Tänään on 16.04.2024, 06:50.

Euroviisut 2019 Tel Aviv

Yksilölajit, muut palloilulajit (salibandy, pesäpallo jne.), moottoriurheilu...
Vastaa Viestiin
guessingames
Avatar
Jäsen
Viestit: 670
Liittynyt: 28.05.2014, 00:41

Tuotto: +561.56 yks.

Palautus%: 118.98%

Panosten ka: 2.44 yks.

Vetoja: 1211

Pisteitä: 3043

Re: Euroviisut 2019 Tel Aviv

Viesti Kirjoittaja guessingames »

Naputellaan toinen semi vielä auki. Esiintymisjärjestyksessä:

1. Armenia
En ole tästä mitenkään totaalisen vakuuttunut, mutta en oikein kymmentä löydä edellekään. Q

2. Irlanti
Komppaan aiempia: ei riitä. NQ

3. Moldova
Biisi tylsähkö, esiintyjä hyvä. Nappivedolla voi hyvin lasketella jatkoonkin, vaikka toki suosikki putoamaan. Potentiaalinen yllätyskortti.

4. Sveitsi
Vokaalit livenä toistaiseksi hakusessa, vetomarkkinassa selkeästi yliarvostettu. Lähtökohtaisesti lay-kelkassa mutta katsellaan, siellä harjoitellaan viisufoorumien mukaan jotain juoksumattokoreografiaa joka voi parhaimmillaan olla oikeinkin onnistunut. Juryilta luulisi tulevan runtua. Semistä toki Q.

5. Latvia
Aivan käsittämätön valinta. Vahva ehdokas semin jumboksi. NQ.

6. Romania
Tästä ei kyllä ota mitään selvää. Rajatapaus mutta jos käsi sydämellä veikata pitäisi niin NQ.

7. Tanska
Biisi on ihan sympaattinen, esiintyjä on täysin karismaton ja ainakaan tuolla Tanskan finaalin liveshow:lla ei sellaisenaan mielestäni ole välttämättä asiaa jatkoon. Kallistun niukasti karsiutumisen puoleen muttei jää ihan hännille. NQ

8. Ruotsi
Varma Q.

9. Itävalta
En ymmärrä tätä ollenkaan. Jätetään pieni takaportti auki sille jos lavashow pelastaa (biisissä pientä potentiaalia herätä henkiin lavalla), mutta ainakin tämän hetken tiedoilla NQ.

10. Kroatia
En usko että riittää. Monessa paikassa luettu jopa semin huonoimmaksi, mielestäni on kyllä ainakin Latviaa pykälän edellä. Silti selkeähkö NQ.

11. Malta
Mielenkiintoinen seurattava. Biisi on itsessään top10-osastoa ja musiikkivideo trendikäs. Tässä on kuitenkin mielestäni selkeästi enemmän kysymysmerkkejä ilmassa kuin mitä on keskusteluissa nostettu esiin. Biisi ei ole oikein esiintyjän tyylinen ja Michelalta puuttuu minusta (näkemättä yhtään esitystä itse biisistä) se tietynlainen "mojo", jos tällaista termiä nyt voi naispuolisesta käyttää, tämän biisin kantamiseen. Laulajalle sopii paremmin vähän introvertimmät esitykset ja on jotenkin hirveän vaikea nähdä että saisi tätä yksin lavalla toimimaan. Tämä näkyy hauskasti videostakin, Michelahan ei nouse siinä esiin juuri mitenkään vaan keskiöön nostettu vähän halvat tekstigrafiikat, kasa tanssijoita ja eläimiä kun Michelan karisma ei itsessään riitä tätä kantamaan. Lopputulos toki riippuu täysin show:sta, voi olla että marssittavat isomman porukan sinne ja tässä on kieltämättä potentiaalia mennä vaikka miten pitkälle JOS kaikki menee nappiin. Kaikista kisan biiseistä jättäisin mieluiten tämän suhteen kaikki vedot tekemättä harkkoihin asti, tällä hetkellä kuolaan itse lay-mahdollisuuksia itse loppukilpailuun. Semiin helppo Q.

12. Liettua
Ei minusta ihan niin huono kuin täällä on keskusteltu. Paikka on kyllä aivan hirveän paha, mikä syö osakkeita rajusti. Joltain paikalta voisi mennä jatkoon ja Liettualla on usein ollut jonkin verran kavereita, eli ihan kuollut arpa ei ole. Helppo veikata kuitenkin NQ.

13. Venäjä
Edelleen oma veikkaukseni koko kisan terävimpään kärkeen. Q.

14. Albania
On tosi surkealla paikalla ja vaarassa pudota, vaikka toiselta paikalta menisi jatkoon heittämällä. Rajatapaus.

15. Norja
Tuo Wingdeadin poimima NQ-veto 4.50 kertoimella (nyt 3.00) on ollut tosi hyvä. Luulisin että menee jatkoon, mutta ei suurta uskoa pärjäämiseen sen kummemmin. Live-esitys on jättänyt paljon toivomisen varaan, laulu kuulostaa paikoin todella heikolta ja juryilta en usko että tulee rakkautta. Tästä kuitenkin Q.

16. Hollanti
Pomminvarma jatkaja ja kisan top3 alkaa olla suht saleteissa. Q.

17. Makedonia
Vaarassa unohtua tältä paikalta, vaikka ei ole edes ihan huono ja teema varmasti vetoaa suurehkoon osaan demografiasta. Paremmalta paikalta betsaisin kirkuen jatkoon, nyt on kyllä iso riski jäädä semiin.

18. Azerbaidzan
Pomminvarma jatkaja ja yllätysvalmis top kymppiin finaalissakin. Live kuitenkin vielä näkemättä.


Kokonaisuutena saisin siis jotain tällaista, ryhmien sisällä maat eivät ole missään paremmuusjärjestyksessä.

Varmasti jatkossa:
Venäjä
Ruotsi
Hollanti
-------------------------------
Hyvin vahvoilla jatkoon ilman ihmeitä:
Azerbaidzan
Sveitsi
Malta
Norja*
---------------------------------
Taistelee lopuista kolmesta paikasta (ylempi luokka)
Armenia
Moldova
Albania
Pohjois-Makedonia
---------------------------------
Taistelussa pitkin hampain mukana (alempi luokka)
Romania
Liettua
Itävalta
Tanska
---------------------------------
Ei riitä:
Irlanti
Kroatia
Latvia


Pelivalinta:

Vedonlyöntivihje: - Semi 2, Moldova jatkoon? - peliaika päättynyt

kohde
Semi 2, Moldova jatkoon?
veto
Kyllä
kerroin
6.000 (Unibet)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

On selkeä ylikerroin vaikka ei toki suosikki jatkoon. Betsson groupin saiteilla on kertoimet vasta ykkössemiin, Coolbetilla kerroin koko kisan top20 on 3. Betfairin pörssissä vaihto hyvin pientä mutta pyörinyt neljän pinnassa. Antaisin tämän hetken tiedoilla suunnilleen 25% jatkopaikalle. Alkupään paikka voi olla tässä kohtaa melkein siunaus, koska ei joudu tuohon ihan jäätävään loppupään laaturykelmään.

Tässä semissä on ehkä ykkössemiä vähän selkeämpi asettelu eri kategorioihin (vaikka itse sainkin ylläolevan varmaan tosi hämmentäväksi kokonaisuudeksi). Hollanti, Ruotsi ja Venäjä voisivat aloittaa jo suoraan finaalista, ja Malta-Sveitsi-Azerit on lähes yhtä varmasti jatkossa. Tuon oman rankingini maista Norjan olisin voinut pudottaa pykälää alaspäin, eli edelliset 6 saan jatkoon heittämällä ja siten jaossa on enää neljä jatkopaikkaa 12 maalle, joista Norja vielä tosi vahvoilla seitsemäntenä. Tämän takia etsisin markkinoilta lähtökohtaisesti mieluummin vetoja maan x putoamisen kuin jatkopaikan puolesta. Unibetilla ei minusta ole tähän toistaiseksi kovin ihmeellistä pelattavaa edellämainitun lisäksi, vaan odotellaan mitä tapahtuu kunhan muutkin bookkerit innostuvat. Varmaan Tanskan putoamisen 1.95 tai P-Makedonian Q 2.00 olisivat seuraava vetoni, jos olisi pakko jotain tällä sekunnilla lyödä. Veikkaan kuitenkin, että parempaakin ideaa on tarjolla myöhemmin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

10.04.2019 14:16 <Snooker-Salming> Albania ainut ei-englanninkielinen viisu tässä semissä, joka on iso plussa.

10.04.2019 14:17 <Snooker-Salming> Siksi minulla TOP8-viisu tässä semissä.


Wingdead
Jäsen
Viestit: 1514
Liittynyt: 27.01.2018, 10:40

Tuotto: +45.09 yks.

Palautus%: 100.67%

Panosten ka: 2.43 yks.

Vetoja: 2763

Pisteitä: 989

Re: Euroviisut 2019 Tel Aviv

Viesti Kirjoittaja Wingdead »

Olisiko teillä hetki aikaa puhua Virosta?

Kansallisessa finaalissa Victor Crone oli juryissa vasta yhdeksäs voittaen telen murskaavasti. Tästä saadaan hyvin yksinkertaisesti data, jonka mukaan Storm on telebiisi.

Viro on erittäin pahassa välissä esiintymisjärjestyksessä (sanoin kyllä aiemmin että tämä on etu mutta ei todellakaan ole kun perehtyy tarkemmin). Islanti on todennäköinen televoittaja ja todellisen WTF-hetken aiheuttaja ennen Viroa. Viro jäänee todella pahasti Islannin jalkoihin. Kun perässä on vielä erikoisuutta Portugalin muodossa, laatua Kreikan muodossa ja bileet San Marinon muodossa, Viroa tuskin muistaa kukaan shown päätyttyä.

Viro tarvitsisi suuren telen jatkaakseen, ja tuolta slotilta sen saaminen on äärimmäisen vaikeaa. Viime viikonlopun Eurojuryissa Islanti oli koko kisan telenelonen, Portugali telekasi ja Kreikka telekutonen. Viro on keskellä telemagneetteja, joten sitä suurta teleä tuskin tältä slotilta tulee.

Huomioidaan myös Viron heikko karsintahistoria viime vuosilta. 2014 Tanjaa uskottiin läpimenijäksi, mutta karsiutui pienehköllä Euphoria-kopiolla. 2015 oli laadukas biisi, samaten 2018, näillä tuli TOP10 sijoitukset finaalissa, niitä ei tarvitse läpikäydä. 2016 Juri Pootsmann oli aika kolikonheittotapaus finaaliin, paria päivää ennen semiä kelkka kallistui karsiutumisen puolelle ja lopulta Viro oli käsittämättömästi koko semin jumbo. 2017 Verona oli joidenkin listojen mukaan jopa TOP10 viisu ja semikarsiutumisesta sai 6-8 kertoimia. Toiseksi viimeisen esiintyjän paikasta huolimatta lähtö tuli.

Kaikki nämä tekijät huomioiden Viro ei voi olla hirveästi yli 50% jatkaakseen tästä. Betfair LAY 1,40 tyyliset tai pikkubookkereilta EI-vaihtoehto 2,5-2,8 väliltä kelpaa kiljuen.

PS: Alkupuolelta tämä menisi jatkoon, on täysin slottinsa uhri IMO

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 5. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

23.04.2019 16:52 <guessingames> Viron NQ osteltu lisää täälläkin ja se imo paras peli-idea tähän semiin.


Wingdead
Jäsen
Viestit: 1514
Liittynyt: 27.01.2018, 10:40

Tuotto: +45.09 yks.

Palautus%: 100.67%

Panosten ka: 2.43 yks.

Vetoja: 2763

Pisteitä: 989

Re: Euroviisut 2019 Tel Aviv

Viesti Kirjoittaja Wingdead »

Semifinaaliennakko Semi 1 tiistaina 14.5.2019.

1. Kypros arvio jatkoon 93% (telessä 3, juryissa 5)
Kyproksella radiohittimäinen biisi, joka kyllä kuluu useammalla kuuntelukerralla. Viime viikonlopun eurojuryissa juryt rankkasivat tämän sijalle 13 koko kisassa, joten hyvän juryn saaminen finaalissa on vaikeaa. Telessä tämä oli eurojuryissa viides, mutta esiintyjä on lähtökohtaisesti vähän turhan karismaton, joten en usko noin kovaan teleenkään. Kyllähän tämä tästä semistä läpi menee (ellei staging + livelaulu ole jotain hirveää, pieni miinus myös ekasta slotista), mutta finaalissa TOP10 ei ole automaatio. Staging, esiintymispaikka ja livelaulu ratkaisevat finaalimenestyksen suhteen paljon joten ei vielä huudeta finaalirangea.

2. Montenegro arvio jatkoon 9% (telessä 16, juryissa 16)
Hyvän mielen biisi, mutta ei juuri muuta. Ei tässä kukaan ole koskaan nähnyt potentiaalia ja haastavaa on finaaliin ponnistaa. Ainoa pieni toivonkipinä on esiintyjien nuoressa iässä, jos laulu onnistuu ja karismaa löytyy niin saattaa saada "söpöysääniä". Tuskin kuitenkaan finaalipaikkaan riittävää määrää.

3. Suomi arvio jatkoon 14% (telessä 15, juryissa 17)
Miten tässä nyt näin kävi? Daruden ympärillä oli kova ennakkohype, mutta ei se sitten biiseihin konkretisoitunut. Sebastian on valitettavasti yksi kisojen huonoimmista laulajista, joten juryt torpedoivat Suomea huolella. Vaikeaa on finaaliin ponnistaa, Daruden nimellä teleä saattaa tulla jonkin verran, mutta en jaksa uskoa finaalipaikan arvoista määrää. Jos live on harkoissa heikko, on oma pickini jopa semin viimeiselle sijalle. Uskon, että Georgia ja Montenegro ovat selkeästi pienemmissä kertoimissa, jolloin Suomen jumbosijasta voi löytyä hyvää valueta.

4. Puola arvio jatkoon 53% (telessä 10, juryissa 13)
Rajatapaus. Juryt eivät yleensä ole antaneet Puolalle hyviä pisteitä, eikä myöskään kansanmusiikki nosta sen osakkeita. Lauluteknillisesti Puola on yksi semin parhaista, joten hirveän suurta torpedointia juryjen suunnalta ei pitäisi olla luvassa. Varauksella kuitenkin pitää suhtautua noihin juryihin. Telessä pitäisi olla niukin naukin TOP10, joten finaalipaikka saattaa irrota, tai sitten jää rannalle niukasti. Juryt ratkaisee tämän kohtalon.

5. Slovenia arvio jatkoon 79% (telessä 5, juryissa 7)
Sija 16 oli eurojuryissa ainakin itselleni pieni pettymys. Oli juryissa sijalla 21, telessä 11. Biisihän on rauhallisuudellaan ja tunnelmallisuudellaan tähän kohtaan erittäin hyvä alkupuolen tanssibiisien ja Puolan kansanmusiikin perään. Esiintyjät eivät kuitenkaan ole karismaattisimmasta päästä, ja jotkut analyytikot ovat epäilleet Slovenian painuvan unholaan tältä paikalta. Se on hyvin mahdollista, mutta itse en usko siihen ainakaan vielä. Staging ja liven onnistuminen muutenkin ovat tässä kynnyskysymyksiä. Ilman ihmeitä pitäisi olla selvä jatkaja, mutta harjoitusten alkaessa arvio saattaa muuttua roimastikin.

6. Tsekki arvio jatkoon 66% (telessä 13, juryissa 2)
Tämä on selkeä jurybaitti. Oli juryissa peräti sijalla 11 eurojuryssa. Teleä puolestaan tuli todella vähän, ja tämä taitaa olla suuntana myös semissä. Jurykannatus on kuitenkin niin suurta, että sen pitäisi siivittää Tsekki finaaliin, vaikka telessä tulisikin TOP10 ulkopuolinen sijoitus. Pienenä vaarana kuitenkin on, että juryt pitävät tätä liian lapsellisena, ja kyllähän nuo lyriikat siihen suuntaa antavat. Tsekin viisuhistoria on myös aika heikko lukuunottamatta viime vuotta, joten selkeää jatkajaa tästä ei saa. Tällä hetkellä kuitenkin viivan yläpuolella.

7. Unkari arvio jatkoon 72% (telessä 7, juryissa 9)
Tämä on todella haastava arvioitava. Sai yllättäen juryilta paljon paremmat pisteet kuin telestä viikonlopun eurojuryissa. Kokonaissijoitus oli kuitenkin varsin heikko 30/41. Joci Papai oli 2017 Unkarin edustaja, ja tuli semissään toiseksi, oli finaalissakin telessä TOP10 biisi. Unkari tuntuu menevän tätä heikommillakin biiseillä läpi vuodesta toiseen, joten karsiutuminen tuntuu mutulla kaukaiselta ajatukselta. Mutta eihän tätä pitäisi kenenkään äänestää? Varsin inhottava arvioitava, livenä aikaansaatu fiilis ratkaisee tämänkin osalta todella paljon.

8. Valko-Venäjä arvio jatkoon 28% (telessä 12, juryissa 11)
Eurojuryssa yllättävän kelvollinen suoritus ja nuori tyttö saattaa kerätä teleääniä varsin hyvin. Ukrainan jättäytyminen pois vie paljon V-Venäjälle budjetoituja pisteitä. Teknisesti ihan ok laulaja, mutta ei pitäisi olla mikään jurybaitti. Hyvä esiintymispaikka kuitenkin alkupuolen viimeisimpien joukossa, ja kun ympärillä ei ole mitään semin voitosta taistelevaa biisiä, on tälle annettava yllätysmahdollisuus. Iso yliarvoimisen vaara molemmissa sijoituksissa suluissa, joten kyllä jatkopaikan saaminen on haastavaa.

9. Serbia arvio jatkoon 86% (telessä 4, juryissa 4)
Tästähän tällä foorumilla on puhuttu jo aikaisemmin ja ennen kuin potentiaali nähtiin, jatkopaikasta sai esimerkiksi 1.75 kertoimia. Aivan uskomaton joululahja. Nevena on kisan paras naislaulaja ja Serbian diasporan mahti on nähty aikaisemminkin. Serbia on päässyt jatkoon paljon tätä huonommillakin biiseillä/esityksillä/laulajilla joten miksi tämä karsiutuisi huippupaikalta heikkotasoisessa semissä? Biisi ei kuitenkaan ole saanut mitään hirvittävää kannatusta oikeastaan missään, joten varauksella pitää ajatella menestysmahdollisuuksia. Potentiaalinen TOP15 viisu lauantai-iltana riippuen esiintymispaikasta, jos uhrataan esimerkiksi toiselle paikalle niin menestysmahdollisuudet menevät siinä.

10. Belgia arvio jatkoon 61% (telessä 14, juryissa 3)
Rajatapaus viivan paremmalla puolella. Juryissa sija 15 eurojuryssa, telessä 22. Noin hyvään teleen en pysty uskomaan semissä, vaikka ilmeisesti ihmiset tuntuvat tästä tykkäävän. Tätä biisiä on vaikea saada toimivaksi livenä ja ilmeisesti Eliot ei myöskään ole mikään vahvin livelaulaja. Tämä saattaa olla varsin unohdettava teleäänestyksessä, joten tarvitsee suuren juryn jatkaakseen. Tässäkin paljon kysymysmerkkejä vielä ennen liveä, mutta tällä hetkellä sijoittaisin sijalle 10, ei toki saa yllättyä jos joku hieman alempana arviossa oleva vie tämän finaalipaikan.

11. Georgia arvio jatkoon 10% (telessä 17, juryissa 14)
Ei tälläkään pitäisi juuri saumaa olla, mutta on Georgia aiemminkin päässyt yllättämään. Juryt saattavat tästä tykätä yllättävän paljon, mutta tämän pitäisi olla kaiken järjen mukaan telejumbo. Silloin jatkopaikalle ei olisi mitään saumaa.

12. Australia arvio jatkoon 76% (telessä 9, juryissa 6)
Pitäisi olla turvallisesti TOP10 molemmissa äänestyksissä, mahdollisesti jopa TOP5, jolloin jatkopaikka olisi ilmiselvä. Staging ilmeisesti uusitaan kokonaan, joten siitä pieniä kysymysmerkkejä ilmassa. En kuitenkaan usko, että se heikentäisi Australian saumoja. Ooppera erottuu ja Australia ei ole karsiutunut vielä kertaakaan. Toki nyt slotti voisi olla parempi, on juuri ennen Islantia, josta annettava pientä miinusta.

13. Islanti arvio jatkoon 97% (telessä 1, juryissa 8)
Oma henkilökohtainen suosikkini tämän kauden kattaukselta analysoinnin osalta, koska mikään muu biisi koskaan ei ole aiheuttanut näin paljoa päänvaivaa. Pidän haasteista, ja sitä Islanti todellakin tarjoaa. Näen tämän voittavan teleäänestyksen tässä semissä ja mahdollisesti jopa finaalissa. Juryt torpedoivat tätä hieman, mutta tuskin TOP10 ulkopuolelle, ja vaikka saisi todella surkean juryn, massiivinen tele veisi tämän finaaliin joka tapauksessa. Ainoa mahdollisuus karsiutumiselle on se, että minä sekä yleisesti markkina yliarvioi tämän telesaumat.

14. Viro arvio jatkoon 51% (telessä 11, juryissa 12)
Tämä tulikin käytyä läpi edellisessä viestissä melko tarkasti, joten turhaa toistelen itseäni. Yksinkertaisesti, tarvitsee suuren telen jatkaakseen ja tältä slotilta se on vaikeaa saavuttaa. Jos pystyy slotista huolimatta sellaiseen teleen, mitä pitäisi, menee heittämällä jatkoon. On ehdottomasti TOP5 telebiisi lähtökohtaisesti. Jos esiintymispaikka olisi esimerkiksi numerolla 4-8, ei jatkopaikassa olisi mitään ongelmaa. Semin ykkösidea vedonlyönnillisesti vetää vastaan.

15. Portugali arvio jatkoon 67% (telessä 6, juryissa 10)
On nettiäänestyksissä ollut hyvä ja eurojuryissakin telessä jopa kahdeksas. Jos etukäteiskannatus pitää myös semiin, pitäisi olla TOP5 telessä, jolloin karsiutuminen olisi liki mahdotonta. Jurytkaan eivät torpedoi tätä täysin. On kuitenkin ehkä liian uniikki joillekin, joten kysymysmerkkejä on tässäkin. Onko näin erikoinen biisi äänien arvoinen? Kyllä tämän pitäisi kaikesta huolimatta jatkoon mennä, varovainen arvio toistaiseksi tämä 67%

16. Kreikka arvio jatkoon 99% (telessä 2, juryissa 1)
Toiseksi viimeinen paikka, Kreikan diaspora ja potentiaalinen TOP5 viisu. Semivoitto todella lähellä. En oikein näe mitään mahdollisuutta, miten tämä rannalle jäisi.

17. San Marino arvio jatkoon 39% (telessä 8, juryissa 15)
Pelastaako viimeinen paikkakaan tätä? Eurojuryissa tasan 0 jurypistettä ja potentiaalinen juryjumbo semissäkin. Tarvitsisi tällöin noin TOP5 sijan telessä jatkaakseen ja se on vaikeaa saavuttaa piskuiselle San Marinolle viimeisestä paikasta ja karismaattisesta esiintyjästä huolimatta. Mahdollisuudet jatkopaikkaan on, mutta lähtökohtaisesti olen enemmän karsiutumisen kannalla.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Wingdead
Jäsen
Viestit: 1514
Liittynyt: 27.01.2018, 10:40

Tuotto: +45.09 yks.

Palautus%: 100.67%

Panosten ka: 2.43 yks.

Vetoja: 2763

Pisteitä: 989

Re: Euroviisut 2019 Tel Aviv

Viesti Kirjoittaja Wingdead »

Semifinaaliennakko Semi 2 torstaina 16.5.2019

1. Armenia arvio jatkoon 83% (tele 7, jury 3)
Ei voi pitää umpivarmana jatkajana avauspaikalta. Eurojuryissa jurykannatus oli hyvää, tuli peräti kuudenneksi juryissa. Telekannatus vähän heikompaa, mutta ihan kelvollinen 14.sija sieltäkin. Biisin aihe on varmasti koskettava sekä voimaannuttava, aiheena on kuinka väkivaltaisesta parisuhteesta pitää lähteä pois. Olisi muilta sloteilta paljon todennäköisempi jatkaja, mutta pitäisi avauspaikaltakin jatkoon mennä. Jos live on onnistunut, on potentiaalinen TOP10 sijoituskohde.

2. Irlanti arvio jatkoon 9% (tele 16, jury 18)
Ihan hyvän mielen biisi, mutta ei toiselta paikalta juuri koskaan jatkoon ponnisteta, eikä Irlannilla hirveästi lähtökohtaista äänestystukea ole. Häntäpäässä polleissa sekä eurojuryssa, joten paljon saa tapahtua, jotta jatkopaikka osuisi kohdalle.

3. Moldova arvio jatkoon 17% (tele 14, jury 14)
Moldova on viime vuosina vakiinnuttanut paikkansa finaalissa lukuunottamatta vuoden 2016 floppia. Tämän vuoden biisi ei ole kaksinen, mutta kyllä huonommillakin balladeilla on jatkoon menty. Pienet yllätyssaumat annettava, vaikka en pysty jatkopaikkaan uskomaan.

4. Sveitsi arvio jatkoon 92% (tele 3, jury 7)
Kahden hieman heikomman jälkeen tämä erottuu varsin positiivisesti ja esiintymisjärjestyksen julkistamisen aikoihin olin valmis pitämään tätä potentiaalisena semivoittajana. Livenä Luca ei kuitenkaan ole edes average-tason laulaja ja ilmeisesti tähän tehdään jokin tanssikoreografia, joka saattaa heikentää laulusuoritusta entisestään. Juryt saattavat tästä hieman rokottaa. Telessä tämä on todella vahva finaalissakin, mutta TOP5 saavuttaminen siellä voi olla kiven takana. Tästä semistä jatkoon liki varmasti, pieniä kysymysmerkkejä vielä liven onnistumisen suhteen ja täytyy myös muistaa Sveitsin surkea karsiutumishistoria.

5. Latvia arvio jatkoon 13% (tele 18, jury 15)
Varsin unohdettava biisi Sveitsin jälkeen. Kyllähän tällainen rauhallisuus joihinkin iskee, mutta uskon että tämä unohtuu puhelinäänestäjiltä lähes täysin. Oma mahdollinen picki viimeiselle sijalle.

6. Romania arvio jatkoon 55% (tele 10, jury 12)
Tämä on klassinen jokotai-tapaus. Biisi on hieman erikoinen rakenteeltaan, mutta Romanian hyvä historia finaalipaikkojen suhteen on hyvä pitää mielessä. Heikomman maan biisinä tämä tuskin riittäisi finaalipaikkaan, mutta Romanian edustajana pakko on finaalipaikkaa pitää hyvinkin mahdollisena. Pitäisi kerätä tasaisesti sekä jurya että teleä

7. Tanska arvio jatkoon 60% (tele 11, jury 8)
Tämä on selkeästi juryjen mieleen, enkä täysin ymmärrä miksi tämä ei ole saanut hyvää kannatusta fanien keskuudessa. Laulaja on söpö ja karismaattinen, laulaa rakkaudesta sekä englanniksi että ranskaksi. Ruotsia edeltävänä esiintyjänä pakko rokottaa tuntuvasti, muuten olisi selkeästi suurempi arvio jatkopaikalle. Oli eurojuryissa juryäänestyksen 14, mutta puhelinäänissä vasta 39.

8. Ruotsi arvio jatkoon 99% (tele 4, jury 1)
Voi voittaa juryäänet sekä semissä että finaalissa. Telessä antaa vähän tasoitusta, mutta ei niin paljon että menettäisi kärkipään sijoituksen finaalissakaan.

9. Itävalta arvio jatkoon 17% (tele 15, jury 16)
Hyvä paikka alkupään viimeisenä, mutta Ruotsin perässä ei ole kiva olla. Laulaja on teknisesti hyvä, joten OK-jury saavutettavissa, mutta biisi on varsin tylsä. Paljon saa tapahtua, että finaaliin asti nousisi.

10. Kroatia arvio jatkoon 12% (tele 17, jury 17)
Toinen balladi putkeen, ja taso vain heikkenee. Todella tylsä biisi, jossa ei oikein selvää koukkua ole. En keksi, kuka tätä juuri äänestäisi, eikä tämä ole juuri minkäänlaista kannatusta saanut etukäteenkään.

11. Malta arvio jatkoon 79% (tele 5, jury 5)
Malta saa aina hyvän jurytuen ja tämän vuoden biisi tuskin tekee poikkeusta. Olen ollut skeptinen telekannatuksen suhteen, mutta eurojuryissa oli uskomattomasti jopa kuudes telessä. Myös fanipolleissa tämä on TOP10. Ehkä aliarvioin telesaumat, mutta muistutan silti, että tämä on erittäin vaikeaa tuoda uskottavasti lavalle. Karsiutuminen silti tuskin uhka, finaalissa TOP10 sija nappionnistumisella saavutettavissa, mutta en siihen vielä usko.

12. Liettua arvio jatkoon 35% (tele 13, jury 9)
Olin aluksi tämän joukoissa jatkoon, mutta tämä oli eurojuryjen jumbo! Juryille tämän pitäisi sopia, ja myös teleä voi tulla kohtalaisesti, kavereita tässä semissä on paljon. Se on liki ainoa syy, miksi noinkin korkean luvun saa edelleen arvioitua huonoista etukäteisäänestyksistä huolimatta.

13. Venäjä arvio jatkoon 99% (tele 1, jury 4)
Eihän tätä nyt pudota mikään. Lazarev on erittäin karismaattinen esiintyjä, todella taitava laulaja ja stagingiin käytetään jälleen todennäköisesti about miljardi :lol: Tämä tuskin on myöskään niin juryinhokki kuin 2016 tyrkky, mutta Venäjä on Venäjä ja sitä vastaan juryt ovat automaattisesti hieman. Jatkoon tästä kuitenkin ja TOP5 finaalissa lähellä heikohkoista etukäteisäänestyksistä huolimatta (eurojuryissa jury7, tele18)

14. Albania arvio jatkoon 62% (tele 6, jury 11)
Ainoa ei-englanninkielinen viisu tässä semissä, joka voi olla vahvuus. Venäjän perässä esiintyminen ei kuitenkaan ole hyvä paikka. Albania sai hyvän telen eurojuryissa, ja on potentiaalinen telebaitti tässäkin. Noista viimeisistä jatkopaikoista on kova taistelu kärkiseitsikon takana, Albania on mielestäni niistä potentiaalisin.

15. Norja arvio jatkoon 60% (tele 9, jury 13)
Haastava arvioitava. Voi olla TOP10 finaalissa tai jäädä semiin. Semissä isoin ongelma on SF1 Viron tavoin esiintymispaikka. Venäjän ja Alankomaiden välissä ei ole kiva olla. Tarvitsee telekannatusta päästäkseen finaaliin, ja voi sitä tältä slotilta saadakin. Telen saaminen voi kuitenkin olla hyvin haastavaa, joten siksi olen paljon skeptisempi tämän finaalipaikan suhteen kuin moni muu. Alkupuolelta tämä olisi yli 80% jatkoon. Vastaanvetäminen varovaisesti ehkä tämän semin paras idea.

16. Alankomaat arvio jatkoon 99% (tele 2, jury 2)
Eihän tämä nyt karsiudu ellei jotain käsittämätöntä mokaa stagingissa tai livelaulussa tapahdu. Ylivoimainen ennakkosuosikki, joka voitti eurojuryt pystyyn. Voittaa skaban noin 50% varmuudella ja voittokertoimissa on edelleen valueta, vaikka 4+ kertoimet ovatkin historiaa.

17. Makedonia arvio jatkoon 36% (tele 12, jury 10)
Hyvä eurojury ja toiseksi viimeinen paikka pitävät mahdollisuudet jatkopaikalle elossa. Makedonia on kuitenkin viimeksi päässyt finaaliin 2012 ja Alankomaiden sekä Azerbaijanin välissä on huono paikka. Sanoma on vahva, sillä voi ratsastaa finaaliin. Haastavaa tulee kuitenkin olemaan. Staging ratkaisee paljon.

18. Azerbaijan arvio jatkoon 73% (tele 8, jury 6)
Tuskin viimeiseltä slotilta putoaa, mutta kysymysmerkkejä liven toimivuuden suhteen on toistaiseksi paljon. Siksi ihan umpivarmana finalistina ei voi pitää. Jos live on toimiva, voi taistella TOP10 sijasta finaalissa. Sitä en kuitenkaan lähde kirkossa kuuluttamaan vielä, odotellaan liveä

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 6. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


guessingames
Avatar
Jäsen
Viestit: 670
Liittynyt: 28.05.2014, 00:41

Tuotto: +561.56 yks.

Palautus%: 118.98%

Panosten ka: 2.44 yks.

Vetoja: 1211

Pisteitä: 3043

Re: Euroviisut 2019 Tel Aviv

Viesti Kirjoittaja guessingames »

Kirjoitin pidemmän viestin mutta onnistuin vahingossa kadottamaan sen bittiavaruuteen ennen lähettämistä. Nyt on vähän kiire eli alla saattaa olla jotain kirjoitusvirheitä mutta näpytelläänpä uusiksi nopeasti.

Nopeana huomiona ennen seuraavaa, voin olla tässä pielessä mutta itse antaisin eurojuryissa enemmän arvoa nimenomaan juryjen kuin telejen osuudelle. Juryissa voisin kuvitella olevan suhtkoht samanhenkistä porukkaa kuin oikeissa juryissa, kun taas teleistä en ole kauhean vakuuttunut että otoskoko vastaa kauhean tarkasti itse viisuiltojen demografiaa. Ehkä semeissä jotenkuten vielä, mutta varsinkin finaaliin nähden eivät kyllä imo ole kovin vertailukelpoisia. Ja kyllä noi jurytkin voi kyseenalaistaa jos esim UK saa top10 :lol: Tässä eurojuryjen lopputulokset pelkästään juryjen osalta: https://postimg.cc/njgPZ23X

Joka tapauksessa Bet365 on avannut nyt Q/NQ-vedot semeihin ja muutama melkoinen lahja poimittavissa.

Vedonlyöntivihje: - Semi-final 1, ei jatkoon - peliaika päättynyt

kohde
Semi-final 1, ei jatkoon
veto
Tsekki
kerroin
4.000 (Bet365)
panos
4 yks.

Huti: -4.00 yks.

Olisin ollut valmis panttaamaan tätä vetoa varten vaikka kultahampaani muuten, mutta eurojuryt vähän huolestuttaa. Sai 68p ja yllättävän tasaisesti ääniä sieltä täältä (ks. kaavio yllä), itse olisin kuvitellut että juryilta tulee suunnilleen miinuspisteitä. Telejä taas arvelen että edes vähäsen kerää, koska tällainen ärsyttävä renkutus varmaan vetoaa johonkin osaan ihmisistä. Onhan tämä biisi ihan tyhjänpäiväinen ja mielestäni tosi rajatapaus pääsemään jatkoon, suosikki lähinnä surkean semin tason ja noiden eurojuryjen ansiosta. Annetaan nyt ujo 35% tälle vaikka käsi sydämellä tekisi mieli antaa vähän isommatkin prossat vedon onnistumiselle. Hervoton ylikerroin nyt joka tapauksessa.

Sama veto muualla: Unibet 2.75 Nordicbet 2.50

Vedonlyöntivihje: - Semi-final 1, ei jatkoon - peliaika päättynyt

kohde
Semi-final 1, ei jatkoon
veto
Viro
kerroin
3.000 (Bet365)
panos
3 yks.

Huti: -3.00 yks.

Tästä onkin puhuttu ketjussa paljon. Löin tätä jo aiemmin pienemmällä kertoimella joten tämä on lisäpanos. Paikka on karmaisevan huono ja biisi geneeristä Avicii-kopiota. Äijä ei pahemmin osaa laulaa ja lavalle on tulossa myös toinen huonosta laulutaidostaan tunnettu viisu"suosikki" eli Stig Rästa. Tietty menee nyt sitten varmaan jatkoon vaikka ruotsalaisella hammastahnahymyllään. Kuten Wingdead mainitsi, telelovea tulossa ja jurylovea tuskin pahemmin, eurojuryissa ihanan vähän kannatusta. Ja kun tulee Islannin perään ja ennen kolmea mielenkiintoisempaa ja/tai vahvempaa biisiä niin tämä kyllä unohtuu helposti. ~45%

Sama veto muualla: Unibet 2.50, Nordicbet 2.70, tässä mielestäni bookkerit olleet koko ajan vähän kujalla. Pidän noitakin ylikertoimina.

Näissä ainoastaan vähän pelottaa se, että kolmas NQ-vaarassa oleva suosikiksi painettu maa on Portugali ja jotenkin uskon senkin floppaavan. Kaikki kolme eivät kuitenkaan voi pudota, olisipa edes yksi vahva maa vielä tässä semissä niin olisi parempi fiilis noista. Mutta kyllä ylläolevissa on musta tosi selkeä value ja nämä kannattaa poimia pois vaikka paljonkin voi toki muuttua kunhan harkat alkaa.

Vedonlyöntivihje: - Semi-final 2, ei jatkoon - peliaika päättynyt

kohde
Semi-final 2, ei jatkoon
veto
Tanska
kerroin
2.500 (Bet365)
panos
4 yks.

Huti: -4.00 yks.

WIngdeadin analyysit alla oli tosi hyviä ja kattavia, olin harvasta juurikaan eri mieltä mutta tässä ottaisin itse vastakkaisen näkokannan. Saa suhtautua varauksella koska tämä on toki kamalan subjektiivista. Joka tapauksessa omasta mielestäni Leonoralta taas puuttuu karisma ja tietynlainen vilpittömyys täysin. Vahvistus tuli jo että lopullinenkin staging on sellainen että istutaan tuolilla ja katsellaan suoraan kameraan. Tähän tarvittaisiin tietyllä tavalla "söpö" (jos näin hölmö adjektiivi sallitaan) ja/tai karismaattinen esiintyjä että biisi kantaisi. Leonoraa katsoessa mulle ainakin tulee lähinnä kiusaantunut olo, tuntuu ettei sitä huvittaisi istua laulamassa ollenkaan. Biisi itsessään on kyllä symppis ja kaksikielisyyskin on varmaan plussaa, ja kyllähän näillä jonkin verran kavereita on. Eurojuryilta 64p myös vähentää vähän vetohaluja. Täytyy myöntää että tämä on ehkä vähän oma ns. ideabetsini jossa otan kenties liikaakin näkemystä, mutta pidän tätä aivan kolikonheittona. Matemaattiset perustelut vahvemmat kyllä kahdelle ylläolevalle. Katsokaa itse livepätkä ja muodostakaa mielipiteenne. Annan ~50%

Kertoimet muualla: Unibet 1.95, Nordicbet 2.11

Vedonlyöntivihje: - Semi-final 2, ei jatkoon - peliaika päättynyt

kohde
Semi-final 2, ei jatkoon
veto
Pohjois-Makedonia
kerroin
2.620 (Bet365)
panos
4 yks.

Huti: -4.00 yks.

Tätä vastaan vähän harmittaa pelata, koska lähtökohtaisesti olisi ollut ennemmin ideabiisi pärjäämään. Vokaalit todella hyvät ja biisissä muutenkin aineksia heittämällä finaaliin... mutta paikka kahden näin vahvan viisun välissä on kyllä murhaavan huono ja kun biisi muutenkin vaatii jossain määrin kovan stagingin, voi olla että nyt on aika kova paikka erottua tarpeeksi. Kertoimessa hyvin ilmaa vaikka muihin bookkereihin nähden näkemykseni olisi ollut painaa nimenomaan toiseen suuntaan. Wingdead yllä antoi 36% jatkopaikalle, tuolla arviolla tämähän olisi aivan hervottoman kova pelattava. Itse olen vähän maltillisempi ja pidän jatkopaikkaa kolikonheittona. Nätisti on ilmaa silti ja Nordicbetillä myös Q 1,85 jos haluaa arbittaa.

Kertoimet muualla: Nordicbet 1.85, Unibet 2.1


En saanut noita semi 2:n maiden vetoja jostain syystä toimimaan tietokoneella vaan erroria puski. Support ohjeisti kokeilemaan kännykällä ja sillä toimi.

Vihjeet yhteensä: panokset 15.00, palautukset 0.00, tulos -15.00 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 7. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut guessingames, 23.04.2019, 23:29. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Minikommentit

23.04.2019 19:08 <guessingames> Lisätään vielä että Unibetilla San Marino Q 2,80 voinee kiinnostaa joitakin

23.04.2019 19:08 <guessingames> Itse harkinnan jälkeen skippasin tuon koska Madridin live oli niin paska.

04.05.2019 14:32 <guessingames> täytyy korjata arvio, CZE näytti rehearsaleissa hyvältä ja menee jatkoon


guessingames
Avatar
Jäsen
Viestit: 670
Liittynyt: 28.05.2014, 00:41

Tuotto: +561.56 yks.

Palautus%: 118.98%

Panosten ka: 2.44 yks.

Vetoja: 1211

Pisteitä: 3043

Re: Euroviisut 2019 Tel Aviv

Viesti Kirjoittaja guessingames »

Oli vielä yhden välilehden takana piilossa e/w-vetoja semeihin. Näissä siis pääosa valuesta tulee e/w top3 1/5 kertoimella -vedoista. Täytyy sanoa että voittajakertoimetkin on niin hyviä että olisin valmis lyömään puhtaasti noillakin. En osannut tunkea tagien sisään tuota E/W:n osuutta joten merkkasin vähän hölmösti erikseen.

Korjaus: Peliaika ei siis päättynyt vaan laitoin väärän kuukauden. En viitsi korjata koska silloin seuranta sekoaa ja menee tuplana.

Vedonlyöntivihje: - Semi-final 1, voittaja, E/W, 1-3 1/5, voittajan osuus - peliaika päättynyt

kohde
Semi-final 1, voittaja, E/W, 1-3 1/5, voittajan osuus
veto
Australia
kerroin
26.000 (Bet365)
panos
0.75 yks.

Osuma! +18.75 yks.

Vedonlyöntivihje: - Semi-final 1, voittaja, E/W, 1-3 1/5, top3 osuus - peliaika päättynyt

kohde
Semi-final 1, voittaja, E/W, 1-3 1/5, top3 osuus
veto
Australia
kerroin
6.000 (Bet365)
panos
0.75 yks.

Osuma! +3.75 yks.

Vedonlyöntivihje: - Semi-final 1, voittaja, E/W, 1-3 1/5, voittajan osuus - peliaika päättynyt

kohde
Semi-final 1, voittaja, E/W, 1-3 1/5, voittajan osuus
veto
Serbia
kerroin
101.000 (Bet365)
panos
0.5 yks.

Huti: -0.50 yks.

Vedonlyöntivihje: - Semi-final 1, voittaja, E/W, 1-3 1/5, top3 osuus - peliaika päättynyt

kohde
Semi-final 1, voittaja, E/W, 1-3 1/5, top3 osuus
veto
Serbia
kerroin
21.000 (Bet365)
panos
0.5 yks.

Huti: -0.50 yks.

Ykkössemin tason huonous on moneen kertaan avattu ja suosikit eivät ole kovin vahvoja. Kypros helppo ottaa tuosta ohipeliksi ja Islantikin vähän kysymysmerkki, miksei Kreikkakin. Itse uskon kyllä Kreikan pärjäämiseen mutta top3 ei ole kovin vaikea yllättäjän kammeta.

Vedonlyöntivihje: - Semi-final 2, voittaja, E/W, 1-3 1/5, voittajan osuus - peliaika päättynyt

kohde
Semi-final 2, voittaja, E/W, 1-3 1/5, voittajan osuus
veto
Azerbaidzan
kerroin
34.000 (Bet365)
panos
0.75 yks.

Huti: -0.75 yks.

Vedonlyöntivihje: - Semi-final 2, voittaja, E/W, 1-3 1/5, top3 osuus - peliaika päättynyt

kohde
Semi-final 2, voittaja, E/W, 1-3 1/5, top3 osuus
veto
Azerbaidzan
kerroin
7.600 (Bet365)
panos
0.75 yks.

Huti: -0.75 yks.

Kakkossemissä toki monta todella vahvaa, mutta outoja juttuja tapahtuu ja Azereilla loistava pimp slot. Myös Malta 21 / E/W 4,2 harkinnan arvoinen mutta jääköön.


Kun nyt meni edittipuuhiksi niin laitetaan nyt parit hupsuttelut Betukan exchangestakin. 6,5% komissio vähennetty. Itse en Hollantiin usko läheskään yhtä paljon kuin markkinat vaan tuntuu että voisi olla yllättäjän vuosi. Voittajamarkkina ei kuitenkaan tunnu kauhean mehukkaalta verrattuna moneen muuhun joten otin vain pari hakuammusta tähän väliin. Veikkaan että tähän en tule paljoa tänä vuonna investoimaankaan vaan hedarit, top x -vedot ja muut sekoilut vie lähes kaikki patruunat.

Vedonlyöntivihje: - Euroviisut 2019 voittaja - peliaika päättynyt

kohde
Euroviisut 2019 voittaja
veto
Serbia
kerroin
757.300 (Betfair exchange)
panos
0.1 yks.

Huti: -0.10 yks.

Vedonlyöntivihje: - Euroviisut 2019 voittaja - peliaika päättynyt

kohde
Euroviisut 2019 voittaja
veto
Australia
kerroin
130.900 (Betfair exchange)
panos
0.5 yks.

Huti: -0.50 yks.

Vedonlyöntivihje: - Euroviisut 2019 voittaja - peliaika päättynyt

kohde
Euroviisut 2019 voittaja
veto
Kreikka
kerroin
33.600 (Betfair exchange)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 5.60, palautukset 24.00, tulos +18.40 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 5. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

23.04.2019 23:36 <bethog> Top-osuuden kertoimet ovat 6, 21 ja 7.6.

23.04.2019 23:38 <bethog> Esim. (26-1)/5+1=6

23.04.2019 23:41 <guessingames> Ihmettelinkin että miten tuo mahd. voitto näyttää kuiteissa noin isolta mutten

23.04.2019 23:42 <guessingames> Osannut laskea. Parempi vielä näin päin :D

23.04.2019 23:43 <guessingames> Korjasin.


guessingames
Avatar
Jäsen
Viestit: 670
Liittynyt: 28.05.2014, 00:41

Tuotto: +561.56 yks.

Palautus%: 118.98%

Panosten ka: 2.44 yks.

Vetoja: 1211

Pisteitä: 3043

Re: Euroviisut 2019 Tel Aviv

Viesti Kirjoittaja guessingames »

Tämä tuntuu intuitiivisesti hyvältä betsiltä, mutta voi lopulta olla ihan hasardikin riippuen ketä sieltä jatkoon painelee. Joka tapauksessa:

Vedonlyöntivihje: - Viimeiseksi finaalissa sijoittuu - peliaika päättynyt

kohde
Viimeiseksi finaalissa sijoittuu
veto
Ei ITA/UK/FRA/ESP/ISR/GER
kerroin
3.500 (BetStars)
panos
3 yks.

Huti: -3.00 yks.

Italia tästä on luonnollisesti kuivilla. Ranska ja UK keräsi top10-juryt eurojuryissa ja molemmat ovat mielestäni tarpeeksi hyviä välttääkseen ihan vikan sijan. Espanja tuskin juryissa juhlii mutta Mikin energia ja symppis futisbiisi riittävät myös vikan sijan välttämiseen. Em. nelikosta en siis ole kauhean huolissani. Jää Saksa ja Israel, jotka ovat tässä ne varsinaiset uhat. Saksa on kyllä aika huono, mutta ei mielestäni kuitenkaan ihan niin sysihuono kuin Saksa on monesti ollut. Sanoisin, että Saksaa on dissattu jopa vähän liikaa vanhoilla "meriiteillä". Eiköhän tuo bottom-5 ole melkein naulattu, mutta ei nyt suurta ihmettä vaadi että joku jää taakse. Israel on paha rasti ja pelottaa näistä eniten. Vaikea nähdä oikein kenenkään tätä äänestävän. Jurylovea on ennusteltu että voisi tulla, itse olen kyllä vähän skeptinen senkin suhteen. Lisäksi näillä kisaisännillä on paha tapa jäädä tosi usein vikaksi.

Kääntöpuolena sieltä tulee karsinnoista melkein väkisin noin 4 aivan sysipaskaa veisua finaaleihin ja etenkin ekan semin tason takia sieltä voi tulla aivan jokeria finaaliin. Mielestäni tällä kertoimella tämä on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen veto maltillisella panostuksella. Heitetään nyt perstuntuma-arvioksi tälle 35-40%.

Betfairilla oli bookissa jotain hilppeitä Israel last place 12 kertoimella jotka kävin napsimassa pois varmistukseksi suunnilleen 0,5 yksikön edestä (ei tageihin kun ei jäänyt auki). Tuon tyylinen varmistus Israelilla jos vastaavia kertoimia saa voisi olla hyvä idea. Saksaa en usko että pääsee seiftaamaan mitenkään vaan last place -kertoimet ovat joka paikassa tyyliin 2,5. Mielestäni on vaan ihan päätöntä jaella 2,5 kertoimia yksittäisen maan jumbosijalle tässä vaiheessa kun stagingeja ei ole nähty, pelissä on vielä täysi määrä maita ja semi 1:n maajakauman takia on käytännössä varmaa että finaalissa tulee olemaan useampi muu jumbokandidaatti. Vikan sijan välttämiseksi saattaa myös riittää välillä aivan naurettavan pieni pistesaalis, ja joku vahinko-10p saattaa tässä pohjimmiltaan hömppäkisassa napsahtaa vaikka miten huonolle veisulle.

Jos joku muu on kuunnellut niin Big5-maista ois mielenkiintoista kuulla spekulaatiota esim top10, top15 -vetojen suhteen ja muutenkin. Ranska, UK ja Espanja tuntuvat kaikki tänä vuonna jotenkin hankalilta arvioitavilta. Ranska etenkin itselleni täysi kysymysmerkki, mutta veikkaan semifloppia. Espanja tyyliin vähän joukon puolivälin alapuolelle ja UK sijat 15-24 tyylistä?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

26.04.2019 12:41 <Wingdead> Saksa on ollut jumbo paremmillakin biiseillä, kavereita ei juuri ole. Biisi on

26.04.2019 12:42 <Wingdead> Nyt kaiken muun lisäksi kerännyt tosi vähän kannatusta yhtään missään ja olen

26.04.2019 12:42 <Wingdead> Todella yllättynyt jos ei jää viimeiseksi. Toki 2,50 ei välttämättä ylikerroin

26.04.2019 12:42 <Wingdead> Ole, ainakaan vielä ennen livejä. Israel omissa papereissa OK-jury, huono tele

26.04.2019 12:43 <Wingdead> Sija jossain 18-22 paikkeilla. Ranska on potentiaalinen TOP15 molemmilla, miksei

26.04.2019 12:44 <Wingdead> Jopa TOP10. Sanoisin Ranskan jonnekin 9-13 tienoille. Italia todnäk about 5-8.

26.04.2019 12:44 <Wingdead> Britit on juryissa TOP15 todennäköisesti mutta voi olla telejumbo. Israelin kans

26.04.2019 12:44 <Wingdead> Sama range, kuten myös Espanja samaan kastiin. Molemmista tulee ääniä mutta ei

26.04.2019 12:44 <Wingdead> Asiaa TOP15 imo

26.04.2019 12:46 <Wingdead> 3,50 kuitenkin vastaa noin 28,5%, tuntuu äkkiseltään kovalta että 71,5% sauma

26.04.2019 12:46 <Wingdead> Olisi tuolle kuusikolle jumboksi. Saksa about 50%, kolme muuta heikompaa ehkä 4%

26.04.2019 12:46 <Wingdead> Ranska ja Italia käytännössä 0. Eli kyllä tuosta ylikertoimen saa

26.04.2019 13:03 <Wingdead> Näistä sysipaskoista veisuista vielä että esimerkiksi Tsekki, Viro, Puola

26.04.2019 13:03 <Wingdead> Belgia, Makedonia, Liettua, Tanska, Romania jne. tulevat kaikki voittamaan

26.04.2019 13:04 <Wingdead> Saksan finaaliin päästessään melko suurella todennäköisyydellä. Kaikilla on

26.04.2019 13:04 <Wingdead> Lähtökohtaisesti enemmän kavereita sekä joko tele-tai jurytukea takanaan

26.04.2019 13:04 <Wingdead> Jos San Marino menee finaaliin niin sitten Saksa saa potentiaalisen haastajan

26.04.2019 13:05 <Wingdead> Toki jos Suomi, Itävalta, Kroatia, Latvia jne pääsee finaaliin niin siinäkin

26.04.2019 13:05 <Wingdead> Tapauksessa Saksalle löytyy haastaja, mutta en mitenkään usko että noin kaukaa

26.04.2019 13:05 <Wingdead> Finaaliin saakka ponnistetaan. Saksajumbo 2,50 alkaa tuntua jopa kiinnostavalta

26.04.2019 18:28 <guessingames> 2,75 GER jumbokerroin esim Betstars nyt. Unibetilla 2.00 esikarsintojen huonoin

26.04.2019 18:28 <guessingames> Eli jos uskoo noin selkeällä erolla ISR/UK/FRA/ESP/ITA huonommaksi niin toi 2.00

26.04.2019 18:29 <guessingames> on varmaan hyvä betsi? Itse en viitsi vielä hötkyillä, katsellaan.

26.04.2019 18:31 <guessingames> vähän epäselvästi kirjoitin, eli siis Unibetilla GER esiharsintojen huonoin 2.00


Wingdead
Jäsen
Viestit: 1514
Liittynyt: 27.01.2018, 10:40

Tuotto: +45.09 yks.

Palautus%: 100.67%

Panosten ka: 2.43 yks.

Vetoja: 2763

Pisteitä: 989

Re: Euroviisut 2019 Tel Aviv

Viesti Kirjoittaja Wingdead »

Oli pakko tehdä päivitetty pistearvio, kun guessingamesin edellisestä päivityksestä aloin tilannetta pohtia. Tällaista tuli eetteriin:

1. The Netherlands 244 + 292 = 536 points
2. Russia 166 + 308 = 474 points
3. Sweden 261 + 158 = 419 points
4. Iceland 64 + 316 = 380 points
5. Greece 223 + 130 = 353 points
6. Switzerland 134 + 215 = 349 points
7. Italy 175 + 117 = 292 points
8. Cyprus 72 + 144 = 216 points
9. Azerbaijan 92 + 82 = 174 points
10. France 74 + 78 = 152 points
-------------------------------------------------------------------
11. Malta 104 + 37 = 141 points
12. Portugal 34 + 106 = 140 points
13. Slovenia 58 + 80 = 138 points
14. Armenia 99 + 32 = 131 points
15. Serbia 77 + 52 = 129 points
16. Czech Republic 87 + 16 = 103 points
17. Australia 56 + 34 = 90 points
18. United Kingdom 70 + 13 = 83 points
19. Albania 31 + 41 = 72 points
20. Belgium 58 + 10 = 68 points
---------------------------------------------------------------------
21. Denmark 59 + 6 = 65 points
22. Hungary 17 + 46 = 63 points
23. Israel 52 + 9 = 61 points
24. Spain 24 + 31 = 55 points
25. Romania 27 + 21 = 48 points
26. Germany 20 + 4 = 24 points

Tässä mukana siis omat kymmenen jatkajaani molemmista semeistä plus automaattiset finalistit. Ykkössemistä ainakin Puolalla ja Virolla saumat pudottaa esimerkiksi Belgia pois, jolloin laskelmat muuttuisivat hieman. Tokasta semistä Norja, Makedonia ja Liettua ainakin voivat pudottaa vaikkapa Albanian Tanskan tai Romanian ulos. Mutta tästä nyt näkee hieman osviittaa.

Suurimmat analyysivirheen paikat ovat:

Islanti kokonaisuudessaan. Voi olla paljon ylivoimaisempi telessä, tai ei edes voita sitä. Voi olla myös paljon parempi juryissa, tai saada nollajuryn. Varsin inhottava kokonaisuudessaan, mutta uskon että tuo on aika lähellä totuutta. TOP5 en uskalla back koska niin lähellä lähimmät haastajat

Sveitsin jury, voiko heikohko livelaulusuoritus pudottaa noin paljon

Italia kokonaisuudessaan, todella vaikea miettiä voiko saada juryä niin paljon kuin ennakoidaan, ja onko telekannatus lopulta noin pientä

Serbian yliarvostaminen, koska selkeä näkemys on niiden puolesta, saattaa hieman sokaista arviota tehdessä

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

26.04.2019 18:32 <guessingames> Suht samoilla linjoilla, veikkaan SWE putoaa top5, Malta ylöspäin, Portugali

26.04.2019 18:33 <guessingames> jää semiin tai finaalin bottom5, FRA bottom10, AU ESP ainakin selkeesti ylöspäin

26.04.2019 18:34 <guessingames> Jos Espanja arvotaan 2. puoliskolle on hyvin potentiaalinen vika esiintyjä.

26.04.2019 18:34 <guessingames> Tää kyllä huomioitu jo aika hyvin kertoimissa enkä pelaisi näillä top10/15.


Wingdead
Jäsen
Viestit: 1514
Liittynyt: 27.01.2018, 10:40

Tuotto: +45.09 yks.

Palautus%: 100.67%

Panosten ka: 2.43 yks.

Vetoja: 2763

Pisteitä: 989

Re: Euroviisut 2019 Tel Aviv

Viesti Kirjoittaja Wingdead »

Semifinaalien pisteodotukset näillä tiedoilla tällaiset:

Semifinaali 1 tiistaina 14.5.2019
1. Greece 174 + 138 = 312 points
2. Iceland 72 + 158 = 230 points
3. Cyprus 102 + 106 = 208 points
4. Serbia 107 + 88 = 195 points
5. Slovenia 92 + 92 = 184 points
6. Portugal 58 + 122 = 180 points
7. Australia 88 + 81 = 169 points
8. Czech Republic 118 + 32 = 150 points
9. Hungary 53 + 82 = 135 points
10. Belgium 92 + 17 = 109 points
------------------------------------------------------------------
11. Estonia 50 + 49 = 99 points
12. Poland 38 + 57 = 95 points
13. San Marino 12 + 70 = 82 points
14. Belarus 44 + 28 = 72 points
15. Finland 21 + 21 = 42 points
16. Georgia 23 + 7 = 30 points
17. Montenegro 16 + 12 = 28 points

Semifinaali 2 torstaina 16.5.2019
1. The Netherlands 172 + 177 = 349 points
2. Russia 122 + 190 = 312 points
3. Sweden 184 + 115 = 299 points
4. Switzerland 104 + 135 = 239 points
5. Azerbaijan 76 + 101 = 177 points
6. Malta 97 + 65 = 162 points
7. Armenia 93 + 58 = 151 points
8. Albania 39 + 81 = 120 points
9. Denmark 70 + 28 = 98 points
10. Romania 43 + 54 = 97 points
---------------------------------------------------------------------
11. Norway 25 + 66 = 91 points
12. Macedonia 53 + 36 = 89 points
13. Lithuania 48 + 30 = 78 points
14. Moldova 24 + 21 = 45 points
15. Croatia 20 + 23 = 43 points
16. Austria 25 + 16 = 41 points
17. Ireland 9 + 14 = 23 points
18. Latvia 14 + 8 = 22 points

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

26.04.2019 18:35 <guessingames> Tässä melkein varmasti ainakin ekat 7 jatkajaa ja 4 vikaa NQ oikein.

26.04.2019 18:36 <guessingames> Pidän hyvin ihmeellisenä jos joku noista pettää. Sijat 8-14 tässä kaikki auki

26.04.2019 18:36 <guessingames> Veikkaan että ROM selkeesti ulos. DEN hilkulla, NOR sisään, Maked/MOL haastaa

26.04.2019 18:37 <guessingames> Hups, edellämainitut semi2 koskien. Semi ei veikkaan POR jää ulos ainakin

26.04.2019 18:37 <guessingames> Semi1 veikkaan että POR jää ulos ainakin* Onpa vaikeeta tää kirjoittaminen.


guessingames
Avatar
Jäsen
Viestit: 670
Liittynyt: 28.05.2014, 00:41

Tuotto: +561.56 yks.

Palautus%: 118.98%

Panosten ka: 2.44 yks.

Vetoja: 1211

Pisteitä: 3043

Re: Euroviisut 2019 Tel Aviv

Viesti Kirjoittaja guessingames »

Kirjoitetaanpa yksi pienoinen essee vielä, tämän jälkeen bannaan itseni postailemasta ainakin harkkojen alkuun asti ennen kuin tulee sakkoja foorumispammista :lol:

Tämän vuoden skaba tuntuu mielestäni olevan jotenkin ihanan "auki" monestakin eri kohtaa. En saa Hollantia niin vahvaksi voittajasuosikiksi kuin markkina, ja ennen kaikkea mielenkiintoisesti lähes kuka tahansa isoistakin top10-suosikeista voi vielä sulaa nähdäkseni aivan täysin. Itse pidän tässä kohtaa parhaina peli-ideoina yleisesti ottaen jostain vähän rankingien ulkopuolelta muutamaa pykälää ylös ponnistavia maita. Voittajamarkkinaa en ala edes kommentoimaan koska tuntuu että kaikki näkevät tässä Hollannissa jotain mitä itse en näe, mutta sen pointin uskallan nostaa esiin että esim top10-markkinaan todella monelle maalle saa 3-5 kertoimia joilla on hyvinkin realistiset mahdollisuudet sinne nousta. Tämä efekti tuntuu tänä vuonna omaan kristallipallooni jotenkin poikkeuksellisen vahvalta, koska niin monella maalla on jonkinasteinen floppivaara. Vastaavasti esim top4/top6-vetoihin voisi löytää hyvää valueta maista joita arvostetaan johonkin sijan 10 tietämille samasta syystä.

Isot kertoimet/pieni panostus on tietty siinäkin mielessä ihan fiksu lähestymistapa tähän väliin, kun informaatio on vielä vajavaista ennen harkkojen alkua eikä niitä kaikkia latinkeja halua tässä vaiheessa tietty panostaakaan ellei jotain aivan uskomatonta satu tulemaan vastaan. Itse jollain perverssillä tavalla ehkä nautinkin siitä, että tässä vaiheessa saa etsiä tryffelipossun lailla jotain kääntämättömiä kiviä todella isoilla kertoimilla aivan eri tavalla kuin fieldin kavennuttua ja tarkemmilla tiedoilla pienemmän kerroinhajonnan todennäköisyyksien pohtimista.

Paljon on tässä ketjussa jo eri maita avattu ja yritän olla nyt toistamatta liikaa vanhaa, mutta seuraavassa käyn läpi tämän hetken markkinoiden top10-maat (lähde: Betfairin book) siitä näkökulmasta, miksi ne voisivat olla yliarvostettuja sekä vastaavasti muutamia potentiaalisia yllätysmaita.

Top 10 voittajasuosikit järjestyksessä 26.4. Betfairilla:

1. Hollanti - Kuten sanottua, minusta tästä puuttuu ainakin vielä se "jokin" ihan voiton suhteen jonka lavashow voi toki tuoda. Näin kova suosikkiasema menee minusta lähinnä kärjen osalta vähän heikon viisuvuoden piikkiin. Joka tapauksessa tämä on oikeastaan ainoa, jonka uskaltaisin naulata top5 ilman jotain aivan ihmeellisiä tapahtumia. Kerroin nyt 3.

2. Venäjä - Tämäkin on varmasti lähellä top5 ja voi hyvin voittaakin. Mulla on tätä pienellä voittajaksi ulkomuistista 7,5 kertoimella joka oli kyllä hätiköity ostos. Kerroin taisi käydä maksimissaan 8,5 ja nyt on laskenut jo alle kuuteen, mutta tuo taas tuntuu nyt kyllä jo yliarvostetulta. Voi silti riittää, nyt jos Sergeyn taustajoukot ovat fiksuja niin siellä pistetään biisin teemaan sopivasti Game of Thrones-henkinen staging ja sillä päätyyn. Game of Thronesin finaalijaksohan tulee seuraavana päivänä viisuista... :lol: mutta realistisesti voi myös pudota helposti top5, miksei vaikka top10 ulkopuolelle jos staging menee reisille. Se on oikeasti ihan mahdollista, Venäjä laittaa varmasti tuohon aivan jäätävän summan rahaa ja jos vedetään vähänkään överiksi veikkaan että juryt ainakin rokottavat ja miksei katsomotkin. Venäjä on maailmanpoliittisen tilanteen takia lähtökohtaisesti todella epäsympaattinen maa tämäntyylisen kilpailun kontekstissa ja on vaikea samaan aikaan saada sympatioita JA olla mahtipontinen mitä tämä biisi vaatisi. Jos saa 4:llä alkavaa layta jostain niin myyn alkuperäisen suunnitelman mukaisesti tuon voittajavetoni pois ellei ihmeitä tapahdu.

3. Sveitsi - Tästä eteenpäin päästään maihin joissa on edellisiä enemmän todellisia huolenaiheita. Sveitsillä se on 1) Hännin live, joka on ainakin tähän mennessä kuulostanut todella karmealta sekä 2) biisin minkäänlainen sanoman puute. Jotenkin on vaikea kuvitella, että biisi jonka kliimaksissa lauletaan "when she go low, when she go low, she go so low, she go so low" olisi top3-kamaa. Biisi on muutenkin sellainen että feministiosastolta tulee varmaan runtua ja kannattaa muistaa että äänestäjistä varmasti aika iso osa (en tiedä paljonko tarkalleen) on naispuolisia/homoja. Tähän on ilmeisesti tulossa tanssishow mikä onkin varmasti hyvä idea. Varmaankin top5 mutta kärkeen en usko, top4 ulkopuolelle luiskahtaminen ei saa yllättää.

4. Ruotsi - Tämäkin taisi käydä jo 8 tietämillä ja nyt on mielestäni ansaitusti noussut 13,5 tietämiin. Itse en usko tähän biisiin yhtään. Eurojuryissa tuli käsittämättömän paljon rakkautta juryilta mutta en usko ennen kuin näen että sama tapahtuu itse kisassa. Biisi on oikeasti helvetin tylsä ja itseääntoistava ja jotenkin en vaan näe että tämä saa massoja liikkeelle. En olisi mitenkään shokissa vaikka tämä luiskahtaisi ulos koko top kympistä.

5. Italia - Ja tässä toinen joka voi helposti lipsua alaspäin. Kyseessä on kuitenkin italiankielinen rap-kappale, San Remossa oli tunnetusti hämmentävää suhmurointia että pääsi edes koko kisaan ja jotenkin tämänkin on vaan vähän vaikea nähdä saavan massoja taakse. Mahmood ei myöskään ole esiintyjä, joka millään tavalla edes yrittäisi vedota yleisöön vaan vetää tarkoituksellisen kylmästi. Se onkin tietysti hyvä look rapparille mutta olen vähän skeptinen miten hyvin se toimii tapahtumassa nimeltä euroviisut. Voittokerroin nyt 15.

6. Kypros - Tämän biisin ongelma ilmenee jo sen nimessä: kyseessä on kopio viime vuoden Fuegosta. Biisille suuri plussa on se, että se on ehkä Sveitsin ohella mieleenpainuvin näistä nopeista ns. tanssibiiseistä. Viisuja katsoo kuitenkin paljon porukkaa jotka katsovat vain lauantain lähetyksen ja on tietysti tärkeää että biisi jää mieleen. Juryilta luulen että tulee kuitenkin pahasti miinusta muovisuudesta ja pidän myös stagingia tähän jossain määrin vaikeana. Floppaus ja ulos top10 ei yllättäisi.

7. Islanti - Tämä on se kuuluisa vaikea arvioitava. Mitään en ole tämän puolesta tai vastaan lyönyt ja ehkä nuo markkinakertoimet ovat tällä hetkellä sitten aika linjassa. On tietty ilmiselvää mitkä asiat tämän pärjäämistä puoltavat, miinuspuolena jonkinlainen katto jury-äänissä koska varmasti jakaa juryjen mielipiteitä, enkä usko että telejäkään oikeasti voittaa, on tuo vähän liian raju ja mielipiteitä jakava siihen. Ongelana on myös ainakin toistaiseksi biisin kertsi joka hautautuu livenä täysin, kaikki muut osat kappaleesta toimii paremmin kuin se kohta jonka pitäisi olla se kliimaksi. Esityksen nähtyään lähinnä muistaa nähneensä sen islantilaisen hatarin josta kaikki keuhkoaa mutta mielestäni itse BIISI ei ole voittaja. Kyllä tämäkin top10 ulkopuolelle flopata voi, sen verran olen lämmennyt että ehkä jopa veikkaisin tämän johonkin sijan 6 tienoille lopulta sijoittuvan mutta ihan kauheasti ei yllättäisi mikään.

8. Malta - Tässä vaiheessa helppo ottaa näkemys top10 ulkopuolelle luiskahtamisen puolesta. Biisi kamppailee samoista äänistä Kyproksen ja Sveitsin kanssa ja voi hyvin olla että syövät toistensa ääniä tai sitten että 1-2 jää aivan jalkoihin. Malta on panostanut tähän mennessä pelkkään someen, video oli cool ja värikäs ja oliko tuo peräti nopein (?) 1m hittiin asti noussut näistä. Video on kuitenkin vain video ja ei tarvitse kovin montaa minuuttia noita Michelan videoita viime vuoden Maltan X factorista katsoa ennen kuin herää kysymyksiä miten ihmeessä tuo aikoo tämän saada kantamaan viisulavalla. Biisi ei ole yhtään esiintyjän tyylinen ja Michela on enemmän sellainen Mariah Carey -tulkitsija kuin tämäntyylisen pop-biisin vetäjä. Michela siis ponnahti pinnalle viime vuonna voittamalla Maltan X Factorin, mutta 460 000 asukkaan maassa en ole kauhean vakuuttunut suorituksen merkittävyydestä. On ehdottomasti sanottava, että kaiken mennessä nappiin tämä voisi olla musta hevonen vaikka jopa ihan voittajaksi, mutta itse en ainakaan usko tämän pärjäämiseen kyllä pahemmin ennen kuin näen stagingin. Tässä vaiheessa oletan että Michelan taidot ja karisma ei riitä ja valahtaminen top10:stä saattaa kutsua. Voittajakerroin nyt 32. Mitään layta en tähän missään nimessä suosittele, pointti oli siis vain että top10 on kaukana itsestäänselvästä.

9. Kreikka
- Tästä taas ei olla nähty vielä oikein mitään, minkä takia olisi syytä olettaa tämän pärjäävän. Oli Amsterdamissa (ehkä) flunssassa ja lauloi päin seiniä. Duskan ääni on aika erikoinen ja voi hyvin olla että tästä esityksestäkin tulee jonkin sortin friikkisirkus. Se voi olla hyvä asia tai sitten ei. Itselläni on ollut tästä koko ajan jotenkin vahva kutina, ja potentiaalia tällä on kyllä piipussa (ostin tätä vähän jopa ihan voittoon asti). On kuitenkin myös hyvin mahdollista että potentiaali ei koskaan realisoidu vaan jatketaan nähdyn kaltaisella linjalla ja floppaavat täysin. Voittajakerroin nyt 32.

10. Norja - Tämä on vähän vaikea arvioitava. Jostain käsittämättömästä syystä ihmiset tästä vaikuttavat tykkäävän ja Lontoon viisuillassa tämä keräsi yleisöltä jopa isommat aplodit kuin Duncan. Joikausosuus tuo eksotiikkaa ja omasta mielestäni se jopa ihan toimii, ei ole liian friikkiä. Tästä on aika helppo veikata että yleisöt tykkää ja juryt ei, ja voi olla jopa 2017 Moldovan tyylinen shokkinousija top5 asti. Toisaalta tämä voi hyvin jäädä vaikka semifinaaliin. Vaikea ennustaa, mutta helppo sanoa että top10 ei todellakaan ole ainakaan mitenkään kirkossa kuulutettu.

----------------------------------------------------------------------------------------------

Sitten yllättäjäosastoa. Kuka voisi olla tyrkyllä top 10:een? Nämä ovat tietenkin tässä vaiheessa aika vaikeita ennustaa ja ehkä tämän viestin olennainen pointti oli yksittäisten maiden hehkuttamisen tai dissaamisen sijaan nimenomaan se, että noissa 3-5 kertoimissa top10 saattaa piillä useammallakin maalla kivasti valueta. Kannattaa kuitenkin tehdä oma kenttätutkimus ja etsiä jostain ne helmet joita omat korvani eivät kuule.

Joka tapauksessa omia mietintöjäni mahdollisista top10-tyrkyistä:

-Azerbaidzan. Mies on silmänruokaa (muistetaan taas se demografia), biisi on ehdottomasti tarpeeksi hyvä ja Azerit ovat pääosin tuoneet hyvän lavashow:n vuodesta toiseen. Ostin tätä aika paljon 3.00 kertoimella, nyt taitaa olla 2.75 Nordicbetillä isoin (?). Kysymysmerkit tämän suhteen ovat toistaiseksi kuitenkin oikein validit koska livenähän tätä ei olla vielä edes nähty. Chingiz on kuitenkin todella kokenut esiintyjä joka on tehnyt uraa jo toistakymmentä vuotta ja voisi kuvitella että tällä floppausvaara on selkeästi pienempi kuin nyt vaikka tällä 18-vuotiaalla Maltan neidolla. Ei uskalla prosenttiarvioita antaa näkemättä valmista tekelettä, mutta potentiaalia tässä on todella hyvin. On tällä hetkellä myös voittajakertoimissa sijalla 12 ja kun edellä on tosiaan Norjaa, Portugalia ja kumppaneita niin tätä on aika helppo pitää potentiaalisena yllätyskorttina sinne top10.

-Australia. Tätä olen ostellut useampaan otteeseen, kertoimet vaan suurenee (nyt Bet365 4.33 ja Betukan pörssissä on nytkin pieni siivu jopa 5,6!??). Tässä on markkina ylireagoinut pahasti tuohon Aussien grand finalin lavastusfloppiin jos multa kysytään. Kate on todella kokenut esiintyjä ja varmaan saa kohtuuhyvän budjetin ja tuen Aussien päästä. Vokaaleista ei varmasti jää kiinni ja jos vaan saavat lavashow:n kohdilleen niin tässä on kova potentiaali vaikka mihin. Ei nyt ihan kärkeen toki, on vähän liian erikoinen siihen, mutta uskallan 25% antaa tähän väliin kyllä top10:lle. Voi toki flopatakin, tässä on selkeästi enemmän heilahtelumahdollisuutta kuin em. Azereissa joiden uskallan väittää olevan ainakin hyvin lähellä top10 varsin todennäköisesti.

-Armenia. Olen varmaan vähän aliarvostanut tätä itse koska laulajan tietynlainen aggressiivisuus ärsyttää itseäni. Tässä on kuitenkin kisan vahvimpia kertosäkeitä, stagingpotentiaalia ja sanoma joka varmasti vetoaa demografiaan. On pahassa semissä mikä ehkä pitää kertoimet hillittynä, mutta tässä on myös yksi todella vahva ehdokas top 10:een. Ainakin BetStarsilla oli 3,2 kerrointa.

Nuo kolme itselläni nousevat tässä vaiheessa ehkä parhaina hakuina. Mutta tosiaan: kaikkien kolmen staging täysi mysteeri ja sen takia ei missään nimessä kannata tunkea isosti rahaa sisään. Noiden kertoimien kuvittelen kuitenkin aika isolla todennäköisyydellä droppaavan ja siksi niiden ostamista voi harkita pois nyt jos jakaa näkemykseni potentiaalista.

Muista voisi mainita nopeasti:

Slovenia
- ehkä oma suosikkibiisini koko vuonna studioversiona, mutta live jätti ainakin maakarsinnoissa pahasti toivomisen varaa. Moni on nähnyt esiintyjien välillä aitoa kemiaa, itselleni tulee fiilis että nämä ovat jotain 16-vuotiaita koulubändikisassa. En teilaa koska voi ehdottomasti toimia ensi kuussa ja symppaan näitä ehdottomasti. Pahoin pelkään kuitenkin että lopulta floppaa, tiedä vaikka jäisivät semiin. Jos semin NQ nousee yli 4 niin harkitsen varmaan sen painamista.

Ranska - Tästä en osaa sanoa oikein mitään. Biisi on hyvä mutta esiintyjä mielestäni ei toistaiseksi ainakaan ole vakuuttanut millään tavalla. Ranskan maafinaalissa ei saanut yhdeltäkään juryn jäseneltä täysiä. Tässä on kuitenkin potentiaalia ja jos oikein juonikkaaksi heittäytyvät niin tiedä vaikka laittavat vähän Notre-Damea taustalle ja siihen päälle kaikki mahdolliset #equality #LGBT yms hashtagit niin eiköhän siellä ala äänestyspuhelimet laulamaan. Tämä on kokonaisuutena itselleni sellainen että nostan kädet ilmaan ja totean etten osaa oikein sanoa juuta eikä jaata. Onneksi tässä kisassa ei ihan joka maasta tarvitsekaan osata.

Belgia
- Tykkään tästä biisistä itse mutta Eliot on ollut suorastaan häkellyttävän huono kaikissa livevedoissa mitä olen kuullut. Biisintekijä on sama kuin joka teki pari vuotta sitten 4. sijoittuneen Blanchen City Lightsin ja tähän on nähdäkseni kehitettävissä hyvä lavashow. Jos Eliot oppii laulamaan tai on pitänyt kynttilää vakan alla niin tässä voisi olla mustaakin mustempi hevonen. En oikein osaa sanoa tämän hetken kertoimista silti mitään.

Tsekki - Tästä jo kirjoitin aiemmin, biisi ärsyttää enemmän kuin mikään muu tämän vuoden tekeleistä ja en varmaan osaa edes suhtautua enää objektiivisesti kuultuani saman renkutuksen vähän liian monta kertaa. Se näiden kunniaksi on ehdottomasti sanottava että bändin laulaja vaikuttaa olevan kova esiintyjä. Kävi Lontoon viisubileissä vetämässä yksin keikan ilman bändiä ja otti homman haltuun lähestulkoon mestarillisesti lähinnä pomppimalla kuin Duracell-pupu. Eurojuryissa juryilta tuli aivan ihmeellisen hyvät pisteet ja tuntuu että tämä voi kyllä saada teleistäkin rakkautta. Voi olla NQ, voi olla vaikka koko finaalin jumbo tai sitten tunkea itsensä aivan häkellyttävän korkealle. Pakko myöntää että tässä on kyllä yllätyspotentiaalia ja varmaan laariin sataa sekin että tämä on niin monen sooloartistin kansoittamassa kisassa tosiaan bändi.

Serbia
- Käsitelty tässä ketjussa jo muutamaan otteeseen ja kertoimet droppasi jo todella pahasti.

Portugali - Taitaa olla lähestulkoon 10. suosikki vähän bookkerista riippuen, itselläni tämä on ja tulee olemaan totaalinen ohipeli ja lay joka paikkaan mistä vaan mitään löytyy. Puhtaasti oma näkemys ilman perusteluja.

Lopetettakoon tämä hassuttelu tähän, mutta top10 on ehdottomasti vaikka kuinka monella muullakin maalla aivan selkeä mahdollisuus mitä tässä jäi käsittelemättä. Itselläni on esim Moldovaa 80 kertoimella Betfairin bookista :lol: Hedareista saisivat avata useampaan paikkaan, tällä hetkellä joka paikassa on vaan vähän tylsiä skandihedareita ja näitä perinteisiä vastinpareja.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Talousseiväs
Jäsen
Viestit: 19
Liittynyt: 07.06.2015, 07:00

Tuotto: +28.18 yks.

Palautus%: 126.51%

Panosten ka: 3.54 yks.

Vetoja: 30

Pisteitä: 32

Re: Euroviisut 2019 Tel Aviv

Viesti Kirjoittaja Talousseiväs »

Vedonlyöntivihje: - Semifinal 2 - peliaika päättynyt

kohde
Semifinal 2
veto
IRL,CRO,LAT all NQ
kerroin
1.620 (BetStars)
panos
5 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


bethog
Jäsen
Viestit: 396
Liittynyt: 07.02.2014, 15:50

Tuotto: +138.05 yks.

Palautus%: 122.58%

Panosten ka: 0.71 yks.

Vetoja: 863

Pisteitä: 1054

Re: Euroviisut 2019 Tel Aviv

Viesti Kirjoittaja bethog »

edit. Semifinaali 1

Vedonlyöntivihje: - euroviisut - semi top 3 - peliaika päättynyt

kohde
semi top 3
veto
Tshekki
kerroin
8.000 (Unibet)
panos
0.2 yks.

Osuma! +1.40 yks.

Vedonlyöntivihje: - euroviisut - semi top 3 - peliaika päättynyt

kohde
semi top 3
veto
Australia
kerroin
7.500 (Paf)
panos
0.2 yks.

Osuma! +1.30 yks.

Vedonlyöntivihje: - euroviisut - semi top 3 - peliaika päättynyt

kohde
semi top 3
veto
Unkari
kerroin
8.000 (Unipaf)
panos
0.1 yks.

Huti: -0.10 yks.

Tshekille kova kerroin. Jurysuosiota erityisesti semissä todennäköisesti luvassa. Biisiä voisi tyhjänpäiväiseksi kuvailla, mutta tulee luultavasti olemaan hyvin esitetty ja saanee tasaisesti kelpo sijoituksia juryjen yksittäisiltä jäseniltä ja sitä kautta vahvoilla jurypisteissä. Australia on suosikkiyllätyshakuni ollut tänä harjoituksia edeltävänä aikana. Riskialtis, mutta mahdollisesti hyvin palkitseva. Unkarilla on paljon "kaverimaita" semissä. Selvyyden vuoksi menkööt viisuihin liittyen nämä Unipaffitkin pienillä panoksilla seurantaan.

Pidän Islantia, Sloveniaa ja Portugalia epätodennäköisempinä jatkajina kuin markkinat (viimeksi match 1.13, 1.32 ja 1.56 jatkoon Betfairilla). Tämä ero korostuu semin top 3 liittyen. En pidä myöskään Kreikkaa ja Kyprosta likikään varmoina kolmeen joukkoon. Kreikalle esiintymisjärjestys tosin on erinomainen. Näin ollen näen tuolla semin kolmen joukossa olevan tilaa näiden viiden suosikkina pidetyn ulkopuolisille.

Vihjeet yhteensä: panokset 0.50, palautukset 3.10, tulos +2.60 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


guessingames
Avatar
Jäsen
Viestit: 670
Liittynyt: 28.05.2014, 00:41

Tuotto: +561.56 yks.

Palautus%: 118.98%

Panosten ka: 2.44 yks.

Vetoja: 1211

Pisteitä: 3043

Re: Euroviisut 2019 Tel Aviv

Viesti Kirjoittaja guessingames »

Ykkössemin top3-vedot suosikkien ulkopuolelle on kyllä varmasti parhaasta päästä pelikohteita näihin viisuihin. Tshekki mokoma oli jo ehtinyt laskea, niin kaistapäistä kuin se onkin niin olisin itsekin tuolla 8 kertoimella hakenut sen NQ-vetoni kaveriksi :lol: Tuohon voinee lyödä top3 tämänkin hetken kertoimilla ainakin Australia, Serbia, Tsekki ja Unkari -nelikosta mitä vain niin että odotusarvo on plussalla.

Samalla sapluunalla lisäpanos kakkossemin Azereihin. Aiemmin sitä siis voittaja / top3 e/w:llä. Top3 voi napsua pimppapaikalta helpostikin mutta voitto voi olla vähän kiven takana, joten huomattavasti mieluummin tässä lyö top3:a vähän pienemmällä kertoimella. ~20-25%

Vedonlyöntivihje: - Euroviisut semi2, top3 - peliaika päättynyt

kohde
Euroviisut semi2, top3
veto
Azerbaidzan
kerroin
6.000 (Unibet)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Wingdead
Jäsen
Viestit: 1514
Liittynyt: 27.01.2018, 10:40

Tuotto: +45.09 yks.

Palautus%: 100.67%

Panosten ka: 2.43 yks.

Vetoja: 2763

Pisteitä: 989

Re: Euroviisut 2019 Tel Aviv

Viesti Kirjoittaja Wingdead »

Voisin laittaa tänne harjoitusten aikataulun ja huomiot, mitä kannattaa seurata omien papereideni mukaan:

Lauantai 4.5.2019 Semifinaali1 alkupuoli aloittaja Kyproksesta esiintymisnumerolla 9 kilpailevaan Serbiaan.

- Tässä suurin mielenkiinto kohdistuu ehdottomasti Kyprokseen heti aamusta kello 10:00. Heikolla stagingilla ja livelaululla ulos TOP10 käytännössä automaatio ja LAY-portfolioon ilman tarkempaa miettimistä. Kaiken onnistuessa nappiin jätän kannan ottamisen muille.
- Serbia toki kiinnostava myös kello 16:40, mutta tuskin live hirveästi oman maan finaalista muuttuu, joten selkeä staging+livelaulu mielenkiinto on nähty jo aiemmin.

Sunnuntai 5.5.2019 Semifinaali1 jälkipuoli esiintymisnumerolla 10 kilpailevasta Belgiasta semin viimeiseen eli San Marinoon

- Tässä ehdottomasti kiinnostavin on jälleen ensimmäinen esiintyjä Belgia kello 10:40. Livet ovat olleet heikkoja, joten jos lavastus on epäonnistunut ja livelaulu jatkuu epävarmana, siirtyy NQ-osastoon hyvin nopeasti.
- Australia on toinen kiinnostava kello 12:00. Liven pitäisi muuttua paljonkin maan sisäisestä karsinnasta, joten markkina saattaa reagoida todella vahvasti suuntaan tai toiseen sunnuntain aikana.
- Islanti, Viro ja Portugali tuskin muuttavat kansallisesta finaalista paljoakaan. Kreikka kiinnostaa toki, potentiaalinen TOP5 viisu harjoittelee kello 16:00. San Marinon mahdollisuudet jatkopaikkaan lepäävät onnistuneen liven varassa, siitä parempaa tietoa tihkuu kello 16:40.

Maanantai 6.5.2019 Semifinaali2 alkupuoli aloittaja Armeniasta aina numerolla 9 kilpailevaan Itävaltaan.

- Sveitsin live kello 12:00 on oikeastaan ainoa todella kiinnostava. TOP5 ei todellakaan ole kirkossa kuulutettu, ei välttämättä edes TOP10. Livelaulun ja stagingin suhteen lisätietoa saadaan tuolloin, jolloin markkina reagoinee yhteen suosikeista melko vahvasti

Tiistai 7.5.2019 Semifinaali2 jälkipuoli 10.esiintyvästä Kroatiasta aina päättäjä Azerbaijaniin

- Malta on ehkä kaikista kiinnostavin kello 10:40. Lavastuspotentiaali on Fuegon tasolla ja kärkipäähän odotettuja naislaulajia ei hirveästi ole. Malta voisi olla musta hevonen jopa koko kisan TOP3 jos kaikki onnistuu. Jos live ei ole timanttinen, on ihan turhaa lähteä fanwagonin kyytiin, joten odotellaan kannanottoa liveen asti.

- Venäjän miljardin dollarin lavashow tulee eetteriin kello 12:00. Siinä kiteytyy pitkälle se, mihin asti Venäjän lento voi tänä vuonna riittää. Diasporaa on, faneja on ja Lazarevin livelaulu on todella hyvää. Biisin mahtipontisuus tarvitsee mahtipontisen stagingin, tuolloin nähdään saatiinko sellaista.

- Alankomaat kello 15:00 on koko kisan suosikkina luonnollisesti mielenkiintoinen seurattava. Jos livenä jostain syystä sitä oikeaa tunnetta ei saada välitettyä, markkina varmasti sekoaa ja Hollannin kertoimet lähtevät nousuun. Jos live on "maaginen" niin kertoimet romahtanevat noin kahden pintaan. Tuohon aikaan hereillä olemalla voi tehdä treidaamalla tiliä.

-Albania kello 12:40, Norja kello 14:20, Makedonia kello 15:40 ja Azerbaijan kello 16:20 kaikki myös kiinnostavia. Tiistai on todellinen viisupäivä.

Torstai 9.5.2019 Semifinaali1 maat esiintymisnumerot välillä 1-15

- Jo toinen harjoitus näille kaikille, tuskin suuria muutoksia

Perjantai 10.5.2019 Semifinaali1 maat esiintymisnumerot välillä 16-18 plus semifinaali2 alkupuoli plus automaattiset finalistit

- Automaattisista finalisteista kiinnostaa ainakin Ranska kello 16:40 ja Italia kello 18:00. Ranskalla on potentiaalia nousta jopa TOP5 voimaannuttamisbiisillään. Jos Conchita ja Dana International pärjäsivät, miksei tämäkin voisi. Biisinä toki paljon heikompi, mutta TOP10 ei saa yllättää hyvällä livellä. Italiasta on puhuttu moneen kertaan, floppivaara on ilmeinen jos live ei toimi. Tuolloin nähdään toimiiko se.

Lauantai 11.5.2019 Semifinaali2 jälkipuoli

Sunnuntai 12.5.2019 automaattiset finalistit

Linkin takaa löytyy tarkka aikataulu, jos joku haluaa katsella. Itse ainakin seuraan harjoitukset todella tarkkaan, ja tulen tänne päivittelemään näkemyksiä pitkin harjoitusjaksoa.

Linkki aikatauluun : https://escxtra.com/2019/04/29/eurovisi ... -schedule/

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


guessingames
Avatar
Jäsen
Viestit: 670
Liittynyt: 28.05.2014, 00:41

Tuotto: +561.56 yks.

Palautus%: 118.98%

Panosten ka: 2.44 yks.

Vetoja: 1211

Pisteitä: 3043

Re: Euroviisut 2019 Tel Aviv

Viesti Kirjoittaja guessingames »

Osui Coolbetilla silmään auenneista H2H-kohteista Hollanti - Venäjä 1 kertoimella 1,70. Esim Unibetilla tämä 1,42. Tämä kohde ei kiinnosta itseäni koska sotii vähän omaa viisuideologiaa ja muutenkin omaa näkemystäni vastaan, mutta arvelin tämän kiinnostavan ketjussa postanneita koska konsensus täällä tuntuu olevan hyvin Hollanti-voittoinen.

Posia tuossa vedossa on se, että Hollanti nyt on suht naulattu ainakin top 4:ään ja Venäjä voi tippua epäonnistuneella stagingilla vaikka miten alas. Löisin tätä ehdottomasti paljon mieluummin kuin Hollannin voittoa nykyisillä noin 3 kertoimilla. Uskon kuitenkin, että viisulatingit voi käyttää paremminkin.

Toinen kiinnostava kohde noista voisi olla Armenia - Portugali 1 kertoimella 1,85. Armenia marssinee semistä jatkoon aika isolla todennäköisyydellä ja Portugalia pidän suunnilleen kolikonheittona pääsemään edes finaaliin. Toisaalta jos menee finaaliin niin silloin tällä on sen verran jotain mystistä kannatusta että kääntyy jopa suosikiksi Armeniaa vastaan. Tämän takia pidän itse enemmän Portugalin NQ -vedoista.

Kolmas potentiaalinen Suomi - Georgia 1 kertoimella 1,72. Suomen luulisi Darude-efektillä ja ehkä esimerkiksi Viron kaveriavulla jotain pisteitä edes napsivan, Georgia on omissa papereissa vielä Suomeakin luokkaa huonompi. Täytyy kuitenkin huomioida että eurojuryjen juryosassa Georgia sai sentään 4p tässä semissä arvostelevista maista (Unkarilta) kun Suomi 0 (pisteet tuli Monacolta ja Ukrainalta).

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


bethog
Jäsen
Viestit: 396
Liittynyt: 07.02.2014, 15:50

Tuotto: +138.05 yks.

Palautus%: 122.58%

Panosten ka: 0.71 yks.

Vetoja: 863

Pisteitä: 1054

Re: Euroviisut 2019 Tel Aviv

Viesti Kirjoittaja bethog »

Vedonlyöntivihje: - euroviisut - semi 1 voittaja, E/W 1/5 1-2-3 - peliaika päättynyt

kohde
semi 1 voittaja, E/W 1/5 1-2-3
veto
Tshekki
kerroin
26.000 (Bet365)
panos
0.2 yks.

panos 0.1+0.1

Push: +0.40 yks.

Vedonlyöntivihje: - euroviisut - semi 1 voittaja, E/W 1/5 1-2-3 - peliaika päättynyt

kohde
semi 1 voittaja, E/W 1/5 1-2-3
veto
Serbia
kerroin
101.000 (Bet365)
panos
0.2 yks.

panos 0.1+0.1

Huti: -0.20 yks.

Ekan päivän treenit alkaa olla lopuillaan. 9/17 ekan semin maasta treenas. Näistä jo ketjussa mainittukin, varsinkin Serbiasta ja ekat treenit vaikuttavat menneen hyvin. En paljoa Serbian biisin menestykseen itse usko, mutta semissä sillä on hyvin kaverimaita, lavasteet näytti hyvältä sen vähän perusteella mitä niitä näki ja laulaja on taitava. Lisäksi sen jälkeen semissä on paljon ihmeellistä, kummallista, joten perusviisuballadi voi pärjätä. Unipaffeilla on mahdollisuus pelata vain tuota Tshekin top 3 osuutta kertoimella 6.

Vihjeet yhteensä: panokset 0.40, palautukset 0.60, tulos +0.20 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

04.05.2019 18:44 <MoppaJ> Eikö toi ew ole 1/4 top4?

04.05.2019 18:47 <bethog> Koko skaban voittomarkkinalla nuo maintsemasi, semeissä nuo viestin.

04.05.2019 18:55 <MoppaJ> Jees my bad


guessingames
Avatar
Jäsen
Viestit: 670
Liittynyt: 28.05.2014, 00:41

Tuotto: +561.56 yks.

Palautus%: 118.98%

Panosten ka: 2.44 yks.

Vetoja: 1211

Pisteitä: 3043

Re: Euroviisut 2019 Tel Aviv

Viesti Kirjoittaja guessingames »

Vedonlyöntivihje: - Semi-final 1, ei jatkoon - peliaika päättynyt

kohde
Semi-final 1, ei jatkoon
veto
Tsekki
kerroin
4.000 (Bet365)
panos
4 yks.
Kerkesin myydä tämän takaisin pushina rehearsalin alettua, Tsekki oli mielestäni todella vakuuttava ja pakko oli kääntää tämän suhteen kelkka. En oikein tiedä mikä näissä on käytäntö merkkaamisen suhteen, mutta laitetaan nyt vaikka näin pienenpieni tappio kertoimella joka on edelleen Unibetilla auki:

Vedonlyöntivihje: - Semi-final 1, jatkoon - peliaika päättynyt

kohde
Semi-final 1, jatkoon
veto
Tsekki
kerroin
1.300 (Unibet)
panos
12 yks.

Osuma! +3.60 yks.

Tuo Q-veto ei siis muilta osin pelivihje, mutta sulkisin tämän kyllä pikkutappiolla jos ei cashoutilla saa omia takaisin.

Kelkka kääntyi kyllä Tsekin suhteen nyt niin täysin että täytyy ottaa jo peleihin mukaan. Tämä Coolbet tulee varmaan laskemaan ihan näillä hetkillä koska muualla rytissyt jo pahasti, Betfairin bookissa hiluja 2.0 sisään tarjolla myös. En usko että kauheasti 10. sijaa korkeammalle riittää ja paikka-arvonta tietty tärkeä myös, mutta finaaliin alkaa olla saleteissa ja tämä tulee nähdäkseni erottumaan ja keräämään sen verran kannatusta että luulisi kolkuttelevan top15.

Semin top3 tuo jo laskenut kerroin riittää peleihin.

Vedonlyöntivihje: - Euroviisut, top15 - peliaika päättynyt

kohde
Euroviisut, top15
veto
Tsekki
kerroin
2.320 (Coolbet)
panos
8 yks.

Osuma! +10.56 yks.

Vedonlyöntivihje: - Semi-final 1, top3 - peliaika päättynyt

kohde
Semi-final 1, top3
veto
Tsekki
kerroin
6.000 (Unibet)
panos
2 yks.

Osuma! +10.00 yks.

Unkarin ja Slovenian osakkeet semin osalta nousivat silmissäni myös. Kummankin suhteen olen ainakin toistaiseksi skeptinen loppukilpailussa pärjäämisen suhteen. Semin NQ-vetoihin Portugali, Belgia ja Viro lienevät nyt ne parhaat ideat.

Vedonlyöntivihje: - Semi-final 1, top3 - peliaika päättynyt

kohde
Semi-final 1, top3
veto
Serbia
kerroin
15.000 (Unibet)
panos
1.5 yks.

Huti: -1.50 yks.

Tätä täytyy hakea lisää vielä vaikka alkaa olla nyt vähän turhan isosti Serbiaa joka markkinalla. Tykkäsin rehearsalin jäälavasteesta joka rakoilee kun kappale etenee kohti kliimaksia ja kuten yllä todettiin niin kaverimaita riittää. Tyylikäs, kaunis balladi jossa aivan upeat vokaalit ja taustalaulajaa käytetty myös juuri oikein. Loppupään paikalta olisi tosi kova, nyt esiintymisjärjestys verottaa pahasti mutta tuolla kertoimella kokeilemisen arvoinen. Bet365 e/w top-osuus siis 21 jos haluaa hakea voittajaksi myös. Betfairin bookissa tämä oli eilen 11 tasolla ja rehearsalin jälkeen napsittu kaikki yli kolmen kertoimet pois. Kai tämän jotain 10 prosentin luokkaa luulisi olevan ainakin.

Loppukilpailun suhteen tuntuu aika luottavaiselta tuon aiemmin vihjatun top15-vedon suhteen, mutta varmaan jossain 10. sijan paikkeilla alkaa olla cappi tälle. Finaalissa vielä muutama kaveri lisää, kunhan esiintymisjärjestys ei torpedoi niin top15 pitäisi olla likellä.

Vihjeet yhteensä: panokset 23.50, palautukset 46.16, tulos +22.66 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

04.05.2019 20:49 <Keijo98> Bet365 antoi vielä cashoutin... top 10: 3,75... siihen panokset👍

04.05.2019 20:50 <Keijo98> Siis... Tšekki..

05.05.2019 01:15 <guessingames> tuo unibet 5.00 edelleen


Wingdead
Jäsen
Viestit: 1514
Liittynyt: 27.01.2018, 10:40

Tuotto: +45.09 yks.

Palautus%: 100.67%

Panosten ka: 2.43 yks.

Vetoja: 2763

Pisteitä: 989

Re: Euroviisut 2019 Tel Aviv

Viesti Kirjoittaja Wingdead »

Eilisten harjoitusten selkeät "voittajat" olivat Unkari ja Serbia. Molemmat olivat paikallaolleiden raporttien perusteella erittäin vakuuttavia ja jatkoonmenokertoimet putosivat molemmilla selkeästi. Mahdollisia TOP3 maita tässä semissä.

Näiden välissä Valko-Venäjä on totaalisen unohdettava, joten se siirtyy NQ-osastoon heittämällä.

Päivän järkyttävin monien mielestä oli Puola, joka oli aiemmin itselläni rajatapaus jatkoon. Kommenttien perusteella pakko reagoida ja pudottaa Puolan arviota tuntuvasti.

Kypros aika solid, TOP10 saavutettavissa finaalissa mutta ei mitään asiaa voittotaistoon.

Alkupuolelta tällä hetkellä näyttäisi Kypros, Slovenia, Tsekki, Unkari ja Serbia kaikki jatkavan joten nähtäväksi jää tänään löytyykö jälkipuolelta loput 5 jatkajaa.

PS: Guessingamesille hatunnosto jälleen kerran Serbiasta. Toivottavasti mahdollisimman moni on kelkassa mukana. Jatkoonmenokerroin esim 1,75 jossain välissä, nyt 1,30. Myös finaalimenestyskertoimet ovat pudonneet tuntuvasti ja kun eilinen staging oli kuulemma vakuuttava, ei TOP15 sija esimerkiksi voi tulla kenellekään yllätyksenä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

05.05.2019 11:31 <Wingdead> Eräs kommentti Serbiasta

05.05.2019 11:31 <Wingdead> For the final chorus, the LEDs change to a golden swirl, creating a good winning

05.05.2019 11:31 <Wingdead> over evil effect for the performance. Serbia seemed good


_Iletus_
Jäsen
Viestit: 75
Liittynyt: 27.04.2013, 16:44
Pisteitä: 93

Re: Euroviisut 2019 Tel Aviv

Viesti Kirjoittaja _Iletus_ »

Harjoituksia myös katsottu. Kuten aiemmin olen maininnut, niin päämarkkinani on voittaja ja siihen eilinen toi sen verran lisäinfoa, että Kyproksen osalta voi tehdä pudotuksia todennäköisyyksiin. Biisin julkaisuhetken kertoimilla se on otettu plussalle, nyt täytyy funtsia strategia, kuinka sitä lähtee keventämään.

Serbian semivoittoa tuli peesattua täältä E/W:nä, johon yllättävän paljon sai kopiobookereiden myötä sisään.

Tältä päivältä Belgia ja georgia jo nähty. Belgia ei säväyttänyt ainakaan vielä, joskaan ei nyt ihan paskakaan ollut. Tämä on itselle ollut yksi mielenkiintoisimpia iso kertoimen maita, joilla ehkä pienet yllätyssaumat jos kaikki menee putkeen. Tarvitaan vähän lisäinfoa. Georgia vaikutti muuten yllättävän hyvältä, 6,5 kerrointa saa ainakin vielä pienemmiltä.

Hyvin paljon olen ollut samaa mieltä pitkin kevättä yllä olleiden postausten kanssa, mutta yhdestä maasta selkeästi eri linjoilla. Malta kuuluu mielestäni voittokamppailuun (nykyiset 30 kertoimet imo. ihan ansaitut). Tämä tosin vaatii sen, että lavashow tulee olemaan luokkaa eeppinen ja laulajan oltava itsevarma. Liveveto, jonka Michela veti, oli ok ja pysyi nuotissa, mutta räväkkyyttä pitäisi tulla lisää. Sama lavastaja, kuin Kyproksella ja Sveitsillä, joten mielenkiintoista nähdä, mitä pelifirmojen lisensoijien lavaesitykseen on keksitty.

Oma voittajavetosalkku tässä vaiheessa jokseenkin tällainen:

NED: Vihreä
Rus: Iso punainen
Swi: Iso punainen
Swe: Vihreä
Ita: Iso vihreä
Cyp: Vihreä
Ice: Punainen
Malta: Iso vihreä
Gre: Punainen
Nor: Iso punainen
Por: Punainen
Aus: Iso punainen
Den: Iso punainen
Fra: Iso punainen
Spa: Punainen

Ison kertoimen maista kahvirahoilla ostettu seuraavat isolle vihreälle:

MKD
Bel
Hun

Loput maat hieman vihreällä tai vähän enemmän jos jo karsintavaiheessa tehty ostoja.

Mutulla treidit on sen verran mennyt putkeen, että salkku olisi realisoitavissa plussalle, mutta jälkipään maiden isot spreadit vähän vääristää. Semien jälkeen pitäisi olla selvästi vihreällä, kun nämä epälikvidit laidat poistuu Fairilta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

05.05.2019 12:14 <_Iletus_> Ausseilta ilmeisen kova show tulossa.

05.05.2019 12:20 <Wingdead> Itsehän olen kääntänyt kelkan Maltan suhteen, kuten tuolla harjoitusaikataulu

05.05.2019 12:20 <Wingdead> Tekstissäni mainitsin. Mielestäni TOP4 kamaa hyvällä lavashowlla, naislaulajia

05.05.2019 12:21 <Wingdead> Kärkipäähän ei montaa ole. Malta kaiketi näistä vahvin. Kreikka varauksella

05.05.2019 13:11 <_Iletus_> Joo näemmä, olin tuon kyllä lukenut mutta jo unohtanut.

05.05.2019 23:28 <bethog> Olen ostanu vähitellen Italian punaselta kans isosti vihreelle voiton suhteen.

05.05.2019 23:29 <bethog> Ei vaikuta voittajalta, mutta annan sen kohdalla painoa erinomaiselle

05.05.2019 23:30 <bethog> pärjäämiselle äänestyksissä sun muissa, enkä painota kovin paljoa huonoa San

05.05.2019 23:30 <bethog> Remon teleä. Muualla kuin voittomarkkinalla en nykykertoimilla puolesta nyt lyö.

05.05.2019 23:34 <bethog> Malta kiinnostaa, mutta oottelen ekoja harkkoja sen suhteen.

06.05.2019 00:09 <guessingames> Mitä mieltä ootte Islannista noin yleisesti nyt kun show:sta nähty vilauksia?

06.05.2019 00:09 <guessingames> Mitään happea esim top5 vai onko ihan kuollut arpa?

06.05.2019 00:10 <guessingames> Itse en oo lyönyt mihinkään markkinaan mihinkään suuntaan.

06.05.2019 10:30 <Wingdead> Itsellä Islanti oli potentiaalinen televoittaja, mutta tuo esitys vilaukselta

06.05.2019 10:30 <Wingdead> Oli melko kesy. Juryjen on rokotettava kertosäkeen heikkoa laulusuoritusta ja

06.05.2019 10:31 <Wingdead> Muutenkin biisi on juryille aika myrkkyä. Vaikea nähdä TOP5. TOP10 ehkä niukasti

06.05.2019 10:31 <Wingdead> Tuskin kuitenkaan televoittaja, eiköhän ainakin Rus/Ned mene telessä edelle

06.05.2019 10:32 <Wingdead> Hollannille tulee lasereita lavalle jollain tavalla ja en ole tippaakaan tätä

06.05.2019 10:32 <Wingdead> Ratkaisua ymmärtänyt. Arcaden kaltaiseen biisiin pitäisi saada herkkä tulkinta

06.05.2019 10:33 <Wingdead> Eikä mitään yliammuttuja huomioefektejä. Saa nähdä miten tuo laserit mukana ovat

06.05.2019 11:15 <JQ2> Oma tuntuma on, että NED kertoimessa olisi vielä paljon varaa nousta. SWE/ITA

06.05.2019 11:16 <JQ2> yllättävänkin korkeat kertoimet. Saas nähdä miten etenee, kovin tarkaan itse en

06.05.2019 11:16 <JQ2> vielä ole harjoituksia ehtinyt seurata.

06.05.2019 14:15 <bethog> Mulla kans tuntuma, että SWE ja ITA olleet parhaita puolesta lyömisen kohteita

06.05.2019 14:16 <bethog> kohteita suosikkien joukosta voittomarkkinalla viime ajat.


bethog
Jäsen
Viestit: 396
Liittynyt: 07.02.2014, 15:50

Tuotto: +138.05 yks.

Palautus%: 122.58%

Panosten ka: 0.71 yks.

Vetoja: 863

Pisteitä: 1054

Re: Euroviisut 2019 Tel Aviv

Viesti Kirjoittaja bethog »

Vedonlyöntivihje: - euroviisut - semi 1 voittaja - peliaika päättynyt

kohde
semi 1 voittaja
veto
Australia
kerroin
18.000 (bet-at-home)
panos
0.2 yks.

samaa tasoa muualla

Osuma! +3.40 yks.

Vedonlyöntivihje: - euroviisut - semi 1 top 3 - peliaika päättynyt

kohde
semi 1 top 3
veto
Australia
kerroin
5.000 (Unibet)
panos
0.2 yks.

Osuma! +0.80 yks.

Vedonlyöntivihje: - euroviisut - voittaja E/W - peliaika päättynyt

kohde
voittaja E/W
veto
Australia
kerroin
81.000 (Bet365)
panos
0.2 yks.

panos 0.1+0.1

Huti: -0.20 yks.

Australian ekat harkat menossa. Hyvältä vaikuttaa.

Vihjeet yhteensä: panokset 0.60, palautukset 4.60, tulos +4.00 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


guessingames
Avatar
Jäsen
Viestit: 670
Liittynyt: 28.05.2014, 00:41

Tuotto: +561.56 yks.

Palautus%: 118.98%

Panosten ka: 2.44 yks.

Vetoja: 1211

Pisteitä: 3043

Re: Euroviisut 2019 Tel Aviv

Viesti Kirjoittaja guessingames »

Kate oli kova. Tuota on lyöty vähän joka markkinaan jonkin verran, luotto oli että lavashow pistetään kuntoon ja se myös toteutui. Jää nähtäväksi miten toimii massoihin, mutta kyllä tuossa aineksia on.

Olen viisujen lähestyessä ja näitä pre-viisuesityksiä katsellessa vakuuttunut koko ajan enemmän Albaniasta ja yrittänyt saada sitä jotenkin mukaan peleihin. Aika puskista haettu korttihan tämä on ja olen moneen muuhun maahan verrattuna pitänyt top10/top15 yms kertoimia yllättävän alhaisina (7.5 tasolla top10, 3 tasolla top15). Nyt osui Bet365 vastaan tämä, jossa linja ilmeisesti muuttunut eilisen semin ja Slovenian ja Serbian "pärjäämisen" seurauksena.

Vedonlyöntivihje: - Euroviisut, top Balkan - peliaika päättynyt

kohde
Euroviisut, top Balkan
veto
Albania
kerroin
15.000 (Bet365)
panos
1.5 yks.

Huti: -1.50 yks.

Albanialla on semissään todella vaikea paikka heti Venäjän jälkeen ja oli minusta aika aivopieru laittaa nuo putkeen. On siis aika suuressa vaarassa jäädä semiinsä. Ajattelisin tämän vedon kuitenkin niin, että hyvä on oltava jos meinaa koko Balkan-porukan pestä joka tapauksessa, joten jääköön sitten semiin jos ei riitä.

Vastustajista Kroatia, Romania ja Montenegro ulkona kisasta. Serbiaa on jo joka markkinalla niin paljon lyötynä että se jos on top Balkan niin pääsee silti nauraen pankkiin, ja mielestäni Albanian potentiaalin katto on kyllä korkeammalla kuin Serbialla. Sloveniaan en usko ihan kärkipäähän vaikka tuota harkkaesitystä kehuttiinkin. Symppaan ja tykkään itse kyllä, mutta tuossa pitäisi kaiken mennä ihan nappiin että toimisi näissä karkeloissa. Pohjois-Makedoniaan itse en vain usko, tätä samaa teemaa on aika monen biisissä tänä vuonna eikä tuo minusta erotu näistä muista vaan luulen että hautautuu voimaantumismassaan. Toki sekin show on kokonaan näkemättä ja voihan sieltä tulla vaikka miten hyvä, mutta en usko ennen kuin näen koska Makedonia. Jää Kreikka joka on oikeutetusti tämän vedon massiivinen suosikki. Vaikka itselläni on Kreikkaa top10 (se vähän kaduttaa, hätiköityä tuli), niin tuossa biisissä on kyllä vähän floppipotentiaalia ja staging kuulosti siltä että saattaa olla tosi sekava. Voi kyllä nousta voittokahinoihinkin jos onkin nappisuoritus.

Joka tapauksessa tälle Albanialle sovittelisin pientä mustan hevosen viittaa. Eka minuutti on aika unettavaa mutta sitten kun lähtee niin johan lähtee muuten hienosti. Jonida on maassaan superjulkkis ja kokenut esiintyjä oikeastaan kaikilla viihteen saroilla. Teema on universaalisti koskettava ja ajankohtainen juuri nyt.

Korostan että tämä on ns. kaukohaku, mutta mielestäni potentiaalinen sellainen -- ainoa vaan että varmaan 50-50 jäämään jo semiinsä. Muualla kerroin 10-13.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


guessingames
Avatar
Jäsen
Viestit: 670
Liittynyt: 28.05.2014, 00:41

Tuotto: +561.56 yks.

Palautus%: 118.98%

Panosten ka: 2.44 yks.

Vetoja: 1211

Pisteitä: 3043

Re: Euroviisut 2019 Tel Aviv

Viesti Kirjoittaja guessingames »

Vedonlyöntivihje: - Semi-final 1, ei jatkoon - peliaika päättynyt

kohde
Semi-final 1, ei jatkoon
veto
Portugali
kerroin
2.250 (Bet365)
panos
15 yks.

Osuma! +18.75 yks.

Laskee vauhdilla, rehearsalissa ei mitään parannusta aiempaan vaan samaa mukataiteellista scheissea. Vaikea nähdä että jurytkaan tätä jatkoon laittavat.

Vedonlyöntivihje: - Euroviisut H2H, Kreikka-Kypros - peliaika päättynyt

kohde
Euroviisut H2H, Kreikka-Kypros
veto
Kreikka
kerroin
2.250 (Unibet)
panos
5 yks.

Huti: -5.00 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 20.00, palautukset 33.75, tulos +13.75 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

05.05.2019 16:04 <guessingames> Viro myös huono, NQ ainakin bet365 vielä 2,62. Bel kolmas idea-NQ.


Wingdead
Jäsen
Viestit: 1514
Liittynyt: 27.01.2018, 10:40

Tuotto: +45.09 yks.

Palautus%: 100.67%

Panosten ka: 2.43 yks.

Vetoja: 2763

Pisteitä: 989

Re: Euroviisut 2019 Tel Aviv

Viesti Kirjoittaja Wingdead »

Ensimmäisen semin harjoitukset takana ja sijaranget hieman elävät:

Sija 1 : Kreikka
Sijat 2-5 : Kypros, Islanti, Unkari, Australia
Sijat 6-7 : Tsekki, Serbia
Sijat 8-10 : Slovenia, Belgia, Viro
Sijat 11-12 : Portugali, Puola
Sijat 13-15 : San Marino, Georgia, V-Venäjä
Sijat 16-17 : Suomi, Montenegro

Ansaitsemattomia jatkopaikkoja tästä semistä tulee vähintään kaksi, mutta tämähän oli tiedossa jo kuukausia sitten. Sloveniasta alaspäin kenelläkään ei pitäisi olla asiaa finaaliin, ei välttämättä edes Slovenialla. 10 sinne joka tapauksessa jotenkin pääsee.

Portugalin erikoinen staging liikutti markkinat heille epäsuotuisiksi ja se tietysti sataa Viron laariin, heillä on nyt entistä paremmat mahdollisuudet finaaliin. Viron NQ-vetojen suojaaminen ei välttämättä ole typerin idea.

Selkeä value nykykertoimilla on melko vähissä, mutta kyllä edelleen pidän Serbian 1,4 tasoisia Q-kertoimia betsin arvoisina. Ei pitäisi tuossa porukassa olla mitään estettä jatkopaikalle

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


bethog
Jäsen
Viestit: 396
Liittynyt: 07.02.2014, 15:50

Tuotto: +138.05 yks.

Palautus%: 122.58%

Panosten ka: 0.71 yks.

Vetoja: 863

Pisteitä: 1054

Re: Euroviisut 2019 Tel Aviv

Viesti Kirjoittaja bethog »

Vedonlyöntivihje: - euroviisut - Sveitsi-Islanti - peliaika päättynyt

kohde
Sveitsi-Islanti
veto
Sveitsi
kerroin
1.620 (Coolbet)
panos
2 yks.

Sveitsi erittäin selkeä suosikki tässä. Oma näkemys Islannin mahiksista markkinoita paljon negatiivisempi myös. Esim. Nordicbet 1.72

Osuma! +1.24 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 5. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


guessingames
Avatar
Jäsen
Viestit: 670
Liittynyt: 28.05.2014, 00:41

Tuotto: +561.56 yks.

Palautus%: 118.98%

Panosten ka: 2.44 yks.

Vetoja: 1211

Pisteitä: 3043

Re: Euroviisut 2019 Tel Aviv

Viesti Kirjoittaja guessingames »

Vedonlyöntivihje: - Euroviisut semifinaali 2, jatkoon - peliaika päättynyt

kohde
Euroviisut semifinaali 2, jatkoon
veto
Romania
kerroin
2.370 (Bet365)
panos
2 yks.

Huti: -2.00 yks.

Tämän kertoimet lähti nousuun harkkojen jälkeen, itse en ymmärrä miksi. Omissa papereissa tämä oli todella heikko ennen harkkoja mutta teema näyttää todella hyvältä ja laulu raporttien mukaan onnistunut. BF bookissa tätä hiluilla 2.52 kirjoitushetkellä jos haluaa hakea.

Lisäperusteluina tosi vaikea nähdä että koko kakkospuolisko Maltasta eteenpäin menisi jatkoon. Muut on todella vahvoja, joten kai Liettuan on ainakin pakko pudota, voi myös tulla Albanian ja/tai Makedonian yllätyskarsiutuminen. Ekalta puoliskolta Sveitsi ja Ruotsi toki jatkoon, Armenia oli odotuksia heikompi.

Saisin siis näkemättä 2. puolen harkkoja jotain tällaista: Jatkoon lähes varmasti Malta, Ruotsi, Sveitsi, Azerit, Hollanti, Venäjä. Jää neljä paikkaa, joista taistelevat lähinnä Albania, P-Makedonia, Norja, Romania, Tanska, Armenia ja ehkä Moldova. Mutuilisin Romanian kyllä tuosta juurikin ehkä sijalle 10. Ja ei kai ns. aina finaalissa-maa Romania nyt voi kahta kertaa putkeen pudota?

Ei varmastikaan häävin valuen betsi mutta tykästyin teemaan sen verran että otetaan pikkusipaisu.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


200% 60€ vedonlyöntibonus Ninjacasino.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin