Tänään on 24.03.2023, 11:10.

Kolopalloa

Vedonlyöntiblogit. Pelivalintoja ja tarinaa rahapelien maailmasta ja vähän muualtakin.
Vastaa Viestiin
HR Juz
Jäsen
Viestit: 2432
Liittynyt: 17.08.2006, 14:59

Tuotto: +755.32 yks.

Palautus%: 102.12%

Panosten ka: 7.33 yks.

Vetoja: 4853

Pisteitä: 8671

Re: Kolopalloa

Viesti Kirjoittaja HR Juz »

mpr kirjoitti:Näytti olevan IS Extraan tulleen lähetysinfot Mastersista :peukku:
Peukku täältä kanssa. Just eilen pohdiskelin että täytynee varmaan ruutu+ tilata Mastersin ajaksi, mutta eipä tarvitsekaan.
mpr kirjoitti: Onko ajatuksia kerätä pelattavaa Masterisiin?
Tarkoitus olisi Mastersiin kaivella hiukan enemmän pelattavaa mitä on alkukaudesta tullut laitettua. Joka vuosihan siihen on kohteita reilusti, limpit isommat ja tyhmää sekä viisasta rahaa runsaasti liikenteessä. Lisäksi pyrin jonkinlaista "ennakkoa" tai muuta tekstin tynkää väntää sitten Masters-viikolla. Tarkoitus olisi itseasiassa tällä viikolla jo omia pohjatöitä ruveta vääntämään siihen, kun nyt on itsellä väliviikko (matchplay'ta en ole vielä koskaan laskenut).

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 8. Antamasi peukut: 0.

Panostusasteikko: x/1000, max 2% eli 20 yks. Kelly jaettuna 7-10.

Twitter
Blogi

Minikommentit


HR Juz
Jäsen
Viestit: 2432
Liittynyt: 17.08.2006, 14:59

Tuotto: +755.32 yks.

Palautus%: 102.12%

Panosten ka: 7.33 yks.

Vetoja: 4853

Pisteitä: 8671

Re: Kolopalloa

Viesti Kirjoittaja HR Juz »

Aika lunastaa lupauksia.

Kauden ensimmäinen major-turnaus The Masters pelataan tulevana viikonloppuna tutulla Augustan kentällä. Masters on noussut vuosien saatossa luultavasti suosituimmaksi majoriksi. Uskoisin tämän johtuvan perinteistä, sillä se pelataan vuodesta toiseen samalla kentällä toisin kuin muut major-turnaukset. Lisäksi paikka kalenterissa, kauden ensimmäisenä majorina ja jonkinlaisena kevään merkkinä, ei varmasti ainakaan pahenna tätä tilannetta.

Masters on myös vedonlyönnillisesti erittäin mielenkiintoinen. Panosrajoitukset nousevat, kohteita on erittäin paljon auki aina tavallisista turnaushedareista kaiken karvaisiin erikoisvetoihin. Lisäksi markkinoille tulee erittäin paljon sekä viisasta että tyhmää rahaa, joten kerrointen heilunta lienee taattua tänäkin vuonna.

********************************************************************************************************************

Augustan kenttä on reilut 7400 jaardia pitkä ja sopii parhaiten pitkälle lyöville pelaajille. Bubba Watsonin tai vaikkapa Angel Cabreran kaltaiset pidemmälle lyövät pelaajat ovat juhlineet selkeästi useammin, kuin olisi kuulunut. Toisaalta muutaman poikkeuksen ansiosta suuriyleisö ei tätä etua ehkä ymmärrä sen todellisessa mittakaavassa. Esimerkiksi viime vuosina turnausta hallinnut Jordan Spieth on vain hiukan keskimääräistä PGA-pelaaja pidempi avauksissa. 2007 vuoden mestari Zach Johnson taasen on yksi lyhyimpiä avaajia. Yksittäisten pelaajien menestystä yksittäisessä turnauksessa ei pidä tietenkään vedonlyöjän tuijottaa, vaan kokonaisuus ja isot otannat ratkaisevat.

Kenttä ei sinänsä ole edes kovinkaan pitkä, vaikka toki keskimääräistä PGA-kenttää pidempi onkin. Vaikeahkolla kentällä tuloksen tekeminen on kuitenkin vaikeaa, joten par-5:ten ”hyväksi käyttäminen” nousee isoon rooliin. Par-5:t ovat kohtalaisen helppoja ja lyhyitä Augustassa: 575y, 570y, 510y ja 530y. Toinen merkittävä ”bombereita” suosiva asia on, että kenttä ei rankaise kovinkaan pahasti, jos avaus ei osu väylään. Ruffit (suomeksi osuvasti karheikot) ovat majoriksi erittäin lyhyet ja esimerkiksi bunkkereita ei ole kovinkaan montaa. Kentällä on vain 44 bunkkeria, kun normaalisti PGA-kentillä bunkkereita on jotain sadan tienoilla. Ei voida siis sanoa vaaran vaanivan sivuun suuntautuvia avauslyöntejä. Tälle vuodelle tosin on tiedossa sateiden kastuttama kenttä, joka hiukan pidentää kenttää ja saattaa näin entisestään kasvattaa pitkälyöntisten etua. Tämä ei kuitenkaan täysin yksiselitteistä ole sillä vastaavasti vastaanottavaisiin ja märkiin griineihin on myös lyhyempää ja matalampaa lyöntikaartakin pelaavien helpompi osua.

Monissa ennakkokaavailuissa lähipeli, ”scramblaaminen”, saa yhä edelleen kohtalaisen ison roolin menestykseen. Mielestäni lähipelillä on Augustassa tavallista pienempi merkitys. Scramblaaminen ei kentällä ole toki mitenkään helppoa, mutta se ei oikeastaan tarkoita, että hyvät lähipelaajat menestyisivät Augustassa keskimääräista paremmin. Ennemminkin nostaisin esiin hyviä puttaajia. Kentän greenit ovat yleensä todella tasaiset ja tietenkin aina Mastersissa huippukunnossa. Näin ollen sattuman määrä pienenee, kun putit keskimäärin menevät sinne, minne ne putataan. Tosin, vaikuttaako pehmenevät ja märät griinit tähän jää vielä arvoitukseksi?

Puttaamiseen liittyy toinenkin mielenkiintoinen aspekti: ruoholaji vaihtuu. Lähes koko alkukausi on nyt pelattu bermudaruoholla, mutta nyt kun siirrytään ”pohjoiseen”, niin ruoholaji vaihtuu bentgrassiin. Bentgrass pelaa usein hiukan erilaisena ja varsinkin ne jotka eivät ole bermudaruoholla kasvaneet (käytetään yleensä Floridassa, Texasissa ja muissa lämpimissä osavaltioissa), pärjäävät keskimääräistä paremmin bentillä. Tämä suosinee jonkin verran eurooppalaisia, sillä he eivät ole niin tottuneita bermudagriinehin, kuin osa USA:laisista tai jopa Australialaiset ja Etelä-Afrikkalaiset. Mielenkiintoista on nähdä, miten esimerkiksi Tyrrell Hatton tulee suoriutumaan kilpailussa. Maailmanlistan 15. noussut Hatton on ehtinyt helmikuun lopun jälkeen pelata 4 kilpailua Amerikassa erinomaisin sijoituksin: T4, 10, T4, T17. Erityisesti putteri on ollut lämpimänä, ja englantilainen onkin voittanut peräti 1.4 lyöntiä muihin pelaajiin nähden joka kierroksella pelkästään putterilla. Sivuhuomiona todettakoon, että maailman parhaat pelaajat voittavat keskimääräistä PGA-pelaajaa yleensä reilut 2 lyöntiä keskimääräisellä kierroksella. Putteri on siis toiminut poikkeuksellisen hyvin näissä neljässä kisassa.

Kenttä tosiaan pelaa aika märkänä tänä vuonna. Koko keskiviikolle on tällä hetkellä luvassa sadetta aamusta yöhön asti, joten varsinkin torstaina aamulla starttaavat pelaajat tulevat kohtaamaan pehmeän kentän. Viime vuoden tapaan myös tuulet puhaltavat hiukan tavallista kovempina ainakin alkuturnauksesta. Tällä hetkellä ennusteet näyttäisivät, että tuo torstainen aamuryhmä tulee hyötymään tästä, sillä kovemmat tuulet puhaltavat juuri torstaina iltapäivällä. Perjantain iltapäiväryhmä (eli torstain aamuryhmä) siis saa suhteessa paremmat tuulet, kun perjantain tuulet jäävät vaisummiksi. Tämä saattaa muuttua, mutta ennen kierrosta täytyy tämä vielä tarkistaa, sillä tuo lähtöaikojen tuomat tuuliedut tarjoavat usein hyviä etuja kierroshedareihin. Väsäsin tähän yksinkertaisen työkalunkin, mutta mikäli ehdin teen tästä huomenna uuden postauksen, kunhan sääennusteet ovat luotettavampia.

********************************************************************************************************************

Kuva

Oman ranking terävimmän kärjen osalta noudattelee hyvinkin markkinoiden näkemyksiä. Kärkikolmikko on kuitenkin markkinoilla painettu aivan liian alas, eikä noista 10% voittotodennäköisyyteen yllä kuin DJ. Kärkikolmikkoa seuraava viisikko (Fowler/Rahm/Rose/Day/Scott) kuuluu olla selkeästi lähempänä kärkeä ja näistä löytyykin useammin osuvista parhaimmat ideat koko turnauksen voittajaksi. Erikoista on myöskin, että normaalisti fade-kaarta lyövät oikeakätiset pelaajat ovat asiantuntijoiden mielestä heikommmilla Augustassa. DJ:n upea peli on viime vuodesta lähtien perustunut nimenomaan fadeen, mutta ilmeisesti tuo ei suosikkiin sitten vaikuta samalla tavalla kuin vaikka Martin Kaymeriin.

Muuten kärkipäässä Matsuyama on yllättävänkin korkealle rankattu. Hienon vuodenvaihteen pelannut japanilainen on selkeästi hiipunut kevään tullen. Matsuyama kuuluu myöskin selkeästi maailman TOP10:iin, muttei kuitenkaan nykykunnossa TOP5:een, mihin monet bookkerit Hidekin rankkaavat tähän kisaan.

********************************************************************************************************************

Omaan silmään kisan ehkä mielenkiintoisin pelaaja on Espanjan Jon Rahm. 22—vuotias Rahm on noussut ryminällä aivan sinne maailman terävimpään kärkeen. Käsittämättömän hienon amatööriuran Arizona Statessa pelannut Rahm lienee todennäköisesti lähivuosina jopa maailman paras pelaaja. Viime kesänä US Openin jälkeen ammattilaiseksi siirtynyt espanjalainen on karsiutunut viikonlopulta vain kerran ammattilaisurallaan. Tänä vuonna hän on joka toisessa startissaan ollut TOP10:ssä. Mukaan mahtuu myös uran ensimmäinen PGA-voitto. Maailmanlistallakin hän on ehtinyt jo sijalle 12, jota voidaan pitää käsittämättömänä suorituksena, ottaen huomioon sen, että tuo lista lähtökohtaisesti mittaa viimeisen kahden vuoden suorituksia. Hänen nykyisellä tulostahdillaankin hän kolkuttelee maailmanlistan kakkossijaa, heti kun saa pisteiden minimijakajana käytetyn 40 kisaa täyteen.

Rahmin pelistä ei juuri löydy heikkouksia ja hän on myöskin oikeilla osa-alueilla hyvä. Rahmin pelin kantava voima ovat kohtalaisen pitkät avaukset, jotka löytävät melko hyvin tiensä väylälle. Myös espanjalaisen rautapeli on erinomaista. Rahm löytää griinin lähestymisillään selkeästi keskivertoa useammin, ja on esimerkiksi kriittisimmiltä matkoilta, 150-200 jaardista, (ainakin toistaiseksi ollut) aivan PGA Tourin kärkipäätä. Pallonlyöminen on golfissa selkeästi lähipeliä tärkeämpää – eikä maailman kärkeen pelkällä lähipelillä ole mitään asiaa. Yksittäisissä turnauksissa hyvät scramblaajat ja puttaajat toki menestyvät, mutta pidemmän päälle heikkoa pallonlyömistä ei vain voi korvata lähipelillä. Piste. Näin ollen voidaankin todeta, että Rahmin erinomaiset pallonlyöntitaidot povaavat hänelle kirkasta tulevaisuutta. Kaiken lisäksi Rahm omaa myös melko hyvän lähipelin. Monet maailman kärkimiehet (esim. McIlroy ja Scott) aika ajoin ovat pulassa lähipelinsä kanssa, mutta Rahm ei ole näyttänyt tälläkään saralla heikkouksia. Itseasiassa varsinkin putterilla espanjalainen on ollut selkeästi keskivertopelaajaa parempi ja lyhyissä lyönneissäkin Rahm on parempi arpa kuin PGA-pelaajat keskimäärin.

Rahmin peli takuuvarmasti myös sopii Augustaan. Vähissä PGA starteissaan hän on ollut yksi kiertueen aggressiivisimmista pelaajista par-5: illa ja hyökännyt toisella lyönnillä griinille noin 70 %:sti. Tämän luonnollisesti mahdollistaa hänen hyvät avaukset ja pitkät/keskipitkät rautalyönnit. Usein puhutaan Augustan vaativan kokemusta, mutta Rahm ei juuri ole osoittanut heikkoutta tiukoissakaan paikoissa. Toissa viikon WGC Matchplay lienee tästä oiva todiste. Sanoisinkin, että jos joku niin Rahm kykenee olemaan pitkästä aikaa ensimmäinen ensikertalainen joka Augustassa voittaa. Pienellä varauksella mallini Rahmiin suhtautuvat yhä, sillä dataa on vähemmän mitä ”kuuluisi”, mutta silti hyvän nykyformin ansiosta saan hänet vitossuosikiksi. Kuten mainittua suosikkikolmikko on selkeästi ylipelattu voittajamarkkinalla, joten Rahmille saa peliä:

Vedonlyöntivihje: - Winner The Masters 2017 - peliaika päättynyt

kohde
Winner The Masters 2017
veto
Jon Rahm
kerroin
28.120 (Betfair)
panos
0.5 yks.
raja
23.810
todennäköisyysarvio
arvio 4.2%

Huti: -0.50 yks.

Vedonlyöntivihje: - TOP5 The Masters 2017 - peliaika päättynyt

kohde
TOP5 The Masters 2017
veto
Jon Rahm
kerroin
6.800 (Betfair)
panos
0.75 yks.
raja
6.329
todennäköisyysarvio
arvio 15.8%

Huti: -0.75 yks.Seuraavana erikoismaininnan saa Adam Scott. Australialainen on pallonlyömiseltään aivan maailman terävintä kärkeä, mutta putterilla niin heikko, että siitä on oikeasti jo selkeää haittaa. Viime kaudella tilanne hankaloitui entisestään, kun Scottin käyttämä putterin ankkurointitekniikka kiellettiin ja näin hän joutui (jälleen) muuttamaan puttitekniikkaansa. Alkuun puttaaminen näyttikin yllättäen hyvältä, mutta kuten monissa asioissa on tapana, todellisuus paljastuu lopulta. Scott on kuitenkin pelillisesti ollut melko hyvä tänäkin vuonna ja puttaamisessa on jokaisella pelaajalla valtavasti hajontaa. Jokaiselle se hyvä päivä tulee joskus – eikä Scott aina tarvitse tätäkään. Varsinkin hänen lähestymiset ovat niin hyviä usein, että on välillä muutama lyhyt missatakin tai ottaa kolmea puttia johonkin väliin. Vuoden 2013 Masters-voittaja ja vuoden 2011 kakkonen on näyttänytkin, mm. lähemmäksi 30 kansainvälisellä ammattilaisvoitollaan, että häntä ei pidä koskaan laskea ulos.

Scott on pelannut hyvin viimekin aikoina ja onkin yllättävän unohtunut. Viime viikolla hän pelasi ihan ok kisan, mutta karsiutui juuri toisen kierroksen katastrofaalisen puttaamisen takia. Isoja miinuksia tästä ei uskalla antaa, sillä tuo kuuluu Scottin ”tapoihin”. Näin ollen hän nousee 8 isommoiksi suosikiksi voittamaan koko turnaus, ja peleihin:

Vedonlyöntivihje: - Winner The Masters 2017 - peliaika päättynyt

kohde
Winner The Masters 2017
veto
Adam Scott
kerroin
39.100 (Pinnacle)
panos
0.5 yks.
raja
23.810
todennäköisyysarvio
arvio 4.2%

Huti: -0.50 yks.

Vedonlyöntivihje: - TOP5 The Masters 2017 - peliaika päättynyt

kohde
TOP5 The Masters 2017
veto
Adam Scott
kerroin
8.850 (Pinnacle)
panos
2 yks.
raja
7.634
todennäköisyysarvio
arvio 13.1%

Huti: -2.00 yks.
Kolmannen erikoismaininnan ansaitsee ehdottomasti Itävallan Bernd Wiesberger, joka on selkeästi kisan unohdetuin pelaaja. Eurooppalaiset eivät tietenkään sinänsä ole mitenkään vahvimpia voittajasuosikkeja koskaan Augustassa, mutta 250 kertoimet tuntuvat pöyristyttäviltä. Wiesberger hyvänä ja tasapainoisena golfarina istuu mielestäni erinomaisesti Augustaan. Hänen ensimmäiset tuloksensa (2015: T22 & 2016: T34) myös jokseenkin tukevat tätä. Wiesberger on erinomainen pallonlyöjä varsinkin raudalla, mutta taitaa myös lähipelin. Hiukan voisi draiverilla olla enemmän mittaa, vaikka toki hän keskivertopelaajaa pidempi onkin. Kaiken kaikkiaan hän kuitenkin on tasaisen vahva pelaaja, joka osaa myös voittaa – vaikka viime ja tänä vuonna voitot ovatkin kiertäneet. Mitään isompaa pelillistä romahdusta ei kuitenkaan ole tapahtunut, joten se voitto varmasti tulee vielä eteen. Toivottavasti jo tällä viikolla.

Vedonlyöntivihje: - Winner The Masters 2017 - peliaika päättynyt

kohde
Winner The Masters 2017
veto
Bernd Wiesberger
kerroin
233.800 (Betfair)
panos
0.5 yks.
raja
90.909
todennäköisyysarvio
arvio 1.1%

Huti: -0.50 yks.

Vedonlyöntivihje: - PGA 2016 - TOP 5 The Masters 2017 - peliaika päättynyt

kohde
TOP 5 The Masters 2017
veto
Bernd Wiesberger
kerroin
25.300 (Betfair)
panos
2 yks.
raja
16.129
todennäköisyysarvio
arvio 6.2%

Huti: -2.00 yks.Ja sitten vielä loput voittajavedot:

Vedonlyöntivihje: - Winner The Masters 2017 - peliaika päättynyt

kohde
Winner The Masters 2017
veto
Justin Rose
kerroin
28.100 (Betfair)
panos
0.3 yks.
raja
25.641
todennäköisyysarvio
arvio 3.9%

Huti: -0.30 yks.

Vedonlyöntivihje: - Winner The Masters 2017 - peliaika päättynyt

kohde
Winner The Masters 2017
veto
Adam Hadwin
kerroin
93.500 (Betfair)
panos
0.3 yks.
raja
74.074
todennäköisyysarvio
arvio 1.35%

Huti: -0.30 yks.

Vedonlyöntivihje: - Winner The Masters 2017 - peliaika päättynyt

kohde
Winner The Masters 2017
veto
Matt Kuchar
kerroin
130.900 (Betfair)
panos
0.3 yks.
raja
90.909
todennäköisyysarvio
arvio 1.1%

Huti: -0.30 yks.

Vedonlyöntivihje: - Winner The Masters 2017 - peliaika päättynyt

kohde
Winner The Masters 2017
veto
Rafa Cabrera Bello
kerroin
196.400 (Betfair)
panos
0.4 yks.
raja
100.000
todennäköisyysarvio
arvio 1%

Huti: -0.40 yks.

Vedonlyöntivihje: - Winner The Masters 2017 - peliaika päättynyt

kohde
Winner The Masters 2017
veto
Alexander Noren
kerroin
159.000 (Betfair)
panos
0.3 yks.
raja
100.000
todennäköisyysarvio
arvio 1%

Huti: -0.30 yks.

Vedonlyöntivihje: - Winner The Masters 2017 - peliaika päättynyt

kohde
Winner The Masters 2017
veto
Jhonattan Vegas
kerroin
308.600 (Betfair)
panos
0.4 yks.
raja
125.000
todennäköisyysarvio
arvio 0.8%

Huti: -0.40 yks.

Vedonlyöntivihje: - Winner The Masters 2017 - peliaika päättynyt

kohde
Winner The Masters 2017
veto
Brendan Steele
kerroin
252.500 (Betfair)
panos
0.3 yks.
raja
142.857
todennäköisyysarvio
arvio 0.7%

Huti: -0.30 yks.

Vedonlyöntivihje: - Winner The Masters 2017 - peliaika päättynyt

kohde
Winner The Masters 2017
veto
Chris Wood
kerroin
514.300 (Betfair)
panos
0.3 yks.
raja
200.000
todennäköisyysarvio
arvio 0.5%

Huti: -0.30 yks.Fairin kertoimista siis vähennetty 6.5% komissio. Muualta voi toki saada parempaakin. Hedareita ja muita varmaan tulee vielä myöhemmin tänään tai huomenna.

Vihjeet yhteensä: panokset 8.85, palautukset 0.00, tulos -8.85 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 30. Antamasi peukut: 0.

Panostusasteikko: x/1000, max 2% eli 20 yks. Kelly jaettuna 7-10.

Twitter
Blogi

Minikommentit

05.04.2017 14:40 <bethog> Kiitokset!

05.04.2017 21:53 <pokrukeke> Loistavaa ennakkoa, tattis


HR Juz
Jäsen
Viestit: 2432
Liittynyt: 17.08.2006, 14:59

Tuotto: +755.32 yks.

Palautus%: 102.12%

Panosten ka: 7.33 yks.

Vetoja: 4853

Pisteitä: 8671

Re: Kolopalloa

Viesti Kirjoittaja HR Juz »

Aloitellaan näillä. Varmaan joku saa näihin sisään paljonkin? Eli B365:lle nämä ensimmäisen kierroksen hedarit

Rickie Fowler v Hideki Matsuyama, 56.2%, 1.86, 6/20
Justin Rose v Phil Mickelson, 55.8%, 1.86, 5/20
Jon Rahm v Justin Thomas, 58.4%, 1.86, 12/20

Tuulilotto vaikuttaa erittäin mielenkiintoiselta. Näyttäisi siltä että tälle päivälle tulee ihan kunnon tuulet. Puuskat nousee aina 40 mph asti, joka kyllä heittelee palloakin selkeästi. Ihan aamusta kun tänään lähtee, niin voi selvitä hiukan helpomalla, mutta ei sekään hyvältä näytä. Noita vetoja siis kannattaa odotella tuonne 13-14 asti, kunnes sääennusteet ovat luotettavampia.

Mutuilisin että kun tuulet hiipuvat viikonlopulle, niin silloin voidaan pelata todella alhaisia kierroksia, kun kenttä on yhä vastaanottavainen sateiden jäljiltä. Poimin Pinnylta aiemmin voittotuloksen olevan alle 280.5, mutta se on selkeästi rommaillut (pelasin 2.14x, mutuarviolla 60%). Jossain pienemmillä bookkereilla voi noita vielä olla tarjolla.

DJ sitten meni kaatumaan portaissa ja selkä on muussina. Virallisessa lausunnossa totesi "toivovansa" kykenemään pelaamaan. Lausunto ei kerro oliko hän selvinpäin. Mutta aikamoista kaatua (pieniin) portaisiin vuoden isointa turnausta edeltävänä päivänä. Valitettavasti menin eilen nukkumaan juuri ennen kuin tuo tieto tuli. Hampit ois harjannut tossa hyvät rahat. Missasin vielä avauksista turnaushedarit, joissa oli Rorylle DJ:tä vastaan jotain 2.2, joka olisi hiukan maistunut ihan ilman kaatuiluakin. Joka puljussa nyt DJ:n hedarit lyöty säppiin ja voittajamarkkinakin selkeästi reagoinut tuohon. Hauskaa tosin voittajamarkkinassa on se, että DJ:ltä kadonneet prosentit ovat valuneet noin 50% Rorylle ja Spiethille. Vaikka siis vain ~20% DJ:n prosenteista olisi heille kuulunut. Mutta noille eilen vihjatuille voittajavedoille tuo on tietenkin plussaa.

Kohta jokunen poiminta Pinnylle jne.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 11. Antamasi peukut: 0.

Panostusasteikko: x/1000, max 2% eli 20 yks. Kelly jaettuna 7-10.

Twitter
Blogi

Minikommentit

06.04.2017 10:58 <Elmo> Ihmettelinkin mitä on käynyt kun DJ:n voittajakertoimet

06.04.2017 10:58 <Elmo> Yhtäkkiä selkeästi noussut.

06.04.2017 11:02 <onC> Veikalla vielä watson-dustiina-walker 1st round auki

06.04.2017 11:26 <HR Juz> joo, siel o mut kun teki voittajamarkkinan mukaiset muokkauk

06.04.2017 11:26 <HR Juz> set ni ei silti saanu pelattavaks

06.04.2017 11:27 <HR Juz> Bubba v DJ R1 oli Pinnylla 2.72 yöllä ennen kaatumista

06.04.2017 16:26 <HR Juz> Fowler noussut Pinnylla 1.854. Arvio sama.

06.04.2017 22:07 <E.Clipperton> kävikö DJ kumminkin avaamassa ennen keskeytystä?

06.04.2017 22:41 <HR Juz> En varma oo mut käsittääkseni ei. Ainakin CBS:n selostaja

06.04.2017 22:41 <HR Juz> sanoi että Walker&Bubba avasi, DJ ei.

06.04.2017 22:42 <HR Juz> Lämmittelyn jälkeen sanoi että yrittää, joten siksi ei varma

06.04.2017 23:08 <E.Clipperton> vekellä näyttää "kohde peruttu", todella ahkerasti voidaavat

06.04.2017 23:09 <E.Clipperton> nykyään, mutta jos ei avannu niin kai toi noin sitte menee.

06.04.2017 23:12 <E.Clipperton> " ...pulled out of the Masters just prior to his first-round

06.04.2017 23:13 <E.Clipperton> tee time." - ei tehny Bergerietä :(

06.04.2017 23:13 <E.Clipperton> oikeasti tietysti hienoa ettei tehny. vieläki kyrsii se.

06.04.2017 23:14 <HR Juz> Ei ollut ilmaista rahaa tarjolla ku täs on cut :)

06.04.2017 23:15 <E.Clipperton> 1st round

06.04.2017 23:15 <E.Clipperton> eiku sori.... ymmrsin väärin :D

06.04.2017 23:16 <HR Juz> Joo sama tääl, ei oo päässy se unohtumaan


HR Juz
Jäsen
Viestit: 2432
Liittynyt: 17.08.2006, 14:59

Tuotto: +755.32 yks.

Palautus%: 102.12%

Panosten ka: 7.33 yks.

Vetoja: 4853

Pisteitä: 8671

Re: Kolopalloa

Viesti Kirjoittaja HR Juz »

HR Juz kirjoitti:The masters - Tournament matchups

Vedonlyöntivihje: - Club - Golf - Mickelson-Stenson - peliaika päättynyt

kohde
Mickelson-Stenson
veto
Stenson
kerroin
2.010 (Pinnacle)
panos
9 yks.
raja
1.818
todennäköisyysarvio
arvio 55%

Vedonlyöntivihje: - Club - Golf - Mickelson-Scott - peliaika päättynyt

kohde
Mickelson-Scott
veto
Scott
kerroin
1.917 (Pinnacle)
panos
8 yks.
raja
1.770
todennäköisyysarvio
arvio 56.5%

Vedonlyöntivihje: - Club - Golf - Stenson-Thomas - peliaika päättynyt

kohde
Stenson-Thomas
veto
Stenson
kerroin
1.775 (Pinnacle)
panos
5 yks.
raja
1.709
todennäköisyysarvio
arvio 58.5%

Vedonlyöntivihje: - Club - Golf - Scott-Thomas - peliaika päättynyt

kohde
Scott-Thomas
veto
Scott
kerroin
1.709 (Pinnacle)
panos
5 yks.
raja
1.653
todennäköisyysarvio
arvio 60.5%


The masters - 1st round matchups

Vedonlyöntivihje: - Club - Golf - Reed-Noren - peliaika päättynyt

kohde
Reed-Noren
veto
Noren
kerroin
2.010 (Pinnacle)
panos
14 yks.
raja
1.802
todennäköisyysarvio
arvio 55.5%
Samoja tarjolla näihin yhä. Kannattaa pikkubookkerit myös tarkistaa, siellä näkyy olevan hyviä näihin. Esim. Nortulla.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 13. Antamasi peukut: 0.

Panostusasteikko: x/1000, max 2% eli 20 yks. Kelly jaettuna 7-10.

Twitter
Blogi

Minikommentit

06.04.2017 11:55 <ItiksenKiekko> oho, ei ainakaan viimekauden lopulla kertoimet koskaan

06.04.2017 11:56 <ItiksenKiekko> pysyneet näin hyvin. Tsemppiä kaudelle.

06.04.2017 13:06 <HR Juz> 3x limiitit täs kisas ja Mickelson/Thomas massasuosikkeja


HR Juz
Jäsen
Viestit: 2432
Liittynyt: 17.08.2006, 14:59

Tuotto: +755.32 yks.

Palautus%: 102.12%

Panosten ka: 7.33 yks.

Vetoja: 4853

Pisteitä: 8671

Re: Kolopalloa

Viesti Kirjoittaja HR Juz »

R1

Vedonlyöntivihje: - PGA 2017 - Berger-Pieters - peliaika päättynyt

kohde
Berger-Pieters
veto
Pieters
kerroin
2.200 (Pinnacle)
panos
10 yks.
raja
2.020
todennäköisyysarvio
arvio 49.5%

Osuma! +12.00 yks.


Vedonlyöntivihje: - PGA 2017 - Mickelson-Cabrera Bello - peliaika päättynyt

kohde
Mickelson-Cabrera Bello
veto
RCB
kerroin
2.330 (Pinnacle)
panos
4 yks.
raja
2.198
todennäköisyysarvio
arvio 45.5%

Huti: -4.00 yks.RCB-panoksessa huomioitu noi pari turnaushedaria, jotka meni tägiin. Eli ei tuota B365 -vetoa.

Mahdollisesti jotain koko turnaukseen tosiaan sitten juuri ennen kisaa.

Vihjeet yhteensä: panokset 14.00, palautukset 22.00, tulos +8.00 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 12. Antamasi peukut: 0.

Panostusasteikko: x/1000, max 2% eli 20 yks. Kelly jaettuna 7-10.

Twitter
Blogi

Minikommentit

06.04.2017 13:07 <Semikova> Löytääkö kukaan noita hedareita Unibetilta? Näkyy kerroin-

06.04.2017 13:43 <Semikova> vertailusivustoilla, mut en löydä. Edit: taitaa olla vanhaa

06.04.2017 13:43 <Semikova> tietoa oddscheckerissä.


HR Juz
Jäsen
Viestit: 2432
Liittynyt: 17.08.2006, 14:59

Tuotto: +755.32 yks.

Palautus%: 102.12%

Panosten ka: 7.33 yks.

Vetoja: 4853

Pisteitä: 8671

Re: Kolopalloa

Viesti Kirjoittaja HR Juz »

Tournament matchups. Vähän vastaavat kuin tuohon ekalle kierrokselle, joten pyöristelin vähän panoksia alaspäin.

Vedonlyöntivihje: - PGA 2017 - Pieters-Schwartzel - peliaika päättynyt

kohde
Pieters-Schwartzel
veto
Pieters
kerroin
2.210 (Pinnacle)
panos
10 yks.
raja
2.000
todennäköisyysarvio
arvio 50%

Huti: -10.00 yks.


Vedonlyöntivihje: - PGA 2017 - Cabrera Bello-Kaymer - peliaika päättynyt

kohde
Cabrera Bello-Kaymer
veto
RCB
kerroin
2.090 (Pinnacle)
panos
6 yks.
raja
1.961
todennäköisyysarvio
arvio 51%

Huti: -6.00 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 16.00, palautukset 0.00, tulos -16.00 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 11. Antamasi peukut: 0.

Panostusasteikko: x/1000, max 2% eli 20 yks. Kelly jaettuna 7-10.

Twitter
Blogi

Minikommentit


HR Juz
Jäsen
Viestit: 2432
Liittynyt: 17.08.2006, 14:59

Tuotto: +755.32 yks.

Palautus%: 102.12%

Panosten ka: 7.33 yks.

Vetoja: 4853

Pisteitä: 8671

Re: Kolopalloa

Viesti Kirjoittaja HR Juz »

Vedonlyöntivihje: - PGA 2016 - McIlroy-Rahm - peliaika päättynyt

kohde
McIlroy-Rahm
veto
Rahm
kerroin
2.370 (Pinnacle)
panos
9 yks.
raja
2.128
todennäköisyysarvio
arvio 47%

Osuma! +12.33 yks.


Tämmöttii herkkupala, joka kannataisi viihdevedoksi melkein poimia, vaikka olisi alikerroin. Tänään tää pari vielä ihan prime-timessä. Mulla oli jo eilen tätä samaa slipillä. Veto näyttikin hyvältä pitkään - jossain vaiheessa Rahm taisi johtaa jopa 4 lyönnillä. Vielä vikalla väylällä tasatilanteessa oli Rahm suosikki, sillä Rorylle jäi huonon avauksen ja lähestymisen jälkeen paha chippipaikka. Rahm vastaavasti hyvän avauksen ja kohtalaisen lähestymisen jälkeen oli griinillä - joskin niin kaukana että birdiestä ei voinut kuin haaveilla. Helpolta kahden putin parilta tuo kuitenkin vaikutti. No senhän tietää miten tuossa sitten käy. Rahm painaa ahneesti putin selkeästi pitkäksi ja kolmen putin bogi korttiin. Samalla Rory laittaa hienon chipin ja pääsee viimeistelemään 2 metrisellä putilla parin.

Tarina ei sinänsä vaikuta vetoon. Noita tulee ja menee. Kokonaisuutena kuitenkin Rahm oli hyvä, pelasi hyvin ja olisi kuulunut tuolla pelillä viedä hedari selkeästi. Rory pelasi toki kypsästi ja käytti lopun paikat hyvin - siitä ei mitään pois. Totuus on kuitenkin Rory ei osunut koko kierroksella kuin 5/14 väylään ja 9/18 griiniin. Rahmin vastaavat 8/14 ja 12/18. Nuo eivät mitään ihan parhaita indikaattoreita tulevasta ole, mutta saanevat paremman puutteessa kelvata. Rahm oli siis parempi eilen - ei merkittävästi, mutta hiukan. Isoa korjausta tuosta ei tule (vajaa 1%), mutta kun kerroin on eilistä closea isompi ei tätä voi jättää vetämättä.

Roryn kerrointa luultavasti painaa kaksi asiaa. Ensinnäkin Rory paransi selkeästi loppua kohden. Tämä tosin on Augustassa normaalia Rorya, sillä hän on historiallisesti pelannut aina nimenomaan viimeiset 6 väylää hyvin. Toisekseen, hän on kolmesta isosta suosikista selkeästi parhaassa asemassa ensimmäisen kierroksen jälkeen. Uskoisin että moni kokee hänet hyvinkin potentiaaliseksi voittajaksi (markkinoilla suosikki Hoffmanin kanssa). Uskoisin että tämä saattaa houkuttaa jonkin verran extrarahaa - muutenkin tunnetulle kaverille.

Ja vielä - tuulet kohoavat tänäänkin melko voimakkaiksi ja kenttä kuivuu. Ei mitkään Roryn ihanne olosuhteet siis.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 17. Antamasi peukut: 0.

Panostusasteikko: x/1000, max 2% eli 20 yks. Kelly jaettuna 7-10.

Twitter
Blogi

Minikommentit

08.04.2017 12:34 <pokrukeke> hyvä haku, oletko löytänyt jostain väylä, gir, putti jne

08.04.2017 12:39 <pokrukeke> tilastoja?

08.04.2017 13:06 <HR Juz> Joo, Mastersin sivuilta saa noi girrit ja muut perustilastot


HR Juz
Jäsen
Viestit: 2432
Liittynyt: 17.08.2006, 14:59

Tuotto: +755.32 yks.

Palautus%: 102.12%

Panosten ka: 7.33 yks.

Vetoja: 4853

Pisteitä: 8671

Re: Kolopalloa

Viesti Kirjoittaja HR Juz »

Mastersin päätöspariin tällaista. Koitin miettiä perusteluita, mutta tuli mieleen vain: "miksi ei". :D

Kerroin luonnollisesti noussut.
HR Juz kirjoitti:

Vedonlyöntivihje: - Club - Golf - Rose-Garcia - peliaika päättynyt

kohde
Rose-Garcia
veto
Garcia
kerroin
2.350 (Pinnacle)
panos
5 yks.
raja
2.19


Tähän saa surea B365 kautta jos haluaa sellaiseen ryhtyä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 5. Antamasi peukut: 0.

Panostusasteikko: x/1000, max 2% eli 20 yks. Kelly jaettuna 7-10.

Twitter
Blogi

Minikommentit

09.04.2017 21:28 <HR Juz> Netti pätkäsi kun tää lataili, mutta ilmeisesti perille tuli


HR Juz
Jäsen
Viestit: 2432
Liittynyt: 17.08.2006, 14:59

Tuotto: +755.32 yks.

Palautus%: 102.12%

Panosten ka: 7.33 yks.

Vetoja: 4853

Pisteitä: 8671

Re: Kolopalloa

Viesti Kirjoittaja HR Juz »

Vedonlyöntivihje: - Colf - Voittajavedot - Winner Valero Texas Open - peliaika päättynyt

kohde
Winner Valero Texas Open
veto
Matt Kuchar
kerroin
21.500 (Pinnacle)
panos
1 yks.
raja
16.667
todennäköisyysarvio
arvio 6%

Huti: -1.00 yks.Kuchar fieldin ehkä paras pelaaja, kunto kohtalainen ja kenttä lienee sopiva. Harvemmin löytyy suosikille peliä näistä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 5. Antamasi peukut: 0.

Panostusasteikko: x/1000, max 2% eli 20 yks. Kelly jaettuna 7-10.

Twitter
Blogi

Minikommentit

19.04.2017 23:12 <HR Juz> betfair toki

19.04.2017 23:58 <skasi> Kuchar 21 Vekellä. Shenzheniin Bubba 18.5 ja Wiesberger 24.

19.04.2017 23:59 <skasi> Onko sulla tonne Shenzheniin arvioita? Vertailin vähän ja

19.04.2017 23:59 <skasi> Veikkauksella ihan mielenkiintoisia kohteita.

20.04.2017 06:45 <HR Juz> Veke nostanu Kucharin, oli 19.5

20.04.2017 06:46 <HR Juz> Shenzeniin oli hedariarviot mut voittaja hankala ku puolet

20.04.2017 06:48 <HR Juz> fieldistä puuttuu mun malleista. Wiesb mutulla hyvä kerroin

23.04.2017 12:49 <skasi> Wiesberger! Veijo kyykyssä.. :)

23.04.2017 12:56 <Henkka> Viisperkeri. NabsBamTyBOOM! :D

23.04.2017 13:03 <skasi> Kamoon Henkka! Yhdessä voittamisen #tunne tärkeempi kuin

23.04.2017 13:03 <skasi> varsinaiset voitot :)

23.04.2017 13:11 <Henkka> Pakkohan tota oli painaa kun Fairilla kinuttiin kirkkaasti

23.04.2017 13:11 <Henkka> alta 20.

23.04.2017 13:12 <Henkka> Tosin mä olin jo melkein unohtanut koko vedon. Joten eipä

23.04.2017 13:13 <Henkka> osannut edes surettaa, Ihmettelin kun Vekelle vaan ilmestyny

23.04.2017 13:13 <Henkka> omituinen summa fyffeä.

23.04.2017 14:16 <HR Juz> Onnittelut :) Ois wiisbergekele voinu hoitaa jo mastersin :)

23.04.2017 14:17 <HR Juz> Oma (rajuja arvioita puskeva) ET malli sai BW:n selkeäksi

23.04.2017 14:17 <HR Juz> suosikiksi, mutta tosiaan noita voittajavetoja en oo katellu


HR Juz
Jäsen
Viestit: 2432
Liittynyt: 17.08.2006, 14:59

Tuotto: +755.32 yks.

Palautus%: 102.12%

Panosten ka: 7.33 yks.

Vetoja: 4853

Pisteitä: 8671

Re: Kolopalloa

Viesti Kirjoittaja HR Juz »

HR Juz kirjoitti:

Vedonlyöntivihje: - Club - Golf - Kuchar-Koepka - peliaika päättynyt

kohde
Kuchar-Koepka
veto
Kuchar
kerroin
1.714 (Pinnacle)
panos
4 yks.
raja
1.65

Vedonlyöntivihje: - Club - Golf - Hoffman-Koepka - peliaika päättynyt

kohde
Hoffman-Koepka
veto
Hoffman
kerroin
2.210 (Pinnacle)
panos
7 yks.
raja
2
Vähän tippunut, mutta vieläkin rohkeimmat ottaa.
Nää vielä turnaushedareihin:

Vedonlyöntivihje: - PGA 2017 - Piercy-Smith - peliaika päättynyt

kohde
Piercy-Smith
veto
Smith
kerroin
2.000 (Pinnacle)
panos
8 yks.
raja
1.88

Osuma! +8.00 yks.

Vedonlyöntivihje: - PGA 2017 - Kokrak-Poston - peliaika päättynyt

kohde
Kokrak-Poston
veto
Poston
kerroin
2.020 (Pinnacle)
panos
7 yks.
raja
1.92

Osuma! +7.14 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 15.00, palautukset 30.14, tulos +15.14 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 5. Antamasi peukut: 0.

Panostusasteikko: x/1000, max 2% eli 20 yks. Kelly jaettuna 7-10.

Twitter
Blogi

Minikommentit


HR Juz
Jäsen
Viestit: 2432
Liittynyt: 17.08.2006, 14:59

Tuotto: +755.32 yks.

Palautus%: 102.12%

Panosten ka: 7.33 yks.

Vetoja: 4853

Pisteitä: 8671

Re: Kolopalloa

Viesti Kirjoittaja HR Juz »

Golfin "viides major", The Players tällä viikolla, joten tarjonta on kattavaa. Tälle illalle muutama voittajaveto, huomenna hedarien kimppuun.

Vedonlyöntivihje: - PGA 2016 - Winner Players - peliaika päättynyt

kohde
Winner Players
veto
Molinari
kerroin
60.800 (Pinnacle)
panos
0.5 yks.
raja
40.000
todennäköisyysarvio
arvio 2.5%

Huti: -0.50 yks.


Vedonlyöntivihje: - PGA 2016 - Winner Players - peliaika päättynyt

kohde
Winner Players
veto
Kuchar
kerroin
65.500 (Pinnacle)
panos
0.5 yks.
raja
43.478
todennäköisyysarvio
arvio 2.3%

Huti: -0.50 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 1.00, palautukset 0.00, tulos -1.00 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 6. Antamasi peukut: 0.

Panostusasteikko: x/1000, max 2% eli 20 yks. Kelly jaettuna 7-10.

Twitter
Blogi

Minikommentit

11.05.2017 00:03 <HR Juz> fairille nää siis


HR Juz
Jäsen
Viestit: 2432
Liittynyt: 17.08.2006, 14:59

Tuotto: +755.32 yks.

Palautus%: 102.12%

Panosten ka: 7.33 yks.

Vetoja: 4853

Pisteitä: 8671

Re: Kolopalloa

Viesti Kirjoittaja HR Juz »

Tollaset haut vielä, kyl nää vielä joskus osuu :)

Yleisestikin suosikit on ihan liikaa pelattu. Oli DJ missä kunnossa tahansa niin ei tällä kentällä ole ihan elementissään.

Vedonlyöntivihje: - Golf - Voittajavedot - Winner Players - peliaika päättynyt

kohde
Winner Players
veto
Glover
kerroin
299.000 (Betfair)
panos
0.5 yks.
raja
111.111
todennäköisyysarvio
arvio 0.9%

Huti: -0.50 yks.

Vedonlyöntivihje: - Golf - Voittajavedot - Winner Players - peliaika päättynyt

kohde
Winner Players
veto
Palmer
kerroin
196.400 (Betfair)
panos
0.5 yks.
raja
90.909
todennäköisyysarvio
arvio 1.1%

Huti: -0.50 yks.

Vedonlyöntivihje: - Golf - Voittajavedot - Winner Players - peliaika päättynyt

kohde
Winner Players
veto
Casey
kerroin
51.500 (Betfair)
panos
0.4 yks.
raja
41.667
todennäköisyysarvio
arvio 2.4%

Huti: -0.40 yks.

Vedonlyöntivihje: - Golf - Voittajavedot - Winner Players - peliaika päättynyt

kohde
Winner Players
veto
Wiesberger
kerroin
130.900 (Betfair)
panos
0.3 yks.
raja
83.333
todennäköisyysarvio
arvio 1.2%

Huti: -0.30 yks.

Vedonlyöntivihje: - Golf - Voittajavedot - Winner Players - peliaika päättynyt

kohde
Winner Players
veto
Stricker
kerroin
252.500 (Betfair)
panos
0.25 yks.
raja
142.857
todennäköisyysarvio
arvio 0.7%

Huti: -0.25 yks.

Vedonlyöntivihje: - Golf - Voittajavedot - Winner Players - peliaika päättynyt

kohde
Winner Players
veto
Fisher
kerroin
233.800 (Betfair)
panos
0.25 yks.
raja
142.857
todennäköisyysarvio
arvio 0.7%

Huti: -0.25 yks.

Vedonlyöntivihje: - Golf - Voittajavedot - Winner Players - peliaika päättynyt

kohde
Winner Players
veto
Furyk
kerroin
346.000 (Betfair)
panos
0.25 yks.
raja
166.667
todennäköisyysarvio
arvio 0.6%

Huti: -0.25 yks.

Vedonlyöntivihje: - Golf - Voittajavedot - Winner Players - peliaika päättynyt

kohde
Winner Players
veto
Na
kerroin
252.500 (Betfair)
panos
0.25 yks.
raja
142.857
todennäköisyysarvio
arvio 0.7%

Huti: -0.25 yks.

Na WD


Vihjeet yhteensä: panokset 2.70, palautukset 0.00, tulos -2.70 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 5. Antamasi peukut: 0.

Panostusasteikko: x/1000, max 2% eli 20 yks. Kelly jaettuna 7-10.

Twitter
Blogi

Minikommentit


HR Juz
Jäsen
Viestit: 2432
Liittynyt: 17.08.2006, 14:59

Tuotto: +755.32 yks.

Palautus%: 102.12%

Panosten ka: 7.33 yks.

Vetoja: 4853

Pisteitä: 8671

Re: Kolopalloa

Viesti Kirjoittaja HR Juz »

Tää näyttää yhä roikkuvan samalla Veikkauksen listoilla.
HR Juz kirjoitti:

Vedonlyöntivihje: - Club - Golf - Malnati v Simpson v Stricker - peliaika päättynyt

kohde
Malnati v Simpson v Stricker
veto
Stricker
kerroin
2.250 (Veikkaus)
panos
4 yks.
raja
2.16

1st round


Malnati vaeltelee varjojen mailla. Simpson ollut myös viime aikoina vaisu, varsinkin viime viikon "kotikisa" oli pettymys. Vanha herra Stricker tulee siis eläkkeelttä ja pyyhkii pojilla nurmikkoa. Pinny samoilla linjoilla, kun Stricker v Simpson on 1.775-2.15.

Jos kerroinjumalat sen sallii niin limppujen noustua tulee huomenna Pinnylle jonkinlainen kattaus.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Panostusasteikko: x/1000, max 2% eli 20 yks. Kelly jaettuna 7-10.

Twitter
Blogi

Minikommentit


HR Juz
Jäsen
Viestit: 2432
Liittynyt: 17.08.2006, 14:59

Tuotto: +755.32 yks.

Palautus%: 102.12%

Panosten ka: 7.33 yks.

Vetoja: 4853

Pisteitä: 8671

Re: Kolopalloa

Viesti Kirjoittaja HR Juz »

Näihin jälleen about samaa tarjolla. Vähän voi tietenkin panosta miettiä, kun tulee tänne tippuneena, mutta vetäisin kyllä ite vielä noilla.
HR Juz kirjoitti:Enemmän olisi toivonut elämää markkinoille kun isompi kisa ja isommat limput, mutta ei. Otetaan muutama poiminta:

Vedonlyöntivihje: - Club - Golf - Knox-Lowry - peliaika päättynyt

kohde
Knox-Lowry
veto
Knox
kerroin
1.934 (Pinnacle)
panos
10 yks.
raja
1.8

Vedonlyöntivihje: - Club - Golf - McDowell-Watson - peliaika päättynyt

kohde
McDowell-Watson
veto
McDowell
kerroin
2.010 (Pinnacle)
panos
7 yks.
raja
1.91

Vedonlyöntivihje: - Club - Golf - Na-Holmes - peliaika päättynyt

kohde
Na-Holmes
veto
Na
kerroin
1.840 (Pinnacle)
panos
7 yks.
raja
1.76

Vedonlyöntivihje: - Club - Golf - Horschel-Cabrera Bello - peliaika päättynyt

kohde
Horschel-Cabrera Bello
veto
Cabrera Bello
kerroin
1.892 (Pinnacle)
panos
8 yks.
raja
1.79

Vedonlyöntivihje: - Club - Golf - Glover-Steele - peliaika päättynyt

kohde
Glover-Steele
veto
Glover
kerroin
1.917 (Pinnacle)
panos
9 yks.
raja
1.8


Players Tournament match-ups
Ekalle kierrokselle B365:lle löytyy tällaiset:
Kevin Chappell v Matt Kuchar, @1.95, 55.6%, 11/20 yksikköä
Ryan Palmer v J.B. Holmes @1.86, 56.4%, 7/20 yksikköä

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 6. Antamasi peukut: 0.

Panostusasteikko: x/1000, max 2% eli 20 yks. Kelly jaettuna 7-10.

Twitter
Blogi

Minikommentit


HR Juz
Jäsen
Viestit: 2432
Liittynyt: 17.08.2006, 14:59

Tuotto: +755.32 yks.

Palautus%: 102.12%

Panosten ka: 7.33 yks.

Vetoja: 4853

Pisteitä: 8671

Re: Kolopalloa

Viesti Kirjoittaja HR Juz »

Nopeille Betsson -group asiakkaille osui nopeasti katsottuna silmään tällaiset. Klo 14 kiinni. Osaan taitaa saada sureakin pin/Greek-akselilta.

Palmer v Finau, 1, 55.5%, 1.97, Norttu
Reed v Berger, 2, 54%, 1.97, Norttu
Kisner v Molinari, 2, 57%, 1.97, Norttu
Kuchar v Chappell, 1, 58.5%, 1.89, Norttu
Fitzpatrick v Moore, 2, 55%, 1.89, Norttu

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Panostusasteikko: x/1000, max 2% eli 20 yks. Kelly jaettuna 7-10.

Twitter
Blogi

Minikommentit


HR Juz
Jäsen
Viestit: 2432
Liittynyt: 17.08.2006, 14:59

Tuotto: +755.32 yks.

Palautus%: 102.12%

Panosten ka: 7.33 yks.

Vetoja: 4853

Pisteitä: 8671

Re: Kolopalloa

Viesti Kirjoittaja HR Juz »

Otetaan Veikkauksen hienoinen markkinatoppi (?) pois kuleksimasta.

Vedonlyöntivihje: - Golf - Voittajavedot - Winner Dean & Deluca - peliaika päättynyt

kohde
Winner Dean & Deluca
veto
Paul Casey
kerroin
28.000 (Veikkaus)
panos
1 yks.
raja
21

Huti: -1.00 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 6. Antamasi peukut: 0.

Panostusasteikko: x/1000, max 2% eli 20 yks. Kelly jaettuna 7-10.

Twitter
Blogi

Minikommentit

28.05.2017 18:39 <HR Juz> Casey ei voita 1.22 jos ei halua loppuun asti katella

28.05.2017 18:39 <HR Juz> Ei tarkkaa arvioo, mut harvemmin noissa varmisteluissa EV:tä

28.05.2017 18:39 <HR Juz> voittaa. Välillä rahaa ja pienempää volaa tietty aina.

28.05.2017 18:40 <HR Juz> Ite kattelen nää käytännössä aina loppuun.

28.05.2017 18:40 <HR Juz> Ja pinnylla siis toi 1.222


HR Juz
Jäsen
Viestit: 2432
Liittynyt: 17.08.2006, 14:59

Tuotto: +755.32 yks.

Palautus%: 102.12%

Panosten ka: 7.33 yks.

Vetoja: 4853

Pisteitä: 8671

Re: Kolopalloa

Viesti Kirjoittaja HR Juz »

Vedonlyöntivihje: - Golf - Voittajavedot - Winner US Open - peliaika päättynyt

kohde
Winner US Open
veto
Casey
kerroin
60.800 (Betfair)
panos
1 yks.
raja
36

1.1k @65

Huti: -1.00 yks.

Vedonlyöntivihje: - Golf - Voittajavedot - Winner US Open - peliaika päättynyt

kohde
Winner US Open
veto
Wiesberger
kerroin
187.000 (Betfair)
panos
0.75 yks.
raja
75

0.6k @200

Huti: -0.75 yks.


Tuskin loppuu tarjonta kesken ihan heti, mutta muualta saa saman suuntaisia varsinkin Caseysta. Ei nää nyt mitään ykkössuosikkeja oo, mutta ainakin arvioiden mukaan melko messevät valuet. Koska Casey ei vaikuta enää koskaan voittavan golf-turnausta (viimeeksi voittanut 2014 ja senkin Euroopassa), B365:n EW-tarjous 56x, 6 places 1/4, on mutulla aika kiva.

Voisin koittaa aktivoitua hiukan ja heitellä hedareita majorin kunniaksi tänne. Ennakkon vääntämiseen ei ehkä aika riitä, kun on kaiken kaikkiaan aika kova kiire tällä viikolla.

Vihjeet yhteensä: panokset 1.75, palautukset 0.00, tulos -1.75 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 11. Antamasi peukut: 0.

Panostusasteikko: x/1000, max 2% eli 20 yks. Kelly jaettuna 7-10.

Twitter
Blogi

Minikommentit

13.06.2017 22:41 <HR Juz> Katos valehtelin, B365 tiputtanut jo 4h sitten kerrointa.

13.06.2017 22:55 <E.Clipperton> Saat anteeksi, sillä Casey -0.5 (vs Noren) on 1.90 b365

13.06.2017 22:55 <E.Clipperton> ja sillä korvaa pudonneen EVn

13.06.2017 23:56 <HR Juz> Juu pieni value tuossa. Tosin Noren mulla kans markkinaan

13.06.2017 23:57 <HR Juz> verrattuna parempi, joten ei ihan niin hyvä.

13.06.2017 23:58 <HR Juz> Mut Pin tarjoaa hyvät vastapallot Norenille jos haluaa suret

14.06.2017 00:27 <E.Clipperton> Joo pinnyyn vertasin. Ty.


HR Juz
Jäsen
Viestit: 2432
Liittynyt: 17.08.2006, 14:59

Tuotto: +755.32 yks.

Palautus%: 102.12%

Panosten ka: 7.33 yks.

Vetoja: 4853

Pisteitä: 8671

Re: Kolopalloa

Viesti Kirjoittaja HR Juz »

HR Juz kirjoitti:US Open - Tournament matchups

Vedonlyöntivihje: - Club - Golf - Grace-Pieters - peliaika päättynyt

kohde
Grace-Pieters
veto
Pieters
kerroin
2.010 (Pinnacle)
panos
10 yks.
raja
1.852
todennäköisyysarvio
arvio 54%

Vedonlyöntivihje: - Club - Golf - Noren-Kisner - peliaika päättynyt

kohde
Noren-Kisner
veto
Noren
kerroin
2.030 (Pinnacle)
panos
14 yks.
raja
1.818
todennäköisyysarvio
arvio 55%

Vedonlyöntivihje: - Club - Golf - Wiesberger-Hadwin - peliaika päättynyt

kohde
Wiesberger-Hadwin
veto
Wiesberger
kerroin
1.719 (Pinnacle)
panos
12 yks.
raja
1.613
todennäköisyysarvio
arvio 62%
Samoja pareja löytyy myös Greek/Sbo, joten ne kannattaa katsoa. Ja varmaan myös Uni/NB/muut.

Vedonlyöntivihje: - PGA 2017 - D. Johnson - Day - peliaika päättynyt

kohde
D. Johnson - Day
veto
Day
kerroin
2.230 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
2.128
todennäköisyysarvio
arvio 47%

Huti: -3.00 yks.

Vedonlyöntivihje: - PGA 2017 - McIlroy - Day - peliaika päättynyt

kohde
McIlroy - Day
veto
Day
kerroin
2.230 (Pinnacle)
panos
6 yks.
raja
2.062
todennäköisyysarvio
arvio 48.5%

Huti: -6.00 yks.


Vedonlyöntivihje: - PGA 2017 - Walker-Henley - peliaika päättynyt

kohde
Walker-Henley
veto
Walker
kerroin
2.070 (Pinnacle)
panos
6 yks.
raja
1.961
todennäköisyysarvio
arvio 51%

Huti: -6.00 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 15.00, palautukset 0.00, tulos -15.00 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 8. Antamasi peukut: 0.

Panostusasteikko: x/1000, max 2% eli 20 yks. Kelly jaettuna 7-10.

Twitter
Blogi

Minikommentit


HR Juz
Jäsen
Viestit: 2432
Liittynyt: 17.08.2006, 14:59

Tuotto: +755.32 yks.

Palautus%: 102.12%

Panosten ka: 7.33 yks.

Vetoja: 4853

Pisteitä: 8671

Re: Kolopalloa

Viesti Kirjoittaja HR Juz »

Vedonlyöntivihje: - PGA 2016 - (6420) Walker-Thomas-Casey - peliaika päättynyt

kohde
(6420) Walker-Thomas-Casey
veto
Casey
kerroin
2.500 (Veikkaus)
panos
5 yks.
raja
2.353
todennäköisyysarvio
arvio 42.5%

Osuma! +7.50 yks.


Vedonlyöntivihje: - PGA 2016 - (6409) Johnston-Stuard-Coetzee - peliaika päättynyt

kohde
(6409) Johnston-Stuard-Coetzee
veto
Coetzee
kerroin
2.350 (Veikkaus)
panos
3 yks.
raja
2.273
todennäköisyysarvio
arvio 44%

Huti: -3.00 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 8.00, palautukset 12.50, tulos +4.50 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

Panostusasteikko: x/1000, max 2% eli 20 yks. Kelly jaettuna 7-10.

Twitter
Blogi

Minikommentit

15.06.2017 10:27 <HR Juz> Coetzee editoitu samaan viestiin


HR Juz
Jäsen
Viestit: 2432
Liittynyt: 17.08.2006, 14:59

Tuotto: +755.32 yks.

Palautus%: 102.12%

Panosten ka: 7.33 yks.

Vetoja: 4853

Pisteitä: 8671

Re: Kolopalloa

Viesti Kirjoittaja HR Juz »

Otetaan vielä tämmönen. Tää vois olla lähemmäs 50%, mutta otetaan varovasti. Levy on parempi ku Summerhays. Se on selvää, vaikka kertoimista voisi muuta päätellä. Kodaira taas on totaalinen kysymysmerkki. Pelannut lähinnä Japanissa uransa ja noita ei mun malleista löydy. Arvioon oletettu että on ~keskiverto, mutta todellisuudessa lienee heikompi. Eikä tuo kenttäkään suosi Kodairaa - ainakin jos Japan Golf Tourin tilastoja on uskominen. Tekis mieli painaa joku 15 yksikköä, mutta kun liikaa epävarmuuksia, niin otetaan pienellä.

Vedonlyöntivihje: - PGA 2016 - (6407) Kodaira-Summerhays-Levy - peliaika päättynyt

kohde
(6407) Kodaira-Summerhays-Levy
veto
Levy
kerroin
2.500 (Pinnacle)
panos
4 yks.
raja
2.222
todennäköisyysarvio
arvio 45%

Huti: -4.00 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

Panostusasteikko: x/1000, max 2% eli 20 yks. Kelly jaettuna 7-10.

Twitter
Blogi

Minikommentit

15.06.2017 10:55 <HR Juz> Toki veikkaus

15.06.2017 12:29 <HR Juz> Näihin veijon hedareihin löytyy aina maailmalta parempaa

15.06.2017 23:10 <HR Juz> Jos Levy vaivautuis puttaamaan edes "ok", ni ois selvä

15.06.2017 23:10 <HR Juz> Mut ku ei ni ei


HR Juz
Jäsen
Viestit: 2432
Liittynyt: 17.08.2006, 14:59

Tuotto: +755.32 yks.

Palautus%: 102.12%

Panosten ka: 7.33 yks.

Vetoja: 4853

Pisteitä: 8671

Re: Kolopalloa

Viesti Kirjoittaja HR Juz »

Kertoimenlaskija(t) taitaa luulla että nyt on 2016. Mikään muu ei selitä tota Rodgersin kerrointa (oli viime vuonna noin lyönti per kierros parempi kuin ollut tänä vuonna).

Maailmalta parempaa, jos tällaisiin puljuihin saa haluamansa panoksen: https://www.oddschecker.com/golf/quicke ... ist/winner


Vedonlyöntivihje: - PGA 2017 - Stroud-Rodgers-List - peliaika päättynyt

kohde
Stroud-Rodgers-List
veto
List
kerroin
2.300 (Veikkaus)
panos
5 yks.
raja
2.19

Push: +0.75 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Panostusasteikko: x/1000, max 2% eli 20 yks. Kelly jaettuna 7-10.

Twitter
Blogi

Minikommentit

29.06.2017 20:56 <HR Juz> Ei maistunut 1.7m "voittoputti" Listille vikalla


HR Juz
Jäsen
Viestit: 2432
Liittynyt: 17.08.2006, 14:59

Tuotto: +755.32 yks.

Palautus%: 102.12%

Panosten ka: 7.33 yks.

Vetoja: 4853

Pisteitä: 8671

Re: Kolopalloa

Viesti Kirjoittaja HR Juz »

Vedonlyöntivihje: - PGA 2017 - Stanley-Summerhays - peliaika päättynyt

kohde
Stanley-Summerhays
veto
Stanley
kerroin
1.806 (Pinnacle)
panos
6 yks.
raja
1.724
todennäköisyysarvio
arvio 58%

Huti: -6.00 yks.Summerhays pelasi eilen hienon kierroksen, mutta mun numerot tuijottaa mielummin vähän pidempää ajanjaksoa kuin edellistä kierrosta. Viimeiseen 1.5 vuoteen Stanley ollut noin 0.5 lyöntiä parempi per kierros. Tänä vuonna ero ollut vielä isompi ja esimerkiksi viimeisen 20 kierroksen aikana Stanley on ollut noin 1.2 lyöntiä/kierros parempi.

Tähän on tarjolla maailmalta myös 3-balliin ylikertoimia https://www.oddschecker.com/golf/quicke ... tro/winner arviolla ~48%. Lisäksi tarjoileepa eräs maailman suurin (?) online-vedonvälittäjiä tuohon samaiseen hedariin peräti 1.90.

Edit
Laitetaan tähän vielä "hauska tarina". Ekalle kierrokselle sama kohde aukesi Pinnylla ilmeisesti 1.833, ja sama kerroin säilyi alkulimppujen jälkeen kilon limppuihin. Tällöin allekirjoittanut kävi kiskomassa sen alas arviolla 60%. Oisko tippunut jonnekin 1.74, josta sitten joku vielä löi sen 1.70 tienoille. Tuon vedon loppu on historiaa ja Summerhays pyyhki rumasti lattiaa Kylellä pelaten päivän (jaetun) toiseksi parhaan tuloksen. Ja rehellisyyden nimissä on sanottava että oli myös "pelillisesti" parempi.

Pinnaclella on "aina" samat hedariparit ekalla ja tokalla kierroksella. Normi tilanteessa toi Pinnnyn kerroin ois voitu korjata siis ykköskierroksen avauksesta jopa niin että Summerhays on suosikki. Sinänsä Pinnyn alkuperäisen arvionhan ei tulisi muuttua ja kun Summerhays oli aidosti parempi, Pinny tekee yleensä 2-3% korjauksen. Pinnacle on kuitenkin Pinnacle. Ovelampi kuin muut. Siinä missä "koko maailma" avasi tuon about tasabookiksi, Pinny otti edellisen kierroksen vetokäyttäytymisestä mallia ja avasikin kaiken järjen vastaisesti Stanleyn alhaisemmalla kertoimella kuin edellisen päivän avaus.

Mulla on aina aiemmin tainnut olla toka kierros kaikkein huonoin. Ja eka kiekka päinvastoin paras. Esim viime vuonna taisi olla 117% vs 102%. Tänä vuonna samat luvut on 109% vs 101%. Pieniä otantoja molemmat, mutta kun tuon Pinnaclen toimintatavan tuohon ottaa mukaan niin, en pidä tuota mitenkään ihmeellisenä. Pinny saa "omien" alkuarvioiden tueksi markkinan käytöksen ja osaa hyödyntää sen erinomaisesti. Tällä kertaa tuossa oli imo sen verran paljon valueta että päätin vetää tuon toisellekin kierrokselle, mutta usein tilanne on se että parhaat (ensimmäisen kierroksen) ideat on painettu kakkoskierrokselle niin alas ettei valueta juuri ole jäljellä. Tuo 1.806 on siis kohonnut kerroin ja avaus taisi olla 1.77 tms.

Ja Pinnaclelle isot hatunnostot tästäkin asiasta. Toimintamalli tuntuu nykymarkkinoille täysin ylivertaiselta verrattuna esim tuohon "maailman suurimpaan". Mikäli markkinat jatkuvat jokseenkin tämännäköisinä tulevaisuudessa, voidaan kyllä Pinnylle povata pitkää ikää. Varsinkin kun Pinny jatkuvasti hioo noita algoritmejaan ja korvamerkitsee pelaajia paremmin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 9. Antamasi peukut: 0.

Panostusasteikko: x/1000, max 2% eli 20 yks. Kelly jaettuna 7-10.

Twitter
Blogi

Minikommentit

30.06.2017 12:24 <Pelikone> mistä saa 1,90 :D

30.06.2017 12:29 <HR Juz> Editoin hiukan tarinointia Pinnysta mukaan. Noita asioita

30.06.2017 12:29 <HR Juz> kannattaa pohtia ja jakaa, koska on tärkeä tietää ketä siell

30.06.2017 12:29 <HR Juz> johdon toisessa päässä on.Vielä kun jokaisen markkinaosapuo-

30.06.2017 12:29 <HR Juz> len tuntisi ;D

30.06.2017 12:30 <HR Juz> Suuri ja mahtava panosten rajoittaja eli B365 on 1.9


HR Juz
Jäsen
Viestit: 2432
Liittynyt: 17.08.2006, 14:59

Tuotto: +755.32 yks.

Palautus%: 102.12%

Panosten ka: 7.33 yks.

Vetoja: 4853

Pisteitä: 8671

Re: Kolopalloa

Viesti Kirjoittaja HR Juz »

HR Juz kirjoitti:

Vedonlyöntivihje: - PGA 2017 - Schniederjans-Harman - peliaika päättynyt

kohde
Schniederjans-Harman
veto
Schniederjans
kerroin
2.250 (Pinnacle)
panos
10 yks.
raja
2

Hetken päästä tulee varmaan jokunen voittaja-arpa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 8. Antamasi peukut: 0.

Panostusasteikko: x/1000, max 2% eli 20 yks. Kelly jaettuna 7-10.

Twitter
Blogi

Minikommentit

01.09.2017 13:01 <E.Clipperton> ty, kohteessa muuten tuplalimitit verrattuna vaikka

01.09.2017 13:02 <E.Clipperton> Dustin vs Spieth. mitään insighttia tästä?

01.09.2017 13:06 <E.Clipperton> b365 Casey -0.5 @1.9 vs Thomas kelpas mulle

01.09.2017 13:30 <Cutio> Mikä kisa tää on

01.09.2017 13:31 <Cutio> Dell?

01.09.2017 13:31 <HR Juz> Juu, Pinnylta avauksiin Casey+0 2.02

01.09.2017 13:32 <HR Juz> Dell joo. Oikeestaan melkein aina PGA:ta mulla.

01.09.2017 13:33 <HR Juz> Vihjeen tuplalimput johtunee vaan siitä et rahaa on virrannu

01.09.2017 13:33 <HR Juz> puolin ja toisin sen verran et mahdollisuus ottaa enemmän.

01.09.2017 13:42 <E.Clipperton> casey+0 vs rahm @2 r1 löytyy näemmä kans 365

01.09.2017 13:52 <HR Juz> Se on reilu 52%


HR Juz
Jäsen
Viestit: 2432
Liittynyt: 17.08.2006, 14:59

Tuotto: +755.32 yks.

Palautus%: 102.12%

Panosten ka: 7.33 yks.

Vetoja: 4853

Pisteitä: 8671

Re: Kolopalloa

Viesti Kirjoittaja HR Juz »

Näähän nyt on ihan puutaheinää ollut, mut kokeillaan vielä. Kovasti näyttäisi että toi terävin kärki on ylipelattu tähän kisaan. Levitellään siis seuraavanlainen matto tonne peräpäähän.

Vedonlyöntivihje: - Golf - Voittajavedot - Dell Technologies Championship 2017 - Winner - peliaika päättynyt

kohde
Dell Technologies Championship 2017 - Winner
veto
Casey
kerroin
26.200 (Betfair)
panos
0.39 yks.

Huti: -0.39 yks.

Vedonlyöntivihje: - Golf - Voittajavedot - Dell Technologies Championship 2017 - Winner - peliaika päättynyt

kohde
Dell Technologies Championship 2017 - Winner
veto
Molinari
kerroin
102.800 (Betfair)
panos
0.59 yks.

Huti: -0.59 yks.

Vedonlyöntivihje: - Golf - Voittajavedot - Dell Technologies Championship 2017 - Winner - peliaika päättynyt

kohde
Dell Technologies Championship 2017 - Winner
veto
Glover
kerroin
346.000 (Betfair)
panos
0.6 yks.

Huti: -0.60 yks.

Vedonlyöntivihje: - Golf - Voittajavedot - Dell Technologies Championship 2017 - Winner - peliaika päättynyt

kohde
Dell Technologies Championship 2017 - Winner
veto
Bradley
kerroin
150.000 (Betfair)
panos
0.28 yks.

Huti: -0.28 yks.

Vedonlyöntivihje: - Golf - Voittajavedot - Dell Technologies Championship 2017 - Winner - peliaika päättynyt

kohde
Dell Technologies Championship 2017 - Winner
veto
Stanley
kerroin
196.000 (Betfair)
panos
0.35 yks.

Huti: -0.35 yks.

Vedonlyöntivihje: - Golf - Voittajavedot - Dell Technologies Championship 2017 - Winner - peliaika päättynyt

kohde
Dell Technologies Championship 2017 - Winner
veto
Reavie
kerroin
215.000 (Betfair)
panos
0.35 yks.

Huti: -0.35 yks.

Vedonlyöntivihje: - Golf - Voittajavedot - Dell Technologies Championship 2017 - Winner - peliaika päättynyt

kohde
Dell Technologies Championship 2017 - Winner
veto
Steele
kerroin
308.000 (Betfair)
panos
0.31 yks.

Huti: -0.31 yks.

Vedonlyöntivihje: - Golf - Voittajavedot - Dell Technologies Championship 2017 - Winner - peliaika päättynyt

kohde
Dell Technologies Championship 2017 - Winner
veto
Na
kerroin
261.900 (Betfair)
panos
0.27 yks.

Huti: -0.27 yks.

Vedonlyöntivihje: - Golf - Voittajavedot - Dell Technologies Championship 2017 - Winner - peliaika päättynyt

kohde
Dell Technologies Championship 2017 - Winner
veto
Cauley
kerroin
336.000 (Betfair)
panos
0.27 yks.

Huti: -0.27 yks.

Vedonlyöntivihje: - Golf - Voittajavedot - Dell Technologies Championship 2017 - Winner - peliaika päättynyt

kohde
Dell Technologies Championship 2017 - Winner
veto
Campbell
kerroin
785.000 (Betfair)
panos
0.36 yks.

Huti: -0.36 yks.Näiden lisäksi Luke Listiä sai äsken yli 600x, mut nyt laidat 460-710. Sen arvio on mulla jotain 1/150, joten ilmaa on aika reilusti - ehkä. Joku onnekas vois saada tosta keskeltä laitoja parempaakin, mutta vaikeita nää on arvailla.

Ja siis kertoimista vähennetty Fairin mukava 6.5% komissio, panokset laskettu mun erikoisista voittaja arvioista Kelly/16:sta.

Vihjeet yhteensä: panokset 3.77, palautukset 0.00, tulos -3.77 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Panostusasteikko: x/1000, max 2% eli 20 yks. Kelly jaettuna 7-10.

Twitter
Blogi

Minikommentit

01.09.2017 14:15 <HR Juz> Campbell voittanut viimeeks 2007, joten nyt alkais olee aika


HR Juz
Jäsen
Viestit: 2432
Liittynyt: 17.08.2006, 14:59

Tuotto: +755.32 yks.

Palautus%: 102.12%

Panosten ka: 7.33 yks.

Vetoja: 4853

Pisteitä: 8671

Re: Kolopalloa

Viesti Kirjoittaja HR Juz »

Pitkästä aikaa tännekin jotain. Luotetaan tässä laatuun, eikä "sivuseikkoihin" kuten aiempaan historiaan ko. turnauksessa tai viime aikojen kuntoon.

Vedonlyöntivihje: - Rahm-Harman - peliaika päättynyt

kohde
Rahm-Harman
veto
Rahm
kerroin
1.704 (Pinnacle)
panos
15 yks.
raja
1.538
todennäköisyysarvio
arvio 65%

Osuma! +10.56 yks.

Vedonlyöntivihje: - Rahm-Reed - peliaika päättynyt

kohde
Rahm-Reed
veto
Rahm
kerroin
1.487 (Pinnacle)
panos
15 yks.
raja
1.429
todennäköisyysarvio
arvio 70%

Osuma! +7.31 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 30.00, palautukset 47.87, tulos +17.87 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 9. Antamasi peukut: 0.

Panostusasteikko: x/1000, max 2% eli 20 yks. Kelly jaettuna 7-10.

Twitter
Blogi

Minikommentit


Vastaa Viestiin