Tänään on 02.07.2022, 23:53.

ESBC

Keskustelua maksullisista vihjepalveluista.
Vastaa Viestiin
odds
Jäsen
Viestit: 2527
Liittynyt: 13.11.2003, 12:37

Tuotto: +718.57 yks.

Palautus%: 102.40%

Panosten ka: 3.21 yks.

Vetoja: 9344

Pisteitä: 4964
Paikkakunta: Helsinki

Re: ESBC

Viesti Kirjoittaja odds »

JussiQ kirjoitti:
odds kirjoitti:Esim Pinnaclen päätöskertoimet BetExplorerista. Ne ovat kaikkien tarkastettavissa. Sitten otetaan oma prosentit ja lasketaan panokset.
Mun mielestä päätöskerroin ei ole hyvä tapa. Se kuvaa aika vähän peesaajien vetoja. Änärissä tulee usein ihan viime minuutilla todella rajuja kertoimen muutoksia ja tuskinpa niitä monet enää sillä viime sekunnilla vetää. Joskus voi olla niin, että tietty päätöskerroin voi olla 0,1 isompi mitä ottelun linja yleensä edellisen tunnin ajan, mutta olla pelattavissa vain hyvin lyhyen ajan ennen kuin kohde sulkeutuu.

Mulla ei tosin ole tähän mitään takuuvarmaa ehdotusta, mutta ehkä NHL:n osalta voisi yksi vaihtoehto olla määrittää joku tietty kellonaika, esim. 00:00 ja "lyödä" seurantavedot sillä hetkellä sisään. ESBC:n NHL-vihjeissä on tosin mainittu maalivahdit, joiden mukaan arviot on tehty ja joskus perustelussa kerrottu, että jotain tiettyä vetoa ei kannata veikata, ennen kuin on varmuus esim. ykkösmaalivahdin pelaamisesta. Eli seurannan tekoa vaikeuttaa tällaisetkin seikat.

ESBC:n NHL-vihjeistä on annettava hyvää palautetta juuri näiden erikoistilanteiden mainitsemisesta "perusteluissa". Eli jokainen peesaaja voi itse vielä tarkistaa onko maalivahtitilanteessa tai loukkaantumistilanteessa tullut viime hetkillä muutosta ja mahdollisesti lisätä tai vähentää panosta kohteeseen.
Itse pidän oman NHL kirjanpitoni siten, että prosenttien pyörittelyn jälkeen (noin klo 00:00) Pinnaclen sivu auki ja siitä sitten kohteet ja panokset. Sukkela taitaa toimia samoin. Moni varmasti ylittää sen palautuksen mitä julkinen kirjanpito ilmoittaa.

Päätöskertoimet eivät tietystikään ole reiluja arvioille jotka on tehty tunteja aiemmin. Hyvää tässä on se, että seurannan rehellisyys on helppo tarkistaa. Itse olen tätä metodia käyttänyt esim MLB:ssä.

Loppuun vielä kehu ESBC:lle. BetOptimizer oli ja on edelleenkin mainio väline. Nyt vielä seurannat kuntoon ja menestyksekkäät arviot niin uusia asiakkaita varmasti riittää. Taitaa olla kyllä aika kilpailtu ala tänä päivänä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Twitteri

MLB 21 seuranta (päivitetty 14.6):

ML 98.9%
Totals 104.1%

Blogissa mietteitä tuloksien takaa:
MLB 21

Minikommentit

26.02.2013 22:38 <JussiQ> Jees, tosin esim. 00:00 poimitut kertoimetkin pystyy

26.02.2013 22:38 <JussiQ> varmentamaan tarvittaessa jälkikäteen ainakin Oddsportalista

26.02.2013 22:39 <JussiQ> Eli siinä mielessä se päätöskerroin ei välttämätön.

26.02.2013 23:54 <odds> ok. Pieni vilunkivara voi sitten tulla siitä että arvioita

26.02.2013 23:55 <odds> päivitetään 00:00 tietämissä ja sitten jälkikäteen valintaan

26.02.2013 23:55 <odds> se sopivampi arvio. Tarkoilla aikaleimoilla tämäkin tietysti

26.02.2013 23:55 <odds> ratkeaa.


pka
Jäsen
Viestit: 953
Liittynyt: 30.01.2004, 22:53
Pisteitä: 509

Re: ESBC

Viesti Kirjoittaja pka »

JormaVuoksenmaa kirjoitti: Onko tämä nyt "se oikea" seuranta?
Tämänkaltaisten tietojen pohjalta on hyvä tehdä "se oikea" seuranta, kunhan ajankohta, bookkerivalikoima ja riskitaso on jotenkin määritelty. Ei sillä ole ratkaisevaa merkitystä seurannan kannalta, mitä ne ovat, mutta oleellista tietystikin on määritellä (ja kertoa) asia ennakkoon, jotta ei voida jälkikäteen valita vetoja seurantaan kunakin päivänä sellaisilla asetuksilla, että tulos näyttää seurannan kannalta parhaalta. Oli määrittely tehty miten tahansa (vaikka hieman hölmöstikin), olisi tilanne järkipeluriasiakkaan kannalta paljon mielyttävämpi kuin ei seurantaa ollenkaan.

Täällä onkin tullut jo useita useita hyviä ehdotuksia: ajankohdaksi esimerkiksi julkaisuhetki tai päätöskertoimet tai 00:00, bookkerivalikoimasta pois panoksia rajusti rajoittavat toimistot (kuten noissa kuvakaappauksissa olikin). Riskitaso kannattaa valita sellaiseksi, että se on ESBC:n mielestä järkevä edes jonkun asiakkaan käytettäväksi.
JormaVuoksenmaa kirjoitti:Miten vältämme sen riskin, että joku nimetön sanoo käyttämiämme määrityksiä epärehellisiksi?
Tätä ei tietystikään voida välttää mitenkään. On hyvin todennäköistä, että joku näin sanoo. Tarvitseeko siitä välittää? Tällainen ei kai kuitenkaan ole potentiaalinen asiakas.

Moni järkevä ihminen (esimerkiksi moni tämän foorumin keskustelijoista) osaa varmasti ymmärtää eron nimettömän ja perustelemattoman herjan sekä vakavasti otettavan arvostelun välillä. Jos seuranta on tehty huolella, ja siihen on listattu pelikohteet tarkasti, näkee arviot ostanut helpohkosti itse, pitääkö seuranta paikkaansa niiden päivien osalta, kun on arviot ostanut. Pidemmän päälle tämä on paras tae luotettavuudesta.

On hienoa, että tulet keskustelemaan omalla nimelläsi tänne ja ottamaan vastaan rakentavia ehdotuksia aiheesta. Jos keskustelijoiden piiloutuminen nimimerkkien taakse jotenkin häiritsee, niin ainakin itse voin kertoa oman nimeni pyydettäessä yksityisviestillä. En kuitenkaan näe tällä foorumilla nimimerkkien käyttöä mitenkään ongelmaksi, kun suuri osa täällä on käyttänyt samaa nimimerkkiä vuosia ja on varmasti ihan aidosti sanomaansa mieltä (jossain suomi24:llä tilanne on aivan toinen).

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 8. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Spurs77
Avatar
Jäsen
Viestit: 1504
Liittynyt: 20.08.2008, 16:45

Tuotto: +97.18 yks.

Palautus%: 104.61%

Panosten ka: 2.90 yks.

Vetoja: 725

Pisteitä: 757
Paikkakunta: Tre

Re: ESBC

Viesti Kirjoittaja Spurs77 »

JormaVuoksenmaa kirjoitti:Ne ihmiset, ketkä pitivät minua valehtelijana, olisivat kirjoittaneet minusta epätotta joka tapauksessa, seuranta tai ei. Ne ihmiset, ketkä arvostavat työtäni ja pitävät minua rehellisenä, ostavat joka tapauksessa, seuranta tai ei.

Voi toki aloittaa seurannan uudelleen, mutta sitä ennen meidän on löydettävä ratkaisu muutamaan asiaan.
Loistava uudistus, jos/kun löytyy järkevä toteutus. Twitterissä on niin kovin vaikea mahduttaa ajatuksia 140 merkkiin, joten kirjoitetaan tänne pidemmästi.

Kerroin twitterissä omasta lyhyehköstä kokemuksestani ESBC:n asiakkaana (vaikka ilmaiseksi vihjeet sainkin). Noin 300 vedon jälkeen olin reiluhkosti tappiolla ja tulin päätöksen eteen, jatkaako peesaamista vai ei. Tässä tilanteessa ei päätökseni tueksi löytynyt seurantaa viime vuosien voitollisuudesta eikä pelitovereitakaan ollut asiakkaana, joten jouduin tekemään päätökseni pelkästään omien kokemusteni perusteella. Koska tukea peesaamisen jatkamiselle ei löytynyt, päädyin sen lopettamaan lisätappioiden välttämiseksi. Kausi oli sanojesi mukaan jäänyt voitolle, joten tein ilmeisesti väärän päätöksen. Mikäli tukenani olisi ollut pitkän aikavälin voitollisuuden osoittava seuranta, olisin melkoisen varmasti päätynyt toiseen ratkaisuun. Eli asia ei ole noin mustavalkoinen, kuin yo. lainauksessa. Voitollinen seuranta antaa uskoa ja pitää asiakkaat myös heikkojen hetkien yli, koska odotuksia paremmasta on olemassa. On vain niin paljon helpompi uskoa kylmiä lukuja, kuin hyvää tarkoittavia sanoja.

Minulle (ja uskoisin, että useimmille vähänkään vakavammin pelaavalle petsarille) luvut kertovat enemmän kuin ne kuuluisat tuhat sanaa. Ja kuten edellä jo mainittiin, asiakkaat kyllä pitävät jokaisessa vihjepuljussa huolen seurannan oikeellisuuden todentamisesta. Soraääniä tulee jokaisen palvelun myyjälle eikä pelivihjeiden myynti tästä poikkea (päinvastoin?). Asiakkaat kuitenkin tietävät totuuden ja järkipelaajat pystyvät sen löytämään, joten tämän kannalta ei tarvitse olla huolissaan, vaikka aiheeton kritiikki välillä satuttaisi.

Väitän, että kun seurantaominaisuus saadaan käyttöön ja on näyttää vähänkään pidempiaikainen, voitollinen ja todennettu seuranta, asiakkaita riittää ESBC:llä jonoksi asti. Itsekin siellä jatkona.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 12. Antamasi peukut: 0.

Panostus x/10, missä 10 yksikköä = 3 % kassasta.

Minikommentit


Käyttäjätunnus
Jäsen
Viestit: 965
Liittynyt: 24.01.2004, 01:46

Tuotto: +2808.33 yks.

Palautus%: 122.71%

Panosten ka: 13.51 yks.

Vetoja: 915

Pisteitä: 1489

Re: ESBC

Viesti Kirjoittaja Käyttäjätunnus »

JormaVuoksenmaa kirjoitti:
Ne ihmiset, ketkä pitivät minua valehtelijana, olisivat kirjoittaneet minusta epätotta joka tapauksessa, seuranta tai ei. Ne ihmiset, ketkä arvostavat työtäni ja pitävät minua rehellisenä, ostavat joka tapauksessa, seuranta tai ei.
Näiden kahden ääripään välille asettuu suurin osa vedonlyöntiin sijoitusmielessä suhtautuvista ihmisistä. He ovat opetelleet häivyttämään tunteensa sijoituspäätöksistä; niin yksittäisten vetokohteiden kuin vihjepalveluidenkin valinnasta. Heitä ei vihjeiden antajan inhimilliset piirteet juurikaan kiinnosta. Vihjeiden antaja voi olla valehteleva täynnä itseään oleva mulkku, rehellinen ja universaalin oikeudenmukaisuuden teoillaan takaava pyhimys, tai molemmat samassa persoonassa. Vihjeiden antaja voi olla myös persoonaton kone. Päätöksiä tehdessään sijoittaja jättää tunteita herättävät mielikuvat taka-alalle ja pyrkii löytämään sen kaltaista informaatiota, jota hän on tottunut käsittelemään. Vihjepalvelun osalta paras esimerkki tällaisesta informaatiosta on seuranta.
JormaVuoksenmaa kirjoitti: Mihin pyrimme seurannalla?
Seurannalla vihjepalvelu pyrkii herättämään kiinnostuksen sellaisessa edellä kuvatussa sijoittajatyypissä, joka ei tuotetta toistaiseksi osta. Mikäli seurantaa ei ole, ei tarjolla oleva tuote hyvin todennäköisesti herätä sijoittajamme mielenkiintoa. Mikäli seuranta on, mutta se on tarpeeksi suurella otoksella tappiollinen, ei tarjolla oleva tuote hyvin todennäköisesti herätä sijoittajamme mielenkiintoa. Mikäli seuranta on, ja se on tarpeeksi suurella otoksella voitollinen, on sijoittajan kiinnostus saatu herätettyä.
JormaVuoksenmaa kirjoitti: Miten seurantaa pitäisi lähteä toteuttamaan?
Sijoittajatyypillämme on kokemusta vedonlyönnistä. Hän ymmärtää, että kertoimet elävät päivän mittaan. Hän ymmärtää, että vedonvälittäjävalikoimalla on suuri vaikutus tulokseen pitkän ajan kuluessa. Hän ymmärtää, että avauskertoimet ovat todennäköisesti helpommin lyötävissä kuin päätöskertoimet. Hän ymmärtää, että suuri osa välittäjistä rajoittaa panoksia. Tämän ymmärryksen avulla sijoittajamme alkaa arvioida sitä seurantaa, joka on herättänyt hänen kiinnostuksensa. Kuinka todennäköisesti hän pääsee samaan, huonompaan tai parempaan tulokseen kuin julkaistu seuranta: Kuinka monta välittäjää seurannassa on käytetty? Mitkä käytetyistä rajoittavat panoksia? Onko pelisäännöt seurantaan valittujen kohteiden ajankohdan osalta selvät? Jos sijoittajamme tämän omaan ymmärrykseensä pohjautuvan arvion perusteella uskoo saavansa tuotteesta riittävän hyödyn, on hän valmis ostamaan sen. Parhaassa tapauksessa vihjepalvelu voi antaa omaan kokemukseensa perustuvan näkemyksen siitä, kuinka realistista asiakkaan on saavuttaa julkisen seurannan kaltainen tulos. Sijoittaja voi sitten vertailla omaa näkemystään vihjaajan näkemykseen, mutta suurta ristiriitaa näkemyksistä tuskin muodostuu.

Konkreettinen esimerkki seurannan toteuttamisesta on käyttää Pinnaclella tarjolla olevia kertoimia jonakin tiedossa olevien pelisääntöjen mukaisena ajanhetkenä, vaikkapa NHL-optimizerin pelisuositukset kelly/4-panostasolla 10000 kassalla joka ilta kello 22. Speksit voivat luonnollisesti vaihdella, kunhan ne ovat etukäteen selkeästi ilmoitettu.
JormaVuoksenmaa kirjoitti: Onko tämä nyt "se oikea" seuranta?
Yllä mainitulla tavalla toimien sijoittajamme on saanut tarpeeksi informaatiota ostopäätöksensä tueksi. Seuranta on ainoastaan väline tälle. Mitään "oikeaa" seurantaa ei luonnollisesti ole olemassa, eikä sille ole kenellekään mitään tarvetta. Ostopäätöksen tehtyään sijoittajan tarve seurata julkista seurantaa vähenee huomattavasti tai käy jopa olemattomaksi: hänellä on oma seuranta, johon tukeutua. Jos laji, johon sijoittaja vihjeitä ostaa, on reilusti voitollinen, on hänen kannaltaan edullista, ettei julkista seurantaa löydy. Jos voittoa ei tule pitkällä aikavälillä, niin asiakassuhde katkeaa. Sen jatkumiseen joskus tulevaisuudessa tarvitaan julkinen seuranta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 32. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

03.03.2013 00:02 <opalloil> Todella hyvä kirjoitus! pitkälle näin asian kans ajattelen.


odds
Jäsen
Viestit: 2527
Liittynyt: 13.11.2003, 12:37

Tuotto: +718.57 yks.

Palautus%: 102.40%

Panosten ka: 3.21 yks.

Vetoja: 9344

Pisteitä: 4964
Paikkakunta: Helsinki

Re: ESBC

Viesti Kirjoittaja odds »

Käyttäjätunnus kirjoitti: Vihjepalvelun osalta paras esimerkki tällaisesta informaatiosta on seuranta.
Hyvä kirjoitus. Lainattu lause johdatti ajatukset WinCapitaan. Ajatella kuinka moni suomalainen lähti mukaan huijaukseen. Huijaukseen vaikka kaikki info oli pimitetty. Oli vain naapuri tai sukulainen jonka tilille oli tullut rahaa ja joka uskoi järjestelmään kuin kiveen.

Pahoin pelkään että Suomesta löytyy markkinarakoa sillekin että vain hehkutellaan yksittäisiä voittoja ja pimitetään kokonaisuus.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Twitteri

MLB 21 seuranta (päivitetty 14.6):

ML 98.9%
Totals 104.1%

Blogissa mietteitä tuloksien takaa:
MLB 21

Minikommentit


Mungo
Jäsen
Viestit: 4418
Liittynyt: 25.05.2003, 23:13

Tuotto: +59.91 yks.

Palautus%: 101.26%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 1305

Pisteitä: 4109

Re: ESBC

Viesti Kirjoittaja Mungo »

JormaVuoksenmaa kirjoitti:Miten seurantaa pitäisi lähteä toteuttamaan?
Pari vuotta sitten kun käytiin syömässä ja mentiin sen jälkeen istumaan ESBC:n toimistolle juteltiin samasta asiasta. Oli hyvin mieluisaa tutustua ESBC:n analyytikkoihin. Silloin puhuttiin ehkä eniten siitä, miten ESBC voisi järjestää seurannan ja onko seuranta ESBC:n ja sen asiakkaiden kannalta niin merkityksellinen että seuranta on syytä järjestää. Muistat varmasti Jorma mitä mieltä työntekijäsi olivat. Julkinen seuranta tarvitaan. Niin asiakkaiden kuin ESBC:n oman analyysin kehittämisen vuoksi. Sisäinen seurantahan teillä onkin.

Sanon saman kuin silloinkin: kun tahtotila on tämä, ei kannata takertua lillukanvarsiin tekemällä julkisen seurannan teknisestä toteuttamisesta liian vaikeaa. Muistat varmaan kun kerroin, että seurannan saa helposti automatisoitua pienellä koodilla. Ei arvioita ja vetoja NHL BetOptimizerissa mihinkään käsin kirjata vaan pieni ohjelma hakee ennalta ohjelmoituina aikoina arviot, kertoimet ja parhaat vedot ja vie ne tietokantaan ja vertaa niitä sitten myöhemmin otteluiden tuloksiin. Tuon voi toteuttaa yksinkertaisesti BO:n päälle tai luultavasti vielä paremmin ja helpommin erikseen. Näin seuranta saadaan Pinnaclen kertoimista ESBC:n arvioilla vaikkapa kerran tunnissa. Tosin niin suuri tiheys on turha, mutta joku 2-3 kertaa ennalta sovittuina lienee riittävä.

Noin muuten oikeaan suuntaan ESBC on mennyt ja monet ajatukset joista puhuimme ovat joko toteutuneet tai toteutumassa.

T. Klasu Venetjoki

PS. Tyhjän huutelijoista tai valehtelusta yms syyttävistä twiittaajista ei kannata välittää. Niitä tulee aina olemaan. Lohduttaudu sillä, että 70 prosenttia huutelijoista on kateellisia ja 20 prosenttia typeryksiä. Loput 10 prosenttia on näiden yhdistelmiä. On kuitenkin hyvä oppia erottamaan tyhjän puhujat niistä jotka oikeasti ovat kiinnostuneita ESBC:n palveluista ja asiakkuudesta ja toivovat siksi julkista seurantaa tuotteiden ostamispäätöksensä tueksi. Se nyt vaan on tätä aikaa.

Sama

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 24. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


MacGyver
Avatar
Jäsen
Viestit: 1197
Liittynyt: 05.12.2003, 03:14

Tuotto: -273.30 yks.

Palautus%: 91.30%

Panosten ka: 18.58 yks.

Vetoja: 169

Pisteitä: 764
Paikkakunta: Oulu

Re: ESBC

Viesti Kirjoittaja MacGyver »

Myös nuista monareista, raveista ja vakiovihjeistä kannattaa tehdä erillinen seuranta. Ei ainakaan mitään ongelmia pitäisi olla kun niissähän myytte valmiin pelisuosituksen?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

27.02.2013 00:59 <pka> Luulen, että vakiossa ja raveissa ei ole valmista peliriviä.


JussiQ
Avatar
Jäsen
Viestit: 11549
Liittynyt: 25.02.2003, 18:55

Tuotto: +29.24 yks.

Palautus%: 103.49%

Panosten ka: 0.34 yks.

Vetoja: 2474

Pisteitä: 6213
Paikkakunta: Eura

Re: ESBC

Viesti Kirjoittaja JussiQ »

Nyt kun ketju on mukavasti pinnalla, niin päivitetäänpä lupaamani oma ESBC:n NHL-seuranta alkukaudelta.

Ensin todettakoon, että en ole pelannut kaikkina päivinä. Vetoja uupuu 3-4:ltä päivältä, koska en ole ehtinyt silloin pelata. Lisäksi uupuu viikonlopuilta joitain alkuillan pelejä, koska useimmiten olen vedot asettanut 22-24 aikaan. Earlyjä (vetoja heti arvioiden tultua tarjolle) on pelattuna vain vähän. Kuten mainittua vedot pääasiassa illalla/keskiyöllä, jolloin olen tarkistanut mm. pelaavia maalivahteja ja loukkaantumisia ESBC:n sanallisten kommenttien perusteella.

NHL-pelikassa kiertänyt 1,4-kertaisesti, vetoja 342, kelly/8. Palautusprosentti 105,8%, joten olen tyytyväinen palveluun ja jatkan sitä maaliskuulle.

Edit. Jos täällä on muitakin tilaajia, niin vertailuarvot toki kelpaavat. Hajontaa on varmasti suuntaan tai toiseen. Lisäksi pitää vielä mainita, että olen joitain pelikohteita jättänyt pelaamatta, jos value on ollut pieni ja ollut hieman epävarmuuksia tai jos minulla on ollut jokin oma näkemys otteluun.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 7. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

27.02.2013 14:01 <JussiQ> Viime yön jälkeen 106,5%. Hyvä runi jatkuu.


Turbojugend
Jäsen
Viestit: 1777
Liittynyt: 12.05.2010, 09:56

Tuotto: +23.37 yks.

Palautus%: 102.16%

Panosten ka: 2.55 yks.

Vetoja: 424

Pisteitä: 1230

Re: ESBC

Viesti Kirjoittaja Turbojugend »

JussiQ kirjoitti:NHL-pelikassa kiertänyt 1,4-kertaisesti, vetoja 342, kelly/8. Palautusprosentti 105,8%, joten olen tyytyväinen palveluun ja jatkan sitä maaliskuulle.
Kyllähän tuollaista seurantaa kelpaisi esitellä myös yhtiön omilla sivuilla. Hienoa että tämä keskustelu on viimeinkin herättänyt ajatuksia myös yhtiön suunnalla (niin että niitä ollaan saatu tänne). Täällä jo odotellaan koska pääsemme tallettamaan rahaa analyysiä varten yhtiön tilille :wink:

Viimeinen sivu on jo todella laadukasta pohdiskelua asian suhteen laidasta laitaan. Nyt Jorma, järjestä käyttäjätapaaminen yhtiön toimistolla tai muussa paikassa, niin saat varmasti hyviä ajatuksia myös suorassa keskustelussa. Peukkua tälle keskustelulle :peukku: :peukku: :peukku:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

27.02.2013 09:51 <Diesel> Käyttäjätapaaminen! Kannatetaan! :)


Diesel
Jäsen
Viestit: 3244
Liittynyt: 10.02.2003, 20:32
Pisteitä: 1195

Re: ESBC

Viesti Kirjoittaja Diesel »

MacGyver kirjoitti:Myös nuista monareista, raveista ja vakiovihjeistä kannattaa tehdä erillinen seuranta. Ei ainakaan mitään ongelmia pitäisi olla kun niissähän myytte valmiin pelisuosituksen?
Pelithän pohjautuvat todennäköisyysarvioihin, joten mielestäni turhaa pitää niistä erillistä seurantaa. Seuranta pitkävetoarvioista riittää.

pka on kommentissaan oikeassa, Vakiosta ja raveista ei ole suoraa systeemisuositusta. Monivedosta on myös suositusrivit, mutta ESBC suosittelee monivetoa ammattimaisesti pelaavia käyttämään moniveto-ohjelmaa. Joten siitäkin on aika vaikea alkaa tekemään mitään seurantaa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


JormaVuoksenmaa
Jäsen
Viestit: 35
Liittynyt: 29.01.2013, 16:15
Pisteitä: 185

Re: ESBC

Viesti Kirjoittaja JormaVuoksenmaa »

Ystävät, kiitos aktiivisuudestanne. En olisi osannut odottaa, että näin moni haluaa auttaa minua ja työntekijöitäni. Olin käsittänyt, että täällä on paljon kompleksisia, negatiivisia ja toisille pahaa haluavia ihmisiä, jotka häpeävät jotain sisimmässään ja kirjoittavat nimettöminä.

Mutta ihan yksiselitteinen asia "seuranta" ei ole.

Ajatelkaapa vaikka viime yön NHL-optimizeria. Eri vaiheissa päivää/yötä ottelussa oli saatavissa ylikerroin overille, underille, Chicago Money linelle ja Columbus + 1 ½ tasoitusvedolle.

NHL Bet Optimizer imee reaaliaikaisesti kerroininformaatiota, vertaa sitä saatavilla oleviin kertoimiin (asiakkaan nimeämiltä välittäjiltä) ja rakentaa sitten asiakkaan määrittelemön riskitason mukaisen, matemaattisesti optimoidun pelikokonaisuuden.

Tuo optimoitu pelikokonaisuus lasketaan menetelmällä, jonka luomisessa Otaniemen tohtorien tasoiset miehet joutuivat miettimään tosissaan.

Näinollen: jos ESBC-optimizerista julkistettaisiin seurantaa, kenen asiakkaan asetusten mukaisesti sitä pidettäisiin?

Kymmenet eri ihmiset kun saavat ESBC-bet-optimizeristä juuri itselleen sopivimmaksi määrittelemänsä hyödyn. Fiksu palvelu antaa eri ihmisille eri aikona eri suosituksia - riippuen bookkerivalikoimasta ja riskiparametreista.

ESBC/Jorma.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

03.03.2013 00:20 <opalloil> Futikseen seurantoja jorma! jos on miestä esitellä

03.03.2013 00:20 <opalloil> tappiollisia futis vetoja

03.03.2013 00:21 <opalloil> kenties parempi vaan puhua nyt NHL joka kenties menee ok?

03.03.2013 00:28 <opalloil> nykyinen viimepäivien ulos tule viittaa että nhl menee ok

03.03.2013 00:30 <opalloil> ja tarve on sitä asiaa tuoda ulos

03.03.2013 00:32 <opalloil> olen vamaan niemeämi häpeäjä, mutta olen myös aiemmista ESBC

03.03.2013 00:34 <opalloil> negatiivisista kommentteista lähettänyt linkin kommentista +

03.03.2013 00:36 <opalloil> siis kirjoitukseni ylikertoimeen olen linkittänyt ESBC:lle

03.03.2013 00:37 <opalloil> + kertonut oman nimeni

03.03.2013 00:47 <opalloil> "valitettavasti meillä ei ole tarjota seurantaa" ...

03.03.2013 00:48 <opalloil> valehteleva ESBC kertoi


JormaVuoksenmaa
Jäsen
Viestit: 35
Liittynyt: 29.01.2013, 16:15
Pisteitä: 185

Re: ESBC

Viesti Kirjoittaja JormaVuoksenmaa »

Tämän lauantain ajankohtainen juttu: Vakiossa on Bonus-kierros. Moni kimppa pelaa eri tavoin ESBC:n todennäköisyysarvioihin perustuen. Yksi vakiokimppa on saanut seuraavat voitot ESBC:n arvioihin perustuvalla melko brutaalilla, osin "käsipelillä" tapahtuvalla tekniikalla.

http://www3.esbc.fi/fi/osuma/tiedostot/vakio40.jpghttp://www.esbc.fi/fi/osuma/tiedostot/vakio14032011.jpghttp://www3.esbc.fi/fi/osuma/tiedostot/ ... -07-31.png

Nyt jos tällaisia alettaisiin laskea mukaan seurantaan, kärsisi tulos pahoin, koska tällaisiin systeemeihin sisältyy väistämättä monia alikertoimisia rivejä. ESBC:n prosenteilla saavutettava hyöty ei avautuisi seurannassa oikeudenmukaisesti. Toisaalta olisi aivan mahdotonta alkaa tehdä seurantaa kaikista niistä tuhansista ylikertoimisista riveistä, joita vakion bonuskierroksilta voi haravoida ESBC:n arvioilla.

ESBC/Jorma

PS. Tänään on tärkeää kierrättää yhtä yllätystä neljässä "varmimmassa" kohteessa. Brighton on ylipelatuin, Everton siedettävin. Rivien merkkijakautumat tulee säätää lähelle 6-8 ykköstä, 3-4 ristiä ja kakkosta, jotta vaikeusaste pysyy sopivana. Evertonia voi käyttää kaikissa riveissä, jos pelaa pienellä kassalla.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

02.03.2013 16:43 <pka> Vakion seuranta on tosiaan vaikea toteuttaa. NHL:n puolella

02.03.2013 16:43 <pka> syyt tuntuvat enemmän selittelyltä: seuranta millä tahansa

02.03.2013 16:43 <pka> asetuksilla olisi paljon parempi kuin ei seurantaa ollenkaan

03.03.2013 00:46 <opalloil> Futis seurantaa jorma kehiin ESBC, hehkuttelujen sijaan


lammpa-1 v2.0
Jäsen
Viestit: 1746
Liittynyt: 28.09.2012, 18:03

Tuotto: -117.17 yks.

Palautus%: 96.72%

Panosten ka: 1.04 yks.

Vetoja: 3419

Pisteitä: 901
Paikkakunta: Utopia siellä jossain...
Viesti:

Re: ESBC

Viesti Kirjoittaja lammpa-1 v2.0 »

JormaVuoksenmaa kirjoitti:Ystävät, kiitos aktiivisuudestanne. En olisi osannut odottaa, että näin moni haluaa auttaa minua ja työntekijöitäni. Olin käsittänyt, että täällä on paljon kompleksisia, negatiivisia ja toisille pahaa haluavia ihmisiä, jotka häpeävät jotain sisimmässään ja kirjoittavat nimettöminä.
Niin, parhaimmillaan, jopa nimetön kanssakäyminen netissä antaa hienoja ideoita. Kannattaa jatkossakin olla täällä aktiivisena, niin ei koirat pääse haukkumaan turhista. On todellakin mukavaa, että olet saapunut tänne vaihtamaan ajatuksia foorumilaisten kanssa. :peukku:
JormaVuoksenmaa kirjoitti:Mutta ihan yksiselitteinen asia "seuranta" ei ole.

Ajatelkaapa vaikka viime yön NHL-optimizeria. Eri vaiheissa päivää/yötä ottelussa oli saatavissa ylikerroin overille, underille, Chicago Money linelle ja Columbus + 1 ½ tasoitusvedolle.

NHL Bet Optimizer imee reaaliaikaisesti kerroininformaatiota, vertaa sitä saatavilla oleviin kertoimiin (asiakkaan nimeämiltä välittäjiltä) ja rakentaa sitten asiakkaan määrittelemön riskitason mukaisen, matemaattisesti optimoidun pelikokonaisuuden.

Tuo optimoitu pelikokonaisuus lasketaan menetelmällä, jonka luomisessa Otaniemen tohtorien tasoiset miehet joutuivat miettimään tosissaan.

Näinollen: jos ESBC-optimizerista julkistettaisiin seurantaa, kenen asiakkaan asetusten mukaisesti sitä pidettäisiin?

Kymmenet eri ihmiset kun saavat ESBC-bet-optimizeristä juuri itselleen sopivimmaksi määrittelemänsä hyödyn. Fiksu palvelu antaa eri ihmisille eri aikona eri suosituksia - riippuen bookkerivalikoimasta ja riskiparametreista.

ESBC/Jorma.
Tämä on helppo ja jo aikaisemmissa postauksissa ilmiannettu. Teillä on hieno softa, joka laskee nuo reaaliaikaiset optimoinnit jokaiselle erikseen omien mieltymysten mukaisesti. Ei voi olla mahdoton toteuttaa sellaista systeemiä tuohon softaan sisäisesti, että se ottaa "printit" positiivisen odotusarvon vedoista tiedostoon klo 15:00/18:00/21:00/24:00 Pinnaclelta tietyn teidän määrittämänne riskitason mukaisesti. Siittä sitten vaan tiedosto tulostukseen ja jakoon. :?:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 12. Antamasi peukut: 0.

lammpa-1 lyö oikeasti vetoa ja lammpa-1 v2.0 vain testailee, älä peesaa kakkoseen ;) paitsi formulaa...

Minikommentit

03.03.2013 00:42 <opalloil> Kenties ongelma on vaan nettotulos?


credit
Jäsen
Viestit: 5495
Liittynyt: 02.08.2003, 00:47

Tuotto: +232.86 yks.

Palautus%: 104.64%

Panosten ka: 1.57 yks.

Vetoja: 3193

Pisteitä: 4776

Re: ESBC

Viesti Kirjoittaja credit »

lammpa-1 v2.0 kirjoitti: Ei voi olla mahdoton toteuttaa sellaista systeemiä tuohon softaan sisäisesti, että se ottaa "printit" positiivisen odotusarvon vedoista tiedostoon klo 15:00/18:00/21:00/24:00 Pinnaclelta tietyn teidän määrittämänne riskitason mukaisesti. Siittä sitten vaan tiedosto tulostukseen ja jakoon. :?:
Juuri näin. Ennalta ilmoitettuna aikana joka päivä kertoimet Pinnaclelta, arviot ESBC:ltä ja bet-optimizer raksuttamaan optimipanokset seurantaan meneviin vetoihin. Ei se sen vaikeampaa ole. Seurantavedot voi sitten julkaista vaikka kuukauden tai jopa kahden viiveellä, jos halutaan välttää se, että joku laskee jälkikäteen panosten perusteella todennäköisyysarviot ja saa näin ilmaista hyötyä ESBC:n analyysista. Pääasia on se, että asiakkailla on mahdollisuus saada realistinen kuva siitä, millaiseen tulokseen ESBC:n analyysin ostamalla on mahdollista päästä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 22. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


soiro
Jäsen
Viestit: 1469
Liittynyt: 07.04.2003, 17:26

Tuotto: +1.93 yks.

Palautus%: 127.57%

Panosten ka: 1.00 yks.

Vetoja: 7

Pisteitä: 526
Paikkakunta: 65.767 24.400

Re: ESBC

Viesti Kirjoittaja soiro »

JussiQ kirjoitti: Jos täällä on muitakin tilaajia, niin vertailuarvot toki kelpaavat.
Itse lähdin mukaan vasta kuulosteltuani hieman kauden alkua ja siitä syystä kassa pyörähtänyt vasta 0,5 kertaa. Sidet pelaan kelly/6 ja totalsit kelly/8. Olen pelannut heti arvioiden tultua earlyt ja sen jälkeen kyttäillyt kertoimia liki otteluiden alkuun saakka. Vedot ovat jakautuneet aika tasan earlyjen, klo 16-18 ja klo 22-24 välille.

Minivaluet <1,01 olen jättänyt pois, muuten olen pelannut "silmät kiinni" kp-oletuksien mukaan. Pitkässä juoksussa nämäkin tasoittuvat. Esim. viime yönä earlyna pelattu Edmonton ML painui rajatapaukseksi lopullisissa arvioissa, toisaalta CAL-VAN o5,5 oli sitten jo illalla early-arviota edullisempi.

Palautusprosentti jäätävä 122%.

Lupaan painattaa kesäksi itselleni Jorman kasvokuvalla varustetun T-paidan jos palautusprosentti on kauden päättyessä >105%. Voi olla että painatan rouvallekin samanlaisen. :heart:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Nauroivat kun kerroin ryhtyväni koomikoksi. Eivätpä naura enää.

Minikommentit

04.03.2013 12:53 <cacmac> Kunhan vaan kukaan muu ei painata rouvaa. =D

04.03.2013 13:03 <soiro> Järvi ei soutamalla kulu.

04.03.2013 14:28 <JussiQ> Hyvältä kuulostaa, alkukausi tuotti tosiaan ennemmin ehkä

04.03.2013 14:28 <JussiQ> hieman tappiota kuin voittoa.


opalloil
Jäsen
Viestit: 106
Liittynyt: 28.05.2003, 23:34
Pisteitä: 96

Re: ESBC

Viesti Kirjoittaja opalloil »

:jorma: Futis seurantaa...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


R-bet
Jäsen
Viestit: 619
Liittynyt: 24.02.2013, 11:14

Tuotto: +138.08 yks.

Palautus%: 104.24%

Panosten ka: 6.67 yks.

Vetoja: 488

Pisteitä: 633

Re: ESBC

Viesti Kirjoittaja R-bet »

EDIT: Alla oleva viesti kirjoitettu ennen kun moderaattorit poistivat viestin jota kommentoin:

Seurantaa kaipaan itsekin ihan ESBC:n uskottavuuden takia. Voisin harkita jonkin tuotteen ostamista siinä tapauksessa, mutta mielestäni esim. tuo edellinen viesti on yksinkertaisesti typerä ja tämän tyyppiset vittuilut voisi jättää väliin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 7. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


soiro
Jäsen
Viestit: 1469
Liittynyt: 07.04.2003, 17:26

Tuotto: +1.93 yks.

Palautus%: 127.57%

Panosten ka: 1.00 yks.

Vetoja: 7

Pisteitä: 526
Paikkakunta: 65.767 24.400

Re: ESBC

Viesti Kirjoittaja soiro »

Maaliskuun NHL nyt lukemissa 107% ja kokonaispalautus 115%. Earlyt ovat ehkä hieman nahistuneet viimeisen parin viikon aikana ja edut vaikuttaisivat muutenkin kaventuneen. Jyhkeää menoa kuitenkin kokonaisuudessaan. :peukku:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Nauroivat kun kerroin ryhtyväni koomikoksi. Eivätpä naura enää.

Minikommentit


Tenkrat
Avatar
Jäsen
Viestit: 6831
Liittynyt: 09.11.2005, 01:08

Tuotto: +409.47 yks.

Palautus%: 102.71%

Panosten ka: 3.92 yks.

Vetoja: 3854

Pisteitä: 17564

Re: ESBC

Viesti Kirjoittaja Tenkrat »

Noin 8 päivää tullut oltua mukana. Palautus 95,95% joten jyhkeydestä aika kaukana toistaiseksi, mutta josko se siitä kohenisi. Eniten tässä kuitenkin ihmetyttänyt muutamat roikkuvat kokoonpano ja/tai maalivahtitiedot, twitteristä löytyvä tieto muutamaan kertaan päätyy/päätynyt ESBC:n arvioihin vasta usean tunnin jälkeen.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

NHL 2021-2022:
Panostus: 1-10/10.
Koronan vuoksi jakajana Kelly/8 molemmista päistä kuristettuna+joskus vähän mutua. Pääosa vedoista lähellä otteluiden alkua.

Minikommentit


soiro
Jäsen
Viestit: 1469
Liittynyt: 07.04.2003, 17:26

Tuotto: +1.93 yks.

Palautus%: 127.57%

Panosten ka: 1.00 yks.

Vetoja: 7

Pisteitä: 526
Paikkakunta: 65.767 24.400

Re: ESBC

Viesti Kirjoittaja soiro »

Tenkrat kirjoitti:Noin 8 päivää tullut oltua mukana. Palautus 95,95% joten jyhkeydestä aika kaukana toistaiseksi, mutta josko se siitä kohenisi. Eniten tässä kuitenkin ihmetyttänyt muutamat roikkuvat kokoonpano ja/tai maalivahtitiedot, twitteristä löytyvä tieto muutamaan kertaan päätyy/päätynyt ESBC:n arvioihin vasta usean tunnin jälkeen.
Vastaava minijakso itsellä 104%. En pelaa täysin Optimizerin suositusten mukaan, vaan yleensä valitsen kahdesta vedosta pelkästään sen tuottavamman ja kassankierrolle suotuisamman. Viime yönäkin laiskuus palkittiin Optimizerin suositellessa jakamaan panostusta LA:n ml & +1,5 kesken. Pelasin ainoastaan tuon +1,5-tasoituksen. Näistähän nämä erot lyhyessä jaksossa sitten tulevat. Kp-tietojakaan en ehdi/jaksa kytätä, joten olen pelannut nyt pitkältikin vain earlyt ja myöhemmin tarkistanut kertoimet kun kp-tietojen kanssa ollaan enemmän samalla viivalla.

Jos olettaa ESBC:n biittaavan markkinat NHL-analyysillään, niin kai kp-spekulaatioidenkin voi olettaa olevan vähintään samalla viivalla markkinoiden kanssa? Näinpä on tullut laitettua earlyt normipanostuksella varoituksista huolimatta. Iltapäivällä sitten ei taida kannattaa ehdoin tahdoin työntää betsejään siihen rakoon kun kp:t ovat jossakin selvillä jollekulle ja ESBC:n konttorilla vielä kaffitellaan. Nykyäänhän Optimizer ilmoittaa viimeisimmän päivityksen ajankohdan. :peukku:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Nauroivat kun kerroin ryhtyväni koomikoksi. Eivätpä naura enää.

Minikommentit


JussiQ
Avatar
Jäsen
Viestit: 11549
Liittynyt: 25.02.2003, 18:55

Tuotto: +29.24 yks.

Palautus%: 103.49%

Panosten ka: 0.34 yks.

Vetoja: 2474

Pisteitä: 6213
Paikkakunta: Eura

Re: ESBC

Viesti Kirjoittaja JussiQ »

Itse näkisin, että kyllä ne vedot on tuottavinta asettaa Optimizerin mukaan, koska se on nimensä mukaisesti panosoptimoija. Toki lyhyessä otoksessa sitten voi olla voitollisempaa käyttää esim. useimmin osuvien vetojen valintataktiikkaa.

Mitä vihjeisiin tulee viime aikoina, niin harmittavasti on lähinnä tappiopäiviä tullut. Viime yönäkin oli useampi ison panostuksen kohde, joista kassaan napsahti kohtuullista lovea. Tarkempi seurantapäivitys taas kuun lopussa. Pakko toivoa, että suunta kääntyy loppukuun aikana.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

22.03.2013 08:37 <soiro> Maaliskuun palautus mulla nyt 99%. Toisinaan isojakin etuja

22.03.2013 08:38 <soiro> ollut tarjolla. Kai se täytyy vielä huhtikuu katsella.

22.03.2013 13:09 <Tenkrat> 92,01%, voitollisia päiviä 1/12.

22.03.2013 14:16 <TuplaJallu> Kiitän elämäntyylini ylläpidosta. T: Jorma

22.03.2013 16:34 <stellar wars> Miksi "Pakko"?

22.03.2013 16:40 <Tenkrat> no kun ei "kaikki" piironginlaatikkoon pelaa?

22.03.2013 16:46 <stellar wars> Ehkä kannattaisi kuitenkin? ;)


soiro
Jäsen
Viestit: 1469
Liittynyt: 07.04.2003, 17:26

Tuotto: +1.93 yks.

Palautus%: 127.57%

Panosten ka: 1.00 yks.

Vetoja: 7

Pisteitä: 526
Paikkakunta: 65.767 24.400

Re: ESBC

Viesti Kirjoittaja soiro »

Pitkä oli perjantai.

Sangen pitkältä tuntui ESBC:n NHL-analyysia peesanneiden maaliskuukin. Ainakin mulla meni vihkoon. Palautus maaliskuulta 96%. Kuun puolenvälin jälkeen intuitio käski hieman himmailemaan ja pelasinkin ainoastaan reilumpaa etua tarjonneet kohteet suuremmalla jakajalla. Mitenkäs muilla? Kassa nyt pyörähtänyt ~1x läpi ja palautus 105%.


Huhtikuu on pilkkikuukausi ja AsseriPowerAuger8"-moottorikaira maksaa toimituksineen 390€.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Nauroivat kun kerroin ryhtyväni koomikoksi. Eivätpä naura enää.

Minikommentit

30.03.2013 12:02 <Betsaari> Tuolta hintaan ~357€: http://www.erakala.fi/index.php?inc=81

30.03.2013 13:59 <soiro> Ty tipsistä! Eiköhän pistetä pussiin.


pikkupikkuliikeri
Avatar
Jäsen
Viestit: 706
Liittynyt: 08.04.2007, 23:28

Tuotto: -15.66 yks.

Palautus%: 93.53%

Panosten ka: 2.42 yks.

Vetoja: 100

Pisteitä: 284
Paikkakunta: Kullaanvuoren hiidenkirnu

Re: ESBC

Viesti Kirjoittaja pikkupikkuliikeri »

Tuli myös koitettua NHL Optimizeria maaliskuussa. 133 vetoa palautus 93%. Tosin en pelannut kaikkea vaan soiron tapaan puolessa välissä kuuta rupesin pelaamaan vain isoimmat oa:t enkä aina niitäkään jos ei itselle maistunut. Kiinnostaisi jatkaa tilausta pelkästään vertailuna omiin ajatuksiin mutta aika kallista on. Tämä oli tietenkin ESBC:n NHL:n paskin kuukausi miesmuistiin? Jostain kumman syystä jokaiselle vihjepalvelulle on tullut vaikeita aikoja juuri silloin kun minä hyppään kyytiin :)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3597
Liittynyt: 19.01.2003, 18:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3188
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Re: ESBC

Viesti Kirjoittaja Neo »

Ihan mielenkiinnosta kysyn (off-topic); kenen arvioilla/vihjeillä pelaatte NHL:ää? Jotka eivät ESBC:n lukemia käytä tai ovat ne hylänneet. Ylikertoimesta jotain, ulkomaisilta foorumeilta, ulkomaisia vihjepalveluita jne? Kukaan ei tietysti halua paljastaa salaisia lähteitään, mutta esim yleensä omilla / YK / muiden foorumien / muut maksulliset.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Suomen paras opas kryptovaluutoista bitcoinkeskus.com | På Svenska bitcoincenter.se | På Norsk bitcoinsentralen.no | In English aboutbitcoin.io |

Minikommentit

30.03.2013 16:09 <power> Tahman+Jonen vihjeet valitsisin täältä jos en omilla pelaisi

01.04.2013 00:35 <JussiQ> Lieköhän voitollisia NHL-vihjaajia olemassakaan?

01.04.2013 00:35 <JussiQ> Espit otin mielenkiinnosta ja alkukausi olikin todella hyvä.

01.04.2013 00:36 <JussiQ> Maaliskuu sulatti voittoja, mutta hieman plussalla nuo vielä

01.04.2013 00:36 <JussiQ> Tosin analyysikulujen jälkeen etu jäi aika pieneksi.

03.04.2013 00:12 <Neo> ennen NHL-vihjaajia oli tälläkin enemmän, niin siitä pohdin

03.04.2013 00:12 <Neo> että ketä nykyään peesataan,harva kai ehtii täysillä laskea


vakioukko
Avatar
Jäsen
Viestit: 860
Liittynyt: 20.08.2009, 03:23
Pisteitä: 409

Re: ESBC

Viesti Kirjoittaja vakioukko »

Twiit twiit
@ESBC_Vuoksenmaa kirjoitti:KHL oli omissa peleissämme tosi hyvä sarja tänä talvena. Ensi vuonna,kun kansainvälistämme toimintaamme, myymme enemmän KHL:ää julkisestikin.
Mitähän tämä sitten oikein meinaa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin