Tänään on 26.09.2018, 17:34.

ESBC

Keskustelua maksullisista vihjepalveluista.
Vastaa Viestiin
Raimond
Avatar
Jäsen
Viestit: 1888
Liittynyt: 28.10.2010, 09:30

Tuotto: -77.88 yks.

Palautus%: 99.06%

Panosten ka: 3.76 yks.

Vetoja: 2196

Pisteitä: 1530

Re: ESBC

Viesti Kirjoittaja Raimond »

Kai noista monivedoistakin pystyy pitämään kirjaa kun tietää pelattujen rivien määrän ja osuneiden rivien kertoimet.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Panostus x/10

Minikommentit


vakioukko
Jäsen
Viestit: 839
Liittynyt: 20.08.2009, 03:23
Pisteitä: 321

Re: ESBC

Viesti Kirjoittaja vakioukko »

JormaVuoksenmaa kirjoitti: Mutta entä sunnuntain voitto kertoimella 4114,01?
...
Päivitimme myös suoraa systeemisuositustamme hieman kolmen kupongin osalta Lillen suuntaan ja yksi näistä ottikin osuman Lillen 2-0 voiton myötä kertoimella 4114,01.

ESBC:n uusi tietojärjestelmä mahdollistaa nimensä tietävien asiakkaiden palvelemisen e-maililla ja tekstiviesteillä. Hannu näki hieman vaivaa ja lähetti päivityksen jälkeen tiedot sekä päivitetyt kupongit kaikille ostaneille asiakkaille.

Joten: mitä kirjamme seurantaan?

Seurantaan merkitään pelatuksi rivimääräksi alkuperäisen systeemin rivien määrä + päivityksessä tulleiden uusien, alkuperäiseen kuulumattomien rivien määrä. Voittosarakkeeseen luonnollisesti 4114,01. Eikös tämä olis ihan reilu menettely?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


oore
Jäsen
Viestit: 720
Liittynyt: 28.03.2006, 18:35

Tuotto: -17.29 yks.

Palautus%: 99.19%

Panosten ka: 4.79 yks.

Vetoja: 444

Pisteitä: 145

Re: ESBC

Viesti Kirjoittaja oore »

vakioukko kirjoitti:
JormaVuoksenmaa kirjoitti: Mutta entä sunnuntain voitto kertoimella 4114,01?
...
Päivitimme myös suoraa systeemisuositustamme hieman kolmen kupongin osalta Lillen suuntaan ja yksi näistä ottikin osuman Lillen 2-0 voiton myötä kertoimella 4114,01.

ESBC:n uusi tietojärjestelmä mahdollistaa nimensä tietävien asiakkaiden palvelemisen e-maililla ja tekstiviesteillä. Hannu näki hieman vaivaa ja lähetti päivityksen jälkeen tiedot sekä päivitetyt kupongit kaikille ostaneille asiakkaille.

Joten: mitä kirjamme seurantaan?

Seurantaan merkitään pelatuksi rivimääräksi alkuperäisen systeemin rivien määrä + päivityksessä tulleiden uusien, alkuperäiseen kuulumattomien rivien määrä. Voittosarakkeeseen luonnollisesti 4114,01. Eikös tämä olis ihan reilu menettely?
Juurikin näin. Ei tuossa minusta ole mitään muuta järkevää vaihtoehtoa, jos halutaan pitää todenmukaista seurantaa. En oikein muutenkaan tajua tätä keskustelua seurannan pitämisen vaikeudesta. Seurantaan kirjataan kaikki vedetyt vedot siinä muodossa kuin ne on pelattu. Tai vihjepalvelun ollessa kyseessä seurantaan kirjataan kaikki vihjatut vihjeet siinä muodossa kuin ne ovat vihjaamishetkellä olleet. Näinhän muutkin seurantaa pitävät palvelut toimivat. Jos vihjeisiin tulee päivityksiä niin totta kai nekin kirjataan seurantaan. Se on sitten vihjepalvelun asiakkaasta kiinni ehtiikö hän reagoida päivitykseen vai ei, mutta ei sillä asiakkaan reagointinopeudella ole mitään tekemistä seurannan pitämisen kannalta. Vihjepalvelun kannalta on tietysti oleellista tehdä asiakkaalle selväksi vihjepalvelun toimintatavat. Tuotteen kuvauksessa esim. maininta "vihjeet päivitetään mahdollisesti kokoonpanotietojen julkistuksen jälkeen" riittänee informoimaan asiakkaita tarpeeksi, jotta he osaavat halutessaan päivystää päivitettyjä vihjeitä oikeaan aikaan. Näin ollen Hannu voisi rauhassa merkitä uudet rivit seurantaan, kun asiakkaatkin olisivat olleet tietoisia että mahdollisia päivityksiä voi tulla. Ei seurannan pitäminen mitään rakettitiedettä pitäisi olla.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 9. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


usedtoplay
Jäsen
Viestit: 15
Liittynyt: 08.11.2013, 11:05
Pisteitä: 44

Re: ESBC

Viesti Kirjoittaja usedtoplay »

Kirjoittelin tänne vanhalla nimimerkillä Esbc:kin aiemmin. Jossakin vaiheessa muut kiireet aiheuttivat, että vedonlyönti jäi. Niin jäi myös ylikerroin, salasana unohtui ja sähköpostikin vaihtui. Siksi uusi nimimerkki.

Pelasin aikanaan pitkään Esbc:n vihjeiden perusteella. En joka päivä, mutta kohtuullisen säännöllisesti. Minulla oli tarkka seuranta. Vetoja oli useita tuhansia ja ne olivat voitollisia. Trendi oli kyllä laskeva ja matkalla isoja kuoppia ja jyrkkiä nousuja. Matkaan mahtui reilusti yli 1000 vedon tappioputki. Muista kiireistä johtuen pitkään aikaan en ole pelannut Esbc:n vihjeiden perusteella, en kyllä juuri muutenkaan. Kävin tutustumassa uuteen sivustoon, mutta en ostanut yhtään kohdetta. Mieli kyllä on tehnyt, mutta seurannan puutteessa en ole sitä tehnyt enkä luultavasti teekään. Oma seuranta on niin vanhaa, että maailma on muuttunut sen jälkeen. Minulla ei ole intoa eikä aikaa rakentaa omaa uutta seurantaa. Koska sattuma voi vääristää tuloksia jopa tuhansien vetojen ajan, niin kestää tarpeettoman kauan muodostaa riittävän luotettavaa kuvaa vihjeiden voitollisuudesta. En pysty pelaamaan joka päivä, joten riittävän seurannan tekemiseen menisi vähintään vuosi.

Jos olisi olemassa seuranta, niin silloin tämä oman ajan/viitseliäisyyden puute ei olisi esteenä. Voisin ostaa silloin kun siltä tuntuu ja silti tietäisin kuinka kannattavia vedot ovat aiemmin olleet. Seuranta pitäisi tehdä sen hetken tilanteesta, kun vihje on annettu. Mieluummin 5-10 minuuttia myöhemmästä tilanteesta, jotta jollakin asiakkaalla on ollut mahdollisuus jo pelata. Ellei vihje enää siinä vaiheessa ole pelikelpoinen/tilastointikelpoinen, niin se kuuluisi jopa poistaa myytävien joukosta.

Täällä on haukuttu Esbc:tä sen surkean noin 10 vuotta vanhan julkaistun seurannan perusteella. Silloinhan prosentit julkaistiin aamulla ja ottelut pelattiin illalla. Vihjeiden kertoimet ja pelipanokset elivät koko päivän, mutta Esbc:n prosenttiarviot muuttuivat tuskin koskaan. Vihjeiden julkaisuhetkellä osassa otteluissa markkinat olivat väärässä ja Esbc oikeassa, osassa toisin päin. Päivän aikana markkinat korjasivat virheitään, joukkueiden kokoonpanotiedoissa tapahtui muutoksia jne. Esbc:n prosentit säilyivät. Esbc siirsi tilastoihinsa pelipanokset ja kertoimet otteluiden sulkeutumishetkellä. Mukaan tulivat isolla panoksella ne kohteet, joissa Esbc oli alunperinkin väärässä tai kokoonpanoissa oli tapahtunut isoja muutoksia ennakkoarvioihin nähden. Niistä otteluista, joissa Esbc oli alunperin oikeassa ja markkinat väärässä, seurantaan ei tullut juuri mitään. Vedonlyöntiammattilaisten pitäisi ymmärtää miten seurannassa käy. Siksi seuranta pitää tehdä siitä hetkestä kuin vihje on annettu tai hieman sen jälkeen.

Monivedon osalta arvaan kuinka seurannassa kävisi. Monivedon systeemisuositus julkaistaan tunteja ennen otteluita. Asiakkaat kopioivat systeemejä sellaisenaan. Nämä suositusrivit tulevat enemmän pelatuiksi kuin ne tulisivat ilman suosituksia. Jos riveistä joku olisi pelikelpoinen vähän ennen sulkeutumista, niin tietokonepelaajat vievät edut niistäkin riveistä. Mitä jää jäljelle? Jos olen ja toivottavasti olen väärässä, niin seuranta korjaisi tämänkin ennakkokäsityksen.

Ravien osalta luultavasti sama tilanne kuin monivedossa. Tätä asiaa en tunne niin hyvin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 22. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


brickster
Jäsen
Viestit: 557
Liittynyt: 24.04.2003, 12:54
Pisteitä: 25

Re: ESBC

Viesti Kirjoittaja brickster »

Jorma Vuoksenmaa nimellä laitettu twitter viestejä.

"Pelit jotka tein itse, jotka osuivat ja tuottivat tahdilla, mikä olisi tehnyt pikkukassasta miljoonan 5 vuodessa kiinnosti vain kourallista."

"Linja maksoi alle €1/pelikohde, joiden EV oli 1.06 kesälomani jälken. Arvostan idoitasi siitä, miten voin palvella Sinua jatkossa paremmin."

"Jos tarjoan ihmisille mahdollisuutta vaihtaa €100 keskim. vedolla €106:si, ja vain 8 ihmistä haluaa tulla riippumatoimaksi, on tilanne outo."

ja nyt ihmetellään että miten sen seurannan muka voisi tehdä....?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 14. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


odds
Jäsen
Viestit: 2219
Liittynyt: 13.11.2003, 13:37

Tuotto: +752.24 yks.

Palautus%: 102.92%

Panosten ka: 4.31 yks.

Vetoja: 5971

Pisteitä: 3894
Paikkakunta: Helsinki

Re: ESBC

Viesti Kirjoittaja odds »

usedtoplay kirjoitti: Monivedon osalta arvaan kuinka seurannassa kävisi. Monivedon systeemisuositus julkaistaan tunteja ennen otteluita. Asiakkaat kopioivat systeemejä sellaisenaan. Nämä suositusrivit tulevat enemmän pelatuiksi kuin ne tulisivat ilman suosituksia. Jos riveistä joku olisi pelikelpoinen vähän ennen sulkeutumista, niin tietokonepelaajat vievät edut niistäkin riveistä. Mitä jää jäljelle? Jos olen ja toivottavasti olen väärässä, niin seuranta korjaisi tämänkin ennakkokäsityksen.
Moniveto on kuolleempi kuin pokeri - viisas raha kuivaa markkinat.

Moni porukka pelaa monivedot viime hetkellä hyvillä arvioilla ja isolla rahalla. Jokainen voi päätellä, että vihjepalveluiden kauppaamat aamupäivällä kasatut valmiit systeemit eivät ole odotusarvoltaan viivan päällä.

Toki niillä saa helpolla jännitystä tv-peliin jos sitä haluaa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 9. Antamasi peukut: 0.

Twitteri

MLB 18 seuranta (päivitetty 24.9):

ML -763 + 709 = -54 (92.9%, 1048 vetoa)
Totals -3810 + 4019 =+209 (105.5%, 1205 vetoa)

MLB blogitus

Minikommentit


JormaVuoksenmaa
Jäsen
Viestit: 35
Liittynyt: 29.01.2013, 17:15
Pisteitä: 185

Re: ESBC

Viesti Kirjoittaja JormaVuoksenmaa »

Isänpäivää edeltävää yötä nimitin etukäteen "syksyn parhaaksi NBA-yöksi".

Vaikka kuinka mietin, jouduin pelaamaan ja suosittelemaan asiakkailleni peräti kuutta NBA-vetoa!

Koen aina melkoista painetta minun ja asiakkaitteni yhteisistä vedoista. Erityisen pahalta minusta tuntuu työntekijöitteni puolesta vetojen mennessä ohi. Nimettömät kirjoittajat Suomi24:ssä saavat aina silloin aina lisämahdollisuuden kertoa siitä, että olen maksanut yli 100.000 euroa vuodessa palkkoja miehille, "jotka eivät pysty voitolliseen peliin."

Siksi koinkin herättyäni melkoista helpotusta, kun "syksyn parhaan NBA-yön" 6 NBA-vedosta osui 5.

Kun vielä sattui olemaan Isänpäivä, mietin, miten jakaa tämän ESBC:n asiakkaiden kokeman ilon vähän isommallekin porukalle. Jo edesmennyt isäni opetti minulle aina vieraanvaraisuutta, kavereille tarjoamista ja ilon jakamista "vaik syän märkänis". Isä korosti myös selän takana puhumisen kunniattomuutta ja sitä, että toisten onnistumisesta on kiva ilahtua - onnitella huomaavaisesti pienissäkin asioissa onnistuneita.

Joten: kun vielä Ruutu+Pro sattui juuri isänpäivänä näyttämään kolme amerikkalaisen urheilun ottelua ilmaiseksi, sanoi päässäni "bling"! Laitanpa näihin otteluihin vihjeeni 90% alennuksella.

Nyt pääset tutustumaan normaalisti €28.88 maksavan NBA-analyysiini Ruutu+Pro klo 19 alkavassa TV-ottelussa NY Knicks - San Antonio Spurs-ottelussa hintaan 2.88 € ! Normaalisti ESBC:n asiakkaat palkitsevat työmme 28.88 eurolla.

NFL:n Ruutu+Pro:ssa näkyvät San Franciscon ja New Orleansin ottelujen vetomme saat alle eurolla, hintaan €0.88!

Joten klikkaa heti http://www6.esbc.fi/ , hanki nuo lähes ilmaiset vihjeet, lyö viihdevedot pienillä panoksilla ja nauti TV-jännityksestä!

Arvostan myös, jos omalla nimelläsi kerrot minulle, miten voisimme palvella Sinua paremmin. Erityisesti rahan siitäminen ESBC-tilille on oman järkeni mukaan nyt todella helppoa, mutta haluan olla varma. Äläkä epäröi kritoisoida omalla nimelläsi! Negatiivisuus on eri asia kuin kriittisyys. Parannusehdotukset totuudessa pysytellen omalla nimellä vievät asioita eteenpäin.

Jorma Vuoksenmaa

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 5. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mungo
Jäsen
Viestit: 4418
Liittynyt: 25.05.2003, 23:13

Tuotto: +59.91 yks.

Palautus%: 101.26%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 1305

Pisteitä: 4103

Re: ESBC

Viesti Kirjoittaja Mungo »

JormaVuoksenmaa kirjoitti:Arvostan myös, jos omalla nimelläsi kerrot minulle, miten voisimme palvella Sinua paremmin
Julkaisemalla seurannan yksittäisten NBA- ja NHL-kohteiden hehkuttamisen sijasta tai ainakin sen ohella tämän kauden alusta lukien. Näin minä ja muut potentiaaliset asiakkaat saisivat paremmin kuvan analyysinne tasosta. Samalla ilmoitan julkisesti että en tule ostamaan yhtään ESBC:n tuotetta ennen kuin seuranta on toteutettu. Mitään pakkoa teillä ei tietenkään ole seurantaa julkaista mutta vedän siitä johtopäätöksen että seurannan julkaiseminen joko ei ole ESBC:lle ja siten sen asiakkaille edullista tai ette halua palvella potentiaalisia asiakkaita.

Terveisin Klaus Venetjoki

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 77. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

10.11.2013 23:31 <R-bet> Samaa mieltä. Peukutin.

10.11.2013 23:31 <R-bet> Terveisin, Reijo Betman

10.11.2013 23:31 <betpanda> kompit tälle. Terveisin Per Saukko.

10.11.2013 23:42 <soiro> Kainuun Betmaneja?

10.11.2013 23:44 <soiro> Itsekin potentiaalisena asiakkaana kaipailen seurantaa, en hehkutuksia.

10.11.2013 23:50 <lompsa> minäkin ilmottaudun pot. asiakkaax(jos jorma lukee tätä)


odds
Jäsen
Viestit: 2219
Liittynyt: 13.11.2003, 13:37

Tuotto: +752.24 yks.

Palautus%: 102.92%

Panosten ka: 4.31 yks.

Vetoja: 5971

Pisteitä: 3894
Paikkakunta: Helsinki

Re: ESBC

Viesti Kirjoittaja odds »

Hieman kyllä särähtää NBA-arvion hinta.

Omat kirjanpitoni näyttivät, että NBA BetOptimizer oli vuosikaudet tappiollinen. Ensin katosi seuranta (toki yksittäisiä voittoja hehkutettiin), sitten ilmeisesti asiakkaat ja lopulta katosi koko tuote.

Samoin kävi MLB:lle. Tappiota vuosi toisensa perään. Suosiota yritettiin elvyttää tarjoamalla tuotetetta ilmaiseksi. Kuukausien ilmaisjakso oli viimeinen niitti. Julkinen seuranta poistettiin ja kauden loputtua MLB kuopattiin.

Tämä siis vuonna 2006. Ihmetyttää miten Jorma Vuoksenmaa voi nimetä itsensä maailman parhaaksi NBA-vedonlyöjäksi. Ihmetettää tuo hinta 28e/ottelu. Ja ihmetyttää tämä mainonnan moraalisuus.

Onhan se nyt aika selvää miksi seurannat ovat poistuneet. Onhan se nyt aika selvää miksi seurantoja ei saada aikaiseksi, vaikka niistä vuodesta toiseen puhutaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 31. Antamasi peukut: 0.

Twitteri

MLB 18 seuranta (päivitetty 24.9):

ML -763 + 709 = -54 (92.9%, 1048 vetoa)
Totals -3810 + 4019 =+209 (105.5%, 1205 vetoa)

MLB blogitus

Minikommentit


JormaVuoksenmaa
Jäsen
Viestit: 35
Liittynyt: 29.01.2013, 17:15
Pisteitä: 185

Re: ESBC

Viesti Kirjoittaja JormaVuoksenmaa »

Klaus Venetjoki,

arvostan, kunnioitan Sinua, kun kirjoitat omalla nimelläsi.

On kuitenkin syitä, minkä takia en halua Sinua missään nimessä asiakkaakseni. Ilahduin päätöksestäsi olla ostammatta ESBC:n analyysiä.

Kunnioittaen,

Jorma Vuoksenmaa

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 6. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

14.11.2013 17:18 <R-bet> Ihmiset ilahtuu niin erilaisista asioista.

14.11.2013 17:53 <jms> Tämä menee aina vain oudommaksi... Mistä tietää olevansa

14.11.2013 17:54 <jms> "haluttu" asiakas? Euro on euro paitsi, jos tulee väärältä

14.11.2013 17:55 <jms> henkilöltä? Kai niitä palkkoja Klausinkin euroila voi maksaa


JormaVuoksenmaa
Jäsen
Viestit: 35
Liittynyt: 29.01.2013, 17:15
Pisteitä: 185

Re: ESBC

Viesti Kirjoittaja JormaVuoksenmaa »

Kritiikki kehittää.

Mutta ei ole oikein, että työntekijäni menettävät työpaikkansa, kun vääriä tietoja levitetään heidän aikaansaannoksistaan.

Kuinka moni alla olevan kupongin monivetoriveistä oli "alikertoimisia" otteluiden alkaessa?

Arvostan totuutta.

http://www6.esbc.fi/showproduct/pi-7496051186689230

Jorma Vuoksenmaa
Hallituksen Puheenjohtaja
ESBC oyj

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

14.11.2013 19:30 <MacGyver> Hyvä JMV osuma kertoimella 11,08.


odds
Jäsen
Viestit: 2219
Liittynyt: 13.11.2003, 13:37

Tuotto: +752.24 yks.

Palautus%: 102.92%

Panosten ka: 4.31 yks.

Vetoja: 5971

Pisteitä: 3894
Paikkakunta: Helsinki

Re: ESBC

Viesti Kirjoittaja odds »

Nämä linkit eivät toimi ainakaan kirjautumatta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Twitteri

MLB 18 seuranta (päivitetty 24.9):

ML -763 + 709 = -54 (92.9%, 1048 vetoa)
Totals -3810 + 4019 =+209 (105.5%, 1205 vetoa)

MLB blogitus

Minikommentit


Mungo
Jäsen
Viestit: 4418
Liittynyt: 25.05.2003, 23:13

Tuotto: +59.91 yks.

Palautus%: 101.26%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 1305

Pisteitä: 4103

Re: ESBC

Viesti Kirjoittaja Mungo »

JormaVuoksenmaa kirjoitti:Klaus Venetjoki,

arvostan, kunnioitan Sinua, kun kirjoitat omalla nimelläsi.

On kuitenkin syitä, minkä takia en halua Sinua missään nimessä asiakkaakseni. Ilahduin päätöksestäsi olla ostammatta ESBC:n analyysiä.

Kunnioittaen,

Jorma Vuoksenmaa
Nyt Jorma veit asian sivuraiteille ja takerruit hyvän uudistuksen (ajantasainen seuranta) sijasta sen esittäjän henkilöön. Minusta aika säälittävä esitys pyytää ensin ehdotuksia paremmasta asiakaspavelusta ja kun esitän monen muunkin asiakkaan tärkeäksi kokeman ESBC:n tuotteiden seurannan julkistamista, kerrot ilahtuvasi esittäjän päätöksestä olla ostamatta ESBC:n tuotteita. Antaa surkean ja kaiketi aivan oikean kuvan ESBC:n asiakaspalvelusta. Julkisen seurannan puute erottaa ESBC:n kaikista Suomen laatuvihjepalveluista ja tekee yhtiöstä muiden kuin viihdepetsarien siilmissä epäkiinnnostavan. Minusta se on huono asia sillä joskus ESBC oli minullekin tiennäyttäjä ja johtotähti siinä kuinka avoimesti ja asiakaläheisesti palveluita tuotettiin.

Ystävällisesti Klaus Venetjoki

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 168. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

14.11.2013 18:12 <credit> Tällä viestillä on iltaan mennessä 50+ peukutusta.

14.11.2013 19:16 <razor> over 50,0 @1,75 / under 50,0 @2,15

14.11.2013 19:17 <R-bet> over 50 anyprice

14.11.2013 19:50 <S.Sukkela> Mungo pilaa peukkulistat!

14.11.2013 19:50 <credit> Kello on 18.50, ja ennustukseni on toteutunut.

14.11.2013 19:51 <credit> ...vaan mitäpä väliä noilla peukuilla loppujen lopuksi on.

14.11.2013 19:52 <credit> Kateelliset, ilkeämieliset ja nimeään häpeilevät peukut...

14.11.2013 19:52 <credit> ...on Jorman helppo kuitata olankohautuksella.

14.11.2013 19:57 <betpanda> :D

14.11.2013 23:01 <MacGyver> Viikon hauskin! :)

14.11.2013 23:58 <odds> Ensin on lytätty "nimettömät" ja nyt ilmeisesti alkaa..

14.11.2013 23:59 <odds> ..nimellisten lahtaus. Ei sitä keskustelua seurannasta...

14.11.2013 23:59 <odds> ..sitten tainnut syntyä, eli ei mitään uutta tänäkään vuonna

15.11.2013 00:01 <Tenkrat> Liekkö sillä seurannallakaan enään merkitystä jos

15.11.2013 00:01 <odds> ESBC:n strategian mielikuvat ovat parempi tapa mainostaa

15.11.2013 00:01 <Tenkrat> Boss on noin sekaisin.

15.11.2013 00:01 <odds> faktatietoon perustuva seuranta.

17.11.2013 00:40 <Hese> Eiköhän nämä peukut kerro kaiken.


usedtoplay
Jäsen
Viestit: 15
Liittynyt: 08.11.2013, 11:05
Pisteitä: 44

Re: ESBC

Viesti Kirjoittaja usedtoplay »

Ihmetyttää kyllä Esbc:n haluttomuus kertoa Picksiensä tuottohistoriaa. Eräs kaverini on noita ostanut ja kertoi palautusprosentin olevan lähellä 110%. Hän näytti muutaman bookerin pelihistoriaa ja vahvasti plussalla olivat. Otos oli pieni, sillä hän ei ole ostanut läheskään kaikkia.

Minä pysyn päätöksessäni enkä osta yhtään analyysiä ellei julkista seurantaa tule.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


odds
Jäsen
Viestit: 2219
Liittynyt: 13.11.2003, 13:37

Tuotto: +752.24 yks.

Palautus%: 102.92%

Panosten ka: 4.31 yks.

Vetoja: 5971

Pisteitä: 3894
Paikkakunta: Helsinki

Re: ESBC

Viesti Kirjoittaja odds »

usedtoplay kirjoitti:Ihmetyttää kyllä Esbc:n haluttomuus kertoa Picksiensä tuottohistoriaa. Eräs kaverini on noita ostanut ja kertoi palautusprosentin olevan lähellä 110%. Hän näytti muutaman bookerin pelihistoriaa ja vahvasti plussalla olivat. Otos oli pieni, sillä hän ei ole ostanut läheskään kaikkia.

Minä pysyn päätöksessäni enkä osta yhtään analyysiä ellei julkista seurantaa tule.
Ainoa jollakin tavalla realistinen peruste seurannan puuttumiselle on se, että asiakkaat eivät ymmärrä varianssin merkitystä. Vetoja tosiaan pitää olla tuhansia ja menetelmien pysyä samoina.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Twitteri

MLB 18 seuranta (päivitetty 24.9):

ML -763 + 709 = -54 (92.9%, 1048 vetoa)
Totals -3810 + 4019 =+209 (105.5%, 1205 vetoa)

MLB blogitus

Minikommentit


opalloil
Jäsen
Viestit: 106
Liittynyt: 28.05.2003, 23:34
Pisteitä: 96

Re: ESBC

Viesti Kirjoittaja opalloil »

JormaVuoksenmaa kirjoitti:Kritiikki kehittää.

Mutta ei ole oikein, että työntekijäni menettävät työpaikkansa, kun vääriä tietoja levitetään heidän aikaansaannoksistaan.

Kuinka moni alla olevan kupongin monivetoriveistä oli "alikertoimisia" otteluiden alkaessa?

Arvostan totuutta.

http://www6.esbc.fi/showproduct/pi-7496051186689230

Jorma Vuoksenmaa
Hallituksen Puheenjohtaja
ESBC oyj
Miksi työntekijät menettäisivät työpaikkansa?

Ajatuksena että ei ne hassut asiakkaat sitä tulosta tuo, vaan se SuperAnalyysi jolla markkina voitetaan...

Koska markkinoinnin mukaan ESBC:n arviot on yhtä voittokulkua sekä samalla Jorma Vuoksenmaa
on kenties maailman paras NBA petsari?

Korkeintaan peruspalkan päälle tulevat Bonukset hieman joustaa asiakas määrän mukaan?

888

Voin kieltämttä olla väärässäkin ja tilanne on se, että ajan kanssa on osaavat pelianalyytikot
vaihtanut ESBC:ltä parempiin hommiin...
(päällä todennäköisesti jonkin sortin 10-25v vaitiolosysteemi, täysin oma mutu)

+10 vuoden säännöllisen ESBC:n arvioiden käytön jälkeen päätin lopettaa arvioiden oston pari
vuotta takaperin, koska oma seuranta tätä kertoi, sekä ESBC ei luvannut tarjota omaa seurantaa
menneiltä vuosilta. (koska suurella todennäköisyydellä oli tappiollinen)

(nimeään häpeävän ESBC:n asiakaspalvelun kanssa olen omalla nimellä+ylikertoimen nickillä
seurannnasta aikannaan keskustellut useampaan otteseen, toivottavasti tuolloin
ylimielisesti vastaillut nimimerkki "asiakaspalvelu" sekä jorma+team ajattelee jatkossa)

opalloil

Seurantaa odotellessa...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 28. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


usedtoplay
Jäsen
Viestit: 15
Liittynyt: 08.11.2013, 11:05
Pisteitä: 44

Re: ESBC

Viesti Kirjoittaja usedtoplay »

JormaVuoksenmaa kirjoitti:Kritiikki kehittää.

Mutta ei ole oikein, että työntekijäni menettävät työpaikkansa, kun vääriä tietoja levitetään heidän aikaansaannoksistaan.

Kuinka moni alla olevan kupongin monivetoriveistä oli "alikertoimisia" otteluiden alkaessa?

Arvostan totuutta.

http://www6.esbc.fi/showproduct/pi-7496051186689230

Jorma Vuoksenmaa
Hallituksen Puheenjohtaja
ESBC oyj
Ennen alikertoimien etsimistä pitää päättää kenenkä arvioiden mukaan etsitään alikertoimisia yhdistelmiä. Jos halutaan tutkia Esbc:n arvioiden mukaan niitä, niin sen voi tehdä vain Esbc itse. Tuote-esimerkin mukaan Esbc ei enää julkaise prosenttiarvioita maaliluvuille.

Kupongit ovat varmasti tehty hyvin. Sitä en epäile. Jos useat asiakkaat kopioivat kyseiset kupongit sellaisenaan, niin varsinkin vaikeimmat yhdistelmät tulevat enemmän pelatuiksi kuin ne muuten tulisivat. Tämä painaa kertoimia alas. Ja ohjelmapelaajat hoitavat loput. Monivedossa ja Vakiossa ohjelmapelaajat ovat jo vuosia haravoineet viime hetkillä kaikki ylikertoimet pois. Herkullisia ylikertoimia löytyy vain jos omat arviot poikkeavat selvästi muiden arvioista. Onko nämä omat arviot sitten paremmat kuin muiden?

Esbc ei julkaise enää prosenttiarvioita maalilukuihin eikä asiakkailla ole käytössä moniveto-ohjelmaa kuten aiemmin. Tähän liittyen muutama kysymys.
- Tekeekö Esbc prosenttiarviot kaikille maaliluvuille ja kenenkä saatavilla ne ovat?
- Onko moniveto-ohjelma edelleen olemassa ja kenenkä saatavilla se on?
- Voiko joku pelata käyttäen Esbcn prosenttiarvioita ja moniveto-ohjelmaa?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


odds
Jäsen
Viestit: 2219
Liittynyt: 13.11.2003, 13:37

Tuotto: +752.24 yks.

Palautus%: 102.92%

Panosten ka: 4.31 yks.

Vetoja: 5971

Pisteitä: 3894
Paikkakunta: Helsinki

Re: ESBC

Viesti Kirjoittaja odds »

usedtoplay kirjoitti:
Esbc ei julkaise enää prosenttiarvioita maalilukuihin eikä asiakkailla ole käytössä moniveto-ohjelmaa kuten aiemmin. Tähän liittyen muutama kysymys.
- Tekeekö Esbc prosenttiarviot kaikille maaliluvuille ja kenenkä saatavilla ne ovat?
- Onko moniveto-ohjelma edelleen olemassa ja kenenkä saatavilla se on?
- Voiko joku pelata käyttäen Esbcn prosenttiarvioita ja moniveto-ohjelmaa?
Moniveto-ohjelmia on Suomessa varmasti kymmeniä (ellei jopa yli sata) - eli omilla prosenttiarvioilla tehdään pelipäätökset rivi riviltä. Näitä on kaupallisia ja yksityisiä.

Jos ESBC kauppaa asiakkailleen samaa systeemiä (vai generoituuko jokaiselle oma kupunki), niin se on aika kaukana optimaalisesta tavasta pelata Monivetoa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

Twitteri

MLB 18 seuranta (päivitetty 24.9):

ML -763 + 709 = -54 (92.9%, 1048 vetoa)
Totals -3810 + 4019 =+209 (105.5%, 1205 vetoa)

MLB blogitus

Minikommentit


winorloose
Jäsen
Viestit: 3346
Liittynyt: 15.01.2003, 00:43

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 277

Re: ESBC

Viesti Kirjoittaja winorloose »

Oliskohan tämä aihe "ESBC:n puuttuva seuranta" tullut jo näillä 1000:lla viestillä käsiteltyä, vai vieläköhän se vaatii toiset 1000? Aihe on tärkeä, mutta eikö tähän ESBC-ketjuun löydy mitään muuta käsiteltävää? Vai jaksaako tämän saman aiheen vatvominen kiinnostaa ihmisiä loputtomiin?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 10. Antamasi peukut: 0.

It's not gambling if you always win

Minikommentit

16.11.2013 16:28 <MacGyver> Tää on jännää!


Utjakas
Jäsen
Viestit: 933
Liittynyt: 06.09.2005, 17:24
Pisteitä: 119

Re: ESBC

Viesti Kirjoittaja Utjakas »

winorloose kirjoitti:Oliskohan tämä aihe "ESBC:n puuttuva seuranta" tullut jo näillä 1000:lla viestillä käsiteltyä, vai vieläköhän se vaatii toiset 1000? Aihe on tärkeä, mutta eikö tähän ESBC-ketjuun löydy mitään muuta käsiteltävää? Vai jaksaako tämän saman aiheen vatvominen kiinnostaa ihmisiä loputtomiin?

Kuten mitä? Tilalle Jorma käy hehkuttamassa yksittäisiä osumia ja kertomassa, että keskustelupalstoilla nimimerkin käyttö on epärehellistä ja rehellisen toimijat hehkuttavat yksittäisiä osumia, eivätkä kerro asiakkailleen millaista tuotetta nämä ovat ostamassa? Tätä sitten seuraavat 1000 sivua?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


odds
Jäsen
Viestit: 2219
Liittynyt: 13.11.2003, 13:37

Tuotto: +752.24 yks.

Palautus%: 102.92%

Panosten ka: 4.31 yks.

Vetoja: 5971

Pisteitä: 3894
Paikkakunta: Helsinki

Re: ESBC

Viesti Kirjoittaja odds »

Utjakas kirjoitti: Kuten mitä? Tilalle Jorma käy hehkuttamassa yksittäisiä osumia ja kertomassa, että keskustelupalstoilla nimimerkin käyttö on epärehellistä ja rehellisen toimijat hehkuttavat yksittäisiä osumia, eivätkä kerro asiakkailleen millaista tuotetta nämä ovat ostamassa? Tätä sitten seuraavat 1000 sivua?
Samaa mieltä tästä. Tämä on vedonlyöjille suunnattu foorumi, joten ihan asiallista käydä samoistakin aiheista keskustelua kun kuitenkin alansa markkinajohtaja - ainakin mainosbudjettinsa ja näkyvyytensä puolesta.

Ja onhan tässä paljon muutakin ollut kuin tämä "seuranta". On ollut tyytyväisiä ja tyytymättömiä asiakkaita. On ollut arvioiden kopiointiskandaalia jne.

Jos tämän foorumin tarkoitus on palvella suomalaista vedonlyöjää niin pakkohan näitä aiheita on pitää pinnalla.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Twitteri

MLB 18 seuranta (päivitetty 24.9):

ML -763 + 709 = -54 (92.9%, 1048 vetoa)
Totals -3810 + 4019 =+209 (105.5%, 1205 vetoa)

MLB blogitus

Minikommentit


winorloose
Jäsen
Viestit: 3346
Liittynyt: 15.01.2003, 00:43

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 277

Re: ESBC

Viesti Kirjoittaja winorloose »

Jatkakaa toki jos/kun siltä tuntuu. Markkinajohtajuudesta sen verran, että näin kirjoitti nimimerkki "Mungo" n. 5v. sitten, jonka jälkeen ESBC:n markkinaosuus vihjepuolella on tuskin ainakaan lisääntynyt.


...vanha perinteinen ESBC on suuntaunut alla olevan linkin mukaan lähes 100 prosenttisesti aivan muuhun bisnekseen kuin vedonlyöntiin ja vedonlyöntiarvioihin. Yhtiön vajaan 19 miljoonan euron liikevaihdosta tulee vain alle 5 prosenttia vedonlyönnistä. Kaikki muu tulee arvopaperikaupasta. Ja kun tuosta vajaasta viidestä prosentistakin (suuren?) osan maksaa tietyt bookkerit (ainakin PAF käyttää soveltaen ESBC:n arvioita mm. NHL:ssä), varsinainen vihjeiden myynti vedonlyöjille on aivan mitätön bisnes ESBC:n osalta. Joku voisi sanoa ilkeästi, että sen kyllä tänä päivänä huomaakin (kone)arvioiden tasosta, mutta minä en tällaista virka 8--)

Asiakasmäärissä ja vedonlyöntibisneksen liikevaihdossa vedonlyöjiltä mitattuna ESBC olisi siis nykyään korkeintaan samaa sarjaa kuin vaikkapa Täysosuma tai Tietäjät. Kun häveliäisyys estää minua paljastamasta ESBC:n Markkinapaikan pitkäaikaistilaajien määrää, olkoon muotoilu tuo.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

It's not gambling if you always win

Minikommentit


champps
Jäsen
Viestit: 55
Liittynyt: 10.10.2013, 15:52

Tuotto: +4.50 yks.

Palautus%: 101.67%

Panosten ka: 20.69 yks.

Vetoja: 13

Pisteitä: 65

Re: ESBC

Viesti Kirjoittaja champps »

Tullut viimeaikoina nyt seurattua mielenkiinnolla tätä keskustelua kun itse Vuoksenmaa on myös liittynyt keskusteluun. Silti ihmetystä aiheuttaa se, että Jorma ei ole tuonut keskusteluun minkäänlaista lisäarvoa. Onko todellakin niin, että Jormalla ei yksinkertaisesti ole selkärankaa vastata suoraan kysymykseen suoralla vastauksella, vaan aina pitää kiertää tai puhua jostain muusta? Mikäli Jorma olet sitä mieltä, että seurantaa EI tule, ja voisit perustella syysi, niin ainakin osa täälläkin olisivat tyytyväisiä jo siihen. En henkilökohtaisesti voi ymmärtää, että miten 'Suomen kovin vedonlyönnin ammattilainen' (ainakin joskus..) voi ja viitsii tehdä asioista noin monimutkaisia, ja keskittyä kaikkeen muuhun ketjussa, kuin itse asiaan. Uhkaavasti vaikuttaa siltä, että Jorma pelkää menettävänsä tittelin parhaimpana vedonlyönnin ammattilaisena (ainakin omasta mielestään) mikäli laittaa tarjonnan esille, mutta juuri siitä syystä, että hän ei näin tee - kaivaa hän omaa kuoppaansa syvemmäksi ja syvemmäksi.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 31. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


juspa
Jäsen
Viestit: 3134
Liittynyt: 10.09.2004, 22:27

Tuotto: +9.77 yks.

Palautus%: 100.12%

Panosten ka: 2.80 yks.

Vetoja: 2929

Pisteitä: 976
Paikkakunta: ylöjärvi

Re: ESBC

Viesti Kirjoittaja juspa »

usedtoplay kirjoitti:
JormaVuoksenmaa kirjoitti:Kritiikki kehittää.

Mutta ei ole oikein, että työntekijäni menettävät työpaikkansa, kun vääriä tietoja levitetään heidän aikaansaannoksistaan.

Kuinka moni alla olevan kupongin monivetoriveistä oli "alikertoimisia" otteluiden alkaessa?

Arvostan totuutta.

http://www6.esbc.fi/showproduct/pi-7496051186689230

Jorma Vuoksenmaa
Hallituksen Puheenjohtaja
ESBC oyj
Ennen alikertoimien etsimistä pitää päättää kenenkä arvioiden mukaan etsitään alikertoimisia yhdistelmiä. Jos halutaan tutkia Esbc:n arvioiden mukaan niitä, niin sen voi tehdä vain Esbc itse. Tuote-esimerkin mukaan Esbc ei enää julkaise prosenttiarvioita maaliluvuille.

Kupongit ovat varmasti tehty hyvin. Sitä en epäile. Jos useat asiakkaat kopioivat kyseiset kupongit sellaisenaan, niin varsinkin vaikeimmat yhdistelmät tulevat enemmän pelatuiksi kuin ne muuten tulisivat. Tämä painaa kertoimia alas. Ja ohjelmapelaajat hoitavat loput. Monivedossa ja Vakiossa ohjelmapelaajat ovat jo vuosia haravoineet viime hetkillä kaikki ylikertoimet pois. Herkullisia ylikertoimia löytyy vain jos omat arviot poikkeavat selvästi muiden arvioista. Onko nämä omat arviot sitten paremmat kuin muiden?

Esbc ei julkaise enää prosenttiarvioita maalilukuihin eikä asiakkailla ole käytössä moniveto-ohjelmaa kuten aiemmin. Tähän liittyen muutama kysymys.
- Tekeekö Esbc prosenttiarviot kaikille maaliluvuille ja kenenkä saatavilla ne ovat?
- Onko moniveto-ohjelma edelleen olemassa ja kenenkä saatavilla se on?
- Voiko joku pelata käyttäen Esbcn prosenttiarvioita ja moniveto-ohjelmaa?

Enpä usko, että monivedossa tai vakiossa ylikertoimet muuttuvat viimehetkillä alikertoimiksi.
Tulosvedossa nykyään näin kyllä on pois lukien ehkä jääkiekon mm kisat jossa on tarpeeksi vaihtoa. Eli siis tulosveto on nykyään mennyt huonoksi. Vaikka tulosvedossa olisikin ylikertoimia tarjolla 30 min ennen pelien alkua. Ne yleensä laskevat viimehetkillä alikertoimiksi. Eli lian moni tietää jo 2-1 1-1 1-2 tulokset jolloin peli ei enää kannata niin hyvin kuin 15v sitten. Toki 15 vuodessa esim. sm-liigassa maalimäärät ovat vähentyneet ja pelattavaa ei löydy jossain tasaisessa pelissä edes ennen kertoimien romahtamista.
Tästä syystä olen itsekin vaihtanut tulosvedon monivetoon ja mitä esbc.ltä jäin kaipaamaan oli juuri se moniveto ohjelma.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

18.11.2013 19:54 <soiro> Suuri osa +ev-riveistä rommaa movessa vikan vartin aikana.

18.11.2013 21:24 <simppa1427> Juu näin on..

18.11.2013 21:48 <Kari> Usein se oa 1.8 onkin kohteen sulkeuduttua enää 0.46 tjsp.

18.11.2013 21:50 <Kari> Konservatiivisilla arvioilla vaikea tehdä +EV kokonaisuutta.


usedtoplay
Jäsen
Viestit: 15
Liittynyt: 08.11.2013, 11:05
Pisteitä: 44

Re: ESBC

Viesti Kirjoittaja usedtoplay »

Aivan viimeisintä tilannetta monivedossa en tiedä, koska olen lopettanut sen pelaamisen juuri noiden kerroinpudotusten takia. Silloin kun viimeksi pelailin niin viimeisten minuuttien aikana vaihto kasvoi huomattavasti. Monet hetkeä ennen sulkeutumista ylikertoimena pelatut yhdistelmät muuttuivat lopulta alikertoimiksi. Kun huomioi analyysin mahdolliset heikkoudet, niin vaikea oli pelata voitollista peliä. Tilanteen voi jokainen tarkistaa itse sillä Veikkaus säilyttää kerrointiedoston usean päivän ajan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Maksulliset Vihjepalvelut”