Tänään on 28.05.2018, 06:47.

Tour de France 2013

Yksilölajit, muut palloilulajit (salibandy, pesäpallo jne.), moottoriurheilu...
Vastaa Viestiin
SOCCER MOM
Jäsen
Viestit: 15
Liittynyt: 02.03.2013, 19:00

Tuotto: +7.20 yks.

Palautus%: 113.71%

Panosten ka: 2.76 yks.

Vetoja: 19

Pisteitä: 36

Tour de France 2013

Viesti Kirjoittaja SOCCER MOM »

Tour de Francesta löytyy hyvin pelattavaa, kun pyöräilyyn liittyvä (vedonlyönti) tietämys on aika alkeellisella tasolla. Panosrajat ovat toki myös hyvin pienet. Tässä kuitenkin hyviä betsejä Touria varten, vaikka jännitystä lisäämään, jos ei muuta. Kaikki betsit Pinnaclella.

Overall Matchups – Best Finishing Position.

TEJAY VAN GARDEREN VS CADEL EVANS.

Cadel Evans 2.460.

Tejay Van Garderen yllätti viime vuonna Tourissa ja oli lopputuloksissa viides voittaen myös nuorten kilpailun Evansin jäätyä GC:ssa seitsemänneksi. Tästäkin huolimatta BMC lähtee tämän vuoden kisaan siten, että Evans on joukkueen kapteeni. Joukkueen luotosta Evansia kohtaan kertoo myös se, että joukkueeseen on nimetty hyvin pitkälti samat ajajat kuin 2011, jolloin Evans onnistui voittamaan Tour de Francen.

Evans on muutenkin ollut tänä vuonna hyvässä iskussa ja onnistui sijoittumaan Girossa kolmanneksi siitäkin huolimatta, että tämä päätti osallistumisestansa varsin myöhään, jolloin Evansille ei ehditty enää rakentamaan tälle räätälöityä joukkuetta ympärilleen. Kaksi ympäriajoa huippuiskussa peräkkäin on varsin vaativa suoritus, mutta uskoisin, että Evans jos kuka kokeneena ajajana pystyy tähän. Giron jälkeen Evans on ainoastaan levännyt ja tähdännyt siihen, että hän tulee olemaan huippuiskussa Tourin kolmannella viikolla, jolloin ratkaisut tapahtuvat.

Van Garderenilla on ollut hyvä kausi myös sisältäen mm. Kalifornian ympäriajon voiton. Tuolla kuitenkin vastus varsinkin vuorilla oli varsin keskinkertaista kauniisti sanottunakin ja silti tämän ainoaksi etappivoitoksi jäi aika-ajo. Kesäkuussa Sveitsin ympäriajossa nähtiin myös huolestuttavan keskinkertaisia aika-ajoja, vaikka näiden pitäisi olla Van Garderenin vahvuuksia. Nämä eivät tietenkään koko totuutta kerro, sillä huippukunto on tarkoitus ajoittuu vasta Tourin loppupuolella.

Kuitenkin itse uskon Evansin taistelevan sijoituksista viiden joukkoon, kun taas Van Garderenille tekee tänä vuonna tiukkaa päästä kympin sakkaan. Tätä tukee myös BMC:n ja ajajien lausunnot, joista käy ilmi, että Evans on joukkueen kapteeni, mikä tarkoittaa, että kertoimet ovat juuri tällä hetkellä tässä kohteessa varsin hupsut.

Hetken kuluttua lisää kohteita.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 10. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

27.06.2013 11:14 <Blaah> Itekkin ihmettelin tota pari, mutta ei uskallus riittänyt...

27.06.2013 11:15 <Blaah> ... kun on jäänyt seuraaminen tällä kaudella vähemmälle.


SOCCER MOM
Jäsen
Viestit: 15
Liittynyt: 02.03.2013, 19:00

Tuotto: +7.20 yks.

Palautus%: 113.71%

Panosten ka: 2.76 yks.

Vetoja: 19

Pisteitä: 36

Re: Tour de France 2013

Viesti Kirjoittaja SOCCER MOM »

Overall Matchups – Best Finishing Position.

ANDY SCHLECK VS THOMAS DE GENDT

Thomas De Gendt 2.900.

Tässä kohteessa ovat vastakkain kaksi melko isoa kysymysmerkkiä. Thomas De Gendt sijoittui viime vuonna Italian ympäriajossa kolmanneksi, mutta on tänä vuonna ollut varsin vaisu yhtä Katalonian ympäriajon etappivoittoa lukuun ottamatta. Viimeinen testi ennen Touria eli Sveitsin ympäriajo meni täysin pipariksi ilmeisesti sairastelun vuoksi. De Gendt hävisi avausetapilla yli puoli tuntia etapin voittajalle ja valitteli tämän jälkeen, että syke oli jo alhaisessa vauhdissa epänormaalin korkealla.

Jos on De Gendt arvoitus, on Andy Schleck astetta isompi. Sen jälkeen, kun tämä kaatui viime vuonna Criterium Dauphinella, ovat näytöt täysin olemattomat. Siis täysin. Tuloksista löytyy keskeytyksiä toisensa perään ja sijoituksia ynnä muilta sijoilta. Ei siis lähellekään sitä, mitä tältä totuttiin näkemään parhaimpina aikoina. Schleckin kohdalla ei kuitenkaan kaikkea voi laittaa kaatumisen piikkiin, sillä motivaatio harjoitteluun on selvästi laskenut huippuajoista. Osasyynä tuohon on varmasti veljensä Fränkin dopingkäry ja -tuomio.

Kaksi arvoitusta siis, mutta itsellä ei tällä hetkellä ole lainkaan luottoa Andy Schleckiin. Vaikka De Gendt ei ole vakuuttanut hänkään tänä vuonna, on hänellä sentään tuo yksi etappivoitto Kataloniasta. De Gendt on myös hyvin motivoinut ja hän on asettanut tavoitteeksi menestymisen Tourilla. Tässä kohteessa on niin paljon muuttujia, että tarkkaa arviota on vaikea tehdä, mutta ei tässäkään kohteessa nykyisessä kerroinasettelussa ole juuri järkeä.

edit: 1-2 kohdetta oli vielä tarkoitus laittaa tänään, mutta kertoimet liikahtivat sen verran, että tällä hetkellä eivät varmuudella pelattavia, joten laitan myöhemmin, jos ja kun kertoimet elävät lähempänä starttia matalien limittien ansiosta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 5. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

29.06.2013 12:19 <jms> Olisiko lähdettä De Gendtin lausunnolle? Itse en jaksaisi

29.06.2013 12:20 <jms> uskoa Thomasin tässä fieldissä edes tähtäävän GC:iin, mut

29.06.2013 12:21 <jms> menestystäkin on monenlaista.

29.06.2013 15:12 <SOCCER MOM> "I want to rediscover my super form of last year,"

29.06.2013 15:13 <SOCCER MOM> De Gendt told Nieuwsblad.be (Cyclingnews)

29.06.2013 15:16 <SOCCER MOM> Ja alkukaudesta puhui TOP kympistä (Velonews).


jms
Jäsen
Viestit: 603
Liittynyt: 13.02.2004, 16:43
Pisteitä: 100

Tour de France 2013

Viesti Kirjoittaja jms »

Tänään alkaa 100. Ranskan ympäriajo kilpailun 110-vuotisessa historiassa. Juhlavuoden arvolle sopivasti reitti sisältää maalinousuina legendaariset Mont Ventoux'n ja Alpe d'Huez'n - Alpe d'Huez ajetaan 18. etapin aikana kahteen kertaan. Aika-ajoakin saatu mukaan varsin sopivasti eli 25 km TTT ja 33 km + 32 km ITT. Kokonaisuutena tasapainoinen reitti vaikka omaan makuun muutama alamäkeen päättyvä etappi saisi päättyä vuoren huipulle. Tässä vain realiteetti on, että Tour on niin iso tapahtuma, ettei noilla huipuilla tahdo oikein olla riittävästi tilaa.

Tänä vuonna omalta kohdalta pyöräilyn seuraaminen jäänyt hieman vähemmälle, mutta markkinan kanssa samaa mieltä, että Froome (GBR/SKY) ja Contador (ESP/TST) selvä suosikkikaksikko. Siitä eteenpäin en edes yritä laatia rankingia, mutta kokonaisuutena viimeistä podium-paikkaa ja top10 sijoituksia jahtaa aikaisempia vuosia laajempi ja laadukkaampi joukko ajajia. En tiedä BMC:n roolitusta, mutta jos TJVG (USA/BMC) saa ajaa itselleen, niin mielenkiintoista nähdä mihin riittää. Käy joka tapauksessa kovan taiston valkoisesta Quintanan (COL/MOV) kanssa. Kukaan ei vaan tiedä mikä Naironkaan roolitus tulee olemaan. Riippuu paljon miten Valverdella (ESP/MOV) lähtee kilpailu juontumaan. Mielenkiinnolla seuraan nuoria Pinot'a (FRA/FDJ) ja Talanskya (USA/GRS) sekä Mollemaa (NED/BEL), joka lienee Belkinin (ent. Blanco ja sitä ennen Rabobank) GC-toivo näissä karkeloissa Gesinkin (NED/BEL) sijaan. Myös Fuglsangilla (DEN/AST) on nyt mahdollisuus valittamisen sijaan näyttää osaamistaan kun saa ajaa joukkueensa kapteenina. Ja tietenkin sympatiaheppa JVDB:n (BEL/LTB) suorituksia seuraan aina suurella mielenkiinnolla, kuin myös Tourille vaikean loukkaantumisen jälkeen paluun tekevää Andy Schleckia (LUX/RLT). JVDB:a ja Andya yhdistää se, ettei kumpaakaan kiinnosta muut kilpailut eikä siten tähtäinkään ole missään muulla kuin Tourilla. Tämäkin seikka huomioon ottaen Andylla taitaa olla vaikea Tour edessä. En edes kohtalaiseen GC-sijoitukseen usko ollenkaan vaan sopiva tehtävä voisi olla vuorietapin voitto tai KOM. Andylle toivoisi onnistumista, mutta tunne sanoo, että täydellinen pannukakku taitaa olla tulossa - valitettavasti.

Siitäpä päästää peli-ideaan eli GC match upeissa A. Schleckia vastaan.

General Classification

Schleck - Fuglsang 1,80 65+% 7/10 Paddy Power
Schleck - Van den Broeck 1,61 70+% 7/10 Ladbrokes -7,00
EDIT 30.6: JVDB nyt 1,72 Ladilla Andya vastaan GC:ssa. Eilen ei tapahtunut mitään mikä olisi vaikuttanut tämän parin voimasuhteisiin eli tätä voi ottaa vieläkin, jos eilen jätti väliin.

Yksistään kumpikin olisi max.bet, mutta yhteensä näitä jotain 14/10 voisi olla sopiva, riippuen kuka mitäkin saa pelattua. Hyvin vaikea nähdä Andyn voittavan kumpaakaan paria muuten kuin vastustajan pahan epäonnen kautta. Epäonnen mahdollisuus ei toki ole 30 pinnaa vaan vähän pitää jättää sillekin, että Andy oikeasti olisikin kunnossa. Hyvin maistuvia hedareita nämä.

Olen myös sitä mieltä, että tuloksien perusteella vakuuttavasti kohti Touria jyrännyt Froome on vähän liian iso suosikki. Tässä voisi kokeilla layata Betfairilla 1,87 tai ottaa Contadoria (vs. Froome) 2,9-tasoisilla kertoimilla. Itse kukin maun mukaan.

Lay Froome 1,87 Betfair 4/10 -4,00

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut jms, 20.07.2013, 22:32. Yhteensä muokattu 3 kertaa.

Minikommentit

29.06.2013 12:17 <jms> Jaa, ketju olikin jo pystyssä. Minä puusilmä huomannut..


jms
Jäsen
Viestit: 603
Liittynyt: 13.02.2004, 16:43
Pisteitä: 100

Re: Tour de France 2013

Viesti Kirjoittaja jms »

Stage 2

Sagan - Kristoff 3,00 Ladbrokes 2,5/10 -2,50

Sagan oli eilen mukana kasassa ja sai osumaa. Mm. Hesjedal sanoi: "Sagan was brutal looking". Uskon tuon kolarin vaikuttavan tämän päivän esitykseen. Kristoff ollut tämän vuoden hyvässä kunnossa ja vielä näyttää jatkuvan. Paljon riippuu miten etappi luontuu eli käytännössä millä temmolla ajetaan etapin puolivälin paikkeilla oleva vuori. Toki sen jälkeen on vielä 60 km maaliin ja tippuneet pääsee mukaan, jos eivät jää liian kauas nousussa. Vielä 12 km ennen maalia on 1 km nousu jyrkkyydeltään 9%, mihin taas osa kirimiehistä jää. Kristoffin pitäisi selvitä loppukahinoihin, jos vuorella ei joku joukkue innostu vetämään yli-innokkaasti. Pakko tuossa kertoimessa olla ilmaa, vaikka tässä aika monta muuttujaa onkin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

30.06.2013 18:40 <jms> Eipä kestänyt Kristoff kärkiporukoissa, mut ajoivatkin suht

30.06.2013 18:41 <jms> reippaasti. FDJ hienosti hyödynsi vetotyönsä; Vichot 19. :(


SOCCER MOM
Jäsen
Viestit: 15
Liittynyt: 02.03.2013, 19:00

Tuotto: +7.20 yks.

Palautus%: 113.71%

Panosten ka: 2.76 yks.

Vetoja: 19

Pisteitä: 36

Re: Tour de France 2013

Viesti Kirjoittaja SOCCER MOM »

Tour de France: Stage 8 - Best Finishing Position

RYDER HESJEDAL VS ANDY SCHLECK

Ryder Hesjedal 2.18

Andy Schleckia vastaan edelleen, vaikka onkin ajanut ihan mallikkaasti toistaiseksi. Kanadalaisen pitäisi kuitenkin olla selvästi parempi ajaja näistä kahdesta vuonna 2013. Hesjedal aloitti Gironkin kohtuullisen hyvin, mutta joutui jättämään kisan kuitenkin kesken sairastelun takia. Jos on tuon jälkeen päässyt edes kohtuullisen lähelle huippukuntoa, on kyllä selvä suosikki tässä parissa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

06.07.2013 08:14 <jms> Hesjedal ajaa kylkiluu murtuneena ja tällä etapilla nähdään

06.07.2013 08:15 <jms> miten vaikuttaa suorituskykyyn. En odota Ryderia kovinkaan

06.07.2013 08:16 <jms> korkealle ja itse näen enemmän ohipeli-ideana kanukin.


jms
Jäsen
Viestit: 603
Liittynyt: 13.02.2004, 16:43
Pisteitä: 100

Re: Tour de France 2013

Viesti Kirjoittaja jms »

General Classification; Live Stage 8 n. 60 km jäljellä ja Col de Pailhères alkamassa.

Jatketaan Froomea vastaan kun kerroin laskee ilman järkevää syytä. Sellainen kutina on, ettei Sky korkeimmalla korokkeella seiso Pariisissa.

Lay Froome 1,70 Betfair 4/10 -4,00

Suositus voimassa, jos ehtii ennen kuin oikea action Ax 3 Domaines'lla alkaa tai kunnes GC:ssa tapahtuu jotain merkittävää etapin aikana.

Edit: Eli nyt ei ole enää paikka lyödä lisää kunnes savu hälvenee ja tilanne selviää.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut jms, 20.07.2013, 22:31. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Minikommentit


credit
Jäsen
Viestit: 5225
Liittynyt: 02.08.2003, 00:47

Tuotto: +201.98 yks.

Palautus%: 104.11%

Panosten ka: 1.56 yks.

Vetoja: 3144

Pisteitä: 3962

Re: Tour de France 2013

Viesti Kirjoittaja credit »

Vedonlyöntivihje: - Pyöräily - Pierre Rolland voittaa Tour de Francen mäkikirikilpailun: KYLLÄ-EI - peliaika päättynyt

kohde
Pierre Rolland voittaa Tour de Francen mäkikirikilpailun: KYLLÄ-EI
veto
EI
kerroin
2.200 (Unibet)
panos
5 yks.
raja
1.667
todennäköisyysarvio
arvio 60%

Tour de France

Osuma! +6.00 yks.

EI VOITTANUT


Unibet höpsöttelee antamalla Pierre Rollandille järjettömän alhaisen kertoimen pallopaidan voittamisesta. Vaikka ympäriajosta on ajettu kohta kaksi kolmannesta, mäkikirikilpailu on tuskin päässyt alkuun. Jäljellä olevilla etapeilla on vielä kuusi hors catégorien nousua, joista voittaja saa 25 pistettä, ja kolme ykköskategorian nousua, joista jokaisesta voittaja nappaa 10 pistettä. Lisäksi pienempiä mäkiä on sen verran, että yksittäinen ajaja voi periaatteessa kerätä vielä reippaasti yli 200 pistettä.

Mäkikirikisan kärki on tällä hetkellä Rolland, 50 pistettä, Froome 33 pistettä, Porte 28 pistettä, Quintana 26 pistettä ja Nieve 21 pistettä. Vähintään yhden pisteen on saanut 43 ajajaa. Froome tähtää kokonaiskisan voittoon eikä hae pisteitä mäkikireistä, joten hänen voittonsa on epätodennäköinen. Rollandin pahin uhkaaja lienee vain 24 pisteen päässä oleva Quintana, joka voi ottaa mäkikirikilpailussa kärkisijan voittamalla yhden hors catégorien nousun. Rolland näytti eilisellä etapilla hyvävoimaiselta, mutta itse en millään jaksa uskoa, että miehellä olisi viimeisten päivien aikana saumoja olla kovin monen vuoren huipulla ensimmäisten joukossa. Froomen eilinen jääminen on luonut kisaan tilanteen, jossa vahvat tallit yrittävät varmasti hiillostaa Froomea ja Skyn palasiksi revittyä joukkuetta. Näin ollen hyökkäyksiä nähdään varmasti mäessä kuin mäessä, eivätkä kokonaiskilpailun kannalta merkityksettömien ajajien, kuten Rollandin, irtiotot kuulu käsikirjoitukseen; toisin sanoen Rolland ei voi toivoa pääsevänsä jollain vuorietapilla napsimaan mäkipisteitä irtioton matkassakaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

13.07.2013 11:31 <msm> Mistä tuo löytyy?

13.07.2013 11:52 <credit> "Ajaja Specials", ihan lopusta.

13.07.2013 12:08 <nuhapumppu> ei UB kuitenkaa höpsötelly, sama linja markkinoiden kanssa

13.07.2013 12:08 <nuhapumppu> fairilta saa vielä hiluilla parempaa

13.07.2013 12:21 <credit> Kopioineet siis "markkinalinjan" sen enempiä ajattelematta.

14.07.2013 11:31 <jms> Tämä vaikuttaa oikeinkin hyvältä vedolta, kun puheiden mukaa

14.07.2013 11:32 <jms> Piti/MOV pitäis olla hienoisella kostomielialalla Europcaria

14.07.2013 11:34 <jms> kohtaan liikkeellä. Tänään nähdään realisoituuko puheet.

14.07.2013 12:09 <jms> Ja toisten lähteiden mukaan kohteena Belkin. Tiedä tästä...

14.07.2013 13:07 <credit> Niin ja minulta unohtui, että etapin päättyessä HC-nousuun

14.07.2013 13:08 <credit> voittaja saa tuplapisteet: voittajalle siis 50 pistettä.

14.07.2013 13:08 <credit> Rolland kuluttaa tällä hetkellä voimiaan yrittäessään päästä

14.07.2013 13:08 <credit> mukaan kärkiporukkaan. Rollandin voitto epätodennäköinen.


credit
Jäsen
Viestit: 5225
Liittynyt: 02.08.2003, 00:47

Tuotto: +201.98 yks.

Palautus%: 104.11%

Panosten ka: 1.56 yks.

Vetoja: 3144

Pisteitä: 3962

Re: Tour de France 2013

Viesti Kirjoittaja credit »

Vedonlyöntivihje: - Pyöräily - Valkoinen paita 14. etapin jälkeen: Kwiatkowski - Kaikki muut - peliaika päättynyt

kohde
Valkoinen paita 14. etapin jälkeen: Kwiatkowski - Kaikki muut
veto
2
kerroin
11.000 (Bwin/Gamebookers)
panos
2 yks.
raja
6.667
todennäköisyysarvio
arvio 15%

Tour de France

Huti: -2.00 yks.

1


Parhaan nuoren ajajan valkoinen paita puetaan luultavasti Kwiatkowskin päälle myös tämänpäiväisen etapin jälkeen. Kwiatkowskilla on kuitenkin vain 34 sekunnin ero Quintanaan, joten paidan vaihtuminen on täysin mahdollista, jos Kwiatkowski vähänkin uuvahtaa. 14. etapin loppu on laskuvoittoinen, joten Quintana tuskin yrittää iskeä tällä etapilla, ja vaikka hän iskisikin, se tuskin johtaa merkittäviin tuloksiin. Eilisen jälkeen vaikuttaa kuitenkin todennäköiseltä, että Skyn haastajat pitävät vauhtia alusta alkaen ja repivät joukon palasiksi, joten jos eiliset vetohommat painavat vielä Kwiatkowskin jaloissa, niin pieni sippaaminen on täysin mahdollista.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


credit
Jäsen
Viestit: 5225
Liittynyt: 02.08.2003, 00:47

Tuotto: +201.98 yks.

Palautus%: 104.11%

Panosten ka: 1.56 yks.

Vetoja: 3144

Pisteitä: 3962

Re: Tour de France 2013

Viesti Kirjoittaja credit »

Evans-Froome-parissa marathon antaa Evansille 1,69 ja Pinny Froomelle 2,65. Kolmen prosentin sure tarjolla siis niille, jotka saavat Marathonille panosta sisään (oma maksimipanos Evansin puolesta olisi 36 euroa, vaikka avasin tilin Marathonille vasta joitakin päiviä sitten :roll: ).

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


GooRio
Avatar
Jäsen
Viestit: 1297
Liittynyt: 27.06.2003, 23:11
Pisteitä: 231

Re: Tour de France 2013

Viesti Kirjoittaja GooRio »

credit kirjoitti:(oma maksimipanos Evansin puolesta olisi 36 euroa, vaikka avasin tilin Marathonille vasta joitakin päiviä sitten :roll: ).
En tiedä mikä tilanne tuolla nykyään, mutta täällä muistaakseni tomitraktori neuvoi aikoinaan että loggaamalla ulos ja kirjautumalla sisään niin pääsi vetämään uudestaan samalla maksilla monta kertaa putkeen. Ja ainakin lätkässä riitti, että veti eka 1x2 markkinasta ja sitten ml, niin taas oli 1x2 markkinassa mahdollisuus vetää uudestaan samaa vetoa. Euron limitit tulee tuonne joka tapauksessa viimeistään parissa viikossa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Muistetaan kuitenkin, että kyllä Jakke on tuonut vuosien varrella hiukan massiakin ja iloa elämään

Minikommentit

13.07.2013 11:52 <jone> Itellä tunnin odottamisen jälkeen pääs lyömään uudestaan.

13.07.2013 11:54 <jone> Loggaus-homma ei toiminut silloin.


credit
Jäsen
Viestit: 5225
Liittynyt: 02.08.2003, 00:47

Tuotto: +201.98 yks.

Palautus%: 104.11%

Panosten ka: 1.56 yks.

Vetoja: 3144

Pisteitä: 3962

Re: Tour de France 2013

Viesti Kirjoittaja credit »

Muutamia vetoja etappivoittojen kokonaismääristä (perustuvat ensisijaisesti kilpailun luonteen muuttumiseen):

Vedonlyöntivihje: - Pyöräily - Etappivoittojen määrä: Chavanel, Sylvain - peliaika päättynyt

kohde
Etappivoittojen määrä: Chavanel, Sylvain
veto
alle 0,5
kerroin
1.200 (Bwin/Gamebookers)
panos
5 yks.
raja
1.053
todennäköisyysarvio
arvio 95%

Tour de France

Osuma! +1.00 yks.

0


Minkähän etapin Cavendishin vetomies voisi voittaa?

Vedonlyöntivihje: - Pyöräily - Etappivoittojen määrä: Valverde, Alejandro - peliaika päättynyt

kohde
Etappivoittojen määrä: Valverde, Alejandro
veto
alle 0,5
kerroin
1.720 (Unibet)
panos
4 yks.
raja
1.538
todennäköisyysarvio
arvio 65%

Tour de France

Osuma! +2.88 yks.

0


Valverde on ulkona kokonaiskisasta, joten saattaa ryhtyä Quintanan apukuskiksi. Toisaalta yksittäisen etappivoiton todennäköisyyttä lisää se, että Froomella on varaa päästää Valverde karkuun jollain etapilla (jos miehen kyvyt riittävät irtiottoon).

Vedonlyöntivihje: - Pyöräily - Etappivoittojen määrä: Froome, Christopher - peliaika päättynyt

kohde
Etappivoittojen määrä: Froome, Christopher
veto
alle 2,5
kerroin
1.750 (Unibet)
panos
5 yks.
raja
1.538
todennäköisyysarvio
arvio 65%

Tour de France

Huti: -5.00 yks.

3


Froomella on yksi etappivoitto, joten vedon väärin meneminen edellyttää Froomelta vielä kahta etappivoittoa. Luultavasti Froome tulee ajamaan puolustusvoittoisesti, joten yksittäiset etappivoitot eivät ole kovin todennäköisiä. Paras mahdollisuus etappivoittoon lienee toisessa ITT:ssä, mutta ottaen huomioon, miten Froome väsähti ensimmäisen ITT:n loppukilometreillä (ja miten raskaita vuorietappeja ennen toista ITT:tä ajetaan), sekään ei ole kirkossa kuulutettu - ei lähellekään.

Vihjeet yhteensä: panokset 14.00, palautukset 12.88, tulos -1.12 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


credit
Jäsen
Viestit: 5225
Liittynyt: 02.08.2003, 00:47

Tuotto: +201.98 yks.

Palautus%: 104.11%

Panosten ka: 1.56 yks.

Vetoja: 3144

Pisteitä: 3962

Re: Tour de France 2013

Viesti Kirjoittaja credit »

Vedonlyöntivihje: - Pyöräily - Voittaako ranskalainen ajaja 15. etapin - peliaika päättynyt

kohde
Voittaako ranskalainen ajaja 15. etapin
veto
EI
kerroin
1.250 (Bwin/Gamebookers)
panos
10 yks.

Tour de France

Osuma! +2.50 yks.

EI VOITTANUT


Vedonlyöntivihje: - Pyöräily - Voittaako espanjalainen ajaja 15. etapin - peliaika päättynyt

kohde
Voittaako espanjalainen ajaja 15. etapin
veto
EI
kerroin
1.500 (Bwin/Gamebookers)
panos
10 yks.

Tour de France

Osuma! +5.00 yks.

EI VOITTANUT


Vedonlyöntivihje: - Pyöräily - Voittaako kolumbialainen ajaja 15. etapin - peliaika päättynyt

kohde
Voittaako kolumbialainen ajaja 15. etapin
veto
EI
kerroin
1.250 (Bwin/Gamebookers)
panos
10 yks.

Tour de France

Osuma! +2.50 yks.

EI VOITTANUTBwinillä ei ole ajateltu tätä juttua ihan loppuun asti...

Panostamalla 10 yksikköä jokaiseen yllä olevaan vetoon saa huonoimmassa tapauksessa takaisin 2 * 1,25 * 10 yks. = 25 yks. Jos kaikki vedot osuvat, takaisin tulee (1,25 + 1,25 + 1,50) * 10 yks. = 40 yks.

Toisin sanoen suurin mahdollinen kokonaistappio (olettaen, että yhtään näistä vedoista ei peruta ennen etapin alkua) on viisi yksikköä, ja suurin mahdollinen voitto 10 yksikköä. Käytännössä kyseessä on siis veto selvästi kerrointa 3,00 paremmalla kertoimella sen puolesta, ettei huomista etappia voita ranskalainen, espanjalainen tai kolumbialainen ajaja.

Froomea myydään tällä hetkellä Betfairissa kertoimella 3,55, joten jos haluaa pelata Froomen voittoa, kannattaa mieluummin valita yllä oleva vetoyhdistelmä, koska silloin vetoon saa kaupan päällisiksi kaikki hollantilaiset, belgialaiset, saksalaiset, italialaiset, portugalilaiset, australialaiset, yhdysvaltalaiset, irlantilaiset jne. ajajat.

Vihjeet yhteensä: panokset 30.00, palautukset 40.00, tulos +10.00 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

14.07.2013 01:18 <credit> Löytyy muuten kohdasta "Finishing Position".

14.07.2013 01:19 <Betsaari> Niin kuka saa 10yks sisään ja kuka taas ei ;)

14.07.2013 04:15 <Henkka> kovat, ja sitä kovemmat jätkät

14.07.2013 04:18 <Henkka> meinasin tykittää viel lisää, mut päätinkin halata kissaa

14.07.2013 04:19 <Henkka> mut sit tajusin et ei mellä ookaan sellasta.

14.07.2013 04:25 <Henkka> arvaa harmittiko

19.07.2013 11:00 <Betsaari> Seuraavaksi sitten sureja seurantaan!

19.07.2013 11:05 <TuplaJallu> Kateelliset vaan valittaa hyvistä tipseistä. ;)

19.07.2013 11:30 <Betsaari> Oho, väärä nicki ja hymiökin unohtui ;)


jms
Jäsen
Viestit: 603
Liittynyt: 13.02.2004, 16:43
Pisteitä: 100

Re: Tour de France 2013

Viesti Kirjoittaja jms »

Stage 15

Kwiatkowski - Talansky 2,00 Paddy 6/10 (Expekt 1,90; NordicBet 1,85) -6,00

Näillä kahdella on nähdäkseni mäennousukyvyssä muutaman kertaluokan ero Talanskyn hyväksi. Ainoa asia mikä epäilyttää on Talanskyn toipuminen etapin 14 hatkasta. Tosin se oli iso hatka eli 18 ajajaa, joten ei rasitus nyt mikään kovin iso ole ollut. Kertoimissa reagoitu tuohon rasitukseen liiaksi tai sitten on meneillään jokin outo Kwiatkowski -hype. Onhan Kwiatkowskin kausi ollut mahtava, mutta mäki on se heikoin osa-alue eikä tuossa kerroinasettelussa ole mielestäni kovin paljon tolkkua. Omien hihaprosenttien mukaan tuolla Norpan kertoimellakin voisi vetää enemmän kuin 6/10, mutta mennään varovaisella linjalla kun tuntuu olevan niin paljon eroa markkinan näkemykseen tässä. Illalla kun kertoimia hätäisesti vilkuilin oli Pinnyllä Talanskylle 1,95; nyt 1,76.

Jos minikertoimista tykkää ja saa vielä jotain sisään, niin Bwinillä Miscellanous kohdassa Kuka on valkoisessa paidassa etapin 15 jälkeen? Any Other in the field 1,20 (vs. Kwiatkowski 4,00). On hyvin, hyvin vaikea kuvitella tilannetta missä Kwiatkowski häviäisi Quintanalle alle 35 sekuntia tällä etapilla ja back uppina vielä Talansky, joka 1:10 perässä Kwiatkowskia. Prosentteja hyvin paljon. Hyvällä mielikuvituksella voisi Mont Ventoux'n nähdä ajettavan niin hiljaa, että Kwiatkowski pysyisi porukassa mukana, mutta niistä vauhdeista Nairo karkaa varmasti. Eli ilman laitteiden hajoamista tai jäämistä putoavan lentokoneen alle Nairo tekee kerran kerrasta yli 35 sekuntia eroa Kwiatkowskiin tuollaisella vuorella vaikka huomiseksi ennustettava tuuli ei mitenkään suosi hyökkäämistä viimeisellä viidellä kilometrillä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut jms, 20.07.2013, 13:49. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Minikommentit


credit
Jäsen
Viestit: 5225
Liittynyt: 02.08.2003, 00:47

Tuotto: +201.98 yks.

Palautus%: 104.11%

Panosten ka: 1.56 yks.

Vetoja: 3144

Pisteitä: 3962

Re: Tour de France 2013

Viesti Kirjoittaja credit »

Hedareita 19. etapille...

Vedonlyöntivihje: - Pyöräily - Costa, Rui - Evans, Cadel - peliaika päättynyt

kohde
Costa, Rui - Evans, Cadel
veto
1
kerroin
1.571 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
1.429
todennäköisyysarvio
arvio 70%

Tour de France, 19. etappi

Osuma! +1.71 yks.

1


Evansin ajomotivaatio on täysin nollissa, ja mies tullee bussin kyydissä maaliin. Costalla ollut etappivoittonsa jälkeen pari "lepopäivää", mutta tänään hän lienee kärjen mukana tukemassa Quintanaa.

Vedonlyöntivihje: - Pyöräily - Quintana, Nairo - Rodriguez, Joaquim - peliaika päättynyt

kohde
Quintana, Nairo - Rodriguez, Joaquim
veto
1
kerroin
2.410 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
2.000
todennäköisyysarvio
arvio 50%

Tour de France, 19. etappi

Huti: -3.00 yks.

2


Nousujohteisesti ajanut Rodriguez on nostettu päivän etapin suosikiksi. Itse veikkailen, että parin hyvän päivän jälkeen nyt voisi olla vuorossa vähän keskinkertaisempi suoritus. Joka tapauksessa miestä ei voi päästää hatkaan, koska hän alkaa olla uhkaaja kokonaiskilpailun parhaista sijoituksista kamppailtaessa. Uskoisin, että molemmat kuskit tulevat maaliin samassa porukassa, ja on lopulta arpapeliä, kumpi heistä ylittää maaliviivan ensimmäisenä.

Vedonlyöntivihje: - Pyöräily - Van Garderen, Tejay - Riblon, Christophe - peliaika päättynyt

kohde
Van Garderen, Tejay - Riblon, Christophe
veto
1
kerroin
2.690 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
2.000
todennäköisyysarvio
arvio 50%

Tour de France, 19. etappi

Osuma! +5.07 yks.

1


Eilisen etapin voitto olisi kuulunut Van Garderenille, mutta Riblon vei. Tänään molemmilla kuskeilla lienee "lepopäivä". On täysin arvan varassa, kumpi sattuu tulemaan ensimmäisenä maaliin.

Vihjeet yhteensä: panokset 9.00, palautukset 12.78, tulos +3.78 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


credit
Jäsen
Viestit: 5225
Liittynyt: 02.08.2003, 00:47

Tuotto: +201.98 yks.

Palautus%: 104.11%

Panosten ka: 1.56 yks.

Vetoja: 3144

Pisteitä: 3962

Re: Tour de France 2013

Viesti Kirjoittaja credit »

20. etappi:

Vedonlyöntivihje: - Pyöräily - Valverde, Alejandro - Kreuziger, Roman - peliaika päättynyt

kohde
Valverde, Alejandro - Kreuziger, Roman
veto
2
kerroin
3.010 (Pinnacle)
panos
2 yks.
raja
2.500
todennäköisyysarvio
arvio 40%

Tour de France, 20. etappi

Huti: -2.00 yks.

1


Valverde käytti eilen voimiaan yrittäessään irtiottoa viimeisessä mäessä. Kreuziger puolestaan tuhlasi paukkuja vetäessään pääjoukon ja kärjen suureksi venähtänyttä eroa kiinni. Lopulta molemmat tulivat maaliin samalla ajalla. Tänään Kreuziger joutunee jälleen auttamaan Contadoria ja Valverde Quintanaa (mikäli Quintana apua tarvitsee). Valverdella ei enää eilisen jälkeen ole juuri panosta, koska hän on jo nostanut itsensä kokonaiskilpailussa kymmenen joukkoon ja pystyy parantamaan sijoitustaan enää yhdellä pykälällä. Kreuziger sen sijaan ajaa jopa kokonaiskilpailun kakkossijasta (vaikka sen saavuttaminen onkin epätodennäköistä) sekä joukkuekilpailun voitosta. Taktiset kuviot ratkaisevat hyvin pitkälle sen, miten tässä parissa käy, mutta missään tapauksessa Kreuziger ei ole niin paljon Valverdea heikompi kuin hedarikertoimista voisi päätellä.

Huom! Kreuzigerin kerroin on sen jälkeen, kun itse pelasin kertoimella 2,66, noussut voimakkaasti, joten markkinoilla saattaa olla tietoa Kreuzigerin sairastumisesta tms. ongelmista.

Vedonlyöntivihje: - Pyöräily - Froome, Chris - Contador, Alberto - peliaika päättynyt

kohde
Froome, Chris - Contador, Alberto
veto
1
kerroin
1.510 (Pinnacle)
panos
2 yks.
raja
1.429
todennäköisyysarvio
arvio 70%

Tour de France, 20. etappi

Osuma! +1.02 yks.

1


Kaiken järjen mukaan Froome pesee Contadorin viimeisessä nousussa; Contador ei yksinkertaisesti ole siinä kunnossa, että voisi voittaa tämän parin ilman Froomen epäonnea silloin, kun ajetaan tosissaan. Froomea kiinnostaa varmaan mäkikirikilpailun voitto, joten hän ajanee lopussa Quintanaa vastaan mäkikirikisan pisteistä, eikä Contadorilla ole mitään asiaa siihen kyytiin. Ainoa skenaario, jossa Conta voisi Froomen voittaa (epäonnen lisäksi), on se, että hatkaporukka on jo tullut maaliin, vienyt kaikki pisteet ja pääjoukossa ajetaan vain kokonaiskilpailun sijoituksista. Tällöin Froome ei välttämättä yritä loppuun asti ja Conta saa mahdollisuutensa.

Vedonlyöntivihje: - Pyöräily - Fuglsang, Jakob - Gadret, John - peliaika päättynyt

kohde
Fuglsang, Jakob - Gadret, John
veto
1
kerroin
1.397 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
1.250
todennäköisyysarvio
arvio 80%

Tour de France, 20. etappi

Huti: -3.00 yks.

2


Fuglsang on yllättänyt minut etappi toisensa jälkeen roikkumalla sitkeästi mukana Skyn, Saxon, Movistarin ja Belkinin kärkimiesten kanssa samassa porukassa. Nyt hänelle on laitettu hedarissa pariksi Gadret, joka tuli eilen maaliin samalla ajalla (ja yhtä sijaa paremmin) kuin Fuglsang. Gadret oli kuitenkin koko ajan hätää kärsimässä ja nähdäkseni oli jo putoamassa pois porukasta viimeisen nousun huipulla. Uskoisin, että tänään on Gadret'lle lepopäivä; tärkeintä hänelle on päästä maaliin. Fuglsang sen sijaan yrittänee nostaa itsensä kokonaiskilpailussa kuudenneksi hiipuvan Molleman ohi.

Vihjeet yhteensä: panokset 7.00, palautukset 3.02, tulos -3.98 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut credit, 20.07.2013, 12:47. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Minikommentit

20.07.2013 13:48 <jms> Kreuz vetoa suosii, kun Team Class. Saxolle jonkinl tavoite.


credit
Jäsen
Viestit: 5225
Liittynyt: 02.08.2003, 00:47

Tuotto: +201.98 yks.

Palautus%: 104.11%

Panosten ka: 1.56 yks.

Vetoja: 3144

Pisteitä: 3962

Re: Tour de France 2013

Viesti Kirjoittaja credit »

Vedonlyöntivihje: - Pyöräily - De Marchi, Alessandro - Geniez, Alexandre - peliaika päättynyt

kohde
De Marchi, Alessandro - Geniez, Alexandre
veto
2
kerroin
2.150 (Pinnacle)
panos
2 yks.
raja
2.000
todennäköisyysarvio
arvio 50%

Tour de France, 20. etappi

Osuma! +2.30 yks.

2


Geniez oli eilisessä kilpailussa neljäs ja De Marchi kahdeksas. Molemmat miehet roikkuivat myös sitä edellisellä 18. etapilla suhteellisen lähellä kärkeä (De Marchi 19. ja Geniez 24.). Tänään heillä lienee lepopäivä, joten on melkoista kolikonheittoa, kumpi tulee ensimmäisenä maaliin. Kummallakaan miehellä ei ole kokonaiskilpailussa mitään erikoista voitettavaa. Vaakaa Geniezin suuntaan saattaa painaa se, että De Marchilla voi Cannondalen miehenä olla jokin rooli huomisella päätösetapilla, jonka voittajaksi Cannondale yrittää nostaa Saganin. Cannondalella ei tosin yleensä ole ollut kovin pitkiä vetojunia, mutta päätösetappi on sen verran erikoinen, että taktiikka saattaa muuttua.

Vedonlyöntivihje: - Pyöräily - Kwiatkowski, Michal - Ten Dam, Laurens - peliaika päättynyt

kohde
Kwiatkowski, Michal - Ten Dam, Laurens
veto
1
kerroin
1.794 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
1.538
todennäköisyysarvio
arvio 65%

Tour de France, 20. etappi

Osuma! +2.38 yks.

1


Kahden hiipuvan kuskin taistelussa Ten Dam näyttää olleen viime aikoina enemmän pulassa. Toissapäivänä Kwiatkowski voitti Ten Damia parilla minuutilla, ja eilen miehet tulivat maaliin samalla ajalla (Kwiatkowski edellä). Ten Dam kuitenkin joutui mielestäni vaikeuksiin ennen Kwiatkowskia, joten jos sama tilanne toistuu tänään, Kwiatkowski vie tämän parin. Kwiatkowski ajaa edelleen nuorten kilpailun kakkospaikasta sekä kokonaiskilpailun 10. sijasta. Ten Dam on häntä sekunnin perässä kokonaiskilpailussa, mutta molemmat joutuvat luultavasti antautumaan takaa tulevalle Talanskylle, jonka ero Ten Damiin on vain 15 sekuntia.

Vedonlyöntivihje: - Pyöräily - Van Garderen, Tejay - Schleck, Andy - peliaika päättynyt

kohde
Van Garderen, Tejay - Schleck, Andy
veto
1
kerroin
3.680 (Pinnacle)
panos
2 yks.
raja
2.857
todennäköisyysarvio
arvio 35%

Tour de France, 20. etappi

Huti: -2.00 yks.

2


Tässä parissa Schleck on se, jolla on varmasti enemmän näytettävää ja enemmän halua todistaa itselleen, että ketju pyörii edelleen. Kummallakaan ei ole mitään erikoista panosta toiseksi viimeisellä setapilla, joten on hyvin mahdollista, että molemmat miehet ajelevat rauhassa maaliin. Van Garderenilla oli eilen huilipäivä, ja hän hävisi kärjelle melkein puoli tuntia, kun taas Schleckillä oli enemmän yritystä ja tappiota tuli vain n. 15 minuuttia. Tämä on ilmeisesti saanut markkinat ajattelemaan, että Schleck olisi parissa suuri suosikki, vaikka miesten kunto juuri tällä hetkellä on kutakuinkin samalla tasolla.

Vihjeet yhteensä: panokset 7.00, palautukset 9.68, tulos +2.68 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

20.07.2013 13:47 <jms> Kwia maistuis, mut kerroin meni. Andya vs en täs pelais.

21.07.2013 09:21 <jms> Onnea credit, huikean TDFn olet tipsannut; 88,49u/74u=119,6%

21.07.2013 09:21 <jms> Ja vaikka olisi saanut Maralle nuo loput 4u per veto olisi

21.07.2013 09:23 <jms> silti jäänyt 106,5% palautukseksi. :) Itellä meni "hieman"

21.07.2013 09:23 <jms> heikommin vaikkei vedot minusta niin huonoja olleet mitä

21.07.2013 09:25 <jms> tulos viivan alla kertoo. Silti :( :( :(


credit
Jäsen
Viestit: 5225
Liittynyt: 02.08.2003, 00:47

Tuotto: +201.98 yks.

Palautus%: 104.11%

Panosten ka: 1.56 yks.

Vetoja: 3144

Pisteitä: 3962

Re: Tour de France 2013

Viesti Kirjoittaja credit »

Muutamia betsejä Marathonille (en laita näitä seurantaan, ettei kenellekään tule paha mieli; itse kyllä saisin panosta sisään melkein puolet siitä, mitä Pinnacle ottaa vastaan :wink: ):

Nieve - Fuglsang 2,04 (min. 70 %)

Nievelle on ilmeisesti annettu suosikin asema siksi, että hän taistelee mäkikirikilpailun voitosta. Eilisen perusteella Nieven eväät on kuitenkin syöty. Fuglsangilla on vielä vähän panosta kokonaiskilpailussa, joten hän ajanee samalla tavalla kuin aiemmilla etapeilla: kärkimiesten kanssa samassa ryhmässä. Nieven paras mahdollisuus mäkikirikisassa on luultavasti iskeä etapin alkupuolen nousuihin ja hakea niistä pisteitä. Jos hän valitsee tämän taktiikan, Fuglsang on maalissa käytännössä varmasti ennen Nieveä.

Porte - Kreuziger 2,04 (~60 %)

Portella loppuivat eilen mehut viimeisessä nousussa, vaikka hän pääsikin vielä ryhmään mukaan loppulaskussa. Tänään luvassa vaikea päivä molemmille miehille, mutta pidän Kreuzigeria kahdesta apukuskista hieman vahvempana.

Rodriguez - Froome 2,26 (50-55 %)

Froome saattaa tosiaan lähteä ajamaan Quintanaa vastaan mäkikirikisan voitosta. Jos näin käy, hän on parissa suosikki. Jos tällaista asetelmaa ei synny, Rodriguez saattaa hyvin viedän voiton tässä parissa.

Talansky - Gadret 1,833 (min. 70 %)

Kokonaiskilpailun sijasta 10 ja nuorten kilpailun kakkossijasta ajava mies, joka pysyi eilen varsin hyvin pääjoukon mukana sen ajaessa takaa kauaksi karannutta kärkeä, vastaan mies, jolla tänään kaiken järjen mukaan on huilipäivä. Sanoisin, että Talansky on tässä parissa todella iso suosikki.

EDIT: Pinnylla Talansky 1,752-kertoiminen suosikki Mollemaa vastaan ja Marathonilla vain 1,833-kertoiminen suosikki Gadret'ta vastaan. Something doesn't add up. :?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

20.07.2013 13:20 <R-bet> euron saan sisään näihin, mutta tietenkin mara kannattaa

20.07.2013 13:20 <R-bet> hyödyntää niin kauan kun sisään saa järkeviä summia

20.07.2013 13:40 <jms> Mikä credit:n mielestä ei täsmää Talansky -hedareissa?

20.07.2013 14:04 <credit> Mollema on kovempi kuin Gadret ja hänellä on panosta GC:ssä.

20.07.2013 14:05 <credit> Jos Talansky on suosikki Mollemaa vastaan, on hän myös

20.07.2013 14:05 <credit> todella selvä suosikki Gadret'ta vastaan.

20.07.2013 14:18 <jms> Pitää ottaa huomioon, että Mollema sairastui pari pv sitten

20.07.2013 14:18 <jms> Liikkui vahvoja huhuja jopa Bauken keskeyttämisestä.

20.07.2013 14:19 <jms> Muutenkin Belkinin trendi on ollut viimeisen viikon hyvin

20.07.2013 14:21 <jms> laskeva. Mollema melko varmasti tippuu top6:sta tänään.

20.07.2013 22:34 <jms> Jaa, hyvinpä Bauke jaksoi Linnunlaulua peesailla.


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Muu Vedonlyönti”