Tänään on 21.05.2018, 16:27.

Nordeanbet

Keskustelua kertoimentarjoajista sekä rahaliikenteestä.
Vastaa Viestiin
HasHasHas
Jäsen
Viestit: 252
Liittynyt: 19.01.2011, 21:35

Tuotto: +32.14 yks.

Palautus%: 103.64%

Panosten ka: 3.49 yks.

Vetoja: 253

Pisteitä: 640

Nordeanbet

Viesti Kirjoittaja HasHasHas »

Tälläsestä puljusta tuli mainos itelle vastaan. http://www.nordeanbet.com

Onko kokemuksia kellään?

Markkinoivat itseään mm. seuraavasti: "Sivusto on täysin Suomalaisten perustama ja vain Suomalaiselle kohderyhmälle suunniteltu. " & "Nordeanbet in omistajat ovat nuoria ja kunnianhimoisia ihmisiä, joilla on vankka pelitausta. Tavoitteenamme on että pelitaustamme tämä näkyy nordeanbet.com:illa asiakaspalvelustamme lähtien meidän tarjous valikoimaamme. Asiakkaamme ovat meille tärkeitä ja pyrimme sellaiseen avoimuuteen, jota mielestämme ei muualta löydy."

Äkkiseltään näyttäs et esimerkiksi tän päivän (29.7) veikkausliigassa ainakin palautus-% heikompi kun kotimaisella. Muutenkaan ei oikein vakuuta. Sivuston perusteella osa tätä: https://www.bookmakersreview.com/bookma ... ervices-nv

En ole rekisteröitynyt tonne, mutta huomasin käyttäessäni hiirtä muutaman kohteen kertoimien päällä, että ainakin teoreettiset maksimipanokset pyörivät 300€ ja 500€ paikkeilla, joten voittokatto ilmeisesti siellä tonnin paikkeilla. "Suomalaiselle kohderyhmälle suunnitellulta" -bookkerilta erikoista ettei löydy alasarjoja, eikä esimerkiksi pesistä. :roll:

Kuka haluaa kokeilla ekana? :geek:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

29.07.2013 17:28 <leksa> pal % näyttää olevan puljun muita bookkereita huonompi

29.07.2013 21:55 <pjl> kieli oppi ja yhdys sanat ovat ainakin hallussa


credit
Jäsen
Viestit: 5222
Liittynyt: 02.08.2003, 00:47

Tuotto: +201.98 yks.

Palautus%: 104.11%

Panosten ka: 1.56 yks.

Vetoja: 3144

Pisteitä: 3954

Re: Nordeanbet

Viesti Kirjoittaja credit »

pjl kirjoitti:kieli oppi ja yhdys sanat ovat ainakin hallussa
Eihän tuo sivustolla käytetty suomi ole ollenkaan hassumpaa... siis jos vertaa sitä kaikkein onnettomimpiin suorituksiin. Äidinkielenopettajan punakynä viuhuisi kyllä tiuhaan, mutta ainakin asiat tulevat ymmärretyksi.

Asiasta toiseen, katsoin ensitalletusbonuksen ehdot, ja silmääni pisti ehto, joka on erikoisuudessaan omaa luokkaansa:
Bonussumma tulee kierrättää 5 kertaa ennen kotiutusta, jokaisen kierrätyskerran pitää olla panostukseltaan samanlainen pelitilin keskiarvon kanssa tai suurempi.
Sama englanniksi:
Player is required to play a minimum of 5 bets and all bets must be placed in amounts equivalent to the player’s average betting amount, or higher.
Tässä kohtaa käännös ei ole mennyt ihan nappiin, koska suomennoksessa puhutaan kierrätyskerroista, ja englanninkielisessä alkuperäisversiossa vetojen määrästä.

Mielenkiintoisempi juttu on kuitenkin ehdon sisältö eli se, että kaikkien kierrätykseen käytettyjen vetojen pitää olla yhtä suuria kuin keskimääräinen veto. Tiukasti tulkittuna tämä tarkoittaa sitä, että kaikissa vedoissa pitää olla sama panos, kunnes kierrätysvaatimus on täytetty, koska jos panoksissa on pientäkin vaihtelua, ainakin kahden vedon panos poikkeaa väistämättä keskiarvosta. Toisin sanoen jos erehtyy laittamaan kierrätyksen aikana vetoja sisään vähänkin toisistaan poikkeavilla panoksilla, Nordeanbetillä on perusteet kieltäytyä maksamasta bonusta. Bonusehdoissa olevan väärinkäytöspykälän perusteella he voivat tämän jälkeen viedä asiakkaalta sekä bonuksen, talletussumman että mahdolliset voitot.

Itse en ainakaan 50 euron bonuksen takia avaisi tiliä tuonne. Riski siitä, että rahat jäävät sinne tai että niistä joutuu ainakin tappelemaan pitkään, vaikuttaa liian suurelta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

30.07.2013 00:39 <Betsaari> Tämä se vasta onkin the tasapanosmiesten bonus ;)

30.07.2013 10:14 <R-bet> :) Reilu bookkeri, ei halua että ylipanostetaan yksittäiseen

30.07.2013 10:15 <R-bet> vetoon ;) En taida itsekään tuota kokeilla.


antza_
Jäsen
Viestit: 1
Liittynyt: 30.07.2013, 15:56
Pisteitä: 5

Re: Nordeanbet

Viesti Kirjoittaja antza_ »

Menin rekisteröitymään kyseiseen paikkaan. Kysyin yhtä yksinkertaista asiaa sähköpostilla asiakaspalvelusta, mutta vastaukseksi sain vain, että kyseinen henkilö ei tiedä asiasta, vaikka on töissä asiakaspalvelussa ja lupasi selvittää joka tapauksessa sen minulle. Sivusto lupaa aina vastata sähköposteihin viimeistään 12 tunnin kuluessa. Nyt on odoteltu vastausta ihan kohta vuorokausi.

Kun olen kirjautunut sisään, sivusto heittää minut ulos monta kertaa. Joudun aina alusta aloittamaan etusivulta, koska "en ole kirjautuneena" sivuston mieltä, vaikka oikeasti olen tai olisin ollut.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 5. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


leksa
Jäsen
Viestit: 119
Liittynyt: 29.11.2005, 23:08
Pisteitä: 34

Re: Nordeanbet

Viesti Kirjoittaja leksa »

Sähköpostiin tuli täältä taannoin mainos 15€ ilmaisesta pelirahasta. Ihan mielenkiintoiset säännöt tässä(kin):
Pelaajan pitää kierrättää bonusrahat 100 kertaa
Pelaajalla on 2 vuorokautta aikaa tehdä tarvittavat toimenpiteet.
:lol:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 11. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Vedonvälittäjät & Rahaliikenne”