Tänään on 29.03.2024, 10:59.

Leovegas hylkäyssääntö

Keskustelua vedonlyöntiyhtiöt ja rahaliikenne ympärillä.
Vastaa Viestiin
Velho
Jäsen
Viestit: 190
Liittynyt: 04.06.2005, 00:55
Pisteitä: 43

Leovegas hylkäyssääntö

Viesti Kirjoittaja Velho »

Pelasin viime lauantaina vedon, ettei Pellegrino voita omaa Dresdenin alkueräänsä kertoimella 3,75. Pellegrino hylättiin tönimisen takia ja oletin, että voitin tuon vedon, mutta Leovegas merkitsi vedon hävityksi. Olin yhteydessä heidän aspaan ja viikon odottelun ja noin viiden hoputusviestin jälkeen sain oheisen vastauksen:

Saimme juuri vastauksen vedonlyönnintarjoajaltamme ja Pellegrino voitti oman eränsä ja myöhemmin diskattiin. Ottaen huomioon sääntömme Section B:5.Result Settlement kohta 2. veto on tässä tapauksessa oikein aseteltu.

"Settlement of bets will not include any changes deriving from and/or attributable to, but not limited to: disqualifications, penalisations, protests, sub judice results and/or successive changes to the official result after the event has been completed and a result has been announced, even preliminarily. For bets referring to competitions which span over more than 1 round/stage (E.g,:.Season Bets), only amendments effecting bets which settlement has not been decided yet will be taken into consideration. Such measures must be announced by the governing association before the last scheduled round/stage will be considered. Any changes effected after this date, or else referring to bets which have already been settled based on events happening during the event/competition will not be considered."


Menikö tuo siis teidän mielestänne oikein ja onko tämä yleinen sääntö muillakin bookkereilla? Ei ole nimittäin aikaisemmin tullut tällaista vastaan, vaan hylkäykset ollaan huomioitu vedon tuloksessa. Jotenkin tuntuu käsittämättömältä, että vaikka Pellegrino tönisi kaikki nurin ja oikaisisi puolet matkasta, niin Leovegasin silmissä hän olisi edelleen erän voittaja.

Kiitokset kommenteistanne jo etukäteen!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


credit
Jäsen
Viestit: 5495
Liittynyt: 02.08.2003, 00:47

Tuotto: +232.86 yks.

Palautus%: 104.64%

Panosten ka: 1.57 yks.

Vetoja: 3193

Pisteitä: 4777

Re: Leovegas hylkäyssääntö

Viesti Kirjoittaja credit »

Kieltämättä erikoinen tilanne. Oletko kysynyt, mistä ja milloin vedon ratkaissut taho on saanut sen virallisen tulosliuskan, jonka perusteella veto on ratkaistu? Entä tiedätkö, kuinka pian maaliintulon jälkeen diskaus tapahtui? Varmasti ennen seuraavaa vaihetta, mutta tuliko tieto vasta vähän ennen sitä vai jo parin minuutin sisällä alkuerän maaliintulosta?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Velho
Jäsen
Viestit: 190
Liittynyt: 04.06.2005, 00:55
Pisteitä: 43

Re: Leovegas hylkäyssääntö

Viesti Kirjoittaja Velho »

Itse seurasin FIS:n live timingista ja mielestäni Pellegrinolle ilmestyi keltainen kortti varoituksena heti tuon erän jälkeen. Toki näkyi erän voittajana, mutta niin näkyi vielä siinäkin vaiheessa kun tieto oli Ylen jäisillä selostajillakin että Pellegrino on hylätty ja välierät oli jo nimetty. Mitään punaista korttia ei missään vaiheessa FIS:n sivuilla näkynyt. Vasta lopputuloksissa merkitty sijalle 30.

Eli keltaisen kortin sai heti, mutta mistään en saa selville oliko tuo samalla hylkäys vai ensin vain varoitus ja myöhemmin hylkäys. Joka tapauksessa tuo myöhemmin tarkoittaisi tässä tapauksessa maksimissaan 10-15 minuutin viivettä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


100% 200€ bonus librabet.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin