Tänään on 24.05.2018, 20:02.

Tennis ma 12.3

Tennisvinkkien kohtauspaikka
Vastaa Viestiin
timo
Avatar
Jäsen
Viestit: 4773
Liittynyt: 14.01.2003, 15:56
Pisteitä: 3459
Paikkakunta: Out of space

Tennis ma 12.3

Viesti Kirjoittaja timo »

Tulihan se sitten koettua, että Federer häviää ja vieläpä Canakselle, josta sai jopa yli kolmenkympin kertoimia!!!
No, nyt vain jännäämään, koska seuraavaksi häviää varsinkin kun massakausi on ovella ja siellä monta nälkäistä ja alustalla hyvää haastajaa odottaa!

ATP - Pacific Life Open, Indian Wells

Richard Gasquet – Jarkko Nieminen +4.5 games 1.85 (Fonbet)

Jarkko joutuu jo toisessa matsissaan kovaan kokeeseen! Fransu aloittanut kauden 13-4, mutta ei ole voittanut oikastaan ketään todella kovaa. Täällä ekalla Del Potro piti tiukilla ekan erän (7-6,6-2). Jarkko kampesi itsensä 0-1 erätappion ja 1-3 toisen erän tilanteesta voittoon Goldsteinista. Kertoi matsin jälkeen puristaneensa mailaa liikaa alussa ja homma meni yliyrittämisen puolelle. Sai kuitenkin lisää itsevarmuutta tästä.
Jarkko oli viime vuonna täällä puolivälierässä ja tässä voi vasurina ainakin panna tiukasti kampoihin Gasquetille, joka voittanut keskinäiset 2-1.

David Nalbandian -3 games- P.H.Mathieu 1.85 (Fonbet)

Kolmen tappiomatsin jälkeen Nalle käänsi odotetusti kurssin ja voitti Kohlscreiberin kolmessa. Kokenut argentiinalainen taitaa alustan ja on ollut monesti jenkkikentillä korkealla. Mathieun kausi ollut vuoristorataa (5-4), mutta täällä kaatanut jo Martinin (2-0) ja Fishin (2-1). Keskinäiset 3-0 Nallelle ja uskon, että on edelleen nousussa ja vie tämän.


Gilles Simon – J.I.Chela 1.80 (Eurobet)

Jos Chela on pelipäällä on argentiinalainen kova luu myös kovalla alustalla! Kiertänyt paljon myös jenkkikenttiä ja ollut monesti jatkokiekoilla (mm.täällä puolivälierässä 2004). Kausi alkanut hyvin 15-4 (kovilla 5-2). Kaatoi kokeneen Björkmanin eilen kolmessa. Simonin peli ailahtelee ja ollut alkukaudesta parempi sisällä. On ekaa kertaa täällä pääsarjassa ja kaatoi Shuettlerin ekalla kolmen väännössä.
Kokemus kovista peleistä ja päivän vire ovat Chelan puolella ja voittaa jos pelihuumori kestää!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Vuosi 2016 uudella systeemillä, tasapanoksin 10 yksikköä.
16.06.2016: 52-35, +70.60 yksikköä.

Minikommentit


Maverick
Jäsen
Viestit: 526
Liittynyt: 16.05.2004, 12:04
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Maverick »

Davydenko - Hernych 5,87 Pinnacle
O Rochus - Roddick 7,76 Pinnacle
Haas - Gabashvili 11(-komissio) Betfair

Jatkan Davydenkon vastaisella linjalla. Querrey osoittautui syötöstään huolimatta liian helposti murrettavaksi vaikka pääsikin jo yrittämään ottelun sulkemista tie-breikissä oltuaan kahdella minibreikillä johdossa. Hernychiä pidän Davydenkolle aiempaa vastustajaa pahempana ja Hernych onkin ollut kohtuullisessa vedossa viime aikana. 2004 pelaajat kohtasivat samassa paikassa ja Davydenkolla on revanssin paikka, ottelu päättyi Hernychille: 2-6, 6-4, 6-1.

Roddickilla supersyöttönsä, mutta jos ykkössyöttö ei kulje, joutuu vaikeuksiin. Rochus sopivanlainen nopea vastustaja, tosin jos olisi edes parikymmentä senttiä pidempi niin ei antaisi marjoja. Roddickin kerroin tullee laskemaan ottelun alkuun mennessä.

Gabashvili pelannut vakuuttavasti ja saa nyt todellisen mittarin vastaansa kun superkunnossa ollut Haas asettuu vastaan. Haasin fysiikka on usein pettänyt täällä. Haasin edellisten vuosien tippumiset:
2006 Blakelle luovuttamalla neljännellä kierroksella, aloitti toiselta.
2005 Mathieulle toisella kierroksella, aloitti toiselta.
2004 Chelalle neljännellä kierroksella, aloitti ensimmäiseltä.
2002 Martinille toisella kierroksella, aloitti ensimmäiseltä.
Tätä aikaisemmilta vuosilta tappiot Agassille, Philippoussisille, Arazille(luovutus) ja Kordalle.
Haasin voittamat pelaajat 2002-2007: Sachez-Munoz, Enqvist, Srichaphan, Costa, Clement, Agassi(2006) ja Llodra. Sen verran vakuuttavia tuloksia, että poimitaan kerroin pois.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

"Time to party raise a glass - Tell everybody to kiss my ass"

Minikommentit


Driver8
Jäsen
Viestit: 28
Liittynyt: 10.02.2007, 16:19
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Driver8 »

Pinnacle näyttää tarjoavan Jarkolle Gasquetia vastaan selvää ylikerrointa
ainakin, jos BetBrainia on uskomista. Pinnaclen kerroin on Jarkolle 4.14, kun
BetBrainin todennäköisyysarvio on 27%. Lisäksi kerroin on Pinnaclella ollut
nousussa, itse pelasin Jarkkoa yöllä kertoimella 3.7.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Maverick
Jäsen
Viestit: 526
Liittynyt: 16.05.2004, 12:04
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Maverick »

Driver8 kirjoitti:Pinnacle näyttää tarjoavan Jarkolle Gasquetia vastaan selvää ylikerrointa
ainakin, jos BetBrainia on uskomista. Pinnaclen kerroin on Jarkolle 4.14, kun
BetBrainin todennäköisyysarvio on 27%. Lisäksi kerroin on Pinnaclella ollut
nousussa, itse pelasin Jarkkoa yöllä kertoimella 3.7.
Oma arvio Niemiselle olisi ollut tähän otteluun ennen turnauksen alkua Niemiselle 27-29%:ia, mutta aika luokattoman Goldstein esityksen jälkeen, Niemiseltä pitää ehdottomasti rokottaa jonkin verran pois ja Gasquetille ei ainakaan vähemmän Del Potro voittonsa ansiosta. Samaa mieltä, että kyseessä on ylikerroin, mutta Nieminen saa osoittaa valmiutensa parissa ottelussa ennen kuin itse Niemisen taakse asetun. Tosin Youzhnya käyty ottelu Dubaissa antoi jo vihjettä paremmasta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

"Time to party raise a glass - Tell everybody to kiss my ass"

Minikommentit


grenberg
Jäsen
Viestit: 550
Liittynyt: 02.05.2004, 22:19

Tuotto: -60.80 yks.

Palautus%: 94.18%

Panosten ka: 5.00 yks.

Vetoja: 209

Pisteitä: 90

Viesti Kirjoittaja grenberg »

Meikäläinen kokeilee tänään naapurimaanmiestä jos vaikka sais tästä taas kehitettyä jonkimoisen voittoputken alleen 8--)

SÖDERLING - Gonzalez 2.28 (Unibet)

Ruotsin ykköspeluri 22-vuotias Robin Söderling on aloittanut kautensa kohtuu hyvin saldolla 13-5 (kovilla 7-3), viime viikolla Dubain välierissä jossa tappio Youzhnylle, mutta voitot Ferreristä, Hrbatystä ja Santorosta. Gonzalez on tällä kaudella esittänyt hyviä otteita tasan kerran ja se tapahtui Australian Avoimissa, jossa eteni peräti finaaliin asti missä sitten taipui Federerille, mutta muuten Chilen mies ei ole ihmeitä esittänyt vaikka hänenkin kauden saldo hyvä onkin 9-3, mutta suuri osuus tulee nimenomaan AO:sta. Molemmat pääsivät aloittamaan täällä suoraan toiselta kierrokselta, Söderling kaatoi helposti italian Braccialin 6-3 6-4, kun taas Gonzalez joutui tiukille kanukki Dancevicin kanssa voittaen tiukan kahden tunnin väännön lukemin 7-6 1-6 7-5. Uskon että eiliset pelit painavat enemmän Chileläisen jaloissa kuin nuoren ruotsalaisen. Myös yksi seikka mikä puoltaa Söderlingin puolesta on miesten keskinäiset kohtaamiset, joissa voitot ovat Söderlingille 3-2, Gonzalez sai toisen voittonsa massakentältä luovutuksella ja toisen viime kaudella tiukan väännön jälkeen Toronton turnauksessa. Söderling kaatoi Gonzalezin viime vuonna tässä turnauksessa toisella kierroksella helposti lukemin 6-4 6-0 ja kaksi muuta voittoa ovat myöskin kovilta kentiltä tosin vuodelta 2004. Uskon että tässä kohteessa kertoimissa tuntuu liikaa Gonzalezin hyvät otteet Australiasta joten kokeillaan näpäyttää kertoimen laskijoita ja pelataan rohkeasti hyvävireistä Söderlingiä...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Maverick
Jäsen
Viestit: 526
Liittynyt: 16.05.2004, 12:04
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Maverick »

Soderling - Gonzalez 47-50%v 2,24 Pinnacle

Tuo tuli pelattua aikaisemmin, mutta pistetään kun luotto ei niinkään Soderlingin voittoon, mutta Gonzalezin häviöön on kova. Gonzalezilla oli eilisessä ottelussa Dancevicia vastaan selviä vaikeuksia ja elekieli kertoi ettei kaikki ole kunnossa. Edellisen kauden lopussa oli samanlaisia merkkejä kun Gonzalez oli voittoputkessaan, mutta ei suostunut häviämään pelejään. Dancevic piti hyvällä ykkössyötöllä ja hyvällä liikkeellään ja tarkalla rystyllään Gonzalezia ahdingossa, mutta tapansa mukaan kovempia pelaajia vastaan ryssi ottelun lopussa, "choked", tavataan sanoa. Turnauksessa on haukansilmä käytössä pelkästään pääkentällä ja Dancevic joutui kärsimään tuomarin useammasta kyseenalaisesta päätöksestä ja purnasi aiheestakin tuomarille, mutta osaltaan taisivat vaikuttaa herpaantumiseen. 2006 pelaajat kohtasivat samassa paikassa ja Soderling oli selvin luvuin kahdessa erässä parempi. Gonzalez ei ole tässä turnauksessa pahemmin menestynyt, joten kohde maistuu.

Canasin turnausvoitosta saa tällä hetkellä 27:n kertoimia, joka ampuu omasta mielestä hieman yli. Tämänpäiväinen Moya ottelu kertoo jo paljon, kyseessä aika kriittinen ottelu, mutta eilisestä ottelusta Federeriä vastaan ei Canasista voinut sanoa kuin ylistyssanoja. Jääköön muistiin, että Federerillä oli jalka vahvasti teipattuna ja piti kaksi taukoa teippauksen parantamiseen ja isovarvas näytti aika tummalta, mutta ehkä kuva vääristi kun varjo laukesi samaan paikkaan. Federerin pelistä ei näkynyt "loukkaantuminen", mutta katse oli toisessa erässä aika tuskainen ja yleensä melko eleettömällä Federerillä tuli päänpudistus menetettyään ottelupallonsa Canasin syötöllä ensimmäisessä erässä. Canas pelasi osittain Nadal taktiikalla Federeriä vastaan, juoksi kuin hullu, eikä tehnyt virheitä ja pakotti näin Federerin virheisiin. Canasin kunto vaikuttaa olevan todella kova, teki koko ottelun töitä, eikä vauhti hidastunut missään vaiheessa. Kyseenalaista miten kestää koko turnauksen jos jatkaa samalla tavalla, mutta hyvältä ainakin näytti. Rystylyönti ilman "swingiä" on aika kova sana ja lisäksi Canas ei näyttänyt tarvitsevan minkäänlaista tasapainoa lyödessään palloa, ei mitään väliä oliko tukijalka maassa tukena vai molemmat jalat yhtä aikaa ilmassa, lyönnit lähtivät samalla voluumilla. Olisiko kovin kaukaa haettua sanoa Canasia tällä hetkellä ATP-pelaajien parhaaksi puolustajaksi? Unelmafinaali: Canas-Nadal.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

"Time to party raise a glass - Tell everybody to kiss my ass"

Minikommentit


grenberg
Jäsen
Viestit: 550
Liittynyt: 02.05.2004, 22:19

Tuotto: -60.80 yks.

Palautus%: 94.18%

Panosten ka: 5.00 yks.

Vetoja: 209

Pisteitä: 90

Viesti Kirjoittaja grenberg »

Maverick, mistä seuraat/pystyy seuraamaan Indian Wellsin turnausta??

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Maverick
Jäsen
Viestit: 526
Liittynyt: 16.05.2004, 12:04
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Maverick »

grenberg kirjoitti:Maverick, mistä seuraat/pystyy seuraamaan Indian Wellsin turnausta??

Kolmesta paikasta ainakin mahdollista seurata, mihin on helppo pääsy:


http://www.atpmastersseries.tv/page/log ... 00.html%3F
maksaa.

bwin
https://www.bwin.com/default.aspx?zoneid=24990

star sports
http://viidoo.com/tvguide/index.php
(tänään kahdeksasta eteenpäin)


EDIT: CCTV5:lta pitäisi kanssa jossakin määrin tulla, mutta siellä pääsee nauttimaan kielestä, jonka opetteleminen ainakin useimmille vaatisi harjoittelua.
EDIT2: Tuossa vielä lista kaikista kanavista, jotka näyttävät turnausta jos pääsy kanaville löytyy: http://www.pacificlifeopen.com/3/tournament/tv/

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

"Time to party raise a glass - Tell everybody to kiss my ass"

Minikommentit


timo
Avatar
Jäsen
Viestit: 4773
Liittynyt: 14.01.2003, 15:56
Pisteitä: 3459
Paikkakunta: Out of space

Viesti Kirjoittaja timo »

ATP - Pacific Life Open, Indian Wells

Guillermo Canas – Carlos Moya
Ivan Ljubicic – Thomas Johansson

Yhteensä 2.18 (Gamebookers)

Moya tuntuu nousukuntoiselta , mutta Canas on jo nousukiidossa! Carlos ei varmaan anna tätä helpolla, mutta jos Guillermon jalat pysyvät maassa eikä ajatukset ole taivaissa on hän nykykunnossa paha voitettava.
Ljubo viihtynyt hyvin jenkkikentillä ja täällä oli viime kaudella puolivälierässä (Federer). Ruotsalainen kaatanut täällä jo Mirnyin ja Almagron suoraan kahdessa. Ljubo vienyt viimeiset neljä keskinäistä, viimeisin tältä kaudelta 2-1 Zagrebin matolta (kolme tiebreakia!). Tiukkaa on nytkin, mutta kroaatti punnertaa voiton.

PS. Canasia en saa kaikesta huolimatta finaaliin millään, sillä uskon Blaken (tai Djokovicin) jo olevan tälle este!
Itse pidän todennäköisenä, että finalistit löytyvät kolmikosta Nadal,Roddick ja Blake.

Murray + Haas + Roddick + Davydenko + Nadal + Blake 2.02 (Gamebookers)

Itse luotan aika lailla tähän junaan, jossa suursuosikit ovat todella vahvoilla tällä alustalla.
Fed-Exin putoaminen ja mahdollisuus, ettei Rpger osallistuisi ensi viikon Miamiin saa nämä turnausvoittoa tavoittelevat kaverit entistä skarpimmiksi!
Ja nämä tällaiset VOID-säännön omaavalle bookkerille.

Fernando Gonzalez - Robin Söderling 1.88(-komissio) (Betfair)

Tässä olen päinvastaista mieltä kuin Grenberg ja Maverick!
Alusta ei ole niin nopea, että Robinilla olisi mm. alakierteistään tässä hyötyä tavalliseen tapaan. Ja viimeisin keskinäinen Gonzolle 2-1 viime syksyltä samanlaiselta alustalta Torontosta.
Itse pidän Gonzoa tässä suosikkina enkä yllättyisi jopa suorasta voitosta!

Ivanovic + Golovin + Kuznetsova + Petrova 2.04 (Gamebookers)

Nämä naiset ovat suursuosikkeja ja eivät häviä heikommilleen ilman loukkaantumista!

EDITTEJÄ: Korjailtu typoja ja kertoimia.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut timo, 13.03.2007, 10:09. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Vuosi 2016 uudella systeemillä, tasapanoksin 10 yksikköä.
16.06.2016: 52-35, +70.60 yksikköä.

Minikommentit


credit
Jäsen
Viestit: 5225
Liittynyt: 02.08.2003, 00:47

Tuotto: +201.98 yks.

Palautus%: 104.11%

Panosten ka: 1.56 yks.

Vetoja: 3144

Pisteitä: 3961

Re: Tennis ma 12.3

Viesti Kirjoittaja credit »

timo kirjoitti:Tulihan se sitten koettua, että Federer häviää ja vieläpä Canakselle, josta sai jopa yli kolmenkympin kertoimia!!!
Sanotaanko muuten Canakselle vai Canasille??

Nelosen urheilu-uutisissa Canasista/Canaksesta oli tullut Canias,
joten Caniakselle ja Caniasille pitänee myös ottaa huomioon ... :lol:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Maverick
Jäsen
Viestit: 526
Liittynyt: 16.05.2004, 12:04
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Maverick »

Canasille jos pilkkua viilataan, mutta kirjoitetaan tarkemmin sanottuna Canas ~-merkki n:n päälle, joten Canas lausutaan Canais.

Edit:...siis Canias

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

"Time to party raise a glass - Tell everybody to kiss my ass"

Minikommentit


credit
Jäsen
Viestit: 5225
Liittynyt: 02.08.2003, 00:47

Tuotto: +201.98 yks.

Palautus%: 104.11%

Panosten ka: 1.56 yks.

Vetoja: 3144

Pisteitä: 3961

Viesti Kirjoittaja credit »

Maverick kirjoitti:Canasille jos pilkkua viilataan, mutta kirjoitetaan tarkemmin sanottuna Canas ~-merkki n:n päälle, joten Canas lausutaan Canais.

Edit:...siis Canias
Mites tuo epsanjan ääntäminen ... eikö se ole [kanjas] tms. eikä [kanias]?
Vai tuleeko vielä pitkä a [kanjaas]?

No, suomalaisittain lienee syytä sanoa yksinkertaisesti [kanas]. Joskus
olen kyllä kuullut myös [kanaas].

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Hese
Avatar
Jäsen
Viestit: 4672
Liittynyt: 16.03.2004, 19:33
Pisteitä: 2316

Viesti Kirjoittaja Hese »

Eiköhän se ole kanjas. Pikku jii väliin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Maverick
Jäsen
Viestit: 526
Liittynyt: 16.05.2004, 12:04
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Maverick »

credit kirjoitti:
Mites tuo epsanjan ääntäminen ... eikö se ole [kanjas] tms. eikä [kanias]?
Vai tuleeko vielä pitkä a [kanjaas]?

No, suomalaisittain lienee syytä sanoa yksinkertaisesti [kanas]. Joskus
olen kyllä kuullut myös [kanaas].

Varmaan joku paremmin kieliä osaava voi vastata, mutta n espanjan aakkosissa on ay-nay ja ~-merkin kanssa ayn-yay ja lausuminen ~:n kanssa ny englannin kieleen mentäessä eli kyseessä olisi Canyas eli suomalaisittaisemmin Canias.

Suomalaisimpiin nimityksiin lisään Kaanasin :)


EDIT:...niin tai Canjas

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

"Time to party raise a glass - Tell everybody to kiss my ass"

Minikommentit


Maverick
Jäsen
Viestit: 526
Liittynyt: 16.05.2004, 12:04
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Maverick »

Tuota kun alkoi ajattelemaan niin eikö a äännetä vielä ah, alkaa mennä liian monimutkaiseksi yhden nimen sanominen.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

"Time to party raise a glass - Tell everybody to kiss my ass"

Minikommentit


timo
Avatar
Jäsen
Viestit: 4773
Liittynyt: 14.01.2003, 15:56
Pisteitä: 3459
Paikkakunta: Out of space

Viesti Kirjoittaja timo »

timo kirjoitti:Tulihan se sitten koettua, että Federer häviää ja vieläpä Canakselle, josta sai jopa yli kolmenkympin kertoimia!!!
Tähän ketjuunhan on yöllä syntynyt oikein kieliopillinen keskustelu :wink: ...
No, en tiedä miten Guillermo lausuu itse nimensä, mutta käyttämäni muoto "Canakselle" oli lapsus ja se on väärin. Oikea muoto on mielestäni ehdottomasti "Canasille".
Pitäisi oikeastaan kysellä Hedmanin Hessulta miten ääntää nimen, koska siinä on kaveri, joka on uransa aikana lausunut näitä nimiä riittämiin. Lisäksi hänellä on tapana jopa selvittää miten ko.henkilö itse lausuu nimensä!

No, Canas putosi ja näin jälkipelinä todettakoon, että ei oikeastaan edes tuuletullut Rogerin kaatoa, koska ilmeisesti näki, ettei Fed-Ex kyennyt pelaamaan läheskään täydellä painolla. Vaikka tapansa mukaan Roger ei paljoa selitellyt tappiotaan.
Omassa rankingissani tuo voitto ei argentiinalaista nosta yhtään ja näyttääkin, että pärjää pääasiassa vain ns. "heikommilleen". En usko, että Guillermo tulee nousemaan edes TOP 20:n ATP-rankingissa, sillä se vaatisi jo pisteiden tuplausta ja muitten kompurointia.
Mutta huhtikuussa alkavissa Euroopan massaturnauksissa kaveria kannattaa seurata, sillä Canasin doping-tauon jälkeinen menestys on tullut ainoastaan rapakon tuolta puolen! Itse ainakin valmistaudun pelaamaan Guillermoa vastaan aikaisessa vaiheessa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Vuosi 2016 uudella systeemillä, tasapanoksin 10 yksikköä.
16.06.2016: 52-35, +70.60 yksikköä.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Tennis”