Tänään on 17.04.2024, 00:20.

Valioliiga 10. - 12.8.

Keskustelua jalkapallosta.
Vastaa Viestiin
valiovihje.com
Avatar
Jäsen
Viestit: 311
Liittynyt: 02.07.2016, 20:34

Tuotto: +79.46 yks.

Palautus%: 115.52%

Panosten ka: 6.10 yks.

Vetoja: 84

Pisteitä: 1784

Valioliiga 10. - 12.8.

Viesti Kirjoittaja valiovihje.com »

Maailman kovimman jalkapallosarjan, Englannin Valioliigan, kausi 2018-2019 käynnistyi eilen. Kaikki ennakkomerkit viittaavat siihen, että tällä kaudella nähdään historian kovatoisinta Valioliiga-jalkapalloa. Eilisen avausottelun taso "Unelmien teatterissa" ei kuitenkaan vielä vastannut stadionin mahtipontista lempinimeä. Kotijoukkue Manchester United nappasi täyden pistepotin, mutta esitys jätti rutkasti parantamisen varaa. Aikainen johtomaali vääristää tilastoja, mutta lukemat ovat silti Unitedin kannalta ala-arvoisia:

Pallokosketukset vastustajan boksissa: Man United 10 - 29 Leicester
Onnistuneet syötöt hyökkäyskolmanneksella: Man United 61 - 112 Leicester

Valiovihjeen avauskierroksen isoin pelisuositus lähti Watfordin ja Brightonin väliseen otteluun. Otteluennakko on kokonaisuudessaan luettavissa Coolbetin blogissa: https://www.coolbet.com/fi/blogi/viikon ... s-brighton mutta tässä pari nostoa:

WATFORD
- Silvan aikana (kierrokset 1-24) vain Manchester Cityn ja Liverpoolin peleissä nähtiin enemmän maaleja kuin Watfordin, kun taas Gracian otteluissa (15-38) Hornetit oli sarjan 4. vähämaalisin joukkue.

- Valmentajavaihdoksen jälkeen ainoastaan Man Cityä ja Liverpoolia vastaan lauottiin vähemmän laukauksia kuin Hornetteja. Vastustajat kerryttivät ottelukohtaisesti noin 20% vähemmän xG:tä Gracian Watfordia kuin Silvan Watfordia vastaan.

- Puolustuspään petraantumisen arvoa nostaa voimakkaasti vielä se fakta, että Watfordin loppukauden ohjelma oli sarjan vaikein ja Gracian 14:stä ottelusta peräti seitsemän oli sarjataulukon top kasia vastaan.

- Kesällä Watford myi parhaan pelaajansa Richarlisonin Evertoniin ja merkittävin hankinta oli maalivahti Ben Foster. Nuori brassitaituri hyytyi Silvan lähdettyä, mutta koko kauden otannalla hän oli selvästi Hornettien paras pelaaja. Richarlison laukoi 95 vetoa (boksin sisältä 74), kun Watfordin toiseksi suurin lukema oli 47 (33).

- Kolmen Valioliiga-kautensa aikana Gomes on tehnyt kuusi helppoa henkilökohtaista virhettä, jotka ovat johtaneet vastustajan maaliin. Fosterin lukema samalta ajalta on yksi maaliin johtanut henkilökohtainen virhe. Sarjan nykyvahdeista kukaan, vähintään kaksi kautta säännöllisesti pelannut maalivahti, ei ole yltänyt yhtä alhaiseen lukemaan.


BRIGHTON
- Brightonia vastaan lauottiin viime kaudella 555 laukausta (neljänneksi eniten), mutta sarjan matalin blokki pakotti vastustajat laukomaan jopa 46% (sarjan paras lukema) vedoistaan boksin ulkopuolelta.

- Vuoden 2018 aikana ainoastaan Manchester City on onnistunut pitämään vastustajansa poissa huippupaikoilta Brightonia paremmin!

- Brightonin hyökkäyspään vahvistukset pelaavat tänään korkeintaan jämäminuutteja. Ennätyshankinta Jahanbakhshin harjoitusotteluiden peliminuutit uudessa seurassa jäi 20 minuuttiin MM-kisojen takia. Deportivosta hankitun Andonen kesä on mennyt nivusvaivaa parannellessa. Viime kauden ykkösmaalipyssy Glen Murray joutui jättämään viimeisen pre-season ottelun kesken 15 minuutin pelin jälkeen selkävaivan vuoksi, mutta pystyy todennäköisesti pelaamaan tänään. Joukkueen viime kauden toiseksi ahkerin laukoja ja kolmanneksi eniten paikkoja muille järjestellyt Jose Izquierdo tuli MM-kisoista takaisin lihasvamman kanssa ja palannee kokoonpanoon vasta ensi viikolla.

Vedonlyöntivihje: - Valioliiga - Watford - Brighton - peliaika päättynyt

kohde
Watford - Brighton
veto
under 2
kerroin
2.020 (Pinnacle)
panos
4 yks.
raja
1.919
todennäköisyysarvio
arvio 52.1%

Coolbetillä tasapeli vielä niukasti pelattavissa kertoimella 3,19 (raja 3,09)

Push: +0.00 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


200% 60€ vedonlyöntibonus Ninjacasino.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin