Tänään on 27.01.2023, 19:26.

Gogawi

Keskustelua kertoimentarjoajista sekä rahaliikenteestä.
Vastaa Viestiin
avatron
Jäsen
Viestit: 223
Liittynyt: 06.05.2018, 20:14
Pisteitä: 234

Gogawi

Viesti Kirjoittaja avatron »

https://www.gogawi.com/fi-fi/esports

Onkohan kukaan pelannut tuolla ja onnistunut nostamaan? Itselläni pelitilillä vajaa tonni ja olen nyt vääntänyt pari kuukautta aspan kanssa nostosta eikä tuo oikein tunnu edistyvän.

Talletusvaihtoehtoina itselläni näkyy luottokortit, kryptot, MuchBetter ja AstroPay, mutta näistä kryptot ja MuchBetter antaa virheilmoituksen eikä talletus niillä onnistu. Nosto onnistuu vain sellaisella menetelmällä, jolla on tallettanut (tai pankkisiirrolla). Olen tallettanut Visalla ja AstroPay:llä ja tehnyt nostopyyntöjä näille ja pankkitilille yhteensä toistakymmentä kertaa viimeisen parin kuukauden aikana, mutta kaikki pyynnöt on hylätty. Aina kun kysyn asiasta, niin aspa pyytää vain kokeilemaan toista tapaa, eikä tunnu ymmärtävän ettei MuchBetter toimi eikä talletussivullani ole Netelleriä, Skrilliä, EcoPayz:tä yms. mitä aina ehdottavat, vaikka olen lähettänyt lukuisia kuvakaappauksia tuosta talletussivustani. On varsin turhauttavaa käydä samoja asioita aspan kanssa läpi kerta toisensa jälkeen kun homma ei tunnu etenevän mitenkään, mutta ei noita rahoja toisaalta viitsisi vaan jättääkään tuonne.

Ihmetyttää miten tuolla on suomenkielinen sivusto ja kerran osunut jopa suomenkielinen aspa, jos on noin vaikeaa tuolta noilla tarjoamillaan talletus/kotiutustavoilla saada rahoja ulos.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin