Tänään on 07.03.2021, 00:58.

Aktiivista oppimista

Vedonlyöntiblogit. Pelivalintoja ja tarinaa rahapelien maailmasta ja vähän muualtakin.
Vastaa Viestiin
Akti11
Jäsen
Viestit: 547
Liittynyt: 21.05.2017, 11:12

Tuotto: -146.93 yks.

Palautus%: 98.46%

Panosten ka: 5.08 yks.

Vetoja: 1878

Pisteitä: 851

Re: Aktiivista oppimista

Viesti Kirjoittaja Akti11 »

Hei vain!

Pieni hiljaiselo tällä foorumilla on enteillyt tulevaa, sillä päätimme porukalla laittaa vetotouhut toistaiseksi jäihin.

Parin vuoden matka oli opettavainen. Opimme kokemuksella ja kantapään kautta monia vedonlyöntiin liittyviä asioita. Lisäksi opimme paljon otteluiden mallintamiseen liittyvistä asioita käyttäen uusia menetelmiä ja ohjelmistoja. Ikävä kyllä tuloksellisesti tämä työ ei tuottanut lopulta tulosta, sillä palautusprosenttia ei saatu ruuvattua 100% paremmalle puolelle.

Projekti alkoi pari vuotta sitten paremmin kuin osasimme odottaa. Kassamme noin viisinkertaistui ensimmäisen puolen vuoden aikana. Tämän jälkeen alkoivat kuitenkin vaikeudet. Oliko syy alun nousuille varianssi (varmasti selittää ainakin osittain) vai olimmeko todella voittavia pelaajia silloin? Malli oli tällöin "alkeellisimmillaan". Kun kuvittelimme hienosäätävämme ja jatkokehittävämme mallia, tulimmeko itseasiassa rikkoneeksi sen? Tätä jälkipohdintaa eri nyansseilla riittää ja sitä voi käyttää hyödyksi, jos tulevaisuudessa laitetaan uutta matoa koukkuun.

Varianssi on armoton eikä sen takia lopullisia vastauksia voi tästäkään matkasta antaa. Jos palautus keikkuu 100% tienoilla niin malli on voinut hyvinkin olla voittava, vaikka lopputulos on negatiivinen.

Kiitokset kuitenkin foorumilla aktiivisuudesta. Kysymyksiin saimme aina vastauksia ja peukuista päätellen on tätäkin blogia joku joskus lukenut.

Toistaiseksi siis näkemiin ja hyvää syksyn jatkoa!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 7. Antamasi peukut: 0.

Panostuslogiikasta blogin sivu 8 lopussa. Tasapanostus 1.5% = 3.75yks. alkaen 28.4.2020

1 yksikkö = 0.4% kassasta
7.5 yksikköä = 3%,
10 yksikköä = 4%.

Minikommentit


Vastaa Viestiin