Tänään on 08.03.2021, 14:00.

Confederations Cup 2017

Keskustelua jalkapallosta.
Vastaa Viestiin
Tornado
Avatar
Jäsen
Viestit: 3905
Liittynyt: 23.02.2006, 12:59

Tuotto: +38.00 yks.

Palautus%: 100.21%

Panosten ka: 3.67 yks.

Vetoja: 4985

Pisteitä: 3453

Confederations Cup 2017

Viesti Kirjoittaja Tornado »

Kai tällekin höntsälle voi avata topikin, jotta saadaan mahdollista keskustelua yhden topikin alle. Turnaus ei toki ole arvostettu, mutta pelit näkyy ylellä ja varmasti jotain valuevetojakin turnauksen aikana saatavissa. Lähtökohtaisesti uskon, että mukana olevat joukkueet ovat ihan 100% tosissaan mukana. Tuskin Saksakaan lähettäisi raskaan kauden jälkeen miehiä joita ei kiinnosta. Lisäksi turnaus toimii valmistavana turnauksena ensi vuoden mm-kisoja varten. Todennäköisesti moni tässäkin pelaavista joukkueista siellä näkyy.

Kisat avataan tänään luonnollisesti kisaisännän eli Venäjän ottelulla, vastassa Uusi-Seelanti. Venäjän joukkue koostuu luonnollisesti täysin Venäjällä pelaavista pelaajista. Em-kisat päättyi katastrofiin ja viimeinen ottelu kuvasi hyvin Venäjän koko kisoja, 0-3 turpaan Walesilta. Venäjän uusi valmentaja on pistänyt paletin täysin uusiksi. Valmistavassa harkkamatsissa Chileä vastaan oli vain neljä samaa pelaajaa kuin Wales-ottelussa. Cherchesov on muovaamassa joukkueesta ilmeisesti vastaiskujoukkuetta peluutuksen ja harkkapelien tilastojen perusteella. Joukkue antaa ilomielin pallonhallinnan vastustajalle. Chileä vastaan joukkue lähti ainakin nimellisesti puolustamaan viidellä miehellä. Toisaalta se on mielestäni tällä hetkellä myös Venäjän vahvuus, sillä kansainvälisen tason pelintekijää ei mielestäni joukkueelta löydy. Maalinteko on paljon Smolovin harteilla, mutta näytöt kv-peleistä on vielä heikot vaikka omassa liigassa osuukin.

Uusi-Seelanti onkin sitten koottu eri liigoista, pääosin Australian liigasta. Joukkueen ykköstähti lienee kuitenkin Leedsin Chris Wood, jonka harteilla maalinteko on about 100%. Taktiikasta kannattaa tuskin jauhaa sen enempää, sillä joukkue lähtee jokaiseen otteluun isona altavastaajana taistelemaan suurinumeroista tappiota vastaan. Harkkapelit eivät kuitenkaan ole menneet hullummin, mutta maalinteko on aikamoista tervaa ja ylipäätään hyökkäyksiin pääseminen, jotka päättyisivät maalipaikkaan tai laukauksiin hyvästä paikasta, on hyvin, hyvin vaikeaa. Todennäköiesti näitä tulee 1 per matsi, jos sitäkään. Lähtökohtaisesti melko under-tiimi, sillä maalia joukkue tulee tuskin näissä kisoissa tekemään. Ei ainakaan pelitilanteesta.

Avausottelut on aina haastavia ja tämän hetken Venäjän on vaikea rikkoa jopa Uuden-Seelannin kaltaisten jämäjoukkueiden busseja. Keskikentältä ei löydy luovuutta tarpeeksi paukuttamaan suuria numeroita vaikka kärjessä on Smolovin kaltaisia miehiä. Lisäksi Venäjälle aivan eri tason vastus kuin aiemmat Belgia, Chile yms, joten mielenkintoista nähdä miten peli lähtee tänään käyntiin.

Venäjä hoitanee pelin, mutta tuskin suurinumeroisesti, enemmän nihkeä 1-0. Itselleni maistuu under aika hyvin, 2-0 Venäjälle on aika lailla game over US:n tasoituksille, koska maalinteko on niin heikkoa.

Vedonlyöntivihje: - Venäjä-Uusi-Seelanti - peliaika päättynyt

kohde
Venäjä-Uusi-Seelanti
veto
U2.75
kerroin
1.763 (Pinnacle)
panos
4 yks.

Osuma! +3.05 yks.raja 1.67

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 6. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


jola
Jäsen
Viestit: 1825
Liittynyt: 02.11.2014, 23:09

Tuotto: +93.69 yks.

Palautus%: 101.24%

Panosten ka: 2.13 yks.

Vetoja: 3546

Pisteitä: 751

Re: Confederations Cup 2017

Viesti Kirjoittaja jola »

Vedonlyöntivihje: - Confederations Cup 2017 - Venäjä - Uusi-Seelanti - peliaika päättynyt

kohde
Venäjä - Uusi-Seelanti
veto
Uusi Seelanti +1,5
kerroin
1.990 (Pinnacle)
panos
2 yks.
raja
1.923
todennäköisyysarvio
arvio 52%

Huti: -2.00 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Tornado
Avatar
Jäsen
Viestit: 3905
Liittynyt: 23.02.2006, 12:59

Tuotto: +38.00 yks.

Palautus%: 100.21%

Panosten ka: 3.67 yks.

Vetoja: 4985

Pisteitä: 3453

Re: Confederations Cup 2017

Viesti Kirjoittaja Tornado »

Pari-kolme maaliviivapelastusta, yksi tolppa, yksi viheltämättä jäänyt rankkari ja yksi hylätty paitsiomaali = helpolla underi kotiin. Noh, Uuden-Seelannin bussin takaa löytyikin yllättävän paljon tilaa. Ekalla puoliajalla useampi melkein läpiajo ja lopulta sellaista tuli maalikin. Hyvin rohkeasti Uusi-Seelanti näköjään nousee hyökkäyksiin eikä puolustakaan niin syvältä bussittaen kuten oletin. Nopeudessa ei pärjää tuo puolustus yhtään, Portugali voi tehdä rumaa jälkeä. Maalivahti oli myös aika epävarman oloinen parin huippupelastuksen ohella.

Huomisista jotain:

Kuten yk:n ennakossa todettiin, Portugali pelaa lähes samalla joukkueella kuin em-kisoissa ja on varmasti jalkapalloa seuraaville tuttu. Joukkue lähtee siis varmasti hakemaan tästä voittoa supervireisen Ronaldon kanssa. Itse olin em-kisoissa hyvin skeptinen Portugalin suhteen, mutta lopulta Santoksen tulospallo toi mestaruuden. Todennäköisesti samalla sapluunalla lähdetään näissäkin kisoissa. Portugali oli erittäin under koko kisojen ajan, vain yksi overi ja sekin kummallinen 3-3 tasuri Unkaria vastaan. Portugali onnistui aika hyvin jäädyttämään joukkueen kuin joukkueen, pudotuspeleissä omiin vain 1 maali.

Sen karsinnoista on vaikea vetää johtopäätöksiä, kun vastustajat on pääosin rupusakkeja. Tällä hetkellä joukkue onkin voittanut Hondurasin kanssa pelattua tasuria lukuunottamatta kaikki pelinsä. Harkkamatseissa se on hävinnyt Kroatialle 1-2 ja voittanut Islannin 1-0 ja Irlannin 3-1. Kauhean paljon Meksikoa ei ole tullut nähtyä sitten Copa American 2015. Osorion alla vain muutama tappio, mutta valitettavasti vastustajien taso on hyvin heikkoa suurempien johtopäätösten tekemiseen. Samoin maalimäärien suhteen on vaikea arvioida miten joukkue tulee pelaamaan, kun ystävyysotteluillekaan ei ihan hirveästi voi antaa painoarvoa.

Meksiko on selvästi Portugalia jäljessä näissä kisoissa. Portugali hyvin yhtenäinen, koska se on pelannut kutakuinkin samoilla pelaajilla parit karsinnat ja yhdet kisat. Eiköhän viime kesän trendi jatku ja Portugali pelaa tarkkaa tulospalloa, jossa Ronaldo käy tuikkaamassa voittomaalit sisään. Sideseihin ei tässä kyllä saa peliä nykyisillä kertoimilla, mutta underi maistuu ihan ok.

Vedonlyöntivihje: - Portugali-Meksiko - peliaika päättynyt

kohde
Portugali-Meksiko
veto
U2.25
kerroin
1.877 (Pinnacle)
panos
4 yks.

Huti: -4.00 yks.Chile on saanut kaksi tähteään Vidalin ja Sanchezin mukaan, joka on joukkueelle elintärkeää, molemmat tehneet MM 2018 -karsinnoissa paljon maaleja ja ilman heitä joukkue olisi kaukana jatkopaikasta. Chilen peliesitykset varsinkin vieraissa olleet todella huonoja, kotona peli ollut ihan hyvää. Peli rakentuu siis Vidalin ja Sanchezin ympärille. Vidalilla ihan peruskausi, mutta Sanchez oli melkoisissa liekeissä, ja näissäkin kisoissa voidaan odottaa huikeita otteita. Chilellä on ollut viime aikoina vaikeuksia pitää omaa päätä puhtaana ja toisaalta maalintekovoimaa löytyy kivasti. Itselläni lähtökohtaisesti overiin taipuva joukkue, toki ei ihan samalla tapaa kuin Bielsan aikoihin.

Kamerunilla suunnilleen sama joukkue mitä Afrikan kisoissakin. Puolustus on varsinkin hyvin heikko paperilla. Tähän puolustukseen itselläni ei ole mitään luottoa, se rakentuu pääasiassa Tsekin, Ranskan Ligue 2, MLS:n ja Belgian liigan pelaajista. Keskikenttä on ihan ok Moukandjon johdolla. Hyökkäyksessä tunnetuin lienee finaalinkin ratkaissut Aboubakar. Muuten varsin keskinkertaista, jos edes sitä. Tasoero Afrikan cupin ja Euroopan / E/V-amerikan joukkueita vastaan on huima. Itselläni Kamerun on kutakuinkin Australian tasoinen.

Chilellä kieltämättä heikompi jakso meneillään, mutta Kamerunin tasoinen joukkue pitäisi kyllä kaatua useammalla maalilla. Kamerunin keskikenttä ja hyökkäys ei ole ihan toivotan ja kun huomioidaan Chilen puolustusongelmat, niin overikin pitäisi riittää kevyesti. Aika underia Kamerun pelaili Afrikan kisoissa, mutta toisaalta Chilen tasoisia hyökkäyksiä (Vidal+Sanchez) siellä ei montaa ole.

Vedonlyöntivihje: - Chile-Kamerun - peliaika päättynyt

kohde
Chile-Kamerun
veto
Chile -1
kerroin
2.010 (Pinnacle)
panos
3.5 yks.

raja 1.83

Osuma! +3.53 yks.Vedonlyöntivihje: - Chile-Kamerun - peliaika päättynyt

kohde
Chile-Kamerun
veto
O2.25
kerroin
1.833 (Pinnacle)
panos
5 yks.

raja 1.70

Puoliksi huti: -2.50 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 12.50, palautukset 9.53, tulos -2.97 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Tornado
Avatar
Jäsen
Viestit: 3905
Liittynyt: 23.02.2006, 12:59

Tuotto: +38.00 yks.

Palautus%: 100.21%

Panosten ka: 3.67 yks.

Vetoja: 4985

Pisteitä: 3453

Re: Confederations Cup 2017

Viesti Kirjoittaja Tornado »

Mielenkiintoiset matsit tänään ja lisäksi saatiin näytteitä uudesta videotarkistuksesta. Itse olen pikkuisen veivannut moaa alaspäin tuon videotarkistuksen johdosta näihin kisoihin, mutta ehkä sitä voisi jopa hieman vielä vähentää. Pienet paitsiot voidaan nyt jälkikäteen tarkastaa videolta, ja niitähän tulee futiksessa todella paljon. Kehittämistä systeemi vielä vaatii.

Portugali ja Meksiko olivat molemmat hyviä. Portugali ei yhtä hyvä puolustamaan kuin EM-kisoissa, mutta loi rutkasti paikkoja Meksikoa vastaan. Meksikon muutama nimimies mm. Vela oli todella hyvässä vireessä. Molemmat vaikuttavat melko nopeilta joukkueilta ja yhden pelin perusteella tuntuvasti Venäjää monipuolisempi joukkue hyökkäyssuuntaan. Venäjällä tulee kyllä tiukkaa päästä jatkoon tästä lohkosta, jos molemmat pelaavat samalla tasolla.

Chile oli ekan puoliajan odotetun hyvä ja loi maalipaikkoja useampaan maalin. Ilman Sanchezia aloittanut Chile kuitenkin möhli paikkansa toistuvasti, kunnes 45+1 Vargas iski maalin, joka tarkistuksen kautta hylättiin. Tuo taisi vaikuttaa aikalailla joukkueeseen, sillä toiselle puoliajalle Chilen pelin taso putosi selvästi. Sanchezin tultua kentälle Chile alkoi piristyi ja mies alustikin 1-0 maalin ja oli mukana myös toisessa. Myös Valencian laadukkaat kulmat/keskitykset jäi mieleen, ensi pelissä avaukseen. Kamerun oli toisella puoliajalla hyvä, mutta kyllä joukkue on todella heikko hyökkäyssuuntaan ja varsinkin puolustus oli ensimmäisellä puoliajalla todella huonoa.Huomenna ainoassa pelissä on vastakkain Australia ja Saksan b-maajoukkue. Hyvin vaikea arvioida Saksan hyvin nuorta maajoukkuetta. Kauheasti eivät ole pelanneet yhdessä, mikä on Australialle pieni etu. Varsinkin kisojen avausottelussa. Australialla taas sama jengi ollut yhdessä pidempään ja karsinnat pelattu samalla joukkueella. Supertähtiä joukkueessa ei ole, tunnetuimpia edelleen mukana Tim Cahill. Erittäin mielenkiintoinen nimi on Jamie Maclaren, joka tehnyt komeita tehoja Australian liigassa, n. 50 peliin 40 maalia. Nyt mies sai sopimuksen Eurooppaan 2. bundesliigaan. Muuten joukkueessa on vain kolmosmaalivahti Australian liigasta. Seurojensa suhteen hyvin sekalainen seurakunta Aasian ja Euroopan liigoista, joskaan top 5 sarjoista ei ketään.

Hieman tuntuu, että Saksaa arvostetaan vain koska se on Saksa. Itse en ole kovin vakuuttunut tästä joukkueesta varsinkin pelituntuman ja kokemuksen puutteen vuoksi. Toki tuo A-joukkuuen kolmikko on suuri apu, mutta en usko, että riittää finaaliin asti. Avausottelu ei varmasti ole kovin helppo kokeneempaa ryhmää vastaan.

Vedonlyöntivihje: - Australia-Saksa - peliaika päättynyt

kohde
Australia-Saksa
veto
Australia +1.5
kerroin
1.735 (Pinnacle)
panos
3 yks.

Osuma! +2.21 yks.raja 1.64

Vedonlyöntivihje: - Australia-Saksa - peliaika päättynyt

kohde
Australia-Saksa
veto
Australia -0,5
kerroin
8.360 (Pinnacle)
panos
0.3 yks.

Huti: -0.30 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 3.30, palautukset 5.21, tulos +1.91 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Tornado
Avatar
Jäsen
Viestit: 3905
Liittynyt: 23.02.2006, 12:59

Tuotto: +38.00 yks.

Palautus%: 100.21%

Panosten ka: 3.67 yks.

Vetoja: 4985

Pisteitä: 3453

Re: Confederations Cup 2017

Viesti Kirjoittaja Tornado »

Tyhmää vetää eilen tuo. Markkinat puskee Saksaa.

Vedonlyöntivihje: - Australia-Saksa - peliaika päättynyt

kohde
Australia-Saksa
veto
Australia +1.5
kerroin
1.909 (Pinnacle)
panos
3.5 yks.

Osuma! +3.18 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


jola
Jäsen
Viestit: 1825
Liittynyt: 02.11.2014, 23:09

Tuotto: +93.69 yks.

Palautus%: 101.24%

Panosten ka: 2.13 yks.

Vetoja: 3546

Pisteitä: 751

Re: Confederations Cup 2017

Viesti Kirjoittaja jola »

Vedonlyöntivihje: - Confederence Cup 2017 - Australia-Saksa - peliaika päättynyt

kohde
Australia-Saksa
veto
Australia +1,5
kerroin
1.961 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
1.852
todennäköisyysarvio
arvio 54%

Osuma! +2.88 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Tornado
Avatar
Jäsen
Viestit: 3905
Liittynyt: 23.02.2006, 12:59

Tuotto: +38.00 yks.

Palautus%: 100.21%

Panosten ka: 3.67 yks.

Vetoja: 4985

Pisteitä: 3453

Re: Confederations Cup 2017

Viesti Kirjoittaja Tornado »

Eipä lähde Australia peruuttelemaan tähän otteluun, kolme suhteellisen hyökkäävää pelaajaa avauksessa ja totutusti kolme puolustajaa.

Vedonlyöntivihje: - Australia-Saksa - peliaika päättynyt

kohde
Australia-Saksa
veto
O2.75
kerroin
1.735 (Pinnacle)
panos
5 yks.

Osuma! +3.68 yks.raja 1.62

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Tornado
Avatar
Jäsen
Viestit: 3905
Liittynyt: 23.02.2006, 12:59

Tuotto: +38.00 yks.

Palautus%: 100.21%

Panosten ka: 3.67 yks.

Vetoja: 4985

Pisteitä: 3453

Re: Confederations Cup 2017

Viesti Kirjoittaja Tornado »

Venäjä oli ensimmäisessä pelissä hyvin hidas hyökkäyksiin lähdössä. Sellaista kv-tason pelintekijää ei vain tuossa joukkueessa ole, joka osaisi tehdä nopeita avaavia syöttöjä kovempia maita vastaan. Kertoo enemmän Uuden-Seelannin puolustamisesta kuin Venäjän hyvyydestä nuo lukuisat paikat. Kärkipelaajista Smolov oli toki hyvä, se kansainvälinen näyttö kuitenkin vielä puuttuu. Portugali oli taas samanlainen kuin em-kisoissa, kisojen avaus ehkä aavistuksen nihkeä. Tosin kaikki kunnia Meksikolle, sen todella nopeat hyökkäykset yllättivät toistuvasti Portugalin puolustuksen. Portugalin pelaaminen kulminoituu tietenkin paljon Ronaldoon. Tällä hetkellä Ronaldo on sellaisessa vireessä, että matsissa kuin matsissa kuin matsissa saa 1-2 vaarallista paikkaa, mutta poikkeuksena muinaisiin majupeleihin, hän myös luo 1-2 vaarallista paikkaa muille. Tuo 1-0 osuma oli osoitus Ronaldon pelisilmästä. Vuosikymmen sitten Ronaldo olisi tempaissut siitä kääntölaukauksen.

Todennäköisesti Portugali luovuttaa pallonhallinnan Venäjälle kuten Meksikollekkin. Toisaalta Venäjäkin pyrkinyt harkkapeleissä vastaiskupeliin, mutta ottanee kotijoukkueena hallinnan. Niillä hitailla hyökkäyksillä ei kyllä tehdä mitään Portugalia vastaan, joka osaa niitä puolustaa. Nopeudella Portugalin puolustusta voi rikkoa kuten Meksiko osoitti, mutta eväitä en näe Venäjällä siihen olevan. Ajoittain Venäjän puolustus sekoili ja menetteli palloja Uutta-Seelantia vastaan. Nyt vastus on ehkäpä kisojen kovin.

Portugali tässä heittämällä yli 50%, imo.

Vedonlyöntivihje: - Portugali-Venäjä - peliaika päättynyt

kohde
Portugali-Venäjä
veto
Portugali-0,5
kerroin
2.040 (Pinnacle)
panos
6 yks.

Osuma! +6.24 yks.raja 1.87

Meksiko tulee kyllä puhkomaan Uuden-Seelannin puolustuksen joka puolelta, jos pelaavat yhtään samalla tavalla kuin Venäjää vastaan. Joukkue oli selvästi huonompi mitä odotin.

Vedonlyöntivihje: - Meksiko-Uusi-Seelanti - peliaika päättynyt

kohde
Meksiko-Uusi-Seelanti
veto
Meksiko -2,25
kerroin
2.040 (Pinnacle)
panos
6 yks.

Huti: -6.00 yks.raja 1.80

Vihjeet yhteensä: panokset 12.00, palautukset 12.24, tulos +0.24 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

21.06.2017 09:02 <Diesel> Väärä pvm noissa vedoissa eikös ne pelata tänään?

21.06.2017 16:33 <Tornado> Ah juu näemmä.

21.06.2017 16:33 <Tornado> Nyt alkoivat rommailla.

21.06.2017 16:42 <Tornado> Eiku väärä linja.


Tornado
Avatar
Jäsen
Viestit: 3905
Liittynyt: 23.02.2006, 12:59

Tuotto: +38.00 yks.

Palautus%: 100.21%

Panosten ka: 3.67 yks.

Vetoja: 4985

Pisteitä: 3453

Re: Confederations Cup 2017

Viesti Kirjoittaja Tornado »

En kyllä vakuuttunut kovin paljon Saksan joukkueesta. Paikkoja loivat paljon, kun Australia pelasi tutusti avointa peliä. Oman pään pelaaminen ja maalivahtipeli ei kuitenkaan ollut yhtään varman oloista. Australialla oli ekassa maalissa toki onneakin. Todennäköisesti hyvin overeita pelejä jatkossakin. Chilen hyökkäyskalusto tulee kyllä tekemään tuhoja, jos Saksa ei paranna. En sano, että joukkue ei olisi motivoitunut, mutta kyllä tässä mennään Löwin projektina, jonka tarkoitus on saada nuorille pelaajille vyölle maajoukkuepelejä. EI vain riitä näitä kovempia vastaan (Chile, Portugali, Meksiko). Hyökkäyssuuntaan joukkue vaikutti hyvältä, viimeistely vain ontui.
Hyvin lähellä tasabookki tämä. Sanchez lienee nyt aloituksessa Chilellä.

Overi kelpaa erittäin hyvin.

Vedonlyöntivihje: - Saksa-Chile - peliaika päättynyt

kohde
Saksa-Chile
veto
O2.5
kerroin
1.600 (Veikkaus)
panos
7 yks.

Huti: -7.00 yks.raja 1.50

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

22.06.2017 17:14 <E.Clipperton> tämäkin kerroin seilannu eestaas, nyt pinnyllä 1.75

22.06.2017 22:56 <Tornado> joo aika hyvää sai mutta turpaan tuli siitäkin.


jola
Jäsen
Viestit: 1825
Liittynyt: 02.11.2014, 23:09

Tuotto: +93.69 yks.

Palautus%: 101.24%

Panosten ka: 2.13 yks.

Vetoja: 3546

Pisteitä: 751

Re: Confederations Cup 2017

Viesti Kirjoittaja jola »

Vedonlyöntivihje: - Confederations Cup 2017 - Meksiko - Uusi-Seelanti - peliaika päättynyt

kohde
Meksiko - Uusi-Seelanti
veto
Meksiko -2
kerroin
2.000 (Pinnacle)
panos
2 yks.
raja
1.923
todennäköisyysarvio
arvio 52%

Huti: -2.00 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Tornado
Avatar
Jäsen
Viestit: 3905
Liittynyt: 23.02.2006, 12:59

Tuotto: +38.00 yks.

Palautus%: 100.21%

Panosten ka: 3.67 yks.

Vetoja: 4985

Pisteitä: 3453

Re: Confederations Cup 2017

Viesti Kirjoittaja Tornado »

Meksiko kierrättää hieman kokoonpanoaan. Avainpelaajista Ochoa, Chicharito ja Vela ei avauksessa. Uusi-Seelanti ei vakuuttanut pätkääkään avausosassa, kun Venäjäkin sai luotua niin monta paikkaa. Puolustuslinja oli tosi ylhäällä eikä tuolla taitotasolla tule riittämään. Melkoista ylireagointia markkinoilta.

Vedonlyöntivihje: - Meksiko-Uusi-Seelanti - peliaika päättynyt

kohde
Meksiko-Uusi-Seelanti
veto
Meksiko -2
kerroin
2.160 (Pinnacle)
panos
4 yks.

Huti: -4.00 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

21.06.2017 20:20 <skasi> Javier Hernandez ei myöskään avauksessa.


Tornado
Avatar
Jäsen
Viestit: 3905
Liittynyt: 23.02.2006, 12:59

Tuotto: +38.00 yks.

Palautus%: 100.21%

Panosten ka: 3.67 yks.

Vetoja: 4985

Pisteitä: 3453

Re: Confederations Cup 2017

Viesti Kirjoittaja Tornado »

Alle tunnin päästä kiihkeä Kamerun-Australia. Käytännössä pitää saada voitto taistellaakseen jatkopaikasta. Tasurillakin ohuet mahdollisuudet. Kokoonpanot tulivat juuri ja molemmilla aika odotettu kokoonpano. Kamerun aloittaa täsmälleen samalla, Australialla Kruse ja Becihin tilalla Gersbach.

Molempien ensimmäisissä otteluissa puolustukset olivat molemmilla melko surkeita. Chile loi ekalla puoliajalla liukuhihnalta paikkoja kunnes tekivät maalin joka hylättiin. Toisella puoliajalla Kamerun hallitsi peliä siihen asti, kun kentälle tuli Sanchez. Sen jälkeen taas hyviä paikkoja, joista Chile iski kaksi. Hyökkäyssuuntaan Kamerun sai muutamia paikkoja, mutta kokonaisuutena varsin keskinkertainen. Nuori, mutta ikälopulta näyttävä Bassogog oli huikeassa kunnossa ja tuli heittämällä ohi Chilen pakeista toistuvasti. Ei vain ollut viimeistelijöitä.

Australian puolustuksella oli myös pahoja ongelmia Saksan hyökkäyksen kanssa. Saksa loi paikkoja useampaan maalin, mutta teki vain ekalla puoliajalla kaksi, toisen vielä pilkusta. Australia tuli tasoihin aikamoisella onnenkantamoisella ja toisella puoliajalla kavennus meni täysin Saksan maalivahdin piikkin. Hyökkäys oli varsin välttävää. Puolustus surkeaa, sillä lopussa saksalaishyökkääjät pyörittelivät pariin kertaan koko puolustuksen läpi, mutta ei päässyt tolppaa lähemmäksi. Kukaan ei erityisemmin jäänyt ausseilta mieleen, nuorta McLarenia ei otettu edes kentälle.

Molempien puolustuksen olivat tuuliajolla, mutta vastassa oli kuitenkin todella kovat hyökkäykset. Toisaalta molempien hyökkäyksetkin yksi kovia maita vastaan, nyt tilanen on selvästi helpompi. Australia ei perinteisesti kovin puolustavasti pelaa eikä se niin tee tänäänkään. Tutusti kolmen linjalla peliin, joten varmasti molempiin päätyihin nähdään paikkoja.

Kerroinliikkeet olleet mielenkiintoisia. Ottelu avattiin Kamerunin ollessa suosikki, mutta päivän mittaan Aussit +0 valui jopa 1.6x tasolle. Kokoonpanojen jälkeen sitten Aussit taas nousi vaikka periaattessa ihan odotetut kokoonpanot. Ainoastaan Kamerun Zambo Aguissa oli mahdollinen poissaolo ja mukana.

Mun mielestä tämä on tasabookki. Aiemmin taisinkin kirjoittaa, että joukkueet ovat about tasavahvoja eikä ekat ottelut kauheasti muuttaneet mieltä. Australialta toki parempi tulos numerollisesti. Kamerun maistuu ihan ok ja suoralla voitolla, kun tasurit ei taida kauheasti kiinnostaa. Bassogog on huikeassa vireessä ja voi yksin tehdä paljon (kuten Aquino eilen Mex-pelissä), vähän samantyylisesti pelasi Chileä vastaan jo. Australialta ei oikein kukaan erottunut edukseen. Overit ovat laskeneet tuntuvasti, mutta mielestäni ihan hyvällä valuella saa vielä peliä, nämä puolustukset eivät vakuuta kyllä yhtään ja ottelun luonne huomioiden aika kovat lukemat overille.

Vedonlyöntivihje: - Kamerun-Australia - peliaika päättynyt

kohde
Kamerun-Australia
veto
Kamerun-0,5
kerroin
3.060 (Pinnacle)
panos
3.5 yks.

Huti: -3.50 yks.36%

Vedonlyöntivihje: - Kamerun-Australia - peliaika päättynyt

kohde
Kamerun-Australia
veto
O2.75
kerroin
2.020 (Pinnacle)
panos
5 yks.

Huti: -5.00 yks.53%

Vihjeet yhteensä: panokset 8.50, palautukset 0.00, tulos -8.50 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

22.06.2017 18:50 <Tornado> Puoliajalla voi kääntää vetoja AUS jos pelkää fix


jola
Jäsen
Viestit: 1825
Liittynyt: 02.11.2014, 23:09

Tuotto: +93.69 yks.

Palautus%: 101.24%

Panosten ka: 2.13 yks.

Vetoja: 3546

Pisteitä: 751

Re: Confederations Cup 2017

Viesti Kirjoittaja jola »

Vedonlyöntivihje: - Confederations Cup 2017 - Kamerun-Australia - peliaika päättynyt

kohde
Kamerun-Australia
veto
Kamerun -0,5
kerroin
3.060 (Pinnacle)
panos
4 yks.
raja
2.632
todennäköisyysarvio
arvio 38%

Huti: -4.00 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Massimo
Jäsen
Viestit: 275
Liittynyt: 19.09.2013, 16:57

Tuotto: +145.37 yks.

Palautus%: 107.86%

Panosten ka: 4.60 yks.

Vetoja: 402

Pisteitä: 648

Re: Confederations Cup 2017

Viesti Kirjoittaja Massimo »

Omaan silmään tuo Kamerun-Australia-peli näyttää siltä, että markkinalla on epäilyksensä Kamerunin motivaation tasosta. Kameruninhan näistä pitäis olla kuitenkin nimilistaltaan laadukkaampi, mutta aussit pelattu selväksi suosikiksi. Kamerunin touhut viime MM-kisoissa on varmaan kaikkien muistissa. Kerroinliikkeet Kamerunin kahden viime pelin osalta ovat olleet myös vahvasti joukkuetta vastaan. Mielenkiintoinen peli tulossa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

22.06.2017 17:56 <Tornado> Mielenkiintoinen pointti. Pitää katsoa.

22.06.2017 18:50 <MoppaJ> hyvin veti kameruunin pojat, jännitetään vielä 2nd half

22.06.2017 18:52 <Tornado> Umpipaskoja keskityksiä vaan, aina ekaan pelaajaan tai yli


Massimo
Jäsen
Viestit: 275
Liittynyt: 19.09.2013, 16:57

Tuotto: +145.37 yks.

Palautus%: 107.86%

Panosten ka: 4.60 yks.

Vetoja: 402

Pisteitä: 648

Re: Confederations Cup 2017

Viesti Kirjoittaja Massimo »

Ja miltä sitten näytti:

pelin alkuminuuteilla Kamerunin touhu näytti sekä puolustus- että hyökkässuuntaan melko haluttomalta. Aussit hallitsivat palloa ja vaara-alueen lähestyminen näytti helpolta. Kamerun päätti hyökkäyksensä haluttomiin kaukovetoihin. Tässä vaiheessa Australia luonnollisesti painui livessä. Kenttätapahtumat kehittyivät nopeasti normaalimman näköisemmäkis mutta livessä aussit pysyivät selkeänä suosikkina. Australian pilkku täysin tolkuton suoritus Moukandjolta. Muuten peli meni suhteellisen normaaleissa merkeissä pl tuo markkinaliikehdintä. Eiköhän siellä jotain ollut. Australia heikkotasoinen joukkue pelinkin perusteella.

Chile selkeähkö suosikki tähän. Laadukkaammat ja enemmän yhdessä pelanneet miehet kentällä.

Vedonlyöntivihje: - Saksa-Chile - peliaika päättynyt

kohde
Saksa-Chile
veto
Chile +0
kerroin
1.970 (SBOBET)
panos
6 yks.

Push: +0.00 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Tornado
Avatar
Jäsen
Viestit: 3905
Liittynyt: 23.02.2006, 12:59

Tuotto: +38.00 yks.

Palautus%: 100.21%

Panosten ka: 3.67 yks.

Vetoja: 4985

Pisteitä: 3453

Re: Confederations Cup 2017

Viesti Kirjoittaja Tornado »

Vargas-Sanchez-Vidal kolmikko aika hyvä tuota Saksan nippua vastaan.

Vedonlyöntivihje: - Saksa-Chile - peliaika päättynyt

kohde
Saksa-Chile
veto
Chile -0,25
kerroin
2.210 (Pinnacle)
panos
3 yks.

Puoliksi huti: -1.50 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Tornado
Avatar
Jäsen
Viestit: 3905
Liittynyt: 23.02.2006, 12:59

Tuotto: +38.00 yks.

Palautus%: 100.21%

Panosten ka: 3.67 yks.

Vetoja: 4985

Pisteitä: 3453

Re: Confederations Cup 2017

Viesti Kirjoittaja Tornado »

Edelleenkään ei löydy kovinkaan paljon luottoa Venäjään. Portugalia vastaan ei laukaustakaan maalia kohti. Toki pari ok paikkaa, mutta ei mitään mullistavaa. Nykyisen Portugalin pelikirjaan ei kuulu suurinumeroiset voitot, joten eivät kauheasti hyökkäyspäähän edes yrittäneet toisella puoliskolla. Portugalin puolustuspeli on kyllä kisojen kovin ja em-mestari, ei montaa paikkaa voinut Venäjälle odottaakkaan. Meksikolta todella surkea esitys ensimmäisellä puoliajalla. Toisella peli lähti sitten rullaamaan ja Uusi-Seelanti valtaosin jaloissa. Meksiko leputtii 3-4 avainpelaajaa (Ochoa, Hernandez, Vela, Guardado) ja Herrerakin tuli vasta toisella puolikkaalla mukaan.

Venäjä tarvitsee voiton päästäkseen jatkoon, joten sen pitää pelata vähän rohkeammin. Lasken erittäin suureksi eduksi sen, että Meksiko sai lepuuttaa avainpelaajiaan, sillä lauantain peliin on vain 2. lepopäivää ja Venäjä pelasi ykkösillä Portugalia vastaan.

Vedonlyöntivihje: - Meksiko-Venäjä - peliaika päättynyt

kohde
Meksiko-Venäjä
veto
Meksiko +0
kerroin
1.740 (Pinnacle)
panos
10 yks.

Osuma! +7.40 yks.raja 1.58

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Tornado
Avatar
Jäsen
Viestit: 3905
Liittynyt: 23.02.2006, 12:59

Tuotto: +38.00 yks.

Palautus%: 100.21%

Panosten ka: 3.67 yks.

Vetoja: 4985

Pisteitä: 3453

Re: Confederations Cup 2017

Viesti Kirjoittaja Tornado »

Parin-kolmen maalin voitto riittänee Portugalille lohkovoittoon, sillä Meksiko tuskin useammalla maalilla voittaa Venäjää. Siitä en osaa sanoa, onko Santosille merkitystä tuleeko vastaan Chile vai Saksa, tuskin. Mitään ylimääräistä Portugali ei tule tekemään ja voiton pitäisi tulla suhteellisen helposti. Ehkä kertoimissa näkyy tuo Uuden-Seelannin hyvä ilme ekalta puoliskolta Meksikon kakkosmiehistöä vastaan, sillä kerroinasetelma on tällä hetkellä sama kuin Meksiko-pelin avauskertoimissa. Itselläni Portugali on luokkaa parempi nippu kuin Meksiko ja tähän luonnollisesti megasuosikki. Motivaatio murskaamiseen on kyseenalainen. Santos ei varmaan samalla tapaa kierrätä pelaajia kuin Osorio ja Rolle löytynee ainakin avarista. Mahdollisesti myös Quaresma hakee jälleen tuntumaa levättyään Meksiko-matsin. Ehkä myös Nani. Uusi-Seelanti ei mielestäni ilman motivaatiota pelaa vaikka pihalla onkin. Edelleen hakevat asetelmia ensi vuoden mahdollisiin mm-kisoihin. Todennäköisesti hyvin puolustusvoittoisesti. Paikkoja ei tule lähelläkään yhtä monta mitä Meksikoa vastaan ja siinäkään Wood - jolle ne paikat tulee - ei kyllä loistanut vaikka maalin tekikin. Olisi pitänyt tehdä ainakin 2 niistä paikoista.

En millään näe Uuden-Seelannin tekevän maalia Portugalin puolustus vastaan. Santosin aikana Portugali ei ole puolustussuuntaan sluibaillut. Periaattessa suosikkijoukkueen hcp ja under syö toisiaan, mutta ei tässä ottelussa niin paljon kuin normaalisti. Uuden-Seelannin moa todella alhainen.

Vedonlyöntivihje: - Portugali-Uusi-Seelanti - peliaika päättynyt

kohde
Portugali-Uusi-Seelanti
veto
Portugali -2
kerroin
1.735 (Pinnacle)
panos
5 yks.

Osuma! +3.68 yks.


Vedonlyöntivihje: - Portugali-Uusi-Seelanti - peliaika päättynyt

kohde
Portugali-Uusi-Seelanti
veto
U3.5
kerroin
1.719 (Pinnacle)
panos
3 yks.

Huti: -3.00 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 8.00, palautukset 8.68, tulos +0.68 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


jola
Jäsen
Viestit: 1825
Liittynyt: 02.11.2014, 23:09

Tuotto: +93.69 yks.

Palautus%: 101.24%

Panosten ka: 2.13 yks.

Vetoja: 3546

Pisteitä: 751

Re: Confederations Cup 2017

Viesti Kirjoittaja jola »

Vedonlyöntivihje: - Confederations Cup 2017 - Meksiko-Venäjä - peliaika päättynyt

kohde
Meksiko-Venäjä
veto
Meksiko -0,5
kerroin
2.710 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
2.439
todennäköisyysarvio
arvio 41%

Osuma! +5.13 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Tornado
Avatar
Jäsen
Viestit: 3905
Liittynyt: 23.02.2006, 12:59

Tuotto: +38.00 yks.

Palautus%: 100.21%

Panosten ka: 3.67 yks.

Vetoja: 4985

Pisteitä: 3453

Re: Confederations Cup 2017

Viesti Kirjoittaja Tornado »

Saksa ja Chile tarvitsevat molemmat maaleja ja voiton välttääkseen Portugalin välierävaiheessa. Vastassa melko heikot puolustukset, mutta varsinkin Kamerun luonut kivasti maalipaikkoja viimeistellen huonosti. Arviot toki aika erilaiset nyt, mitä oli turnauksen alkumatseissa, joissa pelit maistui heikommille pelit. Tällä hetkellä heikompien pitää lähteä rohkeasti hyökkäämään ja hakemaan voittoa. Kamerun lisäksi aika suuri kysymysmerkki näissä mahdollisissa fiksauksissa. Kuten Massimo tuossa ylhäällä pohti, oli todella erikoista kerroinkäyttäytymistä Australiaa vastaan. Puoliajalla n. 2.40 - 1.60 +0 kunnes pilkun jälkeen se hilautui siihen mihin kuuluu, eli n. tasabookki.

Vedonlyöntivihje: - Saksa-Kamerun - peliaika päättynyt

kohde
Saksa-Kamerun
veto
Saksa -1,25
kerroin
1.847 (Pinnacle)
panos
4 yks.

Osuma! +3.39 yks.raja 1.72

Vedonlyöntivihje: - Saksa-Kamerun - peliaika päättynyt

kohde
Saksa-Kamerun
veto
O2.75
kerroin
1.694 (Pinnacle)
panos
4 yks.

Osuma! +2.78 yks.raja 1.60

Vedonlyöntivihje: - Chile-Australia - peliaika päättynyt

kohde
Chile-Australia
veto
Chile -1.25
kerroin
1.775 (Pinnacle)
panos
4 yks.

Huti: -4.00 yks.raja 1.70

Vihjeet yhteensä: panokset 12.00, palautukset 14.17, tulos +2.17 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

25.06.2017 19:55 <sotamayor> Kamerun fiksiepäilyt varmaankin aiheellisia. Käärmekeitot

25.06.2017 19:56 <sotamayor> puoliajalla? siinä ei ehtinyt ennen 1-0 saada vetoja sisään

25.06.2017 19:57 <sotamayor> huomattuaan 2:n puoliajan "vireen" mutta 1-0:n jälkeen

25.06.2017 19:57 <sotamayor> kaikki mahdolliset kupongille


Tornado
Avatar
Jäsen
Viestit: 3905
Liittynyt: 23.02.2006, 12:59

Tuotto: +38.00 yks.

Palautus%: 100.21%

Panosten ka: 3.67 yks.

Vetoja: 4985

Pisteitä: 3453

Re: Confederations Cup 2017

Viesti Kirjoittaja Tornado »

Keskiviikkona ja torstaina pelataan välierät, Portugali-Chile ja Saksa-Meksiko.

Portugali ollut läpi turnauksen varsin vakuuttava. Joukkue puolustaa tarkasti kuin EM-kisoissa ja Ronaldon johdolla paukutellaan voittomaalit. Suuremmissa ongelmissa joukkue ei ole vielä ollut vaikka Meksiko viime hetken maalilla saikin tasurin. Tuo pelityyli vain sattui sopimaan aika hyvin Meksikolle, sillä se sai pitää palloa rauhassa ja Portugali ei prässännyt. Joukkue on varsin yhtenäinen ja pelisuunnitelma tuttu jo pitkältä ajalta. Suuria muutoksia joukkueen kokoonpanoissa ei ole näkynyt. Chile on myös yhtenäinen ja pelannut pitkään yhdessä, mutta tässä turnauksessa joukkueella on ollut vaikeuksia pelata ehjää 90 minuuttista. Kamerunia vastaan eka puoliaika huikea, mutta toisella Kamerun hallitsi aika pitkään, Saksaa vastaan taas huikea avaus, mutta toisella puoliajalla Löw teki taktisia muutoksia ja Chilen peli tyrehtyi lähes täysin. Australiaa vastaan Chilen puolustus oli melko karmea ja Australialla oli huippupaikkoja ainakin 4 maaliin.

Ehkä Portugalia vieläkin hieman aliarvostetaan markkinoilla. Mielestäni Portugali pelityyli sopii erittäin hyvin Chileä vastaan, sillä lusitaanit pystyvät Italian tapaan nopeisiin taktisiin muutoksiin. Portugali voi antaa Chilelle palloa, jolloin se ei pääse hyödyntämään kuuluisaa prässipeliään vaan puolustamaan tiiviisti keskikentälle syvälle puolustukseen. Chile ei ole parhaita availemaan vähänkään parempien (eurooppalaisten) joukkueiden puolustuksia. Toisaalta lusitaaneilta löytyy myös keinot tulla ohi prässistä.

Vedonlyöntivihje: - Portugali-Chile - peliaika päättynyt

kohde
Portugali-Chile
veto
Portugali -0,25
kerroin
2.100 (Pinnacle)
panos
7 yks.

Puoliksi huti: -3.50 yks.raja 1.87

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Tornado
Avatar
Jäsen
Viestit: 3905
Liittynyt: 23.02.2006, 12:59

Tuotto: +38.00 yks.

Palautus%: 100.21%

Panosten ka: 3.67 yks.

Vetoja: 4985

Pisteitä: 3453

Re: Confederations Cup 2017

Viesti Kirjoittaja Tornado »

Toisessa parissa Saksa pelaa Meksikoa vastaan. Saksa on pelannut varsin neutraalisti ja odotusten mukaisesti, ei ole ollut huono eikä erityisen hyvä, heillä on vain sen verran kova materiaali, että se kestää parhaiden lomailut ja parhaiden junnujen pelailun U21 EM-kisoissa, silti se on tässäkin turnauksessa top 4 ja suosikki menemään finaaliin. Suurin puute lienee maalilla, sillä vaikka Saksalla on varsin kovat maalivahdit rosterissa, ovat nämäkin Neueria selvästi heikompia. Neuer ohjaa pelaajia enemmän ja varmemmin kuin kakkosmaalivahdit. Saksa ei vielä näissä kisoissa ole pitänyt nollaa ja ehkä puolustuksen kommunikaatiossa on parantamisen varaa vaikka siellä on ykkösmiehistäkin pelaajia. Hyökkäyspäähän Saksa on ollut hyvä, hieman tosin viimeistelyssä parantamisen varaa. Valmennus tietenkin kisojen parhaimmistoa Santosin ohella. Löw ihan fiksusti ajanut nuoria sisään ja peli on näyttänyt vähän paremmalta joka pelin jälkeen, aivan kuten Saksan ykkösmiehistökin arvokisoissa.

Meksiko päässyt vaikeuksien kautta jatkoon, sillä se oli joka pelissä tappiolla vastustajan saadessa avausmaalin, mutta sai kuitenkin saldoksi 2-1-0. Osorio pyörittänyt melkoista rulettia kuten tapana on. Suurin ongelma ehkä ollut puolustus, Salcedo loukkaantui ja korvaajakin loukkaantui. Lisäksi keskikentältä pelikiellosa Guardado. Vahvin osaaminen Meksikolle lienee laidoilla, Aquino ja Damm väläytteli 1vs1 sekä nopeuttaan Uutta-Seelantia vastaan, ensimmäinen oli hyvä myös Venäjää vastaan. Todennäköisesti on aloituksessa Saksaa vastaan. Chicharito on ollut hieman vaisu ja Vela ei Venäjä-ottelussa päässyt samalle tasolle kuin Portugalia vastaan.

Joukkueista kumpikaan ei ole pitänyt nollia eikä jäänyt nollille ja tässä saattaa hyvinkin käydä samalla tavalla. Saksan kolmen puolustajan linja ei ehkä ihan ideaali laidoilta tulevaa Meksikoa vastaan. Varsinkin isokokoinen ja Sule saattaa olla ongelmissa. Toisaalta Meksiko lähtenee myös kolmella puolustajalla, joista yksi tärkeä mies ja hänen korvaajansa ulkona. Saksalla on kuitenkin heittää sinne juoksemaan Kimmichin tasoista miestä. Sides ei vielä ainakaan peliä, täytyy katsoa kokoonpanot torstaina.

Vedonlyöntivihje: - Saksa-Meksiko - peliaika päättynyt

kohde
Saksa-Meksiko
veto
O2.5
kerroin
1.900 (Pinnacle)
panos
6 yks.

Osuma! +5.40 yks.raja 1.75

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


jola
Jäsen
Viestit: 1825
Liittynyt: 02.11.2014, 23:09

Tuotto: +93.69 yks.

Palautus%: 101.24%

Panosten ka: 2.13 yks.

Vetoja: 3546

Pisteitä: 751

Re: Confederations Cup 2017

Viesti Kirjoittaja jola »

Vedonlyöntivihje: - Confederations Cup 2017 - Saksa-Meksiko - peliaika päättynyt

kohde
Saksa-Meksiko
veto
Meksiko +0,5
kerroin
1.980 (Pinnacle)
panos
3.5 yks.
raja
1.852
todennäköisyysarvio
arvio 54%

Huti: -3.50 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Tornado
Avatar
Jäsen
Viestit: 3905
Liittynyt: 23.02.2006, 12:59

Tuotto: +38.00 yks.

Palautus%: 100.21%

Panosten ka: 3.67 yks.

Vetoja: 4985

Pisteitä: 3453

Re: Confederations Cup 2017

Viesti Kirjoittaja Tornado »

Finaali tasabookki.

Vedonlyöntivihje: - Chile-Saksa - peliaika päättynyt

kohde
Chile-Saksa
veto
Chile+0.25
kerroin
1.850 (Bet365)
panos
6 yks.

Huti: -6.00 yks.Raja 1.70

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Tornado
Avatar
Jäsen
Viestit: 3905
Liittynyt: 23.02.2006, 12:59

Tuotto: +38.00 yks.

Palautus%: 100.21%

Panosten ka: 3.67 yks.

Vetoja: 4985

Pisteitä: 3453

Re: Confederations Cup 2017

Viesti Kirjoittaja Tornado »

Ronaldo lähti jo Venäjältä kotiin. Portugalia tuskin kiinnostaa ja rotaatio tulee olemaan varmaan melko suuri. Tosin näin voi olla Meksikollakin.

Vedonlyöntivihje: - Portugali-Meksiko - peliaika päättynyt

kohde
Portugali-Meksiko
veto
Meksiko+0
kerroin
2.400 (Pinnacle)
panos
3 yks.

Push: +0.00 yks.Raja 2.22

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin