Tänään on 24.01.2021, 23:27.

Yobetit

Keskustelua kertoimentarjoajista sekä rahaliikenteestä.
Vastaa Viestiin
avatron
Jäsen
Viestit: 174
Liittynyt: 06.05.2018, 20:14
Pisteitä: 210

Yobetit

Viesti Kirjoittaja avatron »

https://www.yobetit.com/

150 % ensitalletusbonus max 100 € talletukselle. Viikko aikaa kierrättää vähintään 1.75 kertoimella. Korkeintaan 750 € bonussaldosta muutetaan oikean rahan saldoon kierrätyksen lopuksi (loppu menetetään).

Oma raha pelataan ensin ja vain bonusrahalla tehdyt vedot kierrättää eli oma raha kannattanee pelata viikon päähän, jotta ehtii tehdä kierrätyksen bonusrahalla valmiiksi.

Tilin verifiointi sujui ongelmitta ja talletukset Trustlyllä ja nostot pankkitilille. Tosin vain 500 € viikossa saa nostaa ja vain yksi nosto kuukaudessa on ilmainen (lopuissa 2 % nostopalkkio).

Uusia bonustarjouksia tulee viikoittain (Fetch Friday promo).

MGA:n lisenssi.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Jaybo
Jäsen
Viestit: 59
Liittynyt: 31.05.2014, 17:24
Pisteitä: 92

Re: Yobetit

Viesti Kirjoittaja Jaybo »

Suosittelen kiertämään kaukaa.

Alkuvuodesta näillä oli jotain bonaria jatkuvasti, jopa useampi viikossa ja mm. futiksen MM-kisojen aikaan oli vielä muita kampanjoita, kuten esim. kaksi 50 000€ kisaa joissa eniten pelanneet/hävinneet piti palkita. Toinen näistä kisoista oli ennen skaboja ja toinen niiden aikana. Kumpikin kisa kuitenkin katosi kuin pieru saharaan sen jälkeen, kun niiden säännöt ja ehdot olivat muuttuneet jatkuvasti kisojen kuluessa ja lopulta mahdottomiksi toteuttaa. En todellakaan usko, että kukaan näistä mitään palkintorahoja sai, enkä missään vaiheessa sitä odottanutkaan, kun saitin touhu oli mitä oli. Itse sain lopulta niin tiukat limpitkin, että en pystynyt vetämään toista loppuun. Siinä vaiheessa olin hävinnyt liki 5000€ heille, joten varmasti fiksu ratkaisu puljun johdolta kenkiä vittuun.

Johtoportaan lisäksi asiakaspalvelu oli yhtä pihalla vedonlyönnistä, vaikka ainakaan aiemmin eivät tarjonneet edes mitään muuta. Kotiutukset kyllä maksettiin aina ihan ok, mutta onhan jo tuo 500€ kotiutusraja/viikko ihan naurettava, kuten jatkuvasti muuttuvat summat kuinka paljon bonuksella saa voittaa. Sivut ovat/olivat jatkuvasti nurin ja bonussäännöt muuttuivat sekä tiukkenivat jatkuvasti. Tässä avauspostissa ei ollut mainittu edes, mutta kierrätysvaatimus näkyy siis olevan tällä hetkellä 10x(talletus+bonus). Se on aika paljon 7 päivässä ja kannattaa huomioida, että vedot saattavat joskus pysyä ratkaisemattomina pari päivää pelin jälkeen, joten 7 päivästä tulee äkkiä vain neljä tai jotain, josta ruuhka-aikoina sivut ovat/olivat nurin. Kuukausibonareilla oli lopulta kierrätysaikaa vain 2 tai 3 päivää jne.

Tuolloin keväällä tästä saitista ei löynyt netistä juuri mitään tietoa ja someseuraajien perusteella sivustolla ei voi paljoa käyttäjiä olla, mutta joskus viime vuosikymmenen vaihteessa saman niminen huijarisivusto oli ollut pystyssä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

exNoFear

Minikommentit


jeejorma
Jäsen
Viestit: 133
Liittynyt: 20.09.2017, 14:59
Pisteitä: 85

Re: Yobetit

Viesti Kirjoittaja jeejorma »

Pelasin täällä juuri fudiksen mm aikoihin depobonaria pois ja eräänä aamuna bonus oli hävinnyt tililtä samoin sillä voitetut rahat. Kyselin asiasta aspasta olenko rikkonut sääntöjä tjsp mitä en omasta mielestäni tehnyt mutta eipä tullut koskaan vastausta. Omat rahat sain kyllä kotiutettua eikä siinä kestänyt kuin alle 24h. Sivu oli tosiaan toistuvasti alhaalla eivätkä vedot menneet läheskään aina kerralla läpi.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin