Tänään on 19.06.2018, 03:59.

Pärjääkö ylikerroin.com maksullisille vihjepalveluille?

Strategiat, kertoimenlaskenta ja muut ohjeet/vinkit tänne.
Vastaa Viestiin

Pärjääkö ylikerroin.com maksullisille vihjepalveluille?

Kyllä pärjää mainiosti, maksulliset palvelut turhia.
57
40%
Pärjää melko hyvin.
55
38%
Kohtuullisesti.
16
11%
Maksulliset palvelut ovat (hieman) parempia.
15
10%
 
Ääniä yhteensä: 143

Eltzu
Jäsen
Viestit: 435
Liittynyt: 24.04.2003, 22:26
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Helsinki

Pärjääkö ylikerroin.com maksullisille vihjepalveluille?

Viesti Kirjoittaja Eltzu »

Minusta on alkanut tuntua, että ylikerroin.com on mainio paikka oppia vedonlyönnistä ja täältä saa myös paljon varsin hyvin perusteltuja vihjeitä. Lisäksi myös tilastollista tai mutu tietoa on paljon saatavilla jos vain viitsii kysyä. Aina joku on erikoistunut johonkin, joten tietotaitoa kyllä tuntuu täältä löytyvän vaikkei aina vihjatut vihjeet natsaisikaan. On hienoa huomata että osa käyttäjistä jaksaa puurtaa viikosta toiseen jakaen oman näkemyksensä kaikkien iloksi, sillä se varmasti vaatii myös oikeasti paljon tutkimus työtä.

Joskus vuosia sitten kun olin totaalinen tumpelo tuulipuku pelaaja, niin huvikseni turvauduin maksulliseen vihjepalveluun, koska sähköpostitse lähetettynä vihje ei maksanut silloin kovinkaan paljoa. Aluksi tuli hyvin voittoa, mutta sitten lopahti vihjaajankin onni. Kun ehdotin että ottaisi kokonaan veikkauksen tilini itsenäisesti käyttöönsä ja voisi saada palkkion vain kun tulee voittoa per vetoa (=voi pelata riskittä kunhan tili ei tyhjene eli potkut tulee jos tili tyhjenee), niin häntä ei enään kiinnostanutkaan. :D Silloin heräsin siihen ettei vihjaajatkaan taida ihan veikkaamisen guruja vaikka tyhmänä tuulipukuna sellaiselta aikoinaan tuntuikin.

Mutta nyt kysynkin teiltä, jotka olette joskus käyttäneet (tai käytätte yhä) maksullisia vihjepalveluita, että ovatko maksulliset palvelut vielä hieman edellä ylikerroin.com verrattuna? Löytyykö mielestäsi vielä PAREMPIA ja ilmaisia/maksullisia sivustoja/palveluita jostakin?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


mikko
Avatar
Ylläpitäjä
Viestit: 1508
Liittynyt: 14.01.2003, 00:40

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 2061
Viesti:

Viesti Kirjoittaja mikko »

Tuostahan puuttuu yksi kohta jota suurinosa olisi takuulla äänestänyt eli "Maksulliset palvelut ovat ylivertaisia foorumiin verrattuna" :D

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Sputnik
Jäsen
Viestit: 976
Liittynyt: 16.01.2003, 21:54
Pisteitä: 0
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Sputnik »

Heh, koko otsikointi ja kysymyksen asettelu on jo lähtökohdiltaan täysin väärä :lol: Sen kuuluisi olla että "Kuinka paljon parempi ylikerroin.com on maksullisia vihjepalveluja?" Vastaushan on että aivan hirmuisen paljon parempi -täysin ylivoimainen. Ensinnäkin tämä paikka on täysin ILMAINEN, vähintään samat tiedot löytyy täältä kuin maksullisiltakin, miksi siellä tiedettäisiin jotain mitä tämän palstan kymmenet aktiiviset pelaajat eivät tietäisi, kymmenen vuotta sitten tilanne tiedonsaannin osalta oli ehkä toisin mutta ei enää tänään...Lisäksi uskon että jokaisen vihjepuljun kaveri käy täälläkin lukemassa juttuja... :roll:

Jos niillä puljuilla olisi pokkaa (tjsp) niin laittaisivat jokaisen vihjatun pelikohteensa esille sivuillensa pelien jälkeen niin voisi verrata että moniko heidän hehkuttamansa kohde löytyi myös täältä foorumilta, en usko että eroavaisuuksia paljoakaan olisi.

Ainoa muu suomenkielinen saitti -ilmainen sellainen :!: -mitä voi kai suositella seurattavaksi on Total CTRL:n sivut.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Life is a game. Money is how we keep score.

Minikommentit


Eltzu
Jäsen
Viestit: 435
Liittynyt: 24.04.2003, 22:26
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Eltzu »

Olisi kiva kuulla heiltä perusteluita, jotka ovat äänestäneet kuitenkin maksullisia palveluita paremmiksi. Itse kun en niitä käytä, niin en niistä mitään oikeastaan tiedä. Vai ovatko nämä äänensä antaneet juuri maksullisen palvelun työntekijöitä tai osakkaita? :)

Kyl tämän palstan etu on se että et pelkästään saa vihjettä vaan sinulla on mahdollisuus oppia ITSENÄISEKSI arvioijaksi eli juttuja lukiessa alkaa vähitellen hahmottua millaisia muuttujia otetaan huomioon ja kuinka suuri painoarvo niillä ehkä voisi olla. Jokainen itse voi siis poimia tieto läjästä itselleen sopivammat ainekset, maustaa todennäköisyydet maukkauksi ja vexin vetokeittiön uunissa vielä kypsennetään veto kypsäksi hellästi vaikka kellyn jakajalla... mmm.... tuoksuu hyvältä! Tässä harrastuksessa tulee myös vuoristorataa tunteisiin eli välillä tulee tosi hyvä olo kun pitkään puntaroitu veto napsahtaa kohdalleen ja välillä taas murjotetaan kun tulikin aivan yllättävä tulos, mutta silloinkin voi käydä sadattelemassa vaikka jälkipeli osiossa vitu..vitu.... vitamiinien unohtamistaan.... öööh... jotka tietysti vaikuttivat olennaisesti keskittymiskykyyn. :)

Uutisryhmää sfnet.harrastus.rahapelit aikoinaan luin kunnes joku vihjasi tästä paikasta. Siellä taso on kyllä surkea ja muutenkin viestejä tulee todella vähän, joten ehkä kerran kuukaudessa saatan vilkaista huvikseni mitä sinne kuuluu.

Gallupin mukaan taitaa olla moni tyytyväinen tähän paikkaan, joten hyvä niin. Olen itsekkin yrittänyt ottaa osaa kirjoittelemalla enemmän "b-luokan vihjeitä" eli enemmän vaikkapa systeemeista, "filosofiasta" ja muusta huuhaasta liittyen vedonlyöntiin, koska vihjaajaksi minusta ei ole. Jos jokainen jaksaisi tänne kirjoitella hieman vähäpätöisempiäkin juttuja, niin saataisiin myös jonkin verran offtopic keskusteluita ja sitä kautta "Heureka!" elämyksiä. Toisten kirjoituksista olen oppinut aika paljon, mutta paljon on vielä opittavaa, joten näppäri näpisemään vain niin eiköhän jokaisella hieman onni parane vedonlyönnissä. :)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


pint
Jäsen
Viestit: 31
Liittynyt: 04.04.2003, 10:55
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja pint »

Olisi kiva kuulla heiltä perusteluita, jotka ovat äänestäneet kuitenkin maksullisia palveluita paremmiksi.
Hephep! Vastasin "pärjää melko hyvin". Maksulliset vihjepalvelut eivät ole siksi turhia, että niiden vihjeillä on 7-kertaistettu pelikassa erään jenkkisarjan kauden aikana...
Viime aikoina (reilun vuoden sisällä) maksullisten vihjepalveluiden arvostus on kuitenkin pudonnut alle ilmaisten ja asiantuntevien forumeiden (yhden). Syynä on erään vihjepuljun hinnoittelu- ja mainospolitiikka.
En pidä kuitenkaan mahdottomana ajatusta palata tulevaisuudessa maksullisten asiakkaaksi, jos hinnoittelu on kohdallaan ja konkreettisia näyttöjä menestysmahdollisuuksista nähtävillä. Luulen, että ainoastaan (lähes) täysipäiväisellä analyysillä ja keskittymällä vain yhteen sarjaan voi yksi henkilö saavuttaa tuloksia. Sellaisen työmäärään hedelmiä kukaan tuskin ilmaiseksi jakelee (ainakaan kovin kauan)...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Sputnik
Jäsen
Viestit: 976
Liittynyt: 16.01.2003, 21:54
Pisteitä: 0
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Sputnik »

pint kirjoitti: Luulen, että ainoastaan (lähes) täysipäiväisellä analyysillä ja keskittymällä vain yhteen sarjaan voi yksi henkilö saavuttaa tuloksia. Sellaisen työmäärään hedelmiä kukaan tuskin ilmaiseksi jakelee (ainakaan kovin kauan)...
Ekasta lauseesta lähes täysin samaa mieltä, joten ei siitä enempää. Mutta tuo jälkimmäinen kommentti herätti ajatuksen :lol:

Mä vision just kymmenen vuoden päähän tilannetta koskien vihjefirmoja. Nyt kun kaikilla on internet, hirmuiset softat ja bookkereitakin mistä valita niin väistämättä onnistujien määräkin nousee vedonlyönnissä. Varmasti tälläkin hetkellä on suomessa kymmenittäin henkilöitä jotka tekee kovaa tulosta yhdestä sarjasta jonka osaavat helvetin hyvin. Kun lajeja ja sarjoja on useita ja vielä ympäri maailmaa on tällaisia voitollisia pelaajia sitten todella paljon. Jos suurinosa heistä haluaa omalla osaamiselleen muutakin tuottoa kuin omia pelivoittoja niin meillä on kohta täällä kymmenittäin yhden ja kahden miehen vihjefirmoja :lol:

Markkinat? Uskoakseni kovin pienet...Joten kymmenet firmat yrittää mitä parhaimmilla(!!!) mainoksilla tuoda esille juuri heidän erinomaista osaamistaan, mukana tietty hintakilpailua muita vastaan. On siinä sitten varsinaisia rahasampoja nämä vihjefirmat :roll: Maksaako sittenkään aikaa ja vaivaa sellaista pitää pystyssä. Voittaako vihjefirman tuottamat tuotot omat pelivoitot? Eikö omat pelivoitot riitä, mökki Bahamalta, BMW pihaan, Beibe kainaloon (tossa tuli jus kolme kovaa B:tä :lol: ) ja veroprosentti 0.5%:een :lol:

Mä luulen että todella kovaa tulosta tekevät osaajat ei löydy mistään maksullisia vihjeitä pukkavista firmoista. Pikkurahaa, eikä maksaa vaivaa näperrellä. Jos suurimmat pelaajat ei löydykkään vihjemarkkinoiden ykkösketjuista -maksullisia vihjeitä tarjoavista firmoista -niin sitten niitä varmaan pyörittää kakkos - ja kolmosketjut , muutava nelosketjukin varmaan löytyy :lol: Eli asiakas maksaa keskinkertaisista osaamisesta. Osaamisesta johon mun mielestä suurinosa meistä pystyy itse pienellä vaivalla, jos vain haluaa. Jos ei yksin niin sitten vaikkapa keskustelufoorumin avulla, kaikkea ei tarvitse tietää ja osata kun muut ketjut tukee -pelataan hyvin joukkueena :)

Tulee mieleen kuinka nyt kaikki tuulipuvut on innoissaan rahastoista. Ja rahastot on innoissaan tuulipuvuista, tai siis heidän rahojen saamisesta itselleen täysin ilman riskiä. Kunhan markkinointikoneisto heittää verkkonsa veteen niin aina tulee paaljon pikkukaloja saaliiksi, massaa joka kokee turvalliseksi hengailla yhdessä vaan. Suurinosa rahastoista vetää tuottoa alle indeksien, miksi siis maksaa siitä jollekkin "salkunhoitajalle"? (okei, muutamia oikeastikkin hyvä ja perusteltuja syitä löytyy, mutta jos ne unohdetaan).

Mua vois kiinnostaa vihjefirma jonka palkkio olisi suurimmaksi osaksi kiinni heidän onnistumisestaan. Jos ei tulosta mulle niin ei rahaa heillekkään. Tossa jos missä olis markkinat, puuttuu vaan osaajat.


Mun mielestä tällainen keskustelufoorumi siis pärjää oikein hyvin maksullisille firmoille. En siis pidä täysin vääränäkään juttuna jos joku haluaa soitella noihin firmoihin. Elämä on valintoja.

Voin tietty olla täysin väärässäkin kaikessa :oops:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Life is a game. Money is how we keep score.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Vedonlyöntikeskustelu”