Tänään on 23.11.2020, 18:25.

Klinikka Y15

Vedonlyöntiblogit. Pelivalintoja ja tarinaa rahapelien maailmasta ja vähän muualtakin.
Vastaa Viestiin
Mungo
Jäsen
Viestit: 4418
Liittynyt: 25.05.2003, 23:13

Tuotto: +59.91 yks.

Palautus%: 101.26%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 1305

Pisteitä: 4105

Re: Klinikka Y15

Viesti Kirjoittaja Mungo »

2-2 60 min. Molemmilla pelaajia pois, Jokereilla vain 3 varsinaista puolustajaa käytössä. Mäki kyllä hyvä myös pakkina.

Vedonlyöntivihje: - Torpedo vs Jokerit - peliaika päättynyt

kohde
Torpedo vs Jokerit
veto
Torpedo ml
kerroin
2.000 (Pinnacle)
panos
4 yks.
raja
1.905
todennäköisyysarvio
arvio 52.5%

Osuma! +4.00 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mungo
Jäsen
Viestit: 4418
Liittynyt: 25.05.2003, 23:13

Tuotto: +59.91 yks.

Palautus%: 101.26%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 1305

Pisteitä: 4105

Re: Klinikka Y15

Viesti Kirjoittaja Mungo »

Jokerit kohtaa Torpedon kotonaan. Kyseessä G5 ja tilanne Torpedolle voitoin 3-1. Jokerit on ollut parempi noin 3.0 erässä ja Torpedo 7.0 erässä ja noin 2.0 erää ollut niin tasaisia ettei niistä voi paremmuutta kaivaa. Torpedo on fyysinen, hyvin viisikkopelin ja maalinedustapelaamisen hallitseva sekä vastaiskuista röykeästi iskevä joukkue. Jokerien parhaita aseita ei ole pahemmin nähty, mutta välillä viisikkopelaaminen on toiminut ainakin toiseen suuntaan ja muutama ylivoima on ollut hyvää. Maalivahtipelaaminen on pettänyt.

Edellisessä pelissä Jokerit johti 2-0 Niz Novgorodissa, mutta sikailujakin nähdyssä pelissä lopputulos oli katkera 2-3 tappio jatkoilla. Jokereista loukkaantui useita pelaajia, joista tärkein on puolustaja Larsen. Hän teki Jokerien molemmat maalit ja on Jokerien pelin tärkein yksittäinen kenttäpelaaja. Lisäksi puolustaja Jaakola on poissa pelikiellon takia. Torpedo ei saanut mitään lisärangaistuksia. Jokerit sai viime ottelussa erittäin ison määrän ylivoimaa, joista osa 5vs3 ja pitkät tovit 5vs4 kun kolme torpedoa ajettiin ulos. Silti Jokerit ei voittoon pystynyt.

Tämän ottelun kokoonpanot on syytä katsoa, mutta noin ennakkoon Jokerien poissaolijat iskevät pahasti puolustukseen. En usko maalivaht Karlssonin osalta ihmeeseen eli pelaamisen yhtäkkiseen tason nostoon. Hän saattaa olla vaikka lievästi loukkaantunut tai hermo ei kestä, joten ei Jokereille kovin isoa suosikkiasemaa voi laskea millään. Joukkue ei varmasti luovuta, mutta paineita on niskassa muutenkin niin omistuksesta, huhuista ensi kauden olevan viimeinen KHL:ssä ja ehkä muutama ulkomaalaispelaaja haluaa päästä jo kotiin eikä lähde mielellään vieraspeliin, jossa voi loukkaantua tms. Myös se, että Westerlund ei ole löytänyt mitään avaimia Skuldran pelitavan voittamiseksi, painaa jos ei muualla niin ainakin Jokerien valmentajien mielissä.

Molemmat joukkueet tuntevat toisensa erinomaisesti. Jokerien kotiedusta voi melkein laskea pois vaihtoedun sillä tässäkin Skuldra on vienyt Westerlundia osin myös vieraspeleissä. Taktiikkahan on mm. se, että Skuldran haluaa oman Dugavins-Semin-Mozer ketjun pelaamaan Jokerien ketjua Kennedy-Sallinen-Aaltonen vastaan, jonka puolustuspelaaminen sopii parhaiten Dugavinseille. Omaan silmääni on piirtynyt esimerkiksi Jokerien avauspelaamisesta se, että harvoissa hitaissa lähdöissä Jokerit pelaa väärin. Sen tuloksena ainakin yli puolet niistä menee pitkiksi kiekoiksi tai paitsioiksi. Nyt Jokerit saattaa lähteä 3-4 pelaajalla maalinsa takaa rinnan ja a) joko yksi kuskaa kiekkoa tai b) haetaan Torpedon sumppua avaavaa pokittaista pitkää syöttöä väärällä tavalla. Torpedon puolustus on varautunut Jokerien mielikuvituksettomaan hitaaseen ja on merkannut sen, missä Jokereissa vaiheessa syötetään ja kenelle ellei kiekkoa kuskata mitä Jokerit paljon tekee. Ei näin.

Yleensä edellä kerrottu tilanne pelataan siten, että ensimmäisen syöttö annetaan lyhyenä ja nopeasti, josta jatkosyöttö laitaan ja ellei Torpedo reagoi riittävästi ja ylimiehitä kiekollista puolta, palautus tavoitteenaan saada Torpedon kärkikarvaaja(t) nousemaan kiekon perässä. Jos Torpedo reagoi jo ennen palautusta ja painottomalle puolelle tulee tilaa, tässä vaiheessa haetaan jopa pitkää poikittaissyöttöä painottomalle puolelle koska se on ainoa paikka mistä a) voidaan tulla isolla prosentilla kiekon kanssa Torpedon puolustusalueelle ja b) saadaan kenties mahdollisuus suoraan hyökkäykseen ja maalitilanteeseen. Hitaita ja puolinopeita lähtöjä tarvitaan aivan taatusti, mutta ne eivät voi olla samalla kässärillä tehtyjä jolloin Torpedo on aina askeleen edellä. Kun Jokerien hitaissa ja osin puolinopeissa lähdöissä viisikon organisointi muistuttaa pahimmillaan hajallaan olevaa varpusparvea, keskialueella hyvin organisoitunut Torpedo tappaa Jokerihyökkäyksen lähes aina.

Edellä hieman tarkemmin tällä kertaa siksi, että sen perusteella on helpompi ymmärtää otteluarvion prosentit. Jokerien pelaamisesta ei juuri valopilkkuja ole löytynyt ja Torpedo osaa hyvin, jopa erinomaisesti roolinsa. Se tietää miten Jokerit voitetaan. Silti kotikentällään Jokerit on suosikki ilman muuta, mutta suosikin prosentit ovat kovasti jo pudonneet kun vertaa G1.

Koska Jokerien tärkeimmän pelaajan Larsenin mahdollisuudesta pelata ei ole tietoa ja olen iltapäivän pois muissa hommissa, rajaan hieman panosta. Larsenin kanssa Jokereille voi laskea +2.5 prosenttia. Niin tärkeä hän on. Alla on lähdetty siitä, että Larsenin loukkaantuminen on sen verran vakava, että hän ei pelaisi.

Jokerit vs Torpedo 45-24-31

Normaalipanostus 6.5 yksikköä Pinnaclen kertoimilla nyt, josta pudotin Larsenin epävarmuuden vuoksi 1.5 yksikköä = 5.0 sisään.

Vedonlyöntivihje: - Jokerit vs Torpedo - peliaika päättynyt

kohde
Jokerit vs Torpedo
veto
Torpedo +0.5
kerroin
1.934 (Pinnacle)
panos
5 yks.
raja
1.818
todennäköisyysarvio
arvio 55%

Huti: -5.00 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 8. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mungo
Jäsen
Viestit: 4418
Liittynyt: 25.05.2003, 23:13

Tuotto: +59.91 yks.

Palautus%: 101.26%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 1305

Pisteitä: 4105

Re: Klinikka Y15

Viesti Kirjoittaja Mungo »

Jokerit vei hyvin vajaamiehisenä puolustuksen osalta kotonaan voiton G5 Torpedosta maalein 3-2. Jokereilta aivan loistava taistelu, yksi parhaista playoff-peleistä aikoihin! Riippumatta siitä kestääkö hurmos vieraissa, pääsosin neljällä puolustajalla pelaaminen oli ongelmallista jo G5 lopulla, jossa Torpedo nousi 3-1 tappioasemasta lukemiin 3-2 ja sai sen jälkeen yhden loistopaikan, jonka muistaakseni Zherdev missasi kiskaisemalla ykkössektorista hieman yläkulman yli. Niz Novgorodissa Jokerit on odotettavissa olevalla kokoonpanolla ilman tärkeintä kenttäpelaajaansa, Larsenia, ja ilman useita muita avainpelaajiaan selvä altavastaaja. Toivoisin aivan helvetisti, että Torpedo kaatuu niin saataisin vielä G7 tähän sarjaan, mutta Koneen arvio oletuskokoonpanoin on rajusti Torpedolle. Jo runkosarjan aikana Larsenin poissaolo pudotti prosentteja, mutta playoffien mahdollisessa ratkaisevassa vierapelissä ne nousevat hitusen vielä siitäkin. Hän ei yksinkertaisesti ole korvattavissa puolustus- ja hyökkäyssuuntaan ja vaikka mm. Lajunen nosti tasoaan valtavasti G5, peliä tekevän ja hyvin puolustavan pakin puuttuminen on iso miinus Jokerien pelitavan toteuttamisessa.

Tuomareista on valitettu tässä sarjassa niin paljon median ja fanien kirjoituksissa, että menee täysin yli. Yhtään ottelua tuomarit eivät ole ratkaisseet. Venäläiset tuomarit eivät tässä sarjassa ole vetäneet sen enempää kotiinpäin kuin SM-liigan tuomarit vetävät kotijoukkueelle. Kyllä siitä haittaa on, että tässä tilanteessa venäläisillä tuomareilla Jokereilla ei ole tuomarietua kotiotteluissaan Arenalla (paitsi G2) samalla tavalla kuin Torpedolla on kotonaan, mutta Jokerit on hävinnyt tappio-ottelunsa 100 prosenttisesti itse. Ei tuomareiden takia. Mutta tuomarit voi huomioida parilla prosentilla kyllä arvioissa ja näin olen jo jonkin aikaa tehnyt.

Jos Larsen pelaisi, Torpedolta pois 2.5 - 3.0 prosenttia. Mutta Larsen ei ole edes mukana. Niinpä G6 on rapiat 60 prosenttia ottelusarjaa johtavalle Torpedolle. Kilpailukykyisiä vaihtoehtoja alla olevalle vedolle on mm. Bet365 Torpedo ml 1.78 ja varsinkin Pinnacle Torpedo -1.5 3.55 (raja 3.16)

Torpedo Jokerit 46.9 24.3 28.8

Vedonlyöntivihje: - Torpedo vs Jokerit - peliaika päättynyt

kohde
Torpedo vs Jokerit
veto
Torpedo ml
kerroin
1.750 (Veikkaus)
panos
8.5 yks.
raja
1.647
todennäköisyysarvio
arvio 60.73%

Osuma! +6.38 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mungo
Jäsen
Viestit: 4418
Liittynyt: 25.05.2003, 23:13

Tuotto: +59.91 yks.

Palautus%: 101.26%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 1305

Pisteitä: 4105

Re: Klinikka Y15

Viesti Kirjoittaja Mungo »

Omien vihjeiden aikatauluista lähipäivinä:

- KHL Lännen playoffit jatkuvat ma 7.3 välierillä
- UCL:n playoffit jatkuu ti-ke 8.-9.3 neljällä ottelulla (1/8 finaali)
- Liigan playoffit (säälit) alkavat 12.3.
- F1 kausi 2016 alkaa Australiasta 18.-20.3.

Ainakin nykykertoimin & kokoonpanotiedoin jo maanantaina KHL:n Lännen välieristä löytyy pelattavaa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mungo
Jäsen
Viestit: 4418
Liittynyt: 25.05.2003, 23:13

Tuotto: +59.91 yks.

Palautus%: 101.26%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 1305

Pisteitä: 4105

Re: Klinikka Y15

Viesti Kirjoittaja Mungo »

SKA:n Mikko Koskinen valittiin KHL:n palyoffien 1. kierroksen parhaaksi maalivahdiksi ja syystä: kolme viimeistä ottelua nollat. SKA heitti Iljan (Kovalchuk) joukkueesta ulos hävittyään G1 ja sen jälkeen tupsahti tilille pelkkiä voittoja ja Lokomotiv kaatui voitoin 4-1. Pidän joukkueita lähes tasavahvoina, mutta Dinamon pelisysteemi vaikuttaa paremmalta. Molemmat joukkueet vaihtoivat valmentajaa kauden aikana, joten pelitavasta lipeämisiä saattaa hyvin tulla. Kotonaan Dinamo on niukka suosikki.

Alustava ennen kokoonpanoja Dinamo vs SKA 41-24-35. Suurin mielenkiinto on SKA:n kokoonpanossa, mutta olen pois iltapäivän, joten tuolla menen.

CSKA kohtaa Torpedon, joka tulee olemaan suupala. Ensimmäinen voi olla vaikea ottelu, koska CSKA:n edellispelistä on jo aikaa, mutta Torpedolla on liian vähän taitoa tähän sarjaan. Nyt ei varsinkaan fyysisyys ja hitusen myös tuomareiden pään sekoittaminen Skudran toimesta pääse samaan asemaan kuin Jokereita vastaan, joten siinä ne Torpedon aseet olivatkin. CSKA:n kertoimet putosivat päivän aikana, joten näillä näkymin jää väliin. CSKA vs Torpedo 64-22-14.

Vedonlyöntivihje: - Dinamo vs SKA - peliaika päättynyt

kohde
Dinamo vs SKA
veto
Dinamo +0
kerroin
1.934 (Pinnacle)
panos
4.5 yks.
raja
1.852
todennäköisyysarvio
arvio 54%

Huti: -4.50 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 5. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mungo
Jäsen
Viestit: 4418
Liittynyt: 25.05.2003, 23:13

Tuotto: +59.91 yks.

Palautus%: 101.26%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 1305

Pisteitä: 4105

Re: Klinikka Y15

Viesti Kirjoittaja Mungo »

Tänään Champseissa nihkeä päivä side-vetojen osalta ainakin nykykertoimin, mutta yksi totals löytyy. Kertoimet muuttuvat varmasti kokoonpanojen myötä, mutta olen muissa hommissa aina Champsien alkamiseen asti, joten näillä mennään. Koneen arvioilla ottelu Real Madrid vs Roma on pelikelpoinen over 3.0, mutta siitä ylöspäin olisi totalsienkin osalta nihkeää. Vaikea sanoa, mutta over 3.0 kelpaa.

Real Madrid vs Roma 72.6 16.6 10.8

Vedonlyöntivihje: - Real Madrid vs Roma - peliaika päättynyt

kohde
Real Madrid vs Roma
veto
o3.0
kerroin
1.649 (Pinnacle)
panos
6.5 yks.
raja
1.577
todennäköisyysarvio
arvio 63.41%

Huti: -6.50 yks.Huominen Champs vaikuttaisi paremmalta ennakkoon. Kertoimet kuitenkin ratkaisevat.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Lorimer
Avatar
Jäsen
Viestit: 2092
Liittynyt: 24.01.2004, 19:33
Pisteitä: 643
Paikkakunta: Tietäjä 2017

Re: Klinikka Y15

Viesti Kirjoittaja Lorimer »

Mungo kirjoitti: Huominen Champs vaikuttaisi paremmalta ennakkoon. Kertoimet kuitenkin ratkaisevat.
hyvä näin :--)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mungo
Jäsen
Viestit: 4418
Liittynyt: 25.05.2003, 23:13

Tuotto: +59.91 yks.

Palautus%: 101.26%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 1305

Pisteitä: 4105

Re: Klinikka Y15

Viesti Kirjoittaja Mungo »

Kaikki illan vedot nyt koska on mahdollista, että en ehdi takaisin ennen Champsien alkamista klo 21:45. Jos ehdin, mahdollisia Champs-lisävetoja silloin. KHL jää näkemättä niin kertoimien mahdollisten muutosten kuin otteluiden osalta ja siihen tulee vain alla olevat.

***

Eilen Realilla ja AS Romalla oli huippumaalipaikkoja, mutta kahteen maaliin ottelu päättyi. Mun silmin lopputulos ei vastannut pelitapahtumia, joten en hauku Koneen arviota. Sen mukaan ennen ottelua olisi pelattu noin 8 yksiköllä underia kertoimien muututtua. Nämä pitää hyödyntää, mutta tänäänkin voi jäädä hyödyntämättä.

***

KHL:n Läntisessa konferenssissa jatketaan tänään G2. Molemmat kotijoukkueet hävisivät G1. CSKA sortui Torpedoa vastaamaan kuumenimiseen ja jäähyilyyn keräten 9 x 2 min. Tänään tuskin nähdään samanlaista vaan CSKA ottaa kliinisen voiton. Kun on molempien otteluita nähnyt viime aikoinakin sanon: CSKA ottaa G2 tuosta vaan. Uutta yllätystä ei nähdä.

Toisessa ottelussa Dinamo Mow otti G1 aivan turhan 5+20 min ja siihen ottelu pitkälti ratkesi. SKA teki aiemmilla ylivoimallaan kaksi ja vitosen aika yhden voittaen 3-2. Dinamon alivoimapelaaminen oli karseaa. Neliön keskelle maalin edessä vihollisen maila vapaana ja siitä maalit yksi ja kaksi. Uskon että tämäkin ongelma on ratkaistu tulevaan otteluun. Kun pelattiin 5vs5, Dinamo oli ehkä hitusen parempi. Tämä ottelu on voitettava ja uskon, että jos ja kun alivoimapelaaminen saadaan kuntoon, se riittää SKA:n kaatamiseen.

Molempien G1 hävinneiden joukkueiden prosentteja hieman lisätty koska ne a) taistelevat ihan eri tavalla G2 jota Dinamo ei voi hävitä ja CSKA:llekin parempi tasoittaa ja b) kummankaan vastustaja ei ole kokonaisuudessaan parempi.

CSKA Torpedo 67.0 19.9 13.0
Dinamo M SKA 46.2 24.3 29.5


Vedonlyöntivihje: - CSKA vs Torpedo - peliaika päättynyt

kohde
CSKA vs Torpedo
veto
CSKA -2
kerroin
2.680 (Pinnacle)
panos
7 yks.
raja
2.450
todennäköisyysarvio
arvio 40.81%

Osuma! +11.76 yks.


Vedonlyöntivihje: - CSKA vs Torpedo - peliaika päättynyt

kohde
CSKA vs Torpedo
veto
CSKA ml
kerroin
1.250 (Veikkaus)
panos
7 yks.
raja
1.210
todennäköisyysarvio
arvio 82.64%

Osuma! +1.75 yks.***

Chelsea on kotonaan suosikki PSG:tä vastaan. Muustahan tässä ei ole kyse kuin kotiedusta, sillä PSG on Chelseaa parempi. Koneen arvio ottelusta on tasaprosentein ja nyt tiedossa olevalla oletuskokoonpanolla joka voi hyvin muuttua:

Chelsea vs PSG 40 28 32

Vedonlyöntivihje: - Chelsea vs PSG - peliaika päättynyt

kohde
Chelsea vs PSG
veto
Chelsea -0.5
kerroin
2.830 (Pinnacle)
panos
2 yks.
raja
2.500
todennäköisyysarvio
arvio 40%

Huti: -2.00 yks.


Vedonlyöntivihje: - Chelsea vs PSG - peliaika päättynyt

kohde
Chelsea vs PSG
veto
Chelsea +0
kerroin
2.020 (Pinnacle)
panos
9 yks.
raja
1.802
todennäköisyysarvio
arvio 55.5%

Huti: -9.00 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 25.00, palautukset 27.51, tulos +2.51 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 8. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

09.03.2016 10:40 <E.Clipperton> veken CSKA -2.5 @3.55 ja -1.5 @1.98 yhdistämällä -2 @2.757

09.03.2016 12:06 <Mungo> Totta, hyvä huomio. Itse en huomannut :(

10.03.2016 10:09 <Afinogenov> ZSKA aivan suvereeni. 2,5erään torpedo 0 paikkaa 5v5

10.03.2016 10:11 <Afinogenov> vaikka kugryshev&dacosta ulkona, telegin ljubinov top6


Mungo
Jäsen
Viestit: 4418
Liittynyt: 25.05.2003, 23:13

Tuotto: +59.91 yks.

Palautus%: 101.26%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 1305

Pisteitä: 4105

Re: Klinikka Y15

Viesti Kirjoittaja Mungo »

Jostain syystä tämä ei tullut mukaan, mutta arvio yllä:

Vedonlyöntivihje: - Dinamo vs SKA - peliaika päättynyt

kohde
Dinamo vs SKA
veto
Dinamo +0
kerroin
1.775 (Pinnacle)
panos
9.5 yks.
raja
1.640
todennäköisyysarvio
arvio 60.98%

Push: +0.00 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mungo
Jäsen
Viestit: 4418
Liittynyt: 25.05.2003, 23:13

Tuotto: +59.91 yks.

Palautus%: 101.26%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 1305

Pisteitä: 4105

Re: Klinikka Y15

Viesti Kirjoittaja Mungo »

PSG on parempi ja voisi johtaa ottelua. Nyt 45 min 1-1. Chelski lopussa mukaan, mutta eiköhän tässä käy edellisottelun tapaan ja PSG iskee voiton. Oma arvio otteluesityksen ja hyökkäysalueen pelaamisen perusteella Che vs PSG 43-57 +0. PSG:lle riittää tasapeli ja paljon saa Chelsea parantaa jos aikoo voittaa ottelun. Edelliskohtaamisessa sellaista ei toisella puoliajalla nähty ja suoraan sanoen vaikea on nähdä tässäkään.

Vedonlyöntivihje: - Chelsea vs PSG - peliaika päättynyt

kohde
Chelsea vs PSG
veto
PSG +0
kerroin
1.819 (Pinnacle)
panos
8 yks.

HT 1-1. Pinnaclen live jatkuu koko ottelun

Osuma! +6.55 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

09.03.2016 23:49 <[Teemu]> eli eka vihjataan selssiä ja sitten kesken matsin käännetään

09.03.2016 23:49 <[Teemu]> kelkka. mikä logiikka?

09.03.2016 23:53 <Deppe> No jos livessä saa PSG:lle ylikerrointa niin miksei?

09.03.2016 23:53 <Deppe> Ei sillä ennen matsia pelatulla siinä vaiheessa enää väliä


Mungo
Jäsen
Viestit: 4418
Liittynyt: 25.05.2003, 23:13

Tuotto: +59.91 yks.

Palautus%: 101.26%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 1305

Pisteitä: 4105

Re: Klinikka Y15

Viesti Kirjoittaja Mungo »

09.03.2016 23:49 <[Teemu]> eli eka vihjataan selssiä ja sitten kesken matsin käännetään
09.03.2016 23:49 <[Teemu]> kelkka. mikä logiikka?

Logiikka on tehdä rahaa. Tai vähentää ainakin tappioita. PSG oli ottelussa tietokannan arviota parempi, joten käänsin osan vedoistani vastamaan omaa näkemystäni ottelun voimasuhteista. Ilmoitin sen arviolla + vedolla ottelun puoliajalla. Kun huomaa olleensa vetoineen väärässä, pyrin reagoimaan. Minusta se on vaan plussaa, että joku on valmis julkisesti korjaamaan arvioita ja vetoja isoissa otteluissa isoille bookkereille, jolloin mahdollisilla peesaajillakin on siihen hyvä mahdollisuus. Mikäli haluavat.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 9. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

10.03.2016 07:55 <Crueman> T88mun paree keskittyä korubisnekseen

10.03.2016 10:03 <[Teemu]> sanoo tyyppi jolla seuranta piilotettuna :) mutta juuh.


Mungo
Jäsen
Viestit: 4418
Liittynyt: 25.05.2003, 23:13

Tuotto: +59.91 yks.

Palautus%: 101.26%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 1305

Pisteitä: 4105

Re: Klinikka Y15

Viesti Kirjoittaja Mungo »

Ainakaan tällä hetkellä KHL:n Lännen playoffeissa (molemmat sarjat voitoin 1-1) CSKA:n kertoimet eivät ihan peliin riitä. Torpedolta puuttunee muutama pelaaja ja ennen kokoonpanoja arvio on luokkaa Torpedo vs CSKA 26-24-52. Toisessa otteluparissa SKA vs Dinamo Mow arviot ovat olleet hieman liikaa Dinamolle ja nyt kun niihin tuli pieni korjaus, ollaan hyvin lähellä markkinan näkemystä. SKA on yllättänyt pelillään, mutta nythän tämä sarja tavallaan vasta alkaa. Silti SKA kaipasi ylöspäin korjausta alkuperäiseen playoff-arvioon ja se on tehty. Tässä G3 alustava arvio on luokkaa SKA vs Dinamo 48-24-28.

Tänään paljolti tien päällä, mutta pyrin seuraamaan kertoimien kehitystä. Ottelut alkavat klo 18:00 ja 18:30 ja siihen mennessä pitäisi kotona jo olla.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mungo
Jäsen
Viestit: 4418
Liittynyt: 25.05.2003, 23:13

Tuotto: +59.91 yks.

Palautus%: 101.26%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 1305

Pisteitä: 4105

Re: Klinikka Y15

Viesti Kirjoittaja Mungo »

Tämä yllätti kertoimen suhteen, joten poimin pois heti ennen reissuun lähtöä.

HIFK saa 3.10 The Kannusta. HIFK on Koneen rankingissa ykkönen oikeastaan kaikessa muussa, paitsi puolustusalueen pelaamisen osalta ennen kaikkea hyökkäysiinlähdöissä. Törmänen on tässä kehittynyt paljon kauden aikana eikä ero enää ole sitä luokkaa kuin se oli alkukaudesta, jolloin HIFK:n pelaajienkin tietoisuus pelitavasta oli vajavainen. Esimerkiksi oman maalin takana saattoi hääriä hyökkääjiä, jolloin hyökkäyksen avaaminen ei tahtonut onnistua... Toinen esimerkki - jota olen vieläkin nähnyt, tosin vähämmän - on puolustusalueella painollisen puolen väärä ylimiehitys. Tämä avaa kiekonmenetystilanteessa painottamalle puolelle vastustajalle kunniakujan maalille. Myönnän oitis, että hyvää trappia pelaavat joukkueet ovat edelleen HIFK:lle ongelma, mutta kauden viimeisellä kolmanneksella Törmänen näytti osaavan purkaa tämänkin. Hyökkäysalueella HIFK on Liigan paras. Se on paras materiaaliltaan, mutta se on ollut nyt myös paras hyödyntämään materiaalinsa.

Lisäksi HIFK voi kohdata (Koneen) rankingissa nro 2 Kärpät ja nro 3 Tapparan vasta finaaleissa. Tämä tasoittaa kyllä merkittävästi HIFK:n taivalta, sillä muista joukkueista ei ole edes trapin suhteen niin suurta pelkoa ja HIFK voi luottaa siihen, että Liigan paras materiaali riittää hyökkäysvoimaltaan kaatamaan kaikki paras seitsemästä sarjassa siitäkin huolimatta, että Kannun voittaminen edellyttää loistavaa puolustamista. Tässä HIFK:ta auttaa Liigan paras maalivahtikaksikko ja pahimpien uhkaajien maalivahtipelaamisen heikentyminen viime kauteen.

Vedonlyöntivihje: - Liigan mestaruus - peliaika päättynyt

kohde
Liigan mestaruus
veto
HIFK
kerroin
3.100 (Veikkaus)
panos
5.5 yks.
raja
2.770
todennäköisyysarvio
arvio 36.1%

Huti: -5.50 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


travolta
Jäsen
Viestit: 79
Liittynyt: 14.01.2005, 18:19
Pisteitä: 39

Re: Klinikka Y15

Viesti Kirjoittaja travolta »

^Kiitos hyvästä hausta. Eritoten maistuu kun on jo Kärppiä lyötynä @4 kauden alla. Näin ollen saa varmasti ~70% todennäköisyyskentästä peittoon. Tähän löytyy vielä 3.20 ainakin Veikkaushuone ja nordicbet.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mungo
Jäsen
Viestit: 4418
Liittynyt: 25.05.2003, 23:13

Tuotto: +59.91 yks.

Palautus%: 101.26%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 1305

Pisteitä: 4105

Re: Klinikka Y15

Viesti Kirjoittaja Mungo »

Onnittelut itsellesi.

Laitoin 1 yks Tappara 7.20 veikkaus 14.5-15.0 arviolla ja laitan tämän tagiin viimeistään maanantaina tietsikalla. Kerroin voimassa nyt.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


travolta
Jäsen
Viestit: 79
Liittynyt: 14.01.2005, 18:19
Pisteitä: 39

Re: Klinikka Y15

Viesti Kirjoittaja travolta »

Kiitoksia tästäkin! Maistuu kyllä kun omissa muituissa nämä kolme ovat muita selkeästi edellä. Nyt on entistä isompi matto, etenkin kun vielä jonkinasteisena SaiPa-fanina heidänkään mestaruus ei pahaa tekisi. Ehkä muutama pinna vielä sille. Tosin jonain muuna vuonna SaiPankin mitalisaumat tämänhetkisellä pelivoimalla olisivat varmasti olleet paremmat kun monet suurseurat ovat olleet sekaisin. Nyt on kolme kovaa suurta joiden kampeaminen on kyllä työn takana. Mutta siis Tapparalle vielä Nordicbetillä 7.5, jos joku sinne panosta saa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mungo
Jäsen
Viestit: 4418
Liittynyt: 25.05.2003, 23:13

Tuotto: +59.91 yks.

Palautus%: 101.26%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 1305

Pisteitä: 4105

Re: Klinikka Y15

Viesti Kirjoittaja Mungo »

Vedonlyöntivihje: - Liigan mestaruus - peliaika päättynyt

kohde
Liigan mestaruus
veto
Tappara
kerroin
7.200 (Veikkaus)
panos
1 yks.
raja
6.780
todennäköisyysarvio
arvio 14.75%

Osuma! +6.20 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

12.03.2016 09:39 <MacGyver> Ei millään pahalla mutta miksi aina arviot tyyliin 14,75%?

12.03.2016 09:40 <MacGyver> Eikö sen voisi pyöristää ihan 15%? :)

12.03.2016 09:41 <MacGyver> Onhan se hyvä että tarkkaan lasketaan mutta ihan sadasosia..

12.03.2016 10:11 <Henkka> Thö Kone.


Mungo
Jäsen
Viestit: 4418
Liittynyt: 25.05.2003, 23:13

Tuotto: +59.91 yks.

Palautus%: 101.26%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 1305

Pisteitä: 4105

Re: Klinikka Y15

Viesti Kirjoittaja Mungo »

12.03.2016 09:39 <MacGyver> Ei millään pahalla mutta miksi aina arviot tyyliin 14,75%?
12.03.2016 09:40 <MacGyver> Eikö sen voisi pyöristää ihan 15%? :)
12.03.2016 09:41 <MacGyver> Onhan se hyvä että tarkkaan lasketaan mutta ihan sadasosia..

Voishan noi laittaa tasaprosentein ja olen niitä viime aikoina lisännyt ja sen myös maininnut. Tuo 14.75 tuli ainoastaan alkuperäisestä tuossa yllä olevasta tekstistäni, jonka mukaan "Laitoin 1 yks Tappara 7.20 Veikkaus 14.5-15.0 arviolla" ja ajattelin, että parempi tosiaan mennä siitä puolivälistä. Ettei joku kysy, mikä se arvio nyt on kun aluksi se oli 14.50-15.00 ja nyt on 15 :)

Taustalla on kuitenkin vakavampi asia. Kärsin lievästä luki- ja tarkkaavaisuushäriöstä. Yksi kausi maksullisena opetti sen, että mun ei kovin innokkaasti kannata muutella laskennan ja nykyisen Koneen prosentteja pyöristämällä ne. Alla hieman väritetty kuvaus mitä tapahtuu/tapahtui:

"Arvio on CSKA vs Torpedo 69-20-13
- Kysymys: onko arvio tosiaan tuo?
- Vastaus: on, tosin siis pyöristettynä.
- Kysymys: mutta tuosta tulee yhteensä 102.
- Vastaus: kiitos, korjaan sen heti
- Vastaus: oikea arvio on toki CSKA vs Torpedo 68-19-11, valitan virhettä
- 10 kysyjää: nyt se on 98
- Vastaus: korjaan ne mökiltä, jo matkalla, joku 2 tuntia menee
- 18 kysyjää: pelihän alkaa tunnin päästä
- Vastaus: näillä mennään"

***

Tänään KHL Länsi kaksi ottelua. Markkina on nyt samaa mieltä CSKA vs Torpedo kuin Koneen arvio edellisessä CSKA:n kotipelissä, johon sai oikein hyvin panosta. Nyt kun ollaan lähes samaa mieltä, seuraan kertoimia. Alustava arvio ennen kokoonpanoja on alla, jolla ei oikein vetoja saa sisään. Voitot ovat 3-1 CSKA:lle ja eiköhän se tähän peliin ratkea koko sarja.

Dinamo kohtaa kotonaan SKA:n ja jo ennen kahta edellista ottelua tässä parissa kerroin, että pudotin hieman Dinamoa ja nostin SKA:ta. Voitot ovat tasan 2-2 ja kumpikin on voittanut vieraissa eikä kumpikaan pysty hyödyntämään kotietua aina edes vaihtojen osalta. Niinpä kotietu on normaalia pienempi tässä sarjassa. Arvio otteluun on myös alla.

Seuraan kertoimia ja tarkoitus on myös seurata ottelua Dinamo vs SKA, johon mahdollisia vetoja livessä. Ne ovat myös Pinnaclella auki erätaukojen aikaan.

CSKA Torpedo 68.7 19.3 12.0
Dinamo M SKA 38.8 24.7 36.5

***

Champseissa tänään kaksi ottelua ja niiden suhteen toistaiseksi seuraan kokoonpanoja & kertoimia.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 6. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mungo
Jäsen
Viestit: 4418
Liittynyt: 25.05.2003, 23:13

Tuotto: +59.91 yks.

Palautus%: 101.26%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 1305

Pisteitä: 4105

Re: Klinikka Y15

Viesti Kirjoittaja Mungo »

Hieman aikataulut uusiksi kun 19-v kissa pitää käyttää eläinlääkärissä, joten ainakin tämä:

Atl Madrid vs PSV 76.39 17.45 6.16

Vedonlyöntivihje: - Atl Madrid vs PSV - peliaika päättynyt

kohde
Atl Madrid vs PSV
veto
Atl Madrid -1.25
kerroin
1.769 (Pinnacle)
panos
6 yks.
raja
1.689
todennäköisyysarvio
arvio 59.2%

Huti: -6.00 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 15. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mungo
Jäsen
Viestit: 4418
Liittynyt: 25.05.2003, 23:13

Tuotto: +59.91 yks.

Palautus%: 101.26%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 1305

Pisteitä: 4105

Re: Klinikka Y15

Viesti Kirjoittaja Mungo »

0-0 45 min. AM saamassa ottelua hallintaansa ja viimeistelyssä taitaa suurin ero tulla 2. puoliajalla esiin. Poimin tämän:

Vedonlyöntivihje: - Kumpi jatkaa - peliaika päättynyt

kohde
Kumpi jatkaa
veto
Atl Madrid
kerroin
1.450 (Veikkaus)
panos
6 yks.
raja
1.340
todennäköisyysarvio
arvio 74.6%

Panos ois 20, mutta Veikkaus max 500, joten ei kehtaa 6 yks enempää laittaa

Osuma! +2.70 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 7. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mungo
Jäsen
Viestit: 4418
Liittynyt: 25.05.2003, 23:13

Tuotto: +59.91 yks.

Palautus%: 101.26%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 1305

Pisteitä: 4105

Re: Klinikka Y15

Viesti Kirjoittaja Mungo »

Kissan kanssa mennyt ilta ja tunti sitten takaisin taas eläinlääkäristä, jossa kaikki kokeet yms. Ihan OK arvot ja +++ kun kissan ikä huomioidaan. Nyt vähän pihalla kerroinmuutosten syistä, joten LIVE:stä Champseja 45 min jos vaan pelattavaa silloin löytyy.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 6. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mungo
Jäsen
Viestit: 4418
Liittynyt: 25.05.2003, 23:13

Tuotto: +59.91 yks.

Palautus%: 101.26%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 1305

Pisteitä: 4105

Re: Klinikka Y15

Viesti Kirjoittaja Mungo »

Bayern vs Juventus 45 min 0-2

Vedonlyöntivihje: - Bayern vs Juventus - peliaika päättynyt

kohde
Bayern vs Juventus
veto
O3.25
kerroin
1.649 (Pinnacle)
panos
6 yks.
raja
1.585
todennäköisyysarvio
arvio 63.11%

Osuma! +3.89 yks.e: lisätään tekstinä sen verran, että katsoin alun Barcan ja Arsenalin ottelua. Vihjekohteen ottelua katsoin noin viimeiset 22 minuuttia. Prematch arvion + liven maalipaikkojen perusteella näkemys, jonka mukaan overissa on parhaiten pelattavaa. BM tulee päälle kuten tuli 1. puoliajan lopulla ja se avasi maalipaikkoja molempiin päihin. Myös ottelun tasapeli 4.85 (noin 21 ja vähän päälle) sekä BM:n voitto 9.25 (noin 11.3) lievästi ylikertoimisia, mutta O3.25 niitä osuvampana ainoastaan mukaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 5. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

16.03.2016 22:44 <mutanen_aapo> Aika vähän luotat catenaccioon :)

16.03.2016 22:48 <Mungo> En luota keneenkään. Paitsi Koneeseen ja Kissaan :)

16.03.2016 22:52 <mutanen_aapo> :) Toivotaan et saat vedon kotiin.

16.03.2016 23:20 <JussiQ> Ihme jos tää ei kohta napsahda kotiin!

16.03.2016 23:34 <JussiQ> Jes, mahtavaa. Jatkoaika kaiken lisäksi :D

16.03.2016 23:34 <taty> Viime hetkille meni, mut tulihan se sieltä.


Mungo
Jäsen
Viestit: 4418
Liittynyt: 25.05.2003, 23:13

Tuotto: +59.91 yks.

Palautus%: 101.26%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 1305

Pisteitä: 4105

Re: Klinikka Y15

Viesti Kirjoittaja Mungo »

SKA vienyt kaksi edellisottelua yhteismaalein 8-1 eli Dinamo on hävinnyt aivan pystyyn. SKA johtaa sarjaa 3-2. Katsoin edellisestäkin ottelusta osan ja sen sekä tilastojen perusteella Dinamon virta on aika loppu. Taustalla voi olla mitä tahansa, mutta SKA joka tapauksessa dominoi kentällä viimeiset 120/120 minuuttia ja katkaisee sarjan tänään hieman useammin kuin kaksi kertaa kolmesta. Kokoonpanoissa kysymysmerkkejä ja huomioin sen:

Vedonlyöntivihje: - SKA vs Dinamo - peliaika päättynyt

kohde
SKA vs Dinamo
veto
SKA ml
kerroin
1.530 (Veikkaus)
panos
5 yks.
raja
1.466
todennäköisyysarvio
arvio 68.2%

Osuma! +2.65 yks.e: prosentit ja rajoja:

SKA Dinamo 54.8 22.8 22.5, 1.83 4.39 4.45

H -1 2.16
A +1 1.86
H -1.5 2.57
A +1.5 1.64

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 5. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mungo
Jäsen
Viestit: 4418
Liittynyt: 25.05.2003, 23:13

Tuotto: +59.91 yks.

Palautus%: 101.26%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 1305

Pisteitä: 4105

Re: Klinikka Y15

Viesti Kirjoittaja Mungo »

veikkaus näköjään avannut h2h aika-ajoihin. P1 ja P2 ajettiin (ne jotka edes ajoivat) märissä olosuhteissa ja mitään selvää kuvaa ei voimasuhteista vielä oikein ole. Pientä on toki, mutta katson ennen isompia julistuksia P3 yöllä ja aika-ajot sen jälkeen. Kun aika-ajojen formaatti vielä uudistettiin, kovin vähän on vielä dataa millä arvioi aika-ajojen voimasuhteita. Rosbergin mukaan uudistettu aika-ajo vaikuttaa ennen kaikkea kärjen jälkeen tuleviin talleihin, joiden osalta voidaan nähdä aiempaa enemmän yllätyksiä. Mersu on ykköstalli edelleen ja oletan, että normaalioloissa sieltä löytyy tuttuun tapaan aika-ajoissa vauhtia. Viime kaudella Rosberg vei kuusi viimeistä paalupaikkaa osin Hamiltonin löysäillessä pienillä riskeillä ja osin Rosbergin saadessa pakettinsa päätä myöten kuntoon. Rosberg on tai ainakin oli aliarvostettu niin ajajana kuin aika-ajoissa, mutta tuo kuuden putki näytti mitä hän osaa. Tälle kaudelle niin Rosbergin kuin Hamiltonin inssejä on vaihtunut ja osin päittäin. Yleisesti Mersun tavoite on ilmeisesti luoda hyvävireinen kilpailutunnelma talliin ja pitää huoli siitä, että keskinäisiä itkuja olisi aiempaa vähemmän julkisuudessa. Vaikka moni arvioi, että nämä kaikki suosivat Rosbergia niin eihän se niin ole. Tiimin parempi kuski Hamilton hyötyy muutoksista kun voidaan olettaa, että autot ja kaikki niihin liittyvä menee 50-50 Rosbergin ja Hamiltonin kesken. Kun motivaatio on samanlainen molemmilla ja uusi kausi on alussa, silloin Hamilton lyö aika-ajoissa Rosbergin suhteessa 61-39:

19.3.2016 04:58
F1 Australia aika-ajot Hamilton vs Rosberg • Hamilton • kerroin 1.7 (veikkaus) • panos 5 yks. • raja 1.639 • arvio 61%

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mungo
Jäsen
Viestit: 4418
Liittynyt: 25.05.2003, 23:13

Tuotto: +59.91 yks.

Palautus%: 101.26%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 1305

Pisteitä: 4105

Re: Klinikka Y15

Viesti Kirjoittaja Mungo »

Kärpät vs TPS 60 min 1-1

Hitusen liikaa TPS:

Vedonlyöntivihje: - Kär vs TPS - peliaika päättynyt

kohde
Kär vs TPS
veto
TPS ml
kerroin
3.000 (Veikkaus)
panos
2 yks.
raja
2.857
todennäköisyysarvio
arvio 35%

Osuma! +4.00 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

18.03.2016 21:36 <ahomake> oho... mää laitoin 2.3 kertoimella bet365 ku oli mielestäni

18.03.2016 21:36 <ahomake> liikaa ja Veikalla tuommonen....

18.03.2016 21:37 <ahomake> 1.7-2.1 tais olla jatkoerän alkaessa

18.03.2016 21:41 <Mungo> Pelasin kolme vetoa. Niistä toinen saman aikaan kun painoin

18.03.2016 21:42 <Mungo> Submit ja kolmas noin 2-3 min päästä siitä. Kaikissa 3.00.

18.03.2016 21:43 <Mungo> Veikkaus taisi seista loppuun asti näkemyksensä takana.

18.03.2016 21:44 <Mungo> Mulla tuo silti vain pieni ylikerroin.


Vastaa Viestiin