Tänään on 20.07.2018, 08:24.

NBA 2.11

Keskustelua jenkkilajeista. NHL, NBA, NFL, MLB...
Vastaa Viestiin
Berrie
Jäsen
Viestit: 1491
Liittynyt: 14.01.2003, 10:40
Pisteitä: 33

NBA 2.11

Viesti Kirjoittaja Berrie »

Dallas - Sacramento

Kun tuon näppiksen sai käyntiin, niin naputellaan lisää. Ensimmäisenä päivänä heti kolme erittäin mielenkiintoista ottelua, joista tämä matsi näkyy Canal+ Sportilla ja siitä syystä rustailen juttua.

Ottelussa kohtaa kaksi ennakkoon alaspäin edellisistä vuosista menevää joukkuetta. Dallas menetti ehdottomiin avainpelaajiinsa lukeutuneen pelintekijänsä Steve Nashin Phoenixiin. Korvaajaksi hankittiin Atlantasta Jason Terry, vaihdossa meni Antoine Walker. Myös Antawn Jamison treidattiin pois, hänet vaihdettiin kokeneeseen Jerry Stackhouseen ja nuoreen mielenkiintoiseen Guardiin Devin Harrisiin. Aiemmin korinalus oli liikaa Dirk Nowitzkin varassa, mutta Erick Dampierin tulon ja Josh Howardin kehityksen myötä ongelma on siirtynyt enemmänkin takakentälle. Michael Finley on huippunimiä heittävänä takamiehenä, mutta kunnon pointti puuttuu. Terry on hyvä pelaaja, mutta Nash on pelintekijänä sellainen mies ettei häntä helpolla korvata. Tähän on syytä heittää mielenkiintoinen Don Nelsonin kommentti:
Don Nelson kirjoitti:Mavericks coach Don Nelson announced on Sunday that he will start Devin Harris at the point guard position against the Kings on Tuesday. Jason Terry will come off the bench and log heavy minutes still though. "I think he'll be our point guard here for many, many years," Nelson told the Dallas Morning News.
Eli Harrisista odotetaan kovaa tekijää, mutta vielä ollaan siis tuolla parivaljakolla kaukana Nashista ja tämä voi koitua ongelmaksi.

Sacramento ei juurikaan uusiutunut kesällä. Vlade Divacin lähtö söi hieman penkkiä, hänen tilalleen hankittiin Greg Ostertag Utahista, joka tosin on kauden alun sivussa. Joukkueen sisällä ainakin tiedotusvälineiden mukaan kiehui viime kauden päätteeksi kun Chris Webber avasi sanaisen arkkunsa ja kohdisti kritiikkinsä Brad Milleriin ja Peja Stojakoviciin. Peja olikin kesällä halukas treidattavaksi, mutta mitään ei tapahtunutkaan. Joukkue pelasi harjoitusmatsit näköjään aivan päin seiniä, mutta uskon että kun tosipelit alkavat, alkaa joukkue pelaamaan tasollaan.

Joukkueet kohtasivat harjoituspelissä 28.10 ja Dallas vei ottelun helposti nimiinsä 112-93. Tosin ottelussa Kingsit peluuttivat avainmiehiään varsin säästeliäästi ja kuten aina harjoituspelit kannattaa minun mielestä jättää omaan arvoonsa.

Sacramenton joukkue on pysynyt samassa koostumuksessa jo varsin pitkään, Dallasilla sen sijaan on pienimuotoinen uusiutuminen menossa, joten mielenkiintoa riittää.

Markkinat tarjoavat tasoitukseksi 4 pistettä ja mun mielestä tossa ollaan aika kohdallaan. Dallas noussee kauden aikana Kingsien rinnalle minunkin rankingeissa, mutta hitsautuminen vie varmasti aikansa.

Eli toisinsanottuna jos vihjettä halusit niin turhaan luit... :lol:

Muut ottelut ja tän matsin prossat jätän muiden vastuulle.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Lv
Jäsen
Viestit: 842
Liittynyt: 14.01.2003, 16:45
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Oulu

Viesti Kirjoittaja Lv »

<TABLE BORDER=1><TR><TD>Dallas</td><TD>Sacramento</td><TD>-4,5</td><TD>48</td><TD>52</td></tr></table>

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


S.Sukkela
Avatar
Jäsen
Viestit: 3849
Liittynyt: 31.01.2003, 19:58

Tuotto: +58.94 yks.

Palautus%: 101.26%

Panosten ka: 2.95 yks.

Vetoja: 1591

Pisteitä: 14759
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja S.Sukkela »

Kobe Bryant will score most points in game: 73% 1.5 (Nordicbet)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jenkkilä”