Tänään on 13.07.2020, 02:37.

Pari kysymystä vetopörsseistä (Betfairista)

Vastaa Viestiin
Romppanen
Jäsen
Viestit: 834
Liittynyt: 07.01.2005, 21:47
Pisteitä: 356

Pari kysymystä vetopörsseistä (Betfairista)

Viesti Kirjoittaja Romppanen »

Yritin etsiä vastauksia täältä sekä Betfairin säännöistä, mutta haluamiani vastauksia en löytänyt, joten...

a) Voiko asettamiaan vetoja peruuttaa, jos niitä ei ole kukaan pelannut? Esim. ravivedoissa voi tapahtua äkkinäisiä loukkaantumisia tai jopa kuolemantapauksia, jolloin on siis selvää ettei kyseinen hevonen tule osallistumaan kilpailuun. Kannattaako näissä tapauksissa olla kärppänä paikalla perumassa omia vetoja vai peruuntuuko ne automaattisesti?

Jos esim. Elitloppet-voittajaan laitan tarjouksen, että haluaisin pelata vaikka Gidde Palemaa kertoimella 20 (jota kukaan ei normaaliolosuhteissa tarjoaisi IMHO), mutta hevonen loukkaantuu vakavasti tai jopa kuolee eli osallistuminen peruuntuu takuuvarmasti, niin täytyykö vedot poistaa kiireellä vai ei? Sama tietysti toisin päin eli jos joku haluaisi pelata tuota samaa kohdetta, niin kannattaisiko se myydä kiireen vilkkaa, koska silloinhan voitto olisi saletissa?

Samoin esim. futiksessa vaikka toissapäiväinen Juve-Real. Jos ottelun alussa laitoin tarjouksen, että haluaisin pelata Realia kertoimella 20 (johon taaskaan kukaan ei alunalkaen olisi suostunut), niin säilyykö veto koko ottelun ajan eli olisiko minun ollut pelata tuo veto "loppuun saakka" kun kerran olin siihen alunperin suostunut? Juven maalin jälkeenhän tuo veto ei olisi kuulostanut enää kovin maistuvalta :)

b) Betfairilla mainittiin, että rahansiirtoja voi tehdä myös tilisiirtoina. Kuinka nopeasti nuo siirrot tapahtuvat, kun pankkiyhteyteni ovat Nordeassa? Entä meneekö siirroista palkkioita tms. muita ylimääräisiä kuluja?

Kiitokset sille, joka vaivautuu vastaamaan! :D :oops:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


linkku
Jäsen
Viestit: 335
Liittynyt: 04.06.2003, 22:40
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Kirkkonummi

Viesti Kirjoittaja linkku »

a) Voi peruuttaa milloin tahansa. Jos ottelu on myös ns. live-veto (kuten tuo Juve-Real oli) niin ottelun alkaessa kaikki järjestelmässä olevat toeteutumattomat vedot mitätöidään eli tarjouksesi ei ole voimassa koko ottelua vaan vain sen alkamiseen asti.

b) kohdasta ei kokemuksia.

L

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


jone
Jäsen
Viestit: 2506
Liittynyt: 14.01.2003, 16:19

Tuotto: +70.36 yks.

Palautus%: 101.35%

Panosten ka: 4.01 yks.

Vetoja: 1300

Pisteitä: 2144
Paikkakunta: Hollola

Viesti Kirjoittaja jone »

Tuohon a-kohtaan sanoisin, että mikäli olet esim. jättänyt vedon myyntiin etkä ole sitä peruuttanut tai peruuttamassa, niin yleensä sitä voi silloin pelata siihen asti kunnes tapahtuma menee kiinni betfairilla tai joku tarttuu tarjoukseen. Tämän tapainen tapaus esim. sattui viime olympialaisissa, jossa pari kreikkalaista pikajuoksijaa ei ilmaantunut doping-testiin ja tästä syystä jäivät lopulta kisasta pois. Näitä pystyi kuitenkin myymään niin kauan kuin jollain sattui olemaan ostotarjouksia vetämässä. Joten kannattaa olla tarkkana, jos tulee jotain erikoisia uutisia ja pyrkiä perumaan vedot nopeasti.

Noiden livevetojen kanssa vetopörsseissä on hieman eri käytäntöjä. Betssonilla ainakin livekohteen avoimet vedot perutaan ja "puhdistetaan" pöytä, kun maali tulee. Betfairilla taitaa kuitenkin olla niin, että kohde on auki koko ajan kohteen loppumiseen asti, jolloin pitää itse huolehtia maali-tilanteissa omista vedoista ja niiden mahdollisista perumisista.

B-kohtaan: pankkisiirto on ilmainen ja kestää yleensä sen normaalit 1-5 pankkipäivää, keskimäärin kait 2-3.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


JAH
Jäsen
Viestit: 1180
Liittynyt: 06.03.2003, 15:02
Pisteitä: 80
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja JAH »

jone kirjoitti: Noiden livevetojen kanssa vetopörsseissä on hieman eri käytäntöjä. Betssonilla ainakin livekohteen avoimet vedot perutaan ja "puhdistetaan" pöytä, kun maali tulee. Betfairilla taitaa kuitenkin olla niin, että kohde on auki koko ajan kohteen loppumiseen asti, jolloin pitää itse huolehtia maali-tilanteissa omista vedoista ja niiden mahdollisista perumisista.
Jalkapallo-otteluissa myös Betfairilla aina pöytä puhdistuu maalin tultua, joten ei niitä tarvitse kytätä käsi sydämellä.

Sen sijaan lätkämatseissa moista ei tapahdu, vaan itsellä on parempi olla kuvayhteys otteluun, jos siihen aikoo livevetoa pelata. Muuten voi tulla kalliita sijoituksia.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Hannu Jortikka: "Wake up Atte Pentikäinen this morning!"

Minikommentit


playornot
Jäsen
Viestit: 107
Liittynyt: 11.02.2005, 21:42
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja playornot »

Tuohon kohtaan b) haluaisin oikeastaan minäkin vastauksen. En ole itse enkä ole kyllä kuullut kenenkään muunkaan hoidelleen tilisiirtona betfairin rahaliikennettä. Ja Jonellahan olikin näköjään vastaus kun vaan lukee loppuun asti :shock:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3597
Liittynyt: 19.01.2003, 18:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3188
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Neo »

Nyt vasta muistin, tein itsekin ensimmäisen talletuksen Betfairille tilisiirtona, aikoinaan kun sinne vielä pelasin. Silloin sain ohjeen että kannattaa laittaa perään mailia, että olen tehnyt talletuksen bla bla bla.

Kesti 2-3 pv, ei kuluja.

T: Neo

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


tipeto
Jäsen
Viestit: 181
Liittynyt: 18.07.2003, 19:35
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja tipeto »

Tilisiirrot kestävät pari päivää, ei kuluja talletuksista eikä myöskään nostoista. Nostoissa on sellainen omituinen systeemi että jos esim. nostat 1000 euroa niin pankkitilillesi tulee 985 euroa ja pelitililtäsi lähtee 985 euroa + 15 euroa kuluihin. Tuo 15 euroa palautetaan pelitilillesi muistaakseni seuraavana päivänä. Suuremmissa summissahan tuo ei paljon haittaa mutta jos haluat pankkitilillesi 50 euroa niin pitää nostaa 65 euroa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin