Tänään on 02.04.2020, 11:53.

Suomen Urheiluvedonlyöjät ry

Strategiat, kertoimenlaskenta ja muut ohjeet/vinkit tänne.
Vastaa Viestiin
fac
Jäsen
Viestit: 1459
Liittynyt: 01.12.2016, 07:37

Tuotto: -166.05 yks.

Palautus%: 96.47%

Panosten ka: 1.00 yks.

Vetoja: 4699

Pisteitä: 1003

Re: Suomen Urheiluvedonlyöjät ry

Viesti Kirjoittaja fac »

En halua ei-jäsenenä sotkea enempää tätä ketjua tai ottaa kantaa yhdistyksen toimintaan, mutta lyhyesti Donskoin kommenttiin:
10.03.2020 17:17 <Donskoi> Todella hiljaista on tosiaankin ollut. Yhteistyön Veikkauksen kanssa sentään
10.03.2020 17:17 <Donskoi> peruivat, mutta se olisikin nykytiedolla näyttänyt jo mielipuoliselta.
Olen ymmärtänyt että yhdistyksen idea on tehdä vierailuja Veikkaukselle, Sisäministeriölle, Poliisihallitukselle, Kansainvälisille vedonlyöntiyhtiöille eli kokoustaa, kahvitella ja lobbata Suomalaisten Urheiluvedonlyöjien asiaa monesta eri ilmansuunnasta, koska näitä tahoja ei kiinnosta paskaakaan keskustella yksityishenkilöiden kanssa.

Eli käytännössä kiertää kertomassa näille tahoille: Mitä me haluamme, Miksi me haluamme ja Miksi se on tärkeää.

Kuulostaisi todella omituiselta jos Suomen Urheiluvedonlyöjät ei osallistuisi minkäänlaiseen vuoropuheluun tai yhteistyöhön Veikkauksen kanssa. Blokkikeskustelu on tietysti tärkein tässä vaiheessa, mutta kai yhdistyksellä jotain elämää sen jälkeenkin on - kävi miten kävi - jos vaikka Veikkaus suunnittelee uudistuksia pitkävedon maksimipanoksiin tai robottien käyttöön tjsp.

Kuten sanottua, mulle on jäänyt vähän hämärän peittoon nämä käytännön keinot mitä yhdistys tekee edistääkseen vedonlyöjien asiaa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 11. Antamasi peukut: 0.

Your opinion means very little to me

Minikommentit


Donskoi
Jäsen
Viestit: 189
Liittynyt: 15.02.2018, 16:55

Tuotto: +46.92 yks.

Palautus%: 115.86%

Panosten ka: 2.35 yks.

Vetoja: 126

Pisteitä: 381

Re: Suomen Urheiluvedonlyöjät ry

Viesti Kirjoittaja Donskoi »

Tällainen tuli juuri sähköpostiin:
Hei Urheiluvedonlyöjät!

Yhdistyksen sääntöjen mukaan vuosikokous olisi pidettävä vuosittain hallituksen määräämänä päivänä tammi-toukokuussa ja alustavasti olimme varautuneet pitämään kevään vuosikokouksen huhtikuun puolivälissä. Nyt kuitenkin poikkeuslain tuomasta kokoontumiskiellosta johtuen vuosikokous on siirrettävä syksyyn. Vastaavalla tavalla on ohjeistettu mm. urheiluseuroja. Epidemian nopea talttuminen on epätodennäköistä ja koska vuosikokouksesta tulee ilmoittaa hyvissä ajoin, ei kannata edes alustavasti harkita kokousta pidettäväksi esim. jo kesällä (tämä olisi muutenkin huono aika). Nyt voimme vain toivoa että koronavirus on jo syksyllä selätetty. Kokous olisi ollut mahdollista pitää myös etäyhteyksien varassa mutta katsoimme tässä vaiheessa kokouksen siirtämisen paremmaksi vaihtoehdoksi, etenkin kun tilinpäätöksen vahvistamisesta ei koidu haittaa yhdistyksen toiminnalle vaikka kokous pidetäänkin säännöissä määrättyä myöhemmin. Mikäli korona-tilanne muuttuu merkittävästi suuntaan tai toiseen, niin pidämme itsellämme oikeuden muuttaa tätä suunnitelmaa.

Nyt kun kokousta ei pidetä, niin listaamme alle yhdistyksen perustiedot ja oleelliset tapaamiset pähkinäkuoressa:
* Yhdistyksen perustaminen 15.3.2019
* Hallituksen kokoonpano. Puheenjohtaja: Kari Rajainmäki. Muut hallituksen jäsenet: Joni Collan, Jari Kylmälä, Henri Mikkola, Aapo Mutanen, Daniel Rantanen ja Toni Sepperi
* Jäsenmäärä 133 kappaletta (tilanne 20.3.2020)
* Yhdistyksen merkittävimmät tapaamiset liittyen rahapelipolitiikkaan
- 27.3.2019 Sisäministeriö: Asiantuntijakuuleminen yhdessä Pokeriyhdistyksen kanssa (lainsäädäntöyksikkö Laitinen, Rydman ja Vartia)
- 24.9.2019 Sisäministeriö: Tapaaminen (valtiosihteeri Parviainen)
- 18.2.2020 Eduskunta: Kokoomuksen rahapelitoimintaa pohtiva työryhmä

Yhdistyksen perustaminen ylipäätään on mahdollistanut edellä listatut tapaamiset ja kuulemiset. Yksityishenkilönä vedonlyöntiyhteisöstä olisi lähes mahdotonta päästä vastaaviin kokouksiin. Me olemme nyt virallisestikin sisäministeriön asiantuntijarekisterissä ja tulemme jatkossakin kuulluiksi vedonlyöntialaa koskevan lainsäädännön valmistelussa.

Yhdistyksen nykyinen hallitus siis jatkaa toimintaansa uuteen vuosikokoukseen asti. Juuri tällä hetkellä on ilmeistä, että Suomessa rahapelipolitiikka ei ole kenenkään prioriteetti ja esimerkiksi nettiblokki-keskustelu jää varmasti taustalle. Mikäli jäsenillä on kysyttävää yhdistykseltä, voitte vapaasti ottaa yhteyttä hallituksen jäseniin. Vastaamme varmasti kaikkiin kysymyksiinne ja huomioimme kaikki toteuttamiskelpoiset ehdotukset. Yhdistyksen virallinen sähköposti on yhteydenpitoon paras vaihtoehto koska tällöin keskustelu arkistoituu koko hallituksen nähtäväksi. Lisäksi allekirjoittaneen tavoittaa helposti myös puhelimella sekä Telegramilla ~24/7 (@Rajainmaki).

On itsestään selvää, että yhdistyksen jäsenyys jatkuu normaalisti, kunnes seuraava vuosikokous saadaan pidettyä.

Toivotamme kaikille niin hyvää kevättä kuin se tässä tilanteessa on mahdollista!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 7. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin