Tänään on 25.05.2018, 01:07.

Tasuriprossat

Strategiat, kertoimenlaskenta ja muut ohjeet/vinkit tänne.
Vastaa Viestiin
Poye
Jäsen
Viestit: 92
Liittynyt: 24.07.2004, 12:45
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Oulu

Tasuriprossat

Viesti Kirjoittaja Poye »

Kiitos niille jotka jaksavat tämän loppun lukea ja siihen vieläpä vastata.

Olen tässä kesän ajan tutkinu numeroita jos mistäkin liigasta ja aloitellut huippumielenkiintoista kertoimenlaskenta harrastusta. Nyt kun kauden alus analyysi on valmis olen kuitenkin huomannut että omat todennäköisyyteni tasapeleille ovat lähes poikkeuksetta 3-4% alempia kuin muiden tänne kirjoittavien taikka bookkereiden. Haluaisinkin apua teiltä, että miten nuo tasuriprossat olisi hyvä laskea. Itse lasken aluksi kylmästi kotijoukkueen kotitasuri todennäköisyyden edellisiltä kausilta ja vierasjoukkueen vastaavan yhteen. Summaan vielä liigan yleisen tasapeli prosentin (esim. Valio ~27%) näihin ja lasken keskiarvon. Onko menetelmä yleisesti järkevä? Olisiko tasurien laskennassa syytä käyttää jonkunlaista korotusprosenttia tai vastaavaa? Oma tekniikkani ei myöskään ota huomioon vielä mitään hienosäätöjä esim. tärkeiden hyökkääjien loukkaantumisia taikka joukkueiden keskinäistä historiaa. Kaavoja ja kikkoja en pyydä paljastamaan, mutta jotain ajatuksia olisi kiva saada.

Sitten toinen askarruttava asia. Kuinka kauan centrebet yleensä miettii tilin avaamista? Eilen päivällä sinne yritin avata tiliä ja nyt vuorokausi myöhemmin ei ole vielä mitää kuulunut? Tietenkin voisihan sitä ottaa yhteyden suoraan sinnekki päin :lol:

No huitaisenpa vielä saman otsikon alle tämänkin. Onko tiedossa mitää sivua josta kootusti näkisi The Championshipin ja League1 pelikiellot/loukkaantumiset? Vastaus toki voi löytyä jostain vanhemmastakin viesteistä, mutta äläkäähän hermostuko :twisted:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Flash
Jäsen
Viestit: 312
Liittynyt: 26.04.2004, 18:32
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Flash »

Tässä asiassa vaikuttavia tekijöitä ovat ainakin:

Tasoero - Kannattaa tutkia, kuinka suurella prosentilla vastaavan tasoisten joukkueiden pelit yleensä ovat päättyneet tasan ja muistaa riittävä otoskoko.

Maaliodotusarvo - Jos se on pieni, tasurin mahdollisuus nousee ja päinvastoin.

Motivaatio - Joissain peleissä toinen hakee vain tasuria, joissain molemmat ovat tyytyväisiä pisteeseen

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Vedonlyöntikeskustelu”