Tänään on 19.04.2024, 14:13.

Euroviisut vedonlyönti

Yksilölajit, muut palloilulajit (salibandy, pesäpallo jne.), moottoriurheilu...
Vastaa Viestiin
guessingames
Avatar
Jäsen
Viestit: 674
Liittynyt: 28.05.2014, 00:41

Tuotto: +561.56 yks.

Palautus%: 118.98%

Panosten ka: 2.44 yks.

Vetoja: 1211

Pisteitä: 3061

Re: Euroviisut 2022 Torino

Viesti Kirjoittaja guessingames »

Vedonlyöntivihje: - Euroviisut, sijoittuu parhaiten (AUS-FRA-NOR) - peliaika päättynyt

kohde
Euroviisut, sijoittuu parhaiten (AUS-FRA-NOR)
veto
Australia
kerroin
4.500 (Coolbet)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

Todella tasainen ja ison heittelyn kolmikko. Sanoisin että Norja 40%, Australia 35%, Ranska 25%. Australian stagingia veikkaan kyllä flopiksi, mutta on tämä ihan päätön kerroin. Luultavasti huomenna (?) veto on jo kussut johonkin SJB:n staging-päähänpistoon.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


LauriKarhuvaara
Jäsen
Viestit: 263
Liittynyt: 17.03.2022, 16:41

Tuotto: -514.73 yks.

Palautus%: 92.91%

Panosten ka: 15.11 yks.

Vetoja: 480

Pisteitä: 122

Re: Euroviisut 2022 Torino

Viesti Kirjoittaja LauriKarhuvaara »

Suomen staging näyttää yllättävänkin hyvältä, luulisi pikkasen nostavan asetelmia. Kai tällä voidaan finaalissa top-15 paikasta taistella: https://eurovision.tv/gallery/finland-f ... arsal-2022

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Herra_Huu
Avatar
Jäsen
Viestit: 379
Liittynyt: 01.12.2016, 13:10

Tuotto: -40.21 yks.

Palautus%: 94.57%

Panosten ka: 1.71 yks.

Vetoja: 434

Pisteitä: 450

Re: Euroviisut 2022 Torino

Viesti Kirjoittaja Herra_Huu »

Hellurei taas kaikille!

Viisukiima lopahti tämän vuoden hieman ärsyttävästä asetelmasta johtuen, kun niin suurta handicappiä Ukraina saa. Jälleen guessingames ja Snooker-Salming möyrinyt jostain luolistaan meidän iloksi, kiitos siitä ja kiitokset myös uusille viisuihmisille panoksesta!

Lähdetään tätä kiimaa tästä kasvattamaan seuraavalla:

Vedonlyöntivihje: - viisut - H2H Ruotsi - Italia - peliaika päättynyt

kohde
H2H Ruotsi - Italia
veto
Ruotsi
kerroin
2.250 (Pokerstars)
panos
3 yks.
raja
1.9

Osuma! +3.75 yks.

Itsellä tää flippi kääntyy niukasti kyllä Ruotsin eduksi. Oikeastaan ainoa asia mikä tässä puoltaa Italian etua on se, että kyseessä isäntämaa.

Sitten taas Ruotsin etuihin: parempi biisi, "varmempi biisi", joka imo on vaikeammin ryssittävissä. Italian 9 slotti finaalissa, biisi joka oikeasti vaatii todella monta kuuntelukertaa että pääsee jyvälle missä koko biisissä kyse, jota ihmiset helposti vastustaa. Prideliputusmielessäkään tässä ei ole mitään nähtävää Italian osalta.

PS. Käykää myös nappaamassa samaiselta saitilta toppia myös suoran voiton puolesta Ruotsista kahdeksan kertoimella 👍.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 5. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

02.05.2022 16:01 <AnssiA> Betfairilta saa ruotsin voittoa 8.8:lla

02.05.2022 16:01 <AnssiA> Muualla voi kyl lyödä alemmalla, jos sais 1/4 1-4 each wayta.


bethog
Jäsen
Viestit: 396
Liittynyt: 07.02.2014, 15:50

Tuotto: +138.05 yks.

Palautus%: 122.58%

Panosten ka: 0.71 yks.

Vetoja: 863

Pisteitä: 1054

Re: Euroviisut 2022 Torino

Viesti Kirjoittaja bethog »

Juttua kahdesta maasta, jotka ovat olleet toistaiseksi pääideani, eli Ruotsista ja Virosta sekä joukosta muita maita. Harjoituksia en ehtinyt kahtena ekana päivänä seuraamaan, mutta mitä nyt olen selaillut, niin ei tuosta toistaiseksi nähdystä materiaalista valtavasti irti ole tainnut saada.

Ruotsi

Ruotsin biisiin ensireaktioni oli harvinaisen vahva. Saman tien menin myös lyömään sen puolesta vetoa Melodifestivalenin voiton suhteen ja sen jälkeen siirryin pelaamaan Ruotsia viisuihin tuon voitto ajatuksena ja biisin valituksi tultua olen jatkanut samaa. Kohta kolme kuukautta olen siis pelannut sen puolesta viisuissa. Olen siten varsin puolueellinen tässä. Lisäksi olen vihjannut sitä jo kahdesti foorumilla. Jos Ruotsin puolesta kannattaa mielestäni semin ja finaalin allakin lyödä vetoa, niin palaan siihen vielä silloinkin.

Hold Me Closer ei ehkä tarjoa paljoa uutta ja ihmeellistä. Sen mitä se tekee, tekee se kuitenkin sellaisella tehokkuudella, taidolla ja tunteella, että kyseessä on paitsi loistava biisi kilpailullisesti, niin myös tuleva maailmanlaajuinen hitti, veikkaisin. Se ei vaikuta liukuhihnatuotteelta monien Ruotsin viimeaikaisten viisujen tapaan. Tuota on tosin korostettu liikaakin. Sillä ei ole paljoa väliä kuinka aidolta se tuntuu Ruotsin aiempiin lauluihin verrattuna, vaan tässä kohtaa sillä miltä se tuntuu muihin vuoden kisabiiseihin verrattuna on enemmän merkitystä. Kilpailu tuon kenties epämääräisen aitouden suhteen on kovanpuoleinen vuoden viisuissa, mutta uskon tämän pärjäävän siinä. Cornelian esiintyminen ja laulaminen on raakaa, mutta kuitenkin tarpeeksi kypsää, jotta kuultu ja nähty on maukasta, helppoa ja nautinnollista tasapainoisesti jo ensikokemalla. On sanomattakin selvää, ettei tämä toimi osalle yleisöstä, mutta äänestysten mukaan tarpeeksi suurelle osalle toimii. Biisin sanat ovat perussettiä, mutta ne jättävät mukavasti vähän tulkinnanvaraa ja lisäävät siten kappaleen kiinnostavuutta. Juryn suhtautuminen on osin arvoitus edelleen, mutta näkisin tässä olevan tarpeeksi vahvuuksia myös siellä puolla tasaisen vahvaan suoritukseen.

Viro

Viron biisi on kevyttä kamaa. Ensireaktioni siihen ei ollut mieleenpainuva Hold Me Closerin tapaan. Lavastuksen suhteen kansallisesta finaalista täytyy parantaa. Se on tehtävissä. Kappaleen pienet viitteet spagettiwesternien äänimaailmaan ovat monille mieleisiä. Ei tässä paljoa Morriconen sävellyksiä vastaavaa voimaa ole musiikillisesti, mutta tarttuva biisi, tähän hetkeen erinomaisesti sopivat sanat, vahva laulaja ja laaja kohdeyleisö nostavat tämän mahdollisesti erittäin vahvaksi kisassa. Euro Juryn tulos oli pettymys, mutta näen tämän silti mahdollisena menestyjänä myös raatien suhteen telen lisäksi. Tämä saattaa olla yksinkertaiselta sanomaltaan kaikista vuoden lauluista maailmantilanteeseen sopivin.

Kypros

Laulaja on erittäin hyvännäköinen. Lavastus oli positiivinen yllätys tämän päivän kuvien ja videoiden perusteella. Lauluna tämä on mulle varmaankin vaikeimmin arvioitava vuoden biiseistä. Vaarana on jäädä tasapaksuksi, eikä motivoida äänestämään. Toisaalta on kohtalaisen suosittu äänestyksissä ja tällaiselle musiikille pitäisi löytyä paljon ystäviä yleisön joukosta. En löydä tälle kovin selkeitä vertailukohtia aiemmista viisuista. Toisia harkkoja odottelen. Reaktiota ei vedonlyöntimarkkinoilla juuri tullut ekoihin harkkoihin. Yleisesti hämmentävän vähän reaktioita tullut harjoitusten aikana, mutta eipä noista ekojen harkkojen tiktok-videoista paljoa irti saakaan.

Kreikka

Jos kilpailu ratkaistaisiin joillain tieteellisillä menetelmillä, niin tämä saattaisi hyvinkin olla voittaja. Kappale kasvaa pitkin matkaa hienosti, kaikki osiot yhdistyvät taidokkaasti toisiinsa ja laulaja tullee tulkitsemaan tämän puhtaasti. Suurin ongelma on mielestäni lyriikat, jotka paitsi karkoittanevat osan yleisöstä, ovat myös heikot. Tuhoutuvasta suhteesta kreikkalaisen tragedian sanankääntein kertovat sanat ovat kunnianhimoiset, mutta eivät mielestäni onnistu siinä mitä yrittävät. Show vakuutti harkkakuvilla ja tämän kohdalla kertoimet ovat toistaiseksi tulleet eniten alas ekojen harkkojen perusteella. Siihen vaikuttaa myös se että harkkojen alla varsinkin voittokerroin pääsi nousemaan korkeuksiin ilman syytä. Korjausliike oli paikallaan.

Portugali

Tässä on lisää naiskauneutta. Se on hyvä ja mukava on myös biisi. Jääkö sitten vain mukavaksi vai onnistuuko myös herkistämään suuren yleisön. Puolesta olen pelannut paljonlaisesti eri markkinoilla, mutta epävarmuutta tämän tehosta on vielä. Islanti on osin samoilla apajilla. Pidän paljon molemmista rauhallisista lauluista, mutta tässä kohtaa Islannilla on vielä selvästi suuremmat haasteet kilpailullisuuden suhteen.

Liettua

Laulaja on esiintymistaidoiltaan huikea, kenties vuoden paras. Ymmärrän, jos jonkun mielestä menee yli, mutta objektiivisesti katsoen mestariluokan suoritusta tarjolla. Harkoissa ei ollut asiat kai ihan putkeen mennyt. Se kyllästymiseen asti mainittu Euro Jury ei tälle juuri tukea antanut. Siltikin näen tämän muutamaa luokkaa vahvempana juryn suhteen kuin yleisesti nähdään ja en yllättyisi, jos olisi kärkitaistossa juryn suhteen finaalissa, jos sinne pääsee.

Ukraina

Stefania-kohdat ovat supertarttuvia ja muuten biisissä on ihan mukava tunnelma. Instrumentaalipätkät ovat kelvollisia, mutta epäilen vahvasti että ne lopulta tulisivat toimimaan raatien suhteen (varsinkaan lopussa oleva pitkä osuus). Euro Jury nosti tämän yllättävän korkealle. Maakohtaisten juryjen oltua pieniä ja juryjen jäsenten nimien ollessa julkisia, on mahdollista että tämä nostettiin kärkipäähän, jotta tehtiin selväksi tukea maalle eikä niinkään biisin takia. Näin voi tapahtua viisuissakin. Yleisöäänestyksissä tämän menestys ei ole ollut kovinkaan kummoista. Ympäri Eurooppaa lähtemään joutuneiden ukrainalaisten äänet kotimaalleen merkitsevät myös kisan suhteen. Kukaan ei tiedä kuinka paljon.

Oma tarina tässä alkoi samankaltaisesti kuin Ruotsin kohdalla. Heti kuultuani Alina Pashin Ukrainan karsinnat myöhemmin voittaneen biisin menin pelaamaan Ukrainan puolesta. Alinan hylkäyksen jälkeen myin vähitellen pois Ukrainan voittovetojani, vaikka samoihin aikoihin tuli selväksi, että jos Ukraina osallistuu, niin tulee maa olemaan suurin puheenaihe viisuissakin. En arvannut että noin alas Ukrainan kertoimet Kalushin biisillä tulevat. Alina Pashin kohdalla suosikkiasema olisi ollut tässä kohtaa täysin selvä. Sitten jatkoin myymistä ja sillä tiellä ollaan.

Harkkakuvien perusteella esitys on enemmänkin mauton kuin biisin hienon aiheen esiin tuova. Shown suhteen kannattaa kuitenkin seurata tilannetta rauhassa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 7. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut bethog, 02.05.2022, 23:06. Yhteensä muokattu 3 kertaa.

Minikommentit


jepujepujee
Jäsen
Viestit: 71
Liittynyt: 24.08.2004, 13:21

Tuotto: +239.41 yks.

Palautus%: 139.80%

Panosten ka: 5.90 yks.

Vetoja: 102

Pisteitä: 222

Re: Euroviisut 2022 Torino

Viesti Kirjoittaja jepujepujee »

Vedonlyöntivihje: - Finaaliin? - peliaika päättynyt

kohde
Finaaliin?
veto
Malta
kerroin
1.900 (NordicBet)
panos
8 yks.

Huti: -8.00 yks.

Erottuu hyvin edukseen semifinaalin alkupään villin ja miehisen menon joukosta. Staging näyttää paremmalta kuin Maltalta saattoi odottaa, (tik)toki arviot tehtävä sen vähän perusteella mitä tarjotaan. Semistä löytyy Maltalle perinteisiä jurykavereita ihan kivasti ja muutenkin uskon juryn pitävän jälleen Maltasta odotettua enemmän, teleäänien suhteenkin olen nyt luottavaisempi. Yksi mahdollinen uhkaaja Azerbaidzan lähti taiteelliselle tielle, enkä usko sen heitä auttavan, päinvastoin.

Lisäys: Tulee vähän samoja fiiliksiä kuin Australiasta vuodelta 2018 (Jessica Mauboy), joka kaikista haukuista huolimatta oli semifinaalinsa neljäs (3. jury) heikolla esityksellään. Malta saattaa mennä finaaliin jopa yllättävänkin kivuttomasti.

Lisäys2: Instasta löytyi pitempi pätkä Maltan esityksestä. Ilmeisesti Emma esiintyy yksin kappaleen alussa sottaen pianoa, jonka jälkeen nousee vissiin pianon päälle. Tiktok-pätkä oli esityksen loppuvaiheesta, kun lisää porukkaa on ilmestynyt lavalle kuin Poli Genovalla aikoinaan ja siirrytty B-lavalle (hyödyntää tämän semin ekana esiintyjänä tätä osaa lavasta, ekassa semissä Portugali oli koko esityksen tässä).

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut jepujepujee, 02.05.2022, 19:43. Yhteensä muokattu 3 kertaa.

Minikommentit


Tenkrat
Avatar
Jäsen
Viestit: 6850
Liittynyt: 09.11.2005, 01:08

Tuotto: +400.89 yks.

Palautus%: 102.64%

Panosten ka: 3.92 yks.

Vetoja: 3871

Pisteitä: 17648

Re: Euroviisut 2022 Torino

Viesti Kirjoittaja Tenkrat »

Tenkrat kirjoitti:
01.05.2022, 21:01
Eli vetona Ukraina ei voita (LAY).
Ostajia tuntuu riittävän, joten jos nousee niin laskenee takas.
Tarjolla fairilla 1,98:lla 300€ ja 2.00:lla 1.3k€ (josta kerroin laskettu ja 2% komissio lisätty)

Vedonlyöntivihje: - Euroviisut - Voittaja - peliaika päättynyt

kohde
Voittaja
veto
LAY Ukraina
kerroin
1.980 (Betfair)
panos
10 yks.
raja
1.667
Paljon tasaisempi kisa mitä kertoimet antaa nyt olettaa. Ruotsi, Italia, UK ja Espanja paremmilla biiseillä mukana.
Sodan vuoksi kertoimet Ukrainalle kallellaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 8. Antamasi peukut: 0.

NHL 2022-2023:
Panostus: 1-10/10.
Kelly/8 molemmista päistä kuristettuna+joskus vähän mutua. Pääosa vedoista lähellä otteluiden alkua.

https://twitter.com/tenki62

Minikommentit

02.05.2022 21:13 <guessingames> Täällä lay ukraina samalta tasolta rapiat 100u.

02.05.2022 21:58 <Tenkrat> TY.

02.05.2022 21:59 <Tenkrat> Ennen UKR sotaa kerroin oli siellä jossain 20-30 paikkeilla.


Herra_Huu
Avatar
Jäsen
Viestit: 379
Liittynyt: 01.12.2016, 13:10

Tuotto: -40.21 yks.

Palautus%: 94.57%

Panosten ka: 1.71 yks.

Vetoja: 434

Pisteitä: 450

Re: Euroviisut 2022 Torino

Viesti Kirjoittaja Herra_Huu »

Nyt kun monelta on tullut äärimmäisen tärkeää informaatiota monista esiintyjistä, päätin talkoohengessä laittaa oman havaintoni peliin, josta voi monet saada tärkeää dataa vetoihinsa sekä vihjeisiinsä.

Tänä vuonna on todella rankasti lähdetty tekemään suoraa plagiointia tyyleistä/tyylilajeista, jonka johdosta tämän vuoden maat, jotka ovat plagioineet viimevuotisia tyylejä/vaikutteita tulevat siitä kärsimään tuloksellisesti. Mukana on todella suoria plagiointeja, tai sitten on ajateltu että kun tuolla tyylillä on menestytty viime vuonna, niin tänä vuonna menestytään myös, joten nyt halutaan lähteä koittamaan samalla tyylillä. Näistä neljästä "tyyliplagioijasta" vastaavat kaikki löytyvät viime vuoden TOP5 sijoitusten sisältä, ja ainoastaan Liettua selviää tästä siten, että sitä ei katsoja huomaa. Osa on aivan liian selviä, jolloin väkisinkin kommentaattorit ympäri maailmaa huomauttaa, jonka jälkeen katsojat lähtevät etsimään samantyylisyyksiä myös muista.

1. Måneskin - Zitti E Buoni (Italia)


Vastapari tälle vuodelle: Achille Lauro - Stripper (San Marino)



Tässä vedetään jo naurettavuudeksi samankaltaisuus Måneskinin kanssa, ja tämä on 100% varmaa että jokainen viime vuoden katsoja tajuaa tämän.

2. Barbara Pravi - Voilá



Vastapari tälle vuodelle: Monika Liu - Sentimental (Liettua)



Tätä ei nyt tavallinen tallaaja huomaa edes, mutta naislaulaja vetämässä balladia täysin samanlaisella elegantilla otteella kuin Barbara.

3. Gjon's Tears - Tout l'Univers (Sveitsi)



Vastapari tälle vuodelle: Ochman - River (Puola)

Mikäli pistät silmät kiinni ja kuuntelet tätä biisiä, pääset täysin viimevuoden Gjonin meininkiin. Identtisiä kiekaisuja, koko biisin tunnelma täysin samanlainen.



4. Viime vuoden Islanti - Ei vastaavuutta tänä vuonna.

5. Go_A - SHUM (Ukraina)



Vastapari tälle vuodelle: Alvan & Ahez - Fulenn (Ranska)



Tästä samankaltaisuudesta ja siitä, tajuavatkohan katsojat totaalisen maksimaalisen matkimisen, voi jokainen tehdä omat johtopäätelmät.

________________________________________________

Mietteitä siitä, miten nämä samankaltaisuudet vaikuttavat? Ja toki ainahan edellisten vuoden otteita on kopioitu, mutta nyt Fulenn ja Achille Lauro tulevat tekemään sen, että myös ainakin Ochman saa osansa siitä, että vedetään täysin samanlaisella meiningillä. Mikäli näistä Liettua, San Marino, sekä Puola (joka on 100%) menee jatkoon, niin finaalissa tästä varmasti hyötyä, kun 4/25 vetää viime vuoden meiningeillä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 5. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


LauriKarhuvaara
Jäsen
Viestit: 263
Liittynyt: 17.03.2022, 16:41

Tuotto: -514.73 yks.

Palautus%: 92.91%

Panosten ka: 15.11 yks.

Vetoja: 480

Pisteitä: 122

Re: Euroviisut 2022 Torino

Viesti Kirjoittaja LauriKarhuvaara »

Vedonlyöntivihje: - Ei pääse finaaliin - peliaika päättynyt

kohde
Ei pääse finaaliin
veto
Islanti
kerroin
1.400 (Coolbet)
panos
20 yks.

Huti: -20.00 yks.

Hieman noussut jostain syystä, joten otetaan tämä semivarmalta tuntuva kohde. Lasken Islannin ykkössemin unettavimpiin biisehin.

Vedonlyöntivihje: - H2H: Espanja - UK - peliaika päättynyt

kohde
H2H: Espanja - UK
veto
Espanja
kerroin
2.300 (Coolbet)
panos
10 yks.

Huti: -10.00 yks.

Tässä näkyy oma Iso-Britanna -vastaisuus, mutta menkööt. Espanjalla on poppibängerikattauksen kovin biisi tänä vuonna, ja mielestäni vetää vertoja aivan esim. Fuegon tasoisille vedoille. Myös koreografiat on napakat ja tuo tulee säväyttämään livenä. Chanelin biisillä myös puolet enemmän kuuntelukertoja esim. Spotifyssa, vienee siis ainakin telessä tän. Ok, sanomaltaan biisi on tyhjänpäiväinen, mutta ei tuo UK:n Ziggy Stardust -rip offikaan kummoinen lopulta ole.

Vihjeet yhteensä: panokset 30.00, palautukset 0.00, tulos -30.00 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


AnssiA
Jäsen
Viestit: 56
Liittynyt: 25.09.2020, 10:13

Tuotto: +25.80 yks.

Palautus%: 116.26%

Panosten ka: 2.64 yks.

Vetoja: 60

Pisteitä: 87

Re: Euroviisut 2022 Torino

Viesti Kirjoittaja AnssiA »

Vedonlyöntivihje: - Suomi sijoitus finaalissa - peliaika päättynyt

kohde
Suomi sijoitus finaalissa
veto
16-25.
kerroin
2.600 (Coolbet)
panos
2 yks.

Osuma! +3.20 yks.

Olisin lyönyt enemmänkin, mutta kohteessa aika matalat limitit.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Urheiluhullu
Jäsen
Viestit: 166
Liittynyt: 14.06.2021, 15:20

Tuotto: +112.01 yks.

Palautus%: 102.19%

Panosten ka: 12.71 yks.

Vetoja: 402

Pisteitä: 273

Re: Euroviisut 2022 Torino

Viesti Kirjoittaja Urheiluhullu »

Puhutaanpa hetki tuosta Suomesta kun tuntuu olevan todella suosittu aihe joka foorumilla.

Kuvitelkaapa tämän vuoden finaali sellaisen ihmisen näkökulmasta joka katsoo vain finaalin tietämättä etukäteen mistään mitään. Siellä on todella paljon hidastempoisia biisejä / täysin koukuttomia teoksia jotka menevät harmaalla massalla alusta loppuun (Italia, Puola, Belgia, Australia, Portugali, Kypros, Saksa, Alankomaat, Kreikka, Armenia, (Kroatia,Sveitsi,Azerbaijan)). Siellä on WTFhetkinä Norjan sudet, Serbian käsientaputussessio, Ukrainan sekametelisoppa ja Ranskan "metsänhenkikutsuhuuto" (en keksi parempaa termiä). Missä on kunnon meininki ja sellainen stadionkeikkafiilis?

No, Suomi on todennäköisesti ainoa, joka tähän kategoriaan sopii. En usko San Marinon ponnistavan finaaliin. Myös The Rasmuksen nimi on ympäri Euroopan niin tuttu, että ansaitsemattomia pisteitä pelkällä nimellä tulee varmasti. Paljonko, sitä on vaikea arvioida.

Jos Suomi saa 2nd halfin ja siellä hyvän slotin, järkytyn jos ei olla telessä TOP10. Näen Suomen jopa TOP5 telepotentiaalisena, mutta sinne tarvitaan jotain onnistumista. Puhelinäänestäjiä ei hirveästi kiinnosta laulutaito, vaan se kokonaisfiilis minkä esityksestä saa. Rasmus osaa esiintyä ja tässä 25 biisin finaalissa erottuvat todella edukseen.

Jurypuolella saatetaan antaa miinusta Laurin laulusta, mutta toisaalta oli Australia 2017 ihan juryjen kärkipäässä täysin surkealla livelaululla... Ja pärjäsihän Suomi Eurojuryissakin hienosti.

Näen tässä kohteessa koko skabojen suurimman valuen

Vedonlyöntivihje: - Euroviisut 2022 - Suomen Sijoitus - peliaika päättynyt

kohde
Suomen Sijoitus
veto
Sijat 9 - 15
kerroin
3.400 (Coolbet)
panos
5 yks.
raja
2

Huti: -5.00 yks.

16-25

TOP8 tunkeutumiseen tarvittaneen se TOP5 tyylinen tele ja TOP15 alle jäämiseen ei saa olla telessä TOP10ssa olettaen että jurya tulee se perus 50p vähintään. Näen prosentit about 15 - 50 - 25 - 10 noille vaihtoehdoille mistä voi coolbetilla vetoa lyödä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

Kellyn kaavalla laskettu panostus, max 5% kassasta. Raveissa isompi kellynjakaja kuin muussa urheilussa = pienemmät panokset hevosiin

Minikommentit


bethog
Jäsen
Viestit: 396
Liittynyt: 07.02.2014, 15:50

Tuotto: +138.05 yks.

Palautus%: 122.58%

Panosten ka: 0.71 yks.

Vetoja: 863

Pisteitä: 1054

Re: Euroviisut 2022 Torino

Viesti Kirjoittaja bethog »

Vedonlyöntivihje: - Albania-Sveitsi - peliaika päättynyt

kohde
Albania-Sveitsi
veto
Albania
kerroin
2.200 (Coolbet)
panos
0.8 yks.

Huti: -0.80 yks.

Vedonlyöntivihje: - Kypros-Sveitsi - peliaika päättynyt

kohde
Kypros-Sveitsi
veto
Kypros
kerroin
1.620 (Coolbet)
panos
0.5 yks.

Huti: -0.50 yks.

Vedonlyöntivihje: - Sveitsi-Itävalta - peliaika päättynyt

kohde
Sveitsi-Itävalta
veto
Itävalta
kerroin
2.660 (Coolbet)
panos
0.3 yks.

Huti: -0.30 yks.

Sveitsin toiset harkat ohi. Aikas paljon on raporttien mukaan heillä vielä tehtävää. Sveitsin on odotettu saavan raatisuosiota ja syystä, mutta esiintymispaikka ja lähtökohtaisesti heikko tele yhdistettynä ei ainakaan tässä kohti loistokkaaseen showhun tietää vaikeuksia. Pidän Albaniaa enemmän fanisuosikkina kuin viisumenestyjänä ja olen myynyt Q 1.2, mutta onhan tuo hulppea tarjous nyt Sveitsiä vastaan.

Sveitsi NQ 2.25 esim. Bet365 nyt pelaamalla saattaa saada pienet suret myös myöhemmin.

Vihjeet yhteensä: panokset 1.60, palautukset 0.00, tulos -1.60 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

04.05.2022 15:03 <jepujepujee> Laulusuorituksessakin parantamista, ei hyvältä näytä Sveitsin karhun tilanne. NQ

04.05.2022 19:29 <Herra_Huu> Mulla ongelma tässä paskasta stagingista huolimatta se, että viisujen paras

04.05.2022 19:30 <Herra_Huu> laulun aihe, äijällä kauniissa äänessä Louie Armstrongmaista kaunista säröä

04.05.2022 19:30 <Herra_Huu> mutta staging on aivan hirveetä katsottavaa...


Urheiluhullu
Jäsen
Viestit: 166
Liittynyt: 14.06.2021, 15:20

Tuotto: +112.01 yks.

Palautus%: 102.19%

Panosten ka: 12.71 yks.

Vetoja: 402

Pisteitä: 273

Re: Euroviisut 2022 Torino

Viesti Kirjoittaja Urheiluhullu »

Albanian, Latvian ja Liettuan 30sek livepätkät nähtävillä youtubesta. Kun perään lisätään Sveitsi ja Slovenia, jotka raporttien perusteella eivät itseään kanna kaksisesti, on Latvia näistä viidestä heittämällä vahvin kun Albania ei kameratyöskentelyllään vakuuta yhtään. Tuo Latvian valojen käyttö ja ylipositiivinen meininki tuo mieleen Islannin 2014 joka meni heittämällä finaaliin etukäteisoletuksesta huolimatta.

Vedonlyöntivihje: - Euroviisut 2022 - Semifinaali 1 - peliaika päättynyt

kohde
Semifinaali 1
veto
Latvia jatkoon
kerroin
2.100 (Bet365)
panos
2 yks.
raja
1.8

Huti: -2.00 yks.

EI

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Kellyn kaavalla laskettu panostus, max 5% kassasta. Raveissa isompi kellynjakaja kuin muussa urheilussa = pienemmät panokset hevosiin

Minikommentit

04.05.2022 14:50 <jepujepujee> Positiivinen yllätys kyllä! Tuli ihan SunStroke Project -fiiliksiä.

04.05.2022 18:45 <Herra_Huu> pieni lisäpontta siitä, että jäbät osaa oikeasti räpätä ja koska viimeksi on

04.05.2022 18:45 <Herra_Huu> euroviisuissa joku osannut räpätä?


MaukkaB
Avatar
Jäsen
Viestit: 252
Liittynyt: 15.01.2021, 15:53

Tuotto: +269.13 yks.

Palautus%: 105.92%

Panosten ka: 6.07 yks.

Vetoja: 749

Pisteitä: 128

Re: Euroviisut 2022 Torino

Viesti Kirjoittaja MaukkaB »

Vedonlyöntivihje: - H2H Iso-Britannia-Espanja - peliaika päättynyt

kohde
H2H Iso-Britannia-Espanja
veto
Espanja
kerroin
2.300 (Coolbet)
panos
5 yks.

Huti: -5.00 yks.

Ylempänä olikin tätä jo, aika flippi mielestäni. Espanjan näyttökerrat puoltanee

Vedonlyöntivihje: - Euroviisut top10 - peliaika päättynyt

kohde
Euroviisut top10
veto
Puola
kerroin
1.820 (Betfair)
panos
5 yks.

Huti: -5.00 yks.

Vedonlyöntivihje: - Euroviisut, Ei finaaliin - peliaika päättynyt

kohde
Euroviisut, Ei finaaliin
veto
Liettua
kerroin
1.680 (Nordicbet)
panos
10 yks.

Huti: -10.00 yks.

Kovempi ykkössemi ja pidän mm. Latviaa parempana

Vihjeet yhteensä: panokset 20.00, palautukset 0.00, tulos -20.00 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


bethog
Jäsen
Viestit: 396
Liittynyt: 07.02.2014, 15:50

Tuotto: +138.05 yks.

Palautus%: 122.58%

Panosten ka: 0.71 yks.

Vetoja: 863

Pisteitä: 1054

Re: Euroviisut 2022 Torino

Viesti Kirjoittaja bethog »

Vedonlyöntivihje: - euroviisut - to qualify - peliaika päättynyt

kohde
to qualify
veto
Albania - no
kerroin
4.330 (Bet365)
panos
0.3 yks.

Osuma! +1.00 yks.

Vaikka tuo yksi veto löytyi Albanian puolestakin, niin lähinnä olen lyönyt vastaan. Räjähtävyyttä ja energiaa tässä löytyy semin avauspaikalle. Silti tämä ei niin hyvällä tavalla sekava biisi ja nähtävästi esityskin ei vakuuta. Ei tässä vedossa mikään hirmuinen odotusarvo taida olla, mutta juuri vihjeeksi riittää.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

04.05.2022 17:44 <Snooker-Salming> Hirveältä näytti kansalliseen finaaliin nähden uusin klippi.

04.05.2022 18:40 <jepujepujee> Tekniset ongelmat riesana, kamerakulmia hiotaan. Odotettavissa vielä parannusta.

04.05.2022 21:00 <Herra_Huu> Tää oli betfairin kiinteissä 4,75, ja yllättävän paljon sain sisäänkin (60)


bethog
Jäsen
Viestit: 396
Liittynyt: 07.02.2014, 15:50

Tuotto: +138.05 yks.

Palautus%: 122.58%

Panosten ka: 0.71 yks.

Vetoja: 863

Pisteitä: 1054

Re: Euroviisut 2022 Torino

Viesti Kirjoittaja bethog »

Vedonlyöntivihje: - euroviisut - to qualify - peliaika päättynyt

kohde
to qualify
veto
Moldova - no
kerroin
3.400 (Bet365)
panos
0.2 yks.
raja
3

Huti: -0.20 yks.

Tällanen vielä. Sit lopetan tältä erää ennen kun kaikkien karsiutumista pelattuna.

Urheiluhullun Latvia jatkoon 2.1 vihjeelle komppia (vaikka biisiä pidän heikkona).

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut bethog, 04.05.2022, 21:23. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Minikommentit


Herra_Huu
Avatar
Jäsen
Viestit: 379
Liittynyt: 01.12.2016, 13:10

Tuotto: -40.21 yks.

Palautus%: 94.57%

Panosten ka: 1.71 yks.

Vetoja: 434

Pisteitä: 450

Re: Euroviisut 2022 Torino

Viesti Kirjoittaja Herra_Huu »

Vain 1,5 yksikköä näihin, kun kerroinbuusteja Rizkillä ja Gutsilla.

Vedonlyöntivihje: - viisut - Odds Boost - Norway to finish in the Top 10 - peliaika päättynyt

kohde
Odds Boost - Norway to finish in the Top 10
veto
Yes
kerroin
1.700 (Guts/Rizk)
panos
1 yks.

Osuma! +0.70 yks.

Vedonlyöntivihje: - Odds Boost - Norway to finish in the Top 5 - peliaika päättynyt

kohde
Odds Boost - Norway to finish in the Top 5
veto
Yes
kerroin
5.000 (Guts/Rizk)
panos
0.5 yks.

Huti: -0.50 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 1.50, palautukset 1.70, tulos +0.20 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


guessingames
Avatar
Jäsen
Viestit: 674
Liittynyt: 28.05.2014, 00:41

Tuotto: +561.56 yks.

Palautus%: 118.98%

Panosten ka: 2.44 yks.

Vetoja: 1211

Pisteitä: 3061

Re: Euroviisut 2022 Torino

Viesti Kirjoittaja guessingames »

Vedonlyöntivihje: - Top Baltic Country - peliaika päättynyt

kohde
Top Baltic Country
veto
Latvia
kerroin
4.330 (Bet365)
panos
3 yks.

Huti: -3.00 yks.

Varovaisesti Latvian kelkassa täälläkin. Semin kakkospaikka on superpaha, mutta jos jollain konstilla pääsee läpi, niin sitten on ollut todella vahva --> suosikki Viroakin vastaan. Kolmas vaihtoehto eli Liettua tässä suht kuollut. Latvialla aika iso sijahaarukka finaaliinkiin, Viro haiskahtaa ~15. sijalta, jos staging on yhtä mitäänsanomaton kuin väitetään.

Unipaf 4.50.

Vedonlyöntivihje: - Top Balkan Country - peliaika päättynyt

kohde
Top Balkan Country
veto
Serbia
kerroin
5.500 (Bet365)
panos
2 yks.

Osuma! +9.00 yks.

Ei tuo Kreikka nyt kauhean hääviltä vaikuta. Muita haastajia ei tähän kategoriaan alustavasti ole, Serbialla saumat jyrätä vahvasti itäisessä Euroopassa ja napsia normaalisti Venäjälle satelevia kiintiöääniä.

Vihjeet yhteensä: panokset 5.00, palautukset 11.00, tulos +6.00 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 6. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

05.05.2022 09:57 <bethog> Harmillisen vaisulta näytti Viron lavastus ekojen harkkojen perusteella juu.

05.05.2022 11:31 <jepujepujee> Kakkospaikalle yleensä sijoitettu toivottomat tapaukset, huono rekordi siksi.

05.05.2022 11:35 <jepujepujee> Itseäni ei siis suuresti huoleta. Viron harjoituksia odotan mielenkiinnolla...

05.05.2022 11:50 <bethog> Sama. Povannu Viroa yllättäjäksi, mutta vielä ei ole vakuuttanut Torinossa.


guessingames
Avatar
Jäsen
Viestit: 674
Liittynyt: 28.05.2014, 00:41

Tuotto: +561.56 yks.

Palautus%: 118.98%

Panosten ka: 2.44 yks.

Vetoja: 1211

Pisteitä: 3061

Re: Euroviisut 2022 Torino

Viesti Kirjoittaja guessingames »

Vedonlyöntivihje: - Semi 1, jatkoon - peliaika päättynyt

kohde
Semi 1, jatkoon
veto
Islanti
kerroin
3.050 (Coolbet)
panos
1 yks.

Osuma! +2.05 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 5. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

05.05.2022 13:31 <Herra_Huu> 3,25 bet365

05.05.2022 14:02 <jepujepujee> Komppia tälle. Muut kompuroi, Islannilla paketti hyvin kasassa. Näyttää hyvältä!


jepujepujee
Jäsen
Viestit: 71
Liittynyt: 24.08.2004, 13:21

Tuotto: +239.41 yks.

Palautus%: 139.80%

Panosten ka: 5.90 yks.

Vetoja: 102

Pisteitä: 222

Re: Euroviisut 2022 Torino

Viesti Kirjoittaja jepujepujee »

Vedonlyöntivihje: - Semi 2, jatkoon - peliaika päättynyt

kohde
Semi 2, jatkoon
veto
Israel
kerroin
4.000 (Bet365)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

Staging ilmeisen toimiva, jatkomahikset paranivat merkittävästi. Kappale on paskaa, mutta lavalla on saatu taas aikaan ihmeitä ja mies laulaa tosi hyvin (Laurin laulusuoritus kuullaan ennen tätä, tarjotaan vähän kontrastia raadeille). Taistelussa tiukasti viimeisistä paikoista! Merkit on ilmassa, että tässä semissä saatetaan nähdä isojakin yllätyksiä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


jepujepujee
Jäsen
Viestit: 71
Liittynyt: 24.08.2004, 13:21

Tuotto: +239.41 yks.

Palautus%: 139.80%

Panosten ka: 5.90 yks.

Vetoja: 102

Pisteitä: 222

Re: Euroviisut 2022 Torino

Viesti Kirjoittaja jepujepujee »

guessingames kirjoitti:
05.05.2022, 02:01

Vedonlyöntivihje: - Top Balkan Country - peliaika päättynyt

kohde
Top Balkan Country
veto
Serbia
kerroin
5.500 (Bet365)
panos
2 yks.
Ei tuo Kreikka nyt kauhean hääviltä vaikuta. Muita haastajia ei tähän kategoriaan alustavasti ole, Serbialla saumat jyrätä vahvasti itäisessä Euroopassa ja napsia normaalisti Venäjälle satelevia kiintiöääniä.
Nyt kun Albania ei näytä lunastavan odotuksia, niin tämähän on kahden kauppa. Olen pitänyt Serbiaa ylihypetettynä, mutta pakko nostaa kädet pystyyn. Kova on! Putsaa balkanin juryäänet, saa nähdä pureeko lännen raateihin. Joka tapauksessa todennäköisesti hurja telemagneetti. Kreikka ei minuakaan suuresti vakuuttanut, hyvä toki. Kreikka tuntuu monesti alisuorittavan odotuksiin nähden, näen mahdollisesti saman toistuvan jälleen.

Vedonlyöntivihje: - Top Balkan Country - peliaika päättynyt

kohde
Top Balkan Country
veto
Serbia
kerroin
5.000 (Bet365)
panos
4 yks.

Osuma! +16.00 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

05.05.2022 18:12 <Herra_Huu> Lisäksi kun kuulee Niilin hanhien tapaan "Kulli-Taina":sta niin hymy nousee :D


Urheiluhullu
Jäsen
Viestit: 166
Liittynyt: 14.06.2021, 15:20

Tuotto: +112.01 yks.

Palautus%: 102.19%

Panosten ka: 12.71 yks.

Vetoja: 402

Pisteitä: 273

Re: Euroviisut 2022 Torino

Viesti Kirjoittaja Urheiluhullu »

Vedonlyöntivihje: - Euroviisut 2022 - Semifinaali 2 - peliaika päättynyt

kohde
Semifinaali 2
veto
Malta EI jatkoon
kerroin
2.370 (Bet365)
panos
5 yks.
raja
2

Osuma! +6.85 yks.

EI

Järkyttävän kuuloinen livenä ja kun minkäänlaista hypeä ei ole saatu aikaiseksi yhtään missään, ei tämä koskaan mikään selkeä jatkaja ollutkaan. Kun Israel ja San Marino olivat parempia mitä oletettiin, on tämä vähintään flippi. Toimii myös hyvin suojavetona jos on aiemmin otettuna Azer NQ

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Kellyn kaavalla laskettu panostus, max 5% kassasta. Raveissa isompi kellynjakaja kuin muussa urheilussa = pienemmät panokset hevosiin

Minikommentit

05.05.2022 19:43 <jepujepujee> Klippi otettu kolmannesta vedosta, kaksi ekaa meni mallikkaasti. Loppuiko kunto?


guessingames
Avatar
Jäsen
Viestit: 674
Liittynyt: 28.05.2014, 00:41

Tuotto: +561.56 yks.

Palautus%: 118.98%

Panosten ka: 2.44 yks.

Vetoja: 1211

Pisteitä: 3061

Re: Euroviisut 2022 Torino

Viesti Kirjoittaja guessingames »

En laita tageihin kun ei ollut vastapuoltakaan, mutta myin 3+ kertoimilla ostellut Azerbaidzan NQ:t pois (Q 1,90 Bet365 / Coolbet). Taso tässä semissä on niin surkea, että oletan tämän lopulta menevän jatkoon laadullaan.

Suomi on vaikea arvioitava, koska The Rasmus saattaa nimellään saada ansaitsemattomia jurypisteitä ja fanipohjaa riittää Euroopassa äänestämään teleissäkin. Mutta on tämä aivan karmaisevaa kuunneltavaa, ostin pienen siivun jopa NQ:ta 5+ kertoimilla. Eiköhän se kuitenkin finaaliin mene, toivottavasti sinne olisi jotain mehukkaita hedareita tarjolla.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


bethog
Jäsen
Viestit: 396
Liittynyt: 07.02.2014, 15:50

Tuotto: +138.05 yks.

Palautus%: 122.58%

Panosten ka: 0.71 yks.

Vetoja: 863

Pisteitä: 1054

Re: Euroviisut 2022 Torino

Viesti Kirjoittaja bethog »

Vedonlyöntivihje: - euroviisut - Kypros-Armenia - peliaika päättynyt

kohde
Kypros-Armenia
veto
Armenia
kerroin
1.680 (Coolbet)
panos
1 yks.

Osuma! +0.68 yks.

Vedonlyöntivihje: - euroviisut - Kypros-Tshekki - peliaika päättynyt

kohde
Kypros-Tshekki
veto
Tshekki
kerroin
2.400 (Coolbet)
panos
0.5 yks.

Osuma! +0.70 yks.

Ei vaikuttanut Kyproksen kokonaisuus toisissa harjoituksissa raporttien perusteella yhtä hyvältä kuin ensimmäisten harkkojen kuvien perusteella.

Vihjeet yhteensä: panokset 1.50, palautukset 2.88, tulos +1.38 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


guessingames
Avatar
Jäsen
Viestit: 674
Liittynyt: 28.05.2014, 00:41

Tuotto: +561.56 yks.

Palautus%: 118.98%

Panosten ka: 2.44 yks.

Vetoja: 1211

Pisteitä: 3061

Re: Euroviisut 2022 Torino

Viesti Kirjoittaja guessingames »

Vedonlyöntivihje: - Euroviisut, H2H Suomi-Viro - peliaika päättynyt

kohde
Euroviisut, H2H Suomi-Viro
veto
Viro
kerroin
1.950 (Coolbet)
panos
3 yks.

Osuma! +2.85 yks.

Ilmeisesti se Viro olikin sitten melko hyvä? Ei mulla tähän erityistä mielipidettä ole muuten kuin se, että Suomea vastaan haluan pelata ja toimii myös jossain määrin suojavetona top Baltic Latviaa vastaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


LauriKarhuvaara
Jäsen
Viestit: 263
Liittynyt: 17.03.2022, 16:41

Tuotto: -514.73 yks.

Palautus%: 92.91%

Panosten ka: 15.11 yks.

Vetoja: 480

Pisteitä: 122

Re: Euroviisut 2022 Torino

Viesti Kirjoittaja LauriKarhuvaara »

Vedonlyöntivihje: - Top-20? - peliaika päättynyt

kohde
Top-20?
veto
Kypros
kerroin
1.750 (Coolbet)
panos
10 yks.

Huti: -10.00 yks.

Vedonlyöntivihje: - Top-20? - peliaika päättynyt

kohde
Top-20?
veto
Latvia
kerroin
1.820 (Coolbet)
panos
10 yks.

Huti: -10.00 yks.

Kummankin esitykset näyttäneet vakuuttavilta livenä, joten kyllä näillä top-20 paikkoja kolkutellaan.

Vedonlyöntivihje: - H2H: Suomi-Viro - peliaika päättynyt

kohde
H2H: Suomi-Viro
veto
Viro
kerroin
1.920 (Coolbet)
panos
13 yks.

Osuma! +11.96 yks.

Tähän komppia. Virolla pysyy paketti paremmin kasassa livenä kuin Rasmuksella. Ainakin osa tulee yllättymään livelähetyksen aikana kun Jezebel ei laulujen osalta kuulostakaan niin massiiviselta kuin studioversio.

Vihjeet yhteensä: panokset 33.00, palautukset 24.96, tulos -8.04 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

06.05.2022 14:54 <guessingames> Molempien Q-kerroin isompi kuin nuo top20-kertoimet.


200% 60€ vedonlyöntibonus Ninjacasino.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin