Tänään on 22.01.2022, 23:13.

Huhuu, Herra_Huu!

Vedonlyöntiblogit. Pelivalintoja ja tarinaa rahapelien maailmasta ja vähän muualtakin.
Vastaa Viestiin
Herra_Huu
Jäsen
Viestit: 104
Liittynyt: 01.12.2016, 13:10

Tuotto: -36.29 yks.

Palautus%: 83.88%

Panosten ka: 2.23 yks.

Vetoja: 101

Pisteitä: 116

Huhuu, Herra_Huu!

Viesti Kirjoittaja Herra_Huu »

Hyvää uuttavuotta järkipelurit ja wannabe-järkipelurit!


Vuosi vaihtuu ja jostain syystä halusin perustaa blogin, sillä ainoastaan Vihje Café hyväksyy prosentittoman vihjaamisen. Kuten olette varmaan huomanneet, niin kuulun jälkimmäisiin wannabe-järkipelureihin, tulos on paskaa mutta ainakin yritetään. Ja mikäli vain toppeja pelaa niin tuskinpa sillä hirveää monttua saa aikaan.
Wannabe-järkipelurin uran aloitin n. 12 vuotta sitten kun liityin Veikkausforumiin, joka oli tuolloin kilpaileva foorumi tämän kanssa, ei niin totisella meiningillä oleva foorumi. Näiden vuosien päätteeksi voin todeta, että oma ura vedonlyönnin parissa on kehittynyt, mutta vieläkään en ole ottanut mitään Kellyjä ja vedot edelleen vihjataan ja lyödään puhtaasti mutulla. Veikkaaminen on minulle lähinnä harrastus, ja vedonlyönnin ohella olen n. 12 vuotta myös pelannut turnauspokeria, joista suurin osa vuosista on ollut voitollisia. Ihmisenä olen analyyttinen ja kyseenalaistava, ja degen, joka nykyään kuitenkin pyrkii pelaamaan vain sellaisia pelejä, joissa on +EV.

Vihjeeni ovat usein sellaisia, että harrastan ns. pitkän tähtäimen visioita, ja mikäli markkina sallii, vedän kyseisiä kohteita. Valioliigan puolelta suosikkijoukkue Aston Villan erinäisiin pelaajavetoihin olen keskittynyt, sillä analyyttisella pohjalla katson lähes kaikki pelit ja kyseisen joukkueen kertoimia ja niiden liikkuvuutta silmällä pitäen. Tästä esimerkkinä: jos näen että jollain pelaajalla on potentiaalia esimerkiksi maalintekoon, ja on iso dogi, niin saatan jokaiseen peliin lyödä kyseistä pelaajaa (esim. Aston Villan kohdalla McGinn, Konsa, Mings, Cash). Myös ns. viihdekohteita olen oman analyysini perusteella vihjannut ja lyönyt, sillä ns. kädettömällä pelaajalla on siellä rahaa tarjolla. Esimerkiksi näen, että koskaan ennen Euroviisuja katsoneella on mahdollisuus tehdä kyseisillä kohteilla rahaa mikäli on tarpeeksi tarkkasilmäinen.

Vihjeeni ovat lähes poikkeuksetta selviä altavastaajia, sillä tällä ja eräällä valtakunnallisella vedonlyönnin vihjesivustolla on liikaa minua valovuoden edellä olevia vihjaajia jotka vihjaavat ennakkosuosikkeja, ja luotan heihin huomattavasti mieluummin.Tämä näkyy myös omassa seurannassani. Kuitenkin 2021 vuoden (tai jos luet tätä vuonna 2022) vedonlyönnissä huomattavan tärkeää on luottamus oikeasti kyvykkäisiin tekijöihin, pitää vain löytää ne, joihin kannattaa luottaa. Oikea usko oikeaan vihjaajaan printtaa sinulle rahaa, kunnes kaikkialla on limput. Tämän blogin tarkoitus on Ylikertoimesta poiketen, tarjota myös sanallisia blogipostauksia pelkkien vihjeiden sijaan. Ja jos olet aito järkipeluri, et pelaa minun vihjeitäni, tai korkeintaan harkiten.
Ei muuta kuin GL ja onnea peleihin, toivottavasti ensi vuotesi on parempi edes vedonlyönnillisesti kuin tämä vuosi! Toivon sydämestäni, että jaksatte myös kommentoida pienellä kynnyksellä blogia!

Ja ei se olisi blogi eikä mikään, ellei muutamaa "vihjettä" heittäisi loppuun.

Suurimmat altavastaajat voittoon?

Vedonlyöntivihje: - To win outright

kohde
To win outright
veto
Ässät
kerroin
75.000 (Betsonit)
panos
0.5 yks.

Vedonlyöntivihje: - Sijat 1-2 Liiga - peliaika päättynyt

kohde
Sijat 1-2 Liiga
veto
Ässät
kerroin
30.000 (Unkkapaffit)
panos
0.6 yks.
Tämä taisi olla ensimmäinen kerta moneen vuoteen, kun en etsinyt kauden alussa suurinta Ässien kerrointa, ja pelannut sitä. Tai etsin kyllä, ja se oli samaa luokkaa mitä nyt, mutta se ei riittänyt minun peleihini edes kannatusmielessä. Syynä oli viimekesän muuttoaalto Porista, sillä viimekauden 9/10 tehokkainta pelaajaa lähti, ja kokonaisuudessaan 30 pelaajaa lähti joukkueesta.

Vaikeaahan on nollasta lähteä rakentamaan joukkuetta, ja Selinillä oli vaikea tehtävä harteillaan Ässien peräsimessä. Tilalle tuli (onneksi, paras mahdollinen vaihtoehto) maailman porilaisin tamperelainen Karri Kivi.

Mikäli Kivi onnistuu jälleen nostamaan pytyn Isomäen hornankattilassa tai vieraissa, niin hän on kaikkien aikojen valmentaja Ässien historian aikana, kenties GOAT kahdella Liiga-mestaruudella. Kivellä myös 232 pelin pelaajaura Ässissä, joten varmasti tunnelataus on oikeanlainen comebackiin jo nyt legendana Ässien peräsimeen.

Kivi onnistui saamaan kelkan Poria kohti, ja 11.1.2013 joukkue oli sijalla 11 (joukkueita tuolloin 14). Tämän jälkeen 19/21 voittoa, ja porilaiset työttömät hitsaajat olivat valmiina antamaan sen mahdollisuuden Ässille, että tänne vain Poika, me olemme valmiita.

Olen itse todistanut 2006 Porin sekoamisen ja 2013 totaalisekoamisen entisenä porilaisena, joista varsinkin 2013 sekoaminen kuuluu elämäni top-3 tähtihetkiin. Ulkopaikkakuntalaiset eivät voi koskaan ymmärtää, mitä Ässät merkitsee porilaisille, ja nykyisenä turkulaisena nakkikattilan uimahalli on lähinnä hilpeyttä herättänyt aneemisuudellaan. Vedonlyöjälle Ässät tarjoaa lähes joka kausi oivan paikan lyödä kausivetoja Ässien puolesta, kun mikäli Ässät onnistuvat pääsemään playoffeihin asti, on kaupungin sekoaminen taattu. 2006 vuoden sekoaminen puolestaan muistuu mieleen punamusta-irokeeseina, joita oli joka toisella vastaantulevalla, eikä sukupuolella ollut merkitystä. Kyseisenä hopeakautena torilla oli juhlistamassa hopeaa n. 10 000 ihmistä.

Kiven lisäksi huomioitavaa:

-5 ottelun voittoputki, 15.1. näillä näkymin pitäisi taas yleisö päästä peleihin ja sitä ennen ottelut Ilvestä, Jyppiä, Jukureita ja Kärppiä vastaan. Jos näissä pärjätään hyvin ja rajoitukset pysyvät samoina, KooKoota vastaan 19.1 voidaan odottaa patahuumaa jo Isomäkeen.

-Konstantin Volkov on päässyt erittäin hyvälle pelipäälle Ässien maalilla. 24-vuotiaalla veskarilla on viimekaudelta Yugran VHL-mestaruus, joka povaa hyvää paineensietokykyä, mikäli playoff-peleihin pääsevät. Torjuntaprosentti ollut keskiarvolta 94,54% viimeisessä neljässä pelissä, ja koko kauden torjuntaprosentin ollessa 90,93%. Ensimmäisessä kahdessa ottelussa toki torjuntaprosentti otti isosti kolhua torjuntaprosentin oltua keskimäärin 60. Ilman noita otteluita torjuntaprosentti 91,60%. Mikäli Kivi onnistuu nostamaan Volkovia entisestään, voisiko 2021-2022 kaudella Volkov olla yhtä elintärkeä pelaaja Ässille mitä raumalaisten hylkiö Antti Raanta oli tuolla kaudella?

-Mikäli esim. Sakke Salminen (voidaan kyllä myydä eteenkin päin) saadaan kuntoon niin on todella iso etu joukkueelle, ja joukkue olisi mestaruusvalmis.

-Joukkueen pitäisi jatkaa lentoa läpi kevään, jotta pudotuspelipaikka tulisi. Tällä hetkellä joukkue on toisteksi viimeisenä.

-Valtteri "Pile" Pihlajamäen nousu esimerkiksi kolmosketjuun kotipelissä tarkoittaa hyvillä kertoimilla aina panostusta maalintekijä/pistekohteisiin, vaikka kädet ja taito ei riitäkään. On joukkueelle samankaltainen pelaaja mitä Matt Nickersson 2006 kaudella - yleisön suosikki ja "porilainen". Painelee 3 ketjussa jos sinne pääsee kotiyleisön edessä zonessa läpi pelin.

:spade: Per aspera ad astra! :spade:

Vedonlyöntivihje: - Liiga voittaja

kohde
Liiga voittaja
veto
Jukurit
kerroin
61.000 (Unkkapaf)
panos
0.4 yks.

Vedonlyöntivihje: - Jukurit

kohde
Jukurit
veto
top2
kerroin
30.000 (Unkkapaf)
panos
0.6 yks.
Jukurit on tällä kaudella todistanut, että Liiga on ennätystasainen, ja että hyvällä pelipäällä on kiva pelata. En ole pelejä katsellut, mutta tämänhetkinen suora playoff-paikka (nyt 6) ja 1,697 pistekeskiarvo on aika helvetin hieno suoritus Jukureilta. Viimeisestä 20 ottelusta pistekeskiarvo 2,25 ja kovaa vauhtia tuolla menolla kohti pleijareita. Tässä kannattaa myös muistaa se, että Mikkelissä tuskin on niin kovat koronarajoitukset kevään mittaan mitä muualla, ja Jukurit voivat playoffeihin päästessään saada normaalia suuremman kotiedun pelkästään sillä, että ovat Mikkelistä.

KORONA:

Korona antaa lisäsäväyksen koko soppaan sillä, että pelaajabudjetti Liigassa on tippunut parhaimpien osalta reilusta kolmesta miljoonasta 2,8 miljoonaan euroon. 9 pienimmän joukkueen pelaajabudjetti on maksimissaan 1,75 miljoonaa, kun esimerkiksi kaudella 2019-2020 summa oli maksimissaan 2,4 miljoonaa. Tuolloin ainoastaan 4 joukkuetta olivat 1,75 miljoonan budjetilla, vaikka Liigan budjettikeisarin roolissa ollut HIFK pelasi keskiarvolta vuodet 2010-2020 budjetilla 3,065 m€ (2019-2020 budjetti 3,3m€).

Molemmat joukkueet voivat saada suuren kotiedun mikäli korona iskee esimerkiksi PK-seudulle isosti playoff-aikana tai Pirkanmaalle. Näille asioille annan suurta painoarvoa, ja myös Liiga on satunnaisherkempi kuin koskaan ennen - helposti joukkueiden avainpelaajia voi puuttua kokonaan kokonaiselta playoff-kierrokselta. Lisäksi altavastaajia on huomattavasti mukavampi tässä vaiheessa pelata, sillä mikäli Liiga kesken kauden perutaan, panokset saa voidina takaisin. Molempiin kohteisiin itsellä maksimit unkkapaffeilla ja Betsson Groupilla.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 6. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

31.12.2021 16:39 <Herra_Huu> Ja tosiaan 91 ja 45 oli ennen Jukureille (30min sitten) mutta noi maistui silti

31.12.2021 16:39 <Herra_Huu> Vaikka niihin ei mitään sisään saanut

31.12.2021 16:41 <Herra_Huu> Ja bet at homella Jukurit 90

31.12.2021 18:43 <Valgro> Kiitos postauksesta, oli mielenkiintoista luettavaa! Hyvää uutta vuotta :)

03.01.2022 19:08 <Herra_Huu> samoin sinne 8)


Herra_Huu
Jäsen
Viestit: 104
Liittynyt: 01.12.2016, 13:10

Tuotto: -36.29 yks.

Palautus%: 83.88%

Panosten ka: 2.23 yks.

Vetoja: 101

Pisteitä: 116

Re: Huhuu, Herra_Huu!

Viesti Kirjoittaja Herra_Huu »

Kokeillaan pienellä, kun vähän tuntemattomampi nimi tuo Trincão.

Vedonlyöntivihje: - ManU - Wolves - peliaika päättynyt

kohde
ManU - Wolves
veto
Anytime goalscorer: Trincão
kerroin
8.000 (Unkat/Betsonit)
panos
0.6 yks.

Huti: -0.60 yks.

Lupaavalla nuorukaisella hyvät statsit 22-vuotiaalla Barcan lainapelaajalla. Koko peli mielestäni kysymysmerkki, ja eniten huolestumista herättää se, voiko olla mahdollista että Maguiren korvaaja voisi olla jopa huonompi vaihtoehto kuin Maguire. Kuitenkin Phil Jonesin viimeksi yli 10 pelin kausi ollut 2018-2019, ja viimeisin ottelu ollut 2020 tammikuussa Tranmerea vastaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

03.01.2022 19:21 <Herra_Huu> Ja betsoneilla olikin 7,8


Herra_Huu
Jäsen
Viestit: 104
Liittynyt: 01.12.2016, 13:10

Tuotto: -36.29 yks.

Palautus%: 83.88%

Panosten ka: 2.23 yks.

Vetoja: 101

Pisteitä: 116

Re: Huhuu, Herra_Huu!

Viesti Kirjoittaja Herra_Huu »

Vedonlyöntivihje: - Liiga - Ilves - Ässät - peliaika päättynyt

kohde
Ilves - Ässät
veto
Ässät -0,5
kerroin
4.750 (Betssonit)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

Eiköhän tossa ilmaa ole, kun Ilves toissapäivänä pelasi Oulussa, tänään Tampereella ja huomenna Porissa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

07.01.2022 15:57 <Herra_Huu> Markkinatoppipari betsoneilla SaiPa+ässät maistui myös pienellä.


Herra_Huu
Jäsen
Viestit: 104
Liittynyt: 01.12.2016, 13:10

Tuotto: -36.29 yks.

Palautus%: 83.88%

Panosten ka: 2.23 yks.

Vetoja: 101

Pisteitä: 116

Re: Huhuu, Herra_Huu!

Viesti Kirjoittaja Herra_Huu »

Vedonlyöntivihje: - Aston Villa u23 - middlesbrough u23 - peliaika päättynyt

kohde
Aston Villa u23 - middlesbrough u23
veto
Aston vill u23
kerroin
1.680 (coolbet)
panos
2 yks.

Huti: -2.00 yks.

Vahvalla junnujoukkueella tässä pelissä villalla.
Liitteet
IMG-20220110-WA0005.jpg

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

10.01.2022 16:24 <Herra_Huu> Ja nopeille, menee kiinni 16:30

10.01.2022 17:58 <Herra_Huu> Gg


Herra_Huu
Jäsen
Viestit: 104
Liittynyt: 01.12.2016, 13:10

Tuotto: -36.29 yks.

Palautus%: 83.88%

Panosten ka: 2.23 yks.

Vetoja: 101

Pisteitä: 116

Re: Huhuu, Herra_Huu!

Viesti Kirjoittaja Herra_Huu »

Enpä ole koskaan ennen tämänkaltaisia ManUn vieraskertoimiin törmännyt Villan vieraana.

Villalta tärkein pelaaja Martinezin jälkeen sivussa (McGinn) joka on elintärkeä keskikentällä työmyyränä. Mikäli keskusta sama kuin Chelsea pelissä (Sanson, Luiz, Ramsey) niin pahaa jälkeä voi tulla kun keskikenttä on noin pehmonen.

Mielestäni tässä on yliarvostettu suuresti villan vierasvoittoa, Coutinhoa ja Digneä, enkä nyt näe että se on erityisen hyvä asia joukkueelle että siellä 2 täysin uutta pelaajaa kentällä.

veikkaus tarjoaa topit:

Vedonlyöntivihje: - Aston Villa - ManU - peliaika päättynyt

kohde
Aston Villa - ManU
veto
ManU -0,5
kerroin
2.580 (veikkaus)
panos
2 yks.

Huti: -2.00 yks.

Vedonlyöntivihje: - Aston Villa - ManU - peliaika päättynyt

kohde
Aston Villa - ManU
veto
ManU -1,5
kerroin
5.700 (veikkaus)
panos
0.5 yks.

Huti: -0.50 yks.

Vedonlyöntivihje: - Aston Villa - ManU - peliaika päättynyt

kohde
Aston Villa - ManU
veto
ManU -2,5
kerroin
17.000 (veikkaus)
panos
0.5 yks.

Huti: -0.50 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 3.00, palautukset 0.00, tulos -3.00 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

13.01.2022 18:28 <Herra_Huu> ManUlta Shaw ja Mctominay korttien vuoksi pois


Herra_Huu
Jäsen
Viestit: 104
Liittynyt: 01.12.2016, 13:10

Tuotto: -36.29 yks.

Palautus%: 83.88%

Panosten ka: 2.23 yks.

Vetoja: 101

Pisteitä: 116

Re: Huhuu, Herra_Huu!

Viesti Kirjoittaja Herra_Huu »

Mestiksestä ei niin hirveästi kokemusta, mutta:

Vedonlyöntivihje: - Hermes - Hokki - peliaika päättynyt

kohde
Hermes - Hokki
veto
Hokki -2
kerroin
4.400 (unibet)
panos
1 yks.

Osuma! +3.40 yks.

Vedonlyöntivihje: - Hermes - Hokki - peliaika päättynyt

kohde
Hermes - Hokki
veto
3. Erä, Hokki -0,5
kerroin
2.500 (unibet)
panos
3 yks.

Osuma! +4.50 yks.

Hermes koronan kourissa. Kokoonpanoihin merkitty 12 kenttäpelaajaa, mikä luonnollisesti tarkoittaa sitä että omiin voi kolista ja lujaa. Lainapelaajia tullut Ässien U20 joukkueessa mutta ei ainakaan Mestiksen sivujen kokoonpanoissa näitä lue.

3 eräbetsin idea on, että pelaajat kyllä ovat sen verran väsyneitä vikassa erässä jos 12 pelaajalla mennään että pitäisi Hokki olla paremmalla jalalla.

Vihjeet yhteensä: panokset 4.00, palautukset 11.90, tulos +7.90 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

14.01.2022 13:53 <Herra_Huu> ABORT!! Mestiksen sivuille tullut nyt päivitetyt kokoonpanot joissa 19 pelaajaa


Herra_Huu
Jäsen
Viestit: 104
Liittynyt: 01.12.2016, 13:10

Tuotto: -36.29 yks.

Palautus%: 83.88%

Panosten ka: 2.23 yks.

Vetoja: 101

Pisteitä: 116

Re: Huhuu, Herra_Huu!

Viesti Kirjoittaja Herra_Huu »

Lisäpanos Coolille

Vedonlyöntivihje: - Hermes -Hokki - peliaika päättynyt

kohde
Hermes -Hokki
veto
3. Erä Hokki -0,5
kerroin
2.480 (coolbet)
panos
1 yks.

Osuma! +1.48 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

14.01.2022 13:53 <Herra_Huu> ABORT!! Mestiksen sivuille tullut nyt päivitetyt kokoonpanot joissa 19 pelaajaa


Herra_Huu
Jäsen
Viestit: 104
Liittynyt: 01.12.2016, 13:10

Tuotto: -36.29 yks.

Palautus%: 83.88%

Panosten ka: 2.23 yks.

Vetoja: 101

Pisteitä: 116

Re: Huhuu, Herra_Huu!

Viesti Kirjoittaja Herra_Huu »

Vedonlyöntivihje: - Calgary - Florida - peliaika päättynyt

kohde
Calgary - Florida
veto
Florida ML (early payout)
kerroin
1.740 (bet365)
panos
2 yks.
8/9 peliä Floridalle voittoja, ja 6 pelissä viimeisestä 8 on bet365:n early payout tapahtunut (joukkue mennyt väh. 3 maalin johtoon ottelussa jolloin ottelu merkataan voitetuksi). Tämä maistuu itselle juuri bet365 early payoutin vuoksi.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin