Tänään on 28.03.2024, 17:20.

Euroviisut 2019 Tel Aviv

Yksilölajit, muut palloilulajit (salibandy, pesäpallo jne.), moottoriurheilu...
Vastaa Viestiin
guessingames
Avatar
Jäsen
Viestit: 658
Liittynyt: 28.05.2014, 00:41

Tuotto: +561.56 yks.

Palautus%: 118.98%

Panosten ka: 2.44 yks.

Vetoja: 1211

Pisteitä: 2994

Re: Euroviisut 2019 Tel Aviv

Viesti Kirjoittaja guessingames »

Tässä tulee aika suurella todennäköisyydellä omat viimeiset tageihin menevät betsini näihin viisuihin. Huominen menee suureksi osaksi poissa koneen ääreltä ja betsejä on sisällä jo niin hirveä määrä ettei kauheasti haittaa jos ja kun jääkin jotain hyödyntämättä. Veikalle varmaan jotain mutta ne rommaa niin nopeasti että turha edes yrittää tagailla. Pistän rankingin kohta alle vielä erilliseen viestiin mutta tässä loput nopeat:

Vedonlyöntivihje: - Euroviisut, Espanjan sijoitus - peliaika päättynyt

kohde
Euroviisut, Espanjan sijoitus
veto
13 tai huonompi
kerroin
2.000 (Nordicbet)
panos
6 yks.

Osuma! +6.00 yks.

En saa kyllä Espanjaa top12 tässä oikein mitenkään. Tuo loppupään potpuri on niin uskomattoman kovatasoinen että tämä näyttää ihan amatööritason hassuttelulta ja Sveitsi luokan priimus -uptempona pari biisiä ennen syö myös mahdollisuuksia, eikä ole pahemmin kavereitakaan.

Vedonlyöntivihje: - Euroviisut, Tanskan sijoitus - peliaika päättynyt

kohde
Euroviisut, Tanskan sijoitus
veto
20 tai huonompi
kerroin
3.800 (Nordicbet)
panos
1.5 yks.

Huti: -1.50 yks.

Tämä ei usein osu, mutta rankingissani tämä ei edes mahdu top20 sisään. Saan 3 selkeästi huonompaa (UK, Saksa, San Marino) jotka tämä peittoaa varmasti ja lisäksi Israel jota edellä lähtökohtaisesti on (Israelilla pieni mahdollisuus saada juryja tosin ja voi myös olla että israelilainen ylpeys ei salli riskeerata huonoa sijaa ja siellä on kirjekuoret vaihtaneet omistajaa). Samoista sijoista taistelee papereissani lähinnä Albania, Viro, Espanja ja ehkä V-Venäjä ja Slovenia jotka kaikki ovat minusta tämän edellä. Rohkenen antaa 33%.

Vedonlyöntivihje: - Euroviisut, Valko-Venäjän sijoitus - peliaika päättynyt

kohde
Euroviisut, Valko-Venäjän sijoitus
veto
15 tai parempi
kerroin
3.000 (Coolbet)
panos
1.5 yks.

Huti: -1.50 yks.

16v sometähti tulee varmasti saamaan paljon teleääniä ja en pitäis mahdottomana että tulisi jotain juryakin koska Valko-Venäjä. Telen suhteen kävi yksi ajatus mielessä myös mitä en ole nähnyt kenenkään nostettavan esiin, en tiedä onko tämä ihan älytön ajatus vai ei. Joka tapauksessa äänestäähän saa 1-20 kertaa per liittymä ja jotenkin tästä ajattelisin että se vanhempi kannattajapolvi todennäköisemmin laittaa sen yhden äänen kun nuoriso taas painaa herkemmin tappiin asti. Ja tiedä mitä liittymiä siellä delegaatti ostelee :D Ei usein osu tämäkään mutta tuntuis pieneltä valuelta.

Vihjeet yhteensä: panokset 9.00, palautukset 12.00, tulos +3.00 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

18.05.2019 13:01 <bethog> Mulle on kans maistunu Valko-Venäjä top 15, jopa top 10 myös.


Tenkrat
Avatar
Jäsen
Viestit: 6850
Liittynyt: 09.11.2005, 01:08

Tuotto: +400.89 yks.

Palautus%: 102.64%

Panosten ka: 3.92 yks.

Vetoja: 3871

Pisteitä: 17648

Re: Euroviisut 2019 Tel Aviv

Viesti Kirjoittaja Tenkrat »

Veikkauksella Hollanti - Ruotsi 1 1.25 kerroin edelleen hyvinkin pelikelpoinen ja parani vaan Jury Finaalin jälkeen. Mulla päivitetty arvio ~85%. Pohjilla jo Clubissa 8/10, joten ei tägeihin lisää.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

NHL 2022-2023:
Panostus: 1-10/10.
Kelly/8 molemmista päistä kuristettuna+joskus vähän mutua. Pääosa vedoista lähellä otteluiden alkua.

https://twitter.com/tenki62

Minikommentit


guessingames
Avatar
Jäsen
Viestit: 658
Liittynyt: 28.05.2014, 00:41

Tuotto: +561.56 yks.

Palautus%: 118.98%

Panosten ka: 2.44 yks.

Vetoja: 1211

Pisteitä: 2994

Re: Euroviisut 2019 Tel Aviv

Viesti Kirjoittaja guessingames »

Lyhyet kommentit vielä esiintyjistä esiintymisjärjestyksessä ja jotain epätoivoista kyhäelmää sija-arvioista. Ollut todella pitkä päivä joten jätän tarkemmat analyysit skarpimmille palstaveljille ja -siskoille.


1. Malta

Siellä oli taas laitettu tänään staging uusiksi vielä vikoissa harkoissa ihan kuin Michela ei olisi jo muutenkin tarpeeksi hermona. Delegaatti tämän sössi ja lisäksi se alkuperäinen visio mikä itselläni Michelasta oli eli kysymysmerkit esiintymisen suhteen pitää sittenkin paikkansa. Näytti helvetin hyvältä noin 3 versiota sitten, kunnes päättivät pistää kaiken uusiksi, ja uudestaan uusiksi, ja uudestaan uusiksi... siitä palkinnoksi varmaan aika häntäpään sija semissä ja avaamaan show. Sija 12-17, Valko-Venäjäkin vie jo Michelan puhelinääniä.

2. Albania

Tosi potentiaalinen biisi jonka staging mokattiin pahasti. Olisin tälle suonut parempaa menestystä, mutta kyllä kuolemanpaikka on pakko olla nimensä mukainen. Ei toki ihan hännille, sija 16-22.

3. Tšekki

Vähän yllättynyt että laitettiin näinkin aikaisin. Tosin oliko tässä nyt hyviä paikkoja lopulta pahemmin jaossa, kun joko olet alkupuolella tai sitten Ruotsi tai Hollanti esiintyy ennen / jälkeen. Paha tästä on kyllä menestyä. Iso veto top15 tähän ja kyllähän tuo hirvittää, mutta ei vailla mahdollisuuksia toki. Top10 meni aika varmasti paikkaan. Sija 12-17.

4. Saksa

Laitoin tähän aiemmin betsin että välttää jotenkin vikan sijan kertoimella 3.50. Vähän alkaa usko loppua, mutta jätin suojaamatta joten toivotaan jonkinlaista ihmettä. Sija 25-26. Viisujen sloganin mukaisesti silmät kiinni ja I dare to dream.

5. Venäjä

Ei mennyt vissiin juryvetokaan ihan nappiin (?). Ei kai tästä enää oikein ole mitään sanottavaa mitä ei olisi jo sanottu. 6-10.

6. Tanska

Väärä biisi tälle esittäjälle. En mä ainakaan haluaisi söpöillä Leonoran kanssa vaan tulee fiilis että tämä ei itsekään usko sitä mistä laulaa. Saanee jotain teleä naapureilta ja old school -viisufanaatikoilta joihin tämä voi purra. Kyllä toi yllä vihjattu ideabetsi silti maistuu 3,80 kertoimella top20 ulkopuolelle jäämisestä. Sijat 17-22.

7. San Marino

Vaikka semi 1 pimpistä jatkoon pääseminen semin taso huomioiden ei ole mikään huikea suoritus niin kyllä Serhatilla on ihan oikeasti pakko olla jonkun verran uskollisia telekannattajia. En edes usko itse siihen että olisi ollut mikään ostettu jatkopaikka. Turkkilainen diaspora on iso ympäri Eurooppaa (Serhat on syntynyt Turkissa) ja tuo on niin symppis äijä että sitä äänestää jo säälistä. Veikkaan siis että välttää jumbosijat: 22-24.

8. Pohjois-Makedonia

Tämä on ollut vähän vaikea arvioitava itselleni ja Tsekin ohella ainoa maa jonka kohdalla käänsin kelkan. Kumpaankin oli NQ-veto semiin kauan sitten lyötynä ja kummatkin möin pois ja vaihdoin lopulta vastakkaiseen. Tällä on aika hyvä paikka, ei tuo Ruotsi perässä pelota vaan ennemminkin Ruotsi saa pelätä Tamaraa (hymiö). Edellisten viisujen jälkeen erottuu selkeästi hyvälaatuisena ja tämä on varmaan 33% top Balkanin voittajaksi. Ilmeisesti vielä mainoskatko tulee perään mikä nostaa osakkeita entisestään. Sija 8-13.

9. Ruotsi

Minulle tämä ei koskaan ole auennut, mutta pop-gospel ei myöskään ole mun juttu. Kokonaisuutena tämä jätti itseni kylmäksi lähinnä koska tämä on vaan niin uskomattoman kliininen, harkittu ja niin... ruotsalainen. Jos tulee top2 niin onpi kallis homma itselle. Omassa rankingissa edelle menee heittämällä Australia ja Sveitsi. Sijat 4-8, tätä ei sitten kannata sokeasti uskoa vaan kaikki muut täällä tuntuu olevan vastakkaista mieltä ja olen varmasti tästä porukasta se heikoin betsari.

10. Slovenia

Omia suosikkibiisejäni mutta kai tämä tästä kuitenkin unohtuu. Antaisin kuitenkin pienen yllätyssauman koska tämä on kahden niin muovisen tusinatuotteen kohdalla että erottuu aitoudellaan. Tosi vaikea antaa sija-arviota. Sydän sanoo 10-15, järki 15-20.

11. Kypros

Laulu kuraa, biisi muovia, voi silti vedota lauantai-illan juhlakansaan. Hollanti perässä ei kiva juttu Tamtalle. Sijat 13-19.

12. Alankomaat

Amsterdam on kiva kaupunki toukokuussa. Sija 1. Nyt sen uskon minäkin.

13. Kreikka

Vähän paha arvioida miten tämä on semissä sitten pärjännyt. Ekan puolen pimppi voi olla kunnianosoitus semivoitosta, tosiaan näitä hyviä maita kuitenkin on niin paljon että mahdoton löytää oikein paikkaa jossa ei olisi joko tosi alussa tai kiinni NED/SWE/RUS joten en pidä tätä slottia välttämättä takeena huonosta semimenestyksestä. Tämä oli itsellä isoin virhe, fomotin alkuun ihan hävettävän isot top10- ja Kreikka>Kypros H2H:t ilman mitään syytä. En osaa yhtään analysoida miten nykykertoimilla betsaisin. Sijat 8-13.

14. Israel

Välttää jumbosijat ainakin. Juryista varmaan jotain ja tulisiko sympatiaääniä isännällekin. Sijat 21-24 pienellä optiolla pärjätä paremminkin.

15. Norja

Toinen joka ollut tosi vaikea arvioitava. Tämä slotti on hyvä ja vähän alkaa tuntua että tämä on vetänyt aivan massiivista teleä. Voi olla vääräkin kutina ja vaikka olisi ollut seminsä telemagneetti niin Islanti tuo tähän omaa jännitystä, nämä syövät nähdäkseni toisiltaan jonkin verran teleääniä vaikka ihan eri genreä ovatkin. Se ei-joikaaja ei osaa laulaa ja näyttää kunnon psykopaattimurhaajalta joka esittää kilttiä laulajapoikaa. Jaa-a, mitähän tästä nyt ennustaisi. Pistetään nyt vaikka hävyttömän leveä range 7-15 niin luulisi osuvan :lol:

16. Iso-Britannia

B-puoli Lundvikin biisistä esiintyjän esittämänä joka muistuttaa jotain Brittien x-factorin poistettujen kohtauksien surkeinta esiintyjää. Eurojuryjen pisteet pakko olla tässä joku vitsi. Sija 24-26.

17. Islanti

Tätähän tässä on arvottu jo pari kuukautta että onko hitti vai huti. Äänestän hitti. Sijat 4-7.

18. Viro

Tässä kanssa yksi inhokki. Pakko silti jakaa S-S näkemys että jollain todella mystisellä tavalla tämä tuntuu erottuvan tästä positiivisesti ja sen takia en uskaltanut lyödä sitä sijoille 21-26 vaikka mieli teki. Sanotaan siis vaikka sijat 17-23.

19. Valko-Venäjä

Tästä olikin perustelua ylemmässä viestissä. Jotenkin hämärä kutina että tämä yllättää vielä finaalissakin, tuolla 16v iällä tulee sympatiaa ja veikkaan että vähän juryjakin ja kun teinit laittaa somet laulamaan niin alkaa pisteitä ropisemaan. Sijat 13-17.

20. Azerbaidžan

Koko viisujen isoin betsi mulla tähän: top10 3.00 20u. Luulis olevan hyvissä. Oli silti ehkä jotenkin pieni pettymys. Olisin 2 päivää sitten sanonut että tämä on se telemagneetti jollaiseksi Sveitsi varmaan nyt sitten muodostuu. En ihan sulkisi pois top3 suhteen silti. Azerien delegaattiin on muuten tehneet tänä vuonna comebackin samat sedät jotka aiemmin ostelivat teleääniä ja jäivät kiinni :lol: Sijat 2-6 (vahva paino sijoilla 4-6).

21. Ranska

Tähdenlento joka odotetusti sammui ja niillä 8 (vai missä lukemissa se nyt kävikään?) kekeillä lyöneitä saattaa vähän hikoiluttaa. Syttyiskö vielä kerran? Myin oman layn profiteilla pois eikä kiinnosta sen kummemmin koskea, mitä nyt tuli pieni top8 lyötyä. Sanotaan nyt sijat 4-10 mutta en kyllä yllättyisi mistään.

22. Italia

Yksi suosikeista romahtanut myös ainakin kertoimien valossa kauas voittokamppailusta. Oma kutina oli koko ajan että liian niche ja semittömyydestä vielä miinusta. Italiankielisellä rapilla vai mitä tämä nyt onkaan on vaan hiton vaikea vakuuttaa katsojat yhdellä esityksellä. Otan näkemystä johon olen panostanut vetojen puolesta tasan 0 euroa: sijat 9-13. Ei oikein löytynyt mitään vetoja puolesta eikä vastaan. Biisi on kyllä tosi hyvä eikä tuo staging sitä minusta mitenkään tapa.

23. Serbia

Nevenalle antaisin vuoden naislaulajan pystin. Tästä on varmasti moni eri mieltä, ja myönnän olevani varmaan vieläkin sokaistunut tästä koska oli se oma tämän vuoden "löytöni". Mutta minusta tämä pärjää kyllä tästä slotista. Joo, laatua on joka puolella, ja varmasti monet tulee unohtamaan vähän koska Sveitsi laittaa bileet pystyyn tämän perään. Tämä kuitenkin löytää varmasti yleisönsä, tulkinta on vaan niin hiton kova ja veikkaan että selostajat muistuttaa kyllä kuinka Nevena itse kirjoitti biisinsä. Paljon on puhuttu kuinka viisuvoittajaksi päästäkseen biisin pitää herättää tunteita, minusta tämä on tämän vuoden viisujen aivan top3 kamaa aitoudessaan. Toki biisi itsessään on sellainen ettei huippumenestystä oikein voi tulla. Top10 taitaa jäädä 11-13 kertoimilla haettuna haaveeksi mutta kyllä top15 on pakko tulla maaliin. Liian hyvä jäämään unohduksiin ja juryt + naapurit antaa rakkautta. Sijat 10-15.

24. Sveitsi

Tämän vuoden uptempo-kisan voittaja on... Luca Hänni. Kova ukko veivaamaan lannetta. Tämän kun kuulee lauantai-illan nousuissa puoliltaöin sitä toivoisi ettei biisi loppuisi koskaan. Sijat 2-4. Tämä myös vahva ensivaikutelmabiisi niille jotka katsoo ekaa kertaa eikä tiedä esiintyjistä mitään.

25. Australia

Serbian ja Azerien ohella kolmas iso betsini. Top6 7,50, Top10 4,30 luulisi olevan hyvissä. Vähän silti pelottaa joku mystinen floppaus, on tässä niin hitosti kysymysmerkkejä. Ehdottomasti olen tänään vihjanneiden kanssa samaa mieltä siitä että ausseja vastaan lyöminen on nyt fiksua. Sijat 2-8 (paino sijoilla 2-4 toki).

26. Espanja

Tästä kirjoitinkin yllä, tuntuu ansalta että muka pärjäisi koska pimp slot ja bilebiisi. Ne bileet alkoi pari biisiä takaperin ja edellisten 6 biisin ilotulituksen jälkeen tämä tuntuu ihan amatöörikamalta. Sijat 15-20.


Huomenna sitten viinilasia eteen ja tuloksista riippuen vaihdetaan yön hämärinä tunteina halvimpaan vodkaan tai shampanjaan. Tsemppiä kaikille betseihin ja kiitti kun olette jaksaneet jakaa näkemyksiänne. Ja sori muutamasta pahasta harhavihjeestä, toivottavasti noista Aussi/Serbia/Azerihehkutuksista edes sai joku irti sen verran että kokonaisuus jäi plussalle :)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 11. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


S.Sukkela
Avatar
Jäsen
Viestit: 4172
Liittynyt: 31.01.2003, 18:58

Tuotto: +119.82 yks.

Palautus%: 101.99%

Panosten ka: 3.00 yks.

Vetoja: 2010

Pisteitä: 22708
Paikkakunta: Tampere

Re: Euroviisut 2019 Tel Aviv

Viesti Kirjoittaja S.Sukkela »

Tossa kävin läpi maat, niin nämä maat pistivät vielä miettimään mahdollisia vetoja suuntaan tai toiseen:

Norja: On kyllä tarttuva biisi, mutta miten jury suhtautuu siihen yhteen ukkeliin?

Makedonia: Mietin jopa top10 sijoitusta, mutta tälläiselle biisille tärkeät juryharkat eivät menneet 100%. Syökö Serbia pisteitä liikaa?

Italia: Mitä väki tossa kuulee, imo ihan mitäänsanomaton, vai onko toi Italian kieli sitten vaan niin kaunis, ei koukkua, vaan omaa korvaa aika junnaamista?

Tossa, kun koitin kasata maakohtaista ”katseluopasta” niin huomasin, että eihän siitä mitään kiinnostavaa saa aikaa peruskatsojalle. Jokusia vuosia sitten oli helpompi kirjoittaa, kun erityylisiä biisejä oli enempi, nythän ei ole mm. rokkia lainkaan, jota oli jokunen vuosi varsinkin Lordin jälkeen paljonkin. Ollaan palattu suurimmalta osalta perus viisuvetoihin, joista jokaisesta kirjoittaminen ilman samaa toistoa on vaikeaa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

18.05.2019 09:32 <Judeksi> Italialla käynyt suht tyypillinen juttu, että staging on mitäänsanomaton


bethog
Jäsen
Viestit: 396
Liittynyt: 07.02.2014, 15:50

Tuotto: +138.05 yks.

Palautus%: 122.58%

Panosten ka: 0.71 yks.

Vetoja: 863

Pisteitä: 1054

Re: Euroviisut 2019 Tel Aviv

Viesti Kirjoittaja bethog »

Vedonlyöntivihje: - euroviisut - best of Balkan - peliaika päättynyt

kohde
best of Balkan
veto
Serbia
kerroin
6.500 (bet-at-home)
panos
0.2 yks.

Huti: -0.20 yks.

Vedonlyöntivihje: - euroviisut - televoten voittaja - peliaika päättynyt

kohde
televoten voittaja
veto
Sveitsi
kerroin
7.000 (bet-at-home)
panos
0.4 yks.

Huti: -0.40 yks.

Serbia maistuu erityisesti, jos aiemmin Pohjois-Makedoniaa pohjalla. Olen napsinut Serbiaa ja Pohjois-Makedoniaa myös vähän voittajiksi tuolla miltei tuhannen ja 600 paikkeilla olevilla tasoilla.

Onnea kaikille finaaliin!

Vihjeet yhteensä: panokset 0.60, palautukset 0.00, tulos -0.60 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Hese
Avatar
Jäsen
Viestit: 4768
Liittynyt: 16.03.2004, 18:33
Pisteitä: 2437

Re: Euroviisut 2019 Tel Aviv

Viesti Kirjoittaja Hese »

Vedonlyöntivihje: - Sveitsi top 5 - peliaika päättynyt

kohde
Sveitsi top 5
veto
kyllä
kerroin
1.800 (Optibet)
panos
1 yks.

Osuma! +0.80 yks.

Ensimmäinen ja luultavasti ainoa vihje, muuten peesailen. Nopeasti katsoen esim. Unibetillä 1.60 ja Nortulla 1.55.

TOP3 kamaa.

PS. Kitos jo etukäteen kaikille teille Euroviisu-asiantuntijoille. Tämä on vuodesta toiseen ollut varmin paikka tehdä rahaa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut Hese, 18.05.2019, 13:05. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Minikommentit


S.Sukkela
Avatar
Jäsen
Viestit: 4172
Liittynyt: 31.01.2003, 18:58

Tuotto: +119.82 yks.

Palautus%: 101.99%

Panosten ka: 3.00 yks.

Vetoja: 2010

Pisteitä: 22708
Paikkakunta: Tampere

Re: Euroviisut 2019 Tel Aviv

Viesti Kirjoittaja S.Sukkela »

Otin vielä vetoihin, että Malta ei ole 15 joukossa, kun Betfairillä meni kaupaksi 1.8x tasolla. Biisi aikas tylsä ja chameleon jankutus ei kyllä iske yhtään ja esiintyminen oli aikas tönkköä semifinaalissa, taisi jännittää paljon, joka tuskin finaalissa muuttuu. Finaalin juryharkoissa laulu oli keskinkertaisen ok. Lisäksi aloittajan paikka finaalissa. Toki tuolla keskivaiheilla varmasti sijoitusten vaihtelut ovat pienestä kiinni, mutta ainakin itse löydän helpohkosti 15 kappaletta, joiden pitäisi olla edellä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Tenkrat
Avatar
Jäsen
Viestit: 6850
Liittynyt: 09.11.2005, 01:08

Tuotto: +400.89 yks.

Palautus%: 102.64%

Panosten ka: 3.92 yks.

Vetoja: 3871

Pisteitä: 17648

Re: Euroviisut 2019 Tel Aviv

Viesti Kirjoittaja Tenkrat »

Tenkrat kirjoitti:
18.05.2019, 00:30
Muu palsta taitaa mennä vastaiseen tuossa H2H-vedossa:

Vedonlyöntivihje: - Club Euroviisut - Australia - Sveitsi - peliaika päättynyt

kohde
Australia - Sveitsi
veto
Australia
kerroin
1.650 (Veikkaus)
panos
1.5 yks.
raja
1.49

Coolbet parempaa tarjolla

Vedonlyöntivihje: - Club Euroviisut - Australia TOP5 - peliaika päättynyt

kohde
Australia TOP5
veto
Kyllä
kerroin
1.579 (Betfair)
panos
6 yks.
raja
1.49

2.1k€ 1.62

Australia - Sveitsi h2h-vedossa kokonaisriski yhteensä 5/10. Kerroin nyt Veikkauksella 1.95.
Top5:sta saa Fairilta tällä hetkellä 1.70-komissio.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

NHL 2022-2023:
Panostus: 1-10/10.
Kelly/8 molemmista päistä kuristettuna+joskus vähän mutua. Pääosa vedoista lähellä otteluiden alkua.

https://twitter.com/tenki62

Minikommentit


Chiapas
Jäsen
Viestit: 1202
Liittynyt: 18.10.2005, 17:23

Tuotto: -47.35 yks.

Palautus%: 99.49%

Panosten ka: 4.46 yks.

Vetoja: 2079

Pisteitä: 572

Re: Euroviisut 2019 Tel Aviv

Viesti Kirjoittaja Chiapas »

Vedonlyöntivihje: - Euroviisut Finaali - peliaika päättynyt

kohde
Euroviisut Finaali
veto
Malta sijoitus 13. tai huonompi
kerroin
1.900 (Bet365)
panos
9 yks.
Olin pitkään Malta-myönteinen mutta sekoilut stagingin kanssa ja tuo esiintymisnumero kyllä saivat kääntymään täysin päinvastaiseen suuntaan. Saisin 50-50 tilanteen ehkä johonkin TOP16-vetoon joten tämä kyllä maistuu.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

twitterissä @mikaelchiapas

Minikommentit


Wingdead
Jäsen
Viestit: 1514
Liittynyt: 27.01.2018, 10:40

Tuotto: +45.09 yks.

Palautus%: 100.67%

Panosten ka: 2.43 yks.

Vetoja: 2763

Pisteitä: 989

Re: Euroviisut 2019 Tel Aviv

Viesti Kirjoittaja Wingdead »

Piste-odotus tälle iltaa, saa käyttää toki vedoissa hyödyksi, mutta omalla vastuulla. Livevedoissa hyvä katsoa ainakin juryjen jälkeen, onko malli sielläpäinkään ja sitä kautta sitten hyödyntää potentiaalisia sokeita pisteitä markkinoissa. Sija + maa + jurypisteet + telepisteet = yhteispisteet

1. Alankomaat 316 + 255 = 571 pistettä
2. Ruotsi 293 + 123 = 416 pistettä
3. Sveitsi 169 + 214 = 383 pistettä
4. Australia 144 + 220 = 364 pistettä
5. Venäjä 171 + 178 = 349 pistettä
6. Azerbaijan 167 + 159 = 326 pistettä
7. Ranska 89 + 236 = 325 pistettä
8. Islanti 64 + 231 = 295 pistettä
9. Italia 134 + 92 = 226 pistettä
10. Kreikka 156 + 43 = 199 pistettä
--------------------------------------------------------------
11. Malta 116 + 60 = 176 pistettä
12. Makedonia 100 + 51 = 151 pistettä
13. Serbia 95 + 55 = 150 pistettä
14. Kypros 56 + 90 = 146 pistettä
15. Norja 19 + 109 = 128 pistettä
16. Espanja 22 + 77 = 99 pistettä
17. Tsekki 72 + 22 = 94 pistettä
18. V-Venäjä 42 + 46 = 88 pistettä
19. Slovenia 31 + 24 = 55 pistettä
20. Albania 12 + 30 = 42 pistettä
----------------------------------------------------------------
21. Tanska 25 + 16 = 41 pistettä
22. Viro 21 + 14 = 35 pistettä
23. Israel 26 + 8 = 34 pistettä
24. Britannia 27 + 5 = 32 pistettä
25. San Marino 4 + 16 = 20 pistettä
26. Saksa 7 + 4 = 11 pistettä

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 6. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

18.05.2019 15:58 <S.Sukkela> Ei vihje suuntaan tai toiseen, ihan jos pelaat noiden mukaan, etkä huomannu niin

18.05.2019 15:58 <S.Sukkela> Kreikalle saa top10 melkeen 4 kertoimen Fairillä.

18.05.2019 16:05 <Wingdead> Huomasin mutta kiitos silti. Vedän mieluummin viisuvakion kertaistuksella

18.05.2019 16:05 <Wingdead> Kreikkaa omaan trioonsa Kyprosta ja Tsekkiä vastaan varmana


bethog
Jäsen
Viestit: 396
Liittynyt: 07.02.2014, 15:50

Tuotto: +138.05 yks.

Palautus%: 122.58%

Panosten ka: 0.71 yks.

Vetoja: 863

Pisteitä: 1054

Re: Euroviisut 2019 Tel Aviv

Viesti Kirjoittaja bethog »

Vielä yks:

Vedonlyöntivihje: - euroviisut - betting without Netherlands, E/W 1/4 1-2-3 - peliaika päättynyt

kohde
betting without Netherlands, E/W 1/4 1-2-3
veto
Venäjä
kerroin
17.000 (Bet365)
panos
0.4 yks.

panos 0.2+0.2

Push: +0.60 yks.

Ymmärrän kyllä osittain kerrointen nousun esiintymispaikan ja muiden seikkojen myötä. Venäjä on kuitenkin televoten supervalta ja kyllähän biisillä on paremmat saumat juryjen suhteen kuin yleisesti luullaan. Myös voitto tuolla miltei 50 Betfairilla kelpaa mulle mainiosti. Voi vieläkin nousta siitä tosin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 6. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Snooker-Salming
FIFA World Cup 2018 Guru
Viestit: 188
Liittynyt: 18.11.2016, 17:52

Tuotto: +133.29 yks.

Palautus%: 113.27%

Panosten ka: 4.02 yks.

Vetoja: 250

Pisteitä: 701

Re: Euroviisut 2019 Tel Aviv

Viesti Kirjoittaja Snooker-Salming »

Snooker-Salming kirjoitti:
17.05.2019, 19:08
Ja koska tarjontaa tiettyihin lokeroihin on liikaa, harkinnan jälkeen lopullinen jaottelu ja ranking myös ryhmien sisäisesti toistaiseksi voisi näyttää tältä:

1-5: Alankomaat, Sveitsi, Ruotsi, Italia, Australia
6-10: Azerbaijan, Venäjä, Kypros, Ranska, Norja
11-15: Kreikka, Islanti, Tsekki, Makedonia, Malta
16-20: Serbia, Viro, Tanska, Valko-Venäjä, Espanja
21-26: Slovenia, Albania, Iso-Britannia, San Marino, Israel, Saksa
No niin, jurushow on purkissa, joten tehdäänpä viimeisiä muutoksia sitten sijaveikkauksiin.

Ykköskorista Hollanti oli hyvä juryjen edessä mitä ilmeisimmin. Pressihuone hiljentyi kuuntelemaan kappaletta lumoavassa hiljaisuudessa, joten voittajasta ei ole epäselvyyttä. Sveitsistä pidettiin myös kuten Australiastakin. Ruotsi ilmeisesti ei ollut aivan parhaimmillaan, mutta veikkaisin silti, että se on raatien keskuudessa kahden suosituimman kappaleen joukossa ja sen pitäisi riittää TOP5-sijaan. Italia kuulosti alusta asti hyvältä ja taputuskohdissa sekä pressi että yleisö lähti automaattisesti mukaan. Kameratyö oli kuulemma myös vielä parantunut eli käytössä oli vähemmän kaukaa kuvattuja otoksia. Aplodit olivat isohkot.

Kakkoskorista Azerbaijan kuulosti pirskatin hyvältä jälleen. Mieli tekisi nostaa Chingiz Khan Italian edelle ja vaihtaa niiden paikkoja, mutta Italia kuitenkin on todistanut eurojuryissa potentiaalinsa eikä lavastus ole minusta epäonnistunut. Toinen vaihtoehto olisi pudottaa Australia viiden kärjestä ja luottaa vain siihen, että tämä on miesten vuosi. Viron Elina oli vuosi sitten juryissa kuudes samanlaisella oopperavedolla, mutta yleisöäänissä yhdeksäs. Australialla on toki parempi esiintymispaikka ja mieleenjäävä lavastus, mutta se on silti Australia. Nyt jos palaa vielä ihan ensimmäiseen ensivaikutelmaan alkutalvelta, pidin tätä lapsellisena naukunana ja kappaletta en juuri minään. Kasvu on ollut huima ja nyt harkitsen sitä jopa soittolistalle, mutta mietin vain sitä, että onko tuo kuitenkaan niin hyvä biisi, ettei se keräisi ääniä vain lavastuksen ansiosta. Venäjä teki myös ehjän suorituksen, mutta Kypros kuulosti selvästi paremmalta kuin semifinaalissa. Ranska oli ihan OK. Norjan kohdalla nähtiin draamaa, kun ruutu pimeni hetkeksi ja heillä oli jotain ongelmia kameran kanssa, mutta vika oli kai siis enemmän tuotannon kuin esiintyjien, mutta silti Norja ei saanut esiintyä uudestaan. Laulussa ei tapahtunut mitään katkoksia, mutta hieman tuo pisti miettimään, että miten tuo tapahtuma vaikutti jurypisteisiin.

Kreikka kuulosti laulullisesti hyvältä, mutta ehkä se menee vähän ohi keskittymiskyvyn, kun edellä on ollut Hollannin lumoava viisu. Siltä minusta ainakin tuntui, mutta toisaalta eurojuryjen hyvä tulos pitää tämän TOP10-ehdokkaana edelleen. Islannin laulu ei ollut minusta niin hyvää kuin parhaimmillaan, mutta aplodit olivat isohkot senkin kohdalla. Tsekin kohdalla tuntui siltä, että ikävä kyllä tuolta paikalta esitys ei herätä niin suurta kiimaa, joten minulta meni viimeinenkin usko TOP10-sijoitukseen, mutta TOP15 pitäisi silti olla realismia ja siten paikka tulostaulun vasemmalla puolella alareunassa, mutta toisaalta kilpailu on niin kovaa, että tämä voi jäädä niukasti viidentoista ulkopuolellekin. Makedonia oli alussa vähän laimea, mutta kasvoi loppua kohden komeasti ja sai isohkot aplodit. TOP10 kuulostaa silti turhan kovalta. Malta kuulosti paljon rennommalta kuin torstain välierässä ja yleisö kuulosti olleen hyvin mukana. Liika hermostuneisuus oli kadonnut, joten kyllä tälle uskaltaa sen TOP15-sijoituksen luvata radioystävällisyyden ansiosta.

Neloskorista Serbia kuulosti kyllä hyvältä paikalta 23, vaikka ympärillä oli laatua. Pakko se on melkeinpä nostaa tuonne 11-15 sijoille. Viro ei ehkä onnistunut ihan parhaalla mahdollisella tavalla, vaikka yhä edelleen se kuulosti Islannin jälkeen ihanan rauhoittavalta. Alan ehkä kuitenkin kallistua entistä enemmän siihen, että tälle käy sama kohtalo kuin Suomelle viime vuonna eli ehkä vähän odotusten vastaisesti tai viimeisten joukossa finaaliin, jossa ihan kiva popbiisi ei sitten vain enää riitä, vaikka esiintymispaikka on toisella puoliskolla, joten kun jokin kuudes maa oli keksittävä kuuden heikoimman joukkoon, ennustan Viron valuvan sinne sijalle 21.

Tanska oli iltapäivällä vetänyt vihkoon, mutta nyt jälleen tosipaikassa laulu soljui hyvin. TOP15 ei ole edelleenkään mahdottomuus, jos tämä sijoittuu keskivaiheille sekä tuomareilla että yleisöllä. Valko-Venäjästä jäi neutraali vaikutelma, ei mokannut tai loistanut aiemmin nähtyä enempää tai vähempää. Aplodit hän kyllä sai, muttei isoimpia mahdollisia. Espanja oli tämän korin viimeinen maa alun perin, mutta pelottavan hyvältä se kuulosti nyt kokonaisena ja mikä tärkeintä, pressikin lähti mukaan taputtamaan esitykseen alusta asti. Harkitsin samaa Espanja-vetoa, jonka guessingames löi ylempänä, mutta tämän juryshow'n jälkeen en uskalla siihen koskea, koska tämä voi viimeisenä esiintyjänä kerätä yllättävän paljon puhelinääniä ja eurojuryissakin raatien mielestä tämä oli finalisteista 18. paras ja siitä ei ole pitkä matka viidentoista parhaan sakkiin yleisöäänillä. Ja kun tuolta viimeiseltä paikalta ei ole tosiaan viime vuosina jääty sijan 17 huonommalle puolelle, Espanja on melkeinpä pakko nostaa jopa viidentoista sakkiin niukasti tai vähintään sijalle 16. Miljoonan näyttökerran raja Youtubessakin on juuri ylittynyt, vaikka televisiossa esitys ei näkynyt kokonaisuudessaan ja eroa Kreikkaan on reilut 100k näyttökertaa. Ainoa kysymysmerkki on jurysuosio, koska laulu ei välttämättä ollut sitä puhtainta mahdollista eilen. Eurojuryissa loppusija oli toki vasta 21:s, mutta tuolta paikalta yleisön suosion pitäisi olla kuitenkin edes jonkinlaista, vaikka edellä onkin laatua. Kuutena viime vuonna Espanja on viidesti jäänyt 20 huonommalle puolelle ja ollut kerran kymmenes. Nyt siis kaiken järjen mukaan sijoitus on 11-19, mutta ylä- vai alapäässä tuota haitaria?

Viimeinen kori. Slovenia ei kuulostanut pöllömmältä Ruotsin jälkeen, mutta edellinen TOP10-sijoitus on vuodelta 2001, joten sinne ei ole mitään asiaa tietenkään ja kyllä tätä on todella vaikea saada mahtumaan vasemmalle puolelle tulostaulua. Ehkä silti nostaisin tämän ylemmäs eli sijoille 16-20 lähtökohtaisesti, koska jotain lumoavaa tässäkin on. Vuosi sitten Slovenia oli 22:s, vaikka esiintymispaikka oli kolmas, joten nyt hieman suositummalla laululla tämä ei kai voine jäädä kuuden heikoimman joukkoon? Albania kuulosti paremmalta kuin torstaina ja laulu ei ollut niin epätoivoista kuin silloin, vaan rennompaa. Siltikään en tältä paikalta pysty nostamaan Albaniaa pois heikoimmasta korista, koska jotkin kuusi maata sinne on vain saatava. Britannia kuulosti todella laimealta ja en jaksanut keskittyä siihen edes vähää alusta. Juryilta ei välttämättä tule tarpeeksi apuja, kun ilmeisesti laulu olisi voinut sujua vieläkin paremmin. Maallikon korvaan en kuullut mitään ihmeellistä. Brittien kannalta se on toki hyvä asia, että heidän jälkeensä on tauko ennen Islantia. San Marino-Israel-Saksa kolmikosta ei ole mitään uutta kommentoitavaa. San Marino korkeintaan noista voi yllättää puhelinäänillä, mutta tokkopa nyt sentään?

Tauot ovat seuraavasti:
- Venäjän jälkeen lyhyt tauko ennen Tanskaa
- Makedonian jälkeen
- Kreikan jälkeen puolivälissä
- Britannian jälkeen

Lisäksi pari kertaa tuli ylimääräinen viivästys, kun Australian lavasteita ei saatu vaihdettua Espanjaan ajoissa eikä myöskään Israelin lavasteita saatu ajoissa lavalle Kreikan jälkeen, vaikka silloin oli tauko.

No joo, uusittu ranking nyt, kun juryshow, flow ja kaikki muu pohdinta on tiedossa sekä tehty:

1-5: Alankomaat, Sveitsi, Italia, Ruotsi, Australia
6-10: Azerbaijan, Venäjä, Kypros, Kreikka, Ranska
11-15: Serbia, Norja, Makedonia, Tsekki, Malta
16-20: Islanti, Espanja, Tanska, Valko-Venäjä, Slovenia
21-26: Albania, Viro, San Marino, Iso-Britannia, Israel, Saksa

Azerbaijan on vain liian hyvä ollakseen kuudes, mutta en uskalla pudottaa Australiaa pois viiden sakista, vaikka niin kovin tekisi mieli, koska hän on se potentiaalisin naismenestyjä ja tällä palstallakin niin moni uskoo Kateen. Italian päätin lopulta nostaa jopa Ruotsin edelle, koska luulen tuon voittavan Ruotsin yleisöäänissä enemmän kuin Ruotsi voittaa Italian juryäänissä.

Norja teki mieli pudottaa pois TOP10:sta, vaikka sillä on niin vahvoja sijoituksia viime vuosilta ja kaksi pohjoismaata TOP10:ssa on tuttu näky, mutta koska tuo jurushow epäonnistui, annan siitä pienen miinuksen ja finaalissa on paljon muitakin maita, jotka keräävät puhelinkannatusta, joten tokkopa nyt sitten Norjan jurypisteet riittävät kymmenen parhaan sakkiin, mutta ei se sentään viidentoista parhaan ulkopuolelle putoa. Kreikan nostin nyt sitten kuitenkin Norjan paikalle, koska eurojuryissa tulos oli hyvä ja tässä on kansainvälisen hitin aineksia. Lisäksi Kreikka on viimeksi ollut TOP10:ssa vuonna 2013, joten kyllä kait tämä tekele nyt sen putken katkaisee sitten kuitenkin, vaikka Hollanti esiintyy edellä? Kyproksen TOP10-paikkaan ei varmaan juuri kukaan muu enää luota, mutta minulla on tosiaan eilisen kohtalaisen onnistuneen juryvedon jälkeen sellainen tunne, että tämä kerää tarpeeksi yleisöääniä paikalta 11, josta on usein oltu TOP10:ssa, joten loppujen lopuksi ne ykkössemifinaalin kaksi suursuosikkia kevään ajan valtaavat finaalista TOP10-sijoitukset minun veikkauksessani. :lol:

Kolmoskoriin nousi Serbia ansaitusti, koska viimeisenä balladina se jää mieleen paikalta 23. Olisin halunnut saada kolmoskoriin myös Espanjan, mutta uskon kuitenkin enemmän Tsekkiin ja Maltaan. Makedonia ei kai millään voi pudota ulos tästä korista? Sen sijaan pudotankin Islannin sijalle 16, koska Islanti on viidellä viime kerralla finaalissa ollessaan jäänyt aina sijoille 15-20 huolimatta siitä, että semifinaaleissa se on ollut jopa sijoilla 3, 4 ja 6 kolmella kerralla. Vuonna 2009 tuli hopeaa Yohannan tuomana ja vuotta aiemmin Islanti oli 14:s. Sanotaan näin, että pelkään pahoin Islannille käyvän sitten kuitenkin sama kuin viime vuoden Unkarille, joka sekin oli Youtubessa mukavasti katsottu esitys ennen finaalia, mutta sitten tuli lunta tupaan finaalissa todella pahoin raadeilta ja kun finaalissa on monia muitakin erinomaisia esityksiä, joita yleisö voi äänestää, kolmoskorista en keksinyt ketään muuta pudotettavaa kuin Islannin, koska Serbia, Tsekki, Malta, Norja ja Makedonia ovat varmempia tapauksia. Jokin shokki finaalissa täytyy tulla ja olkoot se nyt tämä. :mrgreen: Tuo kuuden-seitsemän viimeisen kappaleen putki on vain niin timanttinen, että aika äkkiä Islantikin saattaa unohtua äänestäjiltä. Pohjoismailla on myös muita hyviä ääniharavoita kuten Ruotsi ja Norja. Todennäköistähän Islannin valuminen näin alas ei ole, mutta en tosiaan vain kyennyt pudottamaan Serbiaa, Maltaa, Makedoniaa tai Norjaa Islannin alapuolelle ja Tsekin live-esitys tiistailta hymyilyttää vieläkin, joten kun ensivaikutelma siitäkin oli TOP10, esiintymispaikasta huolimatta se on TOP15.

Espanjaa en nyt sitten lopulta saanutkaan ylemmäs kuin sijalle 17 kaiken jahkailun jälkeen. Lopuissa maissa ei pitäisi olla mitään ihmeellistä. San Marino kerää sen verran huumoriääniä, että parantaa yhdellä pykälällä historiansa parasta sijoitusta, joka ennen tätä iltaa on siis 24:s. Viro tekee tosiaan saaraaallot, vaikka se kuulostaakin hyvältä Islannin jälkeen recapissa.

Sitten vielä muutama veto eetteriin aiemman Sveitsi vs. Australia -vedon kylkeen.

Vedonlyöntivihje: - Euroviisut 2019 - Italia - peliaika päättynyt

kohde
Italia
veto
TOP8
kerroin
1.550 (Nordicbet)
panos
15 yks.

Osuma! +8.25 yks.

2.

Esiintymisnumerolta 22 pitäisi tulla kivasti puhelinääniä, kun tämä tosiaan vetää yleisön mukaansa ja mitä useammin olen katsonut live-esityksen Youtubesta, ei se ole loppupeleissä liian ontto tai tylsä, vaan Mahmoodin näköinen ja puvustuskin on hyvä. Edelleen, eurojuryissa tämä pärjäsi todella hyvin ja Italia on viime vuosina saanut hyvin puhelinääniä. TOP5:een sijoittuminen voi karata, mutta TOP10:sta en tätä saa millään ulos ja tosiaan Italia kolkuttelee jopa mitalisijoja minun mielestäni, mutta voin hyvin olla yksin tämän näkemyksen kanssa. Toinen vaihtoehto olisi lyödä Italiaa parhaaksi maaksi rahoittajamaista, mutta Ranska on sellainen jokeri, että en siksi sitä tee, vaan pelaan mieluummin näin. Lisäksi monissa veikkauksissa, joita olen lueskellut taas aikani kuluksi, Italiaa pidetään selviönä kymmenen sakkiin ja jopa viiden joukkoon.

Vedonlyöntivihje: - Euroviisut 2019 - Kreikka - peliaika päättynyt

kohde
Kreikka
veto
TOP12
kerroin
2.200 (Bet365/Nordicbet)
panos
10 yks.

Huti: -10.00 yks.

21.

Tämä ei tunnu ihan niin hyvältä, koska edellä esiintyy Hollanti, mutta eurojuryjen selvä TOP10-sijoitus ja eilinen varma esiintyminen juryshow'ssa takaavat mielestäni Kreikalle erinomaisen asetelman ottaa ensimmäinen TOP10-sijoitus sitten vuoden 2013, jolloin tämäkin veto tulisi kotiin.

Sveitsin, Italian ja Kreikan kelkassa siis tämä ilta alustavasti ja livestä sitten muita vetoja. Kiitoksia jo tässä vaiheessa keskustelusta tämän kevään osalta, vaikka huomenna pitää jonkinlaista jälkipeliä vielä käydä varmasti tässäkin ketjussa. :peukku:

Vihjeet yhteensä: panokset 25.00, palautukset 23.25, tulos -1.75 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Ylikerroin.com -sivuston FIFA World Cup voittaja 2018

Panokset 1-20 yksikköä alkaen keväästä 2019.

Minikommentit


_Iletus_
Jäsen
Viestit: 75
Liittynyt: 27.04.2013, 16:44
Pisteitä: 93

Re: Euroviisut 2019 Tel Aviv

Viesti Kirjoittaja _Iletus_ »

Hyvät yöunet takana, ja auringossa mukavasti ulkoiltu. Aika iskeä finaalin kimppuun.

Aloitetaan rahallisista näkemyksistä, tageja en viitsi erikseen tänne aloittaa nyt, mun tägätty seuranta on toisaalla ja muut kuin fairin voittajamarkkinavedot on siellä tägättynä tallentuen sinne seurantaan. Bookerit ovat olleet Pinny, Veikka ja SBtech-mestat (mm. Comeon), peliä ei noiden ulkopuolelle saa.

Plussalla voittajavedossa ovat nyt: Ruotsi, Hollanti, Italia (Toivon menettäineistä käsiin jäänyt Kypros, Malta, Makedonia ja Serbia)

Käytännön nollilla tai pikkuplussalla: Aussit, Sveitsi, Azerit

Pikkumiikalla: Venäjä (Ostelin takas jostain 38, layaykset alkoi alkutalvesta alle vitosesta)

Isolla miinuksella: Norja, Islanti, Ranska, Tanska, Kreikka.

Loput maat ovat semimiinuksella, eli tasan sen, minkä verran panoksia on mennyt ostoihin.

Strategiana lauantai-iltaan on tarjota shown aikana hypeen meneviä maita. Pistelaskuun laadittu myös oma treidausstrategia, eli sinne vähän ennusteltu kerroinliikeitä, erityisesti Ruotsin en usko pysyvän noin ylhäällä. Jos Ruotsi mielisi voittoon sillä tulisi olla todella suuri kaula juryjen jälkeen Hollantiin ja Sveitsiin. Hollannin kertoimen ennustan seilaavan illan läpi ja poimitaan sitä salkkuun jos lähtee nousemaan kovin korkealle. Voi olla että live on betsaavalle väelle jälleen kerran lievä pettymys, joten ei olisi ihme jos shown jälkeen oltaisiin yli 2:ssa. Voittajamarkkinalla mun mielestä tuolle Ruotsin voitolle tällä hetkellä paras value. Saan hieman isommat telet Ruotsille kuin esim. Wingdead on esittänyt ansiokkaassa arviossaan. Ruotsin voitto vaatii silti täyden dominoinnin Juryissä sekä kohtuulliset telet.

Pidän silmällä ainakin Espanjan, brittien, venäjän, azerien ja aussien kertoimia melko tarkasti ja jos nykyisistä tullaa paljon alas, niin myyntiin lähtevät sitten. Jälkijoukon mailla on aika tyhjät tarjouskirjat ja jos sinne joku päättää tulla ostelemaan niin kertoimet voi tulla rajusti alas, joppa alle sataan. Näitä käytännössä 0% voittomahdollisuuden omaavia maita voi hyvillä mielin tällöin tarjoilla eikä niitä droppeja pidä liiaksi säihkähtää.

Muista kuin voittajavedoista, on napsittu Makedoniaa Tshekkiä vs 1,95 (raja 1,78) kertoimilla, Venäjää Azereita vastaan 1,943 (raja 1,87) tasoilta ja Kreikkaa Kyprosta vastaan 2,00 kertoimella (raja 1,89) .

San Marinon jumbosijalle oma raja jtn. 5,5-5,7 ja 6,00 kertoimella lähti peleille. Lisäksi mulle maistuu

Top4 sijalle on isosti Ruotsia ja vähän vähemmän Sveitsiä ja Ausseja, koska SB-tech mestoilla tuo E/W veto on antanut erittäin hyviä valueita ja samalla saanut suojattua Hollantia. Mulle siis sopisi hyvin Top4, jossa NED, SWE, SWI ja AUS. Top10-markkinaan en ole juurikaan koskenut kuin ihan pikkukokeiluilla. Maltan top 15 maistuu kyllä jo hyvin Fairin 1,8 tasoilta, reilusti Maltan biisiä heikompia kappaleita pitäisi tulla edelle, että Malta olisi ulkona top 15:sta.

Top Big 5 Italian valuet syöty nähdäkseni, peräti 2,6 oli kerroin parhaimmillaan, kun Ranska oli hypessä. Top Balkan vedoissa saatan vähän napauttaa Kreikkaa suojaksi Serbialle ja Makedonialle. Huomio kuitenkin mulla pääosin tuossa voittajamarkkinalla, joten jokainen peesatkoon omalla vastuulla noita muita.

Vedonlyönnin ulkopuolisesti toivon Maltan keräävän itsensä ja saavan hyvän sijoituksen. Lisäksi voittajana näkisin ehkä mieluiten Ruotsin. Makedonia saisi myös kepittää Ranskan, varsinkin juryssä, kun on genressään paljon parempi biisi ja San Marino olla siellä missä kuuluu, eli jumbona.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 5. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

18.05.2019 19:46 <_Iletus_> Loppuhöpinät chattiin shown aikana.


JQ2
Jäsen
Viestit: 1827
Liittynyt: 08.09.2017, 19:42

Tuotto: +132.02 yks.

Palautus%: 103.44%

Panosten ka: 2.17 yks.

Vetoja: 1768

Pisteitä: 3576

Re: Euroviisut 2019 Tel Aviv

Viesti Kirjoittaja JQ2 »

Tosi huonosti oikein kunnon ideaa tarjolla, Sveitsin voitto Australiasta oli se makoisin veto, eikä oikein järkevää Aussi-vastaista ole tarjolla. Australia LAY top4 lähtee luultavasti livessä peliin ehkä silloin, kun liven aikana kertoimet laskevat tai sitten kun juryjen tulokset ovat tulleet.

Oma ranking:
1. Alankomaat.
2. Sveitsi.
3.-7. Venäjä, Ruotsi, Australia, Azerbaidžan, Italia.
8.-10. Islanti, Norja, Ranska.
11.-14. Kypros, Malta, Pohjois-Makedonia, Kreikka.
15.-17. Serbia, Tshekki, Espanja.
18.-21. Tanska, Viro, Valko-Venäjä, Slovenia.
22.-23. Albania, San Marino.
24.-26. Britannia, Israel, Saksa.

Jaoteltu voimasuhteiden mukaan ryppäisiin, joiden sisällä voi hyvin hajontaa tulla.

Voittoarviossa olen aavistuksen nipistänyt Alankomailta pois ja siirtänyt Sveitsin suuntaan. Italia voi teoriassa voittajakin vielä olla, kun sen kannatus isommin mittaamatta, mutta luultavammin jää top5:n ulkopuolelle.

Tätä kirjoittaessa teki jo mieli muutamia joukkueita tuolla säädellä, mutta olkoot tuo noin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

18.05.2019 23:59 <JQ2> Italiaan esitykseen somessa ainakin hyvät reaktiot! Siinäpä, jos Italia vielä

18.05.2019 23:59 <JQ2> nappaisi voiton.


credit
Jäsen
Viestit: 5495
Liittynyt: 02.08.2003, 00:47

Tuotto: +232.86 yks.

Palautus%: 104.64%

Panosten ka: 1.57 yks.

Vetoja: 3193

Pisteitä: 4777

Re: Euroviisut 2019 Tel Aviv

Viesti Kirjoittaja credit »

Vedonlyöntivihje: - Euroviisut - Ruotsi, Norja & Islanti TOP10:ssä - peliaika päättynyt

kohde
Ruotsi, Norja & Islanti TOP10:ssä
veto
EI
kerroin
1.470 (Coolbet)
panos
5 yks.
raja
1.333
todennäköisyysarvio
arvio 75%

Euroviisut 2019

Huti: -5.00 yks.

6./5./10.

Pinnaclen kertoimet TOP10-sijoista tällä hetkellä (Kyllä - Ei):

Ruotsi: 1,139 - 6,20
Norja: 1,826 - 2,04
Islanti: 1,386 -3,15

Jos nuo kertoimet muuttaa todennäköisyyksiksi ja kertoo kyllä-vaihtoehtojen todennäköisyydet keskenään, saa lukeman 0,310. Toisin sanoen: jos todennäköisyydet TOP10-sijoituksille olisivat toisistaan riippumattomia, yllä oleva veto osuisi 69 prosentin todennäköisyydellä. Todennäköisyydet eivät kuitenkaan ole toisistaan riippumattomia, vaan yhden maan sijoittuminen TOP10:een vähentää kahden muun maan kohdalla TOP10-sijan todennäköisyyttä, minkä takia oikea todennäköisyys ei-vaihtoehdolle on jonkin verran suurempi. Itse mutuilin 75 prosenttia, mutta se voi olla turhan varovainen arvio. Pääajatus tässä vedossa on se, että elleivät Pinnyn TOP10-kertoimet ole ihan pielessä, veto ei missään tapauksessa ole alikerroin (mutta se voi olla iso ylikerroin).

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 6. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Tenkrat
Avatar
Jäsen
Viestit: 6850
Liittynyt: 09.11.2005, 01:08

Tuotto: +400.89 yks.

Palautus%: 102.64%

Panosten ka: 3.92 yks.

Vetoja: 3871

Pisteitä: 17648

Re: Euroviisut 2019 Tel Aviv

Viesti Kirjoittaja Tenkrat »

Tenkrat kirjoitti:
18.05.2019, 19:43
Fairikin toimii.

Vedonlyöntivihje: - Club Euroviisut - Kypros - Kreikka - peliaika päättynyt

kohde
Kypros - Kreikka
veto
Kreikka
kerroin
2.028 (Betfair)
panos
5 yks.
raja
1.9

414€ kertoimella 2.10

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

NHL 2022-2023:
Panostus: 1-10/10.
Kelly/8 molemmista päistä kuristettuna+joskus vähän mutua. Pääosa vedoista lähellä otteluiden alkua.

https://twitter.com/tenki62

Minikommentit

18.05.2019 20:24 <Tenkrat> Melkein sama arvio mitä iletuksella ylempänä.


Lorimer
Avatar
Jäsen
Viestit: 2105
Liittynyt: 24.01.2004, 19:33
Pisteitä: 657
Paikkakunta: Tietäjä 2017

Re: Euroviisut 2019 Tel Aviv

Viesti Kirjoittaja Lorimer »

Paf : sijoittuu paremmin Kypros - Malta 1 1.72
Malta vähän nousussa , varmaankin Kyproksen esiintyjä pieraissut julkisesti.
Luotetaan Kyproksen esiintymispaikkaetuun ja jossain määrin vetävämpään meininkiin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


JQ2
Jäsen
Viestit: 1827
Liittynyt: 08.09.2017, 19:42

Tuotto: +132.02 yks.

Palautus%: 103.44%

Panosten ka: 2.17 yks.

Vetoja: 1768

Pisteitä: 3576

Re: Euroviisut 2019 Tel Aviv

Viesti Kirjoittaja JQ2 »

Vedonlyöntivihje: - Euroviisut 2019 - Sijoittuu viimeiseksi - peliaika päättynyt

kohde
Sijoittuu viimeiseksi
veto
Saksa
kerroin
3.350 (Veikkaus)
panos
1 yks.
raja
3

Liven puolelta tämä. Fairilta voi kinua enemmänkin.

Huti: -1.00 yks.

Tarkkaa rajaa paha heittää, mutta kyllä mä silti uskon, että San Marino ne muutamat pisteet saa. Albania saanee myös naapureilta jokusen. Britannia ja Israel sentään vähän parempia kuin tämä. Ennen kisaa oli kahden paikkeilla. Laitetaan nyt 1yks. vaan, kun live.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


petterik
Jäsen
Viestit: 28
Liittynyt: 13.11.2012, 15:01
Pisteitä: 19

Re: Euroviisut 2019 Tel Aviv

Viesti Kirjoittaja petterik »

Makedonia. Makedonia? Makedonia! Analyysi, kiitos.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

19.05.2019 01:33 <Wingdead> Paniikki pois, on telessä max 8 tyylisesti


guessingames
Avatar
Jäsen
Viestit: 658
Liittynyt: 28.05.2014, 00:41

Tuotto: +561.56 yks.

Palautus%: 118.98%

Panosten ka: 2.44 yks.

Vetoja: 1211

Pisteitä: 2994

Re: Euroviisut 2019 Tel Aviv

Viesti Kirjoittaja guessingames »

Avaan jälkipelit kun sen verran virtaa adrenaliinia veressä ettei jouda nukkumaan. Ihan hirveästi ei kommentoitavaa tuloksista, suurimmat yllätykset itselle että Italia noin korkealla, Australia valui noinkin alas, Tanskan pärjääminen ja Serbian ja Valko-Venäjän ei-pärjääminen. Niin ja Kreikan täysfloppi toki. Muilta osin nopealla silmäyksellä näyttää suhtkoht siltä mitä odotin. Ruotsista olin koko ajan jyvällä ja sen top2 olisi ollut kallis, mutta arvelin sen saavan tuota luokkaa teleissä. Hollannilta odotin ehdottomasti isompaa pärjäämistä juryissa ja kyllä tuo vähän mysteeri on vieläkin miten ei pärjännyt.

Kokonaisuutena viisut taisivat jäädä noin 150 yksikköä ylös eli kyllä tämä aika hyvin meni. Vähän harmittavasti parit tosi isot napsut jäi tageista pois kun kävin itse laskemassa kertoimet. Isoimmat osumat rahallisessa suuruusjärjestyksessä taisivat olla Aussien top10+top15, Azerien top10, P-Makedonian top Balkan, Norjan televoitto ja toki 1. semin Portugalin NQ. Kivasti toivat myös Makedonian top3 tokassa semissä, Tsekin top3 ja Aussien voitto+top3 ekassa semissä ja jopa Numppibookin supertripla palautti jotain hilppeitä.

Miinuspuolelta se Serbia ei sitten koskaan edennyt. Pari sijaa jäi top 15, juryjen anti oli todella iso pettymys ja ei voi kuin ihmetellä että mitenkäs tässä näin kävi. Tuo kun olisi tullut niin olisi jo juhlan paikka. Nytkin voi olla kyllä helvetin tyytyväinen.

Vaikka Serbia oli kerroinmielessä loistava haku niin piiskaa täytyy antaa itselle muutamasta ihan hirveästä suorituksesta. Tein johtopäätöksiä hyvin lyhyellä mietinnällä muutaman maan suhteen ja voin tunnustaa että sain esim tällaisia vetoja sisään (osaa en onneksi tagannyt):

Kreikka top10 1,80, painoin tähän koko viisujen about 4. isoimman betsin varmaan kuukautta ennen viisuja?!? :shock:
Islanti top nordic 3.75
Malta top10 1,82
Venäjä voittaja 7.50 tyyliin 2kk ennen viisuja kun koko yk layasi vastaan :oops:
Kreikkaa voittajaksi 20-30 tasosta useamman kerran :lol:
Pohjois-Makedonia NQ semistä 2,62 (tämän myin kun näin harkkavedon ja vaihdoin puolta maksipanostukseksi onneksi)
Aivan hirveät latingit Azerien ja Serbian top3 semeistään, ei ollut lähelläkään
ja paljon muuta...

Näissä useimmissa yhdistävä tekijä oli se, että iski kauhea FOMO kun uskoi löytäneensä jotain mitä suuri yleisö ei vielä tiedä tai tykästyi tiettyyn juttuun unohtaen kokonaiskuvan. Itselleni ensi vuodelle antaisin ohjeeksi nimenomaan sen että mietitään niitä vetoja vähän kauemmin. Toki hirveät lahjat pitää hakea pois ja silloin reagoidaan nopeasti, mutta ennen harkkojen alkua voisi kieltää itseltään esim top10-vedot alle 2 kertoimella.

Plussaa itselle kuitenkin vähän paradoksaalisestikin tietynlaisesta pään kylmänä pitämisestä. Hollantia en pitänyt koskaan kovin isona ennakkosuosikkina (paitsi hassua kyllä finaalin juryvedon jälkeen, joka sitten jotenkin olikin ilmeisesti heikko kun ei edes juryja voittanut?) ja Ruotsia vastaan pelaamisessa pidin pääni alusta loppuun. Näihin vuorotellen iskeneisiin hypejuniin en lähtenyt ja kun tuntui että puoli maailmaa uskoi yhtäkkiä Ranskan olevan kärkikolmikossa otin aika isosti kantaa toiseen suuntaan. Tässä auttoi kuitenkin paljon se, että omat betsit olivat alusta loppuun tosi hyvissä kun satuin bongaamaan tarpeeksi aikaisin Aussit ja Azerit sekä Serbian jonka *luulin* olevan vahvoilla. Vaikea sanoa, olisiko esimerkiksi Aussien top3-junaan tullut hypättyä olkapäitä myöten hypen alettua jos ei olisi ollut pohjilla top10/top15 niin hyvillä kertoimilla, luultavasti kyllä... joka tapauksessa iso ongelma monelle kun näitä kv. viisuchatteja sun muita seuraa tuntuu olevan että muodostetaan aivan helvetin yksiselitteisiä mielipiteitä heti kun jotain "tärkeää" tapahtuu. Esimerkkinä nyt vaikka ESCtipsin chatin vedonlyöjät kun Ranska veti ekat harkat. Puoli tuntia aiemmin kukaan ei ollut suunnilleen kuullut koko esityksestä ja sitten oltiinkin jo varmoja että top3 tulee jos ei jopa Pariisi 2020. Syy on tietenkin sama kuin itsellänikin omissa faileissa eli se FOMO. Ihmiselle on luontaista pelätä missaavansa jotain hyvää siksi, että jäi miettimään liian pitkäksi aikaa ja uhkapelureilla tämä piirre korostuu varmaan satakertaisena. Hyvä ohje viisuvetoihin niin kuin muuhunkin elämään on vetää muutaman kerran syvään henkeä ennen reagointia ja muutenkin olla tekemättä hätiköityjä johtopäätöksiä. Valueta näissä on kaikkialla hirveästi niin että jos yhden kelkan missaa siihen ei maailma vielä kaadu.

Oma vahvuus oli se mikä ennenkin eli sijavedot ja H2H sekä isojen selkeiden virhekertoimien löytäminen. Bookkereita on toki helpompi rankoa kun omat panokset nyt eivät varmasti ole ihan samaa luokkaa kuin palstaveljillä. Tuntuu että vuodesta toiseen itselle parasta aikaa viisuissa on tuo aika välillä biisien julkistaminen - ekat harkat. Sitten alkaa tulla infotulvaa joka tuutista joka on täynnä hehkutusta ja liian vahvoja mielipiteitä niin että neutraalina pysyminen itsekin on vaikeaa. Kappaleiden potentiaalin haistaminen vajavaisella informaatiolla tuntuu kohtuullisen vahvalta alueelta, mutta sitten kun tietoa on enemmän ei osaa enää analysoida.

Pähkinänkuoressa: Kerroinliikehdintä oli todella paljon isompaa kuin odotin vielä viisuviikolla ja on aivan typerää lyödä pienen kertoimen vetoja kauan ennen viisuja isoin panoksin.

No, ensi vuonna varmaan nettiblokit eli turha kai tässä sen kummemmin vielä strategioida. Silloin pistetään kuulkaas hikimaja pystyyn jokilaivalle Amsterdamiin, osoitteenmuutos sinne ja tilit auki, ja tietty hommataan parit pressipassit niin että päästään katsomaan vetoja alusta alkaen livenä.

Kiitos ja kumarrus kaikille ja pahoittelut muutamaa tosi paskaa vihjettä betsanneille. Nopeasti katsottuna tagatyt vedot viisuihin taisivat jäädä noin +60u kuitenkin joten kokonaisuus onneksi tännekin kivasti plussalle.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 15. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


tuulettaja
Jäsen
Viestit: 76
Liittynyt: 24.09.2015, 13:23
Pisteitä: 138

Re: Euroviisut 2019 Tel Aviv

Viesti Kirjoittaja tuulettaja »

Kuva

Suomen viisukansa vs. asiantuntijaraati - taitaa sama kaava toistua vuodesta toiseen:
Viisukansalta eniten pojoja (Islanti) - asiantuntijoilta ei noteerausta.

lähde: https://eurovisionworld.com/eurovision/2019#finland

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Keijo98
Jäsen
Viestit: 59
Liittynyt: 26.02.2018, 21:17
Pisteitä: 229

Re: Euroviisut 2019 Tel Aviv

Viesti Kirjoittaja Keijo98 »

Taas tämä kiitosten aika... Upeaa työtä taas viisutietäjät. 👏👏👏👏👏, tästä markkinasta tunnutte kairaavan valueta vuodesta toiseen.

Erityiskiitokset Bethog ja Guessingames, tulokset puhukoon puolestaan 👍

Mutta kaikille: 🎩 päästä, ja syvä kumarrus!

T: Keijo98

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 8. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Lorimer
Avatar
Jäsen
Viestit: 2105
Liittynyt: 24.01.2004, 19:33
Pisteitä: 657
Paikkakunta: Tietäjä 2017

Re: Euroviisut 2019 Tel Aviv

Viesti Kirjoittaja Lorimer »

Kiitokset myös täältä hienoista vihjeistä
Ensi vuonna ehjä pohdinnat ja suorat vihjeet eri ketjuun ? Pirullista kahlata näiden sanaseppojen fiilistelyjä kun pitäisi olla suoraa toimintaa !

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 5. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


kossippi
Jäsen
Viestit: 89
Liittynyt: 14.09.2013, 18:27
Pisteitä: 35

Re: Euroviisut 2019 Tel Aviv

Viesti Kirjoittaja kossippi »

Lorimer kirjoitti:
19.05.2019, 10:51
Kiitokset myös täältä hienoista vihjeistä
Ensi vuonna ehjä pohdinnat ja suorat vihjeet eri ketjuun ? Pirullista kahlata näiden sanaseppojen fiilistelyjä kun pitäisi olla suoraa toimintaa !
Tälle komppia! Kiva lukea spekulaatioita, ja kiva poimia tipsejä. Topikit erilleen?

Kiitos kaikille jotka tähän antoi kontribuutiota! Hienoja tuloksia!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Tietäjä
Jäsen
Viestit: 2136
Liittynyt: 30.01.2015, 16:49

Tuotto: +176.64 yks.

Palautus%: 102.32%

Panosten ka: 4.17 yks.

Vetoja: 1830

Pisteitä: 1576

Re: Euroviisut 2019 Tel Aviv

Viesti Kirjoittaja Tietäjä »

Kiitoksia myös analyyseistä. Tänä vuonna työt häiritsi liikaa viisuihin täydellisesti keskittymisen, joten ei tullut täältä päin paljon näkemyksiä, mutta voitolle päästiin taas. Ensi vuonna ehkä sitten enemmän mukana (toivottavasti nettiblokit ei tuhoa sitä iloa)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


100% 200€ bonus librabet.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin