Tänään on 27.02.2021, 02:19.

Veikkausliiga fantasyfutis-vinkkejä

Vastaa Viestiin
Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3597
Liittynyt: 19.01.2003, 18:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3188
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Veikkausliiga fantasyfutis-vinkkejä

Viesti Kirjoittaja Neo »

Postailen tähän ketjuun ideoita FanTeamin Veikkausliiga-turnauksiin. Ugada ja muut kokeneemmat fantasyfutis-miehet varmasti jatkavat sitten ideoilla.

Maalivahdi
SJK:n Mihkel Aksalu on tällä kierroksella FanTeamin kallein veskari, mutta mielestäni varsin hyvä sijoitus ns. pääjoukkueeseen. SJK sai hieman itseluottamusta lisää kaatamalla Vepsun cupissa, eikä se ole perinteisesti päästänyt kotikentällään maaleja hyviäkään joukkueita vastaan. Puolustus oli myös HJK-matsissa kelvollinen pitkän aikaa. Nyt vastaan asettuu heikko vierailija Ilves, jota vastaan nollapeli on erittäin todennäköinen.

Interin Henrik Moisander nostetaan kakkosvaihtoehdoksi. Viikon 0-4 cup-ottelulle ei kannata paljon pistää arvoa, ja nyt vastassa on perunapellolla VPS. Vaasalaiset pyrkivät tällä kaudella pyörittämään palloa ja hallitsemaan peliä, ja se tulee olemaan helvetin tuskaista huonolla alustalla. VPS ei saanut edes PK-35:ttä vastaan mitään aikaan ennen ulosajoa. Interille asetelma sopii hyvin, ja Moisanderilla on laatuveskarina hyvät saumat pitää kauden ensimmäiset nollat.

Jos tällä viikolla haluaa pelata riskillä ja sijoittaa halpaan veskariin, niin RoPSin Juhani Kangas aloittaa mv-loukkaantumisten vuoksi PK-35:ttä vastaan. Hinta vain 4.5M.

Puolustajat
SJK on luonnollisesti hyvä idea myös puolustuksessa, ja linja on vakiintunut muotoon Penninkangas - Sow - Meite - Hurme, kun Tahvanainen on kai edelleen sivussa. Penninkangas on ainoa puolustaja, joka kerännyt yhtään tehopistettä viimeiseen 15 otteluun (0+2). Käytännössä ei ole siis suurta eroa, kenet tästä nelikosta poimii mukaansa. Jos Tahvanainen on edelleen poissa, niin Penninkangas tulee ensimmäisenä omaan joukkueeseen.

Veskari Moisanderin lisäksi Interistä kannattaa harkita laitapakki Egzon Belicaa, joka on tehnyt uskomattomat kolme maalia tällä kaudella. Belica on osunut jokaisessa liigapelissä, ja maalit ovat suoraan ratkaisseet Interille pisteitä. Nyt VPS-pelissä tarjolla voi olla myös nollapeli paskalla kentällä, ja miksei lisää tehopisteitä erikoistilanteista?

Yllärivalintana voisi nostaa mukaan KuPSin laitapakin Tuomas Rannankarin. KuPSilla ei ole mikään tolkuton haaste edessään Lahtea vastaan, jolla voi painaa jaloissa 120 min cup-visiitti Maarianhaminaan. Rannankarilla on erittäin hyvät 1+2 tehot edellisessä 7 ottelusta, ja erottuu selvästi joukkueen riveistä. Rannankari myös syötti viikolla joukkueensa maalin JäPS-ottelussa.

Keskikenttä
Keskikentälle ja hyökkäykseen poimitaan miehiä RoPSin riveistä, jolla on ennakkoon mahtavat saumat hakata maaleja sisään PK-35:n reppuun. Parhailta ideoilta vaikuttaisivat juuri nyt Will John sekä Robert Taylor. John William Oluremi a.k.a Will John on tehnyt kaksi maalia edelliseen neljään starttiin, ja Taylorin tehot ovat 3+1 ed. kuudessa ottelussa. Vastassa on repaleinen PK-35 puolustus junnuveskalla tuettuna, joten tehopisteille on nyt hyvät saumat.

HJK:n Atomu Tanaka on pakkovalinta, vaikka matsi onkin ennakkoon varsin under. Atom pelasi cupissa mutta ei täyttä aikaa, ja mies on ollut yksinkertaisesti aivan järkyttävässä vireessä. Tanaka on tehnyt 6 maalia edelliseen 9 peliin, joka on kova saldo kk-pelaajalle. Tanakan yläpuolella kirmaa myös todella terävässä iskussa oleva kärki Morelos, joten syöttöpisteille on myös potentiaalia. Tanaka on tietysti kallis pelaaja, mutta aika vaikea ohittaa juuri nyt. Vaihtoehtoisesti Atom pois ja Morelos tilalle, mutta en jättäisi molempia pois juuri nyt.

Halvaksi vaihtoehdoksi voisi nostaa PK:n kk-mies Mateo Miguezin, joka on osunut kahdessa vieraspelissä putkeen. MM teki maalin Interin verkkoon cupissa, ja ampui myös KuPS-voitossa joukkueen rankkarin maaliin. RoPS-PK lienee varsin runsasmaalinen peli, ja vastuuta erikoistilanteissa voi tulla jälleen. Hinta ei päätä huimaa.

Hyökkäys
Interin puolustajia ja maalivahtia on suositeltu aiemmin, mutta hyvät tehot harkkakaudella kerännyt Källman ja GG skipataan hyökkäyspään pelaajien valinnassa. Paska kenttä ei houkuttele lainkaan suhteessa hintaan. Jos KuPS-idealla jatketaan, niin mukaan voisi nostaa kärkimies Salamin, joka vaikuttaisi olevan terävä pelaaja. Toivottavasti jalka ei ala painaa kun takana on myös cup-ottelu, jossa Salami veti pilkun tolppaan. Edellisessä kotiottelussa Salami oli todella terävä ja teki myös kauden avausmaalinsa, ja vastustaja FC Lahti ei ole nollapeleillä juhlinut.

Alexandr Kokko on ehdoton ykkösnimi tällä kierroksella, ja mahdoton jättää ulos joukkueesta. "Boris" saa vastaansa jo aiemmin mainitun PK-puolustuksen, ja mies on päässyt lisäksi kovaan maalivireeseen juuri nyt. Kokko on tehnyt tehot 6+1 viimeisessä 5 ottelussa, ja iski myös ainoan RoPS-maalin cupissa Hakaa vastaan viikolla. RoPS on muutenkin paukuttanut maaleja hyvää tahtia viimeiset pari kuukautta, ja ihme jos Kokko jää nollille PK:ta vastaan. Halpiskorista voi poimia vastapuolelle Lucas Kauffmannin, joka syötti viikolla cupissa kolme maalia.

IFK-HJK pelissä kohtaavat kaksi todella kovavireistä hyökkääjää. Atom+Morelos kaksikko voi tulla liian kalliiksi, joten vaihoehtona voisi ottaa mukaan vain 7M maksava Dever Orgill. IFK-kärki on tehnyt maalin jo neljässä pelissä putkeen, ja näyttäisi olevan todella terävässä iskussa juuri nyt. Samaan aikaan IFK on joukkueena tehnyt 5 maalia, eli kovalla prosentilla Orgill on mukana näissä osumissa. Hyökkäyspään pelaajien valinta under-ideana (itselle) olevasta ottelusta menee tavallaan ristiin, mutta pakko näin kuumassa formissa olevat miehet on mainita.
Hyödyllistä asiaa vedonlyöjille: Totuus arbitraasivedonlyönnistä - Kattava vakioveikkaus-opas | Infoa & keskustelua kryptovaluutoista: bitcoinkeskus.com ja foorumi

Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3597
Liittynyt: 19.01.2003, 18:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3188
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Re: Veikkausliiga fantasyfutis-vinkkejä

Viesti Kirjoittaja Neo »

Tänään mennään taas :peukku: Muutamia poimintoja jokaiselle osastolle:

Maalivahdit
Ykkösidea voisi olla MIFK:n Viitala, joka maksaa vain 7.2M. Maarianhaminan pulustus toimii, ja U2 on peli-ideana jo kerrottu muutenkin tuolla futispuolella. Ilves ei hyökkäyksessä vakuuta vaikka onkin tehnyt maaleja. Toinen yllärivalinta voisi olla KuPS:n Kreidl. HIFK-hyökkäys ei ole erityisen vaarallisen näköistä toistaiseksi, ja se on tehnyt vain 1 maalin kahdessa kotipelissä. KuPS parantaa koko ajan, ja nollasi Lahden pystyyn niin ikään. Hinta vain 7.2M. Kalliimmat valinnat ei oikein maistu.

Puolustus
KuPS ja IFK ovat luonnollisesti oltava idea myös täällä. KuPSissa ainoat tehomiehet ovat Rannankari 1+2 ja Azubuike 2+0, jotka ovat ihan ok onnistumiset 8 viime peliin. Tästä kaksikosta voisi nostaa ainakin toisen mukaan: Azubuike on toistaiseksi yhdessä Salamin kanssa kerännyt eniten fantasypisteitä KuPS-pelaajista. IFK-topparit Kojola & Lyyski ovat sitten selkeät ideat saarelaisista. Unohtaa ei sovi myöskään Interin Egzon Belicaa, joka on tehnyt jo 3 maalia. En kuitenkaan pidä itse RoPS-matsista, ja luulen että Belica on aika pahasti liikaa valittu joukkueisiin. Muuten puolustuksessa ei ole mitään järisyttäviä ideoita, sillä esim. harkkakaudella vakuuttanut Taiwo ei ole saanut vielä mitään aikaan. Lähtisinkin 3-4-3/3-5-2 nyt.

Keskikenttä
HJK:sta keskikentälle voisi skipata Atomin, joka ei näytä olevan parhaassa iskussa juuri nyt ja 18M hinta on liian kallis. Sen sijaan Oduamadi tai Alho voisivat tulla laidoilta kysymykseen, vaikka molempien tehosaldo onkin toistaiseksi vaatimaton. Tätä ennakkoa kirjoittaessa avauskp:t eivät ole vielä auki, mutta kannattaa varmistaa Klubin mahdollisten lepuutusten varalle. Itsellä ei ole suuria over/murskajais-ideoita tälle rundille, joten keskikentältä / hyökkäyksestä puuttuu pari selkeää maali-iloittelujen ideaa. Seuraavat pelaajat ovat tyrkyllä tehopisteille ja sopivat yleisiin peli-ideoihin itsellä:
- RoPS / Robert Taylor (tehot 3+1 / 7 ottelussa, oli PK-matsissakin koko ajan tapahtumien keskellä)
- KuPS / Saku Savolainen (2 maalia ed. kolmeen peliin).
- PK / Mateo Miguez: mahd. rankkarien vetäjä, 2 maalia / 4 ed. peliin
- SJK / Losa+Klinga: PK:n peleissä tapahtuu, Losa ollut monesti lähellä mutta ei onneakaan mukana. Unohdettuja?

Hyökkäys
Klubin Morelos on kallis, mutta pakkovalinta. HJK on rundin suurin suosikki ja KEPSin puolustus vastassa Oulussa. Hinta on 13.1M vs Atomin 18M, joten Morelos on otettava mukaan myös taktisessa mielessä: tämä herra on varmaan monilla muillakin. Kokko on erinomaisessa maalivireessä nyt, ja tehnyt tehot 7+1 viim. 6 peliin. Hinta vain 7.9M ja RoPS on itsellä peli-idea muutenkin vedoissa.
Hyödyllistä asiaa vedonlyöjille: Totuus arbitraasivedonlyönnistä - Kattava vakioveikkaus-opas | Infoa & keskustelua kryptovaluutoista: bitcoinkeskus.com ja foorumi

Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3597
Liittynyt: 19.01.2003, 18:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3188
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Re: Veikkausliiga fantasyfutis-vinkkejä

Viesti Kirjoittaja Neo »

Kiivasta tahtia rullaa Veikkausliiga-kierrokset, ja heitellään taas muutamia peli-ideoita kehiin. FanTeamilla on nippu turnauksia tänään vain keskiviikon peleistä, joten valinnat myös sen mukaan.

Maalivahdit
- Waltter Viitala, IFKM 9.3M
- Thomas Dähne, HJK 13.4M
- CJ Eriksson, HIFK 6.6M

Maalivahtien osalta tilanne on varsin selkeä: suurin osa pelaajista tulee poimimaan sen joko kaksikosta Viitala/Dähne. Klubi on kierroksen suurin suosikki ja vastassa varsin vähän maaleja tekevä Ilves - joukkueen nollapeli% on paperilla tällä kierroksella omaa luokkaansa. Mutulla myös MIFK:n Viitala omaa loistava mahdollisuudet nollille, kun vastaan tulee kotona PK-35. IFK:n puolustus on ollut rautaa niin kotona kuin vieraissakin, ja 4M halvempi hinta on iso etu Dähneen. Viitala on myös valittu Veikkausliigan huhtikuun pelaajaksi. "Differential"-valinta on HIFK:n Eriksson, joka on peli-ideana muutenkin handicappina. VPS:n hyökkäys tulee olemaan perunapellolla vaikeuksissa, ja Erikssonilla on mutulla puhtaita lukuarvoja paremmat saumat nollaan.

Puolustus
- Anthony Dafaa Clement, IFKM 8.0M
- Muut IFKM:n puolustajat
- HIFK:n puolustajat

Puolustus on hyvin loogisesti jatkumo maalivahdeista, sillä nollapeli on myös täällä todennäköisin pisteiden lähde. Sivuuttaisin tällä kertaa HJK:n itse, ja tekisin ennemmin kombinaation Dähne maaliin ja IFK+IFK puolustukseen. Klubin pakeista Taiwo on ainoana tehnyt kunnolla tehopisteitä harkkakaudella, mutta kukaan HJK:n puolustaja ei ole avauskierroksen jälkeen kerännyt edes syöttöpinnaa. Siihen päälle kallis hinta, niin ei maistu. Huom; Dafaa on FanTeamilla puolustaja, vaikka pelaa keskikentällä, josta teki myös komean maalin Ilvestä vastaan. Muuten MIFK/HIFK puolustajista ei kukaan nouse erityisemmin esiin juuri nyt tehopisteissä, ja ovat myös hinnassa hyvin samanlaisia. Pirttijoki on ainoa, joka on tehnyt tällä kaudella liigassa maalin, ja valittu myös VL:n huhtikuun joukkueeseen. Tämä tarkoittaa myös sitä, että suurin osa valitsee Pirttijoen, eli kannattaako olla sitten kaikkien kanssa samassa veneessä vai ei.

Keskikenttä
- Joni Korhonen, HIFK 6.1M
- Jani Bäckman, HIFK 5.1M
- Atom Tanaka, HJK 19.6M
- Petteri Pennanen, KuPS 9.6M
(Emile Paul Tendeng, Ilves 4.4M)

Keskikentältä skipataan selkeästi kolme jengiä, jotka ovat puolustuspään valintojen toisella puolella, eli VPS + Ilves + PK-35. Jokaisen jääminen nollille ei yllättäisi, ja poimitaan ideat pääosin muista joukkueista. Ilveksen Tendeng on kuitenkin mainittuna jos uskoo vieraiden yllättävän Klubin ja tekemällä maalin, sillä liukas wingeri on tällä hetkellä mukana lähes jokaisessa Ilveksen maalissa. HIFK:sta mukaan lähtee wingeri Joni Korhonen, joka sai syöttöpisteen myös viime pelissä. OP Jurvainen on yhä poissa, ja Korhonen tulee olemaan avainasemassa. Bäckman palannee myös avaukseen, ja on pelannut 2 peliä tällä kaudella, joissa mies on ollut mukana 2/3 HIFK:n tekemistä maaleista. Tämä kaksikko ei ole hinnalla pilattu, joka korreloi myös sopivasti vähän haasteellisemman pelin kanssa. HJK:sta lähtee kallis Atom; Klubi saanee paljon erikoistilanteita, joiden kautta syöttöpisteitä tai jopa maaleja on tarjolla. Petteri Pennanen on puolestaan kerännyt oikein mukavat 4+1 edellisessä 10 ottelussa. Kotipeli PS Kemiä vastaan tarjoaa paikkoja lisämaaleihin, ja Pennanen on selkeä ykkösvalinta KuPSista tänään.

Hyökkäys
- Dever Orgill, IFKM 9.3M
- Salami, KuPS 11.3M
- Billy Ions, PS Kemi 9.6M
(- Kirurgi Mäkelä, HIFK 8.6M)

Hyökkäys valitaan mun mielestä tällä kierroksella seuraavasta nelikosta. HJK:n Morelos jää pois ensinnäkin korkean hintansa vuoksi, ja lisäksi ottelusta tuskin on luvassa mitään maalijuhlaa. Muut valinnat ovat sen sijaan mielenkiintoisampia. Dever Orgill on ollut koko kauden todella terävässä kunnossa, vaikka ei ole 2 viime peliin tehnytkään maalia. Tätä edelsi neljän pelin putki, jossa Orgill osui joka kerta. Vastassa on nyt PK35:n puolustus kotona, joten maistuu. Salami on selkeästi laatuhankinta, ja päässyt myös pikkuhiljaa maalivireeseen. KuPS kohtaa kotona PS Kemin, ja paikkoja tulee varmasti tänäänkin lisämaaleihin. 11.3M on hieman kallis hinta kyllä, mutta ennemmin Salami kuin esim Morelos 14.3M. Vastapuolella oleva Billy Ions on myös erittäin vahva harkinna kohde. Ions pelaa käytännössä laidalla, ja on kyllä mukana joka kerta kun PS Kemi on tekemässä maalia. Ions kerää syöttöpisteitä maalien lisäksi, ja miehellä on 5+4 tehot ed. 11 ottelusta. Kirurgi Mäkelä on myös kovassa maalivireessä ja kohtaa viime kauden seuransa. VPS-HIFK tulee varmasti olemaan nyhjäys ja kunnolliset maalipaikat ovat vähissä, mutta jos joku tänään osuu se lienee Mäkelä. Ei kuitenkaan ole oma ykkösvalinta.
Hyödyllistä asiaa vedonlyöjille: Totuus arbitraasivedonlyönnistä - Kattava vakioveikkaus-opas | Infoa & keskustelua kryptovaluutoista: bitcoinkeskus.com ja foorumi

Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3597
Liittynyt: 19.01.2003, 18:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3188
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Re: Veikkausliiga fantasyfutis-vinkkejä

Viesti Kirjoittaja Neo »

Huomenna pelataan kolme matsia, ja otetaan pieni joukkuekohtainen katsaus. Pisteet on laskettu samalla kaavalla kuin tuossa linkin alla oleassa playerdatabasessa, eli käytännössä FPL:n systeemi miinus bonukset. Fanteam avannee turnaukset huomiselle, ei vielä ainakaan näy.

FC Lahti
Lahden ykkösnimi fantasyssa on koko kevään esillä ollut Jasse Tuominen. Maaliverkot ovat pullistelleet jo harkkapeleistä lähtien, ja JT on tehnyt liigassakin 3/7 Lah(d)en maaleista. Pistekeskiarvo 5.4 on oikein mukava, ja Tuominen voi hyvin pelata kärjessäkin, jos Kalle Multanen todetaan riittämättömäksi. Tuomisen huonoksi onneksi venäläiswingeri Ivan Solvjev on pelikiellossa, joka olisi tarjoillut muuten maalipaikan tai pari. Kakkosena on veskari Tomi Maanoja, jolla on takanaan kaksi nollapeliä, ja etenkin RoPS-matsissa ihan mukavasti töitä. Puolustuksen ykkösnimi on jo 1 maalin tehnyt Pyry Kärkkäinen, ja Jani Tanska on siis sivussa pelikiellon vuoksi. Tämä trio on ehdottomasti oltava listalla myös SJK-pelissä.

SJK
SJK:n ehdoton ykkösnimi on ollut läpi kevään Roope Riski, eikä hyökkäyksestä tai keskikentältä oikein tee mieli harkita tällä hetkellä ketään muuta pelaajaa. Riski on Riski vastustajan puolustukselle jokaisessa pelissä, ja kalliina pelaajana hintansa arvoinen, vaikka liigatehot ovatkin olleet pettymys tähän asti. Riskin jälkeen seuraavana tulee hieman yllättäen Timo Tahvanaiselta vasemman pakin tontin perinyt Teemu Penninkangas, joka syötti Riskin tekemän maalin myös viime viikolla. Penninkangas on kerännyt jo 2 syöttöä kauden avauspeleissä.

HIFK
HIFK:n kausi on ollut kaikin puolin hieman sekava johtuen myös loukkaantumisista, ja nyt myös RoPS-pelissä on sivussa pitkä lista pelaajia. HIFK:n kokoonpanosta ovat sivussa Jere Piirainen, Emil Conti, Pauli Kuusijärvi, Otto-Pekka Jurvainen, Jukka Sinisalo, Eero Peltonen ja Ville Salmikivi. RoPS-pelissä lienee luvassa maaleja, ja ainoa ns. varma valinta IFK-leiristä on ollut tällä kaudella "Kirurgi" Mäkelä. Pistekeskiarvo 4.7 on oikein hyvä, ja liigamaaleja on kasassa jo 4 kpl. Salmikiven ollessa sivussa hyökkäyspeli tulee keskittymään entistä enemmän Mäkelään. Wingeri Joni Korhonen on kerännyt mukavasti tehoja koko kevään, ja saanut syöttöpisteen tililleen myös kahdessa edellisessä ottelussa. Korhonen on ehdottomasti nostettava listalle myös RoPS-matsissa. Puolustuksesta nousee ehkä parhaiten esiin hienoa debyyttikautta pelaava Juho Pirttijoki, jolla on yhden liigamaalin ansiosta kasassa ihan mukavat fantasyfutis-tehot.

RoPS
RoPSin riveistä nousee selkeästi esiin kaksi hyökkäyspään pelaajaa, jotka ovat omilla luvuillaan niin PPG (points per game) luvussa kuin kokonaispisteissäkin: Alexandr Kokko ja Robert Taylor. Kokko on tehnyt 8 edellisessä ottelussa kovat tehot 8+1, ja Lahi-matsi katkaisi neljän ottelun putken, jossa Kokko osui aina vähintään kerran. RoPSin pelisysteemissä koko on target-pelaajana selkeästi hyökkäyspelin kohde, ja sopii fantasyvalinnaksi mainiosti, vaikka onkin tietty hintava. Taylor on kerännyt jo 2+1 tehot keskikentältä, ja näin ollen saalistanut myös erinomaiset fantasy-pisteet. Kun HIFK-RoPS haisee mutulla maaleille, niin puolustuspään pelaajiin ei kannata ehkä tässä koskea. Tosin syytä on mainita RoPSin uuden veskarin Regueron saapuminen, joka keräsi heti saldokseen nollapelin avausottelusta.

FC Inter
Inter on ollut pettymys läpi kauden, mutta se selvisi avauskierroksilla hieman onnellakin pisteille. Nyt hyökkäyspelistä ei tule yhtään mitään, ja vastassa liigan kovin puolustus. Skipataan suosiolla hyökkäyspään pelaajat, ja nostetaan esiin puolustajia. Maalilta on poissa Henrik Moisander, joten Jukkis Lehtovaara voisi olla hyvä valinta kierroksen joukkueeseen. Lehtovaara tuskin on monen listoilla, ja 0-0 FT ei olisi tosiaan mikään pommi. Laitapakki Belica iski maalin kauden kolmessa avausottelussa, ja on näillä tehoilla Interin ylivoimaisesti paras fantasy-nimi. Syytä ottaa mukaan, sillä ei tuosta joukkueesta osaa kukaan muukaan maaleja tehdä. Huomaa että toppari Sow on puolustuksesta sivussa.

IFK Mariehamn
MIFK on elänyt koko kauden kivikovalla puolustuksellaan, ja ei siis mikään ihme, että 5 parasta fantasypelaajaa ovat olleet veskari Viitala ja puolustuslinja Mantilla, Da Cruz, Lyyski ja Kojola. Kukaan puolustajista ei ole kerännyt ainuttakaan tehopistettä liigassa, ja mitään suurta eroa ei myöskään ole korttien puolella. Ehkä fiksuin valinta olisi skipata tunnetuin nimi Lyyski ja veskari Viitala, ja hakea sen sijaan mukaan esim. MIFKin laitapakit. Hyökkäyspäässä Diego Assis ei ole kerännyt lopulta kuin 1+0 tehot koko kaudella, eikä IFK muutenkaan luo peleissään juuri mitään tilanteita. Ne vähätkin paikat tuntuvat tulevan jo 4 osumaa tehneen Dever Orgillin jalkoihin, joten tämä mies on ainoa todellinen ehdokas puolustajien lisäksi.

Kokonaisuutena siis: hyökkäyspään pelaajia HIFK-RoPS -pelistä, puolustajia+Lehtovaara Inter-IFK matsista, ja Lahi-SJK pelistä mukaan jos mahtuu Jasse Tuominen tai Roope Riski.
Hyödyllistä asiaa vedonlyöjille: Totuus arbitraasivedonlyönnistä - Kattava vakioveikkaus-opas | Infoa & keskustelua kryptovaluutoista: bitcoinkeskus.com ja foorumi

Vastaa Viestiin