Tänään on 31.03.2020, 22:51.

Serie A 18.-20.10.

Keskustelua jalkapallosta.
Vastaa Viestiin
mutanen_aapo
Jäsen
Viestit: 3559
Liittynyt: 14.01.2004, 15:48

Tuotto: +115.89 yks.

Palautus%: 101.01%

Panosten ka: 6.84 yks.

Vetoja: 1671

Pisteitä: 4454
Paikkakunta: Fin/Ita

Serie A 18.-20.10.

Viesti Kirjoittaja mutanen_aapo »

Tehdääs parhaat arviot ikinä tulevalle kiekalle. Vkon mj-tauko, nii kerkeää käymään kaikki joukkueet rauhassa läpi, korjaamaan alkukauden pahimmat mokat ja päivittelemään arvot kohdilleen. Laittelen matseja sitä mukaa kun niitä tulee saatua valmiiksi.

Ekaks vuorossa ens perjantaille, Roomassa pidettävän mielenosoituksen alta, siirretty Roma-Napoli, ts.Derby del Sole/Sud ihan miten kukakin haluaa matsia kutsua. Molemmat vaihtoivat kesällä koutsia ja pelaajistoissa tapahtui merkittäviä muutoksia, joten kauteen lähdettäessä joukkueiden taso oli pienoinen kysymysmerkki. Niin Garcia kuin Benitezkin ovat hyvin nopealla aikataululla saaneet iskostettua pelitapansa mainiosti pelaajilleen: Garcia on tuonut Romaan kauan kadoksissa olleen tasapainon, kun taas Benitezin hyökkääviin laitapuolustajiin ja kontrolloiviin keskustan pelaajiin pohjautuva pelijärjestelmä on toiminut kauden alusta saakka Napolissa.

Jos ryhmityksiä haluaa paperille piirtää, niin Roman "4-3-3" menee näin(Balzaretti pelikiellossa Napoli-matsista):

--------Gervinho
----------------Totti--------Florenzi
------------------------Pjanic
----------Strootman
---------------------De Rossi--------Maicon
-Dodo
-------------Castan---------Benatia
-------------------De Sanctis

-Benatia johtaa puolustusta äärimmäisellä varmuudella, Maicon on tuonut aivan uuden ulottuvuuden hyökkäyspeliin, keskikentän roolitus toimii, Florenzi tärkeä palanen työtä tekevänä hyökkääjänä, kun taas Totti dominoi pallollisena Gervinhon juostessa kaverin linjalta karkuun.

Ja Napolin "4-2-3-1" näin:

----------------------Higuain
-------Mertens--------Hamsik------Callejon
Zuniga---------Inler---------Behrami--------Maggio
--------------Britos----------Albiol
-----------------------Reina

-Napolin pelistä mainittavaa on sveitsiläisen kellon tarkkuudella toimiva kk:n pohja (heh tietenkin kun Dzemaili+Inler+Behrami kaikki sveitsiläisiä), mikä mahdollistaa laitapuolustajien hyökkäämisen. Edelliskausista poiketen Hamsikilla on huomattavasti enemmän valtuuksia hyökkäyssuuntaan, mikä onkin näkynyt saman tien maalisarakkeessa. Nopeat väkkärät Callejon/Insigne/Mertens leikkaavat laidoilta keskeen ja Higuain.. pelaa miten pelaa, mutta niin pitkään kun maaleja syntyy, niin hyökkääjä on täyttänyt roolinsa.

Roma on ollut äärimmäisen vahva jokaisella osa-alueella, mutta eipä Napolikaan ole paljoa huonommaksi jäänyt. Napolia pidän ilman muuta joukkueista edelleen parempana, mutta vieraissa se harvemmin juhlii. Jokainen Napoli vs. muut seikan (muutenkin kuin futiksessa) tajuava tietää, että futis-Napolilla on kotonaan keskiarvoja suurempi kotietu, kun taas vieraissa päin vastoin. Tämä ero tulee selkeiten näkyviin lähtökohdiltaan tasaisissa matseissa, koska suurten tasoerojen matsit joukkue voittaa pelattiinpa ne missä tahansa. Okei, tän kauden Napoli haki Milanista 1-2 voiton, mutta esim. ed. 4 kauden aikana, jolloin Napoli on ollut enemmän tai vähemmän huipulla, sen statsit on vieraista ~top5 jengejä vastaan 12-8-1 :shock:

Napolin kohdalla seuraavan vkon UCL on yks ja sama eikä vaikuta tähän millään lailla. Ottelun lähtökohta on mielenkiintoinen: Roma sarjakärjessä 7-0-0 20-1, Napoli Juven seurana toisena 6-1-0 18-4. Näissä ns. kärkimatseissa maalioa:t liikkuvat ilman muuta alempana mitä keskimääräisessä liigamatsissa, jota markkina ei ole varmaankaan täysin huomioinut. Muuten pidän lähinnä Romaa markkinaa underimpana: joukkue on viimeistellyt kovalla prosentilla paikoista eikä sama tulle jatkumaan.

Näistä saadaankin arvottua:
18.10.2013 Roma Napoli 42,8 32,8 24,4 u/o 2,5 52,6 47,4

Limitit Pinnyllä 2k luokkaa, mutta varsinkin overi voi tulla keräämään peliä, joten underista saanee myöhemminkin hyvää kerrointa.

Vedonlyöntivihje: - Roma-Napoli - peliaika päättynyt

kohde
Roma-Napoli
veto
Roma +0
kerroin
1.625 (Pinnacle)
panos
5.5 yks.

Osuma! +3.44 yks.

2-0


Vedonlyöntivihje: - Roma-Napoli - peliaika päättynyt

kohde
Roma-Napoli
veto
u2,75
kerroin
1.980 (Pinnacle)
panos
10 yks.

Osuma! +9.80 yks.

2-0Lähtökohdat matsiin alkavat olla sellaset, että Napolin ultrat laittanevat Rooman päärautatieasemalla taas jonkinlaisen shown pystyyn:


Vihjeet yhteensä: panokset 15.50, palautukset 28.74, tulos +13.24 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 40. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

10.10.2013 17:44 <betpanda> huhhuh, hienoo settiä!

11.10.2013 21:07 <Herrajanis> AIVAN uskomatonta tietämystä, varmasti Sukkelan ohella

11.10.2013 21:08 <Herrajanis> suomen kovin. (??)


mutanen_aapo
Jäsen
Viestit: 3559
Liittynyt: 14.01.2004, 15:48

Tuotto: +115.89 yks.

Palautus%: 101.01%

Panosten ka: 6.84 yks.

Vetoja: 1671

Pisteitä: 4454
Paikkakunta: Fin/Ita

Re: Serie A 18.-20.10.

Viesti Kirjoittaja mutanen_aapo »

Lauantai-illan ekassa matsissa IS Arenasin sekoilujen sekä Trieste-evakon jäljiltä kotiin palaava Cagliari kohtaa Catanian osittain peruskorjatulla Sant'Elialla 5000 katsojan edessä. Kotiedun arvioiminen on pientä arpomista, koska paluu pitkän tauon jälkeen vain 5000 katsojan eteen syö siitä ilman muuta siivun. Catania vastaavasti kuuluu Napolin ohella selkeästi keskimääräistä suuremman kotiedun omaaviin joukkueisiin. Tämä on osoitettavissa ennen kaikkea loogisella päättelyketjulla, johon löytyy enemmän kuin selkeää puoltoa tilastojenkin puolelta.

Cagliarin joukkue pysyi viime kaudesta todella muuttumattomana aina valmennusta myöten. Pulga&Lopez kaksikko astui puikkoihin aika tarkalleen vuosi sitten ja jälki ollut odotetunlaista. Kaksikko ilmoitti jo työhön astuessaan, etteivät lähtisi muuttamaan joukkueelle edellisvuosina muodostunutta taktista identiteettiä, vaan toisivat jatkuvuutta jo tehdylle työlle. Ryhmitys, roolitukset ja kaikki pysyneet suhteellisen stabiileina koko ajan, joten joukkueen arvioiminen on helpohkoa.

Sen sijaan Cataniassa, tässä Italian, tai siis Sisilian argentiinalaisseurassa (~puolet jengistä arg), asiat eivät ole ihan niin yksinkertaiset. Se menetti Marchesen, Lodin ja Papu-Gomezin myötä vähän joka osa-alueelta avauskamaa muualle. Monzonin piti ottaa Marchesen paikka, mutta superhyökkäävää laitapakkia vietiin alkukaudesta sen verran pahasti, että Biraghi on pelannut viime matsit. Tachtsidisin piti korvata Lodi pelin rytmittäjänä ja hyvähkön laukauksenkin omaajana, mutta peli on ollut hidasta ja kömpelöä, jonka myötä Plasil on ottamassa centrocampista centralen paikkaa itselleen. Joku paikallinen asiantuntija sanoi miehestä hyvin jssain haastattelussa: "Plasil on täsmällinen, muttei erikoislaatuinen. Voi olla todella hyödyllinen ja käyttökelpoinen tälle muuten niin etelä-amerikkailaiselle jengille, mutta ihmeitä mies ei tule tekemään". Niin, ja Gomez. Miehen myötä lähti yksinkertaisesti hevosvoimia hyökkäyspäästä.

Cagliarin ryhmitys näyttäisi tällä hetkellä tältä:

--------------Sau-------Ibarbo
-------------------Cossu
-----Nainggolan----Conti-----Dessena
Murru--------------------------------Perico
-----------Astori--------Rossettini
-----------------Agazzi

-Pinilla oli todella haluton viime matsissa, atleettinen Ibarbo vastaavasti hyvä ja väkkärämäinen Sau on vakuuttanut reeneissä, joten Sau&Ibarbo-kaksikko avannee. Syöttökone-Cossu on palannut loukin jälkeen reeneihin ja avannee kaiken järjen mukaan trequartistana. Alempana Conti ohjaa peliä ja tod. monipuolinen isojenkin kiikarissa ollut Nainggolan tekee töitä joka suuntaan. Puolustuksesta mainittava -94 Murru, joka pelaa todella kypsää peliä, sijoittuu hyvin ja on täysin ansaitusti lunastanut avauksen paikan itselleen. Pisanon poissaolo tiputtaa oikean laidan tasoa, mutta muuten ykköset kehissä.

Lähes koko vkon suljettujen ovien takana treenaava Catania lähtee vastaavasti näin:

---------------------Bergessio
----Castro---------------------------Barrientos
--------Almiron--------Plasil--------Izco
Biraghi----------------------------------Bellusci
-------------Legrottaglie--------Rolin
-----------------------Andujar

-Isokokoisen ja hyvin puolustavan Spollin poissaolo tuntuu toppariosastolla, vaikkei Rolin mikään huono korvaaja missään nimessä ole. Tach heitetään ansaitusti penkille Plasilin ottaessa keskustan roolin itselleen. En tiedä onko joukkue treenannut huonosti / väärin, mutta monissa otteluissa se on näyttänyt väsyneeltä ja ns. rytmi on puuttunut lähes kokonaan. Esim. joukkueen ykköshyökkääjä Bergessio ei ole parhaassa formissaan ja kaikki Tachin ja muiden otteet olleet tosiaan heikkoja.

Kaikista Catanian puutteista ja heikoista otteista huolimatta joukkue ei ole lähtökohdiltaan missään nimessä huono. Tällä hetkellä vain hieman huonompi kuin Cagliari, harmi että markkina ajattelee samoin. Cagliari on pelannut Astorin paluun jälkeen todella vähämaalisia matseja eikä koko kauden toteutunut 2,71 maalika. kerro totuutta. Lisäksi edelleen mennän keskimääräistä underimpaa vaihetta kaudesta, joten sieltä löytyykin syyt pikkupeliin underille.

19.10.2013 Cagliari Catania 48,4 32,3 19,3 u/o 2,5 59,5 40,5

Vedonlyöntivihje: - Cagliari-Catania - peliaika päättynyt

kohde
Cagliari-Catania
veto
u2,25
kerroin
1.990 (Pinnacle)
panos
4.5 yks.

Huti: -4.50 yks.

2-1"Täydellisen ottelun tulos on 0-0, koska se kertoo puolustuksen ja hyökkäyksen täydellisestä tasapainosta".

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 19. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


mutanen_aapo
Jäsen
Viestit: 3559
Liittynyt: 14.01.2004, 15:48

Tuotto: +115.89 yks.

Palautus%: 101.01%

Panosten ka: 6.84 yks.

Vetoja: 1671

Pisteitä: 4454
Paikkakunta: Fin/Ita

Re: Serie A 18.-20.10.

Viesti Kirjoittaja mutanen_aapo »

Kauden tuloksellisesti hyvin aloittanut nousija Hellas Verona saa vieraakseen emilia-romagnialaisen Parman, jonka otteet ovat heitelleet alkukaudella puolelta toiselle.

Hellas tosiaan nousi täksi kaudeksi takaisin pääsarjaan 11 vuoden tauon jälkeen. Kyseessä on erittäin perinteikäs seura, jolla on todella uskollinen kannattajakunta (+äärioikeistolainen+sellainen joukko, jota en ensimmäisenä haluaisi kohdata öisellä tai edes aamuisella kadulla): joukkueen matsit keräsivät jopa Serie C:ssä (3. korkein sarjataso) usein enemmän katsojia kuin mitä Serie A:ssa pelannut, ja edelleen pelaava, kaupungin toinen joukkue Chievo Verona. Valmentaja Mandorlini on jatkanut pari kautta sitten aloittanutta työtään seuran peräsimessä (Italiassa puhutaan nimenomaan valmentajista, ei managereista. Valmentajat valmentavat joukkuetta ja pelaajia jotka monesti seurajohto on päättänyt hankkia, eivät siralexfergusoneittain manageroi ja huseeraa markkinoilla. Tietysti aina löytyy poikkeuksia, mutta lähtökohta on joka tapauksessa eri). Puolustava 4-3-3 on muuttunut hyökkäävämmäksi viime aikoina mm.kiitos Juan Iturben.

Parmalle odotukset olivat ja ovat edelleen korkealla, kunhan vain saavat kaikki miehet pelikuntoon. Joukkue ei muuttunut juurikaan viime kaudesta, mutta sai Cassanon Amaurin kaveriksi piikkiin Belfodil-kaupan yhteydessä. FantAntoniosta ja hänen tuomasta buustista puhuttaessa ylle on kuitenkin aina hyvä piirtää pienoinen kysymysmerkki. Tällä kertaa turhaan, mies on tiputtanut painoaan ja on näin Serie A:ssa pelaamiseen vaatimassa kunnossa, miehen nerokkuudellahan ei ole rajaa. Tähän liittyen, vaikka en normaalisti tykkää vertailla liigoja keskenään, koska keskustelut usein karkaavat, mutta tuon kuitenkin yhden asian esiin: Tevez tässä jokin aika sitten sanoi yllättyneensä kuinka fyysistä peli on Italiassa, täysin toista kuin mitä hän oli ajatellut - ja mikä on yleinen stereotypia liigasta. Karkeasti sanoen kun Valioliigassa juostaan 90min päästä päähän, niin Serie A:ssa rytmitetään peliä huomattavasti enemmän. Kun todella pelataan, niin vauhti on kovempaa kuin mitä Englannissa, mutta näiden piikkien vuoksi peli vaatii myös pallottelujaksot ottelun sisällä, mikä saa pelin näyttämään varmasti ajoittain tylsältä keskimääräiselle katsojalle.

Tän hetken tietojen mukaan Hellas voisi lähteä näin:

-------Martinho------------Toni
----------------------------------Iturbe
-------------Jorginho------------------Romulo
Agostini------------Donati------------------Cacciatore
-----------Marques-----------Gonzalez
-----------------------Rafael


-Taas hyvä esimerkki, kuinka pelkät nrot eivät kerro juuri yhtään miltä peli todellisuudessa näyttää. Iturbe on tuonut uusia ulottuvuuksia hyökkäyspeliin: argentiinalaisnuorukainen on nopea ja tekninen ja pelaa oikealla ylhäällä (haluaisi ottaa 1vs1 Messia vastaan:D). Puolustusvaiheessa Mandorlinin pelitavassa leveällä pelaavat hyökkääjät osallistuvat luonnollisesti puolustukseen, mutta hyökätessä argolla on vapaat kädet liikkua oikealta keskeen rakentamaan ja päättämään tilanteita. Toinen jopa maajoukkueeseenkin parin vuoden sisällä huhuiltu Jorginho on monipuolinen hyvin molemmilla jaloilla rakentava keskikenttäpelaaja. Donati hoitaa puolustussuunnan Romulon pelatessa omalla, Hellakseen kevyesti riittävällä, tasollaan. Topparikaksikko Moras&Maietta ovat loukissa, joten Brasseista tullut Marques pääsee avaamaan 1. kertaa. Taso tippuu, saa nähdä miten paljon.

Parman ennakoitu:

------------Amauri---------Cassano
-------------Parolo--------Marchionni
Gobbi--------------Gargano-----------Rosi
-----------------------------Cassani
-------Felipe------Lucarelli
-------------------Bajza

-Palettan mahdollinen poissaolo tuntuu edelleen. Joukkue on päästänyt maaleja 1,71 maalinka:lla, mikä kertoo ongelmista puolustuksessa. Mirante on lisäksi pelikiellossa Hellas-matsissa, joten saa nähdä miten linja kestää. Sassuolo-matsin alkupuollela vaihtoon joutuneen Biabianyn polvesta on löytynyt pientä vammaa, joten miestä ei tässä vielä nähdä. Rosi avaa oikealla, joka vaikka kelpo pelaaja onkin, niin nopean ja ylös päin peliä tuovan Biabianyn menetys tuntuu. Mahdollista on periaatteessa myös regista-Valdesin aloittaminen keskustassa, mutta Hellaksella on sen verran tulivoimaa kk:lla+Parman puolustusongelmat, joten tuo todennäköinen kolmikko.

20.10.2013 Hellas Verona Parma 40,5 32,9 26,6 u/o 2,5 49 51

Vedonlyöntivihje: - Hellas Verona-Parma - peliaika päättynyt

kohde
Hellas Verona-Parma
veto
Hellas Verona +0
kerroin
1.709 (Pinnacle)
panos
3 yks.

Osuma! +2.13 yks.

3-2


Vedonlyöntivihje: - Hellas Verona-Parma - peliaika päättynyt

kohde
Hellas Verona-Parma
veto
o2,5
kerroin
2.050 (Pinnacle)
panos
3.5 yks.

Osuma! +3.67 yks.

3-2


Overiin tekis mieli tunkea reippaasti. Molempien matseissa on verkko heilunut ja Hellas vaikuttaa juuri nyt kovin overilta. Odottelen kuitenkin lähemmäks matsia ja jos kokoonpanoihin ei tule ihmeempiä ja siltä tuntuu, nii lisää reppuun. Tällä hetkellä limitit myös pienehkö ongelma, koska jonkun 0,1 jos tulee vastaan kertseissä, nii ei sekään oikeen hyvä homma.

Vihjeet yhteensä: panokset 6.50, palautukset 12.30, tulos +5.80 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 18. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

20.10.2013 13:29 <ahomake> ajoittain tylsä :D mistä se ajoittain tuli? AINA :D

20.10.2013 15:56 <mutanen_aapo> älä ees alota :D


mutanen_aapo
Jäsen
Viestit: 3559
Liittynyt: 14.01.2004, 15:48

Tuotto: +115.89 yks.

Palautus%: 101.01%

Panosten ka: 6.84 yks.

Vetoja: 1671

Pisteitä: 4454
Paikkakunta: Fin/Ita

Re: Serie A 18.-20.10.

Viesti Kirjoittaja mutanen_aapo »

Milanista olenkin sanonut jo lähes kaiken tarpeellisen alkukauden aikana. Onhan se nyt surullista, että loukkaantuneiden listalta löytyy viikosta toiseen pitkä lista nimiä epämääräisten ja pitkittyneiden loukkien kanssa. Punamustat ovat selkeästi eniten loukeista kärsinyt joukkue alkukauden aikana, eikä loppua näy. Loukkeihin nähden peliesitykset ovat olleet yllättävänkin hyviä, eikä keskikastin sijoituksesta huolimatta voida mielestäni puhua erityisen pahasta alisuorittamisesta. Tai riippuu ihan miten kukakin termin käsittää. Jos Juventus on kauteen lähdettäessä selkeä ykkössuosikki ja joutuu loukkien vuoksi pelaamaan koko kauden kakkosmiehistöllä ja sijoittuu 14. johon miehet oikeuttavat, niin alisuorittaneita ovat mielestäni ainoastaan joukkueen lääkärit.

Udine on pelannut suhtellisen odotetusti, vaikka loukit ja Muriel&Di Natale "problema" ovat hieman hidastaneet tahtia. Joka tapauksessa Guidolin on jatkanut hyvää työtä seuran peräsimessä, eikä seuran omistajan, Giampaolo Pozzon, harjoittamalla talouspolitiikalla UCL-sijoja havitellakaan - ainakaan vielä. Kenties uuden stadionin ja sitä kautta nousevien tulojen vrt. muut seurat avulla vuosien päästä kärkipään sijoitukset voivat olla todennäköisempiä. Juven stadiontulot nousseet tyyliin 13M€->40M€/v oman lukemaa saataneen vielä nostettua. Ei ihme, että vähän joka seura on tehnyt jonkinlaiset hahmotelmat omasta stadikasta, mutta matka sen oikeasti valmistumiseen on pitkä.

Milanin kp-hahmotelmat voivat olla jotain tällaista tai sitten ei. Keskikentälle löytyy erilaisia variaatioita:

--------------------Balotelli
--------------Robinho
---------Muntari----------Montolivo--Poli
-------------------Emanuelson
Constant--------------------------------Abate
-------------Zapata---------Zaccardo
--------------------Abbiati

-De Jongin poissaolo jättää keskustaan ison aukon, jonka Montolivokin voisi tulla täyttämään, jolloin Robinho voisi tippua trequartistaksi ja Matri Balotellin viereen, mikä ei kyllä ole toiminut. Saa nähdä mitä Allegri keksii. Myös Mexes pelikiellossa, mikä jättää samoin ison aukon linjaan, koska Zaccardon taso on kaikkien tiedossa. Luultavasti palloa ei saada järkevästi Balotellille, jolloin miehellä hajoaa kasetti, tulee hakemaan palloa alhaalta, jolloin ylhäälle ei taas jää ketään. Hankala tilanne. Balotelli laukonut 7,5x matsissa, kun toisena Montolivo ja Muntari 1,8:lla :D

Udinen ylimpien miehien ryhmitys hyvin vaikea vielä arvata, kun joukkue pelaa huomenna treenimatsia ja uusia kokeiluja tulossa, ja Murielin ja Di Natalen samanaikainen kentälle laittaminen ei ole oikein tuonut toivottua tulosta, mutta ehkä jotenkin näin:

-----------------Di Natale
---------Muriel/Maicosuel-----Pereyra
Gabriel Silva-----Allan------Badu-------Basta
--------------------------Heurtaux
--------Naldo-----Danilo
-----------------Kelava

-Naldo on paikkaillut Domizzia ihan kivasti linjassa, vaikka saa kyllä varmasti väistyä konkarin palatessa myöhemmin. Allan on ollut loistava keskellä: nuorukainen puolustaa, voittaa palloja takaisin ja pyörittää sitä. Basta ei ole päässyt vielä ihan vauhtiin laidallaan.. lisää keskityksiä, leikkauksia ja rytmiä varmasti tulossa. Pereyrakaan ei ole loistanut.. Jotenkin hieman valju kuva tällä hetkellä jengistä, vaikka sinänsä tekemiseen luotankin täysin. Täytyy vain löytää oikeat palikat oikeille paikoille.

19.10.2013 Milan Udinese 58,5 26 15,5 u/o 2,5 47,9 52,1

Ei pelattavaa :peukkualas:

Oli muuten mielenkiintoinen kysely tehty 50 Serie A pelaajille viime kesän aikana (seuraavassa muutamia):

-Mitä mieltä teknologian käytöstä tuomarien apuna?
*46% videolta katsominen
*34% vain pää- ja linjatuomarit
*14% ed.+maalituomari
*6% Ei vastausta

-Yliarvostetuin pelaaja?
*8% Schelotto, Icardi, Balotelli
*4% El Shaarawy, Vucinic, Chiellini, Ogbonna
*...

-Kenen valmennuksessa haluaisit olla?
*32% Conte
*18% Montella
*12% Allegri
*10% Mazzarri
*8% Petkovic
*...

-Liigan kovin puolustaja?
*44% Chiellini
*12% Barzagli
*8% Cannavaro
*4% Mexes, Campagnaro, Portanova
*...

.... Muuten ihan "oikean" tuntuisia vastauksia, mutta Balotelli, El Shaarawy ja Chiellini yliarvostetuimpien listalla ihmetyttävät. Varmaan vaan ovat liian hyviä/liikaa ostikoissa, et joitakin ärsyttää :P

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 12. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


mutanen_aapo
Jäsen
Viestit: 3559
Liittynyt: 14.01.2004, 15:48

Tuotto: +115.89 yks.

Palautus%: 101.01%

Panosten ka: 6.84 yks.

Vetoja: 1671

Pisteitä: 4454
Paikkakunta: Fin/Ita

Re: Serie A 18.-20.10.

Viesti Kirjoittaja mutanen_aapo »

Jo perinteeksi muodostuneessa sunnuntain lounasmatsissa klo 12:30 kohtaavat Atalanta Bergamosta ja Lazio Rooman maaseuduilta.

Atalantan tämän kauden voisi aivan hyvin simuloida. Sarjajyrien tarvittavalla tasolla, Cigarinin parilla nätillä chipilla ja Denisin maaleilla joukkue tulee säilymään, mutta mitään äärimmäisiä hienouksia ei tulaa näkemään. Colantuono lähti alkukaudesta ajamaan 4-3-3 ajaen mm. lupaavaa cassanomaista tuittupäätä Livajaa (jonka väitettiin jossain vaiheessa lyöneen joukkuetoveria treeneissä) sisään, mutta pari matsia ja siellä oli jo nähtävissä paluuta vanhaan.. Nyt siellä onkin yli kolmekymppist raimondit ja muut kirmanneet hyökkäyspäätä myöten. Tän hetken "optimiavauksen" keski-ikä, ~30v, taitaa olla sarjan vanhin. Toisaalta ei siinä mitään, tavoite on pitää seura korkeimmalla sarjatasolla ja näillä miehillä se toistaiseksi onnistuu.

Lazio pöh, jos Konko ja Radu pysyis kunnossa, ja jos Lotito avaisi edes hiukan enemmän kukkaronnyörejä, nii tiedä mihin joukkue pystyisi. Mutta hyvä näin :wink: Lazio muuttunut hyvin vähän viime kaudesta: käytännössä ainoastaan Biglia on tullut hätyyttelemään Ledesmalle taottua registan paikkaa. Heti kauden alkuun Juvea vastaan Petkovic yritti laittaa molempia samaan aikaan kentälle hakiessaan keskustan hallintaa, mutta Juve takoi taululle rumat lukemat ja sen jälkeen on tuo kokeilu jäänyt vähän takavasemmalle. Atalantaa vastaan sveitsiläiskoutsi saattaa tulla koittaa samaa, ja tiedä vaikka toimisikin jos roolitus saadaan järkeväksi. Lazio pelasi viime matsin Violaa vastaan kotona odottamattoman hyvin: Tärkeimpänä, Hernanes oli herännyt alkukauden horroksesta ja dominoi kenttää kuten parhaimmillaan tekee.

Colantuono on "löytänyt" parin voiton myötä Atalantalle raamit, joilla se tulee pelaamaan. Taso ei ole liian kova, mutta vakaa:

-----------------------Denis
----------------------Moralez
Bonaventura---------------Cigarini------------Raimondi
---------------Carmona
--------------------------------------------------Bellini
Del Grosso-----------Yepes---------Stendardo
-------------------Consigli

-Peli kulkee lähes aina Cigarinin kautta, joka on äärimmäisen hyvä pallon kanssa, mutta puolustuspäähän hieman laiska. Tämän vuoksi Carmonan rooli vieressa onkin tärkeä, jonka hän hoitaa näkymättömästi, mutta useimmiten riittävän tehokkaasti. Bonaventura on siirtynyt ryhmityksen muutoksen myötä laidempaan, mutta tulee sieltä hyvin keskeen. Sarjan lyhin pelaaja, 160cm Moralez päätti viime matsiin pitkän kuivan kautensa, mutta todellisuudessa taso on mitä on. Lätkätehot 1+2 viime kaudelta kertoo olennaisen. Niin pitkään kun Denis osuu ja on kunnossa, suurempia ongelmia ei ole näkyvissä.

Biancocelesti:

--------------------Klose
-----------------------------Candreva
------Ederson----Hernanes
-------------------------Biglia / Onazi----Konko
Lulic-----------Ledesma / Biglia
-------------Cana----------Ciani
----------------Marchetti

-Konkon paluu iso juttu, tuo laatua niin puolustus- kuin hyökkäyspäähän. Vielä kun saisivat Radun kehiin, nii Lulicin voisi nostaa Edersonin paikalle, joka ei ole ollut sitä mitä hänen reilu vuosi sitten tultuaan oletettiin. Toissamatsissa avasi viimeksi, mutta oli todella vaaraton ja "neuvoton".. Lazion laukaisukartat ovat täysin omanlaisiaan Serien A:ssa: joukkue omaa useita todella hyvän laukauksen omaavia pelaajia. Radu, Lulic, Candreva ja Hernanesin molemmat jalat pystyvät viimeistelemään todella kaukaakin, jonka vuoksi useat joukkueen maaleista päätyvät top-maalikoosteisiin jne. Ei siinä, hienoa katseltavaa. Vielä vähän toistona, jos joukkue hankkisi yhden oikeasti hyvän topparin, luokkaa tän kauden Benatia Romassa, ja miehet pysyisivät kunnossa, niin joukkue voisi pienellä tuurilla taistella aina UCL-sijoista.

....

20.10.2013 Atalanta Lazio 32 33 35 u/o 2,5 59,7 40,3

Vedonlyöntivihje: - Atalanta-Lazio - peliaika päättynyt

kohde
Atalanta-Lazio
veto
Lazio +0
kerroin
1.962 (Pinnacle)
panos
2 yks.

Huti: -2.00 yks.

2-1


Vedonlyöntivihje: - Atalanta-Lazio - peliaika päättynyt

kohde
Atalanta-Lazio
veto
u2,25
kerroin
1.920 (Sbobet)
panos
1.5 yks.

Huti: -1.50 yks.

2-1Lazio voisi maistua enemmänkin, mutta vierasmatkat eivät ole koskaan helppoja, vaikka tasoroa löytyisikin. Faneille monesti vielä vaikeampia :( :

"Jos joku tarvitsee kyydin otteluun, olet tervetullut. Meitä on autossa vain kolme"
Kuva
~6 vuotta sitten poliisin luotiin kuolleen 26v Lazialen tarina elää Italiassa päivästä, ottelusta ja vuodesta toiseen.

Vihjeet yhteensä: panokset 3.50, palautukset 0.00, tulos -3.50 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 23. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

12.10.2013 02:06 <flyy> Aivan loistavaa tekstiä Serie A:sta!


betpanda
Jäsen
Viestit: 2629
Liittynyt: 23.10.2012, 18:13
Pisteitä: 1269

Re: Serie A 18.-20.10.

Viesti Kirjoittaja betpanda »

Aikaa on juu ollut viilailla arvioita, mutta silti joudutte tyytyy mun osalta kylmiin numeroihin :( Arviot tehty oletuskokoonpanoilla, viilauksia tuskin luvassa lähempänä koska omatkin vedot jo lähteneet.

18.10
Roma-Napoli 42 31 27 | o/u 50 50
19.10
Cagliari-Catania 48,5 29,5 22 | o/u 43 57
AC Milan-Udinese 62,5 24,5 13 | o/u 55,5 44,5
20.10
Atalanta-Lazio 30,5 32 37,5 | o/u 41,5 58,5
Sassuolo-Bologna 41,5 30,5 28 | o/u 51 49
Genoa-Chievo 47 28 25 | o/u 44 56
Fiorentina-Juventus 31 25 44 | o/u 44 56
Verona-Parma 41 31 28 | o/u 51 49
Livorno-Sampdoria 39,5 31 29,5 | 43 57
Torino-Inter 19 30 51 | o/u 47,5 52,5Vedonlyöntivihje: - Serie A - Roma-Napoli - peliaika päättynyt

kohde
Roma-Napoli
veto
x
kerroin
3.470 (pinnacle)
panos
2 yks.
raja
3.226
todennäköisyysarvio
arvio 31%

Huti: -2.00 yks.

Vedonlyöntivihje: - Serie A - Roma-Napoli - peliaika päättynyt

kohde
Roma-Napoli
veto
u2.75
kerroin
1.926 (pinnacle)
panos
10 yks.
raja
1.770
todennäköisyysarvio
arvio 56.5%

Osuma! +9.26 yks.


Vedonlyöntivihje: - Serie A - Milan-Udinese - peliaika päättynyt

kohde
Milan-Udinese
veto
1 -0.5
kerroin
1.690 (pinnacle)
panos
10 yks.
raja
1.600
todennäköisyysarvio
arvio 62.5%

Osuma! +6.90 yks.

Vedonlyöntivihje: - Serie A - Milan-Udinese - peliaika päättynyt

kohde
Milan-Udinese
veto
o2.5
kerroin
1.877 (pinnacle)
panos
6 yks.
raja
1.802
todennäköisyysarvio
arvio 55.5%

Huti: -6.00 yks.


Vedonlyöntivihje: - Serie A - Atalanta-Lazio - peliaika päättynyt

kohde
Atalanta-Lazio
veto
2 +0
kerroin
1.952 (pinnacle)
panos
9 yks.
raja
1.818
todennäköisyysarvio
arvio 55%

Huti: -9.00 yks.


Vedonlyöntivihje: - Serie A - Sassuolo-Bologna - peliaika päättynyt

kohde
Sassuolo-Bologna
veto
1 +0
kerroin
1.787 (pinnacle)
panos
10 yks.
raja
1.681
todennäköisyysarvio
arvio 59.5%

Osuma! +7.87 yks.

Vedonlyöntivihje: - Serie A - Sassuolo-Bologna - peliaika päättynyt

kohde
Sassuolo-Bologna
veto
o2.5
kerroin
2.080 (pinnacle)
panos
7 yks.
raja
1.961
todennäköisyysarvio
arvio 51%

Osuma! +7.56 yks.


Vedonlyöntivihje: - Serie A - Fiorentina-Juventus - peliaika päättynyt

kohde
Fiorentina-Juventus
veto
u2.5
kerroin
1.855 (pinnacle)
panos
5 yks.
raja
1.786
todennäköisyysarvio
arvio 56%

Huti: -5.00 yks.


Vedonlyöntivihje: - Serie A - Verona-Parma - peliaika päättynyt

kohde
Verona-Parma
veto
o2.5
kerroin
2.020 (pinnacle)
panos
3.5 yks.
raja
1.961
todennäköisyysarvio
arvio 51%

Osuma! +3.57 yks.


Vedonlyöntivihje: - Serie A - Torino-Inter - peliaika päättynyt

kohde
Torino-Inter
veto
2 -0.25
kerroin
1.833 (pinnacle)
panos
10 yks.
raja
1.667
todennäköisyysarvio
arvio 60%

Puoliksi huti: -5.00 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 72.50, palautukset 80.66, tulos +8.16 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 8. Antamasi peukut: 0.

Puniikkimies on aina puniikkimies.

Minikommentit


mutanen_aapo
Jäsen
Viestit: 3559
Liittynyt: 14.01.2004, 15:48

Tuotto: +115.89 yks.

Palautus%: 101.01%

Panosten ka: 6.84 yks.

Vetoja: 1671

Pisteitä: 4454
Paikkakunta: Fin/Ita

Re: Serie A 18.-20.10.

Viesti Kirjoittaja mutanen_aapo »

Sunnuntain ykkösmatsi pelataan Fiorentinan ja Juventuksen kesken Firenzen Stadio Artemio Franchilla, joka sai uuden nimensä -91 Italian jalkapalloliiton entisen presedentin mukaan. Odotettavissa on tunnelmaltaan kireä matsi, sillä joukkueiden fanit eivät tosiaan ole ylimpiä ystävyksiä: Vastakkainasettelu johtaa juurensa vuosikymmenten taakse, jolloin Viola oli Juven tavoin huipulla ja seurojen kesken käytiin tiukkoja kamppailuja aina Scudettoa myöten.

Romasta valmentajauralle ponkaissut Vincenzo Montella teki ensin 11-12 Cataniassa hyvää työtä ja on sittemmin nostanut Violassa osakkeitaan merkittävästi. 3-5-2 ja 4-3-3 muodostelmien välillä, aina sen hetkisestä ryhmästä rippuen, taiteileva Montella perustaa pelinsä pallolliseen peliin ja sen hallintaan. Tämän vuoksi Pizarron ja Borja Valeron kaltaiset pelaajat nauttivat miehen valmennuksesta. Huolimatta viime kauden todella katkerasta UCL-paikan ja mm. Joveticin menettämisestä kesällä joukkue ei jäänyt paikalleen. Della Vallet rahtasivat Mario Gomezin (joka tuli hakemaan klosemaisesti isoja minuutteja ja täten näyttöpaikkaa MM-kisakoneeseen) ja Giuseppe Rossin (jopa Italian mm-kisakone-tason, pari kautta sivussa vaikeiden loukkien vuoksi olleen Pepiton) tuomaan tulivoimaa ja sitä he ovat saaneetkin. Violan kannalta harmittavaa, että myös muut kärkipään seurat vahvistuivat markkinoilla, joten UCL-paikan metsästys jäänee tulevien vuosien haaveeksi myös tänä vuonna.

La Juve. Oman stadionin ja parin Scudetton jälkeen tavoitteet on asetettu yhä korkeammalle kuten pitääkin: takaisin Euroopan huipulle. Tämän vuoksi teollisuuskaupungin ylpeus (Fiatin ohella, ei mene hyvin...) lähti vahvistamaan oikeastaan ainoata oikeasti heikkoa lenkkiään: hyökkäystä. Keskikentän Marchisio&Vidal -kaksikko oli pitänyt pari edellistä kautta maaleillaan Juvea huipulla, mutta se tiedettiin, ettei UCL:ssä tämä enää riittäisi. Agnelli ja Conte löysivät ratkaisun nimeltä Carlos Tevez. Carlitos onkin näyttänyt alkukaudella itselleni jopa yllättävän kovaa työmoraalia, ja vaikka jälki ei ole vielä ollut ehkä ihan niin tehokasta kuin olisin odottanut, niin selkeä vahvistus mies on. Hän auttaa puolustusta kovalla prässillään, hakee keskikentältä palloa, juoksee hurjia kilometrejä jne. Saa nähdä mihin Juve riittää pelin loksahtaessa kohdilleen.

Violan odotettu avaus:

--------------Rossi---------Joaqiun
Pasqual-------Aquilani-----Borja Valero----Cuadrado
--------------------Pizarro
-------Savic------Rodriguez------Tomovic
--------------------Neto

-Gomez vielä pari matsia ulkona peleistä, joten hyökkäyspää on ohut. Hieman yllätyksenä tullut, ettei Ilicic ole saanut enempää näyttöpaikkoja.. Ei mies nyt mikään sateentekijä ole, mutta isokokoiseksi taitava ja hyvän laukauksen omaava vasurin kuitenkin. Tällä hetkellä Pasqualin hyvät keskitykset menevät hukkaan, tai niitä ei voida käyttää, kun kohde puuttuu. Rodriguez yksi lempitoppareistani: Pelaa kovaa, avaa hyvin, omaa hyvän potkutekniikan, on nopea, ajoittaa hyppynsä oikein ja on hyvä päällä. Iski viime kaudella peräti 6 maalia, joka on topparille kova lukema. PS. Neto, ota kiitos jotain kiinni!

Vanha rouva:

-------Quagliarella / Llorente-----Tevez
Asamoah--------Marchisio-------Vidal
-------------------------Pirlo
--------------------------------------------Padoin
-------Chiellini---------Bonucci------Barzagli
------------------------Buffon

-Juoksukone Lichtsteiner saattaa olla kunnossa tähän matsiin, jolloin hän palaisi laidalleen ja yleismies-Padoin tippuisi penkille. Vucinicin tähtäis on sen sijaan kuntoutua UCL-matsiin, jonka vuoksi Tevezin parina aloittanee lähinnä eurpkentillä loistava Q tai reenimatsissa verkkoja heilutellut Llorente, jota Conte on käyttänyt hyvin säästeliäästi, mm. jottei lehdistö tuomitsisi ei-vielä täysin 100% PELIkunnossa olevaa spanskia. Pogba saattaa myös ottaa jonkin roolin keskeltä. Nuorukaisen päästäminen ManUsta käytännössä ilmaiseksi oli varmaasti yksi SAF:n uran pahimmista virheistä. Pelihän toimii yksinketaisesti nii, että Bonucci avaa pitkällä joko suoraan ylös tai sit Pirlo -> Marchisio/Vidal/Tevez -> GOOOL!

20.10.2013 Fiorentina Juventus 26,1 34,2 39,7 u/o 2,5 59,6 40,4

Vedonlyöntivihje: - Fiorentina-Juventus - peliaika päättynyt

kohde
Fiorentina-Juventus
veto
Fiorentina +0,25
kerroin
1.990 (Sbobet)
panos
2 yks.

Osuma! +1.98 yks.

4-2


Vedonlyöntivihje: - Fiorentina-Juventus - peliaika päättynyt

kohde
Fiorentina-Juventus
veto
u2,5
kerroin
1.820 (Pinnacle)
panos
8.5 yks.

Huti: -8.50 yks.

4-2


Violalta leikkasin 1yks panoksesta pois, koska Laziota vastaan joukkue oli niin saamaton, että jos sama jatkuu, nii ei ole liikaa tästä pelistä luvassa. Ylempi keskikasti vs. kärki on tyyppinä underein matsi mitä löytyy. Juve pelaa totutusti vieraissa kovin vähämaalista: Viime kaudella 2/9 vähän tän tyyppisistä matseista kääntyi overiksi ja noin yleisestikin Juven vieraspelien maalikeskiarvot pyörivät siellä reilussa 2,50:ssä. Molemmat pelaavat myös Euroopassa seur. vkolla ja sen jälkeen tulossa vielä viikkokierros kotimaan liigassa, joten vauhti ei tulle olemaan ainakaan normaalia kovempaa, ja kun molemmat tykkäävät miehittää keskikenttää, nii toivotaan tylsää pallottelua :wink:

Vihjeet yhteensä: panokset 10.50, palautukset 3.98, tulos -6.52 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 19. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


mutanen_aapo
Jäsen
Viestit: 3559
Liittynyt: 14.01.2004, 15:48

Tuotto: +115.89 yks.

Palautus%: 101.01%

Panosten ka: 6.84 yks.

Vetoja: 1671

Pisteitä: 4454
Paikkakunta: Fin/Ita

Re: Serie A 18.-20.10.

Viesti Kirjoittaja mutanen_aapo »

Genoa lähti kauteen viime kauden valmentajasekoilujen jälkeen junnuista nostetun Fabio Liveranin johdolla. Joukkue vaihtui kesän aikana todella paljon, mutta vahvistui, ei paljoa mutta kuitenkin. Liverani sai lähtijöiden tilalle mm. Catania-paketissa Marchesea ja Lodia, peliajoilta tutun ja kelpo kauden pelanneen Marco Santanan, Pescaran jossain vaiheessa viime kevättä jopa 20milj. arvoiseksi huhutun junnuveska Perinin ja Italian maajoukkueringissä edelleen viihtyvän Alberto Gilardinon. Tuloksellisesti alkukausi oli huono, muttei mitenkään erityisen huono, toisin sanoen niin huono että Liveranille olisi ollut pakko antaa kenkää. Toisaalta kun valmentaminen on Italissa aikamoista pätkätyötä ja siellä oli muuan Gian Piero Gasperini vapailla markkinoilla, niin mikä ettei. Gasperinilla on Genoassa erityinen asema valmennettuaan seurassa 2006-2010 nostaen griffinit Serie B:stä takaisin sinne minne perinteikäs seura kuuluukin. Mies on tunnettu 3-4-3:aan, vaikka on itse asiassa aivan juuri testaillut treeneissä myös neljän linjaa, joten joukkue on tällä hetkellä hieman ennalta-arvaamaton.

Chievo Verona, tippuis jo oikeesti ja antais tilaa jollekin vähän värikkäämmälle jengille.. Joukkue, joka on saanut lempinimensä "lentävät aasit" Hellaksen fanien pilkasta (mutta eivät sitä itse tajua), ja jonka koti- & vierasmatseissa käy kourallinen faneja, niin tervemenoa vaan alas. Toisaalta tähän voi aina heittää tarinan Arrigo Brovedanista, joka oli viime talvena Udinen AINOA vierasfani Dorian kotona.. Mutjoo, koska Paloschista ei taida superia tullakaan, niin peli perustuu edelleen tiukkaan yhdessä tekemiseen.

Gasperinin kokeiluista huolimatta uskoisin Genoan avaavan kolmen linjalla, jolloin ryhmitys olisi ~näin:

------------------------Gilardino
---------------------------------Santana
-----------Kucka---------------Lodi
Marchese--------Matuzalem---------------Vrsaljko
---------De Maio----Portanova----Manfredini
------------------------Perin

-Antonellin pelaaminen epävarmaa. Portanova johtaa kovilla otteillaan linjaa. Cataniasta siirtyneen Marchesen vire olisi mukava nähdä: mies palaa sopupelikiellosta ja on kunnossa ollessaan avauskamaa laidallaan. Gasperini on nostanut Kuckan hieman ylemmäksi vapaampaan rooliin. Nuori Vrsaljko on vakuuttanut varsinkin puolustuspäähän ja voi olla hyvinkin lähdössä tammikuussa eteen päin, joskin pientä stoppia koitettu laittaa seuran puolelta, mutta futismarkkinat on armottomat. Joukkue on treenannut paineen antoa ja pallonhallintaa, eli gasperinimaisesti mennään ja kaikki ovat tyytyväisiä - ainakin toistaiseksi.

Chievo Verona, Serie A:n hajuttomin joukkue:

--------------------------Paloschi
-------------------------------------Thereau
Estigarribia---------L.Rigoni-----------Radovanovic------Sestu/Hetemaj
Drame---------------Claiton-----------Bernardini/Cesar--------Sardo
-------------------------------Puggioni

-Sestu on nyrjäyttänyt nilkkansa treenipelissä ja voi olla, ettei kerkeä täysin kuntoutua tähän. Tällöin Hetemaj voisi ottaa "laiturin" paikan itselleen. Dainellin pelaaminen samoin edelleen hyvin epävarmaa, joten toppariosastolle pitäisi arpoa oikea kaksikko: Claiton ollut kolmikosta varmin joten aloittanee, mutta toinen täytyisi arpoa kahden virheherkemmän, Cesarin ja Bernardinin, väliltä. Gila tullee aiheuttamaan harmaita hiuksia joka tapauksessa. Peli pyörii kaikki matsit aloittaneen Rigonin kautta. Estigarribia etsii laidalla vasuriaan, Chievon oma "Pippo"-Paloschi kärkkyy linjassa Thereaun toimiessa enemmän targettina ja sitä kautta myös pelin rakentajana.

20.10.2013 Genoa Chievo 47,5 32,7 19,8 u/o 2,5 58,3 41,7
Ei vetoja :peukkualas:

Kuva

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 12. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


mutanen_aapo
Jäsen
Viestit: 3559
Liittynyt: 14.01.2004, 15:48

Tuotto: +115.89 yks.

Palautus%: 101.01%

Panosten ka: 6.84 yks.

Vetoja: 1671

Pisteitä: 4454
Paikkakunta: Fin/Ita

Re: Serie A 18.-20.10.

Viesti Kirjoittaja mutanen_aapo »

Torinolta en odottanut tältä kaudelta juuri mitään (enkä ollut ainoa, pari seuran bloggaajaa miettivät samoin), kun joukkue heikkeni siirtomarkkinoilla Gilletin (sai sopupelibannia 3v ja lopetti) ja Ogbonnan lähtöjen myötä ja joukkueen ainoan superstaran, Cercin, roolin kanssa näytti olevan hieman hakemista. Sittemmin Kikkarapää-Cerci on yltynyt hurjaan ~maali/matsi tahtiin ja paukutellut Toron kivaan lentoon. Jos mies vain pysyy kunnossa, niin säilyminen näyttäisi toteutuvan helposti. Torinossa jo muutaman vuoden viihtynyt valmentaja Giampiero Ventura muutti pari kautta 4-4-2/4-2-4 tahkottuaan täksi kaudeksi ryhmityksen 3-5-2:ksi ja hyvin näyttäisi toimivan, kun Cercille saadaan laidalle paljon tilaa. Serie B:ssä pari kautta sitten Zemanin alaisuudessa lähes 30 maalia pommittaneen Immobilen taso ei ole lähtenyt ihan odotettuun liitoon, eikä miehestä ainakaan toistaiseksi ole Serie A seuran ykköshyökkääjäksi.

Stramaccionin jälkeen Mazzarri on kuin olisi vaihtanut Fiatin Ferrariin. Interillä on vihdoin oikea valmentaja, jota pelaajat kunnioittavat ja joka tietää kuinka joukkuetta tulee viedä eteen päin. Napolissa usean vuoden samaa taktiikkaa kehittänyt Mazzarri on tuonut luonnollisesti myös Milanon sinimustiin nopean ja aggressiivisen pelityylin. Mies sai mukaansa Interiin tän hetken tärkeimmän palasensa: Hugo Campagnaron. Puolustus on ollut aivan eri näköinen argentiinalaisen tuotua yksinkertaisesti tasoa ja varmuutta linjaan - päivästä ja ottelusta toiseen.

Granata:

-------------------------------Cerci
-------------Immobile
--------------El Kaddouri
Pasquale------------------Brighi-------D'Ambrosio
-----------------Vives
----------Moretti-----Maksimovic------Darmian
------------------------Padelli

-Puolustuksen kanssa joudutaan tekemään muutoksia, kun normaalisti avauksen topparit Rodriguez/Bovo/Glik ovat ulkona loukkien ja pelikiellon vuoksi. Reservistä löytyy tällä kaudella vielä ensimmäistä kokonaista peliään odottava jykevä serbitoppari Nikola Maksimovic. Joutuu heti suhteellisen kovaa testiin ja mielenkiintoista nähdä kuinka nuorukainen selviää. Keskikentän pohjalla operoiva Gazzi vapautuu sopupelikiellosta juuri ennen matsia, mutta eipä taida olla vielä asiaa avaukseen, joten Vives&Brighi hoitavat sen osaston. Hyökkäyspeliä tukee pari kautta sitten Serie B:ssä loistanut ja nyttemmin Serie A:n tahtiin totutteleva El Kaddouri. Udinessa vähälle peliajalle jääneen Giovanni Pasqualen peli ei ole oikein lähteny Torossakaan kulkemaan, mutta saanee mahdollisuuden puolustusjärjestelyiden vuoksi.

Nerazzurri:

-----------------------Palacio
-----------------------Alvarez
Nagatomo-------Taider---------Guarin----Jonathan
----------------------Cambiasso
------Juan Jesus------Ranocchia------Campagnaro
----------------------Handanovic

-Palacio oli ottanut pientä osumaa vasempaan jalkaansa maajoukkueen mukana, mutta ei mitään vakavaa, joten Inter pääsee ykkösillään sarjamatsiinsa. Roma-matsissa riittämättömän tasonsa osoittaneet Pereira ja Rolando saavat siirtyä penkille muutamaa astetta kovempien Nagatomon ja Campagnaron palatessa kehiin. Ennen kautta oletin Kovacicin murtautuvan ilman muuta avaukseen, mutta todella lupaavan keskikentän hyökkäävässä roolissa viihtyvän kroaatin aika ehkei olekaan ihan vielä. Alvarez sen sijaan on pehmeän viime kauden jälkeen osoittanut kehittyneensä hurjasti ja on tällä hetkellä ilman muuta avauskamaa. Guarin on väläytellyt hurjaa pommiaan pariin otteeseen, mutta kauden avausmaali saa edelleen odottaa. Jonathan on Alvarezin tavoin syntynyt uudelleen ja Zanettin naulattu tontti ei olekaan enää naulattu: nuorukainen muistuttaa yhä enemmän Maiconia ja on rakennellut laidaltaan useita maaleja.

20.10.2013 Torino Inter Milan 25,2 28,6 46,2 u/o 2,5 51,7 48,3
Ei vetoja, mikkihiirikierros tulossa vetojen osalta. Harvinaista.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 11. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


mutanen_aapo
Jäsen
Viestit: 3559
Liittynyt: 14.01.2004, 15:48

Tuotto: +115.89 yks.

Palautus%: 101.01%

Panosten ka: 6.84 yks.

Vetoja: 1671

Pisteitä: 4454
Paikkakunta: Fin/Ita

Re: Serie A 18.-20.10.

Viesti Kirjoittaja mutanen_aapo »

Yhdessä sunnuntain päivämatsissa kohtaavat kaksi häntäpäähän, niin ennen kautta kuin edelleen, arvioimaani joukkuetta, Livorno ja Sampdoria.

Vasemmisto-joukkue Livorno nousi viime kauden päätteeksi takaisin pääsarjaan esitettyään vakuuttavaa hyökkäyspeliä Serie B:ssä brassi-Paulinhon johdolla, josta juuri Sampdoria oli kesällä hyvin kiinnostunut. Joukkue sai vahvistettua kokoonpanoaan kesällä sen verran riittävästi, ettei sen tarvitse kumarrella yhtään muita alemman keskikastin jengejä vastaan. Livorno onkin aloittanut kauden ihan mukavasti: Saldo 2-2-3 ja peliesitykset ovat olleet hyvin tuloksien omaisia. Viime matsissa tuli Napolilta vieraissa rumasti 4-0 pataan, mutta sitä ennen kasa ihan mukiin meneviä matseja. Viime kaudella nousuun koutsannut Davide Nicola sai luottoa tällekin kaudelle ja on peluuttanut koko kauden 3-5-2(3-4-1-2..):sta eikä muutosta tällä miehistöllä näyttäisi olevan tulossa. Joukkue on säästynyt loukeilta käytännössä täysin, jonka myötä se on saanut treenattua avauksen kuntoon, jonka myötä nyt myös tiedetään, et tää on ~se taso mihin joukkue yltää.

Sampdoria yliarvostus on ilmeistä. Joukkue ei saanut Gabbiadinia lukuun ottamatta käytännössä yhtään avauksen miestä kesän aikana, mutta menetti kourallisen (Romero, Poli, Estigarribia, Icardi). Doria oli jo viime kautena vaikeuksissa, joten ainakaan itselleni heikko alkukausi ei ole tullut niin puskista, kuin mitä yleinen mielipide tuntuu hieman olevan. Joukkue olisi ansainnut enemmän pisteitä, mutta kuuluu Livornon tavoin tyyliin bottom6 kastiin. Delio Rossi on muokannut alkukauden 3-5-2 -> 3-4-2-1, jossa Ederin alla pelaavat Gabbiadini & Sansone. Hyökkäystehoja haetaan ja syystä.

Livorno:

----------------Paulinho-------Emeghara
-----------------Greco
-------------------------------Luci
Mbaye----------------Duncan------------Schiattarella
------Ceccherini-------Emerson------Coda
------------------------Bardi

-Bardi oli huono Napolia vastaa, mutta on ollut muuten koko kauden hyvä - todellinen talentti ja jo nyt loistava maalivahti Serie A:n tasolle. Ceccherini sai kutsun u21-jengiin ja näin palkinnon hyvin alkaneelle kaudelle: nuorukainen mm. pelaa hyvin 1vs1 tilanteita, pitkä tulevaisuus pääsarjassa varmasti edessä. Codalle Napoli oli liikaa, mutta turha sitä jäädä murehtimaan, niin se on monelle muullekin. Junnutalentit saavat jatkoa keskikentällä, jossa Duncanilta nähdään loistavaa all-around: on laadukas ja taktista osaamistakin löytyy. Luci, joka heitti oman lusikkansa sarjassa vellovaan ultras-soppaan, sanoen yksinkertaisesti jalkapallon kuolevan ilman heitä, pyörittää peliä hieman ylempänä pelaavan Grecon kanssa. Emeghara ollut Paulinhon tavoin hyvä, vaikka vieläkin on ilman muuta varaa parantaa. Hyökkäyskaksikko on joka tapauksessa mukavan laadukas tähän jengiin.

Doria:

-------------------------Eder
-------------Gabbiadini-------Sansone
Costa---------Krsticic---------Obiang---------De Silvestri
------Mustafi----------Palombo-----Gastaldello
----------------------Da Costa

-Sampdorian soturi, Angelo Palombo, jatkanee keskuspuolustuksessa johtamista. On nähnyt Dorian ylä- ja alamäet ja tekee viimeisiä palveluksiaan seuralle. Joukkueen kirkkain talentti löytyy keskikentältä: -92 Pedro Obiang tekee mitä milloinkin tarvitsee. On atleettinen, osaa edetä vahvasti, kääntää peliä jne. Tärkeä palanen. Gabbiadini pääsee nyt hakemaan uuden pelipaikkansa turvin palloa hieman alempaa, jonne on monesti valunut. Hyökkäyspään ykksöspyssy on kuitenkin nopea ja taitava Eder, jolla pysyy pallo vauhdissa mukana. Hän yksinkertaisesti osaa olla vaarallinen.

Sampdoria on näistä se jengi, jolla on enemmän varaa parantaa. Livornon tämän hetken taso taas on ~tiedossa, mutta pointti on se, ettei se ole tällä hetkellä yhtään Doriaa huonompi. Doria on ollut tuloksellisesti ja pelillisesti tähän saakka heikompi ja en näe syytä miksi sen kuuluisi olla jopa selkeähkösti kotijoukkuetta parempi, mikä selittäisi kertoimet. Molemmat pääsevät ykkösillä kehiin ja tässähän mittaillaan jo hieman kevättä varten.

20.10.2013 Livorno Sampdoria 45,1 33,7 21,2 u/o 2,5 59,6 40,4

Vedonlyöntivihje: - Livorno-Sampdoria - peliaika päättynyt

kohde
Livorno-Sampdoria
veto
Livorno +0
kerroin
1.760 (Sbobet)
panos
10 yks.

Huti: -10.00 yks.

1-2


Vedonlyöntivihje: - Livorno-Sampdoria - peliaika päättynyt

kohde
Livorno-Sampdoria
veto
u2,25
kerroin
1.920 (Sbobet)
panos
1.5 yks.

Huti: -1.50 yks.

1-2Kuva

Vihjeet yhteensä: panokset 11.50, palautukset 0.00, tulos -11.50 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 16. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


mutanen_aapo
Jäsen
Viestit: 3559
Liittynyt: 14.01.2004, 15:48

Tuotto: +115.89 yks.

Palautus%: 101.01%

Panosten ka: 6.84 yks.

Vetoja: 1671

Pisteitä: 4454
Paikkakunta: Fin/Ita

Re: Serie A 18.-20.10.

Viesti Kirjoittaja mutanen_aapo »

20.10.2013 Sassuolo Bologna 37,6 33,8 28,6 u/o 2,5 55 45
-Ei vetoja.

Ketään ei näistä suurseuroista jutustelu varmasti kiinnosta, joten katotaan joskus uudestaan.. :D

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 5. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


mutanen_aapo
Jäsen
Viestit: 3559
Liittynyt: 14.01.2004, 15:48

Tuotto: +115.89 yks.

Palautus%: 101.01%

Panosten ka: 6.84 yks.

Vetoja: 1671

Pisteitä: 4454
Paikkakunta: Fin/Ita

Re: Serie A 18.-20.10.

Viesti Kirjoittaja mutanen_aapo »

Uutta infoa kokoonpanoissa, johon markkina ei vielä reagoinut:

Vedonlyöntivihje: - Milan-Udinese - peliaika päättynyt

kohde
Milan-Udinese
veto
Udinese +0,75
kerroin
2.010 (Pinnacle)
panos
3.5 yks.

Puoliksi huti: -1.75 yks.

1-0


52% tälle.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 13. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

19.10.2013 09:00 <ahomake> pelataan jo 19 päivä

19.10.2013 10:53 <mutanen_aapo> typo, mut sama kai sen antaa mennä noin


mutanen_aapo
Jäsen
Viestit: 3559
Liittynyt: 14.01.2004, 15:48

Tuotto: +115.89 yks.

Palautus%: 101.01%

Panosten ka: 6.84 yks.

Vetoja: 1671

Pisteitä: 4454
Paikkakunta: Fin/Ita

Re: Serie A 18.-20.10.

Viesti Kirjoittaja mutanen_aapo »

Päivityksiä päivän matseihin (huom. eka matsi alkaa jo 13:30):

20.10.2013 Fiorentina Juventus 26,1 34,2 39,7 u/o 2,5 59,6 40,4

Vedonlyöntivihje: - Fiorentina-Juventus - peliaika päättynyt

kohde
Fiorentina-Juventus
veto
Fiorentina +0,5
kerroin
1.826 (Pinnacle)
panos
2 yks.

Osuma! +1.65 yks.

4-220.10.2013 Sassuolo Bologna 40 34 26 u/o 2,5 54,4 45,6

Vedonlyöntivihje: - Sassuolo-Bologna - peliaika päättynyt

kohde
Sassuolo-Bologna
veto
Bologna +0,5
kerroin
1.787 (Pinnacle)
panos
7 yks.

Huti: -7.00 yks.

2-1


Vedonlyöntivihje: - Sassuolo-Bologna - peliaika päättynyt

kohde
Sassuolo-Bologna
veto
u2,5
kerroin
1.952 (Pinnacle)
panos
5.5 yks.

Huti: -5.50 yks.

2-120.10.2013 Torino Inter Milan 28,7 30,8 40,5 u/o 2,5 53,3 46,7

Vedonlyöntivihje: - Torino-Inter - peliaika päättynyt

kohde
Torino-Inter
veto
Torino +0,5
kerroin
1.719 (Pinnacle)
panos
2.5 yks.

Osuma! +1.80 yks.

3-3


Vedonlyöntivihje: - Torino-Inter - peliaika päättynyt

kohde
Torino-Inter
veto
u2,5
kerroin
1.962 (Pinnacle)
panos
4 yks.

Huti: -4.00 yks.

3-3Vedonlyöntivihje: - Home-Away - peliaika päättynyt

kohde
Home-Away
veto
Home +0
kerroin
1.787 (Pinnacle)
panos
10 yks.

Osuma! +7.87 yks.

17-12


Vihjeet yhteensä: panokset 31.00, palautukset 25.82, tulos -5.18 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 6. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

20.10.2013 19:52 <baltimoreravens> hyviä pelejä mutta inter hoitaa pojot kotiin ;)

20.10.2013 21:13 <Tenkrat> ok

20.10.2013 21:43 <betpanda> markkina tällä kertaa mun puolella, torino+0,5 1.833 ;)

20.10.2013 22:05 <betpanda> ikävä takapakki meitsille tuo punanen ;(

20.10.2013 22:10 <TuplaJallu> Miten sun puolella? Päätös sama ku millä pelasit?

20.10.2013 22:12 <betpanda> tarkotinkin että torinon päätös nousi tosta aapon pelaamasta

20.10.2013 22:12 <betpanda> mut ei silläkää mitää väliä ku kuokkaan tulee.

20.10.2013 23:45 <betpanda> perus ysikyt ;)


mutanen_aapo
Jäsen
Viestit: 3559
Liittynyt: 14.01.2004, 15:48

Tuotto: +115.89 yks.

Palautus%: 101.01%

Panosten ka: 6.84 yks.

Vetoja: 1671

Pisteitä: 4454
Paikkakunta: Fin/Ita

Re: Serie A 18.-20.10.

Viesti Kirjoittaja mutanen_aapo »

7MIN PELIAIKAA!

Vedonlyöntivihje: - Genoa-Chievo - peliaika päättynyt

kohde
Genoa-Chievo
veto
Genoa -0,25
kerroin
1.860 (Sbobet)
panos
5.5 yks.

Osuma! +4.73 yks.

2-1edit. hahah bookkeri Sbobet ja jos ei ennen matsii kerkee ottaa, nii livestä vaa alussa samalla patilla.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


betpanda
Jäsen
Viestit: 2629
Liittynyt: 23.10.2012, 18:13
Pisteitä: 1269

Re: Serie A 18.-20.10.

Viesti Kirjoittaja betpanda »

Vedonlyöntivihje: - Serie A - Torino-Inter - peliaika päättynyt

kohde
Torino-Inter
veto
u2.5
kerroin
1.962 (pinnacle)
panos
2 yks.
raja
1.905
todennäköisyysarvio
arvio 52.5%

Huti: -2.00 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Puniikkimies on aina puniikkimies.

Minikommentit


Vastaa Viestiin