Tänään on 28.05.2023, 22:37.

Eduskuntavaalit 2023

Yksilölajit, muut palloilulajit (salibandy, pesäpallo jne.), moottoriurheilu...
Vastaa Viestiin
jepujepujee
Jäsen
Viestit: 71
Liittynyt: 24.08.2004, 13:21

Tuotto: +239.41 yks.

Palautus%: 139.80%

Panosten ka: 5.90 yks.

Vetoja: 102

Pisteitä: 222

Eduskuntavaalit 2023

Viesti Kirjoittaja jepujepujee »

Vedonlyöntivihje: - Uudenmaan vaalipiiri - Tältä alueelta/vaalipiiristä korkeimman äänimääräprosentin saava puolue/koalitio - peliaika päättynyt

kohde
Uudenmaan vaalipiiri - Tältä alueelta/vaalipiiristä korkeimman äänimääräprosentin saava puolue/koalitio
veto
Kansallinen Kokoomus
kerroin
1.150 (Unibet)
panos
10 yks.

Osuma! +1.50 yks.

Uudenmaan vaalipiirin galluptulos (3.3.2023):
Kokoomus 25,0%
SDP 19%
PS 18,3%

Muissa vaalipiireissä on Kokoomuksen osalta sulamisen merkkejä nähtävillä, mutta Uudellamaalla (ja Helsingissä) puolue porskuttaa edelleen selvässä gallupjohdossa. Kuukaudessa ei suuria ihmeitä ehdi tapahtua. Espoossa täytyisi ensinnäkin haastajien (SDP, PS) saada jonkinlaista jalansijaa, että vuodesta 2007 jatkunut vaalipiirin dominointi olisi mahdollista saada päättymään. Espoota viime vaaleissa edustanut äänikuningatar Elina Valtonen on nyt ehdolla Helsingissä, mutta tulokkaat (Susanne Päivärinta, Noora Fagerström, Lasse Lehtonen, Sture Fjäder ja tuusulalainen Pekka Toveri) pitävät muiden mukana huolen, ettei äänet pääse karkaamaan. Kokoomuksella on kokonaisuudessaankin hyvin, hyvin vahva ehdokaslista.

Vedonlyöntivihje: - Pirkanmaan vaalipiiri - Tältä alueelta/vaalipiiristä korkeimman äänimääräprosentin saava puolue/koalitio - peliaika päättynyt

kohde
Pirkanmaan vaalipiiri - Tältä alueelta/vaalipiiristä korkeimman äänimääräprosentin saava puolue/koalitio
veto
SDP
kerroin
1.330 (Unibet)
panos
9.5 yks.

Osuma! +3.13 yks.

Pirkanmaan vaalipiirin galluptulos (11.3.2023):
SDP 23,5%
PS 20,4%
Kokoomus 17,8%

Pirkanmaalla piti käydä Kokoomuksen ja SDP:n kaksintaistelua, mutta sielläpäin kokkareista vuotaa äänestäjiä persuihin, eikä kunnon taistelua ykköspaikasta nähtäne. Kysymys on enää siitä, että miten suuren voiton demarit ottaa Sanna Marinin johdolla ja irtoaako lisäpaikka, vai meneekö naisen ehdokkuus Pirkanmaalla hukkaan. Demareilla on iskeä vielä toinenkin tähti pöytään, aluevaalien ääniharava Lauri Lyly, joka hoitaa eläkeläisten äänet itselleen.

Kokoomus olisi tarvinnut Anna-Kaisa Ikosen lisäksi toisen ääniharavan Mika Aaltolan muodossa, mutta mies antoi viime hetkillä pakit. Persujen nuoret aluevaalimenestyjät Miko Bergbom ja Joakim Vigelius todennäköisesti imevät nuorten miesten ääniä Kokoomukselta, kun puolueella ei ole Ida Leinon lisäksi nuorempia potentiaalisia menestyjiä tarjolla.

Vedonlyöntivihje: - Savo-Karjalan vaalipiiri - Tältä alueelta/vaalipiiristä korkeimman äänimääräprosentin saava puolue/koalitio - peliaika päättynyt

kohde
Savo-Karjalan vaalipiiri - Tältä alueelta/vaalipiiristä korkeimman äänimääräprosentin saava puolue/koalitio
veto
Perussuomalaiset
kerroin
1.750 (Unibet)
panos
8.5 yks.

Osuma! +6.38 yks.

Savo-Karjalan vaalipiirin galluptulos (14.3.2023):
PS 22,9%
Keskusta 18,4%
SDP 17,4%
Kokoomus 17,1%

Savo-Karjalassa käydään käytännössä persujen ja kepun kaksintaistelu, Kokoomus ei ole suuri sielläpäin ja demareilla on hyvin heikko ehdokaslista. Vetovoimaiset nimensä (Hannakaisa Heikkinen, Anu Vehviläinen) menettänyt Keskusta on vapaapudotuksessa ja persut ottaa tilanteesta kaiken hyödyn. Keskusta saa viritellä melkoisen kirin, jos aikovat estää persujen nousun ykköseksi. Mitään viitteitä kiristä ei ole näköpiirissä.

Vedonlyöntivihje: - Eduskuntavaalit 2023 - Hämeen Vaalipiiri - Valitaan Eduskuntaan - peliaika päättynyt

kohde
Eduskuntavaalit 2023 - Hämeen Vaalipiiri - Valitaan Eduskuntaan
veto
Mira Nieminen
kerroin
6.000 (Coolbet)
panos
1.5 yks.

Osuma! +7.50 yks.

Rikoskomisario Mira Nieminen päihitti istuvista kansanedustajista Rami Lehdon niukasti ja Jari Ronkaisen jo selvemmin luvuin Päijät-Hämeen aluevaaleissa. Ronkaisen floppaus antaa toivoa, mutta ehkäpä Niemisen läpimenoon kuitenkin tarvitaan lisäpaikka. Hämeen vaalipiirin gallup sellaista povaileekin.

Vedonlyöntivihje: - Hämeen Vaalipiiri - Lulu Ranne Äänet Yhteensä Yli/Alle 8000 - peliaika päättynyt

kohde
Hämeen Vaalipiiri - Lulu Ranne Äänet Yhteensä Yli/Alle 8000
veto
Yli
kerroin
1.600 (Coolbet)
panos
10 yks.

Osuma! +6.00 yks.

Hämeessä persujen kannatus on kovassa nousussa, kuten tuossa aiemmin mainitsin. Lulu sai neljä vuotta sitten 7812 ääntä, eikä hiipumisen merkkejä ole näkyvissä. Kuntavaaleissa tuli 1837 ääntä (+636 vuoteen 2017 verrattuna) ja Kanta-Hämeen aluevaaleissa napsahti ylivoimainen ykköstila persujen listalta (1517 ääntä, kakkonen sai 241 ääntä), eli suosio on suurta. Todennäköisesti 10 000 ääntä on lähellä mennä rikki.

Vedonlyöntivihje: - Eduskuntavaalit 2023 - Uudenmaan Vaalipiiri - Valitaan Eduskuntaan - peliaika päättynyt

kohde
Eduskuntavaalit 2023 - Uudenmaan Vaalipiiri - Valitaan Eduskuntaan
veto
Markus Myllyniemi
kerroin
4.000 (Coolbet)
panos
4 yks.

Huti: -4.00 yks.

Vihreiden paikat putoavat viidestä neljään. Petelius ei ole enää ehdolla, eli siellä on vastassa neljä espoolaisnaista (Saara Hyrkkö, Inka Hopsu, Tiina Elo, Noora Koponen) istuvista kansanedustajista ja myöskin paikkaa kärkkyvä espoolainen Henna Partanen. Vantaan vihreistä tai muista ei löydy potentiaalisia ääniharavia.

Myllyniemi oli Länsi-Uusimaan aluevaaleissa niukasti toinen Hyrkön jälkeen vihreiden listalta, päihittäen selvästi Partasen ja Koposen. Kirkkonummella mies sai 1529 ääntä, enemmän kuin myöskin kirkkonummelainen Riikka Purra (906), kuntavaaleissa asetelmat oli vielä 1314 Purra, 746 Myllyniemi. Mies on todella suosittu siis Kirkkonummella, heijastuuko suosio myös muualle? Myllyniemen tilannetta helpottaa espoolaisnaisten laskussa oleva kuntokäyrä. Kuntavaaleissa ja aluevaaleissa flopanneen Koposen paikka on ainakin otettavissa.

Vedonlyöntivihje: - Eduskuntavaalit 2023 - Uudenmaan Vaalipiiri - Valitaan Eduskuntaan - peliaika päättynyt

kohde
Eduskuntavaalit 2023 - Uudenmaan Vaalipiiri - Valitaan Eduskuntaan
veto
Henna Partanen
kerroin
6.000 (Coolbet)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

Jos Myllyniemen potku ei riitä, niin Partanen vienee neljännen paikan. Tilillä on jo voitot Koposesta kuntavaaleissa ja aluevaaleissa. Mahdollista on, että kumpikin pääsee läpi, jos Tiina Elo floppaa. Hyrkkö ja Hopsu lienevät turvassa.

Vedonlyöntivihje: - Eduskuntavaalit 2023 - Helsingin Vaalipiiri - Valitaan Eduskuntaan - peliaika päättynyt

kohde
Eduskuntavaalit 2023 - Helsingin Vaalipiiri - Valitaan Eduskuntaan
veto
Mia Haglund
kerroin
10.000 (Coolbet)
panos
0.5 yks.

Huti: -0.50 yks.

Kolmesta paikasta taistelevat kuntavaalien komeetta Minja Koskela, Veronika Honkasalo, Mai Kivelä, Suldan Said Ahmed ja Mia Haglund. Kuntavaaleissa Haglund voitti kansanedustajaksi Arhinmäen tilalle nousseen Ahmedin ja Kivelä oli jo kosketusetäisyydellä, Honkasalon äänimäärässäkin oli nähtävillä roimaa pudotusta. Honkasalo äänesti Natoon liittymistä vastaan, enkä usko sen lisäävän kannatusta edes tässä tapauksessa. Helsingin vaalipiirin gallup lupailee Vasemmistoliitolle kovaa nousua. Jos onnistuvat ohittamaan demarit, niin neljäskin paikka on mahdollinen.

Vedonlyöntivihje: - Oulun Vaalipiiri - Eniten Ääniä H2H Eila Aavekare - Ville Vähämäki - peliaika päättynyt

kohde
Oulun Vaalipiiri - Eniten Ääniä H2H Eila Aavekare - Ville Vähämäki
veto
Eila Aavekare
kerroin
2.200 (Coolbet)
panos
4 yks.

Huti: -4.00 yks.

Vähämäki koki nöyryytyksen aluevaaleissa, eikä tullut edes valituksi. Ei itse asiassa ollut lähelläkään, vaan miehen nimi taisi löytyä vasta sijalta 26 persujen listalta. Hurjaa! Melkoinen taikuri saa olla, että noista lähtökohdista säilyttää paikkansa. Neljä vuotta sittenkin miehen piti olla vaikeuksissa, mutta Oulussa silloin tapetilla olleet ulkomaalaisten seksuaalirikokset buustasivat muun muassa Vähämäen äänipottia. Kainuun ykköspersu Aavakareen tilanne näyttää hyvältä, Kainuun aluevaaleista irtosi ykköstila. Neljä vuotta sitten Aavakare oli jo lähellä päästä läpi, eiköhän osat vaihdu tällä kertaa.

Vedonlyöntivihje: - Enemmän ääniä H2H - Lauri Lyly - Jocka Träskbäck - peliaika päättynyt

kohde
Enemmän ääniä H2H - Lauri Lyly - Jocka Träskbäck
veto
Lauri Lyly
kerroin
1.720 (Betsson)
panos
10 yks.

Osuma! +7.20 yks.

Aluevaaleissa ex-pormestari Lauri Lyly demareista sai 4350 ääntä ja kokoomuksen Jocka Träskbäck 1323 ääntä. Toinen menee varmasti läpi, toinen taistelee paikasta monien muiden kanssa. Tähti vs. rivimies. Coolbet tarjoaa 1.68 kerrointa Lylylle.

Vedonlyöntivihje: - Keski-Suomen Vaalipiiri - Bella Forsgren Äänet Yhteensä Yli/Alle 4200 - peliaika päättynyt

kohde
Keski-Suomen Vaalipiiri - Bella Forsgren Äänet Yhteensä Yli/Alle 4200
veto
Yli
kerroin
1.820 (Coolbet)
panos
7.5 yks.

Osuma! +6.15 yks.

Neljä vuotta sitten Bella Forsgren sai 4354 ääntä, vastassa oli silloin toinen jyväskyläläinen Touko Aalto, joka sai 3075 ääntä. Aalto ei ole enää ehdolla. Keski-Suomessa Vihreiden kannatus ei ole kokenut yhtä suurta pudotusta kuin muualla. Forsgren on tällä kertaa Vihreiden listan ylivoimainen ykkösnimi, ja tilillä on hienot äänipotit kuntavaaleista 2021 (2017 ääntä, 739 ääntä enemmän kuin vuonna 2017) ja aluevaaleista 2022. Luultavasti äänimäärä tulee nousemaan sinne 5000 tietämille, mutta tässä kohteessa annettaisiin pieni laskukin anteeksi.

Vedonlyöntivihje: - Savo-Karjala: valitaan Voittaja - peliaika päättynyt

kohde
Savo-Karjala: valitaan Voittaja
veto
Laura Meriluoto
kerroin
2.000 (Betsson)
panos
8.5 yks.

Osuma! +8.50 yks.

Käytännössä veto on Matti Semi vastaan Laura Meriluoto. Neljä vuotta sitten vielä Semi voitti tämän taistelun, mutta sen jälkeen Meriluoto on nostanut kannatustaan hurjasti ainakin Kuopiossa. Kuntavaaleissa tuli 1008 ääntä (+625 ääntä neljän vuoden takaiseen) ja pronssia kaupungin isojen nimien taistelussa (kokoomuksen Marko Kilpi 1516 ääntä ja persujen Minna Reijonen 1066 ääntä). Pohjois-Savon aluevaaleissa tulos oli vielä kovempi, Meriluoto päihitti Semin selvin äänin 1094 vs 527 ja Kuopiossa taakse jäi Reijonen ja Kilpi. Matti Semi äänesti Natoon liittymistä vastaan, se lienee viimeinen naula arkkuun. Coolbetillä sama kerroin.

Varsinais-Suomessa on muuten vastaavanlainen Vasemmistoliitto-taistelupari tarjolla, Natoa vastaan äänestänyt Johannes Yrttiaho vs Timo Furuholm, joista toinen menee Li Anderssonin vanavedessä läpi. Tiukempi taisto, mutta Furuholm voitti Yrttiahon kuntavaaleissa ja voi tehdä saman uudestaan, vaikka aluevaaleissa asetelmat vaihtuivatkin. Furuholmin kerroin on 1.80 Betssonilla.

Vihjeet yhteensä: panokset 75.00, palautukset 111.86, tulos +36.86 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 10. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


jepujepujee
Jäsen
Viestit: 71
Liittynyt: 24.08.2004, 13:21

Tuotto: +239.41 yks.

Palautus%: 139.80%

Panosten ka: 5.90 yks.

Vetoja: 102

Pisteitä: 222

Re: Eduskuntavaalit 2023

Viesti Kirjoittaja jepujepujee »

Vedonlyöntivihje: - Savo-Karjalan Vaalipiiri - Hanna Huttunen Äänet yhteensä Yli/Alle 7000 - peliaika päättynyt

kohde
Savo-Karjalan Vaalipiiri - Hanna Huttunen Äänet yhteensä Yli/Alle 7000
veto
Alle 7000
kerroin
1.740 (Coolbet)
panos
8.5 yks.

Osuma! +6.29 yks.

Vedonlyöntivihje: - Savo-Karjalan Vaalipiiri - Hannu Hoskonen Äänet yhteensä Yli/Alle 7500 - peliaika päättynyt

kohde
Savo-Karjalan Vaalipiiri - Hannu Hoskonen Äänet yhteensä Yli/Alle 7500
veto
Alle 7500
kerroin
1.820 (Coolbet)
panos
8.5 yks.

Osuma! +6.97 yks.

Vedonlyöntivihje: - Eduskuntavaalit 2023 - Savo-Karjalan Vaalipiiri - Valitaan Eduskuntaan - peliaika päättynyt

kohde
Eduskuntavaalit 2023 - Savo-Karjalan Vaalipiiri - Valitaan Eduskuntaan
veto
Markku Siponen
kerroin
3.000 (Coolbet)
panos
2.5 yks.

Osuma! +5.00 yks.

Tuoreen gallupin mukaan Keskusta on menettämässä kannatustaan tuntuvasti Savo-Karjalassa, eikä se voi olla vaikuttamatta Huttusen ja Hoskosen äänimäärään. Viime vaaleissa Huttunen sai 4162 ääntä ja Hoskonen 4832 ääntä. Kasvattaako kumpikin äänipottiaan tässä tilanteessa noin 3 000 äänellä? Sieltä on toki Kiuruveden Hannakaisa Heikkinen ja Joensuun Anu Vehviläinen siirtynyt katsomoon, mutta näistä kiuruveteläisen Heikkisen äänien perään on turha outokumpulaisen Huttusen ja ilomantsilaisen Hoskosen haikailla. Vehviläisen äänillekin on todennäköisempi perijä tiedossa, Pohjois-Karjalan aluevaalien ykköskepu ja kuntavaaleissa Vehviläisen jälkeen toiseksi tullut Juha Mustonen Joensuusta.

Hannakaisa Heikkisen äänet perii mitä todennäköisimmin Pohjois-Savon aluevaalien ykköskepu Markku Siponen Kiuruvedeltä, jolla on Heikkisen tuki takana. Jää nähtäväksi periikö riittävästi. Heikkinen oli se suurin Keskustan äänirohmu viime vaaleissa, mahdollisuudet on siis olemassa.

Vedonlyöntivihje: - Eduskuntavaalit 2023 - Helsingin Vaalipiiri - Valitaan Eduskuntaan - peliaika päättynyt

kohde
Eduskuntavaalit 2023 - Helsingin Vaalipiiri - Valitaan Eduskuntaan
veto
Fatim Diarra
kerroin
1.300 (Coolbet)
panos
10 yks.

Osuma! +3.00 yks.

Vedonlyöntivihje: - Eduskuntavaalit 2023 - Helsingin Vaalipiiri - Valitaan Eduskuntaan - peliaika päättynyt

kohde
Eduskuntavaalit 2023 - Helsingin Vaalipiiri - Valitaan Eduskuntaan
veto
Alviina Alametsä
kerroin
1.300 (Coolbet)
panos
10 yks.

Huti: -10.00 yks.

Vedonlyöntivihje: - Eduskuntavaalit 2023 - Helsingin Vaalipiiri - Valitaan Eduskuntaan - peliaika päättynyt

kohde
Eduskuntavaalit 2023 - Helsingin Vaalipiiri - Valitaan Eduskuntaan
veto
Reetta Vanhanen
kerroin
3.000 (Coolbet)
panos
2 yks.

Huti: -2.00 yks.

Vedonlyöntivihje: - Maria Ohisalo: äänimäärä - peliaika päättynyt

kohde
Maria Ohisalo: äänimäärä
veto
Alle 12 000
kerroin
1.900 (Betsson)
panos
7 yks.

Osuma! +6.30 yks.

Vihreiden paikkamäärä putoaa kuudesta viiteen, Emma Kari ja Outi Alanko-Kahiluoto eivät asettuneet enää ehdolle. Pari vuotta sitten kuntavaaleissa kärkiehdokkaiden järjestys oli seuraava:

Fatim Diarra 3857 ääntä (+2789 ääntä vuoteen 2017 verrattuna)
Alviina Alametsä 3267 (+1637)
Maria Ohisalo 3198 (-1202)
(Emma Kari 2833)
Reetta Vanhanen 2227 (+1114)
Mari Holopainen 2137 (+129)
Atte Harjanne 1745 (+796)

Varmoista läpimenijöistä Pekka Haavisto ei ollut mukana kuntavaaleissa. Haaviston jälkeen seuraavat paikat ottavat nousukiidossa olevat Diarra ja europarlamentaarikko Alametsä, jotka hyötyvät varmasti Emma Karin poisjäännistä.

Ohisalo oli neljä vuotta sitten kovassa huudossa, hänen piti nostaa Vihreät seuraavalle tasolle, mutta sädekehä on sittemmin himmennyt. Valitaan varmasti, mutta nouseeko äänimäärä (11 897 viime vaaleissa)? Tuskinpa, kun puolueen kannatus on kovasti laskenut Helsingissä ja haastajat nostaneet suosiotaan.

Nosteessa oleva lääkäri Reetta Vanhanen taistelee sitten viimeisestä paikasta Holopaista ja Harjannetta vastaan. Luultavasti rokottaa myös lisää Ohisalon äänipottia.

Vedonlyöntivihje: - Eduskuntavaalit 2023 - Helsingin Vaalipiiri - Valitaan Eduskuntaan - peliaika päättynyt

kohde
Eduskuntavaalit 2023 - Helsingin Vaalipiiri - Valitaan Eduskuntaan
veto
Nasima Razmyar
kerroin
1.200 (Coolbet)
panos
10 yks.

Osuma! +2.00 yks.

Vedonlyöntivihje: - Eduskuntavaalit 2023 - Uudenmaan Vaalipiiri - Valitaan Eduskuntaan - peliaika päättynyt

kohde
Eduskuntavaalit 2023 - Uudenmaan Vaalipiiri - Valitaan Eduskuntaan
veto
Eemeli Peltonen
kerroin
2.500 (Coolbet)
panos
7.5 yks.

Osuma! +11.25 yks.

Vedonlyöntivihje: - Eduskuntavaalit 2023 - Kaakkois-Suomen Vaalipiiri - Valitaan Eduskuntaan - peliaika päättynyt

kohde
Eduskuntavaalit 2023 - Kaakkois-Suomen Vaalipiiri - Valitaan Eduskuntaan
veto
Paula Werning
kerroin
1.650 (Coolbet)
panos
8 yks.

Osuma! +5.20 yks.

Vedonlyöntivihje: - Eduskuntavaalit 2023 - Kaakkois-Suomen Vaalipiiri - Valitaan Eduskuntaan - peliaika päättynyt

kohde
Eduskuntavaalit 2023 - Kaakkois-Suomen Vaalipiiri - Valitaan Eduskuntaan
veto
Anna-Kristiina Mikkonen
kerroin
1.950 (Coolbet)
panos
4 yks.

Osuma! +3.80 yks.

Helsingissä demarit on kasvattamassa paikkamääräänsä kolmesta neljään, Erkki Tuomioja ei ole enää ehdolla. Nasima Razmyar (kuntavaaleissa 7954 ääntä) ja Eveliina Heinäluoma (6980 ääntä) ovat selvät kärkinimet edelleen, kuten olivat kuntavaaleissa pari vuotta sitten. Tuula Haatainen (2275 ääntä) on kiinni kolmannessa paikassa ja neljännestä taistelee useampi nimi kuntavaaleissa vaisusti pärjänneen Timo Harakan (1152 ääntä) johdolla.

Uudellamaalla demarit on myös kasvattamassa paikkojaan seitsemästä kahdeksaan. Antti Lindtmanin ja Maria Guzeninan takana tulee suuri joukko potentiaalisia läpimenijöitä, joista edes Keski-Uusimaan aluevaaleissa sijoilla ynnä muut valittu Antti Rinne ei voi olla varma valinnastaan. Keski-Uusimaan aluevaalien ykkösdemarin ja äänimääräänsä kuntavaaleissakin hienosti Järvenpäässä kasvattaneen Eemeli Peltosen rankkaan demareista sijoille 3-5, eli ei pitäisi edes taistella viimeisistä paikoista.

Kaakkois-Suomessa SDP:n paikkamäärä on vaarassa pudota viidestä neljään, kansanedustajista lappeenrantalainen Anneli Kijunen ei asettunut ehdolle. Kymenlaakson aluevaaleissa demarien ykköspaikan napannut ja Kouvolan kuntavaaleissa suosiotaan entisestään kasvattanut Paula Werning on omissa papereissani vaalipiirin ykkösdemari. Sirpa Paateron ja Niina Malmin äänimäärät pienenivät kuntavaaleissa merkittävästi vuoteen 2017 verrattuna ja Malm ei ollut aluevaaleissakaan mikään hitti. Lappeenrannassa asuvan Suna Kymäläisen pelastanee Kiljusen poisjäänti.

Etelä-Savon aluevaalien ykkösdemari, savonlinnalainen Anna-Kristiina Mikkonen taisteli aluevaaleissa Satu Taavitsaisen kanssa rinta rinnan ykköspaikasta, kumpikin sai yli tuhat ääntä ja erottuivat selvästi muista. Sittemmin Taavitsainen loikkasi Liike Nytin riveihin kohun saattelemana, Mikkonen hyötynee tästä merkittävästi. Malm tai Kymäläinen saanee väistyä Mikkosen tieltä, mutta viides paikka ei olisi tässä vedossa pahitteeksi.

Vedonlyöntivihje: - Eduskuntavaalit 2023 - Helsingin Vaalipiiri - Valitaan Eduskuntaan - peliaika päättynyt

kohde
Eduskuntavaalit 2023 - Helsingin Vaalipiiri - Valitaan Eduskuntaan
veto
Atte Kaleva
kerroin
1.400 (Coolbet)
panos
9 yks.

Osuma! +3.60 yks.

Vedonlyöntivihje: - Eduskuntavaalit 2023 - Uudenmaan Vaalipiiri - Valitaan Eduskuntaan - peliaika päättynyt

kohde
Eduskuntavaalit 2023 - Uudenmaan Vaalipiiri - Valitaan Eduskuntaan
veto
Maarit Raja-aho
kerroin
15.000 (Coolbet)
panos
0.5 yks.

Huti: -0.50 yks.

Kokoomuksen kansanedustajaehdokkaista Atte Kaleva oli kuntavaalien kolmas selvällä hajuraolla seuraaviin, ja samaan äänestäjäkuntaan vetoavan Wille Rydmanin loikkaaminen persuihin nostaa Kalevan osakkeita entisestään. Kalevan lisäksi Valtonen, Zyskowicz ja Sarkomaa menevät varmuudella läpi.

Sari Multalan takana kärkkyviä Vantaan kokoomuslaisia näytetään aliarvioivan (Kasonen kerroin 8, Rokkanen 12 ja Raja-aho 15). No, kisa on toki äärimäisen kova paikoista, mutta kyllä siellä on tilaa toisellekin vantaalaiselle. Oma valintani kohdistuu Maarit Raja-ahoon, joka peittosi Kasosen ja Rokkasen kuntavaaleissa sekä aluevaaleissa. Kuntavaaleissa Sari Multala oli vielä reilun 2000 äänen päässä, mutta tilanne tasoittui aluevaaleissa enää 200 ääneen. Raja-aho saattaa vedota myös Elina Valtosen kannattajakuntaan.

Vedonlyöntivihje: - Eduskuntavaalit 2023 - Uudenmaan Vaalipiiri - Valitaan Eduskuntaan - peliaika päättynyt

kohde
Eduskuntavaalit 2023 - Uudenmaan Vaalipiiri - Valitaan Eduskuntaan
veto
Veli-Matti Laitinen
kerroin
8.000 (Coolbet)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

Vedonlyöntivihje: - Satakunnan Vaalipiiri - Eniten ääniä H2H Petri Huru - Raisa Ranta - peliaika päättynyt

kohde
Satakunnan Vaalipiiri - Eniten ääniä H2H Petri Huru - Raisa Ranta
veto
Petri Huru
kerroin
2.300 (Coolbet)
panos
5 yks.

Osuma! +6.50 yks.

Persujen paikkamäärä saattaa nousta kuudesta seitsemään Uudellamaalla, Slunga-Poutsalo ei asettunut enää ehdolle. Purra, Meri, Niikko ja Juvonen ovat kansanedustajista varmoja läpimenijöitä, seuraavana jonossa tulee Keski-Uusimaan aluevaalien ykköspersu ja Järvenpään ääniharava Jorma "Remontti-Reiska" Piisinen sekä Espoon kuntavaalien ykköspersu (Juvonen jäi toiseksi) Simo Grönroos. Lisäpaikassa on ehkä vahvimmin kiinni Teemu Keskisarja, mutta kuntavaaleissa Vihdin ääniennätyksen rikkonut ja aluevaaleissa Simo Grönroosin tuntumassa läpimennyt Veli-Matti Laitinen saattaa yllättää.

Porilainen Petri Huru sai viime vaaleissa 3912 ääntä, Raisa Ranta 3425 ääntä. Laura Huhtasaari muutti tässä vaalien välissä Merikarvialle, Huru hyötynee tästä ja taistelee tällä kertaa vakuuttavammin porilaisten äänistä Huhtasaarta vastaan. Uskon Hurun äänipotin siis kasvavan Huhtasaaren kustannuksella. 44-vuotias feministi ja kansalaisaktivisti Raisa Ranta on ykkösehdokas nousemaan vetäytyvän 63-vuotiaan duunari Jari Myllykosken paikalle, mutta samaan äänestäjäkuntaan tuskin vetoavat, eli apua ei ole sillä saralla merkittävästi tulossa.

Vedonlyöntivihje: - Eduskuntavaalit 2023 - Uudenmaan Vaalipiiri - Valitaan Eduskuntaan - peliaika päättynyt

kohde
Eduskuntavaalit 2023 - Uudenmaan Vaalipiiri - Valitaan Eduskuntaan
veto
Henrik Wickström
kerroin
1.700 (Coolbet)
panos
9 yks.

Osuma! +6.30 yks.

RKP:n Henrik Wickström hurjasteli Länsi-Uusimaan aluevaaleissa ja oli koko alueen äänikuningas peitoten kaikki kokoomuslaisetkin ja RKP:n istuvan kansanedustajan Rehn-Kiven vieläpä murskaavasti. Taistelu kolmesta paikasta on kovaa, mutta Anders Adlercreutz ja Wickström ovat kyllä erittäin vahvoilla.

Vihjeet yhteensä: panokset 102.50, palautukset 155.21, tulos +52.71 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 10. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


jepujepujee
Jäsen
Viestit: 71
Liittynyt: 24.08.2004, 13:21

Tuotto: +239.41 yks.

Palautus%: 139.80%

Panosten ka: 5.90 yks.

Vetoja: 102

Pisteitä: 222

Re: Eduskuntavaalit 2023

Viesti Kirjoittaja jepujepujee »

Vedonlyöntivihje: - Tältä alueelta/vaalipiiristä korkeimman äänimääräprosentin saava puolue/koalitio - peliaika päättynyt

kohde
Tältä alueelta/vaalipiiristä korkeimman äänimääräprosentin saava puolue/koalitio
veto
Perussuomalaiset
kerroin
1.850 (Unibet)
panos
10 yks.

Osuma! +8.50 yks.

Uunituore gallup povaa Persuille jättimäistä jytkyä Satakunnassa:

PS 31,88%
SDP 19,97%
Keskusta 14,59%
Kokoomus 14%

https://twitter.com/mjlith/status/16370 ... 61/photo/1

Gallupin virhemarginaali on 3,3 prosenttiyksikköä.

Edit: Kirjoitusvirhe korjattu vihjeestä ("auleelta").

Huom! Vihjaajan vihjeseuranta ei täsmää tämän viestin osalta. Viestistä on poistettu 1 vihje, mutta sitä ei ole poistettu seurannasta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


jepujepujee
Jäsen
Viestit: 71
Liittynyt: 24.08.2004, 13:21

Tuotto: +239.41 yks.

Palautus%: 139.80%

Panosten ka: 5.90 yks.

Vetoja: 102

Pisteitä: 222

Re: Eduskuntavaalit 2023

Viesti Kirjoittaja jepujepujee »

Vedonlyöntivihje: - Eduskuntavaalit 2023 - Satakunnan Vaalipiiri - Valitaan Eduskuntaan - peliaika päättynyt

kohde
Eduskuntavaalit 2023 - Satakunnan Vaalipiiri - Valitaan Eduskuntaan
veto
Petri Huru
kerroin
1.750 (Coolbet)
panos
9 yks.

Osuma! +6.75 yks.

Kolmikko Huhtasaari, Koskela ja Huru on selkeät persujen kärkinimet Satakunnassa. Nyt tuoreen gallupin myötä epävarmuus persujen kolmannesta paikasta karisi, ja samalla Porin kuntavaalien persuykkösen ja Satakunnan aluevaalien ykköspersun Petri Hurun paikka ns. varmistui. Huru nousi europarlamenttiin valitun Huhtasaaren tilalle eduskuntaan ja on lisännyt tunnettavuuttaan myös Porin ulkopuolella. Aiemmin vihjaamani Huru vs Ranta maistuu myös entistäkin paremmalta uuden gallupin valossa, Hurun kerroin on vielä Coolbetillä 2.20. Varmasti roimaa parannusta on luvassa edellisvaaleista.

Vedonlyöntivihje: - Eduskuntavaalit 2023 - Uudenmaan Vaalipiiri - Valitaan Eduskuntaan - peliaika päättynyt

kohde
Eduskuntavaalit 2023 - Uudenmaan Vaalipiiri - Valitaan Eduskuntaan
veto
Pinja Perholehto
kerroin
5.000 (Coolbet)
panos
2.5 yks.

Osuma! +10.00 yks.

Uudeltamaalta vihjasin demareista jo Eemeli Peltosta saamaan yhden kahdeksasta paikasta. Istuvista edustajista Timo Harakka siirtyi Helsinkiin ja ainakin 39-vuotias Hussein al-Taee ja 36-vuotias Johan Kvarnström ovat vahvoja ehdokkaita putoajiksi. 40-vuotias Antti Lindtman ja 54-vuotias Maria Guzenina ovat tosiaan varmoja läpimenijöitä, sitten tulee 50-vuotias Miapetra Kumpula-Natri ja 28-vuotias Peltonen. Kärkiehdokkaista lähinnä varttuneempien äänistä taistelevat sitten 60-vuotias Antti Rinne, 71-vuotias Kimmo Kiljunen, 58-vuotias Sirkka-Liisa Kähärä, 65-vuotias Irma Pahlman, eikä 50-vuotias Säde Tahvanainenkaan vetoa nuoriin äänestäjiin. Heistä kaikki ei tule pääsemään läpi. Viime vaaleissa lähellä paikkaa ollut 36-vuotias Joona Räsänen ei huhujen mukaan ole tällä kertaa täydellä sydämellä mukana, vaan lähinnä keräämässä ääniä puolueelle.

Nuorisojärjestön puheenjohtaja, Hyvinkään kuntavaalien kakkosdemari ja Eemeli Peltoselle noin 300 äänellä aluevaaleissa hävinnyt 26-vuotias Pinja Perholehto tuntuu melko selvältä valinnalta, kun Sanna Marinista hullaantunut nuorempi äänestäjäkunta etsii naisehdokasta. Mahdollinen vaalien yllättäjä!

Vihjeet yhteensä: panokset 11.50, palautukset 28.25, tulos +16.75 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


jepujepujee
Jäsen
Viestit: 71
Liittynyt: 24.08.2004, 13:21

Tuotto: +239.41 yks.

Palautus%: 139.80%

Panosten ka: 5.90 yks.

Vetoja: 102

Pisteitä: 222

Re: Eduskuntavaalit 2023

Viesti Kirjoittaja jepujepujee »

Vedonlyöntivihje: - Eduskuntavaalit 2023 - Varsinais-Suomen Vaalipiiri - Valitaan Eduskuntaan - peliaika päättynyt

kohde
Eduskuntavaalit 2023 - Varsinais-Suomen Vaalipiiri - Valitaan Eduskuntaan
veto
Ville Valkonen
kerroin
2.000 (Coolbet)
panos
6.5 yks.

Osuma! +6.50 yks.

Vedonlyöntivihje: - Eduskuntavaalit 2023 - Varsinais-Suomen Vaalipiiri - Valitaan Eduskuntaan - peliaika päättynyt

kohde
Eduskuntavaalit 2023 - Varsinais-Suomen Vaalipiiri - Valitaan Eduskuntaan
veto
Toni Forsblom
kerroin
8.000 (Coolbet)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

Vedonlyöntivihje: - Eduskuntavaalit 2023 - Varsinais-Suomen Vaalipiiri - Valitaan Eduskuntaan - peliaika päättynyt

kohde
Eduskuntavaalit 2023 - Varsinais-Suomen Vaalipiiri - Valitaan Eduskuntaan
veto
Elisa Aaltola
kerroin
2.800 (Coolbet)
panos
0.5 yks.

Huti: -0.50 yks.

Varsinais-Suomestakin julkaistiin eilen gallupia. Se ei tarjonnut mitään muuta kuin selvyyttä paikkajakoon, eli SDP olisi nousemassa neljään paikkaan Kokoomuksen ja Perussuomalaisten kanssa. Persuista kaikki neljä istuvaa kansanedustajaa jatkavat suurella todennäköisyydellä, eikä demaritkaan mielenkiintoista pelattavaa tarjoa, mutta Kokoomuksen osalta tilanne on mielenkiintoisempi. Petteri Orpo ja Anne-Mari Virolainen ovat turvassa, mutta Saara-Sofia Siren ja Ville Valkonen saavat haastajia.

Menehtyneen Ilkka Kanervan tilalle noussut Valkonen lähtee näihin vaaleihin paremmassa vireessä kuin neljä vuotta sitten. Turun kuntavaaleista napsahti neljäs sija kokoomuksen listalta 1138 äänellä (432 ääntä lisäystä neljän vuoden takaiseen), edellä ehdokkaista vain Orpo (2148 ääntä). Varsinais-Suomen aluevaaleista tuli kolmas sija 2050 äänellä ja nousu suositun Ilkka Kanervan (2007 ääntä) ohi, edellä ehdokkaista jälleen vain Orpo (3296 ääntä). Kolmas paikka mennee siis Valkoselle.

Saara-Sofia Sirenin paikka onkin sitten enemmän vaarassa. Sinivihreä Siren ei osallistunut kunta- tai aluevaaleihin, joten hänen nykykunnostaan ei ole havaintoja. Voi vain arvailla, miten profiliaan nostanut toinen turkulainen Sini Ruohonen rokottaa Sirenin äänipottia, ja kuinka suosittu sitoutumattomana Vihreitä edustava Elisa Aaltola tulee olemaankaan. Haastetta Sirenille (ja Valkoselle) tarjoavat lähinnä Pauli Aalto-Setälä ja viime vaaleissa jo 2998 ääntä saanut Toni Forsblom. Forsblom sai Naantalin kuntavaaleissa 998 ääntä (431 ääntä lisäystä) ja aluevaaleissa 1516 ääntä, eikä eroa Valkoseen ollut valtavasti. Nousukuntoinen kaveri siis hänkin, mutta kuinka suosittu on Aalto-Setälä?

Mikan sisko, Turun yliopiston eläin-ja ympäristöetiikan dosentti Elisa Aaltola käy sitten mielenkiintoiseen taistoon kaarinalaista Sofia Virtaa vastaan. Viime vaaleissa ehdolla olleesta Turun vihreästä naisnelikosta on enää jäljellä kenties se heikoin lenkki Riina Lumme. Hyvä juttu Aaltolan kannalta, että turkulaisten äänet ehkä keskittyvät nyt paremmin. Aaltola on ilmeisesti saanut Ville Niinistön tuen puolelleen ja Mikakin on ollut mukana kampanjatilaisuuksissa, odotan suositun velipojan olevan kampanjan loppuvaiheessa vielä enemmänkin siskonsa tukena. Virta on kova vastus, mutta jotenkin on sellainen hunchi, että Aaltola saattaa nousta ohi.

Vedonlyöntivihje: - Eduskuntavaalit 2023 - Keski-Suomen Vaalipiiri - Valitaan Eduskuntaan - peliaika päättynyt

kohde
Eduskuntavaalit 2023 - Keski-Suomen Vaalipiiri - Valitaan Eduskuntaan
veto
Bella Forsgren
kerroin
1.250 (Coolbet)
panos
10 yks.

Osuma! +2.50 yks.

Valitaanko Bella Forsgren, eli toisin sanoen säilyttävätkö Vihreät paikkansa. Tammikuussa jukaistun gallupin perusteella paikka ei ole minkäänlaisessa vaarassa. Vihreät on Jyväskylässä suurten joukossa, eikä mitään massiivista romahdusta ole näköpiirissä.

Vedonlyöntivihje: - Eduskuntavaalit 2023 - Uudenmaan Vaalipiiri - Eniten Ääniä H2H - Antti Rinne - Pekka Toveri - peliaika päättynyt

kohde
Eduskuntavaalit 2023 - Uudenmaan Vaalipiiri - Eniten Ääniä H2H - Antti Rinne - Pekka Toveri
veto
Pekka Toveri
kerroin
2.000 (Coolbet)
panos
7 yks.

Osuma! +7.00 yks.

Antti Rinteen suosio on pahasti laskussa. Mäntsälän kuntavaaleissa Rinne oli niukasti ykkönen demareista 202 äänellä (peräti 159 ääntä vähemmän kuin neljä vuotta sitten) ja Keski-Uusimaan aluevaaleissa kahdeksas melko mitättömällä äänimäärällä 499 (Perholehto sai 870, Pahlman 1017 ja Peltonen 1178). Suurta arvostusta nauttivan kenraalimajuri Pekka Toverin lasken itse mahdollisiin Uudenmaan ääniharaviin.
jepujepujee kirjoitti:
18.03.2023, 14:03

Vedonlyöntivihje: - Tältä alueelta/vaalipiiristä korkeimman äänimääräprosentin saava puolue/koalitio - peliaika päättynyt

kohde
Tältä alueelta/vaalipiiristä korkeimman äänimääräprosentin saava puolue/koalitio
veto
Perussuomalaiset
kerroin
1.850 (Unibet)
panos
10 yks.
Laitetaanpa tähänkin galluplukemien tueksi vähän muutakin perusteluja. Neljä vuotta sitten persut oli jo lähellä nousta demarien ohi (SDP 25,2%, PS 24,1%) Satakunnassa, ainoastaan 1385 ääntä oli eroa. Silloin demareilla oli vielä heittää kentälle tähtiehdokas, Raumalla yli puoluerajojen rakastettu Kristiina Salonen, joka ei enää asettunut ehdolle. Se oli valtava isku demareille ja kallisti jo vaakakuppia tuntuvasti persujen suuntaan. Salonen sai kuitenkin viime vaaleissa pienestä vaalipiiristä 10430 ääntä, eli lähes saman verran kuin silloin suosionsa huipulla ollut Laura Huhtasaari (12991). Demareista vuotaa gallupin perusteella ääniä persuihin, eikä paljon ole tehtävissä parissa viikossa. Satakunnan kansan gallup on osunut oikeaan vieläpä uskomattoman hyvin viime vuosina.

Vihjeet yhteensä: panokset 25.00, palautukset 39.50, tulos +14.50 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


jepujepujee
Jäsen
Viestit: 71
Liittynyt: 24.08.2004, 13:21

Tuotto: +239.41 yks.

Palautus%: 139.80%

Panosten ka: 5.90 yks.

Vetoja: 102

Pisteitä: 222

Re: Eduskuntavaalit 2023

Viesti Kirjoittaja jepujepujee »

jepujepujee kirjoitti:
15.03.2023, 19:16

Vedonlyöntivihje: - Uudenmaan vaalipiiri - Tältä alueelta/vaalipiiristä korkeimman äänimääräprosentin saava puolue/koalitio - peliaika päättynyt

kohde
Uudenmaan vaalipiiri - Tältä alueelta/vaalipiiristä korkeimman äänimääräprosentin saava puolue/koalitio
veto
Kansallinen Kokoomus
kerroin
1.150 (Unibet)
panos
10 yks.
Uudenmaan vaalipiirin galluptulos (3.3.2023):
Kokoomus 25,0%
SDP 19%
PS 18,3%
Vajaa tunti sitten julkaistu galluptulos:
Kokoomus 22,3%
PS 21,1%
SDP 18,5%

Vedonlyöntivihje: - Uudenmaan vaalipiiri - Tältä alueelta/vaalipiiristä korkeimman äänimääräprosentin saava puolue/koalitio - peliaika päättynyt

kohde
Uudenmaan vaalipiiri - Tältä alueelta/vaalipiiristä korkeimman äänimääräprosentin saava puolue/koalitio
veto
Perussuomalaiset
kerroin
5.000 (Unibet)
panos
2 yks.

Huti: -2.00 yks.

Ei vara venettä kaada! Kokoomus on suurella todennäköisyydellä edelleen ykkönen, mutta kyllähän persujen momentum on nyt. Valtakunnallisissa gallupeissa tulevat luultavasti nousemaan ykköspaikalle, lisää äänestysintoa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

20.03.2023 15:14 <Pekka4082> Persut taitaa tosiaan viedä koko Suomen. Valumista tapahtuu kaikista ns isoista.

20.03.2023 15:15 <Pekka4082> Ovat saavuttaneet semmosen salonkikelpoisuuden omien kokemusten mukaan.

20.03.2023 15:16 <Pekka4082> HS:llä oli joku ennuste että saavat jopa 48 paikkaa, kok ja sdp 40.

20.03.2023 17:22 <jepujepujee> Jep, siltä vahvasti alkaa näyttämään.

20.03.2023 17:24 <jepujepujee> Kokoomus tavoittelee 11 paikkaa Uudeltamaalta, jopa 12 paikasta on ollut puhetta

20.03.2023 17:25 <jepujepujee> Persut olisi varmaan tyytyväisiä jo 8 paikkaan.

20.03.2023 17:27 <jepujepujee> Jos persut pääsee lähelle kokkareita ja kumpikin saa 9 paikkaa, niin game over.

20.03.2023 20:12 <Pekka4082> Kokoomuksen ehdokasasetelu on kyllä mahtavaa. Esim noi genut tilkitsee vuotoa

20.03.2023 20:12 <Pekka4082> persuihin.


DragonsLari
Jäsen
Viestit: 63
Liittynyt: 07.10.2022, 13:25

Tuotto: -0.73 yks.

Palautus%: 99.13%

Panosten ka: 1.75 yks.

Vetoja: 48

Pisteitä: 28

Re: Eduskuntavaalit 2023

Viesti Kirjoittaja DragonsLari »

Vedonlyöntivihje: - Voittajapuolue - peliaika päättynyt

kohde
Voittajapuolue
veto
Perussuomalaiset
kerroin
2.200 (Coolbet)
panos
3 yks.

Huti: -3.00 yks.

Kyllähän tätä pitää hiukan ottaa. Perussuomalaiset nousevat jatkuvasti kohti vaaleja ja jos viimeiset viikot sujuvat mallikkaasti, on puolue menossa kohti suurimman puolueen titteliä.

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000009464395.html

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

20.03.2023 18:56 <pka> Onkohan tässä kyse paikka- vai äänimäärästä?

20.03.2023 19:00 <getit> Varmankin äänimäärä

20.03.2023 19:07 <pka> Sittenhän toi linkattu laskelma ei ihan hirveän hyvin tukis, koska pointtina on,

20.03.2023 19:07 <pka> että äänijakauma vaalipiireittäin suosii Perussuomalaisia paikkamäärässä.

20.03.2023 19:08 <pka> Coolbet sais kyllä tarkentaa, mitä tolla voittajapuolueella tarkoittaa.

20.03.2023 20:01 <tamppari85> Aspasta kysyin, äänimäärää tarkoittaa


jepujepujee
Jäsen
Viestit: 71
Liittynyt: 24.08.2004, 13:21

Tuotto: +239.41 yks.

Palautus%: 139.80%

Panosten ka: 5.90 yks.

Vetoja: 102

Pisteitä: 222

Re: Eduskuntavaalit 2023

Viesti Kirjoittaja jepujepujee »

Vedonlyöntivihje: - Vihreät: prosenttiosuus äänistä Yli/Alle - peliaika päättynyt

kohde
Vihreät: prosenttiosuus äänistä Yli/Alle
veto
Alle 9
kerroin
1.920 (Betsson)
panos
9 yks.

Osuma! +8.28 yks.

Vedonlyöntivihje: - Vasemmisto: prosenttiosuus äänistä Yli/Alle - peliaika päättynyt

kohde
Vasemmisto: prosenttiosuus äänistä Yli/Alle
veto
Yli 8.5
kerroin
1.900 (Betsson)
panos
6.5 yks.

Huti: -6.50 yks.

Vedonlyöntivihje: - Suurin puolue (äänimäärä) Voittaja - peliaika päättynyt

kohde
Suurin puolue (äänimäärä) Voittaja
veto
Perussuomalaiset
kerroin
2.250 (Betsson)
panos
7.5 yks.

Huti: -7.50 yks.

Vihreiden kannatus laskee koko maassa, mutta etenkin Uudellamaalla ja kotikentällä Helsingissä. Vihreät oli viime vaaleissa Helsingin suurin puolue, karut on ennusteet. Viime vaaleissa ottivat yhden askeleen eteenpäin, mutta nyt tulee kaksi askelta taaksepäin ja paluu korkeintaan vuoden 2015 tasolle (8,5%).

Vasemmistoliiton kannatus on sen sijaan ollut ehkä hitusen yllättäen kautta maan nousussa mielipidemittauksissa. Vihreät vuotaa joka suuntaan, mutta pääkaupunkiseudulla Vasemmistoliitto taitaa hyötyä romahduksesta eniten demarien ohella. Viime vaaleissa saivat 8,2%, että eiköhän tuo 8,5% ylity.

Persuja on vaikea sivuuttaa, kun vaalipiirigallupit toisensa perään povaavat jytkyttelyä. En ole ennen tätä ottanut kantaa suurimpaan puolueeseen, mutta Uudenmaan gallup antoi sellaisen myrskyvaroituksen, että aika tehdä viimeistään nyt valinta. Kun HS:n ja Ylen gallupit julkaistaan, niin odotan persujen pitävän piikkipaikkaa. Oulun vaalipiirin gallupia ei ole julkaistu, mutta luultavasti myös sieltäkin on odotettavissa shokkilukuja persuille Uudenmaan tyyliin.

Jukka Mannisen laskelmat vielä sanojen tueksi: Asiantuntijan laskelmat: Perus­suomalaisista tulossa suurin puolue

Vihjeet yhteensä: panokset 23.00, palautukset 17.28, tulos -5.72 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut jepujepujee, 20.03.2023, 18:10. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Minikommentit

20.03.2023 20:04 <jepujepujee> Oulun gallupia ei ole tulossa, näin kommentoi joku Kalevan pomo twitterissä.

20.03.2023 20:08 <jepujepujee> Pitää luottaa hunchiin. :)

21.03.2023 14:29 <jepujepujee> HS:n gallup ja vaalipiirikohtaiset ristiriidassa keskenään PS:n osalta. Kiva.

21.03.2023 14:35 <jepujepujee> Ylen gallup tulossa sitten ensi viikon torstaina.

21.03.2023 15:10 <jepujepujee> Keski-Suomen tuore gallup ennakoi jälleen yhtä jytkyä + paikkamäärän nousua.

21.03.2023 15:12 <jepujepujee> Ja Kepun totaalista romahdusta kolmesta paikasta yhteen.

21.03.2023 15:14 <jepujepujee> Hesarin gallupissa Keskustalle sitten 1,1% nousua.

21.03.2023 15:17 <jepujepujee> Hämmentävä ristiriita.


dewes
Jäsen
Viestit: 70
Liittynyt: 25.05.2016, 14:31

Tuotto: +7.03 yks.

Palautus%: 106.33%

Panosten ka: 4.62 yks.

Vetoja: 24

Pisteitä: 60

Re: Eduskuntavaalit 2023

Viesti Kirjoittaja dewes »

Vedonlyöntivihje: - Osallistuu seuraavaan hallitukseen - peliaika päättynyt

kohde
Osallistuu seuraavaan hallitukseen
veto
RKP Ei
kerroin
3.000 (Coolbet)
panos
2 yks.
Jos on eri mieltä, niin voi vetää vastapalloon PS Ei @1.67. Mielestäni tämä on hyvin lähellä arbitraasia. Molempien mahtuminen samaan hallitukseen on erittäin epätodennäköistä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

20.03.2023 18:59 <Pekka4082> Itse pidän RKP:tä lähes varmana hallitukseen. Kok+PS tarvitsevat Krisujen lisäks

20.03.2023 18:59 <Pekka4082> niin eiköhän noi taivu kun saa jotain kivaa.

20.03.2023 19:00 <Pekka4082> Kuitenkin RKP on luotettava eivätkä semmonen lypsypuolue kuin eräs toinen...

20.03.2023 19:02 <Pekka4082> Ja muutenhan noi ovat varmasti mukana.

20.03.2023 19:42 <tamppari85> Samaa mieltä, mukke riitti tuo 1,30 hallitukseen

20.03.2023 20:55 <jepujepujee> Muut kuin kristilliset ei välttämättä lähde persuvetoiseen hallitukseen.

20.03.2023 21:01 <jepujepujee> Eli persujen voitto ei takaa pääministerin pestiä Purralle.

20.03.2023 21:03 <jepujepujee> Tämä näin headsuppina.

21.03.2023 11:23 <Pekka4082> Kyllä, sdp taitaa pelata kakkospaikasta kokoomusta vastaan kun eilenkään ps ei

21.03.2023 11:24 <Pekka4082> Marinia kiinnostanut. Varmaan laskevat että ps ei onnistu muodostamaan hallitust

21.03.2023 11:24 <Pekka4082> Riittää että on kokoomuksen edellä.

21.03.2023 11:26 <Pekka4082> Näillä spekuloinneilla ei tosin juuri vaikutusta vetoihin, paitsi jos pääministe

21.03.2023 11:26 <Pekka4082> ristä lyö vetoa. Purraa en en kauhean pienellä löisi vaikka ps voittaisikin.

21.03.2023 23:59 <pka> Mielestäni parempi "arbitraasi" olis ottaa Unibetiltä SDP Ei 2,75 ja PS Ei 1,85.

21.03.2023 23:59 <pka> Tästä tosin saa arbina vain n. 1,1 ja lähes varma, että vain toinen noista osuu.

22.03.2023 10:56 <dewes> Tuo on kyllä hyvä. Harmi että en saa Unibetille mitään sisään.

22.03.2023 11:37 <Pekka4082> Toki voi ottaa oikeankin arbin, sdp1,82-2,75 cool-uni/paf. Jos nyt jotain saa.


jepujepujee
Jäsen
Viestit: 71
Liittynyt: 24.08.2004, 13:21

Tuotto: +239.41 yks.

Palautus%: 139.80%

Panosten ka: 5.90 yks.

Vetoja: 102

Pisteitä: 222

Re: Eduskuntavaalit 2023

Viesti Kirjoittaja jepujepujee »

Vedonlyöntivihje: - Eduskuntavaalit 2023 - Uudenmaan Vaalipiiri - Valitaan Eduskuntaan - peliaika päättynyt

kohde
Eduskuntavaalit 2023 - Uudenmaan Vaalipiiri - Valitaan Eduskuntaan
veto
Jorma Piisinen
kerroin
1.500 (Coolbet)
panos
8.5 yks.

Osuma! +4.25 yks.

Vedonlyöntivihje: - Eduskuntavaalit 2023 - Uudenmaan Vaalipiiri - Valitaan Eduskuntaan - peliaika päättynyt

kohde
Eduskuntavaalit 2023 - Uudenmaan Vaalipiiri - Valitaan Eduskuntaan
veto
Simo Grönroos
kerroin
1.500 (Coolbet)
panos
8.5 yks.

Huti: -8.50 yks.

Persut on saamassa 1-3 lisäpaikkaa, viime vaaleissa valitusta kuusikosta Slunga-Poutsalo jää pois. Riikka Purra, Leena Meri, Mika Niikko ja Arja Juvonen ovat varmoja tapauksia, mutta viime vaaleissa mediakohusta hyötynyt Brother Christmas on vaarassa pudota. Aiemmin jo ennakoin Veli-Matti Laitisen ottavan yhden paikoista, lisätään listaan Remontti-Reiska ja Simo Grönroos.

Tulokas Jorma Piisinen oli Järvenpään kuntavaalien äänikuningas (1038 ääntä), päihittäen siellä nousussa olevan demarin Eemeli Peltosen (909 ääntä). Keski-Uusimaan aluevaaleissa sama tahti jatkui ja tilille tuli kärkipaikka persujen listalta 823 äänellä, taakse jäi muun muassa vaisusti ääniä kerännyt kansanedustaja Ari Koponen (463 ääntä). Hyvää kampanjaa tekevä Piisinen saattaa houkutella persuäänestäjiä yllättävänkin tehokkaasti.

Jos persut haluavat nousta lähelle Kokoomusta Uudellamaalla, niin voisi kuvitella espoolaisten olevan avainasemassa kuntavaalien ykköspersu Simo Grönroosin (1901 ääntä) ja Arja Juvosen (1652 ääntä) johdolla. Länsi-Uusimaan aluevaalitkin sujuivat Grönroosilta mallikkaasti (persuista neljäs 802 äänellä, edellä kansanedustajat Purra, Juvonen ja Slunga-Poutsalo). Piisinen ja Grönroos lähtevät haastajista selvästi parhaalla rekordilla kisaan, kummankin voisi odottaa menevän läpi.

Vedonlyöntivihje: - Eduskuntavaalit 2023 - Vaasan Vaalipiiri - Valitaan Eduskuntaan - peliaika päättynyt

kohde
Eduskuntavaalit 2023 - Vaasan Vaalipiiri - Valitaan Eduskuntaan
veto
Lasse Hautala
kerroin
1.450 (Coolbet)
panos
9 yks.

Huti: -9.00 yks.

Vedonlyöntivihje: - Eduskuntavaalit 2023 - Uudenmaan Vaalipiiri - Valitaan Eduskuntaan - peliaika päättynyt

kohde
Eduskuntavaalit 2023 - Uudenmaan Vaalipiiri - Valitaan Eduskuntaan
veto
Sirkka-Liisa Kähärä
kerroin
2.500 (Coolbet)
panos
3 yks.

Huti: -3.00 yks.

Vaasan vaalipiirissä Keskustan paikat on putoamassa kolmeen. Paluuta yrittävä kauhajokelainen Lasse Hautala putosi viime vaaleissa (4828 ääntä) suurelta osin siksi, että samalta alueelta löytyi toinenkin suosittu ehdokas, teuvalainen Esko Lehtimäki (3868 ääntä), ja tästä hyötyi läpimennyt Antti Kurvinen (5459 ääntä). Etelä-Pohjanmaan aluevaaleissa Hautala (1612 ääntä) oli kepun ykkönen, taakse jäi suosittu Anneli Jäätteenmäki (1498 ääntä), kilpakumppani Esko Lehtimäki (1342 ääntä) ja vasta seitsemänneksi tullut Kurvinen (879 ääntä). Lehtimäki ei ole enää ehdolla ja se on valtava buusti Hautalalle! Neljä istuvaa kansanedustajaa on vastassa, mutta heillä kaikilla on huonommat lähtökohdat. Seinäjokinen rehtori Pasi Kivisaari sai pahaksi onnekseen vastaansa toisen suht samanikäisen rehtorin Jouko Peltosen Seinäjoelta, ei hyvä. Kohu-Lintilä hävisi jo Keski-Pohjanmaan aluevaaleissa kokkolalaiselle haastaja Sari Innaselle ja tiukkaa tekee nytkin. Mikko Savolan suosio laskee vaali vaalilta ja Kurvinen ei ole myöskään parhaassa vedossa, vaikka on kyllä erittäin kova kampanjoimaan. Hautalan jälkeen on vaikeampi veikata läpimenijöitä, eikä sitä onneksi tässä vaadita.

Sirkka-Liisa Kähärä nappasi kakkossijan 989 äänellä Vantaan kuntavaaleista ylivoimaisen Antti Lindtmanin jälkeen, taakse jäivät kansanedustajat Kimmo Kiljunen (903 ääntä), Hussein al-Taee (791 ääntä) ja paluuta yrittävä Säde Tahvanainen (837 ääntä). Vantaan ja Keravan aluevaaleissa Kähärä oli tosi kovassa vedossa ollen koko vaalien äänikuningatar 1996 äänellä (taakse jäi mm. kokoomuksen Sari Multala), hajurako Kiljuseen (1560 ääntä) ja Tahvanaiseen (551 ääntä) vaan kasvoi. Melko hyvät lähtökohdat.

Vedonlyöntivihje: - Eduskuntavaalit 2023 - Oulun Vaalipiiri - Eniten Ääniä H2H - Juha Hänninen - Mari-Leena Talvitie - peliaika päättynyt

kohde
Eduskuntavaalit 2023 - Oulun Vaalipiiri - Eniten Ääniä H2H - Juha Hänninen - Mari-Leena Talvitie
veto
Juha Hänninen
kerroin
1.750 (Coolbet)
panos
7 yks.

Huti: -7.00 yks.

Vedonlyöntivihje: - Eduskuntavaalit 2023 - Kaakkois-Suomen Vaalipiiri - Eniten Ääniä H2H - Kristian Sheikki Laakso - Jani Mäkelä - peliaika päättynyt

kohde
Eduskuntavaalit 2023 - Kaakkois-Suomen Vaalipiiri - Eniten Ääniä H2H - Kristian Sheikki Laakso - Jani Mäkelä
veto
Kristian Sheikki Laakso
kerroin
1.820 (Coolbet)
panos
8 yks.

Osuma! +6.56 yks.

Vedonlyöntivihje: - Eduskuntavaalit 2023 - Hämeen Vaalipiiri - Eniten Ääniä H2H - Jari Ronkainen - Johannes Koskinen - peliaika päättynyt

kohde
Eduskuntavaalit 2023 - Hämeen Vaalipiiri - Eniten Ääniä H2H - Jari Ronkainen - Johannes Koskinen
veto
Johannes Koskinen
kerroin
2.000 (Coolbet)
panos
6 yks.

Osuma! +6.00 yks.

Vedonlyöntivihje: - Häme: valitaan Voittaja - peliaika päättynyt

kohde
Häme: valitaan Voittaja
veto
Johannes Koskinen
kerroin
1.600 (Betsson)
panos
5 yks.

Osuma! +3.00 yks.

Kokoomuksen Juha Hänninen päihitti Mari-Leena Talvitien Oulun kuntavaaleissa (Hänninen 2001 ääntä, Talvitie 1232 ääntä) ja Pohjois-Pohjanmaan aluevaaleissa (Hänninen 1897 ääntä, Talvitie 1168 ääntä) selvin luvuin. Selkeä suosikki, vaikka Talvitie osaa kampanjoinnin.

Sheikki Laakso oli Kouvolan kuntavaaleissa hurjassa vireessä saaden 1797 ääntä (peräti 1225 ääntä enemmän kuin vuonna 2017) ja Kymenlaakson aluevaaleistakin tuli ykkössija 982 äänellä persujen listalta, taakse jäi toinen kansanedustaja ja viime eduskuntavaaleissa valtavalla äänimäärällä läpimennyt Juho Eerola (724 ääntä). Lappeenrannan ykköspersu Jani Mäkelä sai Etelä-Karjalan aluevaaleissa tyytyä kakkossijaan persuista 524 äänellä, kun haastaja imatralainen Timo Härkönen vei ykkössijan 844 äänellä. Kovakuntoinen Sheikki vienee helpon voiton tästä parista.

Hämeenlinnan kuntavaaleissa ykkösdemarin paikan kovempana pidetyn Tarja Filatovin (1065 ääntä) edestä napanneen Johannes Koskisen (1164 ääntä) suosiossa ei ole näkyvissä hyytymistä. Kanta-Hämeen aluevaaleissa hyvä vire jatkui ja ehdolla olevista demareista Koskinen (1415 ääntä) oli jälleen ykkönen peitoten Tarja Filatovin (1254 ääntä) ja kokoomuksen Sanni Grahn-Laasosen (1258 ääntä), eikä jäänyt persujen suositusta Lulu Ranteesta (1517 ääntä) kovin kauas. Päijät-Hämeen aluevaaleissa Jari Ronkainen sai yllättäen vain 306 ääntä ja oli persuista vasta kahdeksas. Voi olla odotettua tasaisempikin pari, mutta kyllä Koskinen lähtee taistoon Ronkaista vastaan suosikkina. Kisa neljästä demaripaikasta tulee olemaan tasainen, mutta jos Koskinen onnistuu päihittämään jälleen Filatovin, niin ei varmasti mitään hätää.

Vedonlyöntivihje: - Eduskuntavaalit 2023 - Kaakkois-Suomen Vaalipiiri - Hanna Kosonen Äänet Yhteensä Yli/Alle 5500 - peliaika päättynyt

kohde
Eduskuntavaalit 2023 - Kaakkois-Suomen Vaalipiiri - Hanna Kosonen Äänet Yhteensä Yli/Alle 5500
veto
Alle
kerroin
1.810 (Coolbet)
panos
5.5 yks.

Osuma! +4.46 yks.

Vedonlyöntivihje: - Eduskuntavaalit 2023 - Helsingin Vaalipiiri - Elina Valtonen Äänet Yhteensä Yli/Alle 20000 - peliaika päättynyt

kohde
Eduskuntavaalit 2023 - Helsingin Vaalipiiri - Elina Valtonen Äänet Yhteensä Yli/Alle 20000
veto
Yli
kerroin
1.820 (Coolbet)
panos
7.5 yks.

Osuma! +6.15 yks.

Hanna Kosonen sai viime eduskuntavaaleissa 5583 ääntä, enkä usko hänen yltävän samaan tällä kertaa. Savonlinnan kuntavaaleissa oli havaittavissa merkittävää suosion laskua, Kosonen sijoittui vasta kepuista kolmanneksi 313 äänellä (peräti 380 ääntä vähemmän kuin vuonna 2017). Keskustan kannatus tulee myös muutenkin laskemaan Kaakkois-Suomessa kovasti. Ihmettelisin, jos kepulaiseksi ihmeen miellyttävä Kosonen säilyttäisi kannatuksensa.

Elina Valtonen sai jo Helsingin kuntavaaleissa 15793 ääntä, vain 3185 ääntä vähemmän kuin 30 000 äänen rajaa jälleen näissä vaaleissa tavoitteleva Jussi Halla-aho. Kilpakumppaneista suosittu Jaana Pelkonen ei asettunut ehdolle, eikä kokkareilla ole oikein tarjota Sari Sarkomaan ja Terhi Koulumiehen lisäksi muita hyviä naisehdokkaita. No Aura Salla ehkä, mutta siinäpä ne. Supersuositun Valtosen luulisi ylittävän asetetun rajan kirkkaasti.

Vihjeet yhteensä: panokset 68.00, palautukset 70.92, tulos +2.92 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

22.03.2023 22:08 <Pekka4082> https://www.youtube.com/watch?v=HXu65NY ... uriiniMato

22.03.2023 22:08 <Pekka4082> Vähän kevennystä...

23.03.2023 16:07 <Kauko-Aatos> https://www.youtube.com/watch?v=-OGwcbiM1Ig

23.03.2023 16:08 <Kauko-Aatos> tuli vaaliväittelyistä tämä vanha pätkä mieleen..


jepujepujee
Jäsen
Viestit: 71
Liittynyt: 24.08.2004, 13:21

Tuotto: +239.41 yks.

Palautus%: 139.80%

Panosten ka: 5.90 yks.

Vetoja: 102

Pisteitä: 222

Re: Eduskuntavaalit 2023

Viesti Kirjoittaja jepujepujee »

jepujepujee kirjoitti:
15.03.2023, 19:16

Vedonlyöntivihje: - Savo-Karjala: valitaan Voittaja - peliaika päättynyt

kohde
Savo-Karjala: valitaan Voittaja
veto
Laura Meriluoto
kerroin
2.000 (Betsson)
panos
8.5 yks.
Varsinais-Suomessa on muuten vastaavanlainen Vasemmistoliitto-taistelupari tarjolla, Natoa vastaan äänestänyt Johannes Yrttiaho vs Timo Furuholm, joista toinen menee Li Anderssonin vanavedessä läpi. Tiukempi taisto, mutta Furuholm voitti Yrttiahon kuntavaaleissa ja voi tehdä saman uudestaan, vaikka aluevaaleissa asetelmat vaihtuivatkin. Furuholmin kerroin on 1.80 Betssonilla.
Furuholm ilmestyi listoille Coolbetilläkin.

Vedonlyöntivihje: - Eduskuntavaalit 2023 - Varsinais-Suomen Vaalipiiri - Valitaan Eduskuntaan - peliaika päättynyt

kohde
Eduskuntavaalit 2023 - Varsinais-Suomen Vaalipiiri - Valitaan Eduskuntaan
veto
Timo Furuholm
kerroin
2.200 (Coolbet)
panos
5.5 yks.

Osuma! +6.60 yks.

On muuten mahdollista, että osa Li Anderssonin kannattajista saattaa taktisesti äänestää Furuholmia. Siinä tapauksessa ei tiedä hyvää Yrttiahon kannalta.
jepujepujee kirjoitti:
16.03.2023, 19:06

Vedonlyöntivihje: - Eduskuntavaalit 2023 - Helsingin Vaalipiiri - Valitaan Eduskuntaan - peliaika päättynyt

kohde
Eduskuntavaalit 2023 - Helsingin Vaalipiiri - Valitaan Eduskuntaan
veto
Fatim Diarra
kerroin
1.300 (Coolbet)
panos
10 yks.
Betssonilla kerroin on noussut randomisti, tällä hetkellä peräti 1.70. Haaviston jälkeen todennäköisin läpimenijä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


rase
Avatar
Jäsen
Viestit: 120
Liittynyt: 18.08.2022, 22:35

Tuotto: +24.58 yks.

Palautus%: 110.38%

Panosten ka: 1.31 yks.

Vetoja: 181

Pisteitä: 289

Re: Eduskuntavaalit 2023

Viesti Kirjoittaja rase »

Vihreiden äänestäjien on epäilty äänestävän taktisesti näissä vaaleissa demareita, ja ainakin MTV:n uusin gallup Helsingistä antaa teorialle tukea. Muutenkin kolme suurinta virhemarginaalin sisällä koko maan gallupeissa. Veto ratkeaa äänimäärällä, ei paikoilla.
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/mtv ... an/8663540

Vedonlyöntivihje: - Voittajapuolue - peliaika päättynyt

kohde
Voittajapuolue
veto
SDP
kerroin
7.500 (Coolbet)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


dewes
Jäsen
Viestit: 70
Liittynyt: 25.05.2016, 14:31

Tuotto: +7.03 yks.

Palautus%: 106.33%

Panosten ka: 4.62 yks.

Vetoja: 24

Pisteitä: 60

Re: Eduskuntavaalit 2023

Viesti Kirjoittaja dewes »

Vedonlyöntivihje: - Kokoomus yli/alle 20.5 - peliaika päättynyt

kohde
Kokoomus yli/alle 20.5
veto
alle
kerroin
2.050 (Nordicbet)
panos
3 yks.

Huti: -3.00 yks.

Hesarin gallupissa tänään kokoomus 19.8.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

28.03.2023 13:56 <Yliveto> "Virhemarginaali on noin 2,1 prosenttiyksikköä suuntaansa..."


Kotiuttaja
Jäsen
Viestit: 68
Liittynyt: 18.04.2015, 10:32

Tuotto: +0.76 yks.

Palautus%: 100.97%

Panosten ka: 1.96 yks.

Vetoja: 40

Pisteitä: 86

Re: Eduskuntavaalit 2023

Viesti Kirjoittaja Kotiuttaja »

Vedonlyöntivihje: - Suurin puolue - peliaika päättynyt

kohde
Suurin puolue
veto
Perussuomalaiset
kerroin
2.200 (Coolbet)
panos
1.5 yks.
https://www.hs.fi/politiikka/art-2000009482053.html

Luotetaan Perussuomalaisten kovaan loppukiriin tälläkin kerralla. Nuo HS:n kannatuskyselyt ovat yleensäkin tainneet lupailla heille hieman toteutunutta pienempää kannattajakuntaa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


dewes
Jäsen
Viestit: 70
Liittynyt: 25.05.2016, 14:31

Tuotto: +7.03 yks.

Palautus%: 106.33%

Panosten ka: 4.62 yks.

Vetoja: 24

Pisteitä: 60

Re: Eduskuntavaalit 2023

Viesti Kirjoittaja dewes »

Vedonlyöntivihje: - Osallistuu seuraavaan hallitukseen - peliaika päättynyt

kohde
Osallistuu seuraavaan hallitukseen
veto
PS Ei
kerroin
1.820 (Coolbet)
panos
2.44 yks.
dewes kirjoitti:
20.03.2023, 18:10

Vedonlyöntivihje: - Osallistuu seuraavaan hallitukseen - peliaika päättynyt

kohde
Osallistuu seuraavaan hallitukseen
veto
RKP Ei
kerroin
3.000 (Coolbet)
panos
2 yks.
Jos on eri mieltä, niin voi vetää vastapalloon PS Ei @1.67. Mielestäni tämä on hyvin lähellä arbitraasia. Molempien mahtuminen samaan hallitukseen on erittäin epätodennäköistä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Turbojugend
Jäsen
Viestit: 1808
Liittynyt: 12.05.2010, 09:56

Tuotto: +19.93 yks.

Palautus%: 101.80%

Panosten ka: 2.55 yks.

Vetoja: 433

Pisteitä: 1264

Re: Eduskuntavaalit 2023

Viesti Kirjoittaja Turbojugend »

Vedonlyöntivihje: - Suurin puolue - peliaika päättynyt

kohde
Suurin puolue
veto
Perussuomalaiset
kerroin
2.200 (Coolbet)
panos
3.5 yks.
Jatkuvasti nousevat trendin mukaan tämä kohde on alkanut nyt kiinnostamaan.

Miltä muilta saiteilta kuin Nordicbetiltä ja Coolbetiltä löytyy näitä vetoja?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

30.03.2023 15:44 <JNK86> Paffilta löytyy ainaki


Vastaa Viestiin