Tänään on 08.08.2020, 00:45.

Voittolinja

Keskustelua maksullisista vihjepalveluista.
Vastaa Viestiin
ptets
Avatar
Jäsen
Viestit: 2226
Liittynyt: 16.05.2008, 09:49

Tuotto: -16.53 yks.

Palautus%: 97.79%

Panosten ka: 2.63 yks.

Vetoja: 285

Pisteitä: 1367

Re: Voittolinja

Viesti Kirjoittaja ptets »

En sinänsä epäile etteikö Voittolinjan analyysi olisi parhaimmillaan kesäsarjoissa mutta itse ainakin jätän ostamatta jos seuranta ei päivity. Kyse on luottamuksesta. Jos vihjepalvelu ei pysty kertomaan rehellisesti myös vaikeista jaksoista niin miten siihen voi luottaa? Esim. Jumpan Kulma, Sukkela ja Bettinganalyses ovat pitäneet julkisen seurannan myös vaikeina jaksoina. Sillä ei ehkä maksimoi omaa lyhyen ajan tuloa mutta pitemmällä aikavälillä uskottavuus ja luotettavuus säilyy. Vedonlyöntimaailma muuttuu koko ajan, virheistä oppii ja palvelu voi tehdä comebackin voittojen tielle tekemällä töitä. Moni palvelu on niin tehnytkin. Ja uskon että potentiaalinen asiakaskunta tämän asian myös tiedostaa. Vihjepalvelu ei loppupeleissä hyödy seurannan päivittämättä jättämisestä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Children are innocent
teenagers fucked up in the head
adults are even more fucked up
and elderlies are like children

Minikommentit

11.04.2013 16:52 <Tenkrat> Eiköhän se tule. Ei kukaan osta autoakaan tietämättä mitä...

11.04.2013 16:52 <Tenkrat> sillä on viimeiset 5kk:ta tehty.


Voittolinja
Jäsen
Viestit: 15
Liittynyt: 08.05.2012, 12:50
Pisteitä: 22

Re: Voittolinja

Viesti Kirjoittaja Voittolinja »

Tiedoksi:
Voittolinja Sportin seuranta päivitetään suunnitellusti talvijakson päätyttyä 30.4.
Se löytyy nettisivuiltamme toukokuun alkupäivinä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


nuhapumppu
Avatar
Jäsen
Viestit: 749
Liittynyt: 17.01.2009, 13:48

Tuotto: +125.50 yks.

Palautus%: 122.41%

Panosten ka: 10.00 yks.

Vetoja: 56

Pisteitä: 452

Re: Voittolinja

Viesti Kirjoittaja nuhapumppu »

1.2.2012 alkaen jolloin vihjattu myös kv-markkinoille
Rivejä 906 kpl
Pelattu 1745,5 yks
Lunastettu 1727,0 yks
Kerroinsumma 891,9 yks
TULOS -18,5 yks
Palautus-% 98,9 %
Palautus-% tasapanoksin 98,4 %
Kovin nihkeää.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


TuplaJallu
Avatar
Jäsen
Viestit: 2779
Liittynyt: 13.06.2008, 08:02

Tuotto: +29.15 yks.

Palautus%: 100.25%

Panosten ka: 5.92 yks.

Vetoja: 1951

Pisteitä: 3184

Re: Voittolinja

Viesti Kirjoittaja TuplaJallu »

Niinpä, jäi itseltä jo legendaarinen kesäpaketti ja Veikkauksen markkinatopitkin ostamatta. Ei riitä rahat enää näihin kinkereihin.
Vaan miten moinen huipputulos on selitettävissä? 476 pelisuositusta on jo niin painava otos, ettei sattumalle juuri jää sijaa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

10.05.2013 10:31 <Henkka> eilen jäätävät munakauttakuus, ty.

10.05.2013 11:12 <TuplaJallu> Mutta valuet taskussa ;)


Voittolinja
Jäsen
Viestit: 15
Liittynyt: 08.05.2012, 12:50
Pisteitä: 22

Voittolinja

Viesti Kirjoittaja Voittolinja »

Yksinkertainen on kaunista. 2016 alkaen löydät kaikki Voittolinjan tuotteet, palvelut ja SoMen yhden nimen alta. Ravit ja urheilu, yhteinen koti on Voittolinja.

www.voittolinja.fi
www.facebook.com/Voittolinja
www.twitter.com/Voittolinja

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Voittolinja
Jäsen
Viestit: 15
Liittynyt: 08.05.2012, 12:50
Pisteitä: 22

Re: Voittolinja

Viesti Kirjoittaja Voittolinja »

Kesä on alkamassa ja Voittolinja Sport palaa juurilleen klassisten kesäpakettien muodossa. Kevätkausi meni osaltamme varsin mukavasti ja palautukseksi tuli 448 kohteen jälkeen 106,81%. Voittolinjan vihjeistä on vastannut jo neljä vuotta samat henkilöt, jotka jatkavat edelleen vihjeiden takana. Uutena asiana on tästä lähtien se, että koko Voittolinjan urheilupuolen vetämisestä vastaa Footstep Sports Media. Siihen kuuluvat kaikki aiempien vuosien vihjeistä vastanneet tekijät, joten asiakkaalle päin näkyvään lopputulokseen tällä ei ole vaikutusta. Käytössämme on vuosikymmenten kokemus ja kontaktit, joiden avulla uskomme voitolliseen tulokseen. Kesän myötä palaamme myös takaisin SMS-maailmasta. SMS-järjestelmä oli lopulta aivan liian joustamaton hektiseen pelimaailmaan, jossa kertoimet liikkuvat nopealla aikataululla. Koska sekä meidän että asiakkaiden mielestä ratkaisu ei ollut toimiva, palaamme takaisin lähtöruutuun.

Markkinat ovat kiristyneet vuosi vuodelta ja voitollisen tuloksen tekeminen on jatkuvasti yhä haastavampaa. Yksittäisiä voittojaksoja toki tulee kaikille vedonlyönnin ammattilaiselle, mutta jatkuvuus niiden osalta on erinomaisen vaikeaa. Voittolinja Sport on käyttänyt rohkeasti uudenlaisia metodeja viime vuosina vihjeissään ja pyrkinyt löytämään uusia mahdollisuuksia markkinoiden lyömiseen. Me emme esittele takavuosien voittolappuja ja kehuskele sillä, että olemme joskus tehneet hyvää tulosta, vaan me keskitymme siihen, että seuraava jakso olisi se paras. Me emme nosta yksittäisiä voittoja esille ja vaikene tappioputkista, sillä totuus tulee kuitenkin jossain vaiheessa esille.

Mitä paketti sisältää?

Kesällä tulemme analysoimaan erityisesti kotimaista jalkapalloa sekä pesäpalloa. Lisäksi tulemme luonnollisesti keskittymään myös jääkiekon MM-kisoihin, jalkapallon EM-kisoihin sekä Rion kesäolympialaisiin. Vedonlyönnillisesti mielenkiintoiset tulevat olemaan myös yleisurheilun EM-kisat Amsterdamissa, sillä olympialaisten läheisyys karsii osallistujia ja tekee kisoista arvoitukselliset. Yli 20 vuoden kokemuksemme yleisurheilun vedonlyönnistä auttaa myös Timanttiliigan osalta – siinäkin kausi tulee olemaan mielenkiintoinen, koska moni ajoittaa huippukuntonsa Rion kisoihin. Lentopallon Maailmanliiga tulee olemaan myös totutusti suurennuslasimme alla. Laadukkaiden kontaktiemme kautta tulemme seuraamaan myös pohjoismaisia jalkapallosarjoja ja nostamaan sieltä parhaita kohteita. Muutenkin vuosien varrella kertyneiden kontaktiemme kautta saatavien vihjeiden osalta pystymme tarjoamaan moniin sarjoihin laadukkaita vihjeitä. Laajan osaamisemme ja tänä päivän vedonlyöntimaailmassa erittäin tärkeän verkostoitumisen myötä olemme pystyneet pitämään vihjeiden määrän korkeana, joten kassankierto on varsin nopeaa moniin muihin vihjepalveluihin verrattuna.

Seurantaan liitetyt kohteet ovat meillä edelleen Veikkauksen, PinnacleSportsin ja SBOBetin valikoimista. Tämän lisäksi tarjoamme myös pienemmille bookereille ja pienempiin sarjoihin kohteita omassa vapaamuotoisessa osiossa, jota emme nosta seurantaan. Asiakkaiden toivomuksesta tulemme tarjoamaan virallisista kohteista seurantaa normaalia tiheämpään tahtiin ja päivitämme sitä numeroiden osalta vähintään viikoittain. Aikatauluja tulemme muuttamaan hivenen aiemmasta, sillä viime kesän aikaiset aikataulut aiheuttivat liian usein kokoonpanomuutoksista johtuvia virhearvioita. Veikkaus on hiljalleen rakentanut taustalleen niin tarkan kokonaisuuden, että sen tiedot kokoonpanoista ovat monesti pelaajia edellä ja aiheuttavat turhia ristiriitoja. Tulemme tarkistamaan aamusta kerrointarjonnan ja nostamaan mielestämme selvät pudotusvaarassa olevat virheet pois. Normaalisti vihjeet tulevat kuitenkin iltapäivisin, koska siinä vaiheessa akuutit kokoonpanomuutokset ovat yleensä selvillä.

Ensimmäinen vihjeiden julkaisupäivä on perjantai 6.5. ja paketti kestää aina elokuun loppuun asti (31.8).

OSTA KESÄPAKETTI NYT!
Tarjoamme nyt kaikki vihjeet väliltä 6.5 – 31.8 hintaan 299 euroa (sis. 24% alv). Sitovat tilaukset osoitteeseen vihjeet@voittolinja.fi otsikolla ”Tilaus”. Maksuvaihtoehdot ovat tilisiirto ja Skrill. Ilmoita haluamasi maksuvaihtoehto tilaussähköpostin viestiosassa ja lähetämme sinulle ohjeet miten toimia.

Voittolinja

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


VoittolinjaSport
Jäsen
Viestit: 36
Liittynyt: 11.10.2012, 15:23

Tuotto: +1.63 yks.

Palautus%: 114.82%

Panosten ka: 1.83 yks.

Vetoja: 6

Pisteitä: 84
Viesti:

Re: Voittolinja

Viesti Kirjoittaja VoittolinjaSport »

Voittolinjan johtoajatuksena on ollut jo useamman vuoden ajan hakea pelitilaa sieltä, missä sitä tiukentuneessa markkinassa vielä on. Olemme jättäneet suuret jalkapallosarjat omalta osaltamme pienemmälle painoarvolle, mutta otamme toki silloin tällöin nostoja niihin, jos kontaktimme antavat meille niihin vahvoja suosituksia. Syyskautena tulemme jälleen tarkentamaan linjauksiamme, jotka toki myötäilevät jo menneiden kausien ideoitamme. Tulemme syyskaudella keskittymään tarkkaan kotimaan palloilusarjoihin ja ne tulevat olemaan erittäin tärkeä osa tarjontaamme. Vihjepakettimme tärkeimmät lajimme tulevat olemaan siis kotimaan palloilut (salibandy, koripallo, lentopallo ja käsipallo) – näissä sarjoissa Veikkaus ei ole vielä kokemustemme mukaan saanut niskalenkkiä pelaajista, vaikka saakin esimerkiksi koripallosta kokoonpanot ennen pelaajia tietoonsa. Lisäksi keskitymme mm. koripallon Euroliigoihin, VTB-liigaan, palloilulajien maaotteluihin sekä kotimaisten seurajoukkueiden eurocupeihin.

Jääkiekon painoarvoa taas tulemme laskemaan edelleen, sillä tarkasti seuratun Liigan kertoimien asettelu Veikkauksen palautusprosenteilla yhdistettynä todistetusti asiansa osaaviin kertoimenlaskijoihin tarkoittaa pelaajien kannalta pitkässä juoksussa hyvin haastavaa tilannetta. Vihjaamme toki Liigaa, mutta vain satunnaisia kohteita ja pääsääntöisesti pienemmillä panossuosituksilla. Mestistä seuraamme jääkiekon osalta enemmän ja siitä tulemme antamaan todennäköisesti Liigaa enemmän vihjeitä. Espoo Unitedin myötä Mestiksen urheilullinenkin kiinnostavuus on tänä talvena parempi. Jääkiekon osalta myös KHL on mukana vihjeissämme, samoin kontaktiemme kautta tulevat yksittäiset vihjeet Ruotsin Elitserieniin ja HockeyAllsvenskaniin. Jakson loppupäässä alkavat talviurheilutapahtumat kuuluvat jo perinteisesti tarjontaamme. Kotimaan jalkapallosarjat jatkuvat vielä pitkälle lokakuuhun ja ne ovat luonnollisesti mukana tarjonnassamme. Lisäksi tulemme hakemaan kohteita pienemmistä sarjoista, yksittäisistä turnauksista ja muista erikoisemmista kohteista, joista näkemyksemme mukaan vedonvälittäjillä ei ole vielä tarpeeksi etua. Syyskautemme avautuu ennen kotimaisten palloilusarjojen alkua eli keskiviikkona 7.9.

Mitä kesästä jäi käteen? Ensimmäinen tärkeä asia on huomata, että ennen varsin tuottoisat kotimaan jalkapallokohteet alemmissa divisioonissa ja naisissa ovat tänä päivänä Veikkauksen osalta harmittavan hyvin laskettuja. Toki yksittäisiä etuja löytyy, mutta pääasiassa Veikkauksen kertoimet olivat ennemminkin vertauskohtia, joiden avulla maailmalle sai pelejä. Tähän on luonnollisesti syynä Veikkauksen jokaisessa ottelussa käyttämät tarkkailijat, joukkueilta saadut taustatiedot ennen vedonlyöjiä sekä tietenkin matalan palautusprosentin tuoma etu.

Olympialaiset menivät kohdaltamme varsin mukavasti. Pääfokus kisoissa oli eri palloiluissa. Yleisurheilukohteiden lyöminen Veikkaukselle oli käytännössä mahdotonta, vihjaamisesta puhumattakaan, sillä pienetkin pummit suljettiin muutamassa minuuteissa. Toukokuu oli tuloksellisesti murheellinen ja selvästi koko vuoden heikoin kuukautemme, joten alku kesäkaudelle ei ollut mitenkään lupauksia herättävä. Hiljalleen saimme kuitenkin kurssin kääntymään voitolliseksi ja vaikka tänä vuonna olimme hyvin epäonnekkaita pesäpallon jatkovuoroille menneissä peleissä, saimme leivottua kesäkauden tuloksen positiiviseksi.

Tulemme syyskaudella antamaan vihjeitä totuttuun tapaan ennalta sovittuna kellonaikana. Tämän lisäksi muutamme konseptia kuitenkin siten, että tulemme myös antamaan yksittäisiä nostoja välittömästi ylikertoimisen kohteen tullessa tietoomme. Tämä ei luonnollisestikaan tarkoita 24/7-päivystystä, mutta mahdollistaa joissain tapauksissa nopeamman reagoinnin virhekertoimiin, ennen kuin ne putoavat.

Ensimmäinen vihjeiden julkaisupäivä on siís keskiviikko 7.9. ja paketti kestää aina joulukuun loppuun asti (31.12.2016).

Tarjoamme nyt kaikki vihjeet väliltä 7.9. – 31.12. hintaan 299 euroa (sis. 24 % alv). Sitovat tilaukset osoitteeseen vihjeet@voittolinja.fi otsikolla ”Tilaus”. Maksuvaihtoehdot ovat tilisiirto ja Skrill. Ilmoita haluamasi maksuvaihtoehto tilaussähköpostin viestiosassa ja lähetämme sinulle ohjeet miten toimia.

OSTA SYYSPAKETTI NYT!

Summaus Voittolinjan syyskauden 2016 tarjonnasta:
- Suurin fokus kotimaan palloilusarjoissa (miehet ja naiset)
Salibandy, koripallo, lentopallo ja käsipallo
Kotimaan päättyvät jalkapallosarjat
- Jääkiekkoon pienempi painoarvo sekä kohdemäärän, että panostuksen suhteen
KHL, Liiga, Mestis, pohjoismaiden sarjat kontaktien kautta sekä turnaukset/cupit
- Eurojalkapalloon pienempi painoarvo sekä kohdemäärän, että panostuksen suhteen
Kohteita kontaktiverkoston kautta
- Muut sarjat
Koripallon Eurocupit + VTB-liiga
Palloilulajien maaottelutapahtumat
Kotimaisten palloilujoukkueiden kansainväliset ottelut (seurajoukkueet)
Talviurheilu (hiihto, ampumahiihto)
muut yksittäiset erikoiskohteet

Voittolinjan tunnusluvut vuonna 2016:
Pelattu – 855 kohdetta
Pelattu – 742,5 yksikköä (maksimipanos kolme yksikköä/kohde)
Palautunut – 778,9 yksikköä
Palautus – 104,9 %

Palautusprosentit kuukausittain 2016:
1/2016 111,21 %
2/2016 102,47 %
3/2016 91,49 %
4/2016 141,60 %
5/2016 86,62 %
6/2016 104,40 %
7/2016 103,84 %
8/2016 113,0 %
(Kesän 2016 palautusprosentti 102,0 %)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


betsimies
Tuplanikkitrollaaja
Viestit: 117
Liittynyt: 26.01.2015, 15:30
Pisteitä: 215

Re: Voittolinja

Viesti Kirjoittaja betsimies »

Markkinoiden tiukkuudesta voi toki itkeä mutta se ei poista sitä että osaavat tahot saavat näköjään ihan tuoreidenkin näyttöjen mukaan näistä suurista sarjoista sen 104%, ja mikä parasta - panosta saa sisään. Siis jos osaaminen riittää. Johonkin kotimaan lento- ja käsipalloon keskittyminen on taas sikäli yhtä tyhjän kanssa että vaikka siinä pärjäisi niin panostaminen ei käytännössä ole mahdollista suuremmassa mittakaavassa - puhumattakaan siitä että alkaisi peesata jotain vihjeitä näillä pienillä markkinoilla, jotka ulkomaisilla toimijoilla ovat tarjolla lähinnä markkinointimielessä sillä todellisuudessa pelata ei saa - ainakaan kauan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


VoittolinjaSport
Jäsen
Viestit: 36
Liittynyt: 11.10.2012, 15:23

Tuotto: +1.63 yks.

Palautus%: 114.82%

Panosten ka: 1.83 yks.

Vetoja: 6

Pisteitä: 84
Viesti:

Re: Voittolinja

Viesti Kirjoittaja VoittolinjaSport »

Kuten aiemmin olemme kertoneet, eräs syyskautemme painopistealueista on kotimainen sisäpalloilu, sillä siinä edun hankkiminen vedonvälittäjistä tuottaa vähemmän kyyneleitä kuin puhkikalutut, suuret Euroopan jalkapallosarjat. Meiltä on viime päivinä kysytty, millaiset näytöt meillä on kotimaan palloilusta ja voimme ylpeänä listata kausien 2014-15 ja 2015-16 tilastot alle. Jos nämä herättävät lisäkysymyksiä, vastaamme niihin luonnollisesti mielellämme.

Koripalloa lukuunottamatta kaikki kohteemme ovat Veikkauksen tarjonnasta. Koripallosta 46 kohdetta on Pinnaclelta ja loput Veikkaukselta.

Kotimaan sisäpallot 2014-2016
Pelattu 346 kohdetta / 425 yksikköä
Palautus 111,9% / 475,6 yksikköä

Käsipallo 2014-2016
Pelattu 90 kohdetta
Palautus 109,8%

Salibandy 2014-2016
Pelattu 107 kohdetta
Palautus 113,3%

Koripallo 2014-2016
Pelattu 120 kohdetta
Palautus 115,1%

Lentopallo 2014-2016
Pelattu 29 kohdetta
Palautus 106,9%

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


betsimies
Tuplanikkitrollaaja
Viestit: 117
Liittynyt: 26.01.2015, 15:30
Pisteitä: 215

Re: Voittolinja

Viesti Kirjoittaja betsimies »

VoittolinjaSport kirjoitti:Kuten aiemmin olemme kertoneet, eräs syyskautemme painopistealueista on kotimainen sisäpalloilu, sillä siinä edun hankkiminen vedonvälittäjistä tuottaa vähemmän kyyneleitä kuin puhkikalutut, suuret Euroopan jalkapallosarjat. Meiltä on viime päivinä kysytty, millaiset näytöt meillä on kotimaan palloilusta ja voimme ylpeänä listata kausien 2014-15 ja 2015-16 tilastot alle. Jos nämä herättävät lisäkysymyksiä, vastaamme niihin luonnollisesti mielellämme.
No sikäli että kahdessa kaudessa yhteensä n. 350 kohdetta. Eihän se ole juuri mitään. Se on 175 kohdetta per kausi yhteensä kaikkiin noihin sarjoihin. Vaikka olisikin 112% niin tuommoisessa otoksessa on paljon hajontaa ja on melko suuri todennäköisyys jäädä kaudessa tappiolle vain huonon tuurin takia. Siihen lisättynä se että täällä foorumilla salibandytietäjät käsittääkseni ainakaan viime kaudella kummoistakaan tulosta tehneet, joten ehkä noissakin sarjoissa kertoimenasetanta on kovenemaan päin kaiken lisäksi.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


VoittolinjaSport
Jäsen
Viestit: 36
Liittynyt: 11.10.2012, 15:23

Tuotto: +1.63 yks.

Palautus%: 114.82%

Panosten ka: 1.83 yks.

Vetoja: 6

Pisteitä: 84
Viesti:

Re: Voittolinja

Viesti Kirjoittaja VoittolinjaSport »

Otoskokoa voi toki käännellä miten parhaaksi näkee, mutta jos sisäpallokauden pituudeksi heitetään n. puoli vuotta, se tarkoittaa että keskimäärin meiltä on tullut yksi sisäpallovihje päivässä - muun tarjonnan ohella. Markkinat eivät tälläkään alueella ole löystymään päin, eikä viime kausien menestys ole tietenkään automaattinen tae tulevasta. Kaikesta muusta voi vääntää, mutta +50 yksikön / 111,9% näyttö kahdesta viime kaudesta on kiistaton.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin