Tänään on 11.08.2020, 02:56.

Ylikerroin.com invites only - 100€ Freeroll

Vastaa Viestiin
Ylikerroin.com
Jäsen
Viestit: 895
Liittynyt: 21.12.2013, 11:56
Pisteitä: 1581

Ylikerroin.com invites only - 100€ Freeroll

Viesti Kirjoittaja Ylikerroin.com »

Ylikerroin.com järjestää kauttaan rekisteröityneille taas uutta kivaa.

Lauantain valioliigakierroksella pelataan taas ilman talletuksia. Jokainen Ylikerroin.comin kautta rekisteröitynyt pelaaja on oikeutettu osallistumaan tähän turnaukseen, kunhan on muistanut lähettää foorumin nimimerkkinsä meille ennen turnauksen alkua (jotta voimme lisätä pelaajan lukemaan erillistä osiota, jossa jaamme järjestämiemme pelien salananat).

Mikäli siis olet rekisteröitynyt kauttamme, mutta et vielä ole lähettänyt yv:tä käyttäjälle Ylikerroin.com, muista toimia.

Mikäli yv:n lähettäminen ei onnistu, voit myös ilmaista rekisteröitymisesi viestillä esimerkiksi tässä ketjussa, jolloin se rekisteröidään.

Mikäli ilmaisturnaukset kiinnostavat ilman painetta tallettaa, tee tili TÄSTÄ linkistä.

Tarkemmat tiedot turnauksesta laitetaan jakoon huomenna.

FanTeam
Avatar
Jäsen
Viestit: 341
Liittynyt: 19.08.2015, 09:15
Pisteitä: 2
Paikkakunta: FanTeam.com
Viesti:

Re: Ylikerroin.com invites only - 100€ Freeroll

Viesti Kirjoittaja FanTeam »

Ylikertoimesta on tullut jo ihan kivasti uusia pelaajia yhteistyön aloittamisen jälkeen, joten tervetuloa talon puolesta kaikille! Pelaajamäärän kasvaessa myös edut paranevat joka viikko, ja huhujen mukaan Ylikerroin tulee tarjoamaan jatkossakin erikoisturnauksia heidän kautta FanTeamiin liittyneille pelaajille. Ihan yleisenä muistutuksena vielä: rekisteröinti on ilmainen. Emme myöskään kerää mitään typeriä tekstiviestimaksuja tai kuukausi/vuosimaksuja, vaan pelaaminen on halutessasi täysin ilmaista. Tiliä ei tarvitse varmentaa & dokumentteja lähetellä ennen kuin kotiutat rahaa, joten pelin kokeilu ja pelailu onnistuu siis todella pienellä vaivalla. Jos haluat saada pääsyn Ylikerroin.com turnauksiin niin muista liittyä mukaan esim. TÄSTÄ linkistä.

Järjestämme joka viikko Freerollin (tyypillisesti Valioliigasta), jossa pääset kokeilemaan onneasi ilman rahallista riskiä. Lisäksi käyttäjät voivat luoda itse omia turnauksia, joten nyt voit järjestää kaveriporukan kanssa kimppapelit Fanteam.com:ssa haluamillasi säännöillä. Tee vaikka lauantain brittifutiskierroksesta oma turnaus jossa saa olla 3 vaihtaria ja budjetti on 20% pienempi, jos peli tuntuu liian helpolta ;) High-rollerit voivat myös luoda turnauksia ja asettaa vaikka €500 buy-in jos siltä tuntuu. Nytkin tuolla on yksi Heads-Up Valioliigaan kahden sankarin kesken €250 laakilla. Huom: tehkää turnauksia toistaiseksi vain tulevasta kierroksesta, kunnes aktivoimme "kausipelit". Nyt pelaajien hinnat ovat tehty tulevaa kierrosta varten, ja useita peliviikkoja varten on käytettävä hieman erilaista hintaa joka on tavallaan keskiarvo kaikista kauden otteluista. Tämä feature on kohta käytössä myös.

Pelionnea Freerolliin!

Palkintopoteissa viikonlopulle juuri nyt: €4 810,90
Ja lisää tulee :geek:
Jos sinulla ei ole vielä FanTeam-tiliä, niin avaa se tästä linkistä ja lunasta 200% talletusbonus!

habasalo
Jäsen
Viestit: 10
Liittynyt: 07.04.2015, 20:22
Pisteitä: 0

Re: Ylikerroin.com invites only - 100€ Freeroll

Viesti Kirjoittaja habasalo »

Milloin salasana ilmoitetaan?

Ylikerroin.com
Jäsen
Viestit: 895
Liittynyt: 21.12.2013, 11:56
Pisteitä: 1581

Re: Ylikerroin.com invites only - 100€ Freeroll

Viesti Kirjoittaja Ylikerroin.com »

habasalo kirjoitti:Milloin salasana ilmoitetaan?
Laitamme sen vielä tänään jakoon jotta kaikki ehtivät rekisteröitymään. Ilmoitamme täällä kun turnausinfo on saatavilla jotta jokainen huomaa asian.

Tvaara
Jäsen
Viestit: 2
Liittynyt: 27.08.2015, 14:13
Pisteitä: 0

Re: Ylikerroin.com invites only - 100€ Freeroll

Viesti Kirjoittaja Tvaara »

Moikka,YVn lähettäminen ei onnistu jostain syystä,mutta tuossa mun tunnus= Tvaara ID1743

SirAlex
Avatar
Jäsen
Viestit: 539
Liittynyt: 27.01.2014, 20:29

Tuotto: +69.96 yks.

Palautus%: 101.20%

Panosten ka: 6.02 yks.

Vetoja: 967

Pisteitä: 4199
Paikkakunta: Lahti

Re: Ylikerroin.com invites only - 100€ Freeroll

Viesti Kirjoittaja SirAlex »

Morjensta pöytään! Ylikertoimen väki(mikko) pyysi pientä tekstin tynkää freerollia/FanTeamia/ynnämuutavastaavaa koskien, joten tässä vähän hölökohtasta mietteenpoikasta nykyisestä ja tulevasta:

Ens alkuun on mukava huomata, että IS:n liiga- ja futispörssien jälkeen myös ihan rehellisesti rahalla pelattavat managerointipelit alkavat tehdä tuloaan myös Euroopassa/Suomessa. Amerikassahan homma on jo siinä pisteessä, että paikallista futista(NFL/NCAAF) pelataan siinä määrin tosissaan myös kotisohvalta, että siellä on useampiakin fantasymanagereita, jotka tekee hommaa elääkseen. Itse manageroinnissa on pienen opiskelun jälkeen paljon samoja piirteitä, kuin urheiluvedonlyönnissä. Katsomalla pelejä ja ymmärtämällä joukkue- ja pelaajakohtaisia tilastoja pärjää varmasti ainakin alkuun. Itse olen harrastanut edellä mainittua touhua muutaman vuoden ajan lähinnä omien rahakimppojen muodossa, koska yleinen tarjonta ja pelaajamäärät ovat olleet toistaiseksi vielä vähäisiä. FanTeamin kelkassa olen istunut jo edeltäjä WoofBetin ajoilta saakka ja on ilo nähdä, että homma on menossa eteenpäin. Kritiikkiä sivusto ansaitsee osittain eriskummallisesta pelaajahinnoittelusta, joka toisaalta on ymmärrettävää, kun kontolla on kotimaista Veikkausliigaa myöten niin monta sarjaa, mutta silti.

Perus prinsiipit joukkueen luontiin:

Henkilökohtaisista tietotaidoista riippuen joukkuetta kannattaa yleisimmin lähteä rakentamaan perinteisten kerroinvertailujen kautta. Veikkaus/Pinnacle/jne on varsin hyvin tietoisia joukkueiden voimasuhteista, joten sieltä kannattaa luntata, jos omiin arvioihin ei vielä ihan täysillä luota. Voimasuhteet selvitettyä on hyvä funtsia/tarkistaa ottelun maaliodotusarvot ja tehdä sen kautta tärkeät päätökset potentiaalisten nollapeli-(molari&puolustajat) ja maalikarkelo -joukkueiden(keskikentät&hyökkääjät) puolesta. Kun parhaalta vaikuttaneet joukkueet on saatu listattua paperille, on hyvä aika alkaa pohtimaan kyseisten joukkueiden peluutusta(esim liigan eniten maaleja tehneen Manchester Cityn keskikenttäpelaaja Fernandinho ei olisi hyvä valinta, koska roolitus on mikä on jne.). Kokoonpanoa pohtiessa täytyy myös muistaa, että jokaisella kierroksella on käytettävissä rajallinen määrä rahaa, eli joukkoon pitää mahduttaa myös huonompien joukkueiden pelaajia(=yleisesti halvempia).

Joukkueiden scouttaamisen avuksi netti on pullollaan sivustoja, jotka tarjoavat tilastofaktoja kunkin pelaajan vahvuuksista ja heikkouksista. Pätevimmät sivustot näyttävät jopa pelaajien kosketusmäärät ja averagepositionit eri puolilla kenttää, joka osaltaan on tärkeää tietoa pelaajan maalinteko/syöttö -potentiaalia pohtiessa. Menneen viikonlopun tilastoja tutkaillessa huomataan esimerkiksi se, että puolustajista Swansean Kyle Naughton oli liigan eniten maalipaikkoja tehtaillut puolustaja. Heatmappejä tutkiessa selviää myös se, että oikealla laidalla viihtyvä Kyle oli paljon aktiivisempi hyökkäyssuuntaan, kuin vasemmalla tahkoava aisapari Neil Taylor. Keskikenttäpelaajista Manchester Unitedin Memphis Depaylla oli eniten kosketuksia palloon boksin sisällä(13), joka on maalintekijöitä etsiessä oiva tilasto, kun liki 85% valioliigamaaleista tehdään boksin sisältä. Titaanisimmat virtuaalivalmentajat skouttaavat myös pelaajiensa tulevat vastustajat ja käyvät läpi joukkueiden vahvuudet ja heikkoudet niin erikoistilanteissa, kuin tavallisimmissakin hyökkäys-/puolustustilanteissa(esim Arsenal on luonut 50% paikoistaan vasemmalta, 26% keskeltä ja 24% oikealta, joten on hyvä katsastaa Newcastlen puolustuksen terävyys eritoten oikealta puolelta jne.)

Tulevaa viikonloppua tutkaillessa on helppo todeta, että todennäköisimmin oman maalin puhtaana pitää isot kotisuosikit Manchester City, Chelsea ja Liverpool. Heikompien joukkueiden osalta vähämaalisimmilta haiskahtaa Aston Villa-Sunderland & Stoke-West Bromwich -otteluiden kotijoukkueet. Pelaajahinnoittelua tarkastellessa tämä on kuitenkin pantu merkille vähän turhankin hyvin ja esimerkiksi Arsenalilta ja Manchester Unitedilta löytää halvemmat puolustajat, kuin vaikkapa Villalta tai Stokelta. Pitkässä juoksussa eniten pisteitä tuovat keskikenttäpelaajat, joten tulivoimaa on hyvä jättää suurimmilta osin sinne. Itsekin olen mukana peleissä, joten en näe kannattavaksi nostaa omia valintoja enää sen tarkemmin esille, vaan jätetään näiden pohjalta jokaiselle oma operointivastuu.

Tää män ny mahdollisest vähän turhan näpräämiseks, joten on myös hyvä muistuttaa, että yhen pelikierroksen pitusia turtseja voinee verrata nettipokerin puolelta johonkin superturbo sittareihin. Kyllä tässä siis ummikompikin voi nostella pokaalia ihan keisarin lailla, mikäli nyt vähän edes osaa kentällä olevia pelaajia joukkoihinsa haalia.

Ylikerroin.com
Jäsen
Viestit: 895
Liittynyt: 21.12.2013, 11:56
Pisteitä: 1581

Re: Ylikerroin.com invites only - 100€ Freeroll

Viesti Kirjoittaja Ylikerroin.com »

Salasana ja turnausinfo on nyt jaettu rekisteröityneille. Mikäli et edelleenkään pääse sitä näkemään, vaikka olet rekisteröitynyt kauttamme ota yhteyttä yv:llä käyttäjään Ylikerroin.com tai suoraan viestinä tähän ketjuun.

Jyllimyrsky
Jäsen
Viestit: 1
Liittynyt: 28.08.2015, 10:45
Pisteitä: 0

Re: Ylikerroin.com invites only - 100€ Freeroll

Viesti Kirjoittaja Jyllimyrsky »

Tervehdys,

Hienoa että nyt on mahdollista pelata daily fantasyitä myös Suomessa.. :peukku: jos on pystynyt jo aiemmin, en ole siitä tiennyt..kysyntää varmasti riittää, etenkin kun jääkiekkosarjat saadaan mukaan tarjontaan..

Tein varmaan väärässä järjestyksessä, kun ensin tein tilini fanteamille ja sen jälkeen rekisteröidyin tänne.. Tätä kautta kuitenkin loin tilini..

T: Jyllimyrsky (id: 1792)

FanTeam
Avatar
Jäsen
Viestit: 341
Liittynyt: 19.08.2015, 09:15
Pisteitä: 2
Paikkakunta: FanTeam.com
Viesti:

Re: Ylikerroin.com invites only - 100€ Freeroll

Viesti Kirjoittaja FanTeam »

Jyllimyrsky kirjoitti:Tervehdys,

Hienoa että nyt on mahdollista pelata daily fantasyitä myös Suomessa.. :peukku: jos on pystynyt jo aiemmin, en ole siitä tiennyt..kysyntää varmasti riittää, etenkin kun jääkiekkosarjat saadaan mukaan tarjontaan..

Tein varmaan väärässä järjestyksessä, kun ensin tein tilini fanteamille ja sen jälkeen rekisteröidyin tänne.. Tätä kautta kuitenkin loin tilini..

T: Jyllimyrsky (id: 1792)
Pääasia on rekisteröityä FanTeamille tuon ylikertoimen linkin kautta, jos haluatte saada ylikertoimen tarjoamia etuja. Jos ette ole vielä ylikerroin-foorumin jäsen, voitte tehdä sen myös jälkeen päin kuten Jyllimyrsky. Homma toimii siis ok näin.
Jos sinulla ei ole vielä FanTeam-tiliä, niin avaa se tästä linkistä ja lunasta 200% talletusbonus!

FanTeam
Avatar
Jäsen
Viestit: 341
Liittynyt: 19.08.2015, 09:15
Pisteitä: 2
Paikkakunta: FanTeam.com
Viesti:

Re: Ylikerroin.com invites only - 100€ Freeroll

Viesti Kirjoittaja FanTeam »

SirAlex kirjoitti:Morjensta pöytään! Ylikertoimen väki(mikko) pyysi pientä tekstin tynkää freerollia/FanTeamia/ynnämuutavastaavaa koskien, joten tässä vähän hölökohtasta mietteenpoikasta nykyisestä ja tulevasta:
Hyvää tekstiä aloittelijoille :peukku:

Voin lyhyesti jatkaa: pelaajahinnoittelusta on yhtä monta mielipidettä mitä on pelaajaa. Kaikkiin hintoihin on joka tapauksessa tietty syy, ja pitää tosiaan huomioida se, että 11 liigaa esim nyt tarkoittaa karkeasti jotain 7000 pelaajaa (voi olla ylikin). Näin ollen niiden hinnoittelussa on käytettävä tiettyjä algoritmeja, jotka jättävät aina jonkun erikoistapauksesn väärään asemaan. Lisäksi tietyt pelin lainalaisuudet pakottavat välillä muodostamaan pelaajille hintoja, jotka eivät suoraan korreloi pelaajan tasoa. Esim. vaikka maalivahdit: kakkosveskarilla on edessään sama puolustuslinja kuin ykkösmaalivahdilla, jolla on valtava merkitys siihen, miten monta maalia joukkueen odotetaan päästävän.

Tällä viikolla on extremetapaus vaikkapa Real Betisin puolustajat Primera Divisionissa, jonka hinta on nolla. Eli saat kaverin ilmaiseksi mukaan! Miksi näin?
Pisteytyshän menee: +2p jos pelaat täyden matsin, -2 jokaisesta kahdesta päästetystä maalista. Real Madridin maalioa vähän miehestä riippuen pyörii jossain maastossa 3.50 maalia, joten varsin usein näiden jengien kohdatessa joka ainoa Betisin puolustaja päätyy miinuspisteisiin. Ja todella monta kertaa Real tekee vähintään sen 2 maalia, joka tarkoittaa +-0. Haluatko siis ottaa riskin pelaajasta, jonka voit tosi usein olettaa päätyvän nollaan pisteeseen? Saat budjettia lisää, mutta kumpi voittaa:
1) betisin toppari + CR7
2) 2x hyvää ~10M hintaista hyökkäyspään pelaajaa
Tämä siis mahdollistaa myös erilaisia taktiikoita jengin luomiseen ja muista myös se, että voit osallistua useilla eri joukkueilla turnauksiin.

Tässä nyt samalla tuli jo sivuttua tuota dynaamista hinnoittelua: sama puolustaja on varmasti jossain hintaluokassa 6M kun Betis kohtaa kotonaan esim Levanten. Eli kaikki rippuu ottelun lähtökohdista. Mikä on joukkueen maaliodotusarvo ja mikä on vastustajan. Tästä johtuen esim Liverpoolin pelaajat olivat kovin halpoja maanantaina, mutta nyt taas aivan eri hintaluokassa West Hamia vastaan. Kohta otamme käyttöön ns. kausihinnat jolloin voit luoda turnauksia myös useiden viikkojen tai kuukausien ajalle. Nämä kausihinnat ovat hieman kun FPL:n hinnat, eli ikään kuin keskiarvo kaikista kauden maaliodotusarvoista. Näitä hintoja voi sitten paremmin verrata pelaajien osalta keskenään.

Pelaajan hintaan myös vaikuttaa paljon se, onko hän järjestelmässä hyökkäävä vai puolustava. Joku huipputärkeä puolustava kk voi olla oikeasti maailman kallein pelaaja, mutta fantasyfutiksessa noi harvemmin keräävät paljon pisteitä ja näin ollen hinta on myös suhteessa halvempi.

Pelionnea kaikille!
Jos sinulla ei ole vielä FanTeam-tiliä, niin avaa se tästä linkistä ja lunasta 200% talletusbonus!

Manegol
Jäsen
Viestit: 2
Liittynyt: 13.11.2013, 14:18
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Helsinki

Re: Ylikerroin.com invites only - 100€ Freeroll

Viesti Kirjoittaja Manegol »

Moro

Taidot/teknologia ei taipunut yksitysiviestin lähettämiseen joten laitan id:ni tänne: Manegol (#1801). Toivon mukaan vielä kerkiää mukaan viikonlopun tsempaloihin!

Ylikerroin.com
Jäsen
Viestit: 895
Liittynyt: 21.12.2013, 11:56
Pisteitä: 1581

Re: Ylikerroin.com invites only - 100€ Freeroll

Viesti Kirjoittaja Ylikerroin.com »

Hyvin ehtii vielä mukaan nykyisiin ja tuleviin turnauksiin ja etuihin.

On tullut muutamia kysymyksiä, joten selvitetään tämän "kauttamme rekisteröityneiden" osio.

Kyseinen osio löytyy (näkyy) kaikille kauttamme rekisteröityneille pelaajille, jotka ovat meille jollain tavalla ilmoittaneet foorumin käyttäjätunnuksensa.

Kyseinen osio löytyy viewforum.php?f=80 osion yläosasta (FanTeam rekisteröityneet).

Eli mikäli olet rekisteröitynyt kauttamme ja ilmoittanut asiasta ylläpidolle, pitäisi tuon osion olla sinulle näkyvissä. Mikäli näin ei ole, kerro tästä meille niin korjaamme asian.

iNeeDMoNey
Jäsen
Viestit: 2
Liittynyt: 27.08.2015, 19:44
Pisteitä: 0

Re: Ylikerroin.com invites only - 100€ Freeroll

Viesti Kirjoittaja iNeeDMoNey »

Tili tehty: iNeeDMoNey, id 1787

Ylikerroin.com
Jäsen
Viestit: 895
Liittynyt: 21.12.2013, 11:56
Pisteitä: 1581

Re: Ylikerroin.com invites only - 100€ Freeroll

Viesti Kirjoittaja Ylikerroin.com »

Lisätään vielä sen verran, ettei tilin luonnista tarvitse täällä erikseen ilmoittaa mikäli on jo lähettänyt yksityisviestiä asiasta.

Ylikerroin.com
Jäsen
Viestit: 895
Liittynyt: 21.12.2013, 11:56
Pisteitä: 1581

Re: Ylikerroin.com invites only - 100€ Freeroll

Viesti Kirjoittaja Ylikerroin.com »

Onnittelut sijoille päässeille. Kohta taas jatketaan Ylikertoimen kautta REKISTERÖITYNEIDEN kanssa.

1: paulavuo
2: Spursinho
3: meikki
4: lehtis
5: Jontu
* Bentake
* enforcer

Rahoille pääsi 6 parasta, ja sija 5 meni tällä kertaa jakoon 3x pelaajan kesken. Paulavuon avauksesta peräti 2 pelaajaa ei edes pelannut eikä myöskään vaihtomies, mutta voitto tuli kotiin siitä huolimatta! Kova suoritus 3 miehen vajaalla. Kapteenivalinta onnistunut: Sterling toi yhteensä 20P.

Babbel
Jäsen
Viestit: 57
Liittynyt: 05.05.2011, 14:13

Tuotto: +5.69 yks.

Palautus%: 100.98%

Panosten ka: 5.66 yks.

Vetoja: 103

Pisteitä: 25

Re: Ylikerroin.com invites only - 100€ Freeroll

Viesti Kirjoittaja Babbel »

Tännehän se voitto napsahti :lol: paistaa se joskus risukasaankin. En itsekään ennen tätä ole tästä "pelimuodosta" edes kuullut. Voin sanoa että tästä saattaa tulla pienessä mittakaavassa tapa.

Sterlingin otteita seurannut aika tarkkaan, vaikka suosikkijoukkue onkin pahin vihollinen. Sterling oli ihan ensimmäinen pelaaja joka tuli heti mieleen että pitää nipussa olla. Tuolla se sitten taisi voitto tulla kotiin.

FanTeam
Avatar
Jäsen
Viestit: 341
Liittynyt: 19.08.2015, 09:15
Pisteitä: 2
Paikkakunta: FanTeam.com
Viesti:

Re: Ylikerroin.com invites only - 100€ Freeroll

Viesti Kirjoittaja FanTeam »

Babbel kirjoitti:Tännehän se voitto napsahti :lol: paistaa se joskus risukasaankin. En itsekään ennen tätä ole tästä "pelimuodosta" edes kuullut. Voin sanoa että tästä saattaa tulla pienessä mittakaavassa tapa.

Sterlingin otteita seurannut aika tarkkaan, vaikka suosikkijoukkue onkin pahin vihollinen. Sterling oli ihan ensimmäinen pelaaja joka tuli heti mieleen että pitää nipussa olla. Tuolla se sitten taisi voitto tulla kotiin.
Onnittelut :peukku: Tästä pelimuodosta ei ole kuullut kukaan muukaan, ja sitä tässä yritetään parhaillaan muuttaa. Babbel ja jokseenkin kaikki tätä "daily fantasy" formaattia kokeilevat siitä tykkäävät ja esim. tässäkin tapauksessa voitot tulivat tilille käsittääkseni about 1h turneen päättymisestä. Nyt vain kertomaan kavereille miten helppoa voittaminen on, ja kaikki liittymään peliin ylikertoimen linkistä!
Jos sinulla ei ole vielä FanTeam-tiliä, niin avaa se tästä linkistä ja lunasta 200% talletusbonus!

Vastaa Viestiin