Tänään on 18.08.2022, 20:50.

fac

Vedonlyöntiblogit. Pelivalintoja ja tarinaa rahapelien maailmasta ja vähän muualtakin.
Vastaa Viestiin
fac
Avatar
Jäsen
Viestit: 1630
Liittynyt: 01.12.2016, 07:37

Tuotto: -161.18 yks.

Palautus%: 96.68%

Panosten ka: 1.00 yks.

Vetoja: 4857

Pisteitä: 1315

Re: fac - far away, cool.

Viesti Kirjoittaja fac »

Oletteko joskus kuulleet stoorin että Suomen passi on maailman paras? Sillä pääsee joka paikkaan ja se on luotettava asiakirja matkustellessa.

Wrong!

Kun olet yöjunassa Bulgarian ja Turkin rajalla kello 03 niin Suomen passi ei ole luotettavan kulkijan asiakirja. Tai kyllä se kelpasi kopissa istuvalle rajavartijalle, mutta jostain syystä samassa kopissa istuva hipsterin näköinen mies pyysi vielä koppiin käymään. Sitten kun oli kamerakännykällä otettu kuva passista ja zoomailtu sitä, alkaa tenttaus että missä meinaat olla yötä, näytä hotellivahvistus. Mitä oot tullut tänne tekemään? Jalkapallo-otteluun? No mikä peli siellä on lauantaina? Okei.. No paluulippu sulla täytyy olla mukana, eli näytä mulle miten meinaat lähteä täältä. Okei. No tossa on passi.

Aijaa tää oli näin ystävällinen turistimaa, onkohan Antalyan lentokentällä sama meno? No enivei, kaks tuntia niin ollaan perillä.

Aamuauringossa valkenikin Halkalin juna-asema, joka oli iso rakennustyömaa. Ei asemarakennusta, ei mitään, pelkkää nauhoitettua työmaa-aluetta. Sentään bussikyyti järjestettynä ihmisten ilmoille Sirkeciin, jolla pääsi ihastelemaan muitakin rakennustyömaita meren rannalla ja esikaupungeissa. Talvi on vissiin hyvää aikaa rakentaa kun ei ole niin kuuma, kesällä voi sitten vetää lepiä kun kunnostukset ja parannukset on valmiita.

Reissun päätarkoitus oli mennä katsomaan urheilua livenä, viikkoa aikaisemmin kun keksin tämän lomasuunnitelman niin ensimmäisenä laitoin Passolig hakemuksen vetämään, sillä täälläkin on keksitty että ihmisten kontrolloiminen on paljon tuottoisampaa puuhaa kuin niiden antaminen tulla jalkapallo-otteluun normaalilla ottelulipulla. Alkuperäinen idea oli että koitan päästä perjantaina Fenerbahce - Barcelona korismatsiin tai Besiktasin kotiotteluun sillä Passolig kortilla. Korismatsissa olisi pitänyt olla liikkeellä tietysti aikaisemmin, hotellin henkilökuntakaan ei löytänyt vapaita lippuja enää matsiin, okei forget it. Käydään hakees kortti Telekom areenan lipunmyynnistä josta sanoin poimivani sen talteen ja mennään sit Vodafonelle katsomaan peliä.

Olin kyllä lukenut aikaisempia kokemuksia että lipun ostamista peliin ei olla tehty helpoksi, mutta god damn, tulee mieleen että heroiinin ostaminen Vatikaanistakin on yksinkertaisempaa kuin tämä. Kaks lippuluukkua auki vierekkäin, toiseen about 20 henkeä jono, toiseen 10. Lyhemmässä onkin joku tirehtööri, alle kolmekymppinen huumeidenkäyttäjä joka toimii pääsählärinä siellä jonon keulilla. Kun mäkin tuun jonoon niin alkaa huonolla englannilla säätäminen:

"Passolig? Online? Joo mä hoidan sulle lipun, täs on nämä muutki odottamassa sitä. Anna passi. Mikä kategoria? Ai sori päätyihin ei myydä lippuja ulkomaalaisille"
- No halvin mikä löytyy.
- Uu damned kun halvat on jo loppuneet, tässä olis pääkatsomosta 400 liiraa tosi hyvä spotti.
-........... fine.
-Okei hieno juttu sir se on superpaikka. Annatko vielä passisi? Annatko 100 liiraa niin yritän hoitaa tuon halvemman lipun vielä? Otatko tupakan? Tuutko tähän valokuvaan? Mä juttelen vielä täs lipunmyyntiin ja koitan saada sen? Annatko 100 liiraa yritän saada ton seuraavaksi halvimman lipun? Okei jes nyt se onnistuu, anna vielä 300 liiraa niin ostan sen lipun. Haluatko tupakan?

- Niin se lippu oli vaan 400.

- Ei ei kato kun tässä on tää extra lippu ja kulu tuosta passolig kortista ja kaikkea sellaista niin tää on ihan okei. Nyt toi lipunmyyjä sanoikin että sun Passolig kortti ei ole vielä valmis, mutta saat tästä tällaisen single entry tiketin. Se on tossa noin ja sun passi on tossa. Mee vaan tällä sisälle huomenna. Kiitos paljo ja tossa on vielä tupakka. Hei hei.

Okei jos tämä operaatio ei ollut vedätys niin ei sitten mikään. Saa nähdä huomenna pääsenköhän edes stadionille tällä paperinpalalla minkä se mulle sai ongittua tuolta lipunmyynnistä vai onko tää lippu paikallisbussiin jolla pääsen takasin kaupunginrajalle. Melkosta puuhaa että yks Turkin suurimmista futisjoukkueista antaa tollasten tyyppien tehdä kauppaa heidän kanssaan yhteistyössä ja kusettaa jengiä.

Olihan se sentään oikea lippu, mutta paikka ei tod ollu 400 liiran paraatipaikka, vaan yläkerroksessa, 100 tai 200 liiran paikkoja. Sitäkin on vaikea sanoa kun Single Entry tikettiin ei ollut merkattu sitä paikkanumeroa valmiiksi vaan tuli sähköpostilla tilausvahvistus, josta juuri ja juuri ymmärsi missä oma paikka sijaitsee.

Pelissä oli tunnelma kohdallaan, vihellyskonsertti on armoton kun vastustaja pitää palloa tai maalivahti valmistautuu avauspotkuun. Under-vedot tuli aivan säkällä maaliin asti, Osmanlispor pelas tosi hyvin, rakenteli hyviä paikkoja, mutta toisaalta päästi myös Galatasarayn aivan liian hyviin maalintekopaikkoihin, joten 2-0 FT oli tuuria tuuria. Stadionille meno ja sieltä poistuminen on luonnollisesti melkoista ihmismassassa kulkemista, metrolla kyllä pääsee stadionin pihalle kätevästi, mutta poispäin sitä ei kannata/voi käyttää, ihmiset laitetaan jonottamaan aseman ulkopuolelle kun ei mahu millään. Yksi erikoisuus oli vielä tupakan polttaminen, joka ei kovin laajalti ole sallittua yleisötapahtumissa missään päin. Äkkiä ei tule mieleen kuin Hongkongin Happy Valley jossa jengi polttelee katsomossa. Tämäkin on hyvä huomioida jos tupakansavu häiritsee elämistä niin ei välttämättä ole nautinnollista istua kaksi tuntia savupilvessä.

Siinäpä ne tärkeimmät. Turkista jäi mieleen kokonaisuutena byrokraattinen maa joka vihaa tavallisia ihmisiä. Ehkä toteamus on vähän ylidramatisoitu, mutta virkamiehiin meinasi palaa pinna monta kertaa. Välillä kun ei meinannut palaa pinna niin meno oli vaan outoa.

Esimerkiksi Taksim aukiolle menin metrolla niin siellä oli lippuporttien jälkeen punaliivinen dude odottamassa matkustajia. Vilkasin sitä vaan silmäkulmalla ja katoin että okei joku punaisen ristin/punaisen puolikuun dude siinä pyytää rahaa Afrikkaan tjsp. Tyyppi juttelee jotain kun kävelen siitä ohi ja luonnollisesti kauppiaat ignoreen 100%. Oon menossa jo liukuportaisiin kun tyyppi huutaa vielä lujempaa perään jotain ja käsi heittää vähän liivin kulmaa pois hopeanvärisen pyssyn edestä. Aijaa tää onkin poliisi joka mulle puhuu. Passport joo, tossa noin in english sori sori.

Takasintulolento lähti klo 19:30 Atatürkilta, E-lipun mukaan portti sulkeutuu klo 19:05. Lähdin kello 14 pienelle veneristeilylle kun Bosporinsalmea voi vedellä Euroopasta Aasian puolelle ja Aasian puolelta takas Eurooppaan, me juntit tykätään tällaisesta kreisistä maanosan vaihtelusta. Riemuhan repeää vasta siitä kun oon klo 15:30 jossakin avomeren saaristoilla jonne se laiva menikin 10 eri pysähdyksen jälkeen, enkä lähelläkään metrolinjoja tai mitään muutakaan keinoa päästä takas mantereelle. Äkkiä joku laivakoppi, kukaan ei puhu englantia, Istanbul Istanbul? Sirkeci? Anyone? Joku pienempi paatti siitä olikin lähdössä joten okei, hypätään siihen. Kyyti on onneksi vähän nopeampi ja saavutaan klo 17:30 johonkin päin Istanbulia.

Metro vai taksi? Linjoja pitäisi vaihtaa 3 kertaa, Bulin metrokarttaan on merkattu raitiovaunut ja muutkin, joten linjojen vaihtaminen ei välttämättä ole helppoa ja yksinkertaista, lisäksi matkassa menee suhteellisen kauan.. Okei otetaan taksi. Taksi on halpa kulkuväline, mutta vielä viimeisellä kerrallakin turkkilainen byrokratia yrittää pilata lomani, kun 4-kaistaisella moottoritielläkin on tiesulkuja ja jonot seisoo paikallaan. Vastakkaisella kaistalla menee armeijan ajoneuvoja ja varmaan jonkun tärkeän kenraalin auto, joten kansalaiset kiroilee autoissaan 10 kilometrin päässä lentokentästä. Klo 18:40, Atatürkilla. Jes, voin vielä ehtiä!

Astun ovesta sisään ja huomaan kuinka Atatürkin lentokentälle sisääntullessa pitää läpivalaista koko omaisuus ja jonot ovat 50 metrin luokkaa. Ziiissss. Okei jonotetaan, hitaasti, kiltisti, jes, vihdoin mun vuoro, läpi, juoksu passintarkastukseen jossa on 200 metrin jono.. okei.. okei.. kello on 19:00. okei. Ja vielä kerran läpivalaisut passien jälkeen. Ja juoksujalkaa toiselle puolelle lentoasemaa. Ja koneeseen, portti onneksi oli auki vielä 19:20 ja jonoakin vielä oli, joten no worries.

Yritän antaa myös ymmärrystä lentokoneessa puuskuttaessani Turkin byrokratialle. Maa käy tällä hetkellä sotaa kurdeja vastaan ja vielä melko avoimesti. Turkin kaduilla tallaa kurdeja melkoisia määriä ja melkoinen määrä virkamiehiä yrittää pitää ne aisoissaan, ettei terrori iskujen määrä lisääntyisi sotatoimien myötä.

https://blogit.iltalehti.fi/alan-salehz ... akolaisia/

Kuvissa futismatsia sekä maisemakuva. Turkki ei digaa vedonlyönnistä, joten VPN päälle kun saavutte paikanpäälle.
Liitteet
uutta ja vanhaa.jpg
galatasaray.jpg
2-0 FT.jpg

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 11. Antamasi peukut: 0.

Your opinion means very little to me

Minikommentit


fac
Avatar
Jäsen
Viestit: 1630
Liittynyt: 01.12.2016, 07:37

Tuotto: -161.18 yks.

Palautus%: 96.68%

Panosten ka: 1.00 yks.

Vetoja: 4857

Pisteitä: 1315

Re: fac - far away, cool.

Viesti Kirjoittaja fac »

Vedonlyöntivihje: - Suomen Cup 2018 - Lahti - JJK - peliaika päättynyt

kohde
Lahti - JJK
veto
JJK+2,5
kerroin
1.500 (bet365)
panos
1 yks.

Osuma! +0.50 yks.

4-2Vedonlyöntivihje: - Suomen Cup 2018 - Haka - Viikingit - peliaika päättynyt

kohde
Haka - Viikingit
veto
Haka
kerroin
1.680 (Pinnacle)
panos
1 yks.

Osuma! +0.68 yks.

5-1Vedonlyöntivihje: - Suomen Cup 2018 - Ilves - GrIFK - peliaika päättynyt

kohde
Ilves - GrIFK
veto
over 3.5
kerroin
1.890 (Sportmarket)
panos
1 yks.

Osuma! +0.89 yks.

3-1Vedonlyöntivihje: - Suomen Cup 2018 - Jaro - PKKU - peliaika päättynyt

kohde
Jaro - PKKU
veto
under 4
kerroin
1.930 (Pinnacle)
panos
1 yks.

Push: +0.00 yks.

4-0Vedonlyöntivihje: - Suomen Cup 2018 - SJK - TPV - peliaika päättynyt

kohde
SJK - TPV
veto
TPV+2.25
kerroin
2.750 (bet365)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

4-0Vedonlyöntivihje: - Suomen Cup 2018 - Gnistan - PEPO - peliaika päättynyt

kohde
Gnistan - PEPO
veto
Gnistan
kerroin
2.720 (Pinnacle)
panos
1 yks.

Osuma! +1.72 yks.

1-0Vedonlyöntivihje: - Suomen Cup 2018 - VPS - KPV - peliaika päättynyt

kohde
VPS - KPV
veto
KPV+1
kerroin
2.020 (Sportmarket)
panos
1 yks.

Osuma! +1.02 yks.

3-3


Vihjeet yhteensä: panokset 7.00, palautukset 10.81, tulos +3.81 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Your opinion means very little to me

Minikommentit


fac
Avatar
Jäsen
Viestit: 1630
Liittynyt: 01.12.2016, 07:37

Tuotto: -161.18 yks.

Palautus%: 96.68%

Panosten ka: 1.00 yks.

Vetoja: 4857

Pisteitä: 1315

Re: fac - far away, cool.

Viesti Kirjoittaja fac »

Vedonlyöntivihje: - Suomen Cup 2018 - RoPS - AC Kajaani - peliaika päättynyt

kohde
RoPS - AC Kajaani
veto
under 3.75
kerroin
1.820 (Pinnacle)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

4-2Vedonlyöntivihje: - Suomen Cup 2018 - AC Oulu - KuPS - peliaika päättynyt

kohde
AC Oulu - KuPS
veto
KuPS-1,5
kerroin
1.900 (Pinnacle)
panos
1 yks.

Osuma! +0.90 yks.

2-6Vedonlyöntivihje: - Suomen Cup 2018 - Ilves - Lahti - peliaika päättynyt

kohde
Ilves - Lahti
veto
X
kerroin
3.400 (Pinnacle)
panos
1 yks.

Osuma! +2.40 yks.

2-2Vedonlyöntivihje: - Suomen Cup 2018 - Viikingit - JJK - peliaika päättynyt

kohde
Viikingit - JJK
veto
under 3.5
kerroin
1.610 (bet365)
panos
1 yks.

Osuma! +0.61 yks.

0-1Vedonlyöntivihje: - Suomen Cup 2018 - VPS - TPV - peliaika päättynyt

kohde
VPS - TPV
veto
TPV+2.75
kerroin
1.900 (bet365)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

6-0Vedonlyöntivihje: - Suomen Cup 2018 - Klubi 04 - EIF - peliaika päättynyt

kohde
Klubi 04 - EIF
veto
X
kerroin
4.200 (bet365)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

2-3Vedonlyöntivihje: - Suomen Cup 2018 - Klubi 04 - EIF - peliaika päättynyt

kohde
Klubi 04 - EIF
veto
under 3.25
kerroin
2.000 (Pinnacle)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

2-3


Vihjeet yhteensä: panokset 7.00, palautukset 6.91, tulos -0.09 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Your opinion means very little to me

Minikommentit


fac
Avatar
Jäsen
Viestit: 1630
Liittynyt: 01.12.2016, 07:37

Tuotto: -161.18 yks.

Palautus%: 96.68%

Panosten ka: 1.00 yks.

Vetoja: 4857

Pisteitä: 1315

Re: fac - far away, cool.

Viesti Kirjoittaja fac »

Vedonlyöntivihje: - Suomen Cup 2018 - Lahti - GrIFK - peliaika päättynyt

kohde
Lahti - GrIFK
veto
o 4.5
kerroin
2.000 (bet365)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

2-1
Vedonlyöntivihje: - Suomen Cup 2018 - HJK - HIFK - peliaika päättynyt

kohde
HJK - HIFK
veto
HIFK+3
kerroin
1.950 (bet365)
panos
1 yks.

Osuma! +0.95 yks.

1-0Vedonlyöntivihje: - Suomen Cup 2018 - Haka - Ilves - peliaika päättynyt

kohde
Haka - Ilves
veto
Haka+0,5
kerroin
3.150 (Veikkaus)
panos
1 yks.

Osuma! +2.15 yks.

0-0Vedonlyöntivihje: - Suomen Cup 2018 - Haka - Ilves - peliaika päättynyt

kohde
Haka - Ilves
veto
Haka
kerroin
7.400 (Veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

0-0Vedonlyöntivihje: - Suomen Cup 2018 - Jaro - SJK - peliaika päättynyt

kohde
Jaro - SJK
veto
1X
kerroin
3.390 (bet365)
panos
1 yks.

Osuma! +2.39 yks.

1-1Vedonlyöntivihje: - Suomen Cup 2018 - Jaro - SJK - peliaika päättynyt

kohde
Jaro - SJK
veto
Jaro
kerroin
7.800 (Veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

1-1Vedonlyöntivihje: - Suomen Cup 2018 - PKKU - KPV - peliaika päättynyt

kohde
PKKU - KPV
veto
1X
kerroin
4.330 (bet365)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

1-4Vedonlyöntivihje: - RO2 - UTA Arad - Clinceni - peliaika päättynyt

kohde
UTA Arad - Clinceni
veto
Arad
kerroin
1.900 (bet365)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

1-3Vedonlyöntivihje: - RO2 - Pandurii - Metaloglobus - peliaika päättynyt

kohde
Pandurii - Metaloglobus
veto
under 2.5
kerroin
2.070 (bet365)
panos
1 yks.

Osuma! +1.07 yks.

1-0Politehnica Timisoara - Chindia Targoviste on paikallisella bookkerilla 1.75 - 3.60 - 3.90 ja maailmalla averaget 3.06 - 3.26 - 2.12. Eipä marsbeteille ja muille sais mitään sisään, mutta ryöstän tietty arbeilla kaikki mahdolliset.

Vedonlyöntivihje: - FIL cup - Magnolia Hotshots - Meralco Bolts - peliaika päättynyt

kohde
Magnolia Hotshots - Meralco Bolts
veto
over 175
kerroin
1.720 (Pinnacle)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

94-65


Vihjeet yhteensä: panokset 10.00, palautukset 10.56, tulos +0.56 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Your opinion means very little to me

Minikommentit


fac
Avatar
Jäsen
Viestit: 1630
Liittynyt: 01.12.2016, 07:37

Tuotto: -161.18 yks.

Palautus%: 96.68%

Panosten ka: 1.00 yks.

Vetoja: 4857

Pisteitä: 1315

Re: fac - far away, cool.

Viesti Kirjoittaja fac »

Viikonloppuna tien päälle, neljä maata kierrettävänä 10 päivässä, kiire tulee.

MLS taas jatkuu joten lähdetään katsomaan saako täältä enää mitään.

Veikkausliiga alkaa kuukauden päästä, sais päivitellä ruutupaperia ku löytyis aikaa. Suomen Cupissa myös paketoidaan alkulohkot viikonloppuna, voi ku ehtis tehdä asialle jotain.

Ainiin ja Romanian reissu alkaa olla loppusuoralla, vapuksi Suomeen dokaamaan ja uusiin hommiin, ei kiinnostele viettää kesää toimistokuution vankina - missään maassa.

Valivali ja täs vihjeet:

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Columbus - Montreal - peliaika päättynyt

kohde
Columbus - Montreal
veto
alle 2,5
kerroin
2.400 (Veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

3-2Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - New England Revolution - Colorado Rapids - peliaika päättynyt

kohde
New England Revolution - Colorado Rapids
veto
yli 2.5
kerroin
2.030 (Veikkaus)
panos
1 yks.

Osuma! +1.03 yks.

2-1Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Real Salt Lake - Los Angeles FC - peliaika päättynyt

kohde
Real Salt Lake - Los Angeles FC
veto
Real Salt Lake-1,5
kerroin
3.350 (Veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

1-5Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Chicago - Sporting KC - peliaika päättynyt

kohde
Chicago - Sporting KC
veto
Chicago-1,5
kerroin
4.300 (Veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

3-4Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Chicago - Sporting KC - peliaika päättynyt

kohde
Chicago - Sporting KC
veto
yli 2,5
kerroin
2.050 (Veikkaus)
panos
1 yks.

Osuma! +1.05 yks.

3-4Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Houston - Vancouver - peliaika päättynyt

kohde
Houston - Vancouver
veto
Houston-1,5
kerroin
3.200 (Veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

1-2Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Houston - Vancouver - peliaika päättynyt

kohde
Houston - Vancouver
veto
yli 2,5
kerroin
1.800 (Veikkaus)
panos
1 yks.

Osuma! +0.80 yks.

1-2Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - New York RB - Portland - peliaika päättynyt

kohde
New York RB - Portland
veto
Portland-1,5
kerroin
7.600 (Veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

4-0Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - New York RB - Portland - peliaika päättynyt

kohde
New York RB - Portland
veto
alle 2,5
kerroin
2.080 (Veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

4-0Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Orlando - Minnesota - peliaika päättynyt

kohde
Orlando - Minnesota
veto
Minnesota
kerroin
4.600 (Veikkaus)
panos
1 yks.

Osuma! +3.60 yks.

1-2Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Orlando - Minnesota - peliaika päättynyt

kohde
Orlando - Minnesota
veto
Minnesota-1,5
kerroin
10.500 (Veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

1-2Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - New York City - Los Angeles Galaxy - peliaika päättynyt

kohde
New York City - Los Angeles Galaxy
veto
Los Angeles
kerroin
5.400 (Veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

2-1Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - New York City - Los Angeles Galaxy - peliaika päättynyt

kohde
New York City - Los Angeles Galaxy
veto
Los Angeles-1,5
kerroin
12.500 (Veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

2-1Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - New York City - Los Angeles Galaxy - peliaika päättynyt

kohde
New York City - Los Angeles Galaxy
veto
alle 2,5
kerroin
2.200 (Veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

2-1


Vihjeet yhteensä: panokset 14.00, palautukset 10.48, tulos -3.52 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Your opinion means very little to me

Minikommentit


fac
Avatar
Jäsen
Viestit: 1630
Liittynyt: 01.12.2016, 07:37

Tuotto: -161.18 yks.

Palautus%: 96.68%

Panosten ka: 1.00 yks.

Vetoja: 4857

Pisteitä: 1315

Re: fac - far away, cool.

Viesti Kirjoittaja fac »

Vedonlyöntivihje: - Suomen Cup 2018 - KPV - Jaro - peliaika päättynyt

kohde
KPV - Jaro
veto
KPV
kerroin
2.730 (Pinnacle)
panos
1 yks.

Osuma! +1.73 yks.

4-2Vedonlyöntivihje: - Suomen Cup 2018 - KPV - Jaro - peliaika päättynyt

kohde
KPV - Jaro
veto
over 2.5
kerroin
1.570 (bet365)
panos
1 yks.

Osuma! +0.57 yks.

4-2Vedonlyöntivihje: - Suomen Cup 2018 - TPV - PKKU - peliaika päättynyt

kohde
TPV - PKKU
veto
TPV
kerroin
1.690 (Pinnacle)
panos
1 yks.

Osuma! +0.69 yks.

2-0Vedonlyöntivihje: - FIL Cup - San Miguel Beermen - Barangay Ginebra San Miguel - peliaika päättynyt

kohde
San Miguel Beermen - Barangay Ginebra San Miguel
veto
Barangay Ginebra
kerroin
2.710 (Pinnacle)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

102-90Vedonlyöntivihje: - Do'h - Flora - Paide - peliaika päättynyt

kohde
Flora - Paide
veto
Paide
kerroin
13.000 (Veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

6-0


Vihjeet yhteensä: panokset 5.00, palautukset 5.99, tulos +0.99 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Your opinion means very little to me

Minikommentit


fac
Avatar
Jäsen
Viestit: 1630
Liittynyt: 01.12.2016, 07:37

Tuotto: -161.18 yks.

Palautus%: 96.68%

Panosten ka: 1.00 yks.

Vetoja: 4857

Pisteitä: 1315

Re: fac - far away, cool.

Viesti Kirjoittaja fac »

"You know what? Go put on your bus pants"

Balkanin maista on nyt viimeisetkin saatu kierrettyä ja 10 päivän visiitillä oli kyllä monia upeita hetkiä. Kuten aiemmin jo kirjoittanut Serbian ja Bosnia & Herzegovinan stooreissa niin pitkälti samat asiat pätevät myös näihinkin maihin.

- Liharuoka on ihanaa ja hyvää
- Yleisenä kulkuvälineenä kaupungista toiseen kulkee minibussi. Tuntuu olevan ainoa liikennöintimuoto, ei BlaBla Carin kimppakyytejä, ei junia vaan aina bussi.
- Hintataso on luokkaa 1€ jolla irtoaa pitkä olut ravintolassa/kessuaski/taksimatka/5 bussilippua/you name it
- Upeat vuoristomaisemat
- Politiikkaa ei kannata puhua, eikä asioihin ottaa kantaa koska et tiedä etkä ymmärrä niistä mitään.
- Vedonlyönti toimii, paikallisia bookkereita, elektronisia slotmachineita ja muuta asiaan liittyvää tarjolla paljon.

Reissu alkoi tunnin lennolla Bukarestista Belgradiin, omituista kyllä heti menomatkan koneessa viereen sattui istumaan joku todella outo tyyppi, jollaisia tapaa maita ja mantuja tallatessa vain harvoin. Kun ollaan pienessä potkurikoneessa jossa istumapaikat on äärimmäisen pieniä, niin yleensä normaaleihin käytöstapoihin kuulutaan että pidetään se oma space minimissä että vierustoverillekin jää. Tämä kolmiraitaisiin myllyverkkareihin pukeutunut dude valehtelematta pyöri, levitteli haarojaan, hartioitaan ja olkapäitään koko 1h 15minuuttia mukaselaten lehdet läpi ja jatkoi tunkemistaan vielä siihen munkin istuimen puolelle aika röyhkeästi. Koitin siinä miettiä loogista selitystä tälle käytökselle että onko kaveri aivan saatanan lentopelkoinen jolloin käytöstavat katoaa täysin selviytymistaisteluun, onko kaveri huumeiden salakuljettaja tai muuten kärsii pahoista vieroitusoireista vai onko tää dude menossa haastaan riitaa ihan yleisesti Podgorican kaduille ja harjoittelee tässä lennon aikana jo sanatonta vittuilua muita kanssamatkustajia kohtaan? Eipä siinä, ikkunapaikkalaisella on tietysti se huono puoli että sieltä ei pääse lähtemään ennenkuin käytäväpaikkalainen on poistunut, joten lentokoneen laskeuduttua mulla ei ollu mitään kiirettä päästää tätä täräjävää idioottia yhtään sekuntia aikaisemmin käytävälle kun olin ite keräillyt rauhassa tavarani ja antanut kohteliaasti tietä muutamalle ihmiselle. Against huonoja käytöstapoja, aina, ikuisesti, vaikka yhteistä kieltä ei olisikaan!

Montenegrossa tuli huomattua taas kuinka ystävällistä ja vieraanvaraista normaalit kansalaiset on, hostellin pitäjä loistava tyyppi ja auttoi ja neuvoi minkä jaksoi mua kysymyksissäni ja ohjasi oikeaan junaan Skadar järven rannalle. Upeaa vuoristomaisemaa avautui edessä ja junalla kolisuttelu oli ihan hauskaa hommaa, spraymaalatut junat kauttaaltaan ja voin hyvin kuvitella että kalusto on jugoslavialaista alkuperää, sen verran hitaasti kolisteltiin tämä 20 minuutin matka. Itse järvellä huomasi kuinka huvittavia tilanteita aiheuttaa tämä balkanilainen vieraanvaraisuus yhdistettynä siihen että turisteja ei osata oikein käsitellä. Sure sieltä tulee ensimmäisestä majapaikasta viinilasi käteen ja toivotetaan tervetulleeksi, veneen kiertoajelukin löytyy ja venereissun jälkeen olisi kala-ateria odottamassa. Paljonkos tää 2 tunnin venereissu tulis kustantamaan? -100€ kiitoksia. -Juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu on kyllä pikkusen kallista. -Nojuu kato mutta ei oo turistiseasoni nyt niin veneen pitää lähteä melkein tyhjillään. Sain puhuttua tunnin venereissun ja lounaan juomineen 40€ hintaan niin se oli ihan riittävä mulle, törkeää ylihintaa edelleenkin kun otetaan huomioon että se viinilasi on about 1€, mutta kalalounaassa nyt tuli keitot ja salaatit ja oluet päälle niin siitä pulittaa pääkaupungissa ehkä sen 15€ ja veneellä ajelu tarkoitti sitä että 17-v nuori mies käy kiertääs ringin turkkilaisten linnan raunioilla, jonka olin nähny jo junan ikkunastakin ihan samalta lähietäisyydeltä. Eikä vene ollut tyhjä, siellä oli 6 ihmistä, joten ehkä nämä kaverit sai tästä reissusta 540€ hinnan sitten jaettavaksi kolmelle henkilölle. Sainpa kuitenkin vielä majatalosta autokyydin Podgoricaan takaisin kun joku niitten työntekijä oli ajamassa sinnepäin samaan aikaan, niin ihan hyvä fiilis jäi, ettei tarvinnut maksaa 1,2€ junalippua takaisin :-D Enivei, kannattaa siis opetella pick uppaamaan se linja että milloin jengi on ystävällistä ilmaiseksi ja mistä pitää maksaa ja mitäkin. Tämä tuli myös Makedoniassa tutuksi kuten pian huomaatte.

Seuraavana oli vuorossa bussimatka Pristinaan, Kosovoon. Netistä kateltiin majatalossa että ajoneuvo lähtee klo 13 ja saapuu illalla perille. Bussiaseman työntekijät ei oo kuulleetkaan tästä klo 13 bussista eikä niitä mene kuin klo 21 illalla ja saapuis aamulla perille. Huooooh. Tässä just koitin katsella kaikkia muita matkustusmuotoja, mutta jäljelle jäi joko liftaaminen vesisateessa, lentokone jonkun Itävallan kautta tai pitkä bussireitti, joten fine. Ulcinjiin bussilla aamupäivä, 4 tunnin notkuminen siellä, 8 tunnin matka Kosovoon. Maisemat oli kyllä todella upeita reissulla, mutta vähän vaivaantunut olo tulee yet again kun vieraanvaraiset kanssamatkustajat alkoi utelemaan mistä päin oon ja kohta kymmenen äijjän lauma supisee jotain finlandesasta ja romanenskasta ja tulee majapaikka tarjousta ja kutsua lounastamaan jonnekin Kosovon maaseudulle. Juu kiitos todella paljon mutta jätetään välistä, sen verran on itsesuojeluvaistoa kuitenkin ettei yksinäisenä reissupetenä vieraassa maassa viitti lähteä bussituttavien luo maaseudulle. Pristina city oli aika pieni ja nopeasti tsekattu läpi, hauskimpana yksityiskohtana tietysti Bill Clinton bulevard ja itse Billin patsaskin komeiden kerrostalojen seassa. Patsasta löytyi myös Äiti Teresalle ja muutamille muille paikalliskuuluisuuksille, mutta ei Ahtisaarelle :( Hotellin minibaarissa oli sämpylä, avattu kinkkupaketti jonka päällä oli hometta sekä muovipussi jonka sisältöä en uskaltanut tutkia. Partsilla ampiaispesiä. Ei se mitään, sänky toimi ja uni tuli.

Seuraava bussireissu oli onneksi lyhyempi, 95km matka Skopjeen Makedoniaan. Oli oikein huoneisto hommattuna ja säätämiseksihän se meni heti kun ei suomalainen eikä romanialainen SIM-kortti kumpikaan suostunu toimimaan maassa. Sain sitten onneksi bussia odottavilta naisilta avustusta ja soittivat asunnon omistajalle että tulee droppaan avaimet, mutta tämän episodin takia en ehtinyt klo 18 alkavaan MZT Skopje - Feni Industries korispeliin. Seuraavana aamuna suunnitelmissa oli sitten lähteä Tetovoon katsomaan futispeli Shkendija - Renova. Otin kadulta taksin ja pyysin viemään juna-asemalle. Alkoi taas utelu että mistä oot kotosin mihin oot menossa vautsi meekkö Tetovoon, mähän voin heittää sut sinne samalla! Paljonko rahaa? Okei 2000 (30€) it's about right setelit lähti kourasta ennenku ehdin kissaa sanoa. Taksikuski veti U-käännöksen, hätävilkut päälle minimarkettiin, kessuaski ja neljä bisseä käteen ja menoksi. Ookoo. Tetovoon mennessä käytiin sellaista rallienglantikeskustelua mitä nyt voi odottaa, joo Nykänen on kova jätkä, joo footballissa ei pärjätä MM-karsinnoissa, joo ei mekään, ootteko te katolilaisia siellä Suomessa, mikä on paras koripallojengi Makedoniassa, onpas kauniita vuoria jne. Äijä esitteli itsensä Boris Johnsoniksi eli hieno feikkinimi vedettiin myös hatusta kehiin. Ei siinä, äijä ajeli Tetovoon, maksoi viskilasillisen ja hampurilaisen ja tuli kattoon futispeliä mun kanssa ja ajeli takaisinpäin. Paluumatkalla alkoi sitten lypsylehmähommat eli haluutko käydä tuolla kukkulan päällä mistä saa panoramakuvan Skopjesta, joo hienoo. Meetkö sä Tiranaan huomenna? Mähän voisin heittää sut sinne (350km), mä tuun huomenna klo 11 hakemaan eiks jees jees? Ihan kivat valokuvat kyllä tulikin vuoren päältä, mutta kun operaatio maksoi 1000 MKDa lisää niin paiskasin rahat ja totesin että ei huomista. Vaikka kuinka oltais ylimpiä ystäviä mutta jos ei suusta irtoa tarkka summa paljonko Tiranan reissu maksais ja jos vuoren päällä käyminen, alle 5km maksaa 15€ niin meidän ystävyys loppuu tähän. Too bad Boris, Tiranan hinta olis ollu neuvoteltavissa mutta ahneella on paskainen loppu.

Niinpä seuraavana päivänä vedettiin bus pantsit taas jalkaan ja mentiin bussiasemalle kun netissä luki että klo 11 lähtee ajoneuvo Tiranaan. Bussiasemalla taas lipunmyyjä suu auki: Mikä ihmeen klo 11 bussi? Ne menee vaan klo 09 ja klo 21. Kesto 8 tuntia. Se on uskomattoman vaikeaa. Se aikataulujen ilmoittaminen internetissä. No eipä siinä, 11 tuntia aikaa niin syödään, kahvitellaan, kierrellään, kaarrellaan, patsaat ja museot ja sillat ja historialliset touhut ja kaks leffaa 1,50€ hintaan ja notkumaan asemalle. Bussimatka oli tietysti melko epämukavaa puuhaa, mutta musiikkisoittimeni sentään kesti 6,5 tuntia joten sai vähän niinkun muka-nukuttua. En ollut ensiksi uskoa että ajoneuvomme on saapunut Albanian Tiranaan kun keskusbussiasemalla ei ollut yhtään mitään. Ei kioskeja, vessaa, kahvilaa tai muitakaan torimyyjiä jotka nyt yleensä pakkautuu asemille. Taksikuskeja siellä sentään oli, kavereita valkoisissa mersuissa ilman kylttejä tai mittareita jotka hyökkäs melkein bussiin sisälle etsiin kyytiläisiä. Kello on 05 aamulla joten wadever, vie pankkiautomaatille ja hotelliin. Yötaksi maksoi 800 Lekiä joten se 6€ hinta oli ihan sopiva kuitenkin tästä reissusta, harvinaisen rehellistä porukkaa. Tirana muuten oli aika pettymys siitä syystä että satoi paljon vettä ja keskustassa oli aika mittava rakennusprojekti menossa pääaukion keskellä. Suurimmaksi osaksi siis näkyi rakennustyömaata, kiertotietä ja harmaata sadetta. Kahviloissa, baareissa ja ravintoloissa oli kuitenkin hyvä meno ja sainpa vedonlyöntivinkkejäkin vaihdettua Le Coinin omistajan kanssa. Hän vihjas just cafelaan laittamani FACia vastaan pelin ja kaks Ranskan liigaa jotka osui. Vastapalloksi heitin kaverille että pelaa huomenna EIF - AC Oulu matsiin underia, siellä on kylmä eikä ne jaksa tehdä maaleja 3 enempää. Toivottavasti baarimies otti neuvon vastaan.

Viimeisenä saavuttiin vielä Tiranasta takaisin Podgoricaan ja oli aikaa vielä käydä sunnuntaina Kotorin linnaketta katsomassa. Upea ilmestys kaikenkaikkiaan ja siellä vanhassakaupungissa olisi saanut ravintoloissa ja baareissa kulutettua illan, jos olisi maistunut keitto vielä 9 päivän jälkeen. Maanantaina klo 06 oli kuitenkin paluumatkan aika ja loma on vietettynä.

Kaikenkaikkiaan: Hyvin turvallista, upeaa ja mukavaa seutua, ihmiset neuvoo ja auttaa kyllä ihan ilmaiseksikin, mutta silloin tällöin on ihan sportsia heittää kerjäläiselle tai muulle joku kolikko. Kosovo ja Montenegro ovat euromaita vaikka eivät unioniin kuulukaan, mutta varsinkin Makedoniassa ja Albaniassa paikallinen raha on niin pientä ja merkityksetöntä että se on pieni summa rikkaalle suomalaiselle, mutta voi todella merkata paljon jollekin oikeasti köyhälle ihmiselle, vaikka yea yea mafia omistaa kaikki köyhät ihmiset tai rahat menee viinaan tai huumeisiin, menee täälläkin ja joka paikassa, täällä ei sentään ole liiaksi turisteja että homma olisi organisoitua.

Ja tosiaan toi politiikka ja lähihistoria on kyllä surullista kaikenkaikkiaan, mutta voit käydä museoissa ihmettelemässä maailman järjettömyyttä, kun alle 20 vuotta sitten, vuonna 1999 serbipoliisit tulee koputtamaan kosovolaisperheiden oville ja sanoo että 5 minuuttia aikaa häipyä meidän mailta, älkää ottako autoa mukaan. Miehet poliisien mukaan ja naiset ja lapset junalla 300 000 ihmisen pakolaisleirille. Kytät huikkasi todistajien mukaan junaan nousseille että sanokaa Bill Clintonille terveisiä. Niinhän se sitten tervehtikin Belgradia pommituksilla, että 1996 bosnialaisten kansanmurha ei uusiutuisi. Samoin on oudompaa vielä kun vaikka makedonialaiset protestoi ollessani siellä pääkaupungissa jotain "uusi kansanmurha uhkaa meitä" teemalla ja syyttää Albaniaa siitä että se yrittää ottaa ohjat haltuunsa heidän maassaan tai jotain. Ja tietty jos kreikkalaisten kanssa puhut niin niitä ottaa päähän koko Makedonia nimen käyttäminen kun entiset jugoslavialaiset pöllii historian Aleksanteri Suuresta alkaen heidän käyttöönsä jne jne. Enivei, turistien ei tarvitse ymmärtää, mutta museoissa kannattaa käydä ja kuunnella kaikkien osapuolien näkökanta asiaan. Kuten sanottua niin tavallinen kansahan siitä aina kärsii eniten kun sotiin ja konflikteihin joudutaan.

Siinä se stoori, 40 päivää niin Suomi kutsuu ja Brasov, Romanian jää taakse, firmassa on sen jälkeen 2 suomalaiselle ainakin tilaa, joten edelleen, jos tunnette jonkun työttömän suomalaisen joka kaipaa vaihtelua ja seikkailua elämäänsä niin tänne vaan, lisäohjeita saa privalla. Pitää osata puhua ja kirjoittaa suomea ja englantia kohtuullisesti, taso ei siis paljo päätä huimaa työpaikkaa haettaessa.
Liitteet
skopje.jpg
kotor.jpg
Shkendija - Renova.jpg

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 22. Antamasi peukut: 0.

Your opinion means very little to me

Minikommentit


fac
Avatar
Jäsen
Viestit: 1630
Liittynyt: 01.12.2016, 07:37

Tuotto: -161.18 yks.

Palautus%: 96.68%

Panosten ka: 1.00 yks.

Vetoja: 4857

Pisteitä: 1315

Re: fac - far away, cool.

Viesti Kirjoittaja fac »

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - New England Revolution - New York City - peliaika päättynyt

kohde
New England Revolution - New York City
veto
New York City
kerroin
2.550 (Veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

2-2Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - New England Revolution - New York City - peliaika päättynyt

kohde
New England Revolution - New York City
veto
New York City+0,5
kerroin
1.450 (Veikkaus)
panos
1 yks.

Osuma! +0.45 yks.

2-2Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - New England Revolution - New York City - peliaika päättynyt

kohde
New England Revolution - New York City
veto
New York City-1,5
kerroin
5.600 (Veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

2-2Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - New England Revolution - New York City - peliaika päättynyt

kohde
New England Revolution - New York City
veto
alle 2,5 maalia
kerroin
2.200 (Veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

2-2Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - FC Dallas - Portland - peliaika päättynyt

kohde
FC Dallas - Portland
veto
Portland
kerroin
5.200 (Veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

1-1Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - FC Dallas - Portland - peliaika päättynyt

kohde
FC Dallas - Portland
veto
Portland-1,5
kerroin
12.500 (Veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

1-1Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Columbus Crew - DC United - peliaika päättynyt

kohde
Columbus Crew - DC United
veto
DC United
kerroin
6.000 (Veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

3-1Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Columbus Crew - DC United - peliaika päättynyt

kohde
Columbus Crew - DC United
veto
DC United-1,5
kerroin
15.000 (Veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

3-1


Vihjeet yhteensä: panokset 8.00, palautukset 1.45, tulos -6.55 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Your opinion means very little to me

Minikommentit


fac
Avatar
Jäsen
Viestit: 1630
Liittynyt: 01.12.2016, 07:37

Tuotto: -161.18 yks.

Palautus%: 96.68%

Panosten ka: 1.00 yks.

Vetoja: 4857

Pisteitä: 1315

Re: fac - far away, cool.

Viesti Kirjoittaja fac »

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - New York Red Bulls - Minnesota - peliaika päättynyt

kohde
New York Red Bulls - Minnesota
veto
New York-1,5
kerroin
2.080 (Veikkaus)
panos
1 yks.

Osuma! +1.08 yks.

3-0Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Colorado Rapids - Sporting Kansas City - peliaika päättynyt

kohde
Colorado Rapids - Sporting Kansas City
veto
Sporting Kansas
kerroin
2.950 (Veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

2-2Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Colorado Rapids - Sporting Kansas City - peliaika päättynyt

kohde
Colorado Rapids - Sporting Kansas City
veto
Sporting-1,5
kerroin
7.800 (Veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

2-2Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Colorado Rapids - Sporting Kansas City - peliaika päättynyt

kohde
Colorado Rapids - Sporting Kansas City
veto
alle 2,5 maalia
kerroin
1.600 (Veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

2-2Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Vancouver - LA Galaxy - peliaika päättynyt

kohde
Vancouver - LA Galaxy
veto
Vancouver-1,5
kerroin
2.900 (Veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

0-0Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Vancouver - LA Galaxy - peliaika päättynyt

kohde
Vancouver - LA Galaxy
veto
alle 2,5 maalia
kerroin
2.180 (Veikkaus)
panos
1 yks.

Osuma! +1.18 yks.

0-0


Vihjeet yhteensä: panokset 6.00, palautukset 4.26, tulos -1.74 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Your opinion means very little to me

Minikommentit


fac
Avatar
Jäsen
Viestit: 1630
Liittynyt: 01.12.2016, 07:37

Tuotto: -161.18 yks.

Palautus%: 96.68%

Panosten ka: 1.00 yks.

Vetoja: 4857

Pisteitä: 1315

Re: fac - far away, cool.

Viesti Kirjoittaja fac »

Kovin on hiljaista Veijolla tällä kierroksella

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Orlando - New York RB - peliaika päättynyt

kohde
Orlando - New York RB
veto
Orlando-1,5
kerroin
4.600 (Veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

4-3Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Chicago - Portland - peliaika päättynyt

kohde
Chicago - Portland
veto
Portland-1,5
kerroin
6.200 (Veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

2-2Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Minnesota - Atlanta - peliaika päättynyt

kohde
Minnesota - Atlanta
veto
Atlanta-1,5
kerroin
3.700 (Veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

0-1Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - San Jose - New York City - peliaika päättynyt

kohde
San Jose - New York City
veto
San Jose-1,5
kerroin
4.600 (Veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

1-2Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Houston - New England - peliaika päättynyt

kohde
Houston - New England
veto
Houston-1,5
kerroin
2.650 (Veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

0-2-----------------------

Vedonlyöntivihje: - RO1 - Din. Bucuresti - FC Juventus Bucuresti - peliaika päättynyt

kohde
Din. Bucuresti - FC Juventus Bucuresti
veto
Din. Bucuresti
kerroin
1.400 (Pinnacle)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

1-2Vedonlyöntivihje: - RO1 - Din. Bucuresti - FC Juventus Bucuresti - peliaika päättynyt

kohde
Din. Bucuresti - FC Juventus Bucuresti
veto
Din. Bucuresti-1,5
kerroin
2.210 (Pinnacle)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

1-2


Vihjeet yhteensä: panokset 7.00, palautukset 0.00, tulos -7.00 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Your opinion means very little to me

Minikommentit


fac
Avatar
Jäsen
Viestit: 1630
Liittynyt: 01.12.2016, 07:37

Tuotto: -161.18 yks.

Palautus%: 96.68%

Panosten ka: 1.00 yks.

Vetoja: 4857

Pisteitä: 1315

Re: fac - far away, cool.

Viesti Kirjoittaja fac »

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - New England Revolution - Montreal Impact - peliaika päättynyt

kohde
New England Revolution - Montreal Impact
veto
alle 2.5 maalia
kerroin
2.200 (Veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

4-0Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - New England Revolution - Montreal Impact - peliaika päättynyt

kohde
New England Revolution - Montreal Impact
veto
Montreal-1,5
kerroin
9.000 (Veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

4-0Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Atlanta United - Los Angeles FC - peliaika päättynyt

kohde
Atlanta United - Los Angeles FC
veto
alle 2,5 maalia
kerroin
3.000 (Veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

5-0Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Philadelphia Union - San Jose - peliaika päättynyt

kohde
Philadelphia Union - San Jose
veto
San Jose-1,5
kerroin
8.000 (Veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

1-1Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Chicago - Columbus - peliaika päättynyt

kohde
Chicago - Columbus
veto
Chicago-1,5
kerroin
4.100 (Veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

1-0Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Orlando - Portland - peliaika päättynyt

kohde
Orlando - Portland
veto
Portland-1,5
kerroin
6.600 (Veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 6.00, palautukset 0.00, tulos -6.00 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Your opinion means very little to me

Minikommentit


fac
Avatar
Jäsen
Viestit: 1630
Liittynyt: 01.12.2016, 07:37

Tuotto: -161.18 yks.

Palautus%: 96.68%

Panosten ka: 1.00 yks.

Vetoja: 4857

Pisteitä: 1315

Re: fac - far away, cool.

Viesti Kirjoittaja fac »

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - New York City - Real Salt Lake - peliaika päättynyt

kohde
New York City - Real Salt Lake
veto
Real Salt Lake
kerroin
8.000 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

4-0

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - New York City - Real Salt Lake - peliaika päättynyt

kohde
New York City - Real Salt Lake
veto
Real Salt Lake+0,5
kerroin
2.900 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

4-0

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Philadelphia - Orlando - peliaika päättynyt

kohde
Philadelphia - Orlando
veto
Orlando-1,5
kerroin
10.500 (veikkaus)
panos
1 yks.

Osuma! +9.50 yks.

0-2

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Vancouver Whitecaps - Los Angeles FC - peliaika päättynyt

kohde
Vancouver Whitecaps - Los Angeles FC
veto
Los Angeles FC
kerroin
4.300 (veikkaus)
panos
1 yks.

Osuma! +3.30 yks.

0-2

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Vancouver Whitecaps - Los Angeles FC - peliaika päättynyt

kohde
Vancouver Whitecaps - Los Angeles FC
veto
Los Angeles FC-1,5
kerroin
9.800 (veikkaus)
panos
1 yks.

Osuma! +8.80 yks.

0-2

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Vancouver Whitecaps - Los Angeles FC - peliaika päättynyt

kohde
Vancouver Whitecaps - Los Angeles FC
veto
yli 2,5 maalia
kerroin
1.480 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

0-2

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - New York Red Bulls - Montreal Impact - peliaika päättynyt

kohde
New York Red Bulls - Montreal Impact
veto
alle 2,5 maalia
kerroin
2.550 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

3-1

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Colorado - Toronto FC - peliaika päättynyt

kohde
Colorado - Toronto FC
veto
Toronto
kerroin
2.500 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

2-0

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Colorado - Toronto - peliaika päättynyt

kohde
Colorado - Toronto
veto
Toronto-1,5
kerroin
5.900 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

2-0

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Chicago - LA Galaxy - peliaika päättynyt

kohde
Chicago - LA Galaxy
veto
Chicago-1,5
kerroin
4.800 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

0-1

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Chicago - LA Galaxy - peliaika päättynyt

kohde
Chicago - LA Galaxy
veto
alle 2,5 maalia
kerroin
2.400 (veikkaus)
panos
1 yks.

Osuma! +1.40 yks.

0-1

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - DC United - Columbus - peliaika päättynyt

kohde
DC United - Columbus
veto
Columbus
kerroin
2.850 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

1-0

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - DC United - Columbus - peliaika päättynyt

kohde
DC United - Columbus
veto
Columbus+0,5
kerroin
1.530 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

1-0

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - DC United - Columbus - peliaika päättynyt

kohde
DC United - Columbus
veto
Columbus-1,5
kerroin
6.600 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

1-0

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - New England Revolution - FC Dallas - peliaika päättynyt

kohde
New England Revolution - FC Dallas
veto
New England-1,5
kerroin
4.300 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

0-1

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - San Jose - Houston - peliaika päättynyt

kohde
San Jose - Houston
veto
Houston-1,5
kerroin
8.000 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

2-2

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - San Jose - Houston - peliaika päättynyt

kohde
San Jose - Houston
veto
yli 2,5 maalia
kerroin
1.730 (veikkaus)
panos
1 yks.

Osuma! +0.73 yks.

2-2

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Portland - Minnesota - peliaika päättynyt

kohde
Portland - Minnesota
veto
Minnesota-1,5
kerroin
17.500 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

3-2

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Sporting Kansas City - Seattle - peliaika päättynyt

kohde
Sporting Kansas City - Seattle
veto
alle 2,5 maalia
kerroin
1.980 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

2-2

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Atlanta United - New York City - peliaika päättynyt

kohde
Atlanta United - New York City
veto
New York-1,5
kerroin
9.000 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

2-2


Vihjeet yhteensä: panokset 20.00, palautukset 28.73, tulos +8.73 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Your opinion means very little to me

Minikommentit


fac
Avatar
Jäsen
Viestit: 1630
Liittynyt: 01.12.2016, 07:37

Tuotto: -161.18 yks.

Palautus%: 96.68%

Panosten ka: 1.00 yks.

Vetoja: 4857

Pisteitä: 1315

Re: fac - far away, cool.

Viesti Kirjoittaja fac »

We are the youth gone wild!

( https://www.youtube.com/watch?v=vOkGq0O75Uo )

Päivät vähenee Romanian reissusta, käytiinpä naisystävän kanssa tutustumassa muuhunkin Transylvanian alueeseen ja matka johdatti meidät 4 tuntia myöhemmin ja monien kuoppaisten pikateiden jälkeen Cluj-Napocan kaupunkiin, joka aikaisemmin tunnettiin koko Transylvanian pääkaupunkina.

Kaupunki valittiin muutama vuosi sitten Euroopan Youth Capitaliksi ja sen kyllä huomasi meiningistä, joka oli toista verrattuna Brasovin ihan okei yöelämään tai Bukarestin miljoonakaupungin yöelämään. Täällä bailaa nuoriso, opiskelijat ja kaikki muut tämän kategorian lähettyvillä viihtyvät henkilöt.

Naisen kaveri oli meitä vastassa ja lähdettiin lounastamisen jälkeen virittelemään tunnelmaa Romanian 3. divisioonan matsiin Universitatea Cluj - Sănătatea Cluj jonka oli määrä alkaa klo 19. Eipä viitsinyt nainenkaan mainita omaksi suosikkiseurakseen Steaua Bucurestia enää sen jälkeen kun saavuttiin Little Amsterdamiksi kutsutulle baarikadulle ja päästiin noin 50-100 henkisen kannattajamobin keskelle kaljoittelemaan ja chillailemaan +20 asteen lämpöön. Luonnollisesti koko baarin terassi oli käytännössä U. Clujin kannattajille varattu ja baarin henkilökunta piti lähinnä vessajonosta ja tyhjien pullojen keräilystä huolta, muuten vapaa maailma ja monenlaista huumausainetta näytti olevan liikkeellä kannattajapiireissä normaalista ganjasta aina valkoiseen settiin asti.

Siinähän ei ole mitään omituista että kannattajat marssii stadionille, mutta kun näki tuon stadionin niin totesin että huhhuh, kyllä on 3. divarijengillä näyttävä stadion! https://en.wikipedia.org/wiki/Cluj_Aren ... rena_X.jpg
Lisää kuvia ja stooria, https://en.wikipedia.org/wiki/Cluj_Arena

Meininki ottelussa oli tietysti kannattajapäädyssä laulamista ja tanssimista fanien kanssa, lopputuloskin oli mieluisa kun U. Cluj vei 2-1 voitolla pinnat kotiin ja sarjanousu 100-vuotisjuhlien kunniaksi on taas askeleen lähempänä.

Kannattajamobi palaili sitten Little Amsterdamiin takaisin ja voitonjuhlat oli tietysti sitä luokkaa, olut virtaa, viinat ja huumeet sekaisin ja laitettiinpa vielä baarin avoterassille parimetrinen nuotiokin palamaan. Naisystävä ei oikein ilahtunut kun mainitsin hänelle että varmaan Club Collectivissa Bukarestissakin oli hyvä meininki vuonna 2015 ennenkuin koko yökerho paloi ja 64 ihmistä sai surmansa ( https://en.wikipedia.org/wiki/Colectiv_nightclub_fire ). Ei kandee leikkiä tulen kanssa, ainakaan baarissa. Ainakaan kännissä. Ainakaan lähellä palavia materiaaleja. Nooo mutta eihän nyt meille koskaan niin voi käydä, ne on vaan niitä uutisia.

Kannattajamobilaisten kanssa juttelin vedonlyönnistäkin jonkun verran ja sanoivat että romanialaisilla bookkereilla, https://www.superbet.ro/ ja muutamalla muulla on mahdollista lyödä vetoa tästä kolmosdivaristakin ja kuulemma silloin tällöin ovat yhdessä pelaajien kanssa "sopineet" jotain tai esimerkiksi pelaajat on siihen suuntaan puhelleet että tänään muuten nähdään maaleja. Ei mitään uutta auringon alla, jos täällä maassa on mahdollista kääriä pientä extraa niin kaikkihan siinä juonessa on mukana.

EI-mitenkään-liittyen matkailuasiaan, mutta kun extrarahasta tuli just mieleen kun olin irtisanomassa tätä vuokrasopimustani kämpästä niin siitähän heti alkaa vuokranantajalla lypsyhommat ja yritetään saada asukkaalta jokainen kolikko irti minkä se vaan suostuu maksamaan:

Landlorditar: Joo voin tosiaan antaa sulle takuuvuokran takaisin, mutta siitä vähennetään tän kuun laskut ja sit ens kuun laskut ja sit 100€ kämpänsiivouspalkkio ja sitten...
fac: Anteeksi mikä maksu?
L: Niin kun edellisen asukkaan jäljiltä meidän piti tuulettaa täällä ja kaikkea niin siksi tällainen maksu
f: En ole koskaan poistunut vuokra-asunnosta ilman että olisin siivonnut sen itse lähtiessäni uudenveroiseen kuntoon. Jos perit multa 100€ siivouspalkkion niin voit olla varma että saat siivota siellä pitkään ja hartaasti ennenkuin se kämppä on siisti
L: No jos et sä halua maksaa maksuja niin voithan sä lähteä sieltä samantienkin sitten. Riittääkö sulle viikko tavaroiden keräämiseen?
f: Juu, siitähän sä tykkäisit että saat pitää koko takuuvuokran josta menee noin 10% laskujen maksamiseen ja saat pitää sitten 90% siivousrahaa.
f: Luulin todellakin että autoin sua kun hommasin tähän Artun vanhaan kämppään tanskalaisen Markin asumaan ja Markin nopean lähdön jälkeen muutin ite tähän kämppään, että sulla on ollut kokoajan joku täällä joka maksaa vuokraa.
L: Oon vuokrannut tätä asuntoa kaks vuotta eikä koskaan kukaan ole kieltäytynyt maksamasta laskuja, paitsi nyt sä
f: Okei, onneksi nää kaks edellistä kaveria, Arttu ja Mark on molemmat mun kavereita, niin tarkistan niiltä että maksoivatko he myös 100€ siivouskulut lähtiessään täältä kämpästä, niin tiedän sitten että tää on yleinen maan tapa, maksaa normaalin ammattilaissiivoojan kuukausipalkka vuokranantajalle kerrostalokopin siivoamisesta, eikä mikään sun oma huijausyritys
L: Olen kyllästynyt tästä asiasta puhumiseen. Vastaa tähän iltaan mennessä lähdetkö talosta heti vain kuun lopussa.
f: Jos se vaan sulle sopii, niin takuuvuokra menee viimeisen kuukauden vuokraan ja maksan sulle 2 x laskut mitä tässä kuussa tulee, eli maaliskuun maksut ja jätän rahaa huhtikuun maksuihin. Arvioitu summa on noin 200 leitä ja kiinteistön kuukausikulut päälle eli noin 260 leitä (56€)
L: Fine.

Härskiä touhua, mutta kuuluu köyhän alueen tapoihin valitettavasti, kaikkialla maailmassa. Jos rikas skandinaaviporsas tulee meidän nurkille asumaan niin tyhmähän se on joka ei yritä nyhtää siltä ylimääräistä rahaa, varsinkin silloin kun se on lähdössä pois eikä sitä näe enää koskaan. Siksi onkin hyvä varautua aina argumentointiin ja pitää ainakin muutama asia takataskussa joilla voit kääntää tilanteen omaksi eduksesi. Tämä vuokranantajanainen ei ole tehnyt mitään osoitteenmuutosta koskaan täältä kämpästä pois, joten oon aika varma että se ei oo maksanut lein leitä veroja tästä vuokrasta mitä sille maksan. Jos tuo pelleily olis jatkunut kauemmin niin olisin voinut ottaa asian puheeksi ja sanoa että en ole muuten saanut mitään kirjallista todistusta, kuittia tai paperinpalaa vuokrasta jota olen maksanut, joten pyydän ne suoraan ANAFilta ja pyydän samalla tsekkaamaan että olet varmasti maksanut kaikki verosi näiltä vuosilta jota olet kämppää vuokrannut.

Niin missäs me oltiinkaan joo matkailussa, no siinähän se stoori Cluj-Napocasta oikeastaan oli.

Sunnuntaina olikin paluu arkeen edessä ja Brasovin työmaata kohti siirtyminen, ei näin vanhalla iällä jaksa nuorisopääkaupungissa yhtä viikonloppua enempää heilua kun responsibilityt kutsuu.

Tämä oli kuitenkin fac - far away cool blogin viimeinen matkakertomus tältä Romanian reissulta, mutta eipä hätää, suuria suunnitelmia on loppuvuodeksi ja kun blogin nimi muuttuu matkailuaiheiseksi seuraavan kerran, niin tiedätte että tarjolla on taas kreisimatkastooreja vedonlyöntivinkkien ohella.

Loppuun vähän MLS:ää

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Sporting KC - Vancouver - peliaika päättynyt

kohde
Sporting KC - Vancouver
veto
Sporting KC-1,5
kerroin
2.650 (veikkaus)
panos
1 yks.

Osuma! +1.65 yks.

6-0

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Montreal Impact - Los Angeles FC - peliaika päättynyt

kohde
Montreal Impact - Los Angeles FC
veto
Los Angeles FC
kerroin
3.300 (veikkaus)
panos
1 yks.

Osuma! +2.30 yks.

3-5

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Montreal Impact - Los Angeles FC - peliaika päättynyt

kohde
Montreal Impact - Los Angeles FC
veto
Los Angeles+0,5
kerroin
1.700 (veikkaus)
panos
1 yks.

Osuma! +0.70 yks.

3-5

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Montreal Impact - Los Angeles FC - peliaika päättynyt

kohde
Montreal Impact - Los Angeles FC
veto
Los Angeles-1,5
kerroin
7.400 (veikkaus)
panos
1 yks.

Osuma! +6.40 yks.

3-5

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Montreal - Los Angeles FC - peliaika päättynyt

kohde
Montreal - Los Angeles FC
veto
alle 2,5 maalia
kerroin
2.350 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

3-5

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Houston - Toronto - peliaika päättynyt

kohde
Houston - Toronto
veto
Toronto-1,5
kerroin
15.000 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

5-1

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - New York RB - Chicago - peliaika päättynyt

kohde
New York RB - Chicago
veto
Chicago-1,5
kerroin
16.000 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

1-2

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - New York RB - Chicago - peliaika päättynyt

kohde
New York RB - Chicago
veto
alle 2,5 maalia
kerroin
2.750 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

1-2

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Columbus - New England - peliaika päättynyt

kohde
Columbus - New England
veto
Columbus-1,5
kerroin
2.650 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

2-2

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Columbus - New England - peliaika päättynyt

kohde
Columbus - New England
veto
alle 2,5 maalia
kerroin
2.450 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

2-2

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Orlando City - San Jose - peliaika päättynyt

kohde
Orlando City - San Jose
veto
Orlando-1,5
kerroin
2.850 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

3-2

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Orlando City - San Jose - peliaika päättynyt

kohde
Orlando City - San Jose
veto
yli 2,5 maalia
kerroin
1.650 (veikkaus)
panos
1 yks.

Osuma! +0.65 yks.

3-2

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - FC Dallas - Philadelphia - peliaika päättynyt

kohde
FC Dallas - Philadelphia
veto
Philadelphia
kerroin
6.400 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

2-0

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - FC Dallas - Philadelphia - peliaika päättynyt

kohde
FC Dallas - Philadelphia
veto
Philadelphia-1,5
kerroin
17.000 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

2-0

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Real Salt Lake - Colorado - peliaika päättynyt

kohde
Real Salt Lake - Colorado
veto
Real Salt Lake-1,5
kerroin
3.450 (veikkaus)
panos
1 yks.

Osuma! +2.45 yks.

3-0

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Los Angeles Galaxy - Atlanta - peliaika päättynyt

kohde
Los Angeles Galaxy - Atlanta
veto
Atlanta
kerroin
3.350 (veikkaus)
panos
1 yks.

Osuma! +2.35 yks.

0-2

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Los Angeles Galaxy - Atlanta - peliaika päättynyt

kohde
Los Angeles Galaxy - Atlanta
veto
Atlanta+0,5
kerroin
1.750 (veikkaus)
panos
1 yks.

Osuma! +0.75 yks.

0-2

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Los Angeles Galaxy - Atlanta - peliaika päättynyt

kohde
Los Angeles Galaxy - Atlanta
veto
Atlanta-1,5
kerroin
7.400 (veikkaus)
panos
1 yks.

Osuma! +6.40 yks.

0-2

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Los Angeles Galaxy - Atlanta - peliaika päättynyt

kohde
Los Angeles Galaxy - Atlanta
veto
alle 2,5 maalia
kerroin
2.550 (veikkaus)
panos
1 yks.

Osuma! +1.55 yks.

0-2

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Seattle - Minnesota - peliaika päättynyt

kohde
Seattle - Minnesota
veto
Seattle-1,5
kerroin
2.250 (veikkaus)
panos
1 yks.

Osuma! +1.25 yks.

3-1

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Seattle - Minnesota - peliaika päättynyt

kohde
Seattle - Minnesota
veto
yli 2,5 maalia
kerroin
1.550 (veikkaus)
panos
1 yks.

Osuma! +0.55 yks.

3-1

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Portland Timbers - New York City - peliaika päättynyt

kohde
Portland Timbers - New York City
veto
Porland-1,5
kerroin
4.400 (veikkaus)
panos
1 yks.

Osuma! +3.40 yks.

3-0

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Portland Timbers - New York City - peliaika päättynyt

kohde
Portland Timbers - New York City
veto
yli 2,5 maalia
kerroin
1.550 (veikkaus)
panos
1 yks.

Osuma! +0.55 yks.

3-0

Liitteet
nuotio.jpg
kenttä.jpg
katsomo.jpg

Vihjeet yhteensä: panokset 23.00, palautukset 44.95, tulos +21.95 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 13. Antamasi peukut: 0.

Your opinion means very little to me

Minikommentit

17.04.2018 20:48 <fac> Ei sit laiteta kolmea kuvaa kun ei onnistu millään. Ikävä uudistus.

17.04.2018 21:22 <moderator> Liitteiden max määrä lisätty nyt 20:een.

18.04.2018 07:50 <fac> Sit en taida vain osata. Esikatselussa näkyy kyl 3x kuvaa, lähetyksen jälkeen 1x

18.04.2018 11:26 <moderator> Foorumisoftassa oli näköjään bugi. Se on nyt korjattu.

18.04.2018 20:55 <fac> Toimii, kiitoksia korjauksesta. +2 pics

23.04.2018 08:52 <fac> Se oli mukava MLS-kierros!


fac
Avatar
Jäsen
Viestit: 1630
Liittynyt: 01.12.2016, 07:37

Tuotto: -161.18 yks.

Palautus%: 96.68%

Panosten ka: 1.00 yks.

Vetoja: 4857

Pisteitä: 1315

Re: fac

Viesti Kirjoittaja fac »

Se on viimeinen työpäivä takana Romaniassa!

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Vancouver - Real Salt Lake - peliaika päättynyt

kohde
Vancouver - Real Salt Lake
veto
Real Salt Lake
kerroin
4.200 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

2-0

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Vancouver - Real Salt Lake - peliaika päättynyt

kohde
Vancouver - Real Salt Lake
veto
Real Salt Lake-1,5
kerroin
10.000 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

2-0

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Atlanta - Montreal - peliaika päättynyt

kohde
Atlanta - Montreal
veto
Montreal
kerroin
9.600 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

4-1

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Atlanta - Montreal - peliaika päättynyt

kohde
Atlanta - Montreal
veto
Montreal+0,5
kerroin
3.500 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

4-1

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Atlanta - Montreal - peliaika päättynyt

kohde
Atlanta - Montreal
veto
alle 2,5 maalia
kerroin
3.200 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

4-1

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Philadelphia - D.C. United - peliaika päättynyt

kohde
Philadelphia - D.C. United
veto
DC United-1,5
kerroin
11.500 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

3-2

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Columbus - San Jose - peliaika päättynyt

kohde
Columbus - San Jose
veto
San Jose
kerroin
6.800 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

2-1

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Columbus - San Jose - peliaika päättynyt

kohde
Columbus - San Jose
veto
San Jose+0,5
kerroin
2.500 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

2-1

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Columbus - San Jose - peliaika päättynyt

kohde
Columbus - San Jose
veto
San Jose-1,5
kerroin
18.000 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

2-1

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - New England - Sporting KC - peliaika päättynyt

kohde
New England - Sporting KC
veto
Sporting KC-1,5
kerroin
6.200 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

1-0

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Minnesota - Houston - peliaika päättynyt

kohde
Minnesota - Houston
veto
Houston
kerroin
2.750 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

2-1

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Minnesota - Houston - peliaika päättynyt

kohde
Minnesota - Houston
veto
Houston+0,5
kerroin
1.530 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

2-1

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Minnesota - Houston - peliaika päättynyt

kohde
Minnesota - Houston
veto
Houston-1,5
kerroin
6.200 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

2-1

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - LA Galaxy - New York RB - peliaika päättynyt

kohde
LA Galaxy - New York RB
veto
LA Galaxy-1,5
kerroin
3.700 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

2-3

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Colorado - Orlando - peliaika päättynyt

kohde
Colorado - Orlando
veto
Orlando
kerroin
3.950 (veikkaus)
panos
1 yks.

Osuma! +2.95 yks.

1-2

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Colorado - Orlando - peliaika päättynyt

kohde
Colorado - Orlando
veto
Orlando+0,5
kerroin
1.830 (veikkaus)
panos
1 yks.

Osuma! +0.83 yks.

1-2

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Colorado - Orlando - peliaika päättynyt

kohde
Colorado - Orlando
veto
Orlando-1,5
kerroin
9.200 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

1-2

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Colorado - Orlando - peliaika päättynyt

kohde
Colorado - Orlando
veto
yli 2,5 maalia
kerroin
1.630 (veikkaus)
panos
1 yks.

Osuma! +0.63 yks.

1-2

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - New York CFC - FC Dallas - peliaika päättynyt

kohde
New York CFC - FC Dallas
veto
New York-1,5
kerroin
3.150 (veikkaus)
panos
1 yks.

Osuma! +2.15 yks.

3-1

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - New York CFC - FC Dallas - peliaika päättynyt

kohde
New York CFC - FC Dallas
veto
yli 2,5 maalia
kerroin
1.630 (veikkaus)
panos
1 yks.

Osuma! +0.63 yks.

3-1

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Los Angeles FC - Seattle - peliaika päättynyt

kohde
Los Angeles FC - Seattle
veto
Seattle-1,5
kerroin
9.600 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

1-0

Liitteet
kaksitornia.jpg
See you in Hell!

Vihjeet yhteensä: panokset 21.00, palautukset 12.19, tulos -8.81 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Your opinion means very little to me

Minikommentit


fac
Avatar
Jäsen
Viestit: 1630
Liittynyt: 01.12.2016, 07:37

Tuotto: -161.18 yks.

Palautus%: 96.68%

Panosten ka: 1.00 yks.

Vetoja: 4857

Pisteitä: 1315

Re: fac

Viesti Kirjoittaja fac »

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Toronto FC - Philadelphia - peliaika päättynyt

kohde
Toronto FC - Philadelphia
veto
Philadelphia
kerroin
7.400 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

3-0

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Toronto FC - Philadelphia - peliaika päättynyt

kohde
Toronto FC - Philadelphia
veto
Philadelphia+0,5
kerroin
2.750 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

3-0

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Toronto FC - Philadelphia - peliaika päättynyt

kohde
Toronto FC - Philadelphia
veto
Philadelphia-1,5
kerroin
19.000 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

3-0

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Toronto FC - Philadelphia - peliaika päättynyt

kohde
Toronto FC - Philadelphia
veto
alle 2,5 maalia
kerroin
2.450 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

3-0

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Montreal - New England - peliaika päättynyt

kohde
Montreal - New England
veto
New England
kerroin
3.450 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

4-2

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Montreal - New England - peliaika päättynyt

kohde
Montreal - New England
veto
New England+0,5
kerroin
1.750 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

4-2

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Montreal - New England - peliaika päättynyt

kohde
Montreal - New England
veto
New England-1,5
kerroin
7.600 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

4-2

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Montreal - New England - peliaika päättynyt

kohde
Montreal - New England
veto
alle 2,5 maalia
kerroin
2.400 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

4-2

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - New York Red Bulls - New York City - peliaika päättynyt

kohde
New York Red Bulls - New York City
veto
New York City
kerroin
4.100 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

4-0

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - New York Red Bulls - New York City - peliaika päättynyt

kohde
New York Red Bulls - New York City
veto
New York City+0,5
kerroin
1.950 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

4-0

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - New York Red Bulls - New York City - peliaika päättynyt

kohde
New York Red Bulls - New York City
veto
New York City-1,5
kerroin
9.400 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

4-0

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Minnesota - Vancouver - peliaika päättynyt

kohde
Minnesota - Vancouver
veto
Vancouver
kerroin
3.400 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

1-0

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Minnesota - Vancouver - peliaika päättynyt

kohde
Minnesota - Vancouver
veto
Vancouver+0,5
kerroin
1.680 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

1-0

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Minnesota - Vancouver - peliaika päättynyt

kohde
Minnesota - Vancouver
veto
Vancouver-1,5
kerroin
8.000 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

1-0

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Los Angeles FC - FC Dallas - peliaika päättynyt

kohde
Los Angeles FC - FC Dallas
veto
FC Dallas-1,5
kerroin
8.600 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

1-1

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Los Angeles FC - FC Dallas - peliaika päättynyt

kohde
Los Angeles FC - FC Dallas
veto
yli 2,5 maalia
kerroin
1.700 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

1-1

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Seattle - Columbus - peliaika päättynyt

kohde
Seattle - Columbus
veto
Seattle-1,5
kerroin
3.700 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

0-0

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Seattle - Columbus - peliaika päättynyt

kohde
Seattle - Columbus
veto
yli 2,5 maalia
kerroin
1.830 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

0-0

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Chicago - Atlanta - peliaika päättynyt

kohde
Chicago - Atlanta
veto
alle 2,5 maalia
kerroin
2.500 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

1-2

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Houston - LA Galaxy - peliaika päättynyt

kohde
Houston - LA Galaxy
veto
LA Galaxy
kerroin
4.700 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

3-2

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Houston - LA Galaxy - peliaika päättynyt

kohde
Houston - LA Galaxy
veto
LA Galaxy-1,5
kerroin
11.000 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

3-2

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Houston - LA Galaxy - peliaika päättynyt

kohde
Houston - LA Galaxy
veto
yli 2,5 maalia
kerroin
1.580 (veikkaus)
panos
1 yks.

Osuma! +0.58 yks.

3-2

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Sporting KC - Colorado - peliaika päättynyt

kohde
Sporting KC - Colorado
veto
alle 2,5 maalia
kerroin
2.180 (veikkaus)
panos
1 yks.

Osuma! +1.18 yks.

1-0

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - San Jose - Portland - peliaika päättynyt

kohde
San Jose - Portland
veto
San Jose-1,5
kerroin
4.500 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

0-1

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - San Jose - Portland - peliaika päättynyt

kohde
San Jose - Portland
veto
yli 2,5 maalia
kerroin
1.580 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

0-1

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Orlando - Real Salt Lake - peliaika päättynyt

kohde
Orlando - Real Salt Lake
veto
Real Salt Lake
kerroin
5.300 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

3-1

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Orlando - Real Salt Lake - peliaika päättynyt

kohde
Orlando - Real Salt Lake
veto
Real Salt Lake-1,5
kerroin
12.500 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

3-1


Vihjeet yhteensä: panokset 27.00, palautukset 3.76, tulos -23.24 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Your opinion means very little to me

Minikommentit


fac
Avatar
Jäsen
Viestit: 1630
Liittynyt: 01.12.2016, 07:37

Tuotto: -161.18 yks.

Palautus%: 96.68%

Panosten ka: 1.00 yks.

Vetoja: 4857

Pisteitä: 1315

Re: fac

Viesti Kirjoittaja fac »

Olipa karmea kierros heti isojen voittojen jälkeen.

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Atlanta - Sporting KC - peliaika päättynyt

kohde
Atlanta - Sporting KC
veto
Atlanta-1,5
kerroin
2.600 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

0-2

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Columbus - Philadelphia - peliaika päättynyt

kohde
Columbus - Philadelphia
veto
Philadelphia
kerroin
6.000 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

1-0

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Columbus - Philadelphia - peliaika päättynyt

kohde
Columbus - Philadelphia
veto
Philadelphia+0,5
kerroin
2.400 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

1-0

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Columbus - Philadelphia - peliaika päättynyt

kohde
Columbus - Philadelphia
veto
Philadelphia-1,5
kerroin
15.000 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

1-0

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Toronto FC - Seattle - peliaika päättynyt

kohde
Toronto FC - Seattle
veto
Seattle
kerroin
6.400 (veikkaus)
panos
1 yks.

Osuma! +5.40 yks.

1-2

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Toronto FC - Seattle - peliaika päättynyt

kohde
Toronto FC - Seattle
veto
Seattle+0,5
kerroin
2.450 (veikkaus)
panos
1 yks.

Osuma! +1.45 yks.

1-2

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Toronto FC - Seattle - peliaika päättynyt

kohde
Toronto FC - Seattle
veto
Seattle-1,5
kerroin
16.000 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

1-2

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Toronto FC - Seattle - peliaika päättynyt

kohde
Toronto FC - Seattle
veto
alle 2,5 maalia
kerroin
2.200 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

1-2

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Los Angeles FC - Minnesota - peliaika päättynyt

kohde
Los Angeles FC - Minnesota
veto
Minnesota
kerroin
7.800 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

2-0

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Los Angeles FC - Minnesota - peliaika päättynyt

kohde
Los Angeles FC - Minnesota
veto
Minnesota+0,5
kerroin
2.950 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

2-0

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Los Angeles FC - Minnesota - peliaika päättynyt

kohde
Los Angeles FC - Minnesota
veto
Minnesota-1,5
kerroin
19.500 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

2-0

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Los Angeles FC - Minnesota - peliaika päättynyt

kohde
Los Angeles FC - Minnesota
veto
alle 2,5 maalia
kerroin
2.800 (veikkaus)
panos
1 yks.

Osuma! +1.80 yks.

2-0


Vihjeet yhteensä: panokset 12.00, palautukset 11.65, tulos -0.35 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Your opinion means very little to me

Minikommentit


fac
Avatar
Jäsen
Viestit: 1630
Liittynyt: 01.12.2016, 07:37

Tuotto: -161.18 yks.

Palautus%: 96.68%

Panosten ka: 1.00 yks.

Vetoja: 4857

Pisteitä: 1315

Re: fac

Viesti Kirjoittaja fac »

Hemmetti kun internet takkuilee kotona, pitää työmaalla iskeä vihit sisään kun vaan ehtii.

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - New York CFC - Colorado - peliaika päättynyt

kohde
New York CFC - Colorado
veto
New York-1,5
kerroin
2.150 (veikkaus)
panos
1 yks.

Osuma! +1.15 yks.

4-0

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - New York CFC - Colorado - peliaika päättynyt

kohde
New York CFC - Colorado
veto
yli 2,5 maalia
kerroin
1.650 (veikkaus)
panos
1 yks.

Osuma! +0.65 yks.

4-0

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - FC Dallas - Vancouver - peliaika päättynyt

kohde
FC Dallas - Vancouver
veto
Dallas-1,5
kerroin
2.550 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

2-2

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - FC Dallas - Vancouver - peliaika päättynyt

kohde
FC Dallas - Vancouver
veto
yli 2,5 maalia
kerroin
1.800 (veikkaus)
panos
1 yks.

Osuma! +0.80 yks.

2-2

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - New England - Columbus - peliaika päättynyt

kohde
New England - Columbus
veto
New England-1,5
kerroin
4.600 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

0-1

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - New England - Columbus - peliaika päättynyt

kohde
New England - Columbus
veto
alle 2,5 maalia
kerroin
2.200 (veikkaus)
panos
1 yks.

Osuma! +1.20 yks.

0-1

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Philadelphia - Real Salt Lake - peliaika päättynyt

kohde
Philadelphia - Real Salt Lake
veto
Real Salt Lake-1,5
kerroin
11.000 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

4-1

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Philadelphia - Real Salt Lake - peliaika päättynyt

kohde
Philadelphia - Real Salt Lake
veto
yli 2,5 maalia
kerroin
1.600 (veikkaus)
panos
1 yks.

Osuma! +0.60 yks.

4-1

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - San Jose - D.C. United - peliaika päättynyt

kohde
San Jose - D.C. United
veto
D.C. United-1,5
kerroin
10.500 (veikkaus)
panos
1 yks.

Osuma! +9.50 yks.

1-3

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Minnesota - Sporting KC - peliaika päättynyt

kohde
Minnesota - Sporting KC
veto
Sporting KC-1,5
kerroin
4.200 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

1-1

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Minnesota - Sporting KC - peliaika päättynyt

kohde
Minnesota - Sporting KC
veto
yli 2,5 maalia
kerroin
1.750 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

1-1

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Chicago - Houston - peliaika päättynyt

kohde
Chicago - Houston
veto
Houston
kerroin
3.500 (veikkaus)
panos
1 yks.

Osuma! +2.50 yks.

2-3

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Chicago - Houston - peliaika päättynyt

kohde
Chicago - Houston
veto
Houston+0,5
kerroin
1.730 (veikkaus)
panos
1 yks.

Osuma! +0.73 yks.

2-3

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Chicago - Houston - peliaika päättynyt

kohde
Chicago - Houston
veto
Houston-1,5
kerroin
8.000 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

2-3

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Atlanta - New York RB - peliaika päättynyt

kohde
Atlanta - New York RB
veto
New York RB
kerroin
4.600 (veikkaus)
panos
1 yks.

Osuma! +3.60 yks.

1-3

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Atlanta - New York RB - peliaika päättynyt

kohde
Atlanta - New York RB
veto
New York RB-1,5
kerroin
10.000 (veikkaus)
panos
1 yks.

Osuma! +9.00 yks.

1-3

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Atlanta - New York RB - peliaika päättynyt

kohde
Atlanta - New York RB
veto
alle 2,5 maalia
kerroin
2.650 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

1-3

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Montreal - LA Galaxy - peliaika päättynyt

kohde
Montreal - LA Galaxy
veto
LA Galaxy
kerroin
3.050 (veikkaus)
panos
1 yks.

Osuma! +2.05 yks.

0-1

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Montreal - LA Galaxy - peliaika päättynyt

kohde
Montreal - LA Galaxy
veto
LA Galaxy-1,5
kerroin
6.600 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

0-1

----------------------------------

Pari Kakkosta mukaan samalla. Eteenpäinmenoa Veijolta että sunnuntain pelit auki jo näin torstaina. Toki ansaan varmaan astutaan Närpiön kanssa.

Vedonlyöntivihje: - Kakkonen 2018 - Närpes Kraft - SJK 2 - peliaika päättynyt

kohde
Närpes Kraft - SJK 2
veto
SJK 2
kerroin
2.400 (veikkaus)
panos
1 yks.

Osuma! +1.40 yks.

1-2

Vedonlyöntivihje: - Kakkonen 2018 - Närpes Kraft - SJK 2 - peliaika päättynyt

kohde
Närpes Kraft - SJK 2
veto
SJK 2+0,5
kerroin
1.480 (veikkaus)
panos
1 yks.

Osuma! +0.48 yks.

1-2

Vedonlyöntivihje: - Kakkonen 2018 - Närpes Kraft - SJK 2 - peliaika päättynyt

kohde
Närpes Kraft - SJK 2
veto
SJK 2-1,5
kerroin
4.600 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

1-2

Vedonlyöntivihje: - Kakkonen 2018 - TPV - JBK - peliaika päättynyt

kohde
TPV - JBK
veto
TPV
kerroin
1.700 (veikkaus)
panos
1 yks.

Osuma! +0.70 yks.

3-0

Vedonlyöntivihje: - Kakkonen 2018 - TPV - JBK - peliaika päättynyt

kohde
TPV - JBK
veto
TPV-1,5
kerroin
2.750 (veikkaus)
panos
1 yks.

Osuma! +1.75 yks.

3-0


Vihjeet yhteensä: panokset 24.00, palautukset 51.11, tulos +27.11 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Your opinion means very little to me

Minikommentit


fac
Avatar
Jäsen
Viestit: 1630
Liittynyt: 01.12.2016, 07:37

Tuotto: -161.18 yks.

Palautus%: 96.68%

Panosten ka: 1.00 yks.

Vetoja: 4857

Pisteitä: 1315

Re: fac

Viesti Kirjoittaja fac »

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Toronto - Dallas - peliaika päättynyt

kohde
Toronto - Dallas
veto
Dallas
kerroin
5.400 (veikkaus)
panos
1 yks.

Osuma! +4.40 yks.

0-1

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Toronto - Dallas - peliaika päättynyt

kohde
Toronto - Dallas
veto
Dallas+0,5
kerroin
2.200 (veikkaus)
panos
1 yks.

Osuma! +1.20 yks.

0-1

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Toronto - Dallas - peliaika päättynyt

kohde
Toronto - Dallas
veto
Dallas-1,5
kerroin
13.000 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

0-1

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Toronto - Dallas - peliaika päättynyt

kohde
Toronto - Dallas
veto
yli 2,5 maalia
kerroin
1.600 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

0-1

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Houston Dynamo - New York City - peliaika päättynyt

kohde
Houston Dynamo - New York City
veto
yli 2,5 maalia
kerroin
1.530 (veikkaus)
panos
1 yks.

Osuma! +0.53 yks.

3-1

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Los Angeles Galaxy - San Jose - peliaika päättynyt

kohde
Los Angeles Galaxy - San Jose
veto
San Jose
kerroin
5.600 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

1-0

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Los Angeles Galaxy - San Jose - peliaika päättynyt

kohde
Los Angeles Galaxy - San Jose
veto
San Jose+0,5
kerroin
2.250 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

1-0

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Los Angeles Galaxy - San Jose - peliaika päättynyt

kohde
Los Angeles Galaxy - San Jose
veto
San Jose-1,5
kerroin
14.000 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

1-0

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Los Angeles Galaxy - San Jose - peliaika päättynyt

kohde
Los Angeles Galaxy - San Jose
veto
yli 2,5 maalia
kerroin
1.600 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

1-0

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Seattle - Real Salt Lake - peliaika päättynyt

kohde
Seattle - Real Salt Lake
veto
Real Salt Lake
kerroin
6.600 (veikkaus)
panos
1 yks.

Osuma! +5.60 yks.

0-1

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Seattle - Real Salt Lake - peliaika päättynyt

kohde
Seattle - Real Salt Lake
veto
Real Salt Lake+0,5
kerroin
2.400 (veikkaus)
panos
1 yks.

Osuma! +1.40 yks.

0-1

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Seattle - Real Salt Lake - peliaika päättynyt

kohde
Seattle - Real Salt Lake
veto
Real Salt Lake-1,5
kerroin
18.000 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

0-1

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Seattle - Real Salt Lake - peliaika päättynyt

kohde
Seattle - Real Salt Lake
veto
yli 2,5 maalia
kerroin
1.730 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

0-1

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Vancouver - New England - peliaika päättynyt

kohde
Vancouver - New England
veto
New England
kerroin
4.500 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

3-3

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Vancouver - New England - peliaika päättynyt

kohde
Vancouver - New England
veto
New England+0,5
kerroin
1.980 (veikkaus)
panos
1 yks.

Osuma! +0.98 yks.

3-3

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Vancouver - New England - peliaika päättynyt

kohde
Vancouver - New England
veto
New England-1,5
kerroin
10.500 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

3-3

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Vancouver - New England - peliaika päättynyt

kohde
Vancouver - New England
veto
yli 2,5 maalia
kerroin
1.600 (veikkaus)
panos
1 yks.

Osuma! +0.60 yks.

3-3

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - New York RB - Philadelphia - peliaika päättynyt

kohde
New York RB - Philadelphia
veto
Philadelphia-1,5
kerroin
19.000 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

0-0

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - New York RB - Philadelphia - peliaika päättynyt

kohde
New York RB - Philadelphia
veto
yli 2,5 maalia
kerroin
1.480 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

0-0

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Orlando - Chicago - peliaika päättynyt

kohde
Orlando - Chicago
veto
Chicago
kerroin
4.600 (veikkaus)
panos
1 yks.

Osuma! +3.60 yks.

1-2

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Orlando - Chicago - peliaika päättynyt

kohde
Orlando - Chicago
veto
Chicago+0,5
kerroin
2.080 (veikkaus)
panos
1 yks.

Osuma! +1.08 yks.

1-2

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Orlando - Chicago - peliaika päättynyt

kohde
Orlando - Chicago
veto
Chicago-1,5
kerroin
10.000 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

1-2

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Orlando - Chicago - peliaika päättynyt

kohde
Orlando - Chicago
veto
alle 2,5 maalia
kerroin
2.550 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

1-2

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Minnesota - Montreal - peliaika päättynyt

kohde
Minnesota - Montreal
veto
Montreal
kerroin
3.600 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

2-0

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Minnesota - Montreal - peliaika päättynyt

kohde
Minnesota - Montreal
veto
Montreal+0,5
kerroin
1.780 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

2-0

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Minnesota - Montreal - peliaika päättynyt

kohde
Minnesota - Montreal
veto
Montreal-1,5
kerroin
8.000 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

2-0

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Colorado - Portland - peliaika päättynyt

kohde
Colorado - Portland
veto
Colorado-1,5
kerroin
5.500 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

2-3

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Colorado - Portland - peliaika päättynyt

kohde
Colorado - Portland
veto
yli 2,5 maalia
kerroin
1.800 (veikkaus)
panos
1 yks.

Osuma! +0.80 yks.

2-3

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Los Angeles FC - DC United - peliaika päättynyt

kohde
Los Angeles FC - DC United
veto
DC United
kerroin
5.500 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

1-1

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Los Angeles FC - DC United - peliaika päättynyt

kohde
Los Angeles FC - DC United
veto
DC United-1,5
kerroin
13.000 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

1-1

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Los Angeles FC - DC United - peliaika päättynyt

kohde
Los Angeles FC - DC United
veto
yli 2,5 maalia
kerroin
1.530 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

1-1

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Sporting KC - Columbus - peliaika päättynyt

kohde
Sporting KC - Columbus
veto
Columbus
kerroin
4.800 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

0-0

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Sporting KC - Columbus - peliaika päättynyt

kohde
Sporting KC - Columbus
veto
Columbus-1,5
kerroin
12.000 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

0-0


Vihjeet yhteensä: panokset 33.00, palautukset 30.19, tulos -2.81 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Your opinion means very little to me

Minikommentit


fac
Avatar
Jäsen
Viestit: 1630
Liittynyt: 01.12.2016, 07:37

Tuotto: -161.18 yks.

Palautus%: 96.68%

Panosten ka: 1.00 yks.

Vetoja: 4857

Pisteitä: 1315

Re: fac

Viesti Kirjoittaja fac »

Vedonlyöntivihje: - Ykkönen 2018 - Haka - KPV - peliaika päättynyt

kohde
Haka - KPV
veto
yli 2,5 maalia
kerroin
2.000 (veikkaus)
panos
1 yks.

Osuma! +1.00 yks.

3-1

Vedonlyöntivihje: - Ykkönen 2018 - EIF - HIFK - peliaika päättynyt

kohde
EIF - HIFK
veto
EIF+0,5
kerroin
1.750 (Pinnacle)
panos
1 yks.

Osuma! +0.75 yks.

0-0

Vedonlyöntivihje: - Ykkönen 2018 - Jaro - AC Kajaani - peliaika päättynyt

kohde
Jaro - AC Kajaani
veto
Jaro
kerroin
1.700 (Pinnacle)
panos
1 yks.

Osuma! +0.70 yks.

5-0

Vedonlyöntivihje: - Kakkonen 2018 - MP - FCV - peliaika päättynyt

kohde
MP - FCV
veto
FCV
kerroin
3.900 (veikkaus)
panos
1 yks.

Osuma! +2.90 yks.

0-1

Vedonlyöntivihje: - Kakkonen 2018 - MP - FCV - peliaika päättynyt

kohde
MP - FCV
veto
FCV+0,5
kerroin
1.950 (veikkaus)
panos
1 yks.

Osuma! +0.95 yks.

0-1

Vedonlyöntivihje: - Kakkonen 2018 - HIFK 2 - KaaPo - peliaika päättynyt

kohde
HIFK 2 - KaaPo
veto
KaaPo
kerroin
2.200 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

3-2

Vedonlyöntivihje: - Kakkonen 2018 - HIFK 2 - KaaPo - peliaika päättynyt

kohde
HIFK 2 - KaaPo
veto
KaaPo-1,5
kerroin
4.000 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

3-2

Vedonlyöntivihje: - Kakkonen 2018 - HIFK 2 - KaaPo - peliaika päättynyt

kohde
HIFK 2 - KaaPo
veto
KaaPo+0,5
kerroin
1.400 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

3-2


Vihjeet yhteensä: panokset 8.00, palautukset 11.30, tulos +3.30 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Your opinion means very little to me

Minikommentit


fac
Avatar
Jäsen
Viestit: 1630
Liittynyt: 01.12.2016, 07:37

Tuotto: -161.18 yks.

Palautus%: 96.68%

Panosten ka: 1.00 yks.

Vetoja: 4857

Pisteitä: 1315

Re: fac

Viesti Kirjoittaja fac »

Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2018 - HJK - SJK - peliaika päättynyt

kohde
HJK - SJK
veto
HJK-1
kerroin
1.500 (Pinnacle)
panos
1 yks.
raja
1.44

Osuma! +0.50 yks.

4-0

Vedonlyöntivihje: - Kakkonen 2018 - Kiffen - SalPa - peliaika päättynyt

kohde
Kiffen - SalPa
veto
alle 2,5 maalia
kerroin
1.850 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

1-3

Vedonlyöntivihje: - Kakkonen 2018 - Viikingit - NJS - peliaika päättynyt

kohde
Viikingit - NJS
veto
under 2.5
kerroin
3.000 (bet365)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

5-2

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Philadelphia - Chicago - peliaika päättynyt

kohde
Philadelphia - Chicago
veto
Chicago-1,5
kerroin
12.000 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

3-1

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Real Salt Lake - Houston - peliaika päättynyt

kohde
Real Salt Lake - Houston
veto
Real Salt Lake-1,5
kerroin
4.700 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

2-1

Vedonlyöntivihje: - Kakkonen 2018 - TPV - TamU - peliaika päättynyt

kohde
TPV - TamU
veto
TPV
kerroin
1.750 (veikkaus)
panos
1 yks.

Osuma! +0.75 yks.

2-0

Vedonlyöntivihje: - Kakkonen 2018 - TPV - TamU - peliaika päättynyt

kohde
TPV - TamU
veto
TPV-1,5
kerroin
3.050 (veikkaus)
panos
1 yks.

Osuma! +2.05 yks.

2-0

Vedonlyöntivihje: - Kakkonen 2018 - PEPO - Gnistan - peliaika päättynyt

kohde
PEPO - Gnistan
veto
yli 2,5 maalia
kerroin
1.750 (veikkaus)
panos
1 yks.

Osuma! +0.75 yks.

3-0

Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2018 - TPS - KuPS - peliaika päättynyt

kohde
TPS - KuPS
veto
KuPS
kerroin
1.940 (veikkaus)
panos
1 yks.
raja
1.88

Huti: -1.00 yks.

0-0


Vihjeet yhteensä: panokset 9.00, palautukset 8.05, tulos -0.95 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Your opinion means very little to me

Minikommentit


fac
Avatar
Jäsen
Viestit: 1630
Liittynyt: 01.12.2016, 07:37

Tuotto: -161.18 yks.

Palautus%: 96.68%

Panosten ka: 1.00 yks.

Vetoja: 4857

Pisteitä: 1315

Re: fac

Viesti Kirjoittaja fac »

Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2018 - RoPS - HJK - peliaika päättynyt

kohde
RoPS - HJK
veto
under 2.5
kerroin
1.850 (Pinnacle)
panos
1 yks.
raja
1.75

Huti: -1.00 yks.

1-2

Vedonlyöntivihje: - Ykkönen 2018 - JJK - HIFK - peliaika päättynyt

kohde
JJK - HIFK
veto
under 2.5
kerroin
1.980 (Pinnacle)
panos
1 yks.

Osuma! +0.98 yks.

0-2

Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2018 - VPS - SJK - peliaika päättynyt

kohde
VPS - SJK
veto
under 2.5
kerroin
1.630 (Pinnacle)
panos
1 yks.
raja
1.52

Osuma! +0.63 yks.

1-1

Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2018 - Honka - Ilves - peliaika päättynyt

kohde
Honka - Ilves
veto
X
kerroin
3.240 (Pinnacle)
panos
1 yks.
raja
3.1

Huti: -1.00 yks.

4-1

Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2018 - Honka - Ilves - peliaika päättynyt

kohde
Honka - Ilves
veto
under 2.5
kerroin
1.570 (Pinnacle)
panos
1 yks.
raja
1.52

Huti: -1.00 yks.

4-1

Vedonlyöntivihje: - Ykkönen 2018 - KPV - AC Oulu - peliaika päättynyt

kohde
KPV - AC Oulu
veto
over 2.5
kerroin
2.010 (Pinnacle)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

1-0

Vedonlyöntivihje: - Ykkönen 2018 - Klubi 04 - AC Kajaani - peliaika päättynyt

kohde
Klubi 04 - AC Kajaani
veto
AC Kajaani
kerroin
2.700 (Pinnacle)
panos
1 yks.

Osuma! +1.70 yks.

1-5

Vedonlyöntivihje: - Ykkönen 2018 - Klubi 04 - AC Kajaani - peliaika päättynyt

kohde
Klubi 04 - AC Kajaani
veto
AC Kajaani-1,5
kerroin
5.600 (veikkaus)
panos
1 yks.

Osuma! +4.60 yks.

1-5

Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2018 - IFK Mariehamn - Inter - peliaika päättynyt

kohde
IFK Mariehamn - Inter
veto
Inter+0,5
kerroin
1.600 (Pinnacle)
panos
1 yks.
raja
1.53

Osuma! +0.60 yks.

2-3


Vihjeet yhteensä: panokset 9.00, palautukset 13.51, tulos +4.51 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Your opinion means very little to me

Minikommentit


fac
Avatar
Jäsen
Viestit: 1630
Liittynyt: 01.12.2016, 07:37

Tuotto: -161.18 yks.

Palautus%: 96.68%

Panosten ka: 1.00 yks.

Vetoja: 4857

Pisteitä: 1315

Re: fac

Viesti Kirjoittaja fac »

Vedonlyöntivihje: - Kakkonen 2018 - FCV - PKKU - peliaika päättynyt

kohde
FCV - PKKU
veto
FCV
kerroin
1.700 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

0-1

Vedonlyöntivihje: - Kakkonen 2018 - FCV - PKKU - peliaika päättynyt

kohde
FCV - PKKU
veto
FCV-1,5
kerroin
2.900 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

0-1

Vedonlyöntivihje: - Kakkonen 2018 - KaaPo - MuSa - peliaika päättynyt

kohde
KaaPo - MuSa
veto
KaaPo
kerroin
3.000 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

3-6

Vedonlyöntivihje: - Kakkonen 2018 - KaaPo - MuSa - peliaika päättynyt

kohde
KaaPo - MuSa
veto
KaaPo-1,5
kerroin
6.400 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

3-6

Vedonlyöntivihje: - Kakkonen 2018 - Närpes Kraft - Kufu 98 - peliaika päättynyt

kohde
Närpes Kraft - Kufu 98
veto
Kufu 98
kerroin
1.900 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

4-1

Vedonlyöntivihje: - Kakkonen 2018 - Närpes Kraft - Kufu 98 - peliaika päättynyt

kohde
Närpes Kraft - Kufu 98
veto
Kufu 98-1,5
kerroin
3.300 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

4-1

Vedonlyöntivihje: - Kakkonen 2018 - GBK - SJK 2 - peliaika päättynyt

kohde
GBK - SJK 2
veto
SJK 2+0,5
kerroin
1.900 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

5-3


Vihjeet yhteensä: panokset 7.00, palautukset 0.00, tulos -7.00 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Your opinion means very little to me

Minikommentit


fac
Avatar
Jäsen
Viestit: 1630
Liittynyt: 01.12.2016, 07:37

Tuotto: -161.18 yks.

Palautus%: 96.68%

Panosten ka: 1.00 yks.

Vetoja: 4857

Pisteitä: 1315

Re: fac

Viesti Kirjoittaja fac »

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - New York City - Atlanta United - peliaika päättynyt

kohde
New York City - Atlanta United
veto
under 2.5
kerroin
2.550 (veikkaus)
panos
1 yks.

Osuma! +1.55 yks.

1-1

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Vancouver - Orlando - peliaika päättynyt

kohde
Vancouver - Orlando
veto
under 2.5
kerroin
2.550 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

5-2

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Chicago - New England - peliaika päättynyt

kohde
Chicago - New England
veto
alle 2,5 maalia
kerroin
2.400 (veikkaus)
panos
1 yks.

Osuma! +1.40 yks.

1-1

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Houston Dynamo - Colorado - peliaika päättynyt

kohde
Houston Dynamo - Colorado
veto
Colorado+0,5
kerroin
2.850 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

2-0

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Seattle Sounders - DC United - peliaika päättynyt

kohde
Seattle Sounders - DC United
veto
DC United-1,5
kerroin
13.000 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

2-1

Vedonlyöntivihje: - MLS Veikkaus - Portland - Sporting KC - peliaika päättynyt

kohde
Portland - Sporting KC
veto
Sporting KC-1,5
kerroin
6.400 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

0-0


Vihjeet yhteensä: panokset 6.00, palautukset 4.95, tulos -1.05 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Your opinion means very little to me

Minikommentit


fac
Avatar
Jäsen
Viestit: 1630
Liittynyt: 01.12.2016, 07:37

Tuotto: -161.18 yks.

Palautus%: 96.68%

Panosten ka: 1.00 yks.

Vetoja: 4857

Pisteitä: 1315

Re: fac

Viesti Kirjoittaja fac »

Foliohattu esiin ja Irania kupongille.

Iranin Islamilaisen Tasavallan maajoukkue tulee pärjäämään näissä kisoissa amaazingisti. Lohko sopii heille hyvin, Portugali tai Espanja tulee shokeeraavaana uutisena jäämään lohkovaiheeseen ja muutama supertähti pääsee kotiin.

Foliohattua ruuvatessa syvemmälle muistamme ja tiedämme kuinka FIFA haluaa levittää jalkapallon ilosanomaa ympäri maailmaa ja islamilainen maailma ottaa tänä vuonna harppauksen eteenpäin joukkuetoveri Venäjän suosiollisella avustuksella. Mikään ei puffaa ilosanomaa paremmin kuin islamilainen superjoukkue Iran, joka tulee neljän vuoden päästä teidän kotikulmillenne Qatariin!

Samalla voidaan näyttää Trumpille että näin tätä maailmaa oikeasti hallitaan, miljoonat ihmiset ympäri arabimaailmaa heiluttaa Iranin lippuja hurmiossa kun maa marssii voitosta voittoon ja horjuttaa jalkapallomaailman olettamusta että hiekalla ei voi pelata futista.

Group Stage

15.6. Marokko - Iran härkää sarvista ja kolme pinnaa samaan aikaa kun Portugali ja Espanja vetävät tasurin

20.6. Iran - Espanja ja yllätsmahdollisuus nro 1.

25.6. Iran - Portugali: kaikki on mahdollista vielä viimeisessä ottelussa

Mikäli ennustukseni menee oikeaan niin Iran sijoittuu lohkossaan sijalle 2. Eli on näin 2B numberilla pudotuspeleissä

30.6. Pelinumero 49: A-lohkon 1. kohtaa 2B:n. Olisiko se Uruguay? Uruguay on tuskin edes herännyt vielä näihin kisoihin marssittuaan Saudien, Egyptin ja koti-Venäjän kautta jatkoon (toki unisina ehkä joku tasuriyllätys mukana)

Iranilla selviytymismahdollisuudet.

Samaan aikaan pelataan pelinumero 50: 1C - 2D, josta tulisi seuraava vastustaja, eli joku tästä joukkiosta:

C: Ranska, Australia, Peru, Tanska
D: Argentiina, Kroatia, Nigeria, Islanti

Puolivälieriin mentäessä alkaa olla jo niin paljon ennusteltavaa että jatketaan tarinaa sitten _kun_ Iran on hoitanut tiensä läpi.

Vedonlyöntivihje: - WC18 - Marokko - Iran - peliaika päättynyt

kohde
Marokko - Iran
veto
Iran
kerroin
3.830 (Pinnacle)
panos
1 yks.

Osuma! +2.83 yks.

0-1

Vedonlyöntivihje: - WC18 - Iran Total Tournament Goals - peliaika päättynyt

kohde
Iran Total Tournament Goals
veto
over 1.5 goals
kerroin
1.666 (Pinnacle)
panos
1 yks.

Osuma! +0.67 yks.

2

Vedonlyöntivihje: - WC18 - Will Iran Advance from Group B? - peliaika päättynyt

kohde
Will Iran Advance from Group B?
veto
Yes
kerroin
6.770 (Pinnacle)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

No

Vedonlyöntivihje: - WC18 - Points in Group B: Iran - peliaika päättynyt

kohde
Points in Group B: Iran
veto
over 1.5 points
kerroin
1.970 (Pinnacle)
panos
1 yks.

Osuma! +0.97 yks.

over

Vedonlyöntivihje: - WC18 - Iran to reach Semi-Final - peliaika päättynyt

kohde
Iran to reach Semi-Final
veto
Yes
kerroin
67.000 (bet365)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

Group Stage

Vedonlyöntivihje: - WC18 - Iran to Reach Quarter-Final - peliaika päättynyt

kohde
Iran to Reach Quarter-Final
veto
Yes
kerroin
15.000 (bet365)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

Group Stage

Vedonlyöntivihje: - WC18 - Stage of Elimination: Iran - peliaika päättynyt

kohde
Stage of Elimination: Iran
veto
Semi-Finals
kerroin
101.000 (bet365)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

Group Stage


Vihjeet yhteensä: panokset 7.00, palautukset 7.47, tulos +0.47 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Your opinion means very little to me

Minikommentit

26.06.2018 06:55 <fac> Qatarissa sitten pojat, hieno taistelu ja plussalle jäätiin foliohattuilussa!


fac
Avatar
Jäsen
Viestit: 1630
Liittynyt: 01.12.2016, 07:37

Tuotto: -161.18 yks.

Palautus%: 96.68%

Panosten ka: 1.00 yks.

Vetoja: 4857

Pisteitä: 1315

Re: fac

Viesti Kirjoittaja fac »

Vedonlyöntivihje: - Ykkönen 2018 - HIFK - KPV - peliaika päättynyt

kohde
HIFK - KPV
veto
KPV+0,5
kerroin
1.730 (Pinnacle)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

2-0

Vedonlyöntivihje: - Ykkönen 2018 - Haka - Klubi 04 - peliaika päättynyt

kohde
Haka - Klubi 04
veto
Haka
kerroin
1.680 (Pinnacle)
panos
1 yks.

Osuma! +0.68 yks.

3-1

Vedonlyöntivihje: - Ykkönen 2018 - Haka - Klubi 04 - peliaika päättynyt

kohde
Haka - Klubi 04
veto
Haka-1,25
kerroin
2.520 (Pinnacle)
panos
1 yks.

Osuma! +1.52 yks.

3-1

Vedonlyöntivihje: - Ykkönen 2018 - EIF - AC Oulu - peliaika päättynyt

kohde
EIF - AC Oulu
veto
under 2.5
kerroin
1.720 (Pinnacle)
panos
1 yks.

Osuma! +0.72 yks.

0-2

Vedonlyöntivihje: - Ykkönen 2018 - EIF - AC Oulu - peliaika päättynyt

kohde
EIF - AC Oulu
veto
AC Oulu+0,5
kerroin
1.580 (Pinnacle)
panos
1 yks.

Osuma! +0.58 yks.

0-2

Vedonlyöntivihje: - Ykkönen 2018 - JJK - AC Kajaani - peliaika päättynyt

kohde
JJK - AC Kajaani
veto
AC Kajaani
kerroin
3.000 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

2-2

Vedonlyöntivihje: - Ykkönen 2018 - JJK - AC Kajaani - peliaika päättynyt

kohde
JJK - AC Kajaani
veto
AC Kajaani+0,5
kerroin
1.590 (Pinnacle)
panos
1 yks.

Osuma! +0.59 yks.

2-2

Vedonlyöntivihje: - Ykkönen 2018 - JJK - AC Kajaani - peliaika päättynyt

kohde
JJK - AC Kajaani
veto
AC Kajaani-1,5
kerroin
6.800 (veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

2-2

Vedonlyöntivihje: - Ykkönen 2018 - JJK - AC Kajaani - peliaika päättynyt

kohde
JJK - AC Kajaani
veto
yli 2,5 maalia
kerroin
1.650 (veikkaus)
panos
1 yks.

Osuma! +0.65 yks.

2-2

Vedonlyöntivihje: - Ykkönen 2018 - KTP - FF Jaro - peliaika päättynyt

kohde
KTP - FF Jaro
veto
KTP
kerroin
3.000 (bet365)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

0-1

Vedonlyöntivihje: - Ykkönen 2018 - KTP - FF Jaro - peliaika päättynyt

kohde
KTP - FF Jaro
veto
under 2.5
kerroin
2.060 (Pinnacle)
panos
1 yks.

Osuma! +1.06 yks.

0-1


Vihjeet yhteensä: panokset 11.00, palautukset 12.80, tulos +1.80 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Your opinion means very little to me

Minikommentit


Vastaa Viestiin