Tänään on 22.03.2023, 15:50.

Kevyitä sipasuja Seppo Hovin tapaan

Vedonlyöntiblogit. Pelivalintoja ja tarinaa rahapelien maailmasta ja vähän muualtakin.
Vastaa Viestiin
roskat
Jäsen
Viestit: 129
Liittynyt: 25.06.2017, 12:36

Tuotto: -0.76 yks.

Palautus%: 98.19%

Panosten ka: 0.36 yks.

Vetoja: 117

Pisteitä: 215

Re: Kevyitä sipasuja Seppo Hovin tapaan

Viesti Kirjoittaja roskat »

pelataanko tää kunlunin peli shanghaissa?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

30.10.2017 18:18 <Jantsa_> pelataan joo, siellä kunlun kotipelit viime aikoina pelannut


Jantsa_
Jäsen
Viestit: 1152
Liittynyt: 11.02.2007, 05:14

Tuotto: +732.87 yks.

Palautus%: 103.84%

Panosten ka: 5.90 yks.

Vetoja: 3236

Pisteitä: 6667

Re: Kevyitä sipasuja Seppo Hovin tapaan

Viesti Kirjoittaja Jantsa_ »

Kendon maaotteluita. Jee maali. Tai joissakin peleissä ei maaleja välttämättä. Lyön näitä tageihin ihan kostoksi ja paskabookkereillekin vielä. Mutta laitan vaan vaikka yksiköt välille nollasta kolmeen ettei sekoita liikaa seurantaa tai jotain. Ihan kuin sillä jotain merkitystä olisi että vedänkö muutaman yksikön jostain Nordicilta.

Otetaas ensin käsittelyyn läpällä Euro Ice Hockey Challenge tjsp ja sieltä Itävallan turnaus. Veikkauskin hauskasti avannut kahden ekan päivän pelit ja siellä Eirtis tai joku kollega on laskenut että Itävalta on suurempi suosikki Etelä-Koreaa vastaan kuin Tanska omassa pelissään. Vastaavasti Norja on laskettu Itävaltaa vastaan suosikiksi prosentteina 67,5 - 32,5. Mutta kuitenkin Tanska on revitty suosikiksi Norjaa vastaan. En nyt ihan pysy kärryillä ja erittäin mielenkiintoisia arvioita kaikin puolin. Nojoo toki Veijo vaan kopsaillut muilta noi kertoimet ja siellä todnäk jossain Eastern Europen kertoimenlaskentatoimistolla on legendaarinen "Vodkaa ja hunajahuulia"-päivä ja siinä kyydissä on ihan vitun sama mitä kertoimia johonkin heittelee. Norskit vääntää tuolla aika hyvällä rosterilla ja löytyy Holøsista lähtien janaria kuten Bonsakseniä, Bryhnisveeniä, Frölundan Johannesenia ja Ipan Espelandia. Okei, Nørstebø ja Sørvik miinuksia selkeästi. Hyökkäyksestä molemmat Olimbit, Thoresen, Rosseli Olsen ja käytännössä secondary scoringista about kaikki jampat Euroopasta. Hyökkäys on änäri-Martinsenia ja Sondre Oldenia lukuunottamatta sama kuin MM-kisoissa ja ihan mitat täyttävät paikkaajat kehissä. Mv-osastosta löytyy Haugenit ja Haukelandit.

Tanskalla nuoret molarit, yhteenlaskettu A-maajoukkuekokemus yksi ottelu ja torjuntaprosentit tältä kaudelta Tanskan liigasta jotain 89 ja 86. KHL-jampat ulkona ja esim. viime MM-kisojen viisi parasta pistemiestä (Ehlers, Regin, Hardt, Green, Storm) kaikki ulkona ja alaketjuissakin muutamia poissaoloja. Hyökkäys ja mv-osasto menee Norskeille selkeästi niin en mä tiedä mistä Tanska on kaivettu suosikiksi. Toki Tanskalla on ihan asiallinen nippu periaatteessa eikä mitään pahinta huumoripaskaa lähellekään, joten vaikka tiedän aliarvostavani vähän Etelä-Koreaa niin kyllä tuossa mennään 50 pinnaan -0,5:n osalta siinä silti.

Vedonlyöntivihje: - Seurannan vääristäminen - Itävalta - Norja - peliaika päättynyt

kohde
Itävalta - Norja
veto
Norja
kerroin
1.800 (Olybet)
panos
2.2 yks.

Huti: -2.20 yks.

2-3 ja

Vedonlyöntivihje: - Seurannan vääristäminen - Tanska - Etelä-Korea - peliaika päättynyt

kohde
Tanska - Etelä-Korea
veto
Tanska
kerroin
2.150 (Olybet)
panos
1.8 yks.

Osuma! +2.07 yks.

7-4

Vedonlyöntivihje: - Seurannan vääristäminen - Norja - Tanska - peliaika päättynyt

kohde
Norja - Tanska
veto
Norja
kerroin
2.600 (Nordicbet)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

0-2

Vedonlyöntivihje: - Seurannan vääristäminen - Norja - Tanska - peliaika päättynyt

kohde
Norja - Tanska
veto
Norja ml
kerroin
1.960 (Nordicbet)
panos
1.8 yks.

Huti: -1.80 yks.

0-2Tämän jälkeen vetästään Ranskan turnaukseen betsiä. Vielä tarvitsen aikaa tämän turnauksen lopullisten voimasuhteiden arvioimiseen, koska Valko-Venäjän kohdalla joutuu tarkkaan harkitsemaan materiaalin soveltuvuutta siihen paskaan pelitapaan mitä tuo punapaitainen taas kerran tulee kaukalossa oksentamaan. Latvian nippu on sellainen että joku vielä muakin pahempi wnb-hörhö tipsaa ehdottomasti näitä vastaan koska ei tunnista rosterista kuin pari nimeä, mutta todellisuudessa tuo jengi on silti sellainen että joutuu vähän puntaroimaan vielä mitä noihin sohii. Okeiii, underi ei oo koskaan paha näissä. Mutta Sloveniaa vastaan Latvia ei millään voi olla suosikki. Slovenian 1,94 ml ilmaa väkisinkin. Slovenialla Mursakia ja ehkä Lukko-kasvatti Robaria lukuunottamatta about kaikki Euroopassa pelaavat parhaat jampat ja joukkue on joka turnauksessa todella yhtenäinen jengi johtuen varmaan toki siitä, että rosterissa on ne maan kaikki jääkiekkoa pelaavat pelaajat. Mutta joo, Sloveniaa lapulle.

Vedonlyöntivihje: - Seurannan vääristäminen - Latvia - Slovenia - peliaika päättynyt

kohde
Latvia - Slovenia
veto
Slovenia ml
kerroin
1.940 (Nordicbet)
panos
2 yks.

Huti: -2.00 yks.

4-1Vielä Karjalaan ainakin yksi betsi tohon läpällä joo. Tsekkiä kehiin Sveitsiä vastaan. Sveitsi veti joo viime kisat ylänurkkaan, mutta se oli silloin ja nyt on nyt. Ei tämä nyt mikään erityisen kova kohde ole, paskin näistä. Mutta vedellään lapulle kun joutuu kiskomaan reilibetsit enivei näihin että pysyy hereillä peleissä. Tänään U18-peleissä Hämeenlinnassa olin hyvin lähellä nukahtaa muutamaan otteeseen. Ehkä pari kertaa nukahdinkin.

Vedonlyöntivihje: - Seurannan vääristäminen - Tsekki - Sveitsi - peliaika päättynyt

kohde
Tsekki - Sveitsi
veto
Tsekki ml
kerroin
1.730 (Nordicbet)
panos
1.8 yks.

Osuma! +1.31 yks.

3-2Vedonlyöntivihje: - Seurannan vääristäminen - USA - Slovakia, 1.erä - peliaika päättynyt

kohde
USA - Slovakia, 1.erä
veto
USA
kerroin
2.030 (Olybet)
panos
2 yks.

Huti: -2.00 yks.

0-1

Vedonlyöntivihje: - Seurannan vääristäminen - USA - Slovakia - peliaika päättynyt

kohde
USA - Slovakia
veto
USA
kerroin
1.470 (Olybet)
panos
3 yks.

Huti: -3.00 yks.

1-2


Yritin lyödä USA -1,5 niin manuaalisesti hylkäsivät ja pudottivat kertoimet 1,53:een. Nyt siis -0,5 1,48 ja -1,5 1,53. Ööö, joo. Deutschland Cuppia. Slovakialla semiok pakisto. Hyökkäys ihan legendaa. Sinne löytyi jopa pari pelaajaa joista en ole koskaan kuullutkaan. Nojoo eipäs liioitella, yksi pelaaja. Toki silloin on vaara että ne ovat ihan saatanan hyviä. USA lähtee turnaukseen laajalla rosterilla missä 11 pakkia ja 15 hyökkääjää ja Olympiatason jengi käytännössä kyseessä. Kaikki parhaat on pyritty haalimaan mukaan Euroopasta. Slovakia voi yrittää rimpuilla mukana mutta jenkkipoika heittää nyt turhan kovaa haastetta kehiin ja voin kuvitella että näytönhaluja löytyy. Harmi että jonkun Ryan "vitun" Malonen raahasivat mukaan. Äijällä 0+1 AHL:ssä ja muutenkin kävelevä vitsi koko janari. Brian Giontakin on parempi. Toivottavasti Malone ei tässä matsissa pelaa. Muistan kun kävi työsulkukaudella 2004-05 Bluesissa ja tehtyään katoamistempun jaksoi jenkkimediassa vinkua miten SM-liigassa koukitaan koko ajan eikä jäähyä tule millään. Silti tämä sama äijä otti itse varmaan sen yhen koukkujäähyn per peli. Munaton hiihtelijä jo silloin ja nykyään ei osaa edes hiihtää.

Tuli muuten tilailtua läpällä jotkut Niken air max vapormax supermax dynamic max ultra super 4% juoksukengät joilla ilmeisesti kuuluu maratoonia vedellä. Hinta oli pudonnut 275 euroon niin oli pakko ostaa. Meikäläisen 115kg kropalla ei vaan vedellä muita maratooneja kuin Narcosin tuotantokauden putkeen, mutta ajattelin että ehkä tuo 4% parempi tulos tulee betseissä kun vetäsee nuo kengät jalkaan aina kun sängystä peiton alta uunittelee. En tiedä, katellaan. "Your order is on the way". Sieltä napsahti keskellä yötä. Ooh.

Yritin muuten tilailla CMoren Ruotsin paskan paketit että voisi Allsvenskania katella. Rahat lähti kortilta mutta mitään pakettia en saanut cmore-tililleni aktiiviseksi. Laitoin mailia sinne niin vastauksena tuli että mun tilaamani paketti on selkeästi mennyt jollekin muulle käyttäjätilille ja vahvistussähköpostit siihen tiliin liitettyyn mailiosoitteeseen eikä mun mailiin. Mutta jos voisin yrittää etsiä sen mailiosoitteen mihin vahvistus tuli niin ruåtsin pojat pystyy paikantamaan sen tilin mihin mun tilaus aktivoitui. En oikein tiedä miten tuota etsintää lähtisi suorittamaan, mutta voisko täältä Ylikertoimesta jokainen vilkaista oman mailinsa että jos mun tilaus on vahingossa aktivoitunu sun mailiosoitteelle. Täytyy seuraavaksi varmaan vauva.fi:stä käydä kyselemässä jos siellä jollekin on vahingossa aktivoitunut mun tilaukset.

Ja tässä naputellessa Olybetti vaihteli USA:n kertoimet niiin että 1,47 ja 1,75. Järkevämpää jo hei. Hyvä Viro hyvä te, hyvä meidän joukkue. Voisin hakea ensi kesäksi johonkin naisten futisjengiin huoltajaksi. Ja tässä ei ole taustalla mitään seksuaalista tai ahdistelua joten haistakaa kyrpä jos ajattelitte niin. Saatan laittaa noihin muihin eurohöntsiin myös "tipsejä" mutta kahtellaan nyt. Loppuviikko menee Karjalassa. Sellanen hauska juttu muuten, että Hartwall Areenan entisen mediatilan Visitor-verkon salasana on edelleen sama kuin SM-liigan aikana. Joten käytän sitä salaa aina. Hallihenkilökunta tuskin lukee näitä mun stooreja, mutta Ama kun kuitenkin luet niin käy vaihtamassa se salasana ja soita huomenna jokaisella pelikatkolla Alan Walkerin Fadedia niin ostan sulle yllärilahjan sun ja Valavuoren änärimatkaa varten. Jos se Valeksi nyt ehtii kun on oikeudenkäyntiä ja nyrkkeilytreenejä ja Laurinkin pelejä tulee melkein joka yö.

Ruokasuosituksena ABC Delin chilipossu. Ei kuulu yömenuun mutta onneksi kokit on kilttejä ja kauniita (ne pari naista) myös öisin. Jos joku tietää sen chilikastikkeen reseptin tai tuntee jonkun joka tietää niin laittakaapa mulle viestiä.

Vihjeet yhteensä: panokset 15.60, palautukset 6.98, tulos -8.62 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 35. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

09.11.2017 10:43 <ItiksenKiekko> +2 vaikka en saanutkaan mitään sisään

09.11.2017 11:04 <GooRio> http://www.juoksufoorumi.fi/topic/34199-nike-vaporfly-4/

09.11.2017 11:06 <GooRio> "tossut 24 km jalkeen" kuva. Ei vissiin montaa kertaa tarvi

09.11.2017 11:06 <GooRio> jalkaan laittaa. Mutta lujaa pääsee!

09.11.2017 11:55 <Jantsa_> tuli niken sivuilta ihasteltua käyttäjäpalautteita ennen

09.11.2017 11:56 <Jantsa_> tilaamista, mutta samapa se, mun käytössä eivät kulu! ;D


Henkka
Jäsen
Viestit: 11056
Liittynyt: 14.06.2003, 11:39

Tuotto: +507.09 yks.

Palautus%: 120.53%

Panosten ka: 1.46 yks.

Vetoja: 1695

Pisteitä: 3681
Paikkakunta: Vantaa

Re: Kevyitä sipasuja Seppo Hovin tapaan

Viesti Kirjoittaja Henkka »

Jantsa_ kirjoitti:Sellanen hauska juttu muuten, että Hartwall Areenan entisen mediatilan Visitor-verkon salasana on edelleen sama kuin SM-liigan aikana. Joten käytän sitä salaa aina. Hallihenkilökunta tuskin lukee näitä mun stooreja, mutta Ama kun kuitenkin luet niin käy vaihtamassa se salasana ja soita huomenna jokaisella pelikatkolla Alan Walkerin Fadedia niin ostan sulle yllärilahjan sun ja Valavuoren änärimatkaa varten. Jos se Valeksi nyt ehtii kun on oikeudenkäyntiä ja nyrkkeilytreenejä ja Laurinkin pelejä tulee melkein joka yö.
Oon tänään menossa Seiskan pikkujouluristeilylle Silja Europalle. Aman pitäisi olla siellä Dj:nä. Jeti risteilyisäntänä, Nykäsen Masa karaoken vetäjänä jne. Voin käydä huikkaamassa Amalle et vaihtaa sen vitun salasanan. Biisejä tuskin tänään pahemmin Areenassa soittelee. Tai sit oon hyvin pettynyt jos tekee mulle oharit :P

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 5. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

10.11.2017 04:56 <Jantsa_> voi Ama minkä mulle teit.. viddu, oisinpa päässyt itsekin

10.11.2017 04:57 <Jantsa_> risteilylle keppitappelumatsin sijaan... #kokemus


Jantsa_
Jäsen
Viestit: 1152
Liittynyt: 11.02.2007, 05:14

Tuotto: +732.87 yks.

Palautus%: 103.84%

Panosten ka: 5.90 yks.

Vetoja: 3236

Pisteitä: 6667

Re: Kevyitä sipasuja Seppo Hovin tapaan

Viesti Kirjoittaja Jantsa_ »

Vedonlyöntivihje: - KHL 17-18 - Dinamo Minsk - Kazan - peliaika päättynyt

kohde
Dinamo Minsk - Kazan
veto
Minsk +0,5
kerroin
1.751 (Pinnacle)
panos
10 yks.

Osuma! +7.51 yks.

4-1

Vedonlyöntivihje: - KHL 17-18 - Vityaz - Sochi - peliaika päättynyt

kohde
Vityaz - Sochi
veto
Vityaz +0
kerroin
1.746 (Pinnacle)
panos
7.5 yks.

Huti: -7.50 yks.

2-4


Nopeasti alkaa kohelot maajoukkuetauon jälkeen. Minsk paremassa tilanteessa kuin Kazan maajoukkuerasituksia ajatellen. Kotijoukkueelta Enroth pelasi Ruotsin riveissä 1,5 erää ja sunnuntai oli jo lepopäivä. Samoin sunnuntaina sai levätä se kapea Valko-Venäjän maajoukkueen mukana ollut muutaman pelaajan ryhmä. Edellisessä Minskin pelissä pelanneista kolme kakkos-kolmosketjun jamppaa oli siis tuolla reissulla ja reserviäijää pari lisää. Ainoa vielä sunnuntaina pelannut oli Kanadan Howden. Muut kanukit Fontaine ja Gragnani saivat huilata eikä myöskään Skille ollut USA:n riveissä Deutschland Cupissa.

Kazan on merkannut edelleen loukkaantumislistalleen Azevedon ja Popovin. Vielä sunnuntaina tositoimissa oli pakistosta Tokranov, Yarullin ja Ohtamaa sekä hyökkääjistä Sekac, Tkachyov ja Klinkhammer. Anton Lander pelasi lauantaina viimeisen pelinsä. Minskin händärissä vähän ilmaa muutenkin.

Vityaz edelleen pelikelpoinen noillakin kertoimilla. Puolustus on vuotanut, mutta riittää peleihin.

Vihjeet yhteensä: panokset 17.50, palautukset 17.51, tulos +0.01 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 13. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Jantsa_
Jäsen
Viestit: 1152
Liittynyt: 11.02.2007, 05:14

Tuotto: +732.87 yks.

Palautus%: 103.84%

Panosten ka: 5.90 yks.

Vetoja: 3236

Pisteitä: 6667

Re: Kevyitä sipasuja Seppo Hovin tapaan

Viesti Kirjoittaja Jantsa_ »

Vedonlyöntivihje: - KHL 17-18 - Admiral - SKA - peliaika päättynyt

kohde
Admiral - SKA
veto
over 5
kerroin
1.869 (Pinnacle)
panos
8 yks.

Huti: -8.00 yks.

0-2

Vedonlyöntivihje: - KHL 17-18 - Severstal - Traktor - peliaika päättynyt

kohde
Severstal - Traktor
veto
Traktor +0,5
kerroin
1.769 (Pinnacle)
panos
8.5 yks.

Huti: -8.50 yks.

3-2

Vedonlyöntivihje: - KHL 17-18 - Severstal - Traktor - peliaika päättynyt

kohde
Severstal - Traktor
veto
over 3,5
kerroin
1.621 (Pinnacle)
panos
11 yks.

Osuma! +6.83 yks.

3-2

Vedonlyöntivihje: - KHL 17-18 - Spartak - Magnitogorsk - peliaika päättynyt

kohde
Spartak - Magnitogorsk
veto
over 5
kerroin
1.900 (Pinnacle)
panos
8 yks.

Huti: -8.00 yks.

3-2 vl

Vedonlyöntivihje: - KHL 17-18 - Spartak - Magnitogorsk - peliaika päättynyt

kohde
Spartak - Magnitogorsk
veto
Magni +0
kerroin
1.854 (Pinnacle)
panos
7 yks.

Push: +0.00 yks.

3-2 vl

Vedonlyöntivihje: - KHL 17-18 - Spartak - Magnitogorsk - peliaika päättynyt

kohde
Spartak - Magnitogorsk
veto
Magni -1
kerroin
3.010 (Pinnacle)
panos
1.5 yks.

Huti: -1.50 yks.

3-2 vl


Sä oot Sparta-mies eli täysi nolla, mä oon, Chris Lee joten anna olla. Chris Lee hommat hallussa ja muutama kiekko maalissa.

Vihjeet yhteensä: panokset 44.00, palautukset 24.83, tulos -19.17 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 16. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Jantsa_
Jäsen
Viestit: 1152
Liittynyt: 11.02.2007, 05:14

Tuotto: +732.87 yks.

Palautus%: 103.84%

Panosten ka: 5.90 yks.

Vetoja: 3236

Pisteitä: 6667

Re: Kevyitä sipasuja Seppo Hovin tapaan

Viesti Kirjoittaja Jantsa_ »

Vedonlyöntivihje: - KHL 17-18 - Lokomotiv - Ufa - peliaika päättynyt

kohde
Lokomotiv - Ufa
veto
Lokomotiv ml
kerroin
1.600 (Bet365)
panos
8 yks.

Osuma! +4.80 yks.

3-2 ja

Vedonlyöntivihje: - KHL 17-18 - Lokomotiv - Ufa - peliaika päättynyt

kohde
Lokomotiv - Ufa
veto
Lokomotiv -1
kerroin
2.429 (Pinnacle)
panos
4 yks.

Huti: -4.00 yks.

3-2 ja

Vedonlyöntivihje: - KHL 17-18 - Vityaz - Neftekhimik - peliaika päättynyt

kohde
Vityaz - Neftekhimik
veto
Vityaz +0
kerroin
1.917 (Pinnacle)
panos
8 yks.

Push: +0.00 yks.

1-2 vl

Vedonlyöntivihje: - KHL 17-18 - Jokerit - Sochi - peliaika päättynyt

kohde
Jokerit - Sochi
veto
Jokerit -1
kerroin
1.806 (Pinnacle)
panos
9 yks.

Huti: -9.00 yks.

2-3

Vedonlyöntivihje: - KHL 17-18 - Vladivostok - Dinamo Minsk - peliaika päättynyt

kohde
Vladivostok - Dinamo Minsk
veto
over 5
kerroin
2.570 (Pinnacle)
panos
3 yks.

Push: +0.00 yks.

5-0

Vedonlyöntivihje: - KHL 17-18 - Vladivostok - Dinamo Minsk - peliaika päättynyt

kohde
Vladivostok - Dinamo Minsk
veto
over 4
kerroin
1.636 (Pinnacle)
panos
10 yks.

Osuma! +6.36 yks.

5-0Vähän The Leagueta:

Vedonlyöntivihje: - Liiga 17-18 - Pelicans - Lukko - peliaika päättynyt

kohde
Pelicans - Lukko
veto
Lukko +0,5
kerroin
1.877 (Pinnacle)
panos
9 yks.

Osuma! +7.89 yks.

3-4 vl

Vedonlyöntivihje: - Liiga 17-18 - Kärpät - IFK - peliaika päättynyt

kohde
Kärpät - IFK
veto
Kärpät +0
kerroin
1.512 (Pinnacle)
panos
8 yks.

Push: +0.00 yks.

3-2 vl

Vedonlyöntivihje: - Liiga 17-18 - Kärpät - IFK - peliaika päättynyt

kohde
Kärpät - IFK
veto
Kärpät -1
kerroin
2.389 (Pinnacle)
panos
3 yks.

Huti: -3.00 yks.

3-2 vl

Vedonlyöntivihje: - Liiga 17-18 - Ilves - Tappara - peliaika päättynyt

kohde
Ilves - Tappara
veto
Tappara -0,5
kerroin
1.840 (Pinnacle)
panos
9 yks.

Osuma! +7.56 yks.

1-4

Vedonlyöntivihje: - Liiga 17-18 - HPK - TPS - peliaika päättynyt

kohde
HPK - TPS
veto
under 5
kerroin
1.775 (Pinnacle)
panos
8.5 yks.

Osuma! +6.59 yks.

2-1 ja

Vedonlyöntivihje: - Liiga 17-18 - SaiPa - KalPa - peliaika päättynyt

kohde
SaiPa - KalPa
veto
under 5
kerroin
1.729 (Pinnacle)
panos
9 yks.

Osuma! +6.56 yks.

0-1Ei perusteluita.

Vihjeet yhteensä: panokset 88.50, palautukset 112.26, tulos +23.76 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 8. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Jantsa_
Jäsen
Viestit: 1152
Liittynyt: 11.02.2007, 05:14

Tuotto: +732.87 yks.

Palautus%: 103.84%

Panosten ka: 5.90 yks.

Vetoja: 3236

Pisteitä: 6667

Re: Kevyitä sipasuja Seppo Hovin tapaan

Viesti Kirjoittaja Jantsa_ »

Taas ihan ihmeellisiä arvioita. Mitähelvettiä. Suosittelen käyttämään vahvaa harkintaa että koskeeko näihin. Haisee hyvin vahvasti rastiriviltä.

Vedonlyöntivihje: - KHL 17-18 - Dinamo Riga - Traktor - peliaika päättynyt

kohde
Dinamo Riga - Traktor
veto
Traktor +0
kerroin
1.847 (Pinnacle)
panos
8 yks.

Osuma! +6.78 yks.

1-3

Vedonlyöntivihje: - KHL 17-18 - Dinamo Riga - Traktor - peliaika päättynyt

kohde
Dinamo Riga - Traktor
veto
over 3,5
kerroin
1.709 (Pinnacle)
panos
8 yks.

Osuma! +5.67 yks.

1-3

Vedonlyöntivihje: - KHL 17-18 - Dinamo Riga - Traktor - peliaika päättynyt

kohde
Dinamo Riga - Traktor
veto
over 4,5
kerroin
2.750 (Veikkaus)
panos
3 yks.

Huti: -3.00 yks.

1-3

Vedonlyöntivihje: - KHL 17-18 - SKA - Yugra - peliaika päättynyt

kohde
SKA - Yugra
veto
over 5,5
kerroin
1.730 (Veikkaus)
panos
10 yks.

Osuma! +7.30 yks.

4-3


Riga vie SOG 38-21 mutta peli päättyy 1-3. Jätetään pieni takaportti että vielä tyhjiin 1-4 niin otetaan Veijon overi mukaan.

Vedonlyöntivihje: - Liiga 17-18 - Sport - Pelicans - peliaika päättynyt

kohde
Sport - Pelicans
veto
Sport +0
kerroin
1.961 (Pinnacle)
panos
9 yks.

Osuma! +8.65 yks.

7-5

Vedonlyöntivihje: - Liiga 17-18 - Sport - Pelicans - peliaika päättynyt

kohde
Sport - Pelicans
veto
under 5,5
kerroin
1.740 (Pinnacle)
panos
7 yks.

Huti: -7.00 yks.

7-5

Vedonlyöntivihje: - Liiga 17-18 - SaiPa - Ässät - peliaika päättynyt

kohde
SaiPa - Ässät
veto
under 5
kerroin
1.649 (Pinnacle)
panos
9 yks.

Osuma! +5.84 yks.

1-3

Vedonlyöntivihje: - Liiga 17-18 - SaiPa - Ässät - peliaika päättynyt

kohde
SaiPa - Ässät
veto
Ässät +0,5
kerroin
1.800 (Pinnacle)
panos
8 yks.

Osuma! +6.40 yks.

1-3

Vedonlyöntivihje: - Liiga 17-18 - TPS - Ilves - peliaika päättynyt

kohde
TPS - Ilves
veto
TPS
kerroin
1.714 (Pinnacle)
panos
8 yks.

Osuma! +5.71 yks.

4-1

Vedonlyöntivihje: - Liiga 17-18 - TPS - Ilves - peliaika päättynyt

kohde
TPS - Ilves
veto
TPS -1
kerroin
2.000 (Pinnacle)
panos
3 yks.

Osuma! +3.00 yks.

4-1


Oon vedellyt Pelsuja vastaan nyt tässä mutta kyse ei oo ollut siitä että siellä on puuttunut pakkeja. Kyllä Sportiltakin puuttuu pakkeja. Ja kyllä ne Pelsujen pakkipuolen poissaolot on kertoimissa sisällä. Mutta sama kuin KHL-matsissa, näistä ei osu mikään.

Vihjeet yhteensä: panokset 73.00, palautukset 112.35, tulos +39.35 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 14. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

21.11.2017 18:07 <MacGyver> 3187 - 103,91%. Kyllä nämä voi peesata. :)

21.11.2017 21:59 <Henkka> LOL. Tietää tuloksetkin.


Jantsa_
Jäsen
Viestit: 1152
Liittynyt: 11.02.2007, 05:14

Tuotto: +732.87 yks.

Palautus%: 103.84%

Panosten ka: 5.90 yks.

Vetoja: 3236

Pisteitä: 6667

Re: Kevyitä sipasuja Seppo Hovin tapaan

Viesti Kirjoittaja Jantsa_ »

Vedonlyöntivihje: - Mestis 17-18 - RoKi - KeuPa - peliaika päättynyt

kohde
RoKi - KeuPa
veto
KeuPa
kerroin
2.030 (Veikkaus)
panos
4 yks.

Huti: -4.00 yks.

3-2 ja

Vedonlyöntivihje: - Mestis 17-18 - RoKi - KeuPa - peliaika päättynyt

kohde
RoKi - KeuPa
veto
KeuPa ml
kerroin
1.700 (Veikkaus)
panos
7 yks.

Huti: -7.00 yks.

3-2 ja

Vedonlyöntivihje: - Mestis 17-18 - LeKi - Hermes - peliaika päättynyt

kohde
LeKi - Hermes
veto
Hermes
kerroin
3.150 (Veikkaus)
panos
3 yks.

Huti: -3.00 yks.

3-2 ja

Vedonlyöntivihje: - Mestis 17-18 - LeKi - Hermes - peliaika päättynyt

kohde
LeKi - Hermes
veto
Hermes ml
kerroin
2.400 (Veikkaus)
panos
5.5 yks.

Huti: -5.50 yks.

3-2 ja

Vedonlyöntivihje: - Mestis 17-18 - Jokipojat - Peliitat - peliaika päättynyt

kohde
Jokipojat - Peliitat
veto
Jokipojat
kerroin
1.780 (Veikkaus)
panos
7 yks.

Huti: -7.00 yks.

1-2


Löin nää ite, mutta rehellisyyden nimissä aika vähissä on syyt miksi mulla olisi mitään etua Veikkaukseen nähden etenkin niiden palautusprosentit huomioonottaen. Pidän Hermestä todella haastavasta alkukaudesta huolimatta erittäin kovana jenginä jolla touhu lähtenyt oikeaan suuntaan. LeKi on LeKi eli mitä tahansa voi tapahtua. KeuPa myös aivan eri tason nippu kuin RoKi vaikka on kai rovaniemeläisiltäkin jotain hyviä pelejä nähty. Ihan mankelissa vaan aina kun nähnyt vaikka voittaneetkin pelejä. Peliitoilta ei mitään havaintoa pelaako esim. Lahtinen, Lindroos, Kivelä tai ketä Pelsun sopimusjamppoja mukana, mutta lasketaan ihan kostoksi nuo Vaasassa tänään pelanneet pois vaikka ehtiihän sitä bussimatkoilla nukkua ja blaablaa. Ja Eirtiksellä varmaan tiedot siitä ketkä pelaa ja ketkä ei joten ihan turha pyöritellä edes.

Mutta nää on ihan läppää ja mun havainnot Mestiksestä on ainoastaan 2-3 nähtyä peliä ylläolevilta joukkueilta eikä mitään kunnollista vedonlyöntihistoriaa poislukien räikeimmät kokoonpanospedeilyt. KHL:stä ehkä jotain poimintoja vähän myöhemmin tai huomenna.

Vihjeet yhteensä: panokset 26.50, palautukset 0.00, tulos -26.50 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 13. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Jantsa_
Jäsen
Viestit: 1152
Liittynyt: 11.02.2007, 05:14

Tuotto: +732.87 yks.

Palautus%: 103.84%

Panosten ka: 5.90 yks.

Vetoja: 3236

Pisteitä: 6667

Re: Kevyitä sipasuja Seppo Hovin tapaan

Viesti Kirjoittaja Jantsa_ »

Vedonlyöntivihje: - KHL 17-18 - Neftekhimik - Magnitogorsk - peliaika päättynyt

kohde
Neftekhimik - Magnitogorsk
veto
Magni +0,5
kerroin
1.740 (Pinnacle)
panos
7 yks.

Huti: -7.00 yks.

5-2

Vedonlyöntivihje: - KHL 17-18 - Neftekhimik - Magnitogorsk - peliaika päättynyt

kohde
Neftekhimik - Magnitogorsk
veto
under 5,5
kerroin
1.632 (Pinnacle)
panos
10 yks.

Huti: -10.00 yks.

5-2


Betsit perustuu jonkin tason pseudoanalyysiin mikä on tietysti aina ihanteellinen lähtökohta. Neftekhimik on KHL:n suurin yllättäjä mun papereissa tällä hetkellä. Joojoo ennen kauden alkua tehtyyn arvioon nähden Barys tietysti ja kieltämättä yllättävän hyvää saldoa heilläkin, mutta kazakkien kohdalla voimalukuja on jouduttu muokkailemaan aika rankasti ihan alkuarviosta koska a) vahvistivat jengiä ja tekivät pari tärkeää jatkoa, b) Veyn johtama ykkösketju kostautui aivan helvetin huikeaksi mutta eihän pinnat sille missään nimessä olleet isot, että joukkue saisi vanhaa ykkösketjua ehkä jopa paremmin pelaavan kolmikon kasaan. Mutta se mikä Neften kohdalla on yllättänyt on tuo peli. Joukkue ei ole erityisen nimekäs mutta siellä kun joku Shiksatdarov painaa kyrpä pystyssä vieraspelissä painetta CSKA:n pakeille ajaen pakkia ulos maalin takaa ja samalla Zdunov antaa sivupaineen Yakimovin puolustaessa keskilinjaa niin eihän sitä voi kuin arvostaa. Harva jengi lähtee pelaamaan CSKA:ta vastaan täysin omalla identiteetillään vieraisiin.

Välillä homma menee yli kuten kävi Jokereita vastaan. Hienoa työtä tekee Nazarovi oli hänestä valmentajana tai ihmisenä mitä mieltä tahansa. Magni ei pysty Neftekhimikin luistelupeliin vastaamaan. Peli tulee väkisinkin näyttämään siltä, että Neftekhimik on aktiivisempi ja todnäk saa laukauksia ja Magnin hyökkäyksiinlähdöt katkaistaan viimeistään omalla sinisellä. Mutta Magni on vittumaisen vahva jengi silti. Koutsia vaihdettiin ja sen jälkeen viidessä vieraspelissä Magni ei ole jäänyt nollaan pisteeseen kertaakaan. Peli ei aina ole hienoa, mutta nyt mennään puolustuksen kautta. Lee ja Bereglazov tuovat pakistoon varmuutta todella paljon ja ennestäänkin toki ihan ok jamppaa löytyi. Magni pystyy kyllä pakiston osalta operoimaan Neftekhimikin paineen alla ja puolustamaan keskustan tukkoon. Mv-osasto myös hyvin asiallinen. Mozyakin on ollut paha menetys, mutta ei äijän nimeä loukkaantumislistalta enää löydy. Enpä tiedä silti pelaako. Magnia on tällä hetkellä vaikea voittaa. Severstalit ja Rigat puolustettiin nollille, Torpedo jäi yhteen maaliin 60min. Olisi kiva nähdä joku kahden huippuaggressiivisen jengin kohtaaminen mutta Magni ei tuota iloa tule tarjoamaan Nizhnekamskin kotiyleisölle. Haisee hikiseltä tasapeliltä jos ei Neftellä mene lataus täysin yli. Tuskin menee. Kyllähän tää underiksi jää, jäähän? 2-2. Sen jälkeen mulle ihan sama kuka vie.

Kannattaa katsella jostain striimistä tämä peli niin huomaatte kuinka paljon paskaa voi kirjoittaa yhdestä pelistä. Neftekhimik vetää trappia ja tekee ykkössektorilta neljä maalia. 5-1. Ehkä 5-2 jos Mr.Moz pelaa.

Vihjeet yhteensä: panokset 17.00, palautukset 0.00, tulos -17.00 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 17. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

22.11.2017 22:37 <Henkka> 5-2, taas tiesi tuloksen. On kova.


Jantsa_
Jäsen
Viestit: 1152
Liittynyt: 11.02.2007, 05:14

Tuotto: +732.87 yks.

Palautus%: 103.84%

Panosten ka: 5.90 yks.

Vetoja: 3236

Pisteitä: 6667

Re: Kevyitä sipasuja Seppo Hovin tapaan

Viesti Kirjoittaja Jantsa_ »

Vedonlyöntivihje: - KHL 17-18 - Sibir - Barys - peliaika päättynyt

kohde
Sibir - Barys
veto
Sibir +0
kerroin
1.961 (Pinnacle)
panos
9 yks.

Osuma! +8.65 yks.

6-4


Barysin ykkösketju hajalle kun Frattin keihästi jotain muuta kuin omaa muijaansa ja pari peliä napsahti. Olisi mulla ollut 52 pinnaa muutenkin mutta kuopataan ny.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 10. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Jantsa_
Jäsen
Viestit: 1152
Liittynyt: 11.02.2007, 05:14

Tuotto: +732.87 yks.

Palautus%: 103.84%

Panosten ka: 5.90 yks.

Vetoja: 3236

Pisteitä: 6667

Re: Kevyitä sipasuja Seppo Hovin tapaan

Viesti Kirjoittaja Jantsa_ »

Vedonlyöntivihje: - Mestis 17-18 - Jokipojat - Peliitat - peliaika päättynyt

kohde
Jokipojat - Peliitat
veto
Jokipojat -0,5
kerroin
1.847 (Pinnacle)
panos
1.5 yks.

Huti: -1.50 yks.

1-2


Lisänapsu. Eirtiskin pudotti 1,78 -> 1,70 mutta Pinnyllä noussut siitä mitä oli viime yönä. RoKin puolesta joku paineli näköjään juuri myös niin Pinnyltä hyvää KeuPaa tarjolla.

Vedonlyöntivihje: - Liiga 17-18 - KooKoo - KalPa - peliaika päättynyt

kohde
KooKoo - KalPa
veto
KooKoo ml
kerroin
1.830 (Veikkaus)
panos
8 yks.

Huti: -8.00 yks.

1-2


B365 1,85 ja varmaan Pinnyllä +0 tulee nousemaan paremmaksi vaihtoehdoksi (nyt sukeltanut todella alas) mutta Veikkaukselle kiva vedellä niin vedellään tänne.

Vihjeet yhteensä: panokset 9.50, palautukset 0.00, tulos -9.50 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 6. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Jantsa_
Jäsen
Viestit: 1152
Liittynyt: 11.02.2007, 05:14

Tuotto: +732.87 yks.

Palautus%: 103.84%

Panosten ka: 5.90 yks.

Vetoja: 3236

Pisteitä: 6667

Re: Kevyitä sipasuja Seppo Hovin tapaan

Viesti Kirjoittaja Jantsa_ »

Vedonlyöntivihje: - KHL 17-18 - Lada - Torpedo - peliaika päättynyt

kohde
Lada - Torpedo
veto
Torpedo +0
kerroin
1.694 (Pinnacle)
panos
9 yks.

Osuma! +6.25 yks.

0-2

Vedonlyöntivihje: - KHL 17-18 - Lada - Torpedo - peliaika päättynyt

kohde
Lada - Torpedo
veto
Torpedo -1
kerroin
2.950 (Pinnacle)
panos
2 yks.

Osuma! +3.90 yks.

0-2

Vedonlyöntivihje: - KHL 17-18 - Lada - Torpedo - peliaika päättynyt

kohde
Lada - Torpedo
veto
over 3,5
kerroin
1.625 (Pinnacle)
panos
7.5 yks.

Huti: -7.50 yks.

0-2

Vedonlyöntivihje: - KHL 17-18 - Dinamo Minsk - Yugra - peliaika päättynyt

kohde
Dinamo Minsk - Yugra
veto
Minsk -1,5
kerroin
2.030 (Veikkaus)
panos
7 yks.

Huti: -7.00 yks.

2-1

Vedonlyöntivihje: - KHL 17-18 - Dinamo Minsk - Yugra - peliaika päättynyt

kohde
Dinamo Minsk - Yugra
veto
Minsk -2,5
kerroin
3.400 (Veikkaus)
panos
1.5 yks.

Huti: -1.50 yks.

2-1

Vedonlyöntivihje: - KHL 17-18 - Jokerit - Sibir - peliaika päättynyt

kohde
Jokerit - Sibir
veto
Sibir +1,5
kerroin
1.925 (Pinnacle)
panos
8 yks.

Osuma! +7.40 yks.

2-1


Torpedo käy taas nysväilemässä, mutta kun peli päättyy 1-3 niin sehän riittää. Yugra ei kestä valkovenäläistä saunaa. Harmi kun SKEPAT ROMMAS jo ennen ku ehti tipsailee. Jokerit-Sibir melko vittumainen kun viimeiset pari peliä vastustaja paukutellut kolmea yv-maalia ja nää Eelit tiedetään. Painele vaan electrobootlegi Eelin maalibetsejä tähänkin koska nyt osuu. Sibirille tehty muistaakseni yksi tyhjiin koko kaudella, joten tänään menee toinen. Mutta eipä sillä ole merkitystä kun on jo 4-1 -osuma se.

Vihjeet yhteensä: panokset 35.00, palautukset 36.55, tulos +1.55 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 15. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

28.11.2017 16:53 <ItiksenKiekko> Perus manaukset nii tietää et sillon tulee vihreesuora :)


Jantsa_
Jäsen
Viestit: 1152
Liittynyt: 11.02.2007, 05:14

Tuotto: +732.87 yks.

Palautus%: 103.84%

Panosten ka: 5.90 yks.

Vetoja: 3236

Pisteitä: 6667

Re: Kevyitä sipasuja Seppo Hovin tapaan

Viesti Kirjoittaja Jantsa_ »

Vedonlyöntivihje: - KHL 17-18 - Avtomobilist - Severstal - peliaika päättynyt

kohde
Avtomobilist - Severstal
veto
Avtomobilist ml
kerroin
1.520 (Bet365)
panos
10 yks.

Osuma! +5.20 yks.

5-0

Vedonlyöntivihje: - KHL 17-18 - Traktor - Torpedo - peliaika päättynyt

kohde
Traktor - Torpedo
veto
over 3,5
kerroin
1.862 (Pinnacle)
panos
7 yks.

Huti: -7.00 yks.

1-2

Vedonlyöntivihje: - KHL 17-18 - Traktor - Torpedo - peliaika päättynyt

kohde
Traktor - Torpedo
veto
over 4,5
kerroin
3.150 (Veikkaus)
panos
2 yks.

Huti: -2.00 yks.

1-2

Vedonlyöntivihje: - KHL 17-18 - Lada - Dynamo Riga - peliaika päättynyt

kohde
Lada - Dynamo Riga
veto
Lada +0
kerroin
1.628 (Pinnacle)
panos
8.5 yks.

Push: +0.00 yks.

3-2 vl

Vedonlyöntivihje: - KHL 17-18 - Lokomotiv - Yugra - peliaika päättynyt

kohde
Lokomotiv - Yugra
veto
Yugra +2,5
kerroin
1.645 (Pinnacle)
panos
8 yks.

Osuma! +5.16 yks.

3-1

Vedonlyöntivihje: - KHL 17-18 - Dynamo Moscow - Sibir - peliaika päättynyt

kohde
Dynamo Moscow - Sibir
veto
Sibir +0,5
kerroin
1.900 (Pinnacle)
panos
6.5 yks.

Huti: -6.50 yks.

6-4

Vedonlyöntivihje: - KHL 17-18 - Dynamo Moscow - Sibir - peliaika päättynyt

kohde
Dynamo Moscow - Sibir
veto
Sibir +0
kerroin
2.620 (Pinnacle)
panos
2.5 yks.

Huti: -2.50 yks.

6-4

Vedonlyöntivihje: - KHL 17-18 - Dynamo Moscow - Sibir - peliaika päättynyt

kohde
Dynamo Moscow - Sibir
veto
over 3,5
kerroin
1.775 (Pinnacle)
panos
7.5 yks.

Osuma! +5.81 yks.

6-4

Vedonlyöntivihje: - KHL 17-18 - Vityaz - Vladivostok - peliaika päättynyt

kohde
Vityaz - Vladivostok
veto
Vityaz +0
kerroin
1.729 (Pinnacle)
panos
8.5 yks.

Osuma! +6.20 yks.

2-1

Vedonlyöntivihje: - KHL 17-18 - Vityaz - Vladivostok - peliaika päättynyt

kohde
Vityaz - Vladivostok
veto
over 4,5
kerroin
1.787 (Pinnacle)
panos
9.5 yks.

Huti: -9.50 yks.

2-1


Vihjeet yhteensä: panokset 70.00, palautukset 64.87, tulos -5.13 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 18. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Jantsa_
Jäsen
Viestit: 1152
Liittynyt: 11.02.2007, 05:14

Tuotto: +732.87 yks.

Palautus%: 103.84%

Panosten ka: 5.90 yks.

Vetoja: 3236

Pisteitä: 6667

Re: Kevyitä sipasuja Seppo Hovin tapaan

Viesti Kirjoittaja Jantsa_ »

KHL:ssä runkosarja edennyt jo loppusuoralle. Voimasuhteet ovat alkukaudesta muuttuneet joidenkin joukkueiden osalta selvästikin.

Lännessä SKA johtaa konferenssia kahdeksan pisteen erolla CSKA:han. Näiden välillä todnäk konferenssifinaaleissa nähdään hyvä taisto, mutta SKA on kauden aikana ottanut omissa papereissa sen ennakkosuosikin aseman ilman kotietuakin. Pakisto oli jo ennen kauden alkua sarjan paras, mutta hyökkäys oli vähän kapea. Shipachyovin paluun jälkeen tilanne alkaa olla aika hyvä. Thoresenkin edelleen kova pelimies. CSKA selkeästi siinä heti SKA:n perässä. Ihan kärkiosaamista ei ole yhtä paljon kuin pietarilaisilla, mutta muuten pullat aika vahvasti uunissa.

Jokerit ja Lokomotiv pystyvät pudotuspeleissä jonkinlaista haastetta ennakkosuosikeille tarjoamaan. Torpedokin voi kiusata seuraavia kierroksia ajatellen jos lähtevät sikailulinjalle, mutta tuskinpa lähtevät. Sochi on hyvä jengi, mutta jää liian kevyeksi pudotuspeleissä. Moskovan Dynamo, Spartak ja Severstal ratkaisevat viimeiset kaksi pudotuspelipaikkaa. Spartak ja Dynamo kohtaavat kahdesti vielä, joten niissä peleissä on iso panos. Severstalilla helvetin hankala loppuohjelma, mutta eiköhän se Moskovan Dynamo tuosta vielä pullahda ulos ainakin jos ei voita molempia Spartak-pelejä.

Idässä Kazanilla kova nippu. Azevedo toipunut pelikuntoon loppuvuoden aikana, Zaripov pääsi dopingpannastaan ja Burmistrov liittyi jo ennestään nimivahvaan joukkueeseen, joten idän ykkösnippu on mielestäni tuossa. Magni sai Leen ja Bereglazovin pakistoon ja hyökkäystä vahvistivat dumppaamalla Schausin pakistosta Kunluniin vaihdossa Wolskiin, jolle Magnitogorsk entuudestaan toki tuttu paikka. Vaikea joukkue voittaa keväällä neljää kertaa. Omsk ja Avtomobilist myös iskuvalmiita etenkin kun omskilaiset saavat sairastuvan tyhjäksi. Ufa panosti kovasti vielä siirtorajalla ja poimi talousvaikeuksien kanssa painineesta Admiralista sentteri Sayustovin, pakki Bartulisin ja kaukoidän kovimman ex-omskilaisen Tkachyovin. Traktor ja Neftekhimik menevät pudotuspeleihin, mutta heillä tuskin on konferenssifinaaleihin asti asiaa lopulta kuitenkaan. Lähinnä Sibir ja Amur taistelevat viimeisestä pudotuspelipaikasta. Periaatteessa Barysillakin mahdollisuuksia, mutta enpä luota kazakkeihin tässä.

Finaaleissa SKA hoitelee Kazanin 4-1 ja homma on paketissa. Toivottavasti ei näin, vaan mielenkiintoista ja yllätyksellistä loppukautta toivotaan.

Oli mulla näiden länkytysten lisäksi jotain asiaakin. Kuten moni varmaan on huomannut, niin aika vähiin on jäänyt blogin päivittely tällä kaudella. Yksinkertaisesti liikaa hommia tosiaan ja aika on kortilla, omia unirytmejä muokattu myös vähän aiemmasta ja ei vaan oikein sellaista paloa ole enää tänne kirjoittelua kohtaan. Hommat unelmatyön parissa jatkuu jatkosopimuksen myötä, tyttöystäväkin vinkuu lisää yhteistä aikaa ja hänen suloista pikkukoiraakin pitäisi käydä ulkoiluttamassa. Omat liikunnat jääneet ihan nolliin. Puhelimella ehtii kyllä lyödä vedot sisään vaikka missä mutta mitään tekstejä ei tänne jaksa kirjoitella. Tietysti myös yksi syy oli antaa näyttöjä jos olisi johonkin vedonlyönnilliseen yhteistyökuvioon lähtenyt mukaan. Muutamia yhteydenottoja aiheen tiimoilta tuli, mutta nopeasti kävi selväksi ettei oikein sellaista yhteistyön muotoa ollut mahdollista kehittää, missä molemmat osapuolet olisivat selkeästi hyötyneet. Eikä siihen vihjaamiseen oikein aikaa olisi löytynytkään. Kiitokset joka tapauksessa yhteydenotoista ja luottamuksesta.

Aikansa kutakin. En sano etten koskaan palaa, mutta näillä näkymin meikäläisellä tämä jää palstan viimeiseksi viestiksi tänne.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 60. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

08.01.2018 08:05 <fac> Kiitos vihjeistäsi ja teksteistäsi! Toivon että palaat viel!

08.01.2018 13:17 <Taika> ...sanoi pässi, kun päätä leikattiin. tack och adjö.

08.01.2018 13:17 <Taika> lämmöllä muistaen =)

08.01.2018 17:17 <GooRio> Pääsit siis availemaan tsekkiläistä pelikirjaa??


Jantsa_
Jäsen
Viestit: 1152
Liittynyt: 11.02.2007, 05:14

Tuotto: +732.87 yks.

Palautus%: 103.84%

Panosten ka: 5.90 yks.

Vetoja: 3236

Pisteitä: 6667

Re: Kevyitä sipasuja Seppo Hovin tapaan

Viesti Kirjoittaja Jantsa_ »

.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 6. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin