Tänään on 02.08.2021, 18:35.

Jääkiekko

Keskustelua rennolla tai hieman vakavammallakin otteella urheilusarjoista, otteluista, pelaajista ja mistä tahansa urheiluun liittyvästä. Ei kuitenkaan vihjeitä eikä vetoihin liittyviä live-keskusteluja, osumien tuulettelua eikä muuta sellaista.
Sohvatyyny
Jäsen
Viestit: 115
Liittynyt: 09.12.2015, 18:05

Tuotto: +14.02 yks.

Palautus%: 101.82%

Panosten ka: 2.94 yks.

Vetoja: 262

Pisteitä: 31

Re: Jääkiekko

Viesti Kirjoittaja Sohvatyyny »

Idän ennakkosuosikkeja on useampia. Pacific divisioonan tämän hetkinen ykkönen Los Angeles Kings tulee olemaan kova playoffeissa. Maalivahti osasto on kunnossa kun tolppien välistä löytyy yksi maailman parhaista: Jonathan Quick. Pakisto ei kyllä mikää paras ole vaikka Top 3 pakit ovatkin Doughty, Muzzin ja Martinez. Hyökkäys on tällä hetkellä hyvä mutta jos loukkaantunut Gaborik pääsee pelaamaan pleijareissa on hyökkäys erittäin hyvä.

Anaheim Ducks on toinen Pacificin ennakkosuosikeista ja näiden joukkueiden välillä tullaan todennäköisesti näkemään hurja konferssi välierä. Anaheimin kompastuskivi voi näissä pleijareissa kuitenkin olla hyökkäys josta playoff kokemusta ei hirvesti ylemmistä kentistä löydy (McGinn, Pirri, Rakell ja Santorelli) Loukkaantuneiden listalla on kuitenkin tällä hetkellä niin olkapäävammasta kärsivä David Perron kuin Ryan Kesler, mutta eiköhän kyseiset pelaajat nähdä keväämällä tositoimissa. Pakisto on heillä hyvä mutta kohtuu nuori (4kpl 25 vuotisia plus Bieksa ja Stoner). Mielenkiintoista on se että juokkeen ykköspelaajista ensi keväänä lähtee erittäin todennäköisesti niin ykkösmolari Andersen kuin Vatanenkin. Maalivahtiin Anaheim ei tule kaatumaan.

Keskisessä divisioonassa on yksi ehdoton ennakkosuosikki: Chicago Blackhawks. Hyökkäys koki kevään aikana pari kovaa menetystä mutta kauden aikana Artemi Panarin on todettu kohtuu hyväksi pelaajaksi (72o 25+39=64) ja trade-deadlinella hankittu Andrew Ladd tuo lisää kovuutta ja tehoja hyökkäykseen. Viime kauden finaaleissa Chicago käytännössä käytti 4 pakkia. Kesällä niistä yksi, Johnny Oduya meni Dallasiin, eikä tällä hetkellä pakistossa välttämättä ole hänen tasoisia pakkeja (viimevuosi oli kuitenkin viimevuosi). Joten on mielenkiintoista nähdä miten valmentajavelho John Quinneville peluuttaa hänen pakkejaan.

Eiköhän tuossa ole lännen kovimmat ja itse en ainakaa usko Dallasiin, vaikka joukkuen on ollut kova runkosarjassa. Ensimmäisellä kierroksella vastaan tulee Wild/Avalanche, jonka Dallas kyllä voittaa mutta seuraavalla kierroksella tulee nuotaja. Se on piste siihen paikkaan ihan vaikka vaan intuition peruusteella :D Mutta mielenkiintoiset pleijarit on kyllä luvassa varsinkin lännessä jossa ei pidä unohtaa yllätysvalmista Nashville Predatorsia eikä pleijarikirouksesta kärsivää St.Luois Bluesia, joka ei pleijareissa kyllä varmaan koskaa tule pärjäämään, mutta eihän sitä koskaan tiedä. Californian Alueen (Anaheim, Los Angeles ja San Jose Sharks) Rivaly-sarjat tulee olemaan myös mielenkiintoisia otteluita johin Sharks lähtee kyllä altavastaajana, mutta yllätysvalmiina.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


RightinHendrix
Avatar
Jäsen
Viestit: 1107
Liittynyt: 27.05.2015, 18:35

Tuotto: +212.72 yks.

Palautus%: 103.38%

Panosten ka: 3.13 yks.

Vetoja: 2012

Pisteitä: 3858

Re: Jääkiekko

Viesti Kirjoittaja RightinHendrix »

Tuotetaan vähän sisältöä tännekin. Bracket-lottoja.

Jotkut tilastolukemat voi vähän heitellä, sillä kirjoittelin osan talteen tuossa runkosarjan lopulla, kun pari viimeistä peliä oli vielä pelaamatta. Lisäksi tietysti on väärinkatsottu taulukkoa, ja näppäilty väärin jne.

Itä:

Washington - Philadelphia

Philadelphia:
Tilannekorjattu vaarallisten maalipaikkojen suhde: 50.6 % Sarjan 13.
Luoduissa vaarallisissa maalipaikossa 7.
Päästetyissä vaarallisissa maalipaikoissa 21.

Tilannekorjattu 5vs5 Corsi 50.0. Sija 16.

PDO 99.9

Mason high-danger sv% 82.07. adjusted sv% 91.88
(Neuvirth 83.81 ja 92.3)


Washington:
Tilannekorjattu vaarallisten maalipaikkojen suhde: 51.7 % Sarjan 8.
(viim. kuukausi 55.8 sija 4.)
Luoduissa vaarallisissa maalipaikoissa 16.
Päästetyissä vaarallisissa maalipaikoissa 4. paras.

Tilannekorjattu 5vs5 Corsi 51.9. Sija 10.

Sarjan korkein PDO 101.8

Holtby high-danger sv% 83.51 adj.sv% 91.93.

Lukemien perusteella kyseessä on hyvä joukkue kärjen takana. Barry Trotzin joukkueiden puolustuspeli on ollut vakuuttavan oloista edellisillä kausilla. Krediittiä ansaitsee myös Nashvillesta Trotzin mukana tullut maalivahtivalmentaja Mitch Korn. Työskennellyt mm. Hasekin valmentajana Buffalon vuosina, ja Nashvillessa Rinne nousi huippuvahdiksi. Nyt Holtby on tekemässä nousua, vaikka ei tilastojen valossa ihan niin huikeasti ole pelannut, kuin mitä voisi kaiken puheen perusteella olettaa. Voittanut kato pelejä.

Viime vuonna joutuivat Rangersin vastaiskupelin kanssa ongelmiin 2. kierroksella. Taisi siinä olla Rangersilla perinteiset tuuritkin kohdillaan, jos en ihan väärin muista.

Washington kotisuosikkina, mutta Philadelphian kotipelit sitten ovatkin tasaisempia. Kertoimissa WSH on edelleen cup-suosikki.

Lotto: Washington 4-2

Tampa Bay - Detroit

Detroit:
Tilannekorjattu vaarallisten maalipaikkojen suhde: 50.7 % Sarjan 11.
Luoduissa vaarallisissa maalipaikoissa 10.
Päästetyissä vaarallisissa maalipaikoissa 16.

Tilannekorjattu 5vs5 Corsi 52.1. Sija 8.

PDO 99.6

Mrazek high-danger sv% 83.8 adjusted sv% 91.9
Howard 81.0 ja 90.8

Tampa Bay:
Tilannekorjattu vaarallisten maalipaikkojen suhde: 51.2 % Sarjan 9.
Luoduissa vaarallisissa maalipaikoissa 13.
Päästetyissä vaarallisissa maalipaikoissa 9.

Tilannekorjattu 5vs5 Corsi 52.8. Sija 6.

PDO 100.7

Bishop high-danger sv% 84.4, adjusted sv% 92.6
Vasilevski 85.7 ja 91.1

Stamkos on todennäköisesti sivussa. Ongelmanuori Drouin ehkä kehissä. TB pelasi viime keväänä huikean hyvää kiekkoa, ja olisivat nähdäkseni ansainneet mestaruuden. Viime keväänä kohtasivat samassa vaiheessa. Det. johti 3-2, mutta TB käänsi pelit 6. ja 7. itselleen, jälkimmäisen lukemin 0-2 Coburnin 3. erän alun maalilla. Pelillisesti ja tilastollisesti Detroit ei ole viime kauden tasollaan (Babcock?). TB on edellä, mutta ei sekään viime kauden tasolla ole suorittanut. Detroitin puolella eniten mättää puolustus. Detroitin hyökkäyspeliä on viety suoraviivaisempaan suuntaan, ja se ei välttämättä ole ollut sopiva valinta Zetterbergin ja Datsjukin kaltaisille taitosenttereille, jotka ovat tottuneet operoimaan keskikaistalla kiekon kanssa. Avauspelit suunnataan usein laitoja kohti, ja sieltä vasta senttereille / päätyyn / ylikentän toiselle laiturille. Sopivampi pelitapa tämä on Andreas Athanasioun ja Dylan Larkinin tapaisille vauhtilaitureille. Ihan mutulla anttimäkistyyliin heitetty olettamus: suoraviivaisempi peli aiheuttaa enemmän riskialttiita keskialueen kiekonmenetyksiä, kun laidat ”juoksee karkuun” avauspelissä. Viisikko venähtää, ja vastahyökkäykset ovat vaarallisempia verrattuna lyhytsyöttöpeliin, jossa puolustusvalmius on paremmalla tasolla.

Lotto: TB 4-1.


Pittsburgh – NY Rangers:

Pittsburgh:
Tilannekorjattu vaarallisten maalipaikkojen suhde: 54.4 % Sarjan 2.
(viim. kuukausi 60.6 sija 1.)
Luoduissa vaarallisissa maalipaikoissa 2. (viim. kk: 3.)
Päästetyissä vaarallisissa maalipaikoissa 9. paras. (viim. kk: 1.)

Tilannekorjattu 5vs5 Corsi 53.2. Sija 2.

PDO 100.7

Fleury hdsp 83.86 adj. sv% 92.05.
Murray hd 85.06 ja adjsv% 92.9.

Valmentajanvaihdoksen (viime vuoden puolella) jälkeen itäisen konfrenssin selvästi paras joukkue tilastojen valossa.

Rangers:
Tilannekorjattu vaarallisten maalipaikkojen suhde: 46.6 % Sarjan 26.
Luoduissa vaarallisissa maalipaikoissa 28.
Päästetyissä vaarallisissa maalipaikoissa 24.


Tilannekorjattu 5vs5 Corsi 48.1. Sija 20.

PDO: 101.5

Lundqvist High danger sv% 81.99, adjusted sv% 91.78.

Lukemat kertoo vastaiskupelaamisesta, ja siitä että joukkue joutuu pelien aikana puolustamaan paljon. Media kehittelee lähes aina jotain sankaritarinaa tämän ison markkina-alueen joukkueen ympärille, ja joskus syksyllä joku lehti tituleerasi Cup-suosikiksi parin kotivoiton jälkeen. Tähtistatuksen joukkue, joka hyvällä onnella saattaa myös menestyä. Joukkueen laukaisuprosentti 10.0, joka on Sarjan korkein Dallasin ohella. Rangersin onneksi Dan Girardi on ehkä loukkaantuneena. Pittsburghin puolella on iso huoli maalivahtien terveystilanteessa.

Taustaa: Dan Girardi, joka operoi war-on-icen mukaan 7M cap hitilla, on yleensä tyyppiesimerkki tilastoanalyysin puolesta mm. David Clarksonin ohella.

Girardi 5vs5 on-ice sc.adj Corsi 42.88
Girardi 5vs5 off-ice sc.adj Corsi 50.95

Suomeksi: Girardin ollessa muualla kuin jäällä, joukkueen edellämainittu Corsi on 50.95-42.88 = 8.07 prossayksikköä parempi.

Btw. jokaisen valmentajan unelmapelaaja Lauri Korpikoski kärsii samasta ilmiöstä, tosin ilman 7M cap-hitin rasitetta: on-ice 41.85, off-ice 49.61. Sitten on Floridan kapteeni Willie Mitchell, ja aloitusspesialisti Paul Gaustad …

Definition 1.1:
Stay-at-home defenseman: A defender, who is most useful for his team when he actually stays at his home during the games.


Lotto: Pittsburgh 4-0


Florida – NY Islanders:

Florida:
Tilannekorjattu vaarallisten maalipaikkojen suhde: 50.6 % Sarjan 12.
(Viimeinen kuukausi 56.4 % sarjan 3.)
Luoduissa vaarallisissa maalipaikoissa 26.
Päästetyissä vaarallisissa maalipaikoissa 2. paras.

Tilannekorjattu 5vs5 Corsi 49.4. Sija 19. (Viimeisen n. kk:n ajalta 53.0 ja sija 6.)

PDO: 101.6

Luongo high-danger sv% 84.7, adjusted sv% 91.7
Montoya 82.1 ja 91.3

Lukemat parantuneet todella paljon, kun verrataan alkukautta loppukauteen. Pelejä olen jonkin verran nähnyt. Toisinaan vaikuttaa siltä, että joukkue pelaa pitkälti tuollaista puolusta -> vastahyökkää –tyylistä pystysuunnan peliä. Sitten on Barkovin ketju, joka sitten pystyy lyhytsyöttöpelillä rakentelemaan ja pyörittämään pitkiä hyökkäyksiä. Tavallaan 1. ketju vetää pelin sisällä kiekkokontrollia, ja loput pelaavat pitkää syöttöä. Puolustusalueen pelaaminen taitaa toimia hyvin maalipaikkadatan perusteella. Lisäksi Luongo on torjunut high-dangerit 84.9 % varmuudella. Hyvästä puolustamisesta kertoo myös se, että Luongo on kohdannut paljon low-danger shotteja. Adjusted sv% 91.67.NY Islanders:
Tilannekorjattu vaarallisten maalipaikkojen suhde: 49.3 % Sarjan 19.
Luoduissa vaarallisissa maalipaikoissa 20.
Päästetyissä vaarallisissa maalipaikoissa 13.

Tilannekorjattu 5vs5 Corsi 49.9, sija 17.

PDO 101.1

Greiss high-danger sv% 86.2, adjusted sv% 92.77
Halak 84.5 ja 92.27

Huikean viime kauden jälkeen Islanders oli isohko pettymys itselle. Toki pisteitä joukkue ehkä kerää suunnilleen yhtä paljon, ja sarjasijoitus on suunnilleen sama. Viime kaudella ekana mainittu vaarallisten maalipaikkojen suhde oli 55.9, ollen koko NHL:n paras. Hyökkäyspelissä vain Tampa Bay oli edellä, ja 5vs5 Corsissa vain Chicago, Kings ja Detroit. En jaksa kaivella viime kauden seurantaa esille, mutta Islanders taisi olla melkein koko kauden tuottoisin joukkue vedoissa.

Joukkueen toteutuneet tulokset ovat suunnilleen samat tämän kauden jälkeen, mutta tulosten takana Islanders on ollut paljon huonompi.

Lotto: Florida 4-3 & Barkov for Conn Smythe anyprice.Länsi:

Anaheim - Nashville

Anaheim:
Tilannekorjattu vaarallisten maalipaikkojen suhde: 52.5 % Sarjan 6.
Luoduissa vaarallisissa maalipaikoissa 10.
Päästetyissä vaarallisissa maalipaikoissa 4.

Tilannekorjattu 5vs5 Corsi 52.9, sija 3.

PDO 100.3

Andersen high-danger sv% 83.56 adjusted sv% 91.5
Gibson 80.8 ja 91.5

Nashville:
Tilannekorjattu vaarallisten maalipaikkojen suhde: 54.2 % Sarjan 3.
Luoduissa vaarallisissa maalipaikoissa 22.
Päästetyissä vaarallisissa maalipaikoissa 1.

Tilannekorjattu 5vs5 Corsi 52.7, sija 5.

PDO 99.4

Rinne high-danger sv% 77.3 adjusted sv% 89.85
Hutton 84.3 ja 91.4

Erittäin tasainen sarja. Nashvillen puolustus on sarjan parhaimmistoa, mutta hyökkääminen voisi olla tuottoisampaa. Rinne ei riitä tässä formissa, ja lukemista näkee, että parantamisen varaa on. Luulisin melko vähämaaliseksi sarjaksi. Anaheimin hyökkäyksessä vähän laajemmalti kiekollista osaamista. Molemmat hallitsevat puolustamisen. Maalivahtien, kotiedun ja hyökkäysmateriaalin turvin Ducks suosikkina.

Lotto: Anaheim 4-3

Chicago – St.Louis:

Chicago:
Tilannekorjattu vaarallisten maalipaikkojen suhde: 48.3 % Sarjan 23.
Luoduissa vaarallisissa maalipaikoissa 23.
Päästetyissä vaarallisissa maalipaikoissa 18.

Tilannekorjattu 5vs5 Corsi 51.3, sija 13.

PDO 101.2

Crawford high-danger sv% 85.0 adjusted sv% 92.3
Darling 83.2 ja 91.5

St.Louis:
Tilannekorjattu vaarallisten maalipaikkojen suhde: 48.4 % Sarjan 22.
Luoduissa vaarallisissa maalipaikoissa 21.
Päästetyissä vaarallisissa maalipaikoissa 20.

Tilannekorjattu 5vs5 Corsi 52.5, sija 7.

PDO 100.8

Elliott high-danger sv% 87.4 adjusted sv% 93.1
Allen 81.7 ja 92.0

Erittäin laadukkaat maalivahdit vastakkain. Chicago toki nauttii yleisön suursuosiosta, mutta ei tilastoissa kovin kummoinen ole ollut. Kyseessä toki saattaa olla joku ’puolivaloilla vedetty runkosarjan loppu’ ja ’tosipeleissä sitten aletaan pellaamaan’. St.Louis tässä toki suosikkina lähtee operoimaan. Panarinia tuli seurattua viime kaudella paljon KHL:ssä. Toivottavasti vastaavanlaisia tapauksia nähtäisiin lisää NHL:n puolella, ja näitähän on taas tuloillaan huhujen mukaan.

Lotto: 4-2 St.Louis

Dallas – Minnesota:

Dallas:
Tilannekorjattu vaarallisten maalipaikkojen suhde: 50.8 % Sarjan 10.
Luoduissa vaarallisissa maalipaikoissa 5.
Päästetyissä vaarallisissa maalipaikoissa 26.

Tilannekorjattu 5vs5 Corsi 52.7, sija 4.

PDO 100.5

Lehtonen high-danger sv% 80.5 adjusted sv% 90.8
Niemi 81.6 ja 90.7


Minnesota:
Tilannekorjattu vaarallisten maalipaikkojen suhde: 50.6 % Sarjan 14.
Luoduissa vaarallisissa maalipaikoissa 15.
Päästetyissä vaarallisissa maalipaikoissa 12.

Tilannekorjattu 5vs5 Corsi 48.0, sija 21.

PDO 100.3

Dubnyk high-danger sv% 83.7 adjusted sv% 91.5
Kuemper 85.3 ja 91.9

Tilastojen perusteella voipi olla yllättävän tasainen sarja, jos Minnesota yhtään saa suljettua Dallasin hyökkäysvoimaa. Hyvällä vastahyökkäyspelillä sarja on voitettavissa. Lehtonen ei kovin kummoinen ole ollut high-dangereissa.

Lotto: Dallas 4-2


Los Angeles – San Jose:

Los Angeles:
Tilannekorjattu vaarallisten maalipaikkojen suhde: 52.9 % Sarjan 5.
Luoduissa vaarallisissa maalipaikoissa 9.
Päästetyissä vaarallisissa maalipaikoissa 5.

Tilannekorjattu 5vs5 Corsi 56.8, sija 1.

PDO 100.3

Quick high-danger sv% 85.5 adjusted sv% 91.8
Enroth 85.6 ja 92.2

San Jose:
Tilannekorjattu vaarallisten maalipaikkojen suhde: 56.6 % Sarjan 1.
Luoduissa vaarallisissa maalipaikoissa 1.
Päästetyissä vaarallisissa maalipaikoissa 3.

Tilannekorjattu 5vs5 Corsi 52.1, sija 7.

PDO 100.2

Jones high-danger sv% 84.1 adjusted sv% 91.8
Reimer 84.7 ja 91.9

Timanttisen kova sarja heti ensimmäisellä kierroksella. San Jose on sarjan paras maalipaikkatilastoissa, ja Losi vastaavasti perus-Corseissa ykkönen. Luulisi LA:n hallitsevan enemmän kiekkoa, ja sitä kautta pääsevän pelin päälle. Prässääminen LA:lla vähän parempaa, kun aika kovia pommittajia löytyy. San Josen puolella on vähän isompi riski kärkipelaajien ylikuormittumiselle.


tldr:

Washington > Philadelphia 4-2
Florida > Islanders 4-3
Pittsburgh > Rangers 4-0
Tampa Bay > Detroit 4-1

Chicago < St.Louis 2-4
Dallas > Minnesota 4-2
Anaheim > Nashville 4-3
Los Angeles > San Jose 4-3

Pelataan siitä sitten loppuun asti muodon vuoksi.

Konf. semit:
Dallas > St.Louis
Anaheim > Los Angeles

Washington < Pittsburgh
Florida < Tampa Bay

Konf. finaalit
Dallas < Anaheim

Tampa Bay < Pittsburgh

Cup: Pittsburgh

Kuvissa kunkin joukkueen kohdalla mainittu maalipaikkasuhde ja maalivahtien tilastot.
Liitteet
nhl4.PNG
High-danger sv% & adjusted sv%
nhl1.PNG
Score adjusted high-danger scoring chances for percentage of total.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 20. Antamasi peukut: 0.

Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better.

Minikommentit

12.04.2016 18:58 <Henkka> Nättiä.

12.04.2016 22:40 <JussiQ> Hyvää settiä, tosin STL, LA jatkoon konf. semeistä.

12.04.2016 22:41 <JussiQ> Pens toki Cupin vie sitten L.A:ta vastaan.

12.04.2016 22:42 <JussiQ> Oletuksena, että saavat edes yhden hyvän terveen moken :)

12.04.2016 22:47 <RightinHendrix> Florida sitten kävelee Zatkoffin ja Kingsin yli

12.04.2016 22:49 <JussiQ> Näköjään molemmat edelleen questionable, voi voi. Menee

12.04.2016 22:50 <JussiQ> kyllä Pensillä huippumahkut hukkaan, jos Zatkoff...

13.04.2016 00:32 <Sohvatyyny> Fleury Malkin Määttä, kaikki veti normitreenit muiden kanssa

13.04.2016 00:33 <Sohvatyyny> Malkin silti d2d mutta eiköhän alota heti ekasta pelistä

13.04.2016 00:35 <Sohvatyyny> Rangereista Girardi in McDonagh treeneissä non-contact


Sohvatyyny
Jäsen
Viestit: 115
Liittynyt: 09.12.2015, 18:05

Tuotto: +14.02 yks.

Palautus%: 101.82%

Panosten ka: 2.94 yks.

Vetoja: 262

Pisteitä: 31

Re: Jääkiekko

Viesti Kirjoittaja Sohvatyyny »

Loistava tilasto päljäys!
Jotenkin itsestäni tuntuu että mielenkiintoisimmat otteluparit tulee lännestä(Tämä nyt saattaa johtua siintä että on tullut seurattua läntisiä joukkueita enemmän), varsinkin Penguins-Rangers joka jo viime vuonna oli mielenkiintoinen pari. Eka peli onkin tuossa sarjassa avainasemassa, sillä jos Fleury ei aloita heti ekasta pelistä, niin Rangers saataa olla aika vahvoilla kotiedun takia, siis jos voitaa ekan. Playofssien suolahan on siinä että AINA tulee yllätyksiä ja sehän on siinä parasta.

Bracket-lotot
PIT-RAN 4-2 Pingviinien valmentajavaihdolsen jälkeinen kurssinkääntyminen ja RightinHendrix'n tilastot. Taitaa olla Rangereilla myös McDonagh ja E. Staal poissa ainakin ekoista peleistä. Penssillä myös paremmat alemmat ketjut. Rangers saattaa voittaa jos King Henrik torjuu käytännössä kaiken.
FLA-NYI 4-3 Yllätys divisioonavoittaja Panthers jatkaa selvästi jos kaikki kärkijätkät kunnossa. Trocheckillä taitaa vaan olla jalka murtunut, mutta katsellaan ketsellaan. Panthersin hyökkäys aika kokematon ilman Jagria
TBL-DET 2-4 Tampan loukaantumiset vesittävät haveet jatkopaikasta (Stamkos Stårlman). Tässä se yllätyksen paikka.
WSH-PHI 4-1 Runkosarja ykkönen menee helpohkosti jatkoon. Mielenkiintoista nähdä minkäläinen tunnelma Philadelphiassa, voi auttaa Philan pariin voittoon tai sitten samanlainen sarja kun ANA-WIN viime kesänä. Itse uskon että Ovie ja Holtby johtaa Washingtonin pitkälle

ANA-NSH 4-0 Ducksit oli runkosarjan lopun erittäin vahvoja ja Predators ei vakuuta eikä rinnekkään tunnu olevan mikään sateentekijä. Anaheim omissa papereissa Idän ennakkosuosikkeja
LOS-SJS 4-3 Californian herruus ja San Josen paluu pleijareihin. Tulee pitkä ja kova sarja. Voittajakaan ei ole voittaja sillä eiköhän häviäjä rusikoi vastustajia telakalle tai ainakin jotain pikku loukkaantumisia tulee varmasti.
DAL-MIN 4-2 Dallas ei ollut runkosarjan lopussa mikään hirveän hyvä juokkue johtuen Seguinin loukkaantumisesta. Palannee kuitenkin sarjan aikana. Parise ja Vanek Wildilta sivussa peleistä 1 ja 2. Wild oli viimeksi kun pääsi pleijareihin pirun sisukas ja vahva juokkue. Mielenkintoista nähdä miten sarja etenee. Wildille yksi voitto kahesta ekasta pelistä niin on vahvoilla. en kuiten kaan usko siihen sillä Parise on niin suuri pala Wildin hyökkäystä.
STL-CHI 4-2 Ei mitään sanottavaa Chicago ei häviä 4-0 ja 4-3 kaikki muu mahdollista. Perun samalla puheeni Bluesin pleijari mahdollisuuksista ja niiden olemattomuuksista

WSH-PIT
FLA-DET
ANA-LOS
DAL-STL

WSH-DET
ANA-DAL

Stanley Cup: Anaheim Ducks

Paljon tuli kotivoittajia mutta joskus se vaan menee niin. On niitä oudompiakin juttuja nähty jääkiekossa ja jalkapallossa ja vaikka missä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


simppa1427
Avatar
Jäsen
Viestit: 608
Liittynyt: 05.04.2007, 16:13
Pisteitä: 750

Re: Jääkiekko

Viesti Kirjoittaja simppa1427 »

Kysymys KHL seuraajille.

En oo yhtää Sibirin matsia kattonu, mutta ihmetyttää miten ihmeessä Stepan Sannikov onnistuu välttelemään tehopisteitä pelatessaan Shumakovin ja Shalunovin kanssa, Jotka mättää pisteitä joka matsissa. Sama kenttä sama yv.

Tällä kaudella.

Shumakov 20 p, Shalunov 18p, Sannikov 5p

Viime kaudella

33p,30p,24p

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


skasi
Jäsen
Viestit: 642
Liittynyt: 28.11.2011, 12:01

Tuotto: +57.05 yks.

Palautus%: 110.73%

Panosten ka: 3.47 yks.

Vetoja: 153

Pisteitä: 1508

Re: Jääkiekko

Viesti Kirjoittaja skasi »

Mieleen putkahti kysymys Lauri Marjamästä. En juurikaan kotimaan kiekkoa seuraa, joten kysytään aiheesta paremmin tietäviltä: Onko Marjamäki todistanut kiekkoilevalle maailmalle olevansa huippuvalmentaja?

Näkemystä kaivattaisiin esim. Käyttäjiltä JussiQ, RightinHendrix, Jantsa_, Tenkrat tai miksei keneltä tahansa! Kyllä tänne mielipiteitä mahtuu, olipa näkökulma mikä tahansa.

En tunne SM Liigan enkä kv kiekon tasoeroja lähelläkään niin hyvin että lähtisin mitään itse kommentoimaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

29.04.2017 04:04 <skasi> Niin, ja voi siirtää parempaan ketjuun esim.Arvokisat jos

29.04.2017 04:04 <skasi> Siltä tuntuu.


dos
Jäsen
Viestit: 79
Liittynyt: 19.09.2013, 09:46

Tuotto: +11.88 yks.

Palautus%: 124.49%

Panosten ka: 2.69 yks.

Vetoja: 18

Pisteitä: 96

Re: Jääkiekko

Viesti Kirjoittaja dos »

skasi kirjoitti:Mieleen putkahti kysymys Lauri Marjamästä. En juurikaan kotimaan kiekkoa seuraa, joten kysytään aiheesta paremmin tietäviltä: Onko Marjamäki todistanut kiekkoilevalle maailmalle olevansa huippuvalmentaja?

Näkemystä kaivattaisiin esim. Käyttäjiltä JussiQ, RightinHendrix, Jantsa_, Tenkrat tai miksei keneltä tahansa! Kyllä tänne mielipiteitä mahtuu, olipa näkökulma mikä tahansa.

En tunne SM Liigan enkä kv kiekon tasoeroja lähelläkään niin hyvin että lähtisin mitään itse kommentoimaan.
Ei ole todistanut. Tai korkeintaan liigatason pelaajille.

Marjamäki sanoo mielipiteensä pelaajille todella suoraan, eikä mielistele tai nöyristele ketään.
NHL-statuksella olevalle pelaajalle on todella kova paikka, kun nuorehko ja suhteellisen nimetön liigavalmentaja alkaa laukomaan suoria mielipiteitään päin naamaa.
Uskoisin, että tämä rispektin puuttuminen oli isona tekijänä viime syksyn World Cup -pettymykselle.

MM-kisoissa ja ensi vuoden olympialaisissa Marjamäen tyyli voi toimia, koska nimimiehiä vähemmän Suomen joukkueessa.
Jotta valmennus tähtisikermän kanssa toimisi, Marjamäen pitää joko alkaa tiputtamaan omaa egoaan ja katsomaan nimipelaajia ylöspäin, tai sitten hankkia sitä rispektiä onnistumalla näissä vähemmän nimekkäissä höntsäkisoissa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Ver
Jäsen
Viestit: 1396
Liittynyt: 27.01.2004, 08:54

Tuotto: +5.95 yks.

Palautus%: 100.29%

Panosten ka: 0.71 yks.

Vetoja: 2851

Pisteitä: 983

Re: Jääkiekko

Viesti Kirjoittaja Ver »

skasi kirjoitti:Mieleen putkahti kysymys Lauri Marjamästä. En juurikaan kotimaan kiekkoa seuraa, joten kysytään aiheesta paremmin tietäviltä: Onko Marjamäki todistanut kiekkoilevalle maailmalle olevansa huippuvalmentaja?
Ei kai kukaan voi liigassa valmentamalla mitenkään todistaa koko maailmalle olevansa huippuvalmentaja, joten vastaus kysymykseen on, että ei ole. Näytöt liigasta sitten on huiput ja oli paras ja luonnollinen valinta valmentajaks. Hyvä vertaus on Jukka Jalonen, huippu liigassa ja sitten maajoukkueeseen apuvalmentajaks ja siitä pian jo päävalmantajaks.

Marjamäki peluuttaa sitä "meidän peliä". Kukaan saman filosofian valmentaja ei oo tainnu onnistua kertaakaan P-Amerikassa, joten en vetelis World Cupista mitää johtopäätöksiä. Selvää myös on, että osa NHL-pelaajista ei edes haluais pelata tuota "meidän peliä" yhtään, kun se eroaa aika paljon NHL-kiekosta.

Materiaali MM-kisoissa tulee olemaan aika iso kärkimaihin verrattuna, mut toisaalta se mahdollistaa sen, että Marjamäki saa valita pelitaansa sopivimmat fiksut pelaajat ilman sen suurempaa kritiikkiä. Jos iso kasa NHL-pelaajia ois vapaana kisoihin, niin ne ois ulkoisen paineen takia "pakko" ottaa mukaan, sopi pelitapaan tai ei.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


RightinHendrix
Avatar
Jäsen
Viestit: 1107
Liittynyt: 27.05.2015, 18:35

Tuotto: +212.72 yks.

Palautus%: 103.38%

Panosten ka: 3.13 yks.

Vetoja: 2012

Pisteitä: 3858

Re: Jääkiekko

Viesti Kirjoittaja RightinHendrix »

Ajattelin että nyt olisi sopivan jälkiviisas ja vahvistusharhainen hetki muistuttaa, kuinka hyvin Rinne suorittaa +6M maalivahteihin verrattuna.Kuva

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better.

Minikommentit


LFM
Jäsen
Viestit: 182
Liittynyt: 08.11.2004, 23:11
Pisteitä: 8

Re: Jääkiekko

Viesti Kirjoittaja LFM »

Tähän kysymys NHL-tietäjille:

Kun tilastoidaan maalipaikat noin, huomioidaanko maaleihin isosti vaikuttava asia, eli millä tavalla parhaaseen sektoriin päästään?

Tuleeko parhaan maalintekosektorin paikka 2vs1 hyökkäyksen poikkisyötöstä, vain 5vs5 pyörityksen keskeltä löytyvä vapaa lapa?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

04.06.2017 20:46 <Manny Hockey> noi taitaa olla suoraan laukauksen sijainnin perusteella

04.06.2017 20:46 <Manny Hockey> eli ei

06.06.2017 23:50 <LFM> Kiitos vastauksesta


Afinogenov
Avatar
Jäsen
Viestit: 517
Liittynyt: 08.06.2014, 13:53

Tuotto: +232.87 yks.

Palautus%: 106.28%

Panosten ka: 5.89 yks.

Vetoja: 629

Pisteitä: 2339

Re: Jääkiekko

Viesti Kirjoittaja Afinogenov »

Unpopular opinion.

KHL ilmeisesti oikeasti tiputtamassa palkkakaton johonkin 8,5 milj tasolle. Tämä on Suomessa otettu vastaan erinomaisena uutisena ja tätä on muutenkin toivottu jo pitkään KHL-seuraajen keskuudessa.

Miksi ihmeessä?

Kiinnostaako ketään kattoa venäläiskiekkoa c-luokan pelaajilla. Hiljaiseksi se miehen pistää kun miettii huomenna alkavaa SKA - ZSKA sarjaa, joka tulee olemaan ilmeisesti viimeinen (itä)eurooppalainen huipputason playoff -sarja. Jatkossa tässäkin otteluparissa pelaa c-luokan venäläisiä Jyri Junnilan tasoisilla ulkomaalaisvahvistuksilla höystettynä. Arenalle ei mennä enää katsomaan Kovaltshuk - Datsjuk - Gusev -miehistöjä vaan NHL:ään ja NHL/AHL välimaastoon kelpaamattomia pelureita. Sarjan tasoerot tippuu ja siten urheilullinen kiinnostus on tasan nollaluokkaa. Tasaisia palkkakattosarjoja riittää maailmalla ihan tarpeeksi.

P-amerikan sarjoista viedään tappelut, Venäjältä perinteiset mahtiseurat. Maailman paras laji ottaa lukua nyt joka puolella.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

28.03.2018 12:46 <Taika> pakko olla samaa mieltä!

28.03.2018 12:49 <Muikkuz> Onhan se ikävää mennä kattomaan, jos ei tiedä voittajaa jo

28.03.2018 12:49 <Muikkuz> etukäteen.

28.03.2018 12:58 <Ver> Saahan siellä olla 1-2 tähteä joita ei lasketa palkkakattoon


mikkojapa
Jäsen
Viestit: 1
Liittynyt: 17.07.2018, 13:36
Pisteitä: 1

Re: Jääkiekko

Viesti Kirjoittaja mikkojapa »

LFM kirjoitti:
03.06.2017, 20:56
Tähän kysymys NHL-tietäjille:

Kun tilastoidaan maalipaikat noin, huomioidaanko maaleihin isosti vaikuttava asia, eli millä tavalla parhaaseen sektoriin päästään?

Tuleeko parhaan maalintekosektorin paikka 2vs1 hyökkäyksen poikkisyötöstä, vain 5vs5 pyörityksen keskeltä löytyvä vapaa lapa?
Hyvä kysymys. Tulisiko tilastoihin merkintä kun laukaus lähtee ns. parhaasta sektorista?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


skasi
Jäsen
Viestit: 642
Liittynyt: 28.11.2011, 12:01

Tuotto: +57.05 yks.

Palautus%: 110.73%

Panosten ka: 3.47 yks.

Vetoja: 153

Pisteitä: 1508

Re: Jääkiekko

Viesti Kirjoittaja skasi »

Joel Quenneville has been fired by the Chicago Blackhawks.

Jeremy Colliton takes over. Talk about a huge change in voice -- Colliton is just 33, and has coached Mora in Sweden and AHL Rockford.

Lähde: https://mobile.twitter.com/reporterchri ... 8018323456

Mielenkiintoista.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


fouba
Avatar
Jäsen
Viestit: 1121
Liittynyt: 06.11.2007, 16:23

Tuotto: +1116.13 yks.

Palautus%: 111.45%

Panosten ka: 6.50 yks.

Vetoja: 1500

Pisteitä: 1335

Re: Jääkiekko

Viesti Kirjoittaja fouba »

Patrik painoi viime yönä 5häkkiä ja painoi itsensä maalipörssin kärkeen. Rantanen johtaa maalipörssiä ja Rinteellä NHL:n paras torjunta%..

Naatitaan pojat, naatitaan!!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

1-15. :spade: :club: :diamond: :heart:

Minikommentit


skasi
Jäsen
Viestit: 642
Liittynyt: 28.11.2011, 12:01

Tuotto: +57.05 yks.

Palautus%: 110.73%

Panosten ka: 3.47 yks.

Vetoja: 153

Pisteitä: 1508

Re: Jääkiekko

Viesti Kirjoittaja skasi »

Patrik Laine.

Kasva ympäristössä missä pula maalintekijöistä.

Hanki alusta, kiekkoja, maila, ja maali. Toistoja toiston perään.

Omista ~TOP 2 laukaus maailmassa. Todista se:
Mestis-SM-U20-MM-NHL tasolla.

Ota vähän rennommin sohvalla ja pelaa PS kaverien kanssa. Internet sekoaa. Osta itsellesi auto. Iltalehden kommenttiosiossa pakko jonkun päästä pätemään jostain ympäristöystävällisyydestä autovalinnan kohdalla :mrgreen:

Muokkaus: pakkohan tota on arvostaa. Toivottavasti tekee paremman uran kuin kukaan suomalainen. Kurrin ja Selänteen ennätyksiä kohti siis. :peukku: :peukku:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


skasi
Jäsen
Viestit: 642
Liittynyt: 28.11.2011, 12:01

Tuotto: +57.05 yks.

Palautus%: 110.73%

Panosten ka: 3.47 yks.

Vetoja: 153

Pisteitä: 1508

Re: Jääkiekko

Viesti Kirjoittaja skasi »

Ens vuoden MM-kisat Sveitsissä. Ei vielä mitään tietoa joukkueista. Mut nyt olis kv. kisoihin Suomella ihan törkeän kova, ja mielenkiintoinen nippu. Valmennuksesta hankala sanoa koska ei kukaan tollasiin treenaa, vaan omat mj-ohjelmat joka maalla, mut pelaajat todella harvoin käytettävissä.

Pulju-Aho-Laine

Tai Laine-Barkov-x

Missä x= Mikke,Teuvo,Mikko käytettävissä niin. Ja monia monia muita fantasiakokoonpanoja rakennettavissa.

Pulju-Aho-Laineesta vielä, miks haluaisin nähdä, on et jos noi on kaikki pelipäällä, niin todella hankala pideltävä vastustajalle. Maalipaikkoja syntyy ja kaikki pystyy henkilökohtaisella taidolla omiin ratkaisuihin.

Laine-Barkov ei selittelyjä kaipaa. Selittelen silti:
Sano kenelle tahansa nykyiselle NHL-pelaajalle: hei tuolla olisi pikku 2v2 peli panoksesta, tule pelaamaan kanssani niin voitamme. Loistavaa! Ketkä ovat vastustajat? Laine&Barkov. :D

Tulee mieleen kaksikot, missä Hossan kanssa pelasi Datsyuk ja Kopitar. Mutta Barkov alkaa olla Kopitarin ja Datsyukin parhaat puolet yhdistettynä, niin.. ja Laine jos raketoi lisää niin maalivahdit alkaa lopettamaan toiveitaan ja duunejaan. :lol:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin