Tänään on 12.04.2024, 14:06.

Euroviisut 2024

Yksilölajit, muut palloilulajit (salibandy, pesäpallo jne.), moottoriurheilu...
Vastaa Viestiin
guessingames
Avatar
Jäsen
Viestit: 668
Liittynyt: 28.05.2014, 00:41

Tuotto: +561.56 yks.

Palautus%: 118.98%

Panosten ka: 2.44 yks.

Vetoja: 1211

Pisteitä: 3039

Euroviisut 2024

Viesti Kirjoittaja guessingames »

Alkaa olla suurin osa kisailijoista selvillä, joten laitetaanpa ketju tulille. Jo tässä vaiheessa lienee selvää, että 2024 tulee olemaan nykyisessä, juryt sisältävässä formaatissa kaikkien aikojen surkein viisuvuosi. Taso on sanalla sanoen karmaiseva.

Voittajamarkkinaa on tullut veivattua suuntaan ja toiseen Betfairilla, mutta tuntuu että tästäkään ei oikein saa kiinni. Tänä vuonna joku yllättäjäkin voisi pitkästä aikaa ehkä tulla takavasemmalta, koska yksikään julkaistuista ei ole kyllä mikään sellainen, ettei ohi voisi kammeta.

Nopeat mietinnät kaikista tämän hetken tiedolla millään tavalla voittokamppailussa olevista. Perässä BF:n kerroin kirjoitushetkellä.


Ukraina 4

Ainoa tekele, jonka voi nostaa selkeästi voittajakahinoihin. Tätä sain pikkuisen osteltua 12-15 tasolta aiemmin, mutta jostain täysin käsittämättömästä syystä jätin tyyliin 80% tarjolla olleista kauhomatta. Nyt kerroin on IMO ~linjassa realismin kanssa, voi olla pieni ylikerroinkin. Biisi on suunnilleen samaa tasoa kuin Stefania, joka voitti viisut, ja tyyliin 10x parempi kuin viime vuoden tekele, joka treidasi 3 kertoimella näihin aikoihin. Tässä ei oikeastaan ole muuta ongelmaa kuin se, että räppiosuuden jälkeen tuntuu että pitäisi vielä yksi vaihde saada silmään, mutta sen sijaan viimeiset 30sec ovat vähän valjut. Vaikka sota-korttiin olisi kyllästytty, niin Ukrainalla on sattuneesta syystä vahva ja aktiivinen diaspora ympäri Eurooppaa. Vaikea nähdä, että tämä ei ainakin kärkipäässä olisi.

Italia 9

Pidin tätä Sanremon jälkeen vahvana kandidaattina lay-betseille, jotka onneksi jätin kuitenkin lyömättä. Sen jälkeen pyöreästi kaikki ovat kyykänneet ympäriltä. Löydän Mangolle jonkinlaisen polun voittoon keskikaistaa. Veikkaan tämän olevan tosi korkealla juryissä, ja joku 200+250 tyylinen score on mahdollinen, mutta siinä on kyllä aika maksimit. Joko siis voittaa hiuksenhienolla erolla, tai hyvin todennäköisesti ei voita. Reilu kerroin pakko olla kympin toisella puolella.

Kroatia 15 (oletuksena Rim Tim Tagi Dim voittaa maakarsinnat)

Tätä yritin kalastella 40 tasolta aina tänne nykylukemiin asti, mutta kukaan ei halunnut myydä, ja olin aina napsun liian ahne enkä ostanut markkinahintaan. Live oli onneksi suht karmaiseva. Tämä on jännä analysoitava, koska mielestäni kaikki ongelmat ovat sinänsä helposti korjattavissa toukokuuhun mennessä, mutta eri asia kannattaako Kroatian delegaattiin luottaa niiden ratkaisijana. En ole ottanut positiota mihinkään suuntaan, lay tuntuu liian riskialttiilta omaan makuun, koska tämä saattaa helposti syöksyä vuoden meemibiisinä tosi pienille kertseille. Toisaalta, miten tämä voittaisi ei aukene itselle, kun juryä on pakko tulla max 20p, ja telepuolella on pahasti tunkua.

Islanti 17

Basharin live oli odotuksia parempi, ja kerroin laski mielestäni aiheellisesti 30 -> 15. Olen henkkoht pikkuisen tuntemiani viisuanalyytikoita optimistisempi tämän suhteen, mutta toki jos voitto tulee, se tulee ulkomusiikillisin ansioin. Hauskaa kyllä, tämä oli silti koko Songvakeppninin selkeästi eniten viisuvalmis esitys, ja ilmeisesti kovasti yrittävät puskea tätä läpi. IMO jos voittaa karsinnat, niin jostain 15-20 hujakoilta varmaan ihan ok osto treidausmielessä. Mutta karsintojen voitto ei ole kirkossa kuulutettu Islannin erikoisen systeemin takia, jossa top2 menee superfinaaliin. Sanoisin, että voittaa isossa fieldissä helpohkosti, mutta 1 vs 1 - tilanteessa voi myös äänestää helposti "vastaan", ja se on siinä ja siinä miten islantilaiset kokevat Palestiina-kytköksen suhteen.

Belgia 19

Tämän voittoon olisin hyvin tyytyväinen, koska tuli päälle 100 kertoimilla napsittua. Biisi on varsin kelvollinen, mutta vähän tästäkin jotain puuttuu. Teema/sanoma jää ainakin itselleni hyvin epäselväksi, ja lopun 30 sekuntia saman lauseen toistelua tuntuu vähän halvalta ratkaisulta. Tästä pitää nähdä live, ennen kuin voi sanoa juuta tai jaata, koska on erittäin suuri kysymysmerkki onko Mustii äänestettävää sorttia vai ei. Mielestäni kohtalainen riski käydä samat kuin Sheldonin balladille pari vuotta sitten, jonka tele murhasi täysin. Jos veikata pitäisi, niin tyyliin sijoille 5-8 laittaisin tämän nyt, vaikka edelle onkin hiton vaikea löytää muutamaa parempaa.

Ruotsi 22

Mellon välieristä 4/5 nähty, ja se voidaan jo todeta että viisuvoittajaa niiden joukossa ei ole. Medinaa olen betsaillut 30 tasolta Mellojen voittoon (tämä sokkona kuulematta biisiä), mutta ainoa potentiaalinen veisu lienee Marcus & Martinus, joka kuullaan ensi viikolla. Viime vuoden "Air", jolla siis hävisivät Loreenille, olisi voittanut nämä mellot pystyyn ja olisi IMO viisuissa nyt ennakkosuosikki. Voi olla, että M&M tykittää Ruotsin vielä voittokamppailuun, jolloin kerroin voi rysähtää isostikin, mutta eihän tämä toistaiseksi hyvältä näytä.

UK 28

En henkkoht saanut Dizzyn snippetistä kiinni ollenkaan. Negatiivinen reaktio oli ehkä jopa karvan ylimitoitettu. Henkkoht ihan tykkään Years & Yearsista, mutta soolona Ollyssa on kyllä jotain raivostuttavaa. En osaa pukea sanoiksi mitä se tarkkaan ottaen on (ja tämä ei luonnollisesti ole kommentti seksuaalisuuteensa liittyen), jonkinlaista omahyväistä yli-itsevarmuutta ehkä, mutta jotenkin vaikea nähdä että saisi viisufanit taakseen kunnon telepotin merkeissä. Katsellaan.


Kaikki edellämainitut voivat mielestäni sentään vielä voittaa, Liettuaa ja Norjaa en pidä voittajakandidaatteina. Vielä kuulemattomista biiseistä Armenia, Georgia, Sveitsi + varauksin Kreikka ja Australia varmana lähimpänä sellaisia, että voisi jotain kiinnostavaa tullakin. Kertoo jotain viisujen tasosta, kun em. maat painettu 30 tasolle sokkona ilman biisejä.

Paremmin löydän näkemystä top10-, best of region- yms markkinoihin, saisivat bookkerit alkaa availemaan näitä kohteita.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 8. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

25.02.2024 10:19 <PalosaarenMiliisi> Kantsii tän fairin kanssa olla vähä varovainen nykyään...

25.02.2024 10:20 <PalosaarenMiliisi> Oli 23 viisuihin 64k exposure. Finu-vklp tili säppiin. Rahoja sai odotella 3kk

25.02.2024 10:36 <speedqueen> Minkälaisilla panoksilla pelaile guessin? Kun katsoo bfairin limitejä

25.02.2024 10:37 <speedqueen> Nii pari euroa maksimi useimpaan, eli muutamilla euroilla olet veivaillut

25.02.2024 11:40 <RåBe> Tietääkö speedqueen miten fairin panostasot toimivat?

25.02.2024 13:55 <guessingames> Speedqueen, Betfairin pörssissä siis. Exposure limit 100k.

25.02.2024 13:56 <guessingames> Betfairin bookissa nyt ei saa mitään sisään.


AX-XO
Jäsen
Viestit: 41
Liittynyt: 08.02.2024, 13:58
Pisteitä: 47

Re: Euroviisut 2024

Viesti Kirjoittaja AX-XO »

Olen samaa mieltä markkinan kanssa, että Ukraina on suosikki tällä hetkellä. Kerroin on myös ihan linjassa. Mitään tajutonta moukaria ei kuitenkaan vaadita Ukrainan haastamiseen.

Italia pärjää varmasti erinomaisesti, mutta voittajapotentiaalia en näe. Liian tasapaksu kappale, ei voita teleä eikä jurya. Ei voi sulkea kokonaan ulos voittajataistosta, mutta olisi kaikkien aikojen kompromissivoittaja. Veikatakseni vetää telestä ehkä 170-220 pistettä, juryista 150-200. Sillä irtoaisi luultavasti sijat 3-4.

Kroatialla on hyvä tele-potentiaali, mutta raadit vievät mahkut. Enkä kyllä näe telessäkään keräävän mitään jättipottia. Muistuttaa liikaa Käärijää, lähinnä vähän epälahjakkaampana serkkuna, jonka kappale ei myöskään ole yhtä timanttinen. Telestä 250-300, juryista 30-80.

Belgia on kamppailussa juryjen voitosta, mutta telessä tulee olemaan vaikeaa. Biisillä kestää aivan liian kauan lähteä kunnolla liekkeihin. Puolet Euroopasta on lähtenyt tuossa kohtaa jo jääkaapille tai ryhtynyt puhumaan muusta katseluseuransa kanssa. Joku John Lundivk tai Cesar Sampson tyylinen tulos todennäköinen. Telestä 45-95 pistettä, juryista 230-280.

Islannilla voittokamppailuun ei riitä se, että edustaja on palestiinalainen. Eri asia, jos edustaisi Palestiinaa. Kappale on yksinkertaisesti liian kehno. Ei pärjää juryissa riittävän hyvin, eikä sympatiaääniäkään riitä siinä määrin, että olisi TOP3 telessä. Islannin myymisessä on omasta mielestäni tällä hetkellä suurin value.

Liettua on villi kortti. Erottuu edukseen, mikä on viisuissa erittäin tärkeää. Jos onnistuu kasvamaan Serbia 2022 kaltaiseksi ilmiöksi, niin mahdollisuudet on vaikka mihin. Huonoimmassa tapauksessa on taas floppaava fanisuosikki.

Britit vaikuttaa snippetin perusteella siltä, että eivät halua voittaa, kun vasta kisat olivat Liverpoolissa.

Ruotsi on aina Ruotsi. Ei voi laskea pelistä vielä ulos.

Ranskalla pidän myös pienen varauksen voimassa. Juryissa tulee pärjäämään, tele kysymysmerkki. Live ratkaisee.

Itävalta on oma musta hevoseni. Olen ostellut 44-48 tasoilta Betfairilta, vähän jäi ostot kesken kun kerroin sukelsi 30 tuntumaan. Vuotojen ja ennakkohehkutusten perusteella (mm. Itävallan raadissa ollu William Lee Adams) tulossa on todellinen bängeri. Näin tasapaksuna vuotena se voi jo riittää pitkälle, kun suurimmat haastajat eivät myöskään edusta vauhdikkaita tanssipoppiksia. Tele-potentiaali on siis erittäin hyvä, myös juryt osaavat arvostaa tämän genren biisejä hyvin esitettynä (Espanja 2022, Israel 2023 jne.).

En kyllä Itävaltaakaan silti kovin todennäköisenä voittajana näe, mutta ainakin TOP3-sijaan on hyvät mahkut. Telestä ehkä 260-310, juryista 160-210. Noin 500 pistettä saattaa tänä vuonna riittää voittoon, mutta tiukkaa tekee silti. Telen pitäisi olla erittäin vahva, juryissa tekee vaikeaa päästä yli 200:n pisteen. Foureira veti aikoinaan 183 pistettä juryista, Chanel 231 ja Kirel 177 pistettä.

Näistä julkaisemattomista maista Armenian huhuttu kisabiisi vaikuttaa snippetin perusteella todella vaatimattomalta. Georgian biisin säveltäjä on taas osunut kerran P-Makedonian kanssa vuonna 2019 kohdilleen, mutta muuten hänen track recordinsa viisuissa on ollut heikko. Australia ja Sveitsi on ihan mielenkiintoista nähdä, noista kuitenkin yleensä tullut ihan laadukkaita valintoja. Alankomaat myös mielenkiintoinen kortti ainakin miettiessä mahdollisia tele-menestyjiä.

Vaikea toki vielä tässä vaiheessa vuotta tehdä kovin luotettavia ennusteita, kun live-esityksistä ei vielä tietoa, eikä kaikista biiseistäkään. Tällä hetkellä näkisin kuitenkin voimasuhteet tällaisena. Tällaisena eivät tule kuitenkaan varmasti pysymään, vaan joitain muutoksia vielä nähdään.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 5. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

26.02.2024 12:14 <guessingames> Laitoin BF ostolaidan täyteen Islanti-pyyntejä, saa tulla layaamaan :)

26.02.2024 12:14 <guessingames> 17-24 välistä about kaikki tarjolla olevat mun jos guessingames-raha maistuu!

26.02.2024 14:47 <AX-XO> Kiitos tarjouksesta, mutta noilla kertoimilla ei tarvitse vielä myydä

26.02.2024 14:48 <AX-XO> Tähän mennessä myynnit 14.01 kertoimella. 15:lla menee edelleen kaupaksi

26.02.2024 14:49 <AX-XO> Varmaan droppaa 11-12 välille, jos/kun Bashar valitaan


AX-XO
Jäsen
Viestit: 41
Liittynyt: 08.02.2024, 13:58
Pisteitä: 47

Re: Euroviisut 2024

Viesti Kirjoittaja AX-XO »

Laskeepa Islannin kerroin mukavasti, hyvin käynyt nyt kauppa 11.5-12.5 tasoilla. Mikäs tässä myydessä, laittakaa vaan lisää rahaa tulemaan! Ei Basharilla ole mahkuja nykyisellä juryjen aikakaudella, ellei todella isoa ihmettä tapahdu. Tuolla ei voiteta edes teleä, kun mukana on Ukrainan ja Kroatian kaltaisia tele-magneetteja. Juryista sitten puhumattakaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

27.02.2024 21:59 <guessingames> Itsellä 16.6k positio nyt Islantia :) Enemmän tämä jurya saa kuin UKR / CRO

27.02.2024 22:00 <guessingames> Tele isompi kysymysmerkki. Mutta jos häviää Kroatialle tyyliin 80p telessä, niin

27.02.2024 22:01 <guessingames> tulee juryillä ohi. Telesuosio on vaikea ennustaa, varmaan selviää vasta

27.02.2024 22:01 <guessingames> toukokuussa riippuen miten Palestiina-kortti on pelattu ja mikä maailmantilanne

27.02.2024 22:01 <guessingames> on silloin muutenkin. Tällä hetkellä kaikki statsit karmaisevan huonot.

27.02.2024 22:02 <AX-XO> Kroatian toki voi lyödä juryissa, mutta Ukrainan näen kyllä vahvempana.

27.02.2024 22:02 <guessingames> Rohkea saa olla jos tätä isommin layaa, voi hyvin laskea tyyliin 6-7 tasolle.

27.02.2024 22:03 <AX-XO> Paljon arvioisit jurya Islannille? UKR vetää arvioni mukaan väh. 150 juryista

27.02.2024 22:04 <AX-XO> Joo kerroin toki luultavasti laskee entisestään, jos/kun Bashar valitaan.

27.02.2024 22:05 <AX-XO> Ennen pitkää markkina korjaa oikeaksi. Ja oma arvioni että korjaa ylöspäin.

27.02.2024 22:09 <guessingames> Mutulla juryt Ukraina 120-150, Islanti 150-200. Ei kyllä mikään vahva näkemys.

27.02.2024 22:11 <guessingames> Ei tuolla juryihin oikein ole vielä muita kuin Belgia. Ruotsilta M&M voi tulla.

27.02.2024 22:12 <guessingames> Ranskakin on sellainen kasa höyryävää, että tuskin saa yli 150-200p.

27.02.2024 22:14 <guessingames> Niin j

27.02.2024 22:14 <guessingames> Niin ja Italia toki vahva juryissä varmasti myös.

27.02.2024 22:34 <bethog> Top-markkinat nyt auki Betfairilla.

27.02.2024 22:43 <bethog> Juu, Italia on vahva juryissä. Ukrainan Jerry Heil on mainio laulaja.

27.02.2024 23:19 <bethog> Mainio tulkitsija on siis erityisesti.


AX-XO
Jäsen
Viestit: 41
Liittynyt: 08.02.2024, 13:58
Pisteitä: 47

Re: Euroviisut 2024

Viesti Kirjoittaja AX-XO »

Vastaan tässä @guessingames, kun menee nuo chat-kommentit tukkoon. Näet siis Basharin kappaleen ja esityksen sen verran laadukkaana, että se kerää 150-200 jury-pistettä? Vai oletko laskenut mukaan jotain sympatialisää?

Esimerkiksi Ukraina keräsi viime vuonna vain 54 jury-pistettä samanlaisella junnaavalla ja keskinkertaisella kappaleella. En yllättyisi, jos Islannin pistesaalis jäisi aika samanlaiseksi. Yli 150 pistettä minun on joka tapauksessa vaikea nähdä.

Yksinkertaisesti näen sekä tele- että jury-puolella huomattavasti laadukkaimpia maita kuin Islanti. Ja siis tarkastelen edelleen tätä kuitenkin laulukilpailuna, vaikka pienen sympatialisän voi laskea Islannin teleen.

Jos kuitenkin sitä politiikkaa ja sen vaikutusta äänestyskäyttäytymiseen myös tarkastellaan, niin tämä tilanne Palestiinan ja Israelin tilanne ei ole mitenkään rinnastettavissa esim. Ukrainaan 2022, joka yhdisti koko Eurooppaa. Palestiina ei ole kerännyt myöskään samanlaista laajamittaista vankkumatonta tukea ympäri Eurooppaa taakseen, vaan myös Israelin ymmärtäjiä tuntuu löytyvän. Näkyyhän tämä hyvin jo yhteiskunnassakin, kun Suomi esimerkiksi tekee edelleen bisnestä Israelin kanssa.

Lisäksi Bashar edustaa myös tosiaan Islantia, jolloin sympatiavaikutelma ei ole yhtä vahva ja aito. Israel ei myöskään näillä näkymin osallistu viisuihin, jolloin koko poliittinen keskustelu jää tämän vuoden viisuissa varjoon.

Mutta hyvä, että löytyy eriäviä näkökulmia, eihän nämä markkinat muuten toimisikaan :) Jos Islannilla ei olisi tätä pientä Palestiina-korttia apunaan, niin en pitäisi heidän finaalipaikkaa edes varmana. Laatu ei vain riitä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


guessingames
Avatar
Jäsen
Viestit: 668
Liittynyt: 28.05.2014, 00:41

Tuotto: +561.56 yks.

Palautus%: 118.98%

Panosten ka: 2.44 yks.

Vetoja: 1211

Pisteitä: 3039

Re: Euroviisut 2024

Viesti Kirjoittaja guessingames »

Ei mulla tähän mitään kovin huikeaa analyysiä ole valitettavasti heittää - kaikki on tässä vaiheessa kautta muutenkin hyvin spekulatiivista, ja Islanti tulee varmasti olemaan spekulatiivinen betsi hamaan loppuun asti. Isolla varianssilla mennään, selkeä polku voittoon mutta voi myös olla tyyliin 18., ja pitäisi ne Islannin karsinnatkin ensin voittaa.

Mutta jotenkin tämän potentiaali on itselleni kirkastunut viime päivinä. Musavideo oli mielestäni todella hyvä ja pienetkin yksityiskohdat hyvin mietitty. Palestiina-referenssit juuri oikealla tasolla (vesimelonit jne), ei liian "in your face", ja myös maafinaalin lavashow oli mainio. Samanaikaisesti olen vähän havahtunut siihen, että ei tuo Ukraina taida sittenkään olla niin vahva. Kroatia ja Islanti ainoat, joista tunnen edes pieniä ns. winner vibeseja.
Jos kuitenkin sitä politiikkaa ja sen vaikutusta äänestyskäyttäytymiseen myös tarkastellaan, niin tämä tilanne Palestiinan ja Israelin tilanne ei ole mitenkään rinnastettavissa esim. Ukrainaan 2022, joka yhdisti koko Eurooppaa. Palestiina ei ole kerännyt myöskään samanlaista laajamittaista vankkumatonta tukea ympäri Eurooppaa taakseen, vaan myös Israelin ymmärtäjiä tuntuu löytyvän. Näkyyhän tämä hyvin jo yhteiskunnassakin, kun Suomi esimerkiksi tekee edelleen bisnestä Israelin kanssa.
Tässä on IMO pieni ajatusharha, ei sitä koko Eurooppaa tarvitse taakse saadakaan, kun vastaan ei voi äänestää. 36 maan fieldissä ei tarvitse kovin ihmeellistä siivua äänistä saada, että 12p ropisee vasemmalta ja oikealta. Vaikka kyseessä ei tosiaan ole samalla lailla koko Eurooppaa yhdistävä tilanne kuin case Ukraina, niin tässä on potentiaalia kaikenlaisiin narratiiveihin jotka voivat olla viisuviikolla olla niin relevantteja, että johtavat samantyyliseen pistesaaliiseen. Jotenkin näen, että juryt voivat myös linnoittautua tämän taakse, ja mutuilen että Palestiina-kortilla voi saada jonkinlaista jurylisää. Toki myös koko konflikti voi olla tuohon mennessä ohi, 2,5kk on pitkä aika.

Edellisen 3-4vrk markkinaliike 34 --> 10 oli varmaan aika pitkälti itseni ja parin tutun kanssabetsarin tekosia. 11 pienin kerroin jolla olen itse vielä ostanut, mutta korostan että keskikerroin ostoissa 19. En toisin sanoen ottaisi pankkilainaa betsatakseni nykykertoimilla. Ja ennen kaikkea tämä Islanti-näkemykseni on sellainen, joka a) voi hyvin muuttua viikkojen edetessä, b) kääntyä isoksi punaiseksi Betfairilla jos visio vaihtuu, c) olla täysin pielessä. En aidosti olisi yhtään yllättynyt, jos viisut olisivat huomenna ja Islanti saisi 80+80 tyylisen scoren, enkä aio ottaa vastaan minkäänlaista kritiikkiä jos Islanti treidaa viisuviikolla tasolla 50. Mutta en kyllä olisi yllättynyt voitostakaan.

Jos Bashar voittaa Songvakeppninin, niin sanoisin että Ukraina, Islanti ja Kroatia pitäisi olla suht tasakertoimissa kaikki jossain 6-7 pinnassa. Sinne sitten joku jurybaitti vielä sekaan hämmentämään (Belgia? Ruotsin M&M), ja siinä se varmaan sitten onkin ellei puuttuvilta mailta tule ylläreitä.

Vedonlyöntivihje: - Euroviisut, voittaja

kohde
Euroviisut, voittaja
veto
Islanti
kerroin
11.000 (Coolbet)
panos
3 yks.

Huti: -3.00 yks.

Hatarat perustelut yllä, voipi mennä metsään.

Vedonlyöntivihje: - Euroviisut, voittaja

kohde
Euroviisut, voittaja
veto
Belgia
kerroin
19.000 (Betfair Exchange)
panos
1 yks.
Kirjoitushetkellä tarjolla 154€ @21, joten sisältyköön komissio tähän kertoimeen. Voi olla kyllä huonokin hetki ostaa, koska Ruotsilta voi tulla jurytykki M&M muodossa, jolloin tämä driftaisi. Jommankumman näistä on melkein pakko laskea ainakin 15 tasolle Ruotsin biisijulkistuksen jälkeen, koska jonkun se jurykin on voitettava. Ruotsi ei sokkona houkuta, joten mieluummin tätä, jossa selkeä potentiaali dramaattiseen lavashow:hon. Jos Islanti/Ukraina/Kroatia/(Suomi) menevät telepuolella sopivasti ristiin, niin jurybiisi voi hyvin voittaa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 6. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


AX-XO
Jäsen
Viestit: 41
Liittynyt: 08.02.2024, 13:58
Pisteitä: 47

Re: Euroviisut 2024

Viesti Kirjoittaja AX-XO »

Ei kannata unohtaa myöskään Itävaltaa pois laskuista. Ennakkotietojen perusteella tulossa on bängeri, jolla on mahdollisuus ainakin Foureira/Kirel/Chanel-tyyliseen suoritukseen.

Alankomaiden biisistä ei ole tihkunut tietoja tarkemmin, mutta voi hyvin myös syödä tele-ääniä Kroatialta ja muiltakin. Tele-potentiaalia on.

Ruotsilta tulee joka tapauksessa lähes varma jury-menestyjä, mikäli valinta ei ole Saucedo, Medina tai Smash Into Pieces. Esimerkiksi Dotter tai M&M floppaavat juryissa yhtä todennäköisesti kuin Kroatia telessä.

Armenian kisabiisistä on liikkunut monenlaista huhua. David Tserunyan tekee Armenian HOD:na erinomaista työtä vuodesta toiseen, vaikka maan musiikkiteollisuus on erittäin pieni, eikä heillä ole myöskään suurta budua käytettävissä. Junior viisuissa hänen johdollaan onkin saavutettu jo erinomaista menestystä, mielestäni on vain ajan kysymys että Armenia voittaa viisut. Ei ehkä vielä tänä vuonna, mutta seuraavan 10-15 vuoden sisällä, mikäli jatkavat laadukasta työtään.

Tällä hetkellä omat Islanti-myynnit on keskiarvoltaan kertoimella 13.33. Olen valmis laittamaan kivitalon Islannin puolesta myyntiin, jos kerroin laskee 6-7 tasoille. Vaikka se olisi sitten 20 vuotisen viisuhistoriani suurin virhe.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

28.02.2024 15:10 <guessingames> Itävallan biisin snippet kuulostaa omaan korvaan 25 vuotta ajastaan jäljessä

28.02.2024 15:10 <guessingames> olevalta, sen perusteella & vahvempien televeturien vuoksi en tuohon panostaisi.

28.02.2024 15:11 <guessingames> Jos Bashar voittaa Songvakeppninin vähänkään vakuuttavasti, niin veikkaan että

28.02.2024 15:11 <guessingames> pääset kivitalokaupoille.

28.02.2024 15:42 <AX-XO> Siksi tuo Itävalta ehkä toimiikin. 15 v vanha biisi kuulostaisi vain vanhalta

28.02.2024 15:42 <AX-XO> 25 vuotta vanha kuulostaa jo nostalgiselta.

28.02.2024 15:43 <AX-XO> Toimii monelle kohderyhmille. Monelle vanhemmalle nostalgiaa, nuoremmille uutta

28.02.2024 16:46 <guessingames> Ja juryiltä 20p.


AX-XO
Jäsen
Viestit: 41
Liittynyt: 08.02.2024, 13:58
Pisteitä: 47

Re: Euroviisut 2024

Viesti Kirjoittaja AX-XO »

Jaetaas tämä linkki viisujen kertoimien ja tuloksien välisestä vertailusta kaikille halukkaille. Tämä on siinä mielessä hyödyllinen linkki juuri tähän aikaan vuodesta, että se käsittelee nimenomaan kertoimia ennen kuin viisuviikko on alkanut. Eli live-show:t ovat olleet vielä hämärän peitossa.

https://escxtra.com/2021/03/29/eurovisi ... s-history/

Kaikki vuodet eivät ole tosin vertailukelpoisia, sillä juryt tulivat vasta myöhemmin mukaan. Sen yhteenvedon voi kuitenkin tehdä, että lähes aina viisut ovat voittaneet ykkössuosikki tai sitten joku yllättäjä TOP3:sen ulkopuolelta. Kakkos- ja kolmossuosikit ovat olleet kakkos- ja kolmossuosikkeja ihan syystä, näistä on puuttunut se ”jokin” joka siivittäisi voittoon. Ainoastaan Serbia ponnisti kolmannelta sijalta voittoon vuonna 2007.

Nykyisellä juryjen aikakaudella kakkos- tai kolmossuosikki ei ole voittanut vielä kertaakaan viisuja. TOP3-ulkopuolelta sen sijaan on voitettu jopa kolme kertaa (Ukraina, Portugali ja Italia).

Historia ei ole tae tulevaisuuden tuotoista, eikä vuodet ole muutenkaan täysin veljiä keskenään. Jos tätä dataa soveltaisi kuitenkin tähän vuoteen, niin en näe tämänkään pohjalta Islannin mahdollisuuksia hyvinä, ellei nouse vedonlyönnissä ykkösuosikiksi (tuskin tulee tapahtumaan).

Myös Kroatian osalta korkeintaan käärijämäinen suoritus on todennäköisin maksimi. Datan perusteella vedonlyönnin suosikkiasemalla on ollut myös historiallista korrelaatiota jury-pisteisiin. Voi toki miettiä johtuuko korrelaatio suosikkiasemasta vai/ja siitä, että itse biisi on laadukas. Sanoisin kuitenkin omaan kokemuspohjaani perustuen, että mikäli joku kerää suurta yleisösuosiota, niin myös jury-saalis on vähintäänkin kelvollinen (kuten Käärijällä).

Toisin sanoen Islanti tai Kroatia tarvitsisivat molemmat suurta yleisösuosiota voittaakseen viisut, ellei kyseessä ole Loreenin tasoinen jury-bait. Kroatian kohdalla suuri yleisösuosio on ihan mahdollinen, Islannin kohdalla pidän epätodennäköisenä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

28.02.2024 22:29 <JQ2> Kohta muuten Kroatia on suosikki. Juna puksuttaa aika hyvin nyt.

29.02.2024 18:39 <JQ2> Ja noin.


Snooker-Salming
FIFA World Cup 2018 Guru
Viestit: 192
Liittynyt: 18.11.2016, 17:52

Tuotto: +133.29 yks.

Palautus%: 113.27%

Panosten ka: 4.02 yks.

Vetoja: 250

Pisteitä: 730

Re: Euroviisut 2024

Viesti Kirjoittaja Snooker-Salming »

Laitan ensivaikutelmani julki, kun kaikki biisit ovat selvillä, mutta muutamia kuumia perunoita mieleni halajaa kommentoida jo nyt. Kuuntelin tänään ensimmäistä kertaa Islannin biisin (eli Basharin). Parhaaksi verrokiksi keksin Azerbaijanin 2019. Chingiz keräsi Truthillaan raadeilta 200 ja telestä 100 pistettä, mutta noiden hienovarausten viittaustensa ansiosta Bashar voi kyllä saada teletukea enemmän. Katto on minusta 200+200=400 pistettä, jolla saa mitalin, muttei voita. Allekirjoitan AX-XO:n pointin siitä, että sympatiavaikutelma ei ole yhtä aito ja vahva. Eikä tuossa biisissä ole mielestäni sellaista muistettavaa hetkeä, joka voittobiisissä yleensä on.

Muistissani on aina se, että miessolistien TOP3-putki on jatkunut vuosikymmenen. Siksi pidän guessingamesin Belgia-voittajavedosta ja olen itsekin sille muutaman markan sijoittanut. :peukku: Ensivaikutelmani oli se, että pidin viimeisestä minuutista toisin kuin Liettuan kohdalla. Mutta sitä ennen biisistä oli ehkä vähän hankala saada otetta, vaikka se on sinällään hyvä ja kiehtova. Raadeille biisin pitäisi maistua. Keksin verrokiksi lopun mahtipontisuudessa vain Sound of Silencen ja Voilan. Tuo on se maaginen kohta, joka saa ihmiset muistamaan tämän teoksen. Kun biisi on ohi, tulee tietynlainen tyhjyys kuten Voilan kohdalla. Verrokit saivat teleä 191 ja 250 pistettä. Raadeilta aussit saivat 320 ja Pravi 250 pistettä niin ikään. Ne olivat 500 pisteen kerholaisia. Muutamia Mustiin live-vetoja katsoneena en epäröi, etteikö hän tekisi kevääksi kovaa show'ta, joka aiheuttaa lopussa kylmät väreet. Sekä enemmän tulkintaa että vähän riehakkaammat biisit hän on laulanut mallikkaasti. Viisubiisi muistuttaa enemmän ensin mainittua ja niistä vedoista pidinkin vielä enemmän. En siis pidä mahdottomana Mustiille 500 pisteeseen yltämistä, oikeasti.

Eräässä viisupodissa Belgiaan tosin suhtauduttiin kriittisemmin ja ymmärrän senkin. Verrokeiksi taidettiin nostaa Kreikan Die Together ja Bulgaria 2021. Ne saivat jurua 140-160 pistettä ja telessä meni sitten heikommin. Kreikka oli lopulta kahdeksas ja Bulgaria 11:s. Tuollaistakaan tulosta ei voi siis sivuuttaa spekulaatiosta. Jos Before the Party's Overia vertaa vielä tuoreempaan mainitsemaani verrokkiin eli Voilaan, sekin biisi oikeastaan vasta käynnistyy puolentoista minuutin kohdalla. Tässä menee vielä 15 sekuntia pidempään, mutta onko se iso ongelma, kun molemmat kappaleet kuitenkin vangitsevat kuuntelijan hyppysiinsä niin voimakkaasti tai ainakin tahdon uskoa, että Mustiin karismakin saa Euroopan kansan uppoutumaan biisiin alusta asti?

Italiasta olen vähän skeptinen, vaikka Mangon valttina onkin virtuoosimaisuus, joka taisi olla yksi gg:n muistiinpanoista viime vuoden jälkeen eli se olisi trendinä nousussa ohi autenttisuuden. Jotenkin tuo biisi kuulostaa vain joltain Tangomarkkinoiden laululta. :lol: Biisissä tapahtuu paljon, mutta silti se jättää jotenkin kylmäksi. Jos nyt pitäisi ennakoida Italian loppusijoitusta, sanoisin sen olevan pistesijoilla, mutta siinä se.

Ukrainasta ensivaikutelma oli erittäin hyvä. Kyseessä on pitkästä aikaa sellainen ukrainalaisviisu, joka kelpaa omallekin soittolistalle. :mrgreen: Tunnelma on intiimi ja taustabiitti sointuu siihen. Laulajien kemia toimii. Tosi vaikea Ukrainaa on mielestäni biitata ja mitalin ainakin uskaltanee luvata, kun viisuissa yleisö hoilannee mukana vahvasti. Ensiarvioni oli ja on se, että juryt antaisivat 260 pistettä kuten Cornelialle ja teleä tulisi 300 paunaa. Raatikakkoselle ja telen voittajalle arvioin siis tylsää ylimarssia noin 550 pisteellä. Loreen sai 583, Måneskin 524 ja Kalush jopa 631 pistettä, joten sikäli Veikkaus olisi ihan linjassa voittajien pistemäärien kanssa.

Kroatian kohdalla mietin sitä, että kun kaveri on entinen kitaristi ja ilmeisesti vasta tuore sooloartisti, lähtökohta esim. Käärijään on aika eri, kun tämä oli kuitenkin keikkaillut jo vuosia ennen viisuja. Siksi TOP5-tuloskin olisi Kroatialle kova juttu. Ennen kuin katsoin kansallisen finaalin vedon, olin lukenut, että solistin vokaalit eivät olleet vakuuttaneet, mutta pelkäsin paljon pahempaa. Laulu ei ollut minusta niin karmeaa kuin raportit kertoivat. Kertosäe on varmaankin kauden paras ja voimakkain, mikä edesauttaa menestymistä. Silti ensiarvioni on Blind Channelin kaltainen pistesaalis 85+215. Käärijään verrattuna aggressiivisuus on suurempaa eikä laimene lopussa, minkä vuoksi raadit eivät välttämättä biisille lämpene kuten eivät tehneet BC:llekään 85 pinnaa enempää.

Mutta joo, oma rankingkärkikaksikkoni on Ukraina-Belgia tällä hetkellä. Kolmossijalle on tyrkyllä jokeri, jonka jätän vielä hautumaan, koska minun pitää itsekin vielä hieman puntaroida lopullista kantaani siitä. :D

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 6. Antamasi peukut: 0.

Ylikerroin.com -sivuston FIFA World Cup voittaja 2018

Panokset 1-20 yksikköä alkaen keväästä 2019.

Minikommentit


AX-XO
Jäsen
Viestit: 41
Liittynyt: 08.02.2024, 13:58
Pisteitä: 47

Re: Euroviisut 2024

Viesti Kirjoittaja AX-XO »

Sveitsi taisi myös ilmoittautua taisteluun jury-pisteistä. Muunsukupuolinen artisti mekko päällä laulamassa koodin rikkomisesta laadukkaasti tuotetulla biisillä iskee todennäköisesti raateihin, kaikista konservatiivisempia maita/henkilöitä lukuunottamatta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


AX-XO
Jäsen
Viestit: 41
Liittynyt: 08.02.2024, 13:58
Pisteitä: 47

Re: Euroviisut 2024

Viesti Kirjoittaja AX-XO »

Pääsin kuuntelemaan jo Itävallan kappaleen. Hyvin samankaltainen kuin snippetin perusteella saattoi odottaa. C-osassa pieni "dance break" tai miksi sitä haluakaan kutsua. Menestyksekkäät biisintekijät löytyy taustalta Anderz Wrethov (Fuego 2018), Jimmy "Joker" Thörnfeldt (Tattoo 2023), Thomas Stengaard (Only Teadrops 2013) ja Julie Aagaard (Melloista mm. Run to the Hills 2022).

Ihan ei biisi silti koviin odotuksiin osunut. Treidasin lähes kaikki Itävallan laput pois, pienet arbit tuli tehtyä. TOP10 mahdollinen, Fuegon kaltaiseen nousuun en tällä hetkellä usko (vaikka sekin on mahdollinen).

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


AX-XO
Jäsen
Viestit: 41
Liittynyt: 08.02.2024, 13:58
Pisteitä: 47

Re: Euroviisut 2024

Viesti Kirjoittaja AX-XO »

Alankomaiden kertoimet laskussa. Kappale julkaistaan virallisesti noin tunnin sisällä, mutta mediaa on päässyt jo aiemmin kuulemaan biisin tänään. Verrattu mm. Stromaen Papaoutaihin ja Scooteriin. Osa kappaleesta ilmeisesti myös saksaksi.

Voi olla, että markkinoilta hieman ylireagointia nyt Hollannin kertoimissa. Kroatian kannalta silti huono homma, että on tulossa mahdollisesti toinen "Käärijä" apajille. No kohtapa kuullaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


AX-XO
Jäsen
Viestit: 41
Liittynyt: 08.02.2024, 13:58
Pisteitä: 47

Re: Euroviisut 2024

Viesti Kirjoittaja AX-XO »

Joo eipä tuo Hollanti oikein lähtenyt ja kertoimet pomppas sitä myöten kattoon.

Krotia nousee kohta vedonlyönnin ykköseksi. Onko se täysin ansaittua onkin sitten toinen kysymys.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


guessingames
Avatar
Jäsen
Viestit: 668
Liittynyt: 28.05.2014, 00:41

Tuotto: +561.56 yks.

Palautus%: 118.98%

Panosten ka: 2.44 yks.

Vetoja: 1211

Pisteitä: 3039

Re: Euroviisut 2024

Viesti Kirjoittaja guessingames »

Kypros, Hollanti, Itävalta odotetun kuraa. Hollannilla voi tehdä tiukkaa päästä edes finaaliin.

Sveitsi on kyllä mielenkiintoinen. Napsin tätä laidan tyhjäksi 95 tasolta, kun porukka paniikkidumppasi julkaisun aikaan. Henkkoht olin kuulevinani tässä vähän James Bond -tunnaria yhdistettynä moderniin Bohemian Rhapsodyyn.

Hetkellisesti jo innostuin että tulikohan tässä napsittua tulevaa voittajaa huikeaan hintaan. Sitten luin, että SJB tekee tähän stagingin, ja ne voittosaumat lienevät sillä taputeltu. SJB:llä (imo modernin ajan euroviisujen paskin staging director) on vuodesta toiseen erittäin suuria vaikeuksia minkäänlaisen inhimillisen tunteen kanavoimisessa, ja eiköhän sieltä tule taas punamusta tausta, muutama tanssija synkassa ja ei mitään järjellistä teemaa.

Tämä voisi olla huikea, mutta ainakin itseltä loppuu täysin mielikuvitus nähdä, miten SJB tämän lavalle toisi.

---> dumppasin 30 tasolle 3x profitilla ja jätin pienen freerollin hautumaan. :roll:


Melfestistä uskaltaa melkein jo sanoa, että sieltä ei ole viisuvoittajaa tulossa. Todella karmea taso. Finaaliin voi saada hyviä vetoja kyllä sisään, sen verran avointa on.

UK:n biisi tulee parin tunnin päästä. Odotukset tällekin itselläni melko matalat. Kerroinliikkeet voivat olla kyllä villejä, vähän olen kalastellut 24-26 tasolta lädeille dumpattavaksi. Jos vanhat merkit pitävät paikkansa, eiköhän tämän kerroin hetkellisesti romahda, oli biisi miten surkea tahansa. (Tämä swingtrade ei ole betsaussuositus)

Markkinoilla Kroatia nousi odotetusti kärkihevoseksi ja Islanti nykäisi Italiasta ohi. Jos Bashar voittaa Songvakeppninin, niin eiköhän tässä ole kärkikaksikko jolla mennään ainakin Eurojuryihin asti. Itsellä oli jo sen verran tolkuton Islanti-positio, että myönnän kevennelleeni tässä 9-10 välimaastossa. Varmaan halvalla lähti, mutta jotenkin hiipinyt pieni pelko puseroon, että voi se hävitäkin Songvakeppninin kaksintaistelun.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

29.02.2024 22:36 <Donskoi> Sori että kaikkia viestejä tässä ketjussa ei voi peukuttaa.

29.02.2024 22:37 <Donskoi> Mutta mahtava lukea tätä keskustelua.


AX-XO
Jäsen
Viestit: 41
Liittynyt: 08.02.2024, 13:58
Pisteitä: 47

Re: Euroviisut 2024

Viesti Kirjoittaja AX-XO »

Mikä on @guessingames veikkauksesi Itävallan sijoituksesta? Minä sanon, että on aika varma TOP10.

Mahdollisuus on tähtien osuessa kohdilleen vaikka voittaakin, mutta sitä en pidä kovin todennäköisenä tällä hetkellä. Siksi myinkin suurimman osan Itävalta-lapuistani, kun vielä pienemmällä kertoimella myydyksi sai. Vähän kuitenkin jätin, sillä tele-menestys on lähes taattu ja juryista pisteitä ropisee jonkin verran jo pelkästään Kaleenin tanssitaidon takia.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

01.03.2024 08:00 <guessingames> Finaalin sijat 10-20. Enemmän semifinaaliveto tämä on, siellä voi tulla top3.


AX-XO
Jäsen
Viestit: 41
Liittynyt: 08.02.2024, 13:58
Pisteitä: 47

Re: Euroviisut 2024

Viesti Kirjoittaja AX-XO »

Ja sieltähän sitten valittiin Björk Islannin edustajaksi :D Tämä kertoi Basharin potentiaalista viisuissa hyvin paljon, ettei hänestä ollut voittamaan keskinkertaisella kappaleellaan edes Islannin aika heikkotasoista karsintaa.

Hyvät massit tuli tienattua Islannin myynnillä, mutta olisin kyllä tosiaan mieluusti sen kivitalon myyntiin laittanut, kun kilometrien päähän näki ettei Basharin kappaleella ole mahdollisuuksia viisuissa pärjätä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


AX-XO
Jäsen
Viestit: 41
Liittynyt: 08.02.2024, 13:58
Pisteitä: 47

Re: Euroviisut 2024

Viesti Kirjoittaja AX-XO »

Noniin nyt on vielä Islanti-positio ostettu selvästi paremmilla kertoimilla nollille Betfairissa, kun huhua liikkuu, että Heran osallistuminen ei ole vielä varmaa viisuihin. Huhujen mukaan RUV voi periaatteessa valita vielä Basharin tai jonkun muun kabinettiratkaisulla viisuihin. Omat myynnit keskiarvoltaan kertoimella 13.27, ostot 130.86 kertoimella.

Laittakaa vielä se Bashar viisuihin, niin voin laittaa halukkaille ostajille jo kaksi kivitaloa myyntiin, mikäli kertoimet ovat niin naurettavia kun ne olivat ennen Heran valintaa. Oma arvioni on, että Basharin todennäköisyys viisujen voittoon olisi tällä hetkellä noin 2:n prossan luokkaa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


guessingames
Avatar
Jäsen
Viestit: 668
Liittynyt: 28.05.2014, 00:41

Tuotto: +561.56 yks.

Palautus%: 118.98%

Panosten ka: 2.44 yks.

Vetoja: 1211

Pisteitä: 3039

Re: Euroviisut 2024

Viesti Kirjoittaja guessingames »

6 kertoimella sai vielä Islantia dumpattua livessä 5min ennen julkistusta :oops:

Aikamoinen riggaus oli kyllä, mutta jotenkin tuntui koko viikonlopun että huonot tässä voi käydä. Suhtkoht breakeveniin jäi lopulta Islanti-operaatio, ja nyt on ainakin Kroatia/Ukraina/Belgia-laput hyvissä, jos ei muuta. Parhaimmillaan oli yli Betfairilla 21k positio, mutta onneksi oli kerrankin sen verran järkeä että tuli tasaisesti myös kevenneltyä, kun kertoimet rommasivat jo aika kohtuuttoman mataliksi. Alun perin arvelin, että Basharin voittaessa karsinnan laskisi tyyliin kymppiin, mutta siellähän käytiin vissiin 5.7:ssä jo maafinaalin aikana. Ei nyt ihan maksimaalista treidaussuoritusta tähän toki saanut, mutta sinne päin kuitenkin, ja Spiderman-reflekseillä sai vielä keräilyerät ulos Heran voitettua johonkin 8.2 tasolle.

Jännä nähdä, mihin kertoimet asettuvat. Mutuilen, että Kroatia saattaa rysähtää jopa kolmosella alkaviin. Tosin veikkaan, että markkina hetken keräiltyään näkee korrelaation enemmän Islanti<-->Ukraina välissä, ja se lähtee dipille.

Basharin voitettua Islanti olisi rysähtänyt 4 pintaan. Olisi hauska tietää, miten isolla erolla hävisi - olisi nimittäin hyvin erilainen markkinatilanne seuraavat 2kk jos oletettavasti muutama sata ääntä olisi mennyt toiseen suuntaan.

On kyllä koominen vuosi, kun käytännössä 4 maata kisassa mukana maaliskuun alussa joilla realistiset saumat voittoon. Tai no, Sveitsi viidentenä jos jotenkin käsittämättömästi tuovat tuon toimivana lavalle, jota vahvasti epäilen. Ja toki on vielä muutama maa julkistamatta, mutta vähiin käyvät vaihtoehdot.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


AX-XO
Jäsen
Viestit: 41
Liittynyt: 08.02.2024, 13:58
Pisteitä: 47

Re: Euroviisut 2024

Viesti Kirjoittaja AX-XO »

Hienoa, että ehdit @guessingames sen 21 tonttua dumpata pois jollain ilveellä, vaikka vaihto ei vielä kovin kummoista ollut! Toivottavasti kaverisi ehtivät myös, kun kertoimet pomppasivatkin heti Björkin valinnasta

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

03.03.2024 01:37 <guessingames> Baarista tulleiden viestien sävystä päättelen, että saattoi käydä huonosti :D

03.03.2024 01:39 <guessingames> 21k palautuksen* positio siis, ei tuossa siis ollut kuin jotain 3.6k "arvoa".

03.03.2024 01:39 <guessingames> Mutta näin työssäkäyvänä olisi tuokin ihan tarpeeksi kiukuttanut jäädä käteen.

03.03.2024 01:43 <AX-XO> Jep, hyvä että onni onnettomuudessa. Tuota olisi ollut työ takoa takaisin.


AX-XO
Jäsen
Viestit: 41
Liittynyt: 08.02.2024, 13:58
Pisteitä: 47

Re: Euroviisut 2024

Viesti Kirjoittaja AX-XO »

Ilmoitan myös, että kivitaloa on taas tulossa kaupan, jos Kroatian kerroin laskee jonnekin 3:sen tasolle. En pidä sitä mitenkään perusteltuna.

Itse näen nyt (olettaen että Bashar ei ole Islannin edustaja) Ukrainan nyt vielä selkeämmin ykkössuosikkina. Potentiaalia on sekä telessä että juryssa, Kroatialla ainoastaan telessä.

Ranskan mahdollisuudet kasvavat mielestäni koko ajan hyvin salakavalasti. Potentiaalia on voittaa juryt. Mikäli saisi hyvän esiintymisslotin kakkospuoliskolta keskeltä Suomen, San Marinon, Hollannin, Kroatian ja Irlannin friikkisirkuksia, niin on hyvät mahdollisuudet tehdä ”Salvador Sobralit” pienemmässä mittakaavassa. Tuolloin 2017 Portugalin ja Sobralin voitolle sai 27:n kerrointa Betfairista tähän aikaan vuodesta vielä valintansa jälkeisenä päivänä. Lopputuloksena kaveri voitti viisut huikealla piste-ennätyksellä.

Ei Ranskan voitto silti todellakaan kovin todennäköinen vielä ole, eikä mitään viisujen uutta piste-ennätystä todellakaan tee. Tähtien osuessa kohdilleen mahdollisuudet on kuitenkin voittoon näin tasapaksuna vuotena. Tällä hetkellä kerroin Ranskan voitolle Betfairissa noin 30:n tuntumassa. Oma arvioni on, että oikea kerrointaso olisi Belgian tuntumassa 18-20 välillä. Laitoinkin äsken Ranskaa ostoon, kun rahaa vapautui todella mukavasti Islannista.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

03.03.2024 02:08 <guessingames> Jos miettii viime vuotta, niin Cha Cha Cha otti katastrofaalisen eurojuryn ja

03.03.2024 02:09 <guessingames> laski silti 3.x tasolle, vaikka vastassa oli Loreen jota aivan mahdoton peitota.

03.03.2024 02:09 <guessingames> Nyt Kroatia on vastaava vuoden zeitgeist-akti, mutta vastassa ei ole ketään

03.03.2024 02:09 <guessingames> kovin vakavasti otettavaa kilpakumppania. Ihmettelen jos ei kertoimet tuosta

03.03.2024 02:10 <guessingames> rytise. Sinänsä olen loogisesti ajateltuna samaa mieltä Ukrainasta.

03.03.2024 02:10 <guessingames> Ranskaa en henkkoht fiilaa ollenkaan, varmaan ostit mun layt. Logiikan ymmärrän

03.03.2024 02:11 <guessingames> hyvin tässäkin, mutta en vaan löydä tästä mitään äänestettävää, ja vertaisin

03.03.2024 02:11 <guessingames> Ochmaniin / EAEA:an ja vastaaviin joiden oletettiin keräävään isot jurypotit,

03.03.2024 02:11 <guessingames> mutta tunne jäi teknisen suorittamisen varjoon, ja juryt rankoivat pahasti.

03.03.2024 02:12 <guessingames> Ei mikään vahva mielipide tosiaan, mutta oma intuitio on että Ranska floppaa.

03.03.2024 02:12 <guessingames> Italia, Ruotsi, Belgia, UK ainakin vetää kovemmat juryt, eli on sinnekin tunkua.

03.03.2024 02:23 <AX-XO> Onko Kroatiasta silti keräämään käärijämäistä teleä? Jos on niin voitta viisut

03.03.2024 02:24 <AX-XO> Itse kuitenkin uskon, että telessä joku 320 on maksimi.

03.03.2024 02:25 <AX-XO> Siihen jos vetää päälle max 150 jurya, niin tiukille menee voittaa

03.03.2024 02:25 <AX-XO> Sinänsä tänä vuonna näyttää alle 500 riittävän voittoon

03.03.2024 02:26 <AX-XO> Ihan äärirajoilla saa Kroatia silti suorittaa voittaakseen

03.03.2024 13:13 <guessingames> Vaikea sanoa, mutta Islannin poistuminen oli paljon parempi uutinen Kroatialle

03.03.2024 13:13 <guessingames> kuin Ukrainalle. Toki erittäin hyvä uutinen myös jälkimmäiselle. Mutta jos

03.03.2024 13:14 <guessingames> mietitään ihmisten käyttäytymistä massaeventeissä viime vuosina, niin zeitgeist

03.03.2024 13:14 <guessingames> ryhmittyy nykyään selkeästi yhden aktin taakse ja lumipalloefekti vyöryy.

03.03.2024 13:15 <guessingames> Cha Cha Cha, EEAAO Oscareissa, BGT viime vuonna... kaikki hyvin samanlaisia

03.03.2024 13:15 <guessingames> zeitgeist-ansoja, joiden kisojensa perinteisessä kontekstissa ei pitäisi pärjätä

03.03.2024 13:15 <guessingames> Tänä vuonna alkaa olla oikeasti vaikeaa nähdä mitään muuta kuin Kroatia, jonka

03.03.2024 13:16 <guessingames> taakse ryhmittäydytään. Islanti oli se potentiaalinen Eurooppaa yhdistävä esitys

03.03.2024 13:17 <guessingames> koska woke-jengin ja viisudemografian oli helppo nähdä ryhmittäytyvän causen

03.03.2024 13:17 <guessingames> taakse biisin heikohkosta tasosta riippumatta. Ukrainassa ei tänä vuonna ole,

03.03.2024 13:17 <guessingames> ainakaan vielä, samanlaista vastustamatonta vetoa kuin 2022. Samat kauheudet

03.03.2024 13:17 <guessingames> jatkuu ja biisi on jopa parempi kuin Kalushin, mutta trendit ja ajankohtaiset

03.03.2024 13:18 <guessingames> aiheet muuttuvat. Ukrainasta ei vaan tänä vuonna yhtä helposti leivota vastaavaa

03.03.2024 13:18 <guessingames> Eurooppaa yhdistävää causea, vaan se potentiaali oli Islanti/Palestiinassa. Kun

03.03.2024 13:19 <guessingames> se meni, niin ainoa zeitgeist-veto jäljellä on Kroatia. Syön hattuni jos ei

03.03.2024 13:19 <guessingames> ainakin 3.50 tuntumaan laske seuraavina viikkoina.

03.03.2024 13:21 <guessingames> Ylläoleva puhtaasti kannanottona aiheeseen mihin Kroatian kertoimen pitäisi

03.03.2024 13:21 <guessingames> liikkua. En pidä Ukrainaa yliarvostettuna kertoimissa, mutta joku ~4.50 tuntuu

03.03.2024 13:22 <guessingames> oikealta. Markkina voi hyvin nähdä kyllä eri lailla ja Ukraina rysähtää kunnolla

03.03.2024 13:26 <guessingames> PS. Jos RUV tekee källin ja lähettää Basharin Hera Björkin sijasta, johon en

03.03.2024 13:26 <guessingames> tosin usko edes vähää alusta, niin lupaan henkkoht käydä ajamassa Basharin

03.03.2024 13:26 <guessingames> voittokertoimet ainakin kympin tasolle. :D

03.03.2024 13:42 <guessingames> Heh, ja sieltä Israel vielä takaisin kisaan. Tässä on muuten yksi, joka voi

03.03.2024 13:42 <guessingames> sekoittaa markkinat oikein kunnolla. Lähinnä level 1 kalalogiikkaan pohjaten:

03.03.2024 13:43 <guessingames> "tässä on tämän vuoden poliittinen teos" --> massat rynnivät betsaamaan.

03.03.2024 13:43 <guessingames> Hauskana lisämausteena laulajansa on oikeasti helvetin hyvä. En lähde tämän

03.03.2024 13:44 <guessingames> kerroinliikkeitä ennustamaan, mutta hyppäsin kyytiin 25 pinnasta. Liian iso

03.03.2024 13:44 <guessingames> riski, että rytisee alas isosti. Viisuiltana vaikea kyllä nähdä että olisin

03.03.2024 13:44 <guessingames> tämän kelkassa, ellei biisi nyt sitten oikeasti ole todella hyvä.


AX-XO
Jäsen
Viestit: 41
Liittynyt: 08.02.2024, 13:58
Pisteitä: 47

Re: Euroviisut 2024

Viesti Kirjoittaja AX-XO »

Israel tarvitsee kyllä erittäin hyvän kappaleen voittakseen tänä vuonna, poliittinen vaikutus on negatiivinen teleen, ei ainakaan missään nimessä positiivinen. Olen valmiina laittamaan taas kivitaloa myyntiin, jos kertoimet painetaan taas järjettömän alas. Viime lokakuussa saikin myydä Israelia seiskan kerrointasolta samalla, kun matkasi nauraen pankkiin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

04.03.2024 19:20 <guessingames> Poliittinen vaikutus on kyllä 100% positiivinen teleen.

04.03.2024 19:55 <AX-XO> Miksi? Israelin osallistuminen ei saa puolesta puhuvia kannanottoja mistään

04.03.2024 19:55 <AX-XO> Vastustusta on sen sijaan tullut jo monesta maasta.

04.03.2024 19:55 <AX-XO> Tämä ei myöskään rinnastu mitenkään Ukraina-Venäjä-tilanteeseen

04.03.2024 19:56 <AX-XO> Israel on tässä Goljat, ei Daavid

04.03.2024 19:58 <AX-XO> Toki Israelia symppaaviakin löytyy, mutta varsinkin puhutaan viisujen ->

04.03.2024 19:59 <AX-XO> aktiivisimmista äänestäjäsegmenteistä, niin ääniä tulee keskimäärin enemmän ->

04.03.2024 19:59 <AX-XO> poliittisesti liberaaleilta ja vasemmalla kallellaan olevilta

04.03.2024 20:00 <AX-XO> Joka tapauksessa poliittinen vaikutus Israelin teleen on pieni.

04.03.2024 20:00 <AX-XO> Ehdottomasti kuitenkin ennemmin negatiiviseen suuntaan

04.03.2024 21:31 <Dong> guessingames viittanee siihen, ettei negatiivisia ääniä ole

04.03.2024 21:31 <Dong> ja tässä tilanteessa diaspora on erityisen herkkänä antamaan positiivisia ääniä.

04.03.2024 21:51 <AX-XO> Tietenkään negatiivisia ääniä ei ole sinänsä olemassa

04.03.2024 21:52 <AX-XO> Potentiaalisia äänestäjiä Israel silti menettää

04.03.2024 21:56 <Dong> Ei sitä kukaan kiistä, mutta äänestäjät ei ole yksi homogeeninen pallo.

04.03.2024 21:58 <Dong> Mietin siis ihan samaa aikaisemmin kun ajattelin layta Israelille.

04.03.2024 22:02 <Dong> Riittävästi Gazan puolella, niin boikotoi koko viisuja jne.

04.03.2024 22:04 <Dong> Ylläolevat lähti ajatuksesta layta Israel top10. Voiton estämiseen sentimentti

04.03.2024 22:04 <Dong> riittänee...

04.03.2024 22:16 <Dong> Itselläni Ukrainassa kaikki liikenevät rahat kiinni. Kroatiaa myöhemmin layta.

05.03.2024 10:18 <guessingames> Eli Israel ei voi voittaa, koska sentimentti on täysin pro-Palestiina, mutta

05.03.2024 10:18 <guessingames> Bashar oli silti valuekas lay 13 tasolta, koska...? Tuolla logiikalla reilut

05.03.2024 10:19 <guessingames> oddsit Basharille tyyliin 3.00. Todellisuudessa Israel/Palestiina on ainoa tänä

05.03.2024 10:19 <guessingames> vuonna relevantti aihe, ja vaikka sentimentti olisi 80-20 Palestiina, Israelilla

05.03.2024 10:20 <guessingames> on tänä vuonna motivoituneemmat äänestäjät kuin koskaan ja iso telepotti tulossa

05.03.2024 10:20 <guessingames> automaationa monesta maasta. Jos Eden päästetään kisoihin ja EBU hyväksyy biisin

05.03.2024 10:21 <guessingames> ja biisi on edes sinne päin hyvä, tämä tulee rytisemään aivan kärkikahinoihin.

05.03.2024 10:21 <guessingames> Isoin telepotentiaali Kroatian jälkeen + jury top3 potentiaali (Eden on

05.03.2024 10:22 <guessingames> tyyliin kisojen paras laulaja). Todella riskialtista pitää tätä punaisella, imo

05.03.2024 15:40 <AX-XO> Omat Israelin myynnit vähän päälle seiskan tasolta viime syksyltä

05.03.2024 15:41 <AX-XO> Sittemmin olen ostellut 33.86 kertoimella takaisin jonkin verran

05.03.2024 15:42 <AX-XO> Nyt jonkin verran vihreällä, mutta lähtee taas isosti myyntiin tarvittaessa

05.03.2024 15:42 <AX-XO> Mikäli kertoimet painuvat taas aivan liian pieniksi


AX-XO
Jäsen
Viestit: 41
Liittynyt: 08.02.2024, 13:58
Pisteitä: 47

Re: Euroviisut 2024

Viesti Kirjoittaja AX-XO »

Ero tulee siinä @guessingames, että painotat huomattavasti minua enemmän poliittisten tilanteiden vaikutusta esimerkiksi teleen. Tämä on edelleen musiikkikilpailu, vaikka ihmisten mielikuviin vaikuttavat toki poliittisetkin tilanteet.

Basharin ongelma oli tusinakappale. Vaikka olisi ollut millainen poliittinen tilanne tahansa, niin noin heikolla kappaleella olisi ollut todella vaikea voittaa viisuja.

Israel voittaa tänä vuonna, mikäli kappale on voittaja-ainesta, ei siinä sen ihmeempää. Israelin mahdollisuuksien ei voi kuitenkaan katsoa paljoakaan nousevan tai laskevan sotatilanteen vuoksi.

Ukraina 2022 tuntuu sekoittaneen monen pään, mikä on sitten näkynyt näinä käsittämättöminä kerroinreaktioina esim. vuosi sitten Ukrainan kertoimet noin kolmen pinnassa, viime syksyllä Israelin kertoimet 4-7 tasolla ja nyt viimeksi Basharin/Islannin kertoimet alimmillaan reilun 6:n tasolla.

Moni ei tunnu ymmärtävän, että Stefania oli erittäin hyvä kappale, joka olisi pärjännyt erinomaisesti myös ilman sotatilanteen tuomaa sympatiaa. Saivat toki silti ison lisäbuustin tilanteesta, jonka turvin voittivatkin sitten viisut ylivoimaisesti.

Lisäksi tilannne oli 2022 täysin poikkeuksellinen, kun Euroopassa nähtiin ensimmäinen iso ja raakalaismainen koko mantereen turvallisuudentunnetta horjuttava sota sitten 1940-luvun. Esimerkiksi Jugoslavian sota 90-luvulla oli paljon paikallisempi kriisi, jonka laajamittaisesta eskalaatiosta ei ollut samanlaista pelkoa.

Tämä Ukraina 2022 on täysin poikkeuksellinen keissi, joka jokaisen vedonlyöjän tulisi tiedostaa. Sen perusteella ei kannata tehdä olettamuksia, että Israel/Palestiiina olisi jokin tämän vuoden ”juttu”. Sota on jo Ukrainan myötä arkipäivää Euroopassa. Monia vuosikymmeniä Euroopan ulkopuolella kestänyt Israelin ja Palestiinan välinen konflikti ei vaikuta isosti suuntaan tai toiseen viisujen äänestyskäyttäytymisessä.

Mutta olen ihan tyytyväinen, että jotkut ovat eri mieltä kanssani. Ei sitä muuten tämän vuoden Islannilla, alkuvuoden 2023 Ukrainalla ja viime syksyn Israelilla olisi isoja rahoja tehnytkään.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

05.03.2024 19:39 <guessingames> Suosittelen edelleen tutustumaan viisujen pisteytysjärjestelmään ja miettimään

05.03.2024 19:40 <guessingames> massojen käyttäytymistä. Måneskin, Kalush, Käärijä menevät kaikki samaan

05.03.2024 19:40 <guessingames> kategoriaan. Ihmiset ryhmittyivät massoina ajankohtaisen biisin taakse joka

05.03.2024 19:41 <guessingames> kuvasti ajankuvaa. Tänä vuonna Kroatia voittanee telet pystyyn, mutta jos ei

05.03.2024 19:41 <guessingames> voita, niin Israelilla on tähän luultavasti etulyöntiasema vs. kaikki muut.

05.03.2024 19:42 <guessingames> Tosin Ukrainalla on niin vahva diaspora ympäri Euroopan sattuneesta syystä, että

05.03.2024 19:42 <guessingames> siitä tullee jotain +100p tyylistä automaationa.

05.03.2024 19:45 <guessingames> Itse en siis ennusta mitään muuta kuin sitä, että Israel nähdään hyvin pienillä

05.03.2024 19:45 <guessingames> kertoimilla jos ei EBU blokkaa ja biisi on suhtkoht hyvä (~Basharin tasoa).

05.03.2024 19:45 <guessingames> Tämä on puhdasta viisumatikkaa. Onko mahdollisuuksia oikeasti voittaa on aika

05.03.2024 19:46 <guessingames> epärelevanttia tässä vaiheessa, ei siellä markkinoilla kannata tässä vaiheessa

05.03.2024 19:46 <guessingames> heilua ellei ole valmis tekemään äkkikäännöksiä.

06.03.2024 15:15 <AX-XO> Mutta kysymyshän on siitä, miksi ihmiset ryhmittyisivät Israelin taakse?

06.03.2024 15:15 <AX-XO> Ellei kappale ole tarpeeksi hyvä.

06.03.2024 15:18 <AX-XO> Mielestäni sinun kannattaisi panostaa kvalitatiiviseen tutkimukseen enemmän

06.03.2024 15:18 <AX-XO> Mutta jokainen betsaa toki omalla tyylillään.

06.03.2024 15:19 <AX-XO> Voidaan olla tästä puolestani täysin eri mieltä, ja hyvä kannaltani niin


AX-XO
Jäsen
Viestit: 41
Liittynyt: 08.02.2024, 13:58
Pisteitä: 47

Re: Euroviisut 2024

Viesti Kirjoittaja AX-XO »

Kiitoksia kaikille keskustelijoille. Nyt kuitenkin keskustelu alkaa mennä sen verran pahasti pelkästään minun ja @guessingamesin turhanpäiväiseksi jankkaukseksi, etten koe hedelmälliseksi enää jatkaa täällä. Meillä kahdella on aivan eri tavat hahmottaa ja käsitellä viisujen betsaamista, mikä toisaalta on hyväkin. Kiitos näkemyksistäsi, kunnioitan niitä, vaikka katsonkin asioita osittain eri painotuksilla.

En koe siis enää tarpeen perustella lisää esimerkiksi kantaani maailmanpoliittisten tilanteiden vaikutuksesta viisujen äänestymiskäyttäytymiseen. Olen sanottavani sanonut.

Keskitän nyt oman ajankäyttöni Viisukuppilan ja kansainvälisten viisufoorumien pariin. Mukavaa viisukevättä kaikille ja onnea vedonlyöntiin! :)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 7. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

06.03.2024 15:56 <Donskoi> Kiitokset vihjeistä ja juttusi ovat olleet erinomaista luettavaa.


guessingames
Avatar
Jäsen
Viestit: 668
Liittynyt: 28.05.2014, 00:41

Tuotto: +561.56 yks.

Palautus%: 118.98%

Panosten ka: 2.44 yks.

Vetoja: 1211

Pisteitä: 3039

Re: Euroviisut 2024

Viesti Kirjoittaja guessingames »

Kaikkien maiden esiintyjät ulkona, biisit kahta vaille ulkona, ja niistäkin kahdesta tiedetään hyvin tarkkaan mitä ollaan saamassa.

Teen ei-niin-rohkean ennustuksen: Voittaja on joku viisikosta Kroatia, Belgia, Italia, Sveitsi, Ukraina. Muut eivät tässä kisassa ole biisiensä tultua ulos kyllä mukana olleetkaan, pl. Islanti/Israel poliittisista syistä. Toki aina sieltä voidaan joku hullu narratiivi vielä kaivaa ties kenelle, mutta ilman jotain aivan käsittämätöntä alkaa olla muilla kyllä todella vaikeaa. Näiden kesken onkin sitten haastavampaa löytää sitä voittajaa, sillä kaikilla on jonkinlaisia vuotoja. Em. todennäköisyysjärjestykseen asettelisin nämä itse ennen eurojuryja ja klippejä pre-ESC esityksistä, mutta hyvin ohkaisin marginaalein.

Onko tässä kisan top5? Ei varmastikaan. Eivät nämä edes ole laadullisesti missään täysin omassa kastissaan, mutta en vain löydä kellekään muulle niin korkeaa kattoa, että taskulaskimeni saisi ynnättyä järjellistä polkua nimenomaan ykköspaikalle. Olisiko koomisesti jopa Suomi (tai ehkä Hollannin Europapa) seuraavaksi todennäköisin voittaja, sillä ajatuksella että voisivat todennäköisimmin kärrätä lavalle jotain aivan ennennäkemätöntä ja ulkomusiikillista joka räjäyttää pankin.

Ruotsin Tikun ja Takun arpaonni ykköspaikalle oli siitä ikävä, että jäi tulevat lay-puolen valuet pöydälle. Näitä vastaan kuolasin jo erilaisia H2H-betsejä, jotka eivät nyt sitten ehtineet aueta. Toki olin jostain syystä itse missannut tämän arvonnan tapahtumisen täysin, ja kasa ostoja (pyynnit puhtaasti treidausmielessä, kun kerroin markkinalla 20-21) oli täyttynyt tyyliin 28 kertoimella. Näitähän onkin nyt sitten lystikästä yrittää saada myydyksi :D toki voitonmahdollisuutensa eivät sinänsä juuri muuttuneet, enemmän tai vähemmän nollasta mentiin nollaan.

Kirjoitushetkellä BF kertoimet:

Kroatia 5
Ukraina 6.4
Italia 8
Sveitsi 10
Belgia 17

Mielestäni Belgia noista paras value melko selkeästi, Sveitsiä ja Italiaa olen kevennellyt navakasti laskeneisiin kertoimiin (omat keskiostot Belgiassa 20 tasolta, ja kun tarpeeksi laskee niin varmasti keventelen, toim huom). Mustiin tausta teatterinäyttelijänä ja draamaopinnot lupaavat hyvää sille kriittiselle viimeiselle minuutille. Sveitsi ja Belgia ovat aika lailla ainoat tänä vuonna, jotka voivat sen the momentin biisiensä puolesta läväyttää ruutuun.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 8. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Snooker-Salming
FIFA World Cup 2018 Guru
Viestit: 192
Liittynyt: 18.11.2016, 17:52

Tuotto: +133.29 yks.

Palautus%: 113.27%

Panosten ka: 4.02 yks.

Vetoja: 250

Pisteitä: 730

Re: Euroviisut 2024

Viesti Kirjoittaja Snooker-Salming »

Snooker-Salming kirjoitti:
28.02.2024, 17:39
Italiasta olen vähän skeptinen, vaikka Mangon valttina onkin virtuoosimaisuus, joka taisi olla yksi gg:n muistiinpanoista viime vuoden jälkeen eli se olisi trendinä nousussa ohi autenttisuuden. Jotenkin tuo biisi kuulostaa vain joltain Tangomarkkinoiden laululta. :lol: Biisissä tapahtuu paljon, mutta silti se jättää jotenkin kylmäksi. Jos nyt pitäisi ennakoida Italian loppusijoitusta, sanoisin sen olevan pistesijoilla, mutta siinä se.
Alustavat rankingit ovat valmiit ja olen löytänyt voittajan. Joudun tai pikemminkin saan tehdä nopean takinkäännön Italian suhteen. Voi pojat, miten hyvä La Noia on. Lainaan alle otteen ensivaikutelmatekstistä, jonka julkaisen, kunhan bookkerit saisivat noita semifinaali- ja TOP-kohteita ensin auki. :mrgreen:
Italia:
- La Noia kuulostaa kuin joltain tangomarkkinoiden laululta. Paljon tapahtuu, mutta jotenkin jättää silti kylmäksi. Yksisarvisen kaltainen virtuoosimaisuus voi edesauttaa pärjäämistä? Viimeksi kun nainen voitti San Remon ja edusti viisuissa 50-60 vuotta sitten, Italia klaarasi voiton, mutten näe historian toistavan itseään. Mahmoodin kertsi oli kisan paras, mutta aiemmat edustukset vaikuttivat varmasti hänen suosioonsa. En tiedä, alustavasti hahmottelisin Italiaa korkeintaan pistesijoille. Mango oli mielestäni stailattu paremmin myöhempinä iltoina San Remossa vrt. avausiltaan. Kalomira- ja välimerimaisuus sopii biisiin paremmin. Luulen, että tämä uppoaa lopulta ennemmin raadeille kuin kansalle. Verrokki voisi olla virtuoosimaisuudessaan viimevuotinen Belgia. Gustaph sai raadeilta 127 pistettä ja teleä 55 paunaa. Vaikka Italia on viime vuosina pärjännyt telessä, on sillä ollut parempia biisejäkin. Sanoisin, että Mangon kattona on seiskasija juurikin noin 180 pisteellä.
- Vai olisiko La Noia sittenkin Lenan Satelliten kaltainen hitti? Pelottavan paljon niissä on samoja elementtejä, rytmiikkaa ja naiskarismaa muutoin keskinkertaisessa kisakentässä. Tämä pohdinta on tehty, kun vain Azereiden kappale on enää julkistamatta, joten taidan sittenkin korjata Italian arviota saman tien rutkasti ylemmäs keksittyäni tuon Lena-vertauksen... Saksahan voitti tuolloin sekä raadit että telen. Historialla on tapana myös toistaa itseään, joten ennen kuin on myöhäistä, teen täyskäännöksen Italian suhteen ja pidän sitä ykköshevosena kilpailun voittoon tällä hetkellä. Se voi hyvinkin saada noin 250 pistettä molemmista komponenteista, koska fanimittauksissakin se on keikkunut kärkipäässä ja Kerttu Niskasen kaksoisolennon live-veto on takuulla laadukas. Spotifyssa La Noia taitaa olla toiseksi kuunnelluin biisi Europapan jälkeen ja virallisessa viisusovelluksessa myös yksi tykätyimmistä ellei jopa tykätyin biisi, mutta noihin lukuihin pitää tietysti vähän varauksella suhtautua, koska Europapa ei teleä ole finaalissa voittamassa. Mutta olen itsekin alkanut tykkäämään La Noiasta, vaikka ensin sitä karsastin. Guessingames kirjoitti keväällä, että katsoi lopulta Loreenia transsissa pari päivää ennen finaalia, vaikka inhosi sitä aiemmin. Olen nyt itse lumoutunut La Noiasta samaan tapaan. Viime kaudella tapahtui sama juttu Due Viten kohdalla, jota pidin alkuun tylsänä, mutta sittemmin TOP5-maana hyvissä ajoin toisin kuin monet muut. Siksi Belgia-betsin kylkeen otin nyt siivun Italiaakin. Tämänhetkinen viilattu veikkaukseni on se, että Italia saa teleä 230 pistettä eli on mitaleilla siinä komponentissa ja harjaa raadit noin 270 pisteellä, koska sitä luokkaa raativoittajat ovat yleensä pisteitä saaneet. Loreen oli ylivoimainen poikkeus
- Lisäkommenttina vielä se, että jos Soldi sai jurya yli 200 p, vaikka italiankielisen räpin uppoamista ehkä hitusen etukäteen epäiltiin, La Noian on silloin saatava vähintään 250 pistettä 8--) Ja telessä pärjäämistä auttaa se, että minusta menestyskelpoisia naistanssipoppiksia ei oikein ole, koska en usko Itävaltaan, joten Angelina napsii hieman niitäkin korvamerkittyjä ääniä liikkuen rutkasti lavalla ja saaden jalan vipattamaan. Luin myös vanhoja viisuketjuja ja vuonna 2020 vai 2021 Wingdead kirjoitti Islannin hepusta niin, että koska tämä on todella monipuolinen muusikko, juryt tykkäisivät siitä. Sovelsin sitä ajattelua nyt Mangoon ja mietin sitä, että koska hän esittää oman monivivahteisen biisinsä niin ammattimaisesti, on sen saatava arvostusta raadeilta

Vedonlyöntivihje: - Euroviisut 2024 - Voittaja

kohde
Voittaja
veto
Italia
kerroin
7.500 (Coolbet)
panos
7.5 yks.
Avataan peli vuoden 2024 osalta siis tällä, kun kerroin on tuolle tasolle jämähtänyt. Lena-vibat ovat liian suuret pelaamatta jättämiseksi. :peukku: Alustavissa laskelmissani Italia harjaa raadit ja on telessä pronssilla Kroatian ja Ukrainan jälkeen. Arpoutuminen ykköspuoliskolle voi Angelinaa ehkä vähän vahingoittaa, mutta eiköhän Italia sielläkin saisi siedettävän mestan ja Chanel-tason puhelintuen. Yhtä kaikki, muita voittajabetsejä tuskin enää lyön tai sitten pitää tapahtua kummia.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 9. Antamasi peukut: 0.

Ylikerroin.com -sivuston FIFA World Cup voittaja 2018

Panokset 1-20 yksikköä alkaen keväästä 2019.

Minikommentit

23.03.2024 19:59 <AnssiA> Itse en vaan Italiaan jaksa uskoa. Kappaleen melodia ei ole mukava vaan sekava.

23.03.2024 20:00 <AnssiA> Jurylta tulee kyllä pisteitä, kuten San Remossa.

23.03.2024 20:00 <AnssiA> Mutta vaikea nähdä, että biisi joka pärjäsi heikosti San remon yleisöäänissä...

23.03.2024 20:00 <AnssiA> Tulisi ainakaan paremmin viisufinaalin yleisöäänissä pärjäämään

23.03.2024 20:01 <AnssiA> Top5 pidän kyllä realistisena jurypisteiden takia

24.03.2024 00:04 <Snooker-Salming> Niin, 2019 Soldi yhtä lailla oli San Remossa kuraa puhelinäänissä

24.03.2024 00:06 <Snooker-Salming> Mutta viisuissa kolmas keräten 250p. En anna siis painoarvoa SR:n tuloksill

24.03.2024 00:08 <Snooker-Salming> Eikös napolilaiset intoutuneet äänestämään Geolieria ja se selittää ylivoiman?

29.03.2024 12:32 <guessingames> Joo, Sanremon yleisöäänet voi ignorata, ei anna realistista kuvaa.


guessingames
Avatar
Jäsen
Viestit: 668
Liittynyt: 28.05.2014, 00:41

Tuotto: +561.56 yks.

Palautus%: 118.98%

Panosten ka: 2.44 yks.

Vetoja: 1211

Pisteitä: 3039

Re: Euroviisut 2024

Viesti Kirjoittaja guessingames »

Pääsiäisen ratoksi pientä päivitystä. Alan kallistua siihen, että lieköhän tässä voittaja nykäisee edes 400 pistettä tänä vuonna. Niin levällään on pakka, että siellä on ainakin top6-mailla latu auki. Italian suosikkiasemaa pidän suhtkoht perusteltuna, vaikka tämä capatty johonkin 420-450 pisteen hujakoille, niin toisaalta kun Italian keskiarvotulos on luokkaa 300p+, niin sillä ollaan varmemmin kärkikahinoissa kuin yksikään muu maa tämän hetken tiedoilla. En kyllä 5 kertoimilla tätä tokikaan betsaisi.

Seuraavassa muutama vihje Betfairin kohteisiin, kun riittävät actionit olen omalle kassalleni jo saanut. En laita tageihin koska rajalliset likvidit, mutta kaikki olen lyönyt 5u tyylisellä, eli itselleni varsin navakalla panostuksella. Kaikki vedot ovat siis ko. maita vastaan.

Ranska top10 EI (lay) - tämä itsellä rankingissa sijojen 17-22 välissä. Markkina täysin kuistilla, en tiedä onko edes 30% top kymppiin.

Ruotsi top10 EI (lay) - tätä olen tarjonnut 1.5 tasolta aika ison nipun. Odottelen 35p tele, 70p jury tyylistä tulosta. Sijat 8-15 Ruotsille realistisimmat. Reilu kerroin tyyliin 1.9, ja tähänkin laskettu muutama napsu virhemarginaalia.

Irlanti (semi1) NQ
Tanska (semi2) NQ


Molemmat omien semiensä rankingeissa aivan pohjasakkaa. Irlannille löydän 25-30% ja Tanskalle 30-35% jatkoon.

Kaikki em. vedot siitä mieluisia, että näistä käytännössä tiedetään jo mitä on lavalle tulossa, enkä näe oikein mitään skenaariota miten kusisivat jonkinlaiseen yllätysvetoon esiintyjältä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

29.03.2024 12:50 <guessingames> Back-puolelle odottelen actionia, mutta pari maistuvaa longshottia varmaan

29.03.2024 12:51 <guessingames> jossain kohtaa tulossa.

29.03.2024 13:13 <Snooker-Salming> Mulla SWE 10:s ja FRA 14:s tällä hetkellä, joten olen aika lailla samaa mieltä

29.03.2024 13:16 <guessingames> Great minds think alike!

29.03.2024 13:16 <Snooker-Salming> Ja uskon kyllä, että 2-3 maata tutusti tuon 400 pisteen rajan puhkoo :D

29.03.2024 13:20 <guessingames> Joo, kai sieltä jonkun on lopulta pakko. En kyllä muista että ikinä olisi näin

29.03.2024 13:21 <guessingames> tiukalta kisalta tuntunut tässä vaiheessa. Varmaan aika villiä actionia tarjolla

29.03.2024 13:21 <guessingames> pitkin kevättä, eurojuryjä odotellessa!


200% 60€ vedonlyöntibonus Ninjacasino.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin