa viime kauden kuudesta sarjaottelusta Norwichin rekordi oli 0-3-3 ja päästettyjen maalien keskiarvo 2,5. Saksalaistopparin pelatessa rekordi oli 27-10-3 ja päästettyjen maalien keskiarvo 1,1. Tänään Zimmermannin poissaolon merkitystä korostaa vielä se, että hänen ensisijainen tuuraaja Timm Klose kärsii lievästä lantiovammasta ja on niin ikään sivussa kauden avausottelusta. Toisen topparin paikan ottaa siis Grant Hanley, joka on edellisen kerran ollut sarjapelissä avauskokoonpanossa syyskuussa.

Farken kommenteista huolimatta, saksalainen tullee ohjeistamaan ryhmityksensä totuttua matalampaan blokkiin, sillä kaikki muu olisi sarjanousijalle itsemurha Anfieldilla. Joukkueiden tasoero on valtava ja saamme tähän otteluun -2,5 tasoituksen tasabookiksi. Näin ollen linja on mielestämme neljännesmaalin pielessä ja Liverpoolin kertoimet houkuttelevat.

Vedonlyöntivihje: - Liverpool - Norwich - peliaika päättynyt

kohde
Liverpool - Norwich
veto
1 -2,25
kerroin
1.970 (Pinnacle)
panos
7 yks.

Osuma! +6.79 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 31. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

09.08.2019 20:12 <Skoremon> Tsemppiä kauteen.

09.08.2019 21:19 <heuge> Sama, tsemppiä kauteen, keväällä olin mukana, voin suositella palvelua!

10.08.2019 00:00 <valiovihje.com> Kiitos!


ritchie
Jäsen
Viestit: 15
Liittynyt: 11.03.2004, 18:00
Pisteitä: 24

Re: Valioliiga 2019 - 2020

Viesti Kirjoittaja ritchie »

Lisää vihjeitä kehiin valiovihje !

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

17.08.2019 15:04 <nipelo> http://www.valiovihje.com/tilaa/ <- sielt

17.08.2019 15:05 <nipelo> he kun ovat vihjepalvelu, ilmaiseksi harvemmin saa. ihan ansaitusti maksaa.


valiovihje.com
Avatar
Jäsen
Viestit: 286
Liittynyt: 02.07.2016, 20:34

Tuotto: +54.26 yks.

Palautus%: 111.87%

Panosten ka: 6.26 yks.

Vetoja: 73

Pisteitä: 1420

Re: Valioliiga 2019 - 2020

Viesti Kirjoittaja valiovihje.com »

ritchie kirjoitti:
17.08.2019, 14:47
Lisää vihjeitä kehiin valiovihje !
Coolbetin blogista löytää joka viikko yhden maistiaisen. Tämän viikon otteluna iltapäivän Chelsea - Leicester, jossa markkina luottaa mielestämme aivan liikaa isäntiin (meidän 1X2-arviot: 49,1% - 27,8% - 23,1%). Ennakko: https://www.coolbet.com/fi/blogi/onnist ... ridebyytin

Pelionnea! :peukku:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 15. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


valiovihje.com
Avatar
Jäsen
Viestit: 286
Liittynyt: 02.07.2016, 20:34

Tuotto: +54.26 yks.

Palautus%: 111.87%

Panosten ka: 6.26 yks.

Vetoja: 73

Pisteitä: 1420

Re: Valioliiga 2019 - 2020

Viesti Kirjoittaja valiovihje.com »

Tottenham – Newcastle

Kahdella tappiolla kautensa aloittanut Newcastle matkustaa viikonloppuna pääkaupunkiin Tottenhamin vieraaksi uudehkolle Tottenham Hotspur Stadiumille.

Viime kaudella sarjan 13. sijoittunut Newcastle lähti tälle kaudelle yhtenä sarjan suurimmista putoajakandidaateista. Merkittävin syy Harakoiden rankingin romahtamiseen kesän aikana oli manageri Rafael Benitezin vaihtuminen Steve Bruceen. Benitez sai ulosmitattua kaiken lähes Championship-tason pelaajamateriaalistaan, mutta pitkään jatkuneet erimielisyydet seurajohdon kanssa saivat lopulta espanjalaisvalmentajan jättämään Newcastlen.

Kuva

Benitezin tilalle palkattiin kokenut Steve Bruce. Englantilaisella on vyöllään ennen viikonlopun Lontoon reissua jo 394 Valioliiga-ottelua managerina, joka on koko sarjahistorian seitsemänneksi suurin lukema. Brucen voittoprosentti 27,9 on toiseksi huonoin kaikki 33 vähintään 200 peliä penkin päässä istuneet päävalmentajat huomioiden. Brucen edellinen pesti Valioliigassa päättyi putoamiseen Hullin kanssa keväällä 2015. Englantilaismanageri oli jo tuolloin jäänyt kehityksen kelkasta ja nyt neljässä vuodessa Valioliigan pelillinen taso on mennyt aimo harppauksin eteenpäin. Harakkafanit ovat viime vuosina joutuneet usein pettymään seurapomo Mike Ashleyn toimintaan, mutta Steve Brucen palkkaaminen manageriksi kaudelle 2019-2020 noussee Ashleynkin mittapuulla yhdeksi suurimmista virheistä.

Viime kaudella sarjapaikkansa säilyttäneistä joukkueista ainoastaan Brighton jäi Newcastlea pienempään maalimäärään, mutta toisaalta vain kuusi joukkuetta koko sarjassa päästi omaan päähän Harakoita vähemmän maaleja. Newcastle oli siis jo viime kaudella sarjan vähämaalisin joukkue ja samaa on lupa odottaa alkaneellakin kaudella. Hienon pelaajauran topparina pelanneen Brucen vahvuus valmentajana on henkilöjohtamisen lisäksi puolustuspelin organisointi. Brucen valmentamat Valioliiga-joukkueet ovat usein olleet hyvin vähämaalisia ja niiden ottelukohtainen maalimäärä (2,3) on reilusti alle sarjan keskiarvon. Newcastle säilytti kesän aikana puolustuspelaamisen tärkeimmät palasensa, kun joukkueen selkeä ykkösmaalivahti Martin Dubravka, erinomainen topparipari Lascelles – Schär sekä tulevaisuuden huippunimi Sean Longstaff jäivät kaikki Newcastleen siirtohuhuista huolimatta.

Hyökkäyspäässä Harakat koki sen sijaan massiivisia menetyksiä, kun joukkueen kaksi parasta maalintekijää, Salomon Rondon ja Ayoze Perez, jättivät kesällä Koillis-Englannin. Kaksikon jälkeen Newcastlen viime kauden paras maalintekijä oli toppari Fabian Schär neljällä maalilla.

Kuva

Tällä kaudella Newcastlen maalintekotoiveet on kasattu Joelintonin, Saint-Maximinin ja Miguel Almironin harteille. Viime kaudella seuran ennätyssummalla hankittu tuulennopea Almiron on kerennyt pelata Harakoissa jo 12 sarjapeliä tehoilla 0+0. Almironin siirtoennätys ennätti vanheta vain noin puoli vuotta, kunnes Joelinton siirtyi Hoffenheimista Newcastleen 40 miljoonalla punnalla. 22-vuotias brasilialainen teki viime kaudella Bundesliigassa seitsemän maalia 28:een otteluun. Se ei ole kovin paljoa huomioiden, että Hoffenheim heilutti verkkoja Bayern Munchenin ja Dortmundin jälkeen sarjan useimmiten. Taitavana syöttelijänä ja harhauttelijana, mutta myös korkeasta työmoraalistaan ja juoksuvoimastaan tunnetun Joelintonin vahvuus onkin kliinisen viimeistelyn sijaan monipuolisuus. Kesän toinen vahvistus hyökkäyspäähän oli Ranskan Nicestä ostettu laituri Allan Saint-Maximin, jonka päävahvuudet ovat niin ikään nopeus ja 1 vs 1-tilanteet.

Oman lusikkansa soppaan heittää myös kesällä ilmaissiirrolla paluun kasvattajaseuraansa tehnyt Andy Carroll. Viime vuosina useista nilkka-, nivus- ja lonkkavaivoista kärsinyt Carroll on vielä kaukana pelikunnosta, mutta nähtäneen Harakkapaidassa syksyn aikana. Carrollin siirtyessä tammikuussa 2011 Liverpooliin, oli hintalappu suurempi kuin kellään englantilaispelaajalla koskaan aiemmin. 35 miljoonan punnan hinta oli tuohon aikaan myös kallein Liverpoolin koskaan maksama siirtokorvaus. Suurista odotuksista huolimatta Carrollin ura Liverpoolissa kesti vain 44 sarjaottelua ja piti sisällään kuusi maalia ennen kuin hänet ensin lainattiin ja lopulta myytiin West Hamiin 15 miljoonalla.

Tämän kauden avauskierroksella Newcastle onnistui pitämään ottelun Arsenalia vastaan hyvin tasaisena ja joutui lopulta antautumaan vain kerran Tykkimiesten vietyä kolme sarjapistettä St. James Parkilta maalein 0-1. Viime viikonloppuna Harakat hävisi täysin ansaitusti Norwichille, mutta 3-1 loppulukemat kertovat enemmän Teemu Pukin erinomaisesta viimeistelykyvystä kuin joukkueiden välisestä tasoerosta. Pukin seitsemän laukauksen yhteenlaskettu xG oli 1,01 ja kokonaisuudessaan Norwich ylsi lukemaan 1,88 Newcastlen jäädessä 0,9:ään.

Tottenhamin lähtökohdat kauteen 2019-2020 olivat positiivisen vakaat. Edelliset kaksi kautta meni evakossa Wembleyllä, mutta nyt Tottenham pääsi aloittamaan ensimmäisen täyden kauden uudella kotistadionillaan.

Heinäkuussa katkesi vihdoin Tottenhamin 517 päivää kestänyt ajanjakso, jolla se ei hankkinut yhtään uutta pelaajaa. Putken katkaissutta Jack Clarkea ei ainakaan vielä tällä kaudella nähdä Liljanvalkoisten riveissä, sillä englantilaisnuorukainen lainattiin heti takaisin Leedsiin, josta hänet ostettiinkin.

Clarkea seurasi muutama huomattavasti merkittävämpi hankinta, kun sekä Tanguy Ndombele, Ciovani Lo Celso, että Ryan Sessegnon saapuivat vahvistamaan pohjoislontoolaisten rivejä. Maailman parhaimpiin keskikenttäpelaajiin kuuluva Ndombele on jo ottanut paikkansa avauksessa ja Lo Celso tullee tekemään saman lähiaikoina. Englannin suurimpiin lupauksiin lukeutuvasta Ryan Sessegnonista on varmasti paljon iloa Spursille tulevina vuosina, mutta tällä kaudella nuorukaisen rooli jäänee vielä pieneksi.

Tottenham sijoittui viime kaudella sarjassa neljänneksi ja eteni Mestarien liigassa finaaliin saakka. Valioliigan puolella kevät oli Liljanvalkoisille hankala ja sarjapisteiden valossa se on pelannut vuoden 2019 lähes tasavahvasti sunnuntaisen vastustajansa Newcastlen kanssa. Tottenhamin saldo tämän kalenterivuoden sarjaotteluista on 9-3-8 ja Newcastlella 8-3-9. Tottenhamin maaliero on +8 ja sen peleissä on nähty keskimäärin 2,50 maalia / peli, kun taas Newcastlen maaliero on +3 ja ottelukohtainen maalikeskiarvo 2,65. Katsomalla tuloksen taakse on helppo huomata, että suhteellisen tasaisesta pistemäärästä ja maalierosta huolimatta Tottenham on ollut pelillisesti selkeästi Newcastlea parempi. Tottenhamin xG-erotus tämän vuoden sarjapeleissä on +5,7 ja Newcastlen -9,7.

Kuva

Tottenhamin leiristä kuului perjantaina sekä hyviä, että huonoja uutisia; kesällä reitensä loukannut Dele Alli on palannut joukkueharjoituksiin, mutta tähtihankinta Tanguy Ndombelen kerrottiin loukanneen jalkansa ja Newcastlen kohtaaminen jää ranskalaiselta väliin. Myös Juan Foyth ja Ryan Sessegnon jatkavat vammojensa parantelua, mutta kolmen ottelun pelikieltonsa kärsinyt Heung-min Son on jälleen edustuskelpoinen. Christian Eriksenin yllä leijuu edelleen pieni kysymysmerkki, sillä muualla Euroopassa siirtoikkuna on vielä viikon verran auki ja tanskalaisen lähtö täten mahdollinen. Newcastlelta Allan Saint-Maximin huilasi Norwich-ottelun reisivamman takia, mutta on pystynyt harjoittelemaan tällä viikolla. Pitkäaikaispotilaat DeAndre Yedlin ja Florian Lejeune jatkavat kuntoutumistaan.

Tottenham venyi viime viikolla kuin ihmeen kaupalla 2-2 tasapeliin Manchester Cityn vieraana, vaikka hävisi esimerkiksi laukaukset boksista luvuin 22-1. Ottelussa tuotettujen maaliodotusarvojen perusteella Cityn 8-0 voittokin olisi ollut todennäköisempi lopputulos kuin toteutunut 2-2.

Sunnuntaina luvassa on jälleen täysin erilainen ottelu Tottenhamin istuessa kuskin paikalla ja Newcastlen vetäytyessä kuoreensa. Kotijoukkue on ottelussa jättisuosikki ja pystynee pitämään Harakat hyvin poissa vaarallisilta maalipaikoilta. Vedonlyönnillisesti ottelussa kiinnostaa Newcastlen jääminen maaleitta ja samoin koko ottelun underit.

Vedonlyöntivihje: - Tottenham - Newcastle - peliaika päättynyt

kohde
Tottenham - Newcastle
veto
under 3
kerroin
1.892 (Pinnacle)
panos
8 yks.

Osuma! +7.14 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 23. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


PAhakuutti
Jäsen
Viestit: 23
Liittynyt: 05.02.2019, 01:12
Pisteitä: 62

Re: Valioliiga 2019 - 2020

Viesti Kirjoittaja PAhakuutti »

Spurs on sekaisin tällä hetkellä. Vaikea sanoa mistä mahtaa johtua, koska syyt ei ole nähdäkseni pelillisiä. Huhuja on kahta sorttia ja jokainen voi sitten itse miettiä miten paljon näihin kannattaa uskoa:

a) Vertonghen on mennyt sekoilemaan jotain Eriksenin tyttöystävän kanssa. Tämä on jakanut joukkueen kahteen leiriin ja Eriksen kuulemma treeneissä tintannut Vertonghenin silmän mustaksi. Tai

b) Pochettino on menettänyt kopin ja joukkue on hajoamistilassa.

Joukkueeseen ei ehkä juuri nyt kannata luottaa vedoissa. Laatua riittäisi, mutta laukkaherkkä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


PAhakuutti
Jäsen
Viestit: 23
Liittynyt: 05.02.2019, 01:12
Pisteitä: 62

Re: Valioliiga 2019 - 2020

Viesti Kirjoittaja PAhakuutti »

Manchester Unitedista voisi vielä jotain sanoa. Tällä hetkellä tuntuu olevan jo vähän sellaistakin pierua ilmassa, että olisivat putoamisuhan alla. Tifokin teki nostalgisen videon siitä, kun United viimeksi putosi -74. https://www.youtube.com/watch?v=ingoAXfzY2Q

No okei, joukkue on keskitasoa, mutta maailma on muuttunut. United on maailman arvokkaimpia seuroja brändiarvoltaan ja tässä on kohta siirtoikkuna auki. Menettivät jo jonkun sponssinkin heikkojen suoritusten takia. Eli kohta laittavat taas rahaa haisemaan ja sitä voisi kausivedoissa ennakoida. Puhetta on ollut jopa kuudesta kovasta pelaajasta ensi ikkunassa sisään uuden, paremman valmentajan alaisuuteen. https://www.youtube.com/watch?v=Ped2s-C1SQM

En nyt sano että Unitedin putoaminen mahdotonta olisi. Mutta ei sen todennäköisyys ainakaan yli puolentoista prosentin suuruinen ole. On paljon ihmisiä, jotka lyövät kännissä ja läpällä näitä vetoja päästäkseen kuittailemaan Unitedia kannustaville kavereilleen ihmeen sattuessa. Niiltä voi ottaa rahat pois halutessaan. https://www.betfair.com/exchange/plus/f ... .159595497

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Ylikerroin.com
Jäsen
Viestit: 898
Liittynyt: 21.12.2013, 11:56
Pisteitä: 1581

Re: Valioliiga 2019 - 2020

Viesti Kirjoittaja Ylikerroin.com »

Valiovihjeen ennakko ja peli-idea foorumin käyttäjille.

Sarjahistorian surkeimman alkukauden pelannut Manchester United isännöi kaikkien aikojen parasta Liverpoolia

Englannin jalkapallohistorian menestyneimmät seurat Manchester United ja Liverpool kohtaavat sunnuntai-iltana tarunhohtoisessa Unelmien teatterissa. Liverpool lähtee Old Traffordille suurempana voittajasuosikkina kuin koskaan aiemmin koko Valioliigan historiassa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


valiovihje.com
Avatar
Jäsen
Viestit: 286
Liittynyt: 02.07.2016, 20:34

Tuotto: +54.26 yks.

Palautus%: 111.87%

Panosten ka: 6.26 yks.

Vetoja: 73

Pisteitä: 1420

Re: Valioliiga 2019 - 2020

Viesti Kirjoittaja valiovihje.com »

Liverpool - Tottenham

Muutama kuukausi sitten Mestarien liigan finaalissa kohdanneet Liverpool ja Tottenham iskevät yhteen 10. kierroksen päätösottelussa Anfieldilla.

Hienosta UCL-taipaleesta huolimatta Liljanvalkoisten vuotta 2019 voi kutsua suureksi pettymykseksi. Etenkin vieraskentillä pelatessaan Tottenham on ollut surkea. Edellinen vierasvoitto Valioliigassa on tammikuulta, kun Fulham kaatui Craven Cottagella lisäajan maalilla luvuin 1-2. Tottenham on hankkinut tänä vuonna koko sarjan vähiten vieraspisteitä, kun huomioidaan kaikki 17 tällä ja viime kaudella Valioliigassa pelannutta joukkuetta:
Kuva

Liverpool on tyly isäntä
Liverpoolin kotiesitykset puolestaan ovat vertaansa vailla. Punaiset on hävinnyt Valioliiga-pelin Anfieldilla viimeksi 916 päivää sitten... Lue lisää

Vedonlyöntivihje: - Liverpool - Tottenham - peliaika päättynyt

kohde
Liverpool - Tottenham
veto
1 -1
kerroin
1.909 (Pinnacle)
panos
9 yks.

Push: +0.00 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 20. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

27.10.2019 18:43 <Henkka> Citizen Kane odotti minuutin.


PAhakuutti
Jäsen
Viestit: 23
Liittynyt: 05.02.2019, 01:12
Pisteitä: 62

Re: Valioliiga 2019 - 2020

Viesti Kirjoittaja PAhakuutti »

Spursin tilanteesta vielä, ilmeisesti Pochettino on seurajohdolle ilmaissut kesällä, että tiettyjen pelaajien parasta ennen aika on tulossa päätökseen tai jo päättynyt. (Vertonghen, Alderweireld ilmeisesti. Pelaajat eivät ole tyytyväisiä tuleviin lähtöpasseihin ja nyt sitten valtataistellaan.

Tästä voi siis johtua spurssin ongelmat alkukaudella. Tai sitten ne ei vaan ole vielä kunnossa pelattuaan urheilullisesti kyseenalaisia audicuppeja ym kesällä, kun olisi pitänyt juosta. Prässi oli Poolia vastaan ensimmäisen kerran paremman näköistä ja siitä sitten syntyy kontraamisen mahdollisuuksia.

Sekin on mahdollista, että joukkue on tarkoituksellisesti siirtänyt kauden pääpainoa kevätkaudelle isoihin europeleihin alkukauden kustannukselle. Englannissa kun ei ole talvitaukoa ja kausi on siten liian pitkä. Voi olla että alkukausi meni kovaa treenatessa vähän vihkoon.

Mistäs näistä tietää. Mutta tämän TLDR; postin tarkoitus oli ilmaista, ettei vanha viisaus joukkueiden voimasuhteista: "katsotaan ensin 10 kierrosta ja tehdään sitten päätelmät"- välttämättä enää pidä paikkaansa, ainakaan kaikkien kärkijoukkueiden osalta.

Kun esim xG sarjataulukkoa katsoo, niin on siellä aika monta joukkuetta "väärällä" sijalla. Esim Bournemouth olisi putoajan paikalla tällä hetkellä ja 0-9 selkäsaunan saanut Southampton säilyisi kevyesti jos vaan löytäisi jostain maalintekijän. Noissa voi siis olla valueta: https://experimental361.com/2019/10/26/ ... -oct-2019/

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


PostimiesPate
Jäsen
Viestit: 134
Liittynyt: 01.08.2010, 13:51
Pisteitä: 62

Re: Valioliiga 2019 - 2020

Viesti Kirjoittaja PostimiesPate »

Tässä on minun dataa kierroksen 11 jälkeen, nuo linkissä näyttivät olevan 10 roundilta:

Datani katsoo hieman eri tavalla liigatuloksia verrattuna noihin xg-arvoihin.

Sen mukaan:

- Soto on täysin omassa paikassaan kuten pitääkin ja samoin Kanarialinnutkin
- Spurs pelannut aika lailla datansa mukaisesti, eli ei kovin hyvin
- Bournemouth minun datassa 10 eli ei lähelläkään putoamista
- Sheffield Unitedin pitäisi olla jopa saanut enemmänkin pisteitä

Sinällään hauska vertailla dataa ja taulukkoja. Täytyy itsekin testata miten kokonaisuuden saa parhaiten näkyviin.
Täytyy jatkaa harjoittelua :spade:
Premier round 11.JPG

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


valiovihje.com
Avatar
Jäsen
Viestit: 286
Liittynyt: 02.07.2016, 20:34

Tuotto: +54.26 yks.

Palautus%: 111.87%

Panosten ka: 6.26 yks.

Vetoja: 73

Pisteitä: 1420

Re: Valioliiga 2019 - 2020

Viesti Kirjoittaja valiovihje.com »

Burnley - Crystal Palace

Neljä tappiota ja yhden tasapelin viiteen edellispeliin kokenut Crystal Palace matkustaa tällä kierroksella Burnleyn vieraaksi Turf Moorille. Kotkien viime viikkojen heikot tulokset eivät tulleet yllätyksenä, sillä sen sarjaohjelma oli kivikova. Reilun kuukauden aikana Palace isännöi Manchester Cityä, Leicesteriä sekä Liverpoolia ja kohtasi vieraskentillä Arsenalin ja Chelsean.

Nyt Kotkilla on oiva tilaisuus palata voittokantaan, sillä onhan Burnley edellä mainittuun viisikkoon verrattuna täysin eritason joukkue? lue lisää...

Vedonlyöntivihje: - Burnley - Crystal P. - peliaika päättynyt

kohde
Burnley - Crystal P.
veto
1 -0,5
kerroin
2.230 (Pinnacle)
panos
6 yks.

Huti: -6.00 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 19. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

30.11.2019 14:21 <Muikkuz> Kerroin on hyvin nosteessa.

30.11.2019 19:14 <valiovihje.com> Sulkeutui kertoimella 2,05


kauha
Jäsen
Viestit: 363
Liittynyt: 21.02.2004, 10:49

Tuotto: +19.13 yks.

Palautus%: 101.66%

Panosten ka: 3.38 yks.

Vetoja: 341

Pisteitä: 100

Re: Valioliiga 2019 - 2020

Viesti Kirjoittaja kauha »

Vedonlyöntivihje: - Bournemouth-Liverpool - peliaika päättynyt

kohde
Bournemouth-Liverpool
veto
1 (+1)
kerroin
2.480 (Pinnacle)
panos
5 yks.

Huti: -5.00 yks.

Fabinhon loukkaantuminen on iso takaisku poolille. Lisäksi otteluruuhka painaa ja tiistaina pakko saada tulos Salzburgista. Eikä ne peliesitykset nyt aina niin häikäiseviä ole olleet ja melko varmasti tästä tulee hankala peli. Underia tähän voisi myös yrittää. Arvioin Liverpoolin noin 60% suosikiksi, mikä tarkoittaa tälle kohteelle melko hulppeaa odotusarvoa. Toisena kohteena riskillä pistän Burnleyn Tottenhamia vastaan. Tottenham ei ollut hyvä joukkue ennen Mourinhoa eikä se luultavasti ole niin hyvä nytkään mitä kertoimet osoittavat. Wolverhampton Brightonia vastaan voisi myös olla pelattavissa. Wolves kuitenkin selvästi laadukkaampi vaikka Brighton löikin surkean Arsenalin.

Vedonlyöntivihje: - Tottenham-Burnley - peliaika päättynyt

kohde
Tottenham-Burnley
veto
2 (+1.25)
kerroin
1.980 (Pinnacle)
panos
2 yks.

Huti: -2.00 yks.

Vedonlyöntivihje: - Brighton-Wolves - peliaika päättynyt

kohde
Brighton-Wolves
veto
2 (+0)
kerroin
2.050 (Pinnacle)
panos
1.5 yks.

Push: +0.00 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 8.50, palautukset 1.50, tulos -7.00 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


PAhakuutti
Jäsen
Viestit: 23
Liittynyt: 05.02.2019, 01:12
Pisteitä: 62

Re: Valioliiga 2019 - 2020

Viesti Kirjoittaja PAhakuutti »

Itsekin vähän odottelen tuota Poolin hyytymistä otteluruuhkassa, mutta se materiaali on yllättävän laaja. Voi olla, että ruuhka on jo hinnoissa, vaikka ei niiden peli aivan kuosissakaan ole.

Tänään olisi 2 kriisijoukkueen kohtaaminen WHU-ARS, joka on mielestäni arvioitu turhan suurimaaliseksi. West ham pelaa kotonaankin aika tiukalla + kurinalaisella kapealla 4-4-2 systeemillä ja on sillä usein pärjännyt isoja vastaan. Hyökkäyksestä on tullut vähän aseeton itselle tuntemattomasta syystä. Varsinkin ihmettelen miten Felipe Anderssonin tasoisella pelaajalla voi olla tässä vaiheessa kautta 14 pelaamassaan pelissä vain tehot 0-3? :geek:

Arsenalilta taas puuttuu indentiteetti, pelinrakentaja ja leveys, jota tarvittaisiin kapean WHU voittamiseen. En tajua miten alle 3,5 maalia voi olla tasolla 1,85 Betfair https://www.oddschecker.com/football/en ... over-under Tuossa on niin reilusti ilmaa, että jos olisi mahdollista, ostaisin pelkästään spekuloidakseni yön yli.

En tiedä miten tässä pelissä käy, mutta jos WHU tekee ensimmäisen maalin, en aio vetoani myydä. Ovat usein onnistuneet jäädyttämään pelin varsinkin pelin temmon tappavalla London Stadionillaan, kuten kävi viime vuoden vastaavassa kohtaamisessa (1-0). Jos Arsu tekee ekaan varttiin maalin, niin sitten ehkä joutuu vaan myymään pikkutappiolla riippuen siltä miltä näyttää.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


fouba
Jäsen
Viestit: 726
Liittynyt: 06.11.2007, 16:23

Tuotto: +624.88 yks.

Palautus%: 109.59%

Panosten ka: 6.14 yks.

Vetoja: 1062

Pisteitä: 779

Re: Valioliiga 2019 - 2020

Viesti Kirjoittaja fouba »

Allaoleva näkemys vastaa omaani ja pistin tutkien markkinaa mistä kohdin kertoimia olisi tarjolla.

"The interesting team in this market is Southampton.

They were heavily touted in some quarters as being a team in real danger of relegation. However, the Saints have pulled themselves clear of the drop zone over the Christmas period, which could have been expected based on their excellent underlying numbers.

Southampton have been performing like a top-half team for the entirety of the season and sit fifth in Infogol’s xG table. They were unlucky early on, but the results have now started to reflect their good performances, and if they continue operating at the same level they will climb the table.

Infogol rates them highly and calculates there is a 52% (1.92) chance of Ralph Hasenhüttl’s side surging up the table and finishing in the top ten. That means the 4.0 (25%) available on the Exchange represents huge value."

https://www.infogol.net/en/blog/preview ... -20-812020

Vedonlyöntivihje: - Valioliiga - TOP10 kausisijoitus - peliaika päättynyt

kohde
TOP10 kausisijoitus
veto
Southampton
kerroin
4.500 (william hill)
panos
15 yks.

Huti: -15.00 yks.

bet365 4 / unibet 3.25

Jos sinä tai mummos ette pääse pelaamaan William Hillille niin se on perkeleen mälsää mutta toiset voi päästä. Laitoin myös nuo muut kertoimet jotka tuli vastaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

1-15. ei nii tosissaa :spade: :club: :diamond: :heart:

Minikommentit


Ylikerroin.com
Jäsen
Viestit: 898
Liittynyt: 21.12.2013, 11:56
Pisteitä: 1581

Re: Valioliiga 2019 - 2020

Viesti Kirjoittaja Ylikerroin.com »

Valiovihjeen tilannekatsaus Valioliigaan.

Valioliiga-kauden 2019-20 puolenvälin perkaus

Yhteenvetoa Valioliiga-kaudesta 2019-2020

Valioliiga-kausi 2019 – 2020 ylitti jälleen puolivälin keskellä joulunajan otteluruuhkaa. Nyt kauden otteluista on pelattu 55 prosenttia ja on aika suorittaa yhteenvetoa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


valiovihje.com
Avatar
Jäsen
Viestit: 286
Liittynyt: 02.07.2016, 20:34

Tuotto: +54.26 yks.

Palautus%: 111.87%

Panosten ka: 6.26 yks.

Vetoja: 73

Pisteitä: 1420

Re: Valioliiga 2019 - 2020

Viesti Kirjoittaja valiovihje.com »

Liverpool - Manchester United

Manchester United matkustaa 204. North West Derbyyn suurempana altavastaajana kuin kertaakaan aiemmin koko Valioliigan historiassa. Tai sitä mieltä ainakin on tämän hetken vedonlyöntimarkkina.

Vedonlyöjien näkemys ei tule suurena yllätyksenä, sillä onhan joukkueiden voimasuhteet kääntyneet täysin päälaelleen, mikäli nykyhetkeä vertaillaan edellisiin vuosikymmeniin.

Liverpool on tällä hetkellä sarjan kovin kotijoukkue ja tämän viikon lauantaina The Redsin edellisestä kotitappiosta Valioliigassa tuli kuluneeksi 1000 päivää. Se on hieman yli puolet enemmän kuin sarjan kaikkien muiden joukkueiden tappiottomat putket yhteensä. Alla olevan kuvaajan tueksi lisäperspektiiviä tuomaan kerrottakoon, että Liverpoolin tappiottoman putken alkaessa Mohamed Salah pelasi AS Romassa ja Arsene Wenger toimi vielä yli vuoden ajan Arsenalin managerina.

Kuva


Mielestämme Unitedilla on tämän hetken kerroinasettelua paremmat mahdollisuudet venyä tasaiseen otteluun.
Perusteluja Coolbetin blogissa.

Vedonlyöntivihje: - Liverpool - Man United - peliaika päättynyt

kohde
Liverpool - Man United
veto
X
kerroin
4.870 (Pinnacle)
panos
2 yks.

Coolbet 4.90

Huti: -2.00 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 7. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Ylikerroin.com
Jäsen
Viestit: 898
Liittynyt: 21.12.2013, 11:56
Pisteitä: 1581

Re: Valioliiga 2019 - 2020

Viesti Kirjoittaja Ylikerroin.com »

Brighton hyödyntää lepoetunsa väsynyttä West Hamia vastaan?

Valioliiga-kauden 19 – 20 viimeinen kolmannes on vasta pyörähtämässä käyntiin, mutta sarjan mestaruus on jo käytännössä ratkaistu ja Mestarien liigan edustuspaikatkin menevät mitä todennäköisimmin nykyiselle kärkinelikolle. Häntäpäässä taistelu sarjasopimusten uusimisesta käy sen sijaan kuumana, kun sijojen 15 – 19 joukkueet ovat kaikki kahden pisteen sisällä toisistaan eikä sarjajumbo Norwichkaan ole vielä heittänyt kirvestään kaivoon.

Tällä kierroksella nähdään useampiakin säilymisen kannalta erittäin merkittäviä otteluita, sillä sijojen 12 – 20 välillä majailevien joukkueiden kesken nähdään peräti neljä keskinäistä kamppailua. Tässä ennakossa keskitytään yhteen kierroksen merkityksellisimmistä (ja vedonlyönnillisesti mielenkiintoisimmista) otteluista, jossa Brighton matkustaa Lontoon olympiastadionille West Hamin vieraaksi.......

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


valiovihje.com
Avatar
Jäsen
Viestit: 286
Liittynyt: 02.07.2016, 20:34

Tuotto: +54.26 yks.

Palautus%: 111.87%

Panosten ka: 6.26 yks.

Vetoja: 73

Pisteitä: 1420

Re: Valioliiga 2019 - 2020

Viesti Kirjoittaja valiovihje.com »

Kuva

Valioliiga-kauden 19 – 20 viimeinen kolmannes on vasta pyörähtämässä käyntiin, mutta sarjan mestaruus on jo käytännössä ratkaistu ja Mestarien liigan edustuspaikatkin menevät mitä todennäköisimmin nykyiselle kärkinelikolle. Häntäpäässä taistelu sarjasopimusten uusimisesta käy sen sijaan kuumana, kun sijojen 15 – 19 joukkueet ovat kaikki kahden pisteen sisällä toisistaan eikä sarjajumbo Norwichkaan ole vielä heittänyt kirvestään kaivoon.

Tällä kierroksella nähdään useampiakin säilymisen kannalta erittäin merkittäviä otteluita, sillä sijojen 12 – 20 välillä majailevien joukkueiden kesken nähdään peräti neljä keskinäistä kamppailua. Tässä ennakossa keskitytään yhteen kierroksen merkityksellisimmistä (ja vedonlyönnillisesti mielenkiintoisimmista) otteluista, jossa Brighton matkustaa Lontoon olympiastadionille West Hamin vieraaksi.

Kuva

Brighton hävisi viime kierroksella Bournemouthille maalein 3-1, vaikka Cherries sai koko ottelussa vain kolme laukausta kohti Brightonin maalia. Brighton puolestaan laukoi peräti kahdeksan kutia kohti Cherries-maalia, mutta vain yksi meni sisään Aaron Ramsdalen pelattua maalin suulla yhden uransa parhaista otteluista. Brightonilla on Bournemouthin ja tulevan West Hamin kohtaamisen välissä 10 välipäivää, joten Lokit pääsee lauantain huipputärkeään otteluun hyvin valmistautuneena.

Kuva

West Hamin valmistautuminen lauantain kamppailuun on sen sijaan ollut täysin erilainen, sillä se pelasi peräti kolme ottelua Brightonin kymmenen päivän tauon aikana. Useiden loukkaantumisten takia David Moyesilla ei ollut juurikaan mahdollisuutta rotaatioon tappioon päättyneissä otteluissa Leicesteriä, West Bromwichia ja Liverpoolia vastaan. Kahdeksan pelaajaa pelasivat kaikissa kolmessa ottelussa ja keskiviikkoillan Liverpool-kamppailussa Moyes pystyi tekemään miehistön kapeudesta johtuen vain yhden pelaajavaihdon.

Hammers lähtenee myös Brightonia vastaan hyvin samanlaisella avauksella, sillä Anderson, Yarmolenko, Fredericks ja Wilshere parantelevat edelleen vammojaan ja Antonion reiden kunto on arvoitus. Moyes arveli perjantain lehdistötilaisuudessa, että Brighton-ottelu taitaa tulla liian nopeasti uudelle hankinnalle, Tomas Soucekille, joka on ollut Hammersin mukana vasta pari päivää.

Joukkueet kohtasivat toisensa alkukaudella Brightonin Amex Stadiumilla ja kotijoukkueen suvereenista esityksestä huolimatta pisteet jaettiin tuolloin maalein 1-1.

Kuva

Brightonin pelitapa on kokenut valmentajavaihdoksen myötä täydellisen muodonmuutoksen viime kaudesta. Pallonhallintaprosentti on noussut 41,1% -> 55,2% ja onnistuneiden syöttöjen määrä on kasvanut ottelukohtaisesti peräti 50%. Paria poikkeusta lukuun ottamatta peli on toiminut hienosti heikkoja joukkueita vastaan, mutta hyvien kanssa on ollut isoja vaikeuksia. Nyt 24:n ottelukierroksen jälkeen Lokit on kohdannut sekä sarjataulukon ylemmän, että alemman puoliskon joukkueet 12 kertaa. Top-kymppiä vastaan Brighton on kasvattanut pistesaldoaan vain kahdeksalla, joka on myös täsmälleen saman verran kuin se olisi fair scorejemme mukaan otteluista ansainnutkin. Bottom-kympiltä Lokit on onnistunut viemään 17 sarjapistettä ja ottelutapahtumien perusteella reilu tulos olisi ollut mielestämme jopa 25 pistettä. West Hamilla vastaavat lukemat ovat top-kymppiä vastaan 10 pistettä (reilu pistemäärä 5) ja bottom-kymppiä vastaan 13 (13).

Kuva

Brighton pääsee West Hamin kimppuun hyvin valmistautuneena ja vahvalla kokoonpanolla, sillä optimiavauksen pelaajista ainoastaan Dan Burn jatkaa sivussa. Englantilaispuolustajaa paikannee Bernardo, joka on tällä kaudella pelannut Valioliigassa 453 minuuttia esiintyen lähes poikkeuksetta edukseen. Pienestä peliajasta huolimatta kaikista Brightonin pelaajista ainoastaan Pascal Gross on luonut Bernardoa enemmän vaarallisia maalipaikkoja. Brasilialainen on voittanut pääpalloista 85% (Burn 75%), taklauksista 91% (Burn 66%) ja onnistunut harhautuksissaan 88% (Burn 44%). Burnin CBI-lukema* (5,6 / 90) on Bernardon vastaavaa (4,2 / 90) parempi, mutta pallonriistoja brassi on merkkauttanut tiheämpään tahtiin (7,4 / 90 vs 5,2 / 90).
*CBI-lukema on purkujen, blokkien ja syötönkatkojen summa.

Meidän mielestämme Brighton on ottelun suosikki, mutta pelin tärkeydestä johtuen myös tasapelin todennäköisyys on normaalitilannetta korkeampi ja täten Brightonin +0 ja +0,25 tasoitukset ovat -0,5:sta parempia.

Vedonlyöntivihje: - West Ham - Brighton - peliaika päättynyt

kohde
West Ham - Brighton
veto
2 +0
kerroin
2.080 (Pinnacle)
panos
10 yks.

Push: +0.00 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 24. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


valiovihje.com
Avatar
Jäsen
Viestit: 286
Liittynyt: 02.07.2016, 20:34

Tuotto: +54.26 yks.

Palautus%: 111.87%

Panosten ka: 6.26 yks.

Vetoja: 73

Pisteitä: 1420

Re: Valioliiga 2019 - 2020

Viesti Kirjoittaja valiovihje.com »

Otoskoosta riippuen yksi palvelun historian synkimmistä ajanjaksoista meneillään.
Kuva

Tänään käännöstä kurssiin haetaan Wolvesin menstyksellä Tottenhamia vastaan.
Ennakko luettavissa kokonaisuudessaan Coolbetin blogissa.

Tottenham – Wolves
Valioliiga-kauden mestaruus on käytännössä jo ratkennut, mutta taisto Mestarien liigapaikoista ja sarjasopimusten uusimisesta käy kuumana todennäköisesti aivan päätöskierroksille asti. Tässä ennakossa keskitymme UCL-paikkaa himoitsevien Tottenhamin ja Wolverhamptonin kohtaamiseen.

Ennen sunnuntain ottelua Tottenham on sarjataulukossa pisteen edellä Wolvesia ja Liljanvalkoisten maaliero on kaksi maalia parempi. Tuloksista huolimatta Wolvesin peliesitykset ovat olleet läpi kauden Tottenhamia parempia.

Kuva

Tämän vuoden puolella pelatuissa seitsemässä Valioliiga-ottelussa Wolves on tuottanut jokaisessa vastustajaansa enemmän maaliodotusta, vaikka on kohdannut jo mm. Liverpoolin, Leicesterin ja Manchester Unitedin. Tottenham puolestaan on seitsemässä edellisessä ottelussa ”voittanut xG:n” vain sarjan huonoimpiin joukkueisiin lukeutuvia Aston Villaa ja Norwichia vastaan... Jatka lukemista.

Vedonlyöntivihje: - Tottenham - Wolves - peliaika päättynyt

kohde
Tottenham - Wolves
veto
2 +0
kerroin
2.220 (Pinnacle)
panos
6 yks.

Osuma! +7.32 yks.

Vedonlyöntivihje: - Tottenham - Wolves - peliaika päättynyt

kohde
Tottenham - Wolves
veto
over 2
kerroin
1.847 (Pinnacle)
panos
3 yks.

Osuma! +2.54 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 9.00, palautukset 18.86, tulos +9.86 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 13. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

01.03.2020 14:24 <Peesaaja> Ja joku vielä väitti, ettei koronaviruksella ole vaikutusta vedonlyöntiin :D

01.03.2020 14:25 <Peesaaja> Huonoa huumoria siis. Kyllähän toi käyrä tuosta ATH- lukemat vielä ottaa

01.03.2020 14:25 <Peesaaja> nopealla aikataululla :)


hegen
Jäsen
Viestit: 73
Liittynyt: 02.04.2004, 13:37

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 4

Re: Valioliiga 2019 - 2020

Viesti Kirjoittaja hegen »

Mitenkä Valioliigan mestaruusvetojen kohtalo menee, jos kausi peruutetaan? Rizk ainakin oli jo tuominnut oman vetoni hävinneeksi :(

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


HelloKaitlyn
Jäsen
Viestit: 2
Liittynyt: 06.04.2020, 12:07
Pisteitä: 0

Re: Valioliiga 2019 - 2020

Viesti Kirjoittaja HelloKaitlyn »

Uskon, että vedot mitätöidään ja palautetaan, jos pelit peruutetaan tai järjestetään uudelleen. Toivon, että he vain siirtyvät uudelleen sinulle.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


GordonnotRamsay
Avatar
Jäsen
Viestit: 8
Liittynyt: 07.04.2020, 12:24
Pisteitä: 0

Re: Valioliiga 2019 - 2020

Viesti Kirjoittaja GordonnotRamsay »

Sain palautukseni sportsbetistä muutamaa päivää myöhemmin. Kaverit saivat takaisin, kun tapahtumat peruttiin?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Ylikerroin.com
Jäsen
Viestit: 898
Liittynyt: 21.12.2013, 11:56
Pisteitä: 1581

Re: Valioliiga 2019 - 2020

Viesti Kirjoittaja Ylikerroin.com »

Ennakkoa ja vihjettä otteluun Aston Villa - Sheffield United sekä asiaa kotiedusta pelattaessa tyhjille katsomoille.

http://www.ylikerroin.com/ennakot/valio ... mist%C3%A4

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 5. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


valiovihje.com
Avatar
Jäsen
Viestit: 286
Liittynyt: 02.07.2016, 20:34

Tuotto: +54.26 yks.

Palautus%: 111.87%

Panosten ka: 6.26 yks.

Vetoja: 73

Pisteitä: 1420

Re: Valioliiga 2019 - 2020

Viesti Kirjoittaja valiovihje.com »

West Ham - Wolves

Kuva


Otteluennakko: https://www.coolbet.com/fi/blogi/viikon ... west-hamin

Vedonlyöntivihje: - West Ham - Wolves - peliaika päättynyt

kohde
West Ham - Wolves
veto
2 -0,25
kerroin
1.847 (Pinnacle)
panos
10 yks.
raja
1.661
todennäköisyysarvio
arvio 60.2%

Coolbetilla -0,5 tasoitus saa kertoimen 2,20 joka on Pinnaclen tarjouksia parempi. Myös -1,5 kertoimella 4,45 on hyvä.

Osuma! +8.47 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 7. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


valiovihje.com
Avatar
Jäsen
Viestit: 286
Liittynyt: 02.07.2016, 20:34

Tuotto: +54.26 yks.

Palautus%: 111.87%

Panosten ka: 6.26 yks.

Vetoja: 73

Pisteitä: 1420

Re: Valioliiga 2019 - 2020

Viesti Kirjoittaja valiovihje.com »

Burnley - Watford

Yhden pisteen turvin putoamisviivan yläpuolella majaileva Watford matkustaa torstaina Burnleyn vieraaksi Turf Moorille.

Burnley jäi koronatauolle hyvävireisenä pelattuaan seitsemän sarjaottelua putkeen ilman tappioita. Clarets-käskyttäjä Sean Dyche palkittiin helmikuussa vieläpä Valioliigan kuukauden manageriksi. Näistä asetelmista huolimatta Burnleyn lähtökohdat tämän illan Watford-otteluun ovat hyvin huonot... Lue lisää

Vedonlyöntivihje: - Burnley - Watford - peliaika päättynyt

kohde
Burnley - Watford
veto
2 -0,5
kerroin
2.390 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
2.27

Coolbet 2,40

Huti: -3.00 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 10. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin