Tänään on 25.06.2021, 13:53.

Tunksuttimen Esport-tipsipalsta

Vedonlyöntiblogit. Pelivalintoja ja tarinaa rahapelien maailmasta ja vähän muualtakin.
Vastaa Viestiin
Tunksutin
Jäsen
Viestit: 32
Liittynyt: 24.03.2020, 12:33

Tuotto: +3.62 yks.

Palautus%: 102.24%

Panosten ka: 2.49 yks.

Vetoja: 65

Pisteitä: 64

Re: Tunksuttimen Esport-tipsipalsta

Viesti Kirjoittaja Tunksutin »

Nehän napsahti nätisti! Päästään noukkimaan seuraavat tältä päivää talteen. coolbet tarjosi tosiaan turnaukseen ainakin eilen kohteita, joten kannattaa tarkkailla sitä puolta. Otan nämä talteen, koska vedot ovat hyviä, pidän erityisesti osassa kohteita varovaisempaa linjaa, jotta voi stäbäillä coolin puolelle mikäli sieltä tulisi parempaa tarjolle.

Vedonlyöntivihje: - Yi, Wei - Firouzja, Alireza - peliaika päättynyt

kohde
Yi, Wei - Firouzja, Alireza
veto
Yi, Wei
kerroin
3.300 (unibet)
panos
1.3 yks.

Huti: -1.30 yks.

Nopea vilkasu Wein scorelineen valkeilla ennen turnausta antaa lukemaa 5-8-2 (nopeat 2019-2020, 2700chess.com, tämän turnauksen 2 peliä mukaanluettuna siis 5-9-3). 15 peliä on pieni otos mutta signaloi todella selvästi, että Firouzjan 3,60 on todella rankka alikerroin. Jos katsomme kerroinlinjaa ja olettaisimme, että Wein 3,30 ja tasapelin 2,05 olisivat oikein, olisi Firolla oltava 4,78 kerroin, jotta saavuttaisimme 100% palautukseen. Oikeasti Firon 4,78 mustilla näyttää vieläkin ylipositiiviselta arviolta. Päätettäväksi jää ainoastaan laittaako rahaa Weille vai tasuriin, joista päädyn ensimmäiseen seuraavista syistä:

1. Weillä on useampi hyvä yritys avaukseen. Firo suli eilen 2 kertaa rauhalliseen systeemiin, juuri tämän suora toistaminen ei ehkä ole vaihtoehto, mutta jonkinlainen 1. Rf3 2. b3 systeemi jota on nähty Weiltä aiemmin voisi olla kokeilu ja mahdollisesti siirtovaihtojen kautta mennä samoihin asemiin kuin Nakamura - Firo ja Aronian - Firo mittelöissä. Toinen vaihtoehto on stikata 1. e4 siirrossa ja katsoa onko Firolla jotain jo nations cupista nähtyyn 1. e4 c6 2. Rf3 d5 3. d3 systeemiin.

2. Wein 1/4 ekalta päivältä (ja ½/2 valkeilla) on myös selkeästi huonompi, mitä pitäisi eikä kerro koko totuutta. Mies käveli selkeästi paremmassa asemassa Karjakinia vastaan yhden siirron mattiin (valkeilla). Tämä on varmasti unohdettu ja näitä tuskin enempää tässä turnauksessa tulee. Epäilen kuitenkin 1. päivän aiheuttaneen pientä ylireagointia kertoimiin.

3. Matsi on molemmille tärkeä, sillä sijoituksissa ollaan pakan pohjalla samalla 1/4 tuloksella. Alkusarjassahan riittää 8 parhaan joukkoon pääsy, jotta ovi jatkopeleihin avautuu. Näin ollen 4 miestä on jäätävä taakse ja Firouzja olisi Weille potentiaalisesti yksi näistä. Weillä on myös hankala loppuohjelma, sillä turnauksen kovin kolmikko Carlsen, Ding, Nakamura on kohtaamatta. Näistä matseista ei pahemmin kiriä saada aikaiseksi, joten se on generoitava neljästä muusta matsista. Wei tulee siis puskemaan varmasti loppuun saakka.

Vedonlyöntivihje: - Liren, Ding - Grischuk, Alexander - peliaika päättynyt

kohde
Liren, Ding - Grischuk, Alexander
veto
Grischuk, Alexander
kerroin
8.000 (unibet)
panos
1 yks.

Osuma! +7.00 yks.

Kerroinlinja 2,20 - 2,05 - 8,00 ! ! !

Dingin 2,20 arvio optimismia. Ei ole mikään junnu, eikä mikään perus puupalikan tuuppailija tämä mustilla pelaava mies! Ding ei tule 45% ajasta Grischukkia nopeissa kurmuuttamaan. Tasurilinja lienee lähellä todellisuutta, vaikka voisi ollakin todellisuudessa 2,20 luokkaa ottaen huomioon dingin 11/24 saldon online nopeista ja Grischukin kykeneväisyyden tuloksiin myös mustilla. Grischuk tosiaan painelee mustillakin aktiivista shakkia ja tämä näkyy tuloksissa, kahdet aiemmat nopean MM kisat ja Grand chess tour Parisin mustien nappien voittosaldo on huomattavasti enemmän kuin 1/8 (Grand chess tour paris voitettu kolme neljästä, nopean MM 2019 voitettu kaksi seitsemästä, nopean MM 2018 voitettu viisi kahdeksasta). Toimii indikaattorina, vaikka vastus näissä toki ei Dingin tasoista ole ollut. Dingi on kerännyt valkeilla tappioita onlinessa pelaamissaan 24 viimeisessä peleissä 4 kertaa, joka on siis 16,67% ajasta. 8,00 on helposti pelattava ja Tunksutin juoksee nauraen pankkiin.

Vedonlyöntivihje: - So, Wesley - Karjakin Sergey - peliaika päättynyt

kohde
So, Wesley - Karjakin Sergey
veto
Tasapeli
kerroin
2.000 (unibet)
panos
3.5 yks.

Osuma! +3.50 yks.

Oikea "herkkupala". Shakkia seuraavan kibitserin painajainen. It looks like a draw, it smells like a draw, it feels like a draw and yes. It is a draw.

Mikään ei ole varmaa, mutta tämän varmempaa tasuri matchuppia et tästä turnauksesta löydä (jos löydät mistään). Molemmat ovat solideja ja Wesleykin tyytynee (=kykenee) paremmat asemat (=voittoasemat) realisoimaan tasureiksi, kun ei halua hävitä ja sotkea vahingossakaan scorelineään pelaamalla kolmea tulosta. Sergey "Minister of defence" Karjakin on myös tyytyväinen tasuriin ollessaan hyvissä asemissa ja mustilla muutenkin. Nopeat statsit 2018-2019 GCT ja isommat kisat: 6 nopeaa 1 voitto wesleylle 5 tasuria värien ollessa näin. Drawforce is strong in this one. Päättyy salee yli 50 pinnaa tasuriin, joten 2 on ruhtinaallista. Itse painasin vähintään kertoimen vähintään 1,80 lukemaan.

Vedonlyöntivihje: - Firouzja - Duda - peliaika päättynyt

kohde
Firouzja - Duda
veto
Firouzja
kerroin
4.000 (unibet)
panos
2.5 yks.

Osuma! +7.50 yks.

Firon on demonstroitava nyt kykyjään päästäkseen jatkoon ja valkeilla on painettava. Duda on ollut epätasainen alkuturnauksen ja valkeat napit luo firolle hyvää pohjaa tähän matsiin. Firo kykenee kyllä tuloksiin päättyviin peleihin ja on vaikea kuvitella etteikö poika yli 25% peleistään ailahtelevaa Dudaa vastaan voittaisi. Tekisi mieli painaa maksimit, mutta jätän puoleen siitä, koska koen hankalaksi tarkkojen arvioinnin saamisen (pelaajista johtuen) ja coobet avannee kohteen myöhemmin - kerroinlinja voi olla siellä jopa parempi. Jos ei ole painanen tähän vielä vähän lisää.

Vedonlyöntivihje: - Nakamura - Grischuk - peliaika päättynyt

kohde
Nakamura - Grischuk
veto
Nakamura
kerroin
3.100 (unibet)
panos
3 yks.

Huti: -3.00 yks.

Hohhoijjaa! Voi veljet, oi ystävät rakkaat... Verratkaapa tätä 3,10 - 2,00 - 4,05 kerroinlinjaa Dingin peliin. Hikaru ei häviä valkeilla paljoa sen enempää pelejä kuin Dingikään, joten kyllä Grichukin todellisuutta vastaava kerroinlinja on oltava siellä 6 maissa (16,67%). Kuten mainittua Grischuk pelaa mustilla tuloksekasta peliä, kääntöpuolena tämä avaa tietenkin mahdollisuuksia myös vastapuolelle jos niitä osaa käyttää. Hikaru muutenkin pelaa valkeansa hyvin ja haukunpa tässä myös tasapelikertoimen 2,00, kun joku 2,20 tai enemmän olisi tässäkin oikeampaa. Hikarulle annetaan Yangyi Yuta vastaan 2,50 ja Aroniania vastaan 2,20 niin onhan tämä 3,10 tässä aivan oksennusta, kun otetaan huomioon sashan pelityyli. Pidän Hikarua toki sen verran hankalana vastuksena, että musta saattaa vähän miettiä ennen kuin ottaa riskejä. Koira ei kuitenkaan täysin karvoistaan pääse ja Hiksu on valmis nappaamaan pisteestä kiinni. Turnaustilanne voi toki lisätä esim. tasapelejä ja vähentää mustan riskinottohaluja, joten suhtaudutaan tähän kuitenkin varauksella. Coolin arvio tilanteesta on myös mielenkiintoista nähdä.

Vedonlyöntivihje: - Grischuk - Dubov - peliaika päättynyt

kohde
Grischuk - Dubov
veto
Grischuk
kerroin
3.600 (unibet)
panos
2 yks.

Huti: -2.00 yks.

Dubov pelannut huonon alun itselleen. Dingiä vastaan monimutkaisessa taktisessa asemassa paras terävyys puuttui, joka lupaa hyvää Grischukille. Odotan pelistä tulevan rikasta ja kamppailullista shakkia, jossa Grischuk kokeneempana kehäkettuna selviytyy voittajaksi useammin kuin kerroinlinja antaa olettaa. Coolin arvio olisi tässäkin kiva nähdä. Viimeinen kierros on myös yleensä tasapeliherkkä pitkän päivän jälkeen, mutta mustilla nukahtelukin käy kalliiksi...

Onnittelut, jos jaksoit lukea tänne asti!

Vihjeet yhteensä: panokset 13.30, palautukset 25.00, tulos +11.70 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 8. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

20.05.2020 07:39 <Tunksutin> Liren - Grichuk nousi 9.00 juuri unilla!

20.05.2020 11:16 <Tunksutin> Uni painanut myös So - Karjakinin 1,90, mutta coolilta löytyy vielä 2.00


Tunksutin
Jäsen
Viestit: 32
Liittynyt: 24.03.2020, 12:33

Tuotto: +3.62 yks.

Palautus%: 102.24%

Panosten ka: 2.49 yks.

Vetoja: 65

Pisteitä: 64

Re: Tunksuttimen Esport-tipsipalsta

Viesti Kirjoittaja Tunksutin »

Sieltä napsahti komiiiiiiia betsipäivä ja tunksutin ”juoksi kuin juoksikin pankkiin”. Grischukin kanssa oli onni myöten, kun Ding onnistui syöttämään daaminsa kesken pelin tiimellyksen. Lahjaa annettiin vuorostaan toiseen suuntaan, kun Sasha lahjoitti pisteen aikapulassa Duboville. Tästä introsta päästäänkin seuraavaan kierrokseen ja aloitamme, kuinkas muuten, kuin Grischukin pelillä.

Vedonlyöntivihje: - Yu Yangyi - Grischuk Alexander - peliaika päättynyt

kohde
Yu Yangyi - Grischuk Alexander
veto
Yu Yangyi
kerroin
3.850 (coolbet)
panos
1.3 yks.

Huti: -1.30 yks.

Kerroinlinjaa coolilta, 3.85 - 1.95 - 3.60. Ei ole Grischuk suosikki missään nimessä tässä matsissa mustilla väreillään. Yulla on oltava hyvä itsevarma olo valkeilla nappuloilla (olkoonkin, että voitot valkea peleissä eivät todella avauksessa tulleet – päinvastoin). 4 valkeilla pelatuista ensimmäinen meni vihkoon ja hävittiin So:lle, mutta sen jälkeen kaatui Dubov ja sitä seurasi kärkiäijiin kuuluvan Dingin sekä ylivoimaisen ennakkosuosikin Carlsenin kaataminen. Grischukista ei voi sanoa samaa. Mies on tässä turnauksessa tapansa mukaan ajautunut useammassa pelissä aikapulaan, joten pelin säilyessä tiukkana Yu napsinee aikapula hulinoissa muutaman ekstraprossan voittoja. Jos Grischuk pelailee 1. d4 siirtoon samoja latuja, kuin Dingiä vastaan, uskoisin Yun olevan tyytyväinen ja saavan mahdollisuuksia prässin ylläpitoon tarpeeksi pitkään siten, että Sasha aikansa saa kulumaan. Hyvässä lykyssä voi saada paremmalla kertoimella coolilla, jos linja muuttuu jostain syystä. Oli 4.05 jo hetken jossain vaiheessa.

Vedonlyöntivihje: - Duda - Liren - peliaika päättynyt

kohde
Duda - Liren
veto
Duda
kerroin
4.750 (unibet)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

Putoamiskamppailu käy kuumana. Duda kaipaa kipeästi onnistumisia, ollen tiputuksessa kiinni 3½ pisteen saldollaan. Ding ei myöskään ole turvassa ollen vain pisteen puolikkaan Dudaa ja Dubovia edellä. Molemmat pelaajat enemmän tai vähemmän ailahdelleet, Dingi tosiaan jopa suoraan daamin blundeerasi Grischukia vastaan, eikä aseman pitäminen kasassa onnistunut maamies Yutakaan vastaan. En usko, että pelistä tulee Dingille helppo ja 4,75 kerroin valkeille nappuloille on jälleen härski. Kuten edellisessä postauksessa mainittu, jos Dingi ottaa valkeilla dunkkuun about 16-17% ajasta, ei mustilla nappuloilla tarvitse ottaa runtua paljoa enemmän, jotta veto jo pelkästään tällä olisi hyvä. Dudalla on tänään tosiaan näytön paikka, johon tarjoutuu kaksien valkeiden myötä mahdollisuutta. Ei varmasti jätä prässäämättä loppuun asti, mikäli paikka löytyy. Voittoja löytyy näillä asetuksilla ainakin se 25% kerroista.

Ja loppuun se kuuluisa jokerikortti, joka tällä kertaa näyttää yllättävän lupaavalta!

Vedonlyöntivihje: - Dubov - Firouzja, valkean ensimmäinen siirto - peliaika päättynyt

kohde
Dubov - Firouzja, valkean ensimmäinen siirto
veto
any other move
kerroin
51.000 (unibet)
panos
0.33 yks.

Huti: -0.33 yks.

Hankala arvioida prosentuaalisesti kuinka osuu, joten kelailkaa lyötävä summa itseksenne sopivaksi. Dubovin on nähty pelaavan tässä turnauksessa valkeilla 1. e4, 1. d4 ja 1. Rf3. Mies on varsin kaikkiruokainen avaussiirron suhteen ja mainittakoon, ettei ihan normaaleja latuja ole kuljettu normaalien siirtojenkaan jälkeen (mm. Wesley Son kanssa peli alkoi 1. e4 e4 2. Rc3 Rf6 3. d4). Firouzja varmasti 1. e4 ja 1. d4 linensä enemmän tai vähemmän tuntee. Epäilisin Dubovin ajatuksenjuoksun kulkevan siten, että Firouzjaa halutaan testata vieraammilla vesillä ja pakotetaan miettimään itse heti ensimmäisestä siirrosta lähtien. Tähän on vahva pointti myös Firouzjan online nopeissa osoittamassa siirtotarkkuudessa joka on muuhun fieldiin nähden ollut heikko (sinänsä ei yllätys eikä häpeä fieldin käsittäessä planeettamme parhaimmistoa). Funfacts: 2019 joulukuussa Dubov on avannut mm. 1. a3 blikstin MM kisoissa joulukuussa 2019 ja löytääpä historia 1. g3 siirrostakin useamman tapauksen nopeimmilla peliajoilla pelattaessa. Jos nää anymove longshotit joskus osuu nii tälläsiin taustoihin ne tärähtää!

Vihjeet yhteensä: panokset 2.63, palautukset 0.00, tulos -2.63 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

21.05.2020 16:13 <Tunksutin> Pinny 4.040 ekaan matsiin

21.05.2020 17:49 <alejandro> shakkia, mielenkiintoista ja kiitos!


Tunksutin
Jäsen
Viestit: 32
Liittynyt: 24.03.2020, 12:33

Tuotto: +3.62 yks.

Palautus%: 102.24%

Panosten ka: 2.49 yks.

Vetoja: 65

Pisteitä: 64

Re: Tunksuttimen Esport-tipsipalsta

Viesti Kirjoittaja Tunksutin »

Playoff time! Shakit jatkuvat Lindores Abbeyn nopeissa playoff vaiheella. Pelataan Bo4 mini-matseja siten, että 2-2 tilanteessa tulee armageddon peli (valkealla vähän enemmän aikaa ja pakko voittaa, mustalle riittää tasurikin). Näitä "mini-matseja" pitää sitten 2kpl voittaa jatkoon päästäkseen. Eli pelirupeamaa on mukavasti useammalle päivälle!

Dingin pelissä on hankaluuksia päättää lyödäkö tasuria vai Yangyu Yu:ta. Jo Magnus Carlsen Invitationalissa Dingin voitoista iso osa tuli armageddon pelistä bo4 mennessä 2-2. Tämä tapahtui alkusarjassa 4/7. Dingin formi on ollut myös hiukan hukassa. Lipsahtelee daameja suihin ja milloin nyt pystyyn voitettuja tornilopareita (vs. Firouzja) lahjoitellaan tasureiksi. Jos nykyisestä kerroinlinjasta poimitaan Yun 4,50 ja tasapelin 3,75 kertoimet, saavutetaan 100% palautus Dingin kerroinlukemalla 1,96. Yksinkertaisimmillaan, jos Ding voittaa bo4 harvemmin kuin 50% löytyy Yu / tasapeli linjoista varmasti "ylimääräistä". Se mitä olemme Magnus Carlsen invitationaleista ja alkusarjasta nähneet ei anna olettaa, että matsi yli 50% hujahtaisi Lirenin puolelle. Yun 4,50 on kiinnostava mahdollisuus, mutta en pääse irti tasapelin lyömisestä sen jälkeen, kun tuijotan Dingin Magnus Carlsen invitationalin bo4 tasuriprosenttia, joka nököttää tosiaan 57% lukemassa (olkoonkin että otanta on taas pientä) ja tarjottu kerroin on tätä vasten ruhtinaallinen 3,75.

Magnus Carlsen Invitationalin minimatseissa pelattiin 10 tasapeliä bo4 matseissa. Matseja nähtiin 28kpl. Onhan tässä matsissa tasapeli vähintään 35-40% ajasta tultava, onhan?

!! Draw no bet vetokohde, jossa rahat palautuvat tasapeli tuloksella voinee olla mielenkiintoinen Yu:n 3.35 kertoimella, jos joku haluaa asialla spekuloida !!

Vedonlyöntivihje: - Yangyi Yu - Liren Ding - peliaika päättynyt

kohde
Yangyi Yu - Liren Ding
veto
Tasapeli
kerroin
3.750 (unibet)
panos
4 yks.

Osuma! +11.00 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

23.05.2020 13:45 <Tunksutin> tämä on siis otteluveto, eli tulos 4 pelin mini-matsista


Tunksutin
Jäsen
Viestit: 32
Liittynyt: 24.03.2020, 12:33

Tuotto: +3.62 yks.

Palautus%: 102.24%

Panosten ka: 2.49 yks.

Vetoja: 65

Pisteitä: 64

Re: Tunksuttimen Esport-tipsipalsta

Viesti Kirjoittaja Tunksutin »

Vielä joutuu Yuun valkeita betsaamaan, kun on kertoimet vaan ihan liian ylhäällä. On oikeasti hoiduttava se 25%, vaikka miten nitti olisit ja Dinksu - no se on sekoillu, kuten aiemmin puhuttu. Alkusarjassahan Yu paineli sekä Dingin, että Magnuksen kumoon valkeilla.

Vedonlyöntivihje: - Yangyi Yu - Liren Ding, game 1 - peliaika päättynyt

kohde
Yangyi Yu - Liren Ding, game 1
veto
Yangyi Yu
kerroin
4.850 (coolbet)
panos
1.5 yks.

Huti: -1.50 yks.

Vedonlyöntivihje: - Yangyi Yu - Liren Ding, game 3 - peliaika päättynyt

kohde
Yangyi Yu - Liren Ding, game 3
veto
Yangyi Yu
kerroin
4.850 (coolbet)
panos
1.5 yks.

Huti: -1.50 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 3.00, palautukset 0.00, tulos -3.00 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Tunksutin
Jäsen
Viestit: 32
Liittynyt: 24.03.2020, 12:33

Tuotto: +3.62 yks.

Palautus%: 102.24%

Panosten ka: 2.49 yks.

Vetoja: 65

Pisteitä: 64

Re: Tunksuttimen Esport-tipsipalsta

Viesti Kirjoittaja Tunksutin »

Eilen sujuvasti ohiteltiin betsit, vaikka lopputulosten perusteella voi harmitella olleensa jäljillä Dubovin ja Magnuksen menestyksestä. Tänään ei himmailla, vaan napataan kiinni taas kiinalaisten peleistä!

Ding hävisi tosiaan ensimmäisen minimatsin ja tämä on nyt hoiduttava, että päästään ratkomaan tilannetta kolmanteen. Kuten aiemmissa viesteissä spekuloin Dingin valkeita nappuloita - esim. Internationalissa 16-17% ropisi häviöitä. Oma ajatuksenjuoksuni kulkisi niin, että vaikka matsissa pelataan hyvinkin solidia shakkia, ei Ding halua lähteä viemään matsin ratkaisua toiseen armageddoniin. Ensimmäinen ratkesi tylyyn tappioon ajalla täysin voitetussa asemassa. Jos itseäsi vähänkin parempana pelaajana pidät, varmaan mieluummin yrität puskea jo valkeita nappuloitasi. Tämä voi hiukan napsia tasapeleistä pinnoja voittojen puolelle ja mustakin siitä oman osansa saa. Miesten ollessa kuitenkin taipuvainen rauhalliseen pelailuun suosittelen vain pientä stäbiä.

Vedonlyöntivihje: - Liren Ding - Yangyi Yu, game 1 - peliaika päättynyt

kohde
Liren Ding - Yangyi Yu, game 1
veto
Yangyi Yu
kerroin
7.000 (unibet)
panos
0.5 yks.

Huti: -0.50 yks.

Vedonlyöntivihje: - Liren Ding - Yangyi Yu, game 3 - peliaika päättynyt

kohde
Liren Ding - Yangyi Yu, game 3
veto
Yangyi Yu
kerroin
7.000 (unibet)
panos
0.5 yks.

Huti: -0.50 yks.

En usko myöskään, että Dingillä 60-40 enempää etua matsivoittoihin on, joten jatkoon menijä nousee pelattavaksi. Yu johtaa 1-0, joten Dingin pitäisi hoitaa ensin tämä, jotta päästään ylihuomiseen matsiin ja sekin pitäisi vielä klaarata.

Vedonlyöntivihje: - Yangyi Yu - Liren Ding, jatkoon menijä - peliaika päättynyt

kohde
Yangyi Yu - Liren Ding, jatkoon menijä
veto
Yangyi Yu
kerroin
1.650 (unibet)
panos
2 yks.

Huti: -2.00 yks.

Aronian lienee edellisen pelin gameplaniinsa suhteellisen tyytyväinen. Pari laskuvirhettä pankissa aiheuttivat Levonin tappion mustilla venäläisessä pelissä, kun ensimmäinen venäläinen oli supersolidi tasapeli oletetusti jonkinlaisella "tyyppi-kvaliuhrauksella". Syytä avauksen vaihtoon tuskin tulee, sillä tätä hävittyä venäläistä voi jossain määrin pitää lipsahduksena. Levon siis keskittynee napsimaan mustilla tasurit pois ja ratkomaan peliä valkeilla nappuloilla. Hikarun valkeat Internationalissa kulki jotain lineä 11-13-1. Ottaen huomioon kenties tänäänkin tahkottavan venäläisen ja Aronianin oletetun gameplanin tasuri ekaan peliin sopii hyvin. Kolmas on vähän riskialttiimpi, koska ottelutilanteen ollessa ei-tasan, voi Aronian mustilla tai Hikaru valkeilla joutua keksimään jotain kamppailullisempaa. Nappaan siis tällä kertaa kiinni vain 1. pelistä ja haistelen livestä lisäsaumoja ottelutilanteen kehittyessä.

Vedonlyöntivihje: - Hikaru Nakamura - Levon Aronian, Game 1 - peliaika päättynyt

kohde
Hikaru Nakamura - Levon Aronian, Game 1
veto
Tasapeli
kerroin
2.050 (unibet)
panos
2.5 yks.

Huti: -2.50 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 5.50, palautukset 0.00, tulos -5.50 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

25.05.2020 11:29 <Tunksutin> coolbet aukaisi juuri kertoimella 7,30 Yun voitot 1 ja 3 peleihin


Tunksutin
Jäsen
Viestit: 32
Liittynyt: 24.03.2020, 12:33

Tuotto: +3.62 yks.

Palautus%: 102.24%

Panosten ka: 2.49 yks.

Vetoja: 65

Pisteitä: 64

Re: Tunksuttimen Esport-tipsipalsta

Viesti Kirjoittaja Tunksutin »

"En usko myöskään, että Dingillä 60-40 enempää etua matsivoittoihin on, joten jatkoon menijä nousee pelattavaksi"
Ei kai se auta ku hävitä sit vielä tähän. Tämä matsi ei ole tuloksiin päättyvistä peleistä Yangyille näin huono missään nimessä. Etenkään tässä tilanteessa, kun ei ole mitään hävittävää (johdtaan jo 1-0 matsia), kaverilla on paineet demonstroida jotain, itse voit vaa istua ja katella.

Vedonlyöntivihje: - Liren Ding - Yangyi Yu, tasapeli ei vetoa - peliaika päättynyt

kohde
Liren Ding - Yangyi Yu, tasapeli ei vetoa
veto
Yangyi Yu
kerroin
3.750 (unibet)
panos
4 yks.

Huti: -4.00 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Tunksutin
Jäsen
Viestit: 32
Liittynyt: 24.03.2020, 12:33

Tuotto: +3.62 yks.

Palautus%: 102.24%

Panosten ka: 2.49 yks.

Vetoja: 65

Pisteitä: 64

Re: Tunksuttimen Esport-tipsipalsta

Viesti Kirjoittaja Tunksutin »

Pelikohtaisia kertoimia ei ole vielä tullut, mutta nappaillaan taas talteen mitä toistaiseksi saadaan. Tuottoisat livebetsi mahdollisuudet ovat valitettavasti huonontuneet, koska vain 1 peli on livessä ja uni pistää skarpisti kertoimia kiinni, kun kriittiset vaiheet ovat käsillä. Näin ollen täytyy koittaa ottaa näistä pregame betseistä enemmän irti.

Karjakin ei ole missään vaiheessa näyttänyt siltä, että olisi tässä matchupissa suosikki. Ensimmäinen ottelu päättyi 3-0 tappioon, jossa toki ottelutilanteesta johtuvia extroja mukana. Toisessa ottelussa Dubov lipsautti valkean pelinsä käytännössä ilmaisena lahjana Sergeille sallimalla ilmiselvän Lxg3:n. Tendenssi on jokatapauksessa se, että Segei pystyy haastamaan Dubovin valkeita todella huonosti ja Dubov käytännössä enemmän tai vähemmän freerollaa kyseisiä nappuloita. Sen sijaan Sergei saa taistella valkeilla välillä jopa siitä, ettei häiviä pelejään. Tämä on ollut tarina toistaiseksi ja tältä pohjalta en missään nimessä saa Sergeitä tähän suosikiksi. Armageddon peli on näiden herrojen osalta täysi 50-50.

Vedonlyöntivihje: - Dubov - Karjakin, including armageddon (=2-way) - peliaika päättynyt

kohde
Dubov - Karjakin, including armageddon (=2-way)
veto
Dubov
kerroin
2.050 (unibet)
panos
2 yks.

Osuma! +2.10 yks.

Dingin avausrepe taitaa osoittaa hiukan laajempaa syvyyttä verrattuna vastustajaan, mikä toki vahvuuslukuerostakin voisi päätellä. Tämä aiheuttaa pieniä harmaita hiuksia Yu:lle. Huolimatta tappiosta oli Yu:lla hyvät mahdollisuudet Dingin voittaessa ensimmäisen pelin tasoittaa tilanne seuraavassa pelissä, mutta lipsahti käsistä. Viimeisessä pelissä voiton hakeminen 1. e4 siirrolla kusahti preussilaisen Df3 jatkossa harvinaisempaan cxb5 siirtoon. Tässä voisi olla pientä yrityksen makua, jos hyvin nukutun yön jälkeen katsellaan jatkot kuntoon ja tarjotaan samaa jatkoa toiseen kertaan? Tai vaihdetaan teoreettinen keskustelu Df3 sijasta esim. Ld3 + h4 jatkoon, joka lienee jonkinlaista "kuumaa kamaa" nykypäivänä sisältäen myös trendikkään laitasotilaan siirron? Vaikka hapuilevasti koitan itse pelata myös tätä preussia, en ota vastuuta näiden avausanalyysien oikeellisuudesta ja joku parempi peluri voinee olla asiasta enemmän kartalla kaltaiseni sunnuntaituupparin sijaan. Oli miten oli, Dingi on muita vastustajia vastaan paremmalla tasolla kuin vastustajansa, mutta tässä keskinäisessä sarjassa väitän ettei tasoero ole näin suuri. Lisäksi odotan Yu:n ottavan härkää sarvista ja koittavan vesiä ensimmäisessä pelissä 1. e4 siirrolla. Jahka kertoimet avautuvat lopuissakin "alakohteissa" tässä matsissa lienee taas mahdollisuuksia pelibetseihin Yu:n suuntaan.

Vedonlyöntivihje: - Yangyi Yu - Liren Ding, bo4, draw no bet - peliaika päättynyt

kohde
Yangyi Yu - Liren Ding, bo4, draw no bet
veto
Yangyi Yu
kerroin
3.300 (unibet)
panos
1.5 yks.

Push: +0.00 yks.

Tulen todennäköisesti lyömään myös Nakamuran otteluvoittoa (tämä on jo semi-finaali matsi ylihuomiselta), joka on betsattavana. Toinen semifinaaliparihan tulee näiden kahden tänään pelatun ottelun voittajista. Hikarun siirtotarkkuus on edelleen sillä tasolla, että pelkästään tällä mittarilla mitattuna mies olisi varmaan turnauksen ennakkosuosikki. Maailmanmestari Carlsen on kuitenkin osoittautunut kerta toisensa jälkeen liian kovaksi palaksi, eikä oikeita aseita Magnuksen murtamiseen ole vielä liikaa löytynyt. Joko nyt kuitenkin Hikaru?

En nappaa tähän 3,70 kertoimeen kuitenkaan kiinni vielä

Nimittäin shakkibetsarit ja shakkimaailma on niin biased Magnuksen suuntaan, että miehen puolesta lyötäisiin varmasti vetoa myös kertoimella 0,95, jos jollain kusetuspuulaakilla sellainen olisi tarjolla. Epäilen, että Magnuksen 1,25 on vieläkin joillekin liikaa ja löydämme ennen peliä ottelukertoimen väliltä 1,20-1,22. Ainakaan alaspäin Hikarun kerroin tuskin menee, joten tätä on turvallista odottaa vielä pitkälle huomiseen. Myönnän toki, että Magnus parhaimmillaan on ylitsepääsemätön este kaikille. Tämä dominanssi, johon mies pystyy, ei vaan ole onlineympäristöön vielä realisoitunut.

Vihjeet yhteensä: panokset 3.50, palautukset 5.60, tulos +2.10 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin