Tänään on 28.01.2021, 00:15.

Vedonlyöntityökaluja

Tänne voivat käyttäjät laittaa suosikkilinkkejään vedonlyöntiä koskien.
Vastaa Viestiin
Oliver
Avatar
Jäsen
Viestit: 1325
Liittynyt: 14.01.2003, 12:22
Pisteitä: 250
Viesti:

Vedonlyöntityökaluja

Viesti Kirjoittaja Oliver »

Foorumille on tullut sen verran uutta porukkaa, että ajattelin laittaa tänne linkkivinkkeihinkin mainoksen kyhäämästäni vedonlyöntityökalusivusta. Sivu voi olla hyödyllinen, jos et satu pääsemään omien työkalujesi kimppuun tai et jaksa alkaa sellaisia itse vääntämään. Mukana myöskin pientä ohjeistusta uusia käyttäjiä ajatellen, sekä joitakin lisävinkkejä, jotta calculaattorista saisi enemmän irti.

Sivu löytyy osoitteesta http://www.1x2tools.com/wagering_tools

Ylimmäisenä on Bet Calculator, jolla voi laskea rajakertoimia ja optimipanoksia. Seuraavaksi hieman Bet Calculaattorin käyttöohjeita.

Työkalua käytetään ylhäältä alas.
1. Ykköskohdassa laitetaan ensin asetukset kohdalleen.
- Kun komission arvoksi laittaa vaikka 5, niin 5%:n komissio otetaan huomioon rajakertoimia laskettaessa. Toisin sanoen, rajakerroin 4.00 muuttuu 4.16:ksi. Huomaa, että komissio on vain rajakertoimien laskemista varten, ei panosten.
- Kohtaan "bankroll" voi laittaa kassan koon, josta panokset lasketaan. Jos tähän ei laita mitään, Bet Calculator ilmoittaa vain prosenttiosuuden pelikassasta.
2. Kakkoskohdassa syötetään todennäköisyydet ja painetaan enteriä tai calculate-nappia. Todennäköisyydet syötetään prosentteina ja niiden summa on oltava tasan 100%.
3. Kohdassa kolme olevaan listaan tulee näkyviin kerroinrajat (limit). Etsitään parhaat ylikertoimet ja syötetään ne price-kenttiin. Lopuksi painetaan calculate-nappia.
4. Tuloksena saadaan kelly-strategian mukainen paras mahdollinen yksittäisveto saatavilla olevista kertoimista, sille optimipanos valitulla jakajalla, sekä kassan kasvukerroin kyseiselle vedolle - riippuen tietysti siitä onko kyseisistä kertoimista yksikään edes pelattava. Huom. Paras vetohan määritellään aina sen mukaan, kuinka paljon kassan odotetaan kasvavan yhtä vetoa kohden, eli millä vedolla olisi suurin kassan kasvukerroin. Sitä ei siis määrää yksinään vedon odotusarvo eikä optimaalisen panoksen suuruus taikka onnistumistodennäköisyys!

Huomautettakoon vielä, että Bet Calculator ei laske optimaalisinta panostusKOMBINAATIOTA. Toisin sanoen, jos esimerkiksi kotivoitto on ylikerroin ja tasapelin odotusarvo on riittävän lähellä ykköstä, niin oikeasti optimaalisempaa olisi pelata kohteeseen merkit 1X kuin pelkkää kotivoittoa. Tällaisiin laskuihin täytyy käyttää alempana olevaa Advanced Bet Calculatoria.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut Oliver, 16.12.2008, 08:36. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Minikommentit


Oliver
Avatar
Jäsen
Viestit: 1325
Liittynyt: 14.01.2003, 12:22
Pisteitä: 250
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Oliver »

Uusi työkalu: Advanced Bet Calculator ( http://www.1x2tools.com/wagering_tools )

Tuo on tosin vielä kehitysvaiheessa, mutta pitäisi toimia jo riittävän hyvin. Täytys seuraavaks nähdä että miten serveri kestää vekottimen aiheuttamaa kuormaa.

Pitäisi toimia IE6:lla, Firefoxilla ja uusimmalla Operalla.

Kommentteja, parannusehdotuksia ja virheraportointia voi lähettää vaikka privaan.

Lähes täydellisellä englannilla kirjoitetut pikaohjeet löytyvät sivun alaosasta. Pieni lisäys niihin: maximum invest oikeassa yläkulmassa on tilanteisiin, jossa kombinaation riski on niin pieni, että kombinaatioon kannattaisi sijoittaa yli 100% kassasta. Tällä parametrilla voi rajoittaa maksimisijoituksen määrän välille 0-1000% pelikassasta. Matemaattisen riskin määrä on toki tällöinkin korkeintaan 100%. Parametri toimii siis myös panosleikkurina tarvittaessa, eli jos siihen laittaa vaikka 3%, niin panokset jäävät aina alle tuon.

EDIT: uusi osoite päivitetty

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Oliver
Avatar
Jäsen
Viestit: 1325
Liittynyt: 14.01.2003, 12:22
Pisteitä: 250
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Oliver »

Muutama esimerkki Optimizerin käyttötarkoituksista. Matemaattinen pilkunviilaus jätetään nyt pois.

Esimerkki 1:
Ottelun FC Lahti - MyPa 1X2 todennäköisyys on 45-25-30. Kotivoitolle tarjotaan 2,4 ja tasapelille 4. Minkälainen veto kannattaa muodostaa (jakaja on 5)?
Vastaus: Syötetään todennäköisyydet, painetaan "update" (päivitetään rajakertoimet). Sijoitetaan saatavilla olevat kertoimet. Painetaan "Optimize". Tulokseksi saadaan 1,5% kotivoitolle ja 0,5% tasurille. Pelkästään suoraa kotivoittoa pelaamalla panossuositus olisi 1,14%. Pelaamalla sekä kotivoittoa että tasapeliä saadaan tuhannen vedon sarjassa tulokseksi 30% suurempi pelikassa .

Esimerkki 2:
Huomaat, että pörssissä joku tarjoaa Wigan - Charlton -otteluun suorasta kotivoitosta kerrointa 3. Et ole laskenut vielä kohteeseen arviota, mutta perstuntumalta arvioit, että se on törkeä ylikerroin, joka pitää heti poimia pois. Pelaat kaiken mitä tarjotaan, joka on noin 10% kassastasi. Myöhemmin saat 1X2 arvion, joka on 40-30-30. Eli toteat, että suoraa kotivoittoa pelaamalla panossuositus olisi ollutkin vain 2% (jakaja 5). Tasurista saa kertoimen 3 ja vierasvoitosta 2,5. Mitäs nyt kannattaisi tehdä?
Vastaus: Odotusarvo vedollasi on muhkea 120%. Ottaen panosjakajan huomioon, olet tällä hetkellä selvästi ylipanostanut kohteeseen ja sen vuoksi tilannetta olisi syytä paikata korjausvedolla. Syötä Optimizeriin veto ja sen kerroin, todennäköisyydet, sekä tasurin ja vierasvoiton kerroin. Tulos on 6,4% panossuositus tasurille ja 6,6% vierasvoitolle. Kohteen odotusarvo on nyt 99% ja kassankasvukerroin 0,99...elikkä mitäs helvettiä, kohdehan on nyt pitkässä juoksussa tappiollinen!? Jep, näin on, ja se johtuu tuosta panoksien jakamisesta. Kun panokset skaalataan viidesosaan optimaalisesta, tuota 10%:a vastaa siis 50%:n panos jakajalla 1. Optimizer pitää kiinni tuosta skaalaamisesta, jolloin voi tapahtua näin, että kun kohteeseen on pelattu etukäteen liian suurella riskillä, niin panossuosituksilla vedosta tuleekin tappiollinen. Jos siis haluaa nostaa kohteen tuotto-odotusta, on luovuttava panosten skaalaamisesta vakiolla ja joko pienennettävä jakajaa tai asetettava maksimisijoitusparametri (=maximum invest), jolla voi rajoittaa kohteeseen sijoitettavan kokonaispanoksen määrää (eli tässä tapauksessa se pienentää suojausvedon osuutta kombinaatiosta). Mutta jos haluaa pitää kassan heilahtelut mahdollisimman pienenä, kannattaa pelata nuo suojausvedot sellaisenaan. Vaikka kombinaatio on tällöin hieman tappiollinen, sen riski on paljon pienempi ja oikeassa suhteessa normaaliin riskitasoon.

Esimerkki 3:
Olet arvioinut kohteeseen Dallas - Nashville arvion 50-20-30, joka pelataan vasta muutaman päivän kuluttua. Löydät kotijoukkueelle kertoimen 2,2 ja pelaat sen jo nyt pois (panos 1,67%). Mutta seuraavana päivänä tuleekin uutinen, jonka seurauksena kohteen todennäköisyys muuttuu lukemiin 45-20-35, jolloin vetosi muuttuu tappiolliseksi. Onko kannattavaa reagoida muuttuneeseen tilanteeseen, kun tasurista saisi nyt kertoimen 4,8 ja vierasvoitosta 2,8?
Vastaus: Jakajaa 1 käytettäessä ei kannattaisi tehdä mitään. Optimizerin suositukset jakajaa 5 käytettäessä ovat kuitenkin 0.45% tasurille ja 0.92% vierasvoitolle. Nuo kannattaa vetää, jos haluaa säilyttää kohteessa normaalin riskitasonsa.

Esimerkki 4:
Kohteen Arsenal - Chelsea arvio on 40-30-30 ja olet pelannut ykköstä kertoimella 2,8 jakajalla 5. Ottelu alkaa ja Chelsea menee johtoon. Menet katsomaan livekertoimet, josko tappiolta haiskahtavaa vetoa voisi jotenkin korjata. Tällä hetkellä 1X2 tn on 15-25-60 ja Chelseasta tarjotaan kerrointa 1,65 ja tasurista 3,9. Mitä tehdä?
Vastaus: Tähän pätee samat jutut kuin yllä. Optimizer suosittaa 0.39% tasurille ja 1.09% vierasvoitolle, eli jos riskitaso halutaan säilyttää, kannattaa vedellä nuo.

Esimerkki 5:
Bookkeri A tarjoaa kohteeseen Everton - Bolton tapahtumaan Everton -0.5 kerrointa 2,9 ja bookkeri B tapahtumaan Bolton +0,25 kerrointa 1,85. 1X2 arvio on 37-30-33. Miten hyödyntää herkullinen tilanne parhaiten?
Vastaus: syöttämällä tulokset Optimizeriin saadaan kokonaispanokseksi 109% kassasta jakajalla 5! Riski tuossa on kuitenkin vain 8%. Maximum invest -parametrilla voi rajoittaa kokonaispanoksen mihin tahansa, tässä sen voisi rajoittaa vaikkapa 100%:iin, jos tarvittavaa lisärahoitusta kassaan ei järjesty mistään :)

Optimizerilla ei siis lasketa todennäköisyyksiä vaan se on tarkoitettu panosten optimointiin. Todennäköisyydet pitää laskea itse tai hankkia muualta. Optimizer toimii pelkillä 1X2 todennäköisyyksilläkin, ja jos yhden maalin voittomarginaalien todennäköisyyksiä ei ole tiedossa, niin nuo 1X2 todennäköisyydet laitetaan yhden maalin voittotodennäköisyyksien kohtiin. Jos kahden maalin voittotodennäköisyyksiä ei ole käytössä, niin yhden maalin voittotodennäköisyydet laitetaan niille kuuluviin kohtiin ja kahden maalin kohtaan loput jne. Optimizer ei anna pelata sellaisia vetoja, joille ei ole tiedossa todennäköisyyksiä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Oliver
Avatar
Jäsen
Viestit: 1325
Liittynyt: 14.01.2003, 12:22
Pisteitä: 250
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Oliver »

Lisätty totals -mahdollisuus ja paranneltu käyttöliittymääkin hieman.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Oliver
Avatar
Jäsen
Viestit: 1325
Liittynyt: 14.01.2003, 12:22
Pisteitä: 250
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Oliver »

Parametrien lähetys ABC:hen URLissa (vekotin on siis osoitteessa http://www.1x2tools.com/wagering_tools/).

URLissa parametrien lähettäminen tapahtuu niin, että tuon ylläolevan osoitteen perään laitetaan kysymysmerkki, jonka jälkeen halutut parametrit. Mahdollisia parametreja ovat:

hc=vierasjoukkueen tasoituslinja
total=totalslinja (1-9)
home=kotijoukkue
visitor=vierasjoukkue
divider=panosjakaja
max_invest=maksimipanos
bankroll=pelikassa
p1=tn-kentän 1. arvo
p2=tn-kentän 2. arvo
...
...
...
p21=tn-kentän 21. arvo

Parametrit erotetaan toisistaan merkillä "&".

Esimerkki: matsi on Arsenal - Chelsea ja 1X2 arvio on 36-30-34. URLissa nuo lähetetään tyyliin: http://www.1x2tools.com/wagering_tools/ ... 4=30&p5=34

EDIT: päivitetty uuteen versioon.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut Oliver, 16.12.2008, 08:33. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Minikommentit


Oliver
Avatar
Jäsen
Viestit: 1325
Liittynyt: 14.01.2003, 12:22
Pisteitä: 250
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Oliver »

Päivitystä.

Nyt on mahdollista laskea tällä vekottimella kohteeseen optimaalinen vetokokonaisuus yhdistäen 1X2 ja totals -vetoja.

URL-parametreihin tein samalla pieniä muutoksia (niistä ylemmässä viestissä).

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut Oliver, 16.12.2008, 08:34. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Minikommentit


Oliver
Avatar
Jäsen
Viestit: 1325
Liittynyt: 14.01.2003, 12:22
Pisteitä: 250
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Oliver »

Arbitraasilaskimen käyttöohje:

Kuva

A=kertoimet
B=valitaan, halutaanko kyseisellä merkillä omat takaisin vai mahdollisimman paljon tuottoa
C="avainpanoksen" valinta, muiden merkkien panokset lasketaan tällä rivillä määrätyn panoksen perusteella
D=panos, merkitään kohdassa C määrätylle riville, muut panokset lasketaan tämän panoksen perusteella automaattisesti

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


gary
Jäsen
Viestit: 520
Liittynyt: 14.01.2003, 09:36
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja gary »

On se hieno ohjelma toi Advanced

Testasin parametrien lähettämistä hyperlinkityksellä ja se toimi, mutta ongelmana on parametrien kirjoittaminen käsin. Yritin linkittää niitä hyperlinkissä, mutta en saanut sitä toimimaan. Onnistuuko se millään keinolla?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Oliver
Avatar
Jäsen
Viestit: 1325
Liittynyt: 14.01.2003, 12:22
Pisteitä: 250
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Oliver »

Olkoon Excelissä tietueet seuraavasti:

Solussa A1 on kotijoukkue.
Solussa B1 on vierasjoukkue.
Solussa C1 on kotivoiton todennäköisyys.
Solussa D1 on tasapelin todennäköisyys.
Solussa E1 on vierasvoiton todennäköisyys.

ABC:n todennäköisyyskenttä on numeroitu siten, että vasemmassa yläkulmassa on p1, sen alla on p2 jne. Oikeassa alakulmassa on p21, joten linkin voi muodostaa KETJUTA -funktiolla seuraavasti:

=KETJUTA("http://www.1x2tools.com/wagering_tools/ ... ;"&p5=";E1)

Tuloksena saadaan http://www.1x2tools.com/wagering_tools/ ... 4=30&p5=25

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut Oliver, 16.12.2008, 08:35. Yhteensä muokattu 2 kertaa.

Minikommentit


gary
Jäsen
Viestit: 520
Liittynyt: 14.01.2003, 09:36
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja gary »

Thanks.

Homma toimii hyvin, kun jätin hyperlinkitykset pois ja kopioin uuden linkin käsin suoraan urliin.

Ainoastaan ongelmia tuli ketjuta-funktiossa se, että siinä taisi tulla limitit vastaan parametrien määrissä. Olikohan se siinä 10-11 kpl huitteilla.
En katsonut vielä excell-ohjeesta, mutta jätin turhat (mm. bankroll, max invest :wink: ) pois. Tällöin sain 2-totalin systeemin siirrettyä hyvin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Oliver
Avatar
Jäsen
Viestit: 1325
Liittynyt: 14.01.2003, 12:22
Pisteitä: 250
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Oliver »

gary kirjoitti:Thanks.

Homma toimii hyvin, kun jätin hyperlinkitykset pois ja kopioin uuden linkin käsin suoraan urliin.

Ainoastaan ongelmia tuli ketjuta-funktiossa se, että siinä taisi tulla limitit vastaan parametrien määrissä. Olikohan se siinä 10-11 kpl huitteilla.
En katsonut vielä excell-ohjeesta, mutta jätin turhat (mm. bankroll, max invest :wink: ) pois. Tällöin sain 2-totalin systeemin siirrettyä hyvin.
Ketjuta-funktiolla pitäisi saada 30 solua liitettyä, ainakin uudemmissa (2002+) Exceleissä. Jos se ei riitä, niin saman voi tehdä "&"-merkillä, jolloin ketjutus tapahtuu näin:

="http://www.1x2tools.com/wagering_tools/index.php?" & "home=" & A1 & "&visitor=" & B1 & "&p3=" & C1 & "&p4=" & D1 & "&p5=" & E1

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Oliver
Avatar
Jäsen
Viestit: 1325
Liittynyt: 14.01.2003, 12:22
Pisteitä: 250
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Oliver »

Sivut päivitetty! Löytyvät tästä lähtien osoitteesta: http://www.1x2tools.com

Tervetuloa 8--)

Jos tulee mieleen jotain, mitä tuolla pitäisi/voisi olla, niin saa laittaa ehdotuksia tulemaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mika Ässä
Jäsen
Viestit: 5609
Liittynyt: 05.05.2004, 19:39
Pisteitä: 9
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Mika Ässä »

Oliver kirjoitti:Sivut päivitetty! Löytyvät tästä lähtien osoitteesta: http://www.1x2tools.com
Internetin tehokkaimman näköiset sivut! 8--)

Pitää tutustua kunnolla että voi kommentoida tarkemmin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


playerone
Jäsen
Viestit: 1050
Liittynyt: 10.09.2004, 10:44
Pisteitä: 3
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja playerone »

Todella hyödyllinen työkalu ollut itselle tuon aiempi versio Advanced bet calculator. Pitääs tutustua uuteen...

Seuraavaksi Oliveri voisi pureutua työkalujen kehittämiseen veikkauksen tarjontaan, eli Moniveto, Vakio jne :wink: Annabet ja Monivetoweb ei ole vielä kalunnut sitä luuta tyhjäksi.

Vielä yleinen ehdotus bittinikkareille (Oliverilla saatta olla tärkeämpääkin tekemistä itsellään) :mrgreen:

Hupimielessä joku voisi väsätä seuraavanlaisen leikkikalun: Lottoon arvontageneraattorin, joka tekisi rivit parhaista yhdistelmistä, eli vähiten pelatuista numeroista ja sekoittamalla näitä pelattuihin, sekä tietysti olisi ohjelmoitu välttelemään kaikkia johdonmukaisuuksia, kuten rivejä 1,2,3,4,5 ja ruudukkoon piirrettyjä viivoja ja kuvioita. En tiedä saako veikkaukselta ulos Loton pelatuimmuuksia, mutta tavallaan sellanen arvontageneraattori kuin Veikkauksella itselläänkin on kuponkia tehdessä, mutta tämä arpoisi numerot keskimäärin parhaista ja vähiten pelatuista ja mahdollisesti syöttäisi ne suoraan Veikan sivuille bet slippiin. Lisäksi ohjelma muistaisi mitä rivejä sen kautta Bet slippiin on mennyt ja ei tekisi samalle kierrokselle koskaan kahta samanlaista suositusta.

Saattaisi olla suosittukkin lelu, kun ei tuularit aina edes tiedä mitkä ovat parhaita numeroita ja mitä ei missään tapauksessa tule pelata, ettei pottia tarvi jakaa 1000 muun kanssa. Silloin tällöin joku sarvipää näkökentän ylälaidassa saa itse kunkin tekemään tappiollisen Oa:n omaavan lapun jättipottikierroksilla.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


JussiQ
Avatar
Jäsen
Viestit: 11549
Liittynyt: 25.02.2003, 18:55

Tuotto: +29.24 yks.

Palautus%: 103.49%

Panosten ka: 0.34 yks.

Vetoja: 2474

Pisteitä: 6213
Paikkakunta: Eura

Viesti Kirjoittaja JussiQ »

On kyllä fiksun näkönen lay-out, silmä lepää tuota katsoessa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


mikkou
Jäsen
Viestit: 2128
Liittynyt: 14.01.2003, 00:21
Pisteitä: 10
Viesti:

Viesti Kirjoittaja mikkou »

On kyllä hienon näköiset sivut. Vielä kun oppisi noita kaikkia ihanuuksia käyttämään niin avot.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


MacGyver
Avatar
Jäsen
Viestit: 1179
Liittynyt: 05.12.2003, 03:14

Tuotto: -312.30 yks.

Palautus%: 89.99%

Panosten ka: 18.57 yks.

Vetoja: 168

Pisteitä: 740
Paikkakunta: Oulu

Viesti Kirjoittaja MacGyver »

Oliver onnistuis varmaan vääntämään jonku kunnon seurantaohjelman betseille?! :P

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Hese
Avatar
Jäsen
Viestit: 4747
Liittynyt: 16.03.2004, 18:33
Pisteitä: 2387

Viesti Kirjoittaja Hese »

Upeat sivut Oliverilla. Vanha toimi ja on ollut kovassa käytössä. Hävettää nipottaa, mutta yksi käytännön esimerkki siitä, miten kaikki hienoudet ja nippelit saa käyttöön, voisi olla paikallaan :oops:.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


power
Jäsen
Viestit: 2536
Liittynyt: 10.12.2003, 15:41

Tuotto: -73.99 yks.

Palautus%: 97.85%

Panosten ka: 1.70 yks.

Vetoja: 2030

Pisteitä: 215

Viesti Kirjoittaja power »

Tuo Oliverin optimointisysteemi alkaa olla jo aika lähellä sitä, mitä itse käytän omissa softissa. Eli lisäät vain mahdollisuuden optimoida vedot tulosvetoarvioiden perusteella. Esim. syötetään maalioa:t ja ohjelma laskee vaikka AnnaBet-tyylisesti jokaiselle tulokselle todennäköisyydet ja optimointi suoritetaan joka vetomuodolle näiden avulla. Vai voiko tossa tehdä jo niin, en katsonut niin tarkkaan?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Oliver
Avatar
Jäsen
Viestit: 1325
Liittynyt: 14.01.2003, 12:22
Pisteitä: 250
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Oliver »

Kiitokset imartelevasta palautteesta ja parannusehdotuksista! 8--)

Edellä mainituista ehdotuksista pari sanaa.

Mac: kirjanpito on suunnitteilla. Sitä en tiedä, millainen semmonen "kunnon seurantaohjelma" on ja miksi esim. betportfolio ei kelpaa. Tästä kuulisin mielelläni lisäinfoa, ettei tule tehtyä samoja virheitä(?). "Online-Exceliä" en ala tekemään vaan pääpaino toteutuksessa tulisi olemaan yksinkertaisuudessa ja käytettävyydessä, ei niinkään ominaisuuksissa.

Playerone: hyviä ehdotuksia (varsinkin lottogeneraattori :D ), mutta en taida pystyä tuottamaan mitään oleellisesti parempaa jo olemassa oleviin palveluihin verrattuna.

Hese: arvostaisin, jos voisit vaikka privalla laittaa täsmennystä, että mikä tarkalleen on epäselvää, niin osaisin muuttaa työkalut intuitiivisemmaksi tai tehdä paremmat ohjeet.

power: hyvä idea, mutta siinä on muutama käytännön ongelma. Tulosvetojen perusteella tehty tn-matriisi ei ole "suljettu" (tämän tosin voi kiertää tiettyyn pisteeseen saakka), jolloin layouttiin tulisi lisää asetuksia ja sen vuoksi se olisi ehkä liian vaikea käyttää. Ja toiseksi, verrattuna 1X2-arvioihin, tulosvetoarviot on vaikeampi laskea ja niitä on paljon enemmän, jolloin arviointivirheet olisivat paljon suuremmassa roolissa. Ja toki tuo vaatisi sen algoritminkin, joka taikoisi maaliodotuksista tulosmatriisin ja en nyt ihan heti ainakaan itse lähtisi sellaisen tuottamien arvioiden perusteella panoksia optimoimaan (muihin kuin tasoituksiin ja totalsseihin), koska edgeä menetetään siinä muunnosprosessissa jo jonkun verran pelkkiin 1X2-arvioihin verrattuna. Mutta se olisi kyllä toteuttamisen arvoinen idea, että maaliodotuksista saisi tasoituksien todennäköisyydet laskettua ja siirrettyä ne laskimeen.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


MacGyver
Avatar
Jäsen
Viestit: 1179
Liittynyt: 05.12.2003, 03:14

Tuotto: -312.30 yks.

Palautus%: 89.99%

Panosten ka: 18.57 yks.

Vetoja: 168

Pisteitä: 740
Paikkakunta: Oulu

Viesti Kirjoittaja MacGyver »

Oliver kirjoitti:
Mac: kirjanpito on suunnitteilla. Sitä en tiedä, millainen semmonen "kunnon seurantaohjelma" on ja miksi esim. betportfolio ei kelpaa. Tästä kuulisin mielelläni lisäinfoa, ettei tule tehtyä samoja virheitä(?). "Online-Exceliä" en ala tekemään vaan pääpaino toteutuksessa tulisi olemaan yksinkertaisuudessa ja käytettävyydessä, ei niinkään ominaisuuksissa.

Betportfoliolla on lähes juuri sellainen kirjanpito mitä haen.
Muutamia lisäyksiä vain pitäisi saada->

Heti kättelyssä tulee eka "puutos". Vedon tietoja syöttäessä ei ole vaihtoehtona kuin yksi booker. Itsellä ainakin todella monesti veto jakaantuu useammalle firmalle (johtuen mm. ikävistä panosrajoituksista).

Toinen puute -> Pelaan todella monesti 1X2 kertoimista koti/vierasjoukkuetta firmaan A, ja tasapeliä firmaan B, niin että tästä tulee yhtä kuin Moneyline veto. Tätä vetoa ei voi syöttää suoraan ML vetona BPF:oon, vaan pitää syöttää turhaan kahtena eri vetona.


Ja vielä (ei niin tärkeä missi):
"Advice website:" kohtaan ei voi syöttää kuin yhden tipsaajan. Monesti samaan matsiin tulee eri lähteistä vihjettä ja olis hyvä jos kaikki saisi merkattua ylös. Älkää kysykö miksi...

Tässä muutama parannusehdotus jos jotain BFP tyyllistä viritelmää kehittelet..

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


playerone
Jäsen
Viestit: 1050
Liittynyt: 10.09.2004, 10:44
Pisteitä: 3
Paikkakunta: Tampere

Re: Vedonlyöntityökaluja

Viesti Kirjoittaja playerone »

Onko optimizeri kesälomalla? Laskin toimii, mutta panosoptimointi ei. Vai onko vika täällä päässä...siis kirjaimellisesti päässä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Oliver
Avatar
Jäsen
Viestit: 1325
Liittynyt: 14.01.2003, 12:22
Pisteitä: 250
Viesti:

Re: Vedonlyöntityökaluja

Viesti Kirjoittaja Oliver »

playerone kirjoitti:Onko optimizeri kesälomalla? Laskin toimii, mutta panosoptimointi ei. Vai onko vika täällä päässä...siis kirjaimellisesti päässä.
Pitäisi toimia, ainakin kun juuri kokeilin. Ei ole ruuhka-aikakaan nyt eikä mitään virhealertteja ole tullut. Jos MBnetin vanhaa versiota tarkoitat, niin se ei enää toimi, kun päivittivät serveriä php5:een ja jostain syystä en pääse säätämään koko sivustoa enää.

Bugeista en tiedä, niitä voi olla, ei tosin ole hetkeen tullut vastaan omassa käytössä eikä kukaan ole niistä raportoinutkaan, mutta jos se antaa jotain kummallisia tuloksia, niin laita privalla tarkemmat parametrit, niin katsotaan 8--)

Btw, olen ihmetellyt, kun tuo MBNetin ikivanha ABC kerää jostain syystä edelleenkin hittejä, onkohan siinä jotain ominaisuuksia, joita uudessa ei ole mutta pitäisi olla :shock:

Btw2, jos on oikein sateinen heinäkuu niin ehkä elokuussa voisi saada taas jotain uutta julkaistua :mrgreen:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


vakioukko
Avatar
Jäsen
Viestit: 852
Liittynyt: 20.08.2009, 03:23
Pisteitä: 366

Re: Vedonlyöntityökaluja

Viesti Kirjoittaja vakioukko »

Tästä sen huomaan kuinka "riippuvaiseksi" jostakin on tullut. ABC pari päivää "temporarily not available" - ja olo on orpo ja yksinäinen :(

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


vakioukko
Avatar
Jäsen
Viestit: 852
Liittynyt: 20.08.2009, 03:23
Pisteitä: 366

Re:

Viesti Kirjoittaja vakioukko »

Oliver kirjoitti:Parametrien lähetys ABC:hen URLissa (vekotin on siis osoitteessa http://www.1x2tools.com/wagering_tools/).

URLissa parametrien lähettäminen tapahtuu niin, että .......
Pystyykö ABC:n lisäksi muihin työkaluihin lähettämään parametreja URLissa?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin