Tänään on 11.07.2020, 01:13.

Veikkaus toimii sääntöjen mukaan

Vastaa Viestiin
Vieras
Avatar
Vieras

Veikkaus toimii sääntöjen mukaan

Viesti Kirjoittaja Vieras »

Veikkaus tarjosi pitkävedon sivuilla livevetoa jalkapallo-kohteeseen USA U20 vs Ranska U20.

Katsoin, että "1. puoliajan seuraava maali" -kohde oli panostamisen arvoinen. Yllätyksekseni kohde pysähtyi 40 minuutin kohdalla ja bet lost. Chattasin asiakaspalvelun kanssa ja sieltä sanottiin, että puoliaika on Toulouse tournamentissa vain 40 min ja minun olisi pitänyt osata mennä pitkävedon sivujen sijaan livevetojen sivuille, jossa lukee Toulouse Tournament livevetokohteen alla. Tämän kohdekohtaisen lisätiedon perusteella minun (ja muiden asiakkaiden) olisi pitänyt osata itse selvittää, että kyseessä ei ole jalkapallon säännöillä pelattava ottelu, vaan lyhyemmillä puoliajoilla pelattava ottelu.

Tällä perustelulla todettiin, että sääntöjen mukaan kaikki on mennyt OK. Tiedustellessani, että minkä pykälän perusteella, linkattiin livevedon sääntöihin (https://www.veikkaus.fi/fi/live-veto#!/ohjeet) ja kohtaan V. Todettuani, että jalkapallon virallisten sääntöjen mukaanhan puoliaika on keskeytetty 40 min kohdalla:
15.1. Jos kohdeottelu/kilpailu keskeytetään, palautetaan pelaajien pelipanokset sellaisista pelikohteista, joiden tulos ei ole keskeytyshetkellä selvillä.
Tässä vaiheessa vedottiin, että virhettä ei kuulemma voidakaan korjata kuin palauttamalla myös "eri säännöistä tietäneiden" panokset. Lopputulos olikin, että tästä pitäisi tehdä valitus poliisihallitukselle. Case closed.

Kysyin vielä varmuudeksi, että onhan nämä kysytty ylempää, niin vastaus oli:
Laitoin jo asiasta tietoa pelinhallintaan ja ainoa toimenpide mitä he tekivät oli tuo tiedon peliajasta lisääminen kohteen Live-vetosivuille. Eli panosta palautusta ei ole tiedossamme. Painotan vielä, että kohteessa on toimittu sääntöjen mukaan.
Totesivat siis pelinhallinnassa, että edes live-vetosivuilla ei ollut poikkeuksellisista säännöistä mainintaa, mutta korjasivat virheensä ottamatta siitä vastuuta. On ne vekkuleita.

Kannattaako tuollainen lappunen tehdä ja meneekö sen käsittelyyn kauankin aikaa? Onko muita tapoja edetä? Summa ei ole järjetön, kun livevetoon ei järjettömiä edes saa sisään, mutta tämä alkaa olemaan jo periaatekysymys.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

28.05.2015 19:41 <nuhapumppu> Kannattaahan sitä kokeilla valittaa

28.05.2015 19:41 <nuhapumppu> Mullaki aina jokin ratkasusuositus vetämässä :D


credit
Jäsen
Viestit: 5418
Liittynyt: 02.08.2003, 00:47

Tuotto: +220.44 yks.

Palautus%: 104.42%

Panosten ka: 1.57 yks.

Vetoja: 3178

Pisteitä: 4525

Re: Veikkaus toimii sääntöjen mukaan

Viesti Kirjoittaja credit »

Nuorten peleissä on varsin yleistä, että puoliajat kestävät 40 minuuttia. Kun puoliaika ei ole täydet 45 minuuttia, on hieman kyseenalaista olla ilmoittamatta tätä vedonlyöjälle, mutta virhe on sen verran pieni, että Poliisihallitukselle tehty valitus tuskin menee läpi. Varmuuden siitä saa kuitenkin vain kokeilemalla. Käsittelyajat ovat muistaakseni olleet 12 kuukauden molemmin puolin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin