Tänään on 21.07.2019, 06:03.

Veikkausyhtiöt syksyllä 2018

Keskustelua kertoimentarjoajista sekä rahaliikenteestä.
Vastaa Viestiin
Muikkuz
Jäsen
Viestit: 116
Liittynyt: 20.05.2016, 01:31
Pisteitä: 351
Paikkakunta: Oulu

Veikkausyhtiöt syksyllä 2018

Viesti Kirjoittaja Muikkuz »

Paljon on sivustolla tietoa yhtiöistä, mutta läheskään kaikki tieto ei ole ajantasaista. Lisäksi tieto on sirpaleisena eri paikoissa ja kaiken maailman aprillipiloja seassa... Aattelin, että vois olla parempi laittaa tämänhetkinen tilanne eri yhtiöistä saman ketjun alle.

Mielestäni yhtiö on rekisteröitymisen arvoinen, jos sieltä joko heruu bonus tai siellä on hyviä kohteita tarjolla, ja ennen kaikkea sieltä saa kotiutettua mahdolliset voittonsa ulos. Panosrajat sitten tulee, jos on tullakseen, mutta sillehän ei voi mitään.
Tässä lista yhtiöistä, joissa itselläni on homma toiminut. Toivottavasti tästä listauksesta on jotain hyötyä sellaiselle veikkaajalle, jolla ei ole kyseisessä yhtiössä vielä tiliä.

1.
Pinnacle, Sbobet, Matchbook, Sportmarket
Matchbook on vedonlyöntipörssi, jossa alhaisemmat komissiot kuin Betfairilla mutta kaiketi kapeampi tarjonta.
Sportmarket: (Onko bet broker suomeksi vedonvälittäjä?) Sportmarketin kautta voi veikata yhdellä tilillä muihin yhtiöihin, kuten Pinnacle, Sbobet ja Matchbook, hyödyntäen parhaan tarjolla olevan kertoimen. Tätä kautta myös komissio Matchookille taitaa olla pienempi kuin Matchbookilla suoraan veikattuna, mutta Sportmarketin kautta ei voi laittaa Matchbookille tarjousta vetämään. Tästä paikasta en tiennyt reilu vuosi sitten mitään! Iso miinus, että snookeria ei ole valikoimassa.
2.
Coolbet ja Olybet
Ehdottomasti suositeltavia paikkoja, jotka toisinaan omilla linjoillaan kertoimien kanssa. Coolbetillä mielekäs tuplaus- ja triplauskisa joka viikko.
3.
Nordicbet, Betsson, Betsafe
Keskenään samaa ryhmää. Suosittelen lämpimästi! Itselläni 2e voittoraja kahteen jälkimmäiseen eikä manuaalisen tarkistelun mahdollisuutta. Mutta Nordicbetille sentään 12e voittoraja, ja sillon tällöin menee viiskymppinenkin jääkiekkoon sisään. Lähinnä käytössä harrastelumielessä ilmaisvetojen takia. Törkeän hyviä snookerkohteita!
4.
Unibet, MrGreen, Leovegas
Ihan suolestahan nämä paikat on, mutta aloitusbonus tulee, veikata voi jonkin kerran hyvillä kertoimilla ja kotiutus onnistuu. Eli alkukriteereillä suositeltavia paikkoja!
Oliko tätä samaa ryhmää vielä Paf, 888Sport ja joku 32Red? Paffista ja 888Sportista minulla ei ole viimeaikaisia kokemuksia ja 32Redistä haluaisin ehdottomasti kuulla kokemuksia.
5.
Bethard, SuomiVegas, Scandibet, Betive, Toto2, NightRush, Fastbet
Samaa Bethardin ryhmää. Kertoimet hyvällä tasolla. Isoja jalkapallosarjoja voi veikata isommillakin panoksilla. Snookervetoja ei valitettavasti niin isosti. Nämä paikat ei kaiketi ole verovapaita. Jos ei ole tiliä vielä näissä, niin suosittelen harkitsemaan asiaa. Luulisin, että nytkin on yhteensä 7x100e bonusrahoja tarjolla.
6.
Comeon, Mobilebet, Netbet, Redbet, Betser, 10Bet, Betfinal
Keskenään aika pitkälti samat kertoimet. Betfinalin kanssa ollut ylikerroinlaisilla ongelmia, mutta minulle tuli sekä panosrajat että kotiutus vikkelästi. Tämän yhtiön kanssa kannattanee odotella, mitä tapahtuu, ennenkuin rupeaa tiliä tekemään. Snookerin livekohteet täsmälleen samoja kuin Bethardin ryhmälläkin.
7.
Seuraavista on tuoreita kokemuksia, mutta ne eivät täytä vielä suosituksen kriteereitä.
RoyRichie, MrWin: Bonukset tulivat tilille, mutta hävisin vetoni, joten ei kokemusta kotiutusten luotettavuudesta.
18Bet: Oli alusta alkaen reilun kympin panosrajat, joten keskeytin bonuksen. Tämä paikka oli minulle pettymys.
Youwin: Ei hyväksy enää suomalaisia.
8.
Seuraavista paikoista olen kotiuttanut rahani onnistuneesti pois vuonna 2017, joten niistä minulla ei ole ajankohtaista tietoa.
5Dimes, BetOnline: Näihin paikkoihin ei voi nykyisin tallettaa Visa-luottokortilla enkä oikein jaksaisi kikkailla sähköisten tilien tai bitcoinien kanssa. Taisi olla 5Dimes, josta piti kotiuttaa rahat bitcoineina. Onnistui kyllä sekin.
Marathonbet: Kotiutus hoitui moitteetta sen jälkeen, kun panosrajat iskivät.
Expekt, BetClic: Keskenään samat kertoimet. Oli ihan mielekästä veikata 50e panosrajoilla, mutta kun alensivat ne 5 euroon, niin innostus loppui.
William Hill: Muistaakseni loistavia yksittäisiä kertoimia ja pienet panosrajat
Tonybet, BetOlimp, Dafabet, SuperLenny: Koitiutukset tulivat perille panosrajojen iskettyä.

Että näin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 39. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Muikkuz
Jäsen
Viestit: 116
Liittynyt: 20.05.2016, 01:31
Pisteitä: 351
Paikkakunta: Oulu

Re: Veikkausyhtiöt syksyllä 2018

Viesti Kirjoittaja Muikkuz »

Tulinpa iloiselle mielelle, kun tuo edellinen kirjoitus oli noin tykätty!
Toivottavasti tähän ketjuun tulee vastauksia muiltakin. Esimerkiksi Ylikertoimenkin mainostama 1XBet kiinnostaa ja epäilyttää minua suuresti. Onko Greek luotettava paikka? Oddsportalissakin on iso läjä yhtiöitä, joista en tiedä yhtään mitään. Se, että yhtiö on Oddsportalin listalla, ei kerro yhtiöstä vielä yhtään mitään. Siellähän olis Surebets-välilehden alla "varmaa" rahaa tarjolla jos jonkinlaisesta yhtiöstä, jos vain uskaltaisi. Jos joku on niitä kahlannut läpi, niin jo sellainenkin tieto, että hyväksyykö pulju suomalaisia vai ei, varmasti säästäisi monen sellaisen veikkailijan aikaa, jotka ovat aikeissa kahlata saman viidakon läpi.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


The M
Jäsen
Viestit: 165
Liittynyt: 25.04.2003, 17:20

Tuotto: -5.00 yks.

Palautus%: 0.00%

Panosten ka: 2.50 yks.

Vetoja: 2

Pisteitä: 59
Paikkakunta: Jyväskylä

Re: Veikkausyhtiöt syksyllä 2018

Viesti Kirjoittaja The M »

Monta vuotta olen Greekille pelaillu, eikä mitään ongelmia ole ollut. Rahansiirrot ovat hoituneet nopeasti ja luotettavasti. Aspan toimivuudesta ei ole mitään mielikuvaa, kun sille ei ole tainnut missään vaiheessa olla tarvetta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Panos 0.30€ -> Your stake exceeds our stake limits
Panos 0.29€ -> Your stake is lower than our limits
- Betway palvelee voittavaa pelaajaa.

Minikommentit

25.09.2018 12:29 <Muikkuz> Kiitoksia vastauksesta! Pitääpä tutkailla tuota paikkaa. Snookerkohteita ei

25.09.2018 12:29 <Muikkuz> näköjään ole tarjolla vaikka valikosta sellainenkin laji löytyy.


E.Clipperton
Jäsen
Viestit: 536
Liittynyt: 26.11.2014, 15:57

Tuotto: +28.76 yks.

Palautus%: 101.31%

Panosten ka: 3.78 yks.

Vetoja: 580

Pisteitä: 892

Re: Veikkausyhtiöt syksyllä 2018

Viesti Kirjoittaja E.Clipperton »

Kaippa pari sanaa hyvä sanoa myös bet365:stä.

Todennäköisesti limitoivista bookkereista arvokkain tili omistaa ilman limittejä. On vähän mysteeri miksi toiset saa lyödä ja toiset ei, mutta ainakaan ei kannata tuhlata tiliään mihinkään pikkusarjojen / lajien isoihin kerroinvirheisiin pienillä panoksilla.

Aloittessani vedonlyöntiä meinasin jättää kokonaan avaamatta tiliä, kun ajattelin, että limittien kans menee vaan hermo heti. Olisi ollut valtava virhe. Kokemuksesta innostuneena kahlasin läpi noita Nordicbettejä sun muita ja niiden kanssa sitten se hermo tosiaan menikin and then some.

Coolbetille myös suositus.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 5. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Juhhhha
Jäsen
Viestit: 2
Liittynyt: 12.11.2018, 15:41
Pisteitä: 0

Re: Veikkausyhtiöt syksyllä 2018

Viesti Kirjoittaja Juhhhha »

888Sportilla pelaaminen on sujuvaa ja sukkelaa mutta kotiutuksen tekeminen onkin sitten eri juttu. 5-8päivää ja itsellä menossa nyt 7päivä eikä vieläkään kotiutunut.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Vedonvälittäjät & Rahaliikenne”