Tänään on 01.12.2020, 01:41.

Tunksuttimen Esport-tipsipalsta

Vedonlyöntiblogit. Pelivalintoja ja tarinaa rahapelien maailmasta ja vähän muualtakin.
Vastaa Viestiin
Tunksutin
Jäsen
Viestit: 32
Liittynyt: 24.03.2020, 12:33

Tuotto: +3.62 yks.

Palautus%: 102.24%

Panosten ka: 2.49 yks.

Vetoja: 65

Pisteitä: 64

Tunksuttimen Esport-tipsipalsta

Viesti Kirjoittaja Tunksutin »

Hellurei foorumi!

Olen enemmän tai vähemmän lyönyt vetoa muista urheilusarjoista pidemmän aikaa. Nyt kun kaikki seuraamani sarjat ovat tauolla oli hyvä hetki pompata Esport vedonlyönnin pariin. Olen seurannut jonkun verran skeneä ja sen kehitystä OG fanboyna ja sitä kautta betsailu on lipsahtanut myös CS:n puolelle.

Katsotaan mihin tämä tulevaisuudessa menee, mutta aloitan nyt ainakin rustailemalla tänne enimmäkseen Esport betsejäni, jotka keskittyvät vahvasti CS:GO:n. Passata saa betsei, mut ei oo pakko :)

Pidemmittä puheitta tästä ihka ensimmäiset betsivihjeet:

ESL Pro League on käynnissä kovaa vauhtia ja sieltä löytyy tälle päivälle useampikin mielenkiintoinen kohde:

Vedonlyöntivihje: - NiP - ENCE - peliaika päättynyt

kohde
NiP - ENCE
veto
ENCE
kerroin
3.000 (unibet)
panos
2 yks.

Osuma! +4.00 yks.

Encen rypeminen on kaikille tuttua touhua viime syksystä asti, joukkue näyttää kuitenkin pieniä positiivisuuden merkkejä. Helppoja virheitä on tullut huomattavasti vähemmän ja kilpailullisia matseja on saatu viime aikoina myös parempia joukkueita vastaan. Voitoiksi yritykset eivät vielä ole realisoituneet, mutta lienee ajankysymys. Johtuen tiimin psykologista, en ole myöskään huolissani, että jätkillä selkäranka katkeaisi vaan suunta ylöspäin vielä löytynee.

NiP default banni on ollut dust2. Näyttää siltä, että kysymyksessä on toistaiseksi käytössä oleva toimintamalli ja uskon ettei tämä tule muuttumaan ESL peleissä. Tämä avaa ENCE:lle mahdollisuuden Trainin pelaamiseen, jonka he varmasti käyttävät, sillä positiivisia tuloksia kaivataan ja jokaista matsia lähdetään varmasti voittamaan. Mapissa ENCEä voi pitää ennakkosuosikkina.

Valitettavasti Vertigo bannin jälkeen ENCE joutuu taistelemaan joko Overpassia tai Miragea, jotka molemmat ovat olleet ENCE:lle katastrofaalisia. Tilastojen valossa viimeiseen 3kk Overpassia on pelattu 5 kertaa, Miragea 4. Kummassakaan kartassa ei 3kk ole voittoja herunut, joten voittoprosentti on tasan 0. Vaikka ENCE on pahasti underdog pelatussa mapissa ajattelen ENCE:n omaavan pieniä yllätyssaumoja. Suuri osa häviöistä (viime 3kk) on ollut käsittämättömän huonoa CS:ää ilman punaista lankaa. Jonkinlaista defaulttia on varmasti laitettu kasaan eikä syötellä enää liikaa lapaan. Toinen mapeista Mirage / Overpass siis nähdään ja ENCE joutuu bannaamaan toisen.

Viimeiseen karttaan jää NUKE/Inferno. Inferno on ollut NiP:lle erittäin hyvä mappi, mutta ENCE:lle tämä sopii. Itseluottamus on kohdallaan kahden viimeisen Inffin jälkeen Astralista vastaan 16-14 mappivoitto 20.3 ja Vitalityn kurmuutus 16-8 lukemin 18.3. NUKEa ENCE on itse halunnut aktiivisesti pelata, mutta kokemusta on kertynyt lähinnä huonoista taktiikoista ja häviämisestä. Etenkin terroristeillä oletan, että yläpommipaikalle rehtiä kuolemaan juoksemista vältetään ja yritetään pelata edes hiukan professionaalisemmalla lähestymistavalla. Näin ollen: Mikäli 3 mappi nähdään, on tilanne lähellä coinflippiä. Kerroin aamulla 2.70 (unibet) ja nyt 2.80, matsi alkaa 23:00 ja oletan muutaman heitterin vielä heittävän roponsa ENCEä vastaan, jolloin pääsen painamaan 2 unittia ENCE:lle kolmosella alkavaan kertoimeen.
Edit: Tuntia ennen matsia 3.00 saatu unibetilta.

Vedonlyöntivihje: - Team spirit - GODSENT - peliaika päättynyt

kohde
Team spirit - GODSENT
veto
GODSENT
kerroin
2.100 (bet365)
panos
1 yks.

Osuma! +1.10 yks.

GODSENT on tehnyt mukavaa nousua ja minut tiimi on vakuuttanut kypsällä pelaamisella. Tekevät todella paljon asioita oikein ja rauhallisesti. Mututuntumani myös on, että defaultit ovat kunnossa, joten vaikka pientä swingiä kartan sisällä saataisiin aikaiseksi, löytyy kuitenkin selkärankaa nousta taistelemaan eikä ilmaisia näin ollen anneta. GODSENT otti Spirittiä vastaan 3-0 kuokkaan tammikuussa pelatussa ottelussa ja tämä lipsahdus painaa varmasti kerrointa Spiritin suuntaan. Pidän matsia coinflippinä, joka on kuitenkin hiukan kallellaan GODSENTin suuntaan, joten otan vastaan yli 2 kertoimet.

bonustipsi eli LIVEbetsaajan kuuma linja:

Navi - Fnatic yli 25.5 erää voi ottaa vastaan 1.80+ kertoimella kaikkiin mappeihin. Oletan, että Navi lahjoo välissä fnaticcia, mutta pitää kartat kuitenkin tasaisena yksilöidensä myötä. Toisaalta myös, vaikka Navi olisi paremmalla pelipäällä kuin complexityä vastaan, pitänee Fnatic kaarti mapit kilpailullisena.

Mikäli pelataan Nukea ideaalitilanteessa ja toistuvan kaavan mukaan NAVI toivottavasti lahjoittaa jokusen erän CT puolellaan joka heittelee myös karttabetsien jne. tilannetta suotuisemmaksi. Lahjoista huolimatta Simplen ja kumppaneiden päästessä paremmille aseille tilanne tasoittuu normaaliksi, joten kannattaa kytätä hyviä LIVE saumoja, mikäli Navin CT puoli lähtee hiukan tahmeasti liikeelle.

Tässäpä tälle kertaa (h)analyysien kera!

Vihjeet yhteensä: panokset 3.00, palautukset 8.10, tulos +5.10 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 9. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut Tunksutin, 26.03.2020, 10:15. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Minikommentit

24.03.2020 13:51 <varmo85> Joku uus hupiukko, en luota!


Tunksutin
Jäsen
Viestit: 32
Liittynyt: 24.03.2020, 12:33

Tuotto: +3.62 yks.

Palautus%: 102.24%

Panosten ka: 2.49 yks.

Vetoja: 65

Pisteitä: 64

Re: Tunksuttimen Esport-tipsipalsta

Viesti Kirjoittaja Tunksutin »

Vamos!

Eipä tuota olisi osannut paremmin käsikirjoittaa! Betsit napsuu bonusvinkkiä myöten himaan ja ennustukset pitää. Ilmeisesti pitää alkaa avaamaan jokin uusi betsiblogi ennen jokaista betsipäivää. Kyllä aloittelijan tuuri on kaikista kaunein!

Jotta saan ryssittyä tämän vakuuttavan 100% forumibetsisaldoni, otan härkää sarvista ja lähden huomiseen huonosti osuvalla kohteella, jossa palautus on enemmän kuin kohdallaan:

Vedonlyöntivihje: - FaZe-TYLOO - peliaika päättynyt

kohde
FaZe-TYLOO
veto
TYLOO
kerroin
7.500 (bet365)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

Tyloo lähtee matsiin ymmärrettävästi suurena altavastaajana, mutta kerroin on levoton. Moni hautasi TYLOON vuodenvaihteen jälkeen tapahtuneen rosterimuutoksen jälkeen, jossa joukkueen pelinsisäinen johtaja BnTeT vaihtoi maisemaa Gen.G:n suuntaan. Pelipaikat menivät uusiksi ja tilalle napattiin AWP:llä operoiva xeta. Vaikka muutos on iso, joukkueella ei ole ollut main-AWP pelaajaa aikoihin. Tälläkin pilvellä voi siis olla pitkässä juoksussa kultainen reunus - ehkä peliin saadaan uusia variaatioita.

Uuden miehistön ensimmäiset ottelut olivat haparoivia. Xetan roundin keskiarvo dmg on tällä hetkellä 66.5, joka kertoo hankalasta alusta uudessa tiimissä. Viimeisissä matseissa suuntaa ylöspäin on nähtävissä ja myös frägitilastojen pohjalla majaillut xeta on nostanut profiiliaan. TYLOO on myös bootcampannut ahkerasti alkuvuonna Euroopassa, joten oletan käyrän olevan noususuunnassa sekä tiimin, että xetan osalta. FaZe ei voi tähän matsiin lähteä takki auki, vaikka TYLOON prosessi on vielä kesken. Se, että matsit pelataan nyt verkossa LANin sijaan tuo myös mielestäni positiivista lisävarianssia TYLOON laariin. Jos xeta saa AWP:n kanssa itsensä serverille, on upset mahdollisuus aito.
EDIT: Pienenä lisäkuriositeettina mainittakoon, että löysin viimein väitteeni tueksi tukevamia statseja. Viimeiseen 6kk TYLOO on pelannut 72 mappia online matseja recordin ollessa 55 - 16. TYLOO on tätä myöten tilastollisesti tällä ajalla parhaiten online matseista suoriutunut joukkue. Joukossa on paljon otteluita heikompia vastaan ja uudella rosterilla matseja on pelattu onlinessakin vasta 1kk (kaikkien ei tarvii karsii joka paikkaan...), joten tämä nyt ei pelivoimasta niin paljon kerro - lähinnä siitä, että tuttua menestyksekäs online pelaaminen joukkueelle on. FaZen nykyinen nousu ja parempi kausi lähtee lokakuun 2019 alusta, jolloin LAN:lla alettiin voittaa mappeja. Siitä huolimatta online:ssa pelatut lokakuun ottelut päätyivät recordiin 6-6. Vaikka Katowice karsinnat onlinessa sujuivat tammikuussa (4-1), niin droppasipa FaZe karmeakuntoiselle ENCE:llekin dustin.

Nopealla vilkaisulla viime aikojen mappistatseihin, voisi matsin sanoen olevan lähdöstä 1-0 Fazelle. Koska TYLOO tulee bannaamaan Nuken, Faze tulee todennäköisesti rokkaamaan Infernon ja bannista riippuen matsin olennaisin kohta keskittyy TYLOON Trainiin tai Vertigoon. On täysi arvoitus, mikä FaZen kunto näissä mapeissa, sillä nämä kaksi ovat olleet välteltävien mappien listalla. Deciderina pelataan todennäköisesti dust2, mutta en sulje Mirageakaan pois. Nämä kaksi ovat tuttuja ja sopivat TYLOOlle hyvin. Ottaen huomioon, että Train/Vertigo on arvoitus ja vikaan molemmille tuttuun mappiin mentäessä 1-1 tilanteessa on ennakkosuosikilla pelkkää hävittävää FaZella tuskin on deciderissa sekä tyloon pickissä paljon 60-40 enempää etua/mappi. Tämä oikeuttaa jo helposti betsiin puhumattakaan siitä, ettei matsi suinkaan lähdöstä 1-0 ole.PS: Nyt, kun ENCE sai tappioputkensa katki on odotettavissa taas ilmaa ENCE:n kertoimiin. Pakka on edelleen sekaisin ja mappool kamalassa kunnossa. Ongelma on läsnä edelleen ja helppoja matseja ei ole, kun käytännössä hävitään väkisin joka matsissa joko Overpass tai Mirage. Voitto tuli kaverin mappoolin luomasta tilaisuudesta. Ennen kuin nämä ongelmat ratkeavat suosittelen kyttäämään saumoja betsata ENCEä vastaan, vaikka tämä heppa tällä kertaa juoksikin maaliin :)

Huom! Vihjaajan vihjeseuranta ei täsmää tämän viestin osalta. Viestistä on poistettu 1 vihje, mutta sitä ei ole poistettu seurannasta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 6. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut Tunksutin, 26.03.2020, 11:48. Yhteensä muokattu 3 kertaa.

Minikommentit

25.03.2020 22:08 <alejandro> viewtopic.php?f=23&t=32207

25.03.2020 22:08 <alejandro> tuolta vaan mallia ja vihjeet seurantaan.. ilmanmuuta

25.03.2020 22:16 <Tunksutin> Kiitos, ilahduttavan selkeät ohjeet löytyi!


Tunksutin
Jäsen
Viestit: 32
Liittynyt: 24.03.2020, 12:33

Tuotto: +3.62 yks.

Palautus%: 102.24%

Panosten ka: 2.49 yks.

Vetoja: 65

Pisteitä: 64

Re: Tunksuttimen Esport-tipsipalsta

Viesti Kirjoittaja Tunksutin »

Otanpa kantaa vielä seuraavaan suosittuun kohteeseen, jonka tulosvedosta suosittelisin pysymään erossa:

Vedonlyöntivihje: - TEAM LIQUID-MIBR - peliaika päättynyt

kohde
TEAM LIQUID-MIBR
veto
1. Kartta yli 26,5 erää
kerroin
1.900 (unibet)
panos
2 yks.

Huti: -2.00 yks.

Kaksi Pohjois-Amerikan jättiläistä iskee tänään yhteen ESL Pro League matsissa. Liquid kävi rankingeissa piikkipaikalla ja on tullut sieltä vakuuttavasti alas. Itse en usko, että tällä rosterilla tulevat ikinä nousemaan tasaiseksi ykkössuorittajaksi Astraliksen tapaan. MIBR taas on ollut pitkään sekaisin ja rosteriakin on välissä vaihdeltu, nyt piristymisen merkkejä ja 3 ottelun voittoputki. Tänään kuitenkin saatiin ilmoitus, että MIBR potkii koutsinsa, zewsin, ja herää epäilys ettei MIBR ole vielä kriisistään kuivilla.

Lasken Liquidin saapuvan hieman ruosteisena servulle (pieni breikki peleistä), molempien ollessa enemmän tai vähemmän sekaisin ja Infernon olevan ensimmäinen mappi (Liquid pick). Jos MIBR päättää aloittaa terroristipuolella, on veto himassa. Liquidilla on aina ollut hyvää hyökkäystä, mutta CT puolen puolustaminen on aina arvoitus. MIBR on suurimman osan mapin eristään terroristeillä myös vienyt joten 7-9 rundin nappaaminen pitäisi järjestyä, mistä on lyhyt matka yhteentoista. Mikäli MIBR aloittaa CT puolella lasken LIQUID:n käynnistysvaikeuksiin. Jokunen erä valahtaa MIBR:lle ennen kuin LIQUID todennäköisesti jollain kuraostolla pääsee takaisin mukaan peliin, mutta vahinko on ehtinyt jo tapahtua ja MIBR selviää CT puolestaan 6-7 erällä, josta myös on liian lyhyt matka yhteentoista. Liquid tulee omassa mapissaan pääsemään yli 11 anyway, joten vedon kannalta olennaisin kysymys on pääseekö MIBR. Epäilen, että helposti. Mikäli jostain syystä päädyttäisiin pelaamaan MIBR:n pickkiä ensimmäisenä, pitäisi vedon olla vielä selvemmin himassa.

Edit: Kommenteissa asiallista korjailua. Aivan oikein. MIBR valkkaa ekana, koska on lower rated. Koska virheet ovat kauniimpia kuin täydellisyys en nyt ala muokkailemaan alkuperäistä tekstiäni. Muistutelkoon myöhemmin aloittelijan haparoinnista :peukku: Kuten kommenteissa: Liquid siis aloittamassa CT:llä MIBRin todennäköistä Overpassia, joka sopii allekirjoittaneelle yllämainituista syistä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 8. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

26.03.2020 12:48 <Hese> Veijolla 2.0

26.03.2020 13:09 <Tunksutin> Kiitos! Niinpä oli. En oo osannu Veijoa väijyä, täytyy alkaa kyttäämään

26.03.2020 17:04 <JMT> Tämä on todennäköisemmin Mibrin kartta (eli Liquid aloittaa overpassin CT)


Tunksutin
Jäsen
Viestit: 32
Liittynyt: 24.03.2020, 12:33

Tuotto: +3.62 yks.

Palautus%: 102.24%

Panosten ka: 2.49 yks.

Vetoja: 65

Pisteitä: 64

Re: Tunksuttimen Esport-tipsipalsta

Viesti Kirjoittaja Tunksutin »

Aijaijaijaijai. Riidit oli ok - terroristipuoliin luotettiin ja ero ei venähtänyt MIBR:lle isoksi Liquidin ollessa tasaisesti mukana paskaostojen onnistuessa. Valitettavasti MIBR ei saanut mitään (lue neljää kierrosvoittoa) aikaiseksi omalla CT puolellaan vaan veti järkyn 7-0 putken. Liquidin ruosteiset otteet jäivät näkymättä, tämä kävi kaikille selväksi viimeistään Liquidin dust2 pickissä.

Jälkianalyysi:
Liquidin starojen vahvuus on ehdottomasti kierrosten mahdollinen voittaminen huonommalla varustuksella ja suuri prosentti clutchien kotiin hoitelussa. Mikäli vihu ei ole kokenut ja yhtenäinen, Liquid tekee kierroksien ketjuttamisesta hankalaa eikä kierroksia päästä pelaamaan merkittävästi paremmilla voitto-oddseilla. Sen sijaan koko ajan on paine siitä, että oma talous romahtaa pariin huonoon kierrokseen ja Liquid ottaa siellä täällä ilmaisia kierroksia talousvaikeuksista johtuen. Vaikka osto saataisiin tehtyä, on vahinko ehtinyt jo tapahtua ja Liquid säilyy oman ketjutuksensa jälkeen vaarallisena monta kierrosta. Lisäksi kierrosten voittaminen on hankalaa, kun käytännön voittokierrokset kaatuvat, mikäli siimaa annetaan edes vähän. MIBRiä vastaan kääntyi 1 vs 2, 1 vs 3... lähellä oli ettei joku 2 vs 5 satanut Liquidin laariin myös.

Erityisesti huonompia CT puolustuksia vastaan L repii vastustajan täysin hajalle, kuten nähtiin dustissa. Kaveri laukoo nopeaa ja tarkasti, joten kun ylivoimalla päästään pommipaikalle hyökkäämään on puolustuksella äärimmäisiä hankaluuksia saada useampaa frägiä ennen kuolemaa. Vaikka puolustajat tappavat yhden hyökkääjän enemmän ja jää 1 vs 2 / 2 vs 3 Liquid hoitaa näitä himaan säännöllisesti.

En voi välttää ajattelemasta näkeväni samaa tarinaa toista kertaa uudelleen, kun vastaan asettuu huomenna, tai tänään, ihmisten aikaan Snow Patrol. Jos katsellaan Patrolin pidettyjä CT puolia tänään ja parissa viime matsissa/kartassa:

26.3 vs 100 Thieves - Train 9, Vertigo 4, Inferno 6
13.3 vs Oceanus - Nuke 8
13.3 vs Under 21 - Nuke 4, terroristeilla oli tässä vaiheessa 5, mutta kartta meni katki koska Patrol veti 12 terolla
13.3 vs District 7 - Nuke 10
12.3 vs Triumph - Vertigo 11
en tiedä kuinka relevantteja vanhemmat pelit on, mutta 12.3-13.3 mainituista joukkueista en tunne yhtäkään nimeltä, ainoastaan kaksi alimmaista on onnistunut, mutta tällaisia nonameja vastaankin on selkeästi vedetty huonompaa linjaa pari kertaa. Tämän päivän Trainin 9 voi pitää ok:na kaksi muuta on taas huonoa. Rosteri on vaihtunut viime vuodesta, mutta CT meno ei ollut silloinkaan kummoista, etenkään parempia NA tiimejä vastaan, jotka - yllättäen - runnoivat todella rumia tero lukemia. Vähän puolustuksessa oli siis valmiiksi kunnossa ja aikaa treenata jämäkkää Liquidin kestävää linjaa on ollut uudehkolla rosterilla liian vähän. Vaikka tero puolet toimisivat paremmin Liquid tulee rankaisemaan patrolin jokusesta virheestä ja katkomaan ketjutuksia, varastamaan paremmat aseet käytännössä ilmaiseksi ja tarvittaessa klutsailemaan huonot tilanteet jokuseen otteeseen.

Jos tiimi nimeltä Oceanus ottaa sinulta Nukessa 7 erää terroristipuolella, niin aivan sama mitä mappia puolustat, team Liquid tulee lanaamaan sinut niin tasaiseksi, ettei edes Tunksuttimen seuraavan betsin myötä pankista ensi viikolla hakema jättimäinen lila seteli ole yhtä sileä. Oikeesti tekisi mieli painaa koko rolli tähän, mutta kassanhallintanitti sisälläni pakottaa tyytymään nuivasti betsaamaan oman maksimini 5unittia.

Vedonlyöntivihje: - Swole Patrol - Team Liquid - peliaika päättynyt

kohde
Swole Patrol - Team Liquid
veto
Liquid -1,5
kerroin
1.430 (veikkaus)
panos
5 yks.

Huti: -5.00 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Tunksutin
Jäsen
Viestit: 32
Liittynyt: 24.03.2020, 12:33

Tuotto: +3.62 yks.

Palautus%: 102.24%

Panosten ka: 2.49 yks.

Vetoja: 65

Pisteitä: 64

Re: Tunksuttimen Esport-tipsipalsta

Viesti Kirjoittaja Tunksutin »

Oi tätä ilon ja onnen päivää! Se on pelipäivä jälleen ja tulessa on myös OG!

Vedonlyöntivihje: - OG - TYLOO - peliaika päättynyt

kohde
OG - TYLOO
veto
TYLOO
kerroin
3.750 (bet365)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

Vedonlyöntivihje: - OG - TYLOO - peliaika päättynyt

kohde
OG - TYLOO
veto
Over 2,5 maps
kerroin
2.370 (bet365)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.


TYLOO ei onnistunut yllättämään FaZea, mutta pelissä oli silti ideaa ja loppulukemat eivät anna tarpeeksi credittiä kiinalaisten yritykselle. Kiinalaiset eivät osaa suomea, tai jos osaavat eivät lue ylikertoimen foorumia, sillä TYLOO juoksi vapaaehtoisesti nyrkkiin mappickkaamalla itse Infernon. Antristrattausta oli varmasti tehty ja pelissä näytti olevan ideaa - vähemmän yllättävästi kuitenkin mappia paljon pelannut FaZe reagoi nopeasti ja juoksi helposti voittoon. TYLOO hävisi molemmissa mapeissa rundeja "jota ei olisi pitänyt hävitä" FaZen hienojen yksilösuoritusten jälkeen, vaikka pelasikin muuten yhtenäisesti joukkueena eikä suoraan juossut kuolemaan. En ala arvailemaan TYLOON mappia enää OG:ta vastaan, mutta itse matsista pitäisi tulla tasaisempi koska:

- OG ei ole vielä lunastanut odotuksiaan ja näyttänyt parasta peliään. Koko tiimi on frägien puolesta mielestäni alisuorittanut ja siinä missä OG omaa pientä klutsi ja röpelöostoryöstö potentiaalia, jolla tappaa TYLOON pitkät voittoputket karttojen sisällä, osaa se myös itse sekoilla "varmoja" rundejaan. Monet OG:n aiemmat ottelut ovatkin olleet melkoista vuoristorataa, jossa klutseja sekä ecorundi voittoja on otettu puolin ja toisin. Näin ollen kierrosodottamat painuvat mielestäni suuremmiksi ja näin ollen ottelun lopputulokseen saadaan enemmän varianssia. Mieli tekisi fanina lyödä sentimentaalisesti OG:ta, mutta oletan muiden tehneen näin liikaa. Katsellessa kertoimia tulee vahva olo, että OG:lle annetaan tässä matsissa liikaa credittiä ja TYLOO:lle edellisestä matsista liian vähän.

Vedonlyöntivihje: - Copenhagen Flames - HAVU - peliaika päättynyt

kohde
Copenhagen Flames - HAVU
veto
Copenhagen Flames
kerroin
2.100 (bet365)
panos
5 yks.

Huti: -5.00 yks.

Suomalaisittain mielenkiintoa herättää myös about OG:n pelin jälkeen alkava Copenhagen flames - HAVU. Nyt on kyllä suosikki väärinpäin! Haloo! HAVU onnistui kuun alussa tämän match upin voittamaan, mutta en usko ongelmien kadonneen mihinkään. Havun defaultban on ollut inferno, joka tässäkin matsissa on hyvä, sillä vihu pelaa sitä mielellään. Ongelma on kuitenkin Inffi bannin jälkeen pelattava Overpass. Overpass on Flamesin paras mappi, viimeiseen 3kk 10 pelattua voittoprosentilla 90%. Matsissa, jonka HAVU myös voitti, tuli Overpassissa turpaan 16 - 2. Tasoero pelatussa mapissa tulee olemaan anyway valtava flamesin hyväksi. Flames bannaa kai Dust2:n, joten junaa pelattaneen. Jos ei junaa niin nukea. Varmasti jossain määrin parempi HAVU:lle, mutta Flames on itsekin pelannut kyseisiä karttoja ihan ok menestyksellä ja edellisen matsin pohjalta jossa pelattiin molemmat, on varmasti päivitetty strategiaa HAVUa vastaan. Vaikka pelattaisiin tismalleen samat mapit : Overpass, Train, Nuke. Uskon Flamesin olevan niskan päällä, koska Overpassista voiton nappaaminen pitäisi onnistua vaivatta. Tämä mappiskenaario on myös ideaali HAVU:lle Inferno, Train, Nuke kombinaation lisäksi. Jokatapauksessa Trainia ja Nukea haluttais pelata. Jos ideaalitilannekkin mapeista on Flamesille on mappipickkeihin sisällyttävä vielä karmeampia komboja HAVU:lle.
Aiempi matsi. Yes. It was a fluke. Epäilen vahvasti havun hyvän runin ja edellisen voiton vääristävän tilannetta.

Ja tavasta poiketen ilman selityksiä, koska nyt en jaksa, ilmoitan lyöneeni myös:

Vedonlyöntivihje: - EVIL GENIOUS - 100 Thieves - peliaika päättynyt

kohde
EVIL GENIOUS - 100 Thieves
veto
EVIL GENIOUS -1,5
kerroin
2.950 (veikkaus)
panos
1.5 yks.

Huti: -1.50 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 8.50, palautukset 0.00, tulos -8.50 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Tunksutin
Jäsen
Viestit: 32
Liittynyt: 24.03.2020, 12:33

Tuotto: +3.62 yks.

Palautus%: 102.24%

Panosten ka: 2.49 yks.

Vetoja: 65

Pisteitä: 64

Re: Tunksuttimen Esport-tipsipalsta

Viesti Kirjoittaja Tunksutin »

Ei menty pankkiin ja onneksi huolehdimme kassasta :). EG:llä ja Flamesilla oli hyvät etsikkoaikansa pallon pomppiessa väärään suuntaan. Sitkeille vihuille ansaitut voitot and yes HAVU...it was not a fluke... En tiedä hakkaanko päätäni seinään Tyloolla, mutta kerran vielä veljet!

Vedonlyöntivihje: - G2 - TYLOO - peliaika päättynyt

kohde
G2 - TYLOO
veto
Over 2.5
kerroin
3.250 (bet365)
panos
1 yks.

Osuma! +2.25 yks.

Tyloo on päässyt harjoittelemaan Infernoaan nyt kahteen otteeseen. Suoraviivaiset executet näyttävät toimivan parhaiten ja strategiapalaverit kannattaisi näköjään jättää utilityn heittelyyn. Roundin kestäessä pidempään kiinalaiset alkavat harhailla vähän päättömästi eikä olla kartalla että A) kuka mä oon B) Mitä mä teen. Jospa TYLOO heittää liian ajattelun nurkkaan ja YOLOttaa enemmän niin nuorukaisten ampuminen pääsee enemmän oikeuksiinsa. Eilisessä matsissa etenkin terroristipuolella OG oli välillä aseeton, vaikka tiesi tasan tarkkaan, mistä TYLOO oli ryysimässä. Potentiaali on olemassa.
ESL näyttää toimivan joukkueelle bootcampin perään harjoittelureissuna ja pelaamme kenties Inffiä TYLOOn toimesta jälleen. Johtuen keskipelin liikkumisvaiheista ja selkeän suunnitelmallisuuden / kommunikaation puuttumisesta mitä halutaan tehdä näyttävät yllärisaumat vaikealta, vaikka Inffi voitettaisiin ja mentäisiin muihin mappeihin. Uskon G2 raapivan 2 mappia huonompanakin päivänä ja haistelen valueta reilulla kolmen kertoimella kolmesta pelatusta mapista.

Vedonlyöntivihje: - Dignitas - Gen G - peliaika päättynyt

kohde
Dignitas - Gen G
veto
Dignitas
kerroin
2.250 (bet365)
panos
2 yks.

Huti: -2.00 yks.

Gen G:n kuntokäyrä näyttää alaspäin, viimeisestä kolmesta ottelusta häviöt MIBR ja Chaosille sekä tiukka taisto Envyn kanssa 2-1 voitossa, joka sisälsi myös yhden voitetun jatkoajan. Gen G on ottanut ehkä omaan makuuni turhan paljon uppia rankingeissa hyvän runinsa ansiosta. Runi balansoitunee ja kuten nyt olisi aistittavissa, voisi pieni korjausliike alaspäin olla näkyvissä. Dignitaksen runikaan ei ole kummoinen viime peleihin ollu, mutta mappoolista löytyy omat selkeät vahvuudet. Uskon matsin olevan kolikonheiton luokkaa ja nappaan kiinni Dignitaksen päälle 2 kertoimesta.

Vedonlyöntivihje: - MIBR - ORGLESS - peliaika päättynyt

kohde
MIBR - ORGLESS
veto
ORGLESS
kerroin
2.750 (bet365)
panos
2 yks.

Huti: -2.00 yks.

MIBR romahti Liquidia vastaan ja kuten aiemmin kirjoitin valmentajan potkiminen antaisi ymmärtää ettei kriisi joukkueessa ole vielä ohitse. Orgless on jo todistanut pystyvänsä pyyhkimään alemman tierin joukkueilla lattiaa ja haluaa hakea seuraavaa askelta - päänahkoja "paremmista joukkueista". Epätaisainen MIBR on loistava uhri, vaikka taitotaso ei normaalisti muuten riittäisikään parempia joukkueita kaatamaan.

Vedonlyöntivihje: - Team Liquid - 100 Thieves - peliaika päättynyt

kohde
Team Liquid - 100 Thieves
veto
100 Thieves
kerroin
2.630 (bet365)
panos
2.5 yks.

Huti: -2.50 yks.

Uumoilin aiemmin, että Liquid ei tule tällä rosterilla takaisin maailman kärkeen nousemaan. Sen jälkeen uumoilin, että Liquid tulee repimään epävarmat puolustukset hajalle (joka kyllä osittain tapahtui edellisen matsin Vertigossa, mutta kaveri päästettiin vielä mukaan 6 kierrosvoitollaan). 100 Thieves on otteillaan osoittanut kuuluvansa maailman kärkijoukkoon ja omaavansa hyvää taisteluhenkeä. Selkäranka ei tule katkeamaan missään nimessä, vaikka Liquid ottelussa saisi jonkinlaista myllyä päälle. Thieves on saanut myös tiukoista peleistä hyvää kokemusta, kun taas Liquid on pelannut kaksi täysin päinvastaista ottelua. Liquid varmasti kerää itseään eilisen tappion jälkeen serverille. Uskon Thievsin pitävän CT puolella scorelinen tarpeeksi aisoissa, jotta Liquidin CT:tä päästään exploittaamaan sekä tiukan matsin tullen 100 thievesin selkärangan olevan tukevammassa kunnossa laadukkaan ja vähemmän ailahtelevan tekemisen myötä.

Vihjeet yhteensä: panokset 7.50, palautukset 3.25, tulos -4.25 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Tunksutin
Jäsen
Viestit: 32
Liittynyt: 24.03.2020, 12:33

Tuotto: +3.62 yks.

Palautus%: 102.24%

Panosten ka: 2.49 yks.

Vetoja: 65

Pisteitä: 64

Re: Tunksuttimen Esport-tipsipalsta

Viesti Kirjoittaja Tunksutin »

Toivomuskaivo nimeltä TYLOO sai kuin saikin viimein 1 mappiovoiton, sekään ei toki tullut omassa Inffi pikissä vieläkään. Pelin sisällä mainitut ongelmat jatkuvat ja lisäksi lähes jatkuvasti on vaikeuksia saada entryjä. Dig - Gen meni about käsikirjoituksen mukaan Genin selviytyessä kaaoksesta voittajana. Hepat 100 thieves ja Orgless omasivat molemmat hyvät mahdollisuudet, mutta niin vaan hyydyttiin ratkaisevilla hetkillä.

Online turnauksia pidetään yllätysherkkinä ja tästä ollaan saatu tämän vuoden ESL kohdallakin hyvää expiä. Ajattelen OG:n olevan joukkue, joka ei ole missään nimessä top 5 hätyyttelemässä vielä hetkeen. Joukkueessa on kuitenkin säädyllinen määrä talenttia ja kokemusta, joten OG kyennee yllättämään paperilla parempia tiimejä, vaikkei onlinessa pelattaisikaan. Dota2 ja CS ovat eri pelejä. Voittaminen molemmissa peleissä sisältää kuitenkin paljon samanlaisia elementtejä paineensietokyvystä itsensä uskomiseen. Joukkueen taustalla häärivällä dotamenestyksestä tutulla Sebillä on tällä puolella paljon annettavaa. Epäilen ettei Sebin roolia ja merkitystä ymmärretä tai sitä aliarvioidaan liikaa.

Näistä syystä otan kiinni OG:n yllätysmahdollisuudesta seuraavassa ja sitä seuraavassa matsissa kertoimien antaessa tähän enemmän kuin hyvän syyn. Mousen pelissä eilinen painanee kerrointa OG:lle liian ylös ja G2 ei TYLOO:ta vastaan vakuuttanut.

Vedonlyöntivihje: - Mousesports - OG - peliaika päättynyt

kohde
Mousesports - OG
veto
OG
kerroin
4.330 (bet365)
panos
2 yks.

Osuma! +6.66 yks.

Vedonlyöntivihje: - G2 - OG - peliaika päättynyt

kohde
G2 - OG
veto
OG
kerroin
3.500 (bet365)
panos
2 yks.

Osuma! +5.00 yks.

FaZe pelasi eilen mousesporttia vastaan ja voi veljet oli hienoa CS:ää! FaZen Nuke näyttää todella vahvalta. Vaikka mousesport yritti mukautua FaZen heittämään taktiikoihin, oli niissä liikaa vairiaatiota käsiteltäväksi ja kartta näytti helpolta. Vaikka mouse vei kaksi seuraavaa mappia, pidän tätä työtapaturmana FaZelle. Faze ajoi itseään hiukan hankaluuksiin häviämällä entryfräg taisteluitaan, minkä uskon korjautuvan seuraavaan otteluun. Matsi on tiukka, mutta näkemäni perusteella pidän FaZea tässä ennakkosuosikkina! Fazen Nuke näyttää luodinkestävältä. Omissa papereissani Faze on Nukessa suosikki selvällä marginaalilla, kun taas mahdollisesti pelattavat kaksi muuta mappia ovat tasaisempia.

Eilinen ei varmasti paina, päinvastoin, hampaankoloon jäi paljon.

Vedonlyöntivihje: - G2 - FaZe - peliaika päättynyt

kohde
G2 - FaZe
veto
Faze
kerroin
2.100 (bet365)
panos
5 yks.

Huti: -5.00 yks.

Heitän ilmoille myös rohkean ennustuksen ja veikkaan, FaZen painavan tämän turnauksen päätyyn asti!

Vihjeet yhteensä: panokset 9.00, palautukset 15.66, tulos +6.66 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Tunksutin
Jäsen
Viestit: 32
Liittynyt: 24.03.2020, 12:33

Tuotto: +3.62 yks.

Palautus%: 102.24%

Panosten ka: 2.49 yks.

Vetoja: 65

Pisteitä: 64

Re: Tunksuttimen Esport-tipsipalsta

Viesti Kirjoittaja Tunksutin »

Hyvä OG! Hienosti pelattu. Samaa ei voi sanoa FaZesta. Voi luoja taas. Nuke lähti kuten ajateltua kahdeksalla terokiekalla. Lopulta homma kaatui CT puolella useampaan hävittyyn 2 miehen ylivoimatilanteeseen 5v3, 4vs2... Eikä hommaa saatu pistettyä katki vaan tuloksena todella kipeä 14-16 tappio. Hyvä tsemppaus dustiin, jossa G2 juoksee jälleen nyrkkiin. Tässä vaiheessa oli kuitenkin jo selvää, että G2 voittaa puhtailla numeroilla - enrtryt satoivat G2 laariin ja traini painui odotetusti paremmalle joukkueelle.
Furia synkensi Liquidin runia voittaen ottelun, vaikka hävisi alkuun oman mappinsa. Upeasti pelattu peli ja annan rispektiä Furialle sekä Inffissä, että Miragessa hienosta säästelystä. Vaikka matseissa oli hankalia hetkiä Liquidin repiessä pientä kaulaa, riitti luottoa matsin kääntymiseen eikä ruvettu hötkyilemään. Furian useampi säästökierros piti pelin koko ajan suht tasaisena eikä Liquid saanut niin paljoa ilmaisia kierroksia ja helppoa lisäpankkia, kun heikommissa rahatilanteissakin löytyi jonkinlaista asetta kouraan. Vaikka NAF yrittää napata Liquidia reppuselkään, ei tämä kuitenkaan loputtomiin asti kanna. Ansaittu voitto ja hieno suoritus brasseilta!

Turnauksen tulokset swingailevat ja pelin sisälläkin tapahtuu järkyttäviä heittelyitä. Liquidin puolella on joka pelissä nähty melkein koneen kaatumisia ja mousen puolella ChrisJ valitteli matsin aikana lagiaan. Oma selitykseni heitteleville tuloksille matseissa ja matsin sisällä on se, että huomio kiinnittyy helposti ulkoisiin asioihin serverille tuotu negatiivinen energia aiheuttaa voimakkaita momentum shiftejä. LAN ympäristössä koutsinkin on varmasti helpompi ottaa timeouttia ja rauhoittaa tilanne ihan eri tavalla, kun kaikki ovat läsnä. Onlinessa tätä ei varmasti saada tehtyä niin hyvin. Tilanne on ymmärrettävä, sillä pelaaja aika pitkälti on tilttien ja muiden pettymystensä kanssa yksin. That being said...

Vaikea uskoa, että mikään kilpailulliselle joukkueelle annettu 5+ kerroin olisi täysin perusteltua. Etenkin, kun Swole Patrol on jo näyttänyt kykenevänsä kaatamaan isompiaan. Virtus pro on täysi jokeri joukkueen vasta aloittaessa pelinsä turnauksessa. Kuntokäyrä on ollut huonossa hapessa, mutta kuten sanottu, tasaisia suorittajia on tästä turnauksesta hankala löytää:

Vedonlyöntivihje: - Evil Geniouses - Swole patrol - peliaika päättynyt

kohde
Evil Geniouses - Swole patrol
veto
Swole Patrol
kerroin
5.250 (unibet)
panos
2 yks.

Huti: -2.00 yks.

Vedonlyöntivihje: - Mousesports - Virtus Pro - peliaika päättynyt

kohde
Mousesports - Virtus Pro
veto
Virtus Pro
kerroin
4.250 (unibet)
panos
3 yks.

Huti: -3.00 yks.

Vedonlyöntivihje: - Mousesports - TYLOO - peliaika päättynyt

kohde
Mousesports - TYLOO
veto
TYLOO
kerroin
8.500 (bet365)
panos
2 yks.

Huti: -2.00 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 7.00, palautukset 0.00, tulos -7.00 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Tunksutin
Jäsen
Viestit: 32
Liittynyt: 24.03.2020, 12:33

Tuotto: +3.62 yks.

Palautus%: 102.24%

Panosten ka: 2.49 yks.

Vetoja: 65

Pisteitä: 64

Re: Tunksuttimen Esport-tipsipalsta

Viesti Kirjoittaja Tunksutin »

Vaikka tässä FaZe fanboyna mennään niin pakko kokeilla ns. kepillä jäätä. Jos FaZessa on ollut jotain hyvää se on ollut kaunis Nuke, jota olen jo hypettänyt aiemmin. Tänään sitä ei kuitenkaan pelata VP:n vetäessä Nuken ekana bannina. Selkärangan katkeaminen nukessa olisi varmasti vaikeampaa, koska siihen on hyvä tuntuma. Nyt kuitenkin mennään vähä epävarmemmille vesille ja FaZe on osoittanut kyllä kaikilla mittareilla pystyvänsä sulamaan melkein tilanteesta kuin tilanteesta. Lisätään tähän mahdollinen negatiivinen käytös heikomman hetken koittaessa (joita nyt ainakin jossain vaiheessa on nähty säännöllisesti), joka on omiaan pilaamaan ilmapiirin... Mustat pilvet leijuvat ympärillä, etenkin kuin VP pääsee valkkaamaan FaZen Vertigo bannin jälkeen esim. Overpassia. VP:llä tuskin myös on mitään hävittävää turnauksen ensimmäiseen peliin altavastaajan asemasta lähdettäessä, joten paineet matsissa ovat muutenkin FaZen puolella. Lisäksi kattilassa kiehunee varmasti vielä 2 edellistä matsia, vaikka joukkue miten yrittäisi asiaa posiksi kääntää... ja ne toistaiseksi korjaantumattomat entryfrägit... Kerkesin lyömään pikkubetsin VP:lle eilisiltana/yönä, joten laskenut kerroin ei aiheuta toimenpiteitä. Mikäli haluat pikkubetsiä vielä kohteesta etsiä niin nappaa tästä kii! Nähdessäni useampia eri skenaarioita FaZen totaaliseen hajoamiseen ja kahden mapin ollessa mahdollisesti luokkaa Mirage ja Overpass, kokeilen vielä varovasti itsekin:

Vedonlyöntivihje: - FaZe - Virtus Pro - peliaika päättynyt

kohde
FaZe - Virtus Pro
veto
Virtus Pro -1.5
kerroin
10.000 (unibet)
panos
0.5 yks.

Huti: -0.50 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Tunksutin
Jäsen
Viestit: 32
Liittynyt: 24.03.2020, 12:33

Tuotto: +3.62 yks.

Palautus%: 102.24%

Panosten ka: 2.49 yks.

Vetoja: 65

Pisteitä: 64

Re: Tunksuttimen Esport-tipsipalsta

Viesti Kirjoittaja Tunksutin »

Vedonlyöntivihje: - HAVU - Envy - peliaika päättynyt

kohde
HAVU - Envy
veto
HAVU
kerroin
1.600 (unibet)
panos
5 yks.

Osuma! +3.00 yks.

Havu on suorittanut tasaisen varmasti ja paperilla parempi joukkue. Envyllä ei ole karttapoolissa mitään jokeria HAVU:n inffibannin jälkeen. Envy on tykännyt jättää Trainia decideriksi ja defaultbanni Vertigon jälkeen Havu pääsee valkkaaman Nukensa (bannaten Infernon). Ollaan erittäin suuresti HAVU:n mukavuusalueella. Statsien valossa kenties Envy päätyy firstpickaamaan Dust2. Kartta on niin loppuunkoluttu, että ainakaan uusille taktiikoilla ei päästä yllättämään. Lisäksi HAVU on tässäkin mapissa pärjännyt hyvin. Pidän kaikkia 3 mappia selvästi HAVU:lle edullisena tiimin suoritusvarmuuden huomioon ottaen.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Tunksutin
Jäsen
Viestit: 32
Liittynyt: 24.03.2020, 12:33

Tuotto: +3.62 yks.

Palautus%: 102.24%

Panosten ka: 2.49 yks.

Vetoja: 65

Pisteitä: 64

Re: Tunksuttimen Esport-tipsipalsta

Viesti Kirjoittaja Tunksutin »

Toivomuskaivo TYLOO on kuollut ja Furia pelasi kelpo pelin. Tyloolta ei nähty enää inffiä ymmärrettävästi jokseenkaan tulokset eivät muuttuneet. Erityisesti mousen traini oli Furialta täyttä oksennusta. Karrigan vetelee Rambopuskujaan pihalle ja näyttää siltä, että tämä toistuva A execute tulee kerta toisensa jälkeen yllätyksenä. Näen tyloon mahdollisuudet esport skenessä hyvänä seuraavilla muokkauksilla:

1. Vaihdetaan peliä Heartstoneen
2. Etsitään aggropakka, joka menee suoraan feissiin
3. Liikutetaan kursoria toistuvasti kohti vastustajan heroa

koska ainut osa-alue joka toimii edes välttävästi Euroopan tiimejä vastaan on kursorin paikoitellen jopa nopeaksi kutsuttava liikahtelu vastustajaa kohti.

Tästä alustuksesta päästään Furian peliin, joka näyttää hallitulta ja terroristipuolen executet ovat tuttua kauraa. Hyvä faitti EG:n kanssa. Taktiikkavihkosen pienoinen ohuus kävi ilmi EG:n trainissa ja clutcheja hävittiin liikaa. Kokonaisuutena näyttää ehjemmältä joukkueelta kuin huomenna vastaan asettuva 100 Thieves. Oman näkemäni perusteella kaikki tiltti / toksisuus / negis /mieee romaaahan tyyppiset saumat ovat myös enemmän 100 thievesin puolella. Tärkeä matsi molemmille. Tässä kyseisessä turnauksessa pidän tätä coinflippinä, joka kallistuu useammin Furian suuntaan ja nappailen kiinni päälle 2 kertoimesta.

Vedonlyöntivihje: - 100 Thieves - FURIA - peliaika päättynyt

kohde
100 Thieves - FURIA
veto
FURIA
kerroin
2.250 (bet365)
panos
1 yks.

Osuma! +1.25 yks.

MIBR näyttää myös saavansa peliä parempiin uomiin ja väitän, että laskun osalta ollaan jo support levelit löydetty ja käyrä on ylöspäin. Vaikka EG suosikkina matsiin lähtee, on kerroin hyvin suotuisa. EG:n mahdollinen traininkin sopinee MIBR:lle mukavasti.

Vedonlyöntivihje: - Evil Geniouses - MIBR - peliaika päättynyt

kohde
Evil Geniouses - MIBR
veto
MIBR
kerroin
3.500 (bet365)
panos
2.5 yks.

Huti: -2.50 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 3.50, palautukset 2.25, tulos -1.25 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Tunksutin
Jäsen
Viestit: 32
Liittynyt: 24.03.2020, 12:33

Tuotto: +3.62 yks.

Palautus%: 102.24%

Panosten ka: 2.49 yks.

Vetoja: 65

Pisteitä: 64

Re: Tunksuttimen Esport-tipsipalsta

Viesti Kirjoittaja Tunksutin »

Noniin ja taas mennään! Pelipäivää puskee!

Vedonlyöntivihje: - FaZe - ForZe - peliaika päättynyt

kohde
FaZe - ForZe
veto
FaZe -1,5
kerroin
2.200 (veikkaus)
panos
2 yks.

Osuma! +2.40 yks.

ForZe juoksee tässä matsissa suoraan nyrkkiin. FaZen Nuke on ollut koko ajan rautaa ja ForZen pitäisi se bannata, epäilen, että näin ei kuitenkaan tapahdu vaan elätellään kuvitelmia antistrattauksesta. Nuke on Inffin kanssa ForZen pelatuin mappi viimeiseen 3kk. Antistrattat tai et, faze:lla on variaatioita edelleen liikaa, joten mitä tahansa keksit en vakavasti usko mahdollisuuksiin. ForZen kartta lienee tiukempi tapaus, mutta ellei todellista jokeria tule, vaan pysytään alueella Mirage-Inffi-Dust2 on FaZe parempana joukkueena selkeästi niskan päällä.

Vedonlyöntivihje: - Vitality - OG - peliaika päättynyt

kohde
Vitality - OG
veto
OG
kerroin
2.500 (veikkaus)
panos
2 yks.

Osuma! +3.00 yks.

Odotan tasaista vääntöä. Og hienosti harjoitteli dustia pari matsia ja otti huonot alta pois. Joukko petasi selvästi tätä matsia, sillä kysymyksessä on kuuluisa kusetus, jossa nyrkkeilijä lyö heikommalla kädellään ensin kovempaa. Vastustajan alkaessa varoa oikea vaara tuleekin muualta ja napsahtaa suoraan maaliin. Ennustan mapeiksi Mirage-Inferno-Nuke, joista kaikki sopivat OG:lle. Nukessa potentiaali ei ole vielä realisoitunut, mutta nythän siihen on hyvä aika.

Vedonlyöntivihje: - fnatic - Ninjas in pyjamas - peliaika päättynyt

kohde
fnatic - Ninjas in pyjamas
veto
NiP
kerroin
2.500 (unibet)
panos
4 yks.

Huti: -4.00 yks.

Vetoa puoltavat NIP:n parempi formi, peliympäristö ja kerroin.

Vihjeet yhteensä: panokset 8.00, palautukset 9.40, tulos +1.40 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Tunksutin
Jäsen
Viestit: 32
Liittynyt: 24.03.2020, 12:33

Tuotto: +3.62 yks.

Palautus%: 102.24%

Panosten ka: 2.49 yks.

Vetoja: 65

Pisteitä: 64

Re: Tunksuttimen Esport-tipsipalsta

Viesti Kirjoittaja Tunksutin »

ESL rähinät saatiin päätökseen, loppu meni enemmän seuratessa + dataa kirjatessa kuin itse betsejä tehdessä. Flashpoint onneksi kuitenkin vielä jatkaa ja en malta olla lyömättä suomalaisittain mielenkiintoista HAVUn matsia.

Vedonlyöntivihje: - HAVU - Cloud9 - peliaika päättynyt

kohde
HAVU - Cloud9
veto
Cloud9
kerroin
2.880 (coolbet)
panos
5 yks.

Huti: -5.00 yks.

Cloud9 pelasi eilen nihkeän matsin selvästi paperilla heikompaa orglessia vastaan. Floppy kuitenkin kantoi tiimiä reppuselässä ja lopulta frägejä alkoi löytyä muiltakin pelaajilta. Jos Cloud pystyy karsimaan typeriä joukkuevirheitä, on tiimissä ratkaisukykyä yksilötasolla. Havulla defaultit ja executet rullaa, mutta kuten monesti Flashpointin studiostakin mainittua; keskivaiheilla punainen lanka tahtoo välillä kadota ja homma menee haahuiluksi.

Havu voitti aikaisemman matsin, jossa Cloudin Vertigo meni jatkoajalle ja Havun Mirage oli yhtä maalia. Cloud tulee bannannee jälleen Nuken tai vihkoon menneen Miragen ja valmistelee toisen. Molemmista mapeista löytyy dataa, jos jaksaa vaan kaivaa, joten ennakkovalmistelut kaventanevat ja antavat yllärimahdollisuuksia (Itse haluaisin nähdä NUKE:n ja näen Cloudin mahdollisuudet kartassa hyvänä hyvällä valmistautumisella). Kaksi muuta pelattavaa mappia tulee joukosta Overpass, Train, Vertigo, Dust2, jotka ovat molemmille tuttua huttua. Cloudin yksilöt, HAVUn toistaiseksi korjaantumaton hazardi keskipeli ja kerroin 2,45 antaa oikeuden Cloudin betsiin. Matsi on paljon tasaisempi eikä HAVU ole tässä näin selkeä suosikki.

CS seurailijana on myös aina ilo lyödä kannattamaansa joukkuetta vastaan, koska "hävitä" ei voi ;)

Huom! Vihjaajan vihjeseuranta ei täsmää tämän viestin osalta. Viestistä on poistettu 1 vihje, mutta sitä ei ole poistettu seurannasta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

14.04.2020 12:59 <Jepa> Coolbet 2.85

14.04.2020 14:00 <Tunksutin> Noniin. Ois pitäny tarkastaa. Kierrätän bonusta samalla unibetilla

14.04.2020 14:00 <Tunksutin> niin lipsahtaa monesti ohi nämä selvästi isommat

15.04.2020 02:09 <roskat> eli korjasit isomman kertsin jälkikäteen ku joku mainitsi?

15.04.2020 09:45 <moderator> Jatkossa muistettava, että tagia saa editoida vain jos siinä on virhe.

15.04.2020 09:45 <moderator> Ts. vihje ei ole ollut pelattavissa.

17.04.2020 22:24 <Tunksutin> Aa pahoittelut, en tiennyt ettei näin saanut tehdä ja ajattelin vihjeen olevan

17.04.2020 22:25 <Tunksutin> oikeampi, jos laitan sen suoraan tuohon


Tunksutin
Jäsen
Viestit: 32
Liittynyt: 24.03.2020, 12:33

Tuotto: +3.62 yks.

Palautus%: 102.24%

Panosten ka: 2.49 yks.

Vetoja: 65

Pisteitä: 64

Re: Tunksuttimen Esport-tipsipalsta

Viesti Kirjoittaja Tunksutin »

CS:ssä eletään ESL jälkeen vähän hiljaisempaa aikaa ja betsejä tulee varmaan ensi viikolla enemmän. Nyt sen sijaan kuuma vinkki toiselta alalta. unibet on tarjonnut kiitettävästi vedonlyönti mahdollisuuksia Esportin lisäksi shakista. Magnus Carlsen invitational turnauksen nopean shakin osio starttaa huomenna. Kahden pelaajan välinen matsi on 4 pelin mittainen (2x valkeat, 2xmustat). Näistä neljästä pelistä lasketaan yhteistulos (voitto 1, tasapeli ½, häviö 0) ja vetoni keskittyvät näiden neljäm pelin yhteistulokseen kahden pelaajan välillä eivätkä siis yksittäiseen peliin.

Ensimmäinen peliin saadaan Alirezalle posketon kerroin. Kysymyksessä on nuori 16 vuotias jannu joka tekee nousua maailman kärkeen. Taso ei pitkissä peleissä vielä riitä haastamaan terävintä kärkeä, mutta peliajan lyhentyessä nuorukainen on todella vaarallinen. Tämän sai kokea myös maailmanmestari Carlsen eilen pelatussa pikapelisessiossa. Peli on tällä kertaa toki nopeaa shakkia, mutta kannukset ovat siihenkin kovat. 2019 vuoden lopulla pelatussa nopean shakin MM turnauksessa Firouzja otti sensaatiomaisesti hopeamitalin Carlsenin voittaessa. Ling Diren on maailman kärkeen kuuluva kiinalaispelaaja, jonka vahvuudet koetaan yleisesti olevan pidemmissä peliajoissa. Koronan takia kesken jäänyt kandidaattiturnaus (kilpailtiin siitä kuka pääsee pelaamaan maailmanmestaruusotteluun Carlsenia vastaan) sujui mieheltä katastrofaalisesti. Tämä heittää varmasti tummia pilviä miehen mielen ylle. Kerroin on täysin posketon ottaen huomioon peliajat, peliympäristö ja miesten viime aikainen formi.

Vedonlyöntivihje: - Firouzja Alireza vs Liren Ding (after 4 games) - peliaika päättynyt

kohde
Firouzja Alireza vs Liren Ding (after 4 games)
veto
Firouzja Aireza
kerroin
4.350 (unibet)
panos
5 yks.

Huti: -5.00 yks.

Samasta turnauksesta vielä toinen kohde:

MVL kuuluu kiistatta kärkeen nopeissa peliajoissa. Giri on tunnettu hyvän avausteoreettisen osaamisensa lisäksi lukuisista tasapeleistään. Tästä syystä Giri ei ikinä turnauksen voittajasuosikkeihin nouse, vaikka pelitaso on vahva. Tämä luo kertoimiin mukavasti ilmaa. MVL luottaa huonommissa asemissa laskukykyynsä ja pelastaakin surkeita pelejä loppumetrien konkreettisella laskemisella. Luotetaan, että Giri onnistuu realisoimaan jonkun hyvän aseman voitoksi asti loppujen pelien etenevän tasatyöntöä.

Vedonlyöntivihje: - Vachier-Lagrave Maxime - Giri Anish (after 4 games) - peliaika päättynyt

kohde
Vachier-Lagrave Maxime - Giri Anish (after 4 games)
veto
Giri Anish
kerroin
5.500 (unibet)
panos
5 yks.

Huti: -5.00 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 10.00, palautukset 0.00, tulos -10.00 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

18.04.2020 09:04 <matu14> Alireza 6,8 @coolbet?

18.04.2020 09:05 <matu14> Anish 8,0 @coolbet?

18.04.2020 09:06 <matu14> onko kohteissa unibetin ja coolbetin välillä kertoimissa noin iso cap?

18.04.2020 10:28 <Tunksutin> En ole varma, nyt näyttää olevan 5,20. Uskoisin että katsomasi isompi on ollut 1

18.04.2020 10:28 <Tunksutin> pelin lopputulos. se on tälläkin hetkellä yli 6. Täytyy olla tarkkana tuossa,

18.04.2020 10:29 <Tunksutin> että onko lyömässä koko matsista (4peliä) vai yksittäisestä pelistä

18.04.2020 11:06 <matu14> Kyllä kertoimet olivat koko sarjan kertoimet, eivät yksittäisten otteluiden

18.04.2020 11:06 <matu14> Cashouteilla saa jo huomattavasti enemmän kuin panoksen takaisin

18.04.2020 14:03 <Tunksutin> Kiitokset. Pitää olla skarppina jatkossa coolbetin puolella. Toivotaan, että

18.04.2020 14:03 <Tunksutin> kertsit jatkavat seilailua ja hyviä paikkoja tarjoutuu jatkossakin


Tunksutin
Jäsen
Viestit: 32
Liittynyt: 24.03.2020, 12:33

Tuotto: +3.62 yks.

Palautus%: 102.24%

Panosten ka: 2.49 yks.

Vetoja: 65

Pisteitä: 64

Re: Tunksuttimen Esport-tipsipalsta

Viesti Kirjoittaja Tunksutin »

En nyt tee tästä enää uutta vihjettä enkä korjaile vanhoja, kun sekoilin jo laittomuuksien puolelle pari viestiä aiemmin. Girille tarjotaan coolbetillä tällä hetkellä kahdeksaa MVLää vastaan. Alirezan kerroin heittelee paljon kenties vedonlyönti liikenteen takia ja heiluu 5-6 välillä. Pakko oli nyt itsekin tunnukset tehdä, että sai näistä kiinni :). Heitän tähän vielä kolmannen yllärihaun, jota varovaisesti kokeilin.

Otteluiden rakenteesta kommentoin vielä seuraavaa, jos tämä ei ole tuttua kaikille: Mikäli ottelu on 4 pelin jälkeen tasan pelataan yksi ratkaiseva pikapeli siten, että valkeilla on 5min ja hänen on voitettava. Mustat saavat 4min, mutta tasapeli riittää ottelun voittamiseen. Suorasta voitosta 4 pelin minimatsissa saa tulostauluun 3 pistettä. Tilanteen ollessa 2-2 ja mentäessä armageddon peliin molemmille tulee 1 piste ja armageddonin voittaja saa extrapisteen.

Maailmanmestaria vastaan on aina pieni riski lyödä, mutta vihu, Hikaru Nakamura, ei ole mikään sunnuntaisiirtelijä myöskään. Aikaisemmin viitatussa nopean shakin MM kisassa Hikaru sai pronssia (Magnus voitti). Nakamura on myös tunnettu hyvästä suoriutumisesta peliaikojen lyhentyessä. Kysymyksessä on turnauksen ensimmäiset matsit, joten on epäselvää millä draivilla pelaajat online ympäristö peleihinsä saapuvat. Mikäli Magnus on tikissä ei kenelläkään ole mitään mahdollisuuksia. Miesten välisissä vahvuusluvuissakin on kuitenkin vain n. 50 pinnaa eroa, joten kokeilen varovasti kepillä jäätä. Hikarulle myös sopinee 4 tasapelin pelaaminen ja armageddonin pelaaminen.

Vedonlyöntivihje: - Magnus Carlsen - Hikaru Nakamura - peliaika päättynyt

kohde
Magnus Carlsen - Hikaru Nakamura
veto
Hikaru Nakamura 2-way
kerroin
3.550 (coolbet)
panos
2 yks.

Huti: -2.00 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Tunksutin
Jäsen
Viestit: 32
Liittynyt: 24.03.2020, 12:33

Tuotto: +3.62 yks.

Palautus%: 102.24%

Panosten ka: 2.49 yks.

Vetoja: 65

Pisteitä: 64

Re: Tunksuttimen Esport-tipsipalsta

Viesti Kirjoittaja Tunksutin »

Joo... jäi liveen vähä korjailtavaa. Ainut hyvä betsi tapahtumien valossa oli Nakamuran ja Magnuksen välinen mittelö. Ding lipsautti kolmannen pelin voittonsa menemään, mutta yleisesti ottaen mies on hyvässä kondiksessa. Giriltä nähtiin vain pelaamista, joka oli aivan selvästi MVL jäljessä.

Pidän Girin seuraavaa vihua, Hikaru Nakamuraa, samoissa tasoissa MVL:n kanssa ja ottaen huomioon MVL - Giri matsin tapahtumat, on tarjottu kerroin yksinkertaisesti liikaa. Kertoimia matseihin ei tällä haavaa ole saatavilla muualta kuin unibetilta (en ainakaan löytänyt), joten lyön tämän, koska epäilen, ettei tämä välttämättä tästä enää nouse ja tähän tietoon näyttää varmasti hyvältä vedolta. Katsellaan huomenna aamusta löytyykö muuta järkevää.

Odottelen erityisesti Nepon ja MVL:n matsia. Jos venäläisfanit innostuvat lyömään Nepoa isolla rahalla, voi MVL:lle saada parempaa kerrointa. Toisaalta taas Nepon unibetin tarjoamalle 4,25 kertoimelle haluaisi verrokin esim. Coolbetilta, joka villiintyi ainakin ensimmäisen rundin matsissa tarjoamaan huomattavasti korkeampia palautusmahdollisuuksia.

Vedonlyöntivihje: - Nakamura Hikaru - Giri Anish - peliaika päättynyt

kohde
Nakamura Hikaru - Giri Anish
veto
Nakamura Hikaru
kerroin
1.870 (unibet)
panos
5 yks.

Osuma! +4.35 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Tunksutin
Jäsen
Viestit: 32
Liittynyt: 24.03.2020, 12:33

Tuotto: +3.62 yks.

Palautus%: 102.24%

Panosten ka: 2.49 yks.

Vetoja: 65

Pisteitä: 64

Re: Tunksuttimen Esport-tipsipalsta

Viesti Kirjoittaja Tunksutin »

Kuten arvata saattoi Hikarun kerroin poljettiin alas ennen matsia. Itse ottelu sujui käsikirjoituksen mukaan Hikarun napatessa pinnan valkeilla ja mennessä johtoon Giri ei yhtäkkiä kasvattanut palleja vaan realisoi kaiken turvalliseen tasurisatamaan. Huomiselle napsahtaakin sitten arpajaiset!

Vaikeasti arvioitava kohde, mutta kerroin ajaa väkisin betsiin. Jos tarkastellaan vuoden 2019 aikana pelattuja nopean shakin pelejä vuoden aikana pelatuilta Grand Chess toureilta ja nopean shakin MM kisoista, on molemmilla pelaajilla "normaalia" alempi tasapeliprosentti. MVL on scorettanut pelaajista paremmin ja enemmän oikeaan suuntaan Nepon ollessa huonoissa turnauksissaan selvästi miinuksen puolella. Enemmän itselleen tulostauluun ykkösiä kirjaava MVL lähteekin otteluun etulyöntiasemasta.

Nepo pelasi erittäin hyvää shakkia kolme peliä ensimmäisessä matsissaan Caruanaa vastaan hajoten viimeisen pelin loppuun. Chess24 livestreamissä kommentaattorina toimiva maamies Svidler kommentoikin, että mikäli toveriaan tuntee niin ekan matsin lopputuloksen jälkeen "alkaa tapahtua" - hyvässä tai pahassa. Tämä väite saa tukea tilastoista (https://2700chess.com):
Nepolle solideja nopean shakin turnauksia on nähty miehen saadessa turnauksiin hyvän alun. Kun tarkastelemme 2018 vuoden lopun kolmen nopean turnauksen ja 2019 vuoden pelejä on Nepo hyvän alun turnaukseen saadessaan alkanut nakuttaa pinnoja oikeaan suuntaan Moskovassa 2018 ja 2019, sotshissa 2018 ja Pietarissa 2018. Huonon alun tullessa (Kolkata, Pariisi, Abidjan 2019) on tasapelin pelaamiset heitetty romukoppaan ja tulostauluun on lätkitty vuoron perään ykköstä (voitto) ja nollaa (häviö) painotuksen ollessa enemmän nollan puolella. Ensimmäisessä matsissa kasetti kesti 3 peliä solidiutta, MVL matsiin on taustaa vasten lupa odottaa enemmän arpajaistunnelmia heti alusta lähtien.

MVL nopeat turnaukset 2019 menevät karkeasti tasuriprosentilla 39-40pinnaa. Tätä taustaa vasten näyttää, että MVL:

A) Juoksee Nepon yli tämän huidellessa löysin rantein tai
B) MVL joutuu ottamaan osansa Nepon aiheuttamasta varianssista ja kärähtelee peleissään sen yhden-kahden nollan verran.

Pelataan kuitenkin 4 peliä ja suosikin pitäminen on huomattavasti helpompaa, jos pelataan rauhallisempia asemia, joissa pelataan pääosin kahta tulosta (joko toinen voittaa tai peli on tasan). Tälläisissä asemissa varianssi pysyy pienempänä ja suosikit pitävät. Nyt oletan pelien olevan todella voimakkaasti 3 tuloksen pelaamista. Peliympäristön/tilanteen tuoma erilaisuus on myös ehkä näkynyt yksittäisissä peleissä lisäblundereina (Carlsenin kämmit mustilla, Ding vs. Firouzja), joten ehkä online touhuun vielä totutellaan/suhtautuminen vakavasti on vaikeampaa? Voin ainakin itse jokusen turnauspelin pelanneena samaistua ajatukseen, jossa online ympäristössä ei ole samanlaista painetta ja jännitystä kuin laudan ääressä. Tätä vasten virittäytyminenkin on hiukan hankalampaa. Matsi on myös vain 4 ottelun mittainen, joten varianssin myötä lähden kertoimien ylipuhumana Nepon matkaan. Mikäli peli on 2-2 tilanteessa ja päädytään Armageddoniin, voittaja on coinflippi.

Pidän tulostaulua ja Nepoa tuulisena, joten kokeilen tällä kertaa "varovaisemmin". Nepo pelaa nopeasti ja hyvää shakkia onnistuessaan, joten oma fiilis vedoista on hyvä ja kerroin taas liian korkealla (kun verrataan mm. unibetiinkin). Toivotaan että Ian nousee oikealla jalalla sängystään!

Ennustan myös, että matsin alkuun mennessä Nepon voittokerroin tipahtelee coolillakin alle viiteen.

Lyön siis 2wayta sekä pienellä kiinni vielä Nepon suorasta voitosta:

Vedonlyöntivihje: - Ian Nepomniachi - Maxime Vachier-Lagrave (2 way) - peliaika päättynyt

kohde
Ian Nepomniachi - Maxime Vachier-Lagrave (2 way)
veto
Ian Nepomniachi
kerroin
3.500 (coolbet)
panos
2.5 yks.

Osuma! +6.25 yks.

Vedonlyöntivihje: - Ian Nepomniachi - Maxime Vachier- Lagrave - peliaika päättynyt

kohde
Ian Nepomniachi - Maxime Vachier- Lagrave
veto
Ian Nepomniachi
kerroin
6.000 (coolbet)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 3.50, palautukset 8.75, tulos +5.25 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Tunksutin
Jäsen
Viestit: 32
Liittynyt: 24.03.2020, 12:33

Tuotto: +3.62 yks.

Palautus%: 102.24%

Panosten ka: 2.49 yks.

Vetoja: 65

Pisteitä: 64

Re: Tunksuttimen Esport-tipsipalsta

Viesti Kirjoittaja Tunksutin »

Kristallipallo näytti ennen peliä oikeata elokuvaa. Maxime kärähti kerran ja hyvin oli mahdollisuuksia enempäänkin hajontaan. Lopulta 2-2 ja armageddon arvonta Nepolle.

Maxime on jostain syystä onnistuttu saamaan huomattavaksi suosikiksi myös seuraavaan matsiin Ding Lireniä vastaan. Itsekin epäilin jälkimmäistä miestä ennen turnausta huonosti menneen edellisen turnauksen (haastajaturnaus, klassista shakkia) takia. Tämä turnaus kuitenkin pelattiin koronakohussa ja pelaajat joutuivat kärsimään osansa karanteeneistä. Kenties tällä oli vaikutusta?

Joka tapauksessa kiinalainen on pelannut kuten sekä klassisen shakin, että nopean shakin maailmanlistoilla sijalla 3 olevan miehen kuuluu. Tulostaululle tuli Caruanaa vastaan hiukan hapanta, kun viimeistä peliä ei saatu pidettyä tasurina ja armageddon hävittiin. Työtapaturma.

Armageddoniin mentäessä Ding on selkeästi huonommassa asemassa MVL:ää vastaan, joten epäilen miehen haluavan yrittää voiton pelaamista nopean shakin peleissä. Valkeilla Ding painostanee luonnostaan avaussiirtonsa turvin ja mustilla uskon miehen yrittävän pitää peliä yllä. Tätä tekee tosin valmiiksi myös Maxime. Mainitsin aiemmin Maximen pienestä tasapeliprosentista. Mikäli Maxime sotkee peliä ja hakee varianssia, ottaa Ding tämän ilolla vastaan. Dingin shakkiymmärrys ja kalkulaatio on maailman kärkeä, joten lisäriskit, jotka menevät heikompaa ainesta vastaan läpi kolahtavat kiviseinään nimeltä Liren. "Omassa päissä soimisesta" ja Maximen sotkuhaluista nähtiin hyvää esimerkkiä mm. miesten edellisessä nopean shakin kohtaamisessa. Tämä tapahtui viime vuoden lopussa, 8.12, Grand Chess tour Lontoon loppuottelun tiebreikeissä. Ling hoiti varmalla otteella pelinsä valkeilla ja piti mustilla yhtä helpon näköisesti tasapelin. Kahden matsin miniottelusta siis Dingille voitto 1½ - ½.

Jos Maximen tähän 4 pelin minimatsiin onnistuu suosikiksi saamaan, on etu hiuksen hieno. Taustaa vasten seuraava veto on helppo, 4 pelin jälkeen tilanteen ollessa 2-2 panos palautuu takaisin.

Vedonlyöntivihje: - Vachier-Lagrave Maxime - Ding Liren, voittaja 4 pelin jälkeen, tasapeliä ei oteta huomioon - peliaika päättynyt

kohde
Vachier-Lagrave Maxime - Ding Liren, voittaja 4 pelin jälkeen, tasapeliä ei oteta huomioon
veto
Ding Liren
kerroin
2.400 (unibet)
panos
5 yks.

Push: +0.00 yks.


Eikä viitsi sivuuttaa huomista CS:ääkään! Kiitos ENCE! Jamppi signattiin pelaamaan pelit, joihin voi osallistua (VAC-banni). Xseven hoitaa toistaiseksi muut, kuten tämän ESL road to Rio matsin. Paras asia koko hässäkässä on kuitenkin Allun saaminen pois IGL tontilta. Toivon tämän tarkoittavan mm. harakirien loppumista ja kenties jonkinlaista hyvän nöyryyden osoittamista. Vaikutuksia tästä kaikesta voidaan arpoa vaikka mihin suuntaan. Fakta on kuitenkin se, että joukkueen perustekeminen parani jo ESL turnaukseen ja eriä voiteltiin paremmilta tiimeiltä. Fnatic hoiti ESL himaan, kyllä. Voitto ei tullut kuitenkaan helpolla ja joukkue runnasi paremmin kuin olisi pitänyt. Nopea lasku tämän vuoden matseista osoittaa myös Fnaticin bo3 pelien päättyneen kahdeksan kertaa 2-0 tuloksiin 2-1 ollessa taululla kymmenen kertaa. Ottaen huomioon nämä, odotan matsista tiukkaa ja ratkaisua haetaan useammin kolmannesta kartasta, vaikka pientä lisäriskiä 2-0 on annettava muutoksista. En ole myöskään niin sekaisin, että uskaltaisin lyödä ENCEä ennen kuin minulle todistetaan mappoolin olevan paremmassa hapessa. Seuraavan vedon otan kuitenkin mielelläni:

Vedonlyöntivihje: - ENCE - fnatic - peliaika päättynyt

kohde
ENCE - fnatic
veto
Yli 2.5 karttaa
kerroin
2.500 (coolbet)
panos
3.5 yks.

Huti: -3.50 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 8.50, palautukset 5.00, tulos -3.50 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Tunksutin
Jäsen
Viestit: 32
Liittynyt: 24.03.2020, 12:33

Tuotto: +3.62 yks.

Palautus%: 102.24%

Panosten ka: 2.49 yks.

Vetoja: 65

Pisteitä: 64

Re: Tunksuttimen Esport-tipsipalsta

Viesti Kirjoittaja Tunksutin »

Luotetaan Hereticsin mappoolin olevan siinä edellä mainitussa paremmassa hapessa. Ence bannaa vertigon, Mirage ja Overpassin jäädessä pooliin (muunmuassa). Heretics bannaa trainin, joka on ainoa kartta missä ENCE:llä tähän tietoon olisi selvää etua. Heretics pystyy haastamaan Enceä kaikissa kolmessa pelatussa mapissa ja ENCE:lle oletettu etu pysyy pienenä.

Vedonlyöntivihje: - Heretics - ENCE - peliaika päättynyt

kohde
Heretics - ENCE
veto
Heretics
kerroin
2.850 (coolbet)
panos
4 yks.

Osuma! +7.40 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Tunksutin
Jäsen
Viestit: 32
Liittynyt: 24.03.2020, 12:33

Tuotto: +3.62 yks.

Palautus%: 102.24%

Panosten ka: 2.49 yks.

Vetoja: 65

Pisteitä: 64

Re: Tunksuttimen Esport-tipsipalsta

Viesti Kirjoittaja Tunksutin »

Hyvä ENCE! Sehän näytti jo peliltä. Ensimmäistä betsiä saatiin katua, toivottavasti toista myös :)

Shakissa pelikohtaiset kertoimet avautuivat jo vinkattuun Maximen ja Dingin peliin. Napataan makein kiinni. Maximen häviöt nopeilla ajoilla mustilla väreillä 18,25% (32 peliä). Dingin voitot valkeilla nopeissa 44% (25 peliä). Ding pelaa toisen pelin valkeilla ja kakkospelin Dingin voittoon annettu kerroin riittää minulle! Nelospeliin tarjolla sama, mutta tilanne on eri. Jomman kumman johtaessa tasapeli kelpaa lopputulokseksi johdossa olevalle, joten helposti rauha löytyy. Myös jos peli on tasan 1,5 - 1,5 ei riskejä tarvitse ottaa loputtomasti vaan hyväksytään tuleva armageddon suosiolla = tasapeli odottama kasvaa tilanteesta riippuen. Toisessa pelissä tätä ongelmaa ei yhtä korostetusti ole. Koitin ottaa jokusen matsin noista yllä mainituista tuloksista pois, mikäli pelitilanteet olivat painottuneita esim. tasapeliin, mutta pienen otannan lisäksi virhemarginaalia löytyy varmasti, koska pelejä ei pelata koskaan tyhjiössä (turnaustilanne vaikuttaa riskinottojen halukkuuteen). Vaikka veto siis näyttää superhyvältä, otetaan shottia vähän maltillisemmin.

Vedonlyöntivihje: - Maxime Vachier-Lagrave - Ding Liren. Game 2 winner - peliaika päättynyt

kohde
Maxime Vachier-Lagrave - Ding Liren. Game 2 winner
veto
Ding Liren
kerroin
4.300 (coolbet)
panos
2.75 yks.

Huti: -2.75 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Tunksutin
Jäsen
Viestit: 32
Liittynyt: 24.03.2020, 12:33

Tuotto: +3.62 yks.

Palautus%: 102.24%

Panosten ka: 2.49 yks.

Vetoja: 65

Pisteitä: 64

Re: Tunksuttimen Esport-tipsipalsta

Viesti Kirjoittaja Tunksutin »

Shakista löytyy taas älytön kohde. Tasatilanteen jälkeinen armageddon peli on about flippi, vaikka olisikin hiukan Nakamuralle parempi. Nepo on pelannut hyvin ja Hikarun mustan värien kokeilut eivät ole ainakaan itseäni vakuuttaneet.

Vedonlyöntivihje: - Hikaru Nakamura - Ian Nepomniachtchi (2-way winner) - peliaika päättynyt

kohde
Hikaru Nakamura - Ian Nepomniachtchi (2-way winner)
veto
Ian Nepomniachtchi
kerroin
3.400 (coolbet)
panos
5 yks.

Huti: -5.00 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Tunksutin
Jäsen
Viestit: 32
Liittynyt: 24.03.2020, 12:33

Tuotto: +3.62 yks.

Palautus%: 102.24%

Panosten ka: 2.49 yks.

Vetoja: 65

Pisteitä: 64

Re: Tunksuttimen Esport-tipsipalsta

Viesti Kirjoittaja Tunksutin »

Viimeisiä viedään shakin osalta ja coolille tupsahti jo viimeiset "runkosarjan" pelit. Molemmat menettäneet mahdollisuutensa jatkopaikkaan, joten uskon aliressulla olevan enemmän motii pelailla ja ottaa Nepon päänahka. Molempien siirtotarkkuus on myös jättänyt toivomisen varaa, joten matsi voi mennä miten päin tahansa.

Vedonlyöntivihje: - Ian Nepomniachtchi - Firouzja Alireza (match winner 2-way) - peliaika päättynyt

kohde
Ian Nepomniachtchi - Firouzja Alireza (match winner 2-way)
veto
Firouzja Alireza
kerroin
3.200 (coolbet)
panos
3.5 yks.

Huti: -3.50 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Tunksutin
Jäsen
Viestit: 32
Liittynyt: 24.03.2020, 12:33

Tuotto: +3.62 yks.

Palautus%: 102.24%

Panosten ka: 2.49 yks.

Vetoja: 65

Pisteitä: 64

Re: Tunksuttimen Esport-tipsipalsta

Viesti Kirjoittaja Tunksutin »

Vedetään vielä viimeiset shakista, semi-finaali käynnissä ja maailmanmestarin valkeille ei anneta rispektiä. Magnus hassutteli Dingiä vastaan alkupelien vikat pelit ja pelaili mitä sattuu. Ei varmasti pöljäile enää näissä peleissä, joilla on merkitystä. Carlsen on ylipelannut vastustajansa lähes jokaisessa valkeilla pelaamillaan pelissä, jota vasten kerroin 1 ja 3 peleihin on mukava

Vedonlyöntivihje: - Magnus Carlsen - Ding Liren, Game 1 - peliaika päättynyt

kohde
Magnus Carlsen - Ding Liren, Game 1
veto
Magnus Carlsen
kerroin
3.100 (coolbet)
panos
3.5 yks.

Huti: -3.50 yks.

Vedonlyöntivihje: - Magnus Carlsen - Ding Liren, Game 3 - peliaika päättynyt

kohde
Magnus Carlsen - Ding Liren, Game 3
veto
Magnus Carlsen
kerroin
3.100 (coolbet)
panos
3.5 yks.

Osuma! +7.35 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 7.00, palautukset 10.85, tulos +3.85 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Tunksutin
Jäsen
Viestit: 32
Liittynyt: 24.03.2020, 12:33

Tuotto: +3.62 yks.

Palautus%: 102.24%

Panosten ka: 2.49 yks.

Vetoja: 65

Pisteitä: 64

Re: Tunksuttimen Esport-tipsipalsta

Viesti Kirjoittaja Tunksutin »

Ja homma jatkuu about samana, joten vielä Magnukselle finaaliin sama kuin edellisessä betsissä. Hikaru voi pelata myös 1. d4:ää vastaan samaa systeemiä, jota on nähty läpi turnauksen. Tämä ei toiminut matsissa numero 1, ja epäilen toimivuutta myös tässä. Hikaru laskeskelee varmaan samoin ja epäilen, että avaus vaihtuu

Vedonlyöntivihje: - Magnus Carlsen - Hikaru Nakamura, Game 1 - peliaika päättynyt

kohde
Magnus Carlsen - Hikaru Nakamura, Game 1
veto
Magnus Carlsen
kerroin
3.000 (coolbet)
panos
3 yks.

Osuma! +6.00 yks.

Vedonlyöntivihje: - Magnus Carlsen - Hikaru Nakamura, Game 3 - peliaika päättynyt

kohde
Magnus Carlsen - Hikaru Nakamura, Game 3
veto
Magnus Carlsen
kerroin
3.000 (coolbet)
panos
3 yks.

Osuma! +6.00 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 6.00, palautukset 18.00, tulos +12.00 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Tunksutin
Jäsen
Viestit: 32
Liittynyt: 24.03.2020, 12:33

Tuotto: +3.62 yks.

Palautus%: 102.24%

Panosten ka: 2.49 yks.

Vetoja: 65

Pisteitä: 64

Re: Tunksuttimen Esport-tipsipalsta

Viesti Kirjoittaja Tunksutin »

Noniin! Se näyttää siltä, että tämä alkaa kääntyä näissä koronoissa shakin puolelle, on nimittäin jatkuvasti niin hyvää turnausta tarjolla. Tänään alkaa seuraava maailmanmestarin enemmän tai vähemmän masinoima Lindoresin shakkiturnaus tutuilla nopeilla ajoilla (peliaika: 10min/ peli + 15sek jokaisen siirron jälkeen kelloo lisää = 15 sekunnin inkrementti).

Aloitetaan jokerilla! Magnus on vetänyt Londonin (valkea pelaa tyyliin d4 + Rf3 + Lf4) tyyppiasemia. Ensimmäisellä kierroksella vastaan asettuu aktiivisesta pelistään tuttu Grischuk. 1.e4 siirtoon voi lävähdellä sisilialaista vastaan, joten jos Magnus haluaa jonkinlaista grindaus-suunnitelmaa toteuttaa olisi Londoni vaihtoehtona. Tähän voi päästä 1. d4 ja 1. Rf3 siirroilla ja joustavuutensa puolesta Magnus saattaa helposti ratsunsa f3 ruutuun ensimmäisessä siirrossa lipsauttaa yrityksenä päästä edellä mainittuihin asemiin.

Vedonlyöntivihje: - Magnus Carlsen - Alexander Grischuk, valkean ensimmäinen siirto - peliaika päättynyt

kohde
Magnus Carlsen - Alexander Grischuk, valkean ensimmäinen siirto
veto
1. Rf3
kerroin
41.000 (unibet)
panos
0.33 yks.

Huti: -0.33 yks.

Nakamura on ollut hyvässä lennossa onlinessa pelatuissa nopeissa. Valkeat erityisesti on napsuneet mukavasti. En itse luota Sergeihin tätä fieldiä vastaan. pienellä 2019-2020 otoksella Hikaru häviää sen 16% peleistään nopeassa ja pääosa näistä tappioista tulee mustilla väreillä. Sergei ei ole mikään pistelinko mustillaan muutenkaan, joten epäilen pelin päättyvän mustan voittoon maksimissa 10% ajasta. Jos Sergein "oikeaa" kerrointa kuvitellaan 9-10 kohdalle betsi saadaan jo positiiviselle puolelle nykyisiä kerroinlinjoja katsomalla (cool + uni). Hikaru on voittanut peleistään 35-36% samalla otannalla. Tässä luvussa on siis pelit sekä valkeilla, että mustilla. Valkeilla voittoja on oltava enemmän kuin 35-36% ja ottaen huomioon vielä epäuskoni Sergeitä kohtaan, haistelen kerroinlinjan olevan eniten väärässä Nakamuran suunnassa ja veto painuu selkeäksi betiksi.

Vedonlyöntivihje: - Hikaru Nakamura - Segey Karjakin - peliaika päättynyt

kohde
Hikaru Nakamura - Segey Karjakin
veto
Hikaru Nakamura
kerroin
2.750 (unibet)
panos
1.5 yks.

Osuma! +2.62 yks.

ja editoidaan vielä edellä mainitun kaltaisista syistä toinen Hikarun peli. Nopeilla ajoilla tämän parivaljakon siirtotarkkuudesta ei voi puhua edes samassa lauseessa:

Vedonlyöntivihje: - Hikaru Nakamura - Alireza Firouzja - peliaika päättynyt

kohde
Hikaru Nakamura - Alireza Firouzja
veto
Hikaru Nakamura
kerroin
2.950 (unibet)
panos
2 yks.

Osuma! +3.90 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 3.83, palautukset 10.03, tulos +6.20 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin