Tänään on 27.05.2018, 16:49.

Ampumahiihto 9-13.1

Yksilölajit, muut palloilulajit (salibandy, pesäpallo jne.), moottoriurheilu...
Vastaa Viestiin
Jii
Jäsen
Viestit: 668
Liittynyt: 25.01.2004, 15:18

Tuotto: +315.21 yks.

Palautus%: 110.84%

Panosten ka: 4.77 yks.

Vetoja: 610

Pisteitä: 503

Ampumahiihto 9-13.1

Viesti Kirjoittaja Jii »

Naisten viesti ja venäjähän sen sitten voittaa..:

Vedonlyöntivihje: - Venäjä-Norja - peliaika päättynyt

kohde
Venäjä-Norja
veto
2
kerroin
1.980 (Expekt)
panos
4 yks.

Osuma! +3.92 yks.


Vedonlyöntivihje: - Venäjä-Ukraina - peliaika päättynyt

kohde
Venäjä-Ukraina
veto
2
kerroin
2.050 (Expekt)
panos
6 yks.

Huti: -6.00 yks.


Vedonlyöntivihje: - Venäjä-Saksa - peliaika päättynyt

kohde
Venäjä-Saksa
veto
2
kerroin
2.050 (Expekt)
panos
4 yks.

Huti: -4.00 yks.


Vedonlyöntivihje: - V-Venäjä-Puola - peliaika päättynyt

kohde
V-Venäjä-Puola
veto
1
kerroin
1.710 (Expekt)
panos
5 yks.

Osuma! +3.55 yks.


Eli vähän toiston puolelle venäjää vastaan. Sinänsä uskaltaa kumminkin pelata, että pidän joka parissa venäjää altavastaajana (eikä jaksanut odotella panoksien hyväksymistä, vaikka näköjään hyvinhön tuota meni läpi). Saksa, Norja, Ukraina omissa papereissa ratkoo voiton. Ukraina näistä ehkä tasaisin joukkueena vaikka joukkueen sisällä on paljon epätasaisia suorittajia. Norjalla Solemdalin ammunta iso kysymysmerkki, Flatland kysymysmerkki, mutta harvoin katastrofeja saa aikaan. Bergerin ammunta takkusi pahasti viime pursuitissa, mutten millään jaksa uskoa sen jatkuvan. Ankkurina ylivertainen viimeisen pätkänsä ja yhteislähdöissä esiintyvän taistelutahdon vuoksi.

Juuri Bergerin takia jäi kauan pyöritelty Saksa Win-veto laittamatta. (sori kirjoitusvirheet jo valmiiksi, en jaksa nimien oikeinkirjoitusta tarkistaa) Horghler ihan kelpo avaaja ja kohtuu varma ampujakin. Ensimäisellä osuudella ei kärkijoukkueilla mitään tykkejä ole tarjolla, joten roikkunee hyvin perässä muitten kärkimaiden kanssa. Uskoisin Kaisan läpipäästessään lähtevän viemään joukkoa ja siihen peesiin korkeintaan Vi.Semerenko, Palka ja ehkä Gasparin. Jos muut lähtevät yrittämään, niin ammunnassa tai viimeisellä lenkillä näkyy varmasti.
Gössner nopeuttanut ammuntaansa, joten varapatruunoista ei niin suurta haittaa ole (vrt.viime kausi). Makuu mennyt ennen viime kisaa kohtuullisesti. Sakkorinki tai kaksikaan ei yllättäisi, mutta nopeutettu ammunta ja ylivoimainen hiihto taannee top.3 osuuden. Ammunnan onnistuessa karkaa maisemiin, ellei kuzmina ole lähettyvillä. Bachman painajainen arvioitavaksi. Viime kausilta jäänyt mieleen lähes nopeimmat hiihtoajat sprinteissä, kun pummeja tulee. Kun taas osuessaan vajoaa sinne keskijoukkoihin. Suksi kumminkin kulkee ja puoliluotto kolmanteenkin osuuteen. Henkel tuli takaisin viestiin ja tämä nostaakin Saksan omaksi ykkössuosikiksi. Jos Berger on 30sek lähdössä tai 15sek ennen viimeistä lenkkiä, niin voittoon en usko. Takuuvarma ankkuri kumminkin.

Ukraina näistä hedareista silti maistuu parhaiten. Semerenkot todella ailahtelevia henkilökohtaisilla matkoilla, mutta viestit menneet paremmin. Molemmat onnistuessaan ihan kärkipäätä. Pidrushna on petrannut ammuntaansa ja hiihto kulkee. Ehkä joukon huonoin on se helpoiten arvioitava, eli Dhyzma. Kakkososuudella ei ole hiihtotykkejä Gössner poislaskettuna, joten varmasti sopivaa peesiä löytyy ja rauhallinen ammunta takaisi Valjille ja Pidrulle kärkipään asetelmat.

Expektillä ja liekkö muuallakin venäjä voittajasuosikki. Itse en tätä allekirjoita, toki kolmella muulla kärkimaalla paljon hasardeja mukana, mutta tuskin kaikki kolme joukkuetta epäonnistuvat samassa kisassa. Lisäksi kaikilla kolmella hiihtovauhti todella paljon edellä. Norja: Berger, Solemdal (Flatland?), Ukraina muut paitsi Dzy, Saksa Henkel, Gösner, (Bachman?). Viime viikolla venäläisten hiihtovauhti oli kunnossa, mutta fakta on, että sukset olivat ihan silminähtäen selvästi joukon parhaat. Mysö miesten puolella. Toki koko joukkueen kuntokin lienee nousussa. Venäjää pidetään stereotypisesti todella tasaisena ja loistavasti ampuvana joukkueena, mutta Zaitseva poislukien en tätä enään näinä päivinä allekirjoita. Kaikki ovat näyttäneet totaalisia romahduksia ja vaikka Z. kunnossa onkin, niin muihin hankala luottaa. Vilukhina on lienee nousussa, hiihtovautikin on petraantunut ja takaa-ajon viimeisessä pystyssä näytti todellisen konekivääri nolla-ammunnan, mutta silti Venäjä jäänee suksella liikaa.

Gwizdon jäi puolalta pois ja vaikka rouvaa yliarvostettuna pidänkin, niin on viestiin todella tärkeä palanen. n.70-80sek uskoisin Domrachevan pystyvän puolaa kirimään ankkuriosuudella, samoilla sakoilla jos asenne on kunnossa. Vaikka V-Venäjä on viime viesteissä tyrinyt jo alkuun, niin nyt en moiseen eroon usko, varsinkaan kun kovaa nousua koko joukkeella viime henkilökohtaisessa näyttivät.

Mielenkiintoinen viesti ja Kaisalla tulee olemaan suuri rooli lopputuloksissa, mikäli pääsee heti alkumatkasta ruuhkan ohi. Ennenkin nähty, että peesiin yrittäjät vetävät sekä jalat että ammunnan piippuun. Toki voi olla, ettei ennen ensimäistä ammuntaa pääse edes ruuhkan läpi.

Loppuun sorit: Luin nyt itekkin tämän romaanin. Todella epäselvä, toistoa liikaa ja unohtuneita kommentteja. En jaksa editoimaan kumminkaan ruveta...

Edittiä silti: Aina unohdan laittaa tuon kohteen sulkeutumisjan, joten 19.15. Mut peesata ei kannata, koska kuten alussa mainittu, venäjähän tämän vie ihan pystyyn...

Vihjeet yhteensä: panokset 19.00, palautukset 16.47, tulos -2.53 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Julius
Jäsen
Viestit: 72
Liittynyt: 21.05.2012, 19:45

Tuotto: +5.71 yks.

Palautus%: 157.10%

Panosten ka: 10.00 yks.

Vetoja: 1

Pisteitä: 35

Re: Ampumahiihto 9-13.1

Viesti Kirjoittaja Julius »

Venäjähän on nostanut tasoaan ja on tänään parhailla toisin kuin osa muista ja on suursuosikki. elä ny sitä vastaan rahojas häviä :shock:

Ukrainaa sen sijaan voi paukuttaa Norjaa ja Saksaa vastaan huoletta ja huolella.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

09.01.2013 20:07 <Jii> Totta, mutta on suurinosa muistakin aikalailla parhaillaan.

09.01.2013 20:08 <Jii> Ylipanostushan tuo on, jos venäjä onnistuu, niin 3xveto kops

09.01.2013 20:09 <Jii> neljän kauppa ja venäjä omassa arviossa se 4.


Jii
Jäsen
Viestit: 668
Liittynyt: 25.01.2004, 15:18

Tuotto: +315.21 yks.

Palautus%: 110.84%

Panosten ka: 4.77 yks.

Vetoja: 610

Pisteitä: 503

Re: Ampumahiihto 9-13.1

Viesti Kirjoittaja Jii »

Venäjä sai naisissa sen täydellisen onnistumisen (1 varapatruuna koko kisassa), ei onneksi riittänyt norjan kaatoon ja Domracheva tuli samoilla sakoilla yli minuutin takaa selvään voittoon puolasta. Ampumahiihdossa kannattaa livevetoja seurata tarkasti. Ainakin Paffilla aivan käsittämättömiä kertoimia pitkin kisaa. Katsoo valmiiksi lähtöjärjestykset ja puntaroi ketkä tulee tippumaan rajusti ja yleensäkkin ketkä lähtee kova kärki edellä. Esim. 1. osuuden hedareissa tuntui kertoimet menevän maittain, eikä kilpailijoiden mukaan.

Ei vielä miesten viestiin kertoimia auki ja joukkueisiinkin saattaa tulla muutoksia. Venäjän läpihuutoa odotin miesten puolella ja n.2,5 kertoimet olisivat riittäneet, mutta Malyshko on pois ja tästä todella iso miinus. Toki Volkov hyvä korvaaja, hyvänä ampujana, mutta Malyshkon kunnon vuoksi ainakin 40-60s. menetyksen tässä näkisin. Toki rata ei niin raskas kuin viime viikolla ja latukin hyvä viime viikon hellekeleihin verrattuna, mutta Malyshko lienee ainut joka voi Svendsenin laittaa tiukille, jos viimeiselle lenkille yhtäaikaa lähtee.

Venäjä silti selkeä suosikki kisaan, mutta alta 3,5 ei taida itsellä tulla koskettua. Earlyt voitosta ja top3:sta jo nyt kiehtovat. Omilla alustavilla varmasti löytyy peliä.
Kärjen takaa mielenkiinnolla odotan: Tsekin, Ruotsin ja Itävallan kertoimia. Itävalta näistä jäänee pelikelvottomaksi vanhojen meriittien takia, mutta sehän nostaa muita. USA olisi myös kiinnostanut top3. mutta burke jäi pois, joten se siitä. Soukup palannut Tsekin joukkueeseen ja tästä iso plusmerkintä keskenkuntoisuudesta huolimatta. Avauskissa osoitti ihan hyvää hiihtokuntoa ja vaikka ammunta takkusi niin kova vahvistus. Ja sairaana lienee pystynyt ammuntaa hiomaan, joten mielummin vanhoja tilastoja ajatellen kuin yksittäistä paluukisaa. Tsekki näistä yllämainituista se joka pystyy jopa voittoonkin.

Itävallasta ei enempiä. Potentiaalia löytyy, mutta ailahtelevuutta vielä enemmän. Kertoimilla TOP3. todennäköisesti yliarvostettuna hedareita vastaan.

Ruotsilla Bergman ollut aikalailla yössä, mutten jaksa miestä vielä haudata. Ampumahiihdossa hyvät hiihtopäivät vaihtelee rajusti (Peifferia pelattu jo MM-kisoihin) ja Bergmanilta.kin se varmasti vielä löytyy. Ammunta ollut välillä hukassa, mutta viesti aina eri tilanne ja kokemus iso +. Lindsröm on kovaa vauhtia tulossa ja ihan top10 tällä hetkellä. Ferry jaksaa viimeisen lenkin peesata, vaikka kahdella ensimäisellä jääneekin. Ammunta kumminkin sujuu. Erikson se heikko lenkki, mutta jos jotenkin roikkuisi niin se TOP3. hyvin haarukassa.

Muista: Ranskalla Martin Four. epäilyttää pahasti. Niin hukassa ollut hiihtokunto jo useamman viikon ja mies muutenkin kärsinyt aiemmin terveysongelmista. Todella hyvä nippu Ranskalla, mutta juuri M.F:n takia jäänee yliarvostetuksi. Silti suosikkeja.

Norjalla Birkeland ja Labee täyttäneet hyvin paikkansa, mutta pitääkö suoritustaso. Boe oli henk.kohtasessa hyvässä vauhdissa ensimäisen lenkin (lähti viimeisten joukossa), meni kumminkin mukkelismakkelis jossain välissä, joten söikö se motivaatiota hiihdosta. Potentiaalin kaikki tietää, mutta ?-merkkejäkin paljon. Suosikkeja.

Saksa: Miksi Birnbacher jätti kaksi viime kisaa väliin, vaikka oli jo ilmottautunut. Siis jos jollakulla tietoa, niin mieluusti otetaan vastaan. Ei jaksanut ruveta kaivamaan vielä, kun ei kertoimiakaan ole tarjolla. Jos Birni kunnossa, niin kakkossuosiksi Saksan melkein nostaisin. Lesser ja Schemp turhan aliarvostettuja ja viestiin sopivat erittäin hyvin. Graf päätti viime kisassa pistää ladatun piipun otsaan ja puhalteli lumia tähtäimestä pois. En tiedä onko moisen tempun takia joukkueesta ulkona, mutta L&S mielestäni muutenkin parempia. Peiffer on joka kausi nostanut yht'äkkiä tasoaan, hyvin huomattavasti muihin verrattuna ja itsellä kova luotto kunnon nousuun, nyt kun MM-kisoihin n.kk enää aikaa.

Ukrainan nostan vielä tuohon TOP3-kerrointarkkailuun ja miksei Slovenia jos TOP3 on n.70, Bauer osui viimeksi muutaman pystystäkin.
Valko-Venäjä ja USA hedareissa ohi peleinä, jos vanhat meriitit painaa kertoimissa..

Editillä taas sorit. Hirveän näköinen teksti, mutten edelleenkään korjaa...

Edit nro.2 Pinnylla muutama hedari auki. Kaverin kautta vedot sisään.

Vedonlyöntivihje: - Tsekki-Ukraina - peliaika päättynyt

kohde
Tsekki-Ukraina
veto
1
kerroin
1.658 (Pinnacle)
panos
10 yks.

Huti: -10.00 yks.


En tiedä mikä todennäköisyys, että joukkueet vielä muuttuvat, mutta näillä ns.pienillä mailla en moiseen usko ilman pätevää syytä.
Ukrainalla todella tasainen nippu, mutta tähdet puuttuvat. Ei tähtiä Tsekilläkään, mutta Moravec väläytellyt hienoa kuntoa ja kuten yllämainittu Soukopin paluun nostan isoksi plussaksi. Tsekillä yleensä tasaisesti suorittavia kun taas Ukrainalla katastrofin mahdollisuuksiakin löytyy.
Rata on aika helppo ja jos keli ei radikaalisti muutu, niin ammuntapainotteinen kisa odotettavissa. Tosin naisten kisassa ammuntaolosuhteetkin oli ideaalit.
Tsekin naiset hiihti mielestäni hieman yläkanttiin, joten lienee suksikin kunnossa.

Lopetetaan huonoon deja vu:n. Oli venäläisillä viime viikolla suksi kunnossa, mutta tänäänkin ainakin Glaryzina ja Shumilova kulkivat kovin lujaa omaan vauhtiinsa nähden. Mieleen tuli vastaavaa kunnon parannusta ihaillen takavuosien ihmeaineet.

Toki miestenkin puolella hieno parannus, joten uskotaan onnistuneeseen leiritykseen (jos miehet ja naiset samassa valmennuksessa) ja vähän liian ajoissa MM-kisoja ajatellen haettuun kuntohuippuun..

E3. PAF:kin aukaisi. Venäjä 3,75 kovassa mietinnässä. Ehkä odottaa mihin suuntaan kertoimet liikkuu. Tsekkiä kumminkin vähän:

Vedonlyöntivihje: - Miesten viesti - peliaika päättynyt

kohde
Miesten viesti
veto
Win Tsekki
kerroin
35.000 (PAF)
panos
0.2 yks.

Huti: -0.20 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 10.20, palautukset 0.00, tulos -10.20 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

10.01.2013 03:00 <jms> Eriksson on Swen heikoin, mutta EI heikko lenkki. Varsinkaan

10.01.2013 03:01 <jms> asiallisessa ammuntakelissä ei ole suurikaan riskitekijä.

10.01.2013 03:01 <jms> Jos Ferry minkäänlaisessa kunnossa, niin parannus Armgreniin

10.01.2013 03:02 <jms> valtaisa. Voivat olla hyvinkin korkealla. Ferrystä kiinni.

10.01.2013 03:21 <Jii> Juu.Tuskin omalla arviolla tuo TOP3 tulee pelattavaksi.

10.01.2013 03:22 <Jii> PAF:avasi voittaja Itä15.Swe20.Tse35 hedarikertoimet tullee

10.01.2013 03:23 <Jii> olemaan samansuuntaiset.Saapa nähdä meneekö elämä alta, kun

10.01.2013 03:23 <Jii> tod.näk.pitää tsekkiä lyödä joka rakoon.

10.01.2013 03:25 <Jii> Kakspiippunen juttu tuo maasto/keli.Pummeja tulee vähän

10.01.2013 03:25 <Jii> mutta toisaalta ladullakaan ei saa eroja aikaan.Nopeat

10.01.2013 03:25 <Jii> ampujat nauttivat.


credit
Jäsen
Viestit: 5225
Liittynyt: 02.08.2003, 00:47

Tuotto: +201.98 yks.

Palautus%: 104.11%

Panosten ka: 1.56 yks.

Vetoja: 3144

Pisteitä: 3962

Re: Ampumahiihto 9-13.1

Viesti Kirjoittaja credit »

Ampumahiihdot eivät viime aikoina ole menneet parhaalla mahdollisella tavalla, joten toistaiseksi maksimipanos tähän lajiin vain 3 yks.

Vedonlyöntivihje: - AMPUMAHIIHTO - Itävalta - Ruotsi - peliaika päättynyt

kohde
Itävalta - Ruotsi
veto
1
kerroin
1.980 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
1.724
todennäköisyysarvio
arvio 58%

Osuma! +2.94 yks.


Itävalta petti edellisessä viestissä, mutta se suoritus ei kerro joukkueen todellisesta potentiaalista. Kun Ferry ja Bergman ovat olleet varsin kaukana aiempien kausien kunnostaan, Lindström on tällä hetkellä Ruotsin ainoa maailman kärkeä hätyyttelevä ampumahiihtäjä. Heikko lenkki Eriksson kolmannella osuudella on aikamoinen arvoitus.

Vedonlyöntivihje: - AMPUMAHIIHTO - Tshekki - Ukraina - peliaika päättynyt

kohde
Tshekki - Ukraina
veto
2
kerroin
2.340 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
1.613
todennäköisyysarvio
arvio 62%

Osuma! +4.02 yks.


Tässä olen Jiin kanssa täysin eri linjoilla: uskon, että Tshekki on Ukrainaa todennäköisimmin se joukkue, jolla on potentiaalia romahtaa yksittäisillä osuuksilla. Helpohko maasto suosii ehkä hieman Ukrainan heikkoja hiihtäjiä.

Vedonlyöntivihje: - AMPUMAHIIHTO - Slovenia - Italia - peliaika päättynyt

kohde
Slovenia - Italia
veto
2
kerroin
2.770 (Pinnacle)
panos
1 yks.
raja
2.500
todennäköisyysarvio
arvio 40%

Huti: -1.00 yks.


Italialla on varsin tasainen nippu, kun taas Slovenian joukkueesta vasta kaksi miestä on tällä kaudella päässyt maailmancupin pisteille. Slovenian ykkösmies Fak oli viime viikolla Oberhofissa aika heikko, ja takaa-ajossa miehen ammunta oli suorastaan katastrofaalista (8 pummia).

Vedonlyöntivihje: - AMPUMAHIIHTO - Sveitsi - USA - peliaika päättynyt

kohde
Sveitsi - USA
veto
1
kerroin
1.571 (Pinnacle)
panos
2 yks.
raja
1.538
todennäköisyysarvio
arvio 65%

Huti: -2.00 yks.


USA:lta puuttuu Burke, ja joukkueeseen on taas jouduttu ottamaan veteraani Hakkinen. Sveitsin Weger osoitti Oberhofin kisoissa todella hyvää nousukuntoa.

Vihjeet yhteensä: panokset 9.00, palautukset 12.96, tulos +3.96 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

10.01.2013 21:53 <ugada> Kiitos paljon!!! Otin vaa kaks ylintä :)


credit
Jäsen
Viestit: 5225
Liittynyt: 02.08.2003, 00:47

Tuotto: +201.98 yks.

Palautus%: 104.11%

Panosten ka: 1.56 yks.

Vetoja: 3144

Pisteitä: 3962

Re: Ampumahiihto 9-13.1

Viesti Kirjoittaja credit »

Huomasin juuri, että bet365:llä on parempia kertoimia suosittelemiini hedareihin: Itävalta 2,10; Italia 2,90 ja Sveitsi 1,625. Jos oletetaan, että Pinny kopioi avauslinjat mm. bet365:ltä (eikä bet365 muuttele linjojaan yhtä herkästi kuin Pinny), niin markkinat näyttävät olevan kanssani samaa mieltä näissä kolmessa kohteessa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Xavi
Jäsen
Viestit: 3360
Liittynyt: 14.01.2003, 20:34

Tuotto: +9.21 yks.

Palautus%: 101.49%

Panosten ka: 2.18 yks.

Vetoja: 285

Pisteitä: 216
Paikkakunta: Telakalla

Re: Ampumahiihto 9-13.1

Viesti Kirjoittaja Xavi »

credit kirjoitti:Huomasin juuri, että Bet365:llä on parempia kertoimia suosittelemiini hedareihin: Itävalta 2,10; Italia 2,90 ja Sveitsi 1,625. Jos oletetaan, että Pinny kopioi avauslinjat mm. Bet365:ltä (eikä Bet365 muuttele linjojaan yhtä herkästi kuin Pinny), niin markkinat näyttävät olevan kanssani samaa mieltä näissä kolmessa kohteessa.
Pinny todellakin kopioi kertoimet bet365:ltä, mutta tuo on täyttä diipadaapaa, että bet365 ei muuttelisi kertoimiaan herkästi. Näissäkin kohteissa avaus oli eilen Ruotsille 2.20 (Itävalta jotain 1.66?), joten markkina oli kai juurikin päinvastaista mieltä kuin sinä. Sveitsikin avattiin jotain 1.5x, josta siis ilmeisesti noussut tuohon mainitsemaasi.

Ainoa tapa nähdä markkinoiden mielipide on seurata pinnyn kertoimia, ne kun elävät koko ajan lyöntien mukaan. Bet365 kuuluu marginaalilajeissa ihan normaaliin pilipalibuukkerisarjaan eli kertoimet droppaavat muutaman maksimilyönnin jälkeen reilulla kädellä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Ei taidolla vaan tuurilla... ja todennäköisyyksillä

Minikommentit


credit
Jäsen
Viestit: 5225
Liittynyt: 02.08.2003, 00:47

Tuotto: +201.98 yks.

Palautus%: 104.11%

Panosten ka: 1.56 yks.

Vetoja: 3144

Pisteitä: 3962

Re: Ampumahiihto 9-13.1

Viesti Kirjoittaja credit »

Xavi kirjoitti: Pinny todellakin kopioi kertoimet bet365:ltä, mutta tuo on täyttä diipadaapaa, että bet365 ei muuttelisi kertoimiaan herkästi. Näissäkin kohteissa avaus oli eilen Ruotsille 2.20 (Itävalta jotain 1.66?), joten markkina oli kai juurikin päinvastaista mieltä kuin sinä. Sveitsikin avattiin jotain 1.5x, josta siis ilmeisesti noussut tuohon mainitsemaasi.

Ainoa tapa nähdä markkinoiden mielipide on seurata pinnyn kertoimia, ne kun elävät koko ajan lyöntien mukaan. Bet365 kuuluu marginaalilajeissa ihan normaaliin pilipalibuukkerisarjaan eli kertoimet droppaavat muutaman maksimilyönnin jälkeen reilulla kädellä.
Ajatukseni nimenomaan oli, että Pinnyllä kertoimet vastaavat paremmin markkinaa. Bet365:llä en ole huomannut sen suurempia kerroinheilahduksia kuin Pinnylläkään, mutta jos kertoimet mielestäsi muuttuvat siellä herkästi, niin sitten joku yksittäinen betsari on kai takonut noita suosittelemiani hedareita maksimipanoksella markkinoita vastaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Xavi
Jäsen
Viestit: 3360
Liittynyt: 14.01.2003, 20:34

Tuotto: +9.21 yks.

Palautus%: 101.49%

Panosten ka: 2.18 yks.

Vetoja: 285

Pisteitä: 216
Paikkakunta: Telakalla

Re: Ampumahiihto 9-13.1

Viesti Kirjoittaja Xavi »

credit kirjoitti: Ajatukseni nimenomaan oli, että Pinnyllä kertoimet vastaavat paremmin markkinaa. Bet365:llä en ole huomannut sen suurempia kerroinheilahduksia kuin Pinnylläkään, mutta jos kertoimet mielestäsi muuttuvat siellä herkästi, niin sitten joku yksittäinen betsari on kai takonut noita suosittelemiani hedareita maksimipanoksella markkinoita vastaan.
Väännetäänpä nyt rautalangasta. Otetaan vaikka se Itävalta-Ruotsi. Pinnyllä alkuvaiheessa Itävalta suosikki, loppuvaiheessa about tasabuukki, bet365 alkuvaiheessa Itävalta suosikki, loppuvaiheessa Ruotsi suosikki. Markkinoiden mielestä (sekä pinny että bet365) Itävalta ei siis ollut suosikki, koska molempien buukkerien kertoimet liikkuivat vastakkaiseen suuntaan. Miten ihmeessä sä siis voit sanoa, että markkinat on sun Itävalta suosikki - vedon kanssa samaa mieltä?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

Ei taidolla vaan tuurilla... ja todennäköisyyksillä

Minikommentit


credit
Jäsen
Viestit: 5225
Liittynyt: 02.08.2003, 00:47

Tuotto: +201.98 yks.

Palautus%: 104.11%

Panosten ka: 1.56 yks.

Vetoja: 3144

Pisteitä: 3962

Re: Ampumahiihto 9-13.1

Viesti Kirjoittaja credit »

Xavi kirjoitti: Väännetäänpä nyt rautalangasta. Otetaan vaikka se Itävalta-Ruotsi. Pinnyllä alkuvaiheessa Itävalta suosikki, loppuvaiheessa about tasabuukki, bet365 alkuvaiheessa Itävalta suosikki, loppuvaiheessa Ruotsi suosikki. Markkinoiden mielestä (sekä pinny että bet365) Itävalta ei siis ollut suosikki, koska molempien buukkerien kertoimet liikkuivat vastakkaiseen suuntaan. Miten ihmeessä sä siis voit sanoa, että markkinat on sun Itävalta suosikki - vedon kanssa samaa mieltä?
Vetosi taisivat mennä huonosti, kun noin kovasti kiukuttaa. Itse en tiennyt, minkälaisia liikkeitä markkinoilla tapahtui eilisen päivän aikana. Tiedän kuitenkin, että Bet365:lla ah-kertoimet eivät viimeisten tuntien aikana liiku niin tiuhaan tahtiin kuin Pinnaclella, jonka kertoimien voidaan monestakin syystä olettaa heijastelevan parhaiten markkinaa. Kun näin Bet365:llä suuremman kertoimen kuin Pinnaclella, oletin, että Itävallan kerroin on laskussa, kuten se ilmeisesti olikin. Ja kun vaihtoehdon A kerroin on laskussa ja vaihtoehdon B nousussa, niin silloin rahaa virtaa kertoimiin suhteutettuna yleensä enemmän vaihtoehdolle A. Tämän takia kirjoitin markkinan olevan "samaa mieltä". En siis tarkoittanut, että markkina olisi samaa mieltä suosikkiasemasta, vaan että markkina näyttäisi olevan samaa mieltä siitä, kummalle vaihtoehdolle rahat nyt kannattaa laittaa. Non e difficile.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


jms
Jäsen
Viestit: 603
Liittynyt: 13.02.2004, 16:43
Pisteitä: 100

Re: Ampumahiihto 9-13.1

Viesti Kirjoittaja jms »

Naisten sprintti 7,5 km Ruhpolding:

Henkel - Dorin Habert 48 - 52 2,10 NordicBet (2,08 Expekt)

Tasainen ammunta. Jos Dorinin puuttuminen viestistä ei johtunut sairastelusta hiihto marginaalisesti ranskalaiselle. Epätietoisuuden vuoksi smoothasin hieman markkinan suuntaan.

Domracheva - Soukalova 60 - 40 2,70 Unibet

Soukalova huimasti parempi ampuja ja helppo rata pienentää hiihtovoimaeroa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

11.01.2013 20:02 <toimitusjohtaja> Hyvin vaikee kyllä minkäälaista perustetta keksiä miks

11.01.2013 20:02 <toimitusjohtaja> Soukalova olis huimasti parempi ampuja

11.01.2013 20:10 <jms> Tämän kauden esityksille annettava jokin painoarvo.


credit
Jäsen
Viestit: 5225
Liittynyt: 02.08.2003, 00:47

Tuotto: +201.98 yks.

Palautus%: 104.11%

Panosten ka: 1.56 yks.

Vetoja: 3144

Pisteitä: 3962

Re: Ampumahiihto 9-13.1

Viesti Kirjoittaja credit »

Miesten sprintti:

Vedonlyöntivihje: - AMPUMAHIIHTO - Peiffer, Arnd - Fak, Jakov - peliaika päättynyt

kohde
Peiffer, Arnd - Fak, Jakov
veto
2
kerroin
1.943 (Pinnacle)
panos
2 yks.
raja
1.695
todennäköisyysarvio
arvio 59%

Osuma! +1.89 yks.


Fak on sen verran nopeampi ladulla, että samoilla sakoilla hänen pitäisi viedä tämä pari. En kuitenkaan anna Fakille kuin 59 %, koska miehen ammunnassa on ollut jonkin verran epävarmuutta tällä kaudella (samaa tosin voidaan sanoa Peifferista).

Vedonlyöntivihje: - AMPUMAHIIHTO - Malyshko, Dmitry - Svendsen, Emil Hegle - peliaika päättynyt

kohde
Malyshko, Dmitry - Svendsen, Emil Hegle
veto
1
kerroin
2.420 (Pinnacle)
panos
1 yks.
raja
2.222
todennäköisyysarvio
arvio 45%

Huti: -1.00 yks.


Viime viikolla Oberhofin sprintissä Malyshko ja Svendsen ampuivat kummatkin yhden pummin, mutta Malyshko oli silti edellä maalissa. Nyt tilanne on vähän toinen, kun olosuhteet ovat erilaiset eivätkä venäläiset näytä löytäneen samanlaisia voiteita kuin viikko sitten. Siitä huolimatta Malyshkon ei pitäisi tässä parissa olla kovinkaan suuri altavastaaja, sillä Svendsenin pystyammunta on tällä kaudella ollut varsin heikkoa ja yhden sakon suoritus olisi mieheltä jo yläkanttiin.

Vedonlyöntivihje: - AMPUMAHIIHTO - Lindström, Fredrik - Shipulin, Anton - peliaika päättynyt

kohde
Lindström, Fredrik - Shipulin, Anton
veto
1
kerroin
1.752 (Pinnacle)
panos
1 yks.
raja
1.639
todennäköisyysarvio
arvio 61%

Huti: -1.00 yks.


Nousukuntoinen Lindström pesee käytännössä varmasti Shipulinin ladulla ja saattaa voittaa, vaikka ampuisi yhden sakon enemmän.

Vedonlyöntivihje: - AMPUMAHIIHTO - Bergman, Carl-Johan - Landertinger, Dominik - peliaika päättynyt

kohde
Bergman, Carl-Johan - Landertinger, Dominik
veto
2
kerroin
2.030 (Pinnacle)
panos
2 yks.
raja
1.786
todennäköisyysarvio
arvio 56%

Osuma! +2.06 yks.


Landertinger vie tämän parin 70-80 prosentin todennäköisyydellä, jos molemmat ampuvat samat sakot. Torstain viestissä miesten osuusajat olivat lähes identtiset, vaikka Landertinger hiihti kolmannella osuudella huonommassa kelissä kuin Ruotsin viestin avannut Bergman ensimmäisellä osuudella.

Vihjeet yhteensä: panokset 6.00, palautukset 7.95, tulos +1.95 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


jms
Jäsen
Viestit: 603
Liittynyt: 13.02.2004, 16:43
Pisteitä: 100

Re: Ampumahiihto 9-13.1

Viesti Kirjoittaja jms »

Miesten sprintti:

Boe - Björndalen 45 - 55 2,20 Unibet

Tarjei ei ole vielä päässyt hiihtokuntoon. OE pieni suosikki minulla. Nordicilla tämä on tasabuukki. Niin tai näin, tuon 2,20 oltava ylikerroin.

Bergman - Landertinger 55 - 45 1,95 Pinnacle

Tasaista ladulla, mutta ammunta kääntää CJ:lle tämän. Landertinger ampunut viimeiset 1,5 kautta sprintissä tosi huonosti ja se painaa minun papereissa jonkin verran. Bergmanin ammunta tällä kaudella ollut varsin heikkoa, mutta siltikin omilla painotuksilla riitttää nostamaan suosikiksi tässä parissa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


credit
Jäsen
Viestit: 5225
Liittynyt: 02.08.2003, 00:47

Tuotto: +201.98 yks.

Palautus%: 104.11%

Panosten ka: 1.56 yks.

Vetoja: 3144

Pisteitä: 3962

Re: Ampumahiihto 9-13.1

Viesti Kirjoittaja credit »

Miesten yhteislähtö (kiireen takia ilman sanallisia perusteluja):

Vedonlyöntivihje: - AMPUMAHIIHTO - Fourcade, Martin - Svendsen, Emil Hegle - peliaika päättynyt

kohde
Fourcade, Martin - Svendsen, Emil Hegle
veto
1
kerroin
1.813 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
1.587
todennäköisyysarvio
arvio 63%

Osuma! +2.44 yks.


Vedonlyöntivihje: - AMPUMAHIIHTO - Ustyugov, Evgeny - Landertinger, Dominik - peliaika päättynyt

kohde
Ustyugov, Evgeny - Landertinger, Dominik
veto
1
kerroin
1.400 (Pinnacle)
panos
1 yks.
raja
1.389
todennäköisyysarvio
arvio 72%

Huti: -1.00 yks.


Vedonlyöntivihje: - AMPUMAHIIHTO - Birnbacher, Andreas - Garanichev, Evgeniy - peliaika päättynyt

kohde
Birnbacher, Andreas - Garanichev, Evgeniy
veto
2
kerroin
2.320 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
1.923
todennäköisyysarvio
arvio 52%

Huti: -3.00 yks.


Vedonlyöntivihje: - AMPUMAHIIHTO - Bergman, Carl-Johan - Pinter, Friedrich - peliaika päättynyt

kohde
Bergman, Carl-Johan - Pinter, Friedrich
veto
2
kerroin
2.590 (Pinnacle)
panos
1 yks.
raja
2.381
todennäköisyysarvio
arvio 42%

Huti: -1.00 yks.


Vedonlyöntivihje: - AMPUMAHIIHTO - Boeuf, Alexis - Eder, Simon - peliaika päättynyt

kohde
Boeuf, Alexis - Eder, Simon
veto
2
kerroin
2.320 (Pinnacle)
panos
1 yks.
raja
2.083
todennäköisyysarvio
arvio 48%

Huti: -1.00 yks.


Vedonlyöntivihje: - AMPUMAHIIHTO - Makoveev, Andrei - Deryzemlya, Andriy - peliaika päättynyt

kohde
Makoveev, Andrei - Deryzemlya, Andriy
veto
1
kerroin
1.515 (Pinnacle)
panos
1 yks.
raja
1.471
todennäköisyysarvio
arvio 68%

Huti: -1.00 yks.


Bet365 saattaa antaa joissain pareissa hieman korkeamman kertoimen (esim. Eder tällä hetkellä 2,35 Bet365:llä).

Vihjeet yhteensä: panokset 10.00, palautukset 5.44, tulos -4.56 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Muu Vedonlyönti”