Tänään on 16.10.2018, 21:47.

ESBC

Keskustelua maksullisista vihjepalveluista.
Vastaa Viestiin
lammpa-1
Avatar
Jäsen
Viestit: 2186
Liittynyt: 20.01.2007, 12:16

Tuotto: +96.12 yks.

Palautus%: 111.49%

Panosten ka: 2.56 yks.

Vetoja: 327

Pisteitä: 873

Re: ESBC

Viesti Kirjoittaja lammpa-1 »

vetoja kirjoitti:Pari viimeisintä viestiä voi olla soopaa, mutta pelikassan määrittely, laskenta ja käyttö ei suinkaan ole.
Otsikko viestiketjulla on ESBC, joten... :roll:

Vai käytetäänkö ko periaatteita vain ESBC:n vihjeisiin, jolloin ne liittyisivät kiinteästi ainoastaan ko firmaan :o

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Panokseni ovat 0-10 yksikköä. 10 yksikköä = 2% kassasta.
You bet your money and in the worst case you can only lose.... bet your ass and you might really get hurt...

Minikommentit


Thunderpick
Jäsen
Viestit: 423
Liittynyt: 16.07.2003, 09:39

Tuotto: +113.59 yks.

Palautus%: 145.08%

Panosten ka: 5.14 yks.

Vetoja: 49

Pisteitä: 53

Re: ESBC

Viesti Kirjoittaja Thunderpick »

Asiantuntija Vuoksenmaa havahtui tänään ihmettelemään että RoPSin kotimatsiin ei voi lyödä livevetoja. No eihän siellä ole varmaan yli vuoteen ollut kännykkäkiinalaisia raportoimassa. Mutta eihän sellaisia asioita huomaa kun ei itse oikeasti panosta SBO:lle tai IBC:lle, vaan työntää puliveivatut rahat johonkin monivetoon ja vakion bonuskierrokselle.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


unohtunut salasana
Avatar
Jäsen
Viestit: 583
Liittynyt: 22.03.2014, 23:46
Pisteitä: 378

Re: ESBC

Viesti Kirjoittaja unohtunut salasana »

Mietin tässä pitäisikö minun ostaa ESBC:ltä vihjeitä että pääsisin takaisin voittojen tielle. En vain mitenkään löydä heidän kotisivuiltaan minkäänlaista tilastoa kuinka edellisillä vihjeillä olisi tienannut? Ehkä ne sitten näkyvät vain maksaville asiakkaille, mutta voisi olla ihan hyvä että näkisi ne että voi tehdä ostopäätöksen. :twisted:

Täytyy sitten koittaa etsiä vihjeitä johtajan sosiaalisesta mediasta, miten voitot rullaa sisään.

Jorma Vuoksenmaa ‏@ESBC_Vuoksenmaa 10. huhtikuuta
Vetelehdin Mannerheimintien toimistollani. Katselen keväisenä kimmeltävää Töölönlahtea ja Kaupunkini kauniita viher-keltaisia raitsikoita.


Ahaa, tämä selvä, taidan sitten siirtyä seuraavaan vihjepalveluun. Tulee väkisin mieleen että joillekin olisi voinut olla ihan hyvä jollei twitteriä ja facebookia olisi koskaan keksitty!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 9. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Turbojugend
Jäsen
Viestit: 1773
Liittynyt: 12.05.2010, 09:56

Tuotto: +23.37 yks.

Palautus%: 102.16%

Panosten ka: 2.55 yks.

Vetoja: 424

Pisteitä: 1192

Re: ESBC

Viesti Kirjoittaja Turbojugend »

Kovin vähäiseltä ja hiljaiselta on vaikuttanut jopa yksittäisten osumien hehkuttaminen. Vieläkö NBA tai NHL vihjeitä on saatavilla, vai ovatko nämä kaikki nykyisin osa "Kansainvälisiä viihdevetoja"?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3598
Liittynyt: 19.01.2003, 19:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3181
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Re: ESBC

Viesti Kirjoittaja Neo »

Turbojugend kirjoitti:Kovin vähäiseltä ja hiljaiselta on vaikuttanut jopa yksittäisten osumien hehkuttaminen. Vieläkö NBA tai NHL vihjeitä on saatavilla, vai ovatko nämä kaikki nykyisin osa "Kansainvälisiä viihdevetoja"?
Eikös JV omia NBA-vetojaan kaupitellut talvella, mutta kun kauppa ei käynyt (asiakkaita oli vain kourallinen) niin pisti sen luukun kiinni? Vaikka omien sanojensa mukaan ainakin olisi tulosta tullut hyvin. Muistan näin twitteristä lukeneeni.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Hyödyllistä asiaa vedonlyöjille: Totuus arbitraasivedonlyönnistä - Kattava vakioveikkaus-opas | Infoa & keskustelua kryptovaluutoista: bitcoinkeskus.com ja foorumi

Minikommentit


Random
Jäsen
Viestit: 10
Liittynyt: 23.04.2014, 06:31

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 2

Re: ESBC

Viesti Kirjoittaja Random »

ESBC mainosti 2000-luvun alussa Kickerin kausioppaassa firmaa + plus hehkuttivat joitain osumia taisi olla kuva vetokupongista jossa muistaakseni oli ainakin pelattu Los Angeles Lakersia. Ei kuitenkaan ilmeisesti saksan valloitus onnistunut?

Ei silti, että siinä olisi mitään moitittavaa hyvä yritys, mutta ei napsunu. Kaikenkaikkiaan on mahdollista, että Jorma on nykyisin ns. analooginen pelaaja digitaalisessa maailmassa, niin kuin jossain Ocean Eleven-Thirteen leffassa kuvattiin erästä old school karakteriä tai sitten ei ole, mistä näitä tietää ilman seurantaa.

Silti kyseessä on hyvä karakter ja legenda hats off.

:jorma: :peukku:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


winorloose
Jäsen
Viestit: 3346
Liittynyt: 15.01.2003, 00:43

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 277

Re: ESBC

Viesti Kirjoittaja winorloose »

Vihjattavien kohteiden määrä on ainakin tippunut dramaattisesti. Joskus aikoinaan Vetolinjallakin oli 10...15 (la-su) pelikelpoista kohdetta, nyt jos löytyy 1 niin hyvä on. No, ehkä nykyisin laatu korvaa määrän?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

It's not gambling if you always win

Minikommentit


unohtunut salasana
Avatar
Jäsen
Viestit: 583
Liittynyt: 22.03.2014, 23:46
Pisteitä: 378

Re: ESBC

Viesti Kirjoittaja unohtunut salasana »

winorloose kirjoitti:No, ehkä nykyisin laatu korvaa määrän?
Pah ja pöh ja vatut ja mansikat. Onhan se kai kuitenkin niin, että jos olisi esittää hyviä tuloksia, niin ne olisivat etusivulla niin näkyvällä paikalla että ne osuu silmään aivan ensimmäisenä kun avaa sivun? Näin ainakin minä tekisin jos pyörittäisin voitollisesti yritystä. Sen nyt ymmärrän jopa minäkin, ja silloin on jo asia melko yksinkertainen. Jos olisi esittää viime vuosilta upeita palutusprosentteja, niin ne olisivat siinä peräkkäin nätissä rivissä, näin se vaan on. Olisi aika ennenkuulumatonta, että joku ei haluaisi houkutella uusia asiakkaita hyvillä tuloksilla, jos olisi näyttää sellaisia. Toki voin olla väärässä, ja ehkä on sitten niin että esbc:llä on niin paljon asiakkaita että joutuu hölläämään vihjeitten ostoa. Jos asia on sitten vaikka niin ettei kassakaappia ehditä tyhjentää välillä kaikista myydyistä vihjeistä? Kyllä muut nimiä mainitsemattomat kotimaiset maksulliset vihjepalvelut muistavat kertoa palautus% eri sarjoista sekä uutiskirjeissä että sivuilla jos ne ovat plussan puolella. Jotkut jopa miehekkäästi ilmoittavat huonotkin vuodet, vaikkei se ole hyvää mainosta seuraavaa vuotta ajatellen. Vaikka olkoon sitten niinkin että siellä aina jossain "unohdetaan" pois muutama sellainen sarja josta tuli se 87% kauden aikana.

Nyt menen esbc:n sivuille. Ensimmäisenä silmään osuu :jorma: naama oikealla puolella. Toiseksi näen monari vihje tarjouksen reds vs blues matsiin minkä meinasin katsoa, joten sellainen vihje kelpaisi. Haluan kuitenkin tietää miten niillä muilla monari vihjeillä on tienattu vaikka ainoastaan alkuvuodesta, ennen kun teen minun ostopäätökseni. Okei tuosta on napsittu 15.4 kiekkomonari kiinni löytyi melko nopeasti, lupaa hyvää. Oho, 26.2 oli vedetty monariin realin 6-1 voitto ja kakskytä kiloo oli kilahtanu tilille, nyt innostuin. Ja 24.1 supermonarista peräti muutaman satku vailla kuuskytätonnii, nyt kyllä oikeasti tekee mieli ostaa tuon vihjeen kun tällaisia summia on voitettu. Mutta hetkinen, onko näin pitkällä jaksolla pelattu vain näin vähän monareita, ja kaikki vielä osunu? Missä ne muut ovat, ja miksi en näe sitä kokonais tilastoa kuinka monta ovat mennet oikein ja kuinka moni väärin? Ehkä ne on jossain erikseen? Selaan sivua edes takaisin, mutta en löydä mistään. Ei siellä ei täällä, en vaan löydä, ja hermothan tässä menee kun peli kohta alkaa ja haluaa vihjeet, mutta kuka haluaa ostaa vihjeen sellaiselta joka piilottaa tulokset?

Unohdan sen perhanan monarin, ja vaihdan pitkävetoon, saahan siihen sinkun työnnettyy sisään veikolle. Ei näytä hullummalta siinäkään. "Tiistaina ESBC:n Vetolinjalla hieno osuma HJK - FC Honka yli 3 maalia kr. 3,25 jonka Veikkaus joutui pudottamaan lukemiin 2,55." Aikamoinen kultakohde ja vielä osuma tuli. Tänäänkin olisi herkkukohde. "Sunnuntain Veikkausliigasta upea tarjous - pelaa pian talteen ennen kerroinpudotusta!". Haluan kuitenkin tietää ennen kun ostan tämän vihjeen miten paljon olisin tienannut niillä aikasemilla pitkäveto kohteilla. Taas on sama asia, kun en löydä mistään mitään mainittua tekstiä aikaisemmista kohteista. Vedonlyöntioppi valikon alta löytyi kyllä todella loistavia juttuja, muttei sieltäkään sitä mitä etsin. Eikä blogistakaan jäänyt muuta mieleen kuin että sitä on päivitelty kokonaiset 7 kertaa kohta viiden kuukauden aikana alkuvuodesta. Tomitusjohtajan CV:n löysin vihjesivustolta, näinkö nyt ihan oikeasti tämän vai olenko ihan sekaisin? En kyllä muista aikaisemmin tällaista nähneeni, vaikka monilla nettisivuilla olen liikkunut vuosien aikana vedonlyönnin aiheessa. Mitä helkuttia minä teen jonkun CV:llä kun haluan löytää tilastoja edellisistä vihjeistä että voin tehdä nopeasti ostopäätöksen ennen kun matsi alkaa? Onhan siinä näköjään hyvät taustavoimat tuolla ansioluettelolla, mutta ei se kerro mitään edellisten vuosien tuloksista.

En löytänyt mitään ja kai minun on pakko sitten jatkaa stryyttamist ilman maksullisia palveluita, ja luottaa omiin ilmaisiin kontakteihin. Onneksi sain täältä ylikertoimesta hyviä vihjeitä tuohon kohta alkavaan otteluun, ja näin heti seurannasta eli todennäköisesti vihjaajalla oli tieto siitä valioliiga sarjasta. Ja vielä aivan ilmaiseksi.

Muistan edelleen sen päivän kun marssin tuttuun päivittäiseen tapaan sen 500m kyläkiskaan rustaakseni sen pitkän rekkarivin sisään femman paukulla. Uusi veikkaaja pamahti pöydälle, ja minä riipasin siitä tuttuun tyyliin neitsyyden samantien. Kaveri pelasi vieressä minun rahojani pois kimpassa satkun pokeriin, ja tuplaili kaiken niin kuin jokaisella tapana oli, sekä kasautteli 96 markkaa pari kertaa. Minä en edes huomannut sitä, kun olin niin keskittynyt lukemaan sitä yhtä aukeamaa veikkaajassa. Kukas ihme se tällainen Vuoksenmaan Jorma on, mietiskelin pitkään. Kaveri pelaa suurilla summilla, ja nähtävästi voittaa isoja rahoja. Siitä päivästä lähtien unohtui kaikki muut ihailemat henkilöt, ja luultavasti olisi ollut seinällä Jorman juliste jos olisi tullut seiskan mukana, vaikka en muista tilattiinko sitä lehteä talouteen heti ensimmäisistä vuosista.

Pikkuhiljaa alkoi itse ymmärtää ettei niitä rahoja kannata siihen pokeriautomaattiin tunkea, kun se todennäköisyys jäädä voitolle siinä oli niin älyttömän surkea. Pitkävetojakin alkoi suunnittelemaan aivan toisenlaisella strategialla, ja pohdiskelemaan kannattaako kuitenkaan ottaa enää tuota yhtä kohdetta lapulle, kun kuitenkin voiton todennäköisyys laskee mitä enemmän siinä on otteluita. Ei enää edes käynyt mielessä marssia kesäreissulla maarianhaminassa kioskille, ja sanoa: yks pitkiksen pikapeli vitosen panoksella, johon tuli vastaus: va fan snackar du. Ja minähän kerroin saman ahvenanmaan kielellä, mutta pikapeliä ei saanut ennen kun ite meni painelemaan oikeita näppäimiä tiskin taakse, tietenkin myyjän pyytäessä kun minä sanoin että tiedän miten se tehdään. Siinähän oli kyseessä sama kun olisi lottoa laittanut pitkävetoon, kun kone arpoi otteluita ja rivejä, mutta oikeastaan hauskaahan se oli vaikka aina rahat meni ja lappua sai repiä. Pakko myöntää etten edes tiedä voiko vielä tänä päivänä pelata sellaista pikapeliä pitkävetoon, toivottavasi ei.

Vuodet kun ovat kovaa vauhtia vierineet näistä hetkistä sen reippaat kakskytä vuotta, niin valitettavasti en näe tästä minun suuresta ihailemastani henkilöstä muuta kuin....no sen minkä näen. Valitettavasti minun idoli(ni) on tänä päivänä aivan toisella suunnalla, ja löytyvät mm. ylikertoimen foorumista, jossa näyttävät avoimesti pelinsä ja seurantansa hyvillä palutusprosenteilla. Tänä päivänä näen vain sen minun entisen ihailun kohteen joka riitelee twitterissä sellaisten kanssa jotka uskaltavat kysyä samoja asioita mitä itse ja moni muu ihmettelee. Ja ne pienet vastaukset mitä niihin on annettu, ovat sellaisia jotka ei tyydytä niitä jotka mahdollisesti haluaisivat ostaa vihjeitä nyt tai tulevaisuudessa. Käsittämätöntä oli myös sellainen tilanne joka sattumalta osui silmään jonkin aikaa sitten, kun vihjepalvelun toimitusjohtaja kirjoitti avoimesti sosiaalisessa mediassa, että hän on erittäin tyytyväinen siihen että joku ei ostanut vihjeitä. Vaikka sellainen mielipide olisikin, niin kuvittelisi että sen pitäisi itsellään, ja muistaisi sen että loppupeleissä maksava asiakas on aina oikessa, vaikka kuinka paljon ottaisi päähän jokin palaute. Tänä päivänä näyttäisi olevan tärkeämpi asia riidellä turhien julkkisten kanssa twitterissä asioista, kuin palvella maksavia asiakkaita sillä tavalla kuten kuuluu.

Kun olen satunnaisesti selannut tätä viestiketjua on tullut moni muukin asia esille, mistä voin olla täysin samaa mieltä kirjoittajien kanssa. En tiedä mitä on tapahtunut vuosien aikana, mutta se mitä oli ei ole enää, ja olen siitä samalla surullinen sekä pettynyt, ehkä jopa hieman vihainen. Tämä ei ole minulta niin kuin moni kuvittelee viimeaikaisten kirjoitusten perusteella pelkkää pään aukomista, vaikka se loppupeleissä sitä onkin. Tämä on vain asiakaspalaute kyseisestä yrityksestä sekä mielipiteitä yrityksen johtajasta. Ei tällainen ole hyvää mainosta yritykselle, mutta löytyy tästä ketjusta monia muita vastaavia postauksia jotka käsittelevät samaa aihetta. Tässä maassa on kuitenkin vielä tänäkin päivänä oikeus esittää mielipiteensä eri asioista, liittyikö se sitten mihin tahansa. Jos haluaisi välttää tällaisia mielipiteitä, niin kannattaisi ottaa itsensä vielä kerran uudestaan niskasta kiinni, ja nieltävä se tosiasia että on tullut tehtyä joitakin asioita väärin.

Viestiketjun luonteen mukaan olisi "miehekästä" lopettaa palaute omalla nimellään. Kun nimenä on sellainen jota löytyy suomesta tasan 1kpl, niin siitä ei ole kyse miehekkyydestä, vaan aivojen toimivuudesta että jättää sen mainitsematta internetin keskustelufoorumilla. Miehekkyydestä kun puhutaan niin miehekästä on pitää esillä asiakkailleen avoimesti seuranta, jos ja kun pyörittää maksullista vedonlyönti palvelua!

Mutta kuitenkin "miehekkäästi" omalla nimimerkillä eikä piiloutuneella vieraan asulla!

Parhain palaute terveisin,
glömmattu passu

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 15. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

27.04.2014 20:16 <credit> Just ja just jaksoin loppuun asti ;)

27.04.2014 20:16 <credit> Olisin muuten antanut toisenkin peukun -

27.04.2014 20:17 <credit> jos yhdys sana virheitä olisi ollut puolet vähemmän.

27.04.2014 20:39 <unohtunut salasana> Juuenminäolekoskaanollutmikäänhyväkirjoi­ttaaoikeinmitään

27.04.2014 20:39 <unohtunut salasana> kieliä.ainameneesanatkaikillakielililläv­äärinmuttaseonhyvä

27.04.2014 20:40 <unohtunut salasana> ettäsinäosaat.Kerromielelläänmitkäsanato­livatväärinniinopin.

27.04.2014 20:46 <unohtunut salasana> Et kai oikeasti ole noin kiinnostunut jostain yhdys sanoista

27.04.2014 20:46 <unohtunut salasana> vai oletko kenties opettaja ammatiltasi?

28.04.2014 00:39 <credit> En ole opettaja, vaikka sellaista uravalintaa joskus mietin.

28.04.2014 00:39 <credit> Minusta on vain mukavaa, kun yhdys sanat ovat yhdessä.

28.04.2014 00:40 <credit> Tuli muuten mieleen, että ehkä se sinunkin -

28.04.2014 00:40 <credit> unohtunut sala sanasi on yhdys sana.

28.04.2014 00:41 <credit> Et vain ole muistanut kirjoittaa sitä yhteen.

28.04.2014 00:44 <lammpa-1> :D

28.04.2014 00:45 <lammpa-1> no niin rauhotutaas taas. credit on kyllä ihan oikeassa

28.04.2014 00:45 <lammpa-1> siinä mielessä, että hyvin ja oikein kirjoitettua tekstiä on

28.04.2014 00:46 <lammpa-1> mukavampi lukea, mutta sisältö toki on tärkein.

28.04.2014 01:29 <unohtunut salasana> Ensinnäkin täällä ei enempää voi rauhoittua kun silloin olis

28.04.2014 01:29 <unohtunut salasana> jo kuollut. Mutta kuules krediitti. Kun sinua nyt nuo yhdynn

28.04.2014 01:30 <unohtunut salasana> ät niin paljon kiinnostaa, niin jos vaikka ensin itse opette

28.04.2014 01:30 <unohtunut salasana> let niitä kirjoittamaan oikein. Eikö kuitenkin yhdyssana kir

28.04.2014 01:31 <unohtunut salasana> koiteta yhdessä ilman välimerkkiä! ;)

28.04.2014 01:34 <unohtunut salasana> kirjoiteta yhdessä ilman välilyöntiä piti lukea. Silmät niin

28.04.2014 01:34 <unohtunut salasana> ristissä että on parempi laittaa nahkaverhot eteen. Mutta

28.04.2014 01:35 <unohtunut salasana> ihan hyvä yritys credit opetella tosille kirjoittaa oikein

28.04.2014 01:36 <unohtunut salasana> kun itse kirjoittaa kahteen kertaa väärin yhdyssana sanan :d

28.04.2014 01:44 <unohtunut salasana> Heh, olin oikeassa, yhdyssana pitää olla yhdessä. Mites nyt

28.04.2014 01:44 <unohtunut salasana> näin kävi herra ope? Imeskele nyt tätä vähän aikaa :D

28.04.2014 01:44 <unohtunut salasana> http://www.kielijelppi.fi/tyokalupakin-termit/yhdyssana

28.04.2014 01:52 <unohtunut salasana> Toisaalta olenhan mä hieman varoitellu ettei kannata lähtee

28.04.2014 01:53 <unohtunut salasana> passun kaa kilpasille. Taas mentiin voitolla yöhön vaikkei

28.04.2014 01:54 <unohtunut salasana> edes ollut kovin montaa stryyttaust ines. Keksi credit joku

28.04.2014 01:54 <unohtunut salasana> parempi juttu ens kerral ;)

28.04.2014 02:04 <maiconi> huutonaurua :DD hienoa u-salasana! :D


Heinähattu
Jäsen
Viestit: 3
Liittynyt: 29.11.2013, 23:49
Pisteitä: 3

Re: ESBC

Viesti Kirjoittaja Heinähattu »

soiro kirjoitti:Onnittelut jälleen kerran ESBC:n väelle/asiakkaille monarin nappaamisesta! 6763,68!!! [Ajax-RB Salzburg 0-3 Swansea-Napoli 0-0 FC Porto-E.Frankfurt 2-2]

Itsellä jäi harmittavasti tuo rivi pelaamatta väärän rajakertoimen takia (~14800)
Tässä lainauksessa on varmaan asiaan viitattukin, mutta eihän tuossa monivedon vihjaamisessa voi olla mitään järkeä?

Jos tunteja ennen kohteen kiinni menoa vihjataan ylikertoimia, niin onhan se nyt lähes selvää että riveistä tulee hirveitä alikertoimia. Tämä siis olettaen, että heillä on kuitenkin asiakaskunta kymmeniä (jopa satoja?) henkilöitä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

29.04.2014 00:12 <h> On siinä järkeä. Myyjälle.

29.04.2014 08:36 <Heinähattu> Lähinnä ihmettelin, mitä järkeä huomioida kerroin ylipäätään

29.04.2014 08:36 <Heinähattu> jos haluaa usein osuvia, niin pökkää vihjeeseen suosista

29.04.2014 08:38 <Heinähattu> todenäkösimmät rivit.


kymppinikki
Jäsen
Viestit: 16
Liittynyt: 07.05.2014, 00:10

Tuotto: +6.40 yks.

Palautus%: 109.14%

Panosten ka: 10.00 yks.

Vetoja: 7

Pisteitä: 16

Re: ESBC

Viesti Kirjoittaja kymppinikki »

BOOM! Nyt on onnekas Vakio Wizardin käyttäjä päässyt rahastamaan elämän mullistavat 50€ uskomattoman helposti vain ja ainoastaan parilla klikkauksella. Liekö viime aikojen osumat olleet vähissä vai mitä helvettiä? :jorma:

https://www.facebook.com/ESBC.Suomi/pho ... eam_ref=10

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Turbojugend
Jäsen
Viestit: 1773
Liittynyt: 12.05.2010, 09:56

Tuotto: +23.37 yks.

Palautus%: 102.16%

Panosten ka: 2.55 yks.

Vetoja: 424

Pisteitä: 1192

Re: ESBC

Viesti Kirjoittaja Turbojugend »

Vielä siellä ainakin henki pihisee ja yritystä löytyy. Hyvin hiljaista on ilmeisesti kuitenkin ollut tällä rintamalla?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Diesel
Jäsen
Viestit: 3245
Liittynyt: 10.02.2003, 21:32
Pisteitä: 1195

Re: ESBC

Viesti Kirjoittaja Diesel »

Ainakin maanantaina mainostivat Allsvenskan otteluun: "Allsvenskania Pitkävetoon maailman korkeimpiin kuuluvalla kertoimella!" Varmaksi en tiedä sanoa, mutta ilmeisesti kyseessä oli AIK:n -1 tasoitus 3,75 kertoimella. Kohde oli munkin arviolla ylikerroin, en olisi tosin huomannut jos ei olisi ESBC:n sivuilla ollut :D

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


evill
Jäsen
Viestit: 9
Liittynyt: 13.01.2005, 00:37
Pisteitä: 1

Re: ESBC

Viesti Kirjoittaja evill »

Tuorein mainosposti:
Peliystäväni,

olen voittanut kolmea lukuun ottamatta kaikissa pallopelien arvoturnauksissa vuoden 1986 jälkeen.
Epäilemättä Pörrö on tehnyt kovaa tiliä myös lacrossen ja uppopallon MM-kisoissa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Turbojugend
Jäsen
Viestit: 1773
Liittynyt: 12.05.2010, 09:56

Tuotto: +23.37 yks.

Palautus%: 102.16%

Panosten ka: 2.55 yks.

Vetoja: 424

Pisteitä: 1192

Re: ESBC

Viesti Kirjoittaja Turbojugend »

Onko ikiaikainen "olen voittanut kaikissa" mainos taas kaivettu naftaliinista?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


vakioukko
Jäsen
Viestit: 839
Liittynyt: 20.08.2009, 03:23
Pisteitä: 321

Re: ESBC

Viesti Kirjoittaja vakioukko »

-olen voittanut arvoturnauksissa
-menestysjuhla ESBC:n asiakkaille
-ESBC:n asiakkaat ovat voittaneet
-maailman korkein kerroin
-liity voittokulkuumme
-tule nauttimaan kisahuumasta ESBC-porukan kanssa!

Aivan kuin olisin joskus ennenkin lukenut saman väsyneen sepustuksen.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Diesel
Jäsen
Viestit: 3245
Liittynyt: 10.02.2003, 21:32
Pisteitä: 1195

Re: ESBC

Viesti Kirjoittaja Diesel »

http://www.urheiluviikko.net/jalkapallo ... sbc/79113/

Tämä lause kiinnitti huomion:
Mitkä ovat viisi vinkkiäsi niille vedonlyönnin vasta-alkajille, jotka yrittävät tehdä rahaa MM-futisvedonlyönnillä?

1. Kuuntele, mitä nimettömät ihmiset keskustelupalstoilla ajattelevat ja kertovat pelaavansa. Toimi päinvastaisesti.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 5. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

12.06.2014 18:12 <betpanda> :D Näin.

12.06.2014 18:21 <zot> Hyvä tietää kuinka voittaa. Ei siis tarvita ESBC arvioita

12.06.2014 18:36 <credit> Eikö se nyt mitään parempaa keksinyt?


myyrä12
Jäsen
Viestit: 48
Liittynyt: 01.10.2012, 22:40

Tuotto: -3.45 yks.

Palautus%: 97.85%

Panosten ka: 2.17 yks.

Vetoja: 74

Pisteitä: 32

Re: ESBC

Viesti Kirjoittaja myyrä12 »

Tulipa hankittua jälleen kerran tuokin kisapaketti, ainakin ensimmäisen päivän perusteella aivan loistavaa palvelua. Toivottavasti itse arviotkin olisivat sielä päin. :roll:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

12.06.2014 19:33 <betpanda> kertoisitko tarkemmin, miksi loistavaa?

12.06.2014 20:13 <myyrä12> kattava paketti arvioineen matseihin jo edellisenä päivänä

12.06.2014 20:13 <myyrä12> samalla tarjolla kaikki muutkin firman pelivalinnat

12.06.2014 20:14 <myyrä12> kotosarjoihin yms, avuksi ainakin monivedossa yms

12.06.2014 20:16 <myyrä12> erikseen tullut suojausidis aiemmille vedoille

12.06.2014 20:17 <myyrä12> ja lohkokohtaiset spesiaalivedot myös näemmä tarjolla

12.06.2014 20:19 <myyrä12> usein tullut kritisoitua Jormaa turhasta markkinointihypestä

12.06.2014 20:20 <myyrä12> ja toki tärkeintähän on ne tulokset, mutta ainakin näin

12.06.2014 20:20 <myyrä12> ennen kisojen kick-offia voi olla tyytyväinen ;)

12.06.2014 20:44 <myyrä12> ja tarkennetaan, siis ekaan matsiin eli kaiketi aikataulu on

12.06.2014 20:45 <myyrä12> suunnilleen tuo, arviot edellisenä päivänä, tykkään enemmän

12.06.2014 20:45 <myyrä12> kuin esim voittolinjan pitkin pelipäivää tulevaan tarjontaan

12.06.2014 20:46 <betpanda> Mitä tolla oli hintaa?

12.06.2014 20:47 <myyrä12> jonkunmoinen kantistarjous oli 438e, normihinta 488e

12.06.2014 20:48 <betpanda> Ok.

16.06.2014 18:37 <peitsamo> Melko suolaiset on Jorman hinnat.

16.06.2014 18:37 <peitsamo> Voittolinjan koko kesän setti, joka sisältää MM-kisat

16.06.2014 18:38 <peitsamo> oli alle 300euroa seurannalla. Jonkinlaista MM-kisapakettia

16.06.2014 18:38 <peitsamo> oli kait myös tarjolla.

16.06.2014 19:00 <lammpa-1 v2.0> eipäs mainostella kilpailevissa ketjuissa :(

16.06.2014 19:01 <lammpa-1 v2.0> pidetään ne kädet siellä omalla puolella... sanoi

16.06.2014 19:01 <lammpa-1 v2.0> kummelikin aikanaan ;)

16.06.2014 23:04 <peitsamo> hmm mainostaa.. Noh, taulua nyt jonkin aikaa seuranneena

16.06.2014 23:04 <peitsamo> ei tällaiset salaliittoteoriat yllätä. Jorman palvelun

16.06.2014 23:05 <peitsamo> sisältöä en kommentoi mitenkään vain hintaa. Hinnanhan

16.06.2014 23:06 <peitsamo> saa laadukkaammalla palvelulla kuitattua nopeasti.

16.06.2014 23:07 <lammpa-1 v2.0> aah... anteeksi! Luulin oikeesti, että sulla on jotain tekem

16.06.2014 23:08 <lammpa-1 v2.0> istä voittolinjan kanssa. En tiedä mistä tuollainen mielleyh

16.06.2014 23:09 <lammpa-1 v2.0> tymä on muodostunut. Joten anteeksi. oikeesti.

16.06.2014 23:14 <lammpa-1 v2.0> äläkä missään tapauksessa tuomitse palstaa minun

16.06.2014 23:15 <lammpa-1 v2.0> kirjoitusteni perusteella. jooko?


Turbojugend
Jäsen
Viestit: 1773
Liittynyt: 12.05.2010, 09:56

Tuotto: +23.37 yks.

Palautus%: 102.16%

Panosten ka: 2.55 yks.

Vetoja: 424

Pisteitä: 1192

Re: ESBC

Viesti Kirjoittaja Turbojugend »

myyrä12 kirjoitti:Tulipa hankittua jälleen kerran tuokin kisapaketti, ainakin ensimmäisen päivän perusteella aivan loistavaa palvelua. Toivottavasti itse arviotkin olisivat sielä päin. :roll:
Hienoa että panostavat asiakaspalveluun. Miten kisat ovat näillä arvioilla lähteneet käyntiin?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

16.06.2014 21:03 <myyrä12> aavistuksen taitaa olla vihreällä so far

16.06.2014 21:08 <Turbojugend> Toivotaan vahvaa myötätuulta.


MacGyver
Avatar
Jäsen
Viestit: 845
Liittynyt: 05.12.2003, 04:14

Tuotto: -29.36 yks.

Palautus%: 97.71%

Panosten ka: 17.53 yks.

Vetoja: 73

Pisteitä: 528
Paikkakunta: Oulu

Re: ESBC

Viesti Kirjoittaja MacGyver »

"Jos jakelee yli 10%-yksiköllä virheellisiä todennäköisyysarvioissa,on joko tyhmä, ammattitaidoton tai haluaa kuulijoiden häviävän arvioilla." https://twitter.com/ESBC_Vuoksenmaa

Mitenhän kun ESBC/Jorma jakeli NBAssa (2001-02) noin 20%-yksiköllä poikkeavia arvioita? Halusi kai että asiakkaat häviävät.. :jorma:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Aiempia betsejä Pokeritiedon forumille, "Beat odds" 2010-2017-> https://www.pokeritieto.com/keskustelu/ ... 41021.html 876kpl 103,6%

Minikommentit


Turbojugend
Jäsen
Viestit: 1773
Liittynyt: 12.05.2010, 09:56

Tuotto: +23.37 yks.

Palautus%: 102.16%

Panosten ka: 2.55 yks.

Vetoja: 424

Pisteitä: 1192

Re: ESBC

Viesti Kirjoittaja Turbojugend »

Turbojugend kirjoitti:
myyrä12 kirjoitti:Tulipa hankittua jälleen kerran tuokin kisapaketti, ainakin ensimmäisen päivän perusteella aivan loistavaa palvelua. Toivottavasti itse arviotkin olisivat sielä päin. :roll:
Hienoa että panostavat asiakaspalveluun. Miten kisat ovat näillä arvioilla lähteneet käyntiin?
Onko myötätuuli osumien suhteen jatkunut? Ovatko kertoimet säilyneet vai onko putoamista ollut havaittavissa?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

27.06.2014 17:18 <myyrä12> lonkalta tuntuu että varsin hyvin menny kisat

27.06.2014 17:18 <myyrä12> tarkemmat rosentit voin postailla kun viikon päästä pääsee

27.06.2014 17:18 <myyrä12> mökiltä kaupunkiin

27.06.2014 17:19 <myyrä12> edelleen lonkalta sanoisin että 3/4 oltais biitattu

27.06.2014 17:20 <myyrä12> päätöslinjat mutta tästäkään ei mitään dataa vielä

27.06.2014 17:20 <myyrä12> kukaan muu ollu kelkassa?

27.06.2014 18:38 <Turbojugend> Hyvältä kuulostaa. Laita infoa kun kisat ovat ohi tarkemmin.


myyrä12
Jäsen
Viestit: 48
Liittynyt: 01.10.2012, 22:40

Tuotto: -3.45 yks.

Palautus%: 97.85%

Panosten ka: 2.17 yks.

Vetoja: 74

Pisteitä: 32

Re: ESBC

Viesti Kirjoittaja myyrä12 »

Omat kisavedot lienee tässä, ehkä jotain pientä finaaliin jos lomailulta kerkeää/muistaa:

Sidet 55 vetoa, pal% 113,4
Totaalit 35 vetoa, pal% 114
Muut (team totalit ja ht/ft) 6 vetoa pal% 106

Omilla suht varovaisilla panostuksilla siis nämä, tuloksena about 40yks plussaa. Vedot lyöty varsin konservatiivisesti, lähinnä Pinnyn ja Sbobin linjoilla ja melkein pelkästään suoria sidejä ja totaaleja. Ehkä optimaalisempiakin vaihtoehtoja olisi voinut löytyä yhdistelemällä enemmänkin team totaaleja yms. Vihjeet ovat tulleet aikalailla pelipäivinä puoliltapäivin, jolloin myös on tullut vedot huidottua sisään. Tarkistukset ja mahdolliset lisäpanostukset sitten matsien alla.

Varsin paljon on myös totalisaattoripelejä, lähinnä Veikkaukselle. En tiedä miten ne järkevästi yhdistäisi seurantaan vai onko edes syytä. Lisäksi Veikkaukselle pelatut muutamat suorat vedot puuttuvat, en jaksa perata ziljoonan muun vedon seasta. Jotain lohkovetoja voi myös puuttua, mitä on pelattu etukäteen fairille, matchbookille tai jonnekin muualle.

Palvelu on kaikkiaan ollut mielestäni erinomainen. Osin tietty siksi että varianssi on ollut pitkästä aikaa puolella mutta myös yleinen laatu, täsmällisyys ja ihan satunnaiselle katsojalle matsikommenteista yms saatava lisäarvo on ollut kiva pikku extra.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


vakioukko
Jäsen
Viestit: 839
Liittynyt: 20.08.2009, 03:23
Pisteitä: 321

Re: ESBC

Viesti Kirjoittaja vakioukko »

^Tuo ESBC:n kisapaketti sisältää siis kaikki kerroinrajat (1X2, AHC, totals, team totals, 1st half, tulosveto ym), sekä sitten vielä näihin pohjautuvat vihjevedot niin Veikkaukselle kuin kansainvälisille bookkereille (Pinnacle). Ymmärsinkö oikein, että tuo sun seurantatulos on noiden kerroinrajojen perusteella itse tekemiesi vetojen tulos, eikä siis pelkästään vain noita ESBC:n vihjevetoja peesaamalla saatu?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mungo
Jäsen
Viestit: 4418
Liittynyt: 25.05.2003, 23:13

Tuotto: +59.91 yks.

Palautus%: 101.26%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 1305

Pisteitä: 4103

Re: ESBC

Viesti Kirjoittaja Mungo »

myyrä12 kirjoitti:
Sidet 55 vetoa, pal% 113,4
Totaalit 35 vetoa, pal% 114
Muut (team totalit ja ht/ft) 6 vetoa pal% 106
Onhan tuo aivan loistava tulos josta onnittelut ESBC:lle ja sinulle!

Pelasitko valikoiden kohteet itse vai suoraan ESBC:n arvioilla jokaisen ylikertoimen pl. toisistaan riippuvaiset vedot?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


myyrä12
Jäsen
Viestit: 48
Liittynyt: 01.10.2012, 22:40

Tuotto: -3.45 yks.

Palautus%: 97.85%

Panosten ka: 2.17 yks.

Vetoja: 74

Pisteitä: 32

Re: ESBC

Viesti Kirjoittaja myyrä12 »

Juu tuossa siis just kerroinrajoista itse pähkäillyt vedot ilman ainuttakaan valmista vihjesuositusta. En sitten tiedä mikä infoarvo noilla on, varmaan lähinnä suuntaa antava. Erilaisilla strategioilla olisi tietty voinut kaiketi saada kovinkin erilaista tulosta. Panokset määritelty nekin lähinnä perstuntumalta, toki varmaan edes suunnilleen optimaalisesti.

"Pelasitko valikoiden kohteet itse vai suoraan ESBC:n arvioilla jokaisen ylikertoimen pl. toisistaan riippuvaiset vedot?"

Suoraan kerroinrajoista joka ylikertoimen mitä rajojen lähetyshetkellä löysin ja sitten myöhemmin lähempänä pelejä jotain lisää. Tosin lisävedot olivat kyllä varsin harvinaisia, eli kertoimet olivat useimmiten liikkuneet suotuisasti. Yleensä laiskuuttani ja mökkinetin heikkoutta "helpoimmalla" tavalla eli vaan sideja ja totaaleja. Riippuvuudetkin otettu huomioon täysin lonkalta mutta uskoakseni jokseenkin järkevästi. :?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Turbojugend
Jäsen
Viestit: 1773
Liittynyt: 12.05.2010, 09:56

Tuotto: +23.37 yks.

Palautus%: 102.16%

Panosten ka: 2.55 yks.

Vetoja: 424

Pisteitä: 1192

Re: ESBC

Viesti Kirjoittaja Turbojugend »

myyrä12 kirjoitti:Omat kisavedot lienee tässä, ehkä jotain pientä finaaliin jos lomailulta kerkeää/muistaa:

Sidet 55 vetoa, pal% 113,4
Totaalit 35 vetoa, pal% 114
Muut (team totalit ja ht/ft) 6 vetoa pal% 106
Hieno tulos, onnittelut!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Maksulliset Vihjepalvelut”