Tänään on 24.11.2020, 02:21.

Klinikka Y15

Vedonlyöntiblogit. Pelivalintoja ja tarinaa rahapelien maailmasta ja vähän muualtakin.
Vastaa Viestiin
Mungo
Jäsen
Viestit: 4418
Liittynyt: 25.05.2003, 23:13

Tuotto: +59.91 yks.

Palautus%: 101.26%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 1305

Pisteitä: 4105

Re: Klinikka Y15

Viesti Kirjoittaja Mungo »

Tauko, 1-1 45 min ja 2-2 G1, kummatkin ottelut katsonut

Vedonlyöntivihje: - Maccabi TA vs Basel - peliaika päättynyt

kohde
Maccabi TA vs Basel
veto
Basel +0
kerroin
1.571 (Pinnacle)
panos
4 yks.
raja
1.502
todennäköisyysarvio
arvio 66.57%

Push: +0.00 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mungo
Jäsen
Viestit: 4418
Liittynyt: 25.05.2003, 23:13

Tuotto: +59.91 yks.

Palautus%: 101.26%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 1305

Pisteitä: 4105

Re: Klinikka Y15

Viesti Kirjoittaja Mungo »

Vaikka piti odotella kokoonpanoja, laitoin alla olevat sisään. Syystä että on muita menoja. Arviot Koneen arviota, perustelut toki mun kun olen vähitellen kaikki jatkaneet CL-karsijat nähnyt

Leverkusen vs Lazio 65-22-13

Tuli katsottua ensimmäinen osaottelu jonka Lazio voitti 1-0. Sinänsä hyvä koska veto oli Laziolle, mutta arvio oli aivan perseestä. Leverkusenin voitto ei olisi ollut vääryys ja vähintään tasapelin se olisi ansainnut. Tosin Lazion 1-0 ottelun loppupuolella kipsasi kyllä saksalaisia joilla oli sitä ennen tontti jos toinenkin. Joukkueista tai pikemminkin materiaaliltaan Lazio on heikompi ja pelitavan osalta en usko sen saavan samanlaista etua laitanousuista enää tässä ottelussa.

APOEL vs Astana 51-26-23

Tästä on todettu jo CL-ketjussa hyvin. Sen lisään että katsomieni videoiden perusteella edellisparista (HJK) en sulkisi pois sitäkään, että Astanan riveissä 4-3 voitossa oli ainakin tuomari ja kenties HJK:n maalivahti. Sen myönnän suoraan, että HJK pupelsi lisäajan lopun ihan itse eikä siihen mitään apuja tarvittu. Oikea joukkue sinänsä tuosta parista jatkoon koska Astana oli parempi. Taso vaan ei riitä enää kun vastassa on kotonaan HJK:ta taitavampi tiimi.

Brugge vs Manu ei arviota koska uskon ManU:n lepuuttavan. 3-1 johto riittää kun perusero on mitä on
CSKA vs Sporting ei pelattavaa, arvio luokkaa 44-27-29 ennen kokoonpanoja. Jos tähän vetoja niin Sportingille (mutta kertoimet eivät tue)
Partizan vs BATE ei arviota kun molemmat Itä-Euroopasta.

Vedonlyöntivihje: - Leverkusen - peliaika päättynyt

kohde
Leverkusen
veto
-0.5
kerroin
1.613 (Pinnacle)
panos
8 yks.

Osuma! +4.90 yks.Vedonlyöntivihje: - Apoel - peliaika päättynyt

kohde
Apoel
veto
-0.5
kerroin
2.060 (Pinnacle)
panos
6 yks.

Huti: -6.00 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 14.00, palautukset 12.90, tulos -1.10 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 5. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mungo
Jäsen
Viestit: 4418
Liittynyt: 25.05.2003, 23:13

Tuotto: +59.91 yks.

Palautus%: 101.26%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 1305

Pisteitä: 4105

Re: Klinikka Y15

Viesti Kirjoittaja Mungo »

Jokerit voitti 3-2 kauden avausottelussaan Severstalin ja arvioni (Jokerit Severstal 62.7 18.8 18.5) oli pihalla kuin lintulauta. Jokerien uusi pelisysteemi toimi hetkittäin, mutta mitä pitemmälle ottelu eteni, sitä vaikeammaksi se kotijoukkueen kannalta muuttui. Ainoastaan mv Karlssonin game saverit mahdollistivat Jokerien voiton. Liian isoja johtopäätöksiä ei kannata tehdä sillä uusi pelitapa toimii varmasti kauden vanhetessa. Nyt vieraille tuleva Torpedo on siitä kotijoukkueen kannalta huono vastustaja, että niillä on taitoa yhdistettynä kovuuteen. Esimerkiksi Sergei Kostitsyn voisi pelata taitojensa puolesta edelleen NHL:ssä, mutta asennepuolen ongelmat vaikuttavat uraan. Torpedon keskimitat ovat 185.5/91.5 ja puolustuksesta löytyy vain isoja, ilkeitä ja muutama vielä taitava pelaaja. Jos Torpedon ykkösmaalivahti Biryukov olisi pelikuntoinen, tästä saisi hyvin peliä Torpedon suuntaan. Nytkin saa, mutta ei samalla tavalla kun kertoimet ovat mm. Pinnaclella pudonneet:


Jokerit Torpedo 56.0 21.4 22.7, 1.79 4.68 4.41

Vedonlyöntivihje: - Torpedo - peliaika päättynyt

kohde
Torpedo
veto
-0.5
kerroin
4.700 (Veikkaus)
panos
2 yks.

Huti: -2.00 yks.Vedonlyöntivihje: - Jokerit vs Torpedo - peliaika päättynyt

kohde
Jokerit vs Torpedo
veto
tasan
kerroin
4.760 (Pinnacle)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 3.00, palautukset 0.00, tulos -3.00 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 5. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mungo
Jäsen
Viestit: 4418
Liittynyt: 25.05.2003, 23:13

Tuotto: +59.91 yks.

Palautus%: 101.26%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 1305

Pisteitä: 4105

Re: Klinikka Y15

Viesti Kirjoittaja Mungo »

Tässä hiukan tekstiä siitä miten Koneen arviot ja tällä kertaa erityisesti CHL-arviot muodostuvat. CHL:n perusarvio on yli 200 ottelun eli kuluva ja viime kausi perusteella 49-17-34. Joku voi kysyä, että miten niin kun CHL:ssa oli vähintään neljän kerroksen joukkueita eli tasoerot olivat todella suuret. Totta, kyllä oli. Mutta eipä kotietu siitä muutu vaikka otettaisiin mukaan vain playoffeihin selviytyneet joukkueet ja niiden 29 ottelua. Koska CHL:ssa oli playoffeissa hieman viritelty vierasmaalisääntö voimassa, saatiin jakauma 52-10-38. Jos tuosta laskee tasapeleille suhteellisen lisän runkosarjaan, ollaan taas arviossa 48-18-34/49-17-34.

Kahden tasaisen joukkueen kohdatessa toisen kotihallissa tuo on ns. perusarvio. Sen jälkeen Kone laskee joukkuekohtaisen arvion sarjoittain sekä tarvittaessa vielä kokoonpano- eli pelaajakohtaisen arvion. Joukkuekohtainen arvio sarjoittain tarkoittaa CHL:ään osallistuvien maiden sarjojen rankkaamista keskinäiseen paremmuusjärjestykseen ja sen jälkeen joukkueen rankkaamista vielä omassa sarjassaan. Tähän voidaan lisätä myös pelaajakohtainen arviointi, mutta CHL:ssä se on hieman vaikeaa johtuen siitä, että monista pelaajista ei saa tarvittavaa dataa. Tosin Suomen (Liiga) ja Ruotsin (SHL) osalta tämäkään ei ole ongelma, mutta CHL:ssa Kone ei tätä menetelmää käytä lainkaan.

Futiksen puolella Champseissa (ja myös Eurooppa Liigassa) Kone on rankannut maat, seurat ja pelaajat (ensijainen, korvaaja, toinen korvaaja). Näiden painotetusta yhdistelmästä syntyy arviot ja niistä vedot. Mestarien Liiga on siinä mielessä helppo, että motivaatio voittoon on kaikilla sama paitsi toki otteluissa, joissa esimerkiksi tasapeli tai pieni tappiokin riittää. Eurooppa Liiga on laskennan osalta vaikeampi koska esimerkiksi Premierin seurojen kannattaa jo taloudellisista syistä keskittyä Premieriin Eurooppa Liigan sijasta. Jatkossa laskenta Premieriin on valmis, samoin kolmeen muuhun Euroopan suurimpaan sarjaan. Ne eivät tule toistaiseksi arvioina ja vetoina mukaan koska ongelmat ovat korvaajissa. Mutta Mestarien Liiga ja sen vedot sekä Eurooppa Liiga muutamilla valituilla paloilla tulevat.

NHL:n osalta tein testauksen perusteella (yli 2500 ottelua taakse) päätöksen, että runkosarja jää väliin siitä yksinkertaisesta syystä, että mm. pelaajakohtainen arviointi vaatii kokoonpanot. Playoffeissa tässä ei ongelmaa ole kun ei mitään lepuutuksia, maalivahteja yms tarvitse miettiä, joten NHL mukaan kun playoffit keväällä alkavat ja niiden osalta Koneen arviot näyttäisivät toimivilta. Liigan (SM-liiga) osalta sama juttu sillä varauksella, että sieltä on tarkoitus poimia jokunen markkinan kuumentama runkosarjan kohde ja vetää markkinaa vastaan. KHL:n osalta tein päätöksen, että seuraan Jokereita koko kauden sen mukaan kun Suomessa ollaan ja vain Jokerien otteluihin arviot ja vedot runkosarjan osalta. Playoffeissa varmasti KHL laajenee ja mukaan tulee myös LIVE kun KHL:n playoffit on Pinnaclella LIVEnä. CHL:stä poimin otteluita mutta en niin paljon, että edes kaikki suomalaisjoukkueiden pelit saisin arvioitua.

Niin se vaan on että jalkapallon Mestarien Liiga on jatkossa oma pääsarjani. Oma kausi = futista paljon enemmän, kiekkoa vähemmän. Vedoista sen verran, että uskoakseni jalkapallon Mestarien Liigassa tulee yli 10 yksikön vetoja (1-5 kpl loppukausi) ainakin sen perusteella, että rankingissa on isompia eroja vrt markkina nyt. Samoin Eurooppa Liigassa – jos tilanne sen mahdollistaa. Muista sarjoista (NHL, KHL, CHL) niitä voi olla mahdoton kaivaa jo kokoonpano- tai motivaatiosyistä.

Palaan takaisin kiekkoon ja CHL:n otteluihin Frölunda vs JYP ja Bern vs HIFK. Ensimmäinen eli JYP vs Frölunda on ns. ison kotiedun ottelu. Minimissään/maksimissaan se on 5-10 lisäprosenttia ja tämä tulee poikkeuksellisesta olosuhteesta eli siitä, että JYP pelaa kotonaan selvästi pienemmässä kaukalossa kuin Frölunda. Yhteisero neliömetreissä leveyssuuntaan epävirallisten mittojen mukaan lähes 200 neliötä. Kun JYP:n joukkue on painava ja taitotasoltaan rajallinen vrt Frölunda, kotijoukkueelle lisäprosentit. Mutta vain 6 lisäprosenttia tästä koska en tiedä miten Frölundan tämän kauden joukkue osaa käyttää lisäneliöt hyväkseen. Viime kauden Frölunda osasi, kuten HIFK-ottelussa nähtiin. Tuosta Frölunda prosentit eli perusprosentti 49 + ns. paremman joukkueen/sarjan lisä 6 prosenttia + kaukalosta se 6 prosenttia = Frölunda vs JYP 61-20-19.

Bern vs HIFK menee niin, että Bernin 49 prosentista vähennetään ns. huonomman joukkueen/sarjan vähennys lähes tuplana eli 11 prosenttia ja täten päädytään Bernin about 38-37 prosenttiin. Koneen mukaan Liigan ja NLA:n (Sveitsin ykkösliiga) välinen sarjaero on vajaat puolitoista luokkaa ja Bern sekä HIFK molemmat sarjojensa kärkipäässä. Näin ottelun Bern vs HIFK arvio on 38-22-40. Bernin ison hallin huutomyrskyä ja sen vaikutusta tuomareihin ei ole huomioitu. Olisi ehkä syytä huomioida pienenä extrana, mutta katsotaan nyt onko halli ”kuuma ja täynnä” kuten vähän odotan. Törmäsen kokemustakaan Bernistä en ole mitenkään huomioinut, joten noilla mennään. Tässäkin hallissa on iso jää vrt HIFK:n kotiluola, mutta HIFK ei ole samalla tavalla raskas joukkue kuin JYP, joten sekin meni normaalin kotiedun mukaan. Arvioissa on oletettu että jokaisen joukkueen motivaatio on 100 prosenttia. Sitä se ei ehkä tule olemaan, mutta toisaalta mun tiedossa ei ole mitään motivaatiota laskevia asioita.

Vedonlyöntivihje: - Frölunda vs JYP - peliaika päättynyt

kohde
Frölunda vs JYP
veto
Frölunda -0.5
kerroin
1.684 (Pinnacle)
panos
3 yks.

Osuma! +2.05 yks.


Vedonlyöntivihje: - Bern vs HIFK - peliaika päättynyt

kohde
Bern vs HIFK
veto
Bern +0
kerroin
2.160 (Pinnacle)
panos
1 yks.
raja
2.041
todennäköisyysarvio
arvio 49%

Push: +0.00 yks.


Vedonlyöntivihje: - Bern vs HIFK - peliaika päättynyt

kohde
Bern vs HIFK
veto
Bern +0.5
kerroin
1.729 (Pinnacle)
panos
4 yks.
raja
1.667
todennäköisyysarvio
arvio 60%

Osuma! +2.92 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 8.00, palautukset 12.97, tulos +4.97 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 14. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

28.08.2015 18:33 <Tappi> Todella mielenkiintoista luettavaa, kiitos siitä! Harva

28.08.2015 18:34 <Tappi> viitsii/haluaa avata metodejaan edes noin tarkasti


Mungo
Jäsen
Viestit: 4418
Liittynyt: 25.05.2003, 23:13

Tuotto: +59.91 yks.

Palautus%: 101.26%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 1305

Pisteitä: 4105

Re: Klinikka Y15

Viesti Kirjoittaja Mungo »

Jokerit vs ZSKA 33-24-43

ZSKA mulla koko KHL:n ja sitä kautta myös Lännen ykkönen. Jokerien paikka on muutoksista johtuen vielä auki, mutta jossain 6-12 tienoilla se tulee olemaan. ZSKA on laadultaan ihan toista luokkaa kuin Jokerit eikä ihme, sillä ZSKA:n pelaajabudjetti moninkertainen vrt Jokerit. Viime kaudella ZSKA voitti vaatimattomat 80 prosenttia vierasotteluistaan kun Jokerit jäi 67 prosenttiin kotona. Tällä kaudella ZSKA ehti jo kaatamaan viime kauden yllätysmestarin SKA:n Pietarin jatkoilla. Yllätysmestarin siksi, että ZSKA johti finaalisarjaa voitoin 3-0. Jatkoilla (jatkoaika + rankkarit) ZSKA meni viime kaudella voitoin 10-2 ja tällä kaudella jo 1-0. Jokerien saldo vastaavasta on viime kaudella 5-4. ZSKA:n vahvuus on siinä, että joukkueella on aika muuttumaton ja erittäin kova materiaali yhdistettynä toimivaan pelitapaan ja pätevä valmentaja (Kvartalnov). Voisi sanoa että Jokerit on köyhän miehen ZSKA sillä vahvuus on valmennus, pelitapa ja se, että pelaamisen kehitystä viedään tälläkin kaudella eteenpäin mm. keskialueen ylittämisen osalta. Samanlaisia tähtiä Jokereissa ei ole kuin ZSKA:lla, joista kirkkain on Radulov.

Näin ZSKA:n avauspelin SKA:ta vastaan ja sen perusteella voi sanoa, että suhteessa maksimiinsa, Jokerit on ZSKA:ta edellä. KHL on alkanut aivan väärään aikaan ja tällä en tarkoita marmattaa pelkästään kiekon katsomisesta helteillä vaan ennen kaikkea sitä, että kesätauko pelaajien levon suhteen jää nykyään Euroopassa aivan liian lyhyeksi kun MM-kisat päättyvät toukokuun lopulla ja jo heinäkuussa vedellään harjoitusotteluita. ZSKA:n peli oli suhteessa sen materiaaliin vähemmän valmista kuin Jokerien. Tämä tasoittaa hieman voimasuhteita tässä vaiheessa, mutta kyllä ZSKA on selvä vierassuosikki silti.

Jokerien maalilla on Karlsson, poissa edelleen tärkeä Kapanen. Kovin pieneksi jää etu noilla arvauksilla sillä Pinnacle +0 ZSKA on 1.787 kun raja on luokkaa 1.75 ja oa noin 1.02 eli tällä kertaa ei tägiin. Veikkauksella ZSKA on ml-kertoimena 1.73. Sekään ei ihan riitä vaikka huomioisi ZSKA:n tolkuttoman kovan jatkosaldon.

Katson ottelun ja jos siitä pelattavaa löytyy erätauoilla, pistän tänne. Seurantaan toki lupauksen mukaisesti vain Veikkaus ja Pinnacle, mutta vilkaisen myös muuta tarjontaa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

29.08.2015 16:44 <Mungo> 0-0 20 min. Jokerit niukasti parempi koska viisikkopeli

29.08.2015 16:47 <Mungo> toimii odotetusti paremmin. Voittorajat JvsZ 2.19 1.84

29.08.2015 17:36 <Mungo> 40 min ja 2-0 Jokereille. Veikkauksella ei pelattavaa ole.

29.08.2015 17:37 <Mungo> Pinnaclella erätaukovedot vasta playoffeissa.

29.08.2015 17:37 <Mungo> ZSKA:n ml-voitto sellainen 8 % ja esim Bet365 kerroin 17.00


Mungo
Jäsen
Viestit: 4418
Liittynyt: 25.05.2003, 23:13

Tuotto: +59.91 yks.

Palautus%: 101.26%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 1305

Pisteitä: 4105

Re: Klinikka Y15

Viesti Kirjoittaja Mungo »

Tänään on muita kiireitä joten normaalia aiemmin liikkeellä. Peliin kuitenkin aikaa enää vain 10 tuntia:

Jokerit kohtaa tänään Minskin ja Koneen arvio on se, että overista löytyy hyvin pelattavaa. Minskin ja Jokerien kohtaamiset eivät jääneet runkosarjassa viime kaudella kuin kerran Helsingissä alle viiden maalin (neljä ottelua). Playoffeissa Minsk pelasi Helsingissä kolme kertaa ja näistä kerran jäätiin alle viiden maalin. Yhteensä viime kaudella seitsemässä ottelussa o4.5 saatiin over otteluin 5-2.

Tälle kaudelle Minskin overmaisuus vastaavissa otteluissa kuin Jokerit on kasvanut. Joukkueella on paljon kiekollista taitoa joten maalipaikkoja tulee 5vs5 kuin ylivoimalla. Viime kaudella Minskin puolustuksen kiekollinen johtaja oli Tapparasta tuttu Nick Bailen. Tälle kaudelle Minsk hankki Jokereista Ryan Gundersonin, joka johti pitkään puolustajien pistepörssiä. Tulivoimaa löytyy viivalta. Maalivahtien suhteen Koneen tilastoihin perustuva arvio on sellainen, että Minskiltä ei löydy KHL:ssä edes TOP-20 tason maalivahtia. Tätä hieman epäilen sen perusteella, että ainakin toinen maalivahdeista Miltsakov tai Glass saattaa sitä olla vaikka se ei (vielä) tilastoista näy. Kanadalainen Glass oli viime kauden Ladan kakkonen ja Miltsakov Minskin kolmonen, joten korkeintaan ennakkoon tällä kaudella keskitasoa – jos sitäkään.

Minskin ketjuissa ei juuri muutoksia tapahtunut ja tämä takaa sen, että kanadalaiset Charles Linglet, Matt Ellison ja aikanaan NHL:n maalipörssin voittanut Jonathan Cheechoo sekä jenkki ja mm. HIFK:sta tuttu Ryan Veche ovat Jokerien puolustuksen kiusana sikäli kun ottelussa pelaavat. Ainakin edellisottelussa pelasivat. Tosin joukkueena heikosti, tappio 0-4 Riikalle. Ylivoimalla nämä pohjois-amerikkalaiset saattavat muodostaa erittäin vaarallisen viisikon ja viime kaudella Cheechoo sekä Linglet jäivät todella mieleen Helsingin otteluissa nimenomaan ylivoimapelistään.

Jokerien kokoonpano on aiempia otteluita parempi kun kapteeni Niko Kapanen palaa tässä ottelussa ptikältä huililtaan. joka alkoi viime kevään playoffeissa juuri Minskiä vastaan.

Jokerien tulivoima on Minskin tasoista, yksilöihin ja ylivoimaan pelinsä perustavaa joukkuetta vastaan sen verran riittävä, että maaleja pitäisi syntyä. Miinuspuolelle maalien suhteen täytyy tosin merkitä se, että kauden kolmessa ottelussa Jokerien pelitapamuutos on osoittanut ainakin toistaiseksi sen, että omiin ei maaleja juuri mene. Kun Minskin maalinteko pohjautuu ennakkoon pitkälti ylivoimaan, ottelun maalimäärän osalta on täysin ratkaisevaa se, tuleeko joukkueille riittävästi yv-aikaa. Kauden tuomarilinjan mukaan pitäisi hyvin riittää, joten joukkueiden historia ja tämän kauden oletuskokoonpanot huomioiden over 5.0 vetona kertoimella 1.98 ja noin 56 prosentin arviolla. Itsellä ja vaimolla harvemmin osuva over 5.5, mutta myös alla olevaa o5.0 mukana.

Jokerien alku on ollut huima vaikka ensimmäinen ottelu ja toisen ottelun alku olivatkin tahmeita. Minskin osalta tilanne on päinvastainen. En kuitenkaan saa joukkueiden voimasuhteita mitenkään tarjottujen kertoimien mukaiseksi ja se tarkoittaa sitä, että Minskin +1.5 tasoitus tulee vetona mukaan. Perusarvio on tyly, suurempi kuin klassinen 60-20-20, mutta se on oikeutettu Jokerien esitysten perusteella. Silti ilmaa löytyy Minskin kertoimesta, jopa selvästi.

Jokerit Minsk 61.4 18.8 19.8, u/o 5.0 rajat 2.25 1.80, u/o5.5 rajat 1.86 2.16

Vedonlyöntivihje: - Jokerit vs Minsk - peliaika päättynyt

kohde
Jokerit vs Minsk
veto
over 5.0
kerroin
1.980 (Pinnacle)
panos
6 yks.
raja
1.800
todennäköisyysarvio
arvio 55.56%

Huti: -6.00 yks.


Vedonlyöntivihje: - Jokerit vs Minsk - peliaika päättynyt

kohde
Jokerit vs Minsk
veto
Minsk +1.5
kerroin
1.952 (Pinnacle)
panos
4 yks.
raja
1.869
todennäköisyysarvio
arvio 53.51%

Osuma! +3.81 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 10.00, palautukset 7.81, tulos -2.19 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 13. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mungo
Jäsen
Viestit: 4418
Liittynyt: 25.05.2003, 23:13

Tuotto: +59.91 yks.

Palautus%: 101.26%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 1305

Pisteitä: 4105

Re: Klinikka Y15

Viesti Kirjoittaja Mungo »

HIFK Linkoping 47.5 22.2 30.3

Perusarvio tähän. Viime kaudella Frölunda oli aivan kusessa Nordiksen pienessä laatikossa HIFK:ta vastaan, mutta hävisi vain 1-2. Vastaavasti kotipelissään Frölunda pystyi aina lyömään yhden vaihteen lisää kun siihen oli tarvis. Silloin Frölundan mentyä jatkoon tuli kirjoitettua (Jatkoaikaan), että HIFK:n puolustuksesta ei mahtuisi yksikään pelaaja Frölundan riveihin. Nyt ero ei ole samaa luokkaa vaikka HIFK:n tärkeä Taimi puuttuukin.

Ikävä kyllä tuosta en saa peliä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mungo
Jäsen
Viestit: 4418
Liittynyt: 25.05.2003, 23:13

Tuotto: +59.91 yks.

Palautus%: 101.26%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 1305

Pisteitä: 4105

Re: Klinikka Y15

Viesti Kirjoittaja Mungo »

KHL pyörii niin lujaa ettei mukaan ehdi, joten aiemman suunnitelman mukaisesti pelkästään Jokerien ottelut toistaiseksi.

Huomenna ajetaan F1 aika-ajot jotka jää minulta väliin kun ollaan Hämeenlinnassa. Sunnuntain GP:stä sitten toivon mukaan tiliä.

Mestarien Liigan lohkovaiheen 1. kierros pelataan 15.-16.9. ja se on toivon mukaan vahvasti mukana tässä blogissa.

Tänään pelataan futiksen EM-karsintaa ja Koneen arvauksilla pari ottelua tulee vetoina. Niistä ensimmäinen alkaa jo klo 19:00 ja kun en ehkä ehdi nettiin ennen sitä takaisin, mukaan jo nyt:

****

Skotlanti pelaa Georgiassa ottelun, jolla ei jatkopaikan kannalta ole kotijoukkueelle merkitystä. Georgia on pelannut läpi karsintojen heikosti ja sillä on yksi voitto Gibraltarista. Oletuskokoonpanoissa Skotlanti on lähes ylikylä sillä joukkue on kasattu aika tasaisesti Valioliigan, Championshipin ja Celticin pelaajistosta. Vaikka kokoonpanoja ei ole vielä julkistettu, kokoonpanokehys tiedetään. Kyse on erittäin isosta tasoerosta vrt Georgian oletuskokoonpanoon. Skotlannilla on mahdollisuus jatkoon ja helpoiten kaikkien lohkojen parhaiden lohkokolmosten kautta. Karsinnan Skotlanti on pelannut kohtuullisesti saldolla 3-2-1 Georgian saldon ollessa 1-0-5. Georgian kotietu painaa, mutta se huomioiden peliä saa kuitenkin hieman:

Georgia Skotlanti 22 28 50, 4.63 3.57 1.98

Vedonlyöntivihje: - Georgia vs Skotlanti - peliaika päättynyt

kohde
Georgia vs Skotlanti
veto
Skotlanti -0.5
kerroin
2.070 (Pinnacle)
panos
4 yks.

parempaa kerrointa 2.10 mm. bet365, matchbook hiluilla 2.13 jne

Huti: -4.00 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mungo
Jäsen
Viestit: 4418
Liittynyt: 25.05.2003, 23:13

Tuotto: +59.91 yks.

Palautus%: 101.26%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 1305

Pisteitä: 4105

Re: Klinikka Y15

Viesti Kirjoittaja Mungo »

Georgia vs Skotlanti 1-0, 45 min. Aasialainen:

Vedonlyöntivihje: - Georgia vs Skotlanti - peliaika päättynyt

kohde
Georgia vs Skotlanti
veto
Skotlanti -0.25
kerroin
1.925 (Pinnacle)
panos
4 yks.
raja
1.805
todennäköisyysarvio
arvio 55.4%

Kun ottelu jatkuu, kohdehan ei ei sulkeudu ennen maalia, korttia tms.

Puoliksi huti: -2.00 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mungo
Jäsen
Viestit: 4418
Liittynyt: 25.05.2003, 23:13

Tuotto: +59.91 yks.

Palautus%: 101.26%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 1305

Pisteitä: 4105

Re: Klinikka Y15

Viesti Kirjoittaja Mungo »

Suomella muutamia puutteita, joista tärkeimmät kaiketi Eremenko ja Moisander. Isoin muutos on vt päävalmentaja Markku Kanerva, joka vetää loput karsintapelit ja sen jälkeen uusi päävalmentaja Hans Backen tulille. Suomen joukkue on aivan varmasti potentiaalisempi kuin mitä Mixu siitä irti sai. Tässä ottelussa esimerkiksi maalivahti Lukas Hradeckylta odotan paljon kuten myös ehkä vihdoin oikean paikkansa Tanskan maalta löytäneeltä Pukilta. Hradecky on ehdoton avainpelaaja jos Suomi voittaa ja siihen hänellä on eväät. Suomea ei siis kannata aliarvioida, yhtään.

Kreikka on ollut tuloksellisesti Suomeakin huonompi. Nolla (0) voittoa. Kaksi tappiota Färsaarille ja nyt on uusi mies puikoissa sielläkin. Pelaajisto on valittu Kreikan suurseuroista sekä Saksasta ja Italiasta, joista Romaa edustava Torosidis taitaa olla pelikiellossa. Lähtökohtaisesti maalivahti-puolustus-keskikenttä-hyökkääjät Suomi on edellä maalilla. Kenttäpelaajat ovat vähän alle tai yli luokan verran keskimäärin huonompia vaikka nykykuntoinen Pukki voikin olla jopa ottelun paras hyökkääjä.

Asetelma on yksinkertainen: Kreikalla on kotietu, uusi mies puikoissa ja kokonaisuutena puutteistaan huolimatta parempi rosteri. Kreikan kertoimet ovat nousseet tekisi mieli sanoa oudosti, mutta ei sano. Ei vaan ole maajoukkueiden voimasuhde tässä ottelussa tässä tilanteessa markkinalinjan mukainen.

Panostus on mun osaamisella maajoukkueiden suhteen ihan perseestä, mutta pakko luottaa Koneen pelaajakohtaiseen arviointiin ja kummankin joukkueen isoon motivaatioon!

Kreikka vs Suomi 55-29-16


Vedonlyöntivihje: - Kreikka - peliaika päättynyt

kohde
Kreikka
veto
-0.25
kerroin
1.709 (Pinnacle)
panos
16 yks.

Huti: -16.00 yks.Vielä tulee luultavasti yksi mutta sitä ennen uskalla laittaa ilman varmoja kokoonpanoja.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mungo
Jäsen
Viestit: 4418
Liittynyt: 25.05.2003, 23:13

Tuotto: +59.91 yks.

Palautus%: 101.26%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 1305

Pisteitä: 4105

Re: Klinikka Y15

Viesti Kirjoittaja Mungo »

Vielä tulee luultavasti yksi mutta sitä ennen uskalla laittaa ilman varmoja kokoonpanoja.
Kertoimet putosivat ikävästi hetkessä Romania ml 1.89 -> 1.812.
Arvio Unkari vs Romania 32 28 40
3.14 3.57 2.49, jolla voi saada paremmin peliä ns. pienille bookkerelle edelleen, mutta Pinnaclelle ei mene kuin tämä optimoituna:

Vedonlyöntivihje: - Romania - peliaika päättynyt

kohde
Romania
veto
-0.5
kerroin
2.690 (Pinnacle)
panos
4.5 yks.
raja
2.500
todennäköisyysarvio
arvio 40%

Huti: -4.50 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

04.09.2015 21:36 <Henkka> Romania ML nyt 1.952.

04.09.2015 22:44 <Mungo> En tätä ottelua seuraa, mutta eurotilastoiniti antaa

04.09.2015 22:46 <Mungo> hallinnan Unkari vs Romania 39-61. Hierontaa, 1 kohti maalia


Mungo
Jäsen
Viestit: 4418
Liittynyt: 25.05.2003, 23:13

Tuotto: +59.91 yks.

Palautus%: 101.26%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 1305

Pisteitä: 4105

Re: Klinikka Y15

Viesti Kirjoittaja Mungo »

ennen ottelua: Kreikka vs Suomi 55-29-16

45 min 0-0, Kreikka hallitsee mielin määrin, mutta vaaralliset maalipaikat vain 2.75-1.25 Kreikalla (oma tilastointi). Eurotilastointi hallinta 59-41, maalintekoyritykset 13-2. Kreikkalaiset vetää käsittämättömän surkeita vetoja. Kaiketi itseluottamus tai siis sen puute kun tappioita pinossa, en mä vilppiä epäile. Suomelle yksi paikka ja 0-1 voitto?

Arvio nyt Kreikka vs Suomi 47-39-14 kun puolet ottelusta takana.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mungo
Jäsen
Viestit: 4418
Liittynyt: 25.05.2003, 23:13

Tuotto: +59.91 yks.

Palautus%: 101.26%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 1305

Pisteitä: 4105

Re: Klinikka Y15

Viesti Kirjoittaja Mungo »

Mungo kirjoitti: Suomelle yksi paikka ja 0-1 voitto?
Tasan noin myös kävi. Hyvin jinxattu. Ja hyvä kuitenkin Suomelle!

Kreikka ei olisi voittoa kyllä ansainnut kun se ei sitä edes hakenut. En edelleenkään usko vilppiin, mutta olisihan tuolla Kreikan kalustolla & pallonhallinnalla pitänyt sentään saada vetoja kohti maalia. Tässä ajelin suoraan miinaan sillä samanlaista hieromista se on ollut jo monta ottelua. Oisko pinna- ja päivärahat maksamatta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mungo
Jäsen
Viestit: 4418
Liittynyt: 25.05.2003, 23:13

Tuotto: +59.91 yks.

Palautus%: 101.26%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 1305

Pisteitä: 4105

Re: Klinikka Y15

Viesti Kirjoittaja Mungo »

Seuraavaksi koko kattaus vetoja Monzan kisaan. Ensimmäistä kertaa mukana on kaikki mahdolliset parit ja on 100 prosenttisen varma, että kaikki arviot eivät ole kohdallaan. Mutta jos keskimäärin on markkinaa paremmin, se riittää. Eilen vetelin tabletilla Veikkauksen aika-ajoihin jokaisen ylikertoimen pizzarahalla ja se antoi uskoa ettei nämä ihan pielessä ole kun viidestä osui tuurillakin viisi.

Jos en itse näitä laskisi, en kyllä pelaisi ainakaan ennen näyttöä siitä että toimivat. Toki olen laskenut F1 jo vuosia mutta kuten moni tietää, vain tiettyjen tallien osalta. Loput olen skipannut mäkeen liian vaikeina. Ne ovat kaikki nyt mukana alla jos parissa on ylikerroin kun panosraja on maksimissaan löytynyt Pinnacle/Veikkaus linjalla. Äkkiseltään siis vaatimattomat yli 60 yksikköä kiinni.

Samaa luokkaa tulee alustavasti olemaan Champions liigan 1. kierroksen ottelut per ilta.

Monzan osalta olen yrittänyt hitusen arvioida rataa ja sen vaatimuksia autoille. En kovin paljon, mutta hiukan. Räikkösen ja Vettelin hyvä aika-ajo ei ainakaan Konetta hämää. Monzan radan ei sen mukaan pitäisi parhaiten Ferrarille sopia. Mersun moottoriongelmasta turha puhua kun sitä ei todellisuudessa ole. Se mitä tapahtui Rosbergille, ei tapahdu todella isolla todennäköisyydellä Hamiltonille. Olisin konservatiivisempi itse siinä mielessä, että kunnioittaisin enemmän lähtöriviä, mutta tässä en ole säätänyt sadasosaakaan. Menköön Koneen arvio sellaisenaan.


Vedonlyöntivihje: - Vettel vs Rosberg - peliaika päättynyt

kohde
Vettel vs Rosberg
veto
Rosberg
kerroin
2.100 (Pinnacle)
panos
7 yks.
raja
1.961
todennäköisyysarvio
arvio 51%

Huti: -7.00 yks.


Vedonlyöntivihje: - Kvyat vs Ricciardo - peliaika päättynyt

kohde
Kvyat vs Ricciardo
veto
Kvyat
kerroin
2.120 (Pinnacle)
panos
5 yks.
raja
2.062
todennäköisyysarvio
arvio 48.5%

Huti: -5.00 yks.


Vedonlyöntivihje: - Sainz vs Verstappen - peliaika päättynyt

kohde
Sainz vs Verstappen
veto
Verstappen
kerroin
2.910 (Pinnacle)
panos
11 yks.
raja
2.381
todennäköisyysarvio
arvio 42%

Huti: -11.00 yks.


Vedonlyöntivihje: - Stevens vs Merhi - peliaika päättynyt

kohde
Stevens vs Merhi
veto
Merhi
kerroin
2.250 (Pinnacle)
panos
4.5 yks.
raja
2.128
todennäköisyysarvio
arvio 47%

Huti: -4.50 yks.


Vedonlyöntivihje: - Räikkönen vs Rosberg - peliaika päättynyt

kohde
Räikkönen vs Rosberg
veto
Rosberg
kerroin
1.833 (Pinnacle)
panos
5.5 yks.
raja
1.754
todennäköisyysarvio
arvio 57%

Huti: -5.50 yks.


Vedonlyöntivihje: - Perez vs Grosjean - peliaika päättynyt

kohde
Perez vs Grosjean
veto
Grosjean
kerroin
2.240 (Pinnacle)
panos
7 yks.
raja
2.041
todennäköisyysarvio
arvio 49%

Huti: -7.00 yks.


Vedonlyöntivihje: - Grosjean vs Hulkenberg - peliaika päättynyt

kohde
Grosjean vs Hulkenberg
veto
Grosjean
kerroin
2.120 (Pinnacle)
panos
4 yks.
raja
2.000
todennäköisyysarvio
arvio 50%

Huti: -4.00 yks.


Vedonlyöntivihje: - Maldonado vs Kvyat - peliaika päättynyt

kohde
Maldonado vs Kvyat
veto
Kvyat
kerroin
2.660 (Pinnacle)
panos
7 yks.
raja
2.381
todennäköisyysarvio
arvio 42%

Osuma! +11.62 yks.


Vedonlyöntivihje: - Ericsson vs Verstappen - peliaika päättynyt

kohde
Ericsson vs Verstappen
veto
Verstappen
kerroin
3.460 (Pinnacle)
panos
6 yks.
raja
2.941
todennäköisyysarvio
arvio 34%

Huti: -6.00 yks.


Vedonlyöntivihje: - Bottas vs Räikkönen - peliaika päättynyt

kohde
Bottas vs Räikkönen
veto
Bottas
kerroin
3.250 (Veikkaus)
panos
6 yks.
raja
2.778
todennäköisyysarvio
arvio 36%

Osuma! +13.50 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 63.00, palautukset 38.12, tulos -24.88 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

06.09.2015 16:38 <Mungo> Kaksi ns. parempaa kuskia keskeytti: Grosjean ja Rosberg...


Mungo
Jäsen
Viestit: 4418
Liittynyt: 25.05.2003, 23:13

Tuotto: +59.91 yks.

Palautus%: 101.26%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 1305

Pisteitä: 4105

Re: Klinikka Y15

Viesti Kirjoittaja Mungo »

Jokereilla hieman muutoksia: Helenius maalilla, Väänänen ja Kapanen pois, Jensen alkuun Larsenin pakkipariksi. Vastassa vieraissa Sibir, joka on Jatkoajan KHL-ennakon mukaan kovasti heikentynyt paperilla ja on etukäteen konferenssinsa sijoilla 6-8. Sibir on aloittanut kuitenkin hyvin (kuten Jokeritkin), joten aika Veikkauksen linjoilla olen ottelu- ja maalimääräarviossani:

Sibir Jokerit 36.5 22.6 41.0, u/o rajat 5.0 -> 1.90 2.11, 5.5 -> 1.65 2.53 ja 4.5 -> 2.28 1.78

Jotain hyvää sentään.

Jokerien ylivoimassa pelaavat viivassa Larsen ja Lajunen. Heistä Lajunen on laukonut toiseksi eniten ja pelannut myös toiseksi eniten koko joukkueesta ja tekaissut yhden maalinkin. Lajusen maalimääräveto Veikkauksella on ylikertoiminen. 1 maali 8.90 ja enemmän kuin 1 maali 30.00. Näistä saadaan solveroitua kerroin 6.86 sille että Lajunen maalin tekee ja arvio rajasta on noin 6.00. Näistä lähtökohdista ja olettaen että ylivoima-aikaa myös Lajuselle tulee (eikä sitä vie esim vain JMA pakkina + Larsen), Lajunen voisi tehdä KHL:ssä 9-11 maalia koko kauden aikana olettaen tällä kertaa niin, että Jokerien maalimäärä on suunnilleen samaa tasoa kuin viime kaudella eli noin 170 maalia. Alkukaudesta odotan Lajuselta jopa enemmän maaleja koska häntä ei samalla tavalla merkata kuin Larsenia ja JMA:ta (yv-pakkina). Lajunen tekisi siis maalin noin 16 prosentin mukaan tässä ottelussa:

Vedonlyöntivihje: - Lajunen tekee 1 maalin - peliaika päättynyt

kohde
Lajunen tekee 1 maalin
veto
Kyllä
kerroin
8.900 (Veikkaus)
panos
1.89 yks.

Huti: -1.89 yks.


Vedonlyöntivihje: - Lajunen tekee yli 1 maalin - peliaika päättynyt

kohde
Lajunen tekee yli 1 maalin
veto
Kyllä
kerroin
30.000 (Veikkaus)
panos
0.56 yks.

Huti: -0.56 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 2.45, palautukset 0.00, tulos -2.45 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 7. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mungo
Jäsen
Viestit: 4418
Liittynyt: 25.05.2003, 23:13

Tuotto: +59.91 yks.

Palautus%: 101.26%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 1305

Pisteitä: 4105

Re: Klinikka Y15

Viesti Kirjoittaja Mungo »

Novokuzn Jokerit 18.8 19.7 61.5, rajat u/4.5 2.19 1.84, u/o5.0 1.82 2.21, u/o 5.5 160 2.67

Ehdoton maksimi Jokereille, joilla on sentteriongelmaa ainakin tämän kiertueen loppuun. Kapanen poissa, Olimb ei istu Erkan sentteripeliin, Mäki poissa. Sentterit tänään Olimb-Regin-Wirtanen-Salminen. Viimeeksi mainittu tekee KHL debyytin ja oli harkkapeleissä kyllä luvalla sanoen heikko.

Onnittelut ja tsemppiä mm. Jantsalle ja Jonelle jotka tekee loistavaa tiliä KHL:ssä (ja muillakin)! Silti Veikkauksen Jokerit -1.5 kert 2.08 on mulla selvä alikerroin (raja 2.16) sillä vaikka Jokerien pelisysteemi toimii ja vastassa on melkoinen rupusakki, tuolla sentterivalikoimalla en saa edes 62 prosenttia Jokereille 60 min ja sekin on aivan hirmuinen arvio vieraspelissä. Jotain täytyy olla Koneen laskennassa pielessä kun kotijoukkue on jopa ultrapienesti pelattavissa (esim +1.5 on 1.90 Pin, raja 1.862), mutta en lähde sitä käsin muuttamaankaan.

Lajunen pelasi aivan perseestä hyökkäyspäässä yv-pakkina ja pakkina viime ottelussa. Vedot päin ensimmäistä karvaajaa. Voi olla että nyt onnistuu (Veikkauksella samat kertoimet), mutta jos ei homma toimi paremmin, tuskin pelaa yv:llä joten ei tuo näytä yhtä hyvältä tällä kertaa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

10.09.2015 15:17 <skasi> Ilo nähdä eriäviä näkemyksiä, eikä ainaista yksimielisyyttä!


Mungo
Jäsen
Viestit: 4418
Liittynyt: 25.05.2003, 23:13

Tuotto: +59.91 yks.

Palautus%: 101.26%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 1305

Pisteitä: 4105

Re: Klinikka Y15

Viesti Kirjoittaja Mungo »

Jokerien kertoimet putoavat ja varmaan aivan syystä. Onhan ero melkoinen. Seison silti Koneen laskennan takana ja nappaan edelleen noussutta Novoa (arviot yllä). Toivotaan että niillä olsi edes alkukauden palkat maksettu. Ellei, tämä veto on kuolleena syntynyt:

Vedonlyöntivihje: - Novo vs Jokerit - peliaika päättynyt

kohde
Novo vs Jokerit
veto
Novo +1.5
kerroin
1.934 (Pinnacle)
panos
4 yks.

Osuma! +3.74 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

10.09.2015 16:56 <Henkka> Helppo.

10.09.2015 17:19 <Henkka> Jokereiden voittokin äärettömän helppo ;-)

10.09.2015 17:25 <Mungo> Puutteet näkyi 2. erästä alkaen. Hyvin hakivat yv:llä tosin

10.09.2015 17:26 <Mungo> vastustaja oli lapanen siinä(kin) tilanteessa.


Mungo
Jäsen
Viestit: 4418
Liittynyt: 25.05.2003, 23:13

Tuotto: +59.91 yks.

Palautus%: 101.26%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 1305

Pisteitä: 4105

Re: Klinikka Y15

Viesti Kirjoittaja Mungo »

Eriävä näkemys oli kyllä virheellinen 1. erän perusteella. Novo - Jok 0-2, 20 min. Novo on lähes jaloissa...

Tunteet kuitenkin kuumenemassa ja esim Novomn #23 Orlov haki ainakin kahteen kertaan pientä hanskausta tms. Uskon että jotain tapahtuu 2. tai 3. erä ellei Novon valmentaja kiellä. Siihen on vaikea uskoa, äijä vaikutti melkoisen kuumapäiseltä itsekin. Näen tilanteen niin, että ainakin varovaisesti sellainen 12.5 prosenttia sille eli kerran kahdeksasta, että 2. erän alussa tulee nahinaa josta tulisi 2min väkivaltaisuudesta. Peli voidaan avata myös ryntäyksellä tai poikittaisella (muu syy). Joten tässä ottelussa, tässä tilanteessa hyvät vedot:

Vedonlyöntivihje: - Novo vs Jok 2. erän 1. jäähyn syy 2 min - peliaika päättynyt

kohde
Novo vs Jok 2. erän 1. jäähyn syy 2 min
veto
Väkivaltaisuus
kerroin
13.000 (Veikkaus)
panos
4 yks.
raja
8.000
todennäköisyysarvio
arvio 12.5%

Huti: -4.00 yks.


Vedonlyöntivihje: - Novo vs Jok 2. erän 1. jäähyn syy 2 min - peliaika päättynyt

kohde
Novo vs Jok 2. erän 1. jäähyn syy 2 min
veto
Muu syy
kerroin
6.000 (Veikkaus)
panos
1 yks.
raja
5.405
todennäköisyysarvio
arvio 18.5%

Huti: -1.00 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 5.00, palautukset 0.00, tulos -5.00 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

10.09.2015 16:12 <Mungo> Ei tällä kertaa. Novo ei hakenut fyysisellä pelilllä otetta.


Mungo
Jäsen
Viestit: 4418
Liittynyt: 25.05.2003, 23:13

Tuotto: +59.91 yks.

Palautus%: 101.26%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 1305

Pisteitä: 4105

Re: Klinikka Y15

Viesti Kirjoittaja Mungo »

Jokerit pelaa noin 7 000 kilometrin päässä Vladivostokissa aamulla klo 10:00 Suomen aikaa (17:00 sikäläistä aikaa) alkavassa ottelussa Admiralia vastaan. Admiral on aloittanut sarjan varsin kohtuullisesti, mutta on Koneen ja markkinan arvioilla selvä altavastaaja. Jokerien pelitapa on myrkkyä jokaisella KHL-joukkueelle - mutta vain niin kauan kun Jokerit noudattaa pelitapaansa tinkimättä. Edellisottelussa tinkiminen alkoi toisessa erässä ja oli maksaa pisteen tai enemmänkin.

Kuusi sekuntia ennen täyttä aikaa tapahtui se minkä olen usein nähnyt NHL-otteluissa. Erkka otti aikalisän 41 sekuntia ennen ottelun loppua tasatilanteessa 2-2 kun Novo sai jäähyn. Tarkka ohjeistu yhdessä Virran kanssa ja loppu on tuon ottelun historiaa. Oppitunti tai pikemminkin sekunnit siitä, miten ylivoima ryhmitetään ja miten kiekko pelataan maalille. Aina näissä on iso annos tuuria, mutta kun Novo odotti loppusummeria ja jatkoaikaa, niiltä varastettiin härskisti piste tai parikin.

Mutta. Jokerien materiaali on KHL:ään tasaisen tasokas ilman huippukärkeä. Toisaalta se on erittäin haavoittuvainen jos loukkaantumiset osuvat. Tästä ottelusta poissa ovat kapteeni Kapanen, ex-kapteeni Väänänen, työmies Mäki ja tietenkin pitempiaikainen Pöysti. Muutamien avainpelaajien puuttuminen lisää muiden kuormitusta ja yhdessä aikaeron kanssa en saa Jokereille tässä ottelussa yli 50 prosenttia 60 min olettaen että Admiral tulee normaalikokoonpanollaan. Admiral otti edellispelissä rumasti 1-5 nokkiin SKA:lta. SKA:n tilanne on sellainen, että peli kulkee välillä erittäin hyvin ja tämä ottelu oli voitettava muun konttauksen takia.

Admiral pelaa NHL-kokoisessa kaukalossaan pitkälti pohjois-amerikkalaisin avainpelaajin ja tämä takaa sen, että Jokereilla ei tule olemaan helppo kummankaan maalin edustalla. Ihan puhtaasti oma näkemys ilman Konetta on se, että SKA:n materiaali ja valmentaja Nazarov sopii paljon paremmin kapeaan kaukaloon kuin Jokerien materiaali ja Erkka. Admiralin avainpelaajat ovat kesken kauden (ainakin Koneen tilastoissa) Admiraliin saapunut huippupakki J Blum sekä hyökkääjistä mm. ruotsalainen N Bergfors ja kanukki P Pelletier. Näillä huippupelaajilla + NHL-kaukalolla arvio on, että Admiral voittaa kotonaan 55–60 prosenttia otteluistaan.

Tiivistys: enpä näe että Erkan Jokerit voi mitenkään 60 min peliajalla edellä kerrotuista syistä olla yli tai edes 50 prosenttinen suosikki Vladivostokissa Admiralia vastaan.

Admiral Jokerit 29.5 22.2 48.3

Vedonlyöntivihje: - Admiral vs Jokerit - peliaika päättynyt

kohde
Admiral vs Jokerit
veto
Admiral +0.5
kerroin
2.080 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
1.933
todennäköisyysarvio
arvio 51.73%

Huti: -3.00 yks.


Vedonlyöntivihje: - Admiral vs Jokerit - peliaika päättynyt

kohde
Admiral vs Jokerit
veto
Admiral +0
kerroin
2.940 (Pinnacle)
panos
4 yks.
raja
2.636
todennäköisyysarvio
arvio 37.94%

Huti: -4.00 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 7.00, palautukset 0.00, tulos -7.00 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 5. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mungo
Jäsen
Viestit: 4418
Liittynyt: 25.05.2003, 23:13

Tuotto: +59.91 yks.

Palautus%: 101.26%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 1305

Pisteitä: 4105

Re: Klinikka Y15

Viesti Kirjoittaja Mungo »

Liigassa kotietu on 1X2 prosenteissa tasaisten joukkueiden välillä noin 47-22-31 viimeisten 10 vuoden aikana ja hieman uusimpiin kausiin painottaen. Näin jos HIFK vs Lukko olisi voimasuhteiltaan tasan, arvio olisi suunnilleen tuo 47-22-31. HIFK on kuitenkin Koneen laskelmissa Lukkoa parempi joukkue. Lisäksi Lukko antaa tasoitusta Vahalahden, Vauhkosen, Koiviston ja Malkamäen verran. HIFK saattaa vaihtaa maalivahtia eilisestä, mutta siinä saattavat muutokset sitten ollakin.

Pinnaclen kertoimet ovat ns. hieman eläneet ja nyt kun ei enää earlyja ole, markkinan näkemyksen poikkeama saattaa olla valtava earlyihin. Äkkiseltään ainakin HIFK vs Lukko ottelussa on edelleen pelattavaa. Koneen arvio:

HIFK Lukko 55.6 20.9 23.5

Vedonlyöntivihje: - HIFK vs Lukko - peliaika päättynyt

kohde
HIFK vs Lukko
veto
HIFK -1
kerroin
2.250 (Pinnacle)
panos
5 yks.
raja
2.106
todennäköisyysarvio
arvio 47.49%

Huti: -5.00 yks.Valitan "saattaa" sanoja, mutta iltapäivällä saatan olla retkellä Friskträskissä, joten kokoonpanot jäävät varmistamatta. Ylipäätään Sipoonkorpi on upea paikka jossa hyvin lähellä Helsingin keskustaa on maaston suhteen lähes lappilaisen erämaan tunnelma. Toki on isoja eroja: puusto on täällä korkeampaa ja maasto tasaisempaa ja Hki-Van lentsikat lähtevät ja saapuvat, mutta noin muuten meno on lähes kuin oikeassa erämaassa. Vaeltajia on jonkin verran. Hyviä taukopaikkoja löytyy ja uimaankin pääsee jos haluaa. Vesi ei ollut ainakaan toissapäivänä kylmää, sellainen 16-17 astetta. Kalaa saa lähes jokaisesta lampereesta ja järvestä. Parhaiten - joidenkin makuun - sitä saa Stroträskistä, jonne lasketaan vuosittain säiliöauton verran kirjolohia. Me ollaan pariin kertaan kierretty Storträsk ja äkkiä oppi sen, että saa varoa (sala)kalastajien rannalta-veteen virityksiä, joiden siimat menevät ikävästi polun poikki. Luvat tuonne ovat kalliita ja lyhyitä, joten siinä osaselitys yksinäisille pusikkovavoille... Kirjolohet ja väittäisin että myös muutama taimen ovat Storträskissä usein lähellä pintaa ja niiden uimista voi seurata rannalta. Friskträsk taasen on järvenä paljon isompi ja ylipäätään sen lähellä olevat polut, metsät ja vedet mielenkiintoisempia. Kunhan alkuun pääsee eli metsään.

Että jos joku on kiinnostunut Sipoonkorvesta niin puolukkaa on ämpärikaupalla, mustikkaa jonkin verran ja sieniä ei sitten yhtään.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 8. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mungo
Jäsen
Viestit: 4418
Liittynyt: 25.05.2003, 23:13

Tuotto: +59.91 yks.

Palautus%: 101.26%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 1305

Pisteitä: 4105

Re: Klinikka Y15

Viesti Kirjoittaja Mungo »

Seuraavana mahdollisesti tänään Veikkausliiga, varmasti huomenna Mestarien Liiga ja todennäköisesti Liiga.

KHL:n suhteen skippaan koko sarjan. En osaa, fakta, eikä kone ymmärrä, fakta. Näyttäisi pikapäätelmänä vikaa olevan mm. siinä, että vähänkään pelaajapohjaisesti ei onnistu KHL:n TOP-10 joukkueiden alapuolinen arviointi. Edelleen pikapäätelmänä on se, että joukkueiden noin TOP-11 -> pelitapa ja sen noudattaminen tekevät joukkueista hyvin vaikeita arvioiden suhteen. Tänään Amur on kotonaan altavastaaja Jokereita vastaan noin 20-20-60 tai jopa yli tyyliin 17-19-64. Mutta jos katsotaan pelaajapohjaisesti ja ottelukokoonpanoin sekä edes puolutussuuntaan toimivalla vähän heikommallakin Amurin pelitavalla, hyvä jos Jokerien prosentit tässä rasitustilanteessa 50 ylittävät. Missään nimessä ne eivät olisi 55 vaikka JMA rosteriin palaakin.

Huomenna tulee kaikissa tapauksissa reippaasti peliä, joten jätän Jokerit rauhaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mungo
Jäsen
Viestit: 4418
Liittynyt: 25.05.2003, 23:13

Tuotto: +59.91 yks.

Palautus%: 101.26%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 1305

Pisteitä: 4105

Re: Klinikka Y15

Viesti Kirjoittaja Mungo »

Bluesin ja Lukon sekä KalPan ja Tapparan kohtaamisissa on markkina-arviota paremmat mahdollisuudet overiin. Kyse ei ole siitä etteivätkö joukkkueet olisi jopa vahvasti undereita vaan siitä, että niiden erilaiset pelitavat vievät otteluita keskinäisissä kohtaamississa näistä asetelmista enemmän overin suuntaan kuin markkina olettaa.

Bluesin viisikkopelaaminen on heikkoa. Se oli surkeaa HIFK:ta vastaan ja heikkoa Pelicansia vastaan. Vaikka Kone ei spekuloi, kyllä mulle on tullut mieleen Espoon taaperrusta katsoessani kysymys sekä Ahon ja Lehterän suhteesta ja väleistä että siitä onko palkat maksettu. Tämä ei kuitenkaan vaikuta Koneen arvioon. Lukolla on merkittävät poissaolot, mutta viisikkopelaaminen oli kauden aika huomioiden paikoin erinomaista HIFK:ta vastaan. Liigassa oikeastaan jokaisen joukkueen puolustaminen on sen verran hyvin organisoitua, että sitä ei voita enää yksilöillä vaan tiivillä viisikkopelaamisella, jossa pelinopeus on kohdallaan. Bluesin maalivahtipelaaminen ei sekään vakuuttanut, joten kun viisikkopelaaminen ei toimi eikä maalivahti saa koppeja ja perusrankkaus menee vieraille, Lukko on Espoossa suosikkina.

Vedonlyöntivihje: - KalPa vs Tappara - peliaika päättynyt

kohde
KalPa vs Tappara
veto
o5.0
kerroin
3.100 (Pinnacle)
panos
5 yks.
raja
2.811
todennäköisyysarvio
arvio 35.58%

Huti: -5.00 yks.


Vedonlyöntivihje: - Blues vs Lukko - peliaika päättynyt

kohde
Blues vs Lukko
veto
o5.0
kerroin
2.450 (Pinnacle)
panos
6.5 yks.
raja
2.310
todennäköisyysarvio
arvio 43.29%

Push: +0.00 yks.


Vedonlyöntivihje: - Blues vs Lukko - peliaika päättynyt

kohde
Blues vs Lukko
veto
Lukko -0.5
kerroin
2.620 (Pinnacle)
panos
6 yks.
raja
2.407
todennäköisyysarvio
arvio 41.54%

Huti: -6.00 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 17.50, palautukset 6.50, tulos -11.00 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 6. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mungo
Jäsen
Viestit: 4418
Liittynyt: 25.05.2003, 23:13

Tuotto: +59.91 yks.

Palautus%: 101.26%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 1305

Pisteitä: 4105

Re: Klinikka Y15

Viesti Kirjoittaja Mungo »

Alustavilla prosenteilla nämä sisään ja palaan näiden + mahdollisten muiden kanssa jos kokoonpanot antavat syytä. Menee vähän kokoonpanojen seurailu päällekkäin Liigakierroksen kanssa, joten voi jäädä viime tippaan.

Vedonlyöntivihje: - Wolfsburg vs ZSKA - peliaika päättynyt

kohde
Wolfsburg vs ZSKA
veto
Wolsburg -0.5
kerroin
1.952 (Pinnacle)
panos
7 yks.
raja
1.786
todennäköisyysarvio
arvio 56%

Osuma! +6.66 yks.


Vedonlyöntivihje: - Benfica vs Astana - peliaika päättynyt

kohde
Benfica vs Astana
veto
Benfica -1.5
kerroin
1.917 (Pinnacle)
panos
7 yks.
raja
1.770
todennäköisyysarvio
arvio 56.5%

Puoliksi osuma! +3.21 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 14.00, palautukset 23.87, tulos +9.87 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

15.09.2015 21:19 <Mungo> Benfica pitää olla -1.75.


simppa1427
Avatar
Jäsen
Viestit: 608
Liittynyt: 05.04.2007, 16:13
Pisteitä: 750

Re: Klinikka Y15

Viesti Kirjoittaja simppa1427 »

Mungo kirjoitti:Bluesin ja Lukon sekä KalPan ja Tapparan kohtaamisissa on markkina-arviota paremmat mahdollisuudet overiin. Kyse ei ole siitä etteivätkö joukkkueet olisi jopa vahvasti undereita vaan siitä, että niiden erilaiset pelitavat vievät otteluita keskinäisissä kohtaamississa näistä asetelmista enemmän overin suuntaan kuin markkina olettaa.

Bluesin viisikkopelaaminen on heikkoa. Se oli surkeaa HIFK:ta vastaan ja heikkoa Pelicansia vastaan. Vaikka Kone ei spekuloi, kyllä mulle on tullut mieleen Espoon taaperrusta katsoessani kysymys sekä Ahon ja Lehterän suhteesta ja väleistä että siitä onko palkat maksettu. Tämä ei kuitenkaan vaikuta Koneen arvioon. Lukolla on merkittävät poissaolot, mutta viisikkopelaaminen oli kauden aika huomioiden paikoin erinomaista HIFK:ta vastaan. Liigassa oikeastaan jokaisen joukkueen puolustaminen on sen verran hyvin organisoitua, että sitä ei voita enää yksilöillä vaan tiivillä viisikkopelaamisella, jossa pelinopeus on kohdallaan. Bluesin maalivahtipelaaminen ei sekään vakuuttanut, joten kun viisikkopelaaminen ei toimi eikä maalivahti saa koppeja ja perusrankkaus menee vieraille, Lukko on Espoossa suosikkina.
Off topiccina, Aho ja Lehterä bongattu parkkipaikalla, oli menossa pelaa tennistä. Siinä ne yhessä naureskeli ja Aho otti Lehterästä jotain kuvia kännykällään. Vaikutti enemmänkin hyviltä kavereilta ku vihamiehiltä...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mungo
Jäsen
Viestit: 4418
Liittynyt: 25.05.2003, 23:13

Tuotto: +59.91 yks.

Palautus%: 101.26%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 1305

Pisteitä: 4105

Re: Klinikka Y15

Viesti Kirjoittaja Mungo »

simppa1427 kirjoitti:Off topiccina, Aho ja Lehterä bongattu parkkipaikalla, oli menossa pelaa tennistä. Siinä ne yhessä naureskeli ja Aho otti Lehterästä jotain kuvia kännykällään. Vaikutti enemmänkin hyviltä kavereilta ku vihamiehiltä...
No, toisenlaisia juttuja liikkuu myös... Mutta ammattimiehet osaavat usein hoitaa nämä jutut asiallisesti. Faktana kaiketi voidaan pitää sitä, että Lehterä olisi Bluesin ykkösvalmentaja jos Aho olisi valittu tepsiin, jonne hän haki. Nyt Lehterä on sitten Ahon oppipoikana. Pidän asetelmaa vaikeana - enkä ole ainoa - koska Aho sai jatkaa vain siksi, että Bluesin on pakko maksaa hänelle palkkaa ja myös siksi, että Lehterän pelitapa on hyvin erilainen kuin Ahon.

Kiihkottomasta asiasta Bluesin fanisivuilla:
http://www.bluesfanclub.net/fcweb2013/i ... erkinta=28

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin