Tänään on 28.03.2024, 17:36.

Euroviisut 2019 Tel Aviv

Yksilölajit, muut palloilulajit (salibandy, pesäpallo jne.), moottoriurheilu...
Vastaa Viestiin
Snooker-Salming
FIFA World Cup 2018 Guru
Viestit: 188
Liittynyt: 18.11.2016, 17:52

Tuotto: +133.29 yks.

Palautus%: 113.27%

Panosten ka: 4.02 yks.

Vetoja: 250

Pisteitä: 701

Re: Euroviisut 2019 Tel Aviv

Viesti Kirjoittaja Snooker-Salming »

Snooker-Salming kirjoitti:
03.04.2019, 18:21
1. Kypros
- Tästä olen samaa mieltä, että on kolmen parhaan joukossa semifinaalissa. Uskon loppukilpailussakin mitalisijaan edelleen.
2. Montenegro
- Samaa mieltä, kahden huonoimman joukossa.
3. Suomi
- Tällä hetkellä kallistun karsiutumisen puoleen kuten Wingdead, vaikka edellä on varma karsiutuja ja perässä luultavasti myös.
4. Puola
- Hieman Suomen kaltaisessa tilanteessa eli jää finaalin ulkopuolelle, mutta ei ole semin heikoimpien joukossa.
5. Slovenia
- Jatkoon ilman muuta, mutta ehkä olisin itse varovaisempi ja sijoittaisin tämän sijoille 4-5.
6. Tsekki
- Rajatapaus. Rankkaisin tällä hetkellä ykköspuoliskon viidenneksi parhaaksi Kyproksen, Slovenian, Unkarin ja Serbian jälkeen.
7. Unkari
- Minä pidän tätä jatkana tältä esiintymispaikalta. Toissa vuonna Joci esiintyi samalla numerolla semifinaalissa ja oli silloin toinen. Toki kappale ei nyt ihan niin vahva suuren yleisön mielestä, mutta onhan tämä ykköspuoliskon kolmanneksi tai neljänneksi laadukkain tekele ja minimalistinen live-esitys kansallisessa finaalissa vetosi jo monien tunteisiin. Unkarin läpäisyprosentti puhuu myös jatkoonmenon puolesta (10/12, 83%).
8. Valko-Venäjä
- Samaan laariin Suomen ja Puolan kanssa, niukasti ulos.
9. Serbia
- Olen lämmennyt tälle todella paljon viime aikoina. Voimakas naisballadi, joka on Valko-Venäjän sirkuksen jälkeen ihanan rauhoittavaa kuultavaa. Jatkoon ilman muuta varsinkin, kun kyseessä on Serbia.

10. Belgia
- Jatkoon kyllä, mutta live on vielä sen verran suuri arvoitus, että en osaa antaa sijoitusarviota. Biisi on kuitenkin hyvä.
11. Georgia
- Jumbo kera Montenegron.
12. Australia
- Mjoo, pakko se on todeta, että eiköhän tämäkin jatkoon mene, kun Australia ei ole vielä kertaakaan karsiutunut ja useammalla kuuntelulla tämä ei ärsytä enää niin paljon kuin ensimmäisellä kerralla, jolloin lavastuskaan ei vakuuttanut, mutta jos se on tosiaan menossa uusiksi, erottuvuus ja jurysuosio taannee jatkopaikan.
13. Islanti
- Jatkoon kyllä, vaikka juryt eivät pitäisikään. Viiden parhaan joukkoon yltäminen on tosin kiven alla.
14. Viro
- Minusta Viron osakkeet nimenomaan huononivat hieman, koska geneerisen poptuotoksen ympärillä on erilaisuutta runsaasti ja tämä on ihan oikeasta tylsä kappale. Jos joku shokkikarsiutuja pitäisi nimetä, minulla se olisi ehkä jopa Viro.
15. Portugali
- Jatkoon mystisyydellä ja lavashow'kin on todistetusti jo mieleenjäävä, kun vieressä tanssii mies musiikin rytmin tahtiin. Sijat 3-10 ovat kaikki mahdollisia.
16. Kreikka
- Jatkoon juu ja eiköhän tosiaan kamppaile jopa semifinaalin voitosta, vaikka olen itse Kyproksen vankkureissa, kun Norjakin voitti viime vuonna semifinaalinsa avaajana.
17. San Marino
- Tästä otan sulan hattuuni, sillä totesin tämän jo noissa ensikuuntelulainauksissani olevan parasta San Marinoa vuosiin eikä jatkopaikkakaan yllättäisi. Kyllä tämä tältä paikalta nyt ainakin Suomea suurempi suosikki on menemään jatkoon, mutta en jakaisi finaalipaikkaa vielä kuitenkaan. Rajatapaus.

Yhteenvetoni ykkössemifinaalista on sellainen, että ensimmäiseltä puoliskolta Kypros, Slovenia, Unkari ja Serbia ovat mutuilun jälkeen jatkossa. Toiselta puoliskolta Belgia, Australia, Islanti, Portugali ja Kreikka ovat jatkajia. Näin ollen viimeinen paikka jäisi jaettavaksi Viron, Tsekin ja San Marinon kesken, joista uskon eniten Viroon, jolloin toiselta puoliskolta menisi kaikkiaan kuusi maata jatkoon.
Täällähän on laitettu hulinaksi sitten viime näkemän. Päivitetäänpä omatkin mietteet ensimmäisestä semifinaalista ensimmäisten harjoitusten jälkeen, joita seurasin vaihtelevasti striimiltä reaaliajassa ja tietysti jälkikäteen katsoin vielä varsinaiset harjoitusklipit moneen kertaan.

1. Kypros
- Ehkä hieman muovinen tanssiesitys sieltä on tulossa lyhyen klipin perusteella, mutta odotan edelleen toisten harjoitusten TV-lähetysklippiä, josta näkee parhaiten potentiaalin. Laulaminen kuulosti hieman rääkymiseltä ensimmäisissä harjoituksissa, mutta eiköhän sekin korjaannu TV-lähetyksessä. TOP5 on edelleen mahdollinen loppukilpailussa, koska kappale on vain niin hyvä. Semifinaalista heittämällä jatkoon. Harjoitusklippiä on katsottu 446 000 kertaa, joka on muuten eniten tästä semifinaalista.
2. Montenegro
- Kansallisessa finaalissa nähty massiivinen nuottilavaste oli poissa ja tilalle ei oltu tuotu mitään, vaan koko kuuden hengen seurue oli tiiviissä kasassa keskellä lavaa. Georgia sentään yritti paikata surkeaa kappaletta lavashow'lla, mutta Montenegro oli näemmä luovuttanut jo ennen kisoja. Tylsääkin tylsempi, joten varma karsiutuja.
3. Suomi
- Minusta UMK-finaalin laatikon poisto oli hyvä asia, koska nyt Darude ei ole siellä vangittuna, vaan ilmeisesti lavan reunassa tms. avonaisessa tilassa. Pidän myös siitä, kuinka LED-seinällä näkyy sulavia jäävuoria tai jotain sen tapaista, sillä juuri tuollaista takaseinän käyttöä toivoinkin Suomelta. Jatkoonmenokertoimet nousivat harjoitusten jälkeen ja nyt tarjolla olisi 7.00 kerrointa, mutta ei se kuitenkaan houkuttele vielä, mutta varaan oikeuden muuttaa mielipidettäni, jos toisten harjoitusten TV-lähetysklippi on toimiva.
4. Puola
- Mielenkiintoinen pyörivä lavaste, jossa kaikki neljä naissolistia seisovat kaavuissa. Kamera pyörinee heidän ympärillään lähietäisyydellä. Biisi ei kyllä edelleenkään säväytä enkä tätä olisi jatkoon laittamassa. Ehkä hieman Suomea edellä kuitenkin vielä tässä vaiheessa, mutta en näkisi eroa niin suurena kuin esimerkiksi Wingdead, jolla Puola on sijoilla 11-12 ja Suomi kahden huonoimman joukossa. Toisaalta Puolan harjoitusklippi on kerännyt toiseksi suurimmat katsojaluvut tästä semifinaalista (361k).
5. Slovenia
- Viimeksi olin varovaisesti sijoittamassa tätä sijoille 4-5 semifinaalissa. Lavastushan on hyvin samanlainen kuin kansallisessa finaalissa ja naissolisti sekä mieskitaristi seisovat intiimisti keskellä lavaa toisiaan katsoen. Edelleen tietynlainen flegmaattisuus tästä välittyy ja siksi olinkin niin varovainen aiemmin, vaikka kappale onkin ihan jees. Karsiutuminen olisi yllätys, joten kyllä Slovenia jatkoon menee, mutta viiden parhaan joukkoon yltäminen on työn ja tuskan takana, vaikka eurojuryissa kappale olikin lopputuloksissa tämän semifinaalin viidenneksi paras. Loppukilpailussa sijat 14-18 lienevät realistisia.
6. Tsekki
- Huoleton ja kepeä esitys, josta on kuitenkaan vaikea sanoa lopullista arviota vielä ennen TV-lähetysklippiä. Jos ykköspuolelta menee viisi maata jatkoon, sitten Tsekki on se viides. Ehkä rankkaisin siis tämän vielä hieman Sloveniaa heikommaksi, koska eurojuryissa Slovenia voitti Tsekin pisteellä ja tsekkien lavashow televisiosta katsottuna on arvoitus.
7. Unkari
- Ei tarvetta muuttaa aiempaa näkemystä. Euroviisushow vastaa lähes täysin kansallista finaalia kullanoranssilta värimaailmaltaan ja yksinkertaisuudeltaan. Se toimi jo silloin ja vetoaa varmasti edelleen. Puvustus on hyvä, sillä pidän mustasta paidasta ja kultaisesta korusta Jocin päällä. Unkarilla on myös hyvä karsintahistoria, joten olen yllättynyt, jos Unkari ei mene jatkoon. 1.20 kertoimella en kuitenkaan vielä koskisi tähän ennen TV-lähetysklippiä, vaikka melko varma olenkin siitä, mitä on tulossa.
8. Valko-Venäjä
- Harjoitusklipissä taisi olla jotain purkamattomia lavasteita vielä mustissa konteissa, joten tämän kanssa pitää odottaa myös TV-lähetysklippiä, mutta alan pitää henkilökohtaisesti tästä biisistä entistä enemmän. Eurojuryissa yllättävän hyvä tulos (26.), joten ennemmin näkisin tämän olevan lähempänä jatkopaikkaa kuin vaikkapa Puolan. Hiipivä potentiaali alkaa nostaa päätään, sanotaanko vaikka näin. Laulaja kerännee joitakin ulkonäköääniä joka tapauksessa, mutta toisaalta Kyproksen tanssishow lienee tätä parempi avauspuoliskolta.
9. Serbia
- Veljien kanssa samaa mieltä Serbian laadukkuudesta. Jätin kuitenkin koskematta täälläkin vihjattuihin vetoihin, koska halusin noudattaa itselleni annettua ohjetta viime vuodesta eli vetojen sisäänlaittamisesta vasta harjoitusten perusteella, vaikka toki poikkesin tuosta lyötyäni Portugalia ja Kyprosta voittajaksi yksillä yksiköillä. Mutta joo, show on siinä mielessä hyvä, että turhaa sirkusta ei ole, vaan laulaja ja ääni pääsevät oikeuksiinsa. Helposti jatkoon, mutta sijaa en lähde arvailemaan.

10. Belgia
- Harjoitusklipin lavastus ei vakuuttanut minua eli nuo kaksi jättirumpua. Toki televisiosta katsottuna show voi olla toimiva, joten en tuomitse vielä Belgiaa, mutta kun Eliotin karisma ei varsinaisesti häikäise, hyvästä kappaleesta huolimatta tämä on vaarassa jopa karsiutua. Positiivista on kuitenkin se, että puvustus ja taustavärit sopivat tummanoranssinpunaisina toisiinsa. Jatkopaikan puolesta puhuisi eurojuryjen sija 18, joka on tämän semifinaalin seitsemänneksi paras ja vain pari pistettä heikompi kuin Slovenialla ja Tsekillä, joten siksi uskoisin Belgian hilaavan itsensä jatkoon viidentenä maana toiselta puoliskolta kuitenkin ehkä hieman kömpelöstä laulusta huolimatta.
11. Georgia
- Fantastista LED-seinän käyttöä, sillä jylhät ja lumihuippuiset vuoret sopivat todella hyvin tähän viisuun, joka ei radiossa toimi ollenkaan, mutta lavastuksen ansiosta livenä tämä lienee sen verran vaikuttava, että jumboksi Georgia ei ainakaan jää, vaan täysin luovuttanut Montenegro on ykkösehdokkaani jumboksi juuri nyt tässä semifinaalissa. Tokkopa Georgiakaan jatkoon asti kiipeää, koska toisella puoliskolla taso on ihan hyvä, mutta esitystä ei ainakaan tarvitse hävetä.
12. Australia
- Erinomaista työtä, aussit. LED-seinällä oleva avaruus ja maapallo sopivat hyvin painovoimattomaan viisuun. Harjoitusklipissä näkyvät pitkät kepit, joiden varassa Kate ja kaksi apuria keinuvat, ovat huimaa katsottavaa. Televioklipissä ymmärtääkseni kuitenkaan noita tukirakenteita ei näy, joka voi olla hyvä ratkaisu, koska ensi kerran nähtyäni harjoitusklipin, seurasin tuota edestakaista keinumista pala kurkussa toivoen rakenteiden vain kestävän keskittymättä esitykseen muutoin sen tarkemmin. Puvustuksesta en ole puolestaan niin kovin vakuuttunut, mutta siitä huolimatta Australia jatkaa varmasti finaaliputkeaan.
13. Islanti
- Jatkoonhan tämä menee, mutta esitystä en oikein osaa vielä kommentoida ennen TV-lähetysklippiä, joten sija-arviota on vaikea sanoa, vaikka eurojuryjen seitsemäs sija antaisi osviittaa jopa TOP3-sijoituksesta semifinaalissa, mutta sitten samalla takaraivossa painaa muistikuva siitä, kuinka Unkari samanlaisella raivolla oli vuosi sitten viimeinen jatkoonmenijä omasta semifinaalistaan ja vieläpä samalla esiintymisnumerolla.
14. Viro
- Ilmeisesti harjoituksissa oli teknisiä ongelmia, mutta klipin perusteella käytössä on edelleen sama myrskyinen LED-tausta osassa kappaletta, joka on kieltämättä vaikuttava erikoistehoste kameran samalla kiertäessä herra Cronea. Ehkä olisin kuitenkin hivenen huolestunut siitä, että Virolla on vain 67k näyttökertaa harjoitusklipillään virallisella Eurovision-kanavalla, joka on huonoin lukema tässä semifinaalissa, sillä Montenegrollakin on katsojia 72k, Georgialla 84k ja esimerkiksi Suomella 143k. Ei pidä toki vetää liian suuria johtopäätöksiä, mutta kyllä noista lukemista voi hieman pohtia sitä, että onko Viron kappale tosiaan niin tylsä ja geneerinen tuotos, jolta se ensikuulemallakin vaikutti. Tällä hetkellä veikkaisin itse Viron karsiutumista.
15. Portugali
- En suostu kirjaamaan tätä karsiutujaksi, vaan Portugali kirmaa edelleen finaaliin minun papereissani. Eurojuryjen 13. tila ilahdutti myös Portugali-betsaajana. :lol: Harjoitusklipin perusteella show oli hyvin samanlainen kuin kansallisessa finaalissa, mutta vain puvustus oli vaihtunut. En osaa vielä sanoa, että onko kyseessä hyvä vai huono asia. Toisaalta nuo sametinvihreät asut sointuvat hyvin taustalla olevan LED-seinän ruusunpunaisiin väreihin. Ja mikä tärkeintä, Conanin vieressä olevalla tanssijalla on edelleen yläruumis haavoittuvan paljaana, joka edesauttaa katsojia lumoutumaan hänen tanssiinsa musiikin rytmissä.
16. Kreikka
- Toistaiseksi vajaat 200 000 katselukertaa vähemmän kuin Kyproksella (446k vs. 254k). Jokainen tehkööt siitä omat päätelmänsä, mutta minun päätelmäni on se, että Kreikka ei ole ihan niin pomminvarma ykkössuosikki semifinaalin voittajaksi, vaikka olikin eurojuryjen viides ja Kypros pykälää heikompana kuudes. Harjoitusklipin perusteella puvustus on valkoinen ja tausta violetinkukkakuvioinen. Nuo värit sointuvat hyvin yhteen, se on myönnettävä. Toisaalta Katerinan olkapäillä olevista röyhelöistä en niin kovin pidä. Laulu sujuu tutun vahvasti ja sen kanssa ongelmia ei tule, joten kyllä Kreikka ykkössuosikki on kaiketi voittamaan semifinaalinsa, mutta enemmän pitäisin syynä esiintymisnumeroa kuin varsinaista kokonaisuuden ylivertaisuutta muihin nähden, joten jos finaalissa Kreikka ei saa hyvää esiintymispaikkaa, ounastelen jopa hienoisia vaikeuksia, mutta toisista harjoituksista saatava TV-klippi voi muuttaa näkemystäni nopeasti.
17. San Marino
- Kyllä tämä hieman pettymykseksi jäi, koska ainoa mieleenjäävä asia lavastuksesta on megafonit. Serhat pukeutui tietysti valkoiseen ja keinutti lanteiteen kepeästi, mutta olisin kaivannut lauluun lisää intohimoa ja tunnetta, sillä nyt harjoitusklipistä välittyi tietynlainen pakonomainen läpivienti ja laulu tuntui junnaavan paikoillaan samalla korkeudella ilman vaihteluita. Esiintymispaikkakaan ei ikävä kyllä taida pelastaa tätä jatkoon.

Yhteenvetona tässä vaiheessa veikkaan jatkoon ykköspuolelta Kyprosta, Sloveniaa, Tsekkiä, Unkaria ja Serbiaa sekä toiselta puoliskolta Belgiaa, Australiaa, Islantia, Portugalia ja Kreikkaa.

Rankingeja olen huono tekemään ja tulen muokkaamaan tätä varmasti vielä TV-lähetysklippien jälkeen, mutta koitetaan:

1: Kreikka
2: Kypros
3: Islanti
4-5: Australia, Slovenia
6-8: Portugali, Serbia, Unkari
9-10: Tsekki, Belgia
11-13: Viro, Puola, Valko-Venäjä
14-16: Suomi, San Marino, Georgia
17: Montenegro

Huomenna sitten mahdollisesti jo toisen semifinaalin päivitetyt arviot.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 5. Antamasi peukut: 0.

Ylikerroin.com -sivuston FIFA World Cup voittaja 2018

Panokset 1-20 yksikköä alkaen keväästä 2019.

Minikommentit


Wingdead
Jäsen
Viestit: 1514
Liittynyt: 27.01.2018, 10:40

Tuotto: +45.09 yks.

Palautus%: 100.67%

Panosten ka: 2.43 yks.

Vetoja: 2763

Pisteitä: 989

Re: Euroviisut 2019 Tel Aviv

Viesti Kirjoittaja Wingdead »

Henkilökohtaisesti ärsyttää suunnattomasti, että tästä semifinaalista putoaa ainakin 3 biisiä, jotka olisivat lähtökohtaisesti läpimenijöiden joukossa ensimmäisessä semifinaalissa. Tasan eivät käy onnen lahjat.

Etukäteen ajateltuna Irlanti ja Latvia olivat odotetun heikkoja. Ei jatkopaikkaa heille.

Itävalta ja Moldova olivat molemmat selkeitä karsiutujia omissa papereissani ennen harjoituksia, mutta kyllähän nämä molemmat osakkeitaan nostivat huimasti. Itävalta voi olla juryissa TOP5 tässä semissä ja jo pelkästään se veisi Itävallan todella lähelle jatkopaikkaa. Moldova on päässyt jatkoon huonommillakin tekeleillä ja tähän on tehostuskeinona otettu 2011 Ukrainan viisusta tuttu hiekkataiteilija, joka osaltaan siivitti Ukrainan yllättävän ylös lopputuloksissa tuolloin. Miksei tämä tehokeino toimisi nyt Moldovan osalta, varsinkin kun edellä on melko unettava Irlanti.

Tanska ja Romania ovat olleet kolikonheittotapauksia ennen näitä harjoituksia, enkä lähtisi kumpaakaan näistä varmaksi karsiutujaksi tai jatkajaksi veikkaamaan.

Armenia raporttien mukaan pieni pettymys ja voi jäädä puhelinäänestäjiltä tyystin unohduksiin aloituspaikaltaan. Eurojuryissa juryjen kuudes sija kuitenkin kertonee kieltään siitä, että jurytukea on tulossa semissäkin. Ei tätä voi karsiutujaksi nimetä sen takia, mutta ei jatkopaikkakaan selkeä ole.

Sveitsi ja Ruotsi olivat taattua laatua, kumpikaan tuskin voittoon asti yltää mutta kärkipään sijoitukset tulossa kuitenkin.

Summa summarum, jo tältä alkupuolelta 7 maalla on mahdollisuudet jatkoon. Huomenna esiintyvistä Hollanti, Venäjä, Malta ja Azerbaijan ovat todennäköisiä TOP10 maita finaalissa ja jatkopaikat ovat heille selviöitä. Näiden lisäksi tuohon ansaittujen jatkopaikkojen kategoriaan menevät Albania, Makedonia sekä Norja, ellei sitten huomiset livet muuta tilannetta radikaalisti kuten esimerkiksi Portugalille kävi ensimmäisessä semifinaalissa. Tästä semistä menee siis 14 maata läpi :lol: :lol:

Tämä semi on niin äärimmäisen vaikea ennakoitava, että tuskin tulen tähän kantaa ottamaan puolesta tai vastaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Wingdead
Jäsen
Viestit: 1514
Liittynyt: 27.01.2018, 10:40

Tuotto: +45.09 yks.

Palautus%: 100.67%

Panosten ka: 2.43 yks.

Vetoja: 2763

Pisteitä: 989

Re: Euroviisut 2019 Tel Aviv

Viesti Kirjoittaja Wingdead »

Venäjän harjoitukset takana ja pieni pettymyshän se oli. Lavasteina oli peilejä ja hologrammeja, lavalla oli parhaimmillaan 9 Sergeyta jokainen eri asennossa ja mielentilassa. Markkinat reagoivat negatiivisesti ja Hollanti, Ruotsi ja Italia etunenässä lähtivät syöksyyn markkinan etsiessä tulevaa voittajaa. Ilmeisesti se ei Venäjä ole.

Näin heikkona vuonna on pakko itsekin vähän jarrutella Italiavastaisuutta ja myöntää, että kyllähän sillä on pienet saumat TOP3-sijaan. Hollanti on ylivoimaisin voittaja hetkeen ellei tänään 15:00 tule jotain syytä alkaa epäillä sitä. Sen takana Ruotsi ja Venäjä, pienellä varauksella Italia ehkä jopa seuraavaksi paras.

Malta ei käyttänyt mahdollisuuttaan, joten ulos voittotaistosta ja todennäköisesti ihan kärkisijoiltakin. En ole vielä pystynyt löytämään TOP5 sijalle kiilaavaa naisartistia.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


bethog
Jäsen
Viestit: 396
Liittynyt: 07.02.2014, 15:50

Tuotto: +138.05 yks.

Palautus%: 122.58%

Panosten ka: 0.71 yks.

Vetoja: 863

Pisteitä: 1054

Re: Euroviisut 2019 Tel Aviv

Viesti Kirjoittaja bethog »

Vedonlyöntivihje: - euroviisut - voittaja E/W, 1/4, 1-4 - peliaika päättynyt

kohde
voittaja E/W, 1/4, 1-4
veto
Ruotsi
kerroin
11.000 (Bet365)
panos
0.6 yks.

panos 0.3+0.3

Huti: -0.60 yks.

Vedonlyöntivihje: - euroviisut - voittaja E/W, 1/4, 1-4 - peliaika päättynyt

kohde
voittaja E/W, 1/4, 1-4
veto
Italia
kerroin
9.000 (Bet365)
panos
0.4 yks.

panos 0.2+0.2

Push: +0.20 yks.

Kerrointen kärkikaksikko Alankomaat ja Venäjä eivät nähtävästi loistaneet ekoissa harjoituksissa. Se ei välttämättä vielä tarkoita mitään, mutta nämä maistuvat nyt.

Vihjeet yhteensä: panokset 1.00, palautukset 0.60, tulos -0.40 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 5. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

07.05.2019 17:22 <JQ2> Mitkä maat tulevat olemaan puhelinäänissä vahvoilla? Tuntuu, että paljon

07.05.2019 17:24 <JQ2> "jurysuosikkeja". Lopulliset erot varmaan nähdään juuri televoten puolella.

07.05.2019 20:47 <bethog> En osaa nyt sanoa. Odottelen niitä toisia harkkoja, jotta itse näkee enemmän.

07.05.2019 20:48 <bethog> Nyt liikaa paikalla olevien kommentoijien armoilla.


bethog
Jäsen
Viestit: 396
Liittynyt: 07.02.2014, 15:50

Tuotto: +138.05 yks.

Palautus%: 122.58%

Panosten ka: 0.71 yks.

Vetoja: 863

Pisteitä: 1054

Re: Euroviisut 2019 Tel Aviv

Viesti Kirjoittaja bethog »

PVM=14.5.2019 14:00
laji=euroviisut
KOHDE=voittaja E/W
VETO=Azerbaidzan
KERROIN=29
PANOS=0.2
PELIYHTIÖ=Bet365
komissio=
winprobability=
halfwinprobability=
pushprobability=
halflossprobability=
rajakerroin=
kommentti=0.1+0.1
Tämä vielä, kun näyttää vakuuttaneen.

edit. Tippui heti vihjausviestin lähettämisen aikoihin samoilla hetkillä, niin poistin seurannasta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

07.05.2019 16:29 <bethog> Esim. bet-at-home 43 kerroin voitosta


bethog
Jäsen
Viestit: 396
Liittynyt: 07.02.2014, 15:50

Tuotto: +138.05 yks.

Palautus%: 122.58%

Panosten ka: 0.71 yks.

Vetoja: 863

Pisteitä: 1054

Re: Euroviisut 2019 Tel Aviv

Viesti Kirjoittaja bethog »

Vedonlyöntivihje: - euroviisut - Islannin loppusijoitus - peliaika päättynyt

kohde
Islannin loppusijoitus
veto
11. tai huonompi
kerroin
2.200 (Unibet/Paf)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

Tämä nyt vielä kun miltei mukavampi kuin Sveitsin puolesta Islantia vastaan aiemmin vihjattu veto, kun Sveitsilläkin pieni vaara flopata. Guessingames kyseli Islannista mielipiteitä: ollut mun ykkösidea vastustaa Islantia eri markkinoilla. En näe jurysuosiota ja telepotentiaaliakin mielestäni liioiteltu rajusti. Ainoa on, jos tästä merkittävän ilmiön saavat aikaan persoonallisten haastattelujen ja muun kautta, mutta nyt en näe sitä todennäköisenä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Snooker-Salming
FIFA World Cup 2018 Guru
Viestit: 188
Liittynyt: 18.11.2016, 17:52

Tuotto: +133.29 yks.

Palautus%: 113.27%

Panosten ka: 4.02 yks.

Vetoja: 250

Pisteitä: 701

Re: Euroviisut 2019 Tel Aviv

Viesti Kirjoittaja Snooker-Salming »

Snooker-Salming kirjoitti:
03.04.2019, 18:21
Sitten vielä pikainen katsaus toiseen semifinaaliin, vaikka en siihen nyt niin hyvin ole vielä ehtinyt perehtyä.

1. Armenia
- Jatkossa miltä tahansa paikalta. Wingdeadin sija-arvaus seitsemän kuulostaa ihan käyvältä.
2. Irlanti
- Ei riitä.
3. Moldova
- Hyvin todennäköisesti minimalistinen ja voimakas balladi kuten kansallisessa finaalissa. Vertaisin tätä ykkössemin Serbiaan, mutta vain englanninkielisenä ja siksi omissa papereissa tämä ei missään nimessä ole heikoimpia kappaleita, vaan jopa yllättävän lähellä rajatapausta mitä tulee jatkoonmenoon. Serbian tavoin olen lämmennyt tälle todella paljon.
4. Sveitsi
- Jatkoon kyllä, mutta kovin kummastuttaa se, että Sveitsiä ollaan sijoittamassa viiden parhaan joukkoon finaalissa. Kymmenen joukkoon ehkä, mutta olen skeptinen tästä tekeleestä jo pelkästään Sveitsin viisuhistorian huomioiden. Odottakaamme live-esitystä.
5. Latvia
- Ei asiaa jatkoon.
6. Romania
- Rajatapaus. Hieman mysteeri vielä itselleni. Historiaan peilaten toki olisi mentävä jatkoon (10/11) ja toinen peräkkäinen karsiutuminen olisi katastrofi.
7. Tanska
- Samat sanat kuin Romaniaan. Ehkä tuo hellyyttävyys voi kantaa jatkoon.
8. Ruotsi
- Selviö jatkaja ja miksei kolmen parhaan joukossa semifinaalissa.
9. Itävalta
- Parantunut useammalla kuuntelulla, mutta ehkeivät rahkeet kuitenkaan riitä jatkoon.
10. Kroatia
- Roskaa.
11. Malta
- Helposti jatkoon.
12. Liettua
- Ala-astetason lyriikat ja tylsä kuin mikä, joten karsiutuu niukasti.
13. Venäjä
- Eiköhän kamppaile TOP3-sijasta.
14. Albania
- En anna painoarvoa tosiaan liikaa esiintymisjärjestykselle eli vaikka tämä on vahvan Venäjän takana, myös Albanian live oli hyvä jo kansallisessa finaalissa. Jos viisuissa nähdään jotain samanlaista mahtipontisuutta, jatkoon heittämällä. Aliarvostettu.
15. Norja
- Samaa mieltä, että karsiutuminen on hyvinkin mahdollista. Rajatapauksia.
16. Hollanti
- Ykkössuosikki, ei siitä sen enempää.
17. Makedonia
- Jaa-a, en tyrmää ihan täysin, vaikka lavastus menneekin tuttuun Makedonian tapaan vihkoon.
18. Azerbaijan
- Nauraen jatkoon ja miksei jopa viiden parhaan joukossa.

Yhteenvetona ykköspuolelta jatkoon naulaisin Armenian, Sveitsin ja Ruotsin sekä toiselta puoliskolta Maltan, Venäjän, Albanian, Hollannin ja Azerbaijanin. Näin ollen kaksi paikkaa jää auki, joista kamppailevat Moldova, Romania, Tanska, Itävalta, Norja ja ehkä sitten pitkin hampain Liettua ja Makedonia. Romanialle annan yhdeksännen paikan historian takia. Viimeistä jatkajaa en lähde arvuuttelemaan, mutta pidän Moldovaa mustana hevosena, koska pohjoismaihin ja muihin kilpakumppaneihin verrattuna sen tekele ei ole pöllömpi.

EDIT: Viimeinen jatkaja olkoot toistaiseksi Liettua, koska jos voittaa Monika Marijan kansallisessa finaalissa, jotain taikaa on oltava kappaleessa.
Ja sitten päivitys tähän ensimmäisten harjoitusten jälkeen.

1. Armenia
- Srbuk vaikuttaa olevan ypöyksinään valtavalla lavalla. LED-seinää käytettiin mainiosti lyhyessä klipissä luomaan erilaisia tunnetiloja eli en olisi huolissani tämän unohtumisesta, koska kappale kantaa viimeistään Armenian jatkoon. Musta asu sointui hyvin taustaväreihin. Näyttökertoja on toistaiseksi vain 8000 vähemmän kuin Sveitsillä (146k vs. 138k) eli avauspuoliskolta toiseksi eniten. Ruotsillakin on vain 96k.
2. Irlanti
- Sarjakuvamainen taustagrafiikka, joka kieltämättä sopii hyvin tähän kepeään viisuun. Yksinkertainen punainen mekko on myös hyvä asu valinta Sarahilta ja kahdelta tanssijalta. Sanoisin näin, että ihan hyvä yritys nostaa show'lla osakkeita, mutta tarjolla on vain niin paljon parempaa, ettei jatkoon ole asiaa.
3. Moldova
- Hiekkataiteilija oli tosiaan tuotu taustalle. En tiedä, mitä olen siitä mieltä. Ehkä se vie turhaan huomiota itse laulusta, jonka Anna tutusti tulkitsee erinomaisesti. Kuten todettua jo aiemmin, olen lämmennyt tälle entistä enemmän ja jos tämä ja Makedonia vaikkapa olisivat toisin päin, Moldova voisi ihan hyvin edetä jatkoon, mutta tältä paikalta se on vain haastavaa, vaikka parhaansa Anna Odobescu tekee. Pukuna on valkoinen mekko, joka on hyvä valinta vaaleaan taustaan nähden.
4. Sveitsi
- Ei asiaa omalle soittolistalle vieläkään, mutta pakko on sanoa, että esitys vaikuttaa hyvältä klipin perusteella. Pidän siitä, kuinka taustaseinällä tummanpunaisen hehkun keskellä erilaiset kuviot muuttuvat nopeatempoisesti musiikin ja tanssikoreografian tahdissa. Moderni show kaikkiaan mitä luultavimmin. Kai tämä on hiljalleen lukittava viiden parhaan joukkoon, koska eurojuryissakin tuli pronssia.
5. Latvia
- Nojoo, unettava show kaikin puolin tulossa. Taustaseinältä jäi mieleen puolikuu ja naislaulajalla on hellehattu päässään yhdistettynä valkoiseen mekkoon. Tästä tulee mieleen jokin vanhan ajan saluunassa soittava flegmaattinen yhtye, joka ei kyllä jatkoon mene, joten en uhraa tähän aikaa enempää.
6. Romania
- Todella hieno merenalainen Atlantis aluksi LED-seinällä, joka muuttuu biisin edetessä tuli- ja pyromereksi. Grafiikat ovat siis kunnossa ja silmä lepää. Puvustus on ihan onnistunut ja naissolistin ympärillä pörrää kaksi miestä. myös tummiin pukeutuneina. Laulukin on ihan kohtalaisen puhdasta maallikon korvaan, mutta biisi ei vain säväytä ollenkaan ja siihen tämä kaatuu, jos on kaatuakseen.
7. Tanska
- Kansallisesta finaalista oli tuotu jättituoli myös varsinaiselle viisulavalle eli mikään ei suuremmin tule varmastikaan muuttumaan. Odotan kuitenkin mielenkiinnolla sitä, millaisia kamerakulmia esitys tarjoaa. Kappale ja laulu ovat edelleen kepeitä ja saavat hyvän mielen, mutta rajatapaus tämä edelleen on. Ehkä olisin hieman huolestunut siitä, että toistaiseksi ykköspuoliskon maista näyttökertoja on kolmanneksi vähiten (65k), kun Latvialla on 57k ja Itävallalla 63k eli ero ei ole niihin kovin suuri, kun puolestaan Romaniaa on katsottu 89k kertaa ja Moldovaakin 71k kertaa. Harmiton tekele, joka kärsii hieman samasta ongelmasta kuin Viro eli viisu on vain tylsä.
8. Ruotsi
- Kansallisen finaalin tapaan yllä oli rennon mustat vaatteet ja värimaailma oli kullanoranssi. Taustalaulajat operoivat ajoittain lähelläkin Johnia. Pelottavan paljon tämäkin tekele alkaa soimaan päässä ja alan kallistumaan siihen suuntaan, että tämä on jopa siedettävä kaikessa kliinisyydessään. Mutta joo, jos unohtaa taas oman maun, Ruotsi etenee tietysti jatkoon ja kolkuttaa TOP5-sijaa ollen neljäs eurojuryissakin.
9. Itävalta
- Eurojuryissa neljänneksi huonoin ja toistaiseksi toiseksi vähiten katselukertoja ykköspuoliskolta, joten pahalta näyttää, vaikka minun soittolistalle tämä viisu lopulta pääseekin mittelöiden jälkeen. Melko tumma esitys lienee tulossa harjoitusnäytteen perusteella ja samoin Pandan vaatekolttu on musta. Taustaseinällä olevat pienen valonjuovat tuovat hyvän kontrastin toki. Toivoisin tämän menevän jatkoon, koska kappale on omaan makuuni hyvä, mutta en jatkoonmenoon vain usko.

10. Kroatia
- Siivet olivat edelleen käytössä kuten kansallisessa finaalissa. Taustaseinä vaikutti tummalta ja myrskyisältä, joka sopi ihan hyvin kappaleen yleistunnelmaan. Lauluhan on puhdinta mahdollista, mutta puvustus ja biisi eivät kyllä riitä millään. Youtubessa törmäsin eilen Rokon laulamaan kolmiminuuttiseen videoon, jossa hän lauloi Venäjän, Hollannin ja Sveitsin kappaleet. Varsinkin Venäjän viisusta tehty tulkinta oli vähintään Sergein tasolla pianolla soitettuna, joten harmillista kroaattien kannalta, että Rokon oma edustuskappale on liian heikko.
11. Malta
- Harjoitusten alussa laulun kanssa oli ongelmia, mutta hermostuneisuus katosi ja kaksi muuta "vetoa" kuulostivat jo paremmilta. Lavastuksena on näemmä puolikas neliö, johon heijastetaan kameleontti, kaktuksia ja hiekka-aavikko. Lisäksi Michaelan ympärillä on nelisen tanssijaa. Vaikea sanoa vielä juuta tai jaata, mutta ehkä olen enemmän Wingdeadin linjoilla ja sanon, että tämä ei räjäyttänyt pottia, vaan menetti hieman asemiaan terävimmän kärjen takana oltuaan eurojuryissa jopa seitsemäs.
12. Liettua
- Lavastus oli hyvin samanlainen kuin kansallisessa finaalissa eli taustavärit olivat oranssi ja kulta sekä Jurijus itse seisoi lähinnä mikrofonitelineen takana. Yksinkertainen on joskus kaunista, mutta kyllä tämä olisi vaatinut jotain enemmän erottuakseen kunnolla eikä hukkuakseen massaan. Eurojuryjen viimeiseltä sijaltakin on vaikea ponnistaa jatkoon kivikovalta tämän välierän toiselta puoliskolta.
13. Venäjä
- Lavastus olikin jo edellä kuvattu Wingdeadin toimesta eli hologrammeja ja peiliseiniä näkyi lavalla yhdistettynä tummaan teemaan ja Sergein valkoiseen vaatetukseen. Vaikea sanoa vielä, että miltä tuo sitten televisiossa näyttää. En välttämättä siis vielä sanoisi, että Venäjä olisi jotenkin pettänyt tai epäonnistunut ennen kuin näen toisten harjoitusten materiaalin. Laulu oli tutun vahvaa.
14. Albania
- Laulu oli timanttia taas. Puvustuksena oli kullanmusta röyhelömekko, josta en kieltämättä pitänyt, vaan odotin klassisempaa iltapukua, ehkä jopa jotain tummanpunaista. Toki ihan kohtalaisesti tuonkin mekon värit sopivat mustapunaiseen taustaan. Positiivista oli se, että Jonida pysyy mikkitelineen takana tulkitsemassa, koska silloin kappale pääsee oikeuksiinsa ilman turhaa sirkusta. Kaikkiaan hyvin odotettu lavastus, mutta jatkopaikasta saa silti jo yli kahden kerrointa toisin kuin viimeksi katsoessani, jonka otan mielihyvin luultavasti vastaan toisten harjoitusten jälkeen, koska olen koko kevään ideoinut päässäni pelaavani Albanian jatkopaikkaa. Ja edelleen, tämä on ainoa ei-englanninkielinen viisu semifinaalissaan. Eurojuryissa sijoitus oli 22., mutta vasta tämän välierän 11:s, joten tiukille jatkopaikka voi toki silti mennä.
15. Norja
- Mielenkiintoinen lavastus. Kolmikko seisoo kaukana toisistaan tummissa vaatteissa ja taustalla on oranssia, kultaa ja mustaa. Lisäksi pyroja näytetään käytettävän runsaasti. Jostain luin, että televisiosta katsottuna lava näyttäisi silti kovin ontolta, joten tuon vahvistamiseen tarvitaan materiaalia toisista harjoituksista, mutta hyvin mahdollista se on. Eurojuryjen sijoitus oli peräti kymmenes, joka puhuisi helpon jatkopaikan puolesta, mutta enpä tiedä. Jos toiselta puoliskolta menee kuusi jatkoon, sitten veikkaisin Norjan olevan turvassa. 75%:n läpäisyprosenttikin puoltaisi toisaalta jatkopaikkaa yhdessä hyvän eurojuryn kanssa.
16. Hollanti
- Enimmäkseen tummansininen tausta kera muutaman valkoisen lasersäteen. Duncan itse istuu kaiketi pianon ääressä koko kappaleen ajan, joka on riskaabeli ratkaisu, mutta toiminee. Puvustuksessa ja laulussa ei ollut mitään ihmeellistä. Jos Hollannin kertoimet nousevat vielä ennen toisista harjoituksista saatavaa TV-lähetysmateriaalia, saatan sipaista Hollantia nousseella kertoimella, koska kyllähän tämä edelleen ykkössuosikkina säilyy, sillä mitään karmivaa ensimmäinen harjoitus ei tarjonnut, joskaan ei vielä mitään kovin säväyttävääkään.
17. Makedonia
- Vahvaa tulkintaa harjoituksissakin. Klipin perusteella vaikuttaa siltä, että lavastus ja puvustus ovat kerrankin onnistuneet. Vihreä mekko sopii oivasti blondille Tamaralle. Valojen käyttö oli myös hyvännäköistä lyhyellä otannalla, joten pelottavan vahva suoritus Makedonialta kieltämättä taistelussa Albaniaa vastaan.
18. Azerbaijan
- Valtaisat aplodit lehdistöhuoneelta. Esiintymisasu oli rento eli musta/harmaa t-paita ja housut. Taustalla vaikutti olevan minirobotteja ja jokin iso kolmionmuotoinen lavaste. Kappaleen loppupuolella puolestaan tulee jokin kohta, jota kehuttiin kovasti viileäksi osuudeksi eli kaiken kaikkiaan Azerbaijan palaa ilman muuta loppukilpailuun ja taistelee pääsystä kymmenen parhaan joukkoon.

Yhteenvetona päivitetty veikkauslistani jatkajista on: Armenia, Sveitsi, Romania, Ruotsi, Malta, Venäjä, Albania, Norja, Hollanti, Azerbaijan. Toiselta puoliskolta menisi siis jatkoon kuusi maata ja ensimmäiseltä neljä. Romania olisi se ykköspuoliskon neljäs maa ennen Tanskaa, koska biisissä on edes jotain särmää ja LED-seinän käyttö upeaa. Lisäksi sekin on vain kerran karsiutunut 11 yrittämällä.

Alustava ranking tähänkin semiin vielä:

1: Hollanti
2-5: Sveitsi, Ruotsi, Azerbaijan, Venäjä
6-9: Malta, Armenia, Albania, Norja
10-12: Romania, Makedonia, Tanska
13-16: Kroatia, Moldova, Itävalta, Liettua
17-18: Irlanti, Latvia

E: Makedonia ja Tanska toisin päin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut Snooker-Salming, 07.05.2019, 20:17. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Ylikerroin.com -sivuston FIFA World Cup voittaja 2018

Panokset 1-20 yksikköä alkaen keväästä 2019.

Minikommentit


guessingames
Avatar
Jäsen
Viestit: 658
Liittynyt: 28.05.2014, 00:41

Tuotto: +561.56 yks.

Palautus%: 118.98%

Panosten ka: 2.44 yks.

Vetoja: 1211

Pisteitä: 2994

Re: Euroviisut 2019 Tel Aviv

Viesti Kirjoittaja guessingames »

Itse en ehtinyt tänään livenä seuraamaan - vähän koomista kun jäi väliin se "tärkein" semi, mutta itsellä voittajamarkkina käytännössä sivumarkkina enkä ole koskaan ollut kauhean kiinnostunut tästä Hollanti vs Venäjä -väännöstä.

Kommenttien, muutaman arvostelun, foorumiketjujen ja parin youtube-klipin perusteella vaikuttaisi menneen ilmeisesti suunnilleen näin (mukana myös omaa mutua):

Malta: Raporttien konsensus oli suunnilleen että hyvä ja pirtsakka lavastus mutta Michelalla ollut ääniongelmia. Mielestäni tuo on Maltalle paljon lupaavampi kuin toisin päin. Michelan äänestä en usko että jää kiinni, kuulosti ihan tarpeeksi hyvältä jo siinä Cafe del Marin livepätkässä ja YouTubesta löytyy tukuittain materiaalia siitä että laulaa hän kyllä osaa. Kuten joskus aiemmin tässä ketjussa kirjoitin, mielestäni ehdottomasti isoin ongelma etukäteen arvioituna oli Michelan tietynlainen karisman puute ja sen kyseenalaisuus, riittääkö vähän erilaisten kappaleiden tulkitsemiseen paremmin soveltuva laulaja kannattelemaan tällaista biisiä. Sen hyvin vähän perusteella mitä tuosta lavastuksesta sai kommenttien ja lyhyen klipin perusteella irti, näyttäisi omaan silmääni aika hyvältä, tosin lavastuksesta olisin halunnut nähdä lisää. Laulun varmasti joka tapauksessa fiksaavat. En osaa arvioida mahdollisuuksia voittajamarkkinalla, mutta ei tämän hetken tiedoilla minusta ole syytä korjata arviota ainakaan alaspäin. Jos laulu olisi ollut hyvä ja lavastus huono niin sitten olisin tosi huolissani. Kai tuo markkinoiden noin 4% voittosauma on suhtkoht realistinen? Jos tämän kertoimet nyt jostain syystä nousevat isosti tuon huonon laulun takia niin käyn mielelläni varmaan johonkin markkinaan napsimassakin.

Venäjä: Itsellä oli ja on tätä voittajaksi 7,5 kertoimella lyöty jo kauan sitten. Ideaa pidin yksinkertaisen nerokkaana ja perseelleenhän se meni: Hollannin kertoimet oli jo niin pohjissa (olisiko ollut 2,6) että pienemmäksi tuskin voi juuri mennä, ja rehearsalissa melkein mahdoton esittää mitään mikä tuota voisi enää suuremmaksi suosikiksi nostaa. Venäjältä sen sijaan odotin aivan överimahtipontista settiä, joka lähettäisi kertoimet rytisemään laskuun heti kun ekat videot leviää (ja luultavasti floppaisi finaalissa), jolloin vedon pääsisi cashouttaamaan pauttiarallaa nyt. No, ei mennyt putkeen se. Luin ensin muutamasta paikasta arviot tuosta harkkavedosta ja kuvauksien perusteella kuulosti aivan täydelliseltä mahalaskulta. Sitten katsoin videon ja ei se nyt niin huono ollut. Tuossa on ongelmana lähinnä se, että Venäjää ei maana tässä symppaa kukaan. Jos tämä olisi vaikka joku Venäjän kanssa sotajalalla oleva maa ja Sergeyn voisi tässä kuvitella kanavoivan koko kansakunnan tuskaa, niin tiedä millainen voittajasuosikki olisi. Toisin sanoen tämä oli minusta kyllä ihan hyvä, mutta ei vaan tullut wow-efektiä mitä toivoin.

Hollanti: Tuli suunnilleen mitä odotettiin, kai? Minä olen nyt 1,5 kuukautta taistellut sen näkemisessä että mikä ihme tässä on se jokin joka Hollannin nostaa näin massiiviseksi suosikiksi, ja täytyy varmaan vain todeta että olen kuurosokea enkä vaan ymmärrä. Tuo pianoratkaisu on Hollannille pieni riski, jotain potkua tuo lavashow kaipaa tai muuten vaaditaan Duncanilta sen luokan nappivetoa että en tiedä riittääkö noin introvertilla esiintyjällä karisma. Duncan ei sitä nimittäin todellakaan huou, ja jos focus on koko ajan 100% Duncanissa ilman mitään taustan kertomaa tarinaa niin jaa-a. Pidän kyllä hyvin mahdollisena, että siellä pidettiin tarkoituksella jotain myös piipussa vielä, ja jos stagingiin tulee jotain plussaa joka toimii niin sitten pystyn näkemään voittajana. Enpä ota tämänkään voittajakertoimeen sen kummemmin kantaa, täällä on jokainen muu postaaja minua parempi voittajamarkkinaa arvioimaan ihan varmasti, mutta jos käsi sydämellä pitäisi jotain veikata niin uusinta Common Linnetsin kohtalosta eli 2.

Ruotsi: Tästä olen lukenut aika ristiriitaisiakin arvioita eri paikoista. Tästä en ole itse missään vaiheessa perustanut voittajaksi asti, jotenkin tuo biisi on vaan vähän liian...tylsä? Tavanomainen? Ilmeisesti show on kuitenkin ainakin jossain määrin samantyylinen kuin livefinaalissa, vähän säädetty sitä sun tätä mutta huomio edelleen Johnissa ja gospel-laulajissa ilman mitään visuaalista ilotulitusta. Miten näette tämän nyt, onko ihan kärkikandidaatti?

Azerbaidzan: Tästä luin etupäässä suitsutusta ehkä yhtä yleensä tosi skarppina pitämääni sivustoa lukuunottamatta, jossa kuvailtiin vähän sieluttomaksi. Tuosta viisuklipistä ei osaa kyllä sanoa yhtään mitään mitä siellä tapahtuu ja miksi kerroin romahti noin täydellisesti. Ihmeellisenä pidän jos robottikädet (wtf?) on se teema jolla viisut voitetaan mutta koko show olisi kiva nähdä. Azereita on itselläni isosti joka markkinalla (voittaja 111.0, semivoittaja 34, semin top3 7.6-6.0 tasolta, top10 3.0 pinnasta), joten tuo maistuu kyllä. Voittajaveto lähtee kyllä 95% varmasti cashouttiin jossain kohtaa ennen finaalia, mutta usko hyvään sijoitukseen vain vahvistui.


Italia:
Ei tänään esiintynyt, mutta otetaan mukaan koska on se viimeinen ns kuuma kärkikandidaatti. Tämän suhteen olen ollut ja olen edelleen vähän skeptinen jälleen ihan kärkeen, koska minusta Mahmood ei ole kovin sympaattinen esiintyjä ja italiankielinen rap (vai miksi tämä nyt lasketaankin sitten) joka esitetään vain kerran voi olla vähän liian kova pala saamaan massiivista teletukea. Tässä on kuitenkin kaikilla muilla useampi päivä kasvattaa momentumia, ja etenkin nyt someaikakaudella tuo tuntuisi aika isolta edulta. Tietty ei voi tietää mitä sieltä Italian stagingista tulee jne, mutta skeptinen olen kärkeen kunnes nähdään lisää.

JQ2 nosti hyvän pointin: Kun tässä tuntuu olevan nyt loputtomasti näitä ns. jurysuosikkeja, niin kuka oikein vie ne telet? Siinä kysymys, joka tuntuisi aika olennaiselta voittajamarkkinan suhteen.

Otetaan tähän vielä Albania ja Makedonia muuten mukaan vaikka kumpikaan ei viisuja voita. Makedonia oli itselläni ohipelinä lähinnä hyvän kertoimen vuoksi ja Albania taas ideahevosena pärjäämään. Mielestäni Albanian show näyttää aivan totaaliselta pannukakulta, käytännössä show:ta ei edes ole. Nyt näyttää pahasti siltä että mokasivat pahemman kerran ja jäävät semiin ja sitä kautta Makedonia sitten jatkoon. En ymmärrä miten Albania ei tuohon laittanut kunnon pyroshow:ta pystyyn :cry: Usko Romanian jatkopaikkaan on nyt sentään vahvistumaan päin. Näkeekö kukaan muuten Makedonialle ongelmana sitä, että tuo peilitausta on melkein kopio aiemmin esiintyvältä Venäjältä?

Ja lopuks vielä, osaako joku sanoa mistä johtuu että Betfairilta on kadonnut cashout-nappi voittajamarkkinaan? Voi tietty cashoutata lyömällä lay-vetoja, mutta voi olla että olisin jossain kohtaa kiinnostunut cashouttaamaan koko markkinan koska sattumalta puolihakuammuntojen (kolminumeroisina ostetut Aus, Azer, Cze etunenässä sekä semistä jatkettuaan laskeva Serbia tähtitieteelliseltä tasolta) suhteen näyttäisi että esim semi1 oletettujen tulosten jälkeen pääsisi kivasti kaupoille. Ei sillä että osaisin tuota oikein ajoittaa, mutta voittajamarkkina ei vain ole itselle niin mieluisa ja kun pelissä alkaa olla jo aika levoton kasa yksiköitä niin ihan mieluusti näkisin suostuisassa tilanteessa ottavani jotain kotiinpäin riskittömästi.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

07.05.2019 20:41 <guessingames> Heh. Press poll Azer 82, Rus 65, Makedonia 64, NED 45. Uskon kans että nyt kävi

07.05.2019 20:41 <guessingames> niin että Albanialle heihei ja staging-koulun penkille. Makedonia jatkoon.

07.05.2019 20:42 <guessingames> Albanialle siis 10p. Oivoi kun menivät tuon potentiaalisen biisinsä mokaamaan.

07.05.2019 20:42 <bethog> Kyllä mäkin edelleen Italian suhteen olen skeptinen ja pitkälti samoista

07.05.2019 20:43 <bethog> syistä joita mainitset. Vihjasi sitä nyt kuin vaikutti sopivalta hetkeltä, mutta

07.05.2019 20:44 <bethog> sitten azerit iski korttinsa pöytään. *vihjasin

08.05.2019 17:50 <bethog> Oikeassa yläkulmassa Betfairilla settings ja siellä osio cash outille ja siellä

08.05.2019 17:51 <bethog> voi laittaa päälle tai pois.

10.05.2019 19:15 <bethog> Ei vakuuttanut Italia ekoissa harkoissa. En sano etteikö voisi menestyä, mutta

10.05.2019 19:16 <bethog> luovuin voittomarkkinan vihreästä ja palasin alkuperäiseen ideaan pelaamaan sen

10.05.2019 19:16 <bethog> puolesta, että jäis kymmenen ulkopuolle.

10.05.2019 23:13 <JQ2> Jep, itse tosin jätin Italian vielä voimaan. Oletan, että näyttää vähän

10.05.2019 23:13 <JQ2> paremmalta jatkossa ja saa hieman edullisemmin suljettua pois.

11.05.2019 13:43 <bethog> Juu monta käännettä ehtii vielä Italiankin kohdalla tulla.

11.05.2019 13:44 <bethog> Kiinnostavasti jo vähän listoille noussut Soldi.

12.05.2019 10:30 <bethog> Eipä nyt kyl moni muukaan ole klippien perusteella vakuuttanut ja Italialle jo

12.05.2019 10:31 <bethog> tosiaan pientä listamenestystä.

12.05.2019 12:10 <JQ2> Kyllä, hyvä havainto. Mielestäni koko paletti on isosti vielä auki. Taidan

12.05.2019 12:11 <JQ2> pitää edelleen Swe-Ita -position, ehkä semien jälkeen saa uutta näkemystä.

14.05.2019 18:25 <bethog> Selvästi paljon hittipotentiaalia Italian biisissä.Myös Alankomaiden ja Sveitsin

14.05.2019 18:25 <bethog> biiseistä sitä löytyy.


Wingdead
Jäsen
Viestit: 1514
Liittynyt: 27.01.2018, 10:40

Tuotto: +45.09 yks.

Palautus%: 100.67%

Panosten ka: 2.43 yks.

Vetoja: 2763

Pisteitä: 989

Re: Euroviisut 2019 Tel Aviv

Viesti Kirjoittaja Wingdead »

07.05.2019 16:22 <JQ2> Mitkä maat tulevat olemaan puhelinäänissä vahvoilla? Tuntuu, että paljon
07.05.2019 16:24 <JQ2> "jurysuosikkeja". Lopulliset erot varmaan nähdään juuri televoten puolella.

Otetaan tähän vähän kantaa kun harjoituksia on nähty.

Juryissa tosiaan on monta maata, jotka tulevat saamaan ihan hyvän juryn. Ruotsi, Hollanti, Italia, Kreikka, Azerbaijan, Venäjä, Malta, Sveitsi nyt ainakin ovat sellaisia yli 100 pisteen jurymaita, osa varmasti 200 ellei 300 pisteen jurymaita. Erot tehdään nimenomaan telen puolella, JQ2 on tässä oikeassa.

Telen puolella Islanti oli oma hevoseni pitkään, mutta hieman kesyn oloinen live rokottanee hieman. Vaikka Islanti saisi hyvän telen, ei sillä ole asiaa voittokamppailuun. Venäjä ja Hollanti olivat omat veikkaukseni Islannin perään, ja pidän niistä edelleen kiinni. Venäjä on Venäjä, kavereita ympäri Eurooppaa ja sitä kautta telepotti tulee jo lähtökohtaisesti olemaan iso. Lazarevin nimi ja lavashow tuovat lisää pisteitä (vaikkakaan sitä miljardia euroa ei nyt lavashowiin käytettykään, tai jos käytettiin niin hukkaan menivät). Hollanti on ollut alusta asti kaikissa fanipolleissa ykkösenä, joten kyllä biisillä faninsa on. Kysymysmerkkejä luo hieman tuo pianon takana esiintyminen, eli tavallaan esilläolemisen "pakoileminen". Azerbaijan voi onnistuneella livellä lyödä lusikkansa teleTOP3 taisteluun mutta lähtökohtaisesti antaa aika paljon tasoitusta Venäjälle ja Hollannille.

Vaikka Hollannin ja Venäjän livet olivat heikohkoja, ne ovat selkeästi suurimmat voittajasuosikkini televotessa, ja molemmat tulevat keräämään myös hyvän juryn, Hollanti jopa erinomaisen. Tämän takia näen Hollannin edelleen selkeänä voittajana, mutta yhtä vakuuttunut en enää ole kuin aiemmin. Jos jotain rankingia pitäisi nyt heittää ilmoille niin tämä voisi olla aika likellä:

1: Hollanti
2: Venäjä
3-5 : Ruotsi, Azerbaijan, Malta
6-9 : Italia, Sveitsi, Kreikka, Islanti

Muilla on tosi vaikeaa kiilata TOP5. Kyllähän tuolta joku/jotkut floppaavat TOP10 ulkopuolelle, näin käy joka vuosi, ja joku/jotkut yllättää TOP10 sijoituksillaan. Mutta TOP5 asti kiilaaminen on takana oleville haastavaa.

Italiaa toki ei uskalla vielä lukkoon lyödä ennen harjoituksia (ovat perjantaina) mutta vaikeaa on nähdä tuon biisin livepotentiaali. Ei ainakaan San Remossa juuri vakuuttanut. Kun hyviä miesartisteja on muitakin ja Italia kärsii semifinaalittomuudestaan (esiintyy siis vain kerran muiden esiintyessä kahdesti) on sitä vaikea nähdä voittotaistoon. Mutta odotellaan perjantaihin ennen lopullista tuomiota.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

07.05.2019 23:46 <guessingames> Ehkä pitkin hampain tuonne top5-taisteluun voisi nostaa vielä Australian?

07.05.2019 23:47 <guessingames> Mulla on ehkä joku outo lapsenusko tähän, ollut back-kelkassa alusta asti.

07.05.2019 23:48 <guessingames> Floppivaara toki myös olemassa, mutta jotenkin tuntuu että tulee yllärikova tele

07.05.2019 23:49 <guessingames> Samaa tasoa omissa papereissa kuin Islanti, Malta, Kreikka ja miksei Kyproskin.

07.05.2019 23:50 <guessingames> Tuon kauempaa kyllä enää löydä minäkään ketään vaan eiköhän top5 noista koostu.


Snooker-Salming
FIFA World Cup 2018 Guru
Viestit: 188
Liittynyt: 18.11.2016, 17:52

Tuotto: +133.29 yks.

Palautus%: 113.27%

Panosten ka: 4.02 yks.

Vetoja: 250

Pisteitä: 701

Re: Euroviisut 2019 Tel Aviv

Viesti Kirjoittaja Snooker-Salming »

07.05.2019 20:41 <guessingames> Heh. Press poll Azer 82, Rus 65, Makedonia 64, NED 45. Uskon kans että nyt kävi
07.05.2019 20:41 <guessingames> niin että Albanialle heihei ja staging-koulun penkille. Makedonia jatkoon.
07.05.2019 20:42 <guessingames> Albanialle siis 10p. Oivoi kun menivät tuon potentiaalisen biisinsä mokaamaan.

Älkää nyt, älä nyt Felix... (-> 0:08 äänenpainolla :mrgreen: ): https://www.youtube.com/watch?v=8O27C-6qI_4

Noissa lehdistöäänestyksissähän kysytään aina kolmea päivän parasta esitystä ja silloin luulen, että monella mielipiteeseen vaikuttaa se, että heillä on tiettyjä odotusarvoja kustakin maasta jo etukäteen, koska he ovat asiaan vihkiytyneitä viisutoimittajia. Nyt kun kaikki odottivat Makedonian taas kerran jotenkin sähläävän lavastuksen kanssa, sen onnistuttuakin mukiinmenevästi myös lehdistöltä sateli pisteitä. Toki esitys oli hyvä ja minustakin Albaniaa toistaiseksi vakuuttavampi, mutta en antaisi kovin suurta painoarvoa lehdistöpisteille, koska nuo olivat tosiaan vasta ensimmäiset harjoitukset ja tavallinen kansa tuskin pitää Albanian lavastusta sen kummoisempana kuin Makedoniankaan sitten loppupeleissä saatika on tietoinen siitä, että yleensä Makedonia sössii lavastukset. Lisäksi Youtuben kommenttikentästä bongasin sellaisen tiedon, että Albanian delegaation mukaan kaikki halutut visuaaliset efektit eivät olleet vielä toimineet. Hollanninkin nelossija selittyy hyvin sillä, että silti odotettiin jotain enemmän kuin pelkkää istumista pianon takana ja Azerbaijan puolestaan oli ykkönen saatuaan toki ansaitusti isoimmat aplodit, mutta onko sen lavastus sitten oikeasti parempi kuin Venäjän tai Hollannin vai oliko kyse taas ennakkokäsityksistä ja siitä, että Azerbaijan ylitti ne muiden "flopattua".

Kävin läpi kaikki semifinaalit vuodesta 2004 alkaen. Kertaakaan ei ole käynyt niin, että kymmenen täysin englanninkielistä viisua olisi mennyt jatkoon, vaan joka kerta vähintään yhdellä jatkoonpääsijällä jokin pieni osa tai koko laulu on ollut muun kuin englanninkielinen. Vuosina 2011 ja 2016 jälkimmäisissä semifinaaleissa tämä putki jatkui ehkä täpärämmin, kun 2011 osa Bosnia ja Hertsegovinan kappaleesta oli bosniaksi, vaikka kappaleen nimi oli englanniksi ja 2016 puolestaan Ukrainan ja Bulgarian kappaleissa laulettiin pienet pätkät muuta kieltä kuin englantia. Yleensä muutoin yksi kokonaan ei-englanninkielinen viisu on mennyt jatkoon.

Tästä päästään siihen, että nyt toisessa semifinaalissa on kolme maata, joilla Wikipedian mukaan on biisissään muutakin kuin englantia. Albania esittää viisunsa kokonaan albaniaksi, mutta Tanskalla on mukana hieman ranskaa ja Kroatiallakin jotain toista kieltä kuin englantia, jota en nyt enää jaksa tarkistaa uudelleen. Mutta siis, jos vanhat merkit pitävät paikkansa, jonkin noista kolmesta maasta tulisi päästä jatkoon. Kroatia se tuskin on, joten jäljelle jäävät Albania ja Tanska. Periaatteessa Tanska voi pudottaa Romanian ykköspuoliskolta ja onkin kertoimissa käsittääkseni suosikki sitä vastaan toistaiseksi tai sitten jälkimmäiseltä puoliskolta Albania jyrää jatkoon kuten minä veikkaan.

Jos nyt Makedoniankin pitäisi päästä jatkoon toiselta puoliskolta, näkisin ennemmin Norjan olevan vaarassa mahdollisen onttouden takia kuin sielukkaan Albanian. Lisäksi Norjan harjoitusvideota on katsottu vähiten toisen puoliskon maista (78k), kun toiseksi vähiten katsottu Liettuakin on kerännyt reilut 87 000 näyttökertaa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

Ylikerroin.com -sivuston FIFA World Cup voittaja 2018

Panokset 1-20 yksikköä alkaen keväästä 2019.

Minikommentit

08.05.2019 17:45 <guessingames> Hyvin mahdollista. Norjan putoaminen sopisi hyvin itsellenikin ja miksei vielä

08.05.2019 17:45 <guessingames> Armeniakin voisi lentää. Joku noista MKD, NOR, ALB on kyllä kai pakko pudota.

08.05.2019 17:46 <guessingames> Albanian osakkeet koko kisan suhteen joka tapauksessa imo pahasti laskussa.

08.05.2019 17:48 <guessingames> Hauskasti auki tämäkin semi nyt. SUI RUS SWE AZER NED Malta jatkossa, muuten

08.05.2019 17:48 <guessingames> vielä aika monta tyrkyllä.

08.05.2019 18:51 <Snooker-Salming> Juu, MKD-NOR-ALB kolmikosta yksi ulos


bethog
Jäsen
Viestit: 396
Liittynyt: 07.02.2014, 15:50

Tuotto: +138.05 yks.

Palautus%: 122.58%

Panosten ka: 0.71 yks.

Vetoja: 863

Pisteitä: 1054

Re: Euroviisut 2019 Tel Aviv

Viesti Kirjoittaja bethog »

Jos Alankomaat saa biisin tunnelatauksen välitettyä katsojille, niin se on edelleen hyvin vahva. Venäjä myös edelleen telen suosikkeja juu. Mullakin toiveissa Australian yllätys siellä telen puolla (juryn myös). Vielä hyvä nähdä mm. mitä Espanja tekee. Eniten odotan nyt että näkee vähän videokuvaa siitä miltä esitykset telkkarissa näyttävät. Azerbaidzanin showta vaikea arvioida ennen kuin näkee enemmän, mutta selvästi se hyvin onnistunut on. Snooker-Salmingilta hyviä pointteja press polleihin liittyen.

Muutama pienen panoksen idea viel:

Vedonlyöntivihje: - euroviisut - jatkoon - peliaika päättynyt

kohde
jatkoon
veto
Islanti - ei
kerroin
8.309 (Pinnacle)
panos
0.2 yks.

Huti: -0.20 yks.

Ykkössemissä taso ei huimaavan kova ole, mutta silti en Islantia näin todennäköisenä jatkajana näe.

Vedonlyöntivihje: - euroviisut - Portugali-Puola - peliaika päättynyt

kohde
Portugali-Puola
veto
Puola
kerroin
1.780 (Coolbet)
panos
0.3 yks.

Osuma! +0.23 yks.

San Marino ja Valko-Venäjä olivat pettymyksiä noissa ekoissa harkoissa. Valko-Venäjän kohdalla luotan enemmän heidän saavan paketin kasaan, mutta San Marinon kohdallakin odottelen, jos toisissa harjoituksissa vaikuttais paremmalta. Suomenkin seuraavat tekemiset kiinnostaa. Puola ja Portugalikaan eivät vakuuttaneet. Puola näistä epätodennäköisempi jäämään aivan viimeisille sijoille. Parhaat tilaisuudet Portugalia vastaan pelaamiseen ovat jo menneet, mutta ainakin Puola voittamaan se kelpaa vielä pienellä. Georgian show taisi olla ainoa joka vaikutti onnistuneelta ekoissa harjoituksissa ekan semin altavastaajina pidetyiltä. Riittääkö biisi silti onkin sitten eri juttu.

Vedonlyöntivihje: - euroviisut - jatkoon - peliaika päättynyt

kohde
jatkoon
veto
Sveitsi - ei
kerroin
16.850 (Pinnacle)
panos
0.2 yks.

Huti: -0.20 yks.

Sveitsin esitystä kehuttiin toimivaksi sen suhteen mitä telkkarista näkyy, mutta alkupuolen esiintymispaikka, ei niin kovin vahvat vokaalit, semin verrattain kova taso jne. tuovat sen verran epävarmuutta, että tuo kerroin kelpaa tässä kohtaa. En paljoa pienemmällä kertoimella ennen toisia harjoituksia tosin pelaisi kun kyseessä kuitenkin yksi tähän asti suosituimmista biiseistä ja show vaikuttaa ainakin kelvollisesti onnistuneen.

Vedonlyöntivihje: - euroviisut - Balkanin paras - peliaika päättynyt

kohde
Balkanin paras
veto
Pohjois-Makedonia
kerroin
7.000 (Coolbet)
panos
0.2 yks.

Osuma! +1.20 yks.

Onnistunut show nähtävästi ja Q kertoimet nyt yllättävänkin matalalla. Kreikka suosikki, mutta tässä hieman ilmaa kertoimessa.

Vihjeet yhteensä: panokset 0.90, palautukset 1.93, tulos +1.03 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 5. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


guessingames
Avatar
Jäsen
Viestit: 658
Liittynyt: 28.05.2014, 00:41

Tuotto: +561.56 yks.

Palautus%: 118.98%

Panosten ka: 2.44 yks.

Vetoja: 1211

Pisteitä: 2994

Re: Euroviisut 2019 Tel Aviv

Viesti Kirjoittaja guessingames »

Vedonlyöntivihje: - Euroviisut top 10 - peliaika päättynyt

kohde
Euroviisut top 10
veto
Malta
kerroin
1.820 (Coolbet)
panos
10 yks.

Huti: -10.00 yks.

Perustelut vähän myöhemmin erillisessä postauksessa. Arvio 65%.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


guessingames
Avatar
Jäsen
Viestit: 658
Liittynyt: 28.05.2014, 00:41

Tuotto: +561.56 yks.

Palautus%: 118.98%

Panosten ka: 2.44 yks.

Vetoja: 1211

Pisteitä: 2994

Re: Euroviisut 2019 Tel Aviv

Viesti Kirjoittaja guessingames »

Noniin, tuo Maltan kerroin vähemmän yllättäen putosikin, varmaan koska Kyproksen esitys oli ilmeisesti laulun osalta ongelmissa tänään ja Malta siten nosti osakkeitaan asemana vuoden parhaana nopeana poppina. Itse en tänään ehtinyt edes seurata harjoitusfiidiä kuin hetken sieltä täältä, mutta parin välikäden kautta tuli juteltua pressipassilla paikalla olevan ja kaikki esitykset livenä nähneen kanssa. Seuraaviin spekulaatioihin kannattaa tosiaan suhtautua spekulaatioina ja kauhean subjektiivisiahan nämä toki ovat, mutta ainakin itselle tämä vastasi Maltan osalta polttavimpaan kysymykseen.

Maltan show on siis jossain määrin erilainen kuin tuosta lyhyestä first rehearsal -pätkästä voisi päätellä. Ilmeisesti esitys alkaa niin että Michela katselee ikkunasta ulos vähän teatterimaisesti ja koko esitys on enemmän kevyt ja ei niin vakavasti itseään ottava, väriloistoa luonnollisesti riittää ja katsojan on mitä ilmeisimmin vaikea olla hymyilemättä. Lisäksi sen Chame-chameleon-kohdan drop on saatu paikattua hauskoilla tanssiliikkeellä jotka näkyy virallisessa pätkässäkin 0:35-0:42: https://www.youtube.com/watch?v=jDw1OXqZ6w0 ainakin omaan silmääni tuo näyttää tosi hyvältä. Tämä oli ainoa selkeä ongelmakohta biisissä ja nähdäkseni se on nyt korjattu ja paketti on valmis.

Kuten aiemmin kirjoitin, olin itse tämän suhteen aiemmin vähän varauksellinen nimenomaan siksi, että Michelaa ei ole luotu kannattelemaan biisiä samanlaisella habituksella kuin vaikka Tamta. Michela ei ole mikään pop-diiva vaan ennemmin vähän introvertin oloinen 18v mimmi pieneltä Välimeren saarelta. Staging olisi siis helposti voitu vetää ihan vihkoon, ja jos Michelan staging olisi samanlainen kuin Kyproksen niin tämä olisi ollut selkeää lay-kamaa. Nyt kuitenkin vaikuttaa siltä että staging on vedetty aivan nappiin. Michelan laulusta en ollut huolissani missään vaiheessa ja jos ja kun staging on suunnilleen ylläkuvatun kaltainen niin ei varmaan tarvitse olla sitten esityksestäkään.

Kyproksen lauluongelmille en antaisi painoarvoa, ja eiköhän tässä "vuoden Fuego"-kisassa ole Sveitsilläkin sanansa sanottavana. Joka tapauksessa Malta vaikuttaa olevan tässä kisassa nyt aika vahvoilla, ja esitys erottuu selkeästi muista. Oikeastaan tähän värikkääseen feelgood-koriin mahtuvat enää Malta ja Tsekki. Maltalla on nyt hyvät mahdollisuudet rohmuta ääniä etenkin nuoremman polven teleäänestäjiltä ja biisin pitäisi suht hyvin toimia myös juryihin päin. Lisäplussaa siitä, että studioversio ja musavideo on molemmat kisan top5-kamaa ja erittäin kuunneltavia ja katseltavia --> saattaa lähteä kovastikin vetämään statistiikoissa semin jälkeen. Bonuksena vielä selkeä konsepti ja "memetettävyys". Hassu värikäs kameleonttibiisi on paljon helpompi äänestettävä ja somessa jaettava kuin vaikka Venäjän mikä lie mielisairausmyrskykonsepti onkaan.

Top10 luulisi olevan tosi lähellä, pidetään tuo 65% arvio. Top5 kiinnostelisi myös mutta Unibet sulki 3,75 kertoimella nenän edestä ja Maltan kertoimet on olleet nyt maakohteissa kiinni useamman tunnin. Coolbet top6 2,10 kertoimella ei maistu, vielä. Top5 arvio olkoon jotain 30-35% luokkaa, mutta ei tunnu läheskään niin hyvältä vedolta esim potentiaalisesti aukeavalla 3,5 kertoimella kuin tuo yllä vihjattu top10 joka nyt siis laski. Hedareissa maistuisi oikeastaan kaikkia maita vastaan sopivilla kertoimilla. Voittoon asti en usko että ihan riittää, mutta löisin kyllä sitäkin mieluummin kuin tämän hetken kertoimilla Ruotsia, Italiaa joka ainakin itselleni on edelleen aivan täysi mysteeri, Venäjää, edelleen mielestäni yliarvostettua Hollantia tai Sveitsiä.

----

Muista maista sain myös vähän tarkemman kuvauksen tuosta Azerien esityksestä. Vähän pitää olla varuillaan kun jonkun (etenkin kaikenlaisista äänienostoskandaaleista sun muista tunnetun edustajan) maan kerroin laskee 90% ilman että esitystä on edes nähty muuten kuin pienen toimittajajoukon toimesta, mutta se mitä kuulin kuulosti helvetin hyvältä. Minulla Azerit on ollut iso back joka markkinaan alusta asti ja kiinni on sellainen siivu että Kelly kääntyisi haudassaan. Ilmeisesti tuo show on siis kohtuullinen spektaakkeli, mikä kuulostaa omaan korvaani siltä että vedetty ihan överiksi, mutta joka tuutista vakuutellaan että se ihme kyllä toimii niin kai se sitten toimii. Lavastuksen isoimmat paukut on käsittääkseni tungettu siihen kansanmusiikkityyliseen väliosaan mikä onkin juuri se kohta mitä pitää nostaa, jotta biisi erottuu peruspoppiksesta. Parhaimmillaan tuossa voi siis olla kasassa autenttinen, etninen, tanssittava ja muistettava biisi hyvällä ja tarttuvalla kertosäkeellä, vahvalla esiintyjällä, loistavalla stagingilla ja erittäin katsojaystävällisellä ulkonäöllä. Mutta en uskalla noista vielä ruksia kaikkia näkemättä show:ta, ja suhtaudun muutenkin varauksella ennen kuin näen itse. Hollannin voittoa tuohon semiin en kyllä tuolla vähän yli 2 kertoimella ikinä löisi, vaan tämä alkaa kyllä kolkuttelemaan jo suosikkia siihen pimpslotilta. Seuraava rehearsal kertoo lisää, veikkaan että lauantaina on aika moni f5 pohjassa ruudun äärellä...

Chingiksen lauluun ja karismaan olen uskonut ensi hetkestä, livekään ei pelottanut mutta kappaletta pidin pikkuisen kesynä (tyyliin 8/10 studioversiona). Hyvällä stagingilla tuon tason biisi on kuitenkin nostettavissa uusiin korkeuksiin ja jos edelläkirjoitettu stagingista pitää kutinsa niin saa nähdä miten alas voittajakerroin laskee semin jälkeen. En suoraan sanottuna tiedä paljonko uskaltaisin Azereita nykykertoimilla silti suositella kenellekään, luultavasti en juuri lainkaan näkemättä esitystä itse, mutta kutkuttava fiilis on. Kun tämä mystinen jättisuosikki Duncan on esiintynyt muutamaa biisiä ennen ja silti kukaan ei muusta kuin Azereista puhukaan niin kai se jotain kertoo.

Kiteyttäisin edelliset 2 kappaletta siis suunnilleen näin: Azerbaidzan ansaitsee tulla otetuksi vakavasti, mutta ihan yliampuvasti en vielä hötkyilisi koska ihan hirveän kaukana tuo show ei voi olla siitä että on vedetty överiksi. Contender silti.

Ehkä olennaisin pointti tästä Azerien oletettavasti vähintään top5 tyrkyllä olevasta biisistä on se, että Venäjän osakkeet laskevat rutkasti. Käsittääkseni Venäjän edelleen aika alhainen kerroin perustuu pitkälti oletukseen itäisten maiden teleäänistä. Nyt jos Azer räjäyttääkin pankin, niin niistä äänistä sujahtaa muuten aika iso osa Azereille. Sitten alkaa olla jo aikamoinen tie Sergeyllä kiivettäväksi. Venäjä alkaa olla siis aika oivallinen idea H2H-vetojen häviäjäksi ja lay-vetoihin. Itse myin voittajavetoni marginaaliplussalla pois.

---

Aussien suhteen alkaa vähän usko loppua. Se myös itselläni isohko back top10 ja top15 ja ainakin harkitsen semien jälkeen näistä luopumista, joskin tämä esitys pitää itse nähdä. Tämä on lähinnä omaa mutua, joskin bloggaajat tuntuvat olevan ainakin osittain samaa mieltä: Tuo staging, niin hieno kuin se ilmeisesti onkin, ei nyt ehkä ollut se paras valinta nimenomaan Katelle. Biisillä on tärkeä, monia koskettava ja Katelle vielä henkilökohtainen tarina, ja lisäksi Kate on hieno persoona josta olisi todella helppo pitää jos katsojien vaan annettaisiin päästä lähelle. Aussien maafinaalin show:ssa isoin ongelma itselläni ei ollut se huojuva musta tanssija tikun päässä (joka sekin oli aika hirveä) vaan se, että Kate jätettiin kylmäksi ja etäiseksi, jonkinlaiseksi jääkuningattareksi eli ihan oman persoonansa vastaiseksi. Olisin lopulta itse varmaan lavastanut tämän vaan niin että Kate omien jalkojensa varassa lavalle ja pieni nainen, iso ääni -efekti ulos. Ymmärrän toki että avaruus + zero gravity, ja ilmeisesti 3d-efekti on tosi upea, mutta oma mutuni on näkemättä esitystä se että kosketuspintaa saattaa puuttua pahasti. Australiaa pidin hyvänä ideabetsinä ja 4,33 top10 oli sen hetken tiedoilla kyllä hyvä. Tämän hetken kertoimilla taas varmaankin jopa yliarvostettu ellei esityksestä sitten välity ihan erilainen kuva kuin mitä olen saanut.

Tämän päivän 2nd rehearsalista ei kai sen ihmeempää tai kauheasti uutta ekaan rehearsaliin verrattuna. En usko että Kypros on niin huono kuin mitä nyt on juoruiltu vaan eiköhän sieltä tule vahvahko paketti itse semiin. Parhaat peli-ideat ovat kyllä jossain muualla. Serbia jatkaa edelleen rikollisen aliarvostettuna, vielä eilenkin sai 101 semivoitosta ja 13,5 koko kisan top kympistä. Ilmeisen täydellinen lavashow, esiintyjä 10/10, biisistä se ilmeisesti ihmisillä sitten on kiinni kun taas itseäni tämä kosketti ihan ensikuuntelusta lähtien. Luulisi että jotain aitouspisteitäkin voisi ropista kaiken hulluuden keskellä, ja Balkan-diaspora vaikuttaa muodostuvan kovaksi.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 6. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

09.05.2019 19:31 <guessingames> Azereista vielä: Kannattaa myös muistaa, että aloittavat sekä semin että

09.05.2019 19:32 <guessingames> finaalin 24p takamatkalta vastustajiin nähden koska Armenia. Voi nousta semissä

09.05.2019 19:32 <guessingames> etenkin isoon arvoon semivoiton suhteen.

10.05.2019 00:46 <guessingames> Aussien koko esitysvideo leakannut. Grafiikat superkomeat mutta jättää kylmäksi

10.05.2019 00:50 <bethog> Kiitos raporteista. Jännän korkealla jotkut Serbian kertoimet tosiaan pysyneet.


_Iletus_
Jäsen
Viestit: 75
Liittynyt: 27.04.2013, 16:44
Pisteitä: 93

Re: Euroviisut 2019 Tel Aviv

Viesti Kirjoittaja _Iletus_ »

Maltan biisi ja kertoimien laskeminen tuo kyllä hymyn huulille, on sitä lyötykin julkaisusta lähtien tasaisesti. Kameleonttitanssia on Tel Avivin kaduilla käyty tänään opettamassa yleisölle Michelan instatarinoiden perusteella.

Karsintavedoista pisti silmään Georgia 4 kertoimella. 1. Semi on lähtökohtaisesti helpompi ja ainakin livepätkät, mitä Georgialta nähnyt on mukiinmenevä ja tuo myös väkisin hymynkaretta. Jos Belgia on vaisu ja perään tulee vielä naisopperaa, niin kyllä tämä tässä slotissa maskuliinisuudestaan erottuu. 4,00 tarjoaa Comeonin ja sisarbookerit joten yhdistelemällä saa satasia sisään. Pinnyllä oli 4,01 200€ limiitillä, joten siellä on vielä tässä vaiheessa pienehköt limput ja kerroin laskee paljon yhdestä maxinapsusta. Itse laitoin tämän kokeiluun ja omalta osalta semivedot aukaistu.

Fairilla ei oikein tarjontaa Georgian jatkoonmenoon tällä hetkellä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Wingdead
Jäsen
Viestit: 1514
Liittynyt: 27.01.2018, 10:40

Tuotto: +45.09 yks.

Palautus%: 100.67%

Panosten ka: 2.43 yks.

Vetoja: 2763

Pisteitä: 989

Re: Euroviisut 2019 Tel Aviv

Viesti Kirjoittaja Wingdead »

Muutamasta ideasta sanallista perustelua:

Kärkipäähän sijoittuvaa naisartistia on ollut äärimmäisen vaikeaa löytää. Tänään pitkälti varmistui, ettei Kyproksen Tamta sellainen ainakaan ole. Tuossa ei juuri ole mitään syytä äänestää ja juryt tulevat rokottamaan heikkoa laulusuoritusta. Olen melko vakuuttunut TOP10 ulkopuolelle jäämisestä, mutta en nykykertoimilla koskisi. Kreikka tuntuu viime vuoden Rybakilta, on todella lähellä voittaa heikon semifinaalin mutta se unohdetaan finaalissa ihan kokonaan. TOP10 haastavaa myös Kreikalle. Malta on kolmas potentiaalinen, ja vaikka liveshow ei ollut sellainen kuin ajattelin, ei siitä ole paljoa negatiivisuutta kuulunut. Täytyy luottaa siihen, että Malta on se naisartistin edustama maa, joka nousee kärkikahinoinin. Valueta löytyy Maltan TOP3/TOP6 sijoista enemmän kuin TOP10.

Itävalta tuntuu todella jurymagneetilta ja emotionaalisesti PAENDA pystyy myymään biisinsä raporttien mukaan todella hyvin. Vaikka biisi on tylsä eikä ole prepolleissa juhlinut, saattaa sympaattinen ja aidosti tunteensa esittävä artisti pärjätä yllättävän hyvin televoten puolellakin. Yli 4 kertoimet jatkopaikasta kelpaa, samaten TOP15 venyminen 7 ja TOP20 4 kertoimilla. Nämä todella varovaisia panostuksia kuitenkin biisin mitäänsanomattomuuden takia.

Ruotsi on kisojen aliarvostetuin, siinä on vähiten kysymysmerkkejä kärkipäässä. En ymmärrä, miten sen kerroin on yli 3 kertaa suurempi kuin Hollannin, vaikka lähtökohtaisesti juryissa ovat liki 50-50 ja pianon takana piileskely saattaa viedä Hollannilta teleäänet. E/W on paras vetomuoto, sillä saa melko varmalta tuntuvan TOP4 sijan pelattua myös.

Australia on todella yliarvostettu mielestäni, ei pelkkä näyttävä staging pelasta heikohkoa biisiä. Finaaliin toki menee mutta tuskin TOP10. On kuitenkin aivan umpivarma voittaja headsupissa Viroa vastaan, joka saattaa jäädä jo semifinaaliin. Coolbetin tarjous 1,33 Australialle on joululahja

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

09.05.2019 23:33 <JQ2> Ruotsista samaa mieltä. On kelvannut Italian ohella itselle.


guessingames
Avatar
Jäsen
Viestit: 658
Liittynyt: 28.05.2014, 00:41

Tuotto: +561.56 yks.

Palautus%: 118.98%

Panosten ka: 2.44 yks.

Vetoja: 1211

Pisteitä: 2994

Re: Euroviisut 2019 Tel Aviv

Viesti Kirjoittaja guessingames »

Vedonlyöntivihje: - Puhelinäänestyksen voittaja - peliaika päättynyt

kohde
Puhelinäänestyksen voittaja
veto
Joku muu (ei RUS NED ISL SUI)
kerroin
3.500 (BetStars)
panos
3 yks.

Osuma! +7.50 yks.

Vaihtoehtoina nuo neljä maata tai joku muu. Tässä vaiheessa vähän vaikea nimetä televoittajaa - oma suosikkini ehkä jopa Azerbaidzan, Maltan showkin voi riittää, voi tulla puolipuskista joku Ruotsi, Italia, Australia, Ruotsi tai viime hetkien jokerikortti tyyliin Ranskan lgbt-nuoleskelu.

Joka tapauksessa vähän helpompi avata toiseen suuntaan. Islanti, joo ei vaan riitä. Eiköhän tämän eväät ole syöty. Sveitsi oli tänään rehearsalissa vahva mutta ihan ykkösmagneetiksi asti en usko, kyllä tuo vähän geneeriseltä esitykseltä silti tuntuu. Azerit tulee joka tapauksessa minimissään syömään Sergein äänipotista todella paljon vaikka eivät itse voittaisikaan. Hollanti voi nappiesityksellä voittaakin, mutta paino sanalla nappiesitys. Tästähän ennakoitiin jurybaittia lähinnä mutta minusta ei mikään kaikkien aikojen suurin ihme olisi jos tuo vetoaisi ihmisiin JOS esitys olisi aivan 12/10 esitys joka poraa ihmisten sieluun. Tämän hetken tiedoilla siitä ollaan kuitenkin aika kaukana...

Arvio tulee varmasti elämään tässä kunhan esityksiä nähdään, mutta tuossa ei mielestäni ole vaihtoehtoina edes 4 vahvinta vaihtoehtoa ja siitä tulee tuon betsin arvo. Heitetään nyt vaikka 40% täysin hatusta heitetyksi arvioksi.

Korostan että tilanne elää ja informaatio edelleen puutteellista eli en em. arviosta huolimatta suosittele kovin suurta panostamista, lukema voi jo vuorokauden päästä olla ihan muuta kuin 2nd rehearsalit kaikkien osalta ohi.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut guessingames, 10.05.2019, 17:40. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Minikommentit


bethog
Jäsen
Viestit: 396
Liittynyt: 07.02.2014, 15:50

Tuotto: +138.05 yks.

Palautus%: 122.58%

Panosten ka: 0.71 yks.

Vetoja: 863

Pisteitä: 1054

Re: Euroviisut 2019 Tel Aviv

Viesti Kirjoittaja bethog »

Vedonlyöntivihje: - euroviisut - Best of Nordic - peliaika päättynyt

kohde
Best of Nordic
veto
Ruotsi
kerroin
1.420 (Coolbet)
panos
1 yks.

on tää yhä ylikerroin, Ruotsilta vakuuttavat toiset harkat

Huti: -1.00 yks.

Vedonlyöntivihje: - euroviisut - Ruotsi-Italia - peliaika päättynyt

kohde
Ruotsi-Italia
veto
Ruotsi
kerroin
2.000 (Coolbet)
panos
0.5 yks.

Ruotsi on varmempi menestyjä

Huti: -0.50 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 1.50, palautukset 0.00, tulos -1.50 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Judeksi
Jäsen
Viestit: 1095
Liittynyt: 04.09.2012, 21:43
Pisteitä: 181

Re: Euroviisut 2019 Tel Aviv

Viesti Kirjoittaja Judeksi »

Vedonlyöntivihje: - Voittaja? - peliaika päättynyt

kohde
Voittaja?
veto
Azerbaidzan
kerroin
13.000 (Unibet)
panos
5 yks.

Huti: -5.00 yks.

Vedonlyöntivihje: - Voittaja? - peliaika päättynyt

kohde
Voittaja?
veto
Ruotsi
kerroin
7.750 (coolbet)
panos
6 yks.

Huti: -6.00 yks.

Jos tuota kaavailtua top-vitosta miettii, niin omaan korvaan tässä on parhaimmat haastajat Hollannille. Esim. Azerien biisi on parempi ja tarttuvampi kuin Venäjällä, vaikka Venäjä panostaakin showhun varmasti rutkasti. Harkoista saatujen kommenttien perusteella Azereita voi silti hyvällä omalla tunnolla pitää tän kevään mustana hevosena, lavashowssa voi olla sellaista potentiaalia joka ei ehkä näy vielä kertoimissa. Lisäksi laulutaitoakin piisaa, joten livenä homma tuskin kaatuu siihen. Hollanti ei ole vielä niin selvä voittajasuosikki kuten vaikkapa Israel oli vuosi sitten (ehkä se tietynlainen gimmick puuttuu), joten aiemmin mainittu Common Linetsien kohtalo voi olla myös mahdollinen. Tällainen tilanne, missä ei ole vieläkään alle kahden kertoimella olevaa selkeää voittajasuosikkia avaa mukavasti peliä myös vedonlyönnissä.

Vedonlyöntivihje: - Top-3? - peliaika päättynyt

kohde
Top-3?
veto
Azerbaidzan
kerroin
2.800 (Unibet)
panos
10 yks.

Huti: -10.00 yks.

Vedonlyöntivihje: - Top-3? - peliaika päättynyt

kohde
Top-3?
veto
Ruotsi
kerroin
2.250 (Unibet)
panos
15 yks.

Huti: -15.00 yks.

Vedonlyöntivihje: - Ruotsi - Venäjä - peliaika päättynyt

kohde
Ruotsi - Venäjä
veto
Ruotsi
kerroin
2.000 (Coolbet)
panos
10 yks.

Huti: -10.00 yks.

Vedonlyöntivihje: - Italia - Ruotsi - peliaika päättynyt

kohde
Italia - Ruotsi
veto
Ruotsi
kerroin
1.800 (Nordicbet)
panos
12 yks.

Huti: -12.00 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 58.00, palautukset 0.00, tulos -58.00 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


guessingames
Avatar
Jäsen
Viestit: 658
Liittynyt: 28.05.2014, 00:41

Tuotto: +561.56 yks.

Palautus%: 118.98%

Panosten ka: 2.44 yks.

Vetoja: 1211

Pisteitä: 2994

Re: Euroviisut 2019 Tel Aviv

Viesti Kirjoittaja guessingames »

Vedonlyöntivihje: - Eurovisut semifinaali 2, jatkoon - peliaika päättynyt

kohde
Eurovisut semifinaali 2, jatkoon
veto
Itävalta
kerroin
4.000 (Coolbet)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

Pakko itsekin hypätä mukaan pienellä, vahvat toiset harkat.

Ruotsi ilmoittautui voittokamppailuun, ilmeisen kova ollut toka veto.

Espanjan staging murhaavan huono, wtf.

Israel turvassa vikan sijan suhteen.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


guessingames
Avatar
Jäsen
Viestit: 658
Liittynyt: 28.05.2014, 00:41

Tuotto: +561.56 yks.

Palautus%: 118.98%

Panosten ka: 2.44 yks.

Vetoja: 1211

Pisteitä: 2994

Re: Euroviisut 2019 Tel Aviv

Viesti Kirjoittaja guessingames »

Pakko kysyä vielä tyhmä kysymys.

Pysyykö tuo Betfairin winner-markkina koko ajan samana markkinana, vai esim suljetaanko markkina ja avataan uusi winner-markkina aina semien jälkeen niin että aiemmin lyödyt vedot jäädytetään? Kuulostaa hullulta että näin tehtäisiin, mutta ainakin googlen mukaan näin on ilmeisesti aiemmin ollut. Tuorein tieto mitä löysin oli tosin jostain 5v takaa. Betfairin supportista ei ollut mitään apua, tuli vaan " we can't guarantee anything". Itse en ymmärrä miksei markkina pysyisi auki koko ajan, tai sitten suljettaisi vaikka semien ajaksi ja jatkettaisi sitten siitä mihin jäätiin.

Kysyn siis sitä varten, että leikitään että on vaikka veto kertoimella 1000 lyöty joskus jonka uskomme syystä x rysähtävän semin jälkeen tasolle 2. Tässä vaiheessa ei huvittaisi ratsastaa auringonlaskuun betsillä, ja olisi aika kusista jos ei pääsisi cashouttaamaan uuden markkinan luomisen takia muuten kuin depottamalla 500 yksikköä Betfairille lay-vetoa varten.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

10.05.2019 17:31 <JQ2> Kyllä se samana pysyy. Korjatkaa joku, jos olen väärässä.


_Iletus_
Jäsen
Viestit: 75
Liittynyt: 27.04.2013, 16:44
Pisteitä: 93

Re: Euroviisut 2019 Tel Aviv

Viesti Kirjoittaja _Iletus_ »

Muistaakseni markkina menee liveksi semifinaaleiden ajaksi. Tällöin pre-vedot joita ei ole matchattu poistuu. Jos haluaa vedon jäävän voimaan liveen asti niin pitää ruksata "keep." Korjatkoon joku jos olen väärässä, mutta näin muistelisin. Muutoin tuo pysyy "samana" sieltä vain sitten poistetaan jo tippuneet maat.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

10.05.2019 17:34 <JQ2> Näin juuri

10.05.2019 17:34 <Tenkrat> Näin.

10.05.2019 17:39 <guessingames> Selvä, kiitos kaikille! Loogiselta kuulostaa.


guessingames
Avatar
Jäsen
Viestit: 658
Liittynyt: 28.05.2014, 00:41

Tuotto: +561.56 yks.

Palautus%: 118.98%

Panosten ka: 2.44 yks.

Vetoja: 1211

Pisteitä: 2994

Re: Euroviisut 2019 Tel Aviv

Viesti Kirjoittaja guessingames »

Maltalta kielletty seinälavasteiden käyttö ja ainakin intro-osuus meni kokonaan uusiksi. Kivasti tehty ilmoittaa tässä vaiheessa :roll: voi kyllä olla ihan non-factorkin mut parempi varmaan postata kun tuli aiemmin hehkutettua. Hyvä veto silti enkä muuttaisi arviota top10 suhteen ( ~65%).

Hollanti alkaa 1-2-3 nyt. Jotain uutta mysteeripalloa ainakin lavalla.

Vedonlyöntivihje: - Euroviisut semifinaali 2, voittaja - peliaika päättynyt

kohde
Euroviisut semifinaali 2, voittaja
veto
Azerbaidzan
kerroin
7.500 (Unibet)
panos
3 yks.

Huti: -3.00 yks.

Todella kova value. Tyyliin 25-30%. Tulee laskemaan aivan varmasti.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

11.05.2019 13:55 <guessingames> Hollannin uusi staging-ratkaisu: viiden euron lamppu ikeasta pianon päälle.

11.05.2019 13:56 <guessingames> eiköhän lähde kertoimet nousuun, pääsisköhän vielä itsekin hollannin kelkkaan.

11.05.2019 14:14 <Judeksi> kommenttien perusteella siellä hiotaan vielä stagingia, mutta saas nähdä

11.05.2019 14:14 <Judeksi> Kohta Azerien vuoro, kiva kuulla kommentit että missä mennään

11.05.2019 14:21 <guessingames> Azereilla aika valmis paketti jo ekoissa harkoissa. Hollanti veti 3 eri versiota

11.05.2019 14:22 <guessingames> joista ilmeisesti yksikään ei ollut erityisen onnistunut.

11.05.2019 14:23 <guessingames> Antoivat Hollannille myös tyyliin 50% extra-aikaa ja Dunkku veti lisävedon.

11.05.2019 14:41 <guessingames> Maltan klippi tubessa, kova on riggausyrityksestä huolimatta.

11.05.2019 15:06 <guessingames> Norja sisään, Albania ulos. Albanialla ei mitään parannusta, Norjan staging ok.


guessingames
Avatar
Jäsen
Viestit: 658
Liittynyt: 28.05.2014, 00:41

Tuotto: +561.56 yks.

Palautus%: 118.98%

Panosten ka: 2.44 yks.

Vetoja: 1211

Pisteitä: 2994

Re: Euroviisut 2019 Tel Aviv

Viesti Kirjoittaja guessingames »

Sellainen 24h, Ranska tuli puskista kertoimien valossa voittotaisteluun ja lähetti yhdessä Ruotsin kanssa muiden kertoimia nousuun. Ranska siis marssittaa lavalle ylipainoisen tanssijan joka on ilmeisesti jonkinlainen somejulkkis (olisko ollut tämä? https://www.youtube.com/watch?v=EgTshfSvM0A) ja tyyliin sokeaa ja kuuroa ja mitä lie ebolaoireista kärsivää. Siihen jotain cheesyjä tekstejä, naiseksi pukeutunut mies laulamassa ja viestihän uppoaa medialukutaidottomaan ainekseen kuin veitsi voihin: on ihan okei olla minkälainen vain ja tasa-arvo ja rakkaus ja lgbt jne. Oikeastihan tämä on aivan uskomatonta skeidaa ja vähän kyseenalaista että tätä viestiä vielä oikein alleviivataan tekemällä tästä ylipainoisesta tanssijasta objekti jota kansa voi sitten osoitella. Sitä luulisi ja toivoisi ihmisten näkevän tällaisen läpi, mutta luottoni siihen ei kyllä ole ihan tapissa. Tämä on peliteoriamielessä Ranskalta fiksusti vedetty: kun esiintyjä ei osaa laulaa niin pistetään sellainen show missä käytetään kaikki mahdolliset kosiskelukeinot ja vedetään ne kaikki aivan överiksi. Jos voittaja päätettäisiin pelkästään juryilla tai jossain määrin järkevien ihmisten toimesta, tai jos kilpailussa voisi äänestää miinuspisteitä niin tämä ei pärjäisi mitenkään. Mutta koska ainoa tapa äänestää on antaa plussaa, tuloksena on +-0 niiden osalta jotka tätä vihaavat ja plussaa niiltä jotka tykkäävät. Eihän tämä nyt oikeasti voi mitenkään voittaa ja tekisi mieli painaa muhkea lay, mutta sen verran kyyniseksi tässä on tullut ettei ihan uskalla luottaa ja jätän koskematta suuntaan tai toiseen. Jos veikata pitäisi, niin ennustan että floppaa lopulta. Juryt tämän tulevat kyllä torpedoimaan aivan varmasti, ja ei kai tuo nyt mitenkään voi jättipottia teleistä kerätä... eihän?

P-Makedonialla vaikuttaa olevan valmis paketti ja ilmeisesti kamaa joka saa lähestulkoon kyyneleet esiin. En ole itse ollut tästä oikein missään vaiheessa täysin vakuuttunut, mutta kovin yksimielisesti kaikki tästä tuntuvat tykkäävän. Peleihin tämä houkuttaa siksi, että Balkanin maista tuonne ei välttämättä jää jatkoon kuin Serbia, Kreikka ja tämä, jolloin tällä pitäisi olla aika hyvin valmista äänestäjäpohjaa ja ilmeisesti hyvät saumat sekä jury- että telerakkauteen. Vaikea sanoa miten korkealle riittää, mutta mielestäni selkeästi paras tapa ottaa peleihin on tätä kautta:

Vedonlyöntivihje: - Euroviisut, Balkanin paras - peliaika päättynyt

kohde
Euroviisut, Balkanin paras
veto
Pohjois-Makedonia
kerroin
7.000 (Bet365)
panos
2 yks.

Osuma! +12.00 yks.

Muualla jopa 4,50, oikea line tuntuisi ehkä 5-5,5 tyyliseltä. Tämä houkuttaa eniten vaihtoehdoista siksi, että vastustajat eivät ole kauhean vahvoja - Serbia taistelee samoista sijoista ollen vähän heikompi ja Kreikan yllä roikkuu kysymysmerkkejä eikä floppausvaara ole poissuljettu. Jos nyt pitäisi joku ranking väsätä, niin mulla olisi varmaan Kreikka sijat 7-13, tämä 10-16, Serbia 11-17 tjsp. Muut ovat kisasta kyllä ulkona ilman ihmeitä ja esim saman kohteen Slovenia 6 kertoimella on aivan älytön.

Top10-kertoimet kautta linjan luokkaa 3.50. Käytännössä jos ei sitten usko Kreikan olevan tosi korkealla on tietty huomattavasti järkevämpää lyödä tätä, koska voi teoriassa voittaa vedon pääsemättä edes top kymppiin ja skenaario jossa pääsee top10 mutta häviää vedon ei ole edes niin kamalan yleinen. Toki aina joskus käy kylmät että Kreikka vaikka 8 ja tämä 9-10, mutta kerroin kompensoi tuota isosti.

Kai tämä kerroin on lähinnä siksi ylhäällä että ihmiset pelkäävät Makedonian jäävän semiin, mutta en näe siihen kyllä juuri mahdollisuutta nyt kun Albania kusautti oman shownsa. Saman kohteen Albania-vedon myin breakevenilla pois kun cashoutia tarjosivat.

Tamaralle vielä plussaa muuten siitä, että on todella fotogeeninen esiintyjä. Tätä en olisi musavideon perusteella osannut päätellä mitenkään.

Kaikki päivän klipit tubessa. Hans Pannukakku yrittää kyllä kaikkensa kusauttaakseen Hollannin voiton, ykköshevonen toki silti mutta en vieläkään näe syytä ottaa näillä kertoimilla peleihin. Sinnikkäästi pysyy reilussa 3:ssa kaikesta huolimatta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

11.05.2019 20:01 <Tenkrat> Ranska kohensi asemiaan eilen, mutta voittoon ei mitään mahdollisuuksia.

11.05.2019 20:02 <Tenkrat> Ei edes top6:een.

12.05.2019 13:33 <Tenkrat> Otetaas sanoja sen verran takaisin nyt kun näki koko esityksen. Top10 saletti.

12.05.2019 13:33 <Tenkrat> Top6 ehkä? Ei voittoon asti kuitenkaan.


Wingdead
Jäsen
Viestit: 1514
Liittynyt: 27.01.2018, 10:40

Tuotto: +45.09 yks.

Palautus%: 100.67%

Panosten ka: 2.43 yks.

Vetoja: 2763

Pisteitä: 989

Re: Euroviisut 2019 Tel Aviv

Viesti Kirjoittaja Wingdead »

Ranskasta olen kyllä eri mieltä.

Näin pisteodotuksessani 26.huhtikuuta sen TOP10. Miksi sen osakkeet olisivat siitä heikentyneet?

Ranska oli eurojuryissa yhdeksäs, eli hyvä jury todennäköisesti tulossa kisoissakin. En tiedä rokottaako tuo sanoman esilletuonnin räikeys jonkin verran jurypisteitä, mutta en usko että se myrkkyä on.

Televotingissa esimerkiksi Italia oli viime vuonna todella kova painavalla sanomallaan ja iskulauseita stagingissa käyttämällä. Toki tätä edesauttoi myös pimp slot finaalissa. Ranska on todella kantaaottava, kaikkien mieleen jäävä esitys, joka myös saa ihmiset aktiivisesti tarttumaan puhelimeen ja antamaan kannatusääniä. Ihan kuten oletin Hatarinkin kohdalla (oletan edelleen mutta tuskin televoittaja on). Ranska voi sellainen olla.

Tuskin Ranska koko skabaa voittaa, eikä betsimielessä enää valueta ole missään sen pelaamisessa. Mutta TOP5 sija ei saa tulla yllätyksenä

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

11.05.2019 23:37 <guessingames> Eurojuryt (kai?) pelkän musavideon perusteella jossa laulu miksattu paremmaksi

11.05.2019 23:37 <guessingames> Huono laulaja ja kyseenalainen esiintyjä tuo minun nähdäkseni on. Ja eurojuryt

11.05.2019 23:38 <guessingames> nyt on aina vähän kyseenalaisia muutenkin.

11.05.2019 23:39 <guessingames> Jos juryt on maafinaalin perusteella niin en tiedä mitä sanoa, kuuroja kai ovat.

12.05.2019 12:50 <Wingdead> On nää juryt ennenkin arvostaneet heikkoa laulamista. Hyviä esimerkkejä 2017

12.05.2019 12:50 <Wingdead> Australia ja Itävalta. Ranskan voittajakerroin nyt btw alle 9 betfairissa...

12.05.2019 13:13 <Wingdead> Hollanti Ruotsi Ranska aika pitkälti locked TOP3 jossain järjestyksessä

12.05.2019 13:18 <_Iletus_> Meinaatko, että tuon ulkopuolelta ei tulla top 3?

12.05.2019 13:23 <guessingames> Ja Ranska arpoo 2nd half :D tässä koko esitys: https://youtu.be/4hJslLh3TbU

12.05.2019 13:24 <guessingames> Kunnon oksumeininki. Nyt on jo kertoimet sitä luokkaa että lähteepi layt.

12.05.2019 13:26 <guessingames> Pysyn kannassani että top5 ei oo tapahtumassa, toivottavasti jatkaa laskemistaan

12.05.2019 13:27 <Wingdead> _Iletus_ lähtökohtaisesti kyllä. Hollanti ja Ruotsi on way ahead of others ja

12.05.2019 13:27 <Wingdead> Ranska on kantaaottavalla biisillään toisella puolella.Toki aina on mahdollisuus

12.05.2019 13:28 <Wingdead> Yllätykseen kuten viime vuoden Itävalta, kuka sen näki TOP3? TOP5 nuo kaikki

12.05.2019 13:28 <Wingdead> Menee umpivarmasti

12.05.2019 13:32 <_Iletus_> Okei, mun mielestä paketti paljon enemmän auki ja voittajamarkkina

12.05.2019 13:33 <_Iletus_> mun mielestä aika haastava nyt. Onneksi markkinoiden välillä on epätehokkuuksia

12.05.2019 13:35 <Tenkrat> Viime vuoden Itävallan pystyn jotenki ymmärtämään. Studioversio oli niin hyvä.

12.05.2019 13:39 <Tenkrat> W voi onnitella itseään Ranska hausta. Kohtuullisen saletti TOP10.


_Iletus_
Jäsen
Viestit: 75
Liittynyt: 27.04.2013, 16:44
Pisteitä: 93

Re: Euroviisut 2019 Tel Aviv

Viesti Kirjoittaja _Iletus_ »

Mielenkiintoinen voittajamarkkina tällä hetkellä. Luotto Venäjään mennyt markkinalla ja kohta sitä saa 10 kertoimilla, en näe varsinkaan länsimaiden juryiltä tippuvan Venäjän laariin riittävästi pisteitä, jotta voitto olisi yli 10%. Azerit vie myös Itä-Euroopan suunnalla pisteitä Venäjältä telessä. Azerit tulleet ryminällä alas, kuten Ranska. Mun mielestä tilanne on paljon tasaisempi kuin viime vuonna vastaavaan aikaan, ja arviointi vaikeampaa.

Hollantia puoltaa edelleen se, että tullee keräämään kohtuupotin molemmista. Kannattajakunta telessä on olemassa ja vaikka show on koruton, niin kyllä se voi silti riittää. Lisäilin jo salkkuun 3,9:llä. Vähän samantapainen keissi kuin viime vuoden Israel.

Azerien arviointi hankalaa, mutta hyvä muistaa, että Armenialta ei paljon pisteitä tipu. En kuitenkaan uskalla myydä tätä isosti ja jos inffoa ei tule suuntaan tai toiseen, niin luultavasti ostan niin, että salkku menee nollille azerien voitolla. Semin voittoa E/W:nä kuitenkin hakattu, jolla sia 7 kerrointa voitolle ja 2,2 kerrointa pallille, joten tässä mielessä saa pärjätä minun puolesta.

Ranska oksettaa tänä vuonna. Biisi on raskasta voimaantumiskuraa, vähän kuten viime vuonna, mutta nyt studioversio on Merciä parempi. Pitäisi melkein tietää keskimääräisen euroviisuäänestäjän demografia, jotta voisi arvioida vetääkö vähemmistön tuella ääniä telessä. Juryt niin ikään arvoitus tämän osalta. Mutu sanoisi, että lay, mutta jonkinlainen pelko persiissä tämän kanssa on eikä vähiten siksi eettä lähes yhtä paljon miinuksella kuin Venäjä. Toivottavast Pohjois-Makedonia vie paremmalla voimaantumisbiisillään ääniä ja Ranskan Länsi-Eurooppalaiset naapurit valuttavat ääniä Hollannille.

Ruotsi tippunut paljon, hyväähän sieltä oli tiedossa ja Ruotsi on ollutkin koko ajan yksi kandidaatti voittajaksi. Juryjen pistepainotus muuttui viime vuonna suosimaan yksittäisen tuomarin antamaa kärkisijaa, jolloin 1. ja 2. sijan ero on suurempi kuin 15. ja 16. sijan. Ruotsi napsinee ykkössijoja yksittäisiltä tuomareilta ja on niiden ansiosta korkealla. Tiedättekö muuten, tekeekö Jury arviot televisioshown perusteella, vai sen, mikä näkyy livenä paikanpäällä? Tuntuu, että Ruotsissa osataan tehdä show nimenomaan televisioon. Ruotsin kerroin kuitenkin jo niin alhaalla, että en osaa sanoa maistuuko näillä kertoimilla? Semivoitto monessa paikkaa houkuttelevampi, kun kerroin ei ole välttämättä paljoa alempana.

Maltalta kiellettiin tosiaan lavasteita, mutta en laittaisi sille isoa painoarvoa, viime vuonna Israelilta muistaakseni kiellettiin loopperi? eikä vaikuttanut. Malta itselläni suurin plussa, kun sitä tankattu 40:stä lähtien, mutta suurin osa otettu ennen rehearsaleja, kun arvioin tuolle isoa lavapotentiaalia. En osaa sanoa onko alle 20 kertoimet jo liian alhaalla. Jos show toimii, Juryiltä pitäisi tulla ok-pisteet, tele vaikea arvioida ja paljon on sen varassa.

Italia veti vihkoon ekat harkat. Kerroin raketoi yli kahteenkymppiin. Silti lasken Italialle saumoja ja kertoimet mallintanee kohtuudella todennäköisyyttä voittaa. On loppupuolella, joten voitonmahdollisuudet eivät menneet vielä arvontaan. Big 5 voitosta alkaa saada jo lähemmäs 3 kertoimia, jotka voisivat maistua.

Aussit, Sveitsi ja Islanti omaavat jokusen prosentin imo mahdollisuutta voittoon. Tämä riippuu paljon esiintymispaikasta.

Jos lasketaan 10-11 maata joilla mahdollisuus voittaa (kerroinjärjestyksessä Kreikkaan asti), niin rajakerroin sokkona olisi noin 10.5. Siinä mielessä Ranskan Lay alkaisi houkutella, kun taas stagingpettymyksen tuottajat olisivat houkuttelevampia. Parhaat voittajaodotusarvot mielestäni nyt Hollanilla, Maltalla, Ruotsilla ja Italialla ja nämä ovatkin nyt suosikeista plussalla. Azereista vaikea sanoa, semivedot maistuvat paremmin. Kahvirahoilla Makedonia houkuttaa myös, koska se on paljon parempi voimaantumisbiisi kuin ROI.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

12.05.2019 13:50 <Snooker-Salming> Juryt näkevät kenraalin päivää ennen televisiosta ja äänestävät sen mukaan.

12.05.2019 13:54 <guessingames> Hyvä postaus, samaa mieltä kaikesta. Käsittääkseni juryt katsoo tv-lähetyksenä

12.05.2019 13:54 <guessingames> tms videostreamina omissa juryharkoissa päivää ennen.

12.05.2019 14:05 <guessingames> 5 maata arvottu jo 2. puolelle, 8 arpalippua jäljellä.


100% 200€ bonus librabet.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin