Tänään on 16.08.2022, 03:58.

CS:GO

Yksilölajit, muut palloilulajit (salibandy, pesäpallo jne.), moottoriurheilu...
Vastaa Viestiin
Hellukeiju
Jäsen
Viestit: 231
Liittynyt: 03.12.2016, 10:19

Tuotto: -12.82 yks.

Palautus%: 97.97%

Panosten ka: 1.53 yks.

Vetoja: 412

Pisteitä: 156

Re: CS:GO

Viesti Kirjoittaja Hellukeiju »

Heroic - Astralis 4.3. klo 17:20

Tanskalaisten derby jos näin voi sanoa. Yksi ainoa voittajasuosikki. Astralis.

Dreamhackin jälkeen Astraliksen ykköspalli kyllä vähän keinui mutta tänään osoitti olevansa CS:n paras joukkue atm. Miragessa pienenä altavastaajana molempien pislarunien avittamana voittoon ja Nukessa nähtiin NaVi:n henkinen epäkypsyys, sillä tuollaisia lukemia ei näissä kamppailuissa tulisi nähdä.

Heroic oli siis noilla minun mittareillani surkein joukkue eilisellä lohkokierroksella. Vaikuttavin tekijä oli suurinumeroiset tappiot kun taas voitot olivat todella tiukkoja matseja. Heroic näytti taktisen kyvykkyytensä noissa kolmessa voitetussa matsissa. Joukkue ei pärjää yksilötasolla muille turnauksessa oleville mutta valmistautuminen taktisesti turnaukseen oli näköjään palkitsemisen arvoinen.

Oikeastaan Heroic pääsee huomenna pelaamaan ilman minkäänlaisia paineita tai odotuksia. Vaikka joukkue suoraan semifinaaliin pääsikin niin kukaan ei oikeastaan odota edes yhtä kartan voittoa, sillä Astralis oli kuitenkin tänään niin vakuuttava. Yksi Heroicille hyvä puoli on juuri tuo, että kaikki odotukset ja mahdolliset paineet PITÄISI olla Astraliksen puolella.

Toinen, mielestäni eniten, vaikuttava tekijä on, että Heroic tuntee Astraliksen paremmin kuin Astralis Roguen. Toki gla1ve viimeisimpänä ollut vielä vähän aikaa sitten Heroicin jäsen mutta epäilen, ettei Astralis ole sen kummemmin scouttaillut Heroicin pelejä, sillä joukkueet kohtaavat ensimmäistä kertaa LANeissa tämän vuoden puolella. Heroic tuntee vastustajansa, se nähtiin Nukessa Virtusia vastaan. Vaatii pokkaa jättää Nuke Virtusille valittavaksi noin suurena altavastaajana ja vielä voittaa se. Astralis saman maan joukkueena varmasti vielä paremmin scoutattuna. Tähän etuun voidaan lisätä se, että Heroic tiesi jo eilen illalla, että vastustaja semeihin tulee kaksikosta Astralis-NaVi ja varmasti joukkueen kesken tarkkaan katottu päivän ottelu.

Ehkä pienenä tasoittavana tekijänä voidaan nähdä myös juuri tuo kahden tanskalaisen joukkueen kohtaaminen.

Astraliksen map pool on aika selkeä. Cbble bannataan. Heroicin map pool minulle ainakin hyvinkin auki. Suosii selkeästi Nukea, varmasti ainakin tuon VP ja SK voiton jälkeen. Overpass myös hyvänä mappina. Ongelmaksi koituu, että kyseiset mapit ovat myös Astralikselle vahvoja. Heroic bannannee Trainin, sillä se on ollut bannin kohteena jo lohkovaiheessa useasti ja Astraliksen kyky Trainissa tiedetään. Heroic ei selkeästikään halua myös uutta Infernoa pelattavaksi mutta Astralista vastaan kartta voisi olla jopa hyvä vaihtoehto, sillä uutena karttana Heroic voisi saada paremman yllätyssauman.

Oma arvio kartoista:

Heroic BAN: Train
Astralis BAN: Cbble
Heroic PICK: Nuke
Astralis PICK: Overpass

Heroic BAN: Inferno
Astralis BAN: Cache
Decider: Mirage

Heroicin yllätyssauma on jälleen Nukessa. Nuke on mielestäni eniten momentumiin pohjautuva mappi näistä 7:stä active duty mapista. En osaa edes sanoin selittää miksi mutta siltä se vaikuttaa.

84-16 Astralikselle oma arvio. Kun mielestäni tuo on jopa varovainen.

Nuke 31-69
Overpass 23-77
Decider 23-77

Tulisiko decideria ruuvata Heroicin puolelle, sillä esitykset ovat olleet aikaslailla hyvät mikäli decideriin asti edes mennään. Mielipiteitä?

Unibet muuten avasi 1,27 Astralikselle. Ei ollut enää kun kävin kurkkaamassa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

03.03.2017 22:19 <Hellukeiju> Tuohon avariin kun olisi kerinnyt. 1,19 oa noilla arvioilla.

03.03.2017 22:33 <micce> Ei Rogue vaan Heroic. Jätkä kusi koko homman!

03.03.2017 22:37 <Hellukeiju> Mut samasta maasta lasketaan osumaksi!

03.03.2017 22:39 <Hellukeiju> Näköjään kun kerran iskee väärän niin ajattelematta

03.03.2017 22:39 <Hellukeiju> jokaiseen myös sen jälkeen Rogue

03.03.2017 22:59 <Hellukeiju> Ja tuo oa muuten meni ihan vatuiksi. Ei osu vedot ei laskut

03.03.2017 22:59 <Hellukeiju> :D


don
Avatar
Jäsen
Viestit: 7
Liittynyt: 21.02.2017, 18:13

Tuotto: -9.30 yks.

Palautus%: 65.56%

Panosten ka: 2.45 yks.

Vetoja: 11

Pisteitä: 2

Re: CS:GO

Viesti Kirjoittaja don »

Vedonlyöntivihje: - Heroic - Astralis - peliaika päättynyt

kohde
Heroic - Astralis
veto
Heroic +1.5
kerroin
2.250 (Unibet)
panos
3 yks.

Huti: -3.00 yks.

0-2

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut don, 04.03.2017, 05:00. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Panostus 1-10 yks.

Minikommentit


Hellukeiju
Jäsen
Viestit: 231
Liittynyt: 03.12.2016, 10:19

Tuotto: -12.82 yks.

Palautus%: 97.97%

Panosten ka: 1.53 yks.

Vetoja: 412

Pisteitä: 156

Re: CS:GO

Viesti Kirjoittaja Hellukeiju »

FaZe - Immortals 4.3. 13:30

Immortalsin voitto tänään vakuuttava. North ei ollut mielestäni yhdessäkään kartassa parempi. Vastus kovenee asteella, mutta uskallan väittää että ylikertoimia Immortalsille tullaan löytämään huomennakin.

Immortals tänään:

First kill: 55,81
avg. rating: 1,083


hen1 1,39
fnx 1,247
boltz 1,003
lucas 0,9
steel 0,883

hen1 ja fnx ampuivat tänään erittäin kovaa. Pitäisikö huolestua, että kaksi jätkää jäi alle 1,0 ja kaksi kantoivat huolella? Mielestäni ei, koska nuo lukemat kuitenkin kohtuullisia varsinkin jos kyseessä ollut huono päivä. Muistetaan myös, että Immortals kohtasi ennakkoon itseänsä kovemman joukkueen, joten yli 0,9 lukemat varmasti ennen ottelua ajateltuna tyydyttäviä.

FaZe vakuuttava lohkossaan, mutta joutui pelaamaan vain kolmea karttaa. FaZe saattaa kaatua map poolin kapeuteen. On ok mikäli 1 mappi ei kulje ja on aina bannattavana. Se on täysin normaalia ja tämä taktiikka tuntuu olevan monella käytössä nykyään. FaZella vain näyttäisi uuden infernon tulon jälkeen olevan niitä 2.

Vaikuttaako sitten, että kun nik0 on tullut joukkueeseen niin ei ole opeteltu joukkueena uutta infernoa vaan yritetty saada nik0 sisälle vain nykyisiin karttoihin vai mikä mutta FaZe bannasi infernon yhtä useasti (6x) pois kuin cobblestonen lohkossa. Cobblestone tiedetään FaZella permabanniksi mutta tässä mielenkiintoinen: FaZe pääsi kolmen joukkueen tiebreakissa bannaamaan yhden mapin ensimmäisenä eikä bannannut cobblestonea vaan otti ensimmäisenä pois infernon. Jos inferno huomenna pelataan FaZen toimesta tai deciderina niin sanon olevani erittäin yllättynyt.

Lähdetään purkamaan noita karttoja:

Immortals BAN : Nuke
FaZe BAN : Cobblestone

Nähtyään Immortalsin cobblestone dominoinnin Northia vastaan tänään en usko, että FaZe jättää saumaa Immortalsille ottaa cobblestonea. Jos FaZe bannaa cobblestonen niin uskon Immortalsin ottavan tällöin Cachen. Jos FaZe bannaa Infernon niin Immortals saattaa ottaa jopa Cobblestonen. Mielestäni näistä tapauksista suotuisampi FaZelle on pelata Cachea.

Immortals PICK : Cache
FaZe PICK : Overpass

Cache on Immortalsilta aika selkeä valinta jos näin edetään. Joukkueen vahvin kenttä ja FaZe pelannut harvakseltaan. Tämän vuoden puolella ainoastaan kerran, tosin se oli toissa päivänä 16-6 voitto NiPiä vastaan, joten olisiko FaZen puolella panostettu tähän?

FaZelle jää vaihtoehdoiksi Mirage, Inferno, Train ja Overpass. Infernon tossa jo ylhäällä kerroinkin eli FaZe ei valitse sitä. Mirage ei ole muutamassa viimeisimmässä pelissä kulkenut, joten epäilen ettei myöskään Miragea. Train on FaZelle ollut hyvä kartta mutta tietävät takuulla, että myös Immortals pitää Trainistä. Overpassissa FaZe pieksi Immortalsin 16-6 lohkovaiheessa ja se on kartta, jossa Immortals myös tänään hävisi, joten oletan FaZen ottavan tässä kohtaa Overpassin.

Immortals BAN: Mirage/Train
FaZe BAN: Inferno

Decider: Mirage/Train


Haluaisin kyllä nähdä Immortalsin valitsevan tuossa ensimmäisessä kohdassa Infernon. En usko, että niin käy, mutta FaZen vahvuus olisi mukava nähdä uudessa Inffissä.


Cache: Suosii Immortalsia tässä kohtaa vähemmän sitä pelaavaa FaZea vastaan. Tämän hetken kartoista se eniten AWP:en nojautuva kartta. Voidaan nähdä hen1 vs Allu otatus. Kun paras pelaajasi on AWP ja mapissa AWP pelaaminen on kaikki kaikessa niin Immortalsin kannalta hyvä tilanne. Ehkä siksi Cache on myös Immortalsille se paras kartta. Hen1 tekee tuhoisaa jälkeä tässä jos FaZe on yhtään hukassa. Cachessa Immortals voidaan laittaa aina ennakkosuosikiksi asti.

Overpass: FaZen valinta, joten ennakkosuosikista ei tarvitse käydä taistelua. FaZe kuritti Immortalsia siis rumin 16-6 lukemin lohkovaiheessa. Tänään Immortals kuitenkin osoitti Northia vastaan, että se kykenee myös Overpassia pelaamaan. Odotan myös tässä hen1:n ja Allun otatusta midissä sekä longilla. Immortalsilla myös se etu, että FaZen karttavalintana Immortals pääsee valitsemaan puolen, jolla aloittavat ja CT puoli on kuitenkin hieman helpompi, joka tuo heille etua myös koko kartassa.

Mirage on tällä hetkellä molemmille ehkä sellainen OK - OK+ kartta. Train puolestaan molempien parhaimmistoa. Toivon deciderissa siis nähtävän Trainin, jotta saataisiin nähdä hyvälle parille huikea viimeinen kartta olettaen, että tämä decideriin asti kantaa.FaZella jälleen etu, että on tänään pystynyt tuota North - Immortals ottelua katsomaan ja scouttaamaan tulevaa vastustajaa. Tämän päivän ottelu Immortalsilta kuitenkin niin vakuuttava, että papereissani tuo joukkueiden välinen ero kaventui montakin prosenttiyksikköä.

FaZe 61-39 Immortals

Vedonlyöntivihje: - IEM - FaZe - Immortals - peliaika päättynyt

kohde
FaZe - Immortals
veto
Immortals
kerroin
3.010 (Pinnacle)
panos
2 yks.
raja
2.56

Huti: -2.00 yks.Jopa mielestäni varovainen arvio Immortalsin kannalta. Cachessa pyörittelin jopa 57% todennäköisyyksiä Immortalsille.

Vedonlyöntivihje: - IEM - FaZe - Immortals (Map2) - peliaika päättynyt

kohde
FaZe - Immortals (Map2)
veto
Immortals
kerroin
2.889 (Pinnacle)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.FaZe saa valita paremman runkosarjasijoituksensa myötä sen kumman kartalla aloitetaan. En ole oikein varma kumpaa joukkueet tässä tilanteessa yleensä suosivat? Jopa pienehkö ylikerroin tai aikalailla oikea mikäli FaZen kartta mutta mahdollista on myös, että Immortalsin valinta, jolloin kerroin on räikeä ylikerroin. Panostetaan todella maltilla jos Pinnyllä enemmän tietoa FaZen tavasta toimia tässä kohtaa.

Vihjeet yhteensä: panokset 3.00, palautukset 0.00, tulos -3.00 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

04.03.2017 00:26 <Hellukeiju> Bet365 Immortals 9.00 voittamaan koko höskän

04.03.2017 00:26 <Hellukeiju> Varmaan pelattava. Laskeskelen huomenna. Nyt tuutimaan.

04.03.2017 09:59 <TohtoriEnys> uskoisin immortalsin olevan 3.2 > astralista vastaan finus

04.03.2017 10:00 <TohtoriEnys> immortals overpass niin kehno, yrittävät nukea ja viedä tero

04.03.2017 10:00 <TohtoriEnys> osuuden pislan

04.03.2017 10:15 <Hellukeiju> Eilinen overpass oli kumminkin ihan hyvä, joten luottavat

04.03.2017 10:15 <Hellukeiju> varmasti enemmän Overpassiin kuin Nukeen.

04.03.2017 10:54 <Hellukeiju> Ja totta, että suuri kerroin Astralista vastaan finussa

04.03.2017 10:55 <Hellukeiju> mutta huomioon tulee ottaa se ~14% mahd. että Heroic on

04.03.2017 10:55 <Hellukeiju> finaalivastus.


MoppaJ
Jäsen
Viestit: 177
Liittynyt: 27.09.2016, 11:33

Tuotto: +4.24 yks.

Palautus%: 100.35%

Panosten ka: 5.65 yks.

Vetoja: 215

Pisteitä: 153

Re: CS:GO

Viesti Kirjoittaja MoppaJ »

Vedonlyöntivihje: - CSGO - Astralis - Heroic bo3 - peliaika päättynyt

kohde
Astralis - Heroic bo3
veto
Astralis -1,5
kerroin
1.684 (Pinnacle)
panos
8 yks.

Osuma! +5.47 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Hellukeiju
Jäsen
Viestit: 231
Liittynyt: 03.12.2016, 10:19

Tuotto: -12.82 yks.

Palautus%: 97.97%

Panosten ka: 1.53 yks.

Vetoja: 412

Pisteitä: 156

Re: CS:GO

Viesti Kirjoittaja Hellukeiju »

Vedonlyöntivihje: - IEM - Astralis - Heroic - peliaika päättynyt

kohde
Astralis - Heroic
veto
Heroic +1,5
kerroin
2.380 (Coolbet)
panos
1.5 yks.
raja
2.2

Huti: -1.50 yks.Arviona, että Heroicin map pick Nuke ja Astraliksella Overpass.

Nuke 31-69
Overpass 21-79

Astraliksen voitolle varmaan löytynee myös peliä. Odotellaan jos nousisi vielä. Editoidaan sitten tähän postiin.

Vedonlyöntivihje: - IEM - FaZe - Immortals - peliaika päättynyt

kohde
FaZe - Immortals
veto
Immortals 2-0
kerroin
7.000 (Unibet)
panos
0.5 yks.
raja
5.2

Huti: -0.50 yks.Cache 45-55 Immortalsille
Overpass 65-35 FaZelle omat arviot.

Vedonlyöntivihje: - IEM - To win IEM Katowice - peliaika päättynyt

kohde
To win IEM Katowice
veto
Heroic or Immortals
kerroin
6.686 (Bet365)
panos
0.5 yks.

~ 5.90 raja

Huti: -0.50 yks.Tässä siis 2 erillistä vetoa. Immortals 9.00 ja Heroic 26.00. Immortalsille saan paremman OA:n mutta menee panokset muuten niin pieniksi niin otetaan näin yhdessä.

Vihjeet yhteensä: panokset 2.50, palautukset 0.00, tulos -2.50 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

04.03.2017 15:00 <Hellukeiju> Montako rundia Immortals ajatteli hävitä forcelle tai half

04.03.2017 15:01 <Hellukeiju> buylle... Paine kasvaa kyllä päässä kokoajan tätä kattoessa

04.03.2017 15:02 <Hellukeiju> Kumpi forcee enemmän niin voittaa näköjään tänää.

04.03.2017 15:03 <Hellukeiju> Paine näkyy varmaan pelaajilla just noissa tilanteissa kun

04.03.2017 15:03 <Hellukeiju> helpot kierrokset ei jää puolelle.


micce
Jäsen
Viestit: 133
Liittynyt: 09.06.2016, 14:35
Pisteitä: 74

Re: CS:GO

Viesti Kirjoittaja micce »

Vedonlyöntivihje: - Astralis - Heroic - peliaika päättynyt

kohde
Astralis - Heroic
veto
1-2
kerroin
9.400 (Veikkaus)
panos
0.3 yks.

Huti: -0.30 yks.

Uskotaan ihmeisiin

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Stife
Jäsen
Viestit: 341
Liittynyt: 04.11.2013, 00:42

Tuotto: -63.64 yks.

Palautus%: 97.99%

Panosten ka: 2.34 yks.

Vetoja: 1354

Pisteitä: 193

Re: CS:GO

Viesti Kirjoittaja Stife »

Vedonlyöntivihje: - CS - FaZe - Immortals (Map 1) - peliaika päättynyt

kohde
FaZe - Immortals (Map 1)
veto
Immortals
kerroin
2.450 (Nordicbet)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.


Vedonlyöntivihje: - CS - Heroic - Astralis - peliaika päättynyt

kohde
Heroic - Astralis
veto
Heroic
kerroin
5.300 (Marathonbet)
panos
0.2 yks.

Huti: -0.20 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 1.20, palautukset 0.00, tulos -1.20 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Stife
Jäsen
Viestit: 341
Liittynyt: 04.11.2013, 00:42

Tuotto: -63.64 yks.

Palautus%: 97.99%

Panosten ka: 2.34 yks.

Vetoja: 1354

Pisteitä: 193

Re: CS:GO

Viesti Kirjoittaja Stife »

Vedonlyöntivihje: - CS - FaZe - Immortals (Map 2) - peliaika päättynyt

kohde
FaZe - Immortals (Map 2)
veto
Immortals
kerroin
3.160 (Pinnacle)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.


Pakko tähänki ottaa vähän ku tuli Mirage.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mr.Brightside
Avatar
Jäsen
Viestit: 2183
Liittynyt: 12.02.2016, 18:33

Tuotto: +345.23 yks.

Palautus%: 105.49%

Panosten ka: 1.77 yks.

Vetoja: 3556

Pisteitä: 6338

Re: CS:GO

Viesti Kirjoittaja Mr.Brightside »

Vedonlyöntivihje: - CS 2017 - FaZe - Immortals - peliaika päättynyt

kohde
FaZe - Immortals
veto
Alle 26.5 (Map2)
kerroin
1.990 (Pinnacle)
panos
4 yks.
raja
1.82

Osuma! +3.96 yks.

Vedonlyöntivihje: - CS 2017 - FaZe - Immortals - peliaika päättynyt

kohde
FaZe - Immortals
veto
Immortals +4.5 (Map2)
kerroin
1.909 (Pinnacle)
panos
2 yks.
raja
1.82

Huti: -2.00 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 6.00, palautukset 7.96, tulos +1.96 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

04.03.2017 15:32 <Mr.Brightside> Vaikea sanoa oliko tässä enemmän hyvää vai huonoa tuuria

04.03.2017 15:33 <Mr.Brightside> mutta loppu hyvin kaikki hyvin


Hellukeiju
Jäsen
Viestit: 231
Liittynyt: 03.12.2016, 10:19

Tuotto: -12.82 yks.

Palautus%: 97.97%

Panosten ka: 1.53 yks.

Vetoja: 412

Pisteitä: 156

Re: CS:GO

Viesti Kirjoittaja Hellukeiju »

Vedonlyöntivihje: - IEM - Astralis - Heroic - peliaika päättynyt

kohde
Astralis - Heroic
veto
Heroic +1,5
kerroin
2.530 (Pinnacle)
panos
0.5 yks.

Lisäveto. 1,5 kiinni jo tuolla aikaisemmin.

Huti: -0.50 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

04.03.2017 18:22 <Hellukeiju> Komeesti on kyllä paukutettu +25 -> +6,5. viim. 10 0/10


Mr.Brightside
Avatar
Jäsen
Viestit: 2183
Liittynyt: 12.02.2016, 18:33

Tuotto: +345.23 yks.

Palautus%: 105.49%

Panosten ka: 1.77 yks.

Vetoja: 3556

Pisteitä: 6338

Re: CS:GO

Viesti Kirjoittaja Mr.Brightside »

Vedonlyöntivihje: - CS 2017 - Astralis - Heroic - peliaika päättynyt

kohde
Astralis - Heroic
veto
Heroic +4.5 (Map2)
kerroin
1.847 (Pinnacle)
panos
3.5 yks.
raja
1.74

Osuma! +2.96 yks.

Vedonlyöntivihje: - CS 2017 - Astralis - Heroic - peliaika päättynyt

kohde
Astralis - Heroic
veto
Alle 26.5 (Map2)
kerroin
1.909 (Pinnacle)
panos
2 yks.
raja
1.82

Huti: -2.00 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 5.50, palautukset 6.46, tulos +0.96 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Hellukeiju
Jäsen
Viestit: 231
Liittynyt: 03.12.2016, 10:19

Tuotto: -12.82 yks.

Palautus%: 97.97%

Panosten ka: 1.53 yks.

Vetoja: 412

Pisteitä: 156

Re: CS:GO

Viesti Kirjoittaja Hellukeiju »

Vedonlyöntivihje: - CS GO 2017 - Gambit - Space Soldiers (Map1) - peliaika päättynyt

kohde
Gambit - Space Soldiers (Map1)
veto
Space Soldiers +3,5
kerroin
1.952 (Pinnacle)
panos
1.5 yks.

Osuma! +1.43 yks.

Vedonlyöntivihje: - CS GO 2017 - Gambit - Space Soldiers (Map2) - peliaika päättynyt

kohde
Gambit - Space Soldiers (Map2)
veto
Space Soldiers +3,5
kerroin
1.909 (Pinnacle)
panos
2 yks.

Osuma! +1.82 yks.

Vedonlyöntivihje: - CS GO 2017 - Gambit - Space Soldiers (Map1) - peliaika päättynyt

kohde
Gambit - Space Soldiers (Map1)
veto
Under 26,5 rounds
kerroin
2.130 (Pinnacle)
panos
2 yks.

Osuma! +2.26 yks.Edit:

Vedonlyöntivihje: - CS GO 2017 - LGR - ENCORE (Map3) - peliaika päättynyt

kohde
LGR - ENCORE (Map3)
veto
ENCORE
kerroin
2.639 (Pinnacle)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.Tietämys Suomen CS:stä pieni mutta tämä riittää kahden mapin perusteella peleihin pienellä. On kyllä laatupelaamisesta kaukana :D

Edit 2:

Vedonlyöntivihje: - CS GO 2017 - LGR - ENCORE (Map3) - peliaika päättynyt

kohde
LGR - ENCORE (Map3)
veto
ENCORE +4,5
kerroin
2.070 (Pinnacle)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.2.3 kerroin nousi parissa minuutissa 3.8 tienoille :D

Vihjeet yhteensä: panokset 7.50, palautukset 11.01, tulos +3.51 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut Hellukeiju, 04.03.2017, 23:17. Yhteensä muokattu 3 kertaa.

Minikommentit

04.03.2017 22:41 <Hellukeiju> Kun kerran vetää pienellä mutulla niin vihree valo palaa

04.03.2017 22:42 <Hellukeiju> kokeellinen tutkimus: Mutu > Tilastot

04.03.2017 23:18 <Hellukeiju> Mun tietämys on todellakin pieni näköjään kun 2.6 riittää

04.03.2017 23:18 <Hellukeiju> mulla peleille ja kohta saa kuitenkin 3.8


Stife
Jäsen
Viestit: 341
Liittynyt: 04.11.2013, 00:42

Tuotto: -63.64 yks.

Palautus%: 97.99%

Panosten ka: 2.34 yks.

Vetoja: 1354

Pisteitä: 193

Re: CS:GO

Viesti Kirjoittaja Stife »

Vedonlyöntivihje: - CS - iGame.com - ENCORE - peliaika päättynyt

kohde
iGame.com - ENCORE
veto
ENCORE
kerroin
2.750 (Pinnacle)
panos
2 yks.

Huti: -2.00 yks.


Huom! Vihjaajan vihjeseuranta ei täsmää tämän viestin osalta. Viestistä on poistettu 1 vihje, mutta sitä ei ole poistettu seurannasta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

04.03.2017 20:58 <daem> sais 2.60 pinnaclelta nyt :D

04.03.2017 20:58 <daem> 2.66

04.03.2017 21:00 <Stife> joo mitä helvettiä

04.03.2017 21:01 <daem> map 1 ja 2 +2,5 yli 2 kerrointa

04.03.2017 21:03 <Stife> iGame on toki organisoidumpi jengi ku tuo ENCORE ei pahemmin

04.03.2017 21:03 <Stife> ammatiksee oo en'' pelaillu, yksilötaito ENCORELLE ilman

04.03.2017 21:04 <Stife> muuta, vaikee nähä edes underdogiks tässä.

04.03.2017 21:07 <daem> ja encorelle game expojen finaalin voitto

04.03.2017 21:10 <Stife> Joo nii voittivat senki tosiaan

04.03.2017 21:18 <daem> Kyllähän tää traini aika teurastukselta näyttää, ct puoli

04.03.2017 21:18 <daem> tässä mapissa erittäin vahva vielä

04.03.2017 21:19 <daem> ite otin tota map2 +2,5 2,04 onneksi voiton lisäksi

04.03.2017 21:28 <daem> map2 cachen veivät game expoilla 16-4

04.03.2017 21:39 <Stife> aika järkyttävää tää juna kyllä vaikka en uskonu että

04.03.2017 21:39 <Stife> voittaiskaan LGR:n paras mappi kummiski

04.03.2017 23:00 <Stife> Sen verran mitä iGamen matseja katellu voisivat hommata

04.03.2017 23:01 <Stife> jotain henkistä valmennusta, aina sulavat johtonsa ihan

04.03.2017 23:01 <Stife> täysin jos ei kulje

04.03.2017 23:01 <Stife> Tää on kyllä ollu semmosta vitutuksen vuoristorataa että

04.03.2017 23:02 <Stife> tekis mieli vaa surettaa pois tolla 3:lla mapilla..

04.03.2017 23:02 <Stife> vaikka ENCORE ex 3DMAX siinä hyvä muistaakseni oliki

04.03.2017 23:28 <Hellukeiju> Tä on pahemman näköstä ku mun frendiporukan känni cs

04.03.2017 23:35 <Stife> =D 3 äijää encoresta pelas majorissaki joskus

04.03.2017 23:35 <Stife> mut nyt tää onki vähä ku "pubijengi" en osaa sanoo paljo

04.03.2017 23:36 <Stife> on praccinu tähän ja kuinka tosissaa noi on, Disturbed oli

04.03.2017 23:36 <Stife> ainaki Allun jälkee suomen paras pelaaja

04.03.2017 23:40 <Hellukeiju> Xarte pelailee mukavasti. Näitä ku kattoo ni ymmärtää miks

04.03.2017 23:40 <Hellukeiju> Suomesta ei oo huippu cs jengiä atm. Eikä tuu tänä vuonna

04.03.2017 23:40 <Hellukeiju> olemaan.

04.03.2017 23:42 <Stife> joo Enceki lähti heti lauluu tästä turnauksesta ja pitäs

04.03.2017 23:42 <Stife> olla top 3 suomessa vähintää xD

04.03.2017 23:44 <Hellukeiju> Kertoo tasosta jos joukkue nimeltää rynnäkköviikset

04.03.2017 23:44 <Hellukeiju> on mitenkää kilpailukykyne suomen peleissä.

04.03.2017 23:53 <Hellukeiju> Ois pitäny vissiin jättää betsaamatta. Rahojen lisäks menee

04.03.2017 23:53 <daem> encore throwaa joka rundin :D afterplantit aivan hirveitä

04.03.2017 23:53 <Hellukeiju> hermot sekä usko suomalaiseen cs:ään.

04.03.2017 23:53 <daem> eikä vissiin yhtään pislaa kolmeen mappiin?

04.03.2017 23:54 <Stife> joo eiköhän tää ollu tässä, ihan hirveetä paskaa.

05.03.2017 00:03 <Stife> kaikki puukot vei mut ei yhtää pislaa :D

05.03.2017 00:04 <daem> striimin tuotanto yhtä paskaa kun pelikin

05.03.2017 00:24 <Stife> Jep sori tästä jos joku nyt sattu peesaamaa

05.03.2017 00:25 <Stife> lähtökohtasesti encore oli jopa suosikki tähän, vuoden eka

05.03.2017 00:25 <Stife> ja vika kerta ku kosken suomi cs:ään

05.03.2017 00:43 <daem> hyvä vetohan toi oli ja "löisin uudestaan" vieläkin noilla

05.03.2017 00:43 <daem> kertoimilla

05.03.2017 00:45 <TommiK> Hyvä veto kyllä. Ei sorruta mihinkään tulosorientoitumiseen.

05.03.2017 00:45 <TommiK> Kerava kun oli vaikeuksissa jo huomattavasti aiemminkin.

05.03.2017 00:47 <TommiK> Eikä tähän saanut kukaan edes eläkekassaa kuopattua.

05.03.2017 01:00 <Stife> <3


don
Avatar
Jäsen
Viestit: 7
Liittynyt: 21.02.2017, 18:13

Tuotto: -9.30 yks.

Palautus%: 65.56%

Panosten ka: 2.45 yks.

Vetoja: 11

Pisteitä: 2

Re: CS:GO

Viesti Kirjoittaja don »

Vedonlyöntivihje: - Astralis - FaZe - peliaika päättynyt

kohde
Astralis - FaZe
veto
FaZe
kerroin
2.400 (Unibet)
panos
2.5 yks.

Astralis ennakkosuosikkina ja paremmalla karttapoolilla liikenteessä, mutta pakko näillä kertoimilla pistää rahat FaZelle

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-10 yks.

Minikommentit


Mr.Brightside
Avatar
Jäsen
Viestit: 2183
Liittynyt: 12.02.2016, 18:33

Tuotto: +345.23 yks.

Palautus%: 105.49%

Panosten ka: 1.77 yks.

Vetoja: 3556

Pisteitä: 6338

Re: CS:GO

Viesti Kirjoittaja Mr.Brightside »

Vedonlyöntivihje: - CS 2017 - Astralis - FaZe - peliaika päättynyt

kohde
Astralis - FaZe
veto
Astralis
kerroin
1.540 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
1.47

Osuma! +1.62 yks.


Omalta osalta onnistunut turnaus ollut tähän mennessä.. Enää finaali jäljellä. Paras viidestä, hankala analysoida ja usein hankala altavastaajan voittaa mutta monet fanit taitaa näistä tykätä.
Paperilla ihan jännän näköinen finaali, aika ison edun laskee omat mallit tähän astralikselle. Vähän vaikea nähdä että faze olisi merkittävästi edellä oikeastaan missään kartassa. Toki faze on kauhea hypetiimi nyt ja on varmaan vähän uncoolia pelata tylsää suosikkia ja vieläpä allua vastaan. Mutta eiköhän joku viimeistään pelin jälkeen kerro mitä tässä olisi kannattanut tehdä. Astralis voittanut peräti 66.7% pistooleista kun taas Faze vain 42.9% ja tuo kertoo kyllä hyvää fazen asekierroksista joita tässä aika paljon pelaillaan, Astralis taas voittanut yli 70% clutcheista. Yleisesti turnauksen aijempien pelien statsit taitaa aika heikko ja vääristynyttä dataa antava analyysiväline olla finaaliin. Karttoihin lisää vetoja sitten illalla.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 11. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Hellukeiju
Jäsen
Viestit: 231
Liittynyt: 03.12.2016, 10:19

Tuotto: -12.82 yks.

Palautus%: 97.97%

Panosten ka: 1.53 yks.

Vetoja: 412

Pisteitä: 156

Re: CS:GO

Viesti Kirjoittaja Hellukeiju »

Koneelta meni näytönohjain ja nyt ollaan sitten vanhalla läppärillä. Eihän täällä ole mitään tallennettuja tilastoja mistään ja aikaa todella rajallisesti niin mennään kovalla mutulla ainakin näin alkuun.

FaZe kuitenkin eilen:

Avg. rating: 1.15
First kill (%): 56,86

Nik0 1,625
Kio 1,3
Allu 1,135
karrigan 0,98
rain 0,7

Astralis:

Avg. rating: 1,1
First kill (%): 57,14

Device 1,285
xyp9x 1,245
Kjaerbye 1,155
dupreeh 1,025
gla1ve 0,78


Tämä bo5 ratkaisu on lopulta aika harvoin pelattu ja niiden arviointi itselleni ainakin aika vierasta. Suosii kyllä ennakkosuosikkia, sillä tuurilla ei kolmea karttaa voiteta.

Jos eilistä vielä puretaan niin FaZe pieksi Immortalsin jopa liian helpolla. Immortals tuntui olevan aikalailla unessa, sillä FaZe otti useita voitto force- sekä half buylla. FaZe eilen voitti molemmat kartat myös tasoituksen kanssa, joten voidaan sanoa, että jopa odotettua parempi. Tuo nik0:n lukema on aivan käsittämätön.

Astralis puolestaan hävisi molemmat kartat tasoituksella, mutta kuitenkin mielestäni pelit olivat hallinnassa sen Trainin ihan alun jälkeen. Ei Heroicilla kummassakaan kartassa lopulta ollut oikein minkäänlaista saumaa voittaa. Tasaisen kovia Astraliksen pelaajat eilen pois lukien gla1ve, joka oli jälleen tilastollisesti heikko. Tämä on ollut aikalailla teema koko turnauksen ajan. Tänään ajattelin pitää nimenomaan gla1ve:n peliä silmällä, että onko tuo vain kiinni Astraliksen pelitavasta vai onko jätkällä jotain ongelmia siellä.

Bo3 formaatilla FaZe olisi ehdottomasti vähemmän perässä Astralista nyt mitä ennen turnausta. Bo5 formaatti kuitenkin suosii Astralista, sillä FaZen map pool on kapeampi joka voi nousta tässä suureen arvoon. Varsinkin kun nik0 uutena pelaajana niin miten paljon on viittä karttaa ehditty joukkueena tutkia ja saada Nik0 sisään kaikkiin systeemeihin.

Psyykkisen kestävyyden vaikutusta vaikea arvioida mutta onhan se näissä finaaleissa aina mukana yhtenä elementtinä. Astraliksella, hallitsevana Major ja ECS voittajana tuskin mitään lukkoa päällä päässä kuten tuntui ennen olevan.

Bo3 olisin tähän heittänyt mutulla arviolta noin 62-38 mutta bo5 tuon pidemmän ottelun sekä Astraliksen leveämmän map poolin vuoksi jotain 69-31 luokkaa. Tämä on nyt sitten oikeasti ihan mutua. Jos nik0 pelaa samalla tasolla kuin eilen niin FaZe voittaa tämän ottelun. Astralis kumminkin tasoltaan kovempi sekä pelillisesti että uskoisin myös henkisesti.

Vedonlyöntivihje: - IEM - Astralis - FaZe (Bo5) - peliaika päättynyt

kohde
Astralis - FaZe (Bo5)
veto
Astralis
kerroin
1.555 (Pinnacle)
panos
2 yks.
raja
1.45

Osuma! +1.11 yks.Jos saan tossa jotenkin asiallisesti 2. ruudun niin, että pystyisin katsomaan vain gla1ven peliä niin teen sen.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

05.03.2017 18:45 <Hellukeiju> Kuulemma onnistuakseen tarvitaan itseluottamusta.

05.03.2017 18:46 <Hellukeiju> Onko tä nyt sitä?


Jage
Avatar
Jäsen
Viestit: 830
Liittynyt: 03.01.2016, 16:49

Tuotto: +487.36 yks.

Palautus%: 107.11%

Panosten ka: 5.83 yks.

Vetoja: 1176

Pisteitä: 3805

Re: CS:GO

Viesti Kirjoittaja Jage »

Pilataan muiden vedot samalla, kun omat CS:t ei osu koskaan.

Vedonlyöntivihje: - CS:GO - Astralis - Faze - peliaika päättynyt

kohde
Astralis - Faze
veto
Astralis
kerroin
1.571 (Pinnacle)
panos
3.5 yks.
raja
1.51

Osuma! +2.00 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Stife
Jäsen
Viestit: 341
Liittynyt: 04.11.2013, 00:42

Tuotto: -63.64 yks.

Palautus%: 97.99%

Panosten ka: 2.34 yks.

Vetoja: 1354

Pisteitä: 193

Re: CS:GO

Viesti Kirjoittaja Stife »

Vedonlyöntivihje: - CS - Astralis - FaZe - peliaika päättynyt

kohde
Astralis - FaZe
veto
Astralis
kerroin
1.588 (Pinnacle)
panos
5 yks.

Osuma! +2.94 yks.


#FaZeUp
https://twitter.com/natuCSGO/status/838382194422861826

Huom! Vihjaajan vihjeseuranta ei täsmää tämän viestin osalta. Viestistä on poistettu 1 vihje, mutta sitä ei ole poistettu seurannasta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Ture
Jäsen
Viestit: 3
Liittynyt: 05.07.2012, 15:26

Tuotto: -15.00 yks.

Palautus%: 40.00%

Panosten ka: 8.33 yks.

Vetoja: 3

Pisteitä: 0

Re: CS:GO

Viesti Kirjoittaja Ture »

Vedonlyöntivihje: - CS - Astralis - FaZe - peliaika päättynyt

kohde
Astralis - FaZe
veto
FaZe
kerroin
2.500 (Veikkaus)
panos
5 yks.

Huom! Vihjaajan vihjeseuranta ei täsmää tämän viestin osalta. Viestistä on poistettu 1 vihje, mutta sitä ei ole poistettu seurannasta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mr.Brightside
Avatar
Jäsen
Viestit: 2183
Liittynyt: 12.02.2016, 18:33

Tuotto: +345.23 yks.

Palautus%: 105.49%

Panosten ka: 1.77 yks.

Vetoja: 3556

Pisteitä: 6338

Re: CS:GO

Viesti Kirjoittaja Mr.Brightside »

Vedonlyöntivihje: - CS 2017 - FaZe - Astralis - peliaika päättynyt

kohde
FaZe - Astralis
veto
Astralis (Map1)
kerroin
2.350 (Pinnacle)
panos
1 yks.
raja
2

Huti: -1.00 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 5. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

05.03.2017 19:48 <Mr.Brightside> Cache, Overpass, Nuke, inferno, Train


Hellukeiju
Jäsen
Viestit: 231
Liittynyt: 03.12.2016, 10:19

Tuotto: -12.82 yks.

Palautus%: 97.97%

Panosten ka: 1.53 yks.

Vetoja: 412

Pisteitä: 156

Re: CS:GO

Viesti Kirjoittaja Hellukeiju »

Vedonlyöntivihje: - IEM - FaZe - Astralis (Map1) - peliaika päättynyt

kohde
FaZe - Astralis (Map1)
veto
Astralis +2,5
kerroin
2.020 (Pinnacle)
panos
1.5 yks.
raja
2.15

Huti: -1.50 yks.Raja taas mutua. Molemmille vaikeahko kartta. Astraliksen ainoa häviö IEM:ssä juuri cachessa mutta ei näin suuri altavastaaja FaZea vastaan missään mapissa.

FaZen mahdollisuus lienee aloittaa terävästi ja voittaa 1. oma pickkinsä. FaZella paineet ehkä omassa kartassaan. Tästä kuokkaan ja sitten onkin karu tie edessä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

05.03.2017 19:55 <Hellukeiju> Överit ja underit jätän muille. Finaalissa oletan tasaisia

05.03.2017 19:55 <Hellukeiju> karttoja.

05.03.2017 20:09 <Stife> saa nähä mitä Niko keksii suosikki mappi ja Mouz oli

05.03.2017 20:09 <Stife> aina hyvä Caches

05.03.2017 20:17 <Hellukeiju> Niin oli mut ei tä mikää yhe miehe show ole kummikaa toivott

05.03.2017 20:18 <Hellukeiju> avasti :D

05.03.2017 20:21 <Stife> Pahoin pelkään että voi olla :D lähinä tarkotin että Niko

05.03.2017 20:21 <Stife> on toinen takuttaja täs mapissa varmasti

05.03.2017 20:22 <Hellukeiju> Oudoksun tota pislarunin dessua. Halvemmallakin sais yhellä

05.03.2017 20:22 <Hellukeiju> osumalla päähän hengiltä ja jäis rahaa savuun/flashiin.

05.03.2017 20:23 <Stife> joo ei järkeä imo

05.03.2017 20:23 <Stife> mielummin raidboss = suojat ja joku ostaa tec9 sulle

05.03.2017 20:25 <Stife> tossakaa ei ollu edes suojia nikolla, aimpunch...

05.03.2017 20:25 <Hellukeiju> periaatteessa p350 ajaa täysi saman asian pislalla ku dessu

05.03.2017 20:25 <Stife> olis joku edes dropannu sen deaglen

05.03.2017 20:26 <Hellukeiju> jos ei halua kellolla ja suojilla pelata. P350 kylkee sais

05.03.2017 20:26 <Hellukeiju> sais smoken ja saisko flashinki viel. En muista onko 300 vai

05.03.2017 20:26 <Hellukeiju> 350

05.03.2017 20:27 <Stife> 250 :)

05.03.2017 20:28 <Stife> mut ymmärrän kyl mitä tolla dessulla haettii tässä mapissa

05.03.2017 20:28 <Stife> sen verran pitkät etäisyydet

05.03.2017 20:28 <Stife> glockit on perseestä ellei yolota jonnekki pislas

05.03.2017 20:31 <Stife> siis p250 ja flash 200 smoke 300 =p

05.03.2017 20:34 <Hellukeiju> Joo tota p350 just arvuuttelin. Kyl sen kuuluu olla yolo

05.03.2017 20:34 <Hellukeiju> rush b. Tai venäläisittäin cyka blyet rush b.


Mr.Brightside
Avatar
Jäsen
Viestit: 2183
Liittynyt: 12.02.2016, 18:33

Tuotto: +345.23 yks.

Palautus%: 105.49%

Panosten ka: 1.77 yks.

Vetoja: 3556

Pisteitä: 6338

Re: CS:GO

Viesti Kirjoittaja Mr.Brightside »

Vedonlyöntivihje: - CS 2017 - AStralis - FaZe - peliaika päättynyt

kohde
AStralis - FaZe
veto
FaZe +3.5 (Map2)
kerroin
1.847 (Pinnacle)
panos
1.5 yks.
raja
1.79

Huti: -1.50 yks.


Varmaan jokaiseen karttaan lisävetoja kun markkinalla taas niin vahvoja reaktioita näihin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mr.Brightside
Avatar
Jäsen
Viestit: 2183
Liittynyt: 12.02.2016, 18:33

Tuotto: +345.23 yks.

Palautus%: 105.49%

Panosten ka: 1.77 yks.

Vetoja: 3556

Pisteitä: 6338

Re: CS:GO

Viesti Kirjoittaja Mr.Brightside »

Vedonlyöntivihje: - CS 2017 - Astralis - FaZe - peliaika päättynyt

kohde
Astralis - FaZe
veto
FaZe +3.5 (Map3)
kerroin
1.869 (Pinnacle)
panos
1.5 yks.
raja
1.82

Huti: -1.50 yks.

Vedonlyöntivihje: - CS 2017 - Astralis - FaZe - peliaika päättynyt

kohde
Astralis - FaZe
veto
Alle 26.5 (Map3)
kerroin
2.040 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
1.89

Huti: -3.00 yks.

Astraliksen tuuri clutcheissa kääntynyt nyt ja pahasti. Saa nähdä miten pää kestää olla perässä. Faze pakotettu tässä valitsemaan yhden Astraliksen parhaimmista kartoista, mutta toki fazekin on voittanut kaikki nuket tänä vuonna.

Vihjeet yhteensä: panokset 4.50, palautukset 0.00, tulos -4.50 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 9. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

05.03.2017 22:13 <Hellukeiju> Onko mp infernosta? FaZen pick toki mutta ollut niiden banni

05.03.2017 22:14 <Hellukeiju> myös lähes joka kerta lohkossa. mp siis mielipide.

05.03.2017 22:24 <micce> 6. Astralis picked Inferno

05.03.2017 22:31 <Hellukeiju> No voi perkele ei taaskaan onnistu.


micce
Jäsen
Viestit: 133
Liittynyt: 09.06.2016, 14:35
Pisteitä: 74

Re: CS:GO

Viesti Kirjoittaja micce »

Vedonlyöntivihje: - Astralis - Faze (map 3) - peliaika päättynyt

kohde
Astralis - Faze (map 3)
veto
Faze
kerroin
2.740 (Pinnacle)
panos
1.5 yks.

Huti: -1.50 yks.

dupreeh oli eri mieltä

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Hellukeiju
Jäsen
Viestit: 231
Liittynyt: 03.12.2016, 10:19

Tuotto: -12.82 yks.

Palautus%: 97.97%

Panosten ka: 1.53 yks.

Vetoja: 412

Pisteitä: 156

Re: CS:GO

Viesti Kirjoittaja Hellukeiju »

Vedonlyöntivihje: - IEM - Astralis - FaZe (Map4) - peliaika päättynyt

kohde
Astralis - FaZe (Map4)
veto
Astralis -2,5
kerroin
2.010 (Pinnacle)
panos
2 yks.
raja
1.82

Osuma! +2.02 yks.Astralis vaikean alun jälkeen kyllä vakuuttanut.

Katsokaa Infernossa FaZen aggressiivisuutta B pommilla. Olisikohan Nik0 ja karrigan jotka Immortalsia vastaan useasti savuttivat ''banaanin'' terroristipuolen alun pois ja sitten itse puskivat banaanille. Tähän täytyy Astraliksen joku lääke keksiä, sillä banaanilta on todella nopea ja helppo juosta nopeasti retakeen A pommillekin sekä yrittää jättää mottiin terroristeja midiin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

06.03.2017 00:14 <Hellukeiju> 0-2 pislat. Heh hee.

06.03.2017 00:46 <Hellukeiju> No, joskus näinkin. Tuurilla mutta kuitenkin.


Vastaa Viestiin