Tänään on 28.03.2024, 15:41.

CS:GO

Yksilölajit, muut palloilulajit (salibandy, pesäpallo jne.), moottoriurheilu...
Vastaa Viestiin
Peesaaja
Avatar
Jäsen
Viestit: 1789
Liittynyt: 07.10.2018, 10:33

Tuotto: +156.68 yks.

Palautus%: 101.90%

Panosten ka: 3.40 yks.

Vetoja: 2427

Pisteitä: 9498

Re: CS:GO

Viesti Kirjoittaja Peesaaja »

Vedonlyöntivihje: - CS:GO 2019 - NRG - NaVi - peliaika päättynyt

kohde
NRG - NaVi
veto
NaVi
kerroin
2.020 (Pinnacle)
panos
1.75 yks.
raja
1.923
todennäköisyysarvio
arvio 52%

Huti: -1.75 yks.

Vedonlyöntivihje: - CS:GO 2019 - NRG - NaVi - peliaika päättynyt

kohde
NRG - NaVi
veto
Over 2,5 maps
kerroin
2.139 (Pinnacle)
panos
1.75 yks.
raja
2.020
todennäköisyysarvio
arvio 49.5%

Huti: -1.75 yks.

Vedonlyöntivihje: - CS:GO 2019 - Astralis - Liquid - peliaika päättynyt

kohde
Astralis - Liquid
veto
Over 2,5 maps
kerroin
2.150 (Pinnacle)
panos
1.75 yks.
raja
2.020
todennäköisyysarvio
arvio 49.5%

Huti: -1.75 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 5.25, palautukset 0.00, tulos -5.25 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

CS:GO Kelly/7

Minikommentit


nipelo
Jäsen
Viestit: 218
Liittynyt: 13.04.2018, 23:53

Tuotto: +23.64 yks.

Palautus%: 100.74%

Panosten ka: 4.23 yks.

Vetoja: 751

Pisteitä: 357

Re: CS:GO

Viesti Kirjoittaja nipelo »

Vedonlyöntivihje: - csgo - NRG - NaVi - peliaika päättynyt

kohde
NRG - NaVi
veto
NRG
kerroin
1.833 (Pinnacle)
panos
4.5 yks.
raja
1.754
todennäköisyysarvio
arvio 57%

Osuma! +3.75 yks.

Vedonlyöntivihje: - csgo - Vitality - Avangar - peliaika päättynyt

kohde
Vitality - Avangar
veto
Vitality -1,5
kerroin
1.877 (Pinnacle)
panos
7 yks.
raja
1.724
todennäköisyysarvio
arvio 58%

Huti: -7.00 yks.


Molemmilla panoksiin asetetuilla joukkueilla on ollut ansaittu lepoetu kyseisessä turnauksessa. NRG:n meno näytti vakuuttavalta Liquid matsissa, kun he ansaitusti kaatoivat joukkueen omilla hyvillä suorituksilla, Liquidin ollessa edes ok-tahdilla mukana. Nyt joukkue on saanut muutaman päivän enemmän levätä kuin NaVi, NaVin jengi on varmasti hyvin skoutattu ja stanislawin antistrattivihko pakattu täyteen tuoretta tavaraa.

Energialla tulivoima on ollut ihailtavan tasoista, kun Ethan ja Brehze osuvat riflellä kauniisti, Tarik tukee ansiokkaasti osumillaan ja Cerqin vaarallisuus AWP:lla on päässyt valloilleeen (mm. 50 AWP-tappoa 66 taposta Astralisia vastaan). Joukkuen itseluottamus on huipussaan, taakse jääneet Liquid ja Astralis tiukan RNG voiton jälkeen. Prosenttien tueksi otettu ajatusmaailma tukee siis vedon valintaa.

Vitality sen sijaan on ottanut hieman tökkivää ja epätasaista CS:ää pelistä toiseen karsinnoista asti, mutta tässä pelissä suosikista ei ole epäselvyyttä, kun vastaan tulee ihmeenkaupalla tähän stageen asti selvinnyt Avangar. Vitalityn map-pool hajoittaa Avangarin viimeiset toivot (bannit luultavammin Train ja Nuke, jolloin Vitalityn pick tulee olemaan joukkueen omasta mielestä paras mappi), varsinkin kun ZyWoon pelitason nousua voi tähän otteluun odotella. Odottelisin ite jotain Inferno, Mirage/OP tyylistä valikoimaa kahteen ekaan karttaan, joten näillä arvioilla saa kyllä Vitalityn suureksi suosikiksi.

Vihjeet yhteensä: panokset 11.50, palautukset 8.25, tulos -3.25 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Peesaaja
Avatar
Jäsen
Viestit: 1789
Liittynyt: 07.10.2018, 10:33

Tuotto: +156.68 yks.

Palautus%: 101.90%

Panosten ka: 3.40 yks.

Vetoja: 2427

Pisteitä: 9498

Re: CS:GO

Viesti Kirjoittaja Peesaaja »

Kuva

Ei ole mikään salaisuus, että mielestäni yksi tärkeimpiä yksilö-/joukkuetilastoja CS:ssä on ''Entry frags'' eli vapaasti suomennettuna avaustapot. Kyseessä on siis kierroksen ensimmäinen tappo, joka ainakin hetkellisesti luo joukkueelle 5v4 ylivoiman. Useimmalla joukkueella on tietty/tietyt pelaajat, jotka ovat ''entry fragaajia''. Kyseiset pelaajat ovat ehkä keskivertoa aggressiivisempia ja esimerkiksi joukkueen support pelaaja voi pedata näille pelaajille valokranaateilla paikan avaustapolle.

Clutchit tarkoittavat tilannetta, jossa joukkuuessa yksin henkiin jäänyt henkilö voittaa kierroksen. Tunnetuin ''clutchaaja'' taitaa olla Astraliksessa pelaava xyp9x. Oma henkilökohtainen mielipide on, että pitkällä aikavälillä joukkueiden clutchit puolesta ja vastaan menevät suurinpiirtein tasan (parhailla joukkueilla toki tämä erotus hienoisesti positiivinen). Voitetuilla kierroksilla on joukkueiden rahatilanteeseen iso merkitys, joten siinä mielessä jokainen clutch on arvokkaampi kuin vain 1 kierros. Yksittäisessä pelissä clutchit voivat kääntyä rajustikin toisen joukkueen suuntaan ja näin ollen mielestäni vääristää ottelun lopputulosta (ENCE-AVANGAR).



ENCE ilmoitti ennen Majoreita, että turnauksen jälkeen aleksib:n joukkueessa korvaa mm. mousesportsissa mainetta niittänyt suNny. Moni tuntui vetävät tästä johtopäätöksiä, että joukkueen sisällä on isoja ongelmia, aleksi ei motivoidu majoreihin eikä treenituntejakaan olisi yhdessä tähän turnaukseen tarpeeksi. ENCE lähti turnaukseen mielestäni todella aliarvostettuna ja joukkue iskikin jauhot suuhun epäilijöilleen 3-0 rekordilla, etenemällä ensimmäisenä joukkueena kahdeksan parhaan joukkoon.

Renegadesille ei kovinkaan suuria mahdollisuuksia Legends Stagelle annettu ennen turnausta. Mm. Bet365 tarjosi Renegadesin jatkopaikalle kerrointa 6.50. Australialaisjoukkue taisteli tiensä kuitenki läpi pudotuspeleihin pidemmän kaavan kautta pudottaen peräkkäisinä päivinä eurooppalaisen suurjoukkue FaZen ja ranskalaisen G2:n. Mielestäni Renegades on ollut aliarvostettu pitkin turnausta varsinkin isompiaan vastaan.

Jos pureudutaan tarkemmin kiinni ENCE:n alkusarjaan niin on sanottava, että AVANGAR ja MIBR ovat suomalaisjoukkuetta selkeästi huonompia ja kaikki muut tulokset kuin 2 voittoa noista peleistä olisi ollut pettymys. AVANGAR ottelu oli numeroiden valossa selkeä, mutta pelin katsoneena (ja aiemmin mainittuja clutch- tilastoja katsomalla) tuli tunne, että ottelu olisi voinut olla hyvinkin todella paljon tasaväkisempi mikäli ottelun alussa tietyt tilanteet olisivat pomppineet edes hieman avangarin puoleen. Vitalitya vastaan ENCE näytti todella hyvältä joukkueelta, mutta jälleen on sanottava, että Vitality oli tuossa otteluparissa todella huono. Top3 pelaajaksi maailmassa tituleerattu ZywOo oli hltv ratingin mukaan koko ottelun huonoin pelaaja, jota ei ole tainnut tapahtua tänä vuonna vielä kertaakaan.

Ei mitään pois suomalaisjoukkueelta, mutta toistaiseksi joukkuetta ei ole vielä edes haastettu kunnolla. sergej näytti jokaisessa pelissä todella hyvältä ja pudotuspeleissä ehdoton elinehto on, että joukkueen tähtipelaaja pystyy pitämään tasonsa. allu oli Vitalitya vastaan jumalainen ja mikäli allu pystyy pudotuspeleissä haastamaan itseänsä kovemmat AWP- pelaajat, kuten s1mplen, devicen ja zywOon, niin ENCE:llä on todella hyvät mahdollisuudet pärjätä. Oikeastaan ainoa huolenaihe lohkovaiheen perusteella on Aerial. Aerial on ENCE:n aggressiivinen entry fragger, joka on ollut tilastojen mukaan joukkueen 3. paras pelaaja tänä vuonna. ENCE:n voitettua Blast Pro Series Madrid turnauksen toukokuussa, hänet valittiin koko turnauksen arvokkaimmaksi pelaajaksi hltv ratingilla 1.28. Tämän jälkeen Aerialin parhaan turnauksen rating on ollut 1.04 pl. huonotasoinen Suomen Telia eSports liiga. Aerialin on nostettava pudotuspeleissä tasoaan ja ''entry fraggerina'' nostettava tuo lohkovaiheen karmea -8 tilasto plussan puolelle.



Renegadesin puolella joukkue on jakaantunut karkeasti niin, että tähtipelaajia ovat jkaem ja jks. Liazz on joukkueen keskikastia ja gratisfaction sekä IGL AZR kuuluvat joukkueen heikompaan kaartiin. jkaem oli turnauksen alussa hieman unessa, mutta FaZea vastaan hän oli fantastinen. Entryjen erotus +15 noissa kolmessa kartassa kun muulla joukkueella oli yhteensä -9. jkaem käytännössä kantoi joukkueen yli FaZen tuohon ratkaisevaan ottelupariin G2 vastaan. Suurin positiivinen yllätys Renegadesilta on kuitenkin ehdottomasti ollut Liazz. On ollut toistaiseksi joukkueen paras pelaaja ja mikäli Renegades halajaa jatkaa otteluparista enceä vastaan jatkoon, on hänen oikeastaan pakko jatkaa mahtavia otteitaan.


Karttoja pohdittaessa on helppo sanoa, että ENCE tulee bannaamaan Vertigon. Banni on selkeä, sillä ENCE ei kyseistä karttaa pelaa lainkaan ja se sattuu olemaan Renegadesin map poolin paras kartta. Renegades on toistaiseksi bannannut jokaisessa Bo3 ottelussaan Overpassin. Mikäli joukkueella on yhtään luottoa omaan Overpassiinsa niin heidän saappaissaan jättäisin tuon kartan bannaamatta ja lähtisin poistamaan Nuken, sillä ENCE todennäköisesti valitsisi kuitenkin Trainin, eikä Overpassia. Näen kuitenkin todennäköisimpänä skenaariona sen, että Overpass bannataan ja ENCE pääsee valitsemaan Nuken/Trainin. Renegades valinnee Miragen, joka sopii ENCE:lle myös vähintäänkin tyydyttävästi. Kolmanneksi kartaksi tullee Dust2/Inferno. All in all kartat suosivat mielestäni suomalaisjoukkuetta kohtalaisesti.


Jos jätetään höpinät pois, mennään raa'asti mutkat suoraksi suoraan asiaan ja kerrotaan mihin tämä ottelupari ratkeaa:

Allu (AWP) vs. Gratisfaction (AWP)

Allu on ollut ENCE:n parhaimmistoa niin kauan kun on joukkueessa pelannut. Lohkovaiheessa jumalainen kuten todettu.

Gratisfaction on vähiten pelejä Renegadesissa pelannut pelaaja. Todella potentiaalisen oloinen, aggressiivinen AWP pelaaja. Toistaiseksi vain yksittäisiä hyviä hetkiä, karttoja, muttei kokonaisia turnauksia. hltv rating alle 1.00 jokaisessa turnauksessa lähtien viime majoreista.

Allu on paperilla ehkä juuri niin paljon parempi Gratisfactionia kuin ENCE on Renegadesia. AWP pelaajat käyvät aina, todella suurta roolia kantavaa, keskenäistä taistoaan serverillä. Mikäli Gratisfaction kykenee nousemaan allun tasolle otteluparissa, on Renegadesilla mahdollisuus voittaa ENCE.

ML arvio 71,5 - 28,5
o/u 2,5 arvio 45,5 - 54,5

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 14. Antamasi peukut: 0.

CS:GO Kelly/7

Minikommentit

05.09.2019 18:52 <Peesaaja> 16-32 Renegadesille entryt. Ei voi voittaa tollasilla lukemilla.


Peesaaja
Avatar
Jäsen
Viestit: 1789
Liittynyt: 07.10.2018, 10:33

Tuotto: +156.68 yks.

Palautus%: 101.90%

Panosten ka: 3.40 yks.

Vetoja: 2427

Pisteitä: 9498

Re: CS:GO

Viesti Kirjoittaja Peesaaja »

Vedonlyöntivihje: - CS:GO 2019 - LDLC - SJ - peliaika päättynyt

kohde
LDLC - SJ
veto
SJ
kerroin
1.595 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
1.527
todennäköisyysarvio
arvio 65.5%

Osuma! +1.79 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

CS:GO Kelly/7

Minikommentit


Akti11
Jäsen
Viestit: 547
Liittynyt: 21.05.2017, 11:12

Tuotto: -146.93 yks.

Palautus%: 98.46%

Panosten ka: 5.08 yks.

Vetoja: 1878

Pisteitä: 851

Re: CS:GO

Viesti Kirjoittaja Akti11 »

Majoreita

Vedonlyöntivihje: - Vitality - Avangar - peliaika päättynyt

kohde
Vitality - Avangar
veto
Avangar
kerroin
4.000 (Bet365)
panos
3 yks.

Osuma! +9.00 yks.

Vedonlyöntivihje: - Astralis - Liquid - peliaika päättynyt

kohde
Astralis - Liquid
veto
Liquid
kerroin
1.760 (Coolbet)
panos
10 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 6. Antamasi peukut: 0.

Panostuslogiikasta blogin sivu 8 lopussa. Tasapanostus 1.5% = 3.75yks. alkaen 28.4.2020

1 yksikkö = 0.4% kassasta
7.5 yksikköä = 3%,
10 yksikköä = 4%.

Minikommentit


Akti11
Jäsen
Viestit: 547
Liittynyt: 21.05.2017, 11:12

Tuotto: -146.93 yks.

Palautus%: 98.46%

Panosten ka: 5.08 yks.

Vetoja: 1878

Pisteitä: 851

Re: CS:GO

Viesti Kirjoittaja Akti11 »

Battle of the Exes
Lootbet

Ex-Epsilon kohtaa ex-chaoksen, joka on nykyiseltä nimeltään Japaleno. Onneksi ruotsalaiset on kylmänviileitä koneita, eikä välitä tämmösistä nimimuutoksista.

Vedonlyöntivihje: - Japaleno - Ex-Epsilon - peliaika päättynyt

kohde
Japaleno - Ex-Epsilon
veto
Japaleno
kerroin
1.892 (Pinnacle)
panos
10 yks.

Huti: -10.00 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 5. Antamasi peukut: 0.

Panostuslogiikasta blogin sivu 8 lopussa. Tasapanostus 1.5% = 3.75yks. alkaen 28.4.2020

1 yksikkö = 0.4% kassasta
7.5 yksikköä = 3%,
10 yksikköä = 4%.

Minikommentit


Peesaaja
Avatar
Jäsen
Viestit: 1789
Liittynyt: 07.10.2018, 10:33

Tuotto: +156.68 yks.

Palautus%: 101.90%

Panosten ka: 3.40 yks.

Vetoja: 2427

Pisteitä: 9498

Re: CS:GO

Viesti Kirjoittaja Peesaaja »

Otetaan myös kantaa onlinearpaan

Vedonlyöntivihje: - CS:GO 2019 - Movistar Riders - Heretics - peliaika päättynyt

kohde
Movistar Riders - Heretics
veto
Movistar Riders
kerroin
2.300 (Pinnacle)
panos
3.75 yks.
raja
1.818
todennäköisyysarvio
arvio 55%

Huti: -3.75 yks.

Vedonlyöntivihje: - CS:GO 2019 - Bpro - Nordawind - peliaika päättynyt

kohde
Bpro - Nordawind
veto
Bpro
kerroin
2.010 (Pinnacle)
panos
5 yks.
raja
1.667
todennäköisyysarvio
arvio 60%

Osuma! +5.05 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 8.75, palautukset 10.05, tulos +1.30 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

CS:GO Kelly/7

Minikommentit


randeL
Jäsen
Viestit: 245
Liittynyt: 16.04.2019, 10:00

Tuotto: +10.26 yks.

Palautus%: 101.03%

Panosten ka: 1.80 yks.

Vetoja: 553

Pisteitä: 224

Re: CS:GO

Viesti Kirjoittaja randeL »

Vedonlyöntivihje: - ENCE-Renegades - peliaika päättynyt

kohde
ENCE-Renegades
veto
ENCE -1.5 maps
kerroin
2.030 (Veikkaus)
panos
2 yks.

Huti: -2.00 yks.

Peesaaja tuossa jo alustikin eli ENCE saa valita Trainin tai Nuken joissa ovat vahvoja. Renegades pickaa joko Infernon tai Miragen, jotka ovat ENCElle myös hyviä karttoja vaikka Miragessa onkin sujunut hieman heikommin viime aikoina.

Vedonlyöntivihje: - Vitality-AVANGAR - peliaika päättynyt

kohde
Vitality-AVANGAR
veto
Vitality -1.5 maps
kerroin
2.000 (Veikkaus)
panos
2 yks.

Huti: -2.00 yks.

Trainia ja Nukea ei tässä matsissa nähdä. Vitality suosinut viime aikoina Miragea, minkä valitsevat todennäköisesti nytkin. Toisena vaihtoehtona voisi olla Overpass. Avangar pelannut turnauksessa kolme kertaa Overpassia, joten Vitality varmasti scoutannut Avangarin kuviot. Myös Avangar voi valita Overpassin, kun kerran ovat saaneet hyviä tuloksia sieltä. Toisena vaihtoehtona Inferno. Overpass ja Inferno ollut kuitenkin Vitalityn vahvimpia karttoja kuluvana vuonna, joten Vitality välieriin 2-0.

Vihjeet yhteensä: panokset 4.00, palautukset 0.00, tulos -4.00 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-5u CS GO

Minikommentit

06.09.2019 10:05 <randeL> Joo o...


Peesaaja
Avatar
Jäsen
Viestit: 1789
Liittynyt: 07.10.2018, 10:33

Tuotto: +156.68 yks.

Palautus%: 101.90%

Panosten ka: 3.40 yks.

Vetoja: 2427

Pisteitä: 9498

Re: CS:GO

Viesti Kirjoittaja Peesaaja »

Vedonlyöntivihje: - CS:GO 2019 - ENCE - Renegades - peliaika päättynyt

kohde
ENCE - Renegades
veto
Renegades
kerroin
3.750 (Bet365)
panos
1 yks.
raja
3.509
todennäköisyysarvio
arvio 28.5%

Osuma! +2.75 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

CS:GO Kelly/7

Minikommentit


TommiK
Avatar
Jäsen
Viestit: 2567
Liittynyt: 04.03.2014, 13:21

Tuotto: +271.70 yks.

Palautus%: 101.90%

Panosten ka: 4.07 yks.

Vetoja: 3517

Pisteitä: 6732
Paikkakunta: 110,998%

Re: CS:GO

Viesti Kirjoittaja TommiK »

Vedonlyöntivihje: - CSGO 2019 - ENCE - Renegades - peliaika päättynyt

kohde
ENCE - Renegades
veto
Renegades +1.5
kerroin
1.934 (Pinnacle)
panos
5 yks.
raja
1.74

Osuma! +4.67 yks.

:|

Ohan se Enceladus jo aika yliarvostettu, kun peli kulkee hirveen kränänkin kanssa noin hyvin. The Boys ei ole aivan Katowicen formissa mutta täyden päivätyön ENCE saa tässä tehdä, jos haluaa voittaa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 7. Antamasi peukut: 0.

Mites on Tommi, kestääkö sinun seuranta varianssin?
MM 2018, EM 2021 yksiköt 1-10, muuten 1-5

Minikommentit

05.09.2019 15:57 <Manny Hockey> buuu

05.09.2019 15:58 <E.Clipperton> tori peruttu!

05.09.2019 16:01 <Manny Hockey> lottomaja varattu!!

05.09.2019 17:30 <Henkka> sielo

05.09.2019 17:34 <Manny Hockey> mitäs sitte painetaan

05.09.2019 17:35 <Manny Hockey> ence all in?

05.09.2019 19:00 <E.Clipperton> vitality allin täälä, nyt ku paljastu et toi e vs v oliki vaan vitalityn paskuut

05.09.2019 19:01 <E.Clipperton> eikä encen kovuutta niin ... eiku hetkinen. lottoamajaan mars.


Kaleb
Avatar
Jäsen
Viestit: 78
Liittynyt: 23.04.2008, 17:49

Tuotto: +91.45 yks.

Palautus%: 110.24%

Panosten ka: 6.00 yks.

Vetoja: 149

Pisteitä: 129

Re: CS:GO

Viesti Kirjoittaja Kaleb »

Vedonlyöntivihje: - ENCE - Renegades (map 2) - peliaika päättynyt

kohde
ENCE - Renegades (map 2)
veto
ENCE -4.5
kerroin
2.000 (bet365)
panos
7 yks.

Huti: -7.00 yks.

ei muutaku kotio päi poijaat

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


TommiK
Avatar
Jäsen
Viestit: 2567
Liittynyt: 04.03.2014, 13:21

Tuotto: +271.70 yks.

Palautus%: 101.90%

Panosten ka: 4.07 yks.

Vetoja: 3517

Pisteitä: 6732
Paikkakunta: 110,998%

Re: CS:GO

Viesti Kirjoittaja TommiK »

Vedonlyöntivihje: - CSGO 2019 - Vitality - AVANGAR (map 2) - peliaika päättynyt

kohde
Vitality - AVANGAR (map 2)
veto
Vitality -3.5
kerroin
2.080 (Pinnacle)
panos
5 yks.
raja
1.88

Osuma! +5.40 yks.

\o/

Vitality all-in (eiku fold).

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Mites on Tommi, kestääkö sinun seuranta varianssin?
MM 2018, EM 2021 yksiköt 1-10, muuten 1-5

Minikommentit


konna2
Jäsen
Viestit: 13
Liittynyt: 26.05.2016, 23:18

Tuotto: -3.11 yks.

Palautus%: 74.06%

Panosten ka: 0.86 yks.

Vetoja: 14

Pisteitä: 7

Re: CS:GO

Viesti Kirjoittaja konna2 »

Vedonlyöntivihje: - csgo - Vitality - AVANGAR (map2) - peliaika päättynyt

kohde
Vitality - AVANGAR (map2)
veto
Vitality -3.5
kerroin
2.050 (Pinnacle)
panos
1 yks.
raja
1.76

Osuma! +1.05 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Peesaaja
Avatar
Jäsen
Viestit: 1789
Liittynyt: 07.10.2018, 10:33

Tuotto: +156.68 yks.

Palautus%: 101.90%

Panosten ka: 3.40 yks.

Vetoja: 2427

Pisteitä: 9498

Re: CS:GO

Viesti Kirjoittaja Peesaaja »

Vedonlyöntivihje: - CS:GO 2019 - Renegades - AVANGAR - peliaika päättynyt

kohde
Renegades - AVANGAR
veto
Renegades
kerroin
1.980 (Pinnacle)
panos
3.25 yks.
raja
1.818
todennäköisyysarvio
arvio 55%

Huti: -3.25 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

CS:GO Kelly/7

Minikommentit


Peesaaja
Avatar
Jäsen
Viestit: 1789
Liittynyt: 07.10.2018, 10:33

Tuotto: +156.68 yks.

Palautus%: 101.90%

Panosten ka: 3.40 yks.

Vetoja: 2427

Pisteitä: 9498

Re: CS:GO

Viesti Kirjoittaja Peesaaja »

Vedonlyöntivihje: - CS:GO 2019 - Renegades - AVANGAR - peliaika päättynyt

kohde
Renegades - AVANGAR
veto
Over 2,5 maps
kerroin
2.140 (Pinnacle)
panos
2 yks.
raja
2.020
todennäköisyysarvio
arvio 49.5%

Huti: -2.00 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

CS:GO Kelly/7

Minikommentit


PalosaarenMiliisi
Jäsen
Viestit: 724
Liittynyt: 29.11.2014, 00:48

Tuotto: +107.62 yks.

Palautus%: 101.63%

Panosten ka: 4.97 yks.

Vetoja: 1327

Pisteitä: 494

Re: CS:GO

Viesti Kirjoittaja PalosaarenMiliisi »

Vedonlyöntivihje: - CS - NaVi - NRG (map2) - peliaika päättynyt

kohde
NaVi - NRG (map2)
veto
NaVi
kerroin
1.714 (Pinnacle)
panos
6 yks.
raja
1.64

Huti: -6.00 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-10u

Minikommentit


Akti11
Jäsen
Viestit: 547
Liittynyt: 21.05.2017, 11:12

Tuotto: -146.93 yks.

Palautus%: 98.46%

Panosten ka: 5.08 yks.

Vetoja: 1878

Pisteitä: 851

Re: CS:GO

Viesti Kirjoittaja Akti11 »

Huominen herkku

Vedonlyöntivihje: - Renegades - Avangar - peliaika päättynyt

kohde
Renegades - Avangar
veto
Avangar
kerroin
2.000 (Bet365)
panos
10 yks.

Osuma! +10.00 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 5. Antamasi peukut: 0.

Panostuslogiikasta blogin sivu 8 lopussa. Tasapanostus 1.5% = 3.75yks. alkaen 28.4.2020

1 yksikkö = 0.4% kassasta
7.5 yksikköä = 3%,
10 yksikköä = 4%.

Minikommentit


TommiK
Avatar
Jäsen
Viestit: 2567
Liittynyt: 04.03.2014, 13:21

Tuotto: +271.70 yks.

Palautus%: 101.90%

Panosten ka: 4.07 yks.

Vetoja: 3517

Pisteitä: 6732
Paikkakunta: 110,998%

Re: CS:GO

Viesti Kirjoittaja TommiK »

Vedonlyöntivihje: - CSGO 2019 - Astralis - Team Liquid (map 2) - peliaika päättynyt

kohde
Astralis - Team Liquid (map 2)
veto
Astralis
kerroin
2.180 (Pinnacle)
panos
4 yks.
raja
2

Osuma! +4.72 yks.

\o/

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 5. Antamasi peukut: 0.

Mites on Tommi, kestääkö sinun seuranta varianssin?
MM 2018, EM 2021 yksiköt 1-10, muuten 1-5

Minikommentit


Peesaaja
Avatar
Jäsen
Viestit: 1789
Liittynyt: 07.10.2018, 10:33

Tuotto: +156.68 yks.

Palautus%: 101.90%

Panosten ka: 3.40 yks.

Vetoja: 2427

Pisteitä: 9498

Re: CS:GO

Viesti Kirjoittaja Peesaaja »

Vedonlyöntivihje: - CS:GO 2019 - NRG - Astralis - peliaika päättynyt

kohde
NRG - Astralis
veto
Astralis
kerroin
1.578 (Pinnacle)
panos
4.5 yks.
raja
1.471
todennäköisyysarvio
arvio 68%

Osuma! +2.60 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

CS:GO Kelly/7

Minikommentit


Akti11
Jäsen
Viestit: 547
Liittynyt: 21.05.2017, 11:12

Tuotto: -146.93 yks.

Palautus%: 98.46%

Panosten ka: 5.08 yks.

Vetoja: 1878

Pisteitä: 851

Re: CS:GO

Viesti Kirjoittaja Akti11 »

Vedonlyöntivihje: - NRG - Astralis - peliaika päättynyt

kohde
NRG - Astralis
veto
NRG
kerroin
2.620 (Bet365)
panos
10 yks.

Huti: -10.00 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Panostuslogiikasta blogin sivu 8 lopussa. Tasapanostus 1.5% = 3.75yks. alkaen 28.4.2020

1 yksikkö = 0.4% kassasta
7.5 yksikköä = 3%,
10 yksikköä = 4%.

Minikommentit


Peesaaja
Avatar
Jäsen
Viestit: 1789
Liittynyt: 07.10.2018, 10:33

Tuotto: +156.68 yks.

Palautus%: 101.90%

Panosten ka: 3.40 yks.

Vetoja: 2427

Pisteitä: 9498

Re: CS:GO

Viesti Kirjoittaja Peesaaja »

BLAST Moscow

Vedonlyöntivihje: - CS:GO 2019 - To Reach Finals - peliaika päättynyt

kohde
To Reach Finals
veto
ENCE
kerroin
2.250 (Bet365)
panos
1.5 yks.
raja
2.128
todennäköisyysarvio
arvio 47%

Huti: -1.50 yks.

Vedonlyöntivihje: - CS:GO 2019 - To Reach Finals - peliaika päättynyt

kohde
To Reach Finals
veto
NaVi - NO
kerroin
2.100 (Pinnacle)
panos
1.5 yks.
raja
2.000
todennäköisyysarvio
arvio 50%

Osuma! +1.65 yks.

Vedonlyöntivihje: - CS:GO 2019 - To Reach Finals - peliaika päättynyt

kohde
To Reach Finals
veto
MIBR - NO
kerroin
1.245 (Pinnacle)
panos
5 yks.
raja
1.198
todennäköisyysarvio
arvio 83.5%

Osuma! +1.22 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 8.00, palautukset 9.38, tulos +1.38 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

CS:GO Kelly/7

Minikommentit


TommiK
Avatar
Jäsen
Viestit: 2567
Liittynyt: 04.03.2014, 13:21

Tuotto: +271.70 yks.

Palautus%: 101.90%

Panosten ka: 4.07 yks.

Vetoja: 3517

Pisteitä: 6732
Paikkakunta: 110,998%

Re: CS:GO

Viesti Kirjoittaja TommiK »

Vedonlyöntivihje: - CSGO 2019 - Renegades - AVANGAR - peliaika päättynyt

kohde
Renegades - AVANGAR
veto
Renegades
kerroin
1.909 (Pinnacle)
panos
5 yks.
raja
1.72

Huti: -5.00 yks.

:(

Yeah the boys! :heart:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Mites on Tommi, kestääkö sinun seuranta varianssin?
MM 2018, EM 2021 yksiköt 1-10, muuten 1-5

Minikommentit


randeL
Jäsen
Viestit: 245
Liittynyt: 16.04.2019, 10:00

Tuotto: +10.26 yks.

Palautus%: 101.03%

Panosten ka: 1.80 yks.

Vetoja: 553

Pisteitä: 224

Re: CS:GO

Viesti Kirjoittaja randeL »

Vedonlyöntivihje: - Renegades-AVANGAR - peliaika päättynyt

kohde
Renegades-AVANGAR
veto
AVANGAR
kerroin
1.920 (Coolbet)
panos
3 yks.

Osuma! +2.76 yks.

Vedonlyöntivihje: - Astralis-NRG - peliaika päättynyt

kohde
Astralis-NRG
veto
Astralis
kerroin
1.580 (Pinnacle)
panos
3 yks.

Osuma! +1.74 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 6.00, palautukset 10.50, tulos +4.50 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-5u CS GO

Minikommentit


TommiK
Avatar
Jäsen
Viestit: 2567
Liittynyt: 04.03.2014, 13:21

Tuotto: +271.70 yks.

Palautus%: 101.90%

Panosten ka: 4.07 yks.

Vetoja: 3517

Pisteitä: 6732
Paikkakunta: 110,998%

Re: CS:GO

Viesti Kirjoittaja TommiK »

Vedonlyöntivihje: - CSGO 2019 - Astralis - NRG - peliaika päättynyt

kohde
Astralis - NRG
veto
Astralis -1.5
kerroin
2.810 (Pinnacle)
panos
5 yks.
raja
2.54

Osuma! +9.05 yks.

\o/

Juggernautti saapui eilen majoreille eikä taida hävitä enää karttaakaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 5. Antamasi peukut: 0.

Mites on Tommi, kestääkö sinun seuranta varianssin?
MM 2018, EM 2021 yksiköt 1-10, muuten 1-5

Minikommentit

07.09.2019 18:56 <Manny Hockey> napspampamtyty

07.09.2019 19:24 <E.Clipperton> alkusarjan pelistä arvostettava tätä: 5. Astralis removed Vertigo. ANSA!!

07.09.2019 19:36 <E.Clipperton> ja nyt overpass. nice nice.

07.09.2019 19:41 <Peesaaja> NRG:n bannattua Infernon odotin todella Vertigo pickiä.


Peesaaja
Avatar
Jäsen
Viestit: 1789
Liittynyt: 07.10.2018, 10:33

Tuotto: +156.68 yks.

Palautus%: 101.90%

Panosten ka: 3.40 yks.

Vetoja: 2427

Pisteitä: 9498

Re: CS:GO

Viesti Kirjoittaja Peesaaja »

Vedonlyöntivihje: - CS:GO 2019 - Astralis - AVANGAR - peliaika päättynyt

kohde
Astralis - AVANGAR
veto
Over 2,5 maps
kerroin
3.040 (Pinnacle)
panos
1.5 yks.
raja
2.778
todennäköisyysarvio
arvio 36%

JAME TIME

Huti: -1.50 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

CS:GO Kelly/7

Minikommentit


100% 200€ bonus librabet.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin