Tänään on 23.11.2020, 18:41.

VoittolinjaSport

Keskustelua maksullisista vihjepalveluista.
Viestiketju Lukittu
S.Mäenala
Avatar
Jäsen
Viestit: 1190
Liittynyt: 18.01.2011, 19:17
Pisteitä: 3730
Paikkakunta: Kamppi

Re: VoittolinjaSport

Viesti Kirjoittaja S.Mäenala »

Otetaanpa vaihteeksi maksullinen palvelu syyniin kun VoittolinjaSport omaa seurantaansa kovasti markkinoinnissakin käyttää.
Allaolevien tilastojen data on poimittu sivustolla julkaistusta pdf-tiedostosta. Ilmoitettujen tietojen oikeellisuutta ei ole tarkistettu.
Seurannan voisi halutessaan julkaista vähän helpommin käsiteltävässä formaatissakin..

VoittolinjaSport ei ole luokitellut dataa sarjoittain tai millään muullakaan perusteella. Vähän tarkemman kuvan saamiseksi luokittelin datan karkeasti 4 luokkaan:
- suuret liigat (Brazil14, Englannin, Italian, Espanjan, Saksan, Ranskan, Suomen ja Ruotsin jalkapallon pääsarjat, NFL, NHL, KHL, SHL ja Liiga sekä joitain yksittäisiä kohteita esim. tenniksen huipuilta)
- pienet suomalaiset sarjat (kaikki muut kotimaiset sarjat miehistä, naisista, tasoon, lajiin ja merkittävyyteen katsomatta; pesis, salis, koris, lentis, yms.)
- tuplat (kaikki, sarjasta riippumatta)
- muut (maajoukkuepelit (ei Braz.) fudis, lentis, koris, salis, ym., kaikkea half-pipe'stä hiihtoon, pummihiihdosta Enlannin 7. divariin)
Luokissa kohteet ovat kronologisessa järjestyksessä.

Kuva

Tykkään tuplista vedonlyönnissä, en tykkää tuplista seurannassa. Syy näkyy tässäkin hyvin.
Vaikka Veikkauksella saattaa vedoissa olla tuplapakko, ei sitä seurannoissa ole.
Tuplavetoja seurannassa on reilut 6%. Niillä on tehty 40% tuloksesta.

Avainluvut ovat luokittain seuraavassa:

Kuva

Jätän tulkinnan muuten lukijalle, mutta sanottakoon ääneen että tulos on tehty pienten vaihtojen markkinoilla.
Suurissa sarjoissa osaaminen ei riitä.
On jokseenkin hupaisaa suosittaa vaikkapa otteluun Erä III N – M-Team N 1 1,45 (Veikkaus, kohde 711) (2 yks) samaa panosta kuin esim. Premier League'n ja NHL:n kohteisiin.

Omilla osaamisalueillaan VoittolinjaSport'in joukkue tekee mainiota tulosta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 27. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


TuplaJallu
Avatar
Jäsen
Viestit: 2779
Liittynyt: 13.06.2008, 08:02

Tuotto: +29.15 yks.

Palautus%: 100.25%

Panosten ka: 5.92 yks.

Vetoja: 1951

Pisteitä: 3184

Re: VoittolinjaSport

Viesti Kirjoittaja TuplaJallu »

Hienoa työtä jälleen kerran. Tässäpä se sy taitaa olla miksen itse pystynyt tekemään tulosta VL:n arvioilla vaikka varmasti hyviä ovatkin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

12.03.2015 13:00 <S.Mäenala> Niinpä TJ, suuriin sarjoihin saa isoja panoksia ja kertoi-

12.03.2015 13:01 <S.Mäenala> metkin kestävät paremmin lyöntejä.


credit
Jäsen
Viestit: 5437
Liittynyt: 02.08.2003, 00:47

Tuotto: +225.90 yks.

Palautus%: 104.53%

Panosten ka: 1.57 yks.

Vetoja: 3180

Pisteitä: 4622

Re: VoittolinjaSport

Viesti Kirjoittaja credit »

S.Mäenala kirjoitti: Tykkään tuplista vedonlyönnissä, en tykkää tuplista seurannassa.
Samaa mieltä jälkimmäisestä osasta. Tuplien laittaminen seurantaan on mielestäni jopa järjenvastaista. Monesti tuplissa (ja triploissa) kierrätetään jotain ideakohdetta useampaan kertaan, jolloin kyseisen kohteen painoarvo kokonaispalautusprosentin osalta nousee suhteettoman suureksi. Vaikka joillakin bookkereilla olisikin (osassa kohteita) tupla- tai triplapakko, ei ole oikein mitään tolkkua tunkea tuplia ja triploja seurantaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

12.03.2015 13:36 <S.Mäenala> Olisi hyvä jos tästä saataisiin aikaan jonkinlainen suositus


VoittolinjaSport
Jäsen
Viestit: 36
Liittynyt: 11.10.2012, 15:23

Tuotto: +1.63 yks.

Palautus%: 114.82%

Panosten ka: 1.83 yks.

Vetoja: 6

Pisteitä: 84
Viesti:

Re: VoittolinjaSport

Viesti Kirjoittaja VoittolinjaSport »

Kommentoidaan tarkemmin vielä paremmalla ajalla, mutta noista tuplista pitää sanoa sen verran, että vuoden 2014 58 tuplasta kaikkiaan 56 vihjattiin ennen Veikkauksen pitkävetouudistusta. Tuolloin esimerkiksi Suomen alasarjafutikset olivat kaikki tuplapakollisia kohteita. Nämä kohteet osuivat hyvin, kuten S.Mäenalan seurannasta näkyy, mutta mitään muuta vaihtoehtoa näiden vihjaamiselle ei ollut olemassakaan. Sittemmin tuplista on luovuttu vihjeriveissä käytännössä kokonaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


S.Mäenala
Avatar
Jäsen
Viestit: 1190
Liittynyt: 18.01.2011, 19:17
Pisteitä: 3730
Paikkakunta: Kamppi

Re: VoittolinjaSport

Viesti Kirjoittaja S.Mäenala »

VoittolinjaSport kirjoitti:Kommentoidaan tarkemmin vielä paremmalla ajalla, mutta noista tuplista pitää sanoa sen verran, että vuoden 2014 58 tuplasta kaikkiaan 56 vihjattiin ennen Veikkauksen pitkävetouudistusta. Tuolloin esimerkiksi Suomen alasarjafutikset olivat kaikki tuplapakollisia kohteita. Nämä kohteet osuivat hyvin, kuten S.Mäenalan seurannasta näkyy, mutta mitään muuta vaihtoehtoa näiden vihjaamiselle ei ollut olemassakaan. Sittemmin tuplista on luovuttu vihjeriveissä käytännössä kokonaan.
Kysymys ei ole siitä mitä vihjataan vaan siitä mitä merkitään seurantaan.
Yhdistelmävetojen merkitsemisestä seurantaan ja niiden mukanaantuomista manipulointimahdollisuuksista on keskusteltu foorumilla useaan kertaan.

Kun vedot merkitään seurantaan single-vetoina, saadaan kaikki vihjaajat samalle viivalle ja heidän todellinen kykynsä löytää valueta tulee selkeästi esille.
On ymmärrettävää että Veikkauksen tupla-pakkojen johdosta myös maksullisten palveluiden seurannoissa esiintyy tuplia, ilman että sitä esimerkiksi teidän tapauksessanne tarvitsee pitää seurannan tarkoituksellisena manipulointina.

VoittolinjaSport ansaitsee kiitoksen siitä että pidätte julkista seurantaa. Se on suoraselkäistä toimintaa myös tulevia asiakkaitanne ajatellen.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


betsimies
Tuplanikkitrollaaja
Viestit: 117
Liittynyt: 26.01.2015, 15:30
Pisteitä: 215

Re: VoittolinjaSport

Viesti Kirjoittaja betsimies »

S.Mäenala kirjoitti: VoittolinjaSport ansaitsee kiitoksen siitä että pidätte julkista seurantaa. Se on suoraselkäistä toimintaa myös tulevia asiakkaitanne ajatellen.
Vaikka tuplille olisikin tällainen järkeenkäypä selitys kuten tuplapakko niin seuranta vaikuttaisi muutenkin olevan mahdollisesti "ehdollinen". Ei ole määritelty mitään kiinteää julkaisupäivää kuten vaikka kuukausittain tai neljännesvuosittain. Jälkimmäinen ei luulisi olevan liian työläs. Nyt seuranta julkaistaan silloin kun huvittaa ja mahdollisesti laahaa perässä huonompina aikoina, tai mahdollisesti "katoaa" kokonaan. Vastaavasti päivittyy ehkä ripeästi jos tulee nousua. Tulevasta ei ole luvattu MITÄÄN. Ehkä sinne seuraavaksi ilmestyy triploja jos pitää äkkiä nousta plussalle joskus.

Sama kävi aikanaan jo erään toisen "joka ei piilota totuutta" palvelun "osavuosikatsauksille" kun meni heikommin niin ei ilmestynyt lainkaan tai vasta vuosien päästä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


VoittolinjaSport
Jäsen
Viestit: 36
Liittynyt: 11.10.2012, 15:23

Tuotto: +1.63 yks.

Palautus%: 114.82%

Panosten ka: 1.83 yks.

Vetoja: 6

Pisteitä: 84
Viesti:

Re: VoittolinjaSport

Viesti Kirjoittaja VoittolinjaSport »

Betsimiehen status on näemmä tuossa vasemmalla päivitetty tuplanikkitrollaajaksi, joten ehkäpä tuohon edelliseen kommenttiin pitäisi suhtautua sen mukaisesti, mutta kommentoidaan nyt muutamalla sanalla, kun tuossa aiemminkin asiaan vähän viitattiin ja muut asiallisetkin kirjoittelijat voivat pohtia samoja asioita.

Seurantaa päivitetään kyllä. Pyrimme tekemään sitä tasaisin väliajoin, mutta se ei kuitenkaan ole prioriteetti numero yksi. Nyt esimerkiksi hiihdon MM-kisat aiheuttivat lisätyötä ja seurantapäivitykset jäivät uupumaan. Reaaliaikaista seurantaa emme tule koskaan julkaisemaan, koska se mahdollistaisi vihjeidemme avulla tehtävää analysointia ja meidän arvioidemme hyväksikäyttöä. Pienissä sarjoissa tämä on arvokasta dataa ja siksi julkaisemme seurannan aina pienellä viiveellä. Näillä näkymin seuraava seurantapäivityksemme tulee viikolla 13. Tähän asti seuranta on päivittynyt aina viimeistään jokaisen tilausjakson päätteeksi, eikä tahti varmasti tätä hitaammaksi tule muuttumaan. Edes kolmesti vuodessa julkaistava seuranta on kuitenkin paljon useammin kuin monella muulla nimeltämainitsemattomilla vihjepalveluilla.

Emme ole täydellisiä ja myönnämme sen auliisti, että meillä löytyy parannettavaa monessakin asiassa. Mutta emme myöskään ole tuhansia euroja maksava spesiaalipalvelu, jolta on lupa odottaa kaikkea mahdollista maan ja taivaan väliltä. Päinvastoin hintamme ovat erittäin edulliset verrattuna moneen muuhun vihjepalveluun sekä suhteutettuna vihjeiden määrään. Resurssimme eivät ole millään tavalla isot, mutta teemme niiden puitteissa kaiken mahdollisen, jotta asiakkaamme olisivat tyytyväisiä palveluumme.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 7. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

12.04.2015 00:29 <myyrä12> mä en oikeestaan enää edes halua seurantaa, taas kun meni

12.04.2015 00:29 <myyrä12> kuvioluistelut ja käsipallototaalit kii minuutissa veikalta

12.04.2015 00:30 <myyrä12> ja osuivat

12.04.2015 00:31 <myyrä12> premieriin sai sitten rauhassa painaa huteja ilman limiittiä

12.04.2015 00:31 <myyrä12> nämä sitten samalla painolla seurannassa, avot


Mungo
Jäsen
Viestit: 4418
Liittynyt: 25.05.2003, 23:13

Tuotto: +59.91 yks.

Palautus%: 101.26%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 1305

Pisteitä: 4105

Re: VoittolinjaSport

Viesti Kirjoittaja Mungo »

Itse en koe pienintäkään ongelmaa siinä, että tuplat merkitään seurantaan tilanteessa jossa ainoastaan tuplia pelaamalla on ao. vedot voitu ylipäätään jättää. Kuvitellaan tilanne jossa on vedetty 50 tuplaa. Jokaisesta tuplasta on osunut vain toinen kohde keskikertoimeltaan 2.25 ja odotusarvoltaan selvästi sitä tuplan toista osaa korkeampi. Tällöin sinkkuseuranta olisi kivan näköinen, mutta todellisuus asiakkaiden kannalta katastrofaalinen. Olen aivan varma, että tässä tapauksessa Voittolinjaa syytettäisiin seurantansa manipuloinnista jos tuplat olisi merkitty sinkkuina joko tasapanoksin tai odotusarvon ja sitä kautta todellisen panostuksen mukaisesti. Kyllä vihjepalvelun seurannan tulee vastata asiakkaiden pelaamia kohteita oli ne sitten tuplia tai sinkkuja sellaisenaan. Tuplat ovat kuitenkin suhteellisen kaukaista aikaa ja kun tuplapakkoa ei enää ole, seurantakin on sen osalta muuttunut.

Muutenkin ihan hyvät kokemukset Voittolinjasta vaikka lopetinkin asiakkuuden syksyllä. Syynä ei ollut tyytymättömyys Voittolinjan toimintaan vaan se että mun omaa Liigan, KHL:n ja NHL:n laskentaa häiritsee jos tulee samasta kohteesta arvioita ja suosituksia. Se mitä ihmettelin muutaman vuoden aikana kun olin asiakas oli pitkät analyysit Premierin alta (kaksi siitä alempaa sarjatasoa, mitä ne ovatkaan). Jäi tunne että oli palkattu kääntäjä, mutta ei analyytikkoa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 11. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


VoittolinjaSport
Jäsen
Viestit: 36
Liittynyt: 11.10.2012, 15:23

Tuotto: +1.63 yks.

Palautus%: 114.82%

Panosten ka: 1.83 yks.

Vetoja: 6

Pisteitä: 84
Viesti:

Re: VoittolinjaSport

Viesti Kirjoittaja VoittolinjaSport »

Tervehdys järkipeluri!

Kesä lähestyy vinhaa vauhtia ja jälleen yksi voitollinen kausi Voittolinjan vihjeistä on pian ohitse. Kevätkaudella (1.1. – 18.4.) olemme vihjanneet 304 kohdetta ja palautusprosenttimme tällä ajanjaksolla on 103,4 %. Voitolliset jaksomme saivat siis jälleen jatkoa. Vuoden 2014 alusta olemme lyöneet kaikkiaan 1174 kohdetta palautusprosentilla 105,4 %.

Uskomme lukujen olevan erittäin kilpailukykyisiä tiukoilla markkinoilla. Oletko sinä nähnyt muiden vihjepalvelujen osoittavan vastaavilla otoskoilla parempia lukuja? Me emme. Kaikilta emme ole nähneet minkäänlaista seurantaa.
Kun mukavaan toteutuneeseen tuottoon vielä yhdistää maltilliset hintamme, rohkenemme pitää VoittolinjaSportin hinta-/laatusuhdetta todella hyvänä.

Mitä kesäkausi tuo tullessaan?
Pian alkavat lätkän MM-kisat ovat hyvin kiinnostavat, mutta varsinaisena kivijalkana vihjeissämme jatkavat tuttuun tapaan kotimainen jalkapallo ja pesäpallo. Laajan kontaktiverkostomme avulla olemme hyvin kartalla Suomen jalkapallon kaikista vedonlyönnillisesti merkittävistä sarjatasoista ja tulemme löytämään edullisia sijoituskohteita tänäkin vuonna.

Muun palloilun puolelta analysoimme kesällä lentopallon Maailmanliigaa sekä koripallon alkavaa maajoukkuekautta. Kesäkuun ohjelmassa ovat naisten EM-kisat. Yleisurheilu on pudonnut vedonlyönnillisesti hieman marginaalilajiksi, mutta tulemme mahdollisuuksien mukaan vihjaamaan myös sitä. Tämän lisäksi meillä on vahvat kontaktit Norjan ja Ruotsin jalkapalloon ja tulemme sieltä nostamaan esille kierrosten maistuvimpia kohteita.

Tulokset näyttävät, että taktiikkamme toimii. Markkinat viisastuvat koko ajan, eikä vanhoilla metodeilla ei enää pitkälle pötkitä. Me uskomme, että dynaamisuus on ainoa trendi, jolla voi markkinat lyödä. Seurantamme todistaa, että valitsemamme linja ottaa ”isoista sarjoista” vain absoluuttisesti maistuvimmat kohteet, on osoittanut toimivuutensa.

Emme halua mainostaa itseämme minkään yksittäisen sarjan erityisosaajana, vaan tuomme oman vaihtoehtomme fiksuille vihjepalvelujen käyttäjille. Tarjoamme vihjeemme niillä metodeilla, joilla uskomme päihittävämme markkinat parhaiten juuri nykypäivänä, eikä menneiden vuosien tai jopa vuosikymmenten seurantoihin tukeutumalla.

TEE SINÄKIN VOITTAJAN VALINTA - OSTA KESÄPAKETTISI NYT:
Tarjoamme nyt vihjeet elokuun loppuun saakka hintaan 399 euroa. Uudet asiakkaamme saavat vielä huhtikuun vihjeet kaupan päälle. Mitä aiemmin tilaat, sitä enemmän säästät. Kesäpaketin vihjekustannus on vain hieman yli kolme euroa päivä. Hintaan sisältyy paitsi varsinaiset vihjeet, myös Pennipelit, päivitykset ja tekstiviesti-infot.
Voit ostaa vihjepakettimme myös lahjaksi. Ilmoitat vain meille lahjan saajan sähköpostiosoitteen ja kännykkänumeron.

Mitä kaikkea saat VoittolinjaSportin asiakkaana?
Peruspakettimme sisältää joka aamu noin klo 10:00 saapuvan vihjesähköpostin. Sähköpostin lähetyksestä indikoimme sinua halutessasi myös ilmaisella tekstiviestillä. Vihjepostissa käymme läpi päivän parhaat kohteet selkeine perusteluineen, annamme niille prosenttiarviot ja rajakertoimet. Annamme myös suuntaa antavan panossuosituksen. Vihjekohteissa käyttämämme välittäjät ovat Veikkaus, PinnacleSports ja SBOBet. Tämän lisäksi annamme Veikkauksen tarjonnasta mahdolliset rajatapaukset. Rajatapauksissa odotusarvo on hyvin lähellä varsinaista vihjettä ja pienetkin kohdetta vahvistavat tiedot saattavat nostaa sen pelattavaksi. Lisäksi vapaamuotoisemmassa ”Pennipelit”-osiossa otamme kohteita pienemmillä limiteillä, pienemmistä sarjoista tai pienemmiltä bookereilta. Skaalamme on todella kattava, raveista naisten divarisäbään ja kaikea siltä väliltä.

Tee Sinäkin järkipäätös ja tilaa Kesäpaketti nyt!

Toimi näin:


- mene nettisivustollemme osoitteeseen http://www.voittolinjasport.fi
- etusivulla on myynnissä "Kesäpaketti", klikkaa "Osta tästä!"
- seuraa ohjeita ja maksa vihjepaketti verkkomaksutoiminnolla
- maksun suorittamisen jälkeen saat sähköpostiisi kuitin maksusta, lähetä tämä kuitti osoitteeseen voittolinja (a) voittolinja.fi niin lisäämme sinut heti mukaan postituslistallemme. Mikäli olet kiinnostunut tekstiviestipalvelustamme, lisää mukaan myös puhelinnumerosi.
- ongelmatapauksissa ota yhteyttä osoitteeseen voittolinja (a) voittolinja.fi

Hyvää kesän odotusta ja meheviä lunastuksia!
Toivottaa Kari Linna ja koko Voittolinjan Sportin väki

P.s. Olemme tehneet valmiita paketteja jokaiselle kukkarolle sopivaksi. Mitä pitemmän jakson tilaat, sitä edullisemmin saat. Mikäli haluat ehdottaa muunlaista tilausaikaa tai kysyä mitä tahansa palvelustamme, älä epäröi lähettää sähköpostia voittolinja (a) voittolinja.fi.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


VoittolinjaSport
Jäsen
Viestit: 36
Liittynyt: 11.10.2012, 15:23

Tuotto: +1.63 yks.

Palautus%: 114.82%

Panosten ka: 1.83 yks.

Vetoja: 6

Pisteitä: 84
Viesti:

Re: VoittolinjaSport

Viesti Kirjoittaja VoittolinjaSport »

Tilaa Syyspaketti nyt, alle 3 € päivä!

Kesäkausi alkaa olla takana ja suuntaamme reippain mielin katseemme syksyyn. Muutama sana ensin kesäkaudesta, josta tullee tappiollinen. Olemme realisteja, emme yritä peitellä tulosta minkäänlaisten tekosyiden taakse ja seurantakin tullaan luvatusti julkaisemaan. Lyhyissä neljän kuukauden sykleissä vihjatessamme on varmaa, että hajontojen takia välillä myös tappiollisia kausia sattuu joukkoon, ja tällä kertaa oli sen aika. Kesä on ollut etenkin kotimaisen alasarjajalkapallon vihjaamisen osalta todella haastava. Tunnemme monia ammattipelureita, heidänkään kertomansa ei ole yhtään ruusuisampaa kuvaa kesästä jättänyt. Otteluiden ennustettavuus ja joukkueiden peliesitysten ailahtelevuus on ollut ennen näkemättömän suurta. Myös pesäpallo on ollut tänä suvena haastavaa. Ainoat selittelymme koskevat alkukesän pesäpallovetoja, joissa jäätävän kylmä ja sateinen sää pilasi useamman suosikkivedon.

Kotimaan sarjoista Veikkausliiga on pyörinyt selvästi voitollisena. Jälkikäteen katsoen kesän ajan tuottavimmat tapahtumat olivat jalkapallon Copa America ja Gold Cup, joihin emme arvioita laskeneet. Kesän palautuksemme on muutaman avoinna olevan vedon tuloksesta riippuen 96 % nurkilla. Pitkässä juoksussa palautusprosenttimme on lähes 1500 tuoreimman vedon osalta 103,4 %. Tämä luku kuvastaa paremmin osaamistamme, emmekä todellakaan ole laittamassa päätä pensaaseen lyhyen heikon jakson aikana.

Mitä syyskausi tuo tullessaan?
Syksy on tulossa ja uudet haasteet odottavat. Jatkamme samalla hyväksi havaitulla strategialla, jolla olemme useamman vuoden tehneet hyvää tulosta. Syksy on viime vuosina ollut parasta aikaamme, koska kotimaan palloilusarjat alkavat. Kotimainen lentopallo, käsipallo, koripallo sekä salibandy ovat tälläkin kaudella vahvasti tapetilla. Vuosien analyysikokemus yhdistettynä oikeisiin kontakteihin on reseptimme, johon luottaen uskomme jälleen vahvasti voitolliseen tulokseen. Vankka osaamisemme sisäpalloiluissa tulee näkymään myös maaotteluissa. Olemme tehneet jo pitkään voitollista tulosta sekä naisten että miesten arvoturnauksista niin kori-, lento- kuin käsipallossakin. Näissäkin lajeissa on luvassa syyskaudella arvoturnauksia, joissa olemme erittäin tiiviisti mukana.

Tämän lisäksi yli 25 vuoden kokemuksella nostamme Euroopan jalkapallon pääsarjoista kohteita peleihin. Emme kuvittelekaan, että pystyisimme itse laskemaan näiden sarjojen jokaiseen matsiin markkinoita kampittavaa peliä, vaan käytämme useiden tuntemiemme eksperttien kärkikohteita suositusten mukaan. Seula pelikohteille on kriittinen. Jääkiekon Liiga on vedonlyönnillisesti mielestämme varsin mielenkiinnoton sarja. Liigasta on erittäin paljon tietoa ja analysoitua dataa tarjolla, joten välittäjien etua on hankala haastaa. Elävämpi sarja on Mestis. Se tuottaa enemmän harmaita hiuksia välittäjille, sillä erilaiset farmisopimukset ja pelaajalainat sekoittavat pakkaa. Mestikseen tulemmekin käyttämään syksyllä enemmän paukkuja kuin Liigaan. Jenkkisporteista tulemme nostamaan NFL-, sekä NHL-vihjeitä mausteeksi kakkuun, joten VoittolinjaSportin asiakkaana pääset mukaan todella laajaan lajikirjoon. Välittäjistä käytämme edelleen tuttua kolmikkoa: Veikkaus, SBOBet ja PinnacleSports.

”Pennipelit” jatkuu myös syyskaudella. ”Pennipeleissä” otamme peliä myös välittäjiltä, joiden limitit eivät välttämättä riitä vihjeeksi asti. Lisäksi ”Pennipeleissä” otamme vapaamuotoisemmin kantaa mielestämme kiinnostaviin kohteisiin.

Vihjeet annetaan aamuisin noin klo 10 ja uutuutena päivitämme tarvittaessa vihjeitä iltapäivisin. Näin siksi, että etenkin Veikkaus on muuttanut käytäntöjään ja päivittää vihjeitään päivän mittaan laji kerrallaan. Vihjeiden päivitys ei välttämättä ole päivittäistä, mutta vilkkaina vetopäivinä päivitystä on luvassa.

”Elämme kovia aikoja, ystävä hyvä”, toteaa puhuva koira Aku Ankalle, Carl Barksin klassikkotarinassa. Kautta aikojen toinen tappiollinen jaksomme, ei ole saanut meitä lamaantuneeksi. Lähdemme uusin eväin taistelemaan markkinoita vastaan ja olemme vakuuttuneita siitä, että syksystä tulee asiakkaillemme positiivinen.

TEE SINÄKIN VOITTAJAN VALINTA – OSTA SYYSPAKETTISI NYT:
Tarjoamme nyt vihjeet joulukuun loppuun saakka hintaan 349 euroa. Syyspaketin vihjekustannus on ALLE KOLME EUROA päivä. Hintaan sisältyy paitsi varsinaiset vihjeet, myös Pennipelit, päivitykset ja tekstiviesti-infot. Voit ostaa vihjepakettimme myös lahjaksi. Ilmoitat vain meille lahjan saajan sähköpostiosoitteen ja kännykkänumeron.

Mitä kaikkea saat VoittolinjaSportin asiakkaana?
Peruspakettimme sisältää joka aamu noin klo 10:00 saapuvan vihjesähköpostin. Sähköpostin lähetyksestä indikoimme sinua halutessasi myös ilmaisella tekstiviestillä. Vihjepostissa käymme läpi päivän parhaat kohteet selkeine perusteluineen, annamme niille prosenttiarviot ja rajakertoimet. Annamme myös suuntaa antavan panossuosituksen. Vihjekohteissa käyttämämme välittäjät ovat Veikkaus, PinnacleSports ja SBOBet. Tämän lisäksi annamme Veikkauksen tarjonnasta mahdolliset rajatapaukset. Rajatapauksissa odotusarvo on hyvin lähellä varsinaista vihjettä ja pienetkin kohdetta vahvistavat tiedot saattavat nostaa sen pelattavaksi. Lisäksi vapaamuotoisemmassa ”Pennipelit”-osiossa otamme kohteita pienemmillä limiteillä, pienemmistä sarjoista tai pienemmiltä bookereilta. Skaalamme on todella kattava, raveista naisten divarisäbään ja kaikea siltä väliltä.

Tee Sinäkin järkipäätös ja tilaa Syyspaketti nyt!

Toimi näin:

– mene nettisivustollemme osoitteeseen http://www.voittolinjasport.fi
– etusivulla on myynnissä "Syyspaketti", klikkaa "Osta tästä!"
– seuraa ohjeita ja maksa vihjepaketti verkkomaksutoiminnolla
– maksun suorittamisen jälkeen saat sähköpostiisi kuitin maksusta, lähetä tämä kuitti osoitteeseen voittolinja@voittolinja.fi niin lisäämme sinut heti mukaan postituslistallemme. Mikäli olet kiinnostunut tekstiviestipalvelustamme, lisää mukaan myös puhelinnumerosi.
– ongelmatapauksissa ota yhteyttä osoitteeseen voittolinja@voittolinja.fi

Hyvää syksyä ja meheviä lunastuksia!
Toivottaa Kari Linna ja koko Voittolinjan Sportin väki


P.s. Olemme tehneet valmiita paketteja jokaiselle kukkarolle sopivaksi. Mitä pitemmän jakson tilaat, sitä edullisemmin saat. Mikäli haluat ehdottaa muunlaista tilausaikaa tai kysyä mitä tahansa palvelustamme, älä epäröi lähettää sähköpostia voittolinja (a) voittolinja.fi.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


betsimies
Tuplanikkitrollaaja
Viestit: 117
Liittynyt: 26.01.2015, 15:30
Pisteitä: 215

Re: VoittolinjaSport

Viesti Kirjoittaja betsimies »

Vai että kylmä ja sateinen sää pilasi suosikkivedot. Kaukaa haettua tämä selitys. Tämä on yksi suosikkien pelaamisen riskeistä, on totta että hajonnat olosuhteissakin suosivat altavastaajia, se pitää vaan huomioida ne riskit arvioissaan. Tämän(kin) takia suosikkeja ei usein kannata pelata. Sitten että kotimaan alasarjoissa joukkueet pelasivat epätasaisesti. No joo, eikös tämä nyt ole amatööripalloilun sarjoissa aika jokavuotista ja tavanomaista kun kokoonpanot elävät. Kelaamalla viestejä ylöspäin joskus sanoitte että SM-liigassa kukaan ei osannut arvioida mitkä joukkueet olivat kärjessä. Eli sielläkin joukkueet pelasivat ennakko-odotusten vastaisesti. Eli joukkueet eivät pelanneet kuten arvioiden mukaan "kuuluisi". No joo, sitten pitää vaan tarkastaa arviomenetelmi ja päivittää osaamista.

Tuossa 103,x% on samalla painolla mm. naisten salibandyt mukana. S. Mäenala totesi että isommissa sarjoissa osaaminen ei riitä. Nykyään (rahallinen) tulos tehdään nimen omaan isoissa sarjoissa ja arvokisoissa. Näissä vaan pitää olla äärimmäisen taitava. Pitää huomioida kokoonpanot, tuntea taktiikat ja eri pelaajien vaikutukset joukkueeseen jos ne vaikka puuttuvat. Pitää olla aikaansa edellä, tuntea rasitustekijät ym. joita muut eivät osaa riittävästi painottaa. Turnauksissa taas reagoida nopeasti olennaiseen mutta ei liian nopeasti - etenkään tuloksiin. Ongelma vaan on että tällaisen kaiken osaajia vedonlyöntimarkkinoilla Suomessa yhden käden sormilla laskettavissa oleva määrä. Ja he taitavat olla toisen palvelun leivissä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 10. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


peitsamo
Avatar
Jäsen
Viestit: 27
Liittynyt: 26.11.2009, 14:20
Pisteitä: 77

Re: VoittolinjaSport

Viesti Kirjoittaja peitsamo »

Koska itsekin olen ollut Voittolinjan tiimissä mukana nyt reilun vuoden, niin heitänpä pari kommenttia, vaikka tuplanikkitrollaaja-statuksella "betsimies"-kirjoitteleekin ja näihin trolleihin ei pitäisi tarttua. Oma vastuualueeni on kotimaan palloilusarjat sekä eri palloilulajien arvoturnaukset, joten näistä voin kommentoidakin tarvittaessa.

Kylmä ja sateinen sää sotki touko- kesäkuussa pesäpallon suosikkivetoja, piste. Se on hyvin läheltä haettu selitys, ei kaukaa. Jos luet tarkemmin, se on vain eräs huomio tästä kesästä, eikä yritä selittää mitään sen syvällisempää. Tuo fakta, että suosikkeja ei lähtökohtaisesti kannata pelata, on ajat sitten tutkitusti todettu hölynpölyksi. Totta kai amatöörisarjoissa on omat riskinsä, mutta ne ovat kuitenkin sarjoja, joissa markkinat ovat vielä kaadettavissa ja nimenomaan mainitsemallasi kokoonpanojen elämisillä on suuri pointti voitolliseen vedonlyöntiin. Vedonlyönti perustuu johonkin näkemykseen, SM-liiga -esimerkkisi osoittaa vain sen, että jälkiviisastelu on kaikista helpointa. En ole 27 vuoden vedonlyöntikokemuksella vielä tuntenut sellaista analyytikkoa, joka niputtaa arviot joka vuosi kerralla kuntoon ja kuittaa myhäillen voitot. Arviointimenetelmiä voi aina tarkistaa ja yrittää säätää, mutta ei se takaa siltikään onnistumista. Voittolinjan kesät ovat vaihdelleet upeasta tämän kesän heikompaan suoritukseen, sykli on lyhyt ja ikävä kyllä tietyin väliajoin heikompia kausia tulee.

103,x%:ssa on varmasti muutama kohde naisten salibandyä ja muistaakseni yksi kohde muodostelmaluisteluakin. 1500 kohteen otoksessa ne eivät käännä kuitenkaan kelkkaa suuntaan eikä toiseen. Kohteet ovat kuitenkin Veikkaus-SBOBet-Pinnacle -akselilta ja vähintään kohtuulimiteillä. Isoja sarjoja emme itse laske, vaan ne kohteet saamme kontakteiltamme, jotka ovat pitkän linjan ammattivedonlyöjiä. Olemme moneen kertaan indikoineet, että käytämme tätä "cherry picking"-menetelmää, koska isojen sarjojen tarpeeksi tarkkaan seuraamiseen ei resurssimme riitä. S.Mäenala voi todeta mitä haluaa, seisomme näiden isompien sarjojen kohteiden takana ja pääsääntöisesti ne ovatkin olleet laskevien linjojen kohteita. Arvokisoissa olemme tehneet positiivista tulosta, ainoastaan viimeisimmät jalkapallon MM-kisat olivat meiltä heikompi suoritus.

Emme ole täydellisiä, emmekä ikinä tule olemaan. Paketti on kuitenkin suhteellisen mukavasti kasassa ja itse ainakin uskon kehittämämme konseptin toimivuuteen. En nyt muista kuinka mones trollausviesti tämä "betsimieheltä" oli ja mikä näiden viestien tarkoitusperä on. Olemme kuitenkin pyrkineet pitämään toimintamme avoimena ja rehellisenä jo ennen allekirjoittaneen mukaan tuloa ja jatkamme siitä. 103,x% on vähintäänkin hyvä suoritus nykyisillä kireillä markkinoilla. Se ei takaa, että viime vuosina vahvimmaksi sesongiksimme noussut syyskausi olisi voitollinen, mutta antaa siihen hyvät mahdollisuudet.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 15. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


betsimies
Tuplanikkitrollaaja
Viestit: 117
Liittynyt: 26.01.2015, 15:30
Pisteitä: 215

Re: VoittolinjaSport

Viesti Kirjoittaja betsimies »

peitsamo kirjoitti: 103,x%:ssa on varmasti muutama kohde naisten salibandyä ja muistaakseni yksi kohde muodostelmaluisteluakin. 1500 kohteen otoksessa ne eivät käännä kuitenkaan kelkkaa suuntaan eikä toiseen. Kohteet ovat kuitenkin Veikkaus-SBOBet-Pinnacle -akselilta ja vähintään kohtuulimiteillä. Isoja sarjoja emme itse laske, vaan ne kohteet saamme kontakteiltamme, jotka ovat pitkän linjan ammattivedonlyöjiä. Olemme moneen kertaan indikoineet, että käytämme tätä "cherry picking"-menetelmää, koska isojen sarjojen tarpeeksi tarkkaan seuraamiseen ei resurssimme riitä. S.Mäenala voi todeta mitä haluaa, seisomme näiden isompien sarjojen kohteiden takana ja pääsääntöisesti ne ovatkin olleet laskevien linjojen kohteita. Arvokisoissa olemme tehneet positiivista tulosta, ainoastaan viimeisimmät jalkapallon MM-kisat olivat meiltä heikompi suoritus.
Toisaalta S. Mäenalan laskelma osoitti että pienetkin otokset suurempien sisällä kyllä kääntävät kelkkaa rajusti. Hänhän totesi että vajaan 900 vedon otoksessa tuplilla oli tehty 40% tuloksesta. Noitten painonhan täytyy vieläkin liikkua muutamissa kymmenissä prosenteissa tuloksesta koska otoskoko ei ole siitä edes tuplaantunut. Nykyään historia on osoittanut että tällä hetkellä tulos tehdään rahallisena nimenomaan suurissa sarjoissa ja etenkin jalkapalloturnauksissa. Toki se edellyttää että turnauksissa pitää olla myös huikea osaaminen hallussa ja suurissa sarjoissa pitää tuntea pelaajat läpikotaisin. Ulkomailta en jaksa uskoa löytyvä niiden markkinoiden voittamiseen löytyvää osaamista tällä hetkellä, vaikka olisi mitkä kontaktit ja vaikka kääntelisi mitä vihjefoorumeiden näkemyksiä. Kotimaan sisäpalloilut eivät ole se millä rahallinen tulos tehdään, vaikka näyttävän seurannan niillä voi palautusprosenttimielessä joskus saada aikaan. Käytännössä vaan kohteet menevät kiinni ja kertoimet ehtivät muuttua ennen kuin ainakaan mitään suurempaa panosta saa sisään niille bookereille joilla niitä edes teoriassa on tarjolla.

Miksi viesteilläni olisi jokin tarkoitusperä? Eikös tämän palstan tarkoitus ole nimenomaan keskustella maksullisista(kin) palveluista? Ymmärrän toki jos joillain on omana motiivina tyrehdyttää kaikki kritiikki.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 8. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

31.08.2015 16:45 <skasi> Suht asialliselta trollilta vaikuttaa, vai tietääkö modet

31.08.2015 16:46 <skasi> enemmän kuin suuri yleisö? Haluaisiko joku valistaa minua

31.08.2015 16:46 <skasi> miksi betsimiehen juttuja ei pitäisi, tai pitäisi uskoa? =)

31.08.2015 16:56 <Turbojugend> Taitavat naurulocit ja muut olla samasta osoitteesta?

31.08.2015 18:36 <Dimensioner> Entiiä, mutta 103% on kyllä musta liian vähän maksullisille.


Mungo
Jäsen
Viestit: 4418
Liittynyt: 25.05.2003, 23:13

Tuotto: +59.91 yks.

Palautus%: 101.26%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 1305

Pisteitä: 4105

Re: VoittolinjaSport

Viesti Kirjoittaja Mungo »

betsimies kirjoitti:Toisaalta S. Mäenalan laskelma osoitti että pienetkin otokset suurempien sisällä kyllä kääntävät kelkkaa rajusti. Hänhän totesi että vajaan 900 vedon otoksessa tuplilla oli tehty 40% tuloksesta.
Jos Veikkauksen pakottamat ja asiakkaiden pelaamat voitolliset tuplat poistetaan, Mäenalan mittaama tulos on 103.9. Ottaen huomioon että se on saavutettu lähes ilman earlyja ja bookkereille jotka eivät rajoita asiakkaidensa voitolllista pelaamista, jotain on Voittolinjan analyytikot tehneet oikein.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 5. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Han
Jäsen
Viestit: 383
Liittynyt: 26.11.2015, 22:06

Tuotto: +39.20 yks.

Palautus%: 105.35%

Panosten ka: 1.92 yks.

Vetoja: 382

Pisteitä: 1324

Re: VoittolinjaSport

Viesti Kirjoittaja Han »

Oho, onko näin, että Voittolinja on palannut ryminällä takaisin ja tehnyt huipputulosta miinus-merkkisen kesän jälkeen? Voittolinjasportin kotisivuilla ainakin löytyy juttu 7.11. että lokakuun alusta palautus% huikea 108,75. Syyspaketin seuranta käsittääkseni kuitenkin lasketaan syyskuusta alkaen, joten voisiko joku Voittolinjan porukasta kertoa tuloksen syyskuun alusta tähän päivään?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-5 yks. Twitter: @HansAssmann

Minikommentit

27.11.2015 15:23 <cacmac> Kiitos Aleksi,mitä oot tehnyt suomalaisen vedonlyönnin eteen


Luca
Jäsen
Viestit: 322
Liittynyt: 09.05.2014, 16:24

Tuotto: +22.56 yks.

Palautus%: 101.25%

Panosten ka: 3.24 yks.

Vetoja: 559

Pisteitä: 513

Re: VoittolinjaSport

Viesti Kirjoittaja Luca »

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

27.11.2015 16:12 <suppoo> nyt on ainakin hyvä syy olla ostamatta vihjeitä tuolta


Turbojugend
Jäsen
Viestit: 1777
Liittynyt: 12.05.2010, 09:56

Tuotto: +23.37 yks.

Palautus%: 102.16%

Panosten ka: 2.55 yks.

Vetoja: 424

Pisteitä: 1227

Re: VoittolinjaSport

Viesti Kirjoittaja Turbojugend »

Ei tarvitse jatkossa vaivautua tuonne sivustolle. Valavuoren näytöt tällä alalla on aikalailla naulattu jo aiemmin oman suljetun palvelun myötä :) Eivätkös nämä vihjeet olleet muutenkin nykyisin lähinnä +-0 tuloksella?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 14. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

27.11.2015 16:39 <HR Juz> Eiks ne vihjeet oo 99% jotain Barcelona -1.5 maalia huonolla

27.11.2015 16:39 <HR Juz> kertoimella. Ei kai niillä ole tarkoituskaan tehdä tiliä vaa

27.11.2015 16:40 <HR Juz> viedä tyhmien affirahat pois, eiku siis tarjota viihdevetoja


Tenkrat
Avatar
Jäsen
Viestit: 6050
Liittynyt: 09.11.2005, 01:08

Tuotto: +384.76 yks.

Palautus%: 103.34%

Panosten ka: 3.86 yks.

Vetoja: 2983

Pisteitä: 12460

Re: VoittolinjaSport

Viesti Kirjoittaja Tenkrat »

Sen verran jossain määrin kilpaileviin vieraisiin pöytiin pitää tulla huutelemaan että jos ja kun homma on läpinäkyvää (mitä en hetkeäkään epäile) niin onhan tuossa hyviä aihioita. :peukku: Onneksi olkoon Aleksille ja Voittolinjalle yhteistyöstä. :idea:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Panostus: 1-10/10.
Jakajana Kelly/13 molemmista päistä kuristettuna+joskus vähän mutua.

Minikommentit


HR Juz
Jäsen
Viestit: 2430
Liittynyt: 17.08.2006, 14:59

Tuotto: +755.32 yks.

Palautus%: 102.12%

Panosten ka: 7.33 yks.

Vetoja: 4853

Pisteitä: 8662

Re: VoittolinjaSport

Viesti Kirjoittaja HR Juz »

Tenkrat kirjoitti: Sen verran jossain määrin kilpaileviin vieraisiin pöytiin pitää tulla huutelemaan että jos ja kun homma on läpinäkyvää (mitä en hetkeäkään epäile) niin onhan tuossa hyviä aihioita.
Tästä toki samaa mieltä. En myöskään osaa sanoa mitään tämän hetken Voittolinjan palvelunlaadusta, joten aiemmat kommenttini eivät siis millään tavoin olleet tarkoitettu VL:n dissaamiseksi. Valavuoren affitoiminta sen sijaan on oksettavaa ja moraalitonta toimintaa, sen perusteella mitä sitä joskus seurailin.

Fakta on kuitenkin se, että onhan Valavuori ihan pätevä kaveri huseeraamaan ja "manageroimaan". Joten näkisin kyllä tämän positiivisena asiana, mikäli Valavuori vain tajuaa pysyä poissa itse vihjeistä (niinkuin tuosta tiedotteesta sopii ymmärtää). Tuolla on myös varmasti laajemmallakin rintamalla positiivinen vaikutus vihjepalveluiden tunnettuvuuteen ja uskoisin tämän siis olevan ihan positiivinen asia koko alalla. Valavuoren julkisuus arvo on kuitenkin melko iso ja hän osaa mielestäni sitä ja koko mediakenttää käyttää hyväkseen. Nythän koko alaa kukaan ei tajua eikä tunne. Siis pientä sisäpiiriä lukuunottamatta. Esimerkiksi sopii, vaikka mikä tahansa hyvääkin tulosta tekevä ja tällä palstalla esillä oleva palvelu. Tietoisuus ja ymmärrys alasta yhdistettynä toivottavaan läpinäkyvyyteen ja hyvälaatuisiin vihjeisiin taas luultavasti ajaa alalta pois useita (tälläkin palstalla käsiteltyjä) vihjepuljuja, joiden voitollisuus on enemmän poikkeus kuin sääntö. Lisäksi voisin kuvitella että tarkoitus on myös laajentaa palveluntarjontaa ja "keksiä jotain uutta"; tuskin Valavuori tuolla alkaa mitään ravivihjeitä tarjoamaan. Joten ihan mielenkiintoinen uutinen!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostusasteikko: x/1000, max 2% eli 20 yks. Kelly jaettuna 7-10.

Twitter
Blogi

Minikommentit


Turbojugend
Jäsen
Viestit: 1777
Liittynyt: 12.05.2010, 09:56

Tuotto: +23.37 yks.

Palautus%: 102.16%

Panosten ka: 2.55 yks.

Vetoja: 424

Pisteitä: 1227

Re: VoittolinjaSport

Viesti Kirjoittaja Turbojugend »

Voittolinjan osalta tuo on varmasti hyvä asia, koska asiakaskunta tuskin oli kovinkaan laaja. Vedonlyönnin (varteenotettavan) kannalta Valavuoren kaltaisen "monitoimimiehen" tuleminen mukaan tuskin taas vie mitään eteenpäin. Korkeintaan askelia taaksepäin. En heti ymmärtänyt, mitä esimerkiksi käyttäjä Tenkrat tarkoitti tällä aihiollaan?

Heikkoa tulosta viime aikoina tehnyt yhtiö, jonka pää on ollut pinnalla ainoastaan marginaalilajien ylikertoimien takia ja joihin ainoastaan muutama henkilö on ehtinyt. Aleksin näytöt taas rajoittuvat vedonlyöntimielessä muutamaan kertaan pystyssä olleeseen vihjepalveluun, joka on molemmilla kerroilla lähinnä naurettu ulos markkinoilta.

Aiemmin pidin VL:n palvelua suoraselkäisenä toimijana, mutta AV:n tulo mukaan kyllä asettaa tiettyjä ajatuksia hupivetojen tulosta mukaan. Ja se ei kyllä palvele ketään muuta kuin palvelun myyjää. Ja nyt siis on kyse varteenotettavasta vihjepalvelusta.

Vitsilinjat sitten erikseen.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


norra stå
Jäsen
Viestit: 268
Liittynyt: 14.11.2015, 01:12

Tuotto: +4.02 yks.

Palautus%: 101.68%

Panosten ka: 1.00 yks.

Vetoja: 240

Pisteitä: 67
Paikkakunta: @ pinnacle. 1 unit flat staking.

Re: VoittolinjaSport

Viesti Kirjoittaja norra stå »

Mikä tämän some-huoran toimenkuva on piisoniorganisaatiossa?
Ihan ok että jannu huoraa fyffee tipsailemalla korisliigaa ja jopa piisoneitten matseja voittolinjalla?
Ens viikolla westerlundin erkka espillä tipsailemassa koohoo-ällää?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Matthew Benham. Probably the most famous anyprice punter in the world.

Minikommentit


TeddyKGB
Jäsen
Viestit: 260
Liittynyt: 23.10.2004, 11:52

Tuotto: +12.61 yks.

Palautus%: 102.43%

Panosten ka: 1.65 yks.

Vetoja: 313

Pisteitä: 185

Re: VoittolinjaSport

Viesti Kirjoittaja TeddyKGB »

norra stå kirjoitti:Mikä tämän some-huoran toimenkuva on piisoniorganisaatiossa?
Ei mitään roolia. Lisätiedot osoitteesta aleksi@bisons.fi

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Romppanen
Jäsen
Viestit: 990
Liittynyt: 07.01.2005, 21:47
Pisteitä: 375

Re: VoittolinjaSport

Viesti Kirjoittaja Romppanen »

Kuten Mika Häkkinen tokaisi Jari Porttilalle Brasiliassa vuonna 2000: "Oot sä kyllä sinnikäs sissi, ei muuta voi sanoo.", sama lausahdus kelpaisi Valavuorelle lausuttuna vedonlyöntimaailmaan sekaantumisen suhteen. Hauskaahan kaikenlaisia viihdevetoja on läiskiä suuntaan jos toiseen ja jälkikäteen hehkutella näitä "takuuvarmoja" ja "mähän tiesin"-tyypisiä betsejä sekä esitellä voittokuitteja kissankokoisilla kirjaimilla, koska joskushan pelit osuvat jokaisella. Vaan kun pitkässä juoksussa alkaakin tarkastella viivan alle jäänyttä lukua, niin puheet kääntyy helposti esimerkiksi tulevan viikon säähän... No mutta eipä tästä sen enempää, tämä sama jargoni lienee käyty läpi AV:kin kohdalla niin moneen kertaan, että asian vatvominen ei enää muuksi muutu.

Eniten minua hämmentää AV:ssa se, että hän käsittääkseni kuvittelee omaavansa niin ylivoimaiset tiedot/taidot johonkin lajiin/sarjaan (oletettavasti koripalloon, erityisesti kotimaiseen? Aika ohkanen oljenkorsi, sanoisin...), että hänen kannattaa pysytellä nähdyn voimakkaasti markkinoilla. Ylläolevassa HR Juzin viestissä olikin pohdintaa, sotkeutuuko AV vihjehommiin laisinkaan vai toimiiko pelkkänä taustahuseeraajana. Itse arvelen vastauksen löytyvän jostain tuosta välimaastosta.

Tuntuu kovin erikoiselta, että yksi harvoista markkinoilla olevista "mainstream"-vihjefirmoista, joka käsittääkseni (en ole niin hyvin perillä VL:n toimista, että voisin sanoa 100% varmaksi) on julkaissut (voitollista?) seurantaansa tasaisin väliajoin otta riveihinsä tällaisella mainoslauseella itseään myyvän toverin:

"- Voittolinjan kautta pystymme tarjoamaan asiakkaille huomattavaa etua peleihin. Etenkin etua tulee massoille ja viihdepelaajille, joita tästä pelihullusta kansasta valtaosa edustaa. Meille on lähtökohtaisesti aivan sama pelaako pelaaja urheiluvetonsa kotimaiselle tai kansainvälisille peliyhtiöille, sen päätöksen tekee jokainen itse. Itse suosin molempia."

(Boldaus oma)

Eli toisin sanoen kertoimilla ei ole tästä edespäin minkään valtakunnnan merkitystä, jos kerran on aivan sama mille bookerille pelaa. "Manu, Parsa ja Leikkerssi kaikki samaan rekkaan, olipa kerroin 3, 5 tai 7." Ja tällaisesta jotkut sitten suostuvat maksamaan...? :roll: Jos/kun itselläni on tarpeen lyödä viihdevetoja, niin silloin kyllä mieluiten käytän omaa - en maksullista - mutua. Jos taas haluan käyttää maksullisia vihjeitä, niin pyrin löytämään pitkässä juoksussa järkeviin ja johdonmukaisiin vihjeisiin tukeutuvia yhteistyökumppaneita. Sellaisia, joita tältäkin palstalta löytyy.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Turbojugend
Jäsen
Viestit: 1777
Liittynyt: 12.05.2010, 09:56

Tuotto: +23.37 yks.

Palautus%: 102.16%

Panosten ka: 2.55 yks.

Vetoja: 424

Pisteitä: 1227

Re: VoittolinjaSport

Viesti Kirjoittaja Turbojugend »

Romppanen kirjoitti:Eli toisin sanoen kertoimilla ei ole tästä edespäin minkään valtakunnnan merkitystä, jos kerran on aivan sama mille bookerille pelaa.
Tämähän on aivan luonnollista jatkumoa tälle legendaariselle lauseelle:
Me ei tarjota alle 1.5 kertoimia. Näistä rajoista on keskusteltu täällä ennenkin.
Siinähän sitä on kerroinrajoja kerrakseen.

Minkälaista etua viihdepelaajille tarjotaan? Häviä vähemmän ja hitaammin?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Lebardi
Jäsen
Viestit: 3
Liittynyt: 16.02.2015, 10:09
Pisteitä: 3

Re: VoittolinjaSport

Viesti Kirjoittaja Lebardi »

Turbojugend kirjoitti: En heti ymmärtänyt, mitä esimerkiksi käyttäjä Tenkrat tarkoitti tällä aihiollaan?
Nämä Tenkrat ja ssukkela ovat käsittääkseni juuri sellaisia taskulaskinnörttejä, joita Valavuori halveksii. Allun ja Esko Seppäsen bisnesidea on kusettaa teinien rahat näyttämällä eteen, miten lyödään Bayernia, Barcaa ja ManUa ISOLLA monta prosenttia alle markkinatoppien olevilla kertoimilla. Eikä siinä mitään, ei kai todennäköisyyslaskennan alkeista tietämättömien lasten kusettaminen sinänsä mitenkään väärin ole, mutta sitä minäkään en ymmärrä, että mikä motivoi Tenkratia ja ssukkelaa toivottelemaan tsemppia tällaiselle käärmeöljykauppiaalle. Heidän uskottavuudelleen se ei ainakaan tee mielestäni lainkaan hyvää.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

28.11.2015 11:04 <Romppanen> Kaippa tässä pätee samat lainalaisuudet kuin pokeripöydässä

28.11.2015 11:04 <Romppanen> Kun spottaat pöydän paistin, niin onko silloin järkevintä

28.11.2015 11:05 <Romppanen> a) toivottaa kaverille onnea valitsemallaan linjalla

28.11.2015 11:05 <Romppanen> b) ruveta neuvomaan, kuinka peliä tulisi oikeasti pelata


Viestiketju Lukittu