Tänään on 18.07.2018, 08:27.

Mauge?

Foorumin risut & ruusut sekä muun palautteen ja korjausehdotukset voi osoittaa tänne.
Vastaa Viestiin

Linkkiä Maugelle?

Kyllä!
17
57%
Ei!
13
43%
 
Ääniä yhteensä: 30

pahars
Jäsen
Viestit: 98
Liittynyt: 14.01.2003, 09:48
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Rauma
Viesti:

Mauge?

Viesti Kirjoittaja pahars »

Ääänestetään asiasta. :?:
Molempiin vaihto ehtoihin voisi tietysti kirjoittaa pienet perustelut.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Duunari
Jäsen
Viestit: 132
Liittynyt: 14.01.2003, 04:54
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Vantaa

Viesti Kirjoittaja Duunari »

Kannatetaan, ehdottomasti!

En usko että Maugelinkityksen myötä Ylikertoimen taso pahasti tippuisi. Päinvastoin, Mauge on silloin tällöin heittänyt Clubinsa taululle jonkun herkkupalan jota voisi kutsua vaikka ilmaiseksi rahaksi.

Moderaattorien ja Mikon viitseliäisyydestä ja ajasta tietysti riippuu paljon. Jos tältä osin ei tule probleemia niin senkun yhdistetään voimat. Kannattaa silti varautua ainakin alkuvaiheessa siihen että asiattomuuksiakin voi esiintyä. Taisi Clubin taulullakin olla pikku kärhämä minkä Mauge hoiti pois maltillisesti. Eli jos modeilla tarmoa riittää niin Mauge messiin!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3598
Liittynyt: 19.01.2003, 19:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3181
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Neo »

Ihan ok miusta niin kauan kun tämä foorumi pysyy myös täysin omana sivustonaan, eikä tarvitse missään vaiheessa liikkua Maugen bannerihelvetin keskellä...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


mauge
Jäsen
Viestit: 7
Liittynyt: 08.02.2003, 23:42
Pisteitä: 0
Viesti:

Re:

Viesti Kirjoittaja mauge »

Neo kirjoitti:Ihan ok miusta niin kauan kun tämä foorumi pysyy myös täysin omana sivustonaan, eikä tarvitse missään vaiheessa liikkua Maugen bannerihelvetin keskellä...
Tämä juuri on idea. Nykyiset käyttäjät eivät huomaa eroa muuta kuin lisääntyneinä viesteinä. Tänne ei mitään bannereita tule, eikä niitä näy muutenkaan edes mauge.net:n kautta sisäänkirjautuneille (paitsi ennen sisäänkirjausta, kun niitä mauge.net:ssä kuitenkin on.)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


mikkou
Jäsen
Viestit: 2128
Liittynyt: 14.01.2003, 01:21
Pisteitä: 9
Viesti:

Viesti Kirjoittaja mikkou »

No niin, koko viikonloppu mennyt muualla kuin täällä, joten nyt paikalle palanneena lienee minunkin syytä tuoda ääneni kuuluviin.

Eli perusideana on taulun suhteen ollut todellakin se, että mainoksia yms. ei tänne oteta, syystä että ainakin itseäni ovat nuo popup tyyliset mainonnan muodot jo pitkään ärsyttäneet, enkä takuulla ole ainoa.

Eli sen voimme kaikki huoletta unohtaa, TÄSTÄ foorumista ei tule mainosten majapaikkaa.

Mutta kuten mauge on esittänyt, on turhaa että tämänkokoisessa maassa asiantuntijat jakaantuvat pieniin paloihin, joissa sitten puidaan asioiden mielekkyyttä, tässä asiassa olen samaa mieltä maugen kanssa.

Tuon "saastan" saapuminen taululle on helpolla estettävissä, muutamia moderaattoreita lisää ja SELKEÄT pelisäännöt viestien suhteen.

Mutta nyt haluan teiltä mielipiteen, arvon taulunkäyttäjät, koska te kuitenkin olette ratkaisevassa osassa siinä, millainen & mihin suuntaan tämä taulu on menossa, ja millaisen haluamme siitä.

Eli mitä mieltä olette tästä "tarjouksesta", joka nyt on meille annettu. Yksin en päätöstä aio tehdä, vaan kaikkien mielipide on nyt ensiarvoisen tärkeä(varsinkin niiden, joilla viestisarake ei osoita tällähetkellä 0-viestiä). ;)

Eli antakaa äänenne KUULUA!

-mikko

Ps. Eli ehdotus oli ainoastaan se, että mauge linkittää ylikerroin-foorumin omille sivuilleen? Tai näin ainakin käsitin. Mauge voinee vielä selventää asiaa, mikäli jollakin jää jotakin epäselväksi.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut mikkou, 10.02.2003, 12:48. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Minikommentit


epe
Jäsen
Viestit: 1004
Liittynyt: 14.01.2003, 17:14
Pisteitä: 2
Paikkakunta: Heräilemässä

Viesti Kirjoittaja epe »

Kannatetaan muutosta pienellä varauksella... jos taso alkaa laskemaan niin palataan vanhaan.

Muutama lisämoderaattori tosin kaivattaisiin kaiken varalta, nyt ei ole liiemmin tarvinnut asiattomia viestejä poistella, mutta varaudutaan että sieltä saattaa tulla samoja kuspäitä kun Jalin keskustelussakin.

Jenkkiurheilun puoli on tällä taululla hyvällä mallilla, kiitosta asianomaisille. Perinteisten eurooppalaisten pelimuotojen(futis, eurolätkä, tennis) pariin kaivattaisiin uutta verta keskustelua ylläpitämään ja kehittämään, toivottavasti mahdollinen Mauge-yhteistyö toisi sitä.

Eli kannatetaan. Pitää vaan tehdä "säännöt" eli vakiintuneet tavat selviksi uusillekin kävijöille.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


mauge
Jäsen
Viestit: 7
Liittynyt: 08.02.2003, 23:42
Pisteitä: 0
Viesti:

Viesti Kirjoittaja mauge »

OK.
Odotellaan äänestystulosta / kommentteja Ma 10.02.2003 iltaan klo 24.00 asti. Sitten ryhdyn tarvittaviin toimenpiteisiin mikäli aihetta on.
Kun noita Ei -ääniäkin on tullut, niin olisi hyvä saada vähän sanallisiakin perusteluja, miksei lisäjäsenet olisi toivottuja. Kuten aikaisemminkin kävi ilmi, <b>täällä ei muutu mikään</b> (ei siis mainoksia), vaan tämä taulu tulee ainoastaan mahdolliseksi käyttää myös mauge.net:stä käsin.
Myös <b>"hankalista asiakkaista" on mahdollisuus päästä eroon</b>, koska taulun tekniikka antaa siihen mahdollisuuden (toisin kuin Jalilla).
Uskoisin, että <b>kun pidetään kirjoitukset mahdollisimman asiallisina / asiantuntevina, niin sinne ei kukaan edes viitsi vaivautua kirjoittamaan mitään ala-arvoista.</b> Siinä voi muuten olla selitys ns. hiljaisille jäsenille, jotka kokevat taulun tason olevan "liian korkea" omille jutuilleen.

Nopeille lukijoille, vain tummennetut kohdat :wink:
Ugh, puolustus on puhunut
t. mauge

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Berrie
Jäsen
Viestit: 1491
Liittynyt: 14.01.2003, 10:40
Pisteitä: 33

Viesti Kirjoittaja Berrie »

Kannatan, hyviä tyyppejä ei koskaan ole liikaa. Yritin tuolla Maugella käydä tarkkailemassa, mutta eipä tuo toiminut. Ja moderaattoritoiminnallahan sitä kuria pidetään yllä.

Minä voisin periaatteessa vaikka olla moderaattori, mutta kun en ikinä primetimenä täällä ole, niin tuskin minusta apuja olisi. Mutta kuten sanoin, kannatan asiaa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Hombre
Jäsen
Viestit: 97
Liittynyt: 14.01.2003, 22:31
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Espoo

Viesti Kirjoittaja Hombre »

Itse myös kannatan linkitystä pienellä varauksella. Kirjoitin tarkemmat perustelut tuonne toiseen topiciin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Paino on voimaa - Ylipaino on ylivoimaa!

Minikommentit


Eki
Jäsen
Viestit: 487
Liittynyt: 19.01.2003, 22:29
Pisteitä: 0
Paikkakunta: JKL

Viesti Kirjoittaja Eki »

Kyllä se mullekkin passaa. Just nyt tämä taulu toimii mielestäni erittäin hyvin ja asiallisesti. Enkä mä usko että täällä nyt mitään häiriköintiä sen kummemmin pääsee syntymään, koska onhan meillä noita asiansa osaavia poliisin poikia täällä :D

Eli: lisää väkeä vaan kehiin jos se on mahdollista ja miksei olisi. Eikä musta noissa nukkuvissakaan mitään vikaa ole. Jos kynnys nyt on korkea kirjoittaa, niin kyllä se siitä vielä madaltuu. Ovatpahan ainakin rekisteröityneet, joten kyllä heillä suunnitelmissa varmasti on keskusteluun osallistuminen kunhan asiaa löytyy. Eikä sen tarvitse aina niin perusteellista vihjausta olla, muutama sananenkin näkemyksistään riittää. Ja onhan tuolla hömppä-puoli kanssa, voihan sitä turista muistakin kuin peleistä.

Kyllä se siitä, sanoi jo Manukin aikoinaan 8)

Eki

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Berrie
Jäsen
Viestit: 1491
Liittynyt: 14.01.2003, 10:40
Pisteitä: 33

Viesti Kirjoittaja Berrie »

Tuuliviiri-Berrie.

Pääsin viimein tuonne maugen foorumiin ja mieli meinasi muuttua. Täällähän on jo suurin osa tuosta enemmän keskustelevasta porukasta. Olisiko tuosta yhdistämisestä todellista hyötyä? Tuppisuita tulee todennäköisesti lisää, häiriköitäkin varmaan tulee lisää.

Eipä se tietenkään aiheuta kuin lisää moderointia. Joten tässä nyt olen hieman kahden vaiheilla. En nyt kuitenkaan muuta äänestyskantaani, näkyvyyttähän tulee kuitenkin paljon lisää, joten hyviäkin jannuja voi osua kohdalle.

EDITTI: (vieläkö se s*tana jatkaa...)
Ja tietysti yksi Maugen vahvuuksista tippuu pois kun keskustelu siirtyy tänne. Eli vedonlyöntiyhtiöiden mukana olo. Tämä servuhan sijaitsee Suomessa, joten mainostusta ei kannata yrittää lakiteknisistä syistä. Tämä poistaa sponssatut kilpailut (siis taulunkautta tapahtuvat) ja peliyhtiöiden oman mainostuksen (ei välttämättä huono asia).

Oletko Mauge ajatellut tuota?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


dapple
Jäsen
Viestit: 595
Liittynyt: 14.01.2003, 01:41
Pisteitä: 0
Paikkakunta: nousu. vesi,

Viesti Kirjoittaja dapple »

mä äänestin EITÄ... se että tämän foorumin linkki olisi tuolla kyseessä olevalla sivustolla... siinä en näe mitään ongelmaa... itseasiassa tämän taulun mainostaminen vaikka missä tahansa ei olisi pahitteeksi... tulevaisuuden kannalta jäsenmäärän nostaminen ja sitä kautta taulun tunnetummaksi tekeminen on ensisijaisen tärkeää... ei siitä mitään haittaa vaikka suurin osa rekisteröityneistä olisikin hiukan hiljaisen puoleisia(kyllä sen verran täytyy olla luottoa että jos on asiaa jonka kokee tärkeäksi niin osaa avata sen sanaisen arkkunsa...)... senhän pitäisi olla meille kaikille tuttua perisuomalaisena luonteenlaatuna... mitä sitten tulee niihin jotka ehkä ovat unohtaneet tuon yllä mainitun luonteenpiirteen ja ovat ainoastaan asialla jakaaseen mielipiteitään kaikkiin mahdollisiiin asioihin (tai paremminkin kaikkien asioiden vierestä...)... tai muuten vaan ovat sormet näppäimistöllä kuullakseen oman äänensä... sitä vartenhan ovat olemassa moderaattorit ja admistraattorit... mitä tulee tuohon EIN äänestämiseen... perimmäisenä syynä oli kaksi asiaa... ensin pisti silmään sanavalinta yhdistää... jos yhdistetään kaksi asiaa... niin silloinhan kahdesta asiasta tulee yksi?... jos ne yhdistetään? ja jos kahdesta tulee yksi niin silloin toisen tulee kadota... hävitä... poistua takavasemmalle... vai... mikä ei kuitenkaan liene perimmäinen tarkoitus... vai? Toinen asia joka ei enemmälti miellyttänyt oli asian esille otto... henk.kohtaisesti en pitäisi parhaana mahdollisena lähestymistapana tälläisissa asioissa asian julki tuomista foorumilla... ennenkuin asiasta oltaisiin oltu yhteydessä koko baletin vetäjän kanssa ensin... jolloin ratkaisu asian julki tuomisesta... tavasta tuoda se julki... olisi ensisijassa homman vetäjän päätettävissä... jos mulla olisi ollut modin tai vastaavan oikeudet(avaimet?) niin olisin poistanut kyseisen viestin välittömästi... sen enempiä miettimättä... kukin taaplaa tyylillään... tämä tyyli sopii... mulle... nyt ja vastaisuudessa... .

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Kuva

Minikommentit


happypunter
Jäsen
Viestit: 341
Liittynyt: 17.01.2003, 15:00
Pisteitä: 13

en ota kantaa

Viesti Kirjoittaja happypunter »

itse yhdistymiseen mutta aktiivisten keskustelijoiden lisays on melkeinpa prioriteetti; mukavaa etta on asiallista ja kannustavaa touhua ja ilmapiiri kokonaisuudessaan on hyva mutta ennen pitkaa itse kukin kyllastyy vastailemaan itsellensa. Toivottavasti ei, modet tekevat hyvaa tyota ja mikaan pahanilmanlintu en aio olla mutta pelko on perseessa etta nain kay.

Oisko hoempaen lisaeaeminen ja keskustelukynnyksen madaltaminen jonkinlainen ratkaisu? Ei se niin karmeaa ole jos nimimerkki nakyykin taululla kun siihen kerran ryhtyy, kaikkeen tottuu.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


mikkou
Jäsen
Viestit: 2128
Liittynyt: 14.01.2003, 01:21
Pisteitä: 9
Viesti:

Viesti Kirjoittaja mikkou »

dapple kirjoitti:... jos yhdistetään kaksi asiaa... niin silloinhan kahdesta asiasta tulee yksi?... jos ne yhdistetään? ja jos kahdesta tulee yksi niin silloin toisen tulee kadota... hävitä... poistua takavasemmalle...

Toinen asia joka ei enemmälti miellyttänyt oli asian esille otto... henk.kohtaisesti en pitäisi parhaana mahdollisena lähestymistapana tälläisissa asioissa asian julki tuomista foorumilla... ennenkuin asiasta oltaisiin oltu yhteydessä koko baletin vetäjän kanssa ensin...
Eiei ja ei....... Nyt ei todellakaan (mikäli se minusta riippu, ja uskon että kuitenkin riippuu) tehdä kahdesta YKSi, ei suinkaan!!! Päämääränäni on ollut tehdä hyvä taulu, jossa kaikilla sana on vapaa, kunhan puhutaan aiheesta eikä tämä tyyli ole muuttumassa.

Toinen asia onkin tämä lähestymistapa, mutta kuten aiemmin taisin mainitakin kuulin itsekin asiasta ensin irc-kanavalta, ja heti perään luin "tilanneraportin" täältä taululta. Mutta yhtäkaikki, päätös tulee olla yhteinen, koska yhdessä teemme hyvää työtä taulun suhteen.....!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Sputnik
Jäsen
Viestit: 976
Liittynyt: 16.01.2003, 21:54
Pisteitä: 0
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Sputnik »

No tämmöinen äänestys ja sitten oman äänestyksen valinnan tuominen julki ei varmaan ole parasta tuomaan yhteishenkeä, koska seuraavaksi kun kerron että äänestin EI, niin olen ainakin jatkossa muutamien henkilöiden vitutuksen kohteena, toisaalta so what. Eli EI, IMO yhdistyminen ei tuo taululle mitään uutta, keskustelijoiden määrä Maugella sen verran hiljaista ja osa heistä kuitenkin käy tällä taululla jo, joten sen puolesta ei tunnu missään so to speak...

Itse jatkaisin "jal´s laboratoty-hengessä", eli pysytään "omana" paikkana ilman yhdistymisiä suuntaan taikka toiseen ja erona JALiin olisi vain se että on rekisteröityminen ja modet tsekkaa/siivoaa taulua enemmän kuin kerran päivässä...

Mutta hei älkää peljätkö, mä olen vain pelkkä jäsen ja ylläpito päättä asian en minä, joten älkää nyt viitsikö alkaa riitelemään mun kanssa, tämähän oli mielipide asia aika pitkälle.Ja käy sitten niin tai näin niin kenenkään ei ole pakko olla täällä, ei edes minun, jos siltä tuntuu.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Life is a game. Money is how we keep score.

Minikommentit


Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3598
Liittynyt: 19.01.2003, 19:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3181
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Neo »

Näyttäisi olevan EI-ääniä sen verran paljon että mielestäni yhdistäminen ei ole hyvä ajatus. Liikaa vastustusta... mutta foorumin omistaja tekee päätökset kuten parhaaksi näkee ja muut seuraavat perässä 8) Päätitpä miten tahansa, niin hyvää työtä teet Mikko ja jatka samaan malliin!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


mikkou
Jäsen
Viestit: 2128
Liittynyt: 14.01.2003, 01:21
Pisteitä: 9
Viesti:

Viesti Kirjoittaja mikkou »

Neo kirjoitti:Näyttäisi olevan EI-ääniä sen verran paljon että mielestäni yhdistäminen ei ole hyvä ajatus. Liikaa vastustusta... mutta foorumin omistaja tekee päätökset kuten parhaaksi näkee ja muut seuraavat perässä 8) Päätitpä miten tahansa, niin hyvää työtä teet Mikko ja jatka samaan malliin!
Hiukan liian myöhään tulee tuota palautetta, sillä annoin maugelle (äänestyksen perusteella) luvan linkittää ylikertoimen tuonne sivulleen.
Eli nyt on hiukan myöhäistä asiaa katua, vaikka tietysti voimme asiaan vielä vaikuttaa koska haluamme.

Korjataanpas samalla MUUTAMA asia, jotka tuntuvat olevan porukalla hiukan hakusessa.

1. Eli mistään YHDISTYMISESTÄ ei ole kysymys, vaan ainoastaan siitä annammeko luvan maugelle linkittää foorumin sivuilleen, ja kuten sanoin annoin tähän luvan enemmistön ääntä kuunnellen.

2. Toinen asia on se, että samalla tietysti sovimme asian niin, että mikäli homma ei toimi(eli joudumme ongelmiin asian suhteen) tai homma ei muuten miellytä niin that's it. Homma loppuu siihen.

3. Foorumille EI TULE mainoksia, vaan käsittääkseni ne jotka tulevat maugenetin?? kautta niitä saavat luettavakseen, mutta tuo ei KOSKE meitä millään tavalla.

4. Foorumia ei ryhdytä käyttämään minään mainoskanavana, eli hommassa keskitytään siihen mihin tähänkin asti, eli perusvihjaamiseen ja yleiseen jutusteluun vedonlyöntiin liittyen.

5. Mikäli SINÄ huomaat jotakin, joka ei miellytä tai jonka katsot vaivaksi niin minulle välittömästi mailia niin asia arvioidaan HETI uudestaan. Tämän tarkoituksena ei TODELLAKAAN ole vaikuttaa keskusteluun mitenkään, emmekä tule huomaamaan HOMMAA mitenkään muuten kuin keskustelijoiden määrän lisääntymisenä(toivottavasti)!.

Eli käyttäkää foorumia normaalien linkkienne kautta, kukin mistä haluatte.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Jantta
Jäsen
Viestit: 241
Liittynyt: 31.01.2003, 12:47
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Oulu

Viesti Kirjoittaja Jantta »

Teit Mikko aivan oikean ratkaisun....vaikka itse en ollutkaan kyllä-kannalla niin noilla ehdoilla tuossa ei voi paljoa kyllä hävitä, itseasiassa tuo on erinomainen homma sillä oot/olemme saaneet hyvät valtuudet asian suhteen tulevaisuutta silmällä pitäen....

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


winorloose
Jäsen
Viestit: 3346
Liittynyt: 15.01.2003, 00:43

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 277

Viesti Kirjoittaja winorloose »

mikkou kirjoitti:
Neo kirjoitti:Näyttäisi olevan EI-ääniä sen verran paljon että mielestäni yhdistäminen ei ole hyvä ajatus. Liikaa vastustusta... mutta foorumin omistaja tekee päätökset kuten parhaaksi näkee ja muut seuraavat perässä 8) Päätitpä miten tahansa, niin hyvää työtä teet Mikko ja jatka samaan malliin!
Hiukan liian myöhään tulee tuota palautetta, sillä annoin maugelle (äänestyksen perusteella) luvan linkittää ylikertoimen tuonne sivulleen.
Eli nyt on hiukan myöhäistä asiaa katua, vaikka tietysti voimme asiaan vielä vaikuttaa koska haluamme.

Korjataanpas samalla MUUTAMA asia, jotka tuntuvat olevan porukalla hiukan hakusessa.

1. Eli mistään YHDISTYMISESTÄ ei ole kysymys, vaan ainoastaan siitä annammeko luvan maugelle linkittää foorumin sivuilleen, ja kuten sanoin annoin tähän luvan enemmistön ääntä kuunnellen.

2. Toinen asia on se, että samalla tietysti sovimme asian niin, että mikäli homma ei toimi(eli joudumme ongelmiin asian suhteen) tai homma ei muuten miellytä niin that's it. Homma loppuu siihen.

3. Foorumille EI TULE mainoksia, vaan käsittääkseni ne jotka tulevat maugenetin?? kautta niitä saavat luettavakseen, mutta tuo ei KOSKE meitä millään tavalla.

4. Foorumia ei ryhdytä käyttämään minään mainoskanavana, eli hommassa keskitytään siihen mihin tähänkin asti, eli perusvihjaamiseen ja yleiseen jutusteluun vedonlyöntiin liittyen.

5. Mikäli SINÄ huomaat jotakin, joka ei miellytä tai jonka katsot vaivaksi niin minulle välittömästi mailia niin asia arvioidaan HETI uudestaan. Tämän tarkoituksena ei TODELLAKAAN ole vaikuttaa keskusteluun mitenkään, emmekä tule huomaamaan HOMMAA mitenkään muuten kuin keskustelijoiden määrän lisääntymisenä(toivottavasti)!.

Eli käyttäkää foorumia normaalien linkkienne kautta, kukin mistä haluatte.

:D Mielestäni aivan hyvä kokeilu. Ainakaan ulkomaat-osastolla ei tällä hetkellä meinaa syntyä kunnon keskustelua kohteista (toisin kuin esim. NHL-otteluista).

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

It's not gambling if you always win

Minikommentit


dapple
Jäsen
Viestit: 595
Liittynyt: 14.01.2003, 01:41
Pisteitä: 0
Paikkakunta: nousu. vesi,

Viesti Kirjoittaja dapple »

tätäkö se yhdistyminen sitten tarkoittikin... siis 1+1 olikin kuin olikin 1... eikä 2... ei siinä mitään... koirat haukkuu ja karavaani kulkee... .

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Kuva

Minikommentit


Sputnik
Jäsen
Viestit: 976
Liittynyt: 16.01.2003, 21:54
Pisteitä: 0
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Sputnik »

dapple kirjoitti:tätäkö se yhdistyminen sitten tarkoittikin... siis 1+1 olikin kuin olikin 1... eikä 2...
Niinpä, noh saan syyttä olematonta sisälukutaitoani ja yleistä tietämättömyyttäni asiasta mitä eroa on yhdistämisellä ja linkittämisellä...

Yhdistäminen kun kuullosti mainoshelvettibannerivittuklikkaasitäjatätäbonustarjoukselta ja linkittäminen taas juuri siltä mitä se nyt on...

Eli kaikki ok, huoh.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Life is a game. Money is how we keep score.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Palaute & Tiedotteet”